Årsrapport for tilsyn Voksenområdet. Bøgegården

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. Bøgegården"

Transkript

1 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet Bøgegården Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn og adresse: Bøgegården Skovsgårdevej Kolding Tilbudstype: botilbud for voksne i henhold til Lov om social service (SEL) 107, og samtidig opholdssted i henhold til Servicelovens 142,7 og 66,5. Botilbuddet er organiseret som enkeltmandsvirksomhed. Målgruppe: Aldersgruppe: år. Angst, Depression, Forandret virkelighedsopfattelse, Personlighedsforstyrrelse, Indadreagerende adfærd, Selvskadende adfærd. De psykiske og/eller sociale problemer kan vise sig ved destruktiv/selvdestruktiv, selvskadende adfærd, og der kan være tendens til isolation eller "laden stå til". Symptomerne kan være forskellige, men fælles for dem er, at de er tegn på psykisk og følelsesmæssig mistrivsel og/eller en egentlig psykisk sygdom. Generelt er der tale om unge der frembyder træk på "jeg-svag" personlighedsstruktur. Bøgegården modtager ikke unge der er i behandlingskrævende misbrugsbehandling. Antal pladser: 7 pladser, heraf 2 på 17år ved indskrivning, de øvrige mellem 18-og 24 år på indskrivningstidspunktet. Personalenormering: 11 ansatte ved fuld belægning. Heraf: Ledelse: 1 (37 timer pr. uge) HR-, regnskabs- og bogføringsarbejde: 1 (18 timer pr. uge) Almindeligt- og speciallægearbejde: 1 ( 2 timer pr. uge) Arbejde inden for psykologi: 1 ( 2 timer pr. uge) Specialpædagogisk arbejde og omsorg for handicappede: 6 ( 218 timer pr. uge) Assistent: 1 ( 37 timer pr. uge) Assistent: 1 ( 30 timer pr. uge) Belægningsprocent: 104 % Takst 2012: døgntakst: 2050,- Leders navn: Kim Ochwat Tlf. nummer, mail og hjemmesideadresse: tlf:

2 2 mail: Materiale der har indgået i forberedelse: Årsrapport 2011, tilbudsportal, tilbuddets hjemmeside + tilsendte procedurer for magtanvendelse, medicinhåndtering. Tjekliste ved anmeldte og uanmeldt tilsyn: Tilsynet interviewer følgende: Ledelse, medarbejdere, beboere, pårørende. Tilsynet har deltaget så vidt muligt - i de aktiviteter, måltider, møder mv. der er i løbet af tilsynsbesøgene. Overordnet tjekliste anmeldt tilsyn: Ændringer/udvikling siden sidste tilsyn i forhold til organisering, antal pladser, personalenormering,målgruppe m.m. Opfølgning på anbefalinger Opfølgning tilbudsportal Psykisk og fysisk arbejdsmiljø: APV Sygefravær Tiltag der styrker det psykiske og fysiske arbejdsmiljø Pædagogisk metode: Målgruppe Pædagogisk praksis Effekt af pædagogisk praksis/evt. målemetode Konflikthåndtering magtanvendelse Dokumentation(Ser 3 tilfældigt udvalgte(på dagen) pædagogiske planer) Brugerinddragelse evt. brugerrådsarbejde eller netværksarbejde Medicinhåndtering i praksis Ekstern samarbejde: Udfordringer i det eksterne og interne samarbejde Andet: Overordnet tjekliste uanmeldt besøg: Modtagelse, atmosfæren, rundvisning i huset Personaleressourcer, antal beboere, arbejdsplan.

3 3 Planlagte aktiviteter Observere/følge pædagogisk praksis Magtanvendelse/voldssituationer Oplysninger vedrørende årets tilsyn Anmeldte tilsyn: 11. oktober 2012 kl Program for dagen: : Følge rideterapi i praksis med beboer og 1 personale : Frokost med de unge og personalet : enkeltinterviews med 2 af de unge : samtale med 1 pårørende : Interview med 2 medarbejdere : Interview med ledelse. tilsynsførende: De pædagogiske konsulenter Gunvor Bank og Charlotte Holmen Uanmeldte tilsyn: 14. august 2012 kl Kort resumé: Tilsynet har under besøget individuelle samtaler med lederen og 1 af de unge der er indskrevet på Bøgegården. Leder oplyser at han har opdateret Bøgegården`s hjemmeside. Der har siden det anmeldte tilsyn været ind-og udflytninger. Det oplyses at der pr. 1. september 2012 vil være 5 indskrevne + 1 der er indskrevet i pavillion. Der er således 2 ledige pladser. Vedrørende den unge der bor i Pavillionen samarbejdes der tæt med den anbringende kommune om flytning til anden bolig på Fyn. Udskrivning er fastsat til foråret Målgruppen: De unge der aktuelt er indskrevet er hovedsageligt personligheds- og tilknytningsforstyrret, selvskadende og tidligt skadede. Oplever nu i højere grad end tidligere at få visiteret unge fra handicapafdelingen i Kolding Kommune som ligger på grænsen til normalområdet. Leder undrer sig over, at der ikke i 2012 har været efterspørgsel på pladser fra psykiatriafdelingen i Kolding Kommune hvortil der tidligere var et, ifølge leder, godt og tæt samarbejde. Leder fornemmer usikkerhed hos medarbejderne på grund af den faldende efterspørgsel på pladser. Samtale med en af de unge: Den unge fortæller om at være tryg ved at være på Bøgegården men at pgl. indimellem kunne have brug for lidt mere privatliv. I weekenderne er en del af de unge på besøg hos deres netværk og pgl. kunne ønske sig at der skete lidt mere i weekenderne. Indimellem tager de på endagsture med personalet, men har ikke haft ferietur i år. Leder har forklaret at der ikke er økonomi til det pt.

4 4 Pgl. oplever at opståede konflikter mellem pigerne løses ok ig indimellem med god hjælp og støtte fra pædagogerne. Tilsynsførende: De pædagogiske konsulenter Gunvor Bank og Charlotte Holmen Anden kontakt: Løbende sparring. Sparring i forhold til nye henvendelser. Vedrørende 2013: 12. marts 2013: Leder Kim Ochwat har d.d. orienteret tilsynet om at 2 medarbejdere har sagt deres stilling op fra 1. april 2013 og at de 2 heste der blev anvendt til rideterapi er solgt fra 1. april 2013 idet den ene af de medarbejdere der har sagt op var den færdiguddannede hesteterapeut. Leder fortæller at Bøgegården føler sig alvorligt truet med lukning idet 4 ud af de nuværende 6 indskrevne vil blive udskrevet i perioden april til juli 2013 og der vil således kun være 2 indskrevne tilbage omkring 1. august såfremt der ikke indskrives nye. Tilsynet har d. 2. april 2013 modtaget ansøgning om dispensation til at indskrive 2 kvinder fra Vejle Kommune som aldersmæssigt ligger udenfor målgruppen. Kvinderne er henholdsvis 27 og 28 år. Dispensationen er gældende fra til Tilsynet har givet dispensationen på betingelse af, at tilsynet på tæt hold sikrer at personaleressourcerne er tilstrækkelige til at kunne give en faglig forsvarlig støtte. Tilsynet vil endvidere på tæt hold følge op på trivslen hos medarbejdere og leder. Ovenstående betingelser gives fordi Bøgegården ikke er fuldt belagt og har i det sidste halve års tid gået med overvejelser om at lukke botilbuddet på grund af de økonomiske konsekvenser ved ikke at være fuldt belagt. Andet: Tilsynet har i 2012 fornyet den eksisterende godkendelse med en ny. Den nye godkendelse erstatter tidligere godkendelser og tillæg. Præsentation af tilbuddet: Bøgegården har to store fællesrum, 1 stort køkken alrum samt stort bryggers. Derudover er der indrettet 7 værelser til beboerne. Der bor 3 unge på 1.etage og 4 unge i stueetagen. Der er to badeværelse til de 7 beboere. I en sammenhængende staldbygning er der indrettet kontor, personale stue, badeværelse samt vagtværelse, hvor nattevagten sover. Der er derudover staldbygning og stor lade, som bruges til opbevaring og værkstedsarbejde. Bøgegården er beliggende i en landsby ca. 10 km øst for Kolding og ca. 10 km vest for Fredericia. Bøgegården er en gammel gård fra 1876 som løbende har gennemgået modernisering og renovering og der er i 2011 arbejdet med ombygning og tilbygning og der er blandt andet lavet ny hestestald og de fysiske rammer er tilstede til at kunne praktisere rideterapi som en del af behandlingen.

5 5 Samlet vurdering: Tilsynet har på det anmeldte tilsyn snakket med de unge, pårørende, medarbejdere og ledelse og har deltaget/fulgt rideterapi i praksis sammen med en af de unge der modtog rideterapi. På det uanmeldte tilsyn har tilsynet snakket med Leder af stedet og 1 af de unge. Tilsynet oplever at Bøgegården fortsat leverer et fagligt solidt tilbud med mangeårige erfaringer med målgruppen og gode resultater med at udvikle de unges personlige og sociale udvikling. Tilsynet vurderer således udfra tilsynsbesøgene at Bøgegården lever op til det de skal jf. lovgivningen, godkendelsen og det beskrevne på tilbudsportal, hjemmeside. Stemning: Stemningen vurderes som åben og fri mellem de unge og personalet på de aflagte besøg og ved kortere besøg på Bøgegården i løbet af året. Tilsynet oplever, at der er en god, ligeværdig og respektfuld balance i kontakten mellem medarbejderne og de unge og tilsynet oplever at de unge bliver hørt og set på en anerkendende måde og de unge giver udtryk for at være tilfredse med stedet. Målgruppen: Henvendelserne har ændret sig i retning flere unge med tungere psykiske og kognitive problemstillinger som ADHD, og udadreagerende adfærd og Bøgegården har således også oplevet at måtte afvise enkelte unge og har udskrevet en ung som viste sig at ligge udenfor målgruppen på grund af omfattende misbrugsproblematikker og udadreagerende adfærd. Oplever i højere grad end tidligere at få henvendelser vedrørende unge der ligger på grænsen til normalområdet. Pædagogisk praksis: De unge er både inddraget i deres individuelle planer for fremtiden og i praktiske ting i hverdagen som madlavning, rengøring osv. Opstart af ny metode rideterapi, har vist sig at være et godt supplement til adl træning, kognitive samtaler med de unge og Nada(øreakupunktur). Bøgegården har investeret i 2 heste til formålet og 1 medarbejder har gennemgået rideterapiuddannelsen. Personalets faglige kompetencer: Det er tilsynets oplevelse at Bøgegården fortsat har de nødvendige personalemæssige kompetencer til at skabe udvikling og stabilitet i de unges liv. Personalet beskriver dog overfor tilsynet, at de har følt sig udfordret fagligt i forhold til at arbejde med nogle af de unge. Nogle af de nyindskrevne beskrives som tungere og mere komplekse psykisk, fysisk og socialt end tidligere. Det vil ifølge medarbejderne være nødvendigt at vedligeholde personalets faglige kompetencer og på nogle områder give personalet et kompetenceløft. Pårørende: Den pårørende som tilsynet taler med fortæller om stor tilfredshed med den udvikling der er sket med dennes datter under opholdet. Der gives ligeledes udtryk for tilfredshed med graden af og måden hvorpå de pårørende inddrages. Udfordringer aktuelt og i fremtiden: Bøgegården er aktuelt udfordret i forhold til manglende henvendelser. Bøgegården oplever for første gang i deres mangeårige levetid at have 2 ledige pladser. Dette har midlertidig medført ændringer i normeringen idet Bøgegården har været nødsaget til at afskedige 2 medarbejdere for at få økonomien til at balancere. I praksis har det

6 6 betydet at der i de sene aftentimer og i weekender nu er 1 personale til forskel fra tidligere, hvor der var 2 personale. Leder har samtidig arbejdet på overtid og har indgået i flere vagter end tidligere, hvilket beskrives af leder som en ikke holdbar løsning i en længere periode. Situationen giver indimellem nogen usikkerhed i den ellers fasttømrede personalegruppe hvor de fleste har været ansat i en længere årrække. Bøgegården vil til trods for afskedigelser og opsigelser opretholde rideterapien indtil 1. april øvrige aktiviteter samt individuelle samtaler med de unge vil fortsætte på samme niveau som tidligere og såfremt der træffes beslutning om at lukke Bøgegården vil der blive iværksat plan for lukning som vil tilgodese de tilbageværende unge bedst muligt. Årsagen til de manglende henvendelser fra kommunerne sætter ledelsen i forbindelse med at kommunerne i langt højere grad end tidligere anbringer de unge i egne foranstaltninger, enten i egen bolig i byen og med tilknyttet hjemmestøtte i dagforanstaltning eller i egne døgntilbud. Fysiske rammer: Tidligere planlagt ombygning med blandt andet større værelser/boliger til de unge er indtil videre udskudt p.g.a. knappe økonomiske ressourcer og faldende efterspørgsel på pladser. De fysiske rammer er dog renoveret og udearealerne er meget fine med blandt andet ny hestefold og hestestald og rytterstue. Uanmeldt tilsyn: Tilsynet vurderer, at det uanmeldte tilsynsbesøg bekræfter det beskrevne på det anmeldte tilsyn vedrørende målgruppe, personaleforhold og pædagogisk praksis. Tilsynet bemærker dog, at leder giver udtryk for stor usikkerhed i forhold til Bøgegårdens fortsatte mulighed for at overleve økonomisk fremadrettet. Den unge som tilsynet snakkede med ønsker sig flere aktiviteter og en ferietur om året som tidligere. Opfølgning på sidste årsrapport: Tilsynet anbefalede i årsrapporten 2011 at der blev arbejdet videre med Bøgegårdens egne udviklingstanker vedrørende: Beskrivelse af samarbejdet med kommunerne om overgange fra Bøgegården til støtte i eget hjem. Bøgegården oplever at der generelt er et godt samarbejde med kommunerne omkring sikring af den unges overgang til eksempelvis egen bolig i byen. Bøgegården oplever dog at det kræver vedvarende tidsmæssige ressourcer at opretholde et konstruktivt samarbejde især i forbindelse med sagsbehandlerskift mv. Beskrive nyt dagtilbud på Bøgegården Er afventende i forhold til at gå i gang med beskrivelse og iværksættelse af nyt dagtilbud p.g.a. den manglende efterspørgsel generelt af tilbuddet. Udvikle en netværksskabende pædagogik Bøgegården arbejder med netværket og inddrager de unges netværk i det omfang de unge ønsker det. Der er ikke lavet beskrivelse af arbejdet. Bøgegårdens pårørendearbejde er dog fint beskrevet på deres hjemmeside.

7 7 Anbefalinger/bemærkninger: Sikre personalets fortsatte faglige kompetencer i forhold til den indskrevne unges støttebehov. Tage initiativ til at der (evt. i samarbejde med de øvrige private bosteder i Kolding Kommune) aftales fælles temadage så medarbejderne får mulighed for at mødes og dele fagligt fællesskab, holdninger, metoder osv. Sikre at de planlagte aktiviteter og støtten til de unge opretholdes jf. det aftalte med anbringende kommune. Sikre at der er mulighed for fritidsaktiviteter/ferieture med de unge. Leders kommentarer: Leder har læst og godkendt rapporten Voldsindberetninger: ingen Magtindberetninger: ingen Økonomi: Tilbuddet er underlagt det almindelige løbende økonomiske tilsyn med kontinuerlige budgetopfølgninger. Pædagogisk Konsulent: Charlotte E. Holmen Kolding Kommune marts 2013.

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. En sikker base

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. En sikker base 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet En sikker base Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn og adresse: En Sikker base, Aller Møllevej 34 6070 Christiansfeld. Tilbudstype: botilbud for voksne i

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 / børne- og ungeområdet. Frørupskolen. Oplysninger om tilbuddet

Årsrapport for tilsyn 2012 / børne- og ungeområdet. Frørupskolen. Oplysninger om tilbuddet Årsrapport for tilsyn 2012 / børne- og ungeområdet Oplysninger om tilbuddet Frørupskolen Tilbuddets navn: Opholdsstedet Frørupskolen, Skovrupvej 6, Frørup, 6070 Christiansfeld. Tlf.:73 26 86 00 E-mail:fs@ungsommens-vel.dk

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 / børn- og ungeområdet

Årsrapport for tilsyn 2012 / børn- og ungeområdet Årsrapport for tilsyn 2012 / børn- og ungeområdet Opholdsstedet Solsikken Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn: Opholdsstedet Solsikken, Stenskrovej 71, 6100 Haderslev. Tlf.: 74 56 32 02 E-mail:solsikken@mail.dk

Læs mere

Kolding Misbrugscenter

Kolding Misbrugscenter 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet Kolding Misbrugscenter Oplysninger om tilbuddet Tilbudets navn: Kolding Misbrugscenter Tilbudstype: SEL. 101. Misbrugscentret yder dagbehandling til alkohol-og

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012. Børn og unge. Tagkærgaard

Årsrapport for tilsyn 2012. Børn og unge. Tagkærgaard 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Børn og unge Tagkærgaard Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn og adresse: Fonden Tagkærgaard Omfartsvejen 1 6070 Christiansfeld Tilbudstype: Fonden Tagkærgaard er oprettet

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. Kolding Krisecenter

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. Kolding Krisecenter 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet Kolding Krisecenter Oplysninger om tilbuddet Tilbudets navn: Kolding krisecenter Blæsbjerggade 3 6000 Kolding Tilbudstype: Kolding Krisecenter er etableret i

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. Horskær

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. Horskær 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet Oplysninger om tilbuddet Horskær Tilbudets navn: Bo-og levestedet Horskær Pottehusevej 7 6580 Vamdrup Tilbudstype: Horskær er et Socialpsykiatrisk Center oprettet

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 / børne- og ungeområdet

Årsrapport for tilsyn 2012 / børne- og ungeområdet Årsrapport for tilsyn 2012 / børne- og ungeområdet Opholdsstedet Lille Egholt Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn: Fonden Det Lille Opholdssted Egholt, Herredsvejen 7, 6064 Jordrup Tlf.: 75 55 81

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet 1 Oplysninger om tilbuddet: Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet Tilbuddets navn: Marielund Tilbudstype: 108 dag-og døgntilbud, til voksne mennesker med en psykiatrisk lidelse. Der er

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 / handicapområdet voksne. Asperger-støttecenter Grenen

Årsrapport for tilsyn 2012 / handicapområdet voksne. Asperger-støttecenter Grenen Årsrapport for tilsyn 2012 / handicapområdet voksne Asperger-støttecenter Grenen Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn: Asperger-støttecenter Grenen, Ndr. Ringvej 6 st., 6000 Kolding Tlf.: 79 79 71

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet 1 Oplysninger om tilbuddet: Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet Tilbuddets navn: Forsorgshjemmet Overmarksgården Tilbudstype: Overmarksgården indeholder følgende 3 tilbud: 110 -Midlertidigt

Læs mere

Årsrapport for tilsyn Voksenområdet. Stentoft

Årsrapport for tilsyn Voksenområdet. Stentoft 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet Stentoft Oplysninger om tilbuddet Tilbudets navn og adresse: Friplejeleverandør Stentoft Stenderupvej 191, 6092 Sdr. Stenderup Tilbudstype: Tilbudstype: Friplejeleverandør

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 / børne- og ungeområdet

Årsrapport for tilsyn 2012 / børne- og ungeområdet Årsrapport for tilsyn 2012 / børne- og ungeområdet Oplysninger om tilbuddet Småskolen, Vamdrup Tilbuddets navn: Småskolen Fremtidens Danmark / Søfolkene, Kærmindevej 8, 6580 Vamdrup. Tlf.: 75 58 32 97

Læs mere

Tinggaarden. Tilsynsrapport for anmeldt Tilsyn 2011. Tilsynsenheden Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge Tlf. 72496000

Tinggaarden. Tilsynsrapport for anmeldt Tilsyn 2011. Tilsynsenheden Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge Tlf. 72496000 Tilsynsenheden Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge Tlf. 72496000 Tinggaarden Tilsynsrapport for anmeldt Tilsyn 2011. Tilsynet er gennemført d. 23. februar 2011 af pædagogiske konsulenter i Gribskov

Læs mere

Tilsynsrapport. Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier. piger i alderen 15 22 år med psykosociale problemer, som har medført stofmisbrug.

Tilsynsrapport. Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier. piger i alderen 15 22 år med psykosociale problemer, som har medført stofmisbrug. Tilsynsrapport Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier Tilbuddets navn og målgruppe Opholdsstedet Bjerget, godkendt til 7 unge piger i alderen 15 22 år med psykosociale problemer, som har medført

Læs mere

Årsrapport for 2012 Voksen Handicap

Årsrapport for 2012 Voksen Handicap Årsrapport for 2012 Voksen Handicap Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn: Organisationen Hjemmestøtte, afd. Støttecenteret for senhjerneskadede Agtrupvej 111, 6000 Kolding Lederens navn: Marianne Ries

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet 1 Oplysninger om tilbuddet: Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet Tilbuddets navn: Åhaven botilbud og udslusningsenhederne Ndr. Ringvej, Fynsvej og Stemmegaflen. Tilbudstype/typer/form:

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet 1 Oplysninger om tilbuddet: Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet Tilbuddets navn: Vækststedet og Savværket Tilbudstype: Aktivitets og samværstilbud jf. SEL. 104. Åbent i dagtimerne og

Læs mere

Årsrapport for tilsyn Voksenområdet. Overmarksgården. Tilbudets navn: Forsorgshjemmet Overmarksgården Skovbrynet Kolding Tilbudstype:

Årsrapport for tilsyn Voksenområdet. Overmarksgården. Tilbudets navn: Forsorgshjemmet Overmarksgården Skovbrynet Kolding Tilbudstype: 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet Oplysninger om tilbuddet Overmarksgården Tilbudets navn: Forsorgshjemmet Overmarksgården Skovbrynet 26 6000 Kolding Tilbudstype: 110 -Midlertidigt ophold, støtte

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksensområdet handicap

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksensområdet handicap Oplysninger om tilbuddet Årsrapport for tilsyn 2012 Voksensområdet handicap Tilbuddets navn: Kamelia, Levisonsvej 19, 6000 Kolding Tilbudstype/antal pladser/målgruppe: Botilbud oprettet efter 107 og almene

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet - handicap

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet - handicap Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet - handicap Oplysninger om tilbuddet: Tilbuddets navn, adresse, tlf., mail: Organisationen Bramdrupdam, Centervej 7 19, 6000 Kolding. Tlf. 79797090 Org-bramdrupdam@kolding.dk

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 / voksen-handicapområdet

Årsrapport for tilsyn 2012 / voksen-handicapområdet Årsrapport for tilsyn 2012 / voksen-handicapområdet Trindvold/Rytterskolevej Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn: Organisationen Trindvold afd. Rytterskolevej, Rytterskolevej 15, 6000 Kolding Tlf.:75

Læs mere

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Østergård. Anmeldt tilsyn den 27. januar 2010. Gennemført af

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Østergård. Anmeldt tilsyn den 27. januar 2010. Gennemført af Plus-2 Tilsynsrapport For Opholdsstedet Østergård Anmeldt tilsyn den 27. januar 2010 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Henrik Volmer, tilsynskonsulent Indledning Tilsynskonsulenter Marie Winther

Læs mere

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Dueslaget

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Dueslaget Tilsynsrapport For Opholdsstedet Dueslaget Uanmeldt tilsyn den 1. marts 2013 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Henrik Volmer, tilsynskonsulent Indledning Tilsynskonsulenter Marie Winther og

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 / handicapområdet voksne. Kulturhuset

Årsrapport for tilsyn 2012 / handicapområdet voksne. Kulturhuset Årsrapport for tilsyn 2012 / handicapområdet voksne Kulturhuset Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn: Kulturhuset, Levisonsvej 22, st., 6000 Kolding Tlf.: 75 54 34 43 E-mail: kulturhuset@kolding.dk

Læs mere

Opholdsstedet Tinggaarden

Opholdsstedet Tinggaarden Tilsynsenheden Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge Tlf. 72496000 Opholdsstedet Tinggaarden Tilsynsrapport for anmeldt 2010 Tilsynet udført d. 24. marts 2010 af Pædagogiske Konsulenter Susanne Svendsen

Læs mere

Tilsynsnotat af 15. maj 2013. Anmeldt tilsyn. C. Knaps Minde. Lovgrundlag: SEL 66 stk. 1, nr. 6. Aldersrovej 1-3, 8600 Silkeborg

Tilsynsnotat af 15. maj 2013. Anmeldt tilsyn. C. Knaps Minde. Lovgrundlag: SEL 66 stk. 1, nr. 6. Aldersrovej 1-3, 8600 Silkeborg Tilsynsnotat af 15. maj 2013. Anmeldt tilsyn. Navn: C. Knaps Minde Lovgrundlag: SEL 66 stk. 1, nr. 6 Adresse: E-mail: Aldersrovej 1-3, 8600 Silkeborg km@silkeborg.dk Telefon: Tlf. 8970 5278 / Nattevagt

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 12. marts 2013 ved. Botilbuddet Katrinebjerg, Ungdomscentret

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 12. marts 2013 ved. Botilbuddet Katrinebjerg, Ungdomscentret Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 12. marts 2013 ved Botilbuddet Katrinebjerg, Ungdomscentret 2. april 2013 Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn

Læs mere

Referat for anmeldt tilsyn 2013 Børn- og ungeområdet.

Referat for anmeldt tilsyn 2013 Børn- og ungeområdet. Referat for anmeldt tilsyn 2013 Børn- og ungeområdet. Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn: Tinghøj er en kommunal institution efter Lov om Social Service 67,1. Under Tinghøj er yderligere organiseret:

Læs mere

Den selvejende institution Fonden Li.Valbygaard

Den selvejende institution Fonden Li.Valbygaard Den selvejende institution Fonden Li.Valbygaard Anmeldt tilsyn Dato:09.11.2012 Udført af: Konsulent Hans-Erik Olsen Indhold 1. Generelt om tilsyn... 3 1.1 Lovgrundlag... 3 1.2 Tilsynets formål... 3 1.3

Læs mere

Dato 12-12-2012. Journalnummer. Dato for Tilsynsbesøg 11-12-2012. Mødedeltagere. Fra tilbuddet deltog Leder Medarbejder Andre

Dato 12-12-2012. Journalnummer. Dato for Tilsynsbesøg 11-12-2012. Mødedeltagere. Fra tilbuddet deltog Leder Medarbejder Andre Tilsynsrapport Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier Tilbuddets navn og målgruppe Rosenvej er godkendt til 4 døgnpladser Journalnummer Dato 12-12-2012 Udarbejdet af Lane Lund Dato for Tilsynsbesøg

Læs mere

Rapport om uanmeldt tilsyn

Rapport om uanmeldt tilsyn Voksenservice Rapport om uanmeldt tilsyn Den 11. januar 2010 på Højløkke Behandlingscenter Udført af Lotte Mikkelsen Voksenservice, Vejle Kommune 1 Indholdsfortegnelse 1.1 Grundlag for tilsynet...3 2.

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 29. august 2012 Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Bostedet Gl. Kongevej Tilbudstype og form Botilbud jævnfør

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Frederiksholm, Københavns Kommune. Tirsdag den 1. december 2009 fra kl

Anmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Frederiksholm, Københavns Kommune. Tirsdag den 1. december 2009 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Frederiksholm, Københavns Kommune Indledning Tirsdag den 1. december 2009 fra kl. 13.00 Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Akutinstitutionen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Østre Gasværk, Københavns Kommune. Tirsdag den 4. juni 2013 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Østre Gasværk, Københavns Kommune. Tirsdag den 4. juni 2013 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Østre Gasværk, Københavns Kommune Tirsdag den 4. juni 2013 fra kl. 14.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Østre Gasværk. Formålet

Læs mere

TILSYNSRAPPORT. Team Ravning

TILSYNSRAPPORT. Team Ravning TILSYNSRAPPORT Team Ravning Anmeldt tilsyn 14. maj 2012 Indhold: Fakta, kort beskrivelse, resumé, vurdering & anbefalinger Baggrundsmateriale Vejle Kommune, Familieafdelingen Skolegade 1 7100 Vejle Tlf.

Læs mere

Fonden Li. Valbygaard

Fonden Li. Valbygaard Fonden Li. Valbygaard Anmeldt tilsyn Dato: 06.06.2013 Udført af: Konsulent Hans-Erik Olsen Indhold 1. Generelt om tilsyn... 3 1.1 Lovgrundlag... 3 1.2 Tilsynets formål... 3 1.3 Tilsynets kompetence...

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Uddannelsescentret Hilltop, Skive Kommune. Onsdag den 23. september 2010 fra kl.14.00

Uanmeldt tilsyn på Uddannelsescentret Hilltop, Skive Kommune. Onsdag den 23. september 2010 fra kl.14.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Uddannelsescentret Hilltop, Skive Kommune Onsdag den 23. september 2010 fra kl.14.00 Indledning Vi har på vegne af Skive Kommune aflagt tilsynsbesøg på Uddannelsescentret

Læs mere

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTFYN BOTILBUDDET SØNDERSØ 1

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTFYN BOTILBUDDET SØNDERSØ 1 - en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTFYN BOTILBUDDET SØNDERSØ 1 2 BOTILBUDDET SØNDERSØ VELKOMMEN TIL Botilbuddet Søndersø Botilbuddet Søndersø ligger i den lille by Gamby tæt ved Søndersø nordvest for

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord

Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune. Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30

Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune. Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Søndergade 69. Formålet

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord

Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Herbergscentret. Formålet

Læs mere

Tilsynsrapport. Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier. Dato 27.11.2012. Dato for Tilsynsbesøg 27.11.2012

Tilsynsrapport. Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier. Dato 27.11.2012. Dato for Tilsynsbesøg 27.11.2012 Tilsynsrapport Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier Tilbuddets navn Storskoven Dato 27.11.2012 Udarbejdet af Birgit Hindse Dato for Tilsynsbesøg 27.11.2012 Mødested Storskoven, Storskovvej

Læs mere

Referat for anmeldt tilsyn 2013 Børn- og ungeområdet.

Referat for anmeldt tilsyn 2013 Børn- og ungeområdet. Referat for anmeldt tilsyn 2013 Børn- og ungeområdet. Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn: Behandlingshjemmet Landerupgaard. Tilbudstype: selvejende døgnbehandlingsinstitution, godkendt efter Lov

Læs mere

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTSJÆLLAND BOTILBUDDET SØNDERBJERGGAARD 1

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTSJÆLLAND BOTILBUDDET SØNDERBJERGGAARD 1 - en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTSJÆLLAND BOTILBUDDET SØNDERBJERGGAARD 1 2 BOTILBUDDET SØNDERBJERGGAARD VELKOMMEN TIL Sønderbjerggaard Lidt uden for Stenlille på Vestsjælland ligger botilbuddet Sønderbjerggaard.

Læs mere

Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn på Bostedet Hjørnehuset Torsdag den 18. november 2010.

Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn på Bostedet Hjørnehuset Torsdag den 18. november 2010. Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn på Bostedet Hjørnehuset Torsdag den 18. november 2010. Formål med tilsynet. Tilsynet har til formål i henhold til Lov om retssikkerhed og administration på det sociale område

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen. Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen. Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune sammen med en repræsentant her fra aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Tilsynsrapport. Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier. Dato 24.11.2011. Dato for Tilsynsbesøg 24.11.2011

Tilsynsrapport. Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier. Dato 24.11.2011. Dato for Tilsynsbesøg 24.11.2011 Tilsynsrapport Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier Opholdsstedets navn Damkjærgård Dato 24.11.2011 Journalnummer 16.03.26-K09-68-07 Udarbejdet af Birgit Hindse Dato for Tilsynsbesøg 24.11.2011

Læs mere

Vi har forud for dette tilsyn aflagt besøg på stedet for at hilse på og se rammerne.

Vi har forud for dette tilsyn aflagt besøg på stedet for at hilse på og se rammerne. TILSYNSRAPPORT 2008 Uanmeldt tilsyn i Bofællesskabet Jyllandsgade - Mejsevej, Skive Kommune (Hjalmar Kjems Allé og Mejsevej) Tirsdag den 14. oktober 2008 fra kl. 12.00 Indledning Vi har på vegne af Skive

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord

Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat

Læs mere

Lykkegard. Rapport over anmeldt tilsyn 2013. Tilsynsenheden

Lykkegard. Rapport over anmeldt tilsyn 2013. Tilsynsenheden Lykkegard Rapport over anmeldt tilsyn 2013 Tilsynsenheden Indhold Navn og adresse 3 Ledelse 3 Dato og tidspunkt for tilsynet 3 Lovgrundlag, rammer og fokuspunkter 3 Organisation 3 Fysiske rammer 3 Målgruppe

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn ved Fonden Babakian Tjørnegade september 2013

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn ved Fonden Babakian Tjørnegade september 2013 Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn ved Fonden Babakian Tjørnegade 6 11. september 2013 25. oktober 2013 Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Opholdstedet

Læs mere

Uanmeldt og anmeldt tilsyn på Villa Vivamus, Københavns Kommune

Uanmeldt og anmeldt tilsyn på Villa Vivamus, Københavns Kommune TILSYNSRAPPORT Uanmeldt og anmeldt tilsyn på Villa Vivamus, Københavns Kommune Torsdag den 17. oktober 2013 fra kl. 15.30 Og Tirsdag den 12. november 2013 fra kl. 15.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksensområdet handicap

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksensområdet handicap Oplysninger om tilbuddet Årsrapport for tilsyn 2012 Voksensområdet handicap Tilbuddets navn: Organisationen Bramdrupdam, afd. Ungdomskollegiet, Skovvejen 1A, 6000 Kolding Tilbudstype/antal pladser/målgruppe:

Læs mere

Anmeldt tilsyn på KFUM s Kollegium, Københavns Kommune. Torsdag den 3. december 2009 fra kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på KFUM s Kollegium, Københavns Kommune. Torsdag den 3. december 2009 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på KFUM s Kollegium, Københavns Kommune Torsdag den 3. december 2009 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på KFUM s Kollegium.

Læs mere

Anmeldt tilsyn På kirkens Korshærs Herberg, Københavns Kommune. Onsdag den 9. december 2009 fra kl. 8.00

Anmeldt tilsyn På kirkens Korshærs Herberg, Københavns Kommune. Onsdag den 9. december 2009 fra kl. 8.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn På kirkens Korshærs Herberg, Københavns Kommune Onsdag den 9. december 2009 fra kl. 8.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på kirkens Korshærs

Læs mere

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbud Broen Uanmeldt tilsyn Den 13. december 2012

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbud Broen Uanmeldt tilsyn Den 13. december 2012 www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbud Broen Uanmeldt tilsyn Den 13. december 2012 Indholdsfortegnelse Formalia... 3 Ledelsesrepræsentanter...3 Medarbejderrepræsentanter...3 Beboerrepræsentanter...3

Læs mere

- en del af EKKOfonden SÆRLIGT TILRETTELAGTE TILBUD I HELE LANDET ALTERNATIVET 1

- en del af EKKOfonden SÆRLIGT TILRETTELAGTE TILBUD I HELE LANDET ALTERNATIVET 1 - en del af EKKOfonden SÆRLIGT TILRETTELAGTE TILBUD I HELE LANDET ALTERNATIVET 1 2 ALTERNATIVET VELKOMMEN TIL Alternativet I Alternativet opretter vi særligt tilrettelagte tilbud over hele landet. Hos

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Kløvermarken, Københavns Kommune. Torsdag den 3. december 2009 fra kl

Anmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Kløvermarken, Københavns Kommune. Torsdag den 3. december 2009 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Kløvermarken, Københavns Kommune Indledning Torsdag den 3. december 2009 fra kl. 09.00 Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Akutinstitutionen

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn på. Kærvang og Skovvang. den 9. marts 2012.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn på. Kærvang og Skovvang. den 9. marts 2012. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på Kærvang og Skovvang den 9. marts 2012. April 2012 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail: Åbningstid:

Læs mere

Årsrapport for tilsyn Voksenområdet. Åhaven. Tilbudets navn: Åhaven center for socialpsykiatri Slotssøvejen Kolding Tilbudstype:

Årsrapport for tilsyn Voksenområdet. Åhaven. Tilbudets navn: Åhaven center for socialpsykiatri Slotssøvejen Kolding Tilbudstype: 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet Oplysninger om tilbuddet Åhaven Tilbudets navn: Åhaven center for socialpsykiatri Slotssøvejen 12 6000 Kolding Tilbudstype: Åhavens døgntilbud er målrettet unge

Læs mere

Interviewspørgsmål til brug for tilsyn 2013

Interviewspørgsmål til brug for tilsyn 2013 Stamdata: Sted: Bostedet Auktionsvej Leder: Lene Mouritsen Målgruppe: Voksne med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne Antal beboere / brugere: 19 Antal ansatte fuldtidsstillinger: 8,5 Interviewspørgsmål

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. Social- og Handicapafdelingen. Dato: 16. februar 2016 Af: Betina Skovby. Uanmeldte driftsorienterede tilsyn

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. Social- og Handicapafdelingen. Dato: 16. februar 2016 Af: Betina Skovby. Uanmeldte driftsorienterede tilsyn GLADSAXE KOMMUNE Social- og Handicapafdelingen Oversigt over anmeldte og uanmeldte tilsyn på sociale tilbud under Sundheds- og Handicapudvalget 2015 NOTAT Dato: 16. februar 2016 Af: Betina Skovby Oversigten

Læs mere

TILSYNSRAPPORT Jammerbugt Kommune

TILSYNSRAPPORT Jammerbugt Kommune TILSYNSRAPPORT Jammerbugt Kommune Uanmeldt tilsyn i Dagbeskæftigelsen Krabben Tirsdag den 28. november fra kl. 9.00 og Uanmeldt tilsyn i Bofællesskabet Krabben Tirsdag den 28. november fra kl. 11.00 Indledning

Læs mere

- en del af EKKOfonden BOTILBUD I ODSHERRED BOTILBUDDET BJERGESØHUS 1

- en del af EKKOfonden BOTILBUD I ODSHERRED BOTILBUDDET BJERGESØHUS 1 - en del af EKKOfonden BOTILBUD I ODSHERRED BOTILBUDDET BJERGESØHUS 1 2 BOTILBUDDET BJERGESØHUS VELKOMMEN TIL Bjergesøhus I den lille by Bjergesø i Odsherred ligger en flot landejendom, der er indrettet

Læs mere

Drosthuset. Rapport over anmeldt tilsyn 2013. Tilsyn udført af Holbæk Kommune på vegne af Lejre Kommune.

Drosthuset. Rapport over anmeldt tilsyn 2013. Tilsyn udført af Holbæk Kommune på vegne af Lejre Kommune. Drosthuset Rapport over anmeldt tilsyn 2013 Tilsyn udført af Holbæk Kommune på vegne af Lejre Kommune. 1 Indhold Beskrivelse af enheden: Lovgrundlag, rammer og vurdering... 3 Navn og Adresse... 3 Ledelse...

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Aabybro Plejehjem, Jammerbugt Kommune. Mandag den 9. august 2010 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Aabybro Plejehjem, Jammerbugt Kommune. Mandag den 9. august 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Aabybro Plejehjem, Jammerbugt Kommune Mandag den 9. august 2010 fra kl. 9.00. Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Aabybro Plejehjem.

Læs mere

- en del af EKKOfonden BOTILBUD I NORDJYLLAND BOTILBUDDET JAMMERBUGTEN 1

- en del af EKKOfonden BOTILBUD I NORDJYLLAND BOTILBUDDET JAMMERBUGTEN 1 - en del af EKKOfonden BOTILBUD I NORDJYLLAND BOTILBUDDET JAMMERBUGTEN 1 2 BOTILBUDDET JAMMERBUGTEN VELKOMMEN TIL Botilbuddet Jammerbugten På den gamle Vendelbogården uden for Løkken ligger Botilbuddet

Læs mere

Fonden Ekkenberg Olufsgade 6 st. tv Slagelse

Fonden Ekkenberg Olufsgade 6 st. tv Slagelse Fonden Ekkenberg Olufsgade 6 st. tv. 4200 Slagelse Afsluttende tilsynsrapport Anmeldt tilsyn Dato: 8. oktober 2013 Udført af: Konsulent Johanne Andreasen Indhold 1. Generelt om tilsyn... 3 1.1 Lovgrundlag...

Læs mere

Høringsmateriale. Forslag om afvikling af Blåkærgård, Specialområde Socialpsykiatri Voksne

Høringsmateriale. Forslag om afvikling af Blåkærgård, Specialområde Socialpsykiatri Voksne Psykiatri og Social Høringsmateriale Socialplanlægning Tingvej 15B, 3. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 Psykiatrisocial@rm.dk www.ps.rm.dk Forslag om afvikling af Blåkærgård, Specialområde

Læs mere

THORSHØJGÅRD. Døgn- og Uddannelsestilbud for unge med særlige behov

THORSHØJGÅRD. Døgn- og Uddannelsestilbud for unge med særlige behov THORSHØJGÅRD Døgn- og Uddannelsestilbud for unge med særlige behov THORSHØJGÅRD ER EN SELVEJENDE INSTITUTION UNDER LANDSFORENINGEN LIVSVÆRK Med udgangspunkt i et stærkt, fagligt og ligeværdigt fællesskab

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst

Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat

Læs mere

Dato 21-03-2013. Journalnummer. Dato for Tilsynsbesøg 21-03-2013. Mødedeltagere. Fra tilbuddet deltog Leder Medarbejder Andre

Dato 21-03-2013. Journalnummer. Dato for Tilsynsbesøg 21-03-2013. Mødedeltagere. Fra tilbuddet deltog Leder Medarbejder Andre Tilsynsrapport Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier Tilbuddets navn og målgruppe Opholdsstedet Rosenvej er godkendt til 4 døgnpladser for børn og unge i alderen 6 til 18 år. Journalnummer

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Glostrup Observations- og Behandlingshjem Københavns Kommune. Tirsdag den 11. oktober 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Glostrup Observations- og Behandlingshjem Københavns Kommune. Tirsdag den 11. oktober 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Glostrup Observations- og Behandlingshjem Københavns Kommune Tirsdag den 11. oktober 2011 fra kl. 14.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Anmeldt tilsyn på CSV Kollegierne, Svendborg Kommune. Bykollegierne i Jernbanegade og Vestergade i Svendborg & Carlsminde Kollegiet i Nyborg

Anmeldt tilsyn på CSV Kollegierne, Svendborg Kommune. Bykollegierne i Jernbanegade og Vestergade i Svendborg & Carlsminde Kollegiet i Nyborg TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på CSV Kollegierne, Svendborg Kommune Bykollegierne i Jernbanegade og Vestergade i Svendborg & Carlsminde Kollegiet i Nyborg Mandag den 7. november 2011 fra kl. 13.00 Indledning

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst

Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Nordlys, Københavns Kommune. Tirsdag den 7. december 2010 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Nordlys, Københavns Kommune. Tirsdag den 7. december 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Nordlys, Københavns Kommune Tirsdag den 7. december 2010 fra kl. 17.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Nordlys. Formålet med tilsynet

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord

Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Musvågevej, Københavns Kommune. Mandag den 4. juli 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Musvågevej, Københavns Kommune. Mandag den 4. juli 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Musvågevej, Københavns Kommune Mandag den 4. juli 2011 fra kl. 15.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Musvågevej. Formålet med tilsynet

Læs mere

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTSJÆLLAND BOTILBUDDET DIANALUND 1

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTSJÆLLAND BOTILBUDDET DIANALUND 1 - en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTSJÆLLAND BOTILBUDDET DIANALUND 1 2 BOTILBUDDET DIANALUND VELKOMMEN TIL Botilbuddet Dianalund I den lille by Niløse uden for Dianalund på Vestsjælland ligger botilbuddet

Læs mere

Anmeldt tilsyn På Hjørnet, Svendborg kommune. Fredag den 24. oktober 2008 fra kl. 13.00

Anmeldt tilsyn På Hjørnet, Svendborg kommune. Fredag den 24. oktober 2008 fra kl. 13.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn På Hjørnet, Svendborg kommune Fredag den 24. oktober 2008 fra kl. 13.00 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune aflagt anmeldt tilsynsbesøg På Hjørnet. Formålet med

Læs mere

Tilsynsrapport 2012 for. Det socialpædagogiske opholdssted Det blå Hus.

Tilsynsrapport 2012 for. Det socialpædagogiske opholdssted Det blå Hus. Dato Marts 2013 Dok.nr. 41957-13 Sagsnr. 13-3437 Ref. Kirstin Gaasedal Tilsynsrapport 2012 for Det socialpædagogiske opholdssted Det blå Hus. Faktuelle forhold: Det blå Hus Tørvevej 13 6852 Billum telefon

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Midt

Tilsynsrapport Socialtilsyn Midt Tilsynsrapport Socialtilsyn Midt Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets og vurdering af om tilbuddet fortsat har den

Læs mere

Oplysninger om det aktuelle tilsyn: Der aflægges uanmeldt tilsynsbesøg d. 18. november 2013 i tidsrummet 14.30 16.30.

Oplysninger om det aktuelle tilsyn: Der aflægges uanmeldt tilsynsbesøg d. 18. november 2013 i tidsrummet 14.30 16.30. Tilsynsnotat af 18. november 2013. Uanmeldt tilsyn. Navn: C. Knaps Minde Lovgrundlag: SEL 66 stk. 1, nr. 6 Adresse: E-mail: Aldersrovej 1-3, 8600 Silkeborg km@silkeborg.dk Telefon: Tlf. 8970 5278 / Nattevagt

Læs mere

Anmeldt tilsyn på KFUM s Kollegium, Københavns Kommune. August Gardes vej & Udslusningsboligen på Irlandsvej. Onsdag den 9. juni 2010 fra kl. 13.

Anmeldt tilsyn på KFUM s Kollegium, Københavns Kommune. August Gardes vej & Udslusningsboligen på Irlandsvej. Onsdag den 9. juni 2010 fra kl. 13. TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på KFUM s Kollegium, Københavns Kommune August Gardes vej & Udslusningsboligen på Irlandsvej Onsdag den 9. juni 2010 fra kl. 13.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Hovedstaden

Tilsynsrapport Socialtilsyn Hovedstaden Tilsynsrapport Socialtilsyn Hovedstaden Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet

Læs mere

FORTROLIG. Uanmeldt tilsyn på Voksenbøgen, Aalborg Kommune. Torsdag den 16. maj 2013 fra kl. 14.00

FORTROLIG. Uanmeldt tilsyn på Voksenbøgen, Aalborg Kommune. Torsdag den 16. maj 2013 fra kl. 14.00 FORTROLIG TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Voksenbøgen, Aalborg Kommune Torsdag den 16. maj 2013 fra kl. 14.00 Indledning Vi har på vegne af Aalborg Kommune aflagt tilsynsbesøg Voksenbøgen. Formålet med

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Opholdsstedet Firkløveren Mølholtvej 68 9330 Dronninglund Att. Leder Firkløveren Charlotte Grønningen Att.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Bihusets aflastningstilbud på Bjerregårdsvej i Odense

Uanmeldt tilsyn Bihusets aflastningstilbud på Bjerregårdsvej i Odense Område: Det Sociale Område Udarbejdet af Bettina Sørensen Afdeling: Handicap og Socialpsykiatri Dato: 14. januar 2008 Journal nr.: 08/2272 Uanmeldt tilsyn 2008 Bihusets aflastningstilbud på Bjerregårdsvej

Læs mere

Specialområde Børn og Unge (SBU)

Specialområde Børn og Unge (SBU) YDELSESBESKRIVELSE Specialområde Børn og Unge (SBU) Målgruppe: Midlertidig botilbud til voksne op til 25 år med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF) Overgangen. Sindalsvej 30, 8240 Risskov Tel. 7847 8500

Læs mere

Specialområde Børn og Unge (SBU)

Specialområde Børn og Unge (SBU) YDELSESBESKRIVELSE Specialområde Børn og Unge (SBU) Målgruppe: Midlertidig botilbud til voksne op til 25 år med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF) og med svære adfærdsforstyrrelser Sindalsvej 30, 8240

Læs mere

Notat. Interviewguide. Brugerne / beboerne i forbindelse med anmeldt tilsyn.

Notat. Interviewguide. Brugerne / beboerne i forbindelse med anmeldt tilsyn. Notat Social Rådhuset Torvet 1 5800 Nyborg Tlf. 6333 7000 Fax. 6333 7001 kommune@nyborg.dk www.nyborg.dk Interviewguide. Brugerne / beboerne i forbindelse med anmeldt tilsyn. 19-05-2009 Sagsid. 09/2991

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Fristedet, Københavns Kommune. Onsdag den 23. maj 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Fristedet, Københavns Kommune. Onsdag den 23. maj 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Fristedet, Københavns Kommune Onsdag den 23. maj 2012 fra kl. 17.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Fristedet. Formålet med tilsynet

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Behandlingshjemmet Kokkedal, Københavns Kommune. Torsdag den 14. januar 2010 fra kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Behandlingshjemmet Kokkedal, Københavns Kommune. Torsdag den 14. januar 2010 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Behandlingshjemmet Kokkedal, Københavns Kommune Torsdag den 14. januar 2010 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Behandlingshjemmet

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Den 4. juni 2013. Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Forsorgstilbuddet Nordbyen, Center for Akut- og Opsøgende

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord

Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat

Læs mere

- en del af EKKOfonden BOTILBUD MARIAGER FJORD BOTILBUDDET ROSENDAL 1

- en del af EKKOfonden BOTILBUD MARIAGER FJORD BOTILBUDDET ROSENDAL 1 - en del af EKKOfonden BOTILBUD MARIAGER FJORD 1 2 VELKOMMEN TIL Botilbuddet Rosendal I udkanten af Hobro og tæt ved Mariager Fjord ligger botilbuddet Rosendal med plads til ni beboere. Vi bor på en gammel

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn på. Bofællesskabet Nyvang i Ørsted. den 23. maj 2012.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn på. Bofællesskabet Nyvang i Ørsted. den 23. maj 2012. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på Bofællesskabet Nyvang i Ørsted den 23. maj 2012. Juli 2012 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail: Åbningstid:

Læs mere

Tilsynsrapport. Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier. Tilbuddets navn og målgruppe. Dato 07.12.2012. Dato for Tilsynsbesøg 03.12.

Tilsynsrapport. Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier. Tilbuddets navn og målgruppe. Dato 07.12.2012. Dato for Tilsynsbesøg 03.12. Tilsynsrapport Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier Tilbuddets navn og målgruppe Dato 07.12.2012 Udarbejdet af Hanne Andreasen Dato for Tilsynsbesøg 03.12.2012 Mødested Huset Trappebæksvej

Læs mere