Udbudsbetingelser. Udbud af sundhedsprofilundersøgelse i Region Syddanmark. September Sagsnr Dok.nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udbudsbetingelser. Udbud af sundhedsprofilundersøgelse i Region Syddanmark. September 2015. Sagsnr. 038143-0063 Dok.nr. 13904563.2"

Transkript

1 September 2015 Sagsnr Udbudsbetingelser Udbud af sundhedsprofilundersøgelse i Region Syddanmark København Langelinie Allé København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade Aarhus C Danmark Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing an District, Shanghai, T F E info@bechbruun.com Advokatfirma CVR-nr

2 2/17 Indholdsfortegnelse 1. Indledning Ordregiver Udbudsmateriale Generel beskrivelse af indkøbet Tidsplan Spørgsmål og nye oplysninger Afgivelse af tilbud Udelukkelsesgrunde Økonomisk og finansiel formåen Teknisk og faglig formåen Konsortier og underleverandører Tildeling af kontrakt Tilbudsgivers forbehold Fortrolighed... 17

3 3/17 1. Indledning Disse udbudsbetingelser gælder for Region Syddanmarks ( ordregiver ) udbud af kontrakt om gennemførelse af sundhedsprofilundersøgelse i henhold til udbudsbekendtgørelse nr. 2015/S offentliggjort den 19. september 2015 i EU- Tidende. Det samlede udbudsmateriale er offentliggjort på Opgaven er udbudt efter udbudsdirektivets (direktiv 18/2004) regler om offentlige udbud. 2. Ordregiver 2.1 Ordregiver for nærværende annoncering er: Region Syddanmark Damhaven Vejle Danmark CVR nr Ordregiver er ansvarlig for udbudsforretningens tilrettelæggelse og gennemførelse, og eventuel kontrakt vil skulle indgås med ordregiver. 2.2 Kontaktperson Alle henvendelser til ordregiver forud for afgivelse af tilbud skal sendes via til: Bech-Bruun Att.: Christian Nielsen, advokat cen@bechbruun.com Al kommunikation mellem tilbudsgiver og ordregiver vedrørende dette udbud skal foregå på dansk og være skriftlig. Ved henvendelser fra tilbudsgiver skal "Udbud af sundhedsprofilundersøgelse" anføres.

4 4/17 3. Udbudsmateriale Nærværende materiale består af: Udbudsbekendtgørelse 2015/S af 19. september 2015 Nærværende udbudsbetingelser Udkast til kontrakt Tro- og love-erklæring (Formular A) Blanket for konsortier (Formular B) Underleverandørerklæring (Formular C) Forbeholdsliste (Formular D) Kravspecifikation (Bilag 1) Tilbudsblanket (Bilag 2) Databehandleraftale (Bilag 3) Sundhedsprofilrapport 2013 (Bilag 4) Udbudsmaterialet består endvidere af spørgsmål og svar, som løbende bliver offentliggjort på følgende hjemmeside: Det er ikke tilladt at ændre i det offentliggjorte materiale med undtagelse af de felter der er beregnet til udfyldning. 4. Generel beskrivelse af indkøbet 4.1 Formål og baggrund for udbuddet Danske regioner, Kommunernes Landsforening, Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse samt Finansministeriet indgik den 23. januar 2009 en aftale om organisering og finansiering af sammenlignelige sundhedsprofiler for alle regioner og kommuner. Det overordnede formål med undersøgelsen var: at beskrive forekomsten og fordelingen af sundhed og sygelighed i den voksne befolkning (16 år eller derover) i Danmark. Beskrivelsen omfatter bl.a. forekomst og fordeling af helbred og trivsel, sundhedsadfærd, sygelighed, kontakt til egen læge og sociale relationer at beskrive udviklingen på disse områder at tilvejebringe datamateriale til brug for sundhedsplanlægning og til brug for analyser af regionale og kommunale forskelle

5 5/17 Regionerne fik til opgave at forberede og gennemføre dataindsamlingen samt bearbejde og formidle data på regionalt og kommunalt plan. Regionerne iværksatte i 2010 den første i rækken af regionale sundhedsprofiler. Den næste sundhedsprofilundersøgelse blev foretages i 2013 med rapport i første kvartal Fremover gennemføres undersøgelsen hvert fjerde år. Dette udbud vedrører den tredje sundhedsprofilundersøgelse i Region Syddanmark, som gennemføres i 2017 med rapport i første kvartal Det nationale koordinerede udvalg for sundhedsprofilundersøgelser under Sundhedsstyrelsens formandskab og med deltagelse af repræsentanter fra Danske Regioner, regionerne, Kommunernes Landsforening, kommunerne, Statens Institut for Folkesundhed ved Syddansk Universitet (SIF) og Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse skal bl.a. sikre at: data for sundhedsprofilerne indsamles på samme tidspunkt data indsamles efter samme indholdsmæssige retningslinjer data for sundhedsprofilerne indberettes til en fælles national database i samme tekniske format nationale data offentliggøres koordineret SIF sikrer, at der bliver udtrukket en stikprøve til hver region. Hver af de fem regioner skal gennemføre indsamlingen af data baseret på et obligatorisk standardspørgeskema. I 2010 bestod standardspørgeskemaet af 52 spørgsmål og i 2013 af 54 spørgsmål, men der kan potentielt foretages mindre justeringer heraf i det nationale koordinerende udvalg. Der er endvidere mulighed for at inkludere et antal regionalspecifikke tillægsspørgsmål. I det nationale koordinerende udvalg er der truffet beslutning om, at udsende spørgeskemaer ultimo januar/primo februar Nærværende udbud omfatter de tjenesteydelser, der er forbundet med sundhedsprofilundersøgelsen i Region Syddanmark i Detaljerede specifikationer vedrørende den udbudte tjenesteydelse fremgår af Bilag 1 kravspecifikation. I udkastet til Kontrakt fremgår de vilkår, der vil gælde for indkøbet af de udbudte tjenesteydelser. Kontrakten suppleres af en databehandleraftale (bilag 3) og en sundhedsprofil (bilag 4).

6 6/17 Ordregiver har en overordnet bevillingsmæssig ramme på kr. ekskl. moms for den samlede udbudte opgave. Tilbud, hvis samlede evalueringspris angivet i Bilag 2 - Tilbudsblanket overstiger dette beløb, vil ikke blive accepteret og udelukkes således fra tilbudsevalueringen. 5. Tidsplan Nedenstående tidsplan angiver udbudsforretningens væsentligste milepæle: Dato Disposition 16. oktober 2015 Fremsendelse af udbudsbekendtgørelsen 16. november 2015 Spørgefrist 20. november 2015 Frist for nye oplysninger vedrørende udbuddet og for offentliggørelse af samtlige spørgsmål og svar på ordregivers hjemmeside 26. november 2015 Frist for afgivelse af tilbud kl december 2015 Forventet kontrakttildeling og iværksættelse af standstill-perioden 1. marts 2016 Forventet kontraktstart 6. Spørgsmål og nye oplysninger Spørgsmål vedrørende udbudsmaterialet skal fremsættes skriftligt på dansk. Eventuelle spørgsmål fremsendes per til kontaktpersonen, jf Spørgsmål skal være modtaget senest 16. november kl Spørgsmål stillet efter spørgefristen vil blive besvaret såfremt det er muligt inden svarfristen. s indeholdende spørgsmål skal i emnefeltet være mærket Spørgsmål vedrørende udbud af sundhedsprofilundersøgelse. Spørgsmål bedes opstillet på listeform med angivelse af det sted i udbudsmaterialet, som spørgsmålet vedrører. Alle spørgsmål vil sammen med svarene senest den 20. november 2015 blive offentliggjort i anonymiseret form på ordregivers hjemmeside som angivet ovenfor.

7 7/17 Alle spørgsmål og svar indgår som en del af udbudsmaterialet. Det er tilbudsgivers eget ansvar at sørge for at holde sig opdateret med eventuelle supplerende oplysninger, som vil blive offentliggjort som svar på spørgsmål på den i punkt 3 anførte hjemmeside. Ordregiver kan inden for samme frist foretage ændringer i udbudsmaterialet. Sådanne ændringer vil blive behandlet på samme måde som svar på spørgsmål. 7. Afgivelse af tilbud 7.1 Tilbuddets indhold Følgende dokumenter skal være inkluderet og/eller underskrevet i tilbudsgivers tilbud, for at tilbuddet opfylder de indholdsmæssige krav: Tilbudsblanket (Bilag 1) Tro- og love-erklæring (Formular A) Blanket for konsortier (Formular B), hvis relevant Underleverandørerklæring (Formular C), hvis relevant Forbeholdsliste (Formular D), hvis relevant 7.2 Antal tilbud Tilbudsgivere kan alene afgive ét tilbud hver. Såfremt en tilbudsgiver afgiver flere tilbud vil alene det tilbud med den laveste pris blive taget i betragtning. 7.3 Alternative tilbud og delbud Der er ikke mulighed for at afgive alternative tilbud eller delbud. 7.4 Aflevering af tilbud Tilbuddet skal afleveres i: Ét papir-eksemplar mærket Original indeholdende det samlede tilbud med bilag. Bilag 2 skal være forsynet med underskrift. Én elektronisk kopi vedlagt det fysiske tilbud på USB stick.

8 8/17 Det samlede tilbudsmateriale skal indleveres i lukket emballage mærket "Udbud sundhedsprofilundersøgelse". I tilfælde af indbyrdes modstrid mellem oplysninger i det fysiske tilbud og den elektroniske kopi vil det fysiske tilbud være gældende. Tilbudsfristen er den 26. november 2015 kl. 14:00. Tilbud anses for rettidigt modtaget såfremt den fysiske original er modtaget inden tilbudsfristen. Det er tilbudsgivers ansvar at overholde tilbudsfristen. Der gøres ingen undtagelser. Tilbud fremsendes til: Bech-Bruun Værkmestergade Aarhus C. Att: Christian Nielsen, advokat Der vil ikke være adgang til at overvære åbning af tilbud. 7.5 Sprog Tilbud skal afleveres på dansk. 7.6 Konsekvensen af ikke at fremsende dokumentation Ordregiver forbeholder sig i tilfælde af tilbudsgivernes manglende overholdelse af formkrav retten til at anvende fremgangsmåden beskrevet i bekendtgørelse nr. 712 af 15. juni Ordregiver er dog ikke forpligtet til at søge manglende overholdelse af formkrav berigtiget. 7.7 Honorar Tilbudsgiver modtager intet honorar i forbindelse med deltagelse i denne udbudsforretning, herunder honorar for udarbejdelse af tilbud. 7.8 Ejendomsret til modtagne tilbud Alle dokumenter, som fremsendes af tilbudsgiver, betragtes som ordregivers ejendom.

9 9/ Vedståelsesfrist Tilbud skal være bindende i tre måneder efter tilbudsfristens udløb. Såfremt tilbudsgiver får meddelelse om, at ordregiver har identificeret tilbudsgivers tilbud som det vindende bud, er ordregiver indtil udløbet af vedståelsesfristen berettiget til ved skriftlig meddelelse til tilbudsgivers kontaktperson at forlænge vedståelsesfristen med yderligere tre måneder. Såfremt kontrakten ikke kan endeligt tildeles som følge af en verserende klagesag, er ordregiver indtil udløbet af vedståelsesfristen berettiget til ved skriftlig meddelelse til tilbudsgivers kontaktperson at forlænge vedståelsesfristen indtil fire uger efter afsigelse af endelig kendelse i sagen. Tilbudsgiver kan dog afvise forlængelser der strækker sig ud over ét år efter tilbudsfristen. Det bemærkes, at tilbudsgiver skal vedstå tilbuddet indtil vedståelsesfristens udløb uanset om tilbudsgiver bliver tildelt en aftale. En meddelelse om, at kontrakten er tildelt til anden side udgør således ikke et afslag af tilbuddet eller en frigørelse fra vedståelsen af tilbuddet. 8. Udelukkelsesgrunde 8.1 Tilbudsgivers generelle forhold Deltagelse i udbudsproceduren er udelukket, hvis et af følgende forhold er til stede: a) Der er afsagt endelig dom over tilbudsgiver vedrørende deltagelse i en kriminel organisation eller bestikkelse eller svig eller hvidvaskning af penge. b) Tilbudsgivere, hvis bo er under konkurs, likvidation, skifte eller tvangsakkord uden for konkurs, som har indstillet deres erhvervsvirksomhed eller befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning. c) Tilbudsgivere, hvis bo er begæret taget under konkursbehandling eller behandling med henblik på likvidation, skifte eller tvangsakkord uden for konkurs eller enhver tilsvarende behandling, der er fastsat i national lovgivning.

10 10/17 d) Tilbudsgivere, som ved en retskraftig dom er dømt for en strafbar handling, der rejser tvivl om den pågældendes faglige hæderlighed. e) Tilbudsgivere, som i forbindelse med udøvelsen af deres erhverv har begået en alvorlig fejl, som ordregiver beviseligt har konstateret. f) Tilbudsgivere, som ikke har opfyldt deres forpligtelser med hensyn til betaling af ydelser til sociale sikringsordninger i henhold til retsforskrifterne i det land, hvor den pågældende er etableret, eller i Danmark. g) Tilbudsgivere, som ikke har opfyldt deres betalingsforpligtelser med hensyn til betaling af skatter og afgifter i henhold retsforskrifterne i det land, hvor den pågældende er etableret, eller i Danmark. h) Tilbudsgivere, som svigagtigt har fremsat urigtige oplysninger i forbindelse med meddelelse af oplysninger i henhold til de nævnte udelukkelsesgrunde. Tilbudsgiver skal afgive erklæring på tro og love om, at de i litra a-d og f-h nævnte forhold ikke gør sig gældende. Erklæringen er vedlagt udbudsbetingelserne som Formular A. Ordregiver forbeholder sig ret til at indhente dokumentation for ovenstående forhold vil den vindende tilbudsgiver inden kontraktindgåelse. 8.2 Gæld til det offentlige Af lovbekendtgørelse nr. 336 af 13. maj 1997 om begrænsning af skyldneres muligheder for at deltage i offentlige udbudsforretninger mv., fremgår det, at offentlige ordregivere ved køb af varer og tjenesteydelser skal kræve, at enhver tilbudsgiver afgiver en erklæring på tro og love om, i hvilket omfang tilbudsgiveren har ubetalt, forfalden gæld til det offentlige i form af skatter, afgifter eller bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til lovgivningen i Danmark eller det land, hvor tilbudsgiveren er etableret. Tilbudsgiver skal afgive erklæring på tro og love, som er vedlagt udbudsbetingelserne som Formular A.

11 11/17 9. Økonomisk og finansiel formåen Ordregiver vil kun indgå kontrakt med økonomisk solide virksomheder, da det har væsentlig betydning, at tilbudsgivers virksomhed består under hele kontraktperioden. For at sikre, at tilbudsgiver har den rette finansielle og økonomiske formåen, skal tilbudsgiver for at komme i betragtning leve op til følgende minimumskrav: a) En årlig omsætning på minimum kr. for hvert af de seneste to afsluttede regnskabsår. Som dokumentation for tilbudsgiverens finansielle og økonomiske formåen skal tilbudsgiveren vedlægge følgende materiale: a) Erklæring om omsætning for hvert af de seneste to afsluttede regnskabsår ved tilbudsgivers udfyldelse af det relevante punkt i Bilag 2 - Tilbudsblanket. b) Virksomhedens årsrapporter for de seneste to afsluttede regnskabsår. Tilbudsgivere, der ikke har udarbejdet årsrapporter for de seneste to regnskabsår, og som ikke har været forpligtet hertil i henhold til lovgivning eller administrative forskrifter, skal i stedet vedlægge en erklæring fra tilbudsgivers revisor, som dokumenterer tilbudsgiverens finansielle og økonomiske formåen. Hvis tilbudsgiver baserer sig på en anden virksomheds finansielle status, skal den pågældende virksomhed afgive en bindende erklæring om, at virksomheden hæfter solidarisk og ubegrænset med tilbudsgiver for kontraktens opfyldelse i hele kontraktperioden. 10. Teknisk og faglig formåen Det har afgørende betydning for ordregiver, at tilbudsgiver har den fornødne tekniske og faglige formåen til udførelse af opgaven. For at sikre, at tilbudsgiver har den rette tekniske formåen, skal tilbudsgiver for at komme i betragtning leve op til følgende:

12 12/17 a) Tilbudsgiver skal angive mindst én reference for sammenlignelige ydelser (befolkningsundersøgelser i ca. samme størrelsesorden som den udbudte opgave), som tilbudsgiveren har leveret i løbet af de seneste fem år. Som dokumentation for tilbudsgiverens tekniske formåen skal tilbudsgiveren udfylde det relevante punkt i Bilag 2 Tilbudsblanket: a) En liste over de væsentligste sammenlignelige ydelser, tilbudsgiver har udført i løbet af de seneste fem afsluttede regnskabsår, med angivelse af tidspunkt herfor samt navn og telefonnummer på modtager. Ordregiver forbeholder sig ret til at undersøge de indsendte referencer, og tilbudsgiver må gerne fremsende flere end de krævede to referencer. Hvis tilbudsgiver baserer sig på en anden virksomheds tekniske eller faglige formåen, skal den pågældende virksomhed afgive en bindende erklæring om, at virksomheden stiller sine ydelser til rådighed for tilbudsgiver med henblik på kontraktens korrekte opfyldelse i hele kontraktperioden. 11. Konsortier og underleverandører 11.1 Konsortier Tilbudsgivere der ikke kan opfylde de opstillede krav kan indgå i et konsortium med andre virksomheder. Såfremt denne mulighed benyttes, skal Formular A og Formular B udfyldes og underskrives af samtlige konsortiedeltagere. Der skal udpege en virksomhed eller person (befuldmægtiget), som ordregiver med bindende virkning for konsortiet kan indgå aftaler med. Den befuldmægtigede skal udfylde Bilag 1 på konsortiets vegne. For så vidt angår konsortiets økonomiske og finansielle formåen er det konsortiets samlede tal der er afgørende. Hvis et konsortium består af to deltagere og den ene har en omsætning på en million, og den anden har en omsætning på to millioner, er konsortiets relevante samlede omsætning tre million kroner. Såfremt der afgives tilbud som konsortium, hæfter hver enkelt konsortiedeltager fuldt ud og solidarisk overfor ordregiver.

13 13/ Underleverandører Såfremt tilbudsgiver påtænker at lade opgaven udføre delvist ved underleverandører, skal det i tilbuddet anføres i hvilket omfang de pågældende underleverandører skal udføre opgaver for ordregiver i kontraktperioden. Endvidere skal underleverandøren aflevere Formular A og Formular C i underskrevet stand. Det bemærkes, at tilbudsgiver påtager sig det fulde ansvar for kontraktens opfyldelse uanset anvendelsen af underleverandører. 12. Tildeling af kontrakt 12.1 Vurdering af konditionsmæssighed Ordregiver kontrollerer, at tilbuddet er konditionsmæssigt, hvilket vil sige, at tilbuddet opfylder følgende punkter: Tilbuddet er fremsendt rettidigt til den korrekte adresse Tilbuddet er vedlagt alle krævede dokumenter og oplysninger Tilbuddet indeholder ikke uacceptable forbehold Tilbudsgiver opfylder betingelserne til økonomi og referencer angivet ovenfor Tilbudsgiver opfylder alle mindstekrav For så vidt angår opstillede mindstekrav og ønsker henvises til kravspecifikationen i bilag 1. Det er i dette bilag anført, hvilke krav til ydelsens udførelse, der anses som mindstekrav, og som derfor skal være opfyldt, for at tilbuddet kan anses for konditionsmæssigt. Desuden er ordregivers ønsker til supplerende ydelser angivet deri. Opfyldelse af disse ønsker vil indgå i tilbudsevalueringen Tildelingskriterium Tilbud vil blive evalueret på baggrund af tildelingskriteriet "det økonomisk mest fordelagtige tilbud". De indkomne tilbud vurderes efter en række underkriterier. Hvert tilbud tildeles et antal point alt efter, hvor godt tilbuddet opfylder de enkelte underkriterier.

14 14/ Underkriterier Det økonomisk mest fordelagtige tilbud vil blive identificeret gennem anvendelse af nedenstående underkriterier, hvor vægtningen af hvert underkriterium er angivet. Underkriterier Procentvis vægtning Kompetenceniveau for ledende og udførende medarbejdere 55 % Opgaveløsning, herunder samarbejde med udbyder 30 % Pris 15 % Beskrivelse af underkriterier Mindstekravene i kravspecifikationen, jf. Bilag 1, skal opfyldes. Et tilbud tildeles ikke point for at opfylde mindstekravene, idet mindstekravene ikke indgår som en del af evalueringen. Som det fremgår af Bilag 1 har Ordregiver angivet en liste af ønsker. Tilbudsgiver kan tilføje yderligere kvaliteter til den tilbudte ydelse som et supplement til Bilag 1. Evalueringen foretages på grundlag af opfyldelsesgraden af de i Bilag 1 angivne ønsker og på grundlag af underkriterierne beskrevet ovenfor Kompetenceniveau for ledende og udførende medarbejdere Som det fremgår af Bilag 1 har ordregiver en række ønsker til kompetenceniveau hos de ledende medarbejdere og udførende medarbejdere, som tilbudsgiver konkret vil benytte til at udføre den udbudte opgave med. Tilbudsgiveren bedes udfylde punkt 6 i Bilag 2 samt vedlægge CV'er for de ledende medarbejdere og udførende medarbejdere, som tilbydes til at udføre den udbudte opgave. Det er ikke tilbudsgiverens generelle evner der evalueres, men derimod de konkrete tilbudte ydelser. Der lægges vægt på nedenstående forhold, der er listet i prioriteret rækkefølge: De til opgaven tilbudte ledende og udførende medarbejdere har tidligere gennemført befolkningsundersøgelser, baseret på papir- og webspørgeske-

15 15/17 ma, indenfor sundhedsområdet af samme størrelsesorden, som sundhedsprofilundersøgelsen i Region Syddanmark, og har publiceret resultaterne i offentlige tilgængelige rapporter eller tidsskrifter. Tilbudsgiver sikrer, at alle aspekter af opgaveløsningen i stor udstrækning også udføres af medarbejdere, som har en universitetsuddannelse i matematik/statistik. De til opgaven tilbudte ledende og udførende medarbejdere kan dokumentere et højt fagligt og kompetenceniveau indenfor sundhedsvidenskab, epidemiologi og datamanagement. De til opgaven tilbudte ledende og udførende medarbejdere har i tidligere befolkningsundersøgelser opbygget kompetencer til at inkludere vægte for non-response i både simple deskriptive opgørelser, samt i mere komplekse epidemiologiske sammenhængsanalyser. De til opgaven tilbudte ledende og udførende medarbejdere har kompetencerne til at samarbejde med Region Syddanmark om sundhedsfaglige problemstillinger og om den samlede gennemførsel af undersøgelsen Opgaveløsning, herunder samarbejde med ordregiver Som det fremgår af Bilag 1 har ordregiver en række ønsker til, hvordan opgaven skal løses, herunder særligt hvordan samarbejdet med ordregiver vil forløbe. Tilbudsgiver bedes udfylde punkt 7 i Bilag 2 samt vedlægge eventuel relevant dokumentation for den tilbudte opgaveløsning og samarbejdsform. Der lægges vægt på, at de til opgaven tilbudte ledende og udførende medarbejdere er fleksible, proaktive og kompetente i forhold til at samarbejde med Region Syddanmark om at udnytte de analysepotentialer, som måtte ligge i data. Der lægges vægt på, at tilbudsgiveren kan indgå i en løbende dialog med Region Syddanmark om udarbejdelsen af analyser og den endelige afrapportering. Der lægges desuden vægt på, at tilbudsgiveren i løbet af undersøgelsesperioden er fleksibel og indstillet på løbende at bidrage til at efterkomme eventuelle forespørgsler fx om at inkludere specifikke ekstraopgørelser og/eller ekstra sammenhængsanalyser i den endelige afrapportering.

16 16/ Pris Der evalueres på den samlede pris som angivet i punkt 8 i Bilag 2 - Tilbudsblanketten. Prisen evalueres i danske kroner og inkluderer alle omkostninger. Moms skal derimod ikke inkluderes i prisen Pointskala Ordregiver tildeler point til alle ovenstående underkriterier på en skala fra 0-10, hvor 0 er lavest og 10 er højest. Ad priskriteriet Den tilbudsgiver, der tilbyder den laveste pris tildeles den maksimale score (10). Øvrige tilbudsgivere tildeles point i forhold hertil efter en af ordregiver fastsat formel. Der tildeles point med decimaler. Ad øvrige kriterier Ved alle øvrige kriterier end pris tildeles point individuelt for hvert tilbud på grundlag af en vurdering af, i hvilken grad tilbuddet opfylder de enkelte underkriterier. Det er således muligt, at ingen tilbud opnår maksimumpoint, lige så vel som det er muligt, at to eller flere tilbud opnår samme point for et underkriterium. 13. Tilbudsgivers forbehold Alle forbehold skal tydeligt angives i Formular D. Der kan ikke tages forbehold for grundlæggende elementer eller mindstekrav i udbuddet. Tilbud indeholdende forbehold for grundlæggende elementer eller mindstekrav vil blive udelukket. Ordregiver er berettiget til at afvise tilbud, der indeholder forbehold. Såfremt ordregiver vælger at acceptere et forbehold, vil ordregiver prissætte dette i forbindelse med evalueringen.

17 17/17 Såfremt tilbudsgiver identificerer formuleringer i udbudsmaterialet eller udkastet til kontrakt, der gør, at tilbudsgiver ikke ser sig i stand til at afgive tilbud uden forbehold, opfordres tilbudsgiver til at kontakte ordregiver ved at stille spørgsmål, jf. proceduren herfor. Ordregiver vil herefter forholde sig til de anførte forhold. Såfremt tilbudsgiver vedlægger egne eller standardiserede vilkår eller betingelser, vil hver enkelt bestemmelse heri blive anset for et selvstændigt forbehold. Det frarådes derfor, at vedlægge egne eller standardiserede vilkår eller betingelser. 14. Fortrolighed Ordregiver vil så vidt muligt sikre fortroligheden af alle oplysninger i tilbudsgivers tilbud, som angår tilbudsgivers fortrolige forretningsmæssige forhold. Fortrolighedstilsagnet må i sagens natur vige i den udstrækning, hvor lovgivningen forpligter ordregiver til at videregive oplysninger til tredjemand. I den udstrækning hvor tilbudsgiver selv anser oplysninger for særligt konkurrencefølsomme, bedes dette tydeligt markeret i tilbuddet ud for de pågældende oplysninger, hvorefter ordregiver vil tilstræbe, at oplysningerne ikke videregives. Den vindende tilbudsgivers samlede evalueringssum vil blive oplyst til de øvrige tilbudsgivere og offentliggjort i en indkøbsmeddelelse i EU-tidende.

BETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Maj 2012

BETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Maj 2012 J.nr. 050784-0003 BETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Maj 2012 Annoncering med prækvalifikation af ejendomsmæglerbistand til salg af erhvervsejendomme Bech-Bruun Advokatfirma Frue Kirkeplads 4 8100 Århus

Læs mere

Udbudsbetingelser. Annoncering vedrørende frit leverandørvalg indenfor personlig pleje og praktisk hjælp i Fredericia Kommune.

Udbudsbetingelser. Annoncering vedrørende frit leverandørvalg indenfor personlig pleje og praktisk hjælp i Fredericia Kommune. Oktober 2014 Sagsnr. 013928-0190 cen/dla Udbudsbetingelser Annoncering vedrørende frit leverandørvalg indenfor personlig pleje og praktisk hjælp i Fredericia Kommune København Langelinie Allé 35 2100 København

Læs mere

Udbudsbetingelser. Udbud af finansiel leasing i forbindelse med finansiering af færge. November 2014. Sagsnr. 056958-0007 Dok.nr. 12616316.

Udbudsbetingelser. Udbud af finansiel leasing i forbindelse med finansiering af færge. November 2014. Sagsnr. 056958-0007 Dok.nr. 12616316. November 2014 Sagsnr. 056958-0007 Udbudsbetingelser Udbud af finansiel leasing i forbindelse med finansiering af færge København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade 2 8000

Læs mere

ANNONCERING BETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION

ANNONCERING BETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION ANNONCERING BETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Begrænset udbud kantinedrift på Campus Emdrup Maj 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 2 2. Ordregiver... 2 3. Generel beskrivelse af indkøbet og formålet...

Læs mere

Betingelser for prækvalifikation - Udbud af konsulentopgave

Betingelser for prækvalifikation - Udbud af konsulentopgave Betingelser for prækvalifikation - Udbud af konsulentopgave 1. Indledning... 3 2. Ordregiver... 3 3. Den udbudte opgave... 3 4. Tidsplan... 4 5. Spørgsmål... 4 6. Ansøgningsfrist... 4 7. Supplerende oplysninger...

Læs mere

BILAG 3. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER OG REFERENCER BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER AALBORG KOMMUNE

BILAG 3. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER OG REFERENCER BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER AALBORG KOMMUNE BILAG 3. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER OG REFERENCER Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER AALBORG KOMMUNE Offentliggjort på www.udbud.dk: [23.08.2013] SKABELON

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Begrænset udbud for indkøb af billetsystem til Musikhuset Aarhus. April 2015. Side 1 af 13

UDBUDSBETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Begrænset udbud for indkøb af billetsystem til Musikhuset Aarhus. April 2015. Side 1 af 13 UDBUDSBETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Begrænset udbud for indkøb af billetsystem til Musikhuset Aarhus April 2015 Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 4 2. Ordregiver... 4 2.1. Ordregivers

Læs mere

Bilag 2. Tilbudsskema. Udbud af indsamling af dagrenovation. Side 1 af 11

Bilag 2. Tilbudsskema. Udbud af indsamling af dagrenovation. Side 1 af 11 Bilag 2 Tilbudsskema Udbud af indsamling af dagrenovation Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Udvælgelseskriterier... 3 2.1. Oplysninger om virksomheden, jf. udbudsmaterialets punkt

Læs mere

13. juni 2012 PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER

13. juni 2012 PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER 13. juni 2012 PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER Annoncering med prækvalifikation af rammeaftale om konsulentbistand til det af Aarhus Byråd nedsatte Styreforms- og Strukturudvalgs arbejde med en eventuel ændret

Læs mere

Generelle oplysninger om ansøger

Generelle oplysninger om ansøger Skabelon til brug for afgivelse af prækvalifikationsoplysninger vedrørende Arbejdsskadestyrelsens begrænsede udbud af kontrakt vedrørende udvikling af anmeldesystem vedrørende arbejdsulykker, jf. udbudsbekendtgørelse

Læs mere

I/S Amager Ressourcecenter. Behandling af fraktionen Hård plast

I/S Amager Ressourcecenter. Behandling af fraktionen Hård plast I/S Amager Ressourcecenter Behandling af fraktionen Hård plast Udbudsvilkår, offentligt udbud Oktober 2015 Sag nr. 12-282 Dok. Nr. 5281/15 Indholdsfortegnelse Side Udbudsvilkår 1.1 Kort om den udbudte

Læs mere

Børn og Unge, Aarhus Kommune

Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge, Aarhus Kommune UDBUDSBETINGELSER Udbud af kontrakt om Hovedrapport og prioriteringskort i trivselsundersøgelse i Børn og Unge 2015 1 Indhold INDHOLD... 2 1. INDLEDNING... 3 2. ORDREGIVER...

Læs mere

Prækvalifikation: Tilbudsindhentning på levering af cafedrift i et aktiveringstilbud/åbent værested

Prækvalifikation: Tilbudsindhentning på levering af cafedrift i et aktiveringstilbud/åbent værested Prækvalifikation: Tilbudsindhentning på levering af cafedrift i et aktiveringstilbud/åbent værested Beskrivelse af opgaven Tilbudsindhentningen vedrører cafedrift i et aktiveringstilbud/ åbent værested

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER Begrænset udbud af indkøbsordning September 2015 1. Indledning Disse prækvalifikationsbetingelser gælder for Aarhus Kommunes (herefter benævnt "Ordregiver") udbud af indkøbsordning

Læs mere

13. juni 2012 PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER

13. juni 2012 PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER 13. juni 2012 PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER Annoncering med prækvalifikation af kontrakt om konsulentbistand til analyse af udvalgte hjælpefunktioner i Aarhus Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning...

Læs mere

Vejledning og vilkår for udbud

Vejledning og vilkår for udbud Vejledning og vilkår for udbud Indhold 1. Indledning... 2 Udbyder... 2 Hosted løsning eller In-house-løsning... 2 Tidsplan... 2 2. Udbudsbetingelser... 3 Behandling af spørgsmål... 4 Vedståelsesfrist...

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Faaborg-Midtfyn Kommune Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Projekt nr. 225724 Dokument nr. 1220168227 Version 2 Udarbejdet af STLA Kontrolleret

Læs mere

Københavns Kommune offentliggør kontrakten ved en offentlig annonce på www.kk.dk/udbud.

Københavns Kommune offentliggør kontrakten ved en offentlig annonce på www.kk.dk/udbud. Udbudsbetingelser vedrørende annoncering af Tour de SUF Sundheds- og Omsorgsforvaltningen annoncerer her kontrakt om opgaver vedrørende gennemførelse af personalefest den 21. september 2012 - Tour de SUF

Læs mere

Annoncering af Afgørelsesdatabasen

Annoncering af Afgørelsesdatabasen Annoncering af Afgørelsesdatabasen 1. Indledning Annoncering af opgave vedrørende etablering, drift og vedligeholdelse af Afgørelsesdatabase for Landsskatteretten og Skatterådet og anonymisering af afgørelser

Læs mere

I/S Amager Ressourcecenter. Afhentning, transport, opbevaring og nyttiggørelse af råslagge fra ARC s nye forbrændingsanlæg, Amager Bakke

I/S Amager Ressourcecenter. Afhentning, transport, opbevaring og nyttiggørelse af råslagge fra ARC s nye forbrændingsanlæg, Amager Bakke Sagsnr. 08/262 Dok.nr. 5338/15 Initialer ANJ I/S Amager Ressourcecenter Afhentning, transport, opbevaring og nyttiggørelse af råslagge fra ARC s nye forbrændingsanlæg, Amager Bakke Udbudsbetingelser for

Læs mere

Udbud af mindre driftsopgaver inden for vand- og kloakforsyning i Haderslev Kommune

Udbud af mindre driftsopgaver inden for vand- og kloakforsyning i Haderslev Kommune Udbud af mindre driftsopgaver inden for vand- og kloakforsyning i Haderslev Kommune Obligatorisk egnethedsskema til brug ved ansøgning om prækvalifikation 1 / 12 1. Indledning Ansøgere om deltagelse i

Læs mere

Det er ikke et krav, at virksomheden anvender prækvalifikationsmaterialet i forbindelse med ansøgning om prækvalifikation.

Det er ikke et krav, at virksomheden anvender prækvalifikationsmaterialet i forbindelse med ansøgning om prækvalifikation. Tina Braad Partner Sagsnr. 056947-0002 tbr/hai T +45 72 27 33 21 tbr@bechbruun.com PROJEKTKONKURRENCE HIMMERLAND BOLIG- FORENING - AFDELING 51 BLÅKILDEVEJ, KILDE- PARKEN 2020 5. marts 2013 Dette prækvalifikationsmateriale

Læs mere

Bilag til afgivelse af tilbud

Bilag til afgivelse af tilbud Bilag til afgivelse af tilbud Rådgivning vedr. regnskabsaflæggelse for Dyrehavsbakken 11/2 2014 1 Det anbefales, at nedenstående bilag anvendes ved afgivelse af tilbud på den udbudte opgave, da disse bilag

Læs mere

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne.

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Generelle betingelser I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Tilbudsindhentningen sker iht. til Tilbudslovens afsnit II vedr. Annonceringspligt. Side 1 af 6 1. Indledning 1.1 Generel beskrivelse

Læs mere

Udbud af låneramme på 800 mio. kr. til brug for optagelse af lån i perioden 2008-2010. Udbudsmateriale. Offentligt udbud. Nr.

Udbud af låneramme på 800 mio. kr. til brug for optagelse af lån i perioden 2008-2010. Udbudsmateriale. Offentligt udbud. Nr. Udbud af låneramme på 800 mio. kr. til brug for optagelse af lån i perioden 2008-2010 Udbudsmateriale Offentligt udbud Nr. 2007/S 235-286415 Udbud af låneramme Til Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION April 2011

UDBUDSBETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION April 2011 J.nr. 042227-0018 UDBUDSBETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION April 2011 Begrænset udbud af Implementering og drift af et it-system for Ringsted Forsyning A/S Bech-Bruun Advokatfirma Frue Kirkeplads 4 8100

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed...

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed... UDBUDSBETINGELSER Indhold 1. Indledning... 2 2. Udbuddets formål... 2 3. Ordregivende myndighed... 2 3.1. Afdeling og kontaktperson... 2 4. Udbudsmateriale... 3 5. Fortrolighed... 4 6. Tidsplan... 4 7.

Læs mere

UDBUDSBETINGEL- SER FOR ASFALTUDLÆGGER

UDBUDSBETINGEL- SER FOR ASFALTUDLÆGGER Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen UDBUDSBETINGEL- SER FOR ASFALTUDLÆGGER DATO: 23.2.2015 Sags nr. 2014-0240583 Dokument nr. 2014-0240583-1 OFFENTLIGT UDBUD Udbudsbetingelser Asfaltudlægger

Læs mere

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet, som blev udsendt med udbudsbrevet af 17. juli 2014.

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet, som blev udsendt med udbudsbrevet af 17. juli 2014. Bilag 1 Gribvand Spildevand A/S - Udbud af SRO-arbejde - Tilbudsliste (TBL) Side 1 af 8 Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet, som blev udsendt med

Læs mere

Udbudsbetingelser for prækvalifikation, 36. udbud Holstebro Bybusser. Juni 2013 UDB UDSMATERI ALE. midttrafik.dk

Udbudsbetingelser for prækvalifikation, 36. udbud Holstebro Bybusser. Juni 2013 UDB UDSMATERI ALE. midttrafik.dk Udbudsbetingelser for prækvalifikation, 36. udbud Holstebro Bybusser Juni 2013 UDB UDSMATERI ALE midttrafik.dk J.nr. 1-23-4-216-1-12 MIDTTRAFIKS 36. UDBUD HOLSTEBRO BYBUSSER Juni 2013 UBUDSBETINGELSER

Læs mere

UDBUDSBETINGEL- SER FOR SURVEY OM MEDBORGERSKAB BLANDT UNGE

UDBUDSBETINGEL- SER FOR SURVEY OM MEDBORGERSKAB BLANDT UNGE Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen SER FOR SURVEY OM MEDBORGERSKAB BLANDT UNGE UDBUDSBETINGEL- KØ- BENHAVNERE VERSION AUGUST 2015 DATO: 03/08 2015 Sags nr.: 2015-0140809 OFFENTLIGT

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER OFFENTLIGT UDBUD AF RAMMEAFTALE OM OPERATIONEL LEASING AF BILER UDBUDSBEKENDTGØRELSE 2013/S 236/409599

UDBUDSBETINGELSER OFFENTLIGT UDBUD AF RAMMEAFTALE OM OPERATIONEL LEASING AF BILER UDBUDSBEKENDTGØRELSE 2013/S 236/409599 UDBUDSBETINGELSER OFFENTLIGT UDBUD AF RAMMEAFTALE OM OPERATIONEL LEASING AF BILER UDBUDSBEKENDTGØRELSE 2013/S 236/409599 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 4 2. Ordregiver... 4 3. Den udbudte rammeaftale...

Læs mere

Bilag 2 - Samlende bilag Udbud af indsamling af dagrenovation

Bilag 2 - Samlende bilag Udbud af indsamling af dagrenovation Bilag 2 - Samlende bilag Udbud af indsamling af dagrenovation Dato: dd.mm.aaaa Side 1 af 9 Indhold Bilag 2a Underskrift og oplysninger... 3 Bilag 2b - Nøgletal... 7 Bilag 2c - Referenceliste... 8 Bilag

Læs mere

Skanderborg Forsyningsvirksomhed a/s

Skanderborg Forsyningsvirksomhed a/s Skanderborg Forsyningsvirksomhed a/s Køb af tjenesteydelser Opsætning af fjernaflæste vandmålere i Skanderborg Forsyningsvirksomheds forsyningsområde Offentligt udbud Juli 2013 1 Indledning... 3 2 Den

Læs mere

UDBUDSBETINGEL- SER FOR MINIBUSSER UDEN AFGIFT OPERATIO- NEL LEASING

UDBUDSBETINGEL- SER FOR MINIBUSSER UDEN AFGIFT OPERATIO- NEL LEASING Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen UDBUDSBETINGEL- SER FOR MINIBUSSER UDEN AFGIFT OPERATIO- NEL LEASING DATO: 04.05.2015 Sags nr. 2014-0252832 OFFENTLIGT UDBUD Udbudsbetingelser Minibusser

Læs mere

1/7 92126-165973 THECA TRAFIKSELSKABET MOVIA UDBUDSBETINGELSER. vedrørende UDBUD AF LÅNERAMMEAFTALER

1/7 92126-165973 THECA TRAFIKSELSKABET MOVIA UDBUDSBETINGELSER. vedrørende UDBUD AF LÅNERAMMEAFTALER 1/7 TRAFIKSELSKABET MOVIA UDBUDSBETINGELSER vedrørende UDBUD AF LÅNERAMMEAFTALER oktober 2007 2/7 INDHOLD Indledning side 3 Udbudets omfang side 3 Udbudsform og udbudsmateriale side 3 Udformning af tilbud

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer

UDBUDSBETINGELSER. for. Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer UDBUDSBETINGELSER for Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer 2 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED Finansiel Stabilitet A/S Kalvebod Brygge 43 1560 København V Hjemmeside: http://www.finansielstabilitet.dk

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER TRYKNING AF NYHEDSBREV

UDBUDSBETINGELSER TRYKNING AF NYHEDSBREV KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen 07.02.2013 Sagsnr. 2011-21692 Dokumentnr. 2013-119937 UDBUDSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Ordregivende myndighed 3 3. Udbudsmaterialet

Læs mere

J. nr.: 25087. Udbudsbetingelser. Udbud af biogas. Skive Kommune

J. nr.: 25087. Udbudsbetingelser. Udbud af biogas. Skive Kommune J. nr.: 25087 Udbudsbetingelser Udbud af biogas Skive Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Udbudsform 3 3. Ordregiver 3 4. Udbudsmaterialet 4 5. Den udbudte kontrakt 4 6. Tidsplan 5 7. Betingelser

Læs mere

Udbudsbetingelser indhentning af tilbud. til. Kortlægning af jordstrømme

Udbudsbetingelser indhentning af tilbud. til. Kortlægning af jordstrømme Udbudsbetingelser indhentning af tilbud til Kortlægning af jordstrømme Miljøstyrelsen Strandgade 29 1401 København K. Ole Kiilerich 8. september 2016 1 Indhold 1 Indledning 3 2 Beskrivelse af projektet

Læs mere

Udbudsbetingelser til begrænset udbud - Prækvalifikationsfasen. Sekretariat for administration af tilskudsordning

Udbudsbetingelser til begrænset udbud - Prækvalifikationsfasen. Sekretariat for administration af tilskudsordning Udbudsbetingelser til begrænset udbud - Prækvalifikationsfasen af Sekretariat for administration af tilskudsordning 1 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed... 3 1.3 Beskrivelse af projektet...

Læs mere

Copenhagen Business School Handelshøjskolen

Copenhagen Business School Handelshøjskolen Copenhagen Business School Handelshøjskolen Annoncering af køb af digitale penne, papir til digitale penne samt software vedligeholdelse og service af digitale penne Annonceringsbetingelser November 2016

Læs mere

Bilag 1. Skabelon til brug for anmodning om prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg

Bilag 1. Skabelon til brug for anmodning om prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg Bilag 1 Skabelon til brug for anmodning om prækvalifikation Torvegade 74 6700 Esbjerg Indhold 1. Indledning... 3 2. Oplysninger om ansøger... 3 3. Beskrivelse af virksomheden... 3 4. Udvælgelse og mindstekrav

Læs mere

Udbudsbetingelser. Udbud af aftaler om levering af Konsulentydelser til Væksthusene".

Udbudsbetingelser. Udbud af aftaler om levering af Konsulentydelser til Væksthusene. Udbudsbetingelser Udbud af aftaler om levering af Konsulentydelser til Væksthusene". Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Generelle forhold... 3 3. Udbudsmateriale... 4 4. De udbudte aftaler... 5

Læs mere

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Side 1 af 8 Forord Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Rudersdal Kommune og Hørsholm Kommune udbyder

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER FOR ELBILER & PLUG-IN HYBRIDBILER

UDBUDSBETINGELSER FOR ELBILER & PLUG-IN HYBRIDBILER Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen UDBUDSBETINGELSER FOR ELBILER & PLUG-IN HYBRIDBILER DATO: 30.6.2015 Sagsnr.: 2015-0040593 Dokument nr.: 2015-0040593-2 OFFENTLIGT UDBUD Udbudsbetingelser

Læs mere

Udbudsbetingelser September 2014

Udbudsbetingelser September 2014 Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040704-0003 SBJ/MGL Udbudsbetingelser September 2014 Holst, Advokater Advokatpartnerselskab Hans Broges Gade 2 DK-8100 Aarhus C T, +45

Læs mere

EU-Udbud på. Bilag IIA tjenesteydelse. Rengøring. til borgere i eget hjem. i Vesthimmerlands Kommune

EU-Udbud på. Bilag IIA tjenesteydelse. Rengøring. til borgere i eget hjem. i Vesthimmerlands Kommune EU-Udbud på Bilag IIA tjenesteydelse Rengøring til borgere i eget hjem i Vesthimmerlands Kommune Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Generel beskrivelse af opgaven... 3 1.2 Ansvarlig for udbud...

Læs mere

Denne Vejledning er udarbejdet som en hjælp til de virksomheder, der ønsker at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på [ ].

Denne Vejledning er udarbejdet som en hjælp til de virksomheder, der ønsker at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på [ ]. Forhold markeret med gult er forhold, som skal præciseres eller som der skal tages stilling til i den konkrete ansøgning om prækvalifikation. Dokumentet er i øvrigt baseret på forslag til de oplysninger,

Læs mere

Skabelon vedrørende Tro- og love erklæring. Deltager i en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium)

Skabelon vedrørende Tro- og love erklæring. Deltager i en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium) Skabelon Deltager i en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium) Version 1 Side 1 af 7 Dokumentets anvendelse Når tilbud afgives af en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium)

Læs mere

Ministeriet for Miljø og Fødevarer. NaturErhvervstyrelsen. EU udbud Udbudsbetingelser. Køb af biler til Fiskerikontrollen.

Ministeriet for Miljø og Fødevarer. NaturErhvervstyrelsen. EU udbud Udbudsbetingelser. Køb af biler til Fiskerikontrollen. Ministeriet for Miljø og Fødevarer. NaturErhvervstyrelsen EU udbud Udbudsbetingelser Køb af biler til Fiskerikontrollen. Rammeaftale 0 Indhold Introduktion... 2 Den ordregivende myndighed... 2 Den udbudte

Læs mere

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed Indledning Energistyrelsen indbyder hermed alle interesserede og kvalificerede leverandører til at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på kommunikationsydelser til Energistyrelsen. Baggrund

Læs mere

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg Udbudsannonce Prækvalifikation Torvegade 74 6700 Esbjerg Indhold Baggrund og formål...3 Opgavebeskrivelse og omfang...3 Ordregiver...3 Spørgsmål og kontaktperson...3 Prækvalifikationsmateriale...4 Udbudsproces...4

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER FOR TILSTANDSREGISTRERING AF KØREBANER OG CYKELSTIER.

UDBUDSBETINGELSER FOR TILSTANDSREGISTRERING AF KØREBANER OG CYKELSTIER. Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen UDBUDSBETINGELSER FOR TILSTANDSREGISTRERING AF KØREBANER OG CYKELSTIER. VERSION SEPTEMBER 2014 DATO: 11/02/2015 Sags nr. 2014-0191043 Dokument nr. 2014-0191043-18

Læs mere

GULDBORGSUND SPILDEVAND A/S: "TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE (SEPTIKTANKE, TRIXTANKE OG LIGNENDE)" UDBUDSBETINGELSER DECEMBER 2013

GULDBORGSUND SPILDEVAND A/S: TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE (SEPTIKTANKE, TRIXTANKE OG LIGNENDE) UDBUDSBETINGELSER DECEMBER 2013 Guldborgsund Spildevand A/S Tømning af bundfældningstanke (septiktanke, trixtanke og lignende) GULDBORGSUND SPILDEVAND A/S: "TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE (SEPTIKTANKE, TRIXTANKE OG LIGNENDE)" UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune

Vesthimmerlands Kommune Vesthimmerlands Kommune Tilbudsindhentning på Vareudbringning til visiterede borgere i eget hjem 1. Indledning Vesthimmerlands Kommune indhenter tilbud på vareudbringning til visiterede borgere i eget

Læs mere

Udbudsbetingelser. vedr. udbud af Ledsageordning for voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne i henhold til Lov om Social Service 97.

Udbudsbetingelser. vedr. udbud af Ledsageordning for voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne i henhold til Lov om Social Service 97. Udbudsbetingelser vedr. udbud af Ledsageordning for voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne i henhold til Lov om Social Service 97. 1. Indhold 2. Indledning... 3 3. Udbudsmaterialet... 3 4.

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser. Aarhus Kommune. Udbudsbekendtgørelsens nummer: 2016/S Udbud med forhandling

Prækvalifikationsbetingelser. Aarhus Kommune. Udbudsbekendtgørelsens nummer: 2016/S Udbud med forhandling Prækvalifikationsbetingelser Udbudsbekendtgørelsens nummer: 2016/S 242-441803 Udbud med forhandling Aarhus Kommune Levering af uddannelsesrettede forløb for aktivitetsparate og uddannelsesparate unge -

Læs mere

Ejendomsmæglerbistand til udlejning af lokaler i Multimediehuset

Ejendomsmæglerbistand til udlejning af lokaler i Multimediehuset Udbudsbetingelser Aarhus Kommune Ejendomsmæglerbistand til udlejning af lokaler i Multimediehuset Udbudsbetingelserne gælder for Aarhus Kommunes udbud af ejendomsmæglerbistand til udlejning af lokaler

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017

UDBUDSBETINGELSER. for. Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 UDBUDSBETINGELSER for Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 2 1. DE ORDREGIVENDE MYNDIGHEDER Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Region Sjælland Alléen 15 4180 Sorø Region Syddanmark

Læs mere

Betingelser om udbud og tilbud

Betingelser om udbud og tilbud Betingelser om udbud og tilbud Levering af GNSS-modtagere August 2015 Indhold 1. ALMENT... 4 2. ORIENTERING... 4 3. UDBUDSFORRETNINGEN... 4 3.1 Udbudsform... 4 3.2 Udbudsmaterialet... 4 3.3 Udvælgelse...

Læs mere

Nationalt udbud: Udbudsbetingelser. Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015.

Nationalt udbud: Udbudsbetingelser. Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015. Nationalt udbud: Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015 Udbudsbetingelser Side 1 af 7 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4,

Læs mere

Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in. Udbudsbetingelser

Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in. Udbudsbetingelser Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in Udbudsbetingelser 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4, Postboks 2193 1017 København K Telefon: 33 92

Læs mere

U D B U D S B E T I N G E L S E R. for ORIENTERINGSMODUL OG ARBEJDSMILJØ OG ARBEJDSSIKKERHED

U D B U D S B E T I N G E L S E R. for ORIENTERINGSMODUL OG ARBEJDSMILJØ OG ARBEJDSSIKKERHED 20-0496 MAN U D B U D S B E T I N G E L S E R for ORIENTERINGSMODUL OG ARBEJDSMILJØ OG ARBEJDSSIKKERHED Certificeret efter DS/EN ISO 9001 2 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ORIENTERINGSMODUL OG ARBEJDSMILJØ

Læs mere

Annoncering af Aarhus Universitets indkøb af IT-system til styring af organisations- og personaledata

Annoncering af Aarhus Universitets indkøb af IT-system til styring af organisations- og personaledata UDBUDSBETINGELSER Oktober 2013 Annoncering af Aarhus Universitets indkøb af IT-system til styring af organisations- og personaledata til Aarhus Universitet, AU IT Aarhus Universitet Indkøb Fuglesangs Allé

Læs mere

Bilag 1 - Udelukkelsesforhold

Bilag 1 - Udelukkelsesforhold Bilag 1 - Udelukkelsesforhold I henhold til Direktiv 2004/18/EF - artikel 45, stk. 1-2 opstilles følgende kriterier for kvalitativ udvælgelse. Fra deltagelse i en udbudsprocedure skal udelukkes enhver

Læs mere

Udbudsbetingelser - prækvalifikation

Udbudsbetingelser - prækvalifikation Aarhus Marts 2015 Sagsnr. 058610-0004 tbr/ase/dla Udbudsbetingelser - prækvalifikation København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Danmark Shanghai Suite

Læs mere

Forsvarets Materieltjeneste

Forsvarets Materieltjeneste Forsvarets Materieltjeneste B E T I N G E L S E R for annoncering af Feltkompas INDHOLDSFORTEGNELSE 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED...3 2. INTRODUKTION OM ANNONCERINGEN...3 3. DET SAMLEDE ANNONCERINGSMATERIALE...4

Læs mere

Udbudsbetingelser. Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg

Udbudsbetingelser. Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Bygherre: Forsyning Helsingør A/S Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 Ordregivende myndighed... 3 2

Læs mere

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Torsdag d. 3. juli 2014 Informationsmøde: Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Sagsnr. 13/39222 Agenda Velkomst og praktiske detaljer

Læs mere

Digitaliseringsstyrelsen har annonceret nærværende opgave på www.udbud.dk samt www.digst.dk/udbud

Digitaliseringsstyrelsen har annonceret nærværende opgave på www.udbud.dk samt www.digst.dk/udbud Udbud: Vedligeholdelse og support af Tjenesteudbyderpakke til NemID mobil medarbejdersignatur med lokal signaturserver Udbudsbetingelser 1. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark 11-10-2013 Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Udbud: Konsulentbistand til analyse af it-beredskab for offentlig kritisk it-infrastruktur. Udbudsbetingelser

Udbud: Konsulentbistand til analyse af it-beredskab for offentlig kritisk it-infrastruktur. Udbudsbetingelser Udbud: Konsulentbistand til analyse af it-beredskab for offentlig kritisk it-infrastruktur Udbudsbetingelser 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4, Postboks 2193 1017 København

Læs mere

Nationalt udbud. Udbudsbetingelser. Etablering af en fælles afgørelsesportal på Fødevareministeriets område 11. december 2014.

Nationalt udbud. Udbudsbetingelser. Etablering af en fælles afgørelsesportal på Fødevareministeriets område 11. december 2014. Nationalt udbud Udbudsbetingelser Etablering af en fælles afgørelsesportal på Fødevareministeriets område 11. december 2014 Side 0 af 10 Indhold 1. Introduktion... 2 2. Den ordregivende myndighed... 2

Læs mere

Annoncering af Aarhus Universitets udvidelse af eksisterende IBM TSM backup system

Annoncering af Aarhus Universitets udvidelse af eksisterende IBM TSM backup system UDBUDSBETINGELSER Maj 2013 Annoncering af Aarhus Universitets udvidelse af eksisterende IBM TSM backup system til AU IT, Drift Aarhus Universitet Indkøbskontoret Fuglesangs Allé 26 8210 Aarhus V Indholdsfortegnelse

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER FOR ELBILER & PLUG-IN HYBRIDBILER

UDBUDSBETINGELSER FOR ELBILER & PLUG-IN HYBRIDBILER Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen UDBUDSBETINGELSER FOR ELBILER & PLUG-IN HYBRIDBILER DATO: 15.4.2015 Sagsnr.: 2015-0040593 Dokument nr.: 2015-0040593-2 OFFENTLIGT UDBUD Udbudsbetingelser

Læs mere

EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION OG GENAN- VENDELIGE MATERIALER

EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION OG GENAN- VENDELIGE MATERIALER 24. APRIL 2015 RENO DJURS I/S EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION OG GENAN- VENDELIGE MATERIALER ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk EU-UDBUD

Læs mere

Bilag 3 - Tro- og love-erklæring i henhold til direktivets artikel 45

Bilag 3 - Tro- og love-erklæring i henhold til direktivets artikel 45 Bilag 3 - Tro- og love-erklæring i henhold til direktivets artikel 45 I henhold til Direktiv 2004/18/EF - artikel 45, stk. 1 og 2 opstilles følgende kriterier for kvalitativ udvælgelse. Fra deltagelse

Læs mere

2. Udbudsmaterialet Om det samlede udbudsmateriales bestanddele henvises til udbudsbekendtgørelsen.

2. Udbudsmaterialet Om det samlede udbudsmateriales bestanddele henvises til udbudsbekendtgørelsen. NOTAT Dato: 2008-07-16 Kontor: Integration J.nr.: 2005/5089-36 Sagsbeh.: PVV Fil-navn: Udbudsbetingelser Udbudsbetingelser for evaluering af projekterne i puljen Udvikling af it-baserede danskundervisningsprogrammer

Læs mere

Annoncering af konsulentbistand til gennemførelser af indkøbsanalyse af området for håndværkeydelser, bygnings-drift og -vedligehold

Annoncering af konsulentbistand til gennemførelser af indkøbsanalyse af området for håndværkeydelser, bygnings-drift og -vedligehold UDBUDSBETINGELSER ANNONCERING September 2012 Annoncering af konsulentbistand til gennemførelser af indkøbsanalyse af området for håndværkeydelser, bygnings-drift og -vedligehold 1 Indhold 1.Indledning...

Læs mere

Udbud af to opgaver vedrørende en ekstra indsats mod æresrelaterede konflikter.

Udbud af to opgaver vedrørende en ekstra indsats mod æresrelaterede konflikter. 25. juni 2009 Udbudsbekendtgørelse Udbud af to opgaver vedrørende en ekstra indsats mod æresrelaterede konflikter. Ordregivende myndighed Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration Holbergsgade

Læs mere

Februar 2014 UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud. Indkøb og implementering af indkøbsanalyseløsning til Aarhus Universitet.

Februar 2014 UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud. Indkøb og implementering af indkøbsanalyseløsning til Aarhus Universitet. UDBUDSBETINGELSER Februar 2014 Offentligt udbud af Indkøb og implementering af indkøbsanalyseløsning til Aarhus Universitet. Aarhus Universitet Indkøb Fuglesangs Allé 26 8210 Aarhus V INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Annoncering nødbehandlerbil i Nordborg

Annoncering nødbehandlerbil i Nordborg Annoncering nødbehandlerbil i Nordborg 1. Beskrivelse af opgaven Kontrakten omhandler løbende drift af nødbehandlerbil i Nordborg. Opgaven er nærmere beskrevet i kontraktbilag 1. 2. Tidsplan Annoncering

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning... 3. 2. Generelle forhold... 3. 3. Udbudsmateriale... 4. 4. Den udbudte rammeaftale... 5

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning... 3. 2. Generelle forhold... 3. 3. Udbudsmateriale... 4. 4. Den udbudte rammeaftale... 5 Udbudsbetingelser Udbud af rammeaftaler om levering af konsulentydelser i forbindelse med gennemførelse af kursusmoduler til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi. Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

ANSØGNINGSBLANKET 047729-0008

ANSØGNINGSBLANKET 047729-0008 047729-0008 ANSØGNINGSBLANKET Bech-Bruun Law Firm Frue Kirkeplads 4 8100 Aarhus C T +45 72 27 00 00 F +45 72 27 00 27 www.bechbruun.com Copenhagen Aarhus 1. Ansøgers navn og adresse Navn: Adresse: Kontaktperson:

Læs mere

UDBUDSBETINGEL- SER FOR OPBYGNING TIL SLAMSUGER

UDBUDSBETINGEL- SER FOR OPBYGNING TIL SLAMSUGER Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen UDBUDSBETINGEL- SER FOR OPBYGNING TIL SLAMSUGER DATO: 24.02.2015 Sags nr. 2014-0240621 OFFENTLIGT UDBUD Udbudsbetingelser Opbygning til slamsuger 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Udbud af plastikkirurgiske behandlinger 2011

Udbud af plastikkirurgiske behandlinger 2011 Udbud af plastikkirurgiske behandlinger 2011 - Udbudsbetingelser Marts 2011. J.nr. 1-23-4-72-11-11 Region Midtjylland Afdeling for sundhedsplanlægning Skottenborg 26, 8800 Viborg www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Udbudsbetingelser for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets. 3. oktober 2013

Udbudsbetingelser for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets. 3. oktober 2013 Sterregaard ApS for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets 3. oktober 2013 1 Indholdsfortegnelse 1. Generelle vilkår for udbuddet... 3 1.1. Indledning... 3 1.2. Baggrund for udbudet... 3 1.3.

Læs mere

U D B U D S B E T I N G E L S E R. for. oplysnings- og debatkampagne mænd siger nej til vold mod kvinder, samt effektmåling af kampagnen.

U D B U D S B E T I N G E L S E R. for. oplysnings- og debatkampagne mænd siger nej til vold mod kvinder, samt effektmåling af kampagnen. U D B U D S B E T I N G E L S E R for oplysnings- og debatkampagne mænd siger nej til vold mod kvinder, samt effektmåling af kampagnen. 2 Minister for ligestilling Ligestillingsafdelingen Holmens Kanal

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALE

PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALE Udbud af Digital thoraxudstyr med 2 detektorer inkl. raster til konventionel radiografi PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALE Begrænset udbud Udbud af Digital thoraxudstyr med 2 detektorer inkl. raster til konventionel

Læs mere

Assens Kommune Aftalemateriale Tilbudsindhentning Prisaftale på bandager og ortoser Kontraktstart

Assens Kommune Aftalemateriale Tilbudsindhentning Prisaftale på bandager og ortoser Kontraktstart Assens Kommune Aftalemateriale Tilbudsindhentning Prisaftale på bandager og ortoser Kontraktstart 01.09.2016 Indhold Prisaftale på bandager og ortoser i Assens Kommune... 3 1. Indledning... 3 1.1 Generel

Læs mere

Tro- og loveerklæring Støttende virksomhed

Tro- og loveerklæring Støttende virksomhed Rammeaftale for ydelser vedrørende ajourføring af tegningsmateriale for indvendige arealer 2015 Tro- og loveerklæring Støttende virksomhed Version 1 Side 1 af 6 Dokumentets anvendelse Hvis tilbudsgiver

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONS-BETINGELSER FOR UDBUD AF NYT TILLADELSESADMINISTRATIONSSY- STEM MED TILHØRENDE ONLINE PORTAL LØSNINGER

PRÆKVALIFIKATIONS-BETINGELSER FOR UDBUD AF NYT TILLADELSESADMINISTRATIONSSY- STEM MED TILHØRENDE ONLINE PORTAL LØSNINGER Ministry of Mineral Resources Mineral Licence and Safety Authority PRÆKVALIFIKATIONS-BETINGELSER FOR UDBUD AF NYT TILLADELSESADMINISTRATIONSSY- STEM MED TILHØRENDE ONLINE PORTAL LØSNINGER Januar 2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for OFFENTLIG ANNONCERING. Hosted service af proces- og dokumentstyringssystem. Til. Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS)

UDBUDSBETINGELSER. for OFFENTLIG ANNONCERING. Hosted service af proces- og dokumentstyringssystem. Til. Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS) UDBUDSBETINGELSER for OFFENTLIG ANNONCERING af Hosted service af proces- og dokumentstyringssystem Til Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS) 1. juni 2017 Sagsnr. 0-10110-864/1 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

UDBUD. Rådgiverudbud Separatkloakering Ugerløse

UDBUD. Rådgiverudbud Separatkloakering Ugerløse UDBUD Rådgiverudbud Separatkloakering Ugerløse Marts 2014 Indhold 1. INDLEDNING... 3 1.1 RÅDGIVERAFTALENS OMFANG... 3 1.2 KONTRAKTPERIODE... 3 1.3 UDBUDSFORM OG RETSGRUNDLAG... 3 1.4 UDBUDSMATERIALET...

Læs mere

Offentligt udbud (annoncering) af en samlet løsning med CMS (Content Management System) og tilretning og implementering

Offentligt udbud (annoncering) af en samlet løsning med CMS (Content Management System) og tilretning og implementering Regionshuset Viborg Koncern Kommunikation Skottenborg 26 DK-8800 Viborg www.regionmidtjylland.dk Offentligt udbud (annoncering) af en samlet løsning med CMS (Content Management System) og tilretning og

Læs mere

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer. Forsyning Helsingør Spildevand A/S

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer. Forsyning Helsingør Spildevand A/S Udbudsbetingelse Udbudsbetingelser Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer Forsyning Helsingør Spildevand A/S Oktober 2014 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Udbuddets omfang...

Læs mere

Udbudsbetingelser for annoncering Oversættelse fra dansk til tysk

Udbudsbetingelser for annoncering Oversættelse fra dansk til tysk Udbudsbetingelser for annoncering af Oversættelse fra dansk til tysk 28. april 2017 1 1 UDBUDSBETINGELSER... 3 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed... 3 1.3 Beskrivelse af projektet... 3

Læs mere

Indsamling af glas, alu-dåser og PET-flasker.

Indsamling af glas, alu-dåser og PET-flasker. Indsamling af glas, alu-dåser og PET-flasker. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/40920838.aspx Ekstern udbuds ID 305822-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse Udbudsprocedure

Læs mere