Når denne opdatering er indlæst, skal (0690) 'Konverteringskørsler' udføres for system 405.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Når denne opdatering er indlæst, skal (0690) 'Konverteringskørsler' udføres for system 405."

Transkript

1 ASPECT4 HRM Releaseniveau Opdatering frigivet pr. 3/12-13 Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau , og forudsætter, at niveau er installeret. Dette kan kontrolleres via (0690) 'Konverteringskørsler' med 'Vis' udfor system 405. Når denne opdatering er indlæst, skal (0690) 'Konverteringskørsler' udføres for system 405. Indhold Denne opdatering indeholder følgende ny funktionalitet: Indberetning til FeriePenge.dk Fra og med optjeningsåret 2014 skal nettoferiepenge og feriedage samt se-nr. på feriepengeudbetaler indberettes til FeriePenge.dk. Indberetningen sker via filen til eindkomst. For medarbejdere med feriegodtgørelse bliver oplysningerne indberettet løbende. For medarbejdere med løn under ferie bliver oplysningerne indberettet i forbindelse med feriepengeopgørelsen ved fratrædelse. Indberetningen skal ske for virksomheder, der afregner feriepenge via FerieKonto eller anden feriekasse, eller hvis virksomheden beholder feriepengene og selv administrerer udbetalingen. Der er i denne opdatering lavet ny funktionalitet til indberetning til FeriePenge.dk. For virksomheder, der indberetter til ACF (Arbejdsgivernes Centrale Ferieregister) skal der ikke foretages nogen systemtilretninger, da ACF videregiver de indberettede oplysninger til FeriePenge.dk. Formålet med Feriepenge.dk er bl.a. at give lønmodtageren et samlet overblik over feriepenge fra eksempelvis flere arbejdsgivere på Borger.dk. Læs evt. mere på Med den nye funktionalitet er det vigtigt at være opmærksom på, at det fremover alene bliver koden "Benyttes FerieKonto" i (5099) "Generelt register, alle HRM afsnit" afsnit 5632, der bliver styrende for om medarbejderen programmæssigt opfattes som en medarbejder med FerieKonto. Det gælder for medarbejdere med feriegodtgørelse, og har betydning for dannelsen af bestemte faste lønarter (fast lønart 111 eller 112). Det vil sige, at hvis der i afsnit 5632 er markeret 'ja' til FerieKonto vil fast lønart 112 blive dannet uanset om medarbejderens feriepengekode er 3 eller 5. Hvis der i afsnit 5632 er markeret 'nej' til FerieKonto vil fast lønart 111 blive dannet uanset om medarbejderens feriepengekode er 3 eller 5.

2 Hvis du i samme lønfirma har medarbejder med feriepengekode 5, som afregnes til FerieKonto og andre medarbejdere med feriepengekode 3, hvor I selv administrerer feriepengene, vil vi derfor anbefale, at medarbejderne deles op i hver sin overenskomst og undernr. i afsnit Det gør det muligt at markere 'ja' til FerieKonto for nogle, og 'nej' til andre. Ref.: Mere fleksibelt opsæt til ACF (Arbejdsgivernes Centrale Ferieregister) Der er nu mulighed for at udelukke medarbejdere af indberetningen til ACF i lønfirmaer, hvor andre skal indberettes til ACF. Det kan være aktuelt, hvis der i samme lønfirma er medarbejdere under en overenskomst, der skal indberettes til ACF og andre medarbejdere under en anden overenskomst, der ikke skal indberettes til ACF. I (5099) "Generelt register, alle HRM afsnit" afsnit 5632 vil der i forbindelse med konverteringen af denne opdatering pr. overenskomst og undernr. bliver indsat MO- og FOkode fra afsnit 5000, hvis felterne i afsnit 5632 er tomme. Dette gøres for ikke at ødelægge nuværende opsæt hos kunder, der indberetter til ACF. Hvis der ikke skal indberettes til ACF for nogle medarbejdere i et lønfirma, vil de blive udeholdt af ACF-filen, hvis man i afsnit 5632 for deres overenskomst og undernr. sletter MO- og FO-koden. Ref.: ASPECT4 Tidsregistrering Medarbejderoverblik over poster. Der er lavet et overbliksbillede til medarbejderen, hvor man for den viste kalenderperiode kan se, hvilke forskellige typer posteringer, der er registreret på for hver dag. Der vises desuden en total pr. dag og en total på typen. Overblikket kaldes via knappen "Overblik", og det er muligt at printe resultatet via et printikon. Teksten på registreringen som fremgår af overblikket findes i (5190) "Vedligehold af projekter". Hvis feltet "Beskrivelse" er udfyldt benyttes denne, ellers benyttes teksten fra "Nøglefelt 1". Lederen har også adgang til at se det samme overblik for den enkelte medarbejder. Det gøres under knappen "Mine medarbejderes tid", hvor der på linjen med medarbejderen er kommet en ny funktion "Vis overblik". Lederoverblik over medarbejderes poster. Der er lavet et overbliksbillede til lederen, hvor man for den viste kalenderperiode kan se, hvilke typer posteringer ens medarbejdere i afdelingen har registreret. Det vises sum for kalenderperioden for den enkelte medarbejder, en sum for alle medarbejdere og en sum for typen, der er registreret på. Overblikket kaldes under "Mine medarbejderes tid", hvor der under hver afdelingsfane er kommet en ny funktion foroven "Vis overblik" (ved siden af "Godkend alle"). Det er muligt at printe resultatet via et printikon. Teksten på registreringen som fremgår af overblikket findes i (5190) "Vedligehold af projekter". Hvis feltet "Beskrivelse" er udfyldt benyttes denne, ellers benyttes teksten fra "Nøglefelt 1". Ref.:

3 Mulighed for hurtigopret Der er kommet en funktion til oprettelse af poster via ny knap "Hurtigopret". Brugeren kan her opbygge en liste over de typiske typer, der registreres på. Listen bliver gemt, og kan dermed kaldes dag for dag. Kun de typer, hvor der tastes timer, bliver oprettet på dagen. Forudvalgte typer kan fjernes igen fra listen, hvis de ikke længere ønskes anvendt. Ref.: Mulighed for decimaler i valgfrie inddata Der er givet mulighed for i registreringen at kunne indtaste decimaler i valgfrie inddata. Det er eks. aktuel, hvis man ønsker at benytte 'antal' i valgfrie inddata. Ref.: Denne opdateringen indeholder følgende rettelser: ASPECT4 HRM apps Det er nu muligt at benytte apps for brugere uden lønbiblioteket i deres biblioteksliste. Ref.: ASPECT4 HRM Tidsregistrering Der er rettet en fejl, hvor dagssedlen og kalenderen ikke blev opdateret med det samme, hvis man bladrede en måned frem/tilbage i kalenderen og foretog en registrering. Posten blev dog gemt, og kunne ses, hvis man bladrede frem/tilbage en gang mere. (5113) Lønarters vedligehold I bestemte situationer kunne man opleve ikke at kunne se, hvad man tastede i et felt - eks. konteringslinie. Det skyldes, at der teknisk set ikke var fokus i feltet. Det er rettet. Ref.: (5120) Vedligehold medarbejderstamkort Det er nu muligt at få vist en liste (F4) over mulige koder på feltet "SH-kode" (MSH). Ref.: (5130) Posteringsindtastning Ved simulering af lønberegningen bliver der nu vist korrekte lønartstekster på afledte lønarter. Det gælder eks. systemlønarterne 3550, 3560, 3565 og 3566 i forbindelse med fratrædelsesgodtgørelse. Ref.: (5200) Lønkørsel Beregningsregel 5003 (beløb = saldo * sats1 / 100 * -1) er udvidet til at kunne foretage kontrol op i mod en saldo år-til-dato. Det kan eks. benyttes i forbindelse med Kompetencefonde.dk for at sikre, at der ikke bliver beregnet mere end et årligt maksimumbeløb pr. medarbejder. I afsnit 5576 angives for lønarten, hvilken saldo maksimum skal kontrolleres op i mod. På lønarten i (5113) "Lønarters vedligehold" angives maksimumbeløbet i sats2. Ref.: Ved dannelse af lønsedler til eboks, er der nu i programmet givet mulighed for kald af specialtilretninger til funktionen. Ref.: Der er nu mulighed for at overføre til eboks via sikret linje (SFTP).

4 (5205) Bogføring af kørselsjournal Hvis der benyttes XML-bogføring, og der importeres kontoplan, hvor kontrolkoden i dimensioner er 3 eller 4, bliver afsnit 5256 nu opsat korrekt. Ref.: (5210) (DK) Send/vedligehold SKAT opl. På totalbilaget til visning af indberetninger til SKAT bliver der nu vist korrekt fortegn, så negative indberetninger synliggøres. Ref.: Kommunikationen til SKAT er overgået til Sterling File Gateway (SFG) Ref.: (5214) Tilbageførsel af lønseddel Nu forsvinder markeringen af en udvalgt medarbejder, når tilbageførslen igangsættes. Ref.: Hvis man forsøger at starte en kørsel flere gange, vil der nu komme en fejlmeddelelse i stedet for programfejl. Ref.: Det er ikke længere muligt at tilbageføre de samme poster flere gange. Hvis en hel journal allerede er tilbageført, vil den ikke længere fremgå af oversigten. Hvis enkelte medarbejdere på en journal allerede er tilbageført, vil de ikke længere fremgå af medarbejderoversigten på journalen. Ref.: (5250) (DK) Feriepengeopgørelse Hvis der beregnes firmapension af feriepenge, vil der nu også blive dannet en overførsel, selvom overførselssaldoen er oprettet personligt på andre medarbejdere. Ref.: (5301) Spørge på kørselsjounal Når der på klienten vælges 'Vis journal' bliver værdien for opsummeringsperioden nu vist. Ref.: (5390) Dokumentationsliste Nu bliver der læst korrekt historikbibliotek, så det er muligt at godkende historikposter. Ref.: (5721) Medarbejdervedligehold cockpit På fanen med (5123) "Overførsler" bliver der nu også vist stepping stones i ribbon foroven. Ref.: (5985) Overførsel af fraværsposter Der kunne i nogle tilfælde komme en fejltekst om at fraværstimer var lig 0 på grund af helligdag/fri. Posten var dog overført korrekt til posteringsjournalen. Det er rettet så fejlteksten ikke forekommer. Ref.: Installationsaktiviteter FØR indlæsning

5 Ingen Installationsaktiviteter EFTER indlæsning Log på med en bruger, der har lønbiblioteket med i librarylisten og udfør (0690) 'Konverteringskørsler'. Vælg forsendelsesnr. 0 og udfør derefter konvertering for system 405. Udfør (0216) 'Changing obj. owner to EDBGRP' med angivelse af programbibliotek (typisk EGPGM). Opsæt til FeriePenge.dk OBS! Virksomheder, der indberetter til ACF skal ikke foretage dette opsæt. Opsættet skal foretages seneste inden første lønkørsel for optjeningsåret Opsættet kan dog foretages i god tid, da eindkomst allerede kan modtage de nye indberetninger efter 11. november selv om optjeningsåret er Hvis du allerede indberetter til FerieKonto via eindkomst. I (5099) "Generelt register, alle HRM afsnit" afsnit 5632 skal du pr. overenskomst og undernummer angive FerieKonto's se-nr. ( ) i det nye felt "SE-nr. feriepengeudbetaler". I (5099) "Generelt register, alle HRM afsnit" afsnit 5282 skal der for lige år (0) oprettes ny typenr. 209 med felt 68 kodeværdi = 0. Angiv følgende: ASPECT4 feltnavn som indeholder værdien til kodeangivelse = 5632FERUDB Kort tekst = Ferieudb. Lang tekst = Feriepengeudbetaler Øvrige felter udfyldes ikke. Kopier derefter opsættet til ulige år (1). I (5114) "Vedligehold af saldi" kan du evt. tilrette saldoteksten for nedenstående saldi. I EG's basis vil vi fremover kalde dem følgende, da de nu også benyttes til andre ordninger end FerieKonto: Saldo 124 "Nettoferiepenge via eindkomst". Saldo 125 "Feriedage via eindkomst". Hvis du indberetter til anden feriekasse end FerieKonto eller selv administrerer udbetalingen af feriepenge. Det følgende opsæt skal foretages både i lønfirmaer, hvor der er medarbejder med feriegodtgørelse og i lønfirmaer, hvor der er medarbejdere med løn under ferie. I (5099) "Generelt register, alle HRM afsnit" afsnit 5632 skal du pr. overenskomst og undernummer i det nye felt "SE-nr. feriepengeudbetaler" angive se-nr. for, hvem der udbetaler feriepengene. Det kan være virksomheden selv eller en feriekasse. Der findes en oversigt over mulige feriekasser på Hvis jeres feriekasse ikke fremgår af listen, bør I kontakte feriekassen og bede dem tilmelde sig hos FeriePenge.dk. Kun feriekasser, der fremgår af listen bliver accepteret ved indberetningen via eindkomst.

6 I (5099) "Generelt register, alle HRM afsnit" afsnit 5282 skal der for lige år (0) oprettes ny typenr. 209 med felt 68 kodeværdi = 0. Angiv følgende: ASPECT4 feltnavn som indeholder værdien til kodeangivelse = 5632FERUDB Kort tekst = Ferieudb. Lang tekst = Feriepengeudbetaler Øvrige felter udfyldes ikke. Kopier derefter opsættet til ulige år (1). Det følgende opsæt skal kun foretages i lønfirmaer, hvor der er medarbejdere med feriegodtgørelse. I (5114) "Vedligehold af saldi" oprettes ny saldo 124 "Nettoferiepenge via eindkomst" og ny saldo 125 "Feriedage via eindkomst". I (5099) "Generelt register, alle HRM afsnit" afsnit 5950 oprettes ny linje med startciffer 12, felterne med fast værdi skal være 0. På linjenummer 4 angives saldo 124 og på linjenummer 5 angives saldo 125. I (5099) "Generelt register, alle HRM afsnit" afsnit 5281 "SKAT Beløbsangivelser" oprettes for lige år (kode 0) typenr. 202 og felt 68 kodeværdi 0: Saldonummer som skal indberettes: 124 Kort tekst: Netto fp Lang tekst: Nettoferiepenge FerieKonto Resten af felterne skal være blanke. Kopiere derefter linjen til ulige år (kode 1) typenr. 202 og felt 68 kodeværdi 0. I (5099) "Generelt register, alle HRM afsnit" afsnit 5285 "SKAT Antalsangivelser" for lige år (kode 0) typenr. 203 og felt 68 kodeværdi 0: Saldonummer som skal indberettes: 125 Kort tekst: Feriedage Lang tekst: Feriedage FerieKonto Opsplit henover årsskifte: 1 Resten af felterne skal være blanke. Kopier derefter linjen til ulige år (kode 1) typenr. 203 og felt 68 kodeværdi 0. Der skal oprettes nedenstående lønart I (5113) "Vedligehold lønarter" oprettes ny lønart 3538 "Indberet ferie via eindk. FGG". Beregningsregel = 1000 Konteringslinje = 0 Inddata Nr. Kode Udskr. 3 'Beløb' 0 0 'Udskrives ikke' 1 'Timer' 0 0 'Udskrives ikke' 2 'Antal' 0 0 'Udskrives ikke' 10 'Afdeling' 9 99 'Komprimering' 11 'Akkordnr.' 9 99 'Komprimering' 12 'Normtidsnr.' 9 99 'Komprimering' 13 'Ordrenr.' 9 99 'Komprimering' Saldi Nr. Saldo

7 3 'Beløb' 'Antal' 125 Udskriftskode på lønseddel = 2 (ingen udskrift) I (5099) "Generelt register, alle HRM afsnit" afsnit 5960 ændres linjen med startciffer 11. På linjenummer 1 angives lønart Mulighed for kontrol på årligt maksimumbeløb Hvis der bliver beregnet beløb til Kompetencefonde.dk på lønart 3606 "Kompetencefonde T" er det muligt at angive et årligt maksimumbeløb. Derved kan man sikre, at der ikke bliver beregnet mere end det årlige beløb, som man ellers godt kan risikerer for timelønnede. I (5099) "Generelt register, alle HRM afsnit" afsnit 5576 angives på lønart 3606 "Saldonummer til kontrol" = 548. I (5113) "Vedligehold lønarter" vælges 'Satser' på lønart I sats2 angives det årlige maksimumbeløb, som varierer fra overenskomst til overenskomst. Opsæt eboks til SFTP Stop og start ABC serveren via (0653) 'Oversigt over serveropstarter'. I ABC-applikationen skal der foretages en ændring under "Dokumentopsæt". Vælg *NODOC Vælg FIL Vælg EG405.EBOKS.PAYSLIP Under fanen "Serveroplysninger" skal der i "Type" øverst markeres i 'Secure FTP' Gem ændringen. Systemtekniske specifikationer (5214) Tilbageførsel af lønseddel Feltet PA01N1 i LØNSTAT1 bliver sat til '1' når posterne er tilbageført. Ref.: EG5150RH Organisationsdiagram Rettet som følge af ændring i ASPECT4 Clienten. Hvis det er en "tom" afdeling, skal noden vises som expanded. getabsence_5 Nu bliver decimaler i en registrering håndteret korrekt i UDF'en. Ref.: EA5351RA Hvis programmet kaldes med ACF uden om lønkørsel og feriepengeopgørelser, vil der nu ske override til member. Ref.: LØNTRNP2 Triggerprogrammet initerer nu korrekt således at TBNR ikke overskrives af værdien fra første record i LØNTRNP2 til posteringsjournalen. Ref.: Med venlig hilsen EG A/S

8

Når denne opdatering er indlæst, skal (0690) 'Konverteringskørsler' udføres for system 405. Konverteringen skal udføres 1 gang.

Når denne opdatering er indlæst, skal (0690) 'Konverteringskørsler' udføres for system 405. Konverteringen skal udføres 1 gang. ASPECT4 HRM Releaseniveau 3.1.00 Opdatering 109675 frigivet pr. 7/12-2011 Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau 3.1.00, og forudsætter, at niveau 3.00.01 er installeret. Dette kan kontrolleres

Læs mere

Når denne opdatering er indlæst, skal (0690) 'Konverteringskørsler' udføres for system 405.

Når denne opdatering er indlæst, skal (0690) 'Konverteringskørsler' udføres for system 405. ASPECT4 HRM Releaseniveau 4.6.01 Opdatering 58971 frigivet pr. 24/3-15 Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau 4.6.01, og forudsætter, at niveau 4.5.01 er installeret. Dette kan kontrolleres via

Læs mere

Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau , og forudsætter at niveau er installeret i forvejen.

Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau , og forudsætter at niveau er installeret i forvejen. ASPECT4 HRM Releaseniveau 5.11.01 Opdatering 60624 Frigivet pr. 12/8-19 Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau 5.11.01, og forudsætter at niveau 5.10.03 er installeret i forvejen. Når opdateringen

Læs mere

Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau , og forudsætter at niveau er installeret i forvejen.

Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau , og forudsætter at niveau er installeret i forvejen. ASPECT4 HRM Releaseniveau 6.5.01 Opdatering 60491 Frigivet pr. 9/7-19 Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau 6.5.01, og forudsætter at niveau 6.4.02 er installeret i forvejen. Når opdateringen

Læs mere

Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau , og forudsætter, at niveau er installeret i forvejen.

Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau , og forudsætter, at niveau er installeret i forvejen. ASPECT4 HRM Releaseniveau 5.5.01 Opdatering 59569 Frigivet pr. 3/10-16 Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau 5.5.01, og forudsætter, at niveau 5.4.02 er installeret i forvejen. Når denne opdatering

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst

Læs mere

Løn-2000/Bolig-løn. Her kan du få et overblik over de aktiviteter og afleveringsfrister, der knytter sig til årsskiftet i Løn-2000.

Løn-2000/Bolig-løn. Her kan du få et overblik over de aktiviteter og afleveringsfrister, der knytter sig til årsskiftet i Løn-2000. AFSLUTNING ÅRET 2011. Her kan du få et overblik over de aktiviteter og afleveringsfrister, der knytter sig til årsskiftet i Løn-2000. Her er nogle af hovedpunkterne vedrørende årsafslutningen. a) Hvordan

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst

Læs mere

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov Visma Løn Overgangsordning til ny ferielov Version 6. Opdateret 26.8.2019 Indledning 3 Medarbejdere som ikke er omfattet af overgangsordningen 4 Arbejdsgivere, som ændrer Lønseddel periode 4 Korrektionslønarter

Læs mere

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov Visma Løn Overgangsordning til ny ferielov Indledning 3 Medarbejdere som ikke er omfattet af overgangsordningen 4 Arbejdsgivere, som ændrer Lønseddel s periode 4 Korrektionslønarter 5 Dødsfald i perioden

Læs mere

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov Visma Løn Overgangsordning til ny ferielov Version 9 Opdateret 7. oktober 2019 Indledning 4 Medarbejdere som ikke er omfattet af overgangsordningen 5 Arbejdsgivere, som ændrer Lønseddel periode 5 Korrektionslønarter

Læs mere

Ferieafregning i HR-Løn

Ferieafregning i HR-Løn Ferieafregning i HR-Løn Side 1 af 9 I denne vejledning kan du læse, hvilke oplysninger du skal indberette i ferieafregningsbilledet i HR-Løn. Indhold 1. Brug af ferieafregningsbilledet i HR-Løn... 2 2.

Læs mere

Manuel optjening / SH, Feriefri, Fritvalg...

Manuel optjening / SH, Feriefri, Fritvalg... Opdateret den 6. marts 2015 Manuel optjening / SH, Feriefri, Fritvalg... Manuel håndtering... Det er muligt at foretage en manuel oprettelse og indberetning af en lønmodtager i ACF, samt foretage manuelle

Læs mere

Årsafslutning af løn år TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5.

Årsafslutning af løn år TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Årsafslutning af løn år 2018 TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Det følgende er en vejledning i afslutning af lønåret 2018 i TransSoft Lønmodul. Læs hele denne vejledning igennem

Læs mere

Årstemamøde 2012 LønService

Årstemamøde 2012 LønService Årstemamøde 2012 LønService Program Hvad du skal tænke på FØR året slutter. Efter årsskiftet. Nyheder m.m. Spørgsmål 2 Årsafslutningen sker ad to omgange Den 28. december 2012 Vi beskatter automatisk rest

Læs mere

Årsafslutning af løn år 2015. TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5.

Årsafslutning af løn år 2015. TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Årsafslutning af løn år 2015 TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Indholdsfortegnelse 1. Afregn særlig opsparing - dette skal laves før årets sidste lønkørsel... 2 2. Kør årets sidste

Læs mere

ASPECT4 - fit for business

ASPECT4 - fit for business ASPECT4 - fit for business Release 3 HRM Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Nyheder, der er leveret tidligere... 2 Valgfri periode overførsel (niveau 2.1.00)... 2 Lønsedler via eboks (niveau 2.3.00)...

Læs mere

1. Generelt om Frihedsregnskabet... 3. 2. Opsamling og udbetaling af afspadsering... 9. 3. Korrektioner... 10

1. Generelt om Frihedsregnskabet... 3. 2. Opsamling og udbetaling af afspadsering... 9. 3. Korrektioner... 10 LØNSERVICE Frihedsregnskabet Den 1. marts 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelt om Frihedsregnskabet... 3 1.1. Ferieregnskabet... 4 1.1.1. Ny arbejdsgiver i LønService... 4 1.1.2. Sådan foretager du korrektioner...

Læs mere

TEKNISK INFORMATION: LESSOR PAYROLL TILSKRIVNING AF FERIEDAGE

TEKNISK INFORMATION: LESSOR PAYROLL TILSKRIVNING AF FERIEDAGE MICROSOFT DYNAMICS NAV Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Opsætning... 3 Medarbejderne... 4 Lønarter... 5 Lønkørselskort... 5 Lønseddellayout... 6 Fraværsårsagskoder... 6 Beregning af feriedage... 8 Beregning

Læs mere

Det ny ferieår starter 1. maj 2015. Feriepenge for optjeningsåret 2014 må udbetales 1 måned før.

Det ny ferieår starter 1. maj 2015. Feriepenge for optjeningsåret 2014 må udbetales 1 måned før. FERIEAFREGNING FOR OPTJENINGSÅRET 2014: Det ny ferieår starter 1. maj 2015. Feriepenge for optjeningsåret 2014 må udbetales 1 måned før. Før man gør det, skal der køres en ferieafregning for optjeningsåret

Læs mere

Afslutning af Løn år 2007

Afslutning af Løn år 2007 Afslutning af Løn år 2007 Det følgende er en punkt for punkt vejledning i afslutning af år 2007 i TransSoft Lønmodul. Læs hele vejledningen igennem før årets sidste lønkørsel påbegyndes. Vejledningen skal

Læs mere

Visma Løn - Overgangsordning til ny ferielov

Visma Løn - Overgangsordning til ny ferielov Visma Løn - Overgangsordning til ny ferielov Indledning I forbindelse med overgangsordningen til den nye ferielov skal du være opmærksom på, hvad der er standard inden for den nuværende ferielov. Standard

Læs mere

TEKNISK INFORMATION LESSOR PAYROLL FRATRÅDT FUNKTIONÆR MICROSOFT DYNAMICS NAV

TEKNISK INFORMATION LESSOR PAYROLL FRATRÅDT FUNKTIONÆR MICROSOFT DYNAMICS NAV MICROSOFT DYNAMICS NAV Indholdsfortegnelse TEKNISK INFORMATION: Opsætning... 3 LESSOR PAYROLL Ferieoplysninger... 3 Saldotabel... 4 Lønarter... 4 Fraværsårsag... 5 Fraværsregistreringer... 6 Modregn ferietillæg...

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn marts 2017

Webinar Sidste nyt i DataLøn marts 2017 Webinar Sidste nyt i DataLøn marts 2017 Signe Mia Gitte Agenda for dagens webinar Nye tiltag og rettelser i DataLøn Tips & tricks Temavideoer Opsparinger i DataLøn Ferieregnskab, Reduktion af feriepengegrundlag

Læs mere

Feriepengeinfo Vejledning til indberetning i eindkomst

Feriepengeinfo Vejledning til indberetning i eindkomst Feriepengeinfo Vejledning til indberetning i eindkomst Version 4, august 2015 1 Indhold Om Feriepengeinfo... 3 Indberetning i eindkomst... 3 Felter i indberetningen... 3 Obligatoriske felter... 3 Valgfrit

Læs mere

De fire talsøjler til venstre er for feriedage, og de fire talsøjler til højre er for feriepenge.

De fire talsøjler til venstre er for feriedage, og de fire talsøjler til højre er for feriepenge. FERIEAFREGNING FOR OPTJENINGSÅRET 2016: Jan/Jens 24-03-2017 Det ny ferieår starter 1. maj 2017. Feriepenge for optjeningsåret 2016 må udbetales 1 måned før. Før man gør det, skal der køres en ferieafregning

Læs mere

Afslutning af Løn år 2008

Afslutning af Løn år 2008 Afslutning af Løn år 2008 Det følgende er en punkt for punkt vejledning i afslutning af år 2008 i TransSoft Lønmodul. Læs hele vejledningen igennem før årets sidste lønkørsel påbegyndes. Vejledningen skal

Læs mere

Løn og Personale. Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201007

Løn og Personale. Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201007 Løn og Personale Microsoft Dynamics NAV 2009 SP1 Klassisk Side 1 Indholdet i dette dokument må på ingen måde gengives helt eller delvist, hverken på tryk eller i anden form - uden forudgående skriftlig

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 18 I denne vejledning kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst - og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst.

Læs mere

NB! Hvis medarbejder har en rest ved overgang til nyt ferieår, kan antal for perioden 01.05.13 30.04.14 evt. forhøjes med rest-antallet.

NB! Hvis medarbejder har en rest ved overgang til nyt ferieår, kan antal for perioden 01.05.13 30.04.14 evt. forhøjes med rest-antallet. Overgang til nyt ferieår Lundberg Nye Feriefridage: Hvis jeres overenskomst foreskriver afholdelse af Feriefridage i ferieåret, er det nu medarbejderne skal have tildelt nye dage til afholdelse i perioden

Læs mere

ASPECT4 Join a Bright Future Release 6: HRM

ASPECT4 Join a Bright Future Release 6: HRM ASPECT4 Join a Bright Future Release 6: HRM EG www.eg.dk/aspect4 Indholdsfortegnelse 1 Nye muligheder på lønsedlen... 1 1.1 Indgår i feriepenge- og skattegrundlag... 2 1.2 Timer og antal i én kolonne...

Læs mere

Afslutning af Løn år 2012

Afslutning af Løn år 2012 Afslutning af Løn år 2012 Det følgende er en punkt for punkt vejledning i afslutning af år 2012 i TransSoft Lønmodul. Læs hele vejledningen igennem før årets sidste lønkørsel påbegyndes. Vejledningen skal

Læs mere

Feriefri. Indholdsfortegnelse

Feriefri. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1... 3 1. Løbende opsparing af feriefri... 3 2. dage uden opsparing af beløb... 4 3. timer uden opsparing af beløb... 6 4. beløb... 9 5. Opsparing af feriefribeløb i procent af ferieberettiget

Læs mere

Årstemamøde 2013 LønService

Årstemamøde 2013 LønService Årstemamøde 2013 LønService Program Hvad du skal tænke på FØR året slutter. Efter årsskiftet. Spørgsmål Tilføjelser er skrevet med blåt 2 Årsafslutningen sker ad to omgange.. Vi lukker fra og med 30. dec.

Læs mere

Kom godt i gang med Danløn

Kom godt i gang med Danløn Kom godt i gang med Danløn Indledning Danløn er et lønsystem, der anvendes via internettet. Da der ikke skal installeres software på den enkelte PC, kan du logge på Danløn fra en hvilken som helst PC med

Læs mere

Fraværsha ndtering i PROMARK

Fraværsha ndtering i PROMARK 1 Fraværsha ndtering i Specielt for institutter, der er delvis tidsregistrerende i Denne vejledning er til medarbejdere, der skal foretage delvis tidsregistrering og/eller fraværsregistrering i ProMark.

Læs mere

Optjeningsåret skal normalt blot bekræftes ved at trykke OK, da det aktuelle år 2018 automatisk er indsat i dialogboksen.

Optjeningsåret skal normalt blot bekræftes ved at trykke OK, da det aktuelle år 2018 automatisk er indsat i dialogboksen. FERIEAFREGNING FOR OPTJENINGSÅRET 2018: Det nye ferieår starter 1. maj 2019. Feriepenge for optjeningsåret 2018 må udbetales 1 måned før. Før man kan gøre dette korrekt, så skal der køres en ferieafregning

Læs mere

Den nye Ferielov. Den nye ferielov. Materiale fra informationsmøder for arbejdsgivere i efteråret Den nye ferielov

Den nye Ferielov. Den nye ferielov. Materiale fra informationsmøder for arbejdsgivere i efteråret Den nye ferielov Den nye Ferielov Materiale fra informationsmøder for arbejdsgivere i efteråret 2018 Indholdsfortegnelse Intro Overblik lønmodtagere og arbejdsgivere Indberetninger for overgangsåret Indbetaling til Lønmodtagernes

Læs mere

FLØS NYT marts Orientering vedrørende ændring af retningslinjer for afregning af A-skat og Am-bidrag

FLØS NYT marts Orientering vedrørende ændring af retningslinjer for afregning af A-skat og Am-bidrag 1 Til menighedsrådenes og kirkegårdenes lønansvarlige FLØS NYT marts 2011 Hermed information om ændringer m.v. i FLØS. 1. Orientering vedrørende ændring af retningslinjer for afregning af A-skat og Am-bidrag

Læs mere

Lønydelser. Bilag 1.1 Ydelsesbeskrivelse

Lønydelser. Bilag 1.1 Ydelsesbeskrivelse Lønydelser Bilag 1.1 Ydelsesbeskrivelse September 2017 Indhold 1. Indledning... 3 2. Visma Løn... 3 2.1. Sikkerhed og teknik... 3 2.1.1. Login... 3 2.2. Service og Support... 3 2.3. Konvertering af data

Læs mere

Indlæsning og anvendelse af kontoskema Res_14 til resultatopgørelse 2014. Vejledning

Indlæsning og anvendelse af kontoskema Res_14 til resultatopgørelse 2014. Vejledning Indlæsning og anvendelse af kontoskema Res_14 til resultatopgørelse 2014 Vejledning December 2014 1 Indholdsfortegnelse 1 Formål med denne vejledning... 3 2 Hent filer med kontoskema og kolonneformat...

Læs mere

Spørgsmål og svar - Systemudbydere...

Spørgsmål og svar - Systemudbydere... Spørgsmål og svar - Systemudbydere... Hvilke medarbejdere skal der indberettes data på til ACF? Nettobeløb Som udgangspunkt skal der KUN indberettes beskattede feriepenge. Det svarer til, at I skal indberette

Læs mere

ASPECT4. - fit for business. Release v3r2 HRM

ASPECT4. - fit for business. Release v3r2 HRM ASPECT4 - fit for business Release v3r2 HRM Generelt om ASPECT4 HRM release 2 ASPECT4 HRM release 2 består af tekniske ændringer. En del filer er konvereteret til DDL, som betyder, at der er mulighed for

Læs mere

Minivejledning for indberetning af lønsedler, indhandlinger og lønangivelser.

Minivejledning for indberetning af lønsedler, indhandlinger og lønangivelser. Minivejledning for indberetning af lønsedler, indhandlinger og lønangivelser. Når der skal indberettes lønsedler, indhandlinger og lønangivelse sker det på samme side, som der bruges når en arbejdsgiver

Læs mere

Kontoplan Plus. Felter i Plus+ kontoplanen... 3. Eksternkonto... 3. Effekt... 3. Primo... 3. MomsABC... 3. Årskode... 3. Prv... 3. KontoNavn2...

Kontoplan Plus. Felter i Plus+ kontoplanen... 3. Eksternkonto... 3. Effekt... 3. Primo... 3. MomsABC... 3. Årskode... 3. Prv... 3. KontoNavn2... Kontoplan plus... 2 Felter i Plus+ kontoplanen... 3 Eksternkonto... 3 Effekt... 3 Primo... 3 MomsABC... 3 Årskode... 3 Prv... 3 KontoNavn2... 4 Funktioner i kontoplan plus... 4 Konteringsvejledning...

Læs mere

ASPECT4 Økonomistyring Følgende er rettet i opdatering 3.1.02 (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske)

ASPECT4 Økonomistyring Følgende er rettet i opdatering 3.1.02 (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) 1211 Flere bilagsregistrering applikation B 00080108 Kopiapplikation i 1211 arver ikke autoriteter fra bruger Der er mulighed for oprettelse af applikation til 1211 med bogstaver i applikationsnummer.

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse 27. september 2013

Ydelsesbeskrivelse 27. september 2013 LØNADMINISTRATION Ydelsesbeskrivelse 27. september 2013 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Hvad er LønAdministration?... 3 2.1. Vi gør 95 procent af arbejdet for dig... 3 3. Tidsfrister for indberetning...

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn December 2017

Webinar Sidste nyt i DataLøn December 2017 Webinar Sidste nyt i DataLøn December 2017 Sabrina Mette Dagens agenda Ændringer i Dataløn Nyt navn i opsætning Nye integrations muligheder Dataløn.dk Tips og tricks til Dataløn Årsskiftet Ændringer i

Læs mere

Løsning Klient opsæt til applikationerne 1121 til 1129, er nu oprettet og medsendes herved.

Løsning Klient opsæt til applikationerne 1121 til 1129, er nu oprettet og medsendes herved. 1121 Vedligehold dimension 1 konto B 00072965 Messagemember ikke tilrettet i sprog til panel og faner Klient opsæt til applikationerne 1121 til 1129, er nu oprettet og medsendes herved. 1211 Flere bilagsregistrering

Læs mere

Feriepenge indrapportering og beregning

Feriepenge indrapportering og beregning Feriepenge indrapportering og beregning Side 1 af 11 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan du indrapporterer og hvordan du kan beregne feriepenge manuelt. BEMÆRK: Denne emnebeskrivelse gælder

Læs mere

Vejledning: Lønkørsel i Visma Løn

Vejledning: Lønkørsel i Visma Løn Vejledning: Lønkørsel i Visma Løn 1. Guide til lønkørsel Denne trinvise vejledning indeholder en komplet guide til hvordan du laver en lønkørsel i Visma Løn (MultiLøn Erhverv). Vejledningen indeholder

Læs mere

EPOS LØN TILRETNING IFM. NYT FERIEÅR OVERENSKOMSTEN CO INDUSTRI OG DI

EPOS LØN TILRETNING IFM. NYT FERIEÅR OVERENSKOMSTEN CO INDUSTRI OG DI EPOS LØN TILRETNING IFM. NYT FERIEÅR OVERENSKOMSTEN CO INDUSTRI OG DI VERSION 1 KUNDEVEJLEDNING MAJ 2014 Indholdsfortegnelse 1 Nyt ferieår... 2 1.1 Fritvalg i de kommende lønperioder... 2 1.2 Dispositionsdato

Læs mere

Sådan gør du som leder i Randers kommune

Sådan gør du som leder i Randers kommune Randers kommune personaleafdelingen Sådan gør du som leder i Randers kommune Indberetning til lønsystemet Version 1.1 Dato 04.01.2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 1: Side 2: Side 3: Forside Indholdsfortegnelse

Læs mere

Økonomi Programopdatering version DSM 2009 Efterår 2011

Økonomi Programopdatering version DSM 2009 Efterår 2011 Følgende er en oversigt over de ændringer indenfor området Økonomi, som programopdateringen omfatter. Vær opmærksom på at denne beskrivelse kun omfatter en del af den samlede programopdatering, idet der

Læs mere

Visma Løn Overgangsordning til ny ferielov - hvad skal ændres i Visma Løn

Visma Løn Overgangsordning til ny ferielov - hvad skal ændres i Visma Løn Visma Løn Overgangsordning til ny ferielov - hvad skal ændres i Visma Løn Indledning 4 Feriepengegodtgørelse 4 Ferietillæg 4 Feriedage 4 Ekstra ferietillæg 5 Opret lønart på stillingskategori 5 Opret Ekstra

Læs mere

Vejledning: Feriefri

Vejledning: Feriefri Vejledning: Feriefri Feriefri I Visma Løn (Tidligere MultiLøn Erhverv) administreres afholdt feriefri gennem fraværssystemet. Tildeling, udbetaling og opsparing af beløb sker via lønarter. Optjening og

Læs mere

Årsafslutning af løn år TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5.

Årsafslutning af løn år TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Årsafslutning af løn år 2017 TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Indholdsfortegnelse 1. Afregn særlig opsparing - dette skal laves før årets sidste lønkørsel... 2 2. Kør årets sidste

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn, januar Sabrina Larsen og Jesper Schantz

Webinar Sidste nyt i DataLøn, januar Sabrina Larsen og Jesper Schantz Webinar Sidste nyt i DataLøn, januar 2018 Sabrina Larsen og Jesper Schantz Dagens agenda Rettelser i DataLøn Siden sidst www.dataløn.dk Afstemningsliste Velkommen til 2018 Fritvalgsopsparing Feriepenge

Læs mere

Pr. 1. januar 2012 overgik indberetning af feriepenge til eindkomst. På baggrund af oplysningerne i eindkomst sender FerieKonto en opkrævning.

Pr. 1. januar 2012 overgik indberetning af feriepenge til eindkomst. På baggrund af oplysningerne i eindkomst sender FerieKonto en opkrævning. Feriepenge i eindkomst Pr. 1. januar 2012 overgik indberetning af feriepenge til eindkomst. På baggrund af oplysningerne i eindkomst sender FerieKonto en opkrævning. Indtil nu har Moderniseringsstyrelsen

Læs mere

Kom godt i gang med Danløn app en

Kom godt i gang med Danløn app en Kom godt i gang med Danløn app en Danløn app en gør det muligt for en medarbejder se sine lønsedler 12 måneder tilbage i tid, samt registrere timer, kørsel og fravær, hvis virksomheden har åbnet op for

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn December 2017

Webinar Sidste nyt i DataLøn December 2017 Webinar Sidste nyt i DataLøn December 2017 Sabrina Mette Dagens agenda Rettelser i DataLøn Siden sidst Ny udskrift - Afstemningsliste Dataløn.dk Ny korrektion Tips og tricks til Dataløn Årsskiftet Rettelser

Læs mere

Visma Løn standard 3 Nyheder 3 Udbetaling af feriefridage i timer 3 Nye lønarter til beskatning af fri kost 3 ACF formål kan ikke længere indlæses 3

Visma Løn standard 3 Nyheder 3 Udbetaling af feriefridage i timer 3 Nye lønarter til beskatning af fri kost 3 ACF formål kan ikke længere indlæses 3 Visma Løn Release dokument Juli, 2019 Visma Løn standard 3 Nyheder 3 Udbetaling af feriefridage i timer 3 Nye lønarter til beskatning af fri kost 3 ACF formål kan ikke længere indlæses 3 Opdateringer 3

Læs mere

Tidshå ndtering i PROMARK Særligt om fråværsregistrering

Tidshå ndtering i PROMARK Særligt om fråværsregistrering 1 Tidshå ndtering i Særligt om fråværsregistrering Denne vejledning er til medarbejdere, der skal foretage faktisk tidsregistrering - dvs. medarbejdere som tidligere har brugt ARS. Fraværsregistrering

Læs mere

Vejledning: Guide til feriesystemet

Vejledning: Guide til feriesystemet Vejledning: Guide til feriesystemet Feriesystemet I MultiLøn Erhverv er det muligt at administrere: optjent ferie i dage eller timer afholdt ferie i dage eller timer ferie med løn, udbetaling af ferietillæg

Læs mere

Periodisering af indkomst mv.

Periodisering af indkomst mv. Periodisering af indkomst mv. Side 1 af 14 I denne emnebeskrivelse kan du se regler i lønsystemet i forbindelse med årsskiftet og periodisering af indkomst mv., og du kan se, hvordan du skal indrapportere

Læs mere

I adressen skrives: indberetninger.uvm.dk. Husk at der ikke skal stå www.foran adressen.

I adressen skrives: indberetninger.uvm.dk. Husk at der ikke skal stå www.foran adressen. I adressen skrives: indberetninger.uvm.dk. Husk at der ikke skal stå www.foran adressen. Skriv Brugernavn og Adgangskode Skolen kan have modtaget flere brugernavne/adgangskoder til forskellige indberetningstyper.

Læs mere

ABAF NYT 15/2010 november 2010. nye elektroniske feriekort vil gøre administrationen af feriepenge og feriekort væsentlig lettere for virksomhederne.

ABAF NYT 15/2010 november 2010. nye elektroniske feriekort vil gøre administrationen af feriepenge og feriekort væsentlig lettere for virksomhederne. ABAF NYT 15/2010 november 2010 ELEKTRONISKE FERIEKORT FRA 2011 Et nyt elektronisk feriekort afløser fra den 1. januar 2011 de gamle papirblanketter. Skiftet til et elektronisk feriekort skal gøre det lettere

Læs mere

Faste felter i SLS. Side 1 af 5

Faste felter i SLS. Side 1 af 5 Faste felter i SLS Side 1 af 5 I denne vejledning får du en overordnet beskrivelse af, hvad du kan se i de faste felter og hvordan du bruger de mest gængse af dem. Indhold 1. Faste felter... 2 2. Grupperinger...

Læs mere

Afslutning af Løn år 2009

Afslutning af Løn år 2009 Afslutning af Løn år 2009 Det følgende er en punkt for punkt vejledning i afslutning af år 2009 i TransSoft Lønmodul. Læs hele vejledningen igennem før årets sidste lønkørsel påbegyndes. Vejledningen skal

Læs mere

HR-Centret 14-10-2014. Aconto-udbetaling.

HR-Centret 14-10-2014. Aconto-udbetaling. NOTAT HR-Centret 14-10-2014 Aconto-udbetaling. Formålet med SD lønudbetalinger er, at udbetale a conto løn, hvis der er fejl i den beregnede løn, der ikke kan tilskrives medarbejderen. Det er ikke tilladt

Læs mere

I denne emnebeskrivelse kan du læse om anvisning og beregning af særlige feriedage.

I denne emnebeskrivelse kan du læse om anvisning og beregning af særlige feriedage. Særlige feriedage Side 1 af 6 I denne emnebeskrivelse kan du læse om anvisning og beregning af særlige feriedage. Regelsættet der ligger til grund for afregning af særlige feriedage er: Cirkulære om Ferieaftalen

Læs mere

1. Løntræk for arbejdsgiver

1. Løntræk for arbejdsgiver 1. Løntræk for arbejdsgiver 1.1 Login på hjemmesiden Man kan logge sig på via Skattestyrelsens hjemmeside www.aka.gl (under Inddrivelsesmyndigheden) eller direkte på https://sulinal.gh.gl. Når man går

Læs mere

Det er muligt at afstemme feriedata og generere et udtræk til et Excel-ark i ACF.

Det er muligt at afstemme feriedata og generere et udtræk til et Excel-ark i ACF. Afstemning Afstemning af udbetalinger Det er muligt at afstemme feriedata og generere et udtræk til et Excel-ark i ACF. Du skal gøre følgende: Log på ACF Vælg Udstilling af data Vælg fanen Afstemning Vælg

Læs mere

Information om Indberetningsløsning på ww.aff.dk. Vejledning i brug af Arbejdsmarkedets Feriefonds webløsning.. side 2-14

Information om Indberetningsløsning på ww.aff.dk. Vejledning i brug af Arbejdsmarkedets Feriefonds webløsning.. side 2-14 Information om Indberetningsløsning på ww.aff.dk Vejledning i brug af Arbejdsmarkedets Feriefonds webløsning.. side 2-14 1 Du foretager indberetningen via følgende link: www.aff.dk/indberetning Første

Læs mere

Feriesystem. Indholdsfortegnelse

Feriesystem. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 et... 5 1. Ferieår... 5 2. Feriepengehensættelse... 6 3. Skat af løbende optjente feriepenge... 6 4. Hensættelse til Feriepulje... 7 5. Feriepengeinfo... 7 5.1. Indberetning til

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-GA

Serviceminded lønsystem med ProLøn-GA Serviceminded lønsystem med ProLøn-GA Introduktion til ProLøn-GA. Lønsystem baseret på Grafisk Arbejdsgiverforenings overenskomster. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på

Læs mere

EPOS LØN SIDEN SIDST NYE VERSIONER

EPOS LØN SIDEN SIDST NYE VERSIONER EPOS LØN SIDEN SIDST NYE VERSIONER ERFAGRUPPEN EPOS LØN 10. OG 12. MARTS 2015 Indholdsfortegnelse 1 Øget sikkerhed med "PBS overførsel via SFTP"... 2 2 Forbedring til "Definér ODBC tabel"... 2 3 Forbedring

Læs mere

Kapitel 1 Definitioner 1. Ved feriebetaling forstås feriegodtgørelse, herunder sygeferiegodtgørelse, løn under ferie og ferietillæg.

Kapitel 1 Definitioner 1. Ved feriebetaling forstås feriegodtgørelse, herunder sygeferiegodtgørelse, løn under ferie og ferietillæg. Bekendtgørelse om ferie I medfør af 23, stk. 3, 24, stk. 3, 26, stk. 7, 27, stk. 3, 31, stk. 4 og 5, 32, stk. 5, 37, stk. 7 og 8, 38, stk. 3, og 46, stk. 2, i lov om ferie, jf. lov nr. 60 af 30. januar

Læs mere

TEKNISK INFORMATION LESSOR PAYROLL

TEKNISK INFORMATION LESSOR PAYROLL MICROSOFT DYNAMICS NAV Indholdsfortegnelse Indledning... 3 TEKNISK INFORMATION: Opsætning af opsparing til Fritvalgsordningen... 4 LESSOR PAYROLL Fritvalgsopsparing i procent for alle medarbejdere (lønart

Læs mere

Vejledning til registrering af fravær Uddannelseslæger i praksis

Vejledning til registrering af fravær Uddannelseslæger i praksis Vejledning til registrering af fravær Uddannelseslæger i praksis Som uddannelseslæge i praksis, skal du selv foretage indberetning af fravær, f.eks. sygdom, ferie, barsel, omsorgsdage, kursus osv. Det

Læs mere

ASPECT4. udsigt til indsigt. Release 5 HRM. EG www.eg.dk/aspect4day

ASPECT4. udsigt til indsigt. Release 5 HRM. EG www.eg.dk/aspect4day ASPECT4 udsigt til indsigt Release 5 HRM EG www.eg.dk/aspect4day Indholdsfortegnelse 1 Introduktion til ASPECT4 release 5... 1 2 Nyheder i ASPECT4 HRM... 1 2.1 Infoboards... 1 2.2 Insight Search... 3 2.3

Læs mere

Vejledning: Fritvalg

Vejledning: Fritvalg Vejledning: Fritvalg Fritvalgs Lønkonto I Visma Løn (Tidligere MultiLøn Erhverv) har du mulighed for at håndtere opsparing og afregning af 'Fritvalgs Lønkonto'. Ordningen er som udgangspunkt aftalt parterne

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn november 2017

Webinar Sidste nyt i DataLøn november 2017 Webinar Sidste nyt i DataLøn november 2017 Sabrina Line Dagens agenda Ændringer i Dataløn Nyt navn i opsætning Nye integrations muligheder Dataløn.dk Tips og tricks i DataLøn Oprettelse og ændringer på

Læs mere

Feriepenge indrapportering og beregning

Feriepenge indrapportering og beregning Feriepenge indrapportering og beregning Side 1 af 12 I denne vejledning kan du læse om, hvordan du indrapporterer og hvordan du kan beregne feriepenge manuelt. BEMÆRK: Denne vejledning gælder kun for medarbejdere,

Læs mere

Microsoft Dynamics C5 LØN - Opstartssaldi

Microsoft Dynamics C5 LØN - Opstartssaldi Microsoft Dynamics C5 LØN - Opstartssaldi Copyright 2008 Microsoft Corporation. All Rights Reserved. Copenhagen, July 2008 Dette materiale er alene produceret til informationsformål. Microsoft Corporation

Læs mere

EPOS LØN SIDEN SIDST NYE VERSIONER

EPOS LØN SIDEN SIDST NYE VERSIONER EPOS LØN SIDEN SIDST NYE VERSIONER ERFAGRUPPEN EPOS BOLIG 6. OKTOBER 2014 Indholdsfortegnelse 1 PBS layout til PFA helbredssikring... 2 2 Styrekort: Spær for lønberegning... 2 3 PDF-filer via e-mail til

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn januar 2019

Webinar Sidste nyt i DataLøn januar 2019 Webinar Sidste nyt i DataLøn januar 2019 Tanja Skjørbæk Cecilie Bruun Dagens agenda Nyheder i DataLøn Vigtigt for dig i denne periode Ændring i afregning af A-skat Differencer i eindkomst Afleveringsfrister

Læs mere

Følgende gælder KUN ved installationer der benytter ASPECT4 Transport. Der testes også på at objectet EG124ARA01 eksisterer.

Følgende gælder KUN ved installationer der benytter ASPECT4 Transport. Der testes også på at objectet EG124ARA01 eksisterer. 1111 Kontoplan alle dimensioner I 00056875 Manglende fejlmeddelelse ved kombi. momsreg. og momskode 1242 Bilagsregistrering Der meldes fejles om kombination af momskoderegel og default momskode ikke er

Læs mere

Kom godt i gang med Dyreregistrering

Kom godt i gang med Dyreregistrering Kom godt i gang med Dyreregistrering Denne vejledning er tænkt som en hjælp til, at landmandsbrugere hurtigt kan komme i gang med Dyreregistrering. Derfor er kun de mest nødvendige funktioner beskrevet.

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn juni 2017

Webinar Sidste nyt i DataLøn juni 2017 Webinar Sidste nyt i DataLøn juni 2017 Gitte Sabrina Nye tiltag i DataLøn i juni 2017 Den nye forside Nye DataLøn abonnementer Tips og trick til DataLøn Personaleadministrativ vejledning Ferie Dagens agenda

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn september 2018

Webinar Sidste nyt i DataLøn september 2018 Webinar Sidste nyt i DataLøn september 2018 Cecilie Bruun Camilla Elling Dagens agenda Nyheder i DataLøn Vigtigt for dig i denne periode Rettidig overførsel af feriepenge Hvad sker der med ikke- afholdte

Læs mere

Tea Tabulex økonomisystem

Tea Tabulex økonomisystem Tea Tabulex økonomisystem Vejledning til løn 1 Indhold Ibrugtagning af lønsystem... 4 Indledning og opsætning:... 5 Lønkoder... 7 Lønkoder inddelings oversigt... 8 Øvrige lønkoder... 8 Gennemgang af lønkode

Læs mere

3.9 Bogføring og afstemning af løn

3.9 Bogføring og afstemning af løn Løn og Personalegoder Forlaget Andersen 3.9 Bogføring og afstemning af løn Af Executive Director Maria Jespersen, EY maria.jespersen@dk.ey.com Indhold Denne artikel har følgende indhold: 1. Lovgivning

Læs mere

Løninformation nr. 4 af 21. februar 2018 (LG 03/18, 2.)

Løninformation nr. 4 af 21. februar 2018 (LG 03/18, 2.) Løninformation nr. 4 af 21. februar 2018 (LG 03/18, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 03/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 28. februar 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Lønkørsel. Indholdsfortegnelse

Lønkørsel. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1. Guide til... 3 2. Fremtidig lønseddel... 3 3. Registrerede lønoplysninger... 3 4. Registrerede fraværsoplysninger... 3 5. Kvittering på indlæste eskattekort... 4 6. Efterregulering...

Læs mere

Visma Løn. Release dokument juni, VIsma Løn release dokument, juni 2019 Page 1 of 5

Visma Løn. Release dokument juni, VIsma Løn release dokument, juni 2019 Page 1 of 5 Visma Løn Release dokument juni, 2019 VIsma Løn release dokument, juni 2019 Page 1 of 5 Nyheder 3 Nye lønarter til timer og sats 3 Ny lønart til B-indkomst u/am felt 38 - Kun indberetning 3 Ny fraværslønart

Læs mere