Referat fra LMU i Onkologisk afdeling mandag den 24. august 2015 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra LMU i Onkologisk afdeling mandag den 24. august 2015 kl. 13.30 15.30"

Transkript

1 Referat fra LMU i Onkologisk afdeling mandag den 24. august 2015 kl Tilstede: Line Kjeldgaard, Vibeke May, Malene Sørensen, Susanne Wedel, Karina Hjortborg, Hanne Bundgaard, Margrethe Povlsgaard, Pia Blindkilde Afbud: Kirsten Olesen, Hanne Linnet, Line K. Frederiksen, Halla Skuladottir Ordstyrer: Margrethe Povlsgaard Referent: Mona Kjeldsen Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Kommentarer til referatet. 5 min. 2. Spareplan min. Personaleprocesser Brainstorm på besparelsesforslag i egen afdeling 3. The Big Why fra HMU, se referatet fra HMU møde 5 min. 4. MED uddannelse, også fra HMU 5 min. 5. DNV information ved MP 30 min. 6. Kompetence- og kursuspolitik 10 min 7. Orientering ved afdelingsledelsen, herunder Fælles IT platform, logistiktavler 10 min. 8. Orientering ved medarbejdere 10 min 9. Nyheder til hjemmesiden 10. Evt. Referat Godkendelse af dagsorden. Kommentarer til referatet. 5 min. Ingen kommentarer til dagsorden. Malene foreslår ændring af næste LMU mødedato fra mandag d til onsdag d pga. Line og Malenes weekendvagt. MP og MK ser på det og melder tilbage. Datoen er ændret til den 21/ kl

2 Spareplan min. Personaleprocesser Brainstorm på besparelsesforslag i egen afdeling På Onkologisk afdeling har vi, som tidligere udmeldt, valgt at nedlægge vores psykologfunktion samt at vores patienter ikke længere bliver tilbudt/anbefalet anlæggelse af picc-line. Psykologfunktionen nedlægges fra d. 1/ Det er glædeligt, at Inge Damsø fra d. 1/ har fået arbejde på Anker Fjord Hospice 27 timer om ugen. Vores patienter må vi henvise til kræftrådgivningen i Kræftens Bekæmpelse eller til egen læge og blive henvist til privatpraktiserende psykolog. Der afholdes farvel morgenkaffe i Ambulatoriet på torsdag d. 27/ for Inge Damsø samt for Inger Andersen, der går på pension. I forbindelse med nedlæggelse af vores psykologfunktion kommer det igen på tale, om vi skal have frivillige i Ambulatoriet, ligesom Sengeafsnittet har det. De frivillige vil kunne hjælpe med at vejlede patienter ift. psykologhjælp og andre tilbud i KB. Dette arbejdes der videre på. Det foreslås, at der udarbejdes en pjece, vedr. de tilbud der er, hvis man som patient får brug for psykologhjælp dvs. henvisning til Kræftens Bekæmpelse samt praktiserende psykolog. Forslaget diskuteres. Vi bliver enige om, at det er bedre at skrive det i kemobogen i stedet for at lave en ny pjece, da den nemt kan blive endnu en i stakken (Det er allerede i kemobogen i SKA s materiale). Vi må hjælpe hinanden med at undvære psykologfunktionen fremadrettet. Det er aftalt med afdelingssygeplejerske Tina i Stråleterapien, at det rum, hvor psykologfunktionen tidligere har været, fremover kan anvendes til familiesamtaler. Flere medarbejdere har udtrykt, at den måde Onkologisk afdelings besparelser blev meldt ud på, var en dårlig måde. Fra medarbejdersiden kunne det være ønsket, at besparelsen var blevet meldt ud via et kort morgen-/fyraftensmøde med afdelingsledelsen, og at der også efterfølgende blev sendt en meddelelse ud. Medarbejdersiden oplevede, at det i dagene efter besparelsen var udmeldt, opstod mange spørgsmål fra kollegaer. Det var midt i en ferietid, så flere ledere var gået fra på ferie, Hanne Linnet var her. Det opleves, at det er svært at få Hanne Linnet i tale, da hun er så meget i klinikken, som hun er. Fra ledelsens side undres dog over, hvorfor man ikke var gået til Hanne, og sagt at der var behov for at mødes. Opfordring til, at man som medarbejder også selv tager ansvar og så går til ledelsen. I forbindelse med udmeldingen om besparelsen oplevedes der også stor forvirring om nedlæggelsen af psykologfunktionen også gjaldt psykologfunktionen i Palliativt team, og det gør det ikke, da der i forbindelse med Den regionale Palliationsplan er vedtaget, at der skal være tilknyttet en psykolog i Palliativt team. Alle afdelinger i HEV er hårdt ramt af besparelser. Nogle mere end andre. Her på Onkologisk afdeling skal vi spare procentvis ligeså meget som andre afdelinger.

3 Vi skal udover vores besparelser stadigvæk have fokus på at overholde vores budget, at gøre det forventelige underskud mindre. Der udtrykkes bekymring omkring at to af vores speciallæger holder (Gitte Mølgård Hansen samt Anne Mette Juhl Nørrelykke). Stillingerne har været slået op, men der var desværre ingen ansøgere. Der er kommet to ansøgninger til introlægestillinger. En introlæge er ansat til den 1. december Introstillingen er opslået igen. Det foreslås, at der bliver afholdt et fyraftensmøde indenfor kort tid bl.a. pga. bekymringer for manglende lægeressourcer. Hvad skal der ske i hele organisationen, nye og ændrede arbejdsgange m.v. Her vil man som medarbejder have mulighed for at stille spørgsmål til afdelingsledelsen. Dato udmeldes snarest. Desuden er det ærgerligt i dag, at der ingen læger er med til LMU d.d. bl.a. ift. drøftelse af lægeressourcerne. Der udtrykkes undren over, hvorfor vi stadigvæk bruger dyre speciallæger om lørdagen samtidig med, at vi skal spare. Der vil komme ændringer med mammakontroller snarest. Bl.a. at de patienter der er i hormonbehandling fremover kommer til sygeplejekontroller. Vi samarbejder med Århus ift. at lave retningslinjerne ens. Vores brainstorming fra vores ekstraordinære LMU d. 30/ gennemgås, og der er kommet flere spareforslag til ift. optimering af arbejdsgange: *Aloxi gives for nuværende som moderat kvalmebehandling som standardbehandling til lungepatienter, skal vi blive ved med at give det? Patienterne sidder ½ time mere i stolen ifm. denne behandling. *Dropsæt, kan de samles lidt mere smart der er meget grej til at give behandlinger v. Avastinbehandling og Topotecanbehandlinger, skal vi bruge et hoveddrop dertil? Dette skal være en lægefaglig vurdering. *Der bliver afsat ½ time til udfyldelse af LÆ 125 ved lægen - kan opgaven ligge hos egen læge i stedet for hos os. MP og KAS følger op på det. *Hvornår skal vi tilbyde behandling og hvornår skal vi stoppe behandling? *Madservice i behandlingsafsnittet vi bruger meget tid på at bespise vores kemopatienter. HB og MP vil se på dette sammen med køkkenet. Det foreslås, at kemopatienterne får 3 forskellige sandwich at vælge imellem, og servicepigerne sætter det på en vogn kører rundt og serverer, i stedet for at modtage individuelle madbestillingssedler.

4 *Madspild MP og HB vil se på dette sammen med servicepigerne. *Mødeaktivitet er det de rigtige der går til møderne, kan man kaldes ind ad hoc? * Kan der ses på kongresser samt kurser ud af huset? *Kurene Erbitux og Caelyx kan vi vente med at bestille kurene til når vi har set patienten? Kan man give den sidst i en behandling i stedet for først i behandlingen. MP og HL vil se på det. * Telefonkonsultationer/telefonkontakt med patienter en reminder om at sætte koder på ved telefonkonsultationer samt ydelseskoden. Telefonkonsultation er det der erstatter en kontakt. Dette er et punkt, hvor der ønskes opfølgning og undervisning i. KAS er tovholder. *Blodprøver: Arbejdsgruppen vedr. blodprøvetagninger er i gang i HEV, hvor Hanne Linnet og Margrethe Povlsgaard deltager her fra os. *Visitation: Den nedsatte arbejdsgruppe har været mødtes bl.a. ift. visitering af patienter ift. at få udnyttet tid og ressourcer bedst muligt. Der ses bl.a. på om journalerne kan nedlægges helt, så der etableres et Flow-sheet arkiv i stedet for. *Fordeling af senge- og behandlingsstole: Det ønskes i fremtiden, at der kun er stole på stuen, men der er udfordringer ifm. dette. The Big Why fra HMU, se referatet fra HMU møde 5 min. Nyt management ord hvorfor er man er her, hvordan har man det, hvorfor er man i LMU m.v.? Det nævnes, kommer på dagsorden senere så hermed The Big Why Se HMU referat fra d. 9. juni 2015 (Klik her) MED uddannelsen også fra HMU 5 min. Den 7. september skal Line, Line og Halla på MED uddannelse. Halla kan desværre ikke deltage, da hun er på kongres. Det er kun Line K. der deltager, Line F. er ikke tilmeldt. Karina undersøger om Line alligevel kan komme med. Det kan hun. DNV information ved MP 30 min. Orientering om besparelser ift. DNV. Nye tegninger vises. Planen er, at alle afdelinger skal flytte i 1. etape i Der er en del besparelser, der også slår igennem i Kræftklyngen. Der er skåret i antal m2. Lige nu er der en del omrokeringer af kontorarbejdspladser og ambulatorierum. Men fortsat er der sammenhæng i patientforløbene. Det nye dispositionsforslag skal være færdig slut september. Kompetence- og kursuspolitik 10 min. Malene udleverer skriv omkring forløbet omkring kursus- og kompetencepolitik i Onkologisk afdeling. Den har ligget i syltekrukken i meget lang tid.

5 Medarbejderne ønsker en strategi fra lederne i afdelingen, så der ligger en ramme for kursus- og kompetencepolitik for alle faggrupper i afdelingen. Herunder tænkes bl.a. for sygeplejerskerne Cytostaticakursus, diplom og for sekretærer Sundhedskommunom samt SKA-kurser. Udmelding klar til drøftelse, laves klar til næste LMU møde. Tidligere har det i forbindelse med diplom for sygeplejersker været muligt, at man har været taget ud af klinikken i fulde 6 uger, og dette er ikke længere muligt. Diplomforløbene er nu integreret i klinisk arbejde over flere uger. Man er nødsaget til at investere sin egen tid i sin udannelse, gældende for alle faggrupper. Onkologisk afdeling følger de udstedte retningslinjer fra HEV vedr. vilkår og principper ifm. efter- og videreuddannelse i HEV (se e-dok). Orientering ved afdelingsledelsen, herunder Fælles IT platform, logistiktavler 10 min. - Der har været opslag af to overlægestillinger, og der er ingen ansøgere kommet. Der er kommet to ansøgere til introstillinger. En er ansat til 1. december. Stillinger er slået op igen. - Klinisk logistik: Der har været første infohøring i dag. Det er en proces der går i gang på Sengeafsnittet, hvor der vil komme flere skærme op, hvor man kan følge patientforløbene. Det er EPJ nøglepersoner, der bliver tovholder i processen. - Fælles IT platform: Vores computerpakke skal samordnes hvilket giver bedre platforme for lægerne især til vagterne. Den 14. september 2015 er der udpeget minitestere til at teste systemet, og vi regner med at gå i gang primo oktober TRIO (telefonsystem) er gået i luften i dag. Det er gået rigtig godt. - Sundhed.dk patienterne har fra d. 9/ straksadgang til journalnotater samt blodprøver tidstro I dag er der dog kommet en udmelding med tilbagehold på 3-5 dage på notater. Som patient kan du herved komme ind og læse om noget du ikke har diskuteret med din læge endnu. Patienterne vil blive advaret herom, når de logger ind. - E-learning: Der er trukket en e-learningsstatisk over hvordan det ser ud på afdelingen Det ser generelt flot ud, der er enkelte medarbejdere, der vil få en reminder. Man skal selv finde tiden til at tage e-learningskurserne og eller snakke med sin funktionsleder om det. Orientering ved medarbejdere 10 min. Dette punkt diskuteres. Det opleves, at der bliver afleveret noget, men der bliver ikke rigtig gjort noget ved det. Det foreslås, at formålet med punktet drøftes på næste møde. Nyheder til hjemmesiden Der ønskes nyhed med omkring TRIO. MP, KAS og MK laver oplægget. Evt. - Festudvalget i 2016 er Sengeafsnittet. Efter dette års fest ønskes der en evaluering, da det har været svært at få tilmeldingerne i hus til denne fest. Vi kunne have ønsket os flere tilmeldinger. - Godt initiativ med støjøre i personalerummet ved Arbejdsmiljøgruppen.

Referat fra LMU i Onkologisk afdeling onsdag den 13. april 2016 kl

Referat fra LMU i Onkologisk afdeling onsdag den 13. april 2016 kl Referat fra LMU i Onkologisk afdeling onsdag den 13. april 2016 kl. 13.30 15.30 Mødeleder: Pga. Malene Sørensens sygemelding er Else Folmer mødeleder Referent: Mona Kjeldsen Mødedeltagere: Karina Sejrup,

Læs mere

Forslag til besparelser i psykiatrien. Generelle plancher

Forslag til besparelser i psykiatrien. Generelle plancher Forslag til besparelser i psykiatrien Generelle plancher Psykiatri og Social Hvad vil jeg komme ind på? 1. Hvorfor og hvor meget skal der spares? 2. Hvordan er forslag til besparelser fundet? 3. Hvad betyder

Læs mere

REFERAT. Ingen kommentarer til referat. Referat godkendt. Punktet udgår da hverken Birthe Bækgaard eller Cristina Kildevang er til stede ved mødet.

REFERAT. Ingen kommentarer til referat. Referat godkendt. Punktet udgår da hverken Birthe Bækgaard eller Cristina Kildevang er til stede ved mødet. REFERAT Emne: Ledende lægesekretærrådsmøde Tid: Torsdag den 4.6.2015 kl. 8.30 11.30 Sted: Sal 3, Indgang U Regionshospitalet Holstebro Deltagere: Nora Jacobsen, Gurli Wolf, Birgit Sangill, Lene Krag, Berit

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Hospitalsenheden Vest. Rapport. Patientsikkerhedsrunde Røntgenafdelingen Regionshospitalet Herning Den med opfølgning den

Hospitalsenheden Vest. Rapport. Patientsikkerhedsrunde Røntgenafdelingen Regionshospitalet Herning Den med opfølgning den Hospitalsenheden Vest Rapport Patientsikkerhedsrunde Røntgenafdelingen Regionshospitalet Herning Den 01.10.12 med opfølgning den 20.02.13 Side3 Sammenfatning Denne rapport er udarbejdet som resultat af

Læs mere

Kirurgisk Afdeling skal på MidtEPJ i 3. og sidste rul, som er d. 1. juni.

Kirurgisk Afdeling skal på MidtEPJ i 3. og sidste rul, som er d. 1. juni. Referat Møde/emne: LMU Dato: 24.11.10 Ordstyrer: SMM Tilstede: HJF, EBE, BA, KM, LMH, ASK, NH, AIO, BS, LML, SMM, LHN, HS, AH, RV, LL (supp. for BB) Fraværende: BB, ANJ, LHN, HR Referent: RV Dagsorden:

Læs mere

Referat: TULE undersøgelsesdelen er i øjeblikket til evaluering i regionen. Giver spørgsmålene mening.

Referat: TULE undersøgelsesdelen er i øjeblikket til evaluering i regionen. Giver spørgsmålene mening. Hospitalsenheden Vest Staben Mødedeltagere: Sekretær Annette S. Poulsen Kvalitets- og Udviklingschef Birgitte Ostersen Lønmedarbejder Dorthe Bach Økonomimedarbejder Dorthe Niewald Planlægger Henrik G.

Læs mere

Nyhedsbrev. Spareplan 2015-2019. Hospitalsenheden Vest Staben. Planen fylder i hverdag og tanker se status

Nyhedsbrev. Spareplan 2015-2019. Hospitalsenheden Vest Staben. Planen fylder i hverdag og tanker se status Nyhedsbrev Nr. 13 den 22. maj 2015: Nyhedsbrev fra Stabens ledelse Spareplan 2015-2019 Planen fylder i hverdag og tanker se status Spareplanen Prøvehandling med stabsprintere Pinsen nærmere sig Sommerfest

Læs mere

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 29. maj 2012 kl

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 29. maj 2012 kl Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 29. maj 2012 kl. 12.30 15.00 Deltagere: Karen Vilsgaard, Anette Frahm,

Læs mere

Møde i Det Lægelige Uddannelsesråd Regionshospitalet Randers

Møde i Det Lægelige Uddannelsesråd Regionshospitalet Randers Regionshospitalet Randers Administrationen Skovlyvej 1 DK-8900 Randers Tel. +45 7842 0000 Møde i Det Lægelige Uddannelsesråd Regionshospitalet Randers Den 9.3.2012 Deltagere: Uddannelsesansvarlige overlæger,

Læs mere

REFERAT AF MØDE I PÅRØRENDERÅDET

REFERAT AF MØDE I PÅRØRENDERÅDET REFERAT AF MØDE I PÅRØRENDERÅDET Munkehatten 6, mødelokale 1, 1. sal Pårørenderådet Deltagere: Tirsdag den 20. oktober 2015 kl. 16.00-18.00 Vibeke Jensen, Kirsti Elsborg, Mette Hejesen, Edith Kraglund,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den

Referat fra bestyrelsesmøde den Referat fra bestyrelsesmøde den 12.09.2017 Tilstede fra bestyrelse: Troels, Nis, Lene, Lone, Pernille, Thomas, Tommy, Anne og Carina Fraværende fra bestyrelsen: Lars og Mia Dagsorden: 1. Dagens sang 2.

Læs mere

REFERAT. Punkter til beslutning UDK. Møde i: Sundhedsfagligt råd for Oftalmologi. Dato: 5. december 2018

REFERAT. Punkter til beslutning UDK. Møde i: Sundhedsfagligt råd for Oftalmologi. Dato: 5. december 2018 UDK SFR Oftalmologi Blegdamsvej 9 2100 København Ø REFERAT Direkte 35 45 56 84 Mail Dato: 5. december 2018 Møde i: Sundhedsfagligt råd for Oftalmologi Dato: 5. december 2018 Kl.: 7.45-8.30 Sted: Øjenklinikkens

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Referat fra Ledelsesmøde 20. marts 2012 kl. 12.00 14.00, Pouls kontor, Ledelsessekretariatet, Regionshospitalet Herning. Referat

Referat fra Ledelsesmøde 20. marts 2012 kl. 12.00 14.00, Pouls kontor, Ledelsessekretariatet, Regionshospitalet Herning. Referat Hospitalsenheden Vest Staben HR HR-chef Lasse P. Hansen Plan- og sekretariatschef Poul Michaelsen Økonomichef Preben L. Sørensen Kvalitets- og udviklingschef Birgitte Ostersen Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde den 8. februar 2018

Referat skolebestyrelsesmøde den 8. februar 2018 Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Referat fra FU-møde 15. december 2014

Referat fra FU-møde 15. december 2014 Referat fra FU-møde 15. december 2014 Referat af FU-møde 15. december 2014, kl. 9.00-17.30, Bispebjerg Hospital Til stede: Mogens Grønvold, Lene Jørgensen, Henrik Larsen, Anne Nissen, Birgit Villadsen

Læs mere

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse Mødedato MED Udvalgsmøde for Plejeboligområdet dato 30. maj 2018 Mødested Deltager Lokale udsigten Sundhedshuset Funch (leder fmd), Michael Thrane(leder) Afbud Jane Rostock (Leder) Birgit Olsen(Humle)

Læs mere

Brug funktionspostkasserne

Brug funktionspostkasserne nyhedsbrev Nr. 1 24. januar 2013:Nyhedsbrev fra Stabens ledelse Brug funktionspostkasserne Medarbejderne i Regionen gør i højere grad brug af hospitalernes funktionspostkasser i outlook bl.a. af hensyn

Læs mere

Referat MVU 26. maj 2014 Mødelokale 1, Holstebro Kl. 12.30 15.30

Referat MVU 26. maj 2014 Mødelokale 1, Holstebro Kl. 12.30 15.30 Hospitalsenheden Vest Staben RH-HV HR Dorthe Thagaard, Uddannelsesansvarlig jordemoder Flemming Bandholm Jakobsen, Koordinator i Studieafsnittet (afbud) Gitte Østergaard Poulsen, Uddannelsesansvarlig ergoterapeut

Læs mere

R A P P O R T. Strategi for den palliative indsats i Ringkøbing-Skjern kommune.

R A P P O R T. Strategi for den palliative indsats i Ringkøbing-Skjern kommune. R A P P O R T Strategi for den palliative indsats i Ringkøbing-Skjern kommune. Sundhed og Omsorg Faglig drift og udvikling 2017 S i d e 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Indledning side 3 2. Definition af den

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Referat fra Stabens LMU-møde den 30. november 2012 kl , Udvalgsværelse 2, Herning. 1. Godkendelse af dagsorden.

Referat fra Stabens LMU-møde den 30. november 2012 kl , Udvalgsværelse 2, Herning. 1. Godkendelse af dagsorden. Mødedeltagere: Kvalitets- og Udviklingschef Birgitte Ostersen Økonomimedarbejder Dorthe Niewald Planlægger Henrik G. Iversen Lønmedarbejder Kate Gahner Larsen Sekretær Kirsten Klejnstrup (afbud) HR-chef

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Referat af ekstraordinært HMU-møde vedr. besparelser Onsdag den 25. august 2010 kl. 8-9 i mødelokale 4, Patienthotellet

Referat af ekstraordinært HMU-møde vedr. besparelser Onsdag den 25. august 2010 kl. 8-9 i mødelokale 4, Patienthotellet Referat af ekstraordinært HMU-møde vedr. besparelser Onsdag den 25. august 2010 kl. 8-9 i mødelokale 4, Patienthotellet Sagsb. HL Indstilling 1. Orientering vedr. besparelser (60 min.) (Se Power Point

Læs mere

Hospitalsenheden Vest. Rapport. Patientsikkerhedsrunde

Hospitalsenheden Vest. Rapport. Patientsikkerhedsrunde Hospitalsenheden Vest Rapport Patientsikkerhedsrunde Onkologisk Afdeling Regionshospitalet Herning Den 10. november 2008 Indhold Side Sammenfatning 2 Generelt om patientsikkerhed i Onkologisk afdeling

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af møde den7. juli 2014 i Odense Fødevarefællesskabs kommunikationsgruppe

Referat af møde den7. juli 2014 i Odense Fødevarefællesskabs kommunikationsgruppe Referat af møde den7. juli 2014 i Odense Fødevarefællesskabs kommunikationsgruppe Medlemmer til mødet: Pia, Mette, Laura, Poul og Camilla 1. Nye medlemmers forventninger til gruppen Til dagens møde er

Læs mere

Primært gives der kun FEA, hvis det er aftalt som en del af en meraktivitetsaftale.

Primært gives der kun FEA, hvis det er aftalt som en del af en meraktivitetsaftale. Hospitalsenheden Vest Medicinsk Afdeling Referat af møde i LMU, Medicinsk Afdeling Torsdag d. 16. september 2010, kl. 13.00-15.30 Medicinsk Konferencerum, Holstebro Afdelingsledelsen Tlf.nr.: 3017 3831

Læs mere

R E F E R A T. Mie Agerbæk Juel, Renata Kosierkiewicz, Birthe Nørgaard, Annette Porup, Lisbeth Poulsen.

R E F E R A T. Mie Agerbæk Juel, Renata Kosierkiewicz, Birthe Nørgaard, Annette Porup, Lisbeth Poulsen. R E F E R A T Emne: -møde. Tid: Tirsdag den 31. januar 2012, kl. 13.00 15.30. Sted: Medicinsk konferencerum, RHL Til stede: Lissi Bertelsen, Ida Bjerrum, Inge Christensen, Annette Dam, Tina Holmgaard,

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 5. oktober Kl

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 5. oktober Kl Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 5. oktober 2016 Kl.18.00-20.00 Til stede: Michael, Kurt, Anne, Katja, Mette, Tina, Mads (sup. for Gitte), Leif, Kirsten, Siw, Karsten og Lars. Afbud: Gitte og

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. Sportsudvalget

Læs mere

Referat Patient- og pårørendemøde Den 1. september 2016 kl Anemonen, bygning I - 02, Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F.

Referat Patient- og pårørendemøde Den 1. september 2016 kl Anemonen, bygning I - 02, Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F. Nykøbing den 22.08.16 Referat Patient- og pårørendemøde Den 1. september 2016 kl. 14.00 16.30 Anemonen, bygning I - 02, Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F. Deltagere: Karina Jensen, Anja Palle, Ann-Birgitte

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17 FTF Region Sjælland Ringstedcentret Nørregade 13 4100 Ringsted Tlf. 20 91 71 53 hellekehlet@dsr.dk Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17 BUPL Midtsjælland,

Læs mere

Rammer og retningslinjer for arbejdsplanlægning i Onkologisk ambulatorium

Rammer og retningslinjer for arbejdsplanlægning i Onkologisk ambulatorium Rammer og retningslinjer for arbejdsplanlægning i Onkologisk ambulatorium Baggrund Vi skal fortsat leve op til direktionens udmeldelse om at vise rettidig omhu og afdelingsledelsen budskab om at organisationen

Læs mere

Pårørende råd Trekløveret

Pårørende råd Trekløveret 1 Trekløveret Ølsted d. 15. september 2009 Pårørende råd Trekløveret Referat Møde nr.4/2009 den 10. september 2009 kl. 18.30 I Møderum 1 2 Deltagere: Formand Flemming Skovgaard (Allan) Medlemmer Anne Kelner

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl. 11-15 hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø Til stede: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand),, Cecilie Risør, Malene Sparre, Amanda Sejr (stud.),

Læs mere

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET Møde den: 13. januar 2014 kl. 12.00-13.00 Sted: Mødelokale 1443-413 (videolink) Ekstraordinært LSU-møde i AU Kommunikation (2014-1) Dagsorden Deltagere: LSU, AU Kommunikation Fra HR deltager: HR-partner

Læs mere

Velkommen til. Onkologisk ambulatorium 0862/0661. Onkologisk ambulatorium 0862/0661 Hillerød Hospital. Her er der plads til at notere din læges navn

Velkommen til. Onkologisk ambulatorium 0862/0661. Onkologisk ambulatorium 0862/0661 Hillerød Hospital. Her er der plads til at notere din læges navn Her er der plads til at notere din læges navn Onkologisk ambulatorium 0862/0661 Hillerød Hospital Lægen. Med venlig hilsen Personalet Onkologisk og Palliativ Afdeling 0862/0661 Velkommen til Onkologisk

Læs mere

REFERAT. Økonomi- og Planlægningsafdelingen. Nordre Ringvej 57 2600 Glostrup. Telefon 38 63 38 63 Direkte 38 63 21 09. Web www.glostruphospital.

REFERAT. Økonomi- og Planlægningsafdelingen. Nordre Ringvej 57 2600 Glostrup. Telefon 38 63 38 63 Direkte 38 63 21 09. Web www.glostruphospital. Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Sundhedsfagligt Råd Oto-Rhino-Laryngologi inkl. Audiologi Dato: 19. april 2014 Kl.: 13.30 15.30 Sted: Biblioteket, afsnit 2074, Rigshospitalet Deltagere:

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Møde i KSP for Psykiatrien Øst Onsdag den 30. maj 2018, kl Konferencelokalet, Toftehus Ø1, 2. sal, Smedegade, Roskilde.

Møde i KSP for Psykiatrien Øst Onsdag den 30. maj 2018, kl Konferencelokalet, Toftehus Ø1, 2. sal, Smedegade, Roskilde. Møde i KSP for Psykiatrien Øst, kl. 12.00 14.30 Konferencelokalet, Toftehus Ø1, 2. sal, Smedegade, Roskilde. Deltagere: Michael Bech-Hansen Karin Højen Johannesen Hanne R. Vinding Dan Stefan Nielsen Kit

Læs mere

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Peter er ordstyrer, referent Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Referat. Ledelsesrepræsentanter:

Referat. Ledelsesrepræsentanter: Klinisk Biokemisk Afdeling Svendborg Sygehus Referat Møde: MED-udvalgsmøde Mødetidspunkt: 31. august 2010 Sted: Mødelokalet KBA Ledelsesrepræsentanter: Ledende overlæge Steen Antonsen Led.bioanalytiker

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde:

Referat fra bestyrelsesmøde: Referat fra bestyrelsesmøde: Dato: Torsdag den 19.5.2016 kl. 11 Sted: Deltagere: Afbud / Fraværende: Referent: Ordstyrer Næste møde: Sydvestjysk Sygehus Esbjerg Finsensgade 35, 6700 Esbjerg ØNH s konference,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Mødetidspunkt: Den 26. juni 2018 kl kl , Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster.

Mødetidspunkt: Den 26. juni 2018 kl kl , Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster. Referat Kontaktrådsmøde Handicap Løgumgård Mødetidspunkt: Den 26. juni 2018 kl. 16.00 - kl. 19.00, Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster. Deltagende: (K) Susanne Linnet (D)(LEV) Eva Kjærgaard (P)(N1/H4) Anne

Læs mere

Referat af Kontaktudvalgsmøde i Psykiatriens Afdeling Thy-Mors, den 7. november 2011

Referat af Kontaktudvalgsmøde i Psykiatriens Afdeling Thy-Mors, den 7. november 2011 Referat af Kontaktudvalgsmøde i Psykiatriens Afdeling Thy-Mors, den 7. november 2011 Deltagere: Sektionsleder Elin Brandt, Thisted Kommune Afdelingsleder Poul Olsen Sundhedskoordinator Bodil Nielsen Sygeplejerske

Læs mere

R E F E R A T. Inge Christensen, Marie Elisabet Hole, Tina Holmgaard, Betina Jeppesen, Renata Kosierkiewicz, Lise Kristensen.

R E F E R A T. Inge Christensen, Marie Elisabet Hole, Tina Holmgaard, Betina Jeppesen, Renata Kosierkiewicz, Lise Kristensen. R E F E R A T Emne: -møde (APV). Tid: Mandag den 5. november 2012, kl. 13.00 16.00. Sted: Det lille konferencelokale, RHE. Til stede: Annette Dam, Ashkan Eftekhari, Henny Færge, Steen Husted, Anette Maabjerg,

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariet 2. juli 2015 /LOHOLK Refer af møde i HMU for fællesfunktioner, stabe og Regional Afbud: Henny Jørgensen, Lars Ole Dybdal, Peder bang, Mona Anker og Nicolai Löwenstein.

Læs mere

Radiograf uddannelsen Modul 10 + 11 Vejle Sygehus

Radiograf uddannelsen Modul 10 + 11 Vejle Sygehus Radiograf uddannelsen Modul 10 + 11 Vejle Sygehus Uddannelsessted: Stråleterapien Sygehus Lillebælt Præsentation af Stråleterapien, Vejle Sygehus Stråleterapien og Medicinsk Fysik gennemfører årligt 23.000

Læs mere

Dagsorden: Referat: Sagsb. Indstilling Opfølgning 1. Valg af ordstyrer (lederrepræsentant) (1 min.) 2. Godkendelse af dagsorden (1 min.

Dagsorden: Referat: Sagsb. Indstilling Opfølgning 1. Valg af ordstyrer (lederrepræsentant) (1 min.) 2. Godkendelse af dagsorden (1 min. Referat af ekstraordinært HMU-møde Præsentation af plan for afledte besparelser tirsdag den 31. maj 2011, kl. 14.00-15.00 i Ortopædkirurgisk afdelings konferencelokale Dagsorden: Sagsb. Indstilling Opfølgning

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde d

Referat fra brugerrådsmøde d 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Steen Referanter: Johnny og Tanja 2. Tilstede: Steen, Linda, Johnny Lund, Johnny Jepsen og Tanja 3. Godkendelse af referat fra sidst: Godkendt 4. Orientering

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest

Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest Mødedata Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest Mødedato 17. september 2015 Mødetidspunkt kl. 19.00 21:30 Mødested Vrold Børnehus Gl. skolevej 1 8660 Skanderborg Deltagere Afbud Referent/ Mødeleder/ordstyrer:

Læs mere

Nr. Arbejdsmiljøgruppemøde Ver: 1.0 Mødested: Regionshospitalet Herning, Teknisk Afdeling Dato: 7 juli 2014 Klokkeslæt: 10.00 12.

Nr. Arbejdsmiljøgruppemøde Ver: 1.0 Mødested: Regionshospitalet Herning, Teknisk Afdeling Dato: 7 juli 2014 Klokkeslæt: 10.00 12. Deltagende: Sektionsleder René Edslev Tømrer Per Rechnitzer Arbejdsmiljøkoordinator Janet Fredensborg Afbud: Elektriker Thomas Kirketerp Afdelingsleder Thorkil Vandborg Arbejdsmiljøkoordinator Maj-Britt

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 10. februar 2011 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 10. februar 2011 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 10. februar 2011 kl. 09.00 i afdelingen lokaler Fraværende: Kirsten Bjerre Bruun Kallesøe, Dorthe Smedegaard, Malene Jørgensen, Lisbeth Madsen, Rita

Læs mere

Hvad er vigtigt for dig?

Hvad er vigtigt for dig? FORBEREDELSE & STØTTE Hvad er vigtigt for dig? Hvad du som patient kan forvente af personalet i behandlingen, og hvad du selv kan gøre I vores samarbejde med dig vil vi gerne vide, hvad der er vigtigt

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune Henriksdal Plejecenter Telefon:

Høje-Taastrup Kommune Henriksdal Plejecenter Telefon: Høje-Taastrup Kommune Henriksdal Plejecenter Telefon: 43 35 26 30 REFERAT AF BRUGER- OG PÅRØRENDERÅDSMØDE MANDAG DEN 26. JUNI 2017. Tilstede: Christina Vedelsparre, Formand Anny Pedersen, beboer Gerda

Læs mere

Referat - af møde i Forretningsudvalget 18 19. november 06 på Sekretariatet

Referat - af møde i Forretningsudvalget 18 19. november 06 på Sekretariatet Referat - af møde i Forretningsudvalget 18 19. november 06 på Sekretariatet Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Godkendelse af referater 4. Status på Forretningsudvalget

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Baggrund Nordjylland 2016 Region Nordjyllands strategi

Baggrund Nordjylland 2016 Region Nordjyllands strategi 1 Baggrund Nordjylland 2016 Region Nordjyllands strategi Effektive og sikre patientforløb, med mennesket i centrum er grundlaget for ideen om pædiatri i Thisted. Borgerne og ikke mindst børnene i området

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde fredag den 25. maj 2012

Referat bestyrelsesmøde fredag den 25. maj 2012 Bestyrelsen i Århus Skolelederforening mødtes fredag d. 25 maj 2012 På mødet var følgende blandt andet på dagsordenen: I forhold til den ny skolestruktur er det vigtigt at der bliver tale om en åben, hurtig

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Dagsorden til overgangsmøde

Dagsorden til overgangsmøde Fremmødte: BN, CD, CB, BM, CMD og MP Afbud fra: NV, CF og SL A. Valg af tegnstyrer - BN B. Valg af referent - BN C. Godkendelse af dagsorden - Godkendt Dagsorden til overgangsmøde Afholdt d. 27. april

Læs mere

Arbejdsgange i RSYD med formuleret behov for digitalisering

Arbejdsgange i RSYD med formuleret behov for digitalisering Arbejdsgange i RSYD med formuleret behov for digitalisering Målet med præsentationen: Overblik over behov, ejerskab og løsninger Udveksling af idéer: tænk, jeg har da egentlig et behov, der ligner hvis

Læs mere

Hospitalsenheden Vest. Rapport

Hospitalsenheden Vest. Rapport Hospitalsenheden Vest Rapport Patientsikkerhedsrunde Røntgenafdelingen Regionshospitalet Holstebro Den 19. september Sammenfatning Denne rapport er udarbejdet som resultat af en patientsikkerhedsrunde

Læs mere

R E F E R A T. Det lille konferencerum, Medicinsk Lægegang, Herning.

R E F E R A T. Det lille konferencerum, Medicinsk Lægegang, Herning. R E F E R A T Emne: Ordinært -møde. Tid: Torsdag den 6. september 2018, kl. 13.00 15.30. Sted: Det lille konferencerum, Medicinsk Lægegang, Herning. Til stede: Maja Grønbæk Andersen, Anne-Merete Andreasen,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den kl F Kampmannsgade

Referat bestyrelsesmøde den kl F Kampmannsgade Referat bestyrelsesmøde den 13.06.2013 kl. 10.00 3F Kampmannsgade Emne Notat Ansvarlig 1 Referent Hanna 2 Godkendelse af dagsorden Godkendt 3 Referat - opfølgning - best. møde 21.03.13. 4 Kurser - Tilmeldinger

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariatet Viborg, den 11. april 2011 /SUBERG Referat af møde den i det rådgivende udvalg vedrørende primær sundhed og åben dagsorden Alle medlemmer var mødt, undtagen Susanne

Læs mere

Funktionsbeskrivelse. Administrative:

Funktionsbeskrivelse. Administrative: Sygehus: Vejle Afdeling: Onkologisk Afsnit: Onkologisk Ambulatorium Stilling: Specialeansvarlig sygeplejerske i Onkologisk Ambulatorium Funktionsbeskrivelse Organisatorisk placering Hvem refererer stillingsindehaver

Læs mere

Det Regionale Samarbejdsudvalg vedrørende Psykologområdet

Det Regionale Samarbejdsudvalg vedrørende Psykologområdet BESLUTNINGER Det Regionale Samarbejdsudvalg vedrørende Psykologområdet DET REGIONALE SAMARBEJDSUDVALG vedrørende Psykologområdet * Der afholdes formøde for politikere kl. 13.00-14.00 i mødelokale H3 *

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

Side 1 af 5. Referat. Dato: 22.09.14

Side 1 af 5. Referat. Dato: 22.09.14 Referat Møde/emne: LMU Dato: 22.09.14 Mødeleder: Til stede: Fraværende Referent: Elsebeth Borg Esmarch Niels Hald, Elsebeth Borg Esmarch, Karsten Margon, Annette Nordstrøm Jakobsen, Ane Davidsen, Bente

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den 10. september 2018

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den 10. september 2018 Ref.: Dato: 10.09.2018 pts Tid: kl. 09:00 12:00 Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Peter Sandkvist Jan Therkelsen

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER Tidspunkt: 3. september 2009 Deltagere: Arbejdsgivere, praktikansvarlige og skolen Referent: Anne Høyrup Referat AD 1. orientering vedrørende SOSU uddannelsen Fællestaxameteret

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte.

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl. 17.15-21.00 Referat: Fremmødte: Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Skoleleder: Konrad.

Læs mere

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst Mødedato Tirsdag den 5. marts 2019 Mødetidspunkt Formøde for ledere og medarbejdere kl. 11.30 12.30. 12.30 15.30 lokal MEDmøde Sted Deltagere Salen, Solhøj Konstitueret Virksomhedsleder Dan Røn Virksomhedsleder

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Lørdag d. 10. feb. 2018 kl. 10-15 Kræftrådgivningen i Vejle, Beriderbakken 9 Deltagere: Iben Raffnsøe, Karen Risgaard, Mette Marino, Trine Salbøg Kristensen.

Læs mere

Det Regionale Samarbejdsudvalg vedrørende Psykologområdet

Det Regionale Samarbejdsudvalg vedrørende Psykologområdet BESLUTNINGER Det Regionale Samarbejdsudvalg vedrørende Psykologområdet DET REGIONALE SAMARBEJDSUDVALG vedrørende Psykologområdet * Der afholdes formøde for politikere kl. 09.00-10.00 i mødelokale H4 *

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Onsdag d. 26/10-2016 kl. 17.30-20.30 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Henrik, Jeanette, Tina,

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Kl. 9.00 til ca. 9.30. Anders Lorentzen (Politisk konsulent i danske Fysioterapeuter)

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011 Referat fra regionsbestyrelsesmøde D. 4. november 2011 1. Fastholdelse og rekruttering 2. Status og indsatser vedr. nationale retningslinjer på ryg og knæ området her i regionen 3. Neurorehabilitering

Læs mere

Referat fra møde i Ernæringsrådets Styregruppe, mandag den 1. oktober, 2012, kl. 16.00-17.00, Regionshospitalet Herning. Deltagere

Referat fra møde i Ernæringsrådets Styregruppe, mandag den 1. oktober, 2012, kl. 16.00-17.00, Regionshospitalet Herning. Deltagere Hospitalsenheden Vest Strategi og Plan Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat fra møde i Ernæringsrådets Styregruppe, mandag den 1. oktober, 2012, kl.

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

Referat af kontaktpersonsmøde d. 22. marts 2013

Referat af kontaktpersonsmøde d. 22. marts 2013 Referat af kontaktpersonsmøde d. 22. marts 2013 Sanne byder velkommen. Sanne informerer om lederevalueringen. Det er i uge 15. Den vil være elektronisk. Hun opfordrer ALLE til at besvare den. Resultatet

Læs mere

Kålormen og Feldborg Skole

Kålormen og Feldborg Skole Kålormen og Feldborg Skole Emne: Fællesbestyrelsesmøde. Dato og tid: Mandag den 16. august 2010 kl. 19.00 21.30 på skolens lærerværelse Deltagere: Lene Frederiksen, Dorte Madsen, Tina Gylling, Frans Nielsen,

Læs mere

Vision for projektet

Vision for projektet Vision for projektet Forbedring af klinikernes arbejdsredskab så der skabes større arbejdsglæde og mindre ressourceforbrug Respekt for hinandens dokumentation 10-05-2013 www.olp.rm.dk 1 Problem der skal

Læs mere

Fælles LSU og LAU Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler

Fælles LSU og LAU Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler Fælles LSU og LAU Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler Mødedato: 11. december 2014 Starttidspunkt: kl. 13.30 Sluttidspunkt: kl. 15.30 Mødested: Lucernemarken Mødelokale: Mødelokale 3 Journalnummer:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag den kl på Tune skole, Højen.

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag den kl på Tune skole, Højen. Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere