Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne."

Transkript

1 Bestyrelsesmøde 13. og 14. januar Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 13. og 14. januar 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen Ottesen (HO), Jan Bräuner (JB), Christina Pode (CP) og Lars Medom Madsen (LM) Dagsorden: 1. Protokol og interne skrivelser 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne. 3. Økonomi 4. Sekretariatsudvalget. 5. Lønforhandlinger. 6. Løbende sager og henvendelser herunder afskedssager 7. Min A-kasse, OAO 8. Medlemsbladet samt 9. Årskursus Uddannelsesudvalget. 11. Tillidsrepræsentanter 12. OK Eventuelt. Ad 1. Protokol og interne skrivelser Det godkendte referat fra seneste møde blev underskrevet. HD har modtaget julekort fra foreningens samarbejdspartnere. I forbindelse med den faglige voldgift vedr. flytning af den faste fridag er det nu afklaret, at parterne selv betaler udgifterne til advokat samt løn til opmand. Hanne Gram fra 3F har indvilget i at være sidedommer. Kammeradvokaten har på vegne af Ministeriet for Ligestilling og Kirke fremsendt svarskrift. Danmarks Kirketjenerforenings bestyrelse har drøftet svarskriftet og der vil nu blive fremsendt replik fra foreningens advokat. [ ] Finansministeriet har udsendt nyt revideret cirkulære vedr. afregning for tjenesterejser. Taksterne er gældende pr. 1. januar 2014 og der er tale om en nedjustering i forhold til Taksten for kørsel i bil udgør nu således 3,73 kr./km. CFU s sekretariat har modtaget høring fra Arbejdsskadestyrelsen om lovforslag LF 104 om erstatning og godtgørelse til tidligere udsendte soldater og andre statsansatte. Der er fastsat frist for bemærkninger til fredag den 17. januar 2014, kl Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne.

2 Bestyrelsesmøde 13. og 14. januar Ministeriet for Ligestilling og Kirke har meddelt, at arbejdet i arbejdsgruppen for oplysningstiltag om folkekirken som arbejdsplads ikke videreføres. Enkelte af arbejdsgruppens tiltag vil dog blive overført til uddannelsesudvalget. Herunder udarbejdelse af pjecer mv. til brug på messer o. lign. Danmarks Kirketjenerforenings repræsentant i udvalget var HC. Der afholdes FSU-møde på fredag den 17. januar Der har været opslået stillingsannoncer i foreningens medier fra: November: Simon Peters Kirke, Kolding December: Holmens Kirke Marmorkirken/Frederiks Kirken Budolfi Sogn Enghøj Kirke Margrethekirken, Aalborg Vodskov Kirke Januar: Brønshøj Kirke Februar: Helleruplund Kirke Ad 3. Økonomi. Der er fremsendt regnskab for deltagelse i Folkemødet Forretningsføreren gennemgik foreningens økonomi. Årets resultat for 2013 udgør et overskud på ca kr. Der er hensat midler til såvel tillidsrepræsentantordningen som sekretariatssamarbejdet. Forretningsføreren meddelte, at det omdelte regnskab endnu ikke var endeligt afsluttet. Der er udarbejdet budget for regnskabsåret Budgettet rundsendes af GS og behandles endeligt på næstkommende bestyrelsesmøde. GS indgår aftale med EK om honorar. EK vil fortsat have en konsulentfunktion, indtil alle opgaver er overført og indkørt. Ad 4. Sekretariatsudvalg Referat fra seneste møde i udvalget: Generel gensidig orientering Orientering fra FAKK om Cristians Exit, Kurt Henriksen indtrådt i udvalget Bjarne afholdt MUS m. Helle og Benny. Helle op på 25 timer, ændret pension for Benny. Øget arbejdspres pga. nye lønforhandlinger som følge af Ok forhandlinger. Kartotek og Brandsoft - overdragelse, oplæring og fremtidig behandling/administration En del boksning m. Brandsoft, men nu skulle det være tæt på.

3 Bestyrelsesmøde 13. og 14. januar Fik indblik i systemet Bjarne sender adresser og kode(r) Rådighedsbeløb grundtal skal rettes Forskellige adgange (kigge og taste) DKIF finder ud af hvem der skal ha hvad. FAKK tilkøber sig tastning af manglende medlemsoplysninger. DKIF taster selv (regner vi med) Ønsker fra DKIF til udtrækningslister Blad (både medlem og ikke medlemmer) Stiftslister m. mails Stiftslister til labels på medlemmer, der ikke har mail. Ind og udmeldelser pr. kvartal/år Tjm/ok-ansatte Økonomi Nyt budget udarbejdet af FAKK stigning på på DKIFs andel. Udgiften for 2014 udgør kr. Evt. DKIF har 4 medlemstyper aktiv u. 20 timer, aktiv o. 20 timer, passiv og gl. begravelseskasse (sidstnævnte holdes helt udenfor sekretariatet og varetages efter nytår af Gert). Skabelon til udmeldelse af DKIF sendes til Jette (er gjort) Muligheden for at der udsendes blad til nyansatte kirketjenere i fx tre måneder efter ansættelsen undersøges. HC modtager liste over indkomne nyansættelser fra sekretariatet. Listen bringes i bladet. HD har bestilt skilt til sekretariatets bygning i Sdr. Omme. Ad 5. Lønforhandlinger Den faglige sekretær har meddelt, at lønforhandlingerne fra 2013 stadig er under behandling og at de berørte kirketjenere vil blive informeret løbende, når der er nyt i sagerne. Det fremmer ikke de enkelte sager, at sekretariatet løbende kontaktes telefonisk. Denne meddelelse er sendt ud i blad og på hjemmeside. Ad 6. Løbende sager og henvendelser herunder afskedssager [ ] pt. ti sager, der ikke gengives her af hensyn til tavshedspligten. Ad 7. Min A-kasse, OAO Min A-kasse: [ ] OAO: På baggrund af de økonomiske konsekvenser, der er af FOA's udmeldelse af OAO, har man i OAO desværre set os nødsaget til at afskedige disse medarbejdere.

4 Bestyrelsesmøde 13. og 14. januar Siden drøftelsen af OAO's fremtid har 2 konsulenter sagt deres stillinger op og de tilbageværende i HK-gruppen er gået ned i tid. Derfor er antallet af afskedigelser reduceret til de 5 der fremgår nedenfor: [ ] Det skal understreges, at var det ikke i lyset af den økonomiske situation var ingen af disse medarbejdere blevet afskediget. Ledelsen har med udgangspunkt i de arbejdsopgaver der fortsat skal løses samt hvilke kvalifikationer, der kræves til løsning heraf foretaget en samlet vurdering af alle medarbejdere. Ledelsen har på baggrund heraf vurderet hvem der er mest undværlig i den fortsatte opgaveløsning. OAO har valgt Bodil Otto, som formand for det samlede OAO og som formand for det kommunale og regionale forhandlingsudvalg. Som næstformand for det samlede OAO har Forretningsudvalget valgt Flemming Vinther, som fortsat er formand for det statslige forhandlingsudvalg samt CFU. OAO afholder kursus i ansættelsesret. Forløbet strækker sig over tre forløb af to dage. Prisen er kr. Ad 8. Medlemsbladet samt kirketjener.dk EK har hidtil afleveret oversigt over mærkedage til redaktionen. Der ændres praksis for mærkedage i bladet, således at det enkelte medlem selv skal skrive til redaktionen, hvis man ønsker en mærkedag optaget. GS indgår fornyet aftale med Post Danmark. Eventuelle ændringer i opsætning, returadresse, ordregiver- og fakturamodtagernummer meddeles HC, så bladet kan distribueres og ændring af layout kan foretages korrekt og uden forsinkelser Bladliste er hidtil blevet sendt til HC den 20. i måneden. Jette har meddelt, at der pt. ikke kan udtrækkes lister fra Brandsoft. Indtil videre bliver der udsendt blade fra den eksisterende lister, der sidt er opdateret i november Der bringes en notits i blad og på hjemmesiden om evt. fejl i bladudsendelser pga. sammenkørsel af kartoteker. Ad 9. Årskursus 2014 Program for årskurset 2014: Tirsdag den 10. juni 14:00 Generalforsamling i den gamle begravelseskasse 14:00 Der serveres kaffe/te og sandwich i forhallen 14:30 Åbning af ÅRSKURSUS v. bestyrelsen - herunder faneindmarch til "Vaj høj, vaj stolt og frit vort flag" - formanden minder i sin velkomst om indsamlingen til pensionister under generalforsamlingen 14:45 Oplæg ved Hans Hjerrild om arbejdsmiljøet i folkekirken (afventer bekræftelse) 16:00 Oplæg om proceduren for OK-forhandlingerne v. Dan Richardsen 16:30 Stiftskredsmøder (8 lokaler) 17:45 Middag forret og hovedret 19:15 Dørene åbnes til salen, indslusning ad 2 døre (LM/CP - GS/HO)

5 Bestyrelsesmøde 13. og 14. januar :30 Generalforsamling (herunder kage/dessert og kaffe ca. kl ) - arrangement for ledsagere og pensionister bortfalder pga. manglende tilslutning (erstattes af mulighed for en drink eller en kop kaffe i bistroen) - et punkt til generalforsamlingen: Input til OK-forhandlingerne m. kort introduktion - husk: konvolutter med stemmemateriale mv. - Det praktiske gennemgås med Dan, OAO, inden generalforsamlingen Onsdag den 11. juni 07:00-08:30 Morgenmad 09:00 Morgenandagt v. Christina Pode Herefter foredrag om og med arbejdsgruppen om en fremtidig styringsstruktur v. Lisbeth Christoffersen (HD) Kaffe i foyeren Foredraget fortsætter 12:00 Frokost 13:00 Workshops: (tidspunkt og sted annonceres på tavle i forhal) - LEVA/AMU-Fyn; Jan - AMU-Fyn; Hans Jørgen/Anette - Førstehjælpsopfølgning (JB) - Arbejdstilsynet (HO) - Bestyrelsen - KirkeWeb (kun anden runde) - husk: lokaleplan 14:30 Kaffe i foyeren (tidspunkt ikke i bladet) 15:30 Workshops: (tidspunkt og sted annonceres på tavle i ankomsthal) 18:30 Festmiddag [ ] menu mv. skal være en overraskelse. Kaffe i pausen 22:30 Festaften slutter, herefter livemusik v. Rubber Band; Danmarks bedste Beatles-kopiband (HD) to gange 50 min. - der serveres natmad i musikpausen (ca. 23:30) Torsdag den 12. juni 07:00-08:30 Morgenmad 09:00 Morgenandagt v. Gert Schmidt Herefter: Henrik Rasmussen styr lige dit kropssprog (GS) 10:15 Pause kaffe i foyeren 10:45 Job og Krop (GS) 11:45 Farvel afslutning - fanen bæres ud til Fra himlen er du faldet Frokost 12:50 Busafgang til stationen (afhænger af togafgang fra Nyborg) Programmet og de tekniske detaljer blev gennemgået med Dorthe fra Hotel Nyborg Strand. Under festmiddagen aftales uddeling af sange mv. med overtjeneren, der møder ind på dagen kl. 16:00. (CP)

6 Bestyrelsesmøde 13. og 14. januar GS kontakter Minna angående pianisttjansen under årskurset. HC varetager tilmeldinger og udsendelse af faktura/bekræftelse samt lister til Nyborg Strand og GS. HC laver oversigt over fordeling til stiftskredsmøde JB laver fordeling af hold til førstehjælp. GS medlemsliste til den gamle begravelseskasse. HD/HC laver konferencemærker. GS laver liste over stemmeberettigede deltagere. LM laver stammemateriale og kuvert til hver deltager i generalforsamlingen. HO sørger drinkskort og menukort til festmiddagen. JB er tovholder på muleposerne. HO bestiller logo-paraplyer. Ad 10. Uddannelsesudvalget JB og HD har deltaget i møde om gennemgang af samtlige uddannelsesforløb. Arbejdet med gennemgangen fortsætter. Der var idéer fremme om, at det første obligatoriske forløb skulle være ens for alle grupper (kordegne, kirketjenere, gravere). De faglige organisationer er positive over for idéen. Der er indkommet tre ansøgninger til Kompetencefonden fra kirketjenere. Der er i alt kr. i puljen i år. De tre ansøgninger udgør til sammen kr. Det er ærgerligt, at der ikke er flere kirketjenere, der har haft lyst til at søge om midler til personlig opkvalificering. Der er møde i Ministeriets uddannelsesudvalg. 31. januar 2014 kl. 10 til 12:30. HC deltager i mødet. Ad 11. Tillidsrepræsentanter HO har udarbejdet revideret program og udsender invitation til kurset for tillidsrepræsentanter. HO har ligeledes udarbejdet cases og spørgsmål til brug for undervisningen. HD har udarbejdet undervisningsmateriale om rådighedstid og arbejdstidsplanlægning. Der er pt. 20 deltagere tilmeldt. Kursusprogrammet blev gennemgået med Dorthe fra Hotel Nyborg Strand. Tillidsrepræsentanter opfordres til at opsøge nyansatte kirketjenere i deres stift. Kørselsudgiften (takst 2 pt. 3,73 kr./km.; eller offentlig transport) til dette opsøgende arbejde dækkes af foreningen. Der opfordres dog til at planlægge kørselen, så flere kirketjenere kan besøges på samme tur. Det er således vores mål, at alle nye kirketjenere får besøg inden for de første seks måneder af deres ansættelse. Ad 12. OK15 På generalforsamlingen i 2014 forventer vi at modtage og debattere input til overenskomstforhandlingerne fra medlemmerne.

7 Bestyrelsesmøde 13. og 14. januar Ved seneste overenskomstforhandling blev følgende krav fremstillet: Generelle lønstigninger Fastholdelse af reguleringsordningen Lokallønspuljemidler Ny løn for tjenestemandsansatte Folkekirken omfattes af samarbejdsaftalen og tillidsrepræsentantaftalen Pensionskarenstiden nedsættes Feriegodtgørelse forhøjes fra 1,5 til 2 pct. Pensionssatsen forhøjes fra 15 til 18 pct. Omsorgsdage for alle Specielle krav til organisationsaftalen med Ministeriet for Ligestilling og Kirke: 3F stillede som krav til seneste forhandling af organisationsaftalen, at der skal nedsættes et uvildigt lønudvalg, som sidste instans i lønforhandlingsprocessen. Et andet krav er fastsættelse af arbejdstidsregler. - hvornår på dagen kan arbejdet planlægges? - delt tjeneste - sammenhæng i tidsrum med rådighedsforpligtelsen Merarbejdsgrænsen nedsættes / 20-timersreglen ( 12 stk. 2) Søgnehelligdagsgodtgørelse Ret til en uges efteruddannelse årligt for kirkefunktionærer. Frilisten for tjenestemænd rykkes op i lønramme 10. Beløbsrammen i tøjcirkulæret sættes op til 100 kr. Der skal i organisationsaftalen indføres en henvisning til uddannelsescirkulæret. Pensionsbidrag af rådighedstillæg for tjenestemænd. (Forhøjelse fra 12,5 til 15 pct.) Emnerne kan bringes på og kort gennemgås på tavlen under generalforsamlingen. Nye forslag tilføjes og prioriteringen sættes evt. til afstemning. Ministeriet for Ligestilling og Kirke afventer fortsat Moderniseringsstyrelsens svar på muligheden for overgang til ny løn for tjenestemandsansatte. Ad 13. Eventuelt Kommende bestyrelsesmøder: Tillidsrepræsentantkursus den 27. til 28. januar 2014: Nyborg Strand (HD) 24. til 25. marts 2014: Aarhus (HC) Radisson Blu Scandinavia Hotel, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C 12. til 13. maj 2014: Munkebjerg (HD) (9.) 10. til 12. juni 2014: Nyborg Strand 22. til 23. juni 2014: Silkeborg (HD) - OBS: fra søndag eftermiddag kl. 15:00 HC: ferie fra 11. april til og med 2. maj 2014.

8 Bestyrelsesmøde 13. og 14. januar HD: ferie uge 8 og 9 LM: ferie uge 7 CP: ferie uge 15 HO: ferie uge 15 Referent: Hans Henrik Christensen

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, den 12. og 13. maj 2014

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, den 12. og 13. maj 2014 Bestyrelsesmøde 12. og 13. maj 2014 20 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, den 12. og 13. maj 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen

Læs mere

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne.

Ad 2. Meddelelser fra Ministeriet for Ligestilling og Kirke samt Stifterne. Bestyrelsesmøde 4. og 5. november 2013 321 Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens 4. og 5. november 2013 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen Ottesen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Radisson Scandinavia, Aarhus, den 24. og 25. marts 2014

Bestyrelsesmøde på Hotel Radisson Scandinavia, Aarhus, den 24. og 25. marts 2014 Bestyrelsesmøde 24. og 25. marts 2014 10 Bestyrelsesmøde på Hotel Radisson Scandinavia, Aarhus, den 24. og 25. marts 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS),

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gaard, Odense, 26. og 27. august 2013

Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gaard, Odense, 26. og 27. august 2013 Bestyrelsesmøde 26. 27. august 2013 313 Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gaard, Odense, 26. og 27. august 2013 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen

Læs mere

Kuglepennene med vores logo er fundet på Nyborg Strand. De står nu ved vores ting i kælderen.

Kuglepennene med vores logo er fundet på Nyborg Strand. De står nu ved vores ting i kælderen. Bestyrelsesmøde 17. august 2015 132 Bestyrelsesmøde på Sct. Pauls kirke, Aarhus, den 17. august 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Lars Medom Madsen (LM) Hans Jørgen Ottesen

Læs mere

Vi har modtaget invitation til Sognemedhjæperforeningens årsmøde tirsdag 28. maj samt Præsteforeningens årsmøde ligeledes tirsdag den 28. maj 2013.

Vi har modtaget invitation til Sognemedhjæperforeningens årsmøde tirsdag 28. maj samt Præsteforeningens årsmøde ligeledes tirsdag den 28. maj 2013. Bestyrelsesmøde 11. 12.marts 2013 277 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis, Aarhus, 11. til 12. marts 2013 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert

Læs mere

HD nedlægger sin fastnettelefon. Nummeret 48410243 udgår således.

HD nedlægger sin fastnettelefon. Nummeret 48410243 udgår således. Bestyrelsesmøde 25. og 26. august 2014 56 Bestyrelsesmøde på Hotel Knudsens Gård, Odense, den 25. og 26. august 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Jan

Læs mere

Ad 1. Protokol og interne skrivelser herunder gennemgang af foreningens vedtægter. Den godkendte protokol fra forrige møde blev underskrevet.

Ad 1. Protokol og interne skrivelser herunder gennemgang af foreningens vedtægter. Den godkendte protokol fra forrige møde blev underskrevet. Bestyrelsesmøde 22. 23.april 2013 285 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle, 22. til 23. april 2013 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Hans Jørgen Ottesen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens, den 11. og 12. maj 2015

Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens, den 11. og 12. maj 2015 Bestyrelsesmøde 11. og 12. maj 2015 102 Bestyrelsesmøde på Hotel Opus, Horsens, den 11. og 12. maj 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Lars Medom Madsen

Læs mere

Referatet fra seneste bestyrelsesmøde blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra seneste bestyrelsesmøde blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde 18. 19. marts 2012 204 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 18. 19. marts 2012 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Cirkulæret for tjenestemændenes mulighed for individuelle løntillægsaftaler er nu godkendt og udsendt. De første aftaler er under behandling.

Cirkulæret for tjenestemændenes mulighed for individuelle løntillægsaftaler er nu godkendt og udsendt. De første aftaler er under behandling. Bestyrelsesmøde 21. september 2015 141 Bestyrelsesmøde i Alderslyst Kirke, Silkeborg, den 21. september 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Lars Medom Madsen (LM), Gert

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 11. - 13. januar 2010. Til stede:

Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 11. - 13. januar 2010. Til stede: Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 11. - 13. januar 2010. Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Povl Søndergaard (PS), Erik Kobbersmed (EK), Allan Størner (AS), Gert Schmidt (GS), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Foreningen har modtaget indbydelse til kirkekultur.nu festaften tirsdag den 19. maj på Vejle Centerhotel. HC deltager.

Foreningen har modtaget indbydelse til kirkekultur.nu festaften tirsdag den 19. maj på Vejle Centerhotel. HC deltager. Bestyrelsesmøde 16. og 17. marts 2015 91 Bestyrelsesmøde på First Hotel Aalborg den 16. og 17. marts 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Lars Medom Madsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg Vejle, den 15. og 16. juni 2015

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg Vejle, den 15. og 16. juni 2015 Bestyrelsesmøde 15. og 16. juni 2015 124 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg Vejle, den 15. og 16. juni 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Lars Medom Madsen (LM) Hans Jørgen

Læs mere

Der er kommet takkekort fra OAO i forbindelse med deres housewarming til nye lokaler i København.

Der er kommet takkekort fra OAO i forbindelse med deres housewarming til nye lokaler i København. Bestyrelsesmøde 27. og 28. oktober 2014 66 Bestyrelsesmøde på DGI Byen, København, den 27. og 28. oktober 2014 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Jan Bräuner

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 19. og 20. september 2012

Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 19. og 20. september 2012 Bestyrelsesmøde 19. 20. september 2012 249 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis 19. og 20. september 2012 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Karsten Kabell (KK), Hans Henrik Christensen (HC), Helene

Læs mere

Der er modtaget diverse julehilsner fra samarbejdsparter og kolleger.

Der er modtaget diverse julehilsner fra samarbejdsparter og kolleger. Bestyrelsesmøde 14. 15.januar 2013 268 Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand 14. til 15. januar 2013 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS),

Læs mere

Invitation fra Sognemedhjælperforeningen til deltagelse i festaftenen på foreningens landskursus. HC deltager fra Danmarks Kirketjenerforening.

Invitation fra Sognemedhjælperforeningen til deltagelse i festaftenen på foreningens landskursus. HC deltager fra Danmarks Kirketjenerforening. Bestyrelsesmøde 9. 10. maj 2011 138 Bestyrelsesmøde på Hotel Helnan Marselis, Aarhus den 9 10. maj 2011. Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik

Læs mere

Ad 1. Protokol og interne skrivelser. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde (10. 11. januar 2011) blev underskrevet.

Ad 1. Protokol og interne skrivelser. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde (10. 11. januar 2011) blev underskrevet. Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 7. 8. marts 2011. Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Erik Kobbersmed (EK), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne (HR), Gert Schmidt (GS), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Bestyrelsen bestemmer selv om barselsorlov vil falde ind under de bestemmelser, der står i forretningsordenen vedr. orlov generelt.

Bestyrelsen bestemmer selv om barselsorlov vil falde ind under de bestemmelser, der står i forretningsordenen vedr. orlov generelt. Bestyrelsesmøde 26. og 27. januar 2015 80 Bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 26. og 27. januar 2015 Til stede: Hans Henrik Christensen (HC), Helene Devantié (HD), Gert Schmidt (GS), Jan Bräuner

Læs mere

Bestyrelsesmøde på First Hotel Vesterbro 7. 8. maj 2012

Bestyrelsesmøde på First Hotel Vesterbro 7. 8. maj 2012 Bestyrelsesmøde 7. 8. maj 2012 215 Bestyrelsesmøde på First Hotel Vesterbro 7. 8. maj 2012 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Jytte Øhlenschlæger

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle 27. 28. juni 2011

Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle 27. 28. juni 2011 Bestyrelsesmøde 27. 28. juni 2011 163 Bestyrelsesmøde på Hotel Munkebjerg, Vejle 27. 28. juni 2011 Til stede: Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne (HR), Gert Schmidt

Læs mere

Der er udbetalt begravelseshjælp til enken efter Niels Christian Berg.

Der er udbetalt begravelseshjælp til enken efter Niels Christian Berg. Bestyrelsesmøde 7. 8. november 2011 183 Bestyrelsesmøde i Park Hotel, Middelfart 7. 8. november 2011 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Danhostel Svendborg 23. 24. august 2011

Bestyrelsesmøde på Danhostel Svendborg 23. 24. august 2011 Bestyrelsesmøde 23. 24. august 2011 174 Bestyrelsesmøde på Danhostel Svendborg 23. 24. august 2011 Til stede: Erik Kobbersmed (EK), Pernille Broberg Wilby (PW), Hans Henrik Christensen (HC), Henrik Rønne

Læs mere

Stk. 2. Inden ansættelse på deltid skal menighedsrådet og kirkefunktionæren aftale en rammetid. Rammetiden er de ugedage og tidsrum in

Stk. 2. Inden ansættelse på deltid skal menighedsrådet og kirkefunktionæren aftale en rammetid. Rammetiden er de ugedage og tidsrum in Resultatpapir for forhandlingerne om fornyelse af organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som graver og kirketjener. Ved forhandlingerne, senest den 6. februar 2013, mellem Forbundet

Læs mere

Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013

Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013 Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Østergade 40, 6900 Skjern T: 9680 1000, F: 9680 1001, www.pwc.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson STANDARDVEDTÆGT for den af Vetterslev-Høm menighedsråd valgte kontaktperson Side 1 af 6 I henhold til 10, stk. 5, i lovbekendtgørelse nr. 146 af 24. februar 2012 om menighedsråd vælger menighedsrådet af

Læs mere

VEDTÆGT. kontaktperson

VEDTÆGT. kontaktperson VEDTÆGT for den af Vetterslev-Høm menighedsråd valgte kontaktperson I henhold til 9 stk. 5, i bekendtgørelse nr. 771 af 24. juni 2013 af lov om menighedsråd vælger menighedsrådet af sin midte en person,

Læs mere

Formål. På menighedsrådets vegne varetage ledelsen af de kirkefunktionærer, der er ansat i sognet.

Formål. På menighedsrådets vegne varetage ledelsen af de kirkefunktionærer, der er ansat i sognet. Kontaktpersonen Formål På menighedsrådets vegne varetage ledelsen af de kirkefunktionærer, der er ansat i sognet. Som kontaktperson sikre, at medarbejdernes ressourcer anvendes bedst muligt, til glæde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler Side 1 2008/2009 Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne, Bettina, Malene, Mariann Beslutningssager: 95. Valg af dirigent. Lisbeth Madsen. 96.

Læs mere

LUP 2014. Specialkonsulent Tina Feldt Jessing og fuldmægtig Sara Talaii Olesen, Moderniseringsstyrelsen. november 2014 1

LUP 2014. Specialkonsulent Tina Feldt Jessing og fuldmægtig Sara Talaii Olesen, Moderniseringsstyrelsen. november 2014 1 LUP 2014 Specialkonsulent Tina Feldt Jessing og fuldmægtig Sara Talaii Olesen, Moderniseringsstyrelsen 1 DE GRUNDLÆGGENDE ELEMENTER I OVERENSKOMSTSYSTEMET Retten til at organisere sig Retten til at føre

Læs mere

VEDTÆGT. for. den af Stilling menighedsråd. valgte. kontaktperson

VEDTÆGT. for. den af Stilling menighedsråd. valgte. kontaktperson VEDTÆGT for den af Stilling menighedsråd valgte kontaktperson I henhold til 10, stk. 5, i lovbekendtgørelse nr. 146 af 24. februar 2012 om menighedsråd vælger menighedsrådet af sin midte en person, der

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 for bestyrelsesmøde den 18. og 19. maj 2015 på Sekretariatet i Vejle. Mødet begynder med kaffe, mandag kl. 10.15, og der sluttes med frokost tirsdag kl. 13.00.

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015, kl. 08.30-10.30 på Hotel Comwell, Roskilde i forbindelse med bestyrelsesseminar. Til stede: Astrid Dahl, formand Bjarne

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD 22. januar 2009 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD I henhold til vedtægt for DANSKE ÆLDRERÅD indkaldes til ordinært repræsentantskabsmøde: Onsdag d. 6. maj 2009 Hotel Nyborg Strand

Læs mere

Herning Nordre og Søndre Provstier. Kontaktperson

Herning Nordre og Søndre Provstier. Kontaktperson Kontaktperson Dagsorden for holdundervisning Præsentation - kontaktperson Kontaktpersonens ansvarsområder og opgaver Lovgivning Overenskomster og organisationsaftaler Hvor er der hjælp at hente? Gruppeopgave

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Aale Linnerup Kirker Aale Bygade 28 A Aale 7160 Tørring

Aale Linnerup Kirker Aale Bygade 28 A Aale 7160 Tørring Bygade 28 A Vedtægt for kontaktperson ved Linnerup sognes menighedsråd I henhold til 10, stk. 5, i lovbekendtgørelse nr. 146 af 24. februar 2012 om menighedsråd vælger menighedsrådet af sin midte en person,

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Konstituerende Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Sted: Helnan Marselis Hotel - Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Bestyrelsen Peter

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD 12. januar 2010 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD I henhold til vedtægt for DANSKE ÆLDRERÅD indkaldes til ordinært repræsentantskabsmøde: Mandag d. 26. april 2010 Hotel Nyborg Strand

Læs mere

Vejledning til arbejdsgivere og ansatte om ansøgning om midler fra Kompetencefonden

Vejledning til arbejdsgivere og ansatte om ansøgning om midler fra Kompetencefonden Vejledning til arbejdsgivere og ansatte om ansøgning om midler fra Kompetencefonden Indledning: Arbejdsgiveren (menighedsråd, provster og biskopper) og medarbejderen (kirkefunktionærer m.fl. og præster)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F.

Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F. Bestyrelsen for FGU Lolland-Falster Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl. 15.00 16.00 på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F. Dagsorden 1) Godkendelse og underskrivelse af

Læs mere

Seniorforeningen Told & Skat

Seniorforeningen Told & Skat Til Seniorforeningen Told & Skat Bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, revisorer og klubformænd 29. juni 2017 www.dts.dk/senior Formand Bjørn Wikkelsøe Jensen Elsegårde Skovvej 12 8400 Ebeltoft Mobil 2147

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK)

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK) Cirkulære om aftale om Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK) 2008 Cirkulære af 27. juni 2008 Perst. nr. 020-08 J.nr. 07-610-8 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger...

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.01.2017 Sekretariatet Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 torsdag 24. januar 2017 kl. 12.00 15.00 REFERAT I mødet deltog: Formand Lars Bonde Eriksen,

Læs mere

Kursus i databeskyttelse (GDPR)

Kursus i databeskyttelse (GDPR) Kursus i databeskyttelse (GDPR) Sidder du med lignende problemstillinger? Hvornår er der sket et databrud? Må præsten gemme gamle begravelsestaler? Skal der hængelås på alle vores skabe? Ønsker du at bruge

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

OK 18 INFORMATIONSPJECE OM RESULTATET AF FORHANDLINGERNE MELLEM MINISTEREN FOR OFFENTLIG INNOVATION OG CFU

OK 18 INFORMATIONSPJECE OM RESULTATET AF FORHANDLINGERNE MELLEM MINISTEREN FOR OFFENTLIG INNOVATION OG CFU OK 18 INFORMATIONSPJECE OM RESULTATET AF FORHANDLINGERNE MELLEM MINISTEREN FOR OFFENTLIG INNOVATION OG CFU OK18 INFORMATIONSPJECE OM RESULTATET AF FORHANDLINGERNE MELLEM MINISTEREN FOR OFFENTLIG INNOVATION

Læs mere

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Rindum menighedsråd. valgte. kontaktperson. Side 1 af 6

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Rindum menighedsråd. valgte. kontaktperson. Side 1 af 6 STANDARDVEDTÆGT for den af Rindum menighedsråd valgte kontaktperson Side 1 af 6 I henhold til 10, stk. 5, i lovbekendtgørelse nr. 146 af 24. februar 2012 om menighedsråd vælger menighedsrådet af sin midte

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Godkendelse af referater 4. Forretningsudvalgsrunde 5. Udvalgsrunde

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde. Dagsorden. Bestyrelsesmøde. Sted: Odense ProduktionsHøjskole Tidspunkt: Tirsdag den 10. marts 2015, kl. 10.00 til 15.00 Fraværende: Dagsorden. Susanne Talbot Jesper Lübbert Leif Jeppesen 1. Orientering og meddelelser.

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

1. Regnskabsafslutning 2016 og budget 2017

1. Regnskabsafslutning 2016 og budget 2017 Afdelingsledermøde Mødedato 3. april 2017 Starttidspunkt 09:00 Sluttidspunkt 13:00 Afdeling/enhed Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Dokumentnavn Dagsorden Dokumentnummer Arbejdsområde Referent Helle 1.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR. Stiftet 1997

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR. Stiftet 1997 1 Navn, hjemsted og formål 1.1. Den selvejende institutions navn er Orøkontor. VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR Stiftet 1997 1.2. Orøkontors hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1.3. Den

Læs mere

Protokollat. med tilkendegivelse. Faglig Voldgift (FV ) Danmarks Kirketjenerforening. (advokat Noaman Azzouzi) mod.

Protokollat. med tilkendegivelse. Faglig Voldgift (FV ) Danmarks Kirketjenerforening. (advokat Noaman Azzouzi) mod. Protokollat med tilkendegivelse i Faglig Voldgift (FV 2013.186) Danmarks Kirketjenerforening (advokat Noaman Azzouzi) mod Kirkeministeriet (Kammeradvokaten ved advokat Lene Damkjær Christensen) 1. Sagens

Læs mere

Statens Center for Kompetenceudvikling (SCK)

Statens Center for Kompetenceudvikling (SCK) Cirkulære af 8. jun 2011 Perst.nr. 023-11 J.nr. 10-615-8 Cirkulære om aftale om Statens Center for Kompetenceudvikling (SCK) 2011 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger... 3 Ikrafttræden

Læs mere

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK)

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK) Cirkulære om aftale om Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK) 2005 Cirkulære af 3. maj 2005 Perst. nr. 018-05 PKAT nr. J.nr. 05-610-18 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger...

Læs mere

Lederforeningen Lokalafdelingen

Lederforeningen Lokalafdelingen Lederforeningen Lokalafdelingen Vends Herreds Lærerkreds Nyhedsbrev 1 Februar 2005 OK 05 Lederdag og generalforsamling Fællesskrivelse tjenstlige sager Samarbejdsaftale mellem Vends Herreds Lærerkreds

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Cirkulære om. Aftale om videreførelse af Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK)

Cirkulære om. Aftale om videreførelse af Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK) Cirkulære om Aftale om videreførelse af Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK) 2002 2 Cirkulære om aftale om videreførelse af Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK)

Læs mere

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder.

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 2. december kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Charlotte og Bo. Til dette møde var også suppleant Bjarne Hansen indbudt. I Charlottes

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Vi begyndte mødet med at synge salme nr. 370 Menneske, din egen magt. Som afslutning sang vi salme

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

2. Orientering Ændring af bekendtgørelse for fællesfonden - budgetfølgegruppens sammensætning i forbindelse med ændring af stiftsøvrighedens

2. Orientering Ændring af bekendtgørelse for fællesfonden - budgetfølgegruppens sammensætning i forbindelse med ændring af stiftsøvrighedens Budgetfølgegruppen vedrørende fællesfonden Møde d. 1. juli 2013, kl. 10.00-14.00 Referat af møde i budgetfølgegruppen Deltagere: Kjeld Holm, Paw Kingo Andersen, Helle Samson, Inge Lise Pedersen, Klaus

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

7 Forvaltning af beboerdemokratiet Punkt 7. Er kun status punkter. Ansvarlig Beslutning/Opgave

7 Forvaltning af beboerdemokratiet Punkt 7. Er kun status punkter. Ansvarlig Beslutning/Opgave Antenneforeningen Trekanten Udskrevet d. 26. september 2007, kl. 00:59 Referat af bestyrelsens møde Bestyrelsesmøde Tirsdag d.25. September 2007, kl. 18.30-21.30 i Grønt Hus Tilstede: HO, PF, MA, AC, BP,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Helle Bøgh, Kurt Sørensen, Annette Dietz, Mariann Uth Schou, Lisbeth Madsen DAGSORDEN:

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013

Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013 Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013 www.dts.dk/senior Formand Bjørn Wikkelsøe Jensen Elsegårde Skovvej 12 8400 Ebeltoft Tlf: 4848 1895. Mobil 2147 4065 e-mail: bwjj@mail.dk Til bestyrelse, suppleanter,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Opfølgning på referat fra mødet den 25. januar 2018 (5 min.)

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Opfølgning på referat fra mødet den 25. januar 2018 (5 min.) Dagsorden Side 1/1 Mødedato: 24. maj 2018 kl. 11.00-12.00 Mødested: 1918-129 IT-Undervisningslokale Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Anette Svejstrup, Arne N. Skov,

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro,

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro, Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken 15.30 18.30 på VUC i Holstebro, Der serveres lidt mad ca. 17.30 Holstebro den 26. november 2014 1. Underskrivelse af referat fra sidste møde. 2. Drøftelse

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 1 af marts 2009 3F-medlemmer i Staten

NYHEDSBREV NR. 1 af marts 2009 3F-medlemmer i Staten NYHEDSBREV NR. 1 af marts 3F-medlemmer i Staten læs i dette nummer Status aftaler og overenskomster Staten lønninger pr. 1. april Særlige ydelser pr. 1. april Nye satserne for jubilæumsgratiale pr. 1.

Læs mere

CFUs generelle krav ved aftale- og overenskomstforhandlingerne

CFUs generelle krav ved aftale- og overenskomstforhandlingerne Centralorganisationernes Fællesudvalg 12.december 2007 14224.26 CFUs generelle krav ved aftale- og overenskomstforhandlingerne 2008 Det gode arbejdsliv Vi har alle et ønske om helhed og sammenhæng i vores

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Hvad siger Samarbejdsaftalen om kompetenceudvikling? INSPIRATION: Kompetenceudvikling ved omstilling & forandring

Indholdsfortegnelse. Hvad siger Samarbejdsaftalen om kompetenceudvikling? INSPIRATION: Kompetenceudvikling ved omstilling & forandring KOMPETENCEUDVIKLING Indholdsfortegnelse Forord Hvad siger Samarbejdsaftalen om kompetenceudvikling? INSPIRATION: Kompetencestrategi INSPIRATION: Når MUSen gør en forskel INSPIRATION: Kompetenceudvikling

Læs mere

Vedtægter for Aabenraa Krisecenter

Vedtægter for Aabenraa Krisecenter Vedtægter for Aabenraa Krisecenter 1 Aabenraa Krisecenter er en selvejende forening, uafhængig af partipolitiske interesser og drives i henhold til nuværende Servicelovens 109. Aabenraa Krisecenter har

Læs mere

Nyt system og blanket til aftaler om gravstedsvedligeholdelse Kontaktperson: Elisabeth Gram Jeppesen

Nyt system og blanket til aftaler om gravstedsvedligeholdelse Kontaktperson: Elisabeth Gram Jeppesen Nyt system og blanket til aftaler om gravstedsvedligeholdelse Kontaktperson: Elisabeth Gram Jeppesen Som der tidligere er informeret om kommer der et nyt system, til oprettelse af aftaler om vedligeholdelse

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen,

Læs mere

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet 1. Navn og Hjemsted Foreningen er stiftet 6. maj 2014. Foreningens navn er Akademiet for Moderne dans og Klassisk ballet v. Det Kongelige Teater Balletskolen Odense, forkortet Akademiet for Moderne dans

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Mandag d. 19.03 2018 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Christina Poulsen, Gitta Catalina, Lise Jacobsen, Lars Asmussen, Michael Rolighed,

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

Vejledning til arbejdsgivere og ansatte om ansøgning om midler fra Kompetencefonden

Vejledning til arbejdsgivere og ansatte om ansøgning om midler fra Kompetencefonden Dokument nr. 379573 Vejledning til arbejdsgivere og ansatte om ansøgning om midler fra Kompetencefonden Indledning: Arbejdsgiveren (menighedsråd, provster og biskopper) og medarbejderen (kirkefunktionærer

Læs mere

Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag

Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag Årets hovedtema: Projektrådgivningen under forandring: Ny lov, ny udviklingsstrategi, nye støtteformer: I

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN.

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. Mødedeltagere: Lennarts Damsbo-Andersen, Anne Knudsen, Fritze Tillisch, Martin Taarup, Gert Møller, Oluf Brandt, André Gremaud

Læs mere

Afrapportering HK/Stat og HK/Kommunal

Afrapportering HK/Stat og HK/Kommunal Afrapportering HK/Stat og HK/Kommunal 2 Indholdsfortegnelse Opgaveflytning fra det statslige område til det kommunale område og omvendt... 5 I hvilken udstrækning flyttes der opgaver fra det offentlige

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere