S. 1/5. Initialer: CWC

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "S. 1/5. Initialer: CWC"

Transkript

1 REFERAT LUU-møde (38.møde) Sted: Klasseværelse 15, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato: kl (frokost fra kl ) Deltagere: Charlotte Carlsen (ref.) Dea Andersen Dorit Dyring Elsebeth Melgaard Eva Schousen Gitte Brodersen Helle Udsen Kate Blumensaadt Flenting Lone Aaskov Majbritt Kronbøl Minna Metelmann Solveig Østergård Susanne Rasmussen Susanne Thygesen Susie Lentz Thorbjørn Thygesen Vivi Lone Andersen Wendy Pedersen Fraværende: Latifa Mojib, Jette Tribler, Heidi Kelm Jensen. Initialer: CWC S. 1/5 Punkt 1: Velkommen til nye LUU medlemmer Der blev budt velkommen til Kate Flenting repræsenterende FOA Herlev Hospital, Wendy Pedersen repræsenterende den Pædagogiske assistentuddannelse Gladsaxe kommune og Elsebeth Melgaard repræsenterende Kursusenheden SOSU C. Punkt 2: Godkendelse af dagsorden Dorrit Dyring har et ekstra dagsordenspunkt omhandlende valg af censorer til prøver på den pædagogiske assistentuddannelse. Punktet dagsordensættes og udskydes efterfølgende til næste møde. Punkt 3: Status på den pædagogiske assistentuddannelse a) Ny uddannelsesleder på den pædagogiske assistentuddannelse Der har hidtil været et lederteam for GF1+GF2 mod PAU + Den pædagogiske assistentuddannelse bestående af Lonnie Andersen og Anna Engers. Anna har fået nyt job på UCC. Lonnie er fremadrettet uddannelsesleder for området. b) Region Hovedstaden uddanner fortsat pædagogiske assistenter Antal elever på GF 2 mod PAU er kvotefastsat. Kommunerne i hovedstadsområdet har en dimensionering for den pædagogiske assistentuddannelse. Dimensioneringen er ikke beskrevet for region H. Regionen har tilkendegivet, at

2 de fortsat vil uddanne pædagogiske assistenter som hidtil og forventer at S. 2/5 stille 6 praktikpladser til rådighed. c) Skoleprojektopgaver Skole- og praktikprojekt til praktik 2 er beskrevet i LUP og er rettet mod temaet Kost, sundhed og hygiejne. Eleverne skal i første del af praktikken samle data til case, som der arbejdes med i skoleprojektsugen. Tilsvarende vil der følge en opgavebeskrivelse for opgaven i praktik 3. Opgaverne vil kunne tilføjes praktikhåndbogen. Der er uklarhed i praktikken om, hvad eleverne arbejder med i skoleprojektugen. Punkt 4: Status på social og sundhedsuddannelserne: a) Nye håndbøger til praktikuddannelserne Der er udarbejder ny praktikhåndbog til henholdsvis social og sundhedshjælper og social og sundhedsassistentuddannelsen. Sidstnævnte praktikhåndbog er udarbejdet på tværs af kommunerne og skolerne i region H. Det var et stort arbejde. På assistentuddannelsen er der 20 praktikmål. Den brede deltagelse har bibragt mange perspektiver og det har været gensidigt givende og positivt. Helle Udsen og Eva Schousen tilkendegiver, at kompetenceniveauet er løftet i 2017 versionen og at måden, der tænkes uddannelse i praktikken er ændret fra tidligere version. b) Nye LUP Gitte fortæller, at der er ny LUP for social og sundhedshjælperuddannelsen. For social og sundhedsassistentuddannelsen omfatter LUP foreløbig skoleperiode 1 og 1A. LUP for skoleperiode 2, som starter medio november kommer senere. c) Farmakologiopgave fremadrettet Der har indtil i dag været en praktikopgave i alle 3 praktikker på social- og sundhedsassistentuddannelsen. Helle referer, at det på et møde i PASS, blev drøftet om farmakologiprøven evt. skal planlægges anderledes. Minna Metelmanns erfaring er, at eleverne opnår begrænset erfaring i at arbejde med medicin på den hidtidige uddannelse. Susie Lentz beskriver, at flere elever mangler grundlæggende erfaringer fra praktik 1. Punkt 5: Fælles for uddannelserne a) Talentsporselever og spot af talenter på GF 2 På de nye GF 2 bliver der arbejdet med talentspotting og eleverne præsenteres midtvejs i GF for spillet talent i spil. Spillet skal hjælpe eleverne i deres egen afklaring af, om de har potentiale for at være talentsporselev på hovedforløbet. Omkring 30 procent af de elever, der er startet, har valgt talentspor. Mange har været interesseret i talentspor, men har ikke vidst, hvordan det vælges.

3 S. 3/5 Der forventes mere af eleverne, som har valgt talent. Graden af selvstændighed, refleksion m.m. er på et højere niveau(ekspertniveau) for talentsporseleverne end for elever, der følger det obligatoriske niveau på avanceret niveau. Alle elever skal blive så dygtige, de kan. Kate Flenting tilkendegiver, at hospitalerne endnu ikke er klædt på til opgaven med talentsporselever. Når eleverne søger, er de ikke færdige med grundforløbet. Eleven kan ved ansættelsessamtalen selv forevise standpunktsbedømmelse. Wendy Pedersen efterspørger tilkendegivelse af elevens niveau og potentiale fra underviserside. SOSU C har ikke arbejdsgiveransvar for elever på GF 2 og jf. forvaltningsloven kan evt. kommende arbejdsgiver for eleven ikke benytte underviserne som reference i elevernes ansættelsesforløb. b) EUX PAU og EUX SOSU ansøgere og deres uddannelsesplan Der går nu 23 elever på GF 2 - EUX Velfærd (18 SOSU-assistent og 5 PAU). Social- og sundhedsassistenterne på EUX forløb har et hovedforløb på 3 år 6 mdr. og 3 uger og forventes færdige februar/marts Pædagogisk assistent på EUX har et uddannelsesforløb på 3 år og forventes at afslutte ultimo juli SOSU SJ har elever på GF 2 EUX Velfærd mod PAU men opretter ikke EUX hovedforløb på PAU. Igangværende GF 2 EUX elever mod PAU er tilbudt hovedforløb på SOSU C. Det betyder, at eleverne vil have skoleforløb på SOSU C og praktik i deres respektive kommuner i region SJ. Transportmæssigt kan eleverne i skoleperioderne tilbydes at bo på skolehjemmet i Valby. Et udvalg i danske SOSU skoler og lokalt i region H arbejder på aktivitetsplaner for EUX elever. De forventes klar i maj. Det forventes, at de nye EUX elever starter enten d.7. eller d.14. august Københavns kommune ansætter 30 EUX elever på sosu-området. Ansætter Københavns kommune elever fra vores GF2 EUX forløb vil eleverne fortsat have deres skoleforløb på SOSU C og deres praktik i Københavns kommune. Der er ét årligt optag på EUX hovedforløb hvert år i august. c) Adgangskrav til EUV 1 ansøgere Der er god søgning på den pædagogiske assistentuddannelse fra EUV1 elever. Eleverne skal opfylde krav om certifikat i brand og førstehjælp. Dorit har brug for at kende startdato i efteråret af hensyn til ansøgers og arbejdsgivers planlægning. Punkt 6: www. Optagelse.dk Hvordan fungere siden? Skal alle GF elever ansøge via denne hjemmeside eller er der andre muligheder ved Dorit? Dorit beskriver, at der er usikkerhed om ansøgningsproceduren for EUV 1 ansøgere mod den pædagogiske assistentuddannelse.

4 PAU EUV 1 ansøgere søger GF 2 og derfra tager SOSU C kontakt til ansøgerne. EUV1- PAU håndføres af uddannelsesvejleder Sandra Skaaning. Øvrig procedure er, at alle elever fra folkeskolen skal søge via Alle ansøgere til GF 2 kan søge via men har stadig mulighed for at finde ansøgninger via eller få et ansøgningsskema i receptionen. S. 4/5 Punkt 7: Praksis for praktikbesøg. For de nye hold med start i januar 2017 har holdene lærings- og fastholdelsesvejledere. Det er læringsvejlederen, der er i dialog med eleven i praktikperioden for at understøtte sammenhæng mellem skole og praktik. Dialogen kan have form af en midtvejsevaluering. Orientering om og drøftelse af ny praksis ved Gitte og Susanne Punktet udsættes til næste møde. Punkt 8: Lærings og fastholdelsesvejleder. Fra årsskifter har SOSU C implementeret lærings- og fastholdelsesvejledere (bilag vedhæftet gældende for uddannelsesforløb med opstart januar orientering og drøftelse af ny praksis ved Gitte og Susanne Læringsvejleder og fastholdelsesvejleder gælder for de nye uddannelser fra januar Alle uddannelser og elever før januar 2017 har stadig en kontaktlærer. Ændringen fra kontaktlærer til fastholdelses og læringsvejleder skal ses i sammenhæng med de nationale mål og dermed et prioriteret fokus på eleverne læring og tilstedeværelse. Uddannelseskonsulenterne efterspørger tydelighed af, at elever på hovedforløb er i et ansættelsesforhold. De enkelte kommuner/arbejdsgivere kan have lokale regler for fravær, som eleven skal kende til og overholde. Gitte sender nyt forslag til tekst til uddannelseskonsulenterne i LUU. På grundforløb taler man om fravær i procent. På hovedforløb taler man om fraværsperioder. Det påpeges, at helhedsevalueringer ikke er et anerkendt begreb, juridisk eller i PASS regi. Det aftales, at ordlyden i LUP tilpasses. Helhedsevalueringer erstattes med samtaler relateret til det samtalen omhandler fx fravær, sygdom, læring o.a. Punkt 9: Nyt fra Kursusenheden Elsebeth fortæller, at psykiatrien i Region H har rekvireret et kompetenceudviklingsforløb for assistenter. EUD17 er en kvalitetsreform. SOSU C ser frem til efterspørgsel på kurser, der afspejler kvalitetsløftet. Der er fortsat efterspørgsel på medicinkurser. På portøruddannelsen er der fin søgning. SOSU C indgår i VEU-samarbejdet, øvrigt udviklingsarbejde, og arbejder på at erhvervsakademiuddannelsen i sundhedspraksis igen kan udbydes på SOSU C. Konsulenterne i Kursusenheden Kari og Rikke varetager de driftsmæssige opgaver, ved nye opgaver rettes der henvendelse til Elsebeth. Susie orienterer om, at alle praktikvejlederne i regionspsykiatrien skal efteruddannes.

5 Punkt 10: Nyt fra formandskabet Grundet fremskreden tidspunkt springes punktet over. Punkt 11: Nyt fra SOSU C Grundet fremskreden tidspunkt springes punktet over. S. 5/5 Kl Punkt 12: Resultat af VTU (virksomhedstilfredshedsundersøgelsen) fra 2016 ved Ole Rømer. Kort Præsentation og drøftelse. Ole fortæller, at det fra 2016 er blevet obligatorisk for skolerne at gennemføre VTU. SOSU C kan sammenligne de nye resultater med resultaterne fra undersøgelsen i Power point er vedhæftet referat. Der er 13 deltagende sosu-skoler i undersøgelsen, som SOSU C kan benchmarke med. Resultaterne viser en stigning i tilfredshed fra virksomhederne på SOSU C og SOSU C har en høj svarprocent. Prioriteringsområderne drøftes. Fra praktikkens side er der ønske om, at eleverne har en form for temaoversigt med ud i praktikken til anskueliggørelse af, hvilke begreber og teorier, der er er arbejdet med på skoleperioden. Et andet forslag er dialogmøder med kliniske vejledere. Punkt 13: Orientering om kvalitetstilsyn grundet højt frafald på hovedforløbene Undervisningsministeriet har udtaget SOSU C på baggrund af screening af frafald på grund- og hovedforløb. SOSU C har et højt frafald på hovedforløbene. SOSU C er i gang med at analysere tilgængelige data. Kl Punkt vedr. social og sundhedsassistentuddannelsen Punkt 14: Bolette Holck Uddannelseskonsulent på Rigshospitalet vil kort præsentere projekt ny uddannelse for social og sundhedsassistentelever hvor formålet er at kvalificere vejlederne, forberede organisationen på en ændret uddannelsesopgave og tydeliggøre og målrette uddannelsestilbuddet mod assistenternes fremtidige arbejdsopgaver. Oplæg fra Projektleder Bolette Holck power point vedhæftet. Projektet har til formål at forberede vejlederne til den ændrede uddannelsesopgave. I den forbindelse vil et par af projektdeltagerne overvære enkelte undervisningsdage på den nye assistentuddannelse samt foretage fokusgruppe interview med elever i praktik 2. SOSU C og LUU fandt oplægget ambitiøst og spændende. Næste møde er 6. juni 2017.

S. 1/5. Initialer: CWC

S. 1/5. Initialer: CWC REFERAT 06.12.2016 LUU-møde (37.møde) Sted: Klasseværelse 16, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato 24.11.2016 kl. 12.00-15.30 (frokost fra kl. 12.00-12.30) Deltagere: Annie Philipsen Charlotte Carlsen

Læs mere

S. 1/5. Initialer: CWC

S. 1/5. Initialer: CWC REFERAT 25.10.2016 LUU-møde (36.møde) Sted: Lokale Mødelokale B, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato 26.09.2016 kl. 12.00-15.30 (frokost fra kl. 12.00-12.30) Deltagere: Charlotte Carlsen (ref.) Dea Andersen

Læs mere

Assistentuddannelsen Nye aftaler om samarbejde om praktikpladser på assistentuddannelsen på baggrund af de hidtidige erfaringer/ Gitte

Assistentuddannelsen Nye aftaler om samarbejde om praktikpladser på assistentuddannelsen på baggrund af de hidtidige erfaringer/ Gitte REFERAT 11.07.2017 LUU-møde (39.møde) Sted: Skolekøkkenet i Herlev, Hørkær 22, 2730 Herlev Dato 06.06.2017 kl. 12.00-15.30 (frokost fra kl. 12.00-12.30) Deltagere: Charlotte Carlsen (ref.) Dorit Dühring

Læs mere

Pernille H. Fjellander (ref.) Afbud fra: Vivi Lone Andersen, Majbritt Kronbøl, Dorit Dühring, Susanne Rasmussen og Elsebeth Melgaard.

Pernille H. Fjellander (ref.) Afbud fra: Vivi Lone Andersen, Majbritt Kronbøl, Dorit Dühring, Susanne Rasmussen og Elsebeth Melgaard. REFERAT 8.9.2017 LUU-møde (40.møde) Sted: Mødelokale A, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato: 05.09.2017 kl. 12.00-15.30 (frokost fra kl. 12.00-12.30) Deltagere: Dea Andersen Eva Schousen Gitte Brodersen

Læs mere

Afbud: Dorit Dühring, Wendy Pedersen, Susanne Gren og Majbritt Kronbøll

Afbud: Dorit Dühring, Wendy Pedersen, Susanne Gren og Majbritt Kronbøll REFERAT Den 21. marts 2018 LUU-møde (42.møde) Sted: Mødelokale A, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato: 13.03.2018 kl. 12.00-15.30 (frokost fra kl. 12.00-12.30) Initialer: S. 1/6 Deltagere: Dea Andersen

Læs mere

Herunder Status for forsøg med udvidet optag på GF 1 Søgning til de tre grund- og hovedforløb

Herunder Status for forsøg med udvidet optag på GF 1 Søgning til de tre grund- og hovedforløb REFERAT Den 25. juni 2018 LUU-møde (43.møde) Sted: Mødelokale A, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby Dato: 18.06.2018 kl. 12.00-15.30 (frokost fra kl. 12.00-12.30) Deltagere: Dorit Dyhring, Elsebeth Melgaard,

Læs mere

REFERAT 4. marts 2015 Lokale Uddannelses Udvalg LUU-møde (30. møde) Sted: Studiecenteret Dato 02.03.2015 kl. 12.30-15.30. Deltagere: Afbud fra: S.

REFERAT 4. marts 2015 Lokale Uddannelses Udvalg LUU-møde (30. møde) Sted: Studiecenteret Dato 02.03.2015 kl. 12.30-15.30. Deltagere: Afbud fra: S. REFERAT 4. marts 2015 Lokale Uddannelses Udvalg LUU-møde (30. møde) Sted: Studiecenteret Dato 02.03.2015 kl. 12.30-15.30 Initialer: dan S. 1/6 Deltagere: Dorit Dühring Ebbe Søgaard Eva Schousen Gitte Susanne

Læs mere

Afbud: Dorit Dühring Heidi Kelm Jensen Mai-Britt Christensen Vivi Andersen

Afbud: Dorit Dühring Heidi Kelm Jensen Mai-Britt Christensen Vivi Andersen REFERAT 12.05.2010 Møde i Det lokale Uddannelses Udvalg (11. møde) Sted: SOSU C, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby, Klasseværelse 1 Dato: 06.05.2010 kl. 12.30 15.30 Initialer: CWC S.1/5 Deltagere: Christina

Læs mere

Dato og tid: 1. juli 2019 kl Sted: SOSU H, Skelbækgade, lokale 2.22 Deltagere: Se nedenfor.

Dato og tid: 1. juli 2019 kl Sted: SOSU H, Skelbækgade, lokale 2.22 Deltagere: Se nedenfor. Referat Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Dato og tid: 1. juli 2019 kl. 12.00-15.30 Sted: SOSU H, Skelbækgade, lokale 2.22 Deltagere: Se nedenfor. SOSU H s direktør Jeppe Rosengård Poulsen var

Læs mere

TALENTSPOR PÅ HOVEDFORLØB

TALENTSPOR PÅ HOVEDFORLØB TALENTSPOR PÅ HOVEDFORLØB 1 Indhold Ny EUD-reform og talentudvikling... 2 Det lovmæssige... 2 Talentfag på social- og sundhedsuddannelsen og pædagogisk assistent... 3 Talentspor er fag på ekspertniveau...

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

REFERAT 25102010 Møde i Det Lokale Uddannelses Udvalg (12. møde)

REFERAT 25102010 Møde i Det Lokale Uddannelses Udvalg (12. møde) REFERAT 25102010 Møde i Det Lokale Uddannelses Udvalg (12. møde) Initialer: CWC Sted: SOSU C, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby, Glassalen Dato: 27.09.2010 kl. 12.30 15.30 inkl. frokost S.1/5 Deltagere:

Læs mere

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt.

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt. Referat af 4. møde i LUU-PÆD den 11.11.2015 Kl. 11:30-14.30 Deltagere: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere:

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere: Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Onsdag 5. juni kl. 8.30-11.30 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Johnny Nielsen, Bente Juulsgård, Irene Winther, Lotte Helbo Kristiansen, Nana Skjødt, Birgit

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

EUD-reformen Dialogmøde med kommuner og Region Sjælland

EUD-reformen Dialogmøde med kommuner og Region Sjælland EUD-reformen Dialogmøde med kommuner og Region Sjælland Program for dagen Velkomst vicedirektør Anders Sevelsted Oplæg om EUD-reformen samt fremtidig optag og ansættelse ved Projektleder Ditte Grostøl

Læs mere

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 10. marts 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Næstformand,

Læs mere

Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU)

Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Tidspunkt Torsdag d. 4/10 2018 kl. 9-13 Sted SOPU, Milnersvej 40, Hillerød, lokale 6205 Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/ ansvarsfordeling

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE. Anbefalinger til de involverede aktører. Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse

DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE. Anbefalinger til de involverede aktører. Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE Anbefalinger til de involverede aktører Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse 1 INDHOLD Forord...3 Rammer for uddannelsen...4 Elevens samarbejdspartnere

Læs mere

Praktik. i Den pædagogiske assistentuddannelse. Gældende for hold påbegyndt efter 1. august 2015

Praktik. i Den pædagogiske assistentuddannelse. Gældende for hold påbegyndt efter 1. august 2015 Praktik i Den pædagogiske assistentuddannelse Gældende for hold påbegyndt efter 1. august 2015 April 2016 Samarbejde mellem skole og praktiksted Skolen og praktikstedet samarbejder med henblik på at skabe

Læs mere

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC)

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Temaeftermiddag for praktikken

Temaeftermiddag for praktikken Temaeftermiddag for praktikken Social og sundhedsuddannelsen under erhvervsuddannelse lov og bekendtgørelse Oktober 2008 EUD lov og bek. v. Gitte B Jensen Side 1 Temaeftermiddag for praktikken Lov og indgangene

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Social- og sundhedshjælperuddannelsen Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedshjælperuddannelserne mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Formål Retningslinjerne for samarbejdet mellem ansættende

Læs mere

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) Mette Martinussen, adm. medarbejder, Social & SundhedsSkolen, Herning

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) Mette Martinussen, adm. medarbejder, Social & SundhedsSkolen, Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V.

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Referat LUU-møde Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl. 12-16 Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

REFERAT 05.10.2011. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Initialer: CWC S.1/5

REFERAT 05.10.2011. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Initialer: CWC S.1/5 REFERAT 05.10.2011 Møde i Det Lokale Uddannelses Udvalg (16. møde) Sted: SOSU C, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby, lokale 21 Dato: 22.09.2011 kl. 12.30 15.30 inkl. frokost Deltagere: Jette Hovedskov Bent

Læs mere

Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg.

Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Formål Retningslinjerne for samarbejdet mellem skole

Læs mere

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune.

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 8. september 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen, Birgit Nielsen, Kenneth

Læs mere

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH Dokumentet tilrettes løbende, og der vil altid fremgå en dato for sidste rettelse.

Læs mere

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen REFERAT LUU PAU 4. november 2016 Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen Afbud: Grethe Buch, Peter Søegaard, Henning Troelsen

Læs mere

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat fra mødet Udvalg: PASS Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen,

Læs mere

Afbud: Mai-Britt Christensen, Pia Borregaard Ludvigsen, Dorit Dyhring, Lotte Røhder, Lone Thøsing, Christina Welsien

Afbud: Mai-Britt Christensen, Pia Borregaard Ludvigsen, Dorit Dyhring, Lotte Røhder, Lone Thøsing, Christina Welsien REFERAT 07.12.2010 Møde i Det Lokale Uddannelses Udvalg (13. møde) Sted: SOSU C, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby, Glassalen Dato: 06.12.2010 kl. 12.30 15.30 S.1/5 Deltagere: Kirsten Lund Ulla Hendriksen

Læs mere

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning Mødelokale 2 Dato: Den 6. april

Læs mere

LUU PAU Dato: 10. oktober Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211

LUU PAU Dato: 10. oktober Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211 LUU PAU Dato: 10. oktober 2017. Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211 Mødedeltagere: Mette Kim Bjerre, Annie Hansen, Henning Troelsen, Lone Rasmussen, Pia Ranck, Thomas

Læs mere

Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg. Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015

Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg. Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015 Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015 Program 13.00 13.10 Velkomst og status på reformen v/ Nanna Højlund, formand PASS 13.10 14.15 Form

Læs mere

REFERAT 15. december 2015

REFERAT 15. december 2015 REFERAT 15. december 2015 Lokale Uddannelses Udvalg LUU-møde (33. møde) Sted: Lokale 17 Dato: 15. december 2015 fra kl. 12.30 15.30 Frokost fra kl. 12.00 Initialer: dan S. 1/5 Deltagere: Helle Udsen Gitte

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21.

Referat fra Fælles LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21. Referat fra Fælles LUU møde 13/6 2019, kl. 11.10-14.40 Selandia Park 6, lokale 21. Tilstede: LUU PA: Ulla Mikkelsen, Camilla Svendsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Tine Kornval Jacobsen, Maibritt Gisli, Ea

Læs mere

Martin Bastrup Mikkelsen, elevrepræsentant Silkeborg Simon Adsbøl, elevsuppleant Silkeborg

Martin Bastrup Mikkelsen, elevrepræsentant Silkeborg Simon Adsbøl, elevsuppleant Silkeborg Referat af LUU-PÆD møde den 13. maj 2016 kl. 8.30-11.30 Inviterede: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 24. februar 2017 Kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Afbud: Christina Welsien Heidi Kelm Jensen Susie Lentz

Afbud: Christina Welsien Heidi Kelm Jensen Susie Lentz REFERAT 02.10.2009 Møde i Det lokale Uddannelses Udvalg (8. møde) Sted: SOSU C, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby, Teatersalen Dato: 16.09.2009 kl. 12.30 15.30 Initialer: CWC S.1/6 Deltagere: Annette Grøn

Læs mere

Referat af LUU-møde afholdt den 1. marts 2016

Referat af LUU-møde afholdt den 1. marts 2016 17. marts 2016 /aku Referat af LUU-møde afholdt den 1. marts 2016 I mødet deltog følgende: Joan Sindberg, Lillian Gade Abrahamsen, Carsten Neergaard, Annie Schacht, Tine Thordén, Elsie B Christensen, Jane

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Torsdag den 15. december 2016 Kl. 10.00-14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) - OK Jens

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5.

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Tilstede: Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Lisbeth Trebbien;

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Social- og sundhedshjælper. er det dig?

Social- og sundhedshjælper. er det dig? Social- og sundhedshjælper er det dig? 2 Uddannelse til social- og sundhedshjælper Er du interesseret i en spændende uddannelse, er Høje-Taastrup Kommune stedet. Du vil være blandt dygtige kolleger og

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid 18. marts 2015 kl. 14.30 16.00 Sted SOSU Nord, På Sporet 8, 9000 Aalborg, lokale 1.046 (henv. i informationen) Mødedeltagere:

Læs mere

Skoleoptag. Social- og Sundhedsskolen Fredericia Vejle - Horsens. Ikrafttrædelse 1. januar 2013

Skoleoptag. Social- og Sundhedsskolen Fredericia Vejle - Horsens. Ikrafttrædelse 1. januar 2013 Skoleoptag Social- og Sundhedsskolen Fredericia Vejle - Horsens Ikrafttrædelse 1. januar 2013 Evalueres med udgangen af 2014 1 Indholdsfortegnelse Forord... side 3 Hvilke optag omhandler det... side 3

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 10.00 til 12.00. Emne: Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 10.00 til 12.00. Emne: Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lotte Meilstrup, FOA Jette Hovedskov,

Læs mere

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014.

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. 24-11-2014 Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. Selandia Park 8, Demonstrationsstuen, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Velkomst/Marianne Frederiksen. FOA har opfordret skolen til at

Læs mere

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 19. november 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere fra praksis Hanne Nielsen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Jytte Johansen, Lisbet Vandborg, Tomm Andersen

Læs mere

Praktikvejleder træf Social- og sundhedsassistent uddannelsen

Praktikvejleder træf Social- og sundhedsassistent uddannelsen Praktikvejleder træf 2018 Social- og sundhedsassistent uddannelsen 12.00-12.10 Velkommen Program for dagen 12.10-12.25 Læsevejleder/SPS (Marianne Bay) 12.25-12.35 Præsentation af SSA uddannelsen(karina

Læs mere

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 LUU PAU Dato: 16. december 2015. Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 Deltagere: Annie Hansen, Jørgen Nitschke, Carina Rasmussen, Hanne Dorte Iversen, Grethe Buch, Pia

Læs mere

SOSU FYN I TAL 2015 MIDDELFART ODENSE SVENDBORG

SOSU FYN I TAL 2015 MIDDELFART ODENSE SVENDBORG SOSU FYN I TAL 2015 MIDDELFART ODENSE SVENDBORG Udarbejdet foråret 2016 af Berit Christina Olsen Social- og Sundhedsskolen Fyn Odense City Odense Syd Vestre Stationsvej 8-10 Athenvænget 4 5000 Odense C

Læs mere

Talentspor på ZBC-SOSU Sjælland Procedure og vejledning

Talentspor på ZBC-SOSU Sjælland Procedure og vejledning Talentspor på ZBC-SOSU Sjælland Procedure og vejledning Social- og sundhedshjælperuddannelsen Social- og sundhedsassistentuddannelsen Pædagogisk assistentuddannelse Gældende fra 1. januar 2017 [Skriv her]

Læs mere

Powerpoint fra oplægget medsendes dette referat samt offentliggøres på skolens hjemmeside.

Powerpoint fra oplægget medsendes dette referat samt offentliggøres på skolens hjemmeside. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 10. maj 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Merete Lorentsen, Vibeke Kristensen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen,

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland

Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland Onsdag d.02.10.2013. Referent: Merete Frank Christensen 1. Opgørelse over frafald på SSH- og SSA-uddannelsen. SOSU Sjælland har fået lavet en opgørelse over

Læs mere

Referatet godkendt. Referat LUU-PÆD 25.februar SOSU Østjylland

Referatet godkendt. Referat LUU-PÆD 25.februar SOSU Østjylland Referat LUU-PÆD 25.februar SOSU Østjylland Til stede: Birgitte Ladefoged, Pædagogisk konsulent Skanderborg Kommune Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune (Formand) Vacant, Områdechef Børn og

Læs mere

I praktikuddannelsen afsættes tid til vejledning, fordybelse og refleksion i forbindelse med de udførte arbejdsopgaver.

I praktikuddannelsen afsættes tid til vejledning, fordybelse og refleksion i forbindelse med de udførte arbejdsopgaver. Praktikuddannelsen Formål I praktikuddannelsen skal eleven tilegne sig erhvervsfaglig kompetencer i et fagligt funderet praksisfællesskab gennem udførelse af og refleksion over daglige arbejdsopgaver inden

Læs mere

Nye social- og sundhedsuddannelser

Nye social- og sundhedsuddannelser Nye social- og sundhedsuddannelser Januar 2017 Stine Hesse Hansen, uddannelsesansvarlig Side 1 Program To nye grundforløb 2 Social- og sundhedshjælperuddannelsen Prøver på hjælperuddannelsen Social- og

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7.

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Til stede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Anette

Læs mere

Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis. April 2018

Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis. April 2018 Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis April 2018 0 Indhold Samarbejdsniveauer... 2 Kommissorium for strategisk chefforum... 3 Kommissorium for det lokale uddannelsesudvalg (LUU SOSU)... 5 Kommissorium

Læs mere

SOSU Nord i Tal 2016

SOSU Nord i Tal 2016 SOSU Nord i Tal 216 Indhold Introkurser og brobygning... 2 Grundforløb... 5 Social og sundhedshjælperuddannelsen... 8 Social og sundhedsassistentuddannelsen... 11 Pædagogisk Assistentuddannelse... 14 Undervisningsevaluering...

Læs mere

REFERAT LUU/LEU PAU. Lokalt Uddannelses og Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Tidspunkt: 10. februar 2016 kl Referent: Berit Borgå

REFERAT LUU/LEU PAU. Lokalt Uddannelses og Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Tidspunkt: 10. februar 2016 kl Referent: Berit Borgå REFERAT LUU/LEU PAU Lokalt Uddannelses og Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Lone Rask Hansen Skive Kommune, pædagogisk adm.medarbejder Gitte Hansen FOA, faglig sekretær Gitte Jensen - SOSU STV, vicedirektør

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 7/9, 2016, kl.:

Referat fra Fælles LUU møde den 7/9, 2016, kl.: Referat fra Fælles LUU møde den 7/9, 2016, kl.: 10.10-13.20 Troensevej 2, 4700 Næstved; Lokale 307. Tilstede: LUU PA: Marianne Frederiksen, Ulla Mikkelsen, Niels Bjerregård Pedersen, Åse Høybye, Helle

Læs mere

Praktik Den pædagogiske assistentuddannelse

Praktik Den pædagogiske assistentuddannelse Praktik Den pædagogiske assistentuddannelse Gældende for hold påbegyndt efter 1. august 2015 Maj 2016 Samarbejde mellem skole og praktiksted Skolen og praktikstedet samarbejder med henblik på at skabe

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Mandag d.28.november 2016 Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP),

Læs mere

John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Anne Mette Vind uddannelseschef, SOSU området Herning (AVI)

John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Anne Mette Vind uddannelseschef, SOSU området Herning (AVI) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Udarbejdet foråret 2017 af Berit Christina Olsen. Social- og Sundhedsskolen Fyn. Vestre Stationsvej 8-10 Athenevænget Odense C 5250 Odense SV

Udarbejdet foråret 2017 af Berit Christina Olsen. Social- og Sundhedsskolen Fyn. Vestre Stationsvej 8-10 Athenevænget Odense C 5250 Odense SV SOSU FYN I TAL 2016 Udarbejdet foråret 2017 af Berit Christina Olsen Social- og Sundhedsskolen Fyn Odense City Odense Syd Vestre Stationsvej 8-10 Athenevænget 4 5000 Odense C 5250 Odense SV Svendborg Middelfart

Læs mere

Optag og søgningstendenser pa social- og sundhedsskolerne januar til august 2012

Optag og søgningstendenser pa social- og sundhedsskolerne januar til august 2012 og søgningstendenser pa social- og sundhedsskolerne januar til august 212 For at er opdateret på status for optag og ikke mindst søgning til social- og sundhedsskolernes uddannelser, har lederforeningen

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Onsdag d.25.november 2015 fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB),

Læs mere

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden 1 Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Fredag 23. maj 2014 Deltagere: Ilse Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Kasper Soelberg, Bente Juulsgard, Inger Marie Jaillet, Johnny Nielsen, Irene

Læs mere

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling Referent: Kirsten

Læs mere

Referat fra møde i LUU PÆD

Referat fra møde i LUU PÆD fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag den kl. 13.00 til 16.00 i lokale 15. Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB), Karin Mathisen(KM), Karina Bang Rasmussen(KBR), Eline Vermedal

Læs mere

Erhvervsuddannelsesreform

Erhvervsuddannelsesreform Erhvervsuddannelsesreform 2014-2015 Ursula Dybmose, KL Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner, PASS 1. september 2014 Indhold Reformens mål Grundforløbet Flytning af 7 uger Adgangskrav til hovedforløbet

Læs mere

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen. Den Pædagogiske assistentuddannelse ved. Social- og Sundhedsskolen FVH

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen. Den Pædagogiske assistentuddannelse ved. Social- og Sundhedsskolen FVH Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH Dokumentet tilrettes løbende, og der vil altid fremgå en dato for sidste rettelse.

Læs mere

Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland

Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland Deltagere: Birgitte Ladefoged, Pædagogisk konsulent Skanderborg Kommune Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune Ole Svejstrup, Uddannelseskoordinator

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine Referat fra skole-praktikrådsmøde Mandag den 25. August 2008 9.30 12.00 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis: Lilian Gade Abrahamsen, Birgitte Sandahl Bogner, Line Kristensen, Susanne Pallesen,

Læs mere

Møde LUU PAU Dato: 9. marts kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 310

Møde LUU PAU Dato: 9. marts kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 310 Møde LUU PAU Dato: 9. marts 2018. kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 310 Mødedeltagere: Annie Hansen, Grethe Buch, Lone Rasmussen, Mette Kim Bjerre, Peter Søegaard, Pia

Læs mere

SOSU Nord i Tal 2015

SOSU Nord i Tal 2015 1 SOSU Nord i Tal 2015 Indhold Introkurser og brobygning... 3 Grundforløb... 5 Social og sundhedshjælperuddannelsen... 10 Social og sundhedsassistentuddannelsen... 16 Pædagogisk Assistentuddannelse...

Læs mere

Social- og sundhedsassistent elever, der er ansat af Center for Sundhed og Omsorg eller afvikler praktikuddannelsen i Egedal Kommune.

Social- og sundhedsassistent elever, der er ansat af Center for Sundhed og Omsorg eller afvikler praktikuddannelsen i Egedal Kommune. Ydelsesbeskrivelse Social- og sundhedsassistentuddannelse Lovgrundlag BEK nr 616 af 31/5/2017 Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til social- og sundhedsassistent Uddannelsesordning for Social- og sundhedsassistentuddannelsen,

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl. 9-12 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Hanne Christensen, Hanne Suhr, Helle Brinch,

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag den 11. december 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU Til stede: Ulla Kappel Jonna Thuesen Søren Josefsen Anne Marie Jakobsen Jeanette Schmidt Christensen* Ruth Nykjær Marianne Brogaard Jensen Arne Højvang Jensen* Helle Saksager Linette Finne Lisbeth Nørgaard

Læs mere

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens

Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens 2013-05-26 Samarbejdsaftale vedr. uddannelse af social- og sundhedsassistentelever tilknyttet social- og sundhedsskolen Fredericia Horsens Elever fra afdelingen i Horsens Aftalen indgået 2011 (rev. 2013)

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Mandag d.28.september 2015 fra 12.00 til 15.00 i lokale

Læs mere

Referat. Dato: Mandag den 4. marts 2013 kl Referat fra mødet

Referat. Dato: Mandag den 4. marts 2013 kl Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Mandag den 4. marts 2013 kl. 10-12 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner Birgitte Rasmussen,

Læs mere

Praktik. i social- og sundhedsuddannelsen. Maj 2015

Praktik. i social- og sundhedsuddannelsen. Maj 2015 Praktik i social- og sundhedsuddannelsen Maj 2015 2 Forord Social- og sundhedsuddannelsen er en vekseluddannelse, hvor skoleperiodernes teoretiske og praktiske undervisning sammen med praktikuddannelsen

Læs mere

Virksomhedstilfredshedsundersøgelse, VTU. SOSU-uddannelserne 2013.

Virksomhedstilfredshedsundersøgelse, VTU. SOSU-uddannelserne 2013. Virksomhedstilfredshedsundersøgelse, VTU. SOSU-uddannelserne 2013. Randers Social- og Sundhedsskole. Denne VTU er foretaget i november 2013 blandt praktikvejledere på praktiksteder, der har socialog sundhedshjælperelever

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 18. september 2015 Kl. 09.30 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Flere skal vælge en erhvervsuddannelse direkte efter grundskolen. Erhvervsuddannelserne skal udfordre alle elever til at blive så dygtige som de kan

Flere skal vælge en erhvervsuddannelse direkte efter grundskolen. Erhvervsuddannelserne skal udfordre alle elever til at blive så dygtige som de kan Regeringens mål Flere skal vælge en erhvervsuddannelse direkte efter grundskolen Flere skal fuldføre en erhvervsuddannelse Erhvervsuddannelserne skal udfordre alle elever til at blive så dygtige som de

Læs mere

Referat for møde i LUU SOSU/AMU

Referat for møde i LUU SOSU/AMU Referat for møde i LUU SOSU/AMU Dato: Fredag den 14. september 2018 Kl. 9.00 12.30, lokale 11, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Lis Bukholt, Herning Kommune, Formand Susanne Andersen,

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 8. april 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 10. april 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 10. april 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 10. april 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske regioner

Læs mere