Nyhedsbrev. Skæring Skole 28. september 2018 Nr. 2 - Skoleåret Kære forældre

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Skæring Skole 28. september 2018 Nr. 2 - Skoleåret Kære forældre"

Transkript

1 Nyhedsbrev Skæring Skole 28. september 2018 Nr. 2 - Skoleåret Kære forældre Inden vi ser os om, sender vi jeres børn og unge hjem på kartoffelferie. Helt præcist fredag den 12. oktober kl , når motionsdagen er slut, men lad os inden da samle op på, hvad der rører sig på Skæring Skole. For det første vil jeg gerne takke jer for deltagelse i ledelsens tid på forældremøderne. De pædagogiske ledere, Jeppe, Celina og Steffen, var i år dem, der var på i forhold til at præsentere de opmærksomheder, som vi aktuelt har valgt at kaste lys på, fx elevfravær, udviklende mindset og skolen som et lære- og værested. På alle møder fik I mulighed for at møde jeres årgangs repræsentant i bestyrelsen. Jeg vil opfordre til, at I griber fat i denne repræsentant, hvis I har undren, gode ideer eller andet, som kan bidrage til at gøre Skæring Skole til en endnu bedre skole. Det, vi kan sammen, er bedre og mere kvalificeret end det, vi kan hver for sig, så vi skal naturligvis inddrage hinanden, hvor og når det giver mening for løsning af skolens kerneopgave. Skolebestyrelsens koncept ForældreForum er blandt de store og vigtige initiativer, der kan styrke vores fælles fokus og arbejde med hinanden. Sidste år var ForældreForums fokus rettet mod elevernes MOTIVATION. I år er fokus rettet mod elevernes MENING i LÆRING. Læs mere nedenfor og HUSK at komme tirsdag den 20. november, hvor vi - forældre, pædagoger, lærere og ledelse - sammen kan blive klogere, så vi lykkes endnu bedre med jeres børn og unge. Og nu vi er ved skolebestyrelsens initiativer: Mandag den 8. oktober kl. 19:30 20:00 er der stiftende generalforsamling i Skæring Skoles Støtteforening. Formålet med Støtteforeningen er At samle midler, der kan gøre det muligt at realisere skolens elevråds gode ideer og projekter med øje for at skabe en bedre skole for alle elever på Skæring Skole". Kom glad! Venlige hilsner Anne Schwartz Skoleleder

2 Danmarks første permanente cykelservicestation på en folkeskole Skæring Skole får nu anlagt en cykelservicestation med cykelholder, værktøj og pumpe. Dermed er der en god undskyldning mindre for at køre ungerne til skole i bil støttekroner fra det østjyske energiselskab NRGi har gjort det muligt for os at give både elever, forældre og øvrige omkringboende et sted, hvor der kan laves småreparationer og justeringer når som helst, der er brug for det. Ganske gratis. Der vil være en informationstavle, man lige kan skæve til, hvis det kniber. Den nye cykelservicestation indvies officielt fredag den 12. oktober sidste dag før efterårsferien sig om morgenen. Vi skriver til jer på Intra, når programmet er på plads. Forud for indvielsen vil Joachim Parbo i løbet at uge 41 holde nogle events med enkelte klasser. Joachim kender mange af os fra tidligere års projekter - bl.a. Godmorgen Cykel. (Billedet er fra 3. årgangs tur til Åkrogen) Samtalegrupper for skilsmissebørn Det er blevet meget almindeligt at forældre bliver skilt - hvert 3. barn i Danmark oplever, at deres forældre går fra hinanden. Men det er ikke så almindeligt, at børnene taler med andre om det, og derfor tilbyder skolen som noget nyt samtalegrupper for skilsmissebørn. Tilbuddet henvender sig i første omgang til børn på 3. og 4. klassetrin - både børn i nyskilsmisse, og børn der har været i situationen i længere tid måske flere år. To af skolens pædagoger, Anette Kristensen (tv) og Else Lene Andersen, varetager børnegruppen. De bruger velafprøvede metoder, som har været anvendt med gode resultater i lignende forløb på andre skoler. Forløbet varer 8 uger. Regler for og forventninger til elever, der bruger hjul For alle elever med løbehjul, løbesko, skateboard og lignende, gælder det, at det ikke må ske indenfor noget sted på skolen. Vores gulve kan ikke holde til hjul. Men det kan den større skaterbane, vi fik lige før sommerferien til stor glæde for både børn, unge og voksne. Alle elever er velkomne til at køre på banen så længe de som minimum bruger hjelm. Brug af eventuelt andet sikkerhedsudstyr fastlægges af de til enhver tid ansvarlige voksne (undervisning/sfo/klub) eller forældre. Brugere med hjul har fortrinsret på skaterbanen, så børn, der leger, rutsjer, hopper eller lignende skal forlade den, hvis andre skal bruge den til at køre på. Vi forventer, at alle opfører sig respektfuldt. Er man mange, må man lave en kø. Vi forventer, at ældre elever er gode rollemodeller, der hjælper, opmuntrer og støtter de yngre.

3 Vigtige punkter fra leder-forældremøderne Som nævnt i indledningen, så vil vi gerne takke jer for deltagelse i ledelsens tid på forældremøderne. Rigtig mange tog imod tilbuddet om at høre, hvad vi i ledelsen og blandt det pædagogiske personale har været særligt optaget af i vores planlægning af skoleåret Uddrag af det, vi delte med jer: Vores ambition er at være et godt lære- og værested, hvor man bliver til nogen ikke til noget. Vi bekymrer os for, at der i samfundet og på Skæring Skole er flere elever, der er præget af angst, øget fravær, stress og depression. Vi stiller os selv spørgsmål som, hvad overser vi som voksne? Hvad kan vi sammen skole og forældre gøre? Vi har ikke svarene men deler spørgsmålene med jer, fordi vi har pligt til at gøre noget. Vi er optaget af børnenes læring. Hvornår og hvordan giver det mening for eleverne. Vi retter særligt fokus på det dynamiske mindset, hvor vi i højere grad lærer hinanden og eleverne at sige: Det her kan jeg ikke endnu. Hjernen er en muskel, der skal trænes, og det er vi sammen om at understøtte. Vi skal som voksne undgå at komme til at stå i vejen for elevernes læring. Vores 10 forventninger er kontinuerligt i spil. Vi beder om opbakning til, at alle elever møder til tiden og er undervisningsklar kl. 8:00. For alle elever gælder det, at det kun er tilladt at forlade skolen i undervisnings- og SFOtiden efter aftale med en voksen på skolen. Skæring skole har i dette skoleår 7 ressourceklasser klasser med flere ressourcer til færre børn, der har brug for særlig guidning. Når vi vælger at ændre sproget fra specialklasser til ressourceklasser er det fordi, vi tror på, at sproget skaber virkeligheden. Forældreforum i skoleåret Skolebestyrelsen skabte et nyt koncept, en ny praksis ForældreForum sidste skoleår. Vi beskrev et mål om at udvikle skolen med afsæt i et samarbejde, som bygger på en bred forståelse af fællesskab omkring Skæring Skole, stor åbenhed, som kan give mulighed for, at alle kan bidrage til skolens udvikling gennem fælles inspiration og samskabelse. Et fællesskab, hvor vi primært fokuserer på skolen som helhed fremfor på klassen eller den enkelte elev. ForældreForum har et årligt overordnet emne og en fast række tiltag, møder og arrangementer i løbet af et skoleår. Det er et åbent forum, hvor folk frit kan deltage fra gang til gang. År 1. I skoleåret var fokus på Elevernes motivation. Vi afviklede elevcafe er i september 2017.

4 Vi holdt ForældreForum i november 2017 under overskriften Skolen belastning eller begejstring men undertitlen Hvordan motiverer vi en ny generation af børn og unge. Herefter gik vi lidt i stå med vores plan og fik ikke afviklet et nyt forældrearrangement og indbudt til et åbent bestyrelsesmøde i foråret som planlagt. Heldigvis kom der flere output ud af vores fokuspunkt, især efter arrangementet i november for forældre, lærere, pædagoger og ledelse. Fx: Øget fokus på elevrådets arbejde. Øget inddragelse af elever under evaluering af toning. Øget fokus på en mere alsidig skoledag med mere variation og færre gentagelser. Generelt gensidig opmærksomhed på forskellige måder at skabe motivation på. Fokus på relationens betydning for elevens motivation. Planlægning med flere holdtimer i skoleåret til bl.a. at styrke vidensmotivation. Generelt øget samarbejde på tværs af årgangen både blandt professionelle og elever. Øget fokus på arbejdet med uddannelse og job bl.a. gennem flere virksomhedsbesøg. Ar 2. Fokus i dette skoleår, , er Mening i læring. Vores mål er at have motiverede elever, der ser mening i læring. Der er indikatorer fra trivselsundersøgelsen i foråret 2018, som giver anledning til dette fokus: Eleverne oplever lav indflydelse/medbestemmelse og at undervisning/timerne er kedelige. Året blev igangsat med oplæg for det pædagogiske personale og ved elevsamlinger om: Fokus på mindset. Hjernen er en muskel. Jeg kan det ikke endnu. Læringskløften. Fokus på forventning: Jeg er her for at lære og blive så dygtig som jeg kan. I oktobers elevcafe er søger vi flere konkrete svar på, hvordan eleverne mener, vi kan styrke mening i deres læring. Vigtige datoer: Skolebestyrelsesmøde Mandag den 8. oktober kl. 17:00 19:30. Skæring Skoles Støtteforening Mandag 8. oktober kl. 19:30 20:00. Stiftende generalforsamling. Skolernes Motionsdag Fredag den 12. oktober kl. 8:00 13:00. Indvielse af cykelservicestation Efterårsferie Skolebestyrelsesmøde Forældreforum Fredag den 12. oktober nærmere info kommer. Lørdag den 13. oktober søndag den 21. oktober. Tirsdag den 6. november kl. 17:00-19:00. Herefter fælles bestyrelsesmøde med dagtilbud og klub til kl. ca. 21:00. Tirsdag den 20. november kl. 17:00-20:00 i Festsalen. Alle forældre inviteres til et fælles møde med skolens bestyrelse, lærere, pædagoger og ledelse. Yderligere information og tilmelding følger efter efterårsferien.

5 Stavning over stok og sten Kan man løbe og samtidig lære at stave? Ja da, og det er oven i købet sjovt, lyder det fra eleverne i 4.B. De 24 børn leger af og til stavestafet i Signe Skov Larsens dansktimer. Klassen inddeles i hold, og når startsignalet lyder, flintrer eleverne afsted og henter bogstaver, som så skal sættes sammen til så mange rigtig stavede ord som muligt. Legen kan varieres på mange måder, og der er bred enighed i klassen om, at det er sjovt at lære noget oppe i hovedet, mens man får lov at bevæge hele kroppen fremfor at sidde stille ved et bord. Huskesedlen! SFO er på Lykkegården, Bredevej 2 D, 8250 Egå i hele uge 42 efterårsferien. Giv besked til SFO, når jeres barn IKKE kommer. Tilmelding til madordningen.

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Højvangskolens nyhedsbrev September 2017

Højvangskolens nyhedsbrev September 2017 Højvangskolens nyhedsbrev September 2017 Punkter af særlig interesse Nyhedsbrev september 2017 Stor spørgeskemaundersøgelse - Program for Læringsledelse - vi har brug for jer For ca. 2 år siden gennemførte

Læs mere

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Et godt skolehjemsamarbejde er med til at skabe gode betingelser for den enkelte elevs læring og trivsel samt for undervisningsmiljøet i klassen og

Læs mere

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV Maj 2016 HØJVANGSKOLEN HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Nyt fra skolebestyrelsen Skolebestyrelsen har afviklet ordinært møde torsdag den 28. april og har blandt andet drøftet følgende: Den nye skolehverdag for

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde Dato 14-05-2014 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen

Læs mere

VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE

VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE om skolestart for kommende børnehaveklassebørn på Skæring Skole November 2014 Program for aftenen Velkomst v. Anne Schwartz, Skoleleder Fælles sang Orientering om - Skæring

Læs mere

Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2019

Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2019 Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2019 Informationsmøde tirsdag d. 25. september 16:00-17:00 Informationsmøde 0. klasse Tiden nærmer sig, hvor dit barn skal skrives op til skolestart. Det er en spændende

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014.

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. 1 Disse slides blev brugt til orienteringsmødet om skolereformen på Løsning skole den 3.6.2014. Disse slides kan nok ikke stå

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Brande, 2012 november

Brande, 2012 november Brande, 2012 november TRIVELSESPOLITIK FOR PRÆSTELUNDSKOLEN Værdigrundlag Præstelundskolen vil kendetegnes som en anerkendende skole hvor alle børn og unge er en del af et fællesskab i et inkluderende

Læs mere

Skolehjemsamarbejdet skoleåret

Skolehjemsamarbejdet skoleåret Skolehjemsamarbejdet skoleåret 2014-2015 Indledning... 2 To former for områder vedr. samtaler/møder... 2 1. Det nære vedrørende jeres eget barns faglige udvikling og trivsel... 2 2. Det fælles vedrørende

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Information til forældre Juni 2018

Information til forældre Juni 2018 Flauenskjold Skole Information til forældre Juni 2018 FLAUENSKJOLD SKOLE 1 Distrikt Hjallerup Flauenskjold udgør sammen med Klokkerholm og Hjallerup skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to

Læs mere

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018 Klokkerholm Skole Information til forældre Juni 2018 Distrikt Hjallerup Klokkerholm udgør sammen med Hjallerup og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer distriktsleder

Læs mere

Specialklasserne på Beder Skole

Specialklasserne på Beder Skole Specialklasserne på Beder Skole Det vigtige er ikke det vi er men det vi godt kunne være kan være ikke kan være endnu men kan og skal blive engang være engang Inger Christensen. Det Beder skoles værdigrundlag

Læs mere

FOLKESKOLEN I FREDERIKSBERG KOMMUNE - ET SAMARBEJDE FOR BØRNENES SKYLD

FOLKESKOLEN I FREDERIKSBERG KOMMUNE - ET SAMARBEJDE FOR BØRNENES SKYLD FOLKESKOLEN I FREDERIKSBERG KOMMUNE - ET SAMARBEJDE FOR BØRNENES SKYLD Kære forældre I modtager denne folder, fordi I har et eller flere børn i folkeskolen i Frederiksberg Kommune En folkeskole, som vi

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2012 Siden sidst. Orientering omkring planlægningen af næste skoleår Som både skolebestyrelsen og jeg tidligere har været inde på, har det kommende skoleårs planlægning

Læs mere

Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2018

Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2018 Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2018 Informationsmøde tirsdag d. 9. januar kl. 16:30-17:30 Informationsmøde 0. klasse på Amagerskolen 2018 Tiden nærmer sig, hvor dit barn skal skrives op til skolestart.

Læs mere

SKÆRING SKOLES SPECIALKLASSER

SKÆRING SKOLES SPECIALKLASSER SKÆRING SKOLES SPECIALKLASSER Kære forældre I denne pjece kan I læse om, hvordan vi ser på og organiserer en samlet skoledag for dit barn i en specialklasse på Skæring Skole. Der er fra skoleåret 2019-2020

Læs mere

Introduktionsmøde Bankagerskolen

Introduktionsmøde Bankagerskolen Introduktionsmøde 26.11.18 Bankagerskolen Mødets indhold Beskrivelse af skolen Overgangen fra børnehave til skole Indskrivningen Hvordan kan forældrene støtte barnet i overgangen? Mulighed for rundvisning

Læs mere

Prøveskoledag for kommende 0. klasser

Prøveskoledag for kommende 0. klasser Prøveskoledag for kommende 0. klasser Program med børnene Mariehønen evigglad Præsentation af lærere & pædagoger Inddeling i klasser De 4 klasser går ned i de nye klasser Forældrene blive tilbage (info

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 33 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Arbejdsweekend Kære forældre og elever I Weekenden den 2. og 3. september er der arbejdsweekend. Vi glæder os rigtig

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 33 2018 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ UGEN Nye lærere Års jubilæum Birger Bengtsson Ledige pladser i børnehaveklassen Audonicons bogbus Frugt i haven Bærbars

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017 Nyhedsbrev Gug Skole 2017 Nyhedsbrev 3-2016/17 Marts 2017 Kære forældre Forårets vejr er som altid præget af store udsving, det ene øjeblik føles sommeren nær og i det næste har vinterens kulde ikke sluppet

Læs mere

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt Kommende begivenheder Juli 2014 Sommerferie til mandag d. 11.8.2014. kl. 8.00. Nærmere program for dagen følger i uge 32. Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Nyhedsbrev 19/2019. Et stort tillykke skal lyde til Christian, der på søndag bliver konfirmeret i Arrild Kirke.

Nyhedsbrev 19/2019. Et stort tillykke skal lyde til Christian, der på søndag bliver konfirmeret i Arrild Kirke. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 19/2019 Et stort tillykke skal lyde til

Læs mere

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten.

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 18.juni 2018 Kære forældre Hermed får I det sidste nyhedsbrev i dette skoleår. Vi nærmer os sommerferien, og de sidste fælles arrangementer vi har foran os er festen for vores

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde 16-03-2016 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen og opnår

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Folder til forældre i indskolingen hos Frederiksborg Byskole

Folder til forældre i indskolingen hos Frederiksborg Byskole Folder til forældre i indskolingen hos Frederiksborg Byskole Skoleåret 2018-2019 Kære forældre i indskolingen på Frederiksborg Byskole Denne folder er udarbejdet af lærere og pædagoger i indskolingen.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

SFOen v/kildegårdskolen

SFOen v/kildegårdskolen Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i SFOen v/ Kildegårdskolen. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i SFO, samarbejde med forældre og skole samt en række

Læs mere

Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole

Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August 2017 1 Gennem hele skoletiden på Aars Skole. vil vi - fremme elevernes læring, sociale trivsel og modvirke mobning - skabe et godt gensidigt

Læs mere

Starttrinnet - et sted med hjerterum

Starttrinnet - et sted med hjerterum Starttrinnet - et sted med hjerterum Indledning Starttrinnet er begyndelsen på et langt skoleliv. Det er en vigtig periode af skoleforløbet, hvor der skal skabes et godt forældresamarbejde, et solidt fagligt

Læs mere

Nyhedsbrev DECEMBER 2014

Nyhedsbrev DECEMBER 2014 Skæring Skole 8250 Egå Tlf. 8713 9600 Fax 8622 5260 E-mail ska@mbu.aarhus.dk Nyhedsbrev DECEMBER 2014 Kære elever og forældre Det er ganske vist - vi har passeret 1. december - og Skæring Skole er gået

Læs mere

Transport af elever fra. Lellinge. Kriterier for klassedannelse Fagdage/Temauge SFO. Tydeliggøre rammer for klassedannelse.

Transport af elever fra. Lellinge. Kriterier for klassedannelse Fagdage/Temauge SFO. Tydeliggøre rammer for klassedannelse. For Skolerne Brobygning Lellinge Vemmedrup Udarbejdet af skoleledelsen i samarbejde med skolebestyrelsen til information af forældre til børn på Lellinge Skole samt Vemmedrupskolen i forbindelse med den

Læs mere

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, #

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, # Vi vil være bedre FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, 2014-2017 #31574-14 Indhold Vi vil være bedre...3 Læring, motivation og trivsel...5 Hoved og hænder...6 Hjertet med...7 Form og fornyelse...8

Læs mere

INFORMATION & KOMMUNIKATION

INFORMATION & KOMMUNIKATION INFORMATION & KOMMUNIKATION PILEGÅRDSSKOLEN INFORMATION OG KOMMUNIKATION MELLEM SKOLE OG HJEM Denne folder er vedtaget af skolebestyrelsen og henvender sig både til personale og forældre på Pilegårdsskolen.

Læs mere

Specialklasserne på Langsøskolen

Specialklasserne på Langsøskolen Specialklasserne på Langsøskolen Videnscenter for børn med specifikke indlæringsvanskeligheder inden for AUTISME og ADHD områderne i Silkeborg. Silkeborg Kommune Heldagstilbuddet i Specialklasserne på

Læs mere

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk 15/16 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder give jer

Læs mere

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret 2016-2017 I løbet af et skoleår sker der ganske meget på en skole. Denne årsberetning giver et overblik over de aktiviteter

Læs mere

Skolestart. Skoleåret 2018/2019 HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni

Skolestart. Skoleåret 2018/2019 HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Skolestart Skoleåret 2018/2019 Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni Nyhedsbrev skolestart 2018 Et nyt skoleår Mandag morgen åbnede Højvangskolen dørene for endnu

Læs mere

BAKKESKOLEN. Mission Vision Værdier. Bakkeskolen åbner verden for børn og unge, så de kan åbne sig for verden

BAKKESKOLEN. Mission Vision Værdier. Bakkeskolen åbner verden for børn og unge, så de kan åbne sig for verden BAKKESKOLEN Mission Vision Værdier Bakkeskolen åbner verden for børn og unge, så de kan åbne sig for verden Bakkeskolen, Skolevej 2, 8362 Hørning, Skanderborg Kommune www.bakkesko.dk Forord Bakkeskolen

Læs mere

Indskolingen Næsby Skole 2014/2015

Indskolingen Næsby Skole 2014/2015 Indskolingen Næsby Skole 2014/2015 Indskolingens læringssyn Læring er individets bestræbelser på at forstå og mestre verden. Børn og læring ser vi som en dynamisk proces, der involvere børn og voksne.

Læs mere

Skolenyt. En anderledes skoledag

Skolenyt. En anderledes skoledag Skolenyt En anderledes skoledag 26.10.12. Skolenyt november-december 2012 1 SkoleNyt Ferslev Skole SkoleNyt udgives 4 gange årligt. Indlæg til skolenyt fremsendes til ferslevskole@aalborg.dk Redaktion:

Læs mere

Trivselsplan for Charlotteskolen

Trivselsplan for Charlotteskolen Trivselsplan for Charlotteskolen Redigeret i 2017 Trivsel på Charlotteskolen Charlotteskolen ønsker at fremstå som en skole, hvor vi alle mødes med anerkendelse og respekt og ligeværd. Vi betragter os

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO August 2011 Velkommen til et nyt skoleår Velkommen til alle elever og forældre til det nye skoleår. Skoleåret 2011/2012 er startet og for 42 nye elever var d. 15. august

Læs mere

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014.

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Sommerhilsen 2014 Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Alle skoleår har deres særpræg, sådan var det også i år: Skolen tog lidt

Læs mere

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne.

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 15.juni 2017 Kære forældre Så er endnu et skoleår ved at være til ende, og medarbejdere og ledelse på Pilehaveskolen takker for et godt år sammen med jer og jeres dejlige

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET Her kan du få svar på dine spørgsmål som ny forælder i Møllehuset Velkommen til Møllehuset Formålet med pjecen her er at besvare de spørgsmål, du som ny forælder måtte have til

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 8: side 9: side 9: side 10: side 11: side 12: Skolelederen har ordet Kalenderen SMS-service på Intraen Huskeliste Forældremøderne Idrætsdagene på

Læs mere

Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler

Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler Vore værdier Med eleven i centrum sætter vi fokus på samarbejdet mellem skole og hjem, på Funder og Kragelund skoler.

Læs mere

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Indhold Vi vil være bedre Læring i fokus Læring, motivation og trivsel Hoved og hænder Hjertet med Form og fornyelse Viden og samarbejde Fordi verden venter 3 6

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus God sommerferie! Der skulle egentlig ikke udkomme et Nyhedsbrev i dag, men her kommer en lille særudgave med nyt fra det engelske v. nå nej, det kommer med en særudgave for

Læs mere

Velkommen til oplæg og debat om læringsreformen på Hanebjerg Skole afd. Gørløse. Vi skal lære af fremtiden mens den opstår

Velkommen til oplæg og debat om læringsreformen på Hanebjerg Skole afd. Gørløse. Vi skal lære af fremtiden mens den opstår Velkommen til oplæg og debat om læringsreformen på Hanebjerg Skole afd. Gørløse Vi skal lære af fremtiden mens den opstår Sind har det som faldskærme de virker kun, når de er åbne Skolereform læringsreform

Læs mere

Fælleskommunal mål- og indholdsbeskrivelse for SFO

Fælleskommunal mål- og indholdsbeskrivelse for SFO Fælleskommunal mål- og indholdsbeskrivelse for SFO Indhold Forord...2 Lovgivningen på området...3 Et sammenhængende skole- og fritidstilbud...4 Folkeskolens formålsparagraf...5 Horsens Kommunes sammenhængende

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 Nyhedsbrev nr. 49 Velkommen til et nyt skoleår Hvor vi skal forberede den nye skolereform med mange flere timer til eleverne Hvor vi skal

Læs mere

Nyhedsbrev. Juni 2011

Nyhedsbrev. Juni 2011 Kære elever, forældre og medarbejdere. Endnu et skoleår er ved at være slut, og eleverne kan i år se frem til hele 7 ugers sommerferie. I Horsens Kommune har politikerne taget vidtrækkende beslutninger

Læs mere

Elkjær-afdelingen i Grønbjerg

Elkjær-afdelingen i Grønbjerg Elkjær-afdelingen i Grønbjerg Firkløverskolen Give Elkjær-afdeling Elkjær-afdelingen er områdets lokale folkeskole, for alle børn der går i 0.-6. årgang. Efter 6. årgang fortsættes skolegangen på Søndermarks-afdelingen

Læs mere

Skolereformen på Farstrup Skole 2014/2015

Skolereformen på Farstrup Skole 2014/2015 Skolereformen på Farstrup Skole 2014/2015 Indledning For at give alle medarbejdere, elever og forældre et fundament at starte på i forbindelse med implementeringen af folkeskolereformen 2014, har vi udarbejdet

Læs mere

Antimobbestrategi Gedved Skole

Antimobbestrategi Gedved Skole Antimobbestrategi Gedved Skole Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Vi ønsker at vedblive et miljø, hvor man kan udvikle sig, som er præget af tryghed, respekt, omsorg tolerance. Vores antimobbestrategi

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Fælles - om en god skolestart

Fælles - om en god skolestart Fælles - om en god skolestart 1 Indledning Denne pjece henvender sig primært til de professionelle i dagtilbud og BFO/skole, der arbejder med børns skolestart. Der ud over henvender pjecen sig også til

Læs mere

SKÆRING SKOLES SPECIALKLASSER

SKÆRING SKOLES SPECIALKLASSER SKÆRING SKOLES SPECIALKLASSER Kære forældre I denne pjece kan I læse om, hvordan vi ser på og organiserer en samlet skoledag for dit barn i en specialklasse på Skæring Skole. Vi håber, at vi på denne måde

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Årsberetning for skolebestyrelsen ved Gårslev skole

Årsberetning for skolebestyrelsen ved Gårslev skole Årsberetning for skolebestyrelsen ved Gårslev skole - Den 1. april 2010 til den 31. marts 2011 Den nye skolebestyrelse tiltrådte den 1. august 2010, hvor 4 nye medlemmer blev valgt ind ved forskudt valg

Læs mere

Information omkring næste skoleår

Information omkring næste skoleår Information omkring næste skoleår Kære forældre til elever på Skolecenter Jetsmark Sommerferien nærmer sig og vi skal sige farvel til en velkendt skoledag og goddag til en ny og anderledes skoledag. Ikke

Læs mere

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24 ÅRSHJUL FOR SKOLEBESTYRELSEN Baggrund Et årshjul kan være med til at give overblik over skolebestyrelsens arbejde både for skolebestyrelsen selv og også for de øvrige forældre, som kan få indblik i, hvornår

Læs mere

Så er vi ved at være i mål..!

Så er vi ved at være i mål..! Så er vi ved at være i mål..! Vi er nu på den anden side af en vinter, hvor tanker og ambitioner for at leve op til intensionerne bag skolereformen, er gået over i et forår med hektisk aktivitet for at

Læs mere

KÆRE KONTAKTFORÆLDRE. Allerførst tak fordi du har valgt at stille op.

KÆRE KONTAKTFORÆLDRE. Allerførst tak fordi du har valgt at stille op. KONTAKTFORÆLDRE KÆRE KONTAKTFORÆLDRE Allerførst tak fordi du har valgt at stille op. Et godt skolemiljø skabes gennem en god og åben dialog og et tæt samarbejde mellem skolens lærere, ledelse og forældre.

Læs mere

Nyhedsbrev Skæring Skole MAJ 2017 Nr. 8 Skoleåret

Nyhedsbrev Skæring Skole MAJ 2017 Nr. 8 Skoleåret Nyhedsbrev Skæring Skole MAJ 2017 Nr. 8 Skoleåret 2016-17 Traditionen tro var Skæring Skoles Forårskoncert og kunstudstilling et tilløbsstykke. To dage i træk var festsalen fyldt med et herligt engageret

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr.9. Indhold: M A J

KONTAKT 12/13 nr.9. Indhold: M A J KONTAKT 12/13 nr.9 M A J Indhold: Aktuelt i s. 2 Nyt fra kontoret s. 2 Billeder tegnet af DF s. 3 Huse fremstillet af 8.C s. 3 Forældrearrangement om inklusion s. 4 Billedudstilling s. 5 Fritternyt s.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

Samarbejde mellem Børnehaven Spiren, Fynslundskolens SFO og Fynslundskolen

Samarbejde mellem Børnehaven Spiren, Fynslundskolens SFO og Fynslundskolen Samarbejde mellem Børnehaven Spiren, Fynslundskolens SFO og Fynslundskolen Værdier: - Åbenhed og samarbejde mellem børnene, forældrene, Børnehaven Spiren, Fynslundskolens SFO og Fynslundskolen er til stor

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Børnegrotten 2018/19

Børnegrotten 2018/19 Børnegrotten 2018/19 Sct. Mariæ Skole Valdemarsgade 14 Postboks 1522 9100 Aalborg Telefon 98 13 60 03 E-mail: Sct.Mariae.Skole.Aalborg@sct-mariae-skole.dk www.sct-mariae-skole.dk Velkommen Hermed vil vi

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Overbygningen på Hærvejsskolen

Overbygningen på Hærvejsskolen Overbygningen på Hærvejsskolen Overbygningen er en selvstændig afdeling, der består af 7., 8. og 9. årgang samt specialklasser. Overbygningen har den samme vision som resten af Hærvejsskolen: Vi lægger

Læs mere

ROSKILDE VEJLEDNING. Erhvervslivet

ROSKILDE VEJLEDNING. Erhvervslivet ÅBEN SKOLE ROSKILDE VEJLEDNING Erhvervslivet Indholdsfortegnelse Om Åben Skole 3 Hvad siger reformen? 4 Hvorfor samarbejde? 5 Hvad med faciliteter? 6 Hvad med økonomien? 6 Hvad kan virksomhederne gøre?

Læs mere

Velkommen til Hyllehøjskolen

Velkommen til Hyllehøjskolen Velkommen til Hyllehøjskolen Kære nye elev på Hyllehøjskolen Vi skriver til dig og dine forældre, for at byde jer velkommen til Hyllehøjskolen og for at fortælle om din første tid på skolen. Først og fremmest,

Læs mere

Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne.

Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne. Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne. Vi støtter Danske Hospitalsklovne Mange af jer har set, at vi har to papcontainere stående ved kontoret,

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

HERNING KOMMUNE MÅL- OG INDHOLDSBESKRIVELSE FOR SKOLEFRTIDSORDNINGER. August 2014 Børn og Unge

HERNING KOMMUNE MÅL- OG INDHOLDSBESKRIVELSE FOR SKOLEFRTIDSORDNINGER. August 2014 Børn og Unge HERNING KOMMUNE MÅL- OG INDHOLDSBESKRIVELSE FOR SKOLEFRTIDSORDNINGER August 2014 Børn og Unge 1 Lovgrundlaget SFO erne arbejder ud fra folkeskolelovens formålsparagraf, der gælder for folkeskolens samlede

Læs mere

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 1. Sang og velkomst 2. Orientering fra skolen v. Palle Fogh 3. Orientering fra bestyrelsen v. Marie N. 4. Præsentation af Marietta,

Læs mere

Karlslunde skole - SFO Kastanien -

Karlslunde skole - SFO Kastanien - Karlslunde skole - SFO Kastanien - Kastanien SFO, her udvikles og dannes børn KARLSLUNDE SKOLE OG SFO 2018-2019 1 En samlet skole, med et fælles afsæt, for børnenes skyld Kort beskrivelse af vores kerneopgaver

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Oktober 2016

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Oktober 2016 Nyhedsbrev Gug Skole 2016 Nyhedsbrev 1-2016/17 Oktober 2016 Kære forældre I skrivende stund er eleverne i fuld sving med skolernes motionsdag et sikkert tegn på at efterårsferien står for døren. Den seneste

Læs mere

Kære forældre. Om skolefusionen

Kære forældre. Om skolefusionen Kære forældre Tusind tak for den flotte opbakning vi har fået her i opstarten af det nye skolerår til alle de nye tiltag, der er sat i værk, og der har været rigtig meget at skulle forholde sig til både

Læs mere

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Velkommen tilbage efter sommerferien Efter en fantastisk sommer med masser af sol og varme, så kneb det lidt med solstrålerne, da vi mandag kl. 9.00 bød alle elever

Læs mere

På Søndre Skole går høj faglighed hånd i hånd med høj trivsel.

På Søndre Skole går høj faglighed hånd i hånd med høj trivsel. Søndre Skole På Søndre Skole går høj faglighed hånd i hånd med høj trivsel. HVAD ER MOBNING? Mobning er systematiske udstødelseshandlinger, der typisk opstår i fællesskaber, der mangler sammenhold eller

Læs mere

De pædagogiske læreplaner for Daginstitution Bankager 2013-2014

De pædagogiske læreplaner for Daginstitution Bankager 2013-2014 Overordnet tema: Overordnede mål: X Sociale kompetencer Krop og bevægelse Almene Kompetencer Natur og naturfænomener Sproglige kompetencer Kulturelle kompetencer De overordnede mål er, at den pædagogiske

Læs mere

Provstegårdskolen. Forårs SFO for dit barn. Det Sammenhængende Børne og Ungeliv

Provstegårdskolen. Forårs SFO for dit barn. Det Sammenhængende Børne og Ungeliv Provstegårdskolen Forårs SFO for dit barn Det Sammenhængende Børne og Ungeliv Forårs SFO for dit barn I Odense Kommune arbejdes der hen imod Et sammenhængende børne- og ungeliv. Det sammenhængende børne-

Læs mere

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup skole En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1 Distrikt Hjallerup I august 2016 træder de nye skoledistrikter i Brønderslev Kommune officielt

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Skolereform din og min skole

Skolereform din og min skole Skolereform din og min skole Information til forældre April 2014 Natur og Udvikling Folkeskolereform i trygge rammer Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Regnbuens Børnehave 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere