Referent: Corinna Hansen Mødeleder: Klarafine Lildholdt. Punkt Emne Beslutning/drøftelse/orientering. Velkommen til nye skolebestyrelsesmedlemmer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referent: Corinna Hansen Mødeleder: Klarafine Lildholdt. Punkt Emne Beslutning/drøftelse/orientering. Velkommen til nye skolebestyrelsesmedlemmer"

Transkript

1 Referat af skolebestyrelsesmøde den kl Deltagere: René Bang, Corinna Hansen, Bintha Andersen, Karen Sørensen, Ditte Jensen, Klarafine Lildholdt, Lotte Greve, Rasmus Rubinstein, America Crespo, Janaki Tuljapurkar, Qasim Sikandar Referent: Corinna Hansen Mødeleder: Klarafine Lildholdt Punkt Emne Beslutning/drøftelse/orientering Velkommen til nye skolebestyrelsesmedlemmer Vi lavede en kort præsentationsrunde. SB-12 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. SB-13 Forretningsorden Bilag 1 Vedtagelse af ændringer Klarafine gennemgik forslag til ændringer til forretningsordenen. Skolebestyrelsen aftalte, at dagsorden til møder skal udsendes senest 3 hverdage før mødet (dvs. senest fredag, når møderne afholdes onsdag) - 2, stk. 3. Øvrige forslag blev godkendt.

2 SB-14 Planlægning af kontaktforældremøde Planlægning, format, formål og indhold blev besluttet Skolebestyrelsen Aftalte at afholde møde d. 22. november 2017 kl Aftalte at ledelsen inviterer Kontaktforældrene til mødet Aftalte at ledelsen faciliterer mødet Uddybning fra mødet Skolebestyrelsen drøftede, om vi skal afholde særligt møde med Kontaktforældrene,og hvad formålet i givet fald skulle være. Herunder drøftede Skolebestyrelsen, om mødet med Kontaktforældrene helt skulle erstattes af det obligatoriske årlige møde for alle forældrene. Der blev skabt konsensus om et møde for Kontaktforældrene. Formålet er at igangsætte et egentligt samarbejde mellem Kontaktforældrene og Skolebestyrelsen, så Skolebestyrelsen i højere grad repræsenterer forældrene og ikke bare de enkelte medlemmers egne holdninger. Mødet er også vigtigt for at støtte op om det nye tiltag med en opdeling af Kontaktforældre og Trivselsudvalg. Ideer: Evaluering af den nye skoledag, oplægsholder, vidensdeling mellem kontaktforældre, hvorfor adskilt kontaktforældre og trivselsforældre, forventninger til kontaktforældre, hvad har kontaktforældre brug for fra Skolebestyrelsen.

3 SB-15 Forældrefolder om Trivselsgruppe og Kontaktforældre Skal skolen lave en rigtig folder? Beslutning Skolebestyrelsen besluttede at der skal udarbejdes en egentlig printvenlig folder at den skal oversættes til engelsk at René skulle undersøge mulighederne for oversættelse til andre sprog Uddybning fra mødet Ud over folder om Trivselsgruppe og Kontaktforældre drøftede skolebestyrelsen også velkomstfolderen målrettet nye forældre til skolen. Den folder trænger også til et brush-up og bør også oversættes. Skolebestyrelsen aftalte, at Janaka og America sender input (hvad savnede de at høre om) til ledelsen.

4 SB-16 Status på Identitet og Arbejdsgrundlag for VAS Bilag 2 Orientering og beslutning Skolebestyrelsen Aftalte at sætte status om arbejdsgrundlag på skolebestyrelsens årshjul (René eksekverer) Aftalte at ledelsen udarbejder forslag til værdigrundlag for VAS til drøftelse og godkendelse i skolebestyrelsen René orienterede om Arbejdsgrundlaget, der indeholder 6 punkter. Input er kommet på baggrund af interviews med lærere, elever, forældre. Der har været afholdt forskellige samarbejdsdage med medarbejderne og selve arbejdsgrundlaget er udarbejdet i samarbejde med konsulentfirmaet UKON. Arbejdsgrundlaget er det medarbejderne skal arbejde efter og afspejle skolens værdier. 1.Samarbejde (fokus på team og fælles mindset) 2.Kommunikation (hvordan og hvor meget) 3.Arbejdsmiljø (er noget vi skaber sammen) 4.Åbenhed og forstyrrelse (observationer af praksis og praksisudvikling) 5.Fællesskab (både faglige og sociale) 6.Ansvar og beslutning (hvem gør hvad, den kompetente beslutning tages af dem der er tættest på barnet) Arbejdsgrundlaget mangler nu kun få tilrettelser, det skal masseres ud i hverdagen, skolens identitet skal vises og manifesteres til forældre ved et arrangement senere. MED-udvalg og ledelse holder processen i gang, og der er en implementeringsplan.

5 SB-17 Økonomiopfølgning (bilag på mødet) Orientering og beslutning Skolebestyrelsen Aftalte at ledelsen til næste møde fremlægger forslag til brug af overskydende midler Der er overskud på driften, da der var penge tilbage fra byggesagen. De digitale abonnementer er betalt 3 år frem. Der er underskud på lønnen, da flere medarbejdere er stoppet (feriepenge). Der har endvidere været et par langtidssygemeldinger. Sammenlagt forventer René, at vi kommer ud med et lille overskud.

6 SB-18 Kvalitetsrapport Bilag 3 Skolebestyrelsen gennemgik de resultater, der allerede foreligger, dog mangler der en del data. Resten fremlægges på næste skolebestyrelsesmøde. Ledelsen tilføjer kommentarer, herefter skal skolebestyrelsen kommentere. Skolen er godt på vej til at nå resultatmålet om, at 80% af eleverne skal have gode resultater i. Målet er et nationalt mål. VAS tosprogede elever klarer sig generelt bedre end Københavns samlede tosprogede elever. Ledelsen vil evaluere resultaterne fra 9.kl. prøven for at kunne målrette og forbedre indsatserne fremadrettet med henblik på at eleverne kan opnå bedre karakterer. Der er generelt positive resultater i den nationale trivselsmåling. Elevfraværet er lavt. SB-19 Status faglig handleplan Orientering VAS er på faglig handleplan, da 9. klasserne tidligere har fået lavere karakterer end forventet. Det er nu sidste år på handleplan. For at have øget fokus på læsning er 2 læsevejledere er på uddannelse. Der er endvidere fokus på lærer-pædagogsamarbejde.

7 SB-20 Udflytterbørnehave på Fengersvej Drøftelse/beslutning Rasmus orienterede om udflytterbørnehave og kommenterede den manglende kommunikation og koordinering fra fritidshjemmet ift. at der nu kommer en bus til udflytterbørnehave på Fengersvej. Det betyder mere trafik i området. Skolen har ikke været vidende om det. René kontakter Kirsten for at forsøge at løse det forventede trafikproblem. [Eftermødebemærkning. Bussen ankommer kl. 8.15, altså efter skolen er startet.] Opsigelse Henriette Nielsen har desværre opsagt sin stilling som afdelingsleder, med virkning fra Henriette har været glad for at være på VAS, men har fået sin gamle stilling tilbage på Lergravsparkens skole. Vi søger en ny afdelingsleder med opstart den Elev- og årsplaner Årsplaner skal i år laves i MeeBook i dansk og matematik, mens elevplanerne skal lave i en intraskabelon. Årsplanerne er forbi deadline, mens elevplanerne skal være klar til de første skole-hjem-samtaler. Projektuge For at understøtte børnenes læring i relation til projektarbejdsformen, er VAS begyndt at lave to årlige projektarbejdsuger. Formålet er at dygtiggøre og forberede børnene i de nye eksamensprøveformer, der bl.a. kræver faglighed på tværs og en anden metodisk tilgang. Nyttejobbere Skolen har fået to nyttejobbere, der skal hjælpe med affaldssortering og i EAT-boden. Det skulle gerne lette opgaven for børnene, der lige nu har travlt i boden, og de små har svært ved at løfte lågene til de store affaldsspande. Faldende sygefravær VAS har stadig et faldende sygefravær blandt medarbejderne. Vores måltal er 11,4 fraværsdagsværk pr. fuldtidsansat og lige nu ligger skolen på 7,6. Prognosen for året ligger til 10,6 og er altså bedre end måltallet.

8 SB-22 Nyt fra: Forældre, Personale, Ledelse Opsigelse Henriette Nielsen har desværre opsagt sin stilling som afdelingsleder, med virkning fra Henriette har været glad for at være på VAS, men har fået sin gamle stilling tilbage på Lergravsparkens skole. Vi søger en ny afdelingsleder med opstart den Elev- og årsplaner Årsplaner skal i år laves i MeeBook i dansk og matematik, mens elevplanerne skal lave i en intraskabelon. Årsplanerne er forbi deadline, mens elevplanerne skal være klar til de første skole-hjem-samtaler. Projektuge For at understøtte børnenes læring i relation til projektarbejdsformen, er VAS begyndt at lave to årlige projektarbejdsuger. Formålet er at dygtiggøre og forberede børnene i de nye eksamensprøveformer, der bl.a. kræver faglighed på tværs og en anden metodisk tilgang. Nyttejobbere Skolen har fået to nyttejobbere, der skal hjælpe med affaldssortering og i EAT-boden. Det skulle gerne lette opgaven for børnene, der lige nu har travlt i boden, og de små har svært ved at løfte lågene til de store affaldsspande. Faldende sygefravær VAS har stadig et faldende sygefravær blandt medarbejderne. Vores måltal er 11,4 fraværsdagsværk pr. fuldtidsansat og lige nu ligger skolen på 7,6. Prognosen for året ligger til 10,6 og er altså bedre end måltallet. Bintha pointerede, at hun ikke altid udtaler sig på alle medarbejderes vegne, det kan også være på egnes veje det vil fx være tilfældet, når der kommer nye punkter op, der ikke har været på dagsordenen. Det er vigtigt, at der skelnes, så der i referatet står, om det er en generel opfattelse eller medarbejderrepræsentantens egen. SB-23 Evt. Intet

9 Punkter til kommende møder - Udkast om ordensregler på VAS - Evaluering af kontaktforældremødet d.22.nov. - Velkomstfolder. Ledelsen kan få input. - Værdigrundlag - Princip for hvordan vi arbejder af principper - Brug af midler - Kvalitetsrapport

Afbud: Ditte Jensen, Lotte Greve, Karen Sørensen. Mødeleder: Corinna Hansen Referent: Klarafine Lildholdt

Afbud: Ditte Jensen, Lotte Greve, Karen Sørensen. Mødeleder: Corinna Hansen Referent: Klarafine Lildholdt Referat Skolebestyrelsesmøde den 29.11 2017 Deltagere: René Bang, Corinna Hansen, Kaspar Hviid, Bintha Andersen, Klarafine Lildholdt, America Crespo, Janaki Tuljapurkar, Qasim Sikandar, Rasmus Rubinstein

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den

Referat af skolebestyrelsesmøde den Referat af skolebestyrelsesmøde den 14.3.2018 Deltagere: René Bang, Corinna Hansen, Kaspar Hviid, Bintha Andersen, Ditte Jensen, Klarafine Lildholdt, Lotte Greve, America Crespo, Qasim Sikandar Afbud:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde den kl

Skolebestyrelsesmøde den kl Skolebestyrelsesmøde den 13.06.2018 kl. 17.00 20.00 Deltagere: René Bang, Kaspar Hviid, Karen Sørensen, Klarafine Lildholdt, Lotte Greve, Rasmus Rubinstein, Qasim Sikandar Afbud: Corinna Hansen, Bintha

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde den kl (spisning fra )

Referat af Skolebestyrelsesmøde den kl (spisning fra ) Referat af Skolebestyrelsesmøde den 22.08.2018 kl. 17.00 20.00 (spisning fra 17.00 17.30) Deltagere: René Bang, Corinna Hansen, Kaspar Hviid, Bintha Andersen, Karen Sørensen, Ditte Jensen, Klarafine Lildholdt,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Tirsdag d. 25. april 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 30. april 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat Skolebestyrelsesmøde d. 07.03.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Møde nr.:6/16-17 Gæster: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat Tid og sted Til stede Afbud fra Referent Ordstyrer Sang, kage, frugt Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat Den 8. april 2015 kl. 18.30-21.00 i afd. Ullerslev Karen Rasmussen, Dorrit Høgh, Birgit Landtved,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 31. oktober :00-20:00

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 31. oktober :00-20:00 Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard, Lars Lerke og Henriette Iversen Elevrepræsentanter: Anne

Læs mere

Afbud. Indkaldt. Mødeleder. Referent. Fremmødt. Møderække. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt. 2. Godkendelse af referat

Afbud. Indkaldt. Mødeleder. Referent. Fremmødt. Møderække. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt. 2. Godkendelse af referat Indkaldt Mødeleder Møderække Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Tirsdag den 23.8.2016 kl. 18.00 21.00 Niels Christian Nielsen, Hanne Kjær Jørgensen, Christian Lundegaard Nielsen, Britta Gernaey, Esben Sejer

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Torsdag den 9. november 2017 kl. 19-21 Sted: Bindslev Skole Deltagere udover bestyrelsen: Louise Høholt og Birgit Amtoft Mødeleder: Christian Afbud fra Kristian Voerså

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Skolernes mål og handleplaner

Skolernes mål og handleplaner Skolernes udviklingsplaner Nationale mål Kommunal kvalitetsrapport Nationale mål Nationale mål Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Måltal Mindst 80 procent af eleverne

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen (Afbud), Lars Pano Thørs, Anna Ilsøe, Henriette Bernhoff Lungholt, Lotte Falck, Thomas Berlin

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant, næstformand) Denise Robinson

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Tid: Kl. 17.00 18.00: Møde med skoleudvalgsformandskabet Kl. 18.00 18.30: Formøde forældre / spisning (tilmelding senest mandag kl. 12) Kl.

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord

Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord Inviterede: Andreas W. Christoffersen, Christel M. Billeskov

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 9.11.2016 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Afd. Søager Møde nr.:3/16-17 Gæster: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag (fra

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Lars Lerke, Bettina Lysgaard og Henriette Iversen

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 51 Onsdag d. 16. august 2017 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Sundbyøster Skole Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Medlemmer: Anette, Signe, Lasse, Karen Margrete, Sidd, David, Thomas, Michael, Line, Christina, AC, Niels og elever Afbud: Ref.:

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af skolebestyrelsesmøde d. 15.06.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Møde nr.:8/16-17 Gæster: - Dato: Tid: 18.00 21.00 Dagsordenpunkt 1. God sommer Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af: Skolebestyrelsesmøde d. 03. 10. 2018 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Alaa Tomika, Ane Hag, Camilla Kunz, Dea Franck, Jens Frandsen, Johanne

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde nr Mandag d , kl

Referat skolebestyrelsesmøde nr Mandag d , kl SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat skolebestyrelsesmøde nr. 6 2017-18 Mandag d. 05.02.18, kl. 18.00-21.00 Dato: 31.1.18 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte Graatang Morten Smistrup,

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 25. oktober klokken 19.00-21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Kristian

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. NOVEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. NOVEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D.. NOVEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl. 18.30 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Tove Lind, Miki Kalfner, Daniel Denta, Christina Grøntved,

Læs mere

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018 1. Forretningsordenens område. - Denne forretningsorden er gældende for Vemmedrupskolens skolebestyrelse. 2. Skolebestyrelsens sammensætning. - Skolebestyrelsen sammensættes i henhold til folkeskolelovens

Læs mere

Referat 27. september 2017

Referat 27. september 2017 Referat 27. september 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 17:0019:30 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 27. februar 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 27. februar 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 27. februar 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor Formøde kl. 18.30 på Hans Jørgens kontor for de forældrevalgte repræsentanter. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt

Læs mere

Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler

Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler Vore værdier Med eleven i centrum sætter vi fokus på samarbejdet mellem skole og hjem, på Funder og Kragelund skoler.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel SKOLE/HJEM SAMARBEJDET: Overordnet mål: at der etableres et frugtbart, forpligtende, dialogbaseret skole/hjem-samarbejde til gavn for elevernes trivsel, udvikling og uddannelse. Målet for skole/hjem-samarbejdet

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 08.06.2017 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat af Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 08.06.2017 Personalerummet 19:00/21.30

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat 22. august 2018

Referat 22. august 2018 Referat 22. august 2018 Dagsorden og referat Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:3019:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig,

Læs mere

Fælles skolebestyrelse for Damhusengens Skole

Fælles skolebestyrelse for Damhusengens Skole Fælles skolebestyrelse for Damhusengens Skole Referat for skolebestyrelsesmøde Dato: 9.8.2017 Tid: 17.15-19.30 Sted: Vanløse Skoles konferencelokale Mødedeltagere: Louise, Caroline, Birgitte, Else Marie,

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej København V, den 14. januar 2015 Deltagere: Anette Dybdal Fenger formand (afbud) Henrik Mønsted Larsen næstformand Karen Grubbe forældrerepræsentant (afbud) Steffen Harpsøe forældrerepræsentant Catja Friis

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 22. februar :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 22. februar :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) 22. februar 2016 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd.

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd. Dagsorden og Referat Vedrørende: Referat skolebestyrelse Mødedato: 25092017 Kl. 17-20 Deltagere: Tina, Mikkel, Emil, Mette J, Mette W, Rikke, Stinne, Lars, Charlotte, Torben, Birgitte, Erik, Lene, Henrik,

Læs mere

Syvstjerneskolen - principper

Syvstjerneskolen - principper Princip for samarbejdet mellem skole og hjem, herunder forældreansvar Formål: Ramme: Kommunikationen mellem skole og hjem skal sikre, at skolen og forældrene i samarbejde tager ansvar for det enkelte barns

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen. Referat af skolebestyrelsesmødet d

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen. Referat af skolebestyrelsesmødet d Kommende møder: 12.1.2015 (Afd. Rollo), 3.2.2015 (Afd. Karise), 11.3.2015 (Afd. Hylleholt), 9.4.2015 (Afd. Rollo), 12.5.2015 (Afd. Karise), 11.6.2015 (Afd. Hylleholt) Mødedato: 11.12.2014. kl. 18-21.30

Læs mere

Gensidige forventninger om samarbejde mellem skole og hjem

Gensidige forventninger om samarbejde mellem skole og hjem Gensidige forventninger om samarbejde mellem skole og hjem Amager Fælled Skole er en skole med en vilje til at møde elever og forældre med respekt og en vilje til at dyrke mangfoldigheden. Men også en

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 6. februar 2008 kl. 17.30 21.00 (Lisbeth klargør lokalet og Peter giver lagkage) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen

Læs mere

30 Mette har været tilsynsførende på skolen her i 4 år.

30 Mette har været tilsynsførende på skolen her i 4 år. Mødeleder: Irene Gabel Referent: Rikke Munkholm Orientering Beslutning/produktionsdomæne Debat/det personlige domæne Refleksion/Refleksionsdomæne Skolen sørger for forplejning til mødet under punkt 7.

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde Møde Skolebestyrelsesmøde Sofiendalskolen Skoleforvaltningen Lange Müllers Vej 18 9200 Aalborg SV Tid Sted Mødeleder: Referent: 27-08-2018, kl. 17.00-19.00 med

Læs mere

Dagsorden 25. oktober 2017

Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 17:00-19:30 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst.

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst. DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 23. maj 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Skolen med fokus på trivsel og udfordringer til alle

Skolen med fokus på trivsel og udfordringer til alle Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Dato: 1.8.2017 hojekolstrupskole@aabenraa.dk www.hkolstrupskole.dk Referat fra skolebestyrelsesmøde den 13.6.2017 kl. 18.30 20.30 Mødested: Personalestuen Afbud

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D.. MARTS 17, KL. 17:30 :00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/ Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afd. Nord

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/ Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afd. Nord SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Tlf. 4477 3960 www.skovlundeskole.dk 28. september 2017 Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/9-2017 Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Formålet med punktet er, at præsentere elevrådsrepræsentanterne

Formålet med punktet er, at præsentere elevrådsrepræsentanterne 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat 1. Velkommen til elevrådet 2. Præsentation af Anne, som ny udskolingsleder 3. Fremlæggelse af kost og inklusionsprincippet Referat Dagsorden til skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Referat 25. april 2017

Referat 25. april 2017 Referat 25. april 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:3019:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde.

Referat Skolebestyrelsesmøde. Referat Skolebestyrelsesmøde. Mødedato, tid og sted: Tirsdag den 13/11 kl. 18.30 21:00 Lyshøjskolen Vi tager billeder til skoleporten fra 18:25 af nye medlemmer. Deltagere: Forældrevalgte: Bitten Haulrig,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Sted: Personalerummet Dato og tid: 29. januar 2019, 18.30-20.30 Deltagere: Afbud: Møderækken: 28. august 26. september 30. oktober 6. december 29. januar

Læs mere

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj Placering: Bjørnehøjskolen» Skolebestyrelsesmøder - Bjørnehøjskolen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 24-08-2017 kl.:

Læs mere

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 4. december 2013, kl. 17.00-20.00 Dagsorden Møde nr. 37 Fraværende: Claus Goldberg, Hanne Hedeman fra pkt. 3 Mødeleder: Susanne Pihl Hansen ORIENTERING OM

Læs mere

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken Dagsorden og Referat Vedrørende: 20180827 Dagsorden Mødedato: 27082018 Kl 17-20 Deltagere: Mikkel, Emil, Lene, Lise, Mogens, Sille Torben, Louise, Lars, EMØ, BBO, AHA Afbud: Rikke, Henrik Vestskolen Afd.

Læs mere

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt Indkaldt Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Hanne K. Jørgensen, Jesper B. Østergaard, Britta Gernaey, Esben S. Boëtius, Charlotte Villumsen, Mathilde Ilsøe, Asger B. Abrahamsen, Olaf Irgens, Helle E. Breinbjerg,

Læs mere

Dato og tid: onsdag 6. december , Frederiksstadsgade 6, byg. 5.

Dato og tid: onsdag 6. december , Frederiksstadsgade 6, byg. 5. Referat skolebestyrelsesmøde Dato og tid: onsdag 6. december 2017 17.30-18.45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5. Deltagere: Forældre: Jan, Ditte, Tine, Thorbjørn, Lone, Susanne, Sidsel, Helle (sup.). Elever:

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro 1 af 6 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro NB! Mødereferatet indskrevet i forlængelse af dagsordenspunkterne. Deltagere:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: onsdag d. 20. juni 2018

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: onsdag d. 20. juni 2018 Utterslev Skole Mangfoldighed gør stærk lærende fællesskaber læring for fremtiden Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: onsdag d. 20. juni 2018 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00

Læs mere

Jette Bjerg Brix (Torben Kjær Andersen, 1. suppleant er adviseret), Brian P. Simonsen, elevrådsrepræsentanter fra Bakkevej, Gabelsvej og Skovbrynet.

Jette Bjerg Brix (Torben Kjær Andersen, 1. suppleant er adviseret), Brian P. Simonsen, elevrådsrepræsentanter fra Bakkevej, Gabelsvej og Skovbrynet. REFERAT/DAGSORDEN SB-møde Gabelsvej 28. oktober 2015 kl. 17.30-19.30 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Mikael F. Sørensen, Maria S. Thøgersen, Anja

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen HJ Gitte Olsson FL Henrik H. Mikkelsen

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl Dagsorden NPS bestyrelsesmøde 12.10.16 kl. 17-19.00 Sted: Personaleværelset på Nørrebro Park Skole. B = beslutning O = orientering D = drøftelse Punkter Motivering Referat Til stede Mai Hella 8b Blerina

Læs mere

Forældre. 6. august Kære alle forældre. Velkommen tilbage efter sommerferien.

Forældre. 6. august Kære alle forældre. Velkommen tilbage efter sommerferien. 6. august 2015 Kære alle forældre Velkommen tilbage efter sommerferien. Nu er sommerferien ved at være forbi og vi skal på Herstedøster skole snart have fornøjelsen af jeres børn igen, hvilket vi glæder

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Tilstede: Sanne Hansen, Kirsten Knudsen, Helle Ertmann, Helle Nissen, Ruth Haltrup, Tina Nielsen, Rikke Rasmussen, Hanne Frisgaard og Lene

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 20. maj Tidspunkt kl Afdelingen i Nyråd. Thorsten Gregersen

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 20. maj Tidspunkt kl Afdelingen i Nyråd. Thorsten Gregersen Dato 20. maj 2015 Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Nyråd Thorsten Gregersen Søren Oldenburg, Nicolaj Lund Madsen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

Dagsorden og referat. Dato: Tid: Sted: SIM. Stouby Skole, Hornsyld Skole, Stenderup Skole og SIM

Dagsorden og referat. Dato: Tid: Sted: SIM. Stouby Skole, Hornsyld Skole, Stenderup Skole og SIM Dagsorden og referat Emne: Fælles Skolebestyrelsesmøde Dato: 24.1.2018 Tid: 18-21 Sted: SIM Mødedeltagere: Skolebestyrelsesmedlemmer og ledere fra Rårup Skole, Stouby Skole, Hornsyld Skole, Stenderup Skole

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Dagsorden 19. september 2018

Dagsorden 19. september 2018 Dagsorden 19. september 2018 Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen skal

Læs mere