Team Booking. Booking systemet med fokus på samhandel. Denne beskrivelse skal hjælpe interesserede ved deres første møde med programmet Team Booking.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Team Booking. Booking systemet med fokus på samhandel. Denne beskrivelse skal hjælpe interesserede ved deres første møde med programmet Team Booking."

Transkript

1 Team Booking. Booking systemet med fokus på samhandel. Denne beskrivelse skal hjælpe interesserede ved deres første møde med programmet Team Booking. Henrik Jacobsen

2 Indhold Generelt om Team Booking Hvorfor nu endnu et booking program?... 3 Hvem ejer og driver Team Booking?... 3 Hvem benytter systemet?... 3 Platform Basis moduler Tilkøbs moduler Modulbeskrivelser... 4 Generelle funktioner... 4 Branche specifikke menuer... 5 Daglige funktioner... 5 Check-ind/ud... 5 Finansdelen... 6 Statistik... 7 Internt booking system til overnatningssteder... 8 Internt booking system til oplevelser og banetider Færgebooking moduler Internt booking system til færgebooking Pladsreservationssystem med reservationsplaner Færgereservationer Stregkodeskanning Færgereservationer Kundens side Grupperabat modulet til færge rabatter Automatisk mail med lastelisten og / eller reservationsoversigten Internt booking system til behandlings centre Fælles portal til salg af pakkerejser Portal til salg af aktørens egne ydelser Havne booking med Google map overlay Havne guiden til registrering af ankomster Ipad program til kontrol af gæste registreringer + registrering af nye Rejse arrangør funktionerne Afrunding... 22

3 Generelt om Team Booking. Hvorfor nu endnu et booking program? Team Booking er ikke blot endnu et program i rækken af Booking programmer på markedet i dag. Systemet adskiller sig på flere områder fra andre systemer. Specielt er samarbejde mellem forskellige aktører i systemet prioriteret højt. Team Booking er delt op i hovedsystemer hvor aktører i det samme hovedsystem har mulighed for alle former for samarbejde/samhandel. Hvem ejer og driver Team Booking? Team Booking er udviklet af Team Jacobsen i samarbejde med Læsø Pakkerejser Aps og Færgeselskabet Læsø. Team Booking er i dag 100% ejet af Team Jacobsen som også er ansvarlig for driften. Hvem benytter systemet? Over 90% af overnatningsstederne og næsten alle arrangører af oplevelses ture, Turistbureauet og Færgeselskabet på Læsø bruger i dag systemet som deres daglige værktøj. Vi har også haft den store glæde at sælge systemet til Samsø hvor hotellerne nu også her dagligt bruger systemet som deres interne system. Her udnyttes systemet også af en lokal rejsearrangør til ekstern booking hos overnatningsstederne og Samsø Færgerne. I efteråret 2012 blev der desuden skrevet kontrakt med Ærø portalen om brug og videresalg af systemet. Senest har også Ærøfærgerne skiftet deres reservationssystem ud med Team Booking systemet. Platform. Team Booking er 100% on-line baseret og kan umiddelbart anvendes af alle PC er forbundet til Internettet. Programmet opdateres løbende på en hosted Server og opdateringen er normalt uden gener for brugerne. Teknisk arbejder systemet på nyeste Microsoft platforme hvor motoren er en Microsoft SQL database. Basis moduler. Team Booking kan efterhånden tilbyde følgende funktionalitet i basissystemet Internt booking system til overnatningssteder med mulighed for arrangementer. Internt booking til arrangører af oplevelser. (Sejlture, koncerter, Rideture, Endags kombinationsture m.m.) Internt booking system til idrætsanlæg, f.eks. Tennis baner. Internt booking system til behandlings centre med arbejdsplan styring m.v. Fælles Portal til salg af pakkerejser Aktørens egen portal til direkte salg og med betaling til egen gateway. Rejse arrangør funktioner med komplet afregningssystem. Tilkøbs moduler. Internt booking system til færgereservationer Færgereservationer Gæstens side Færge pladsreservations system. Havnebooking med Google map overlay. POS system med bordreservation

4 Modulbeskrivelser Modulbeskrivelserne beskriver de enkelte funktioner i meget kort form. Der vil selvfølgelig være masser af mindre funktioner som ikke er medtaget i denne beskrivelse. Ring eller mail hvis vi mangler noget. Generelle funktioner Nedenstående funktioner er generelle og er derfor gældende for alle moduler. Funktioner som kun er tilgængelige for enkelte moduler beskrives under den enkelte modul beskrivelse. Alle moduler i systemet tilbyder: Sæsonstyring af priser. Kopifunktion mellem Sæsoner for nem opstart af nyt år. Tekster på Dansk, Tysk og Engelsk Salg af egne ydelser gennem andre aktører i samme system. At agere rejsearrangør ved at sælge andres ydelser. Salg af tillægskøb knyttet til den enkelte Ydelse. Gruppe rabat med rabat ved køb af ydelser på tværs af aktørerne. Avanceret Finans system med afstemnings procedurer og individuel kontoplan. Mulighed for eksport af månedens tal til standard Økonomisystem. Elektronisk import af advis fra PBS til afstemning af posteringer. Styring af kortgebyrer på Danske og udenlandske kort Provisions styring ved ekstern booking med styring af afregnet provision. Rykker lister til udestående debitorer. Statistik modul med grafisk visning af salg fordelt på Måneder / Ydelser / Nationaliteter / Salgssteder m.m. Afrejse og ankomst lister. Afsendelse af mail bekræftelser med eget Logo og vedhæftet pdf med info fra aktøren.

5 Branche specifikke menuer Menuerne er tilrettet de enkelte brancheløsninger. Administrator Færgesystemet Wellness Overnatning Daglige funktioner Fælles for alle reservationer er at detaljer på reservationen kan ses og rettes i reservationsdetalje vinduet. Fra vinduet kan udskrives, mailes, udvides med flere reservationer, oprettes tillægskøb, flyttes dato, aflæses historik og finansposteringer, annulleres, registrere betalinger og meget mere. Check-ind/ud Hold styr på ankomster og afrejser fra Check-ind/ud funktionen.

6 Finansdelen Systemet har en meget stærk finans del. Hver aktør har sin egen kontoplan som kan udbygges med individuelle konti. Følgende skærmbilleder viser kun et lille udsnit af funktionerne i finans. Herover et eksempel på finans balance i en meget stille periode. De to nederste linjer er posteriger tilhørende kontoen markeret med grønt i perioden. Transaktionsoversigt med opsummering på de enkelte konti. Systemet er udbygget med advis import fra PBS og Teller.

7 Statistik Systemet tilbyder en bred vifte af statistik. Statistik tal er altid opdaterede. De er ikke baseret på forældede kørsler men altid real time udtræk. Herover vises statistik på solgte reservationer på i forhold til hvad der var solgt sidste år på samme tidspunkt. Den viser altså om aktøren er foran eller bagud i forhold til sidste sæson. Statistikken viser kun solgte overnatninger men samme statistik kan trækkes for færgereservationer, oplevelser og behandlinger. Solgt gennem i 2011 / 2010 Solgt til udlændinge gennem fordelt på nationalitetet i Statistikkerne kan danne grundlag for lovpligtig indberetning af overnatninger. Team Booking har over 15 forskellige statistik udtræk.

8 Internt booking system til overnatningssteder. Det daglige redskab for overnatningsstederne er reservationsoversigten. Herover et eksempel fra det virkelige liv. Datoer skiftes hurtigt på øverste række knapper. Nederst vælges andre oversigter som kan være ydelser hos samarbejdspartnere. Herover et eksempel på tilrettelagte arrangementer for et overnatningssted. Navne på arrangementer er klippet fra af hensyn til anonymitet. Ved klik på de grønne bokse vises reservationer på arrangementet. Farve skifter til gul hvis der kun er en plads tilbage og rød hvis arrangementet er optaget. Arrangementerne kan defineres således at de automatisk medtager værelser efter hvor mange personer deltager. Programmet indeholder en avanceret funktion til fordeling af større grupper på ønskede værelser. Specielle funktioner for overnatningsstederne er blandt andre: Ankomst, rengørings og afrejse lister. Køkkenlister. Fordeling af grupper på værelser.

9 Internt booking system til oplevelser og banetider. Det daglige redskab for arrangører af oplevelser er reservationsoversigten. På ovenstående eksempel vises nogle af de tilbud der tilbydes til gæster som ønsker at besøge Læsø på en endags tur. I eksemplet ses busture med kun en ledig plads. Flere ture kan beregne ledighed på samme pladser ved hjælp af et indbygget pulje system som effektivt forhindrer overbooking Systemet holder ved hjælp af et fordelings princip styr på afregning til de underliggende aktører. Eksempelvis udløser salg af en endags cykeltur et beløb til Cykeludlejning, Færgen, Restauranten og Turistbureauet. Alle disse posteringer genereres i Finans modulet og afregnes månedsvis. De underliggende aktører kan følge med i reservationerne efterhånden som de bekræftes.

10 Færgebooking moduler Internt booking system til færgebooking Det daglige redskab til behandling af færgereservationer er et nyt specialudviklet system. Specielle funktioner for færge reservationssystemet er blandt andre: Afsendelse af reservationsnumre via mail eller SMS Refusion af annullerede reservationer til gæsten via API til betalings gateway Behandling af notat fra gæster med afmærkning af behandlede. Massereservationer. Reservationslister med sammentælling af enheder fordelt på last enheds typer. Søgning i passager kartotek på reservtionsnumre, navn, telefon eller bil registrering. Sammenkædning af artskoder og billetter så 1 artskode kan tilvælge flere billetter. Mulighed for lovlig overbooking. I forbindelse med at Ærøfærgerne tog systemet i brug er den interne brugerflade blevet optimeret på mange punkter. Pladsreservationssystem med reservationsplaner. Færge reservations systemet beregner restpladser på færgerne ved hjælp af et nyudviklet plads reservations system. Plads reservations systemet arbejder med flere forskellige reservations planer pr. færge hvilket gør indsætning af reservefærge hurtigt og problemfrit. Pladsreservationssystemet indeholder: Opdeling af køretøjer i valgfrit antal kategorier, eksempelvis 3 forskellige højder. Mulighed for breddefaktor til pladsberegning. Begrænsning af samlet last i Tons. Begrænsning af Førerløse biler. Begrænsning af Personer, Farlig gods afgange. Hurtig skifte mellem reservationsplaner ved anvendelse af hængedæk.

11 Færgereservationer Stregkodeskanning. Registrering af reservationer og betalinger kan ske ved stregkodeskanning på fast monterede standard skannere eller på håndskannere. Efter skanning får operatøren klar besked på alle ønskede detaljer om reservationen For at kunne give operatøren effektive meddelelser ved skanning skal den korrekte afgang skannes. Denne afgang bruges som reference ved skanning. Afgangen skannes på A4 som vist til venstre. Dette gælder kun håndskannerne. Til højre vises et par eksempler på meddelelser til skanner operatøren. Her er yderligere et par eksempler på meddelelser: Billetten er ikke fuldt betalt. Forkert sejlretning. Forkert tidspunkt. Reservationen er ikke på en færgeafgang. Reservationen blev allerede for 2 sekunder siden registreret som ankommet! Hvis afgang er forkert farves afgangens navn gul. Hvis dato er forkert farves dato gul. Hvis tid er forkert farves tidspunkt gul som i ovenstående eksempel.

12 Færgereservationer Kundens side. Foruden ændring af reservationer via det interne system har gæsten mulighed for selv at flytte, kopiere,betale, annullere reservationer via et medsendt link på bekræftelsen. Desuden kan betalte og annullerede billetter automatisk refunderes. Kunden linkes ind til en slags personlig side. Nedenstående ses et par billeder af disse funktioner. Oversigt over gæstens reservationerne. Valgmuligheder på denne side afhænger af reservationens status. Reserverede kan flyttes, kopieres eller annulleres. Betalte kan flyttes, kopieres, annulleres og refunderes. Annullerede kan udelukkende kopieres. Ved flytning kan der vælges ny dato, overfart og afgang.

13 Grupperabat modulet til færge rabatter Et af systemets helt stærke sider er gruppe rabat modulet. Modulet kan anvendes på tværs af aktører så en rabat kan være betinget af om der eksempelvis er både en færgebillet og en overnatning på samme ordre. Grupperabatten anvendes også af færgemodulerne til at håndtere de omfattende kriterier der ofte kan være grundlag for rabatgivning. Der er gjort meget for at gøre rabatgivning så enkel som mulig, eksempelvis samles billettyper i grupperinger hvor selve rabatten retter sig efter gruppen. Modulet kan i sin nuværende udformning håndtere: Rabat på returbilletter. Rabat med speciel rabatsats på hjemtur. Rabat på samkøb af udvalgte billetter. Rabat på udvalgte ugedage Rabat på udvalgte overfarter. Rabat på grupper af varierende størrelse Rabatgivning på beløb med eller uden moms. Prioritering af rabatgrupper hvor der er flere muligheder. Periodeafgrænsning af rabatter. Automatisk mail med lastelisten og / eller reservationsoversigten. Færgerne har 2 muligheder for at modtage information om reserverede enheder. Systemet kan opsættes så der automatisk afsendes en mail lige efter booking på afgangen er lukket. Alternativt kan besætningen selv logge ind og se eller udskrive lastelisterne hvis der blot er en PC med internet på skibet.

14 Internt booking system til behandlings centre. Der er udviklet et internt redskab til styring af reservationer, arbejdsplaner, behandlere og lokaler beregnet til eksempelvis behandlingscentre. Systemet anvendes i dag af 2 behandlingscentre på Læsø. Beskrivelse af de enkelte funktioner er omfattende og vi nøjes derfor med et par skærmbilleder. Herover oversigt over mulige behandlingstider. Initialer i de hvide felter viser hvilke behandlere der er sat på opgaven. Arbejdsplan. Navne er streget over af hensyn til anonymitet. Af specielle funktioner for behandlingssystemet kan nævnes: Komplet styring af behandlernes arbejdstider. Prioriteret anvendelse af behandlere på forskellige behandlinger. Prioriteret anvendelse af lokaler til forskellige behandlinger

15 Fælles portal til salg af pakkerejser Der er udviklet en portal beregnet til salg af ydelser fra alle aktører tilmeldt et system. Formålet med portalen er at give gæsterne mulighed for selv at sammensætte en pakkerejse efter ønske og behov. valg af leverandør Valg af tilbuds pakke Indhold i kurv. Færge booking modul på portalen Til administration af portalen tilbydes: Komplet afregningssystem til håndtering af provision og tilgodehavende. Administrator modul til Portal tilbud som arbejder sammen med gruppe rabat modulet. Administrator sider til udskiftning af billeder, menu tekster, betingelser m.v. Aktørerne kan frit vælge hvilke ydelser de ønsker at sælge via den fælles portalen Der er mulighed for at tvinge gæsten til at afgive forskellige oplysninger specielt for den enkelte aktør. Som eksempel ønsker nogle aktører information om ankomst tidspunkt til hotellet.

16 Portal til salg af aktørens egne ydelser Alle aktører har mulighed for at sælge egne ydelser på deres egen unikke portal. Ovenstående viser et eksempel på salg af ydelser på egen portal. Ved egen portal gælder at: Aktøren kan frit vælge hvilke ydelser der skal sættes til salg. Der beregnes ikke provision ved salg over egen portal. Alle billeder kan udskiftes og gøres personlige. Betaling kan håndteres hvis aktøren har egen betalings gateway. Der er mulighed for indtastning af egne betingelser til godkendelse af gæsten.

17 Havne booking med Google map overlay. Havnebooking systemet er seneste skud på stammen og er stadig under udvikling. Modulet er specielt designet til at kunne håndtere IKKE faste pladser fordi mange havne netop ikke kan deles op i fast opmålte bådepladser. Bådpladserne skal ikke kunne reserveres men kunne betales ved ankomst. Betaling skal ske enten på havnens hjemmeside eller på en speciel betalingsautomat med Touch skærm. Foreløbigt skærmdump af Touch skærmen. Når gæsterne registrerer deres ankomst ledes de igennem en guide med afsluttende betaling. Ovenstående velkomstbillede er baseret på Google map kort suppleret med Symboler, knapper, arealer og skibe som hentes direkte ud fra databasen. Formålet med denne fremgangsmåde er at administrator nemt kan tilføje symboler uden af have hjælp af en grafiker. Siden er derfor meget fleksibel og dynamisk. Eksempelvis vil den til enhver tid vise belægning af både.

18 Havne guiden til registrering af ankomster. Nedenstående billedserie viser et eksempel på en registrering.

19 Efter Betaling udskrives en speciel udformet label beregnet for montering på søgelænder.

20 Ipad program til kontrol af gæste registreringer + registrering af nye. Der er udviklet et program til Ipad beregnet til at medtage på have rundtur. Ipad programmet har følgende funktioner: Der kan søge på reservationsnumre, navne og telefonnumre. Både kan flytte på plads og roteres. Der kan udsættes mærker med notat. Der kan foretages nye registreringer med tilhørende indbetalinger. Der kan indtastes notat eller kendemærker på både. Betalinger og ankomst/afrejsedato kan tjekkes. Sms log kan tjekkes (Har gæsten modtaget Sms)

21 Rejse arrangør funktionerne. Rejse arrangør funktionerne er egentlig funktioner der kan anvendes af alle aktører i systemerne. Følgende skærmdump er taget fra Læsø Turistbureau for at vise en profil hvor mange muligheder anvendes. Ovenstående viser en oversigt over ledige overnatningssteder. Her får Turistbureauet det hurtige overblik og kan direkte booke på ledige værelser. Oversigtssider fra de forskellige aktører ligger som knapper i bunden og kan åbnes på skift. En pakke kan nemt udvides med reservationer fra en aktør til den næste. Her er så foretaget en booking af turistbureauet. Vær opmærksom på at navne kun vises på reservationer som turistbureauet selv har booket. (Pink reservation) Systemet holder styr på optjent og afregnet provision og skyldige og afregnede aconto indbetalinger. Til sidst et tjek på ledige tennis tider. Det er vist ikke sæson lige i øjeblikket

22 Afrunding Denne beskrivelse skal kun ses som en hurtig gennemgang af de vigtigste funktioner i Team Booking. Vi står gerne til rådighed med yderligere information. Med venlig hilsen Henrik Jacobsen

Sådan opsætter du dit CompuBook bookingsystem med henblik på online salg via TouristOnline. Manual 2010 - version 2.0

Sådan opsætter du dit CompuBook bookingsystem med henblik på online salg via TouristOnline. Manual 2010 - version 2.0 Sådan opsætter du dit CompuBook bookingsystem med henblik på online salg via TouristOnline Manual 2010 - version 2.0 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDENDE FORKLARING...3 2. SÅDAN STARTER DU!...3 3. ADGANG

Læs mere

Læsø Pakkerejser. 7. december 2010

Læsø Pakkerejser. 7. december 2010 Læsø Pakkerejser 7. december 2010 1 1 Generelt Først lidt information om hjælpesystemet: Ord i firkantparanteser ( [ Felt ] ) refererer til knapper eller indtastningsfelter. Når der refereres til en menu

Læs mere

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 regnskabsprogrammet til den lille virksomhed Microsoft Dynamics C5 er et regnskabsprogram, der er specielt udviklet til mindre virksomheder. Alt er sat enkelt

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

NGF projekter 2015/2016 Løsningsbeskrivelse

NGF projekter 2015/2016 Løsningsbeskrivelse NGF projekter 2015/2016 Løsningsbeskrivelse 1 Ekstra e-postadresse på et medlem For et medlem som har en familie-relation kan man i dag vælge at familie-relationen altid skal have en kopi af alle e-poster.

Læs mere

IDAP manual Analog modul

IDAP manual Analog modul IDAP manual Analog modul Dato: 15-06-2005 11:01:06 Indledning Til at arbejde med opsamlede og lagrede analoge data i IDAP portalen, findes en række funktions områder som brugeren kan anvende. Disse områder

Læs mere

Bookingsystem til hoteller. JTA-Data Jylland JTA. Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-data.dk DATA. Jylland

Bookingsystem til hoteller. JTA-Data Jylland JTA. Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-data.dk DATA. Jylland Bookingsystem til hoteller -Data: C5 bookingsystem til hoteller Indhold 1. Daglig brug af bookingsystemet. 2. Ny booking et værelse 3. Ny booking flere værelser 4. Ankomst 5. Rengøring 6. Afrejse 7. Værelsesoversigt

Læs mere

Velkommen til visuel demo på SOSWEB

Velkommen til visuel demo på SOSWEB Velkommen til visuel demo på SOSWEB SOSWEB er en web- baseret totalløsning til styring af alle de aktiviteter, som nutidens virksomheder skal håndtere indenfor miljø- og sikkerhed. Både når det gælder

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer EasyXP Serien Kom godt i gang bruger/beboer Rev. 3.20 2006 KEsolutions ApS all rights reserved Author: JS.11.12.2006 Easy ver.3.20 Side 2/10 Indholdsfortegnelse 1. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade

Læs mere

Xdont version 14.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 16-06-2014

Xdont version 14.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 16-06-2014 Xdont version 14.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 16-06-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen altid skal køres fra hovedmaskinen/serveren. alle klientmaskiner

Læs mere

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014 Introduktion Unifaun Online 29-04-2014 2 Indhold 1 Introduktion til Unifaun Online... 3 1.1 Grundlæggende navigering... 3 1.2 Søgning af information... 3 1.3 Indtastning af faste oplysninger... 4 1.4 Din

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.. side 2. Adgang til webgraf 3. Opslag adresse... 4. Styring af layout.. 5. Zoom funktioner..

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.. side 2. Adgang til webgraf 3. Opslag adresse... 4. Styring af layout.. 5. Zoom funktioner.. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse.. side 2 Adgang til webgraf 3 Opslag adresse... 4 Styring af layout.. 5 Zoom funktioner.. 6 Panorere på skærmen. 7 Information om grafikken.... 8-10 Print et udsnit.....

Læs mere

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet.

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Ringsekretærers indtastning af resultater og kritikker... 2 Kom i gang Opstart af programmet... 2 En anden bruger er i gang med ringen... 3 Dommer ændringer

Læs mere

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system My Shop Online shop system Infusion name: My_Shop Ajax baseret, online SHOP system Vejledning til installation og brug -------------------------------------------------------- Author: Egon Jessen, webmaster@myphp.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

FSR - danske revisorers brancheløsning

FSR - danske revisorers brancheløsning caseware.dk FSR - danske revisorers brancheløsning Et professionelt revisions- og regnskabsværktøj, der gør opgaver i relation til planlægning, udførelse og erklæringsafgivelse mere effektivt. Hvorfor

Læs mere

Jyllinge Sejlklub Kajakafdelingen

Jyllinge Sejlklub Kajakafdelingen Jyllinge Sejlklub Kajakafdelingen Vejledning Version 1.0 4. april 2016 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 4 1.1. Hvorfor rokort.dk?... 4 2. Web... 6 2.1. Adgang... 6 2.1.1. Ret din brugerprofil...

Læs mere

Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside

Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside Dato: 18. februar 2016 Tidsbestilling, receptfornyelse og E-konsultation via hjemmesiden. Hjemmesiden består af to dele, dels layoutet og informationer, og dels en

Læs mere

Instruktion til UNGDOMSSKOLEWEB BETALINGSMODULER. Version 1.04

Instruktion til UNGDOMSSKOLEWEB BETALINGSMODULER. Version 1.04 Instruktion til UNGDOMSSKOLEWEB BETALINGSMODULER Version 1.04 Indholdsfortegnelse BETALINGSMODULER... 3 OVERSIGT OVER TILMELDINGER... 3 Status for tilmelding... 3 INDBETALINGER... 4 Åben FI-ordre/uafsluttede

Læs mere

Xdont version 14.1.0.X / Psykolog Rev: 26-06-2014

Xdont version 14.1.0.X / Psykolog Rev: 26-06-2014 Xdont version 14.1.0.X / Psykolog Rev: 26-06-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen altid skal køres fra hovedmaskinen/serveren. alle klientmaskiner

Læs mere

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 Kort gennemgang af planerne for de kommende versioner V. Ole Windeløv, Produktchef for Videndelingsystemer Hvordan ser vi markedet og udviklingen BørneIntra er i dag

Læs mere

1 Start installation. 2 Vælg Kør. Installation af Næsgaard Mark.NET og konvertering af data

1 Start installation. 2 Vælg Kør. Installation af Næsgaard Mark.NET og konvertering af data Installation af Næsgaard Mark.NET og konvertering af data Generelt Opdatér det gamle program til version 13.0 Tøm PocketMark Kode Denne vejledning beskriver, hvordan du installerer det nye Næsgaard Mark.NET

Læs mere

Opkrævninger - menuen 3.1

Opkrævninger - menuen 3.1 Opkrævninger - menuen 3.1 3. OPKRÆVNINGER MENUEN Generelt Det er meget vigtigt, hvad enten der vælges den ene eller den anden opkrævningstype, at der forinden tages en sikkerhedskopi, idet de beregninger,

Læs mere

PBS menuen 5.1. Når du anvender et PBS-modul, må der max være 14 cifre i forbrugernummeret.

PBS menuen 5.1. Når du anvender et PBS-modul, må der max være 14 cifre i forbrugernummeret. PBS menuen 5.1 5. PBS-MENUEN Generelt Et PBS-modul er ensbetydende med besparelser, både omkostnings- og administrationsmæssigt, idet en stor del af det arbejde, som er forbundet med opkrævninger, overtages

Læs mere

MONO.NET FORHANDLER GUIDE

MONO.NET FORHANDLER GUIDE MONO.NET FORHANDLER GUIDE INTRO Tak fordi du har valgt at blive en mono.netforhandler. Vi glæder os til vores fremtidige samarbejde! Denne guide giver en grundig introduktion til hvordan forskellige hjemmesider

Læs mere

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang...

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... Enkelt og effektivt program til afregning af forbrug og adgangskontrol, baseret på tallycard+ og tallybee systemer tallymaster

Læs mere

Express Import system

Express Import system Express Import system Vejledning til modtagere TNT Express Import system TNTs Express Import system gør det let for dig at få afhentet dokumenter, pakker eller paller i 168 lande på Modtager betaler basis.

Læs mere

DDB Detail Kom i gang med programmet

DDB Detail Kom i gang med programmet Installation af program Der er sendt eller hentet en ZIP fil på www.ddb-detail.dk. Denne ZIP fil skal udpakkes på f.eks. drev C:\ i en mappe f.eks. DDB_Detail. Opret en genvej til filen DDB_Detail.exe

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.11

Nyt i SkoleIntra 5.11 Nyt i SkoleIntra 5.11 Sidst ændret den 26 02 2016 Ændringer i bookingsystemet Af hensyn til arbejdet med at udforme en ny og mere centralt placeret kalender i Det Nye Skoleintra, har vi lavet nogle ændringer

Læs mere

Instruktionsmanual Indholdsfortegnelse

Instruktionsmanual   Indholdsfortegnelse Instruktionsmanual www.workplus.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Side 1 Adgang og jeg har glemt mit password Side 2 Administrator forside Side 3 Administrator menu Side 4 Virksomhedsadministration

Læs mere

API-import af kundedata fra e-conomic

API-import af kundedata fra e-conomic API-import af kundedata fra e-conomic Herunder følger en beskrivelse af hvordan du opretter en forbindelse mellem e-conomic og, der tillader at kunder kan blive synkroniseret mellem de to systemer. Opsætning

Læs mere

Målere menuen 7.1 7. MÅLERE MENUEN. 7.1 Beregn aflæsninger

Målere menuen 7.1 7. MÅLERE MENUEN. 7.1 Beregn aflæsninger Målere menuen 7.1 7. MÅLERE MENUEN Generelt I denne menu fortages alle de funktioner, som i løbet af året er nødvendige vedr. måleren. Dvs. målerudskiftninger, fremskrivning af målere, udskrivning af aflæsningskort,

Læs mere

Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed

Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed Klik på linjen og se den ønskede funktion: Aktiviteter og kvalitetshændelser.. Aktivitetsrapport..... APP løsningen.. Alarmer

Læs mere

Guide til. e-bevillingssystemet. www.onemed.dk

Guide til. e-bevillingssystemet. www.onemed.dk Guide til e-bevillingssystemet 2 Indholdsfortegnelse Side 2-3 Log ind Side 8-9 Find en eksisterende bevilling Side 3 Brugere, roller og arbejdsområder Side 9-11 Ret borgerens bevilling Side 3-4 Opret en

Læs mere

Service/Kontrakt. C5 Service/Kontrakt

Service/Kontrakt. C5 Service/Kontrakt Service/Kontrakt Service/Kontrakt modulet fra PentaCon A/S er udviklet på baggrund af eksisterende C5 funktionalitet, således at vedligeholdelse og selve arbejdet med modulet ikke kræver nye brugerfærdigheder.

Læs mere

* På startet udvidelse af dropfelter, så der vises sigende ledetekster

* På startet udvidelse af dropfelter, så der vises sigende ledetekster ASPECT4 Transport Releaseniveau 4.6.00 Opdatering 70701 pr. 10.10.14 Indhold jf. medsendte beskrivelser Highlights: * Geokodning af 6111 adresser via Google api. * På startet udvidelse af dropfelter, så

Læs mere

Vejledning til fravær i Tabulex TEA

Vejledning til fravær i Tabulex TEA Vejledning til fravær i Tabulex TEA Indholdsfortegnelse Indhold Hvad er TEA Fravær... 3 Fraværsårsager... 3 Hvad er dagsfravær... 3 Indberetning af fravær... 3 Udskriv mødeliste til afkrydsning... 3 Registrer

Læs mere

CHAT BESKRIVELSE OG VEJLEDNING

CHAT BESKRIVELSE OG VEJLEDNING CHAT BESKRIVELSE OG VEJLEDNING Et Zopim chatmodul gør det muligt at chatte direkte med besøgende på din hjemmeside, og er især ideelt for webshops, tandlæger, frisører og andre servicefag. Dertil er Zopim

Læs mere

Conventus brugermanual

Conventus brugermanual Conventus brugermanual En hjælp til den nye bruger Annette Sperling 13 Indhold 1. Indledning... 4 1.1. Arkiv... 4 1.2. Adressebogen... 4 1.3. Finans... 4 1.4. Administration... 4 2. Oprettelse af foreningen...

Læs mere

Nye funktioner i AutoCore Eftermarked Release 2.4 - Mandag d. 23. Maj 2016

Nye funktioner i AutoCore Eftermarked Release 2.4 - Mandag d. 23. Maj 2016 Nye funktioner i AutoCore Eftermarked Release 2.4 - Mandag d. 23. Maj 2016 Nyt PDF arbejdskort, Garanti og Kulancebehandling, Elektronisk underskrift på arbejdskort fra Check-in på ipad Indhold Garanti-

Læs mere

SMS menuen 10.1. Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea.

SMS menuen 10.1. Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea. SMS menuen 10.1 10. SMS MENUEN Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea. Systemet er enkelt at benytte. Rambøll FAS

Læs mere

Vejledning for FMS_PBS

Vejledning for FMS_PBS Vejledning for FMS_PBS Vejledning for FMS_PBS... 1 Introduktion... 1 Demokunde... 1 Systemkrav... 1 Installation... 2 Import af kartotek for kunder og vareliste... 3 Betalingsoplysninger til PBS... 4 Supplerende

Læs mere

Anklagemyndighedens Vidensbase

Anklagemyndighedens Vidensbase Anklagemyndighedens Vidensbase Indhold 1 OM DENNE VEJLEDNING... 2 2 LOGIN... 3 3 SØGNINGER... 4 3.1 SØG EFTER DOKUMENTER... 4 3.2 NAVIGÉR DIG FREM... 5 3.3 KOMBINÉR SØGNING OG NAVIGATION... 6 3.4 VISNING

Læs mere

Modtag købte materialer. Maj 2012

Modtag købte materialer. Maj 2012 Modtag købte materialer Maj 2012 Indhold Modtag købte materialer... 1 Indhold... 2 Modtag købte materialer... 3 Start af Modtag købte materialer... 3 Skanning af stregkoder... 4 Registrering af modtaget

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin 2 - Vælg Vogn Trin 3 - Parter Book din vognmand Trin 1 - Indtast selv booking Batchupload Send din opgaveliste

Læs mere

1. At afhjælpe eventuelle alarmer fra anlægget. 2. Bestille syre inden syretanken er tom anlægget kommer med en blød alarm i god tid.

1. At afhjælpe eventuelle alarmer fra anlægget. 2. Bestille syre inden syretanken er tom anlægget kommer med en blød alarm i god tid. Kvik-manual 1. At afhjælpe eventuelle alarmer fra anlægget. 2. Bestille syre inden syretanken er tom anlægget kommer med en blød alarm i god tid. 3. Kalibrere ph-måler hver 4. uge jf. manualen. Version

Læs mere

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellnessbox HOVEDMENU 2. Wellnessbox hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE:

Læs mere

Minuba - C5 Integration Manual

Minuba - C5 Integration Manual Minuba - C5 Integration Manual INDHOLD Ordliste... 1 1 Opsætning i Minuba.... 2 1.1 Oversigt over indstillinger... 2 2 API og filstuktur... 3 2.1 Filstuktur... 3 3 Opsætning i C5... 4 3.1 System opsætning...

Læs mere

Instruktionsmanual Indholdsfortegnelse. Adgang og jeg har glemt mit password

Instruktionsmanual   Indholdsfortegnelse. Adgang og jeg har glemt mit password Instruktionsmanual www.workplus.dk Indholdsfortegnelse Side 1. Side 2. Side 3-20 Indholdsfortegnelse Adgang og jeg har glemt mit password Togbillet Version 1.0 2. juli 2013 Adgang og jeg har glemt mit

Læs mere

Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 10-10-2014

Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 10-10-2014 Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 10-10-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren.

Læs mere

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web ClinicCare Web Prøveeksempler 2012 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Over 900 klinikker anvender idag ClinicCare. Det

Læs mere

SMS menuen 10.1. Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea.

SMS menuen 10.1. Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea. SMS menuen 10.1 10. SMS MENUEN Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea. Systemet er enkelt at benytte. Rambøll FAS

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

Worldofgreenland.com

Worldofgreenland.com Worldofgreenland.com Hjælp til online udflugtsbestilling Det er en rigtig god ide at bestille udflugterne i Ilulissat i god tid, da der kan være rift om pladserne. Vi anbefaler derfor, at du bestiller

Læs mere

AirBOSS Nyt. Version 17

AirBOSS Nyt. Version 17 AirBOSS Nyt Version 17 Administrationssystem Tilbageblik I version 15 og 16 kom der mange nye funktioner bl.a. nedenstående funktioner og et hav af små-forbedringer og rettelser: Version 15: MobileExchange

Læs mere

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til. Version 1 Aug NewAngle Software

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til. Version 1 Aug NewAngle Software NewAngle Software ApS Quick Guide til Version 1 Aug. 2014 Quick Guide til Hostedbooking Her er en quick guide til hvordan du hurtigt kommer i gang med hostedbooking, husk at du altid kan ringe til os på

Læs mere

Kapitel 7 - Afstemning

Kapitel 7 - Afstemning MANUAL Afstemning side 1 (23-12-2013) Kapitel 7 - Afstemning AFSTEMNING AF INTEGRATIONEN MELLEM FINANS OG ACONTO... 2 Generel afstemning... 2 Regnskabsudskrift... 2 Afstemning af acontorater mv... 4 Afstemning

Læs mere

Introduktion. Formål Manualen giver omfattende retningslinjer og trin for trin instruktioner til at arbejde med appen

Introduktion. Formål Manualen giver omfattende retningslinjer og trin for trin instruktioner til at arbejde med appen Introduktion Formål Manualen giver omfattende retningslinjer og trin for trin instruktioner til at arbejde med appen Hvem er manualen til? Manualen er skrevet til slutbrugere som bruger appen. For opsætning

Læs mere

Indhold Ikonerne... 3 Salg:... 3 Fakturaer... 4 Faktura... 5 Rum... 5 Res... 6 Borde... 7 B/R... 8 Nota... 9 Check ud... 9 Køkken...

Indhold Ikonerne... 3 Salg:... 3 Fakturaer... 4 Faktura... 5 Rum... 5 Res... 6 Borde... 7 B/R... 8 Nota... 9 Check ud... 9 Køkken... Indhold Ikonerne... 3 Salg:... 3 Fakturaer... 4 Faktura... 5 Rum... 5 Res.... 6 Borde... 7 B/R... 8 Nota... 9 Check ud... 9 Køkken... 9 Valutaveksling... 10 Forudpostering... 10 Opgaver... 11 Bruger...

Læs mere

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis // Mamut Business Software Installationsguide: Basis Introduktion Indhold Denne guide forenkler installationen og førstegangsopstarten af Mamut Business Software. Hovedfokus i denne guide er enkeltbrugerinstallationer.

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.9. Sidst ændret den 25 05 2015. Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning

Nyt i SkoleIntra 5.9. Sidst ændret den 25 05 2015. Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning Nyt i SkoleIntra 5.9 Sidst ændret den 25 05 2015 Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning I SkoleIntra kan man tilknytte en elev til en anden klasse end normalklassen.

Læs mere

Installation af ETF s cloudløsning for Privatpraktiserende ergoterapeuter

Installation af ETF s cloudløsning for Privatpraktiserende ergoterapeuter Installation af ETF s cloudløsning for Privatpraktiserende ergoterapeuter For at starte opsætningen af produktet, downloades programmet ved at gå til nedstående link, og vælge under Privat praktiserende

Læs mere

Vejledning til. DUI-LEG og VIRKEs

Vejledning til. DUI-LEG og VIRKEs Vejledning til DUI-LEG og VIRKEs Medlemssystem version 1.0 Opdateret 1. november 2009 Indholdsfortegnelse Sådan får du en kode til systemet...3 Sådan logger du ind på systemet...3 Forsiden og ændring af

Læs mere

Netkalenderen.dk. Vejledning. - til din private kalender på Internettet.

Netkalenderen.dk. Vejledning. - til din private kalender på Internettet. Netkalenderen.dk Vejledning - til din private kalender på Internettet. bjornhart IT 02-03-2011 Forord... 3 Ved PC brug... 4 Overblik... 4 Knapper... 5 Planlæggeren... 6 Aftaler... 7 Opret Almindelige datoer...

Læs mere

NemSkabelon. Kommunikation på den nemme måde. Guide til portalen

NemSkabelon. Kommunikation på den nemme måde. Guide til portalen NemSkabelon Kommunikation på den nemme måde Guide til portalen Indhold 3 Introduktion 4 Den fælles designguide 5 Hvorfor kommunikere til borgerne? 6 Hvad kan I kommunikere til borgerne? 11 Websitet Nemskabelon:

Læs mere

Brugervejledning VFT-Reservedelsstyring

Brugervejledning VFT-Reservedelsstyring Brugervejledning VFT-Reservedelsstyring Forord Online-systemet Online-systemet er et integreret administrationsprogram til brug for blandt andet administration af køb og salg af biler køb og salg af reservedele

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU GODT I GANG MED UDDANNELSESBOGEN.DK

SÅDAN KOMMER DU GODT I GANG MED UDDANNELSESBOGEN.DK SÅDAN KOMMER DU GODT I GANG MED UDDANNELSESBOGEN.DK Hvis du læser dette, så er det fordi du har besluttet dig for at få et bedre overblik over hvad din uddannelse indeholder af faglig kompetencer og dermed

Læs mere

Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 24-09-2014

Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 24-09-2014 Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 24-09-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren.

Læs mere

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning Dette modul giver dig mulighed for at sælge gavekort og varer direkte fra din hjemmeside. Sælger du gavekort, holder systemet automatisk styr på alle dine

Læs mere

Sælg en billet til et unummereret event

Sælg en billet til et unummereret event Sælg en billet til et unummereret event 29. oktober 2015 Ekstern Version 1.0 Dansk Mosedalvej 14 Hvordan sælger man en unummereret billet? Start med at gå ind på http://boxoffice.billetlugen.dk/ Her skal

Læs mere

Mamut Anlægsregister Introduktion

Mamut Anlægsregister Introduktion Mamut Anlægsregister Introduktion This program includes software developed by Skybound Software (http://www.skybound.ca) Mamut Anlægsregister INDHOLD 1 OM MAMUT ANLÆGSREGISTER... 1 2 INSTALLATION... 2

Læs mere

VELKOMMEN TIL VISITSONDERJYLLAND.DK

VELKOMMEN TIL VISITSONDERJYLLAND.DK VELKOMMEN TIL VISITSONDERJYLLAND.DK INTRODUKTION Den 01.07.2014 gik visitsonderjylland.dk i luften Portalen indeholder bookbare produkter fra hele Sønderjylland: Oplevelser: 35 Overnatning: Mere end 700

Læs mere

Vejledning af Økonomi opsætning

Vejledning af Økonomi opsætning Vejledning af Økonomi opsætning 1. Økonomi Integration 2. Debitorindstillinger 3. Varekatalog 4. Betalingsskabeloner 5. Betalinger 6. Eksportér 7. Debitornumre og ventelistemedlemmer Økonomi Integration

Læs mere

Online-timeseddelregistrering

Online-timeseddelregistrering Online-timeseddelregistrering Denne vejledning giver dig et overblik over, hvordan du kommer i gang med at foretage registrering af dine timesedler i vores online-tidsregistreringssystem, som hedder AXP.

Læs mere

Manual til administration af online booking

Manual til administration af online booking 2016 Manual til administration af online booking ShopBook Online Med forklaring og eksempler på hvordan man konfigurerer og overvåger online booking. www.obels.dk 1 Introduktion... 4 1.1 Formål... 4 1.2

Læs mere

Vejledning til foreningsadministration.randers.dk:

Vejledning til foreningsadministration.randers.dk: Vejledning til foreningsadministration.randers.dk: Vær opmærksom på, at nogle skærmbilleder kan have ændret sig en smule, siden denne vejledning er skrevet. OBS! Ekstra hjælp i findes på flere sider inde

Læs mere

GENERELT PATIENTADMINISTRATION

GENERELT PATIENTADMINISTRATION 1.1 Log på - log af 1.2 Vælg Afdeling 1.3 Søgemuligheder 2.1 Patient administration GENERELT PATIENTADMINISTRATION PERSONALEADMINISTRATION 3.1 Opret nyt personalemedlem 3.2 Redigere personaleoplysninger

Læs mere

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 1. Opstart af WinKompas 3 Når WinKompas 3 er startet op, vil der fremkomme et skærmbillede, hvor du skal indtaste følgende oplysninger for at få adgang til programmet:

Læs mere

KAPITEL 5: DEBITORSTYRING

KAPITEL 5: DEBITORSTYRING Kapitel 5: Debitorstyring KAPITEL 5: DEBITORSTYRING Målsætning Indledning Målsætningen med dette kapitel er at: Gennemgå fanebladet Betaling på debitorkortet. Forklare indbetalingskladden, der benyttes

Læs mere

Guide til Danpot C5 produktionsplan

Guide til Danpot C5 produktionsplan Med Danpot C5 får du et nyt, let tilgængeligt og i princippet gratis værktøj til produktionsplanlægning i potteplantegartneriet. Værktøjet kan skræddersys til gartneriets afdelinger, kulturer, hold og

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 13 10 2015 Ny loginside Med SkoleIntra 5.10 introduceres et nyt fælles login, som giver single sign on mellem det nye SkoleIntra, det klassiske SkoleIntra og itslearnings

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

DL-Bankon brugervejledning

DL-Bankon brugervejledning DL-Bankon brugervejledning Generelt: Denne vejledning beskriver installation og brug af DL-Bankon, samt indlæsning af debitorindbetalinger i AirBoss. Vejledningen er gældende fra DL-Bankon version 2.10B.

Læs mere

Kompetencehjulet og Skolebarometeret Tillæg til: Vejledning for brugere af Version 3.0 - generel og nyttig viden -

Kompetencehjulet og Skolebarometeret Tillæg til: Vejledning for brugere af Version 3.0 - generel og nyttig viden - Kompetencehjulet og Skolebarometeret Tillæg til: Vejledning for brugere af Version 3.0 - generel og nyttig viden - 2 Tekniske forudsætninger: Programmet kan normalt afvikles i almindeligt brugte browsere.

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING DAO - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.4 BRUGERVEJLEDNING DAO MAGENTO INTEGRATION

BRUGERVEJLEDNING DAO - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.4 BRUGERVEJLEDNING DAO MAGENTO INTEGRATION BRUGERVEJLEDNING DAO - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.4 Vejledning: DAO Magento integration. Version 2015.07.21 Side 1 af 11 INDHOLDSFORTEGNELSE KOM GODT I GANG 3 Generelt 4 Indstillinger 5 Design

Læs mere

Bruger Manual. Version: 3.03. Add-On Products Skovgade 2 DK-7100 Vejle Europe Denmark Phone: +45 7944 7000 Fax: +45 7944 7001

Bruger Manual. Version: 3.03. Add-On Products Skovgade 2 DK-7100 Vejle Europe Denmark Phone: +45 7944 7000 Fax: +45 7944 7001 Bruger Manual Version: 3.03 Add-On Products Skovgade 2 DK-7100 Vejle Europe Denmark Phone: +45 7944 7000 Fax: +45 7944 7001 Mail: info@add-on.com Internet: www.add-on.com Ingen dele af denne publikation

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

Indlæsning fra bank. 1821 Faktura passer med indbetalt 9151 1498 100 100 30 dage

Indlæsning fra bank. 1821 Faktura passer med indbetalt 9151 1498 100 100 30 dage Nedenstående er oprettet til visning af forskellige eksempler: Deb Status ordre faktura beløb Rabat BB Indbetalt betalingsbet. 1821 Faktura passer med indbetalt 9151 1498 100 100 30 dage 1822 For meget

Læs mere

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer, hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

Brugervejledning til testsystemet for de nationale test

Brugervejledning til testsystemet for de nationale test Brugervejledning til testsystemet for de nationale test frivillige test Booking Version: 1-1-1-1 23-9-2010 side 1 INDLEDNING... 3 OM DENNE VEJLEDNING... 4 MÅLGRUPPER FOR VEJLEDNINGEN... 5 SUPPORT... 5

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Som default er dokumenttypen Rejseafregning markeret Er din rejse vedr. et EU-projekt markeres Rejseafregning (EU-projekt)

Som default er dokumenttypen Rejseafregning markeret Er din rejse vedr. et EU-projekt markeres Rejseafregning (EU-projekt) Oprettelse af rejseafregning (2 dages møde i København med kørsel): Klik på Opret nyt dokument Som default er dokumenttypen Rejseafregning markeret Er din rejse vedr. et EU-projekt markeres Rejseafregning

Læs mere

In stal l ati on sv ejl edn i n g er ti l di gi tal e n o- tesbøger

In stal l ati on sv ejl edn i n g er ti l di gi tal e n o- tesbøger Dato 15. marts 2016 Sagsbehandler Kim N. Eriksen Mail kine @vd.dk Telefon +45 2544 7014 Dokument 16/03534-1 Side 1 / 29 In stal l ati on sv ejl edn i n g er ti l di gi tal e n o- tesbøger 1. Introduktion

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere.

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Overordnet set sørger en Label Print Server for, at en virksomheds etiketter har en høj kvalitet. Løsningen sørger for at berige

Læs mere

BYENS BIO BilletPro Manual for Billetsalg - Blå Gavekort

BYENS BIO BilletPro Manual for Billetsalg - Blå Gavekort Indhold BYENS BIO BilletPro Manual for Billetsalg - Blå Gavekort 1. Log ind. Side 2 2. BilletPro. Skærmens funktioner/ Scanneren... Side 3-6 3. Billet bestilt via Internettet. Side 7-9 4. Billet bestilt

Læs mere

Ny release til AutoCore Eftermarked

Ny release til AutoCore Eftermarked Ny release til AutoCore Eftermarked Release 2.0 22.marts 2015 Beskrivelse og vejledning til ordrebehandling i AutoCore Eftermarked Opsummering over nye funktioner i AutoCore Eftermarked Kære Bruger, Mandag

Læs mere