Summarisk referat af orienteringsmøde 15 APR 2016 Bilag: Power Point præsentation.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Summarisk referat af orienteringsmøde 15 APR 2016 Bilag: Power Point præsentation."

Transkript

1 DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé København Ø Tlf.: E-post: Summarisk referat af orienteringsmøde 15 APR 2016 Bilag: Power Point præsentation. Skr. Nr.: Dato: 04 MAJ 2016 Indledning: Orienteringsmødet blev afholdt i henhold til nedenstående program. Der henvises i øvrigt til bilag(power Point præsentation). Referatet er en opsummering af noter fra de enkelte punkter i programmet. PROGRAM FOR O-MØDET FREDAG DEN 15. APRIL 2016 PÅ COMWELL, MIDDELFART Mødeleder: Kim Kock TID EMNE ANSVARLIG 1600 Velkomst. Susanne B. Bager Præsentation af program for O-mødet. Kim Kock Orientering om deltagelse i DM-idrætterne. Ryan Laier DMI- Stævnevirksomhed før, under og efter: Per Heien Stævnekalender Klaus Klæstrup o 2016 udeståender. Bjarne L Pedersen o 2017 udeståender. Kim Kock Stævner i 2018 Jubilæumsår, oplæg til dette. Tilmeldinger, medlemskontrol. Alkoholpolitik ved stævnevirksomhed. Præmier, deltagere. Økonomi. o Budgettering, opfølgning hvem gør hvad? o Stævneafregning, hvordan? tidsfrister, FSU Stævneleder ansvar/opgave. Udvalgsformand ansvar/opgave. o Tilskud til IF fra DMI, hvornår? Pause Kim Kock Oplæg vedr. mission/vision/strategi(mvs)/dif s nye støttestruktur. Susanne B. Bager Pause (let måltid). Interne drøftelser vedr. oplæg om MVS. Opsamling. Kim Kock m.fl. Afslutning. Ca Natmad. Kim Kock FM/DMI OB Susanne Bach Bager bød varmt velkommen til de fremmødte deltagere, hvorefter programmet blev gennemgået af NF/DMI, Kim Kock. Kontortid mandag til torsdag 10-14

2 2 Orientering om DM-idrætterne: Ryan Laier: Kort information vedr. betingelserne for deltagelse i DMI Danmarksmesterskaber. Alle klasser er nu åbne for deltagere, der ikke er medlemmer af DMI. Kræver blot, at man er medlem af en IF, som er medlem af DIF. Tiltaget er bl.a. gjort for at tiltrække flere deltagere og fastholde deltagere, som ikke mere kan gøre sig gældende i de skarpe klasser, hvor DIF-DM kan vindes. Startgebyret bliver samtidig fjernet. Udeståender: Udvalgene for hhv. MIL-5, FELTSPORT og BIATHLON ORIENTERING tilpasser respektive bestemmelser for deres idrætter. Udvalgene blev opfordret til at udbrede denne information inden for egne rækker. Stævnevirksomheden: Per Heien indledte med en kort præsentation af sig selv. Per er blevet ansat som vicegeneralsekretær pr. 01 JAN 2016 og har afløst Tom Petersen inden for stævneområdet og hjemmesiden. Per blev pensioneret (major) ultimo NOV 2015 fra en stilling på FAK. Præsenterede bestyrelsens kontaktpersoner til de forskellige idrætsgrene. Gennemgang af DMI Udvalgsmappe, som indeholder stort set alle de oplysninger man har behov for at vide, både som udvalg og som arrangører, idet man i stævnmanualerne bl.a. kan læse, hvor mange ressourcer et stævne kræver for gennemførelse. Herefter gennemgang jf. Power Point-præsentation. Bjarne Pedersen (DMI kasserer) gennemgik økonomien ifm. Stævnerne. Budgetteringsprocedurer og DMI budgetter (DMI-budgettet(tilskud fra DIF)) og FSU- budgettet. Orientering om historikken vedr. tilskud til de arrangerende IF. Beløbsstørrelserne: 2500, 5000,- el. 7500,- kr. Har betydet en stor lettelse i administrationen i forbindelse med stævnerne. Orienterede om terminerne for budgettering, rekvisition af faciliteter osv. Opfordrede udvalg/if til at være ude i god tid. Afholdelse af stævner skal være udgiftsneutral for afholdende IF. Understregede vigtigheden af, at udvalget er behjælpelige med at stille den faglige ekspertise til rådighed for arrangøren. Vigtigt at IF har nær kontakt og der er afklaring med den lokale myndighed vedr. afholdelse af et stævne. Bekræftelse udsendes af sekretariatet, når aftalen er på plads med tjenestestedet. Vær dog opmærksom på, at ikke alle tjenestesteder ønsker en sådan bekræftelse. Vigtigt at IF oplyser til hvem, skrivelsen fra SEC skal sendes. Når faciliteter bestilles, er det vigtigt, at der indgås aftale om udgiftens størrelse og seneste tidspunkt for evt. aflysning af aktiviteten. Derved undgå at betale for faciliteter, der ikke bruges pga. aflysning eller udsættelse af et stævne. Når stævner datofastsættes, er det vigtigt, at der tages hensyn til VPL mulighed for deltagelse i DMI aktiviteter, da det er en vigtig motiverende faktor for VPL. Friholdelse af de sidste to uger i hhv. MAJ og NOV, for stævner, bør derfor tilstræbes. Husk også at se på andre idrætsaktiviteter i stævnekalenderen.

3 3 Gennemgang i øvrigt af procedurer vedr. planlægningen, jf. udvalgsmappen. I forbindelse med udsendelse af materialer fra SEC er det vigtigt, at man ude i IF sørger for, at flere kan læse de udsendte materialer, f.eks. gennem MYN-postkasse. FM/flugtskydning foreslog, at SEC får en MYN-postkasse på FIIN. Flere spørgsmål blev drøftet, vedr. brugen af tilskud til IF, som bl.a. skal bruges til dækning af madpakker til hjælpere m.m. Drøftelse af dækning af udgifter til arbejdstid for hjælpere. Dækkes vha. de enkelte tjenestesteders ordrenumre til arbejdstid (se FSUBEF NR , Idrætsbefalingen ). Hvis en arrangør er i tvivl om budgettet til stævnet, fremgår dette af økonomiskemaet, som tilgår arrangøren sammen med øvrige materialer forud for stævnet. Udeståender på 2016-stævnekalenderen: Håndboldstævnet udsat, pga. for få tilmeldte. Ny tentativ periode er PRIMO NOV. IFK ønsker ikke at tage stævnet igen. Muligvis JDRI. Feltsport: FM/FSU oplyser, at det er skuffende, at der ikke endnu er en arrangør. Der er kontakt til en IF, men der er ikke noget svar. Udvalget arbejder på sagen. Såfremt der ikke er en afklaring senest i MAJ, vil udvalget selv tage affære. Dato for Cross bliver ændret pga. sammenfald med DHL-stafetten stævnekalender: Udeståender: Endnu ikke datoer for stævnerne i nuværende udgave. Der blev efterfølgende budt ind med følgende: Badminton: IVG. 29 MAR. Kammeratskabsaften og stævne 30 MAR. BIA ORI:? Cross: BVI, SEP. Faldskærmsudspring: IVG byder ind, men ikke bekræftet. Vender tilbage. Udvalgsformanden kontakter IVG. Feltsport:? Flugtskydning: IFS JUN. Fodbold inde: FAGI, uge 43 el. 44. Fodbold ude: AKIF uge 19, men ikke bekræftet. Fægtning: Uge 17, (27-28 APR), IFK Golf: IFK, SEP alt. ULT AUG. Håndbold: ISG 03 NOV. Landevejscykling: JDRI, MEDIO JUN. MIL-5: AKIF undersøges som mulighed. MTB: IFS, SEP Skydning: Afventer. Et ønske fra FIU, at HJV overtager stævnet. Det er ikke DMI, som skal finde arrangør. Undersøges nærmere for afklaring i FIU. Tennis: Udvalget er arrangør. Arrangeres et sted i Jylland. Ikke fastlagt. TRI DUA: Ultimo AUG. Arrangør: JDRI. Hvis en IF fra Sjælland byder ind, ville dette også være kærkomment, da det er længe siden, at stævnet har været afholdt på sjælland. Volleyball: FAGI. Uge 11.

4 4 Stævnekoordination:? O-møde: 31 MAR Re-møde: 01 APR (DMI 100 års jubilæumsår): Kim Kock oienterede om afholdelse af reception 23 NOV og fest dagen i Nordsjælland på Comwell Borupgaard, Snekkersten. Økonomien er ved at blive sat på plads. Der bliver udgivet en jubilæumsbog/-skrift. Årsagen til valg af Borupgaard er primært pga. plads og økonomien. Gennemgik udkast til afholdelse af stævnerne i Flere idrætsgrene søges samlet i samme geografiske område. Region Nord, Region Syd, Region Midt, Region Sjælland, incl. Bornholm (se PP-præsentation). Oplæg til gruppearbejde. Deltagerne inddelt i geografiske enheder. IVG rejste spm. vedr. indkvartering af civile ifm. afholdelse af stævnerne. Spørgsmålet bør undersøges via FIU. Der var herefter en spørgerunde: AKIF: Aalborg Kaserner er forsøgssted ifm. veteraners adgang til tjenestestederne og kontrol af ADD. Efterlyste hvad gør man andre steder for at løse evt. adgangsproblemer? IFS: Legitimation (bevis) i forbindelse med genoptagelse af medlemskab i IF, som tidligere ansat i FSV. IFS optager medlemmerne, såfremt personer henvender sig og oplyser, at de tidligere har været medlemmer. IFS kræver ikke bevis herfor i form af f.eks. veterankort. Kontrollen, såfremt dette ønskes, kunne evt. gøres gennem SAP. Drøftelse af brugen af FSV idrætsfaciliteter af pårørende. FSV øverste ledelse støtter op om, at faciliteterne i størst muligt omfang stilles til rådighed. Der udarbejdes regler for adgang m.m. ude lokalt. IFS: Har modtaget opkrævning fra Skytteunionen og trussel med bøde osv., pga. påstået manglende indberetning. Undersøges nærmere mellem FMD/SKYDEUDVAL- GET, FM/IFS og sekretariatet. Der var spørgsmål vedrørende mulighed for at indkøbe via nettet med gavekortene fra Intersport. Undersøges af Bjarne Pedersen. Hvis ikke muligt, så bør man undersøge f.eks. mulighed for indkøb af gavekort fra Gavekort.dk. Kim Kock: Kort indlæg om alkoholpolitikken. I 2015 udsendtes en mail fra SEC. Kun 2 tilbagesvar, hvorfor der ikke bliver ændret på den. Der indtages ikke alkohol under DMI konkurrencegennemførelse. (se Power Point præsentationen) Gennemgik proceduren ved afslutning af stævnerne, herunder indberetning, økonomi, billeder osv. Drøftelse af indkvartering, hvor det ikke er muligt at indkvartere militært (vandrehjem m.m.).

5 5 Politisamarbejdet: Tom Petersen har haft et indledende møde med Politiets Idrætsforbund mhp. et evt. samarbejde. Der er nu enkelte uformelle kontakter i gang. Det er inden for BIA ORI og MTB. IFS forespurgte hvad man gør i forbindelse med evt. medlemmer fra Beredskabsstyrelsen. TP forklarede, at der havde været en enkelt IF som var fra Beredeskabsstyrelsen, men at denne IF, pga. for få muligheder for deltagelse i aktiviteterne, var nedlagt. IFS blev opfordret til at kontakte det nærliggende beredskabscenter for at hverve medlemmer herfra. Input fra de enkelte idrætsudvalg ved udvalgsformændene: Badminton: iab Golf: Kort orientering om stævnet. Skiftevis Jylland-Sjælland som arrangør fungerer fint. Normalt i AUG-SEP måned. Orienterede om proceduren for kontakt til arrangøren. Godt samarbejde med SEC. Nævnte GOLFBOX, hvor DMI har en licensaftale. Anbefalede at DMI på trods af det minimale brug af licensen, fortsætter med at have denne licensaftale, hvilket bestyrelsen har godkendt. Opfordrede til at de enkelte IF golfudvalg anvender modulet. Tennis: Desværre aflyst i er nok sidste chance for, at denne idræt kan fortsætte. Fodbold: iab. Håndbold: Reorganiseret udvalget. Stævnet gennemført i 2015 med 10 hold, hvor mix-hold blev introduceret. I år var der for få tilmeldte, hvorfor stævnet forsøges udsat til senere i Svært at få stillet hold ude omkring. Landevejscykling: AKIF gjorde et godt arbejde ifm. stævnet i i 2016 er SIF-FRH arrangør, og tilmelding kan allerede foretages via Run2U (tidtagning). MTB: 2-3 MAJ på Bornholm. Et ekstra løb arrangeret dagen før. Håber på god tilslutning. Medlemmer fra Politiets Idrætsforbund deltager uden for konkurrence. Samarbejde med TRI i støbeskeen. Cross: Aftalen med SIF KBH holdt ikke, hvorfor IFI har påtaget sig arrangørrollen. Har kontaktet LGI og AKIF, men disse har ikke haft mulighed. Ny dato for stævnet i 2016 bliver 08 SEP. Området bliver på Avedøre Holme. Opfordrede IF til at reklamere for stævnet. TRI/DUA: Sporten i rivende udvikling i den civile del. De afholdte stævner har været gode. Gode korte ruter (sprint) og god skiftezone. Godt stævne i Haderslev, hvor stævnet blev afholdt i byen. Stævnet kræver ikke den store indsats for at arrangere. HAGI har stævnet igen i Opfordrede til udbredelse af information om stævnet. IFS: Opfordrede til at gøre større reklame for stafetdisciplinen, hvor der synes at være mange potentielle deltagere. Kan være en udfordring at skaffe deltagere pga. krav om våddragt, afhængig af temperaturen. Stafetholdene udgør en pæn andel af de deltagende i stævnet.

6 6 Fægtning: (FM/IFS): Fægtning påvirket af, at der ikke mere uddannes fægtemestre. Deltagere har deltaget i svenske militærmesterskaber med flotte resultater, så potentialet er der. Håber, at der kommer mange militære fægtere til det kommende DMIstævne i Slagelse. FM/IFS stiller sig gerne med ekspertise de steder, hvor man afholder forældredage/idrætsdage. Opstart af samarbejde med unge piger, som via HJV kunne blive et godt grundlag for at starte fægtning for kvinderne. Opfordrede IF til at reklamere for fægtningen, således at fægtning i DMI-regi kan overleve DMI 100 års jubilæum. Skydning: Orientering om sammensætning af SKY-udv. Der er 11 klasser til forbundsmesterskaberne. FSVM-DMI stævnet afholdt i 2 år. Der arbejdes på, at HJV overtager ansvaret for afholdelse af arrangementet. SKY-UDV stiller altid ressourcer til rådighed ved afholdelse af stævnet. Håber på god tilslutning til stævnet i OKT med JDR/JDRI som arrangør. Flugtskydning: IVG i skytter. Skytterne fra Bornholm havde problemer med våbenpas. Lånte geværer på stedet. Regelsættet ændret i 2015, så det er obligatorisk at skyde med sikkerhedsbriller. Feltsport/BIA ORI: Udvalget har et komplet skydeanlæg med faldmål. Mange dyrker BIA ORI civilt, hvilket betyder at der er god gang i deltagelsen. MIL-5: 2015 afholdt i Slagelse. Mange lokale deltagende VPL. Projekt afholdt i 2 år med økonomisk hjælp fra DMI. Formål at rekruttere flere deltagere. Samarbejdet med Fitness.dk. træning 2 gange om ugen over landet (kun FHB), kunne ikke vedholdes, så endte med kun at være i KBH-området. Ca deltagere. Flere 1-dagsstævner. Civile deltageres antal faldende. Projektet nu afsluttet. Der er nu lavet et mere intens samarbejde med landsholdet, hvis deltagere er gode rollemodeller. Fortsætter med 1-dagskonkurrencer. AKIF: En god mulighed kunne være idrætshøjskoler. Har været undersøgt, men ikke muligt i praksis. Har midler i MIL-5 udvalget til at fortsætte projektet i en 2-årig periode. Øvrige ting: FM/IFS: Er DMI vært ude lokalt ifm at støtte et fællesarrangement ved de enkelte stævner i 2018?. Overvejes i STYGRP vedr. jubilæet. Medlemsregistrering(BVI) Antal repræsentanter udregnes i forhold til det reelle antal ordinære medlemmer man har, incl. VPL. IFS: Har man i DMI overvejet indførelse af laserskydning? Det kunne være en meget større mulighed for at gennemføre og skaffe arrangører til stævnerne. FMD/BIA ORI/FELTSPORTSUDVALGET: Dette vil bl.a. kræve indkøb af nye våben osv. Et sådant anlæg vil koste ca Stadig ikke udviklet ordentligt til geværskydning kun pistol. FSU/BIA ORI vil ikke anbefale, at der p.t. arbejdes på en sådan løsning, men vil holde sig opdateret på området.

7 7 Gruppearbejde: Der var herefter gruppearbejde i de geografisk inddelte grupper vedr. stævnevirksomheden i Gruppernes input blev afleveret til Klaus Klæstrup for videre behandling. Efter en kort spisepause, gav Susanne Bach Bager sit oplæg til DMI forestående MVS-arbejde og håbede på forsamlingens samtykke til at kunne arbejde videre med det i oplægget skitserede forslag (Se oplægget i Power Point præsentationen). Deltagerne fik inden gruppearbejdet lejlighed til at stille opklarende spørgsmål, hvorefter gruppearbejdet med at drøfte oplægget, gik i gang. Grupperne fik efterfølgende lejlighed til at præsentere deres bemærkninger/ændringsforslag/supplement til oplægget og aflevere disse til FMD/DMI. I relation til de i oplægget nævnte forslag til forbedring af DMI økonomi, så grupperne en klar mulighed for en fordobling af foreningernes kontingent til DMI. FMD takkede og roste grupperne for de mange konstruktive bidrag og lovede, at bestyrelsen vil tage bidragene med ind i det videre MISSION-VISION-STRATEGI arbejde. Tom Petersen Generalsekretær

Tid og sted: Onsdag 29. april kl. 1200 i Idrættens Hus, Brøndby.

Tid og sted: Onsdag 29. april kl. 1200 i Idrættens Hus, Brøndby. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Alle 3-2100 København Ø. E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 100.3-047 Dato. 20 MAJ 2015

Læs mere

Referat af Orienteringsmøde 10. april 2015.

Referat af Orienteringsmøde 10. april 2015. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Alle 3-2100 København Ø. Tlf.: 39 15 18 45 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 108.3-045

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber I Cross Country. Mandag d. 4. april 2011. Arrangør. Idrætsforening Flyvestations Karup.

Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber I Cross Country. Mandag d. 4. april 2011. Arrangør. Idrætsforening Flyvestations Karup. Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber I Cross Country. Mandag d. 4. april 2011 Arrangør Idrætsforening Flyvestations Karup Program Flyvestation Karup er glad og stolt over at være udpeget

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling i ISG, 29 MAR 2016

Referat ordinær generalforsamling i ISG, 29 MAR 2016 SKIVE KASERNE 7800 SKIVE 25 APR 2016 Referat ordinær generalforsamling i ISG, 29 MAR 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kim R. Kock vælges. Dirigenten konstaterer at generalforsamlingen er indkaldt rettidig

Læs mere

REFERAT Tid og sted: Lørdag den 25.november 2017 kl på Comwell, Borupgaard, Snekkersten.

REFERAT Tid og sted: Lørdag den 25.november 2017 kl på Comwell, Borupgaard, Snekkersten. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø. Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 100.3-004

Læs mere

REFERAT Tid og sted: Onsdag den 16. marts 2016 kl på DMI sekretariat. Ref.: DMI skr af 12 MAR 2016 (Indkaldelse).

REFERAT Tid og sted: Onsdag den 16. marts 2016 kl på DMI sekretariat. Ref.: DMI skr af 12 MAR 2016 (Indkaldelse). DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø. Telefon: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. Nr.: 100.3-015

Læs mere

Tid og sted: Lørdag den 21. november 2015 kl. 0900, Comwell Roskilde

Tid og sted: Lørdag den 21. november 2015 kl. 0900, Comwell Roskilde DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Alle 3-2100 København Ø. Telefon: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. Nr.: 100.3-065

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 17. juni 2015. Tid og sted: Onsdag 17. juni kl. 1500 på KFUM Soldaterhjem i Fredericia.

BESTYRELSESMØDE 17. juni 2015. Tid og sted: Onsdag 17. juni kl. 1500 på KFUM Soldaterhjem i Fredericia. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø. Telefon 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk BESTYRELSESMØDE

Læs mere

REFERAT Tid og sted: Torsdag den 6. oktober 2016 kl. 1030, DMI sekretariat. Ref.: DMI skr af 05 OKT 2016 (Indkaldelse).

REFERAT Tid og sted: Torsdag den 6. oktober 2016 kl. 1030, DMI sekretariat. Ref.: DMI skr af 05 OKT 2016 (Indkaldelse). DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø. Telefon: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. Nr.: 100.3

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 01. oktober Tid og sted: Torsdag 01. oktober kl på KFUM Soldaterhjem i Fredericia.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 01. oktober Tid og sted: Torsdag 01. oktober kl på KFUM Soldaterhjem i Fredericia. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk REFERAT AF BESTYRELSESMØDE

Læs mere

Afbud fra: MJ Christian Høj (CHØ) og Therese M.F. Pulawska(TMP).

Afbud fra: MJ Christian Høj (CHØ) og Therese M.F. Pulawska(TMP). DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø. Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 100.3 026

Læs mere

REFERAT Tid og sted: Tirsdag den 11. september i Dronninglund Golfklub. Ref.: DMI skr af 06 SEP 2018 (Indkaldelse).

REFERAT Tid og sted: Tirsdag den 11. september i Dronninglund Golfklub. Ref.: DMI skr af 06 SEP 2018 (Indkaldelse). DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 100.3 035

Læs mere

REFERAT Tid og sted: Onsdag den 04.oktober 2017 kl på sekretariatet. Ref.: DMI skr af 28 SEP 2017 (Indkaldelse).

REFERAT Tid og sted: Onsdag den 04.oktober 2017 kl på sekretariatet. Ref.: DMI skr af 28 SEP 2017 (Indkaldelse). DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø. Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 100.3 036

Læs mere

Summarisk referat af orieteringsmøde 31 MAR 2017 i Middelfart

Summarisk referat af orieteringsmøde 31 MAR 2017 i Middelfart DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Nr.: 108.3-021 Dato:

Læs mere

REFERAT Tid og sted: Tirsdag den 11. oktober på Antvorskov Kaserne. Ref.: DMI skr af 09 OKT 2018 (Indkaldelse).

REFERAT Tid og sted: Tirsdag den 11. oktober på Antvorskov Kaserne. Ref.: DMI skr af 09 OKT 2018 (Indkaldelse). DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 100.3 037

Læs mere

INGEN MÆRKNING CFI. Ref.: a. FSUBST 491-7 Bestemmelser for Idrætsvirksomheden i Forsvaret (JAN 2009). b. FKOVEJL. PS. 400-3, Kap. 23, pkt. 14.

INGEN MÆRKNING CFI. Ref.: a. FSUBST 491-7 Bestemmelser for Idrætsvirksomheden i Forsvaret (JAN 2009). b. FKOVEJL. PS. 400-3, Kap. 23, pkt. 14. CENTER FOR IDRÆT CFI U 23.02 2011/000492-24046 2011-03-09 (Bedes anført ved henvendelser) Til FKO Standardfordeling A-F-DL Emne: Indbydelse til Forsvarets Mesterskab i Militær Femkamp 2011. Ref.: a. FSUBST

Læs mere

Emne: Indbydelse til Dansk Militært Idrætsforbunds 100-års jubilæumsstævne i Region Syd/Vest 2018.

Emne: Indbydelse til Dansk Militært Idrætsforbunds 100-års jubilæumsstævne i Region Syd/Vest 2018. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3, 2100 København Ø Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Nr.: 120.3-005 Dato:

Læs mere

Lyngehallen Hal 1 Hal 2 (lille) Hal 2 (stor) Uge 32 Aug-2010

Lyngehallen Hal 1 Hal 2 (lille) Hal 2 (stor) Uge 32 Aug-2010 Uge 32 Aug-2010 Ferie Tennis Handicap Venner mv Mandag 09.08.2010 13.08.2010 14.08.2010 15.08.2010 Kl. 21.00 Lyngehallerne åbner Lyngehallerne åbner Lyngehallerne åbner efter sommerferien efter sommerferien

Læs mere

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00 Tilstede: Lone, Kim F., Sanne, Heino, Jørgen, Lasse, Kim A.,, Mads Afbud: Thomas, Kristian, Mette, Jens, Sus, Silke, Henrik Referent: Mads Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus,

Læs mere

Emne: Indbydelse til DMI 100 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE i Region NORD 2018.

Emne: Indbydelse til DMI 100 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE i Region NORD 2018. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Nr.: 120.6-028 Dato:

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Postkort, volley ville gerne tjene lidt ekstra penge ved salg af postekort. Salget kan ikke ske i forbindelse med Loppe- eller Julemarked.

Postkort, volley ville gerne tjene lidt ekstra penge ved salg af postekort. Salget kan ikke ske i forbindelse med Loppe- eller Julemarked. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Bestyrelsen i KIF indbyder til møde tirsdag den 26. oktober 2010 kl. 19. I Knabstrup hallen Ventegårdsvej 42 Knabstrup.

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

PROGRAM FOR. DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015

PROGRAM FOR. DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015 PROGRAM FOR DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015 Fredag den 29. maj 2015 i HADERSLEV CENTRUM Arrangør: Haderslev Garnisons Idrætsforening VEL MØDT! 1 STÆVNEORGANISATION Stævneleder: Konkurrenceleder:

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Emne: Indbydelse til DMI 100 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE i Region MIDT 2018.

Emne: Indbydelse til DMI 100 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE i Region MIDT 2018. DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Alle 3, 2100 København Ø. Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 120.4-20

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 6.09.07 Sekretariatet J.nr. 0.3.2./2007-7

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 6.09.07 Sekretariatet J.nr. 0.3.2./2007-7 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 6.09.07 Sekretariatet J.nr. 0.3.2./2007-7 Nærværende udgave af referat fra hovedbestyrelsens møde den 28. august 2007 er redigeret til brug for offentliggørelse

Læs mere

REFERAT Tid og sted: Lørdag den 12. november 2016 kl. 1030, Comwell Sport Rebild Bakker. Ref.: DMI skr af 09 NOV 2016 (Indkaldelse).

REFERAT Tid og sted: Lørdag den 12. november 2016 kl. 1030, Comwell Sport Rebild Bakker. Ref.: DMI skr af 09 NOV 2016 (Indkaldelse). DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Allé 3-2100 København Ø. Telefon: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. Nr.: 100.3-046

Læs mere

DMI RESULTATLISTE 2014

DMI RESULTATLISTE 2014 DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND I denne resultatliste er medtaget placeringer, som på baggrund af deltagerantal har udløst tildeling af præmier. Kun 1.-, 2.- og 3.-pladser er medtaget. Ved DMI stævner udleveres

Læs mere

DMI Badminton APRIL 2016

DMI Badminton APRIL 2016 PROGRAM FORBUNDSMESTERSKABER I BADMINTON 06-07 APRIL 2016 ARRANGØR: Idrætsforeningen Varde Garnison (IVG) 1 Kære badmintonspiller. VELKOMST På Varde Garnisons og Idrætsforeningen Varde Garnisons vegne,

Læs mere

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport er en forening med mange spændende aktiviteter. Se de følgende

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt - 24. maj 2012

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt - 24. maj 2012 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt - 24. maj 2012 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Morten Grejsler Sussie Olesen Jesper Vestergaard Jørn Olsen Annette Friis Nielsen Winnie Wolf Andersen Dagsorden:

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL REGION DANMARK Silkeborg Y s Men s Club Programudvalget

Y s MEN INTERNATIONAL REGION DANMARK Silkeborg Y s Men s Club Programudvalget Referat fra Programudvalgsmøde nr. 1-2012-2013 Dato: Mandag, den 27. august 2012 kl. 19.00 Sted: Hos og Hans Erik, Kragelund Tværvej 5 Deltagere: Afbud: Dagsorden: Birgit og Einar Fajstrup Inga og Sven

Læs mere

Emne: Indbydelse til DMI forbundsmesterskaber i Cross Country, Badminton og Bordtennis. 1. Dansk Militært Idrætsforbund (DMI) indbyder hermed til

Emne: Indbydelse til DMI forbundsmesterskaber i Cross Country, Badminton og Bordtennis. 1. Dansk Militært Idrætsforbund (DMI) indbyder hermed til DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND Protektor: Hans Kgl. Højhed Kronprinsen Medlem af Danmarks Idrætsforbund Ryvangs Alle 3, 2100 København Ø. Tlf.: 2210 0950 E-post: dmif@dmif.dk www.dmif.dk Skr. nr. 102.1-003

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2010 * kl. 17:00 * Giersings Realskole. Dagsorden

Referat. Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2010 * kl. 17:00 * Giersings Realskole. Dagsorden Referat Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2010 * kl. 17:00 * Giersings Realskole Deltagere: Birgitte Pram Poulsen, Ib Nørager Rasmussen, Lone Henriksen Skjelbo og Peter Mose Larsen Dagsorden 1. Gennemgang og godkendelse

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2015

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2015 Bilag 3 til Idrætsbefaling nr. 01-2015 Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2015 Måned Dato Idrætsgren Konkurrence/møde MARTS APRIL 6 ross ountry 10 Volleyball Fredericia

Læs mere

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget BAC forældreinfo for nye og gamle atletikforældre November 2015 Ungdomsudvalget Indhold: 1. Introduktion 2. Lidt om BAC Ungdom 3. Tøj og sko 4. Klubtøj 5. Årets gang sommer, vinter atletikmærker og diplomfest

Læs mere

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18. Vejsportsudvalget Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.00 Til stede: Referat: Ole Skov (OS), Verner Hald (VH), Kim

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

4) Forretningsorden Bilag 4.1 Notat om ajourføring af forretningsorden Bilag 4.2 Ny forretningsorden med ændringer

4) Forretningsorden Bilag 4.1 Notat om ajourføring af forretningsorden Bilag 4.2 Ny forretningsorden med ændringer Referat fra møde i Fagligt udvalg for den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen torsdag den 28. jan. 2010 kl. 9 11 i SEVU, Ny Vestergade 17, 3. th., 1471 Kbh. K Tilstede: Nanna

Læs mere

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013:

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Samarbejdet i bestyrelsen. Vi har afholdt 6 bestyrelsesmøder i 2012 med deltagelse af alle medlemmer. Herudover deltager bestyrelsesmedlemmerne i mange

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. marts 2012 kl. 19.00

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. marts 2012 kl. 19.00 Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. marts 2012 kl. 19.00 1. Meddelelser fra formanden og den øvrige bestyrelse 2. Status for hjemmesiden, herunder forslag om køb af moduldesigner og domænenavne

Læs mere

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk Referat fra konstituerende møde i Deltagere: Janne Feenstra Jannick Knudsen Britta Soling (syg) Connie Gorell Nielsen Brian Holm Nielsen Louise Kolstrup (til kl. 12) Punkt Emne + uddybning 1. Valg af ordstyrer.

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

DMI MTB 28. april 2016

DMI MTB 28. april 2016 PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I MOUNTAINBIKE Tirsdag den. maj med Solskins-MTB mandag den 2. maj ARRANGØR: Bornholms Værns Idrætsforening Støttet af DMI MTB udvalg 1 VELKOMST Deltagere,

Læs mere

Agenda til fodboldmøde d.26/2-13 kl. 18.00-20.30 i klubhuset

Agenda til fodboldmøde d.26/2-13 kl. 18.00-20.30 i klubhuset Agenda til fodboldmøde d.26/2-13 kl. 18.00-20.30 i klubhuset Klubben byder på aftensmad 1.) Velkommen til vores nye træner Dan skal være træner for U6/7, skal vi bruge 1 mere? 2.) Opfølgning på U9, blev

Læs mere

a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere.

a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere. SKAT Fritid & Idræt referat af bestyrelsesmøde torsdag den 25. Juni 2009 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Hansen Jørn Olsen Morten Grejsler Winnie Wolf Andersen Referent: Winnie Wolf Andersen Dagsorden:

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

FSK Orientering 05-04-2011

FSK Orientering 05-04-2011 Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2011 hos Jan Kristoffersen. Referent: Jan Kristoffersen Dagsorden: 1. Tilføjelser til dagsordenen 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3. Meddelelser 4. Afholdte

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Referat fra integrationsrådsmøde d. 29.11.2007

Referat fra integrationsrådsmøde d. 29.11.2007 Referat fra integrationsrådsmøde d. 29.11.2007 Fremmødte: Nana Babayan, Carla M. Vieira, Pia L. Pedersen, Liselotte Pedersen, Helle Bak Andreasen, Thorkild Poulsen, Kirsten E. Andersen, Tarmizi Abdul Ghani,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

i Køge - Nyhedsbrev august 2012

i Køge - Nyhedsbrev august 2012 KANDIDATER OG FRIVILLIGE TIL KOMMUNAL- OG REGIONSVALGET af Bodil Sø, formand for Venstre i Køge Opstillingsmøde d. 11. sep. i Køge kredsen Køge-Kredsen (der dækker Køge og Lejre Kommuner) skal vælge ny

Læs mere

Idrætsinformation 13/2011

Idrætsinformation 13/2011 JYDSKE DRAGONREGIMENTS IDRÆTSFORENING Kasernevej 5 7500 Holstebro Telefon til idrætskontoret: +45 96 130 268 E-post: jdri@mil.dk www.jdri.dk Idrætsinformation 13/2011 Til JDRI medlemmer. 01 SEP 2011 Emne:

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015. 13. august 2015. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015. 1. Generelt. Foreningen gennemførte udvidet bestyrelsesmøde onsdag d. 10. august 2015. Mødet gennemførtes i Fredskoven. Mødet startede

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 2. oktober 2013 kl. 17.30 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Tilkørselsveje til Aalborg Kaserner ERHVERVSPRAKTIK VED TRÆNREGIMENTET

Tilkørselsveje til Aalborg Kaserner ERHVERVSPRAKTIK VED TRÆNREGIMENTET Tilkørselsveje til Aalborg Kaserner ERHVERVSPRAKTIK VED TRÆNREGIMENTET Kære erhvervspraktikant Jeg vil herved byde dig velkommen til erhvervspraktik på Aalborg Kaserner. Du skal møde mandag kl. 12.00,

Læs mere

Referat fra Fraktion 4 s årsmøde Hotel Frederiksdal den 22. - 23. august 2012

Referat fra Fraktion 4 s årsmøde Hotel Frederiksdal den 22. - 23. august 2012 Referat fra Fraktion 4 s årsmøde Hotel Frederiksdal den 22. - 23. august 2012 Til stede var 1 HST-medlem, 10 kongresdelegerede og 42 årsmøderepræsentanter, 2 som suppleanter, i alt 53 deltagere. 2 afbud.

Læs mere

Idræt og Kommunikation. DAI Idrætsforum 2015. Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser. 27. - 28. februar 2015

Idræt og Kommunikation. DAI Idrætsforum 2015. Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser. 27. - 28. februar 2015 DAI Idrætsforum 2015 Idræt og Kommunikation Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser 27. - 28. februar 2015 Dalum Landbrugsskole Landbrugsvej 65 5260 Odense Velkommen til Idrætsforum

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund

Dansk Militært Idrætsforbund ÅRSBERETNING Dansk Militært Idrætsforbund NING 2013 1 Dansk Militært Idrætsforbunds bestyrelse Oberst Susanne Bach Bager (formand) Major Kim Kock (næstformand) Overkonstabel-1 Bjarne L. Pedersen (kasserer)

Læs mere

Procesplan for udarbejdelse af cykelpolitik

Procesplan for udarbejdelse af cykelpolitik Procesplan for udarbejdelse af cykelpolitik Om procesplanen Denne procesplan er udarbejdet til deltagende kommuner i projektet Cykler uden Grænser. Den er udarbejdet i samarbejde med de 6 deltagende kommuner,

Læs mere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere HLIF Gymnastik Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere Velkommen til HLIF Denne brochure er tænkt som et nyttigt arbejdsredskab for alle de personer, der hvert år lægger en kæmpe frivillig

Læs mere

Trafikbestillerkonference 2013 Budgettering og årshjul

Trafikbestillerkonference 2013 Budgettering og årshjul Trafikbestillerkonference 2013 Budgettering og årshjul Frank Sjøgreen Kyhnauv fky@moviatrafik.dk Dok.nr. 2614655 14.06.2013 / Køge Dagsorden 1. Baggrund for den nye budget og regnskabsproces Fremrykning

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Tidsplan for budgetprocessen 2017 2020 (foreløbige tidspunkter)

Tidsplan for budgetprocessen 2017 2020 (foreløbige tidspunkter) Tidsplan for budgetprocessen 2017 2020 (foreløbige tidspunkter) Dato Indhold Ansvarlig Fredag, den 27. november 2015 Drøftelse af Magistratens evaluering af budget 2016-2019 i Økonomi- og Planlægningsgruppen

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 5 / 2 0 1 6 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty Hiv-Danmarks Dag uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui Opsamling af caféprocessen opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Politiets Blå Baretter

Politiets Blå Baretter Referat af Generalforsamlingen 2015 i Politiets Blå Baretter Generalforsamlingen blev afholdt på Fangel Kro, Fangelvej 55, 5260 Odense S, hvor den i øvrigt også blev afholdt sidste år. Før generalforsamlingens

Læs mere

Dato: 27. februar 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 18,00. R e fe r a t. Åbne punkter

Dato: 27. februar 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 18,00. R e fe r a t. Åbne punkter 27. februar 2014 Sønderbro Kirkes sognelokale Møde Blad nr. 1 nr. Husk mad kl. 17,30 Mødestart kl. 18,00 R e fe r a t Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Marianne Jensen MJ Tove

Læs mere

Kom og vær med i Folkesundhedsrådets arrangementer i uge 39 + 40

Kom og vær med i Folkesundhedsrådets arrangementer i uge 39 + 40 Til presse og offentlighed Kom og vær med i Folkesundhedsrådets arrangementer i uge 39 + 40 Dag dato - tidspunkt Mandag 24. sep. Kl. 16.30 Tirsdag 25. sep. Kl. 16.45 17.45 Arrangement samt Tidspunkt og

Læs mere

Dato: 29. januar 2015. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 16,15. R e f e r a t. Åbne punkter. Til efterretning.

Dato: 29. januar 2015. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 16,15. R e f e r a t. Åbne punkter. Til efterretning. Sønderbro Kirkes sognelokale Møde nr. Blad nr. 1 Mødestart kl. 16,15 R e f e r a t Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Gert Fruelund Jensen - GF Tove Asmussen TA Anne Marie Kristensen

Læs mere

Arena Spartacus Et tilbud etableret af Player Social Responsibility, Spillerforeningens socialt ansvarlige tiltag. Giv racismen det røde kort

Arena Spartacus Et tilbud etableret af Player Social Responsibility, Spillerforeningens socialt ansvarlige tiltag. Giv racismen det røde kort 43547_Rødtkort2010.indd 1 2/3/10 3:04 PM Arena Spartacus Et tilbud etableret af Player Social Responsibility, Spillerforeningens socialt ansvarlige tiltag Giv racismen det røde kort 2 Projektets baggrund

Læs mere

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC.

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Fremmødte politikere: Ellen Thomsen, Hans Nydam Buch, John

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding.

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Til stede: Lotte Vangsgaard, Kristen Foged, Claus Hansen, Per Hertz, Bjarne Trampedach, Ingeborg Vind Nielsen, Per Hertz, Britta Bertel Dagsorden:

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2016

Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2016 Bilag 3 til Idrætsbefaling nr. 01-2016 Planlagte nationale og internationale idrætskonkurrencer og -møder i 2016 Måned Dato Idrætsgren Konkurrence/møde MARTS APRIL 12-13 Orientering Iagttagelseskonkurrence

Læs mere

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen Så nærmer tiden sig til en ny, og forhåbentlig spændende golfsæson. Den 3. april er der vor traditionelle åbningsmatch, hvor vi håber rigtig mange tilmelder

Læs mere

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Fremmødt: Bethina, William, Bjarne Andreasen, Pauli, Gunner M, Leif C, Jan Lundkvist, Max Mortensen, Niels Erik Graversen, Troels Christensen, Eva Christensen,

Læs mere

JDR Idrætsdag 2012-I

JDR Idrætsdag 2012-I Bestemmelser for JDR Idrætsdag 2012-I 20 APR Generelle bestemmelser JDR afholder to gange årligt, normalt i APR/MAJ og SEP/OKT, et idrætsstævne benævnt JDR Idrætsdag. Alle UAFD tilbydes deltagelse i dette

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere