Udbud af levering af jobannoncer til jobnet.dk. Bilag 1: Kravspecifikation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udbud af levering af jobannoncer til jobnet.dk. Bilag 1: Kravspecifikation"

Transkript

1 Udbud af levering af jobannoncer til jobnet.dk Bilag 1: Kravspecifikation

2 1. OPGAVEBESKRIVELSE Arbejdsmarkedsstyrelsen (Kunden) ønsker at indgå aftale om levering af dansksprogede jobannoncer vedrørende jobs i Danmark. Jobannoncerne skal crawles fra websites. Når Arbejdsmarkedsstyrelsen alene ønsker dansksprogede annoncer skyldes det, at Arbejdsmarkedsstyrelsen allerede får leveret engelsksprogede annoncer til jobportalen WorkInDenmark.dk gennem en anden aftale. Jobannoncerne skal leveres digitalt til anvendelse på Jobnet (Jobnet.dk). Jobnet er en job- og cv-portal, der bl.a. understøtter den beskæftigelsespolitiske indsats i Danmark og som fungerer som 91 kommunale jobcentres hjemmeside. Hjemmesidens primære målgrupper er: Danske virksomheder, der ønsker kontakt med og ansættelse af arbejdskraft Jobsøgere, der ønsker kontakt med og job hos danske virksomheder Ledige, der skal tilmeldes som ledige, bekræfte jobsøgning mv.

3 2. KRAVSPECIFIKATION Der skelnes i nærværende kravspecifikation mellem to hovedtyper af krav: Ordinære krav og Mindstekrav: Ordinære krav er alle krav, der som udgangspunkt skal kunne imødekommes fuldt fra Leverandørens side, men som ikke betragtes som ufravigelige. Formateringen af kravnummer og kravoverskrift er som følger: [n] [Kravoverskrift] = Ordinært krav Mindstekrav er krav, som er ufravigelige, dvs. at Leverandøren ikke kan tage forbehold for imødekommelse af kravet. Såfremt et krav er defineret som et mindstekrav, er kravnummer og kravoverskrift formateret som følger: [n] [Kravoverskrift] mindstekrav = Mindstekrav Leverandøren bedes markere kravopfyldelse i kravmatricerne i afsnit 2.1 og KRAV VEDRØRENDE TIDSPLAN Da der er politisk og forretningsmæssig bevågenhed på at udvide jobudbuddet på Jobnet, ønsker Arbejdsmarkedsstyrelsen så hurtigt som muligt at kunne påbegynde modtagelse af Daglig Leverance af jobannoncer. Ved Daglig Leverance forstås Leverandørens daglige levering af data og jobannoncer i kontrakten, herunder til de krav der er formuleret i afsnit 2.2 nedenfor. Da Arbejdsmarkedsstyrelsen endvidere vil teste dataleverance og integration med Jobnet i god tid inden påbegyndelse af Daglig Leverance, har Arbejdsmarkedsstyrelsen krav til det tidsmæssige forløb frem til Daglig Leverance kan påbegyndes. Krav 0 Definition af format af Daglig Leverance - mindstekrav Leverandøren af vedligeholdelse på Jobnet har behov for at påbegynde udviklingen i god tid inden produktionsstart. Som grundlag for at indlede denne udvikling skal Leverandøren senest 1 måned før testleverancen finder sted levere et udkast af den WSDL, der definerer Den Daglige Leverances format. Udkastet skal tilstræbes at være i den endelige form eller så tæt på den endelige form som muligt. Leverandøren skal i tidsplanen i løsningsbeskrivelsen (Bilag 2) angive tidspunktet for denne leverance som en milepæl. bilag.

4 1 Testleverance til kontrol, kvalitetssikring og test - mindstekrav Arbejdsmarkedsstyrelsen har behov for at gennemføre test af integration med Jobnet senest 5 uger inden påbegyndelse af Daglig Leverance. Som grundlag for at gennemføre denne test sammen med leverandøren af vedligeholdelse på Jobnet skal Leverandøren senest 5 uger inden påbegyndelse af Daglig Leverance levere en testleverance, der opfylder kravene vedrørende omfang, form, indhold og kvalitet, jf. krav til x Leverandøren skal i tidsplanen i løsningsbeskrivelsen (Bilag 2) angive tidspunktet for denne testleverance som en milepæl. Bemærk, at testen vil finde sted umiddelbart efter testleverancen. Præsentation af værktøj til vedligeholdelse af filtre - mindstekrav Leverandøren skal, som en del af testleverancen, jf. krav 1, demonstrere værktøj til vedligeholdelse af filtre, jf. krav 11, senest 5 uger før påbegyndelse af Daglig Leverance. Kriteriet for accept af demonstrationen er, at funktionaliteten krævet i krav 11 kan demonstreres at være til stede og virker som beskrevet i løsningsbeskrivelsen. Produktionsstart - mindstekrav Start af Daglig Leverance skal kunne påbegyndes senest den 1. marts Produktionsstart Arbejdsmarkedsstyrelsen ønsker en så tidlig produktionsstart som muligt. Leverandøren skal i tidsplanen i løsningsbeskrivelsen (Bilag 2) angive produktionsstart som en milepæl. Leverandøren bedes endvidere angive muligheden for en tidligere produktionsstart end 1. marts 2011, hvis dette anses for muligt. 2.2 KRAV VEDRØRENDE DAGLIG LEVERANCE Daglig Leverance skal leve op til krav: Krav Overordnet afgrænsning - mindstekrav bilag Daglig Leverance skal omfatte dansksprogede jobannoncer vedrørende jobs i Danmark crawlet fra websites.

5 Krav 5 Antal jobannoncer (dækningsgrad) bilag 3 AMS ønsker at modtage en så stor en andel som muligt af dansksprogede jobannoncer vedrørende jobs i Danmark (høj dækningsgrad). Leverandøren skal i sin løsningsbeskrivelse i bilag 2 redegøre for, hvordan han vil sikre høj dækningsgrad, hvilken dækningsgrad han vil tilbyde, samt hvordan han vil måle og rapportere dækningsgraden i forbindelse med Daglig Leverance. 6 Form og indhold - mindstekrav De leverede jobannoncer skal som minimum indeholde oplysninger: Ansøgningsfrist Ansættelsestidspunkt Stillingsbetegnelse Overskrift på annoncen Annoncens tekst Virksomhedsnavn Oprettelsesdato Arbejdssted (postnummer) Derudover skal der leveres et link til den konkrete jobannonce. 7 Form og indhold yderligere faste oplysninger Leverandøren skal i løsningsbeskrivelsen i bilag 2 redegøre for, hvilke faste oplysninger, der ud over de i krav 6 anførte mindstekrav vil blive leveret sammen med den enkelte annonce. I forbindelse med disse yderligere faste oplysninger skal der anføres, hvordan de passer ind i den i krav 8 beskrevne datamodel. 8 Datamodel Krav til teknisk snitflade: Jobannoncerne skal mappe så godt som muligt op mod Jobnets datamodel, (se datamodel på: digitaliser.dk/resource/2500) Leverandøren skal i løsningsbeskrivelsen i bilag 2 redegøre for, hvordan den Daglige Leverance mapper op mod Arbejdsmarkedsstyrelsens datamodel. 9 Format - mindstekrav Data skal stilles til rådighed via en SOAP webservice.

6 Krav 10 Filtre for uønskede jobannoncer - mindstekrav bilag 2 Daglig Leverance må ikke indeholde uønskede Jobannoncer. Med uønskede jobannoncer menes jobannoncer: * Der indeholde ord, som defineres som uønskede af Arbejdsmarkedsstyrelsen * Der kommer fra firmaer, som defineres som uønskede af Arbejdsmarkedsstyrelsen * Der kommer fra websites, som defineres som uønskede af Arbejdsmarkedsstyrelsen 11 Værktøj til at vedligeholde filtre - mindstekrav Der skal være værktøjer, der sikrer, at uønskede jobannoncer, jf. krav 10, filtreres fra. Værktøjerne skal være tilgængelige på en sådan måde, at uønskede ord, firmaer og websites nemt kan registreres. Når uønskede ord, firmaer og websites er registreret, må disse ikke optræde i efter Daglige Leverancer. Filtre skal kunne vedligeholdes (tilføje, redigere, slette uønskede ord mv.) af Kunden eller en af Kunden udpeget 3. part. 12 Funktionalitet og brugervenlighed af værktøj til vedligeholdelse af filtre Leverandøren skal i løsningsbeskrivelsen i bilag 2 redegøre for, hvilke værktøjer eller processer der vil blive stillet til rådighed for Kunden eller en af Kunden udpeget 3. part som en del af tilbuddet. 13 Undgå dubletter Den Daglige Leverance skal i videst muligt omfang være renset for dubletter og for jobannoncer, der i forvejen ligger på Jobnet. Med dubletter forstås Jobannoncer, som referer til det samme job. Leverandøren skal i løsningsbeskrivelsen i bilag 2 redegøre for, hvordan dubletter og jobannoncer, der allerede ligger på Jobnet, undgås. 1 Undgå ikke-annoncer Den Daglige Leverance skal i videst muligt omfang være renset for ikke-annoncer. Med ikke-annoncer menes annoncer, som ikke indeholder et jobtilbud. Leverandøren skal i sin løsningsbeskrivelse i bilag 2 redegøre for, hvordan ikke-annoncer undgås.

7 Krav 15 Hyppighed og leverancetidspunkt - mindstekrav bilag 1 Daglig Leverance skal leveres mindst én gang i døgnet inden for et aftalt tidsrum jf. krav Aktualitet og leverancetidspunkt(er) Arbejdsmarkedsstyrelsen ønsker aktuelle annoncer. Med høj aktualitet menes at antallet af ændringer (oprettelse, ændring og sletning af en jobannonce), der sker mellem crawling og Daglig Leverance er så lille som muligt. Leverandøren skal i løsningsbeskrivelsen i bilag 2 angive på hvilket tidspunkt Leverandøren vil foretage crawling og levere Daglig(e) Leverance(r). Tidspunkterne skal være begrundede, bl.a. i forhold til opnåelse af høj aktualitet. Leverandøren skal i løsningsbeskrivelsen redegøre for den opnåede aktualitet, herunder hvordan der opnås høj aktualitet. 17 Rapportering Leverandøren skal ugentligt rapportere graden af opfyldelse af servicemålene. Leverandøren skal i løsningsbeskrivelsen i bilag 2 redegøre for denne rapportering.

Kontrakt. Levering af jobannoncer til Jobnet. mellem. Arbejdsmarkedsstyrelsen Holmens Kanal København K (herefter betegnet Kunden) [CVR-nr.

Kontrakt. Levering af jobannoncer til Jobnet. mellem. Arbejdsmarkedsstyrelsen Holmens Kanal København K (herefter betegnet Kunden) [CVR-nr. Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V Dato: 25. maj 2010 J.nr.: 34-1348 KRO/IMP/jwi Telefon: 33 15 20 10 Telefax: 33 15 61 15 mail@kammeradv.dk www.kammeradv.dk Kontrakt om Levering af jobannoncer

Læs mere

Kravspecifikationen er udformet med vekslende tekstuel beskrivelse af behov og krav og de relevante behov og krav.

Kravspecifikationen er udformet med vekslende tekstuel beskrivelse af behov og krav og de relevante behov og krav. 18. marts 2013 KMJ NOTAT SAPA Udbudsbilag Til brug for SAPA udbudsforretning udarbejdes følgende bilag: Bilag 0 Definitioner I dette bilag vil de definitioner som benyttes i kontrakten og på tværs af bilagene

Læs mere

Releasenote til Jobnet pr. 11. oktober 2010 Vejledning til Superbrugere i HP

Releasenote til Jobnet pr. 11. oktober 2010 Vejledning til Superbrugere i HP Releasenote til Jobnet pr. 11. oktober 2010 Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk Version: 1.0 Oprettet af Pia Poulsen Oprettet den 7. oktober 2010 Godkendt af Kirsten Vestergaard Godkendt den 7. oktober

Læs mere

Oprettelse af akutjob i Aalborg Kommune.

Oprettelse af akutjob i Aalborg Kommune. Punkt 2. Oprettelse af akutjob i Aalborg Kommune. 2012-47720. Borgmesterens Forvaltning indstiller, efter oplæg fra Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen, at Magistraten godkender, at Aalborg Kommune

Læs mere

BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 31. august 2006 1. kontor Sag nr. 06-011-11 Opgave nr. lml

BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 31. august 2006 1. kontor Sag nr. 06-011-11 Opgave nr. lml Arbejdsmarkedsudvalget AMU alm. del - Svar på Spørgsmål 141 Offentligt BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 31. august 2006 1. kontor Sag nr. 06-011-11 Opgave nr. lml Ministerens tale ved samråd vedrørende mangel

Læs mere

Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb. visiteret til fleksjob. Bilag 1 - Kravspecifikation

Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb. visiteret til fleksjob. Bilag 1 - Kravspecifikation Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb for personer visiteret til fleksjob Bilag 1 - Kravspecifikation Vesthimmerlands Kommune - Jobcenter Vesthimmerland Indholdsfortegnelse 1. Målgruppe... 3 2. Specielt

Læs mere

Tilbudsbetingelser for

Tilbudsbetingelser for Tilbudsbetingelser for Konsulentopgave om bistand til forberedelse og gennemførelse af EU-udbud af radionet til maritim nød- og sikkerhedstjeneste i Danmark 21. februar 2014 ORIENTERING 1.1 Udbuddet Erhvervsstyrelsen

Læs mere

Indbydelse til at afgive tilbud på: Data til fremme af energieffektivisering og fleksibelt energiforbrug i bygninger.

Indbydelse til at afgive tilbud på: Data til fremme af energieffektivisering og fleksibelt energiforbrug i bygninger. Indbydelse til at afgive tilbud på: Data til fremme af energieffektivisering og fleksibelt energiforbrug i bygninger. 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 1.1 Baggrund for udbuddet... 3 1.2 Udbuddets

Læs mere

BILAG 1 KRAVSPECIFIKATION ØKONOMI OG LØN

BILAG 1 KRAVSPECIFIKATION ØKONOMI OG LØN BILAG 1 KRAVSPECIFIKATION ØKONOMI OG LØN VEJLEDNING Kravspecifikationen af de udbudte løn- og økonomisystemer udgøres af: Bilag 1 kravspecifikation A (fælles) Bilag 1 kravspecifikation B (løn) Bilag 1

Læs mere

Spørgsmål: Må der - i forlængelse af ovenstående spørgsmål - være én projektleder pr. skole?

Spørgsmål: Må der - i forlængelse af ovenstående spørgsmål - være én projektleder pr. skole? Ofte stillede spørgsmål Organisering Spørgsmål: Det fremgår af udmeldingen, at brobygningsforløbet skal være fysisk placeret på en erhvervsskole, men kan brobygningsforløbet godt være placeret på forskellige

Læs mere

Udbud af kontakt- og aktiveringsforløb for ledige med lange videregående uddannelser

Udbud af kontakt- og aktiveringsforløb for ledige med lange videregående uddannelser Udbud af kontakt- og aktiveringsforløb for ledige med lange videregående uddannelser Info Version 3 URL http://com.mercell.com/permalink/33459692.aspx Udbudstype Udbud Betalingsbetingelser Netto pr. 0

Læs mere

Spørgsmål og svar. Udbud af betalingsparkering ved Odense Universitetshospital og. Svendborg sygehus

Spørgsmål og svar. Udbud af betalingsparkering ved Odense Universitetshospital og. Svendborg sygehus Udbud af betalingsparkering ved Odense Universitetshospital og Svendborg sygehus Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb. visiteret til fleksjob. Udbudsbetingelser

Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb. visiteret til fleksjob. Udbudsbetingelser Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb for personer visiteret til fleksjob Udbudsbetingelser Vesthimmerlands Kommune - Jobcenter Vesthimmerland Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1. Offentligt

Læs mere

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse]

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse] Kontrakt Leverancesystemet Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 Vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren) [1] Indholdsfortegnelse

Læs mere

BILAG 1 KRAVSPECIFIKATION ØKONOMI OG LØN

BILAG 1 KRAVSPECIFIKATION ØKONOMI OG LØN BILAG 1 KRAVSPECIFIKATION ØKONOMI OG LØN VEJLEDNING Kravspecifikationen af de udbudte løn- og økonomisystemer udgøres af: Bilag 1 kravspecifikation A (fælles) Bilag 1 kravspecifikation B (løn) Bilag 1

Læs mere

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service Københavns Kommune Økonomiforvaltningen Københavns Ejendomme, Drift og Service Rammeaftale vedrørende AD HOC TV inspektion og spuling Geografisk Område: 3 Nørrebro / Brønshøj 1. Aftalens Parter Mellem

Læs mere

Opgaveproduktion og kvalitetssikring af opgaver til de nationale test

Opgaveproduktion og kvalitetssikring af opgaver til de nationale test Afdeling for Almen Uddannelse og Tilsyn Frederiksholms Kanal 26 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5567 E-mail stuk@stukuvm.dk www.stukuvm.dk CVR nr. 29634750 Opgaveproduktion og kvalitetssikring

Læs mere

AF har ikke tilstrækkeligt målrettet inddraget andre aktører i beskæftigelsesindsatsen for særlige

AF har ikke tilstrækkeligt målrettet inddraget andre aktører i beskæftigelsesindsatsen for særlige Beskæftigelsesministeren AF har ikke tilstrækkeligt målrettet inddraget andre aktører i beskæftigelsesindsatsen for særlige AF har ikke givet andre aktører et tilstrækkeligt stærkt incitament til at få

Læs mere

Udbud af dele af beskæftigelsesindsatsen. Intensiv aktivering. Spørgsmål og svar

Udbud af dele af beskæftigelsesindsatsen. Intensiv aktivering. Spørgsmål og svar Udbud af dele af beskæftigelsesindsatsen Intensiv aktivering Spørgsmål og svar Spørgsmål til udbudsbetingelser Spørgsmål 1 Pkt. 13.1 og 13.2: Det fremgår af udbudsbetingelserne at den lavest tilbudte ugepris

Læs mere

Vejledning til rapport om udbud af spil 1/5

Vejledning til rapport om udbud af spil 1/5 Vejledning til rapport om udbud af spil 1/5 Generelt Rapporten skal udarbejdes i henhold til 43, stk. 1 i lov om spil, og skal redegøre for, om indehavere af tilladelse til at udbyde online væddemål og/eller

Læs mere

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen 2013 Frederiksberg Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen ANMELDT KOMMUNALT TILSYN HOS LEVERANDØR AF TØJVASK : ALASKA VASK & RENS APS [ Tilsynet er udført d. 2/9-3/9 2013 af Merete Larsen Sundheds og Omsorgsafdelingen.]

Læs mere

(inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet)

(inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet) juni 2016/mrl Lokal studieordning for adgangskursus og suppleringskursus, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet (inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet) Gældende fra august

Læs mere

Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk. Releasenote til Jobnet pr. 24. februar 2014

Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk. Releasenote til Jobnet pr. 24. februar 2014 Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk Releasenote til Jobnet pr. 24. februar 2014 Version: 1.0 Oprettet af Pia Poulsen Oprettet den 20. februar 2014 Godkendt af Kirsten Vestergaard Godkendt den 20.

Læs mere

Betingelser for Alka Tank&Tjen.

Betingelser for Alka Tank&Tjen. Betingelser for Alka Tank&Tjen. Forbrugere Gælder fra 17. maj 2016 Indledning Alka Tank&Tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios og

Læs mere

Retsudvalget 2014-15 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 104 Offentligt

Retsudvalget 2014-15 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 104 Offentligt Retsudvalget 2014-15 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 104 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Dato: 25. november 2014 Kontor: Formueretskontoret Sagsbeh: Helene Hvid

Læs mere

Udlændinge-, Integrations- og Boligudvalget 2015-16 L 189 Bilag 8 Offentligt

Udlændinge-, Integrations- og Boligudvalget 2015-16 L 189 Bilag 8 Offentligt Udlændinge-, Integrations- og Boligudvalget 2015-16 L 189 Bilag 8 Offentligt Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet, j.nr. 2016/2333 Ændringsforslag til Forslag til lov om ændring af integrationsloven

Læs mere

Kvartalsvis opfølgning på beskæftigelsesplan light 2007 1. kvartal 2007

Kvartalsvis opfølgning på beskæftigelsesplan light 2007 1. kvartal 2007 Nordfyn Notat til Jobcenterledelsen og LBR Vesterled 8 5471 Søndersø Tel +45 64 82 82 30 Fax +45 64 82 82 40 www.nordfynskommune.dk Kvartalsvis opfølgning på beskæftigelsesplan light 2007 1. kvartal 2007

Læs mere

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR]

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] Kontrakt Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren)

Læs mere

Forretningsorden for. Viborg Byråd

Forretningsorden for. Viborg Byråd Forretningsorden for Viborg Byråd Byrådets møder 1 Byrådets møder er offentlige. Byrådet kan dog bestemme, at enkelte sager skal behandles for lukkede døre, jf. lov om kommunernes styrelse 10. Stk. 2.

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

Marts 2009 AKTIVERING

Marts 2009 AKTIVERING Marts 2009 AKTIVERING for dig under 30 F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E 3 INDHOLD 1. Du er under 25 år og uden uddannelse side 4 2. Du er under 25 år og uden uddannelse, men har mindst 2 års

Læs mere

04.85 O.11 39/2011 Side 1. Aftale om deltidsansattes adgang til et højere timetal

04.85 O.11 39/2011 Side 1. Aftale om deltidsansattes adgang til et højere timetal Side 1 Aftale om deltidsansattes adgang til et højere timetal KL Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte Indholdsfortegnelse Side Side 2 Forord... 3 1. Anvendelsesområde... 4 2. Formål... 4 3. Pligt

Læs mere

Høring af ændring af bekendtgørelse om ledelse, styring og administration af danske UCITS

Høring af ændring af bekendtgørelse om ledelse, styring og administration af danske UCITS Finanstilsynet Århusgade 2100 København Ø Att. Martin Schultz København, den 28. maj 2014 Høring af ændring af bekendtgørelse om ledelse, styring og administration af danske UCITS Finanstilsynet har ved

Læs mere

Løntilskud Privat virksomhed

Løntilskud Privat virksomhed Løntilskud Privat virksomhed Undgå misbrug af løntilskudsjob I denne pjece kan du læse mere om, hvad du som tillidsrepræsentant skal være opmærksom på, og hvor du kan søge mere information om løntilskudsjob.

Læs mere

Forretningsorden for Haderslev Byråd

Forretningsorden for Haderslev Byråd Forretningsorden for Haderslev Byråd (gældende fra den 1. februar 2014) Vedtaget af Haderslev Byråd den 28. januar 2014 Forretningsordenen er fastsat med hjemmel i 2, stk. 4 i lov om kommunernes styrelse

Læs mere

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Juni 2010. for dig under 30

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Juni 2010. for dig under 30 F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Juni 2010 AKTIVERING for dig under 30 INDHOLD 1. Du er under 25 år er uden uddannelse og har ingen børn side 4 2. Du er under 25 år er uden uddannelse og har

Læs mere

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAg. (Jobnet for virksomheder)

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAg. (Jobnet for virksomheder) Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAg (Jobnet for virksomheder) Version: 1.1 Oprettet den 12. juli 2016 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 1.1 PILOTPROJEKT... 3 2. ADGANG TIL JOBAG... 3 2.1 LOGIN MED BRUGERKODER...

Læs mere

- en beskrivelse af målgruppen for de døgninstitutions/opholdsstedspladser, der er omfattet af udbuddet.

- en beskrivelse af målgruppen for de døgninstitutions/opholdsstedspladser, der er omfattet af udbuddet. Kravspecifikation, udbud af pladser på opholdssteder/døgninstitutioner til børn og unge Dette dokument indeholder: - en beskrivelse af målgruppen for de døgninstitutions/opholdsstedspladser, der er omfattet

Læs mere

Udbud af konsulentopgaver i forbindelse med færdiggørelse af nyt produktionsplanlægningssystem til Produktion, NaturErhvervstyrelsen

Udbud af konsulentopgaver i forbindelse med færdiggørelse af nyt produktionsplanlægningssystem til Produktion, NaturErhvervstyrelsen Udbud af konsulentopgaver i forbindelse med færdiggørelse af nyt produktionsplanlægningssystem til Produktion, NaturErhvervstyrelsen Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Opgavebeskrivelse af den opgave,

Læs mere

Mulighederne for at anvende sociale klausuler om uddannelse

Mulighederne for at anvende sociale klausuler om uddannelse Den 4. marts 2010 Mulighederne for at anvende sociale klausuler om uddannelse I har ønsket en vurdering af mulighederne for at anvende uddannelsesklausuler som sociale klausuler i forbindelse med offentlige

Læs mere

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune I henhold til lov og bekendtgørelse m.v. om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelses-indsats fastsættes følgende

Læs mere

Kommunikationsstrategi for Jobcenter Esbjergs virksomhedsrettede indsats

Kommunikationsstrategi for Jobcenter Esbjergs virksomhedsrettede indsats Postadresse Exnersgade 33. 6700 Esbjerg Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 22. oktober 2012 Sagsbehandler Kenneth L. Nordestgaard Telefon direkte 76 16 74 60 E-mail keno@esbjergkommune.dk Kommunikationsstrategi

Læs mere

Statens Indkøb Orienteringsmøde om Rejsebureauaftalen Tirsdag den 27. februar 2014 kl. 12.00

Statens Indkøb Orienteringsmøde om Rejsebureauaftalen Tirsdag den 27. februar 2014 kl. 12.00 Statens Indkøb Orienteringsmøde om Rejsebureauaftalen Tirsdag den 27. kl. 12.00 1 DAGSORDEN 1. Om Statens Indkøb 2. Baggrunden for den nye rejsebureauaftale 3. Overordnet om den nye Rejsebureauaftale 4.

Læs mere

Vejledning til ledelsestilsyn

Vejledning til ledelsestilsyn Vejledning til ledelsestilsyn Ledelsestilsynet er et væsentligt element i den lokale opfølgning og kan, hvis det tilrettelægges med fokus derpå, være et redskab til at sikre og udvikle kvaliteten i sagsbehandlingen.

Læs mere

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om elforsyning 1)

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om elforsyning 1) BEK nr 196 af 27/02/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 1. oktober 2016 Ministerium: Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Journalnummer: Klima-, Energi- og Bygningsmin., Energistyrelsen, j.nr. 2203/1190-0134

Læs mere

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics NAV 2015

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics NAV 2015 Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics NAV 2015 Indledning Med Navne & Numre Erhverv Webservice til Microsoft Dynamics NAV kan du oprette og vedligeholde data

Læs mere

EVIDENSSTRATEGI - FORSLAG TIL MODEL. Centerleder Mette Deding SFI-Campbell, www.sfi-campbell.dk

EVIDENSSTRATEGI - FORSLAG TIL MODEL. Centerleder Mette Deding SFI-Campbell, www.sfi-campbell.dk EVIDENSSTRATEGI - FORSLAG TIL MODEL Centerleder Mette Deding SFI-Campbell, www.sfi-campbell.dk EVIDENSSTRATEGI: Forslag til model for arbejdet med evidensbaseret praksis på børne- og ungeområdet Fra målsætning

Læs mere

Københavns Universitets Boligfond udbud af møblering af 250 ungdomsboliger på Sølvgade i august 2016 SPØRGSMÅL OG SVAR I

Københavns Universitets Boligfond udbud af møblering af 250 ungdomsboliger på Sølvgade i august 2016 SPØRGSMÅL OG SVAR I Københavns Universitets Boligfond udbud af møblering af 250 ungdomsboliger på Sølvgade i august 2016 SPØRGSMÅL OG SVAR I Vær opmærksom på at flere af spørgsmålene har medført ændringer i udbudsmaterialet

Læs mere

Udbud af kontakt og aktiveringsforløb for alle arbejdsmarkedsparate ledige

Udbud af kontakt og aktiveringsforløb for alle arbejdsmarkedsparate ledige Dato: Delaftale ident nr: Rammeaftalens ident nr: Udbud af kontakt og aktiveringsforløb for alle arbejdsmarkedsparate ledige 2010 Skabelon for delaftale Delaftalen indgås i henhold til indgået rammeaftale

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Støtte fra kommune i.h.t. 18 i lov om social service. Driftsoverenskomst eller -aftale med kommune/region

Støtte fra kommune i.h.t. 18 i lov om social service. Driftsoverenskomst eller -aftale med kommune/region Ansøgning Projektets/aktivitetens titel Kommune Vælg venligst fra listen. Ansøger type Navn og e-mail adresse på tilskudsansvarlig Organisationens navn og CVR-nummer Her anføres den ansøgende organisations

Læs mere

Skriv en kommunikationskontrakt

Skriv en kommunikationskontrakt Skriv en kommunikationskontrakt Dette er et værktøj for dig, som vil Udvikle kommunikationen i din arbejdsgruppe Skabe klare rammer, roller og ansvar for dig og dine medarbejderes kommunikation Tydeliggøre

Læs mere

AKTIVERING. for dig over 30

AKTIVERING. for dig over 30 F O A f a g o g a r b e j d e s a r b e j d s l ø s h e d s k a s s e AKTIVERING for dig over 30 3 INDHOLD Aktivering for dig over 30 side 3 Ansættelse med løntilskud side 4 Virksomhedspraktik side 4 Vejledning

Læs mere

Fritidstilbud for unge under 18 år efter Dagtilbudsloven og Lov om social service.

Fritidstilbud for unge under 18 år efter Dagtilbudsloven og Lov om social service. Fritidstilbud for unge under 18 år efter Dagtilbudsloven og Lov om social service. I forbindelse med budgetvedtagelsen i oktober 2014, blev det besluttet, at reducere budgettet for fritidstilbud for 4.

Læs mere

EKSAMENSBESTEMMELSER FOR VALGFRIE MODULER. Kommunomuddannelsen på akademiniveau. Gældende fra august 2015

EKSAMENSBESTEMMELSER FOR VALGFRIE MODULER. Kommunomuddannelsen på akademiniveau. Gældende fra august 2015 EKSAMENSBESTEMMELSER FOR VALGFRIE MODULER Kommunomuddannelsen på akademiniveau Gældende fra august 2015 Kommunomuddannelsen www.cok.dk 04-06-2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Eksamen... 3 1.1 Eksamensformer...

Læs mere

Projektets titel. Skolen tager bureaukratiet

Projektets titel. Skolen tager bureaukratiet Projektets titel Skolen tager bureaukratiet Formål En lang række af de mindre bornholmske virksomheder, som har været interviewet i forbindelse med praktikpladsudfordringerne, har peget på at årsagen til

Læs mere

Esbjerg Døgnrehabilitering. Rehabilitering og genoptræning af ældre nytter det?

Esbjerg Døgnrehabilitering. Rehabilitering og genoptræning af ældre nytter det? Esbjerg Døgnrehabilitering Rehabilitering og genoptræning af ældre nytter det? Baggrund for etablering af projekt Esbjerg Døgnrehabilitering Tænker nyt i forhold til de midlertidige boliger Intensiv træningsforløb

Læs mere

Temadag Besøg på UCC Ergo- og fysioterapeut, pædagog, sygeplejerske. Studievalgsvejleder Claus Lei Hansen

Temadag Besøg på UCC Ergo- og fysioterapeut, pædagog, sygeplejerske. Studievalgsvejleder Claus Lei Hansen Temadag Besøg på UCC Ergo- og fysioterapeut, pædagog, sygeplejerske Studievalgsvejleder Claus Lei Hansen Optakt til besøget på UCC Studievalg Om karrierebegrebet Karrierefokus-projektet Om kompetencer

Læs mere

BILAG 2 LEVERANDØRENS LØS- NINGSBESKRIVELSE

BILAG 2 LEVERANDØRENS LØS- NINGSBESKRIVELSE BILAG 2 LEVERANDØRENS LØS- NINGSBESKRIVELSE VEJLEDNING Bilaget skal udfyldes af tilbudsgiver. Tilbudsgiver skal i bilaget beskrive sin håndtering til løsning af opgaven under hensyntagen til at sikre en

Læs mere

Landssupporten 11. august 2015 Vejledningstekster til planer Gældende fra 29. juni til 11. august 2015

Landssupporten 11. august 2015 Vejledningstekster til planer Gældende fra 29. juni til 11. august 2015 Dette dokumenter indeholder vejledningsteksterne til planer. Vejledningsteksterne er gyldige fra og med releasen den 29. juni 2015 til 11. august 2015 Vejledningstekst til dagpengemodtager og dimittend...

Læs mere

SKAB EN SUCCESFULD FORENING. med et skræddersyet udviklingsforløb. fra DGI og DIF

SKAB EN SUCCESFULD FORENING. med et skræddersyet udviklingsforløb. fra DGI og DIF SKAB EN SUCCESFULD FORENING med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF Som mange andre roklubber har vi medlemsnedgang og den udvikling skal vi vende! Vi er startet på udviklingsforløbet med DGI

Læs mere

ANNONCERING. Leasing af el-biler

ANNONCERING. Leasing af el-biler ANNONCERING Leasing af el-biler Konkurrencebetingelser 07.08.2012 Leasing af el-biler Konkurrencebetingelser 1 1. Generel information... 3 1.1 Opgavebeskrivelse... 3 1.2 Overordnet tidsplan... 3 1.3 Udbyder...

Læs mere

NR. 66 VER. 2, LUDUS WEB

NR. 66 VER. 2, LUDUS WEB NR. 66 VER. 2, LUDUS WEB DEN 15. DECEMBER 2011 INDHOLD Undervisningsbeskrivelser og studieplaner Grundbegreber Forskellige arbejdsgange Forløb først Forløb sidst Arbejde via skemabrikker (parallelle forløb)

Læs mere

Borgerne i Tybjerg-området kan køres til og fra Borgerservice i Fensmark. Dette selvom Fensmark er beliggende inden for bykernen.

Borgerne i Tybjerg-området kan køres til og fra Borgerservice i Fensmark. Dette selvom Fensmark er beliggende inden for bykernen. Udbud efter forhandling: T3 - Udbud af Oplands-Taxa i Næstved Kommune Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet samt eventuelle ændringer. Alle svar

Læs mere

Orientering om tilmeldtes pligt til at bekræfte jobsøgning fra Jobnet mindst en gang om ugen, nr. 3

Orientering om tilmeldtes pligt til at bekræfte jobsøgning fra Jobnet mindst en gang om ugen, nr. 3 NOTAT Orientering om tilmeldtes pligt til at bekræfte jobsøgning fra Jobnet mindst en gang om ugen, nr. 3 12. december 2007 J.nr. 05-80-74 7.kontor/EHo AMS har tidligere sendt orienteringer ud om, hvordan

Læs mere

og versioneringsstrategi for OIOUBL - fælles standard for e-handelsdokumenter.

og versioneringsstrategi for OIOUBL - fælles standard for e-handelsdokumenter. Notat Opdaterings- og Versioneringsstrategi for OIOUBL fælles standard for e- handelsdokumenter Indledning I henhold til erfaringerne med OIOXML elektronisk regning samt de opdateringer og præciseringer,

Læs mere

Kontrakt Vedr. Faktorer for indtræden på arbejdsmarkedet for personer med handicap

Kontrakt Vedr. Faktorer for indtræden på arbejdsmarkedet for personer med handicap Kontrakt Vedr. Faktorer for indtræden på arbejdsmarkedet for personer med handicap Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 1.1. Kontrakten indgås mellem... 3 2. Opgaven... 3 3. Projektperiode... 4 4. Pris

Læs mere

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 pia@schiermer.dk

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 pia@schiermer.dk Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 Bloggen er et online medie for både de store og de små, høje og lave, lange og brede. Bloggen er for alle på nettet også de andre. En blog, også kaldet

Læs mere

Høringsnotat vedrørende høring af udkast til ændring af bekendtgørelse

Høringsnotat vedrørende høring af udkast til ændring af bekendtgørelse Høringsnotat Notat Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 raha@trafik- og Byggestyrelsen.dk www.trafik- og Byggestyrelsen.dk Dato 27. maj 2016 Høringsnotat vedrørende høring af udkast

Læs mere

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet.

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet. Gode råd om CV Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside www.jobnet.dk Alle ledige medlemmer skal oprette et CV, som A-kassen efterfølgende

Læs mere

Ledige dagpengemodtagere har altid skullet søge arbejde og bliver løbende rådighedsvurderet

Ledige dagpengemodtagere har altid skullet søge arbejde og bliver løbende rådighedsvurderet P r o j e k t b e s k r i v e l s e Jobrettet samtale 14. november 2014 J.nr. IMPL Baggrund Et gennemgående træk ved reformerne på beskæftigelsesområdet er fokus på job og uddannelse samt et ønske om,

Læs mere

Inspiration til brug af mapop i din læringsmålstyrede undervisning

Inspiration til brug af mapop i din læringsmålstyrede undervisning Inspiration til brug af mapop i din læringsmålstyrede undervisning Dette er en hjælp til dig der gerne vil bringe mapop ind i din læringsmålstyrede undervisning. Vi tager udgangspunkt i Læringsmålstyret

Læs mere

VITAS. 21. oktober 2015 Netværksmøde med teamledere og virksomhedskonsulenter (AMK Nord)

VITAS. 21. oktober 2015 Netværksmøde med teamledere og virksomhedskonsulenter (AMK Nord) VITAS 21. oktober 2015 Netværksmøde med teamledere og virksomhedskonsulenter (AMK Nord) Dagsorden 1. Introduktion 2. Visionen 3. Udviklingsprocessen 4. Systemet 5. Demo 6. Implementering 7. Eventuelt Lovgivningen

Læs mere

Notat. Spørgsmål og svar på orienteringsmøde mandag den 11. januar 2016 på Ballerup Rådhus kl. 15.00.

Notat. Spørgsmål og svar på orienteringsmøde mandag den 11. januar 2016 på Ballerup Rådhus kl. 15.00. BALLERUP KOMMUNE Dato: 14. januar 2016 Notat Udbud af håndværkerydelser: Spørgsmål og svar på orienteringsmøde mandag den 11. januar 2016 på Ballerup Rådhus kl. 15.00. 1. Velkomst og indledning Vil socialt

Læs mere

Manual til de lokale webredaktører

Manual til de lokale webredaktører Skolelederne.org marts 2007 Manual til de lokale webredaktører Nedenstående er en kort udgave af manualen til hjemmeside systemet Webupdate 5 med enkelte personlige erfaringskommentarer.. Mvh Søren Thomsen.

Læs mere

Første udkast spørgeskema Faglig vurdering af Map of Medicine July 2008

Første udkast spørgeskema Faglig vurdering af Map of Medicine July 2008 Første udkast spørgeskema Faglig vurdering af Map of Medicine July 2008 1 Faglig vurdering af en række udvalgte forløb i Map of Medicine (MoM) Der skal udfyldes et skema pr. forløb/pathway (I MoM anvendes

Læs mere

Social, Sundhed og Beskæftigelse

Social, Sundhed og Beskæftigelse Social, Sundhed og Beskæftigelse Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodninger Herning Kommune Visitationsenheden Torvet 7400 Herning Mrk. "Anmodning om godkendelse Frit valg" Mrk. "Anmodning om

Læs mere

ADGANG TIL EGEN SAG ADGANG TIL EGEN SAG. Integration til Borger.dk baseret på fælleskommunal infrastruktur

ADGANG TIL EGEN SAG ADGANG TIL EGEN SAG. Integration til Borger.dk baseret på fælleskommunal infrastruktur ADGANG TIL EGEN SAG ADGANG TIL EGEN SAG Integration til Borger.dk baseret på fælleskommunal infrastruktur Tema Side 2 af 7 Indholdsfortegnelse Formål...3 Muligheder for at udstille data...3 SAPA og den

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-101-48-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af vikarer til hjemmerespirationsområdet

Sagsnr. 1-23-4-101-48-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af vikarer til hjemmerespirationsområdet Sagsnr. 1-23-4-101-48-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af vikarer til hjemmerespirationsområdet 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbetingelserne

Læs mere

Kvalitetsstandard for fleksjob

Kvalitetsstandard for fleksjob Kvalitetsstandard for fleksjob Introduktion Den 1. januar 2013 trådte reformen af førtidspension og fleksjob i kraft. Ud fra en konkret, individuel vurdering kan Greve Kommune tilbyde fleksjob til borgere,

Læs mere

Find dit nye job på FOA Job

Find dit nye job på FOA Job A-KASSEN Find dit nye job på FOA Job Brugervejledning SEPTEMBER 2015 Indhold Hvad kan du bruge FOA Job til? 3 Hvilke redskaber til jobsøgning finder du i FOA Job? 4 Hurtig jobsøgning 5 Jobsøgning Plus

Læs mere

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF SYSTEMUNDERSTØTTELSE AF GEODANMARK FORHANDLINGS- OG TILBUDSFASE

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF SYSTEMUNDERSTØTTELSE AF GEODANMARK FORHANDLINGS- OG TILBUDSFASE SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF SYSTEMUNDERSTØTTELSE AF GEODANMARK FORHANDLINGS- OG TILBUDSFASE EU-UDBUD NR. 2016/S 089-156404 (Version 3 af 24. juni 2016) Page 1 of 7 1 Bilag 3, 6.1 - Infokrav 33 I kravet står:

Læs mere

Ansøgning. Projektets/aktivitetens titel Kommune. Ansøger type. Navn og adresse på tilskudsansvarlig. Organisationens navn og CVR-nummer

Ansøgning. Projektets/aktivitetens titel Kommune. Ansøger type. Navn og  adresse på tilskudsansvarlig. Organisationens navn og CVR-nummer Ansøgning Projektets/aktivitetens titel Kommune Vælg venligst fra listen. Ansøger type Navn og e-mail adresse på tilskudsansvarlig Organisationens navn og CVR-nummer Her anføres den ansøgende organisations

Læs mere

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 MÅL OG VÆRDIER Det er Byrådet i Allerød Kommune, som fastsætter serviceniveauet på ældreområdet. Byrådet har dermed det overordnede ansvar for kommunens tilbud.

Læs mere

Middle Management Program (MMP)

Middle Management Program (MMP) IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser Middle Management Program (MMP) Forberedelseshæfte til lederudviklingsprogram for nye og erfarne mellemledere Kære Leder Velkommen på IBCs Middle Management

Læs mere

Orientering om registrering af indsatsen i forbindelse med aftale om særlig indsats for ledige, som risikerer at opbruge deres ret til dagpenge

Orientering om registrering af indsatsen i forbindelse med aftale om særlig indsats for ledige, som risikerer at opbruge deres ret til dagpenge Til jobcentre Orientering om registrering af indsatsen i forbindelse med aftale om særlig indsats for ledige, som risikerer at opbruge deres ret til dagpenge Regeringen og de centrale aktører på det danske

Læs mere

Leder- AkAdemiet. - i samarbejde med DIF og DGI

Leder- AkAdemiet. - i samarbejde med DIF og DGI Leder- AkAdemiet - i samarbejde med DIF og DGI En stærk forening med en god leder DIF og DGI har en fælles drøm. Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion. Derfor har vi sat os det mål, at der

Læs mere

Negativ social arv i de gymnasiale uddannelser Seminar for skolekoordinatorer

Negativ social arv i de gymnasiale uddannelser Seminar for skolekoordinatorer Negativ social arv i de gymnasiale uddannelser Seminar for skolekoordinatorer Middelfart Gymnasium, 26.august 2010 Lars Ulriksen Christine Holm Aase Bitsch Ebbensgaard Dias 1 Formål med mødet Når dagen

Læs mere

Kvalitetsstandard - Beskyttet Beskæftigelse

Kvalitetsstandard - Beskyttet Beskæftigelse Kvalitetsstandard - Beskyttet Beskæftigelse Kvalitetsstandarden er vedtaget af Byrådet den 25. november 2015 Servicelovens 103 Lovgrundlag Kommunen skal tilbyde beskyttet beskæftigelse til personer under

Læs mere

Kontraktbilag A - Kravspecifikation

Kontraktbilag A - Kravspecifikation Kontraktbilag A - Kravspecifikation Side 1 af 7 1 Indledning Nærværende kontraktbilag fastsætter de mindstekrav, der gælder for konkurrenceudsættelse af facilitering af opgaver forbundet med gennemførsel

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for Den Danske Naturfond.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for Den Danske Naturfond. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for Den Danske Naturfond. Den Danske Naturfond 1 Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77

Læs mere

Kundeværdi og værdistrømme

Kundeværdi og værdistrømme DI-version 2012-07-04 KV Kundeværdi og værdistrømme 2-1-1 - KV - Kaizenlederens Vejledning - 2012-07-047-04 Alle rettigheder tilhører DI. side 1 af 8 Instruktion til kaizenlederen Rettigheder DI ejer alle

Læs mere

Løsningsbeskrivelse og visuelle guidelines Dokumentet er en del af NemID tjenesteudbyderpakken.

Løsningsbeskrivelse og visuelle guidelines Dokumentet er en del af NemID tjenesteudbyderpakken. Løsningsbeskrivelse og visuelle guidelines Dokumentet er en del af NemID tjenesteudbyderpakken. p. 1-16 Løsningsbeskrivelse og visuelle guidelines Indhold Hvad er NemID?... 3 NemID på din hjemmeside...

Læs mere

EPOS REKRUTTERING BRUGERVEJLEDNING TIL JOBAGENT

EPOS REKRUTTERING BRUGERVEJLEDNING TIL JOBAGENT EPOS REKRUTTERING BRUGERVEJLEDNING TIL JOBAGENT APRIL 2012 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 2 2 Generelt om jobagent... 2 3 Administration af jobagent... 2 3.1 Jobagenter oprettelse og redigering...

Læs mere

Bilag b Kravspecifikation

Bilag b Kravspecifikation Bilag b Kravspecifikation Side 1 af 6 Indledning Nærværende kontraktbilag fastsætter de mindstekrav, der gælder for IT-anskaffelsen af et webbaseret indkøbssystem som udbudt af Vallensbæk Kommune. Leverandøren

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. Levering af jobannoncer til Jobnet. Dato: 25. maj KRO/IMP. Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V

UDBUDSBETINGELSER. Levering af jobannoncer til Jobnet. Dato: 25. maj KRO/IMP. Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V Dato: 25. maj 2010 J.nr.: 34-1348 KRO/IMP Telefon: 33 15 20 10 Telefax: 33 15 61 15 mail@kammeradv.dk www.kammeradv.dk UDBUDSBETINGELSER Levering af jobannoncer

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin 2 - Vælg Vogn Trin 3 - Parter Book din vognmand Trin 1 - Indtast selv booking Batchupload Send din opgaveliste

Læs mere

Ordregivers opsigelse af kontrakt ved advokat Lotte Hummelshøj Medlemskonference i Dansk Forening for Udbudsret den 27.

Ordregivers opsigelse af kontrakt ved advokat Lotte Hummelshøj Medlemskonference i Dansk Forening for Udbudsret den 27. Ordregivers opsigelse af kontrakt ved advokat Lotte Hummelshøj Medlemskonference i Dansk Forening for Udbudsret den 27. januar 2016 Ordregiver kan opsige en indgået kontrakt 185, stk. 1 i udbudsloven:

Læs mere

Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse:

Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse: Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse: Side 2: Nyheder valg til personligt nyhedsbrev, Mine Nyheder og visning på enkeltsider Side 3: Funktionen

Læs mere

Lokalaftale nr. 11.B Redigeret 2013

Lokalaftale nr. 11.B Redigeret 2013 Lokalaftale nr. 11.B Redigeret 2013 Arbejdsmæssig kørsel og parkering for medarbejdere med kontinuerligt skiftende arbejdssteder, der arbejder med drifts- og anlægsopgaver i den nuværende enhed Netdivisionen.

Læs mere