BRYGHUSETS ØL JOMFRUHUMLE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BRYGHUSETS ØL JOMFRUHUMLE"

Transkript

1 JOMFRUHUMLE Jomfruhumle fremstår som en gylden-gul øl med kraftigt og tykt skum. Den let maltede krop, dannet på baggrund af pilsnermalt, er afstemt med rigelige mængder Saaz-humle. Øllet opleves som en god tørstslukker samtidig med mere smag end traditionelt pilsnerøl. Alkoholindhold 4,8 % vol. CLASSIC En gylden letdrikkelig øl brygget på pilsnermalt og en unik blanding af mørkere malttyper, hvilket tilføjer øllet en herlig frugtsmag og et strejf af chokolade. Den fi ne balance mellem den søde karamelmalt og den noble bitterhumle afslutter øllet med en vis sødme. Alkoholindhold 5,3 % vol. KLOSTERBRYG Klosterbryg er med sin mørke og gyldne fremtoning, krydrede duft og smag af bl.a. ristet karamel og humle bryghusets svar på traditionelt godt øl. Navnet opstod pga. vores beliggenhed mellem Graabrødre- og Helligaands Klosteret. Alkoholindhold 5,5 % vol. MADAM WEIZEN Madam Weizen er brygget på 50% hvede og fremstår derfor med en diset, gul farve samt kraftigt, blivende skum. Endvidere imponerer Madam Weizen med sin duft af banan og nelliker, der sammen med det relativt høje kulsyreindhold giver en forfriskende smagsoplevelse. Alkoholindhold 4,8 % vol. HOUSE Ø THE ALE En orangerød, let og forfriskende overgæret øl, med delikate maltnoter og let blomstret humleduft. Inspireret af den milde britiske ale, der passer perfekt til en hurtig eftermiddags tørstslukker på vej hjem fra arbejde. Alkoholindhold 4,5 % vol. MUNKENS ALE Denne ravfarvede ale er inspireret af en gammel ølopskrift fra Sønderjylland. Den er brygget på pilsner- og rugmalt, der tilsammen giver en let krydret smag og korn-agtig duft til den sødlige øl. Humlebitterheden er lav, kun lige nok til at holde sødmen i skak. Munkens Ale er diskret krydret med bl.a. koriander- og kardemommefrø. Alkoholindhold 6,5 % vol. BROWN ALE En fyldig kastanjebrun øl med et fl ot tæt skum. Øllet er brygget efter en gammel decoctionmæskning, hvilket fremhæver øllets maltkarakter.desuden er der brugt nordjysk havre, der giver en cremet øl og tilfører et lokalt særpræg. En øl med nødde- og chokoladeagtig, forfriskende smag. Brygget på bygmalt og havre og tilsat hasselnøddesmag. Alkoholindhold 4,8 % vol.

2 WASABIER Wasabier er en let og lys undergæret Lager lavet på Pilsner Malt. Under brygningen krydres der med Japansk Wasabi, som giver øllet skarphed og samtidig den blide smag af Moder Jord. Alkoholindhold 5 % vol. SCHWARZBIER Schwarzbier er undergæret mørk øl lavet efter tysk tradition. Den er brygget udfra det tyske Reinheitsgebot, der kun tillader, at man bruger vand, malt, humle og gær under brygningen. Derfor kommer smagen og farven primært fra de malte, der bliver brugt, i dette tilfælde Pilsner, Münchner og ristet malt. Alkoholindhold 4,5 % vol. HINDBÆR ØL Hindbær øl er en lys frugt øl, brygget på Pilsner malt og en smule hvede. Farven, det rosa skum og den diskrete smag kommer fra hindbær, der tilsættes til sidst under kognigen. Øllet har en bitterhed, der kan placeres mellen en Weizen og en pilsner. Bør nydes afkølet og gør sig specielt godt en varm sommer aften. Alkoholindhold 2,6 % vol. HR. SØGAARD Ligesom med nogle mænd bliver noget øl bedre med alderen. Så da bryggeren fyldte år, gemte vi denne ale et mørkt og køligt sted. Et års tid senere er Hr. Søgaard en karakterfuld øl med en rund, mørk og fyldig krop, med en væsentlig bitterhed. Om det gør sig gældende for bryggeren, skal være usagt. Helt fantastisk til kraftige simreretter, vildt eller stegt kød. Alkoholindhold 6,5 % vol. US PALE ALE Denne overgærede ale har sit forbillede i den amerikanske stilart US Pale Ale. Den fremtræder som en ravgul ale, med ret så markante citrusnoter i både duft og bitterhed fra den amerikanske Cascade-humle. Kroppen optræder moderat grundet den relative høje bitterhed. US Pale Ale vandt slaget om Nordjylland i Alkoholindhold 5,1 % vol. FORT DANSBORG IPA En mørk kobberfarvet øl med stor bitterhed til humleelskeren. Humlen dominerer med smag af citrusskal, gran og blomster. For at afbalancere humlesmagen og bitterheden er der brugt store mængder af specialmalte, der giver en fyldig og kompleks øl. Fort Dansborg er en fæstning i det sydlige Indien, i den gamle danske koloni, Trankebar. Alkoholindhold 6,6 % vol. STOUT NOIRE En kraftig næsten sort øl, der med forskellige ristede malte har smagsnuancer af chokolade og lakrids. Derudover er der en lettere tilføjelse af tørverøget malt, hvilket giver en let røget/tjæreagtig bund, der komplimenterer de ristede malte. Øllet er afsluttet med melasse og et afkog af lakrids. Kroppen er middel til stor, med en balancerende bitterhed. Alkoholindhold 6,3 % vol.

3 HALF AND HALF Denne øl er half and half af Jomfruhumle og Stout Noire. Øllet opleves som en god tørstslukker med karakter af Stout Noire smagsnuancer af chokolade og lakrids tilsat pilsnerens friskhed og lette krop. Alkoholindhold 4,8-6,3 % vol. UTZON BLOND Denne øl følger Utzons fodspor, fra Australien, hvor vi har taget krydderurten lemon myrtel, over Asien, hvis kaffir lime-blade og ingefær underbygger øllets forfriskende karakter, til Spanien, hvis appelsinblomsthonning tilføjer en let blomstret aroma. Den noble afslutning kommer fra Mellemøstens delikate og luksuriøse krydderi, safran. Alkoholindhold 5,0 % vol. UTZON DARK En sort øl med flot rødligt skær. Smagen er fyldig og ristet dog uden at være brændt og bitter og med noter af chokolade fra mild og harmonisk sydamerikansk chokolade. Tilsætningen af den australske wattle seed giver øllet et frugtet særpræg, der er unik i den danske ølverden. Alkoholindhold 5,6 % vol. CHAMPAGNE ØL Champagne øl er første øl i en serie fra Næstved Bryghus brygget på Søgaards bryghus. Den har sin lyse farve og et kridthvidt skum fra pilsner- og hvedemalten. Den bløde humlearoma er fra aroma humlen Tettnang. Gæren er en rigtig champagnegær, som gør den frisk og festlig. Bør nydes afkølet. Alkoholindhold 7,1 % vol. KAFFE PORTER Næstved Bryghus Kaffe Porter er en dejlig mild porter, brygget på ristede malte, havre og mørk farin. Den er tilsat mørke malede kenyanske expresso bønner, som giver den en blød smag, med toner af kaffe. Som modsætning til malte og kaffe er der brugt den New Zealandske humle Nelson Sauvion. Den kan med fordel nydes en stille aften foran kaminen, sammen med en god bog. Eller nyd den sammen med en god chokolade kage. God fornøjelse. Alkoholindhold 7,5 % vol. JUTLAND SMOKED PORTER Brygget af amerikaneren Ilan Klages-Mundt. Jutland Smoked Porter er brygget på et udvalg af mørke special malte med chokolade- og karamel noter og traditionel tysk røgmalt. Porteren har lagret over 1 år på ståltank, der netop giver en fantastisk og kompleks oplevelse. Alkoholindhold 6,5 % vol. CIDER EN SOMMERFRISTELSE Vores æblecider er en lækker, læskende sommerfristelse, med en behagelig æblesmag og forfriskende sødme, samt et livlivt kulsyreindhold. Alkoholindhold 3,7 % vol.

4 BISPENS TRIPPEL Børglum Kloster Inspireret af de belgiske Trappist- og klosterøl. Børglum Kloster Trippel er brygget på belgisk pilsner- og hvedemalt samt lyst rørsukker. Øllet er gæret med en belgisk klostergær, der giver øllet sine karakteristiske banan- og nellikenoter. Det er en kraftig øl med en god fylde og varmende alkohol. Alkoholindhold 10,5 % vol. ABBEDENS DUBBEL Denne brune øl har sit forbillede i de belgiske klosterøl. Med baggrund i en blanding af 3 specialmalte og den belgiske klostergær, har den opnået en interessant krydret, frugtagtig smag og duft. Alkoholindhold 7,9 % vol. smoak En ravfarvet Märzen brygget på 100% røgmalt fra Brauerei Spezial i Bamberg, Tyskland. Røgmalten er nænsomt røget over bøgetræ, hvilket giver en blid røgsmag til øllet. Efter gæring er øllet køligt lagret på hårdtbrændt amerikanske egetræsfade i en måneds tid, inden det er tappet på flaske. Alkoholindhold 5,5 % vol. BARLEY WINE Denne stærke, overgærede ale har sit forbillede i den engelske stilart Barley Wine. Søgaards Barley Wine fremtræder som en mørkebrun ale, med kraftig maltet smag, der bl.a. henleder tankerne på fadlagret portvin og det er også sådan, den bør nydes. Det vil sige små mængder, men store glas. Alkoholindhold 10,5 % vol. RØD QUINUA Denne øltype er blevet til i samarbejde med Aurion, under Smagen af Nordjylland. Quinua er et frø i gåsefodsfamilien, der dyrkes i det bolivianske højland. En forfriskende øl med et læskende element af syrlighed og et flot rødligt skær. Syrligheden kommer fra en speciel brygmetode og tilsætningen af Stevns kirsebær. Alkoholindhold 4,5 % vol. GÆKKEBRYG En gylden-gul ale, med et flot hvidt skum og en herlig forårsaroma. I øllet er der brugt rundhåndede mængder af 3 forskellige slags humle. Humlen tilføjer øllet herlige smags- og aromanoter af blomster og frugt. Let forfriskende bitterhed og let til middel krop. Gækkebryg vandt 1. plads i 2008 og 2009 i Smag og Behags påskeølsmagning. Alkoholindhold 5,0 % vol. JULEBUK Julebuk har en rødbrun farve og ret maltet krop, der bl.a. stammer fra münchener- og karamelmalte. Både duften og smagen er derfor udpræget maltet, ligesom julens krydderier indgår diskret i paletten. Et godt og fyldigt julebryg til den kolde tid. Alkoholindhold 6,3 % vol.

5 BEER HERE Disse øl er meget svingende på lager, derfor spørg os med selerne. (det kan jo være pga. den store efterspørgsel!!!) AMMESTOUT I 1800 tallets England bryggede man en ekstra kraftig og nærende stout til ammende mødre. Og da BeerHere er en virksomhed der tager yngelpleje alvorligt gør vi det samme. Udover mælkesukker, som traditionen foreskriver, er der også tilsat et skvæt kvalitetskaffe der forhåbentlig kan tilføre lidt opkvikkende koffein oven på de vågne nætter. Nydes med omtanke - eller som minimum af et glas. Alkoholindhold 6,5 % vol. FAT CAT Fra Castros Havanna til 3F s hovedkvarter har de røde Fat Cats formået at mele deres egen kage. Til kage går det bedst med maltet og ikke for bitter øl med en frugtig aroma fx. denne ravfarvede ale, hvor der er brugt gavmilde mængder humle fra New Zealand. Alkoholindhold 4,7 % vol. HOPFIX Hopfix er en kobberfarvet India Pale Ale brygget med rug og rigelige mængder humle. Humle er en plante beslægtet med hampplanten og vil som andre hårde stoffer virke abstinensfremkaldende for den sande humle-junkie. Husk det er aldrig for sent at få nye uvaner! Alkoholindhold 6,5 % vol. JULE IPA Som bekendt er julen humlens fest. Mild maltprofil og heftig humle krydret med afdæmpet appelsinskal er hovedattraktionerne i denne julejoviale india pale ale der med bramfri bitterhed med sikkerhed vil give de kvalmsøde glögg-helvede juleøl en englelydssyngende ørefigen i julegave. Halleluja! Alkoholindhold 7,0 % vol. 79,1 ' 32/,.(1 (6 79,1 ' 7,7 (.67 5 $% ( 7 7 PÅSKE ALE (6 /$' Da Jesus startede hele påsketraditionen ved at vågne fra de døde og forlade graven kan det meget vel have været i jagten på en kop skummende ale. Beer Here Påske Ale er inspireret af øllet man drak i Mellemøsten for 2000 år siden. Det var nemlig ikke vin, der var den foretrukne drik blandt den almindelige befolkning, men øl, som har sin oprindelse i netop det område. Alkoholindhold 7,0 % vol. KAMA CITRA Denne velskabte brown ale er afkommet fra fræk amerikansk Citra humle parret med forførende britiske specialmalte. Karamel, rugbrød og chokolade nuancer går op i en højere enhed med humlens aromaer af grapefrugt, melon og abrikos. Den fyldige krop balanceres af lang bitterhed fra humlen og ristede nuancer fra malten. Alkoholindhold 7,0 % vol.

6 BEER HERE Disse øl er meget svingende på lager, derfor spørg os med selerne. (det kan jo være pga. den store efterspørgsel!!!) WHITE CAT En raceren hvedeøl baseret på en smagsneutral gær modsat de andre hvedeøl i kuldet, der ofte har frugtige noter fra gæren. White Cat får sit miaow fra rigelige mængder humle i både kedel og tank, der giver den killingebløde maltprofil et kradsbørstigt humlehvæs bagest på tungen. White Cat er den tredie dogme-øl baseret på BeerHere Fat Cat, brygget udelukkende med New Zealandsk Nelson Sauvin humle. Alkoholindhold 4,7% vol. FARLIG WINE Farlig letdrikkelig Barleywine frigivet alt for ung for typen. Men da vi hos BeerHere overhovedet ingen respekt har for ungdommen gør vi det alligevel.heftig amerikansk humleprofi l og en mørk maltpræget krop med forfriskende tørhed og varmende alkohol. Alkoholindhold 9,5 % vol.

7 ØL FRA HANE Se tavlen for udvalg eller spørg betjeningen 0,2 liter Kr. 32,- 0,4 liter Kr. 48,- 0,5 liter Kr. 60,- 1,0 liter Kr. 120,- Utzon Blond og Utzon Dark Kr. 35,-/52,-/65,-/120,- En stang øl 12 x 0,2 liter Kr. 320,- Cider Kr. 32,-/48,-/60,- ØL PÅ FLASKE Søgaards øl ½ liter Fra kr. 60,- Hr. Søgaard ½ liter Kr. 75,- smoak ½ liter Kr. 95,- Utzon Dark og Utzon Blond ½ liter Kr. 65,- Abbedens Dubbel ½ liter Kr. 75,- Bispens Trippel ½ liter Kr. 75,- Barley Wine ½ liter Kr. 85,- Jutland Smoked Porter ½ liter Kr. 85,- Beer Here øl i ½ liters flasker Fra kr. 75,- Kama Citra, ½ liter Kr. 85,- Næstved champagne øl, ½ liter Kr. 85,- Næstved Kaffe Porter, ½ liter Kr. 75,- Farlig Wine ½ liter Kr. 95,-

FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale.

FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale. Øl fra FUR Bryghus FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale. 30,- Rolig og klar øl med farve som rødgyldent rav. Småboblende med tæt cremefarvet skum, der giver fine blonder på glasset.

Læs mere

BRYGHUSETS ØL JOMFRUHUMLE

BRYGHUSETS ØL JOMFRUHUMLE BRYGHUSETS ØL JOMFRUHUMLE Jomfruhumle fremstår som en gylden-gul øl med kraftigt og tykt skum. Den let maltede krop, dannet på baggrund af pilsnermalt, er afstemt med rigelige mængder Saaz-humle. Øllet

Læs mere

en unik og naturlig smagsoplevelse

en unik og naturlig smagsoplevelse en unik og naturlig smagsoplevelse I hjertet af skoven... Midt i Hareskoven, på den smukkeste skovvej, ligger Bryggeri Skovlyst. Indbydende for enhver der lægger deres vej forbi, er dette unikke restaurationsbryggeri.

Læs mere

Mols Øl. India Gold. Alc.: 6,4 Farve: 26 EBC Bitterhed: 25 IBU

Mols Øl. India Gold. Alc.: 6,4 Farve: 26 EBC Bitterhed: 25 IBU Mols Øl Alc.: 6,4 Farve: 26 EBC Bitterhed: 25 IBU Mols Øl er nr. 2 i WinterCoats serie af øl, der er inspireret af en bestemt egn i Danmark (der er flere på vej!) Inspirationen fra Mols kan smages i 4

Læs mere

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd.

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd. RAMBLA BRUCE COST GINGER ALE - ORIGINAL Denne læskedrik er lavet på frisk ingefær (ingen ekstrakt eller olier) og ren rørsukker. Det er en simpel, lækker, krydret drik med ufiltreret ingefær og en smule

Læs mere

Oversigt over malttyper

Oversigt over malttyper Nicolaj S. Basismalt Malttype: Beskrivelse: Øltype: Andel i % : Pilsnermalt 2,0 3,0 EBC Den lyseste malt i farven med en lav proteinindhold. Kan anvendes som basismalt. Alle øltyper. 100 % af Røget malt

Læs mere

ROYAL 0,0% HEINEKEN 40,- 50,- ØLBRÆT HEINEKEN 0,0% 50,-

ROYAL 0,0% HEINEKEN 40,- 50,- ØLBRÆT HEINEKEN 0,0% 50,- ØL HEINEKEN Fås i mere end 170 lande og er dermed det mest internationale ølmærke af alle. Karakteristisk for Heineken er en frisk og frugtagtig aroma, der stammer fra gæren, og en behagelig, ikke for

Læs mere

FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING

FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING ØLSMAGNING SIDE 1 AF 8 ØLSMAGNING Ved en ølsmagning er det vigtigt at bruge sanserne. Først lugtesansen, derefter synssansen og til sidst smagssansen og følesansen. FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING Det er

Læs mere

(Tjekkisk) På bryggeri Nymburk bryggede man første

(Tjekkisk) På bryggeri Nymburk bryggede man første (Tysk) Camba Bavaria er et såkaldt "craft" bryggeri, dvs. øllet karakteriseres som håndbrygget. Produktionen er da også stærkt begrænset, og de producerer årligt kun 4.000 hl, så dette er et ægte tysk

Læs mere

Husk navn, adresse og telefonnummer på bagsiden!

Husk navn, adresse og telefonnummer på bagsiden! Frederikssund Øl-smagning 28. januar, 2012 Arr. f ØLs & Fr.sund lokalafd. af De Danske Ølentusiaster Point afgives som 3-2 1, hvor 3 er bedst. Kun de 3 bedste øl gives point! Mærke Alc% Point Halsnæs Bryghus

Læs mere

KATALOG. Velkommen til anden åbne håndbrygfestival 2012 for øl. Husk din stemmeseddel.

KATALOG. Velkommen til anden åbne håndbrygfestival 2012 for øl. Husk din stemmeseddel. KATALOG Velkommen til anden åbne håndbrygfestival 2012 for øl. Husk din stemmeseddel. Her kan du stemme på din favorit på: op til 5,9 % samt på eller over 6,0 %, husk medlemsnummer, navn og adresse, afleveres

Læs mere

Fredagsøl Mørk Special 4,5% Fredagsøl Pilsner 4,7%

Fredagsøl Mørk Special 4,5% Fredagsøl Pilsner 4,7% Fredagsøl Mørk Special 4,5% Fredagsøl Pilsner 4,7% En karakterfuld sort pilsner, som har en smule sødme, flot mørke-brun farve og det skønneste skum. Tjekkisk pilsnertype, brygget på Saaz humle. Afbalanceret

Læs mere

Historie. Ingredienser

Historie. Ingredienser Historie Hvor og hvornår øllet er opstået, kan historikerne ikke blive helt enige om. Man er dog enige om, at så længe mennesket har dyrket korn, lige så længe har de brygget øl. Man mener, udfra vægmalerier,

Læs mere

-(NY-1) NealkoAlkoholfri max. 0,5% -50 cl flaske: Eksempel på at man kan opleve karakterfyldte og smagfulde produkter med lave alkoholprocenter.

-(NY-1) NealkoAlkoholfri max. 0,5% -50 cl flaske: Eksempel på at man kan opleve karakterfyldte og smagfulde produkter med lave alkoholprocenter. (Tjekkisk) På bryggeri Nymburkbryggede man første gang øl i 1895, og faktisk går de oprindelige historier om brygning i området helt tilbage til det 14. århundrede. Det er et af 11 bryggerier i verden,

Læs mere

SNACKS BRUNCHTALLERKEN. Kr. 159,- TIL SULTEN IND I MELLEM. Hjemmelavede soyamandler... 40,- Peanuts... 35,- Salte popcorn... 35,-

SNACKS BRUNCHTALLERKEN. Kr. 159,- TIL SULTEN IND I MELLEM. Hjemmelavede soyamandler... 40,- Peanuts... 35,- Salte popcorn... 35,- SNACKS TIL SULTEN IND I MELLEM Peanuts... 35,- Nachos med ost, hjemmelavet tomatsalsa og guacamole samt jalapenos... 69,- Nachos de luxe med cheddar, oksetyksteg, hvidløg hjemmelavet tomatsalsa og guacamole...

Læs mere

FORENINGEN AF DANSKE ØLDOMMERE

FORENINGEN AF DANSKE ØLDOMMERE FORENINGEN AF DANSKE ØLDOMMERE Stilarts definitioner 2007 Gældende for de konkurrencer som arrangeres af foreningen indtil 31. december 2007 1. LYS LAGER A. Moderne lys lager B. International lager C.

Læs mere

Michter s 10 YEAR KENTUCKY STRAIGHT BOURBON

Michter s 10 YEAR KENTUCKY STRAIGHT BOURBON 10 YEAR KENTUCKY STRAIGHT BOURBON Denne bourbon blev kåret til Best American Whiskey af Food and Wine Magazine, og whiskeyentusiaster over hele verden er enige: Det her er whiskey i verdensklasse. Den

Læs mere

Velgørenhedssmagning

Velgørenhedssmagning Velgørenhedssmagning Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. hovedsæde

Læs mere

Menukort. Julebuffet - forkæl dig selv. 145,00 kr. 75,00 kr. Prøv vores store julebuffet.

Menukort. Julebuffet - forkæl dig selv. 145,00 kr. 75,00 kr. Prøv vores store julebuffet. Menukort Julebuffet - forkæl dig selv... tænk engang hvor meget et lille pusterum kan betyde for resten af dagens opgaver og gøremål. Prøv vores store julebuffet. Spis hvad du kan Børn under 12 år 145,00

Læs mere

SÅDAN BRYGGES ØL PÅ LØKKEN BRYGHUS

SÅDAN BRYGGES ØL PÅ LØKKEN BRYGHUS SÅDAN BRYGGES ØL PÅ LØKKEN BRYGHUS Alt vores øl er brygget ud fra egne opskrifter af udvalgte kvalitets råvarer, blandt andet malt fra Sophus Fuglsang i Haderslev, special malte fra Castle Malting i Belgien

Læs mere

Stilarts definitioner

Stilarts definitioner Stilarts definitioner Revideret af foreningen Danske Øldommere november 2009 1. LYS LAGER A. Moderne lys lager B. International lager C. Tjekkisk pilsner D. Tysk pilsner E. Dortmunder export F. Münchener

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar

Læs mere

Stensbogaard. India Pale Ale Alk. 5 % Julebryg Alk 6.8 % IBU: 15 EBC: 54 IBU: 7 EBC: 7 IBU: 73 EBC: 22 IBU: 19 EBC: 50

Stensbogaard. India Pale Ale Alk. 5 % Julebryg Alk 6.8 % IBU: 15 EBC: 54 IBU: 7 EBC: 7 IBU: 73 EBC: 22 IBU: 19 EBC: 50 Stensbogaard American Brown Ale Alk. 5 % Her får man det bedste fra USA. Der er både humle og gær, som hører til de absolut bedste i verden. Der er brugt 5 slags malt og valset havre, som giver udpræget

Læs mere

Fadøl. Cider. Danmark. England. Belgien. Belgien. England. Carlsberg Fad 35/40/65,-

Fadøl. Cider. Danmark. England. Belgien. Belgien. England. Carlsberg Fad 35/40/65,- Fadøl Carlsberg Fad 35/40/65,- Harmonisk balance mellem bitterhed og æbler, en smuk, lys gylden farve med en duft af fyrretræ og hasselnød næsten som duften af. Tuborg Classic 35/40/65,- s første classic.

Læs mere

Lagerøllen er en bajer. TEST Klassisk lagerøl

Lagerøllen er en bajer. TEST Klassisk lagerøl Lagerøllen er en bajer Når bajerens time slår, risikerer man at få en pilsner i stedet, og det er bestemt ikke det samme. Det var moderne danske lagerøl, Henrik Bøegh havde samlet sammen, da han satte

Læs mere

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009 Julen 2009 i restauranten Året går med raske skridt, og snart er det juletid. Der er nu mulighed for at afholde julefrokost mellem kl. 12-16.30 og kl. 17.30-22.30

Læs mere

Dansk Juleølkasse 2011 med 12 olika danska julöl från 7 danska mikrobryggerier Systembolaget Beställningssortimentet Art nr 89857 600 kr.

Dansk Juleølkasse 2011 med 12 olika danska julöl från 7 danska mikrobryggerier Systembolaget Beställningssortimentet Art nr 89857 600 kr. Dansk Juleølkasse 2011 med 12 olika danska julöl från 7 danska mikrobryggerier Systembolaget Beställningssortimentet Art nr 89857 600 kr. Amager Julebryg 2011 Som faste læsere af Amager Julebrygs etiketter

Læs mere

Bristol Black Spiced. Destilleri: Ukendt. Stil: Krydret. Farve: Sort. Alkohol: 42% Vol.: 0,7 L. Alder: Ukendt. Noter:

Bristol Black Spiced. Destilleri: Ukendt. Stil: Krydret. Farve: Sort. Alkohol: 42% Vol.: 0,7 L. Alder: Ukendt. Noter: Bristol Black Spiced Ukendt Krydret Sort Alkohol: 42% Ukendt Black strap molasses, rørsukker, tobak, rom og krydderier blev leveret til havnen i Bristol i det 18 århundrede. Denne spiced rom afspejler

Læs mere

FREDAG LØRDAG. Åbningstider NYD SNACKS PÅ FOX FRA KL PÅ FOX. til din øl! Mandag: 12:00 00:00. Tirsdag: 12:00 00:00. Onsdag: 12:00 00:00

FREDAG LØRDAG. Åbningstider NYD SNACKS PÅ FOX FRA KL PÅ FOX. til din øl! Mandag: 12:00 00:00. Tirsdag: 12:00 00:00. Onsdag: 12:00 00:00 FREDAG PÅ FOX FRA KL. 15-18 NYD SNACKS til din øl! Åbningstider Mandag: 12:00 00:00 Tirsdag: 12:00 00:00 Onsdag: 12:00 00:00 Torsdag: 12:00 -?? LØRDAG PÅ FOX Fredag: 11:00 -?? Lørdag: 11:00 -?? Facebook:

Læs mere

Mors Stout 5,7 % Den mørke overgærede stout har fået tilført masser af chokolademalt. I 2003 blev den kåret som årets øl nyhed.

Mors Stout 5,7 % Den mørke overgærede stout har fået tilført masser af chokolademalt. I 2003 blev den kåret som årets øl nyhed. Øl fra den store verden Foruden vores eget øl har vi specialiseret os i øl fra den store verden. Vi kan således tilbyde mere end 60 forskellige øl med et bredt spekter af noter lige fra den helt friske

Læs mere

Stilarts definitioner

Stilarts definitioner Stilarts definitioner Revideret og udgivet af foreningen Danske Øldommere 2015 1. udgave Indledende noter til bryggere og øldommere: 1. Stilartsbeskrivelsen er blevet grundlæggende revideret i 2011. Bemærk

Læs mere

Amager Bryghus. Black Nitro. Typ: Black IPA - 7,6% Christianshavns Pale Ale. Typ: American Pale Ale - 5,5% Reservation för ändringar i sista stund

Amager Bryghus. Black Nitro. Typ: Black IPA - 7,6% Christianshavns Pale Ale. Typ: American Pale Ale - 5,5% Reservation för ändringar i sista stund Amager Bryghus Black Nitro Typ: Black IPA - 7,6% Reservation för ändringar i sista stund På Amager Bryghus har vi altid med stor fornøjelse nydt at åbne dørene for gæstebryggere fra den ganske verden.

Læs mere

1367 Premium en øl der er årstallet værdigt. Alc. 4,7% Alc. 5,3%

1367 Premium en øl der er årstallet værdigt. Alc. 4,7% Alc. 5,3% Produktoversigt Krenkerup 1367 Premium Krenkerup Gods nævnes første gang i historien i 1367. Et gods drevet gennem århundreder af slægtens visioner og hårdt arbejde med betydelig hjælp fra lokalområdet.

Læs mere

Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr.

Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr. Bryggerhest er en ravfarvet ale med et strejf af Jalapeno. Den har jalapenoens aromatiske karakter, men er ikke stærk og passer godt til krydrede retter - helt specielt til det mexicanske køkken. 27-01

Læs mere

Weingut Domtalhof "Wein vom Roten Hang"

Weingut Domtalhof Wein vom Roten Hang Vin er livslyst Vin er sansefuldt Vin skal opleves Vin er harmoni med naturen Vores mål er at producere høj kvalitet fine frugtagtige vine med en karakteristisk terroir. Intensivt arbejde i vingården og

Læs mere

High Five 10 - Australien

High Five 10 - Australien High Five 10 - Australien High Five is Back! Endnu en Holstebro vine, tegnet af Pauls børn; Jamie, Theresa, Tobias & Dj Glimrende Shiraz og Cabernet Sauvignon som byder på friske aromaer af brombær, solbær

Læs mere

ØL I MAD - LA CUISINE À LA BIÈRE

ØL I MAD - LA CUISINE À LA BIÈRE ØL I MAD SIDE 1 AF 5 ØL I MAD - LA CUISINE À LA BIÈRE I Danmark er der blevet brygget øl i tusindvis af år. Vores forfædre har anvendt øl flittigt, både i maden og til maden. Traditionen lever stadig,

Læs mere

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 Piemondo er en dejlig saftig og fyldig rødvin fra Piemonte i Norditalien. Vinen er produceret af 60% Barbera, 20% Nebbiolo og 20% Dolcetto. Vinmarkerne er beliggende omkring

Læs mere

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold.

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Julegaveidéer HUSK! Det er os der forhandler ESE-BRYG Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Helgolandsgade 26

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar og har

Læs mere

Håndbrygger Opskrifter. En kort introduktion for nybegyndere og let øvede. Christian Rye Iversen

Håndbrygger Opskrifter. En kort introduktion for nybegyndere og let øvede. Christian Rye Iversen Aalborg Håndbrygger Laug Håndbrygger Opskrifter En kort introduktion for nybegyndere og let øvede Christian Rye Iversen Agenda Hvad er en opskrift Kort om stil og nøgletal Kort om ingredienser Hvordan

Læs mere

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,-

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- Frokost Menu Serveres mellem 11-16 Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- Stjerneskud, stegt og kogt rødspætte, røget laks 139,- Sildetallerken, 2 slags Christians Ø

Læs mere

drop vinen til julemaden

drop vinen til julemaden test på julebryg årets danske juleøl er i særklasse drop vinen til julemaden»juleøl er skabt til julemaden, derfor drikker man øl til julemaden - der er i øvrigt net der hedder julevin,«udtaler smagbehags

Læs mere

Restaurant Teaterkælderen. Tlf. 99 26 99 27. TK@mch.dk

Restaurant Teaterkælderen. Tlf. 99 26 99 27. TK@mch.dk Restaurant Teaterkælderen Tlf. 99 26 99 27 TK@mch.dk Aperitif Teater Kælderens Aperitif Spørg venligst service-medarbejderen Vinkort 250 Pr. glas... kr. 42,- Bordvin: Spørg venligst service-medarbejderen

Læs mere

Drinks. RAS Torvet 7 DK-6100 Haderslev Tel.: +45 74 52 28 24 www.rashaderslev.dk

Drinks. RAS Torvet 7 DK-6100 Haderslev Tel.: +45 74 52 28 24 www.rashaderslev.dk Drinks Bestil venligst i baren Enkelt 50.- / Dobbelt 80.- Chabeso Chill Brugal Anejo - mørk rom, lime, sirup, Chabeso. En RAS specialitet. DRINKS Hyldeblomst Collins... 65,- Maisør... 65,- White Russian....

Læs mere

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE I dette katalog vil vi præsentere dig for en række nye vine i vores sortiment. Vinene er særligt udvalgt af vores egen sommelier eksklusivt for Hørkram i Danmark.

Læs mere

ØL-Menu pr. 2. september 2017 Øllets Dag i Esbjerg

ØL-Menu pr. 2. september 2017 Øllets Dag i Esbjerg ØL-Menu pr. 2. september 2017 Øllets Dag i Esbjerg Nr. Navn Bryggeri % Øltype & Smagsnoter 1 Summer(økologisk) Hornbeer 4,9 2 Kong Henrik(økologisk) Hornbeer 5,0 3 Framboise Hornbeer 6,0 4 Tophop IPA Hornbeer

Læs mere

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Vinkort VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Hvidvine Glas 1/2 flaske Pearl Valley White, Sydafrika 32,- 128,- I smagen går mange af noterne fra duften igen, og vinen opleves frisk

Læs mere

Eksempel på eksamenssæt. Fra eksamen, foråret 2015

Eksempel på eksamenssæt. Fra eksamen, foråret 2015 Navn: Forbeholdt eksaminator Tilladte hjælpemidler: Nyeste stilartsdefinitioner (udleveres på dagen) Kuglepen Point teori : af 100 Point smagning : af 100 Det kræver min. 75 points ud af 100 for at bestå

Læs mere

Det Danske Ølsprog EN ORDBOG TIL STØRRE ØLOPLEVELSER

Det Danske Ølsprog EN ORDBOG TIL STØRRE ØLOPLEVELSER Det Danske Ølsprog EN ORDBOG TIL STØRRE ØLOPLEVELSER ØLLETS VERDEN ER BLEVET STØRRE. DET DANSKE ØLUNIVERS HAR OPLEVET ET BIG BANG, DER SKABER ØL I NYE FARVER, TYPER OG SMAGSRETNINGER. DET KRÆVER FLERE

Læs mere

sortiment 2013 ros A en D r GAA eri YGG r se B YGHU r B ske Y J s YGHU r e B ejl V

sortiment 2013 ros A en D r GAA eri YGG r se B YGHU r B ske Y J s YGHU r e B ejl V VEJLE BRYGHUS Jyskebryghuse BRYGGERIGAARDEN AROS sortiment 2013 De Jyske Bryghuse De Jyske Bryghuse er dansk mikrobrygget øl, der er lavet efter gamle traditioner og med de bedste råvarer fra hele verden.

Læs mere

SMØR & BRØD. Gastronomi på et godt stykke brød GOURMET SMØRREBRØD

SMØR & BRØD. Gastronomi på et godt stykke brød GOURMET SMØRREBRØD GOURMET SMØRREBRØD - Krydret matjessild på nye kartofler med en sennep - og peberodscreme, to slags løg og urter - Røget laks Royal med røget wasabicreme, syltede løg, wasabiknas og urter - Sødkartoffel

Læs mere

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR T0531453 Hacienda Araucano 2008 cabernet sauvignon, Chile Den berømte Lurton-familie fra Bordeaux, som ejer flere Grand Cru Classé slotte, er for nogle år siden begyndt at dyrke vin rundt om i verden.

Læs mere

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin.

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin. Vinkort Champagne & Bobler Nicolas Feuillatte Brut, Réserve... 695,- Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne-noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus. Albert Sounit Crémant de Bourgogne

Læs mere

Menukort. Velkommen til Aalekroen

Menukort. Velkommen til Aalekroen Menukort Velkommen til Aalekroen Frokost Menu Serveres mellem 11-16 Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- Burger med kylling og bacon, bådkartofler hvidløgs mayonnaise

Læs mere

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. 1. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,-

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. 1. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- Frokost Menu Serveres mellem 11-16 1. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- 2. Burger med kylling og bacon, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- 3. Stjerneskud, stegt

Læs mere

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,-

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- Frokost Menu Serveres mellem 11-16 Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- Burger med kylling og bacon, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- Stjerneskud, stegt og kogt

Læs mere

Velkommen til Københavnske Øldage

Velkommen til Københavnske Øldage Velkommen til Københavnske Øldage 11. - 13. maj 2007 [Indhold] Københavnske øldage 8 10 12 205 207 209 211 219 Velkommen til Ølfestival F O R O R D U D S T I L L E R R E G I S T E R U D S T I L L E R

Læs mere

Weingut Meyer-Näkel Spitzenklasse

Weingut Meyer-Näkel Spitzenklasse Der har været dyrket vin i Ahr dalen siden Romertiden. Meyer-Näkel familien har dyrket vin i Ahr dalen siden 1950 hvor ægteparret aula Meyer og Willibald Näkel startede med at dyrke vin på beskedne 1,5

Læs mere

julebryg test og Henrik Bøegh »Man drikker da juleøl til julemaden det er jo det de er brygget til,«siger smagogbehags ølekspert Henrik Bøegh.

julebryg test og Henrik Bøegh »Man drikker da juleøl til julemaden det er jo det de er brygget til,«siger smagogbehags ølekspert Henrik Bøegh. og test TEST: julebryg»man drikker da juleøl til julemaden det er jo det de er brygget til,«siger smagogbehags ølekspert Henrik Bøegh. og Henrik Bøegh Alle de kraftfulde og ofte sødmefyldte julebryg, der

Læs mere

TÖRLEY. Skønne mousserende vine fra. Charmant Doux. Populære mousserende vine fra Ungarn.

TÖRLEY. Skønne mousserende vine fra. Charmant Doux. Populære mousserende vine fra Ungarn. Skønne mousserende vine fra TÖRLEY Charmant Doux Populære mousserende vine fra Ungarn. Elegant udseende, typisk champagne farve, intensiv mousserende. Dens bouquet og smag minder om sukkersøde frugter

Læs mere

Willemoes Juleale 8,5% - English Strong Ale. Strong Rudolph 7% Bryggeriet Vestfyen Brygger: Christoph Behnke

Willemoes Juleale 8,5% - English Strong Ale. Strong Rudolph 7% Bryggeriet Vestfyen Brygger: Christoph Behnke Jul Er øllets fest / Af Henrik Bøegh Foto Carsten Lundager / Godt at julen varer lige til påske, for vil man prøve hele udbuddet af danske julebryg, kræver det mere tid end blot nogle få helligdage. Årets

Læs mere

Er en frisk Italiensk Spumante. GRAN RUE er lavet efter Champagnemetoden. GRAN RUE har en dejlig delikat duft, er tør og har en afbalanceret surhed.

Er en frisk Italiensk Spumante. GRAN RUE er lavet efter Champagnemetoden. GRAN RUE har en dejlig delikat duft, er tør og har en afbalanceret surhed. NYTÅRS VINMENU 2017 Bestilling Årgang Vin Pris Tilbud Velkomst 2015 Gran Rue Metodo Classico 159 130 Hvid 2016 Riesling Spätlese Trocken 99 85 2016 IGT Montemaggio CHARDONNAY økologisk 159 125 Rød 2015

Læs mere

Bodegas Linaje Garsea

Bodegas Linaje Garsea Bodegas Linaje Garsea Linaje Garsea, Vendimia Seleccionada 2014 Tempranillo 6-8 mdr. på 50% franske og 50% amerikanske egetræs fade. Ufiltreret. 13,5% I glasset : Flot ren farve med blåvioleqe toner i kanten

Læs mere

Stilarts definitioner

Stilarts definitioner Stilarts definitioner Revideret og udgivet af foreningen Danske Øldommere 2011 Indledende noter til bryggere og øldommere: 1. Stilartsbeskrivelsen er blevet grundlæggende revideret i 2011. Bemærk nye stilarter

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

VINkort. (Til velkomst og dessert)

VINkort. (Til velkomst og dessert) Champagne og Mousserende vine (Til velkomst og dessert) Crémant d Alsace Brut Cave Vinicole de Hunawihrs Cremant er ren, frisk og elegant. Bouquet en er fint duftende og blomsteragtig, og smagen er tør,

Læs mere

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN Velkmstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN Dette er en let, sødlig musserende vin med en flt klar gul farve g en behagelig frugtig buquet. kr. 139,- kr. 25,- Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE,

Læs mere

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

Bygkerne. SKAL bygget op af flere lag RYGSIDE. BUGSIDE (side med fure) FRØHVIDE (endosperm) KIMEN anlæg for bladspire. KIMEN anlæg for rodspire BASIS

Bygkerne. SKAL bygget op af flere lag RYGSIDE. BUGSIDE (side med fure) FRØHVIDE (endosperm) KIMEN anlæg for bladspire. KIMEN anlæg for rodspire BASIS RÅVARER SIDE 1 AF 11 RÅVARER Fire råvarer er nødvendige for at brygge øl: Malt, humle, gær og vand. Byg er hovedråvaren til ølbrygning. Inden byggen kan anvendes til ølbrygning, skal den omdannes til malt.

Læs mere

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise Frokost Menu Serveres mellem 11-16 Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise Burger med kylling og bacon, bådkartofler hvidløgs mayonnaise Stjerneskud, stegt og kogt rødspætte,

Læs mere

STANDARD SELECTION - Cubes 140 g

STANDARD SELECTION - Cubes 140 g STANDARD SELECTION Wally and Whiz er skabt ud fra en drøm om at lave en vingummi til hele verden. En inkluderende vingummi, alle kan samles om uanset smag, intolerance, alder, religion eller geografisk

Læs mere

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Så nærmer vi os igen den dejlige højtid, med hygge i familiens og venners gode selskab, efterfulgt af dejlig Julemad,hvortil jeg har fundet nogle Vine/hedvine og lækre

Læs mere

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version Portvinsbaren Velkommen i Københavns første Portvinsbar! Vi byder på en smagfuld og kvalitetsfordybende oplevelse. Portvinens univers er en forunderlig størrelse. Der venter dig adskillige duftoplevelser

Læs mere

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013 , Chenin B./Pinotage,, 2013 er synonym med Sydafrikas mest velansete og celebre vinområde, og så er også en smuk, gammel universitets by med et rigt kulturliv. Vi sydafrikanske vinregion,. Beyers Truter

Læs mere

Weingut St. Antony Spitzenklasse

Weingut St. Antony Spitzenklasse På St. Antony kan vi se tilbage på omkring 250 år begivenhedsrig historie med vin. Det hele startede i 1758 i Ruhr-området, hvor det første jernværk er opkaldt efter skytshelgen St. Antony. Her var der

Læs mere

Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD:

Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD: Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD: Har du fødselsdag? Tilbyder vi vores buffet til kun 1KR. Ved bestilling til minimum 4 personer, spiser fødselaren for 1 Kr (gælder ikke drikkevarer) KUN buffet. (gælder 3 dage,

Læs mere

GRAFISK DE ESIGN Grafisk design S D G I K N S I F A R G

GRAFISK DE ESIGN Grafisk design S D G I K N S I F A R G Grafisk design RAFISK DESIGN GGRAFISK DESIGN Grafisk design // 2 Grafisk design // 3 Indledning OPGAVEN Udarbejdelse af grafisk identitet til Mørts Håndbryg med primært fokus på etiketdesign til håndbrygget

Læs mere

GENERELLE RETNINGSLINJER Harmoni er en af de vigtigste faktorer at huske på, når man udvælger en bestemt type drikkevare

GENERELLE RETNINGSLINJER Harmoni er en af de vigtigste faktorer at huske på, når man udvælger en bestemt type drikkevare ØL TIL MAD SIDE 1 AF 5 ØL TIL MAD Øl kan være et godt alternativ til vin - selvom nogle har svært ved at få forestillingen om hvid dug og øl til at hænge sammen. Ser vi på variationen i øl, er der øltyper,

Læs mere

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST HINDSGAVL SLOT HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST TOPPEN AF DOWN UNDER Der er ikke nogen sandsynlighed for, at Penfolds overlegenhed nogensinde vil blive udfordret af andre australske vinerier.

Læs mere

SMAGSKAFFE WWW.PURISTO.COM

SMAGSKAFFE WWW.PURISTO.COM W W W. P U R I S T O. C O M SMAGSKAFFE Puristo Ludicrous Liqourice Coffee Arabica bønner fra Honduras, Colombia og Brasilien er her blandet med velsmagende lakridssmag. Noterne af lakrids kan tydeligt

Læs mere

Long Drinks. Non Alcholic. Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura. White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk

Long Drinks. Non Alcholic. Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura. White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk Long Drinks Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk Sex on the beach Kr. 85,- Vodka, Peach Likør, tranebærog appelsinjuice Piña Colada Kr. 85,-

Læs mere

Forretter. Supper. Salater

Forretter. Supper. Salater Menu & vin Forretter 1. Saganaki 59,- Paneret fetaost med salat og tzatziki 2. Dolmadaki 59,- Fyldte vinblade med tzaziki og salat og brød Supper 3. Tomatsuppe 49,- Serveres med brød 4. Gullaschsuppe 59,-

Læs mere

Slotskroen franske anbefaling Hvidvin. Rødvin. Dessertvin

Slotskroen franske anbefaling Hvidvin. Rødvin. Dessertvin Slotskroen franske anbefaling Granfort, Colombard, Gascogne 2015, Blød, indbydende og ganske behagelig hvidvin med et meget fransk udtryk hvidvin fra foie gras hjemstavn. 59 199 Sensas, Chardonnay, Pays

Læs mere

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 VINSMAGNING Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 Vintner s Reserve Riesling Kendall-Jackson Vintner s Reserve serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene.

Læs mere

Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset.

Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset. Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset. Mad og bagværk er lavet fra bunden af vores dygtige kokke som bestræber

Læs mere

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK VINKORT HJHANSEN-VIN.DK CHAMPAGNE / MOUSSERENDE Pr. glas Cava Juvé y Camps Reserva Juve Y Camps, Penedès, Spanien... 88,- Strågylden vin med god mousse. Indbydende og elegant frugtig duft og smag af mandler

Læs mere

Bobler Gl. 1/1Fl. Frankrig CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme.

Bobler Gl. 1/1Fl. Frankrig CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme. Vinkort Bobler CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme. ANNA DE CODORNIU BLANC DE BLANCS, BRUT RESERVA 298,- Strågul farve med dejlige bobler. Tydelig

Læs mere

Kvinder, øl og mad I 2015 er det 100 året for Grundlovens ændring, hvor Kvinderne fik stemmeret. Flere undersøgelser viser at hovedansvaret for indkøb af dagligvarer ligger hos kvinderne, derfor ligger

Læs mere

Krystalklar og gylden farve Frisk blomstrende duft Citrus, let bitterhed HANCOCK BLACK -ALC. 5,0% Humle og karamel Letsødme af karamel

Krystalklar og gylden farve Frisk blomstrende duft Citrus, let bitterhed HANCOCK BLACK -ALC. 5,0% Humle og karamel Letsødme af karamel FADØL & flaskeøl De jyske bryghuse PrEMiUM Alkohol 4,8% vol De jyske bryghuse OriginAL Alkohol 4,8% vol De jyske bryghuse OriginAL Alkohol 5,3% vol Alkohol 6,0% vol PILSNER -ALC. 4,8% En lys pilsner med

Læs mere

Julen er nær, og den danske tradition med at glæde hinanden og sige tak for en god indsats for året er forestående.

Julen er nær, og den danske tradition med at glæde hinanden og sige tak for en god indsats for året er forestående. Julen er nær, og den danske tradition med at glæde hinanden og sige tak for en god indsats for året er forestående. Vi hos vil gerne hjælpe Jer til at gøre denne tradition minderig og hyggelig, og vi vil

Læs mere

Kongebrogaarden s. Øl kort

Kongebrogaarden s. Øl kort Kongebrogaarden s Øl kort Øllets historie Der er ingen, der med sikkerhed ved, hvordan øllet er opstået. Men det er næsten sikkert, at så længe mennesket har dyrket korn, har det også kendt til øl brygning.

Læs mere

CIDERBAR. Få en smagsprøve på fransk, engelsk, spansk, dansk og italiensk cider.

CIDERBAR. Få en smagsprøve på fransk, engelsk, spansk, dansk og italiensk cider. CIDERBAR Man kan diskutere, hvem eller hvad der har været udsat for det største karaktermord i Danmark. Man kan også lade være og bare acceptere, at det er cideren. Nogle store bryggerier fandt ud af,

Læs mere

Morgen DKK 139,- Tilkøb til morgenbuffet Cava, 1 glas Bitter 40,- 25,- 74,-

Morgen DKK 139,- Tilkøb til morgenbuffet Cava, 1 glas Bitter 40,- 25,- 74,- GastroBar Morgen Morgenbuffet (lørdag/søndag) Rørt græsk yoghurt, hjemmelavede marmelader, rundstykker, rugbrød, røget fanølaks, lokalproduceret rullepølse, fennikelpølse, serranoskinke, røræg, pølser,

Læs mere

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR P12051608 Ca del toscanello 2008 BT-SØLV den 17.7.2011 med følgende kommentar: Frugtrig, behagelig, saftig, kraftig rødvin, flot lang blød smag af modne mørke bær, krydderurter, lidt sorte blommer, mørk

Læs mere

vollerslev og vinen vinguide uge 51

vollerslev og vinen vinguide uge 51 vollerslev og vinen vinguide uge 51 LØRDAG 20. DECEMBER 2014 vollerslev og vinen 39 HViDVine TiL VeLKOmST OG forret RøDVine TiL and OG flæskesteg 2013 Old Vine Chenin Blanc, The Bernard Series, Bellingham,

Læs mere

og lidt om Vin Doux Naturel fra Roussillon af André Devald

og lidt om Vin Doux Naturel fra Roussillon af André Devald og lidt om Vin Doux Naturel fra Roussillon af André Devald Sødme al chokolade er mere eller mindre sød Bitterhed især mørk chokolade er bitter Struktur chokoladens fedme indhyller smagsløgene Aromaer

Læs mere

i 8 ale.dk ØLFESTIVAL O9 Velkommen til 103 ØLINDEX A-Å 108 OVERSIGTSKORT STANDPLAN PRAKTISKE OPLYSNINGER UDSTILLERREGISTER FORORD STANDORDEN

i 8 ale.dk ØLFESTIVAL O9 Velkommen til 103 ØLINDEX A-Å 108 OVERSIGTSKORT STANDPLAN PRAKTISKE OPLYSNINGER UDSTILLERREGISTER FORORD STANDORDEN ale.dk i N 8 10 12 D H O L D PRAKTISKE OPLYSNINGER UDSTILLERREGISTER FORORD 13 UDSTILLERE ORDEN 79 ØL FÆLLESEN 87 92 98 ÅRETS JULEBRYG PROGRAM ØL LOKALT HVAD SKAL JEG SMAGE? 103 ØLINDEX A-Å Velkommen til

Læs mere

Kend din øl En præsentation af øllets forunderlige verden. Peter A. Breum Nyborg Stand 2 juni 2016

Kend din øl En præsentation af øllets forunderlige verden. Peter A. Breum Nyborg Stand 2 juni 2016 Kend din øl En præsentation af øllets forunderlige verden Peter A. Breum Nyborg Stand 2 juni 2016 Hvem er jeg? 1983 DTU, civiling. Kemi 1984 Brygmester, Skandin. Brygmester skole 1984 Carlsberg Breweries

Læs mere