Formøde den 27. april Roskilde Roklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formøde den 27. april 2005 - Roskilde Roklub"

Transkript

1 Formøde den 27. april Roskilde Roklub Instruktionsudvalget: Instruktionsdag 16/4 Rigtig god dag, med fin pressedækning, Udvalget har evaluering og takker for den støtte og hjælp alle bidrog med også fra mange andre udvalg. Kan erfaringer i at vi kan trække 50 medlemmer ned til andre arrangementer fx med sponsorer 12. maj indkalder udvalget alle andre udvalg og bestyrelsen og komme videre med evalueringen. Julie kommer med nærmere information Der er en eller to på venteliste, og vi håber, at de kan udfylde en evt. ledig plads Tutten: Priserne i Tutten. Medlemmer mener, at især drikkevarerne er for dyre. Uffe spørger til, hvem der sætter priserne. Bestyrelsen henstiller til, at Tutten kommer med alternative priser og regnestykke på dette. Ølpriserne skal helst ikke falde på nær fx til udvalgte aftener. Automaten koster ca. 300 kr. om måneden. Når dette sammenlignes med salget af vand, så sætter vi penge til hver gang. Det skal overvejes om vi vil beholde automaten. PR-udvalg: Afbud T-shirts er bestilt, men der er leveringstid. Indenfor den næste uge kan der opnormeres Uvalget mangler en faktura for annoncer. Kassereren kan meddele, at denne ikke er kommet. Der er indkøbt fladskærm, det tekniske setup aftales med IT-udvalget. Opsætning og sikkerhed skal laves af et hold frivillige. Fællesmødet mellem sponsorer og bestyrelses ønskes afholdt i juni måned, men datoer efterlyses. Masters: Startet sommertræning Husk at sætte reklamer på otter, og få sat nye klistermærker i bassinet Hvis der er plan om at købe en ny dobbeltfirer, foreslår udvalget, at det bliver til store mennesker og ikke til letvægtsmennesker Der ligger en gul dobbeltfirer i Furesø Roklub, hvorfor bliver den ikke brugt i Roskilde? Den bliver brugt, og den tilhører kaproningsafdelingen og er med i projekt om at komme til VM. Hvorfor er der er en dobbeltsculler som kun 8-GP må bruge? Der er kun en 2x som er til motion+ ud af klubbens 7 stk. Derudover er der 4 til kaproning, og 2 til motion. Ingen er afsat specifikt til 8GP. Roere der ikke har været på out-riggerlisten har været på vandet hvad skal der gøres ved det? Jens Nielsen og Claus Mathiesen to flittige medlemmer, der gør meget, så det må betragtes som værende i orden. Udvalget efterlyser enslydende regler, og listerne skal opdateres. Hvidovre har en trailer, som er blevet skubbet i havnen traileren bør sættes på plads bag kæden, eller skal tøjres på anden måde så vi ikke kommer ud for det samme. Handicaproning i klubben: Kan det evt. give midler til en elevator til 1. sal, som også kunne være en hjælp til vores ældre medlemmer? Indtil videre henvender handicaproningen sig til blinde, og derfor er der ingen planer i den retning. Er der nogen overraskelse på økonomien? Nej.

2 Vedr. outriggerlisten, er denne opdateret med de personer som bestyrelses finder i orden må ro outrigger efter gældende reglement. Det er altid tilladt at komme ud i outrigger materiel, hvis dette aftales med en rochef. Materialeudvalget: En del både har taget lidt vand ind, men med bundpropperne ordentlig i, så går det meget bedre. Harald skal have ny køl, og det arbejde går i gang nu. Bjarke ønskes udskiftet, da den er ved at være meget rådden i kølen. Det må meget gerne være en glasfiberbåd. Helge skal på værft, der plads en gang efter jul. Kan ham i DSR (Vittenborg?) lave den? Brandt Møllers bådværft? Kan vikingeskibsværftet? Hvad skal der ske med 4 gamle træårer? De kan godt smides ud. Er der årer til de nye scullere ja, de deler med andre både. Kan der sættes et lille mærkat i hver båd, der viser hvilken vægtklasse de hører til? Bestyrelsen mener, at det er en god ide og sætte i værk med det samme. Udvalget kommer med pris på reparation af Helge og håber, at bestyrelsen vil hjælpe med økonomien umiddelbart gæt er på et sted mellem 15 og kroner. Der forsvinder meget værktøj fra værkstedet og flere gange har værkstedet stået pivåbent. Det er tidligere besluttet, at hvert år skal en fireåres inrigger opgraderes med fiberårer. Fire nye fiberårer til inrigger er det med på årets budget? Festudvalget: Forrygende standerhejsningsfest med tysk mad og kikset tyrolerband IT-udvalget: Udvalget har fået opdateringer og backup til at køre på kilometerpc en. Backup en virker og er blevet testet. Der er planer om at få kablet op, så der kan sættes pc er op. Kunne udvalget rydde lidt op på kontoret ja, der er planer om, at noget af udstyret kan komme i skabet Bestyrelsen ønsker, at der på km-pc en oprettes et felt, hvor den ansvarshavende styrmand angives. Det er et lovkrav. Leif vil meget gerne tale med it-udvalget om programmer til kontingentkassererjobbet mv. Der skal en ekstrabevilling til, hvis der skal indkøbes en Officepakke. Sculler-instruktion: Peter Steffensen, Rene Hansen og Per Foldager vil varetage årets scullerinstruktion. Men ser en udfordring i at roerne skal ro 50 km ifølge med anden båd. Kan det være ifølge med inrigger eller kajak? Ungdomsudvalget: Ikke mødt MTU: Ikke mødt Roeren: Ikke mødt Kontorudvalget: Ikke mødt Kaproningsudvalget: Ikke mødt Rosikkerhed:

3 Der har været to drukneulykker med kajakker, og dette har sat tankerne i gang hos Per Foldager og Sven Fafner: Det kan ikke nytte, at der bliver slækket på sikkerheden for outriggermateriel inden standerhejsning og inden vandet er de reglementerede 12 grader. Der er set 4 dobbeltsculler ud på en gang med én følgebåd. Den kan ikke bjærge mandskabet fra en otter eller de 4 dobbeltscullere. Sven supplerer, at der bør foretages en realistisk redningsøvelse, der viser, hvordan bevidstløse roere kan bjærges, og hvor mange. Det er en risikabel glidebane, hvor roerne tager tidligere og tidligere ud. Hvis det er otteren, så skal der meget til før den kæntrer, og hvis det er en sten eller pæl, der forårsager det, så må båden være tæt på land. Bestyrelsen er enig i de pointer, der er fremført og vil inden næste sæson komme med klare retningsliner for roning inden og efter standerhejsning. Næste møde: Onsdag den 25. maj 2005 Månedens gode råd: Hvis alt synes under kontrol, er presset ikke hårdt nok

4 Bestyrelsesmøde 27. april 2005 Roskilde Roklub Bestyrelse: FJ, JE, TC, BA, RF og SK (Ref.). CD afbud Forklaring om Helges skade den 10. april: Lasse har givet et brev med, der skal læses op det er hans stemme. Deltager er på bestyrelsesmødet er Jens Nielsen, Charlotte Thomas og Helmuth. Michael Jensen har meldt afbud. De fire roeres forklaring blev lagt frem for bestyrelsen om hændelsesforløbet. Ud fra roerens forklaringer er bestyrelsen enig om, at alle i bådene skal have samme straf: Alle i båden får et betinget roforbud resten af sæsonen. Hvis de er medvirkende til en anden uoverlagt skade i indeværende sæson uddeles den pågældende 6 måneders roforbud. Denne beslutning bliver offentliggjort i Roskilde Roeren og på hjemmesiden, ligesom alle roerne modtager et brev om denne beslutning. FJ og JE søger for dette. Bestyrelsen opfordrer alle roerne til at bevare det gode kammeratskab på trods af uheldet, og beder om, alle fem skal deltage og hjælpe udbedringerne af skaderne på Helge, dog betaler klubben alle omkostninger ved den påførte skade. Alle tog imod og accepterede bestyrelsens beslutning. Bestyrelsen kigger endvidere på, hvorvidt klubbens reglement er hensigtsmæssigt formuleret vedr. færdsel omkring Nettene ved indgangen til Kattinge Vig. Hvis det kommer til en ændring af reglementet bliver dette offentliggjort på nettet og i Roskilde Roeren. Øvrige punkter på dagsordenen: Kan baderummene godkendes? Der løber stadig vand ned i bådhallen men eksperten er CD, han skal godkende det inden endelig godkendelse kan gives. Terrasse: Skal vi fortsætte arbejdet med at få lavet en terrasse ud mod vandet eller er der andre ting på huset, der skal laves før? Vinduer mv.? Liste over reparationer over de næste tre år skal laves på huset. Med på listen skal bl.a.: Væg ved kvindernes nedgang til bådhallen Vinduerne Kvindernes toiletter Renovering af omklædningsrum Nye omklædningsrum Tommy skal spørges, om han har andet input til denne liste FJ udarbejder liste til gennemarbejdelse på næste bestyrelsesmøde Kassereren: Der er intet rykkergebyr på kontingentrestance. Kan det laves, så efter en måned, så dørkortet bliver spærret og det skal være muligt at lukke for brugeren i kmpc? Det skal undersøges, om kontorudvalget kan lukke for kontingent restancer på deres vagter?

5 Der er udvalg, der har overskredet budgetterne, hvad gør vi? Der skal noget mere styr på udgifterne og hvor de bliver bogført. SK sørger for, at der bliver sendt en mail rundt til alle udvalg med ny forretningsgang Forsikring: Vi er ved at indhente nye forsikringstilbud og justerer i den forbindelse øvrige poster: transportforsikring og heltidsforsikring, rørskadeforsikring, trailer, forsikring af Roskilde-både i andre roklubber, så bådene bliver brandforsikret og der er lavet en kaskoforsikring på dem. Men der skal laves aftale om forsikring af, hvordan bådene skal erstattes ved skade? RF har denne diskussion med andre klubber, og han opfordres til at fortsætte denne. Klubben skifter forsikring til Tryg pr. 1. januar 2006 TopDanmark kan ikke følge med. Eventuelt: Møde om handicaproning afholdes i klubben den 29. maj. Mht. reklamer på tøj på juniorlandsholdet (og andre), skal der henvises til andre regler for sponsorer (aftale med DFfR), og de kan derfor ikke bære vores sponsortøj. Mastersudvalget stillede spørgsmålstegn ved, om der købes både ind til en bestemt gruppe af roere, og ønsker i øvrigt, at der købes tungere både. Bestyrelsen mener ikke, at der skal købes både specielt til tunge roere, da der er så få af disse, og de kan finde andre både, der dækker dette behov. Roklubben kan købe en letvægtsdobbeltsculler gennem Rocenteret til motionsafdelingen. Den er til 75 kg. Koster kr og er 5 år gammel. Bestyrelsen søger Fonden om penge til indkøb af båden. Det skal overvejes, om der skal købes flere årer til næste år. Der er stillet spørgsmål vedr. sikkerhed om outriggerroning udenfor sæsonen. Sponsoraften mellem sponsorer og bestyrelsen vi foreslår onsdag den 15. eller tirsdag den 21. juni. SK kontakter sponsorudvalget herom og sørger for det videre forløb. Møde med kontorudvalget: Det var et godt og positivt møde. Roklubben mangler en generel sekretærfunktion, som kan tage sig af praktiske opgaver, svarer på kontormails, tager telefoner mv. bestyrelsen vil lægge hovederne i blød og optænke en sådan. Kontoret savner svar / beslutning om nøglekort og adgang og en procedure for poståbning og fordelingen af post, også . Bestyrelsen beslutter, at døren bliver låst 1/7 og inden skal klubbens medlemmer have købt et dørkort. Dog får ungdomsroere det første dørkort gratis. Men mister de det, så koster et nyt 200 kr. Medlemmer der ikke har betalt kontingent 1 måned efter forfaldsdato, får dørkortet spærret og det koster 50 kr. at få det åbnet igen. Alt dette bliver kommunikeret ud i Roskilde Roeren. JE søger for opslag på hjemmesiden, i Roskilde Roeren og på opslgstavlen Nøgleregnskabet er ved at blive ført up-to-date, så mange vil blive bedt om at aflevere ureglementerede nøgler (Ref. Dette er efterfølgende blevet bragt i orden). Anders Vestergaard har forespurgt om et par nøglekort, der kan udleveres i forbindelse med udlån af både til fremmede roere. Anders kan kontakte kontoret og få disse. Det er op til Anders om han vil tage gebyr for lån af kortene. Næste dagsorden: Som fast punkt punkter fra sidste møde: Liste over forbedringer til huset v. FJ Idrætsvandring v. FJ

Formøde, Roskilde Roklub Den 28. juni 2006

Formøde, Roskilde Roklub Den 28. juni 2006 Formøde, Roskilde Roklub Den 28. juni 2006 Deltagere bestyrelse: BJ, JA, JE, RR, SH, TC, UR Referent: JA Udvalg: Festudvalg: Intet at berette Instruktionsudvalg: Fin aften skt. Hans aften, en god kanindåb

Læs mere

Formøde og bestyrelsesmøde 25. maj 2005

Formøde og bestyrelsesmøde 25. maj 2005 Formøde og bestyrelsesmøde 25. maj 2005 Mastersudvalget, Svend: Masters har deltaget i pinseregatta på Esrum sø og i 4x til Forårsregattaen på Bagsværd sø, begge dele med pæne resultater. De ville gerne

Læs mere

Formøde, Roskilde Roklub Den 2. maj 2007

Formøde, Roskilde Roklub Den 2. maj 2007 Formøde, Roskilde Roklub Den 2. maj 2007 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Sven Lyster, Uffe Rasmussen, Tine Christensen, Peter Steffensen (suppleant), Mads-Peter K. Engelhardt (referent). Arkivudvalget:

Læs mere

Formøde den 22. september 2009

Formøde den 22. september 2009 Formøde den 22. september 2009 Deltagere fra bestyrelsen: Tine Christensen, Sven Lyster, Dan R. Petersen, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet fra seneste

Læs mere

Formøde, Roskilde Roklub Den 26. september 2007

Formøde, Roskilde Roklub Den 26. september 2007 Formøde, Roskilde Roklub Den 26. september 2007 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Uffe Rasmussen, Sven Lyster, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (referent). MTU: Udvalget er i gang med

Læs mere

Formøde, den 7. december 2011

Formøde, den 7. december 2011 Formøde, den 7. december 2011 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Christian Svejgaard, Rasmus Rosenkvist, Sven Lyster, Joan Lindholdt, Tine Christensen, Dan R. Petersen, Peter Steffensen, Mads- Peter

Læs mere

Formøde, den 2. juli 2008

Formøde, den 2. juli 2008 Formøde, den 2. juli 2008 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Sven Lyster, Uffe Rasmussen, Tine Christensen, Dan R. Petersen, Mads-Peter K. Engelhardt (referent). Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet

Læs mere

Formøde, Roskilde Roklub Den 31. oktober 2007

Formøde, Roskilde Roklub Den 31. oktober 2007 Formøde, Roskilde Roklub Den 31. oktober 2007 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Sven Lyster, Peter Steffensen, Uffe Rasmussen, Mads-Peter K. Engelhardt (referent). Kaproningsudvalget: DM er afviklet

Læs mere

Formøde, den 3. september 2008

Formøde, den 3. september 2008 Formøde, den 3. september 2008 Deltagere fra bestyrelsen: Sven Lyster, Uffe Rasmussen, Dan R. Petersen, Rasmus Rosenkvist, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (referent). Dagsorden: 1) Kommentarer

Læs mere

Formøde den 17. juni 2014

Formøde den 17. juni 2014 Formøde den 17. juni 2014 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Sven Lyster, Anja F. Riecke, Joan Lindholdt, Marie Skøtt Rasmussen, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Afbud: Dan R. Petersen, Rasmus Rosenkvist

Læs mere

Formøde, Roskilde Roklub Onsdag den 21. marts 2007

Formøde, Roskilde Roklub Onsdag den 21. marts 2007 Formøde, Roskilde Roklub Onsdag den 21. marts 2007 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Sanne K. Hellmann, Sven Lyster, Uffe Rasmussen, Rasmus Rosenkvist, Tine Christensen, Peter Steffensen (suppleant),

Læs mere

Formøde, den 12. juni 2012

Formøde, den 12. juni 2012 Formøde, den 12. juni 2012 Deltagere fra bestyrelsen: Joan Lindholdt, Rasmus Rosenkvist, Sven Lyster, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet fra seneste bestyrelsesmøde

Læs mere

Vedtægter for Ribe Roklub

Vedtægter for Ribe Roklub Vedtægter for Ribe Roklub Ændret 12/11 2013 1 Klubbens navn er Ribe Roklub og klubben er hjemmehørende i Ribe i Esbjerg Kommune. Klubbens formål er rosportens fremme under Dansk Forening for Rosport (DFfR)

Læs mere

Formøde den 17. oktober 2012

Formøde den 17. oktober 2012 Formøde den 17. oktober 2012 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Sven Lyster, Joan Lindholdt, Rasmus Rosenkvist, Dan R. Petersen, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.). Dagsorden: 1. Kommentarer

Læs mere

Formøde, den 17. januar 2011

Formøde, den 17. januar 2011 Formøde, den 17. januar 2011 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Sven Lyster, Joan Lindholdt, Tine Christensen, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Formøde den 6. februar 2014

Formøde den 6. februar 2014 Formøde den 6. februar 2014 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Sven Lyster, Marie Skøtt Rasmussen, Joan Lindholdt, Per S. Christensen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Afbud: Dan R. Petersen, Rasmus

Læs mere

Klubhåndbog. Nordborg Roklub

Klubhåndbog. Nordborg Roklub Klubhåndbog for Nordborg Roklub revideret maj, 2012 1 Indholdsfortegnelse GENERELT Klubbens ide. 3 AKTIVITETER Målsætning 4 Årsplan.. 4 Roning 5 Præmier og udmærkelser.... 6 MATERIEL Romateriel. 7 Klubhus.

Læs mere

Formøde den 7. maj 2013

Formøde den 7. maj 2013 Formøde den 7. maj 2013 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Joan Lindholdt, Sven Lyster, Per S. Christensen, Marie S. Rasmussen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1. Deltagelse i Maritime

Læs mere

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub RIBE ROKLUB ERIK MENVEDS VEJ 16, 6760 RIBE Medlem af DFfR og DKF under DIF Vedtægter for Ribe Roklub Gældende version med ændringer vedtaget på generalforsamlingen 22. november 2016 1 Klubbens navn er

Læs mere

Klubhåndbog for Nordborg Roklub

Klubhåndbog for Nordborg Roklub Klubhåndbog for Nordborg Roklub Revideret den 29. oktober 2014 Indholdsfortegnelse Generelt Side Klubbens idé... 3 Aktiviteter Målsætning... 3 Årsplan... 3/4 Roning... 5 Præmier og udmærkelser... 5 Materiel

Læs mere

Reglement for Danske Studenters Roklub 2007

Reglement for Danske Studenters Roklub 2007 Reglement for Danske Studenters Roklub 2007 1. Generelt DSR er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og Dansk Kano og Kajak Forbund. Al færden i forbindelse med roning skal foregå på en for klubben,

Læs mere

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB Side 1 af 9 Ro reglement for Kalundborg Roklub Opdateret af bestyrelsen 28. marts 2015 Indhold: 1. Generelt 2. Dagligt rofarvand 3. Sikkerhed 4. Benyttelse af klubbens udstyr

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25.02.2009, kl. 19.00

Referat af bestyrelsesmøde den 25.02.2009, kl. 19.00 Referat af bestyrelsesmøde den 25.02.2009, kl. 19.00 Til stede var: Søren Kabel Birgitte Andersen Claus Pedersen referent. Mette Dencker Johansen Henrik Danø Sørensen Jesper Duelund Jensen Finn Lund Mette

Læs mere

Dorthe Pedersen og Claus Christiansen blev foreslået som stemmetællere, og Uffe Rasmussen foreslået som referent. Der var ingen indvendinger herimod.

Dorthe Pedersen og Claus Christiansen blev foreslået som stemmetællere, og Uffe Rasmussen foreslået som referent. Der var ingen indvendinger herimod. Referat af ordinær generalforsamling i Roskilde Roklub, d. 7. marts 2011 Der var 70 fremmødte medlemmer med stemmeret. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Hans Jørgen Bendixen. Forslaget blev godkendt.

Læs mere

Odense Roklub: Bestyrelsesmødet onsdag den 3. oktober kl Dato: # Case # Referat Beslutning Ansvarlig Deadline Deltagere

Odense Roklub: Bestyrelsesmødet onsdag den 3. oktober kl Dato: # Case # Referat Beslutning Ansvarlig Deadline Deltagere 0 18000 1 Deltagere 18000 11 Michael Vindinge Sørensen (MVS) Johnny Bo Vikkelsøe (JBV) Deltog fra kl. 20.00 Johnny Rusbjerg (JR) Esben Friis Rusbjerg (EFR) Camilla Hollensen (CH) Elisabeth Kaalund Keller

Læs mere

8. Husudvalget. Hytten Udskiftning af køleskab, vandvarmer i baderum, septiktank? samarbejde med initiativgruppen

8. Husudvalget. Hytten Udskiftning af køleskab, vandvarmer i baderum, septiktank? samarbejde med initiativgruppen Referat bestyrelsesmøde den 12.05.2011, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Esben Skovsen Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Jens Henrik Jensen Dorte Rothmann Louise Skov Pihlkjær - referent

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

KØGE ROKLUB Stiftet 23/ Medlem af DfFR SDR. MOLEVEJ KØGE TLF

KØGE ROKLUB Stiftet 23/ Medlem af DfFR SDR. MOLEVEJ KØGE TLF Køge 07-10-2017 JD Kære Alle! Her referat af bestyrelsesmødet den 3. oktober 2017. Tilstede: Bente Kristensen, Steen Poulsen, John Nielsen, Kurt Bergen og Dahl Ikke tilstede: Kai Christensen, Henrik Agner

Læs mere

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER Enhver roer er klubbens repræsentant, hvad enten den pågældende opholder sig i eller udenfor klubben. Rovagt: Enhver

Læs mere

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF Referat bestyrelsesmøde den 23.03.2010, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Anders Hjortshøj Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Olav Knudsen Søren Kabel Louise Skov Pihlkjær - referent

Læs mere

Beretning til generalforsamlingen 4. marts 2008 Roskilde Roklub Af Bent Jørgensen, formand

Beretning til generalforsamlingen 4. marts 2008 Roskilde Roklub Af Bent Jørgensen, formand Beretning til generalforsamlingen 4. marts 2008 Roskilde Roklub Af Bent Jørgensen, formand Indledning bestyrelsens arbejde Økonomi Medlemstal Udvalgene Ny hjemmeside Sommerhus Klubhus Ny sponsoraftale

Læs mere

Kajakklubben Vikingen Silistria.

Kajakklubben Vikingen Silistria. Kajakklubben Vikingen Silistria. Referat af bestyrelsesmøde den 11. september 2007 kl. 1915 Hos Ejlev Kuur, Egevænget 28, 8310 Tranbjerg. Tilstede: Mariann, Hans Henrik, Ejlev, René og Jacob. Afbud fra

Læs mere

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl. 19.00 Til stede var Gitte, Jacob, Jørgen, Carl, Carl Anker, Mogens, Nils Bo og Henrik. Afbud fra Aksel. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde Godkendt af bestyrelsen den 20. juni 2012 Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde Rovagten leder den daglige roning og træffer de nødvendige dispositioner med hensyn til benyttelse af materiellet,

Læs mere

Roklubben Viking. Referat af bestyrelsesmøde d. 25.oktober 2018

Roklubben Viking. Referat af bestyrelsesmøde d. 25.oktober 2018 Afbud fra: Uffe Roklubben Viking Referat af bestyrelsesmøde d. 25.oktober 2018 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt. 2. Gennemgang af to-do liste: Gennemgået og opdateret Klubaften 3/10-2018 kl. 19.00

Læs mere

Roklubben Viking. Referat af bestyrelsesmøde d. 14.juni Godkendelse af dagsorden: Godkendt Gennemgang af to-do liste: Gennemgået og opdateret

Roklubben Viking. Referat af bestyrelsesmøde d. 14.juni Godkendelse af dagsorden: Godkendt Gennemgang af to-do liste: Gennemgået og opdateret Afbud fra: Uffe Roklubben Viking Referat af bestyrelsesmøde d. 14.juni 2018 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Gennemgang af to-do liste: Gennemgået og opdateret Etablering af containerplads er tilendebragt.

Læs mere

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB Side 1! af 10! Ro reglement for Kalundborg Roklub Opdateret af bestyrelsen 28. marts 2015 Indhold: 1. Generelt 2. Dagligt rofarvand 3. Sikkerhed 4. Benyttelse af klubbens

Læs mere

Frederikssund Roklub. Stiftet 29. Maj 1908. Funktionsbeskrivelser

Frederikssund Roklub. Stiftet 29. Maj 1908. Funktionsbeskrivelser Frederikssund Roklub Stiftet 29. Maj 1908 Funktionsbeskrivelser - 1 - Revideret juli 2005 Funktionsbeskrivelser for: Bestyrelsen...3 Formand...4 Næstformand...5 Kasserer...6 Kontingentkasserer...7 Nøgleansvarlige...8

Læs mere

Roklubben Viking. Referat af bestyrelsesmøde d. 20.september 2018

Roklubben Viking. Referat af bestyrelsesmøde d. 20.september 2018 Afbud fra: Uffe Roklubben Viking Referat af bestyrelsesmøde d. 20.september 2018 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med fortydeliggørelse: Der har været en del forvirring blandt passive medlemmers brugen

Læs mere

5. Husudvalget. Status på samarbejde med initiativgruppen fra Birkelse Etablering af køjerum i stueetagen

5. Husudvalget. Status på samarbejde med initiativgruppen fra Birkelse Etablering af køjerum i stueetagen Referat bestyrelsesmøde den 16.06.2011, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Dorte Rothmann Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Olav Knudsen Esben Skovsen Jens Henrik Jensen Michael Knudsen

Læs mere

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 07. marts 2016 kl

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 07. marts 2016 kl Referat fra bestyrelsesmøde den 07. marts 2016 kl. 19.30 Til stede var: Ulla Jensen Jens Blohm Poulsen Christian H. Geerthsen Niels Henning Christensen Yrsa Brølling Ikke til stede: Jesper Sten Hansen

Læs mere

HOBRO ROKLUB. Klubbesøg 14. april 2015

HOBRO ROKLUB. Klubbesøg 14. april 2015 HOBRO ROKLUB Klubbesøg 14. april 2015 HVEM ER JEG? KAN MAN BLIVE FOR GAMMEL TIL AT RO? Hvad er jeres eget bud? I har rederansvaret = I definerer svaret på spørgsmålet DFfR s holdning = JA. Det kan man

Læs mere

LOVE. Frederikshavn Roklub. Stiftet 13. Maj 1943 Senest ændret på generalforsamlingen ,

LOVE. Frederikshavn Roklub. Stiftet 13. Maj 1943 Senest ændret på generalforsamlingen , LOVE -., Frederikshavn Roklub 2015 Stiftet 13. Maj 1943 Senest ændret på generalforsamlingen 25.02.2015 1 Klubbens navn er Frederikshavn Roklub med hjemsted i Frederikshavn 2 Klubben, der er tilknyttet

Læs mere

Budgetforslag 2014-16. Side 1

Budgetforslag 2014-16. Side 1 Hovedoversigt budget 2014 2013 2014 2015 2016 INDTÆGTER Regnskab Budget Overslag Overslag Note Kontingenter -304.383-305.000 1010-1050 Kommunale tilskud -103.630-147.000 1100-1121 Gæsteroere (gebyrer)

Læs mere

Formøde den 17. april 2013

Formøde den 17. april 2013 Formøde den 17. april 2013 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Joan Lindholdt, Sven Lyster, Dan R. Petersen, Rasmus Rosenkvist, Søren Secher og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1. Ny lokalplan

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde 4. oktober 2016 kl Til stede var Jacob, Jørgen, Carl, Nils Bo, Henrik. Afbud fra Gitte, Mogens, Aksel.

Dagsorden for bestyrelsesmøde 4. oktober 2016 kl Til stede var Jacob, Jørgen, Carl, Nils Bo, Henrik. Afbud fra Gitte, Mogens, Aksel. Dagsorden for bestyrelsesmøde 4. oktober 2016 kl. 19.00 Til stede var Jacob, Jørgen, Carl, Nils Bo, Henrik. Afbud fra Gitte, Mogens, Aksel. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt 2. Referat

Læs mere

ROREGLEMENT. Roklubben Furesø s daglige rofarvand er Furesø, Vejlesø, Farum Sø, Bagsværd Sø og Lyngby Sø.

ROREGLEMENT. Roklubben Furesø s daglige rofarvand er Furesø, Vejlesø, Farum Sø, Bagsværd Sø og Lyngby Sø. ROREGLEMENT Roklubben Furesø Medlem af Dansk Forening for Rosport Under Dansk Idræts Forbund Vedtaget af bestyrelsen den 24 november 2014, gældende fra vintersæsonens start i 2015 Afsnit A. Roning i dagligt

Læs mere

Coastalbåde ansøgning DANFOSS - FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND

Coastalbåde ansøgning DANFOSS - FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND Coastalbåde ansøgning DANFOSS - FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND DANSKE STUDENTERS ROKLUB DSR er Danmarks største roklub med omtrent 1.000 medlemmer. Klubhuset ligger ved Svanemøllen i København. DSR kan datere

Læs mere

Du må ikke anvende romateriel, som du ikke er fortrolig med og har fået instruktion i.

Du må ikke anvende romateriel, som du ikke er fortrolig med og har fået instruktion i. Roreglement Dagligt rofarvand Dagligt rofarvand er Tissø. Roning skal foregå fra 100 til 300 m fra søbredden. Den enkeltes ansvar Du har som roer i et fartøj medansvar for sejladsen og sikkerheden. Du

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Tilstede: Tanja, Ditte, Camilla, René, Mikkel, Thomas og Finn Referent: Finn 1) Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget 4) Aktuel status

Læs mere

Reglement KDR Revideret Marts 2015 Stiftet 27. Juni 1922. Medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Dansk Idrætsforbund.

Reglement KDR Revideret Marts 2015 Stiftet 27. Juni 1922. Medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Dansk Idrætsforbund. Reglement KDR Revideret Marts 2015 Stiftet 27. Juni 1922. Medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Dansk Idrætsforbund. Kolding Dame- Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Reglement: 1 Sæson Sæsonen

Læs mere

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt.

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 13. februar 2017 kl. 19.00 i mødelokalet i hallen i Vig. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen.

Læs mere

Roklubben Viking. Referat af bestyrelsesmøde d. 07.maj 2019

Roklubben Viking. Referat af bestyrelsesmøde d. 07.maj 2019 Roklubben Viking Referat af bestyrelsesmøde d. 07.maj 2019 Afbud fra: 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt. 2. Gennemgang af to-do liste: Gennemgået og opdateret 3. Vejledning omkring brugen af klubbens

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Til stede: Bjørn Ejlersen, Jesper Lorentzen, Susanne Mainz, Dan Guldhammer, Niels Høgfeldt, Michael Jacobsen, Nina Ravn Meden Referatet af bestyrelsesmødet

Læs mere

Frederikssund Roklub Stiftet 29.- maj 1908. Love

Frederikssund Roklub Stiftet 29.- maj 1908. Love Frederikssund Roklub Stiftet 29.- maj 1908 Love Revideret 2015 1 1. Klubbens navn er "Frederikssund Roklub", og dens formål er at give medlemmerne adgang til at dyrke rosport og kano- og kajaksport under

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Vedtægter for Sæby Ro- & Kajakklub

Vedtægter for Sæby Ro- & Kajakklub Vedtægter for Sæby Ro- & Kajakklub 1 1 Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er: Sæby Ro- & Kajakklub 2. Klubbens hjemsted er: 9300 Sæby 2 Formål 1. Klubben virker i tilknytning til Dansk Forening for Rosport

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere

Referat af strategimøde i Aarhus Roklub, lørdag den 30. januar 2016, Aarhus Rostadion.

Referat af strategimøde i Aarhus Roklub, lørdag den 30. januar 2016, Aarhus Rostadion. Referat af strategimøde i Aarhus Roklub, lørdag den 30. januar 2016, Aarhus Rostadion. Deltagere: Jørgen Aaes Torben Sollyst Mikkelsen Sven Vedel Anders Thor Peter Greve Anette Fredy Niels Iversen Poul

Læs mere

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov Billeder fra 8'er Grand Prix NYHEDSARKIV 2002 Se billederne i Galleriet! Billederne er indsendt af: Evan Jeppesen GYMNASTIK- torsdag Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 8. grand

Læs mere

Roreglement for Herning Roklub

Roreglement for Herning Roklub 1. Generelt Herning Roklub er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR). Al færden i forbindelse med roning skal foregå på en for klubben og rosporten værdig måde. Nærværende reglement fastsætter, sammen

Læs mere

Velkommen til VORDINGBORG RO- OG KAJAKKLUB Lidt om Vordingborg ro-og kajakklub Program for roskole Oversigt over rokommandoer

Velkommen til VORDINGBORG RO- OG KAJAKKLUB Lidt om Vordingborg ro-og kajakklub Program for roskole Oversigt over rokommandoer Stiftet den 21. Marts 1904 Velkommen til VORDINGBORG RO- OG KAJAKKLUB Lidt om Vordingborg ro-og kajakklub Program for roskole Oversigt over rokommandoer VRK tryk april 2013 Lidt om os selv... Vordingborg

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Møde foregår: Festlokalet Møde den torsdag den 30. oktober 2008 Møde start: kl. 19.37 Møde slut: kl. 21.15 Tilstede er: Linda, Betty, Ellen og Jonas Afbud:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens- og Amatørudvalgets beretning Udvalgsformændene ganske kort

2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens- og Amatørudvalgets beretning Udvalgsformændene ganske kort Dansk Forening for Rosport www.roning.dk 26. februar 2016 DFfR s ordinær generalforsamling den 12. marts 2016 Endelig Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens-

Læs mere

Grundejerforeningen Krebsen 10-04-2016

Grundejerforeningen Krebsen 10-04-2016 Referat fra Ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Krebsen onsdag den 6. april 2016 Deltagere Tilstede var beboere fra følgende husstande på Krebsen, nr.: 3, 6, 7, 9, 13, 15, 17, 18, 19, 20, 21,

Læs mere

Korsør Roklub er medlem af: Ø Danmarks idrætsforbund (DIF) Ø Dansk Forening for Rosport (DFfR) Ø Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) Klubbens stander.

Korsør Roklub er medlem af: Ø Danmarks idrætsforbund (DIF) Ø Dansk Forening for Rosport (DFfR) Ø Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) Klubbens stander. Vedtægter 1 Navn og formål. Klubbens navn er: 'Korsør Roklub". Klubben har hjemsted i Korsør by, Slagelse Kommune. Dens formål er at give de aktive medlemmer lejlighed til sund motion og legemlig udvikling,

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB ONSDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 19.00. Til stede: Jørgen Bache, Carsten Enevold, Eva Gehrke, Flemming Kehr, Lars Ulrik Larsen og Lisbet Praëm. Dagsorden Pkt. 1 Konstituering

Læs mere

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Hver kanin betaler et instruktionsgebyr. For kajakkaniner er det 500 kr. For inriggerkaniner

Læs mere

Bestyrelsens indstilling: Bestyrelsen støtter forslaget

Bestyrelsens indstilling: Bestyrelsen støtter forslaget Forslag 1 Jeg foreslår ændring af vedtægternes 8, stk. 5, idet der ikke er overensstemmelse mellem bestemmelsens ordlyd og den administrerede praksis. Den nuværende ordlyd er følgende: Stk. 5. Forslag

Læs mere

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Referat fra ordinær generalforsamling i Holte Roklub. Torsdag d. 6. februar 2014 kl. 19.00 Antal fremmødte:

Læs mere

Odense Roklub: Bestyrelsesmødet onsdag den 5. december kl Dato: # Case # Referat. Beslutning Ansvarlig Deadline Deltagere

Odense Roklub: Bestyrelsesmødet onsdag den 5. december kl Dato: # Case # Referat. Beslutning Ansvarlig Deadline Deltagere 0 18000 1 Deltagere 18000 13 Michael Vindinge Sørensen (MVS) Johnny Bo Vikkelsøe (JBV) Johnny Rusbjerg () Esben Friis Rusbjerg (EFR) Camilla Hollensen (CH) Elisabeth Kaalund Keller (EKK) - indtil kl. 20.30

Læs mere

Referatet Skolebestyrelsen

Referatet Skolebestyrelsen Referatet Skolebestyrelsen Sted: Skolens kontor Dato: Mandag d. 25.08.14 Kl. 18.30-21.00 Deltagere: Birgitte Dyreborg, Jens-Christian Britze, Klaus Kolberg, Frederik Thalbitzer, Anja Leschly, Peter H.

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2008

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2008 Kajakklubben VIKING Silistria Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2008 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt 2. Opfølgning af referat fra sidst Der var ikke noget at følge op på. 3.

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling Den 20. januar 2013 Nyt fra bestyrelsen 1. Økonomien a. Status Klubbens nye kasserer gav status for klubbens økonomi. Der er stadig problemer med likviditeten pga. et likviditetsunderskud i klubben på

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

Målsætninger for Korsør Roklub

Målsætninger for Korsør Roklub Målsætninger for Korsør Roklub 2018-2021 Dette dokument beskriver målsætninger for Korsør Roklub, og har til formål at skabe en rød tråd i klubbens valg af aktiviteter og ønsker for fremtiden. Altså hvilken

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening for kollegianer på Damager Kollegiet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening for kollegianer på Damager Kollegiet Bestyrelsesmøde REFERAT 17-07-12 20:00 22:00 FÆLLESRUMMET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Casper Hansen Bestyrelsesmøde Forening for kollegianer på Damager Kollegiet Anne Johnson TIDTAGER -

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Juli 2010 Nr. 6 Sommeraften Rigtig god ro-sommer www.ishoj-roklub.dk 1 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under

Læs mere

Sorø Roklub GENERALFORSAMLING 2015. Dato: 191115

Sorø Roklub GENERALFORSAMLING 2015. Dato: 191115 Sorø Roklub GENERALFORSAMLING 2015 Dato: 191115 Tilstede: 54 fremmødte, heraf 50 stemmeberettigede. Bestyrelsen er tilstede: Bjarne Hjorth, Jane Steensberg, Lars Bo Andersen, Peter Lindblom, Birgit Juel-Hansen,

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Referat Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 03.08.2015 Deltagere ved mødet: Jørn, Frank, Ejnar, Helle Pia (Ref.) Afbud: Ej Fremmødt: Tomas Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

Dansk Forening for Rosport

Dansk Forening for Rosport Dansk Forening for Rosport Medlem af Danmarks Idræts-Forbund Medlem af FISA Hovedbestyrelsen Referat Bagsværd, den 17. juni 2009 Bestyrelsesmøde 2009-04 Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 16. juni 2009 kl.

Læs mere

HVIDOVRE ROKLUB. Medlem af DFfR under DIF. Roreglement. Vinter roreglement ROREGLEMENT.

HVIDOVRE ROKLUB. Medlem af DFfR under DIF. Roreglement. Vinter roreglement ROREGLEMENT. HVIDOVRE ROKLUB Medlem af DFfR under DIF Roreglement og Vinter roreglement Hvidovre Roklub Vedtaget på medlemsmøde den 16. september 2014. ROREGLEMENT. Reglementet for Hvidovre Roklubs roaktiviteter. Dette

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden.

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl. 19.00 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen.

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Love for Nordborg Roklub

Love for Nordborg Roklub Side 1 af 6 Love for Nordborg Roklub Revideret på generalforsamlingen den 26. februar 2015 Side 2 af 6 Klubbens navn 1 Klubbens navn er: Nordborg Roklub, og dette navn skal benyttes i alle offentliggørelser,

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. a. Husk Lars beslutning

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF Referat bestyrelsesmøde den 19.04.2010, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Anders Hjortshøj Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.00 Olav Knudsen Søren Kabel Mette Juul-Larsen

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Odense Roklub: Bestyrelsesmødet onsdag den 4. februar kl Dato: # Case # Referat Beslutning Ansvarlig Deadline Deltagere

Odense Roklub: Bestyrelsesmødet onsdag den 4. februar kl Dato: # Case # Referat Beslutning Ansvarlig Deadline Deltagere 0 18000 1 Deltagere 18000 15 Michael Vindinge Sørensen (MVS) Johnny Bo Vikkelsøe (JBV) Johnny Rusbjerg () Esben Friis Rusbjerg (EFR) Camilla Hollensen (CH) Elisabeth Kaalund Keller (EKK) Mogens Andreasen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den Kl. 18

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den Kl. 18 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 06.02.2018. Kl. 18 Rev. 2. Afs. 4.2. Punkt 1 ændret. Mødeholder: Mødeleder: Tim Velkommen til: Lars Bülow Jørgensen og Maja Zimmermann Afbud: Ingen 1. Godkendelse

Læs mere