NYHEDSBREV. Kære klinikker. Bedre integration mellem kalender og aftalebogen.dk. Epikriser sendes til din ferieafløser. Tak for besøget på Lægedage

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV. Kære klinikker. Bedre integration mellem kalender og aftalebogen.dk. Epikriser sendes til din ferieafløser. Tak for besøget på Lægedage"

Transkript

1 NYHEDSBREV DECEMBER 2017 Kære klinikker Et travlt år går på hæld og vi vil gerne takke jer alle for et godt år med masser af spændende opgaver. I foråret var der ekstra travlt i A-Data, da vi skulle ISO-certificeres. Det var en stor opgave, som vi løftede i fællesskab, og det er jeg meget stolt af. Kravene til sikkerheden hos systemleverandørerne skærpes hele tiden, og vi er glade for, at vi går i front. Året har budt på mange opgaver, og blandt de store var at rulle den nye aftalekalender ud. Vi er glade for, at I har taget så godt imod den. Derudover kunne vi som de første lancere et indberetningsmodul, som overfører data direkte til RKKP databasen. Samtidig har du som læge fået adgang til kvalitetsrapporter, som giver indblik i dine indberettede data. Det synes vi er et vigtigt skridt for arbejdet med kvalitetssikring I det nye år glæder vi os til at præsentere endnu flere nye tiltag for jer. Vores nye telefonkø-system til IP-telefoni, som vi fortalte om i sidste nyhedsbrev, er på trapperne. Det vil give jer et helt andet overblik over opkald til klinikken. Vores patient-app til tidsbestilling og e- mailkonsultation er netop nu ude i en testversion. Vi glæder os meget til at få den ud til jer. I ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra alle os i A-Data. Jørgen Granborg Læge, Direktør Epikriser sendes til din ferieafløser I det nye år vil det være muligt for hospitalerne at se, om du er fraværende i klinikken og samtidig hvem, der afløser for dig i hvilke perioder. Dermed vil de kunne sende epikriser videre til din afløser, når du er på ferie. Platformen er en webbaseret opslagsfunktion, som vil være integreret med WinPLC. Dit fravær og din afløser skal registreres i WinPLC og vil derefter være tilgængeligt, hvis dit ydernummer slås op i systemet. Bedre integration mellem kalender og aftalebogen.dk I løbet af de næste måneder bliver alle kunders kalender opdateret. Du får selvfølgelig besked, inden vi opdaterer i jeres klinik. Opdateringen indeholder en bedre integration til aftalebogen.dk. Dette betyder, at ændringer vedr. hvornår patienterne kan booke i jeres kalender fremover skal foretages direkte i kalenderen. Du skal altså ikke længere rette dette under E-services i Win- PLC, men kan nøjes med at ændre ét sted. Endnu mere fleksibilitet Tak for besøget på Lægedage Vi vil gerne sige tak for nogle fantastiske dage på Lægedage. Ugen har været en kæmpe succes takket være jer! Det gør os glade, når så mange af jer har lyst til at kigge forbi vores stand. Du kan også selv ændre, hvilke konsultationstyper, patienterne skal kunne booke. Konsultationstyperne kan have forskellig længde og vil afsætte den pågældende varighed i aftalekalenderen. F.eks. en almindelig konsultation med en varighed på 15 minutter og årskontrol med en varighed på 30 minutter. Selve kalenderen ændrer ikke udseende.

2 Vil du også eje den lækre skærm fra Lægedage? Der har været stor efterspørgsel på den lækre skærm, efter vi havde den med på vores stand på Lægedage. Skærmen var - sammen med det hygiejniske tastatur og mus - præmien i vores konkurrence på standen - og der var rekordmange deltagere. Efter Lægedage har vi fået en del henvendelser om både skærm og tastatur/mus, så vi har besluttet at sætte disse varer i vores sortiment for en kort periode. Priserne herunder gælder derfor kun til og med 5. januar Samsung LED curved 32" skærm Kr ,- Hygiejnisk tastatur Kr ,- Hygiejnisk mus (begrænset antal) Kr. 200,- Mere info og bestilling

3 Tilmelding til kurser i 2018 Vi glæder os til at byde jer velkommen til en ny omgang kurser i Tilmelding er allerede åben nu. Bliv superbruger i kalenderen Rødovre: d. 9. januar, kl d. 25. januar, kl d. 21. februar, kl d. 20. marts, kl Horsens: d. 7. marts, kl Aalborg: d. 8. marts, kl Kursus for uddannelseslæger Gratis Rødovre: d. 26. april, kl Horsens: d. 8. maj, kl Kursus for nyt personale Pris pr. deltager: kr inkl. moms Kursus i hjemmeside Rødovre: d. 7. februar, kl Horsens: d. 6. marts, kl Rødovre: 1. marts, kl Horsens: 22. marts, kl Tips & Tricks i WinPLC FMK-kursus Horsens: d. 8. februar, kl Rødovre: 27. marts, kl Vi gør opmærksom på, at dette kursus primært henvender sig til alment praktiserende læger. Mere info og tilmelding Nyt program til velkomststanderen Vores nye program til velkomstskærmen i klinikken er klar til at blive rullet ud til alle klinikker i løbet af de første måneder af Det nye program har fået et moderne design og byder på mange flere muligheder. Klinikken har mulighed for at til og fravælge forskellige funktioner efter behov. Alle tekster kan redigeres af klinikken, og det er muligt at oprette flere sprog (som udgangspunkt dansk og engelsk). Opsætningen af velkomstskærmen kan ske via WinPLC, og skærmen kan sættes til at lukke ned automatisk sidst på dagen. I vil høre meget mere om funktionaliteten, inden vi ruller den nye velkomstskærm ud.

4 Kampagnetilbud på talegenkendelse Spar 25 % på abonnementet Ved tilmelding og opstart inden 1. december 2018 Konverter tale til tekst i WinPLC med medicinsk talegenkendelse A-Data tilbyder teknologisk avanceret talegenkendelse, som er specielt udviklet til dansk diktering inden for medicin og sundhed. Løsningen er et samarbejde mellem A-Data og firmaet Sectra og giver WinPLCbrugere mulighed for at konvertere tale til tekst direkte i WinPLC. Effektivt system, som hele tiden bliver bedre Løsningen er et dynamisk værktøj, som bliver bedre og bedre, hver gang det anvendes. Fra første gang det tages i brug, vil systemet analysere brugerens stemme og fonetiske lyde og bruge disse data til at afkode brugerens sprog fremadrettet. Brugeren vil derfor opleve, at systemet kontinuerligt leverer forbedrede resultater. Løsningen er uafhængig af dialekter og udtaleformer. Der er også inkluderet en ordbog, hvori nye ord eller fagspecifikke termer kan optages. Fordele ved talegenkendelse fra A-Data: Udviklet specielt til medicinsk fagsprog Kender din stemme og forbedres hurtigt ved brug Mere effektiv journalføring Talekommandoer minimerer tastetryk/museklik Førpris kr inkl. moms pr. måned Kampagnepris kr inkl. moms pr. måned* Bestil her eller ring Oprettelse pr. bruger Kr ,- Diktafon, Philips LFH 3200 Kr ,- Alle priser er inkl. moms og kun gældende ved tilmelding i kampagneperioden 1/ / *Bindingsperiode på abonnementet er 1 år. Abonnementet inkluderer licens og vedligeholdelse. Opkrævning sker kvartalsvis.

5 Flere skærme øger produktiviteten og passer på dit helbred Flere undersøgelser viser, at hvis man tilføjer en ekstra skærm til sin arbejdsplads, kan man øge sin produktivitet markant og begrænse de typiske skader, som kan opstå ved vedvarende brug af computer og mus. Når du har to skærme foran dig, undgår du mange klik, når du vil skifte mellem vinduer, fordi du ganske enkelt har plads til flere åbne vinduer. Hos A-Data har alle medarbejdere mindst 2 skærme for at lette brugen af vores mange programmer. Ude hos jer i klinikken, vil det især gøre arbejdet i kalenderen nemmere, fordi I vil kunne have kalenderen åben på den ene skærm og løse andre opgaver på den anden. Det kan også lade sig gøre at strække kalenderen hen over de 2 skærme, hvis I har mange kolonner. Den ekstra skærm fungerer som en udvidelse af din nuværende skærm, og du kan derfor køre musen hen over begge skærme. Læs evt. mere her (engelsk artikel) Skærmene herover er vores mest solgte skærm 23,6 AOC højdejusterbar LED-skærm, som kan bestilles hos os til kr inkl. moms (pr. stk.) ekskl. fragt og opsætning. Direktøren i praktik I sidste måned var A-Datas direktør, Jørgen Granborg, i praktik hos Lægerne Gammel Mønt. Han fik lov til at følge klinikken en hel dag, så han er fuldt opdateret på arbejdet i praksis. Der er ingen tvivl om, at det giver en indsigt i jeres arbejde, som vi kan anvende i vores videreudvikling af WinPLC. Her kan du se Jørgens dagsprogram i klinikken. En stor tak til Lægerne Gammel Mønt! : Sidde med hos Vibeke, der har administrativ tid om fredagen: Status på telefonkøen, godkendelse af epikriser og paraklinisk, besvarelse af indkomne korrespondancer, gennemgang af ulæste e-kons, kontrol af status på dynamiske blanketter, hjemmesideredigering, gennemse OBS-liste, ambulant/akut henvisning incl. dynamisk henvisning. Når de akutte er afviklet: Rundvisning i klinikken (vi har åben, uvisiteret konsultation alle dage fra ) : Sidde hos sygeplejerske der tager telefoner i laboratoriet, tildeling af tider bestilt via online booking, receptoprettelsesprocedure, konsultationer til sygeplejersken (frasekartotek) : Sidde med i sekretariatet hos én af sygeplejerskerne. Håndtering af telefonkontakter og skrankehenvendelser. Recepter, tidsbestilling, ankomstregistrering etc : Sidde med hos Vibeke: Elektive konsultationer, akutte patienter og administrative arbejdsopgaver (godkende recepter, besvare mails, andet administrativt der er indført i skemaet) : Fælles frokost for hele klinikken : Sidde med hos sygeplejerske Pia (administrativ tid): Kvartalstræk på kronikere, gennemgang af manglende regninger, fremadrettet skemaplanlægning (planlægges 6 uger frem) : Supervision af returlæge, afrundning af dagen, sende regnskab til sygesikringen. Kl. ca : Fredagsvin på R-bar. Dagen slutter normalt ikke her senlægen går normalt hjem ved tiden.

Velkommen til e-service

Velkommen til e-service Oktober 2015 Velkommen til e-service E-service giver patienterne mulighed for at kommunikere med en klinik via internettet. Det giver en dejlig fleksibilitet i hverdagen, at patienterne kan kontakte sin

Læs mere

Velkommen til e-services

Velkommen til e-services Velkommen til e-services E-services giver patienterne mulighed for at kommunikere med sin læge via internettet - en mulighed som mange læger og patienter er glade for. Det giver en dejlig fleksibilitet

Læs mere

Velkommen til e-service

Velkommen til e-service Juli 2015 Velkommen til e-service E-service giver patienterne mulighed for at kommunikere med en klinik via internettet. Det giver en dejlig fleksibilitet i hverdagen, at patienterne kan kontakte sin behandler

Læs mere

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt OPLEV XMO Har du set videoen? På xmo.dk kan du se en kort video om XMO. Hvis du vil se mere, kommer vi gerne og viser systemet i din klinik. Se den på

Læs mere

Maj Aftalekalender

Maj Aftalekalender Maj 2018 Aftalekalender Indholdsfortegnelse 1. Velkommen til aftalekalenderen... 4 Skjul tider... 6 2. Tider... 7 Opret ny tid... 7 Privatmarkerede aftaler... 9 Opret tid uden patient... 9 Find en ledig

Læs mere

Det er vores alles ansvar at sikre, at der ikke opstår situationer, hvor sikkerheden bliver kompromitteret.

Det er vores alles ansvar at sikre, at der ikke opstår situationer, hvor sikkerheden bliver kompromitteret. NYHEDSBREV OKTOBER 2016 Kære klinikker Vi håber, I alle er kommet godt i gang efter sommeren. I A-Data har vi haft rigtig travlt med den nye version af FMK, som bl.a. gør det muligt at sende en recept

Læs mere

DET BORGERNÆRE HOSPITAL

DET BORGERNÆRE HOSPITAL DET BORGERNÆRE HOSPITAL SUNDHED.DK Nå Hr. Jensen nu skal du høre. Du behøver ikke at være bekymret. Du fejler ingenting alvorligt, men jeg kunne godt tænke mig at fortsætte behandlingen og eventuelt tage

Læs mere

INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN.

INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN. INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN. Velkommen til praksis LÆGERNE MARGRETHEVEJ 6 6500 VOJENS telefon 7454 1735 / fax 7459 1735 Vi glæder os til at se dig. Vi er en klinik der har haft uddannelseslæger alle

Læs mere

Oktober 2015. Brugermanual. Til Det Danske Vaccinationsregister i WinPLC

Oktober 2015. Brugermanual. Til Det Danske Vaccinationsregister i WinPLC Oktober 2015 Brugermanual Til Det Danske Vaccinationsregister i WinPLC Indhold Generelt om DDV... 3 Adgang for klinikkens øvrige personale... 3 Data på DDV... 3 Vaccinationer... 4 Troværdighed... 4 Privatmarkering...

Læs mere

KURSUSKATALOG EFTERÅR 2016 FORDI GLADE KUNDER BETYDER ALT!

KURSUSKATALOG EFTERÅR 2016 FORDI GLADE KUNDER BETYDER ALT! NDER NOVAX BETYDER FORDI GLADE ALT! KURSUSKATALOG FORDI GLADE KUNDER B EFTERÅR 2016 BETYDER ALT! FORDI GLA FORDI GLADE KUNDER BETYDER ALT! BLIV SKARP I NOVAX OG SPAR TID Nu tilbyder NOVAX dig muligheden

Læs mere

Velkommen til e-service

Velkommen til e-service Oktober 2015 Velkommen til e-service E-service giver patienterne mulighed for at kommunikere med en klinik via internettet. Det giver en dejlig fleksibilitet i hverdagen, at patienterne kan kontakte sin

Læs mere

Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside

Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside Guide: Docbase/ClinicCare hjemmeside Dato: 18. februar 2016 Tidsbestilling, receptfornyelse og E-konsultation via hjemmesiden. Hjemmesiden består af to dele, dels layoutet og informationer, og dels en

Læs mere

Tema MitHelbred på din ipad

Tema MitHelbred på din ipad Tema MitHelbred på din ipad Sofus 18. oktober 2015 Side 1 Vejledning til Besøglægen.dk e-portal Første besøg Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at

Læs mere

Velkommen til. Brugerdag 2014

Velkommen til. Brugerdag 2014 Velkommen til Brugerdag 2014 Dagens program 09.00 09.15 Velkomst og opstart 09.15 09.45 Dynamics NAV & C5 v/thomas Halse, Microsoft - Produktstrategi & nyhederc5 2 NAV - 5 forslag til hvordan Dynamics

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Styregruppe og Brugergruppe

Styregruppe og Brugergruppe Nr. 6, august 2004 NYHEDER OG ÆNDRINGER I LUDUS SUNDHED I dette nyhedsbrev Orientering Tilkøbsfunktionaliteter Næste version Ny e-mailadresse Ny hjemmeside design Mailservice CSC Scandihealth orienterer

Læs mere

WinPLC. til alment praktiserende læger

WinPLC. til alment praktiserende læger WinPLC til alment praktiserende læger WinPLC Klinikkens primære værktøj WinPLC fra A-Data Lægesystemet med de fair priser I mere end 20 år har A-Data leveret software og hardware til den primære danske

Læs mere

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web ClinicCare Web Prøveeksempler 2012 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Over 900 klinikker anvender idag ClinicCare. Det

Læs mere

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør SuperOffice Europas ledende CRM software leverandør Velkommen til SuperOffice webinar 6. november 17 Vi venter på, at klokken bliver 13:00 Husk at aktivere lyden - med "Select Audio" kan du vælge: "Call

Læs mere

November Ny Aftalekalender. Quick guide

November Ny Aftalekalender. Quick guide November 2016 Ny Aftalekalender Quick guide Indholdsfortegnelse 1. Velkommen til aftalekalenderen... 3 2. Tider... 5 Opret ny tid... 5 Opret tid uden patient... 7 Find en ledig tid... 7 Højrekliksmenu...

Læs mere

WebPatient. Patient Rapporterede Oplysninger (PRO) i almen praksis. DKO-samarbejdsmøde Fredag den 23. november MedCom

WebPatient. Patient Rapporterede Oplysninger (PRO) i almen praksis. DKO-samarbejdsmøde Fredag den 23. november MedCom WebPatient Patient Rapporterede Oplysninger (PRO) i almen praksis DKO-samarbejdsmøde Fredag den 23. november 2018 MedCom 2 Dagens program 10:00-10:15 Velkommen og dagens program 10:10-10:45 WebPatient

Læs mere

NOVAX manual 2014. Indholdsfortegnelse

NOVAX manual 2014. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Notater i journalen... 2 Fleksibel oprettelse af henvisning... 2 Opret korrespondancebrev ud fra flere notater... 2 Tilføj flere forløbsdiagnoser til et notat... 3 2. Patientindgangen...

Læs mere

Alle praktiserende læger skal inden for 3 år tilbyde e-konsultation, online tidsbestilling og online receptfornyelse.*

Alle praktiserende læger skal inden for 3 år tilbyde e-konsultation, online tidsbestilling og online receptfornyelse.* Alle praktiserende læger skal inden for 3 år tilbyde e-konsultation, online tidsbestilling og online receptfornyelse.* Tænk hvis... Patientdialog, tidsbestilling, indkaldelse, receptfornyelse, ferieplaner,

Læs mere

Velkommen til kursus i Alia

Velkommen til kursus i Alia - og om hvordan man får velforberedte pårørende 25. september 2009 Side 1 ud af 25 Velkommen til kursus i Alia - Sådan får du velforberedte pårørende og sparer tid med en Alia hjemmeside - og om hvordan

Læs mere

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden.

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Siden sidst Intro af læge og direktør, Jørgen Granborg læs mere Nyt fra datafronten Fælles Medicinkort

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Copyright 2015 EG A/S FAQ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL EG Clinea Dette dokument giver svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med opgradering fra MedWin til EG Clinea Copyright 2015 EG A/S FAQ Side

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

Patienter kan booke døgnet rundt. Aflaster administrationen i klinikken.

Patienter kan booke døgnet rundt. Aflaster administrationen i klinikken. ClinicCare Produktblad August 2013 Online Booking Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. o God service for patienter o Brug

Læs mere

Outlook 2010 opsætning

Outlook 2010 opsætning Outlook 2010 opsætning Personlig Workflow Nå mere og arbejd mindre Personlig Workflow www.personligworkflow.com kontakt@personligworkflow.com Introduktion til Outlook 2010 guide Microsoft Outlook 2010

Læs mere

FYRAFTENSMØDE FMK OG FORLØBSPLANER

FYRAFTENSMØDE FMK OG FORLØBSPLANER Velkommen FYRAFTENSMØDE med fokus på FMK OG FORLØBSPLANER WinPLC (A-Data) 06.12.18 Præsentation Birthe Daugaard, Læge Susanne Christensen, WinPLC (A-Data) Lenike Gilhøj Vemmelund, Datakonsulent Vi hjælper

Læs mere

Omstillingsbordet.dk - et webbaseret telefonisystem til erhverslivet.

Omstillingsbordet.dk - et webbaseret telefonisystem til erhverslivet. Omstillingsbordet.dk - et webbaseret telefonisystem til erhverslivet. Styrker: Aldrig optaget det er en af de største fordele ved det nye anlæg! (telefonadgangen til virksomheden er ikke begrænset af en

Læs mere

Xdont version 15.2.0.X / Psykologer Rev: 14-07-2015

Xdont version 15.2.0.X / Psykologer Rev: 14-07-2015 Xdont version 15.2.0.X / Psykologer Rev: 14-07-2015 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren. Profort

Læs mere

Velkommen til kursus i Alia

Velkommen til kursus i Alia - og om hvordan man får velforberedte forældre 18. september 2009 Side 1 ud af 25 Velkommen til kursus i Alia - Sådan får du velforberedte forældre og sparer tid med en Alia hjemmeside - og om hvordan

Læs mere

Velkommen til Apropos MidtEPJ det fælles EPJ-nyhedsbrev for Aarhus Universitetshospital.

Velkommen til Apropos MidtEPJ det fælles EPJ-nyhedsbrev for Aarhus Universitetshospital. Aarhus Universitetshospital Januar 2012 MidtEPJ Rul 4 WANTED Årsafslutning Uddata og forskning Ledelsesinfo Sygehussystemet og PDOK Ny funktionalitet: RM8 Velkommen til Apropos MidtEPJ det fælles EPJ-nyhedsbrev

Læs mere

WinPLC. til speciallæger i dermatologi

WinPLC. til speciallæger i dermatologi WinPLC til speciallæger i dermatologi WinPLC Klinikkens primære værktøj WinPLC fra A-Data Lægesystemet med de fair priser I mere end 20 år har A-Data leveret software og hardware til den primære danske

Læs mere

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme Din telefoncentral Din klinik Din stemme Indhold 3 A-DATA - Professionel softwareleverandør til det danske sundhedsvæsen. 4 IP-telefoni - Hvad er det og hvordan virker det i praksis? 5 Telefoncentralen

Læs mere

Håndtering af returregninger

Håndtering af returregninger Februar 2017 Håndtering af returregninger Denne manual er til forståelse og håndtering af returregninger. Gennemgang af en returregning Det der er vigtigst at huske er, at alle oplyste ydelser på en returregning

Læs mere

FYRAFTENSMØDE FMK OG FORLØBSPLANER

FYRAFTENSMØDE FMK OG FORLØBSPLANER Velkommen FYRAFTENSMØDE med fokus på FMK OG FORLØBSPLANER XMO 11.10.18 Præsentation Kirsten Wengler, Læge Kjeld Gandrup, XMO Lenike Gilhøj Vemmelund, Datakonsulent Vi hjælper praksis med IT og data Vejleder

Læs mere

Intromappe. Velkommen hos CompuGroup Medical A/S. Kundenr.

Intromappe. Velkommen hos CompuGroup Medical A/S. Kundenr. Velkommen hos CompuGroup Medical A/S. Kundenr. Du vil på de følgende sider kunne finde forskellige informationer vedr. din kontakt til CompuGroup Medical A/S, samt informationer som kan være gode at huske

Læs mere

Vejledning Patientportal

Vejledning Patientportal Vejledning Patientportal side 1 af 9 Indhold Patientportalen... 3 Hvad kan jeg, når jeg er logget på Patientportalen?... 3 Hvad kan jeg på min brugerprofil [dit navn]?... 4 Hvordan ændrer jeg e-mail eller

Læs mere

Oplæring til tidsbestilling

Oplæring til tidsbestilling Oplæring til tidsbestilling Man har forskellige muligheder for at bestille en tid til sin golfrunde på denne side vil jeg forsøge at beskrive disse muligheder. Dette skal bruges som en vejledning I kan

Læs mere

Udvalgte features fra releases

Udvalgte features fra releases Udvalgte features fra releases Den nye persondataforordning GDPR General Data Protection Regulation Størstedelen er dækket med rutiner fra eksisterende funktionalitet, regelsæt og aftaler PCI Payment Card

Læs mere

Online Booking. Plandent A/S DentalSuite Support Telefon

Online Booking. Plandent A/S DentalSuite Support Telefon Online Booking Plandent A/S DentalSuite Support Telefon 43 66 44 88 email dssupport@plandent.dk Gennemgang af skema Klinikken har på forhånd udfyldt et skema med oplysninger om opsætningen 2 Følgende tekster,

Læs mere

Besøglægen.dk Ny selvbetjenings-løsning til XMO

Besøglægen.dk Ny selvbetjenings-løsning til XMO Besøglægen.dk Ny selvbetjenings-løsning til XMO Hvad er Besøglægen? Besøglægen er en ny og meget brugervenlig selvbetjenings-løsning til klinikken. Med til Besøglægen hører en gratis hjemmeside, som frit

Læs mere

Administrationsservice

Administrationsservice ClinicCare Web Produktblad 2015 Administrationsservice Hvem er ClinicCare? Telefonpasning Regningsservicer ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren.

Læs mere

Guide til Online tidsbestilling - en del af eportalen Revideret 26-06-2012

Guide til Online tidsbestilling - en del af eportalen Revideret 26-06-2012 Guide til Online tidsbestilling - en del af eportalen Revideret 26-06-2012 Indledning Med online tidsbestillingsmoduelt i Xdont, åbnes der for CGM s e-portal - kaldet Nembehandling.dk. Dette sted vil være

Læs mere

Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 24-09-2014

Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 24-09-2014 Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 24-09-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren.

Læs mere

EG Clinea Version 19.1

EG Clinea Version 19.1 EG Clinea Version 19.1 side 1 af 12 Indledning EG Clinea version 19.1 understøtter udvidet mulighed for fremadrettet at kunne sende recepter elektronisk via FMK fra modulet Medicin i EG Clinea på præparater

Læs mere

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Vi ved, du har travlt, og derfor lancerer vi nu en række af korte kurser, hvor du kan tilegne dig komprimeret viden på kort tid!. Kurserne

Læs mere

Resumé... 2 Fælles Medicin Kort (FMK)... 3

Resumé... 2 Fælles Medicin Kort (FMK)... 3 Indholdsfortegnelse 1. Resumé... 2 2. Fælles Medicin Kort (FMK)... 3 Validering af felter... 3 Vis effektueringer og recepter... 4 Sidste recept kolonnen... 4 Klausuleret tilskud... 5 Ændring af behandlingsstart

Læs mere

Opdatering TDjournal version 1.23

Opdatering TDjournal version 1.23 December 2015 Opdatering TDjournal version 1.23 Kort fortalt Pochediagrammet er ændret Pochediagrammet er blevet ændret, og der er kommet adskillige nye funktioner til bl.a. beregning af score for blødning,

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

NOVAX manual Indholdsfortegnelse

NOVAX manual Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Notater i journalen... 2 Fleksibel oprettelse af henvisning... 2 Opret korrespondancebrev ud fra flere notater... 2 Tilføj flere forløbsdiagnoser til et notat... 3 2. Patientindgangen...

Læs mere

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER Introduktion Powerbooking er en virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af bookingsystemer til tennisklubber. Systemet er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

Tilbud på Min Landsby App og Website.

Tilbud på Min Landsby App og Website. Sammen gør vi forskellen 1 Tilbud på Min Landsby App og Website. Til Randers Kommune og Landsbyklyngen Kronjylland. Tilbud udarbejdet d. 12. juli 2016 af Min Landsby I/S Version 2. Baggrund for tilbud.

Læs mere

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden.

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Siden sidst Intro af læge og direktør, Jørgen Granborg læs mere Nyt fra datafronten Nu kan du få

Læs mere

NOVAX KURSUSKATALOG 2. HALVÅR HALVÅR 2019

NOVAX KURSUSKATALOG 2. HALVÅR HALVÅR 2019 NOVAX KURSUSKATALOG 2. HALVÅR 2018 + 1. HALVÅR 2019 Vi har løbende spurgt vores kursister, om de har fået nyttig faglig viden ud af kurset. Her kan du læse nogle af deres kommentarer: BLIV SKARP I NOVAX

Læs mere

Få det bedste fra Windows 10

Få det bedste fra Windows 10 PRØV TO NYE, FANTASTISKE FUNKTIONER: Få det bedste fra Windows 0 Windows 0 byder på en perlerække af nye og spændende funktioner. Vi har fundet to smarte programmer, der giver dig en forsmag på det nye

Læs mere

WinPLC. Gør fodterapi mere enkelt

WinPLC. Gør fodterapi mere enkelt WinPLC Fodterapi WinPLC Gør fodterapi mere enkelt WinPLC Fodterapi hastighed, brugervenlighed og stabilitet I mere end 20 år har A-Data leveret læge- og tandlægesystemer til den primære danske sundhedssektor,

Læs mere

Fælles brugergruppemøde Hurtigt patientoverblik og Bedre forberedelse af konsultationer

Fælles brugergruppemøde Hurtigt patientoverblik og Bedre forberedelse af konsultationer Fælles brugergruppemøde Hurtigt patientoverblik og Bedre forberedelse af konsultationer Torsdag den 6. september 2018 2 Dagsorden 10:00-10:15 Velkomst og præsentationsrunde 10:15-10:45 Gennemgang af workshoprapport

Læs mere

FYRAFTENSMØDE FMK OG FORLØBSPLANER

FYRAFTENSMØDE FMK OG FORLØBSPLANER Velkommen FYRAFTENSMØDE med fokus på FMK OG FORLØBSPLANER Clinea 04.04.19 Præsentation Inger Ahnfeldt-Mollerup, Læge Jens-Henrik Engquist, EG Clinea Lenike Gilhøj Vemmelund, Datakonsulent Vi hjælper praksis

Læs mere

Kurser efterår 2017 TIP! Mac. ipad og iphone. Windows 10. Google Fotos. Android. Slægtsforskning. Excel

Kurser efterår 2017 TIP! Mac. ipad og iphone. Windows 10. Google Fotos. Android. Slægtsforskning. Excel Kurser efterår 2017 Klik på overskrifterne for yderligere info om kurserne Windows 10 Microsofts seneste styresystem ipad og iphone Brugerfladen og funktionerne på din ipad/iphone ændrer sig hele tiden.

Læs mere

NYHEDSBREV julen 2017

NYHEDSBREV julen 2017 NYHEDSBREV julen 2017 Nyt fra projektledelsen Fokus på persondata VUCHosting har ligesom resten af sektoren, og landet i øvrigt pt. en meget stor fokus på behandlingen af persondata. Vi arbejder derfor

Læs mere

NOVAX KURSUSKATALOG 2. HALVÅR 2017

NOVAX KURSUSKATALOG 2. HALVÅR 2017 NOVAX KURSUSKATALOG 2. HALVÅR 2017 Vi har løbende spurgt vores kursister, om de har fået noget nyttig faglig viden ud af kurset. Her kan du læse nogle af deres kommentarer: Ja, helt sikkert. Godt med udveksling

Læs mere

Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 10-10-2014

Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 10-10-2014 Xdont version 14.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 10-10-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren.

Læs mere

LabTilbagesvar. XMO. Introduktion til brug: Overordnet set kan en rekvisition har følgende farvekoder: Rød: Fejl eller andet problem

LabTilbagesvar. XMO. Introduktion til brug: Overordnet set kan en rekvisition har følgende farvekoder: Rød: Fejl eller andet problem Baggrund for funktionen: Lab tilbage svar er en funktion, som sikrer, at prøver kan spores hele vejen i processen fra bestilling, til afgivelse af svar til patienten. Det kan bruges på mange niveauer,

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

Siden sidst. Jørgen Granborg Direktør, læge. Kære WinPLC-brugere,

Siden sidst. Jørgen Granborg Direktør, læge. Kære WinPLC-brugere, Siden sidst Kære WinPLC-brugere, Der er rigtig mange bolde i luften for tiden, og her tænker jeg ikke kun på dem af sne. Vores færden i primærsektoren har i den sidste tid givet os en lang række udfordrende

Læs mere

Journalmodulet er udviklet specifikt til psykologer med stor fokus på sikkerhed. Journalen indeholder bl.a.:

Journalmodulet er udviklet specifikt til psykologer med stor fokus på sikkerhed. Journalen indeholder bl.a.: ClinicCare Web Produktblad 2012 Psykologjournal ClinicCare/ Novolog ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Indhold Journalmodulets opbygning

Læs mere

En brugervejledning til elektronisk kommunikation

En brugervejledning til elektronisk kommunikation En brugervejledning til elektronisk kommunikation nu også til tandlæger Elektronisk kommunikation EDI-løsninger 1 2 Indhold Baggrund for EDI-løsningen... 4 Vejledning til EDI-portalen... 6 DentalSuite...

Læs mere

I dette nyhedsbrev NYHEDER VEDR. LUDUS SUNDHED. Individbaseret undervisning

I dette nyhedsbrev NYHEDER VEDR. LUDUS SUNDHED. Individbaseret undervisning Nr. 8 - november 2006 NYHEDER VEDR. LUDUS SUNDHED I dette nyhedsbrev 1.14.0 seminar Individbaseret undervisning Aktivitetsopgørelse Officielle koder AMU (Arbejdsmarkedsuddannelse) Nye kommuneoplysninger

Læs mere

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden.

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Siden sidst Intro af læge og direktør, Jørgen Granborg læs mere Nyt fra datafronten Opdatering til

Læs mere

Kom godt i gang... 2 Introduktion til den nye FMK- fane... 3 Opret ny medicin... 9

Kom godt i gang... 2 Introduktion til den nye FMK- fane... 3 Opret ny medicin... 9 FMK vejledning 1. Kom godt i gang... 2 2. Introduktion til den nye FMK- fane... 3 Rettigheder i FMK... 4 Genvejstaster... 4 Højrekliksmenuer... 5 Præparatvælgeren... 7 3. Opret ny medicin... 9 Dosering...

Læs mere

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 Mobilselvskab 87% NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster 30 min Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster De sociale medier er her, der og alle vegne. De

Læs mere

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009 Julen 2009 i restauranten Året går med raske skridt, og snart er det juletid. Der er nu mulighed for at afholde julefrokost mellem kl. 12-16.30 og kl. 17.30-22.30

Læs mere

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning.

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning. FAKTURA Abonnement og forbrug 616,15 Andet Administrationspris 6,50 Andet - momsfrit Mobiltillæg aftale 1000341231, 1 á 24 245,00 kr. inkl. 25% moms. Trækkes via Betalingsservice den 01.07.14 867,65 Heraf

Læs mere

LUDUS Sundhed Temadage i regionerne

LUDUS Sundhed Temadage i regionerne Nr. 9 - november 2007 NYHEDER VEDR. LUDUS SUNDHED I dette nyhedsbrev LUDUS Sundhed Temadag i regionerne Seminar - Grundlæggende introduktion til LUDUS Sundhed Crystal Reports for LUDUS Sundhed Kommende

Læs mere

Langtved Data A/S Nyhedsbrev

Langtved Data A/S Nyhedsbrev Langtved Data A/S Nyhedsbrev Marts, 2008 Nyhedsbrev Velkommen til Langtved Data A/S nyhedsbrev Ca. fire gange om året vil vi informere vore kunder og personer med tilknytning til os, om udvikling og nye

Læs mere

Mit skrivebord XMO indeholder et mit skrivebord, der viser status for brugerens arbejdsopgaver den pågældende dag.

Mit skrivebord XMO indeholder et mit skrivebord, der viser status for brugerens arbejdsopgaver den pågældende dag. XMO præsentation Sundhedssektoren stiller stadig stigende krav til planlægning, kvalitetssikring og dokumentation af patientbehandlingen. Sundhedssektoren ændrer sig, og vi følger med. Hvordan sikrer vi

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)!

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)! Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg (Publiseret af ipvision februar 2014) Introduktion til ipvisions Hostede Omstillingsanlæg Vi har bygget hosted omstillingsanlæg i snart 10 år og vi er stolte af

Læs mere

Tidsbestillingsgrupper... 3

Tidsbestillingsgrupper... 3 Indholdsfortegnelse Tidsbestillingsgrupper... 3 Fanen Behandler... 4 Fanen Gruppe... 5 Skift gruppe ved hjælp af genvejstaster:... 5 Skift gruppe med musen:... 6 Vedligeholdelse af grupper... 6 Behandlingskoder...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1calendar ApS Kompagnistræde 20B, 1 th, 1208 KBH K, Denmark

Indholdsfortegnelse. 1calendar ApS Kompagnistræde 20B, 1 th, 1208 KBH K, Denmark Gymnasie håndbogen Indholdsfortegnelse Velkommen til 1calendar 2 Hvad er 1calendar? 3 Gymnasie kalender 3 Mobile applikationer 3 Online to-do 4 Lectio i din Outlook 4 Hvordan kommer vi i gang? 4 Hvad med

Læs mere

Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering

Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering Introduktion Stifter og Direktør af IT-Effect Kim Friis giver 5 gode råd om, hvad man skal tænke over, når man overvejer, om ens virksomhed skal have

Læs mere

Helsingforsgade 27 DK-8200 Århus N. Tlf Fax

Helsingforsgade 27 DK-8200 Århus N. Tlf Fax 1. Ydelser 1) Opret ydelsesgrupper under Indstillinger -> Ydelser 2) Opret herefter ydelser 3) Klik Ret under indstillinger for at oprette ydelsen færdig a. Tilføj varenummer og vælg Opret i varekartotek

Læs mere

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden.

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Siden sidst Intro af læge og direktør, Jørgen Granborg læs mere Nyt fra datafronten Generalforsamling

Læs mere

FYRAFTENSMØDE FMK OG FORLØBSPLANER

FYRAFTENSMØDE FMK OG FORLØBSPLANER Velkommen FYRAFTENSMØDE med fokus på FMK OG FORLØBSPLANER Novax 23.05.19 Præsentation Michael Rosendahl, Læge Britt Cecilie Simpson, Novax Lenike Gilhøj Vemmelund, Datakonsulent Vi hjælper praksis med

Læs mere

VEJLEDNING TIL MØDEBOOKING PÅ WWW.AGROPARK.DK

VEJLEDNING TIL MØDEBOOKING PÅ WWW.AGROPARK.DK Kære lejere. Som I nok alle ved, har vi - efter lejernes ønske om at kunne se, hvilke mødelokaler der er ledige - fået udviklet et booking-modul til Intranettet, hvorfra al booking af mødelokaler fremover

Læs mere

WinPLC. til speciallæger i psykiatri

WinPLC. til speciallæger i psykiatri WinPLC til speciallæger i psykiatri WinPLC Klinikkens primære værktøj WinPLC fra A-Data Lægesystemet med de fair priser I mere end 20 år har A-Data leveret software og hardware til den primære danske sundhedssektor.

Læs mere

Langtved Data A/S Nyhedsbrev

Langtved Data A/S Nyhedsbrev Langtved Data A/S Nyhedsbrev Nr. 3 25. november 2008 Introduktion I dette nummer af nyhedsbrevet har vi sat fokus på de afholdte brugermøder som har vist sig at være en stor succes. Der kan læses om hvilke

Læs mere

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Indhold mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Sådan registrerer du oplysninger om dit barn... 6 Sådan oprettes

Læs mere

Xdont version 15.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 06-07-2015

Xdont version 15.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 06-07-2015 Xdont version 15.2.0.X / Fysioterapeuter Rev: 06-07-2015 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen skal køres via info Centeret på hovedmaskinen/serveren.

Læs mere

Vejledning til installation af Outlook Kalender Integration

Vejledning til installation af Outlook Kalender Integration Vejledning til installation af Outlook Kalender Integration Inden du går i gang med at installere Outlook Kalender Integration skal du sørge for at have modtaget Brugernavn og Password til licenserne,

Læs mere

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen TDC Erhverv og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen er en Cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365, som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration, dokument-

Læs mere

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, som spiller sammen

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, som spiller sammen TDC Erhverv og for jer, der vil have it og telefoni, som spiller sammen er en Cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365, som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration og onlinemøder.

Læs mere

NOVAX KURSUSKATALOG 1. HALVÅR 2018

NOVAX KURSUSKATALOG 1. HALVÅR 2018 NOVAX KURSUSKATALOG 1. HALVÅR 2018 BLIV SKARP I NOVAX OG SPAR TID NOVAX A/S tilbyder dig muligheden for at lære meget mere om systemet og blive klædt på til selvstændigt at løse nogle af de udfor dringer,

Læs mere

Smarte virksomheder booker rejser på internettet

Smarte virksomheder booker rejser på internettet Smarte virksomheder booker rejser på internettet NORDENS FØRENDE INTERNETREJSEBUREAU Du kan spare mange penge ved at booke forretningsrejser på internettet. Hos Travellink bliver otte ud af ti forretningsrejser

Læs mere

Ambulant eller Akut modtageafdeling

Ambulant eller Akut modtageafdeling Ambulant eller Akut modtageafdeling Vis journal Se notater og henvisningen Cave Historik Anfør ingen eller relevant cave Anfør tidligere medicinsk og kirurgisk anamnese Plan Opdater FMK Notat Skriv dit

Læs mere