Referat fra mødet i Digital Overflytning den 9. august 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra mødet i Digital Overflytning den 9. august 2018"

Transkript

1 Referat fra mødet i Digital Overflytning den 9. august 2018 Dato: 24. august 2018 Mødedeltagere 3F-A: Karina Hjort Lehmann og Lisbet Nielsen Metal-A: Susanne Mikkelsen FOA-A: Dorte Andersen SLA: Pernille Kristensen Min A-kasse: Maibritt Kerner NNF-A: Britt Eliasen BFA: Lotte Friis Sørensen TL: Bjørn Hansen DEF: John Vincent Hansen LAK: Lilian Hansen AKA: Jan Meyer Quaade CA: Mikkel Veje Hansen Krifa: Mette Madsen DFH: Ida Bergmann DANA: Birte Svejstrup Pedersen AKA-IT: Helle Elbak Ring NC: Lasse Bencke KMD/KMD-Facilia: Jens Christian Juul Jensen ASE: Svend Toftehøj og Ole Lagon DAK: Heidi Lindholm og Karen Louise Riis (referent) Dagsorden for mødet 1. Status lige nu a. Det, vi aftalte i november b. Det, vi fik c. Det, vi akut mangler d. Hvordan retter vi op på skaderne? i. Hvilken udvikling skal hvilke systemer lave og med hvilken tidshorisont? ii. Og hvordan klarer vi mellemtiden? 2. Næste fase a. Aftalt b. Planlagt? c. Er vi sikre på, at alle er enige?

2 3. Gennemgang af sagsbehandlerens lovmæssige behov for oplysninger ved forskellige typer af overflytning og tilsvarende gennemgang af hvorfra de nødvendige oplysninger skal hentes og sammenstykkes fra. a. Herunder sanktion, gæld mv 4. Gentagen opdatering af tæller efter overflytning behovet kontra implementeringen 5. Behov for nyudvikling a. Ønsker om ny felt, der angiver at tællerdata er tomme, fordi der ikke er tællerdata. 6. Status på EU-databehandleraftale på Digital Overflytning 7. Kommunikation fremadrettet a. Nødvendige oplysninger på Digi-flyt b. Ansvar for opdatering 8. Håndtering af fremtidig udvikling af Digital overflytning - Fælles produkt, fælles ansvar a. Hvordan kan en konstruktion skrues sammen, så det fælles produkt styres? b. Styregruppe, ansvarsgruppe 9. Evt. Referat Der henvises indledningsvist til præsentationen for mødet som er vedlagt dette referat. Der henvises herudover til mail udsendt fra Danske A-kasser den 18. august 2018 sammen med præsentationen. Også mailen er vedlagt dette referat. Punkt 1 og 2: Heidi Lindholm indledte punktet med kort at ridse op, hvad der blev aftalt tilbage i 2016 ud fra den viden, vi havde dengang om G-dage, feriedagpenge, sanktioner mv. I 2016 blev det aftalt, at vi ikke ville lave massiv ny udvikling i Digital Overflytning (DO) og at vi ikke ville have de samme data liggende 2 steder, nemlig i både DFDG og i DO. Derfor blev man i gruppen enige om at udfase oplysninger om G-dage, feriedagpenge og sanktioner fra DO. Siden har virkeligheden vist sig en anden. Noget blev ikke implementeret i DFDG, som vi forventede. Noget er ikke blevet implementeret ude i a-kasserne helt som forventet. Men udfasningen er sket i DO som aftalt dengang uden at alle dog har rettet systemerne ind efter det. Summa summarum: Nu mangler vi oplysninger i DO. G-dage: Vi mangler pt. oplysninger for G-dage (antal tidligere G-dage). Vi ved derfor ikke, hvornår vi rammer de 16 G-dage for en arbejdsgiver ved en overflytning. NB: Gælder kun ved fraflytning fra de a-kasser, der har ændret deres system i overensstemmelse med kravs-spec. Ved tilflytning fra de a-kasser, der ikke har ændret, som de skulle, er der ikke et problem. Gruppen blev enig om, at der må være tale om relativt få medlemmer, der rammer de 16 dage og at det formentlig nærmere sker senere på året end tidligt på året. Man kan se i FLEUR, hvor mange G-dags-timer, der er trukket men ikke om de er trukket for samme arbejdsgiver. Man kan i stedet se i sin timebank, om et medlem, for hvem der er trukket mange G-dage, har flere arbejdsgivere eller kun den samme. Der var enighed i gruppen om, at G-dagsoplysningerne skal tilbage i DO senest fra 1. januar Der blev udpeget en ansvarlig pr. system, der skal sikre dette. Facilia: Lisbet Nielsen, 3F-A Modulus: Jane Ovesen, Krifa ASE: Svend Toftehøj

3 Feriedagpenge: Heidi Lindholm spurgte, om feriedagpengeændringerne er blevet implementeret i a-kasse-systemerne i overensstemmelse med kravsspec. Det er de ikke alle steder. Nogle steder er de ændret - og så ændret tilbage igen. FOA og ASE har ikke et problem. Modulus-a-kasserne har heller ikke (længere) et problem, da de har ændret tilbage igen. Der er dog et lille hul i oplysninger i en periode. Hullet blev lukket før sommer. Winnie/Facilia har derimod et problem og dette skal der rettes op på hurtigst muligt. Der var enighed i gruppen om, at feriedagpengeoplysningerne for Winnie/Facilia skal tilbage i DO 1. oktober 2018 kan dette ikke nås, skal der gives besked herom til DAK senest den 1. september Følgende ansvarlige blev udpeget: Facilia: Lisbet Nielsen, 3F-A sammen med Jens Christian Juul Jensen, KMD Facilia. Heidi Lindholm nævnte, at FLEUR-data skulle være opdateret med feriedagpenge-forbrug pr. 1. oktober Hun spurgte derfor, om vi fortsat skal have udbetalingsoplysninger om feriedagpenge i DO, når de også er i FLEUR? Gruppen var enig om, at man helst ikke vil have redundante data og at man derfor vil hente data i FLEUR. Derfor kan oplysningen om feriedagpengeforbrug udgå af DO (NB: handler udelukkende om feltet DO17). Følgende felter skal derfor ind i DO: D010 Aktuelt feriedagpengegrundlag D011 Ferieår D012 AntalEgneOptjenteDage D013 AntalFeriedagpengeOptjenteDage D014 AntalOverfoerteOptjenteFeriedage D015 AntalOptjenteFeriedageIalt D016 AntalEgneAfholdteDage D018 AntalOverfoerteAFholdteFeriedage D019 AntalAfholdteFeriedageIalt D020 SenestBeregnedeSats D021 SenesteUdbetalingsAfSatsenDato Sanktioner del I: Heidi Lindholm oplyste, at vi mangler en fra dato ift. sanktionerne for selvforskyldt ledighed. Da STAR rykkede implementeringen af webservice-indberetning af sanktioner til release 17:4 har vi tidligst fra datoer, der går 12 måneder tilbage ved årsskiftet 2018/2019. Gruppen var derfor enig om, at vi indtil videre skal have sanktionerne tilbage i DO og hurtigst muligt. Modulus, Winnie, formentlig også Facilia, og ASE har fjernet sanktionerne (F001-F006) fra DO FOA ved det ikke. Det har vist sig, at det ikke er alle, der kan skrive sanktionsoplysninger ind i bemærkningsfeltet og at det heller ikke er hensigtsmæssigt i fuldautomatiserede processer. Der blev derfor aftalt følgende workaround, indtil sanktionsoplysningerne er tilbage i DO: Hver a-kasse laver månedligt en liste over overflyttede medlemmer og giver den nye a-kasse besked, hvis der er en sanktion. Der var enighed i gruppen om, at sanktionsoplysningerne skal være tilbage i DO senest den 1. december 2018.

4 Der blev udpeget en ansvarlig pr. system, der skal sikre dette. Facilia: Lisbet Nielsen, 3F-A Modulus: Jane Ovesen, Krifa ASE: Svend Toftehøj Særligt ift. løse sanktioner (karantæner for selvforskyldt ledighed, arbejdskrav, svigs-karantæner, kontingenskarantæner mv.) Der var nogen usikkerhed om, hvorvidt alle systemer indberetter andet og mere end UPH-sanktioner (løse sanktioner ) via webservice til DFDG. I så fald går der længere tid, inden de oplysninger, vi skal bruge ved en overflytning, kan hentes i DFDG. Man har kunnet indberette siden release 17:4 men indberetter man ikke, er det jo problematisk ift. DO for så kan vi ikke vide, om DFDG holder oplysningerne. Ingen vidste helt, om de indberetter de løse sanktioner. Der var enighed i gruppen om, at leverandørerne undersøger fra hvilket tidspunkt, de automatisk har indberettet alle sanktioner/karantæner. Frist for tilbagemelding herpå til DAK: 1. oktober På et kommende møde tager vi en ny snak om, hvor vi så faktisk er og hvor lange udsigterne er til, at vi kan udfase oplysningerne af DO. Sanktioner del II: Der ligger en ændring og venter i DO om at fjerne oplysninger om svigs-karantæner fra DO. Gruppen blev imidlertid allerede tilbage i 2017 enig om at annullere ændringen. Men er der givet besked videre til leverandører mv. herom? For hvis ikke vil systemerne blive kodet om ved en fejltagelse og så har vi et nyt problem. Det vidste ingen helt. Der blev udpeget en ansvarlig pr. system, der skal sikre, at ændringen ikke sker men annulleres. Facilia: Lisbet Nielsen, 3F-A Modulus: Jane Ovesen, Krifa ASE: Svend Toftehøj Punkt 3: Heidi Lindholm oplyste, hvilke data en sagsbehandler skal sammenstykke for at danne sig et overblik over et medlems situation ved overflytning. Se også præsentationen. Hun oplyste desuden, at hun er bekendt med, at kun få om nogen udstiller disse data på en nem og overskuelig måde, fx i ét og samme billede, for sagsbehandleren. Og det er selvfølgelig også med til at vanskeliggøre sagsbehandlingen efter en overflytning. Opfordrede til, at man tænker i udstilling af data for sagsbehandlerne. NC oplyste, at det er et problem, at man ikke kan hente historiske tælleroplysninger om indplaceringer i den forlængede dagpengeret. Der var enighed i gruppen om, at DAK kontakter STAR for en afklaring af, om oplysningerne ligger i DFDG og kan hentes.

5 Heidi Lindholm oplyste, at det har været et problem, at man ikke har kunnet se supplerende dagpengeforbrug udover 104 uger tilbage i DO. Men pr. 1. oktober 2018 indberetter vi de seneste 104 uger til FLEUR samt en startdato for supplerende dagpenge. Herefter ligger alle data i FLEUR og der er ikke længere et problem. Punkt 4: Heidi Lindholm oplyste, at det har vist sig, at der er systemer, der spammer andre til med indberetninger. Nogle få a-kasser sender op til flere indberetninger på samme medlem pr. dag uden at ændre i de data, der indberettes. Det er vigtigt, at vi kommer dette til livs. Og det er der kun én måde til: At fejlmelde. Dvs. snakke sammen og udveksle cpr.nr. i de sager, hvor dette sker. Der var i gruppen enighed om, at man hvis man bliver spammet henvender sig til den, der spammer. Gruppen støttede således op om en hensigtserklæring om i så fald at forsøge at stoppe sin spam. Punkt 5: Det blev nævnt af flere, at det er et problem, at sagsbehandleren ikke kan se et medlems gæld i pakke 5 i DO, herunder om det er en 85e eller en 86-gæld. Der var umiddelbart enighed om, at det giver god mening at bruge DO til gæld. Det blev også nævnt af flere, at det kunne være hensigtsmæssigt, hvis man kunne markere, at det er rigtigt, at der ikke er tællere. I dag ringer a-kasserne hinanden op, hvis de er i tvivl. Og ofte får man at vide, at fraflytter-a-kassen ikke har indberettet tællere, fordi der ikke er udbetalt til medlemmet. Umiddelbart kan man slå op i IR og se, om der er udbetalt dagpenge til medlemmet. Problemet er derfor de medlemmer, der ikke har tællere og ikke har fået en udbetaling. De er overflyttet fra beskæftigelse. Der var umiddelbart enighed om, at det giver god mening at se nærmere på problemstillingen. Det blev nævnt, at a-kasserne ikke administrerer ens (og korrekt) ved overflytning af medlemmer, der går i uddannelse. Man overflytter med forskellige uddannelsesstart-datoer. Det er vigtigt, at vi administrerer ens og det giver derfor god mening at se nærmere på problemstillingen. Heidi Lindholm oplyste, at oplysninger om BIB ikke forsvinder før om ca. 78 uger spurgte om det er et problem? Fra 1. oktober 2018 er der jo nye regler om BIB og ikke længere en 78-ugersregel. Der var enighed i gruppen om, at de 78 uger skal fjernes i næste kravsspec. og indtil da ved vi alle, at der vil stå forkerte data i DO. Der blev nedsat en underarbejdsgruppe, som skal se på eventuel ny udvikling af DO ift. ovennævnte. Følgende meldte sig til gruppen: Facilia: Lisbet Nielsen, 3F-A. Modulus: Pernille Kristensen, SLA NB: Hvis andre vil deltage I arbejdsgruppen, bedes de give besked til DAK/Heidi Lindholm senest d. 1. september Heidi Lindholm oplyste, at det for flere har vist sig som et problem, at de ikke kan se i tællerne, om en tidligere a- kasse har årsskiftereguleret et medlems sats. Hvis man imidlertid oplyser om gyldig fra dato, som er = reguleringsdatoen ift. satsen, vil man ved at regne baglæns kunne regne sig frem til, om satsen er reguleret. Der var enighed i gruppen om, at det er sådan, det er ( i mangel af bedre), men at problemstillingen drøftes i arbejdsgruppen. Måske er der behov for nye tællerdata.

6 Heidi Lindholm oplyste, at vi skal have set på og blive enige om hvordan vi får defineret og overleveret timebanksdata vedr. selvstændig virksomhed til DO. Vi skal have data ind månedsvist. Men skal vi have 12- deliserede data eller bare de rå data om fx årsindkomst mv. ind? Rå-data ligger tilgængelige i nogle timebanker og ikke i andre, her ligger kun berigede data. Der var enighed om, at leverandørgruppen inkl. a-kasse-repræsentanter mødes til en drøftelse om timebanksdata hurtigst muligt og inden for ca. 14 dage til 3 uger. Besked til Heidi Lindholm om, hvem der deltager, hurtigst muligt. Punkt 6: Heidi Lindholm oplyste, at en databehandleraftale vedr. DO sendes ud snarest. Punkt 7: Heidi Lindholm spurgte, om er egnet til kommunikation om DO kommunikationen har i dag sine mangler og skal sættes ind i en form, fx ift. aktuelle releaseplaner, tests mv. Kan vi bruge DO hertil eller kan nogen pege på noget bedre? Det var der ikke nogen, der kunne. Der var ønske om at bevare siden. Gruppen vil gerne have releaseplaner lagt ud så det vil de blive inden næste møde i gruppen. Der var også enighed om, at der er behov for en oprydning på siden. Og der er behov for at få markeret ikkerelevante dokumenter som sådanne. Det er kun databeskrivelsen, der kommer nye versioner på. Men der var et stort ønske om, at også håndbogen blev opdateret. Der var enighed om, at DAK laver en bestilling til Facilia om at opdatere databeskrivelsen. Karina fra 3F-A meldte sig til at gå i gang med at opdatere håndbogen evt. i samarbejde med ASE, som også meldte sig. Håndbogen forventes udsendt til bemærkninger i gruppen omkring den 1. september Oprydning på siden vil blive taget op på næste møde i gruppen. Der blev spurgt til, om alle må bruge den kontaktliste der ligger på Det var der enighed om, at alle må men at man primært kontakter dem, der står på listen, pr. mail og at man ALTID først har forsøgt at finde en løsning i eget hus og ved at tale med kolleger mv. Punkt 8: DAK ønsker at drøfte DO-situationen herunder hvor vi skal hen med DO på sigt med DAK s bestyrelse på et kommende bestyrelsesmøde. Derfor udskydes punktet til et kommende møde i gruppen. Det er vigtigt for os at alle, at administrationen kommer tilbage på sporet ellers sætter vi bare ressourcerne til andre steder. Der var enighed i gruppen om, at der indtil det sker skal flere møder til end hidtil. Og at der skal lægges en fast møderække frem mod årsskiftet med 3 indlagte møder. Mødedatoer meldes ud samtidig med udsendelse af referatet. Punkt 9: -

Referat Digital overflytning 29. november 2017

Referat Digital overflytning 29. november 2017 Referat Digital overflytning 29. november 2017 Dagsorden for mødet: 6. december 2017 Heidi Lindholm indledte mødet med en kort velkomst og baggrund for mødet, herunder det faktum, at Digital Overflytning

Læs mere

Referat. MØDE Digital Overflytning Nr. 4/2018. Dato: 19. november 2018 kl Indkaldt til møde

Referat. MØDE Digital Overflytning Nr. 4/2018. Dato: 19. november 2018 kl Indkaldt til møde Referat MØDE Digital Overflytning Nr. 4/2018 Dato: 19. november 2018 kl. 13.00-15.00 Indkaldt til møde Angelika Storgaard ASST@ase.dk Anja Lemming Kaufmann ajk@frie.dk Axel M. Pedersen AMP@dlfa.dk Bent

Læs mere

Referat. MØDE Digital Overflytning Nr. 2/2019. Dato: 7. marts 2019 kl Referat. 1. Orientering. 2. Rapportering fra Timebanksgruppen

Referat. MØDE Digital Overflytning Nr. 2/2019. Dato: 7. marts 2019 kl Referat. 1. Orientering. 2. Rapportering fra Timebanksgruppen Referat MØDE Digital Overflytning Nr. 2/2019 Dato: 7. marts 2019 kl. 13.00-15.00 Referat 1. Orientering Heidi Lindholm (HL) bød velkommen til mødet også til skype-deltagerne. HL oplyste, at der var nye

Læs mere

Referat. a. Hvem har testet? i. Sender og modtager ASE nu data om selvstændige mv? ASE var ikke på Skype fra start.

Referat. a. Hvem har testet? i. Sender og modtager ASE nu data om selvstændige mv? ASE var ikke på Skype fra start. Referat MØDE Digital Overflytning Nr. 7/2019 Dato: 24. juni 2019 kl. 13.00-13.45 Referat Heidi Lindholm (HL) bød velkommen til Skype-deltagerne. Mødet blev optaget via Skype. 1. Referatet fra sidst Bemærkninger

Læs mere

Referat. Ingen kommentarer til referatet fra mødet d. 4. april Referatet bliver lagt på Digital- Flyt.

Referat. Ingen kommentarer til referatet fra mødet d. 4. april Referatet bliver lagt på Digital- Flyt. Referat MØDE Digital Overflytning Nr. 4/2019 Dato: 7. maj 2019 kl. 15.00-15.30 Referat 1. Referatet fra sidst Heidi Lindholm (HL) bød velkommen til mødet også til skype-deltagerne. Ingen kommentarer til

Læs mere

Indstillinger fra Timebanksgruppen 7. marts 2019

Indstillinger fra Timebanksgruppen 7. marts 2019 Indstillinger fra Timebanksgruppen 7. marts 2019 Indberetninger der medsendes Alle rækker i timebanken efter seneste ordinære indplacering, der ville kunne anvendes til genoptjeningskontoen eller anvendes

Læs mere

Digital overflytning Håndbog til datafelter. Version 3.4 25-2-2015 Ikrafttræden 9-2-2015

Digital overflytning Håndbog til datafelter. Version 3.4 25-2-2015 Ikrafttræden 9-2-2015 Digital overflytning Håndbog til datafelter Version 3.4 25-2-2015 Ikrafttræden 9-2-2015 Indhold Indledning... 3 Ændringer... 3 Rekvirer oplysninger fra anden a-kasse... 5 Forsendelser, delt i pakker...

Læs mere

Releasenote til Det fælles Datagrundlag - DFDG pr. 18. september 2017

Releasenote til Det fælles Datagrundlag - DFDG pr. 18. september 2017 Releasenote til Det fælles Datagrundlag - DFDG pr. 18. september 2017 Version: 1.0 Oprettet den 13. september 2017 Den 18. september 2017 vil der være foretaget følgende ændringer i Det fælles Datagrundlag:

Læs mere

Digital overflytning. Version 4.1 Revideret Ikrafttræden

Digital overflytning. Version 4.1 Revideret Ikrafttræden Digital overflytning Version 4.1 Revideret 29-06-2017 Ikrafttræden 1-7-2017 Indhold Indhold Indledning... 3 Ændringer... 3 Rekvirer oplysninger fra anden a-kasse... 6 Forsendelser, delt i pakker... 6 Rykker...

Læs mere

Orienteringsmøde I nyt dagpengesystem

Orienteringsmøde I nyt dagpengesystem Orienteringsmøde I nyt dagpengesystem D. 28. januar 2016 AK-Samvirke Dagsorden 1. Orientering om fælles tællere i det nye dagpengesystem. 2. Orientering om igangsættelsen af arbejdet med en fælles kogebog

Læs mere

KOGEBOG SUPPLERENDE DAGPENGE

KOGEBOG SUPPLERENDE DAGPENGE KOGEBOG SUPPLERENDE DAGPENGE Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af AK-SAMVIRKE Version 1 af 07-07-2016 Indhold 1 Intro... 3 1.1 Supplerende dagpenge... 3 1.2 Regler... 3 2 Proces for

Læs mere

IT-Nyhedsbrev til jobcentre

IT-Nyhedsbrev til jobcentre IT-Nyhedsbrev til jobcentre 13. nyhedsbrev, 2018 Release 2018-3 Lettere adgang til det europæiske arbejdsmarked og forsmag på nye forsider Hermed har jeg fornøjelsen af at præsentere release 2018-3, som

Læs mere

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: ,

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: , Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: 86 14 51 00, e-mail: kmaar@km.dk Den 30. januar 2018 Dokument nr.: 13600/18 Sagsbeh.: BAB/jf Referat fra møde i Stifternes

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om det fælles datagrundlag og det statistiske datavarehus på beskæftigelsesområdet

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om det fælles datagrundlag og det statistiske datavarehus på beskæftigelsesområdet Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om det fælles datagrundlag og det statistiske datavarehus på beskæftigelsesområdet 1 I bekendtgørelse nr. x. af x. oktober 2016 om det fælles datagrundlag og

Læs mere

IT-Nyhedsbrev til jobcentre

IT-Nyhedsbrev til jobcentre IT-Nyhedsbrev til jobcentre 10. nyhedsbrev, december 2017 Release 2017-4 Fokus på at skabe bedre rammer for integrationen Med to- og trepartsaftalerne fra 2016 blev det besluttet, at der skal ske en tidlig

Læs mere

KOGEBOG AFKORTNING. Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af Danske A-kasser Version 1.1 af

KOGEBOG AFKORTNING. Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af Danske A-kasser Version 1.1 af KOGEBOG AFKORTNING Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af Danske A-kasser Version 1.1 af 20-6-2017 Afkortning af dagpengeperioden ved omfattende brug af dagpengesystemet Opdateringer

Læs mere

REFERAT. Implementeringsgruppen for forebyggelse. Tidspunkt: 8. februar 2017 kl Sted: Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ, lokale 1.1.

REFERAT. Implementeringsgruppen for forebyggelse. Tidspunkt: 8. februar 2017 kl Sted: Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ, lokale 1.1. REFERAT Møde: Implementeringsgruppen for forebyggelse Tidspunkt: 8. februar 2017 kl. 15.00-17.00 Sted: Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ, lokale 1.1.65 DELTAGERE Kommuner Mette Søndergaard Robl, chef, Odense

Læs mere

KOGEBOG KARENS. Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af AK-SAMVIRKE Version 1 af

KOGEBOG KARENS. Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af AK-SAMVIRKE Version 1 af KOGEBOG KARENS Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af AK-SAMVIRKE Version 1 af 07-07-2016 Indhold 1. Karens... 3 1.2 Regler... 3 1.3 Generelle definitioner og begreber... 5 2. Proces

Læs mere

Vejledning. Sådan foregår udbetalingen. Oversigt over ansøgninger om udbetaling af feriepenge

Vejledning. Sådan foregår udbetalingen. Oversigt over ansøgninger om udbetaling af feriepenge Vejledning Oversigt over ansøgninger om udbetaling af feriepenge Indhold Sådan foregår udbetalingen... 1 Funktionalitet i løsningen... 2 Ferieår... 2 Avanceret søgning... 2 Download oversigt... 2 Sortering

Læs mere

Tilbagemelding på høringssvar angående bestandskørsel via webservice fra a-kasser og a-kassernes leverandører jfr. Mail af 14. maj 2014.

Tilbagemelding på høringssvar angående bestandskørsel via webservice fra a-kasser og a-kassernes leverandører jfr. Mail af 14. maj 2014. N o t a t Tilbagemelding på høringssvar angående bestandskørsel via webservice fra a-kasser og a-kassernes leverandører jfr. Mail af 14. maj 2014. 23. juni 2014 J.nr. 2010-0004005 7. kt Id 1 Id 2 Id 3

Læs mere

KOGEBOG REGULERING. Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af Danske A-Kasser Version 1.2 af

KOGEBOG REGULERING. Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af Danske A-Kasser Version 1.2 af KOGEBOG REGULERING Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af Danske A-Kasser Version 1.2 af 13-01-2017 Version Dato Afsnit Ændring 1.1 6.10.2016 Eksempel 3 juli Korrigeret regnefejl i tællerdata

Læs mere

VEJLEDNING VED LEDIGHED

VEJLEDNING VED LEDIGHED VEJLEDNING VED LEDIGHED Der er en række betingelser, du skal opfylde for at få dagpenge. Det kaldes at stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Vi har samlet nogle af de vigtigste betingelser til dig her.

Læs mere

FMK EOJ-leverandørmøde

FMK EOJ-leverandørmøde FMK EOJ-leverandørmøde Tirsdag den 4. oktober 2016 Karina Hasager Hedevang, Konsulent Agenda 1. Velkomst 2. Udestående fra sidste møde 3. Nyt fra SDS 4. Overgang til version 1.4.4 5. End2end-test 6. Nyt

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Referat af revisornetværksmødet den 12. december 2013. 20. februar 2014 Sags nr.: 105.72J.271. Deltagere:

Referat af revisornetværksmødet den 12. december 2013. 20. februar 2014 Sags nr.: 105.72J.271. Deltagere: Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen Frederiksholms Kanal 25 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5567 E-mail ktst@ktst.dk www.ktst.dk CVR nr. 29634750 Referat af revisornetværksmødet den 12. december 2013

Læs mere

Vejledning om underretninger mellem jobcentre og a-kasser og a-kassernes tilbagemeldinger

Vejledning om underretninger mellem jobcentre og a-kasser og a-kassernes tilbagemeldinger Vejledning om underretninger mellem jobcentre og a-kasser og a-kassernes tilbagemeldinger herpå Gældende fra januar 2017 Version: 2.1 18. januar 2017 16/13925 Spørgsmål eller ændringsforslag til Jobnet

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

Halvårsstatistik for CKA. Center for Klager om Arbejdsløshedsforsikring 1. halvår Oprettede sager Fordelt på sagsområder Fordelt på a-kasser

Halvårsstatistik for CKA. Center for Klager om Arbejdsløshedsforsikring 1. halvår Oprettede sager Fordelt på sagsområder Fordelt på a-kasser Halvårsstatistik for CKA Center for Klager om Arbejdsløshedsforsikring 1. halvår 2017 Oprettede sager Fordelt på sagsområder Fordelt på a-kasser Afsluttede sager Fordelt på sagstyper Sagsbehandlingstid

Læs mere

10. møde i Styregruppen for den ældre medicinske patient

10. møde i Styregruppen for den ældre medicinske patient Emne 10. møde i Styregruppen for den ældre medicinske patient Mødedato Onsdag den 6. marts 2013 kl. 10.00 11.30 Sted Deltagere Steen Dalsgård Jespersen, (formand) Arne Cyron, Region Sjælland Britt Bergstedt,

Læs mere

Tilbagemelding til kommuner og region på fællesmødet 12. juni 2014 om socialtilsyn

Tilbagemelding til kommuner og region på fællesmødet 12. juni 2014 om socialtilsyn Til kommuner og regionen i Region Hovedstaden samt Holbæk Kommune 24. juni 2014 Dok.nr.: 2014/0016812-6 Tilbagemelding til kommuner og region på fællesmødet 12. juni 2014 om socialtilsyn Som lovet giver

Læs mere

Dagsordensmateriale til 8. styregruppemøde for digital understøttelse af forløbsplaner

Dagsordensmateriale til 8. styregruppemøde for digital understøttelse af forløbsplaner Sundheds- og Ældreministeriet Enhed: SUNDOK Sagsbeh.: DEPSSBO Koordineret med: Sagsnr.: 1601025 Dok. nr.: 365099 Dato: 11-05-2017 Dagsordensmateriale til 8. styregruppemøde for digital understøttelse af

Læs mere

Vejledning om beregning af vejledende samtaledatoer og førstegangsaktivering

Vejledning om beregning af vejledende samtaledatoer og førstegangsaktivering Vejledning om beregning af vejledende samtaledatoer og førstegangsaktivering Version: 3.1 Oprettet den 30. maj 2017 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 1.1 VEJLEDENDE SAMTALEDATO... 3 1.2 TRE KATEGORIER AF VEJLEDENDE

Læs mere

FMK ERFA-gruppemøde. Torsdag den 17. november Karina Hasager Hedevang, MedCom

FMK ERFA-gruppemøde. Torsdag den 17. november Karina Hasager Hedevang, MedCom FMK ERFA-gruppemøde Torsdag den 17. november 2016 Karina Hasager Hedevang, MedCom Agenda 1. Velkomst 2. Kort status fra MedCom, hvad er der sket siden sidst? 3. Orientering fra de nationale FMK-grupper

Læs mere

Indkaldelse til møde i FUHA den 2. februar 2009

Indkaldelse til møde i FUHA den 2. februar 2009 Til Per Kristian Jansen, formand, Danske Regioner Anne Dalhberg, Teknisk Landsforbund Heidi Leen, FOA Lene Nielsen, FOA Michael Bille, Danske Regioner Randi Wetke, Danske Regioner (afbud) Lotte Meilstrup,

Læs mere

Optjening af dagpengeret

Optjening af dagpengeret Metodepapir Optjening af dagpengeret fra 1. oktober 2018 Udarbejdet af a-kassemedarbejdere til a-kassemedarbejdere juli 2018 Indhold Indledning... 3 Definitioner... 3 Placering af optjeningsperioden...

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 8 Om brug af skattekort og skat af reguleringer 5. december 2018

NYHEDSBREV NR. 8 Om brug af skattekort og skat af reguleringer 5. december 2018 I dette nyhedsbrev orienteres kort om beregning af skat ved ordinære udbetalinger af dagpenge/efterløn og ved reguleringer den 5. november 2018. I forbindelse med implementeringen af det nye dagpengesystem/

Læs mere

IT-Nyhedsbrev til jobcentre

IT-Nyhedsbrev til jobcentre IT-Nyhedsbrev til jobcentre 11. nyhedsbrev, februar 2018 Release 2018-1 Teknisk fokus og enkelte driftsændringer Hermed har jeg fornøjelsen af at præsentere årets første nyhedsbrev om Release 2018-1, som

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Indledning Samrådet i dag handler om administrationen og implementeringen af det foreslåede opholdskrav for ret til dagpenge.

Indledning Samrådet i dag handler om administrationen og implementeringen af det foreslåede opholdskrav for ret til dagpenge. Beskæftigelsesudvalget 2018-19 L 13 Bilag 12 Offentligt TALE Samrådstale om opholdskrav for ret til dagpenge - samrådsspørgsmål A-F Indledning Samrådet i dag handler om administrationen og implementeringen

Læs mere

Projektgruppemøde #1 Forbedring af epikriser. Alice Kristensen, MedCom 23. Maj 2018

Projektgruppemøde #1 Forbedring af epikriser. Alice Kristensen, MedCom 23. Maj 2018 1 Projektgruppemøde #1 Forbedring af epikriser Alice Kristensen, MedCom 23. Maj 2018 2 Dagsorden 1. Velkomst og præsentation af mødedeltagere 2. Digital Almen praksis programmet v. Tom Sørensen 3. Projekt

Læs mere

Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis

Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis Sundheds- og Ældreministeriet Enhed: SUNDOK Sagsbeh.: DEPSSBO Koordineret med: Sagsnr.: 1706179 Dok. nr.: 595566 Dato: 23-04-2018 Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Om indkomstkontrol A-kassen LH 4. udgave, september 2015

Om indkomstkontrol A-kassen LH 4. udgave, september 2015 Om indkomstkontrol A-kassen LH 4. udgave, september 2015 Indhold Side 1. Forord... 3 2. Indkomstkontrol, hvad er det?... 3 3. Vi spørger dig.... 3 4. Hvordan kan du og din arbejdsgiver sikre, at indberetningerne

Læs mere

Boligstøtte... 2 Ændring af satser pr. 1. januar Efterregulering...2 Liste over boligorganisationer...2

Boligstøtte... 2 Ændring af satser pr. 1. januar Efterregulering...2 Liste over boligorganisationer...2 Information fra Udbetaling Danmark til kommunerne Indhold Boligstøtte.... 2 Ændring af satser pr. 1. januar 2017...2 Efterregulering...2 Liste over boligorganisationer...2 Kontanthjælpsloftet... 3 Ændring

Læs mere

Referat af 2. møde i styregruppen for MedCom 8 torsdag den 24. maj 2012

Referat af 2. møde i styregruppen for MedCom 8 torsdag den 24. maj 2012 Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: SUMPMJ Sags nr.: 1113259 Dok. Nr.: 941826 Dato: 11. juni 2012 Referat af 2. møde i styregruppen for MedCom 8 torsdag den 24. maj

Læs mere

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Mølleåværket A/S Referat Dato: 26-06-2018 Ref.: msv Mødenr.: 2/2018 Mødedato: Torsdag d. 21.6.2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Top 17 spørgsmål der stilles kommunerne

Top 17 spørgsmål der stilles kommunerne 1 Hvad er et Underretningsbrev UDP? 2 Medarbejderen er flyttet, hvilken kommune får indberetningen. Hver gang en indberetning (anmeldelse, sygefraværssamtale eller ny refusionsanmodning) signeres, udsendes

Læs mere

Udkast 26.5.2016 Vejledning om sanktion til medlemmer af en arbejdsløshedskasse

Udkast 26.5.2016 Vejledning om sanktion til medlemmer af en arbejdsløshedskasse Udkast 26.5.2016 Vejledning om sanktion til medlemmer af en arbejdsløshedskasse Indledning I bekendtgørelse nr. xx af xx er der fastsat regler om brug af sanktion efter 65 a, stk. 7, 85 e, stk. 5, 87,

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen Referat TILSTEDE: DORTE MAYAN HANSEN, NINA JEXEN, EVA PEDERSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, ANNE HØYRUP, TOVE HUSUM, RUTH SKRIVER,

Læs mere

Referatet blev godkendt. Dagsordnen blev godkendt

Referatet blev godkendt. Dagsordnen blev godkendt Dagsorden til forældrebestyrelsesmøde Dagplejen Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 6150 E-mail: børnogkultur@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Rudkøbing den 19. november 2014 Sted Langeland

Læs mere

MINIKOGEBOG FORLÆNGELSE AF DAGPENGEPERIODEN I MELLEMPERIODEN

MINIKOGEBOG FORLÆNGELSE AF DAGPENGEPERIODEN I MELLEMPERIODEN MINIKOGEBOG FORLÆNGELSE AF DAGPENGEPERIODEN I MELLEMPERIODEN Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af AK-SAMVIRKE Version 1.1 af 21-12-2016 Opdateringer Version Dato Afsnit Ændring 1.1

Læs mere

Implementeringsstøttepapir udarbejdet af a-kassemedarbejdere til a-kassemedarbejdere Juli 2018

Implementeringsstøttepapir udarbejdet af a-kassemedarbejdere til a-kassemedarbejdere Juli 2018 Implementeringsstøttepapir udarbejdet af a-kassemedarbejdere til a-kassemedarbejdere Juli 2018 Efter ophør af selvstændig virksomhed Dette papir beskriver reglerne fra bekendtgørelse om selvstændig virksomhed

Læs mere

Vejledning om underretninger mellem jobcentre

Vejledning om underretninger mellem jobcentre Vejledning om underretninger mellem jobcentre og a-kasser og a-kassernes tilbagemeldinger herpå Gældende fra juni 2017 Version: 3.1 30. juni 2017 16/13925 Spørgsmål eller ændringsforslag til Jobnet / Det

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Mødetype: 1. møde i LUU SOSU 28. januar 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted:, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Valeur Tid: kl. 9.00 12.00 Emne

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde nr. 6 i styregruppen for implementeringen af den faglige udviklingsproces

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde nr. 6 i styregruppen for implementeringen af den faglige udviklingsproces Møde nr. 6 i styregruppen for implementeringen af den faglige udviklingsproces REFERAT Den 23. august 2011 Kl. 10-12 AU Strategis mødelokale, bygning 1431, lokale 223 Deltagere: Jørgen Jørgensen, Flemming

Læs mere

Vejledning til obligatorisk selvbooking på Jobnet af jobsamtaler i jobcentrene

Vejledning til obligatorisk selvbooking på Jobnet af jobsamtaler i jobcentrene Vejledning til obligatorisk selvbooking på Jobnet af jobsamtaler i jobcentrene Version: 3.0 Oprettet den 14. september 2018 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 1.1 SAMTALER UNDTAGET FOR SELVBOOKING... 3 2. OBLIGATORISK

Læs mere

1. Kommunikation vedr. hjælpemidler via korrespondancemeddelelser (sygehuse og kommuner)

1. Kommunikation vedr. hjælpemidler via korrespondancemeddelelser (sygehuse og kommuner) Referat fra mødet den 16. januar i Forum for elektronisk kommunikation Deltagere: Peter Bræum, Aalborg Kommune Grethe Nielsen, Frederikshavn Kommune Karina Eriksen, Hjørring Kommune Hanne Rasmussen, Brønderslev

Læs mere

Spørgsmål og svar fra FLIS-dag 2019

Spørgsmål og svar fra FLIS-dag 2019 og svar fra FLIS-dag 2019 Dagens oplæg findes her Oplæg 1: 10 nye projektmål og status på målene jf. FLIS-barometerundersøgelse. Hvad er status på DFDG og Ydelsesrefusion? Hvad er de seneste tilføjelser

Læs mere

KOGEBOG SUPPLERENDE DAGPENGE

KOGEBOG SUPPLERENDE DAGPENGE KOGEBOG SUPPLERENDE DAGPENGE Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af Danske A-Kasser Version 2.0 af 28. september 2018 (Gældende fra 1. oktober 2018) Opdateringer Version Dato Afsnit Ændring

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde afholdt d. 20. maj 2011:

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde afholdt d. 20. maj 2011: Møde 1-2011 Referat af konstituerende bestyrelsesmøde afholdt d. 20. maj 2011: Til stede: Bestyrelsesmedlemmer: Bjarke Juul, John Sørensen, Claus Kristensen, Flemming Johansen og Henrik Borck Larsen. Suppleanter:

Læs mere

Arbejdsskadestyrelsen (ASK) udgiver i år en statistik over de sager, som Center for Klager om Arbejdsløshedsforsikring

Arbejdsskadestyrelsen (ASK) udgiver i år en statistik over de sager, som Center for Klager om Arbejdsløshedsforsikring 0 Forord Arbejdsskadestyrelsen (ASK) udgiver i år en statistik over de sager, som Center for Klager om Arbejdsløshedsforsikring i Arbejdsskadestyrelsen (centret) behandler. Statistikken er den første af

Læs mere

Dagpengekommissionens forslag samt dagpengeforlig

Dagpengekommissionens forslag samt dagpengeforlig Dagpengekommissionens forslag samt dagpengeforlig 22. oktober 2015, Lars Toft Simonsen Nr. Forslag Nuværende situation Forslagets indhold Forligets indhold 1 Mere fleksibel genoptjening Optjening af en

Læs mere

Husk altid at skrive alle arbejdstimer, også ulønnede, samt timer med selvstændig virksomhed, ferie og sygdom på dagpengekortet.

Husk altid at skrive alle arbejdstimer, også ulønnede, samt timer med selvstændig virksomhed, ferie og sygdom på dagpengekortet. 1 Vejledning om dine rettigheder og pligter som ledig Denne vejledning beskriver dine generelle rettigheder og pligter som ledig. Som ledig skal du stå til rådighed for arbejdsmarkedet, men der er flere

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. september 2007 kl. 19.00-21.00 i mødelokalet 1/11 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

FMK ERFA-gruppemøde. Onsdag den 2. marts 2016

FMK ERFA-gruppemøde. Onsdag den 2. marts 2016 FMK ERFA-gruppemøde Onsdag den 2. marts 2016 Konsulent Karina Hasager Hedevang MedCom, Forskerparken 10, DK-5230 Odense M Mobil: (+45) 29174703 Mail to: khs@medcom.dk Dagsorden Velkomst og kort status

Læs mere

Vejledning. Sådan foregår udbetalingen. Oversigt over ansøgninger om udbetaling af feriepenge

Vejledning. Sådan foregår udbetalingen. Oversigt over ansøgninger om udbetaling af feriepenge Vejledning Oversigt over ansøgninger om udbetaling af feriepenge Indhold Sådan foregår udbetalingen... 1 Funktionalitet i løsningen... 2 Ferieår... 2 Avanceret søgning... 2 Download oversigt... 2 Sortering

Læs mere

Den nye dagpengereform

Den nye dagpengereform Den nye dagpengereform A-kassen Fødevareforbundet NNFs a-kasse Den nye dagpengereform - et tryggere dagpengesystem Maj 2017 2 Indholdsfortegnelse Indledning...4 Forlæng din periode med dagpenge...5 Dagpenge

Læs mere

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014.

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. 24-11-2014 Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. Selandia Park 8, Demonstrationsstuen, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Velkomst/Marianne Frederiksen. FOA har opfordret skolen til at

Læs mere

IT-Nyhedsbrev til jobcentre

IT-Nyhedsbrev til jobcentre IT-Nyhedsbrev til jobcentre 9. nyhedsbrev, august 2017 Release 2017-3 Dagpengereformen og Trepartsaftalen 2016 tegner releasens indhold I release 2017-3, der går i luften den 18. september, er der fokus

Læs mere

4. Strategi 2015 for Nordsjællands politi, herunder borgerpaneler

4. Strategi 2015 for Nordsjællands politi, herunder borgerpaneler 15. december 2014 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: CH Telefon: 7258 7232 Referat Kredsrådets møde den 10. december 2014 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, chefanklager Ida Sørensen, politiinspektør

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

KOGEBOG REGULERING. Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af AK-SAMVIRKE Version 1 af

KOGEBOG REGULERING. Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af AK-SAMVIRKE Version 1 af KOGEBOG REGULERING Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af AK-SAMVIRKE Version 1 af 07-07-2016 Indhold 1. Regler... 3 2. Proces for regulering af dagpenge... 5 2.1. Regulering (tilbagebetaling)...

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde

Referat Bestyrelsesmøde GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT Referat Bestyrelsesmøde Møde Deltagere Afbud Referent Mandag, den 10. september 2018, kl. 18:00 Bestyrelsen: Jørgen Jæger Pedersen (JJP) Jørgen Rasmussen (JR) Inge Lise Hummelgaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Referat af konstituerende møde og bestyrelsesmøde nr. 32, afholdt d :

Referat af konstituerende møde og bestyrelsesmøde nr. 32, afholdt d : Referat af konstituerende møde og bestyrelsesmøde nr. 32, afholdt d. 23.04.2014: Til stede: Bjarke Juul, Henrik Borck Larsen, Elisabeth Lerche, Nebi Deveci, Claus Kristensen ogeva Thune Afbud: John Sørensen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Til stede:,,,, Lasse Hansen, Allan Pedersen (1. suppleant) og Susanne Stig Hansen (Bladansvarlig) Afbud fra, se punkt 1. Referent: Dagsorden Referat

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

KOGEBOG SUPPLERENDE DAGPENGE

KOGEBOG SUPPLERENDE DAGPENGE KOGEBOG SUPPLERENDE DAGPENGE Skabt af A-KASSERNE i samarbejde med STAR faciliteret af Danske A-kasser Version 1 af 6-10-2017 (Gældende fra 1. januar 2018) Opdateringer Version Dato Afsnit Ændring 2 Indhold

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015, kl. 08.30-10.30 på Hotel Comwell, Roskilde i forbindelse med bestyrelsesseminar. Til stede: Astrid Dahl, formand Bjarne

Læs mere

Kommunal styregruppe for DUBU

Kommunal styregruppe for DUBU REFERAT Kommunal styregruppe for DUBU Referat af 1 møde med DUBUs kommunale styregruppe, 3. februar 2015 Deltagere: Tina Wahl, Kontorchef, Social og Sundhed, KL Hanne Gøttrup, Projektleder, Social og Sundhed,

Læs mere

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag d. 6. november 2009, fra kl. 9.00 til 10.30 Mødelokale C, Medborgerhuset, Søvej 3, Silkeborg Deltagere: Afbud: Jesper Thyrring Møller, Birgit

Læs mere

Møde i kommunikationsgruppen. Den 26. november 2015 Jammerbugt Kommune

Møde i kommunikationsgruppen. Den 26. november 2015 Jammerbugt Kommune Møde i kommunikationsgruppen Den 26. november 2015 Jammerbugt Kommune Dagsordenspunkter 1. Orientering siden sidst bordet rundt 2. Godkendelse af mødeplan for 2016 + årshjul 3. Opsamling på opstartsseminar

Læs mere

Vejledning om dagpengetællere og hvordan dagpengemodtagere får dem vist på Jobnet

Vejledning om dagpengetællere og hvordan dagpengemodtagere får dem vist på Jobnet Vejledning om dagpengetællere og hvordan dagpengemodtagere får dem vist på Jobnet Version: 1.2 Oprettet den 04. august 2017 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 2. DAGPENGETÆLLERE... 3 2.1 INDBERETNING AF TÆLLERE

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 22.02.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I og II Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Releasenote til Det fælles Datagrundlag - DFDG pr. 16. september 2019

Releasenote til Det fælles Datagrundlag - DFDG pr. 16. september 2019 Releasenote til Det fælles Datagrundlag - DFDG pr. 16. september 2019 Version: 1.0 Oprettet den 10. september 2019 Den 16. september 2019 vil der være foretaget følgende ændringer i Det fælles Datagrundlag:

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013.

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Sted: Hos Christina Arsland Dato: 12 Maj 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christian Arslan (CA), Fleur Trubka (FT), Anders Henriksen (AH) Line

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

FACILIA a-kasse seminar 22. september 2010. Velkomst. Keith Fobian DANA

FACILIA a-kasse seminar 22. september 2010. Velkomst. Keith Fobian DANA FACILIA a-kasse seminar 22. september 2010 Velkomst Keith Fobian DANA 1 FACILIA a-kasse seminar 22.september 2010 - program Tidsplan Emne Init. 12.00 12.30 Sandwich 12.30 12.35 Velkomst KF 12.35 12.50

Læs mere

Til orientering vedlægges i endelig korrektur bekendtgørelse om midlertidig arbejdsmarkedsydelse.

Til orientering vedlægges i endelig korrektur bekendtgørelse om midlertidig arbejdsmarkedsydelse. Til a-kasser, jobcentre og kommuner m.fl. Njalsgade 72 A 2300 København S Tlf. 35 28 81 00 Fax 35 36 24 11 ams@ams.dk www.ams.dk CVR nr. 55 56 85 10 Nyhedsbrev om bekendtgørelse om midlertidig arbejdsmarkedsydelse

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Dagsorden. 1) Ajourføring på hospitaler og i almen praksis (ans. Kristoffer Stegeager)

Dagsorden. 1) Ajourføring på hospitaler og i almen praksis (ans. Kristoffer Stegeager) Dagsorden til mødet i Den tværsektorielle FMK-styregruppe Torsdag den 11. juni 2015 Mødelokale: Hospitalsledelsesmødelokale, Bygning 4, 1. sal, Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus C Tidspunkt: 15.30-17.00 Virtuelt

Læs mere

Møde i Følgegruppen for behandling og pleje

Møde i Følgegruppen for behandling og pleje Møde i Følgegruppen for behandling og pleje Dato: Tirsdag den 4. april 2017 kl. 12.00-15.00 Sted: Mødelokale M2, Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3B, 6000 Kolding Deltagere: Birthe Mette Pedersen, Programchef,

Læs mere

T A L E P A P I R d e t t a l t e o r d g æ l d e r

T A L E P A P I R d e t t a l t e o r d g æ l d e r Beskæftigelsesudvalget 2015-16 BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 143 Offentligt T A L E P A P I R d e t t a l t e o r d g æ l d e r Beskæftigelsesministerens tale til besvarelse af samrådsspørgsmål

Læs mere

AFMELDING VED SYGEMELDING

AFMELDING VED SYGEMELDING FORRETNINGSSBESKRIVELSE FOR ÆNDRING TIL DFDG AFMELDING VED SYGEMELDING VERSION 1.1 DATO 1. juli 2012 RELEASE Release 2012-3 FORFATTER Rasmus Sørensen, Alex Larsen, Erik Hove INDHOLDSFORTEGNELSE 1 FORRETNINGSBEGRUNDELSE

Læs mere

Bilag 1: Status på kvaliteten i sagsbehandlingen i Familieafsnittet

Bilag 1: Status på kvaliteten i sagsbehandlingen i Familieafsnittet NOTAT Center for Familie og Forebyggelse Bilag 1: Status på kvaliteten i sagsbehandlingen i Familieafsnittet Målet med bilaget er i mere detaljeret form at informere om status på kvaliteten i sagsbehandlingen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 5-01-2012

Bestyrelsesmøde. 5-01-2012 2012 Bestyrelsesmøde. 5-01-2012 Fremmødte: Per, Stig, Maria, Noer, Martin, Pia, René og Stig S. Christian meldte afbud. Dagsorden. 1) Valg af referant: 2) Bostøtte (besøg af journalist). 3) Billeder +

Læs mere