Referat fra møde i Pædagogisk Forum for erhvervsuddannelser ved Hospitalsenheden Vest torsdag 9. september ) Velkommen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra møde i Pædagogisk Forum for erhvervsuddannelser ved Hospitalsenheden Vest torsdag 9. september ) Velkommen"

Transkript

1 Hospitalsenheden Vest Staben HR Kate Gahner Larsen (deltog delvist) Else-Cathrine Ladefoged Martin Johansen Ida Kamp Nyborg René Edslev Rasmussen (fraværende) Erna Leth Birgit Meldgaard Peter Bjerre Vibeke Jensby Nedergaard (fraværende) Jette G. Mose Lasse P. Hansen Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel Fax Dato Referat fra møde i Pædagogisk Forum for erhvervsuddannelser ved Hospitalsenheden Vest torsdag 9. september 2010 Kontaktperson Jette Guldbjerg Mose Tel jette.guldbjerg.mose@vest.rm.dk Sagsnr ) Velkommen Side 1 - Fremover vil ordstyrerrollen gå på skift i blandt mødedeltagerne, da vi gerne vil bevare den flade struktur i gruppen. EL er ordstyrer ved dette møde. - Velkommen til Peter Bjerre, som deltager i mødet for første gang. - Jette Mose vil fremover være sekretær for Pædagogisk Forum. - HR chef Lasse Hansen deltog med henblik på at møde forummedlemmerne og deltage i drøftelsen af dagens temaer. Lasse pointerede, at det er utrolig vigtigt for Hospitalsenheden Vest, at der er fora for elever og studerende. Det er vigtigt, at vi holder os for øje, hvordan vi får elever og studerende til at komme til os. I Hospitalsenheden Vest har vi 1354 elever og studerende i praktik hvert år, og vi har brug for dem alle vi kan hverken undvære hospitalsassistenten eller lægen. Udover at vi gerne vil have studerende, vil vi også meget gerne kunne rekruttere udenlandske medarbejdere. Blandt andet har vi p.t. to udenlandske sygeplejersker, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen, og de har fået nogle tom-pladser for vore sygeplejerskestuderende. Der var en drøftelse vedrørende, at pædagogisk forum måske har haft lidt svært ved at finde fodfæste, så det er kærkomment, at Lasse vil deltage på nogle af møderne.

2 2) Godkendelse af referat fra møde den 10. juni Intet at bemærke til referatet. - et spørgsmål til punkt 5 i referatet, om gaver til studerende fra institutionen gælder alle elever og studerende? Det blev bekræftet, at det gælder alle elever og studerende, men samtidig blander hospitalsledelsen sig ikke i, hvis de enkelte afdelinger vælger at give en blomst eller gave. 3) Drøftelse af behov for vejlederkursus, med baggrund i forberedelse ud fra følgende: 1) målgruppe 2) behov Side 2 3) begrundelse for behov 4) indhold Ad 1,2 og 3) - Kate deltager i en erfa-gruppe på handelsskolen i Viborg, hvor de er ved at udarbejde materiale til et vejledningskursus. Her er der tale om et 2 dags-kursus med fagspecifikt indhold, og kurset er målrettet de to fagansvarlige vejledere i staben. Derudover kan det også være nyttigt, hvis også de daglige vejledere kan få almen orientering og ny viden. Kommunikationen til eleverne er også meget vigtigt. De daglige vejledere skal ikke tage den svære samtale, men de er daglige opdragere som en del af vejledningen. - Praktikvejlederne i SOSU uddannelsen får et praktikvejlederkursus på 15 dage på SOSU skolen i Herning. I forhold til SOSU eleverne er det de daglige vejledere uden pædagogisk uddannelse, der har et behov for kursus. - Vejlederne indenfor uddannelserne til audiologiassistent, neurofysiologiassistent, fotograf, ernæringsassistent og lægesekretær har ikke en vejlederuddannelse, i disse afdelinger er det almindeligt valgte, som har ansvaret for eleverne i afdelingen. - Serviceområdet har uddannet 16 til at kunne være oplæringsvejledere for HSA erne. De skal ikke kunne tage den svære samtale, blot vejlede i dagligdagen. - Peter Bjerre orienterede kort om uddannelsen som fotograf herunder i HEV. - En lille drøftelse vedr. hvordan man bruger logbogen i de forskellige uddannelser. Nogle bruger ikke logbog, andre bruger den som dagbog og atter andre bruger den som delvis dagbog og delvis til skriftlig refleksion. Konklusion: det er de daglige vejledere, der skal udvikles et kursus til.

3 Ad 4, indhold: ECL forespurgte til, om man kan tage udgangspunkt i kompetenceområderne i vore forskellige funktionsbeskrivelser. - Link til e-dok ang. funktions- og stillingsbeskrivelser: Stillings- og funktionsbeskrivelser - man er velkommen til at kontakte Jette, hvis har spørgsmål dertil. Der er nogle stillings- og funktionsbeskrivelser for praktikvejledere vedlagt referatet. - Koncern HR har udarbejdet et udkast til et vejledningskursus på vores egen foranledning. Kurset er tænkt udbudt bredt i hele RM. Det drøftes i gruppen om vi kan lave det i eget hus (HEV) og ikke gennem Koncern HR. Daglig vejledningsseance indenfor HEV kunne være godt. Side 3 Erna orienterede om 3 vejledningskurser i 2010 for daglige vejledere, hvor der er fuldt booket, dvs. 3 x 30 personer. I første omgang er målgruppen sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Kursets temaer er samlet under den såkaldte vejledningsparaply, bilaget er vedlagt referatet. Det konkluderes, at det er de samme overordnede temaer, der er relevante for de øvrige erhvervsuddannelser. Kurset (3 x 3 timer) skal være meget praksisnært Erna og Birgit vil arbejde videre med muligheden for at tilpasse dette kursus til målgruppen. EL vil give et oplæg på mødet i november, hvor hun blandt andet vil stille uddybende spørgsmål til de enkelte uddannelser. Det blev foreslået at undersøge, om nogle praktikvejledere for SOSU assistenteleverne kunne være mulige undervisere, hvilket kunne være med til at øge undervisningskompetencer internt i HEV. Det skal være planen, at vi skal have flere hold, og at alle erhvervsuddannelser skal være repræsenteret på kurset. Derudover skal vi overveje, om vi skal have 1 times evaluering, hvor kursusdeltagerne bliver samlet igen. Dvs. de mødes igen ca. en måned efter kurset, og vi skal her i gruppen have tilbagemelding, med henblik på kvalificering af kurset. Vi skal være opmærksomme på, at afdelingerne selv skal betale fravær til kurset og evt. også løn til underviserne. EL undersøger mulighed for evt. at afholde kurset som AMU kursus, hvor vi får kompensation. Midler til forplejning vil der blive talt med Lasse om. Der er et ønske om at få Hanne Paustian Kristensen til en dag i efteråret at holde oplæg om den nye ungdom for alle relevante praktikvejledere i erhvervsuddannelserne. Dette undersøger EL og BM hos Lasse Hansen.

4 4) Oplæg om HEV som Danmarks bedste lærings- og forskningshospital v/ Birgit Meldgård Pædagogisk forum vil gerne være en del af at HEV vil være det bedste Regions Lærings- og forskningshospital. Der pågår et samarbejde med MidtLab, hvor der er to eksperimenter: - Tværfagligt refleksionsrum for vejledere/undervisere - Tværfagligt refleksionsrum for elever og studerende uden vejleder Der afholdes Workshop med henblik på genopstart/nyopstart af de to eksperimenter den 20. september i Holstebro samt den 27. september i Herning. I Pædagogisk Forum kunne der godt være nogle medlemmer og eventuelt nogle vejledere ude i afdelingerne, som gerne vil deltage i ovennævnte workshop. Vi kan få lov til at deltage sammen med MVUgruppen, hvis vi i Pædagogisk Forum har interesse deri. Invitation til de to workshops er udsendt til Pædagogisk Forum den 13. september. Elev/studerende refleksion uden vejleder: Erna orienterede om en situation på afdeling O, hvor ovenstående projekt er blevet afprøvet i virkeligheden. Det havde været spændende at afprøve situationen, og de vil fortsætte på afdeling O. En lille drøftelse af, at vi også gerne vil prøve dette altså at eleverne kunne danne tværfaglige arbejdsmiljøer, så de derved kan få større forståelse for hinandens fagområder. Så alle er enige om, at vi gerne vil deltage og vi skal selv være aktive og kreative for at komme i betragtning og dermed blive involveret i projekter og ligeledes i forhold til DNV Gødstrup. Side 4 5) Referat fra temadag den 3. september 2010 om DNV som lærings- og forskningshospital v/ Birgit Meldgård og Erna Leth - Hvis vi skal have unge elever og studerende med til Gødstrup, så skal vi tage den hele elev altså også det sociale, herunder kollegieværelser samt miljøer, hvor alle kan mødes udenfor arbejdet. Peter Bjerre nævnte her en mentor ordning der er iværksat på Ringkøbing Tekniske Skole, hvor en pensioneret lærer er til stede for elever der har et særligt behov for støtte. Der blev på temadagen blandt andet peget på ønsket om fleksible rum, dvs. rummene kan få forskellige størrelser alt efter behov. De fysiske lokaliteter, bla. til undervisningsmuligheder, intelligente rum (jf. studieafsnittet i dag). Fleksible og intelligente rum er princippet!

5 - Det var tankevækkende, at der ingen studerende var med til temadagen for Gødstrup det vil vi gerne være med til at gøre noget ved. Vi kunne passende spørge vore egne elever: Hvordan ser Danmarks bedste læringshospital ud i år 2020 for erhvervsuddannelser? Vi skal huske på, at vi i grunduddannelserne har eleverne i længere ophold, så derfor kan vi være med til at være trendsættende. - Vi vil undersøge, om vi kan få en eftermiddag, hvor vi samler alle elever og studerende i grunduddannelserne, og laver en brain storm, hvordan skal jeres sygehus se ud i år 2020? Birgit og Erna tager kontakt til Randi fra DNV for at høre om muligheden for en eftermiddag med fremtidens brugere. Side 5 6) Årsrapport status - Rapporten er godkendt på et hospitalsledelsesmøde. - Hver uddannelse bør sende den til deres respektive skole. 7) Eventuelt - Referatet vil fremover være vedlagt mødeindkaldelsen til næste møde, dvs. når man accepterer mailen fra Jette Mose, så er referatet vedlagt. På samme måde vil det fremgå, når der kommer en ny dagsorden til næste møde. 8) punkter til næste møde - Navnet på gruppen: Pædagogisk Forum for erhvervsuddannelserne? - Er websiden opdateret? - Erhvervspraktikanter v/ecl + Birgit - Innovation, det bedste lærings- og forskningshospital - Den Danske Kvalitetsmodel - Hvordan evaluerer vi med vore elever? - Mødedatoer for år 2011 Næste møde - torsdag 4. november 2010 kl

Referat Pædagogisk Forum for Erhvervsuddannelser Torsdag den 28. august 2014 kl. 13.00 15.00 Mødelokale 3, Holstebro

Referat Pædagogisk Forum for Erhvervsuddannelser Torsdag den 28. august 2014 kl. 13.00 15.00 Mødelokale 3, Holstebro Hospitalsenheden Vest Staben RH-HV HR Birgit Meldgård Sangill - lægesekretærelever Erna Leth - social- og sundhedsassistentelever + redderelever Kate Gahner Larsen - elever med speciale i offentlig administration

Læs mere

Referat Pædagogisk Forum for Erhvervsuddannelser Onsdag den 21. maj 2014 kl. 12.30 15.00 Mødelokale 1, Holstebro

Referat Pædagogisk Forum for Erhvervsuddannelser Onsdag den 21. maj 2014 kl. 12.30 15.00 Mødelokale 1, Holstebro Hospitalsenheden Vest Staben RH-HV HR Birgit Meldgård Sangill - lægesekretærelever Erna Leth - social- og sundhedsassistentelever + redderelever Kate Gahner Larsen - elever med speciale i offentlig administration

Læs mere

Tilstede: Janet Hansen, Lilian Christensen, Gitte Østergaard Poulsen, Flemming Bandholm Jacobsen, Dorthe Thagaard, Ida Gøtke,

Tilstede: Janet Hansen, Lilian Christensen, Gitte Østergaard Poulsen, Flemming Bandholm Jacobsen, Dorthe Thagaard, Ida Gøtke, Hospitalsenheden Vest Administrationen HR Tilstede: Janet Hansen, Lilian Christensen, Gitte Østergaard Poulsen, Flemming Bandholm Jacobsen, Dorthe Thagaard, Ida Gøtke, Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel.

Læs mere

Referat: TULE undersøgelsesdelen er i øjeblikket til evaluering i regionen. Giver spørgsmålene mening.

Referat: TULE undersøgelsesdelen er i øjeblikket til evaluering i regionen. Giver spørgsmålene mening. Hospitalsenheden Vest Staben Mødedeltagere: Sekretær Annette S. Poulsen Kvalitets- og Udviklingschef Birgitte Ostersen Lønmedarbejder Dorthe Bach Økonomimedarbejder Dorthe Niewald Planlægger Henrik G.

Læs mere

NYHEDSBREV. For den kliniske del af Sygeplejerskeuddannelsen. Hospitalsenheden Vest September 2011

NYHEDSBREV. For den kliniske del af Sygeplejerskeuddannelsen. Hospitalsenheden Vest September 2011 NYHEDSBREV For den kliniske del af Sygeplejerskeuddannelsen Modulstatus ved efterår 2011 Nye støttende tiltag for professionsbachelor studerende Nye studiefaciliteter i Herning og Holstebro Kursus i daglig

Læs mere

Referat Det sygeplejefaglige Råd. Referat. Tid: Fredag den 1. april kl Mødelokale: Udvalgsværelse 2, Regionshospitalet Herning

Referat Det sygeplejefaglige Råd. Referat. Tid: Fredag den 1. april kl Mødelokale: Udvalgsværelse 2, Regionshospitalet Herning Hospitalsenheden Vest Det Sygeplejefaglige Råd Referat Det sygeplejefaglige Råd Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Tid: Fredag den 1. april kl. 9.30 12.00

Læs mere

Referat fra Stabens LMU-møde den 30. november 2012 kl , Udvalgsværelse 2, Herning. 1. Godkendelse af dagsorden.

Referat fra Stabens LMU-møde den 30. november 2012 kl , Udvalgsværelse 2, Herning. 1. Godkendelse af dagsorden. Mødedeltagere: Kvalitets- og Udviklingschef Birgitte Ostersen Økonomimedarbejder Dorthe Niewald Planlægger Henrik G. Iversen Lønmedarbejder Kate Gahner Larsen Sekretær Kirsten Klejnstrup (afbud) HR-chef

Læs mere

Tilstede: Janet Hansen, Lilian Christensen, Kirstine Handberg, Dorthe Thagaard, Gitte Østergaard Poulsen, Flemming Bandholm Jacobsen, Ida Gøtke

Tilstede: Janet Hansen, Lilian Christensen, Kirstine Handberg, Dorthe Thagaard, Gitte Østergaard Poulsen, Flemming Bandholm Jacobsen, Ida Gøtke Hospitalsenheden Vest Administrationen HR Tilstede: Janet Hansen, Lilian Christensen, Kirstine Handberg, Dorthe Thagaard, Gitte Østergaard Poulsen, Flemming Bandholm Jacobsen, Ida Gøtke Lægårdvej 12 DK-7500

Læs mere

Lederforum 25. oktober 2013 kl , Mødelokale 4, Regionshospitalet

Lederforum 25. oktober 2013 kl , Mødelokale 4, Regionshospitalet Hospitalsenheden Vest Staben RH-HV HR Deltagere: Økonomichef Preben L. Sørensen HR-chef Lasse P. Hansen Plan- og sekretariatschef Poul Michaelsen Kvalitets- og udviklingschef Birgitte Ostersen Koordinator

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 5090 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

Referat MVU 26. maj 2014 Mødelokale 1, Holstebro Kl. 12.30 15.30

Referat MVU 26. maj 2014 Mødelokale 1, Holstebro Kl. 12.30 15.30 Hospitalsenheden Vest Staben RH-HV HR Dorthe Thagaard, Uddannelsesansvarlig jordemoder Flemming Bandholm Jakobsen, Koordinator i Studieafsnittet (afbud) Gitte Østergaard Poulsen, Uddannelsesansvarlig ergoterapeut

Læs mere

Uddannelsespladser og modulstatus ved Hospitalsenheden Vest efterår 2010

Uddannelsespladser og modulstatus ved Hospitalsenheden Vest efterår 2010 NYHEDSBREV For den kliniske del af Sygeplejerskeuddannelsen Uddannelsespladser og modulstatus ved efterår 2010 Selvevaluering af klinisk uddannelse i Region Midtjylland Kursus i daglig vejledning Uddannelsesprojektet

Læs mere

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Fra praksis Annette Dippel Larsen, Ruth Skriver, Mette Kitnæs, Anne-Marie Sørensen, Stefi Olesen, Vera Larsen, Susanne Pallesen, Birgit Søndergaard Fra

Læs mere

NYHEDSBREV Fra Stabens ledelse

NYHEDSBREV Fra Stabens ledelse Uge 46 2011 Hospitalsenheden Vest NYHEDSBREV Fra Stabens ledelse Opfølgning på Stabens temadag 10. november 2011 Placering af cockpitfunktionen Invitation til afskedsreception med socialrådgiver Hanne

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Fra praksis: Annette Dippel Larsen, Birgitte Sandahl Bogner, Stefi Olesen, Susanne Pallesen, Anne-Marie Sørensen, Vera Larsen, Ruth Schriver Fra skolen:

Læs mere

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest Staben Herning og Holstebro HR, Kvalitet og Udvikling, Strategi og Plan og Økonomi

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest Staben Herning og Holstebro HR, Kvalitet og Udvikling, Strategi og Plan og Økonomi nyhedsbrev Nr. 8 4. juli 2014:Nyhedsbrev fra Stabens ledelse Sommerhilsen Sommeren er lige rundt om hjørnet, så nu er det snart tid til, at vi holder fri med familien og får tid til at gøre lige hvad der

Læs mere

Afbud: Flemming Bandholm Jacobsen, Dorthe Thagaard. Referat fra MVU-gruppens møde den 16. november 2009 kl , Udvalgsværelse 1, Herning.

Afbud: Flemming Bandholm Jacobsen, Dorthe Thagaard. Referat fra MVU-gruppens møde den 16. november 2009 kl , Udvalgsværelse 1, Herning. Hospitalsenheden Vest Administrationen HR Tilstede: Janet Hansen, Lilian Christensen, Kirstine Handberg, Dorthe Thagaard, Tatjana Brendstrup, Gitte Østergaard Poulsen, Kenneth Christiansen, Ida Gøtke,

Læs mere

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest Staben Herning og Holstebro HR, Kvalitet og Udvikling, Ledelsessekretariatet og Økonomi

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest Staben Herning og Holstebro HR, Kvalitet og Udvikling, Ledelsessekretariatet og Økonomi nyhedsbrev Nr. 5 18. juni 2013:Nyhedsbrev fra Stabens ledelse Sommerhilsen Sommeren er lige rundt om hjørnet, så nu er det snart tid til, at vi holder fri med familien og får tid til at gøre lige hvad

Læs mere

NYHEDSBREV. For den kliniske del af Sygeplejerskeuddannelsen

NYHEDSBREV. For den kliniske del af Sygeplejerskeuddannelsen NYHEDSBREV For den kliniske del af Sygeplejerskeuddannelsen Den uddannelsesansvarlige sygeplejerske Seminar i Hvide Sande for kliniske vejledere Kurser i daglig vejledning Moduler og uddannelsespladser

Læs mere

Referat fra Ledelsesmøde 20. marts 2012 kl. 12.00 14.00, Pouls kontor, Ledelsessekretariatet, Regionshospitalet Herning. Referat

Referat fra Ledelsesmøde 20. marts 2012 kl. 12.00 14.00, Pouls kontor, Ledelsessekretariatet, Regionshospitalet Herning. Referat Hospitalsenheden Vest Staben HR HR-chef Lasse P. Hansen Plan- og sekretariatschef Poul Michaelsen Økonomichef Preben L. Sørensen Kvalitets- og udviklingschef Birgitte Ostersen Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro

Læs mere

Deltagere: Janet Hansen, Lilian Christensen, Flemming Bandholm Jakobsen, Dorthe Thagaard, Tatjana Brendstrup, Ida Gøtke.

Deltagere: Janet Hansen, Lilian Christensen, Flemming Bandholm Jakobsen, Dorthe Thagaard, Tatjana Brendstrup, Ida Gøtke. Hospitalsenheden Vest Administrationen HR Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 5090 hec@ringamt.dk www.rm.dk Referat fra møde i Uddannelsesgruppen (MVU), torsdag den 27. november

Læs mere

Vibeke gjorde opmærksom på vigtigheden af en afklaring af skalaen og ud fra hvilket niveau, der bedømmes.

Vibeke gjorde opmærksom på vigtigheden af en afklaring af skalaen og ud fra hvilket niveau, der bedømmes. Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 0000 Fax. +45 7843 8609 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag d. 2. oktober 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1 Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentant fra Hospitalsenheden Vest: Erna Leth; suppleant for Bente

Læs mere

Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere:

Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Ivan R. Jensen,

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat af møde i Uddannelsesgruppen (MVU), den 7. oktober 2009 kl. 9.00 12.00, Mødelokale 3, Administrationen, Regionshospitalet Holstebro.

Referat af møde i Uddannelsesgruppen (MVU), den 7. oktober 2009 kl. 9.00 12.00, Mødelokale 3, Administrationen, Regionshospitalet Holstebro. Hospitalsenheden Vest Administrationen HR Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 5090 hec@ringamt.dk www.rm.dk Dato 24-09-2009 Referat af møde i Uddannelsesgruppen (MVU), den 7.

Læs mere

Nyhedsbrev. At udvide horisonten og se nye måder. Hospitalsenheden Vest Staben

Nyhedsbrev. At udvide horisonten og se nye måder. Hospitalsenheden Vest Staben Nyhedsbrev Nr. 16 den 17. juni 2016: Nyhedsbrev fra Stabens ledelse At udvide horisonten og se nye måder Konference om effektivisering Uddannede elever Forberedelse til ferie Videomøder Besøg i Sekretariatet

Læs mere

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Administrationen HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 5090 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere

Region Midtjylland Sundhedsuddannelser Koncern HR Regionshuset Viborg Skottenborg Viborg Att.: Ulla Gottlieb Kirkegård

Region Midtjylland Sundhedsuddannelser Koncern HR Regionshuset Viborg Skottenborg Viborg Att.: Ulla Gottlieb Kirkegård Hospitalsenheden Vest HR Region Midtjylland Sundhedsuddannelser Koncern HR Regionshuset Viborg Skottenborg 26 8800 Viborg Att.: Ulla Gottlieb Kirkegård Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000

Læs mere

Hovedudvalget. Referat

Hovedudvalget. Referat Hovedudvalget Referat Mødedato: Tirsdag den 03-12-2013 Starttidspunkt for møde: 13:00 Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere: Bemærkninger: Fraværende: : Jørgen Christiansen, Anne-Lene Haveløkke, Kurt Habekost,

Læs mere

Lene orienterede kort der er desværre ikke meget der tyder på at LÆ-blanketter i nærmeste fremtid kan

Lene orienterede kort der er desværre ikke meget der tyder på at LÆ-blanketter i nærmeste fremtid kan Til medlemmerne af Implementeringsgruppen Sundheds-IT og Digitale arbejdsgange Hospitalsenheden Vest Holstebro Staben Kvalitet og Udvikling Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 8700 kvalitetogudvikling@vest.rm.dk

Læs mere

NYHEDSBREV. For den kliniske del af Sygeplejerskeuddannelsen

NYHEDSBREV. For den kliniske del af Sygeplejerskeuddannelsen NYHEDSBREV For den kliniske del af Sygeplejerskeuddannelsen Den uddannelsesansvarlige sygeplejerske Kurser i daglig vejledning forår 2014 Moduler og uddannelsespladser i foråret 2014 Norske studerende

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra møde 2. september Referatet godkendes

1. Godkendelse af referat fra møde 2. september Referatet godkendes Hospitalsenheden Vest RH-HV HR Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk REFERAT Møde i arbejdsgruppen omkring personalepolitiske emner rettet mod DNV-Gødstrup Tirsdag

Læs mere

Referat fra Stabens LMU-møde den 30. november 2011 kl , videokonference - Udvalgsværelse 2, Herning og Mødelokale 3, Holstebro.

Referat fra Stabens LMU-møde den 30. november 2011 kl , videokonference - Udvalgsværelse 2, Herning og Mødelokale 3, Holstebro. Hospitalsenheden Vest Staben Kvalitets- og Udviklingschef Birgitte Ostersen Økonomimedarbejder Dorthe Niewald Planlægger Henrik G. Iversen (afbud) Kvalitetskonsulent Jeanette Henriksen Lønmedarbejder Kate

Læs mere

Referat Det sygeplejefaglige Råd

Referat Det sygeplejefaglige Råd Hospitalsenheden Vest Det Sygeplejefaglige Råd Referat Det sygeplejefaglige Råd Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Tid: Torsdag 14. marts 2013 kl. 8.30 11.00.

Læs mere

Hospitalsenheden VEST

Hospitalsenheden VEST Brugerrådsmøde d. 8 februar 2017 Nye medlemmer De betydningsfulde pårørende www.regionmidtjylland.dk Program Velkomst v/ Ida og medformand Birgit Hagen Præsentation af nye medlemmer og bordet rundt om

Læs mere

Strategi for klinisk undervisning af sygeplejestuderende samt social- og sundhedsassistentelever i HovedOrtoCentret 2012 2013

Strategi for klinisk undervisning af sygeplejestuderende samt social- og sundhedsassistentelever i HovedOrtoCentret 2012 2013 Side 1 af 6 Strategi for klinisk undervisning af sygeplejestuderende samt social- og sundhedsassistentelever i HovedOrtoCentret 2012 2013 HovedOrtoCentret vil kvalitetsudvikle klinisk undervisning af sygeplejestuderende

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere:

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere: Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Onsdag 5. juni kl. 8.30-11.30 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Johnny Nielsen, Bente Juulsgård, Irene Winther, Lotte Helbo Kristiansen, Nana Skjødt, Birgit

Læs mere

REFERAT. fra møde i Videreuddannelsesrådet for Det gamle Ringkjøbing Amt, tirsdag den 13. marts 2007.

REFERAT. fra møde i Videreuddannelsesrådet for Det gamle Ringkjøbing Amt, tirsdag den 13. marts 2007. Hospitalsenheden Vest Den: 21. marts 2007 Sags nr: 2007020028A Sagsbehandler: Birgit Ebbensgaard Direkte nr.: E-mail: subek Administrationen Løn- og personalefunktionen Lægårdvej 12 7500 Holstebro Tlf.:

Læs mere

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 06. november 2008 kl. 15:00 i Jobcenter

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 06. november 2008 kl. 15:00 i Jobcenter Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 06. november 2008 kl. 15:00 i Jobcenter Indholdsfortegnelse 142. Ændring af procedure for henvisning til UU 3 143. Orientering om drøftelser og beslutninger

Læs mere

Se liste. Afbud: Kenneth Christiansen. Referent: Rikke Viborg Ordstyrer: Janet Hansen. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt

Se liste. Afbud: Kenneth Christiansen. Referent: Rikke Viborg Ordstyrer: Janet Hansen. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt Se liste Hospitalsenheden Vest Administrationen HR Lægårdvej 12 7500 Holstebro Tlf.: 9912 5000 Fax: 9912 6090 www.regionmidtjylland.dk Referat for møde i Uddannelsesgruppen (MVU), fredag den 12. september

Læs mere

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine Referat fra skole-praktikrådsmøde Mandag den 25. August 2008 9.30 12.00 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis: Lilian Gade Abrahamsen, Birgitte Sandahl Bogner, Line Kristensen, Susanne Pallesen,

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012 Fra praksis: Line Kristensen, Susanne Pallesen, Annette Dippel, Birgitte Sandahl, Annemarie Sørensen, Fra skolen: Vibeke Nielsen, Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

Referat Det sygeplejefaglige Råd

Referat Det sygeplejefaglige Råd Hospitalsenheden Vest Det Sygeplejefaglige Råd Referat Det sygeplejefaglige Råd Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Tid: Fredag 13. september 2013 kl. 8.30

Læs mere

Hospitalsenheden VEST

Hospitalsenheden VEST Hospitalsenheden VEST Brugerrådsmøde d. 1. juni 2016 Patientkonsulenter Arbejdet i kulturgruppen for øget fokus på patientens præmisser www.regionmidtjylland.dk Program Velkomst v/ Ida og medformand Stig

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

Referat Det sygeplejefaglige Råd. Dagsorden. Tid: Fredag den 17. april kl. 9.30 12.00. Mødelokale: Anæstesiologisk Afdeling, mødelokale B, Herning

Referat Det sygeplejefaglige Råd. Dagsorden. Tid: Fredag den 17. april kl. 9.30 12.00. Mødelokale: Anæstesiologisk Afdeling, mødelokale B, Herning Hospitalsenheden Vest Det Sygeplejefaglige Råd Referat Det sygeplejefaglige Råd Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Tid: Fredag den 17. april kl. 9.30 12.00.

Læs mere

Referat fra Uddannelsesudvalgsmøde i almen medicin den * Begynder efter MMI. Afsat tid = ca. 3 timer, eller til vi er færdige.

Referat fra Uddannelsesudvalgsmøde i almen medicin den * Begynder efter MMI. Afsat tid = ca. 3 timer, eller til vi er færdige. Refer fra Uddannelsesudvalgsmøde i almen medicin den 04.09.2018 Regionshuset Viborg Koncern HR Sundhedsuddannelser Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 vus@rstab.rm.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Informationsbrev om TULE og APV

Informationsbrev om TULE og APV Hospitalsenheden Vest Staben HR Afdelingsledelser Arbejdsmiljøgrupper Tillidsrepræsentanter Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 0000 Fax. +45 7843 8609 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Informationsbrev

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Tine Krogh, Jørgen Lücking Houmøller,

Læs mere

Oplæg til DNV-Gødstrup flytteorganisation 1

Oplæg til DNV-Gødstrup flytteorganisation 1 Hospitalsenheden Vest Staben Strategi og Plan Projektsekretariatet DNV Gødstrup Oplæg til DNV-Gødstrup flytteorganisation 1 Gl. Landevej 61, Bygn 08 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 8750 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk

Læs mere

Referat. til Klinisk Biokemi - uddannelsesudvalg 16. maj 2018 kl. 13:00 i Konferencerum C3.15, C312, AUH Øst

Referat. til Klinisk Biokemi - uddannelsesudvalg 16. maj 2018 kl. 13:00 i Konferencerum C3.15, C312, AUH Øst Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 8. juni 2018 Kasper Clausen Kascla@rm.dk Referat til Klinisk

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest Side 6 Staben Herning og Holstebro HR, Kvalitet og Udvikling, Ledelsessekretariatet og Økonomi

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest Side 6 Staben Herning og Holstebro HR, Kvalitet og Udvikling, Ledelsessekretariatet og Økonomi nyhedsbrev Nr. 1 10 januar 2014:Nyhedsbrev fra Stabens ledelse Medarbejderworkshop Medarbejderworkshop Mail med medarbejdernyt Oplys hvis du køber gaver Side 2 Basal genoplivning som e-læringskursus Medarbejdernes

Læs mere

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Dagsorden LUU møde Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Side 2 af 5 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Årsberetning 2012 for grunduddannelse. Fælles Akut Modtagelse Sydvestjysk Sygehus

Årsberetning 2012 for grunduddannelse. Fælles Akut Modtagelse Sydvestjysk Sygehus Årsberetning 2012 for grunduddannelse Fælles Akut Modtagelse Sydvestjysk Sygehus Uddannelsespladser i FAM På årsplan har FAM 62 ordinære uddannelsespladser, hertil kommer studerende på modul 13 og modul

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

Vejledningsopgaven for uddannelse til ambulanceassistent, ambulancebehandler og paramediciner ved Hospitalsenheden Vest

Vejledningsopgaven for uddannelse til ambulanceassistent, ambulancebehandler og paramediciner ved Hospitalsenheden Vest Vejledningsopgaven for uddannelse til ambulanceassistent, ambulancebehandler og paramediciner ved Beskrivelsen omhandler vejledningsopgaven i (HEV) i forhold til erhvervsuddannelsen Redder med speciale

Læs mere

nyhedsbrev Afrapportering fra SIGNAL Hospitalsenheden Vest Staben Herning og Holstebro HR, Kvalitet og Udvikling, Ledelsessekretariatet og Økonomi

nyhedsbrev Afrapportering fra SIGNAL Hospitalsenheden Vest Staben Herning og Holstebro HR, Kvalitet og Udvikling, Ledelsessekretariatet og Økonomi nyhedsbrev Nr. 2 30. januar 2014:Nyhedsbrev fra Stabens ledelse Afrapportering fra SIGNAL Afrapportering fra SIGNAL Medarbejdernyt teknik Nyt arbejde Innovation fra teori til praksis Præsentations- Møde

Læs mere

Forslag til mere feedback kunne være, at det blev givet feedback på tværs af afdelingerne og på tværs af faggrupperne.

Forslag til mere feedback kunne være, at det blev givet feedback på tværs af afdelingerne og på tværs af faggrupperne. Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 0000 Fax. +45 7843 8609 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Nyhedsbrev. På vej mod en (næsten) printerfri Stab. Staben. og julefesten ramte Staben. Læs mere på næste side

Nyhedsbrev. På vej mod en (næsten) printerfri Stab. Staben. og julefesten ramte Staben. Læs mere på næste side Nyhedsbrev Nr. 16 11. december 2014: Nyhedsbrev fra Stabens ledelse På vej mod en (næsten) printerfri Stab Læs mere på næste side Printerfri Stab Kursus i App Oprydning i Designer ESDH og julefesten ramte

Læs mere

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d Referat netværksmøde for kliniske undervisere d. 18.09.17 Referent: Stine Ordstyrer: Esra 1. Uddannelsesleder Ane kruse holder oplæg fra 9-10 Ane beretter om skolens tanker omkring opbygningen af dokument

Læs mere

DAGSORDEN. HMU-møde. Mandag 21. marts 2011 kl. 12.00 16.00. Regionshospitalet Holstebro, mødesal 2, 1. sal, indgang U. til

DAGSORDEN. HMU-møde. Mandag 21. marts 2011 kl. 12.00 16.00. Regionshospitalet Holstebro, mødesal 2, 1. sal, indgang U. til Hospitalsenheden Vest HR Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 6090 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk DAGSORDEN til HMU-møde Dato 18-03-2011 Bent Nørgaard Tanderup Tel. 45 9912 6053

Læs mere

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 19. november 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere fra praksis Hanne Nielsen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Jytte Johansen, Lisbet Vandborg, Tomm Andersen

Læs mere

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest Staben Herning og Holstebro HR, Kvalitet og Udvikling, Ledelsessekretariatet og Økonomi

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest Staben Herning og Holstebro HR, Kvalitet og Udvikling, Ledelsessekretariatet og Økonomi nyhedsbrev Nr. 7 21. august 2013:Nyhedsbrev fra Stabens ledelse Intern survey i Staben 18.9.13 I Staben har vi løbende haft fokus på forskellige områder af Den Danske Kvalitetsmodel både på den ene måde

Læs mere

Dagsorden til møde i LUU

Dagsorden til møde i LUU Dagsorden til møde i LUU Dato: Tirsdag den 20. december 2011 kl. 9.00 13.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Grethe Nielsen,

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Fredag den 11. marts 2016 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Den studerendes plan for 1. praktik, inkl. udtalelse Rev

Den studerendes plan for 1. praktik, inkl. udtalelse Rev Den studerendes plan for 1. praktik, inkl. udtalelse Rev. 06.07.17 Praktiksted Praktikvejleder Studerende Praktikansvarlig underviser 1. praktikperiode - Pædagogens praksis Grundfagligheden giver de studerende

Læs mere

Evaluering af ny metode til at skabe sammenhæng mellem skole og praktik

Evaluering af ny metode til at skabe sammenhæng mellem skole og praktik Evaluering af ny metode til at skabe sammenhæng mellem skole og praktik Randers Social- og Sundhedsskole indførte i efteråret 2013 en ny struktur for timerne ud i praktik og ind fra praktik. Tidligere

Læs mere

2. Journalaudit resultat forår 2010 og områder i forhold til audit 2010

2. Journalaudit resultat forår 2010 og områder i forhold til audit 2010 Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat fra kvalitetsudvalgsmøde i Akutafdelingen Den 22. september 2010 Dato 23. september 2010 Deltagere: Karen

Læs mere

nyhedsbrev Afskedsreceptioner Der er afholdt afskedsreceptioner for Anne Marie Sørensen og Merete Hülke i henholdsvis Holstebro og Herning.

nyhedsbrev Afskedsreceptioner Der er afholdt afskedsreceptioner for Anne Marie Sørensen og Merete Hülke i henholdsvis Holstebro og Herning. nyhedsbrev Nr. 10 4. november 2013:Nyhedsbrev fra Stabens ledelse Afskedsreceptioner Der er afholdt afskedsreceptioner for Anne Marie Sørensen og Merete Hülke i henholdsvis Holstebro og Herning. Kalender

Læs mere

Referent: Rikke Viborg. Afbud fra: Kenneth Christiansen, Lasse P. Hansen. Dagsorden:

Referent: Rikke Viborg. Afbud fra: Kenneth Christiansen, Lasse P. Hansen. Dagsorden: Hospitalsenheden Vest Administrationen HR Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 5090 hec@ringamt.dk www.rm.dk Referat fra møde i Uddannelsesgruppen (MVU), mandag den 26. januar

Læs mere

Velkommen til en detaljeret beskrivelse af tværsektorielt kompetenceudviklingskursus i Geriatri

Velkommen til en detaljeret beskrivelse af tværsektorielt kompetenceudviklingskursus i Geriatri Velkommen til en detaljeret beskrivelse af tværsektorielt kompetenceudviklingskursus i Geriatri Dette informationsmateriale beskriver baggrunden for tværsektorielt kompetenceudvikling i geriatri, kursets

Læs mere

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 0000 Fax. +45 7843 8609 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

Hospitalsenheden VEST

Hospitalsenheden VEST Brugerrådsmøde d. 31. oktober 2016 Etiske refleksioner i et sengeafsnit Brugerrådet i 2017 www.regionmidtjylland.dk Program Velkomst v/ Ida og medformand Stig Hansen Etiske refleksioner i et sengeafsnit

Læs mere

Referat fra personalemøde i Serviceområdet Herning den 23. maj 2012 kl

Referat fra personalemøde i Serviceområdet Herning den 23. maj 2012 kl Hospitalsenheden Vest Driftsafdelingen Serviceområdet Referat fra personalemøde i Serviceområdet Herning den 23. maj 2012 kl. 15.00 17.00 Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 post@vest.rm.dk

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen,

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Mandag den 8. oktober 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, lokale 6 Deltagere: fra:

Læs mere

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest Staben Der var informationsmøde for alle medarbejdere i Staben den 22. november 2013.

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest Staben Der var informationsmøde for alle medarbejdere i Staben den 22. november 2013. nyhedsbrev Nr. 11 29. november 2013:Nyhedsbrev fra Stabens ledelse Der var informationsmøde for alle medarbejdere i Staben den 22. november 2013. SIGNAL Medarbejdernyt Nyt medlem i LMU Ny telefonliste

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 5. april 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro, klasselokale

Læs mere

Det sygeplejefaglige Råd Referat fra fredag d. 19. december Dagsorden. Mødeleder: Elsebeth Borg Esmarch. Referent: Mette Norup Frøjk.

Det sygeplejefaglige Råd Referat fra fredag d. 19. december Dagsorden. Mødeleder: Elsebeth Borg Esmarch. Referent: Mette Norup Frøjk. Hospitalsenheden Vest Det Sygeplejefaglige Råd Det sygeplejefaglige Råd Referat fra fredag d. 19. december 2014. Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 7843 0000 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Mødeleder:

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Fra praksis Susanne Pallesen, Irene Winther, Annette Dippel Larsen, Bente Juulsgaard, Birgit Søndergaard, Ruth Skriver Fra skolen Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Afbud: Charlotte Søndergaard. Referat af Genoplivningsrådets møde onsdag den 11. marts 2015

Afbud: Charlotte Søndergaard. Referat af Genoplivningsrådets møde onsdag den 11. marts 2015 Hospitalsenheden Vest Staben RH-HV Strategi og Plan Deltagere: Troels Niemann (TN) Tommy Jan-Gunnar Andersson (TA) Jørgen Ulrich Nielsen (JUN) Willem Gielen (WG) Edel Haislund (EH) Astrid Vestergaard Hindhede

Læs mere

Praktikevaluering, efterår 2018

Praktikevaluering, efterår 2018 Praktikevaluering, efterår 2018 Evalueringen er udsendt til 160 praktikvejledere. Heraf har 104 evalueret, hvilket giver en besvarelsesprocent på 65. Er din praktikorganisation: Hvilken uddannelsesbaggrund

Læs mere

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 20. juni 2017 kl i mødelokale 077

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 20. juni 2017 kl i mødelokale 077 Dato: 13. juni 2017 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 20. juni 2017 kl. 13.00-15.15 i mødelokale 077 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden 1 Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Fredag 23. maj 2014 Deltagere: Ilse Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Kasper Soelberg, Bente Juulsgard, Inger Marie Jaillet, Johnny Nielsen, Irene

Læs mere

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 29. maj 2012 kl

Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 29. maj 2012 kl Hospitalsenheden Vest Akutafdelingen Gl. landevej 61 7400 Herning www.regionmidtjylland.dk Referat fra LMU-møde i Akutafdelingen den 29. maj 2012 kl. 12.30 15.00 Deltagere: Karen Vilsgaard, Anette Frahm,

Læs mere

Referat fra møde i LUU

Referat fra møde i LUU Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 23. august 2013 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Grethe Nielsen, FOA Holstebro (GN) Susanne Andersen, FOA Herning

Læs mere

nyhedsbrev Glædelig jul & godt nytår! Nu er det jul igen og nu er det jul igen... Hospitalsenheden Vest Staben

nyhedsbrev Glædelig jul & godt nytår! Nu er det jul igen og nu er det jul igen... Hospitalsenheden Vest Staben nyhedsbrev Nr. 12 16. december 2013:Nyhedsbrev fra Stabens ledelse Glædelig jul & godt nytår! Nu er det jul igen og nu er det jul igen... Julehilsen Få ny adgangskode på SMS Brandkursus Nye takster for

Læs mere

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC)

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Til medlemmer af URSARN Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 23. december 2015 Jesper Piculell jespic@rm.dk 1-30-72-74-15 Referat

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Nr. Arbejdsmiljøgruppemøde Ver: 1.0 Mødested: Regionshospitalet Holstebro, Teknisk Afdeling Dato: 16 februar 2015 Klokkeslæt:

Nr. Arbejdsmiljøgruppemøde Ver: 1.0 Mødested: Regionshospitalet Holstebro, Teknisk Afdeling Dato: 16 februar 2015 Klokkeslæt: Deltagende: Sektionsleder René Edslev Tømrer Per Rechnitzer Elektriker Thomas Kirketerp Afbud: Sektionsleder Søren Krogh Christiansen Referent: Sektionsleder René Edslev Dagsorden 1. Dagsordenspunkter

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan. 3. semester

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan. 3. semester Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 3. semester Akut Sengeafsnit, ASA Regionshospitalet Herning Gl. Landevej 61, 7400 Herning Tlf: 78432000 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 18. september 2015 Kl. 09.30 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Uddannelsesudvalgsmøde

Uddannelsesudvalgsmøde Uddannelsesudvalgsmøde 01.03.2018 Regionshuset Viborg Koncern HR Sundhedsuddannelser Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 vus@rstab.rm.dk www.regionmidtjylland.dk Referat Uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere