Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 35. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2018 Hans Christian Andersens Airport (EKOD)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 35. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2018 Hans Christian Andersens Airport (EKOD)"

Transkript

1 Side nr.: 1 (10) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 35. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2018 Hans Christian Andersens Airport (EKOD) Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede 2. Valg af dirigent 3. Årsberetning Regnskab Indkomne forslag 6. Budget, kontingent 7. Valg af: 3 bestyrelsesmedlemmer (2 år) 2 suppleanter (1 år) 2 revisorer 8. Fastsættelse af sted for næste års repræsentantskabsmøde 9. Eventuelt 1. Registrering af stemmeberettigede: Stemmer AOPA Danmarks Flyveklub 1 Billund Motorflyveklub 2 DMU Ringsted 2 Haderslev Flyveklub 1 Herning Flyveklub 1 Horsens Flyveklub 1 Lolland-Falster Motorflyveklub 2 Midtjysk Flyveklub 4 Randers Flyveklub 4 Roskilde Flyveklub 11 Vamdrup Flyveklub 1 Viborg Flyveklub 2 I alt 32 stemmer repræsenterende 12 klubber af 31 klubber mulige.

2 Side nr.: 2 (10) Det maksimale mulige antal stemmer var 52. Knud Nielsen bød velkommen og bemærkede at det var 16. gang at han havde fornøjelse af at byde velkommen. 2. Valg af dirigent Claus Brun, DMU Ringsted blev valgt som dirigent og konstaterede at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt og beslutningsdygtigt. 3. Årsberetning v/formand Knud Nielsen Bestyrelsen I marts 2017 måtte bestyrelsen med stor beklagelse sige farvel til Henning Romme. Henning er virkelig savnet i bestyrelsesarbejdet, men vi glæder os over at han øjensynlig er i god bedring med sin sygdom. Medlems status/hvervning Medlemssituationen viser desværre en tilbagegang på 31 medlemmer. Et par klubber er ophørt og desværre må vi konstatere at Holbæk Flyveklub har valgt at melde sig ud af DMU, en beslutning vi synes er meget beklagelig. Heldigvis er der klubber, som har en pæn fremgang, Midtjysk Flyveklub og Roskilde flyveklub kæmper om førstepladsen. Midtjysk er vinderen med 14 nye medlemmer mod Roskilde s 13 nye medlemmer. Pr. 1 januar 2018 tæller DMU 1026 medlemmer og pr dags dato Vi mangler flere medlemmer, specielt unge mennesker, det er en udfordring i alle klubber. Vi opfordrer til at holde åbent hus for at øge interessen for flyvning og få potentielle medlemmer til. Horsens Flyveklub holder åbent hus i maj, her kan man prøve en MD 80 Flysimulator. Måske kan det lokke de unge til, der sidder hjemme med flysimulator, og så kan de jo også få en prøvetur i et rigtigt fly. Husk DMU har Beach Flag til udlån. De kan rekvireres hos sekretariatet. Flyforsikring Flere medlemmer benytter sig af DMU s aftale med Risk Point. Situationen for vores tidligere samarbejdspartner, Beta Forsikring, er pt. uvis. Beta er ejet af Alfa Forsikring, som er trådt i likvidation. Vi er bekendt med en sag hvor, en kunde i Beta, havde en skade på sit fly i Frankrig. Flyet blev midlertidig repareret og fløjet til Vamdrup. Nu har Beta oplyst kunden, at selskabet hvor forsikringen var tegnet er gået konkurs og kunden skal kontakte kurator for at få dækket værkstedsregningerne. Det er en meget uheldig situation at havne i.

3 Side nr.: 3 (10) Medlemsfordele AVGAS 91UL er nu kommet på markedet i første omgang på EKRK. Paul Harrison har udarbejdet en vejledning til udarbejdelse af papir arbejdet, hvis man ønsker at flyve på dette brændstof. Forløbelig er der en vejledning til fly med Lycoming motorer installeret, efterfølgende kommer der en specifik vejledning til Continental motorer. Vejledning og placards er snart klar og er forbeholdt DMU og AOPA medlemmer. Se mere under eventuelt. Rabataftalen med Dansk Fuels er fortsat gældende, med en literrabat på 50 øre Flysyn vil kun have værkstedskunder i Air Service, i deres CAMO. Alle andre kunder er opsagt, det har givet udfordringer med flytning til anden CAMO. Vi venter med længsel på Part M light, men seneste melding er tilsyneladende at det ført bliver ultimo DMU turen gik til Jena i Tyskland, som sædvanlig en fin tur, hvor der var TV dækning af ankomsten. Vi skylder arrangørerne, Carsten Svendsen og Jean Nygaard stor tak for planlægningen af denne tur og til vores store glæde har de indvilliget i at arrangere turen i 2018, der går til Prag. Der er rekord stort antal fly og personer tilmeldt. Samarbejdet med TBBST Vi har holdt møde med Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen (TBBST). Mødet var en erstatning for de halvårlige unionsmøderne, som er sat i bero. Det var et godt og effektivt møde, med gensidig forståelse. Dog må vi konstatere at det i visse tilfælde kniber med at få TBBST til at acceptere at det er EASA regler der er gældende, fremfor nationale regler. Med der arbejdes herpå. PPL teoriprøver Vi har gennem nogen tid arbejdet med overtagelse af PPL teoriprøver, men nu kommer der snart en af TBBST webbaseret platform. Det bliver nok ikke billigere til at starte med, men der bliver flere til at dele omkostningerne, når svæveflyverne også skal ind under dette system. 8,33 Khz Med hensyn til radioer med 8,33 Khz frekvensadskillelse, må vi nok erkende at hvis man ikke ønsker sig begrænset i sin flyvning, er der ingen vej udenom. F.eks. på DMUturen er det et krav, da frekvenser i Tjekkiet nu er omlagt til Droner restriktionsområder Droner er kommet for at blive og vi må nødvendigvis forholde os til dem. DMU har indsendt høringssvar om bl.a. beskyttelseszoner omkring flyvepladser. Vi vil høre mere til droner i det indlæg, som Henning Mussegaard, Syddansk Universitet holder senere i dag. Ejeren af Korsør Flyveplads blev for nogen tid siden meddelt at pladsen i perioder ville blive

4 Side nr.: 4 (10) lukket pga. droneflyvning. TBBST har eneret til at kunne gøre dette. Der burde have været foretaget høring forinden. Fremadrettet vil vi blive hørt sammen med NAVIAIR. DMU ATO DMU s bestyrelse besluttede at afmelde DMU ATO, da Henning Romme udtrådte. Vi kan fortsat levere opdateret skabelon materiale, i samarbejde med Billund Motorflyveklub s ATO. Declared Training (DTO) lader desværre vente på sig, da juristerne i EU ikke mener teksten er klar nok. Billund Motorflyverklub var til møde med TBBST vedr. ATO. Det var et positivt møde, TBBST fortalte at de fra EASA havde fået besked på at de skal tilpasse sig EU reglerne noget bedre. Sprogtest / KDA Efter den omfattende nedskæring af KDA arbejder DMU på at etablere sprogtestvirksomhed og forventer at få det på plads inden længe. KDA må siges at være kraftigt amputeret og vi kommer senere på dagsordenen til at behandle dette. Efter generalsekretærens afskedigelse, sker der stort set ingenting i KDA. De frivillige, der skal udføre arbejdet, er vanskelige at få øje på. KDA s formand kæmper en kamp for at holde tingene kørende. GPS Approch til mindre flyvepladser TBBST har udsendt en AIC, der åbner en lille dør på klem for at man kan begynde at installere GPS Approched. Kravet er ATC, ATS eller tilsvarende. Det første eksempel forventes at blive Herning Flyveplads, den ligge bekvemt i forhold til Karup TMA. Der har været en dialog mellem Herning og Karup om en samarbejdsaftale og begge parter er meget positive. Et EASA arbejdspapir udtrykker en vision om at stort set hver GA flyveplads kan have en procedure. EASA ønsker at flere flyver instrumentflyvning og det giver mening at de kan bruge deres rettighed, der hvor de rent faktisk flyver og ikke kun på de større flyvepladser. Part M Light Med Part M Light forsvinder kravet til CAMO for fly op til 2650 kg. EASA og arbejdsgruppen, der har lavet udkastet afsluttede arbejdet for længe side og alle havde forventet i ikrafttrædelse i Men EU kommissionens jurister mente at det var skrevet i for løse vendinger og forlangte en mere juridisk sprogbrug, så det hele skulle skrives om. Pga. manglende ressourcer ligger den fortsat hos EU Kommissionen og venter på en ny gennemgang. EASA har lagt meget goodwill i at få Part M Light igennem og er på vores side med at få det iværksat hurtigst muligt. Seneste melding er at de nye regler skulle være her senest ved udgangen af i år, der lægges pt. stor pres på EU Kommissionen for at få det igennem. DTO Medlemslandene var positive overfor Opinion 06/2016, men EU Kommissionen var ikke tilfreds med teksten, den var for løs i forhold til juraen. En langtidssygemelding i EU kommissionen har forsinket processen yderligere.

5 Side nr.: 5 (10) Billund Motorflyveklub, propeloverhold på constant speed kunne ikke juridisk slås fast, men TBBST er godt bekendt med hvordan CAMO en håndterer den. CAMO er er usikre på at gøre det der ligger indenfor EU reglerne, da de er nervøse for, at TBBST i nogle tilfælde strammer reglerne i forhold til EU reglerne. Årsberetningen blev godkendt. 4. Regnskab 2017 Ivan Svendsen gennemgik regnskabet, som er udarbejdet i samarbejdet med Partner Revision. DMU har fået en blank påtegning, hvilket er meget tilfredsstillende. Der er var et overskud på kr og en egenkapital på kr. Viborg Flyveklub spurgte til AOPA bidraget på kr - AOPA bidraget betalt i 2017 er for året I 2018 regnskabet skal der betales for 2017 og Roskilde Flyveklub spurgte til hvad m.v., under løn indeholder - det er ATP og barselsfond. Regnskabet blev godkendt. 5. Indkomne forslag Forslag fra DMU s Betyrelse: 1. Vedtagelse af, at DMU fastholder sin udmeldelse af KDA pr. den 30/ Vedtagelse af at DMU medlemmerne fortsætter som medlem af DLU (Dansk Luftsports Union) under KDA, til udgangen af 2018 og på frivillig basis forbliver medlem af DLU i 2019, hvis DIF tilskud opnås. (se ændring til forslag nedenfor). 3. Vedtagelse af at DMU og AOPA fusionerer (vedtages dette, vil ændringer i vedtægter blive behandlet på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde). Forslag 1: Der er orienteret om forslaget på formandsmødet i oktober, hvor formændene bakkede op om forslaget. Viborg Flyveklub spurgte hvor meget formuen i KDA er KDA ejer et hus, de har planer om at sælge, der er i så fald ca. 1 million, som skal fordeles på ca medlemmer.

6 Side nr.: 6 (10) Billund Motorflyveklub spurgt til kontingentet til Dansk Luftsports Union (DLU) det er det samme som til KDA, pt. 120 kr./år. DLU er dannet af Hjalmar Nielsen, KDA formand og næstformand i DMU, bl.a. med det formål at ansøge om optagelse i Dansk Idræts Forbund (DIF). DLU udgør pt. ca medlemmer, Dansk Kunstflyver Union, Modelflyvning Danmark og DMU. Randers Flyveklub spurgte til om man mister kontakt til nogle instanser ved udmeldelse af KDA - DMU har gennem længere tid forhandlet direkte med myndighederne m.fl. Internationalt mister DMU heller ikke noget, da DMU er medlem af European Powered Flying Union (EPFU) og derigennem Europe Air Sport (EAS). DMU mister adgang til FAI ved udmeldelse af KDA. Roskilde Flyveklub spurgte hvordan man forholder sig til KDA s aktiver, hvis DMU melder sig ud DMU har, i så fald, ikke krav på nogle aktiver. DMU s bestyrelse arbejder på at få etableret en sprogtestvirksomhed i DMU. DMU Ringsted Flyveklub spurgte til hvad der skal ske med KDA s historiske arkiv det er ikke afklaret pt, KDA arbejder på at finde en løsning. Forslag 1 blev enstemmigt vedtaget. Forslag 2: DLU/DIF midler skal gå til konkrete arrangementer, midler bliver tildelt efter aktiviteter, der kan også gives tilskud til administration. DMU skal over et antal år, bevise at der er arbejdet med en målrettet indsats på luftsportsaktiviteter og at hverve medlemmer. Billund Motorflyveklub tilføjede at, indenfor DMU er der ikke den samme kultur som svæveflyverne har. Svæveflyverne er gode til at holde samlet åbent hus dag og diverse fælles flyveaktiviteter, dette udløser DIF midler. Haderslev Flyveklub spurgte hvorfor man vil gøre det obligatorisk at være medlem af DLU i det resterende af Det er forståeligt at man vil give DLU bedst mulige vilkår for at komme godt fra start, men hvis det ligger år ud i fremtiden før vi opnår midler, kan vi lige såvel bede medlemmerne om at tage stilling til et DLU medlemskab nu. Vi har fået en del kritik for tvungen medlemskab af KDA, det har bl.a. været Holbæks Flyveklub grund til udmeldelse af DMU. Det vil være en god ide at gøre DLU medlemskabet frivilligt fra 2. halvår Så undgår vi et påtvunget medlemskab. Vi skal være påpasselige med tvungen medlemskab. Knud Nielsen svarede at der ikke er noget i vejen for at medlemskab af DLU bliver frivilligt fra starten af. Roskilde Flyveklub spurte om man kan forestille sig en klub hvor 2/3 af medlemmerne er medlem af DLU, men at det er hele klubben der får glæde af midlerne. Knud Nielsen svarede, at så-

7 Side nr.: 7 (10) dan vil det være. Der er ikke noget i DLU s vedtægter som forhindrer adgang til midler, hvis ikke alle klubbens medlemmer er medlem af DLU. Forslag 2 blev ændret til: Vedtagelse af at DMU medlemmerne fortsætter som medlem af DLU (Dansk Luftsports Union) under KDA, på frivillig basis. Forslag 2 blev enstemmigt vedtaget. Forslag 3 Viborg Flyveklub efterlyste information om hvordan fusionen kommer til at forløbe og hvilke ændringer det vil afstedkomme, bl.a. på kontingentet. Viborg Flyveklub mente at det var et løst grundlag at beslutte på. DMU s bestyrelses intention er at man bemyndiger bestyrelsen til at arbejde videre med en fusion. Det forslag der behandles i dag, er en princip beslutning. Det er på et kommende ekstraordinært repræsentantskabsmøde at vilkårene for en fusion behandles og besluttes. AOPA s formand, Jacob Pedersen oplyst om at man fra AOPAs side har givet håndslag på at man gerne vil arbejde for en fusion, selv om det vil betyde en kontingentstigning for AOPA s medlemmer. Kontingentstigningen er meget begrænset for DMU medlemmer, også set i lyset af at DMU udmelder sig af KDA. AOPA og DMU fusionerer og AOPA DK nedlægges. Nyt navn bliver AOPA DMU DK, som indmeldes i det internationale AOPA. Det forventes at de services som der er i dag, f.eks. crew card, abonnement på US AOPA magazine gøres til tilvalg. Den samlede økonomi for et DMU medlem vil rundt regnet være uændret. Krydsmedlemmerne vil stå til at spare en smule. DMU Ringsted Flyveklub fandt det glædeligt at man er kommet så langt med at arbejde sammen om fælles interesser. AOPA taler med en stor vægt i EASA regi. Betingelserne for fusionen skal behandles på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde. Forslag 3 blev ændret til: Vedtagelse af en principbeslutning om at DMU og AOPA fusionerer. Vedtages dette, vil ændringer i vedtægter blive behandlet på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde. Forslag 3 blev enstemmigt vedtaget.

8 Side nr.: 8 (10) 6. Budget, kontingent Budget 2018 blev fremlagt på formandsmødet i efteråret. DMU kasserer, Ivan Svendsen gennemgik budgettet. Forventningerne er 1100 medlemmer og 117 krydsmedlemmer. Viborg Flyveklub mente at man bør nedsætte kontingentet, da der er ca kr. i overskud, så overskuddet kan komme medlemmerne til gode. DMU s bestyrelse mente at det var vigtigt at have en vis likviditet, hvis der skulle opstå noget uforudset. Det kan være et behov for at føre en tung princip sag for et medlem eller overfor luftfartsmyndighederne. Derudover skal der også være luft i økonomien til f.eks. en uventet situation i forhold til de ansatte på sekretariatet. Kontingentet er ikke blev sat op i flere år. Billund Motorflyveklub, foreslog at man på næste formandsmøde tager en drøftelse/debat om hvor DMU/klubberne skal hen og om noget af overskuddet skal anvendes til tiltag, som kan komme klubberne/medlemmerne til gode. Haderslev Flyveklub mente at det var en meget relevant diskussion - skal pengene ud at arbejde i DMU regi? Skal der laves en organisation, når Part M Light bliver en realitet? Skal der indkøbes en simulator m.m.? Billund Motorflyveklub tilføjede at det også kan tænkes, at man vælger at køre en juridisk sag f.eks. imod TBBST for at opnå fordele for medlemmerne, dette kræver også at DMU er polsteret. Lolland-Falster Motorflyveklub foreslog at man overvejede en pulje, som klubberne kunne få af, når der laves arrangementer. Det blev besluttet, at man på næste formandsmøde drøfter om noget af overskuddet skal anvendes til tiltag, som bl.a. kan komme klubberne/medlemmerne til gode. Budget 2018 blev enstemmigt godkendt. 7. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer for 2 år: På valg var: Ivan Svendesen, DMU Ringsted Flyveklub Henrik Værø, Roskilde Flyveklub Rasmus Nielsen, Lolland-Falster Motorflyveklub

9 Side nr.: 9 (10) Som alle modtager genvalg. Ovenstående blev genvalgt. 2 suppleanter for 1 år: Revisorer: På valg var: Jørn Møller, Viborg Flyveklub Dino Demirovic, Midtjysk Flyveklub Suppleanterne blev genvalgt. Ejgil Jespersen og Partner Revision blev genvalgt. 8. Fastsættelse af sted for næste års repræsentantskabsmøde Beslutningen er op til bestyrelsen. Bestyrelsen opfordrer til at klubberne melder sig, hvis de ønsker at være vært. Bestyrelsen fik mandat til at vælge stedet for næste års repræsentantskabsmøde 9. Eventuelt Avgas 91 UL Paul Harrison, DMU bestyrelsesmedlem orienterede om at der i dag kun kan købes 91 oktan på Roskilde. Halvdelen af den mængde Avgas som sælges i DK, sælges i Roskilde Lufthavn. Oktan 91 er ikke autobenzin, men en blyfri version af Avgas 100 LL. Paul Harrison har udarbejdet en vejledning om hvordan man kan flyve på oktan. Tankes 91 oktan, kræver det et særligt BP carnet kort og et placard på flyet. Personalet må ikke påfylde, med mindre der er et synligt placard på flyet. Prisforskellen er ca. 1 kr. Ikke alle flymotorer kan flyve på 91 oktan, bl.a. må der ikke flyves på 91 oktan med turboladere. Lycomings liste over fly, der må flyve på 91 oktan ændres løbende. Man skal bl.a. også sikre sig at olien er forlignelig med oktan 91. I USA tester man pt. et biobrændstof, men der er problemer med at motoren bliver ædt indvendigt. ATO Billund Motorflyveklub har haft 2 henvendelser fra andre klubber, som gerne vil opgradere til ATO.

10 Side nr.: 10 (10) Flysimulatorer Billund Motorflyveklub orienterede om, at AERO Friedrichshafen havde en halv gade med simulatorer. I dag er det en PC, en platform til sin køkkenstol og en virtuel brille og et par handsker. Thomas Cook anvender det. Billund Motorflyveklub foreslog at DMU/klubberne i fællesskab får et sådan kit, som kan bruges til åbent hus arrangement, så man kan tiltrække de unge mennesker. Fly vedligehold Lolland-Falster Motorflyveklub spurgte om det kan anbefales at få lavet flyservice i Tyskland. Tyskland er præcis de samme regler som i Danmark. Knud Nielsen havde gode erfaringer med Flugzeug Petersen, Flensborg. Ingen problem med CAMO i sit hjemland og fly vedligeholdelse i et andet land. Dirigent, Claus Brun takkede for god ro og orden. Knud Nielsen takkede dirigenten for god og professionel mødeledelse og deltagerne for et godt repræsentantskabsmøde. Knud Nielsen, DMU formand Claus Brun, dirigent Referent Merete Strandberg

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 34. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 22. april 2017 Roskilde Flyveklub

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 34. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 22. april 2017 Roskilde Flyveklub Side nr.: 1 (7) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 34. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 22. april 2017 Roskilde Flyveklub Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde Søndag den 26. juni 2011 Odense Lufthavn

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde Søndag den 26. juni 2011 Odense Lufthavn Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde Søndag den 26. juni 2011 Odense Lufthavn Dagsorden: 1. Forslag til vedtægtsændringer, jf. vedlagte bilag 1. 2. Forslag fra DMU s bestyrelse: Repræsentantskabet

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 33. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 16. april 2016 Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Sekretariatet

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 33. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 16. april 2016 Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Sekretariatet Side nr.: 1 (7) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 33. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 16. april 2016 Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Sekretariatet Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 31. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 12. april 2014 Viborg Flyveplads

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 31. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 12. april 2014 Viborg Flyveplads Side nr.: 1 (7) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 31. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 12. april 2014 Viborg Flyveplads Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 af 7 1 NAVN Unionens navn er Dansk Svæveflyver Union (DSvU). 2 HJEMSTED Dansk Svæveflyver Union's hjemsted er Herning. 3 FORMÅL Dansk Svæveflyver Union har til formål at fremme dansk svæveflyvning

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (7) 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Referat af DMU formandsmøde 12. oktober 2013 Roskilde Lufthavn

Referat af DMU formandsmøde 12. oktober 2013 Roskilde Lufthavn Referat af DMU formandsmøde 12. oktober 2013 Roskilde Lufthavn Deltagere: DMU s bestyrelse: Hjalmar Nielsen Henning Romme Ivan Svendsen Paul Harrison Rasmus Nielsen Jacob Pedersen Flyveklubber: Alssund

Læs mere

Love. for. Horsens Flyveklub

Love. for. Horsens Flyveklub Love for Horsens Flyveklub 1. Klubbens navn er HORSENS FLYVEKLUB. Dens hjemsted er Horsens. 2. Klubben er upolitisk, og dens formål er at samle flyveinteresserede og fremme interessen for flyvning. Samt

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet et punkt 12a: Optagelse af Herning Flyveklub. Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet et punkt 12a: Optagelse af Herning Flyveklub. Dagsordenen blev godkendt. Gjøl, den 14. maj 2010 Referat DMU bestyrelsesmøde 1/2010-2011 Dato: 8. maj 2010 Sted: Randers Flyveklub Bestyrelse Knud Nielsen (KNI) Hjalmar Nielsen (HNI) John B. Madsen (JBM) Kim Jensen (KJE) Knud Pinholt

Læs mere

L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B

L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B LOVE 1 Klubbens navn er Lolland Falster Svæveflyveklub, tilsluttet Dansk Svæveflyver Union og Kongelig Dansk Aeroklub, samt medlem af Dansk Idræts

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (6) Navn 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (DMU). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Love. for. Horsens Flyveklub

Love. for. Horsens Flyveklub Love for Horsens Flyveklub 1. Klubbens navn er HORSENS FLYVEKLUB. Dens hjemsted er Horsens. 2. Klubben er upolitisk, og dens formål er at samle flyveinteresserede og fremme interessen for flyvning. Samt

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

Revideret NordAls Flyveklub. 1 Klubbens navn er NordAls Flyveklub Klubbens hjemsted er Pøl Flyveplads, DK Nordborg.

Revideret NordAls Flyveklub. 1 Klubbens navn er NordAls Flyveklub Klubbens hjemsted er Pøl Flyveplads, DK Nordborg. Revideret 29.04.17 NordAls Flyveklub 1 Klubbens navn er NordAls Flyveklub Klubbens hjemsted er Pøl Flyveplads, DK- 6430 Nordborg. 2 Klubbens formål er at fremme enhver form for privatflyvning. 3 Klubben

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat Side 1 af 5 Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent bestyrelsen indstiller Carsten Mollerup 2. Årsberetning bestyrelsens beretning v/formanden 3. Regnskab gennemgang og godkendelse af regnskab for 2007 v/kassereren

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Kongelig Dansk Aeroklub

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Kongelig Dansk Aeroklub Ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Kongelig Dansk Aeroklub Dato Sted Fremmødte Afbud Referent Referat: Tonny Henriksen : Onsdag, den 8. marts 2o17, klokken 18:oo : KDA-huset, Roskilde : Dansk Ballonunion

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Vedtægter for DMU. Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn. Forslag til tilføjelse:

Vedtægter for DMU. Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn. Forslag til tilføjelse: Vedtægter for DMU Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union. Tilføjelse i parentes (DMU) 2, Hjemsted Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende

Læs mere

Vedtægter for AOPA DMU

Vedtægter for AOPA DMU Vedtægter for AOPA DMU 1 Navn Unionens navn er AOPA DMU. Navnet afspejler unionens ophav som en fusion af Aircraft Owners and Pilots Association (AOPA) samt Dansk Motorflyver Union (DMU). AOPA DMU er ved

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat. Flyveklubber: Lolland-Falster Flyveklub. Der var 13 klubber repræsenteret ud af 38 mulige, et fremmøde på 36%. I alt 26 deltagere.

Referat. Flyveklubber: Lolland-Falster Flyveklub. Der var 13 klubber repræsenteret ud af 38 mulige, et fremmøde på 36%. I alt 26 deltagere. Den 1. november 2016 Referat DMU formandsmøde, den 30. oktober 2016 Sted: Klubhuset, Billund Motorflyveklub Referent: Merete Strandberg Deltagere: DMU s bestyrelse: Knud Nielsen Henning Romme Ivan Svendsen

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Godkendt af generalforsamlingen den 19. februar 2016 Artikel 1 Navn og formål 1 Navn 2 Formål Foreningens navn er Danske Journaliststuderende RUC (herefter

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug.

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug. Vedtægter for Frederikshavn Træskibslaug. 1 Navn og hjemsted. Laugets navn er Frederikshavn Træskibslaug. Laugets hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 Formål. Laugets formål er at opbygge og bevare træskibsmiljøet

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde & Formandsmøde Lørdag den 29. oktober 2011 Odense Lufthavn

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde & Formandsmøde Lørdag den 29. oktober 2011 Odense Lufthavn Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde & Formandsmøde Lørdag den 29. oktober 2011 Odense Lufthavn Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Orientering om forhandlingsforløbet mellem Kongelig

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker.

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Inden generalforsamlingen var følgende dagsorden rundsendt til alle vandværker

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

DLU. Vision & mål. 2o17. Juli. Vers.: Danmarks Luftsports Union Lufthavnsvej 28 DK-4000 Roskilde (+45) Luftsportsunionen.

DLU. Vision & mål. 2o17. Juli. Vers.: Danmarks Luftsports Union Lufthavnsvej 28 DK-4000 Roskilde (+45) Luftsportsunionen. Lufthavnsvej 28 DK-4000 Roskilde (+45) 20 22 58 94 Luftsportsunionen.dk Juli 2o17 Vers.: 170710 DLU Vision & mål Side: 1 Indhold... 1 Hvad... 4 Hvornår... 4 Revurdering... 4 Hvor... 4 Formål... 4 Mission:...

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde. Generalforsamling d 12/3-16 i Viborg Flyveklub 23 deltagere Dirigent Christian Gravesen Formandens beretning ved Frank Nielsen Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Idrætsrådets navn er (HI). Idrætsrådets hjemsted er Halsnæs Kommune. 2 Formål Idrætsrådets formål er, gennem samarbejde mellem idrætsforeninger i Halsnæs Kommune, at 1.

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15 Dato 26. november 2o15, klokken 16oo 2ooo Sted KDA-huset, Roskilde Fremmødt Hjalmar Nielsen, formand (HNi) Per Wistisen (PEW) Bonni

Læs mere

Referat af DMU formandsmøde den 9. oktober 2010 Odense Lufthavn

Referat af DMU formandsmøde den 9. oktober 2010 Odense Lufthavn Referat af DMU formandsmøde den 9. oktober 2010 Odense Lufthavn Deltagere: DMU s bestyrelse: Knud Nielsen John Madsen Hjalmar Nielsen Knud Pinholt Jens Kongsbak Ivan Svendsen Paul Harrison Louis Rovs Hansen

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Referat af s generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Sted: Remisen, Brande kl.16:30 Deltagere: 86 tilmeldte Dagsordenen jf.vedtægterne: 1.Valg af dirigent 2.Valg af stemmetællere 3.Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense.

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense. Dannebrogsgade 31, 1. mf. 1660 København V www.kulturbestyrelser.dk 20. marts 2016 Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl. 17.45 til 19.45. Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21,

Læs mere

Vedtægter for. 4. Medlemskab. Som aktivt medlem kan optages enhver, der er godkendt af bestyrelsen.

Vedtægter for. 4. Medlemskab. Som aktivt medlem kan optages enhver, der er godkendt af bestyrelsen. Vedtægter for Vestlollands Bridge Klub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Vestlollands Bridge Klub og klubben er hjemmehørende i Lolland kommune. Klubben er stiftet den 15 maj 1963 2. Formål. Klubbens

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune

Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune. 1 Navn og hjemsted Navn: Hjemsted: Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune Frivillighedens Hus, Perlegade 50, 6400 Sønderborg 2 Formål Foreningen

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Ronetværkets organisation.

Ronetværkets organisation. VEDTÆGTER FOR RONETVÆRK KØBENHAVN. Navn og formål, ind- og udmeldelse. 1. Netværkets navn er "Ronetværk København". Enhver roklub under DFfR kan optages som medlem af ronetværket. Indmeldelse i og udmeldelse

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 26. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 25. april 2009 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år)

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 26. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 25. april 2009 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år) Side nr.: 1 (10) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 26. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 25. april 2009 Odense Lufthavn Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Øresund Klubfodbolds (ØKF) vedtægter anno 2016 Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Stk. 2. Foreningen er tilsluttet DBU København

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 26. marts 2019 kl på Genoptræningscentret. Side 1 / 5. Deltagere 45 medlemmer og bestyrelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 26. marts 2019 kl på Genoptræningscentret. Side 1 / 5. Deltagere 45 medlemmer og bestyrelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN 26. marts 2019 kl. 17.30 på Genoptræningscentret Kultur- og Økonomiforvaltningen Personaleafdelingen 26. marts 2019 2011-15091-103 Deltagere 45 medlemmer

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 27. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 24. april 2010 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år)

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 27. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 24. april 2010 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år) Side nr.: 1 (9) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 27. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 24. april 2010 Odense Lufthavn Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 29. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2012 Vojens/Skrydstrup Lufthavn

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 29. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2012 Vojens/Skrydstrup Lufthavn Side nr.: 1 (9) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 29. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2012 Vojens/Skrydstrup Lufthavn Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Referat fra. Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening. Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00

Referat fra. Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening. Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00 Referat fra Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00 Formanden bød velkommen og opdaterede deltagerlisten. Der var 22 deltagere tilstede.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

ÅRSBERETNING REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 21. april 2018

ÅRSBERETNING REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 21. april 2018 ÅRSBERETNING 2017 og indkaldelse til 35. REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 21. april 2018 Bilag 1: Fuldmagtsblanket Bilag 2: DMU s regnskab 2017 Elev den 20. marts 2018 Til medlemsklubberne 35. REPRÆSENTANTSKABSMØDE

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN BESLUTNINGSREFERAT Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Præstemosen tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 på Risbjerggård, Hvidovrevej 241. Dagsordenen var: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere.

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere