HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR BEBYGGELSE OMKRING VESTERGADE, TORVEGADE OG FISKETORVET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR BEBYGGELSE OMKRING VESTERGADE, TORVEGADE OG FISKETORVET"

Transkript

1 HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR BEBYGGELSE OMKRING VESTERGADE, TORVEGADE OG FISKETORVET

2 Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte lokalplanforslag nr Bebyggelse omkring Vestergade, Torvegade og, er de indkomne svar samlet i nærværende hvidbog. Lokalplanen har været i offentlig høring i perioden fra 26. januar til 26. marts Der er indkommet 2 høringssvar. Høringssvarene er refereret i en forkortet version, men hovedbudskaberne er uændrede. Høringssvarene er i deres fulde ordlyd vedhæftet bagest i hvidbogen. I høringsperioden er der kommet høringssvar fra: 1. samt Totalentreprenør Aarsleff A/S Enkelt borgere 2. Jacon Frank Hansen, Odense Opsamling Høringssvarene omhandler primært bygherres ønske om enkelte, mindre justeringer i lokalplanen samt en borgers bekymring for cyklisternes forhold.

3 Afsender Uddrag af høringssvar Forslag til besvarelse 1 A/S, Østbanegade 135, 2100 København Ø og Totalentreprenør Aarsleff A/S, Hasselager Allé 5, 8260 Viby J 1A: anfører, at de nederste to etager i Albani-Karréen indrettes til dagligvarehandel, erhverv, café mv. Under gårdrummet etableres 2 etagers højt rum primært til salg af fødevarer. 1B: anfører, at visualiseringer er udtryk for principper og er ikke færdigdetaljerede. 1: redegør for placering af cykelparkering, teknikrum mv. på en vedlagt tegning. 1D: redegør for bæredygtighedstiltag i forhold til arbejdsmiljøforhold mv., samt at bygningen får grønne facader. 1E: redegør for affaldshåndtering med affaldssug og supplerende rum til affaldsfraktioner, der ikke kan håndteres via sug. 1F: nævner, at tekniske anlæg på tag, inddækkes og afskærmes i henhold til rammelokalplanen, mindre anlæg, taghætter og lignende inddækkes ikke. 1G: Lokalplanen giver mulighed for 9 ensidigt belyste lejligheder i byggefelt 1. ønsker mulighed for 11 og vedlægger etageplaner. 1A: es til efterretning, da det er i overensstemmelse med lokalplanforslaget. 1B: Visualiseringerne indgår kun for at give et indtryk af projektet. 1: es til efterretning, da det viste er i overensstemmelse med lokalplanforslaget. 1D: es til efterretning, for de grønne facader se pkt. 1K. 1E: es til efterretning, da det nævnte er i overensstemmelse med lokalplanforslaget. 1F: es til efterretning, da det nævnte er i overensstemmelse med lokalplanforslaget. 1G: Høringssvar 1G foreslås ikke imødekommet. Med Kommuneplan forlanges, at alle boliger som udgangspunkt skal have dagslys fra to sider. De to karrébebyggelser i lokalplanen har stor tæthed og stor husdybde. Husdybden er afhængig af konstruktionen i parkeringskælderen under projektet og kan ikke ændres. Lokalplanen giver derfor lov til et begrænset antal boliger, der er ensidigt belyst. Dette skyldes, at det især omkring de indre hjørner i den næsten kvadratiske karré 1 er vanskeligt at lave gode lejlighedsplaner, der giver dagslys fra to verdenshjørner, uden at lejlighederne bliver uhensigtsmæssigt store.

4 Det fremgår af bygherrens vedlagte planer, at 4 af de ønskede boliger med ensidigt lysindtag, er meget små ét-værelses boliger uden altaner. Disse ligger side om side med en bolig i mellemstørrelse med altan. De to lejligheder kan med fordel slås sammen til én bolig. Begrænsningen på maksimalt 9 ensidigt belyste boliger i byggefelt 1 foreslås derfor fastholdt. 1H: redegør for etablering af tagterrasser. 1H: es til efterretning. Det nævnte er i overensstemmelse med lokalplanforslaget. 1I: vedlægger et kommenteret kortbilag, hvoraf det fremgår, at der ønskes en række mindre justeringer og en enkelt lidt større justering af etageantal. Sidstnævnte omfatter et øget etagearel for øverste etage på byggefelt 1. 1J: anfører, at der etableres 2 etagespring på byggefelt 1 og 5 på byggefelt 2. 1K: ønsker at de grønne facader over stueplan etableres på facader, hvor de er nemmere at vedligeholde med adgang fra tagterrasser eller flade tage. Et kommenteret kortbilag er vedlagt. 1L: gør opmærksom på en mindre uoverensstemmelse i lokalplanens krav til areal til 1I: Høringssvar 1I foreslås delvist imødekommet. Bebyggelsen i byggefelt 1 og 2 skal udformes som en bebyggelse med stor variation i etageantal. Facaderne mod gaderne varierer således fra 5 til 7 etager i byggefelt 1, hvor de øverste etager er trukket let tilbage fra gadelinjen. På kortbilaget angives, at etageantallet er omtrentligt. Derfor er alle mindre justeringer mulige, mens den lidt større justering, hvor 7. etage bliver cirka 14 meter længere mod, bør justeres på kortbilaget. Det øgede areal er trukket tilbage fra facadelinjen og vurderes ikke at give skyggegener eller skæmme projektet eller omgivelserne. Kortbilaget foreslås derfor justeret i forhold til ovenstående. 1J: Lokalplanen stiller krav om 5 etagespring på hvert af de store byggefelter. Dette indgår i helhedsplanen for området og var derfor et krav i udbuddet. Alle små og store etagespring tæller med eksempelvis de små etagespring, der opstår ved tilbagetrækning af de øverste etager. har vedlagt etageplaner til høringssvaret. Disse viser, at projektet overholder dette. 1K: Høringssvar 1K foreslås imødekommet. Ændringen vil medføre at nogle af de grønne facader bliver mindre synlige fra terræn men giver mere kvalitet på tagterrasserne og vil være nemmere at vedligeholde. 1L: Høringssvar 1L foreslås imødekommet. Den mindre uoverensstemmelse i lokalplanens krav til areal til fælles tagterrasser konsekvensrettes til 300 m 2.

5 2 Jacob Frank Hansen, Odense fælles tagterrasser, arealkravet beskrives to forskellige steder som henholdsvis 300 m 2 og 330 m 2. 2A: Jacob Frank Hansen udtrykker undren over fraværet af bestemmelser om cykelstier og cyklistforhold i øvrigt i lokalplanen. Der udtrykkes bekymring for cyklisternes forhold, især om hvor man kan køre og hvordan man krydser letbanens skinner. Indsigeren mener ikke, at kommunen tager cyklisme alvorligt. 2A: Høringssvar 2A foreslås ikke imødekommet. ykelstier og trafikforhold i øvrigt er ikke medtaget i lokalplanen, da det er behandlet i lokalplan Omdannelse af Thomas B. Thriges Gade, som også gælder i området. Odense Kommune prioriterer cykeltrafikken meget højt og hele Thomas B. Thriges Gade projektet sigter netop på at lede biltrafikken udenom og opprioritere cyklister, fodgængere og kollektiv trafik. Projektet indeholder en nord-sydgående Superykelsti. Heri ligger der dog, at der også tages hensyn til dem, som skal på tværs fodgængere, cyítybussen og varetransport. I forhold til cyklisternes krydsning af skinner vil det ske i rette vinkler, der mindsker risiko for cyklistulykker. Konklusion og forvaltningens indstilling: På baggrund af besvarelserne indstiller forvaltningen, at følgende ændres i lokalplanen: Den mindre uoverensstemmelse i lokalplanens krav til areal til fælles tagterrasser konsekvensrettes til 300 m 2. Kortbilag 2 ændres, så 7. etage i byggefelt 1 kan strække sig over et lidt større areal på bygningens sydlige fløj Kortbilag 3 ændres, så facadebegrønning over stueplan ligger mere hensigtsmæssigt i forhold til vedligehold af begrønningen.

6 Odense Kommune - Jacob-Frank-Hansen Side 1 af Spring til indhold Forslag til lokalplan nr , Bebyggelse omkring Vestergade, Torvegade og : P Indsendt af: Jacob Frank Hansen (5000) : Nej. Nej. Nej. Utroligt som "cyklisternes by" helt undlader at forholde sig til i nærværende lokalplan at cyklisternes primære gennemfartsvej igennem centrum er blevet fuldstændigt syltet med omdannelsen af TBT-gade-korridoren. Megen debat og virak har der været om bilernes manglende gennemkørsel, men cyklisternes behov er man tilsyneladende fuldstændig ligeglad med, selvom man godt ved at cyklisme styrker sundheden, nedsætter larmen og forureningen i byen, og at cyklister skaber liv og ikke tager plads op ifht. biler. Planen her angiver på newsspeak en "super cykelsti". Hvor det dog plat. Hold nu op. Ikke engang detaljerede tegninger af cyklisternes gennemkørselsmønstre har man kunne diske op med. I stedet får vi flotte "vindstudier". ome on. Man slår sig på lårene af grin. I skal sørge for en nem og bekvem adgang for alle de mange cyklister der skal igennem centrum - ligesom før - dvs. alle de mange cyklister der kommer fra (østfra) og skal enten ad, Stålstæde, Mageløs, eller Klosterbakken. Og omvendt. I skal sørge for at de mange cyklister der kommer sydfra via via større indfaldsveje og skal igennem byen til f.eks. Skibhuskvarteret og Østerbro hurtigt og gelænde - dvs. med et minimum af forstyrrelser som dårlig asfalt, åndsvage skarpe sving, malplacerede skilte, lyskryds uden mening osv - kan komme derhen hvor de skal. Kig dog på et kort og brug hjernen. Sig mig engang. Er i stoppet med at tænke? Tror i bare at i kan ignorere de mange cyklister der skal igennem dette område? Det er det MEST ENTRALE YKELGENNEMKØRSELS STED I HELE BYEN!!!!! Så vågn dog op og tag ansvar. ykler i ikke selv? Tror i bare at vi vil holde kæft og cykle andre veje? Nej. Jeg skal med glæde blive ved med at cykle lige igennem området sammen med tusindevis af andre cyklister hver eneste dag. Fordi det er den eneste og bedste vej. Men det er åbenbart ikke gået op for Jane Jegind som aldrig rigtig har taget cyklisme alvorligt. Hun har måske ikke rigtig forstået hvor godt cyklisme egentlig er. Trist nok. Det her var PRÆIST hvad jeg frygtede. Uden debat bliver cyklisternes sag syltet og spist af med åndsvage ligegyldigheder om "super cykelstier". Totalt ukonkret pladder udtænkt at folk der ikke cykler i centrum til dagligt. Hvordan skal de tynde cykeldæk f.eks. krydse letbaneskinnerne? Har i tænkt på hvad det vil skabe af besvær, negativitet og ulykker for rigtig mange mennesker hver dag? Hvordan vil i løse det? Hvor er tegningerne? Kom nu ned fra den høje hest og tag cyklisterne alvorligt. Vi gør faktisk byen en tjeneste når vi vælger at cykle frem for at køre i bil.

7 Odense Kommune - Jacob-Frank-Hansen Side 2 af Tænk at jeg bør minde jer om alt dette. Det er da fuldstændig åbenlyst hvor gak-gak denne plan forholder sig til cyklismen. Kig på jeres fine planer, og tegn cyklisternes gennemkørselsveje ind på tegningerne, og tænk over hvordan cyklisterne skal krydse letbaneskinnerne, og komme rundt om de skarpe hjørner. Hvis i ikke kan finde ud af det, så brug en konsulent der kan hjælpe jer så vi undgår "børnesygdomme". Glem ikke at cyklisme faktisk gavner byen, og ikke skal syltes. Nej, den skal fremmes og plejes, så den kan vokse. yklisterne vil hurtigt og let fra A til B. Hjælp os med det, i stedet for at ignorere vores behov. yklisme forurener ikke. Den larmer ikke. ykler tager ikke plads op som bilerne. yklisme er sjovt og effektivt. Man bliver mere sund når man cykler til dagligt. ykling er en dansk egenart vi skal værne om og passe på. Det er en del af dansk kultur. cyklismen alvorligt. Mvh. Jacob Frank Hansen. Odense. ODENSE KOMMUNE - FLAKHAVEN ODENSE - TELEFON: VR-NUMMER:

8 1/2 24. marts 2017 Ref.: /kpw TBT- Odense, Byggefelt 1-3 Indsigelser til Lokalplan Indsendt af A/S og Totalentreprenør Aarsleff A/S. Henvisning til Lokalplan-forslag 1. Side 8, - nederste afsnit: Karréen skal indeholde en gennemgående torvehal i de to nederste etager. 2. Side 11 og generelt. Detalje fra byggeriet, der 3 Side 12 afsnit 4, - ykelparkering til bebyggelsen samt affaldshåndtering sker generelt inden for lokalplanen tre bebyggelser. Boks: Aktive facader kortbilag 4 4. Side 14, - Bæredygtighed, - blandt andet med grønne tage og begrønnede facader,.. 5. Side 16, -afsnit 1, Der stilles desuden krav om etablering af affaldsrum og/eller affaldsløsninger i bygninger til affald fra erhverv, herunder det affald der ikke kan bortskaffes via det centrale affaldssug,.. Indsigelse De 2 nederste etager i Albani-Karréen indrettes til dagligvarehandel, erhverv, afé mv. Under gårdrummet etableres 2 etager højt rum, primært indrettet til salg af fødevarer. Skitser og visualiseringer er udtryk for principper og kvalitetsniveau, og er ikke færdigdetaljeret på dette tidlige projektstade. Placering og pladsbehov til cykelparkering, affaldshåndtering, teknikrum, trapperum mv. fremgår vedlagte kortbilag 4, hvor omfang af aktive facader også fremgår. Bæredygtighedstiltag optimeres således at miljøforhold, herunder arbejdsmiljøforhold og sikkerhed i forbindelse med drift og vedligeholdelse vurderes i forhold til de valgte løsninger. Kommenteret Kortbilag 3, i form af Diagram for grønne facader dateret er vedlagt. Erhverv gives mulighed for aflevering af affald via det centrale affaldssug, herunderover etablerer erhvervslejemål supplerende rum eller affaldsordninger til affaldsfraktioner der ikke kan håndteres via affaldssug. 6. Side 16, -tekniske anlæg. Teknik på tage. Eventuelle tekniske anlæg på tag, inddækkes og afskærmes iht. Rammelokalplan. 7. Side 21, pkt. 3.3, - Boliger skal have vinduer/lysindfald fra min. To sider. I byggefelt 1 må der dog etableres max. 9 boliger og i byggefelt 2 max. 3 boliger, der har ensidigt lysindtag. 8. Side 21, pkt. 3.4, Gårdrum i karréerne samt min. 300 m 2 på tagfladerne i hver af de to karréer i byggefelt 1 og 2 skal anvendes til fælles opholdsarealer. flader dækkes med grønt tag, Mindre arealer - adgangslemme, taghætter, tekniske installationer, mv. dækkes ikke med grønt tag. Med den vedlagte disponering og ønskede lejlighedssammensætning, vil der i byggefelt 1 være 11 ensidigt belyste lejligheder, heraf 3 stk. pga. stor ventilationsskakt fra P-kælder, fordelt på: 3 stk. med dagslys mod sydvest, gårdside 2 stk. mod nordøst, gadeside 2 stk. Mod sydvest, gadeside 3 stk. mod vest, gadeside 1 stk. mod sydvest, gadeside. I byggefelt 2 er der 3 stk. mod nordøst, gadeside Der etableres 2 tagterrasse á 150 m 2, på hvert af byggefelterne 1 og 2, jf. vedlagte tegninger. 9. Side 22, pkt Kortbilag 2, med Der vedlægges kommenteret kortbilag 2.

9 2/2 Ref.: /kpw angivelse af etageantal mv. 10. Side 22, pkt. 6.3, Bygningerne i byggefelt 1 og 2 skal have min. 5 spring i etageantal. 11. Side 25, pkt. 81. Der skal etableres grønne facader på bebyggelsen i princippet inden for afmærkningerne, som vist på kortbilag Side 27 Pkt. 10.2, nederst, -terrasserne skal samlet være på min. 330 m 2. Der etableres 2 etagespring på byggefelt 1 og 5 på byggefelt 2. Grønne facader etableres primært, hvor drift og vedligeholdelse kan foretages under hensyntagen til arbejdsmiljø- og sikkerhedsmæssige fornuftige forhold, primært med adgang fra fælles tagterrasser og flade tage. Kommenteret Kortbilag 3, i form af Diagram for grønne facader dateret er vedlagt. terrasserne udgør samlet 300 m 2 pkt. 3.4

10 DIAGRAM FOR GRØNNE FAADER I H G F E D B A Grønt v. gadefacade. Maks 2 etager. Drift/tilgang tag. Grønt v. gavl. maks 1 etage. Drift/tilgang fra tag. Grønt v. gård. Drift/tilgang fra gård. Grønt v. gade. Drift/tilgang fra gade.

11 A TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B B D E F G H KOTE KOTE KOTE ERHVERV 04 Erhverv 139 m² Teknik, boliger 5 m² 20 stk Ankomst boliger 18 m² 7 7 Ankomst erhverv 1.sal 3 -TR-5 ERHVERV 05 Erhverv 121 m² Teknik, boliger 10 m² -TR-3 Ankomst 32 m² stk Ankomst boliger ykel parkering BF I Transformer/Teknik 29 m² Disp 9 m² Affald 30 m² Type Antal DOBBELT PARKERING YKEL 4 STK. (BF I) Indkast Indkast Indkast Indkast -TR Postkasser Bygning Keynote Antal ERHVERV 01 Lager/vareindlevering 61 m² ERHVERV 01 Butik / salgsareal 922 m² Teknik 8 m² TBT123 K01_H1_E0_100 ykel gang 8 m² ERHVERV 01 Lager 30 m² Affald 9 m² Ankomst boliger 33 m² 20 stk II ykel Parkering 79 m² TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A 3 3 KOTE TR m² Ankomst boliger 1 24 stk Personale indgang 38 m² ykel P ykel P 41 m² ERHVERV 02 afe, stueetage 125 m² stk TR-9 Ankomst boliger 1 ERHVERV 03 afe, stueetage 140 m² stok 1:1 Rev dato Revisionen omfatter Plan niv. 0 1:100 - Niv 0 KOTE KOTE KOTE A B D E F G H Udf. Author Kontr. hecker Godk. Approver

12 TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B 8 ERHVERV 05 Erhverv, 1.sal 9 7 Fællesområde, boliger, max. 50 pers. 119 m² Erhverv 101 m² -TR-5 ERHVERV 12 Teknik, erhverv 10 m² -TR-3 6 Ovenlys -TR-7 5 DOBBELTHØJT TBT123 K01_H1_E1_101 4 II Ovenlys ERHVERV 12 Teknik 65 m² TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A 3 -TR-1 -TR-9 stok 1:1 2 afe, 1.sal 190 m² afe, 1.sal 108 m² Rev dato Revisionen omfatter Plan niv. 1 Erhverv 700 m² 1:100 Udf. Author Kontr. hecker Godk. Approver 1 - Niv 1 TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B A B D E F G H I

13 TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B 8 Boligtype A-D4 Boligtype A-A2 U Boligtype A-B2 U Boligtype A-1 3 Boligtype A-1 2 Boligtype A-B3 U Boligtype A-D5 7 -TR-4 -TR-5 -TR-6 Boligtype A-D3 -TR-3 Boligtype A-D6 U 6 Boligtype A-1 5 Boligtype A-B4 U Boligtype A Indkast Indkast Indkast -TR TR-2 Boligtype A-2 TBT123 K01_H1_E2_102 Boligtype A-B1 U Boligtype A Indkast 613 -TR-8 II Boligtype A- U Boligtype A-B4 U TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A m² 16 m² Boligtype A-D2 2 m² -TR-1 -TR-10 -TR-9 Boligtype A-D7 Badeværelse Køkken/Stue 30 m² stok 1:1 Rev dato Revisionen omfatter Plan niv. 2 1:100 Boligtype A-B6 Boligtype A-A3 Boligtype A-B5 U Boligtype A-A3 U Boligtype A-D8 Udf. Author Kontr. hecker Godk. Approver 1 - Niv 2 A B D E F G H I

14 TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B 8 Boligtype A-D4 Boligtype A-A2 Boligtype A-B2 Boligtype A-1 3 Boligtype A-1 2 Boligtype A-B3 Boligtype A-D5 7 -TR-4 -TR-5 -TR-6 3 m² 10 m² Boligtype A-D3 Entré 6 m² Badeværelse 8 m² 13 m² Køkken/Stue 3 -TR Boligtype A-D6 6 Boligtype A-1 5 Boligtype A-B4 Boligtype A-1 -TR-7 5 -TR-2 Gårdrum 816 m² Boligtype A-2 TBT123 K01_H1_E3_103 Boligtype A-B1 Boligtype A-3 4 II -TR-8 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A Boligtype A- Boligtype A-B4 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A 3 8 m² 8 m² Boligtype A-D2 -TR-1 -TR-10 Entre -TR-9 Boligtype A-D7 stok 1:1 Rev dato Revisionen omfatter Plan niv Boligtype A-B6 Boligtype A-A3 Boligtype A-B6 Boligtype A-A3 12 m² Boligtype A-D8 Udf. Author Kontr. hecker Godk. Approver 1 - Niv 3 A B D E F G H I

15 9 TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B 8 Boligtype A-D4 Boligtype A-A2 Boligtype A-B2 Boligtype A-1 3 Boligtype A-1 2 Boligtype A-B3 Boligtype A-D5 7 -TR-4 -TR-5 -TR-6 Boligtype A-D3 Boligtype A-D6 -TR-3 6 Boligtype A-1 6 Boligtype A-B4 Boligtype A-1 4 -TR-7 5 -TR-2 Boligtype A-2 TBT123 K01_H1_E4_104 Boligtype A-B1 2 Boligtype A-3 4 II -TR-8 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A Boligtype A- Boligtype A-B4 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A 3 Boligtype A-D11 -TR-1 -TR-10 -TR-9 stok 1:1 2 Rev dato Revisionen omfatter Plan niv. 4 Boligtype A-D10 Boligtype A-B6 Boligtype A-A3 Boligtype A-B6 Boligtype A-A3 Boligtype A-D14 Udf. JAMN Kontr. hecker Godk. Approver 1 - Niv 4 A B D E F G H I

16 TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B 8 Boligtype A-B8 Boligtype A-1 3 Boligtype A-1 2 Boligtype A-B9 Boligtype A-D13 Mos sedum 195 m2 7 -TR-4 -TR-5 -TR-6 Boligtype A-D terrasse 14 Boligtype A-B4 2 -TR-7 5 -TR-2 Boligtype A-2 Boligtype A-B7 Boligtype A-3 2 TBT123 K01_H1_E5_105 4 II -TR-8 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A Boligtype A-A4 Boligtype A-B4 2 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A 3 2 m² Boligtype A-D12 -TR-1 -TR-10 -TR-9 stok 1:1 2 Rev dato Revisionen omfatter Plan niv. 5 Boligtype A-D10 Boligtype A-B6 2 Boligtype A-A3 2 Boligtype A-B6 2 Boligtype A-A3 Boligtype A-D15 Udf. Author Kontr. hecker Godk. Approver 1 - Niv 5 A B D E F G H I

17 TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B 8 Boligtype A-B9 Boligtype A-D13 10 m² Boligtype A-B8 Køkken/Stue 2 7 -TR-4 Boligtype A-1 8 Boligtype A-1 7 -TR-5 -TR-6 12 m² Boligtype A-D6 3 6 Boligtype A-B4 3 -TR-7 5 Boligtype A-2 TBT123 K01_H1_E6_106 Boligtype A II -TR-8 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A Boligtype A-B4 3 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A 3 -TR-9 stok 1:1 2 Mos sedum 575 m2 terrasse 151 m² 1518 Rev dato Revisionen omfatter Plan niv. 6 Boligtype A-D16 Udf. Author Kontr. hecker Godk. Approver 1 - Niv 6 A B D E F G H I

18 TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B terrasse 14 5 TBT123 K01_H1_ET_107 4 II TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A 3 MOS SEDUM 565 M2 stok 1:1 2 terrasse 151 m² Rev dato Revisionen omfatter plan Udf. JAMN Kontr. hecker Godk. Approver - Niv 7 1 A B D E F G H I

19 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A H stk G Trappe m² ERHVERV 04 Erhverv 80 m² Opgang 13 m² stk 3500 Opgang 23 m² ykel parkering BF II Type Antal Trappe F19 -TR-7 10 m² Elev. F13 DOBBELT PARKERING YKEL 2 12 STK. (BF II) DOBBELT PARKERING YKEL (BF II) F Postkasser ykel P 250 m² ERHVERV 02 Erhverv Bygning Keynote Antal Transformer/teknik ERHVERV 01 Teknik 28 m² ERHVERV 01 Butik / salgsareal 1066 m² Transformer/teknik 400 Indkast, Plast Indkast, Indkast, Ingen Papir Rest affald indkast Ingen indkast E TBT123 K01_H1_E0_ Transformer/teknik Opgang Trappe D19 6 m² Affald og lager - Erhverv Redundant Room ERHVERV 03 Erhverv 242 m² II 16 stk Elev. D Trappe D Trappe D Teknik D ERHVERV 05 Erhverv 95 m² Trappe stk Elev. D Trappe m² TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B Opgang 16 m² stok 1:1 24 stk Rev dato Revisionen omfatter Plan niv TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A Udf. KIK Kontr. hecker Godk. Approver - Niv

20 12 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A I H Boligtype F-A4 U Boligtype F-A3 U 9 m² Køkken/Stue 26 m² Boligtype F-B4 U Boligtype F-A3 U Boligtype F-B4 U 9 m² Boligtype F-B5 U Køkken/Stue 2 Boligtype F-D5 G ERHVERV 04 Erhverv, 1.sal Elev. F19 -TR-10 3 m² Elev F17 -TR-9 3 m² Entre Elev. F15 -TR-8 3 m² 10 m² 13 m² Entré/gang 12 m² 13 m² 10 m² 1 -TR-7 F Boligtype F-A5 U Boligtype F-3 U Boligtype F-3 U Gårdrum 661 m² Indkast, Plast Affaldsindkast, boliger, Indkast, Indkast, Papir Rest affald Indkast, Rest affald Affaldsindkast, boliger, -TR Elev. E13 E Boligtype F-B3 U Gang 8 m² Boligtype F-B6 U TBT123 K01_H1_E1_ Elev. D19 Boligtype F-D2 -TR-1 3 m² 19 m² Badeværelse 2 m² 9 m² Entre 10 m² L6 Gang -TR-2 Elev. D18 2 m² 1 Gang -TR-3 0 Elev. D16 Entre 10 m² TR Gang Sovevær Gang 8 m² -TR-5 D II TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B 9 m² 9 m² Boligtype F-A2 U Køkken/Stue 2 8 m² Boligtype F-B2 Boligtype F-B2 U Boligtype F-A Elev. D14 Entre 9 m² Elev. D13 Boligtype F-D1 2 m² TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A Boligtype F-B1 Boligtype F-1 U Boligtype F-1 U2 Køkken/Stue 26 m² 3 m² 13 m² 15 m² stok 1: B Rev dato Revisionen omfatter Plan niv. 1 Udf. Author Kontr. hecker Godk. Approver - Niv 1

21 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A H Boligtype F-D4 Boligtype F-A4 Boligtype F-A5 Boligtype F-B4 Boligtype F-A5 Køkken/Stue 26 m² Boligtype F-B4 9 m² Boligtype F-B5 1 G 3 m² Boligtype F-D5 -TR-10 -TR-9 -TR-8 Entre 9 m² 12 m² Boligtype F-D3 12 m² -TR-7 F Boligtype F-3 2 Boligtype F-A3 Boligtype F-3 E -TR-6 Boligtype F-B3 Boligtype F-B6 661 m² -TR-1 TBT123 K01_H1_E2_102 D Boligtype F-D2 Badeværelse 2 m² Boligtype F-A2 Entre 1 -TR-2 Boligtype F-B2 Boligtype F-B2 -TR-3 12 m² Entre 6 m² -TR TR-5 II 8 m² Boligtype F-A7 Badeværelse Boligtype F-D1 TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B Køkken/Stue 2 3 m² Entre Badeværelse 8 m² Boligtype F-B1 Køkken/Stue 33 m² Boligtype F-1 3 Boligtype F m² TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A Køkken/Stue 26 m² 13 m² stok 1: B Rev dato Revisionen omfatter Plan niv. 2 Udf. Author Kontr. hecker Godk. Approver - Niv 2

22 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A I H G Boligtype F-D4 Boligtype F-A4 Boligtype F-A5 Kontor 8 m² Boligtype F-B4 Boligtype F-A5 Boligtype F-B4 Boligtype F-B5 1 Boligtype F-D5 3 m² -TR-10 -TR-9 -TR-8 Boligtype F-D3 -TR-7 F Boligtype F-3 2 Boligtype F-A3 Boligtype F-3 E -TR-6 Boligtype F-B3 Boligtype F-B6 TBT123 K01_H1_E3_103 -TR-1 D -TR-2 -TR-3 Boligtype F-D2 -TR-4 -TR-5 II Boligtype F-B2 Boligtype F-B2 Boligtype F-A7 Boligtype F-B1 Boligtype F-1 3 Boligtype F-1 4 Boligtype F-D1 TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B Boligtype F-A2 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A stok 1: B Rev dato Revisionen omfatter Plan niv. 3 Udf. Author Kontr. hecker Godk. Approver - Niv 3

23 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A I H G Boligtype F-D4 Boligtype F-A4 Boligtype F-A6 Boligtype F-B4 Boligtype F-A5 Boligtype F-B4 Boligtype F-B5 1 Boligtype F-D5 Boligtype F-D3 -TR-10 -TR-9 -TR-8 -TR-7 F Boligtype F-3 2 Boligtype F-A3 Boligtype F-3 E -TR-6 Boligtype F-B3 Boligtype F-B6 2 Elev. D19 -TR-1 12 m² D TBT123 K01_H1_E4_104 -TR-2 Entre 6 m² Badeværelse -TR-3 terrasse Not Enclosed Køkken/Stue 22 m² Boligtype F-B2 3 Boligtype F-B2 2 Boligtype F-A7 Boligtype F-B1 -TR-4 Boligtype F-1 3 -TR-5 Boligtype F-1 5 Boligtype F-D1 2 II TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A stok 1: B Rev dato Revisionen omfatter Plan niv. 4 Udf. Author Kontr. hecker Godk. Approver - Niv 4

24 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A I H G Boligtype F-A4 2 Boligtype F-A6 Boligtype F-B4 Boligtype F-A5 Boligtype F-B4 Boligtype F-B5 2 Boligtype F-D5 2 m² terrasse Not Enclosed -TR-10 -TR-9 -TR-8 -TR-7 12 m² F Boligtype F-3 2 Boligtype F-3 E -TR-6 Boligtype F-B6 2 TBT123 K01_H1_E5_105 -TR-3 12 m² Bad 5 m² D Boligtype F-B7 II TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B Badeværelse Entre 5 m² 2 m² -TR-4 Boligtype F-1 6 Boligtype F-1 6 -TR-5 Boligtype F-D1 3 Køkken/Stue 28 m² TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B Køkken/Stue 65 m² TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A Boligtype F-B9 12 m² stok 1:1 B Rev dato Revisionen omfatter Plan niv. 5 Udf. Author Kontr. hecker Godk. Approver - Niv 5

25 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A H G Boligtype F-E1 Boligtype F-B4 4 Boligtype F-A5 2 Boligtype F-B4 4 Boligtype F-B5 2 Boligtype F-D m² 10 m² -TR-9 -TR-8 Køkken/Stue 33 m² Kontor 6 m² -TR-7 F Boligtype F-E2 E -TR-6 8 m² Boligtype F-B8 1 TBT123 K01_H1_E6_106 D 3 m² II TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A stok 1: B Rev dato Revisionen omfatter Plan niv. 6 Udf. Author Kontr. hecker Godk. Approver - Niv 6

26 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A H G Evt. kogeø Bad -TR-9 Boligtype F-B4 2 -TR-8 Boligtype F-D5 5 Entre 1 -TR-7 F E TBT123 K01_H1_E7_107 D II TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A stok 1: B Rev dato Revisionen omfatter Plan niv. 7 Udf. Author Kontr. hecker Godk. Approver - Niv 7

27 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A I H G TERRASSE NIV M F E TBT123 K01_H1_ET_108 D TERRASSE NIV M2 II TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B stok 1:1 B B Rev dato Revisionen omfatter plan niv. 8 Udf. KIK Kontr. hecker Godk. Approver TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A Niv 8

28 A TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B B D E F G H KOTE KOTE KOTE ERHVERV 04 Erhverv 139 m² Teknik, boliger 5 m² 20 stk Ankomst boliger 18 m² 7 7 Ankomst erhverv 1.sal 3 -TR-5 ERHVERV 05 Erhverv 121 m² Teknik, boliger 10 m² -TR-3 Ankomst 32 m² stk Ankomst boliger ykel parkering BF I Transformer/Teknik 29 m² Disp 9 m² Affald 30 m² Type Antal DOBBELT PARKERING YKEL 4 STK. (BF I) Indkast Indkast Indkast Indkast -TR Postkasser Bygning Keynote Antal ERHVERV 01 Lager/vareindlevering 61 m² ERHVERV 01 Butik / salgsareal 922 m² Teknik 8 m² TBT123 K01_H1_E0_100 ykel gang 8 m² ERHVERV 01 Lager 30 m² Affald 9 m² Ankomst boliger 33 m² 20 stk II ykel Parkering 79 m² TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A 3 3 KOTE TR m² Ankomst boliger 1 24 stk Personale indgang 38 m² ykel P ykel P 41 m² ERHVERV 02 afe, stueetage 125 m² stk TR-9 Ankomst boliger 1 ERHVERV 03 afe, stueetage 140 m² stok 1:1 Rev dato Revisionen omfatter Plan niv. 0 1:100 - Niv 0 KOTE KOTE KOTE A B D E F G H Udf. Author Kontr. hecker Godk. Approver

29 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A H stk G Trappe m² ERHVERV 04 Erhverv 80 m² Opgang 13 m² stk 3500 Opgang 23 m² ykel parkering BF II Type Antal Trappe F19 -TR-7 10 m² Elev. F13 DOBBELT PARKERING YKEL 2 12 STK. (BF II) DOBBELT PARKERING YKEL (BF II) F Postkasser ykel P 250 m² ERHVERV 02 Erhverv Bygning Keynote Antal Transformer/teknik ERHVERV 01 Teknik 28 m² ERHVERV 01 Butik / salgsareal 1066 m² Transformer/teknik 400 Indkast, Plast Indkast, Indkast, Ingen Papir Rest affald indkast Ingen indkast E TBT123 K01_H1_E0_ Transformer/teknik Opgang Trappe D19 6 m² Affald og lager - Erhverv Redundant Room ERHVERV 03 Erhverv 242 m² II 16 stk Elev. D Trappe D Trappe D Teknik D ERHVERV 05 Erhverv 95 m² Trappe stk Elev. D Trappe m² TBT123 K01_H3_EX_301 () - Snit B Opgang 16 m² stok 1:1 24 stk Rev dato Revisionen omfatter Plan niv TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A Udf. KIK Kontr. hecker Godk. Approver - Niv

30 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit B TBT123 K01_H1_E0-1_100 Bad 2 Bad 6 m² Boligtype N-A Køkken & Stue 30 m² II TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A 13 m² 8 m² 9 m² - Niv 1 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit B TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit B TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit A stok 1:1 Rev dato Revisionen omfatter Plan niv. 0-1 Udf. Author Kontr. hecker Godk. Approver A3 TBT123 K01_H3_EX_300 () - Snit B - Niv 0 D E F

31

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 12 BOLIGER VED RUGÅRDSVEJ 18-20

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 12 BOLIGER VED RUGÅRDSVEJ 18-20 HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 0-805 OG FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 12 BOLIGER VED RUGÅRDSVEJ 18-20 1 Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte lokalplanforslag

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 47 KOLLEGIEBOLIGER TOLDBODGADE

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 47 KOLLEGIEBOLIGER TOLDBODGADE HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 1-857 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 47 KOLLEGIEBOLIGER TOLDBODGADE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 2-799 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 79 GARTNERBYEN ETAPE 2

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 79 GARTNERBYEN ETAPE 2 HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 8-890 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 79 GARTNERBYEN ETAPE 2 Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag til

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 5-784 BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte lokalplanforslag nr. 5-784 Boliger ved Stationsvej

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 0-852 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag

Læs mere

Lokalplan 1068, Boligområde ved Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj - Endelig

Lokalplan 1068, Boligområde ved Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 13. oktober 2017 Lokalplan 1068, Boligområde ved Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan

Læs mere

Introduktion FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 48

Introduktion FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 48 Introduktion FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 48 For at skabe overblik over høringssvarene fra den forudgående høring til kommuneplantillæg nr. 48, er de indkomne svar samlet i denne hvidbog. Planerne

Læs mere

indkaldelse af idéer og forslag

indkaldelse af idéer og forslag indkaldelse af idéer og forslag CENTER FOR BYUDVIKLING OG MOBILITET Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej Baggrund for høringen Denne høring udsendes som en

Læs mere

HVIDBOG FORUDGÅENDE HØRING TIETGENBYEN NORD

HVIDBOG FORUDGÅENDE HØRING TIETGENBYEN NORD 1 HVIDBOG FORUDGÅENDE HØRING TIETGENBYEN NORD I FORBINDELSE MED BEHANDLING AF FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 49, OMFORDELING AF BYZONEAREAL OG NYT ERHVERVSOMRÅDE VED STIGE 2 Introduktion For

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 0-852 OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte kommuneplantillæg nr. 36 Rugårdsvej

Læs mere

Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej

Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 28. oktober 2015 Omdannelse af erhvervsområde til blandet byområde ved Søren Frichs Vej og Lokesvej Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune

Læs mere

Hvis du er fritaget for digital post, kan du få folderen tilsendt ved at kontakte os.

Hvis du er fritaget for digital post, kan du få folderen tilsendt ved at kontakte os. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Heidi Friis Jerichausgade 32 1777 København V Matr.nr. 878 Udenbys Vester Kvt. 26-10-2015 Sagsnr. 2015-0241563 Dokumentnr. 2015-0241563-2

Læs mere

Lokalplan 1009, Boliger på Østboulevarden 11a og 11b - Forslag

Lokalplan 1009, Boliger på Østboulevarden 11a og 11b - Forslag Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 1. august 2016 Lokalplan 1009, Boliger på Østboulevarden 11a og 11b - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1009,

Læs mere

Trøjborgvej ny etageboligbebyggelse

Trøjborgvej ny etageboligbebyggelse Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 19. februar 2016 Trøjborgvej 72-74 ny etageboligbebyggelse Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune ønsker at ændre plangrundlaget for Trøjborgvej

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1182 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner,

Læs mere

Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue

Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 12. januar 2017 Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue Dette materiale omhandler et område nær dig. Området er beliggende på den tidligere ingeniørhøjskoles arealer

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 22. december Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 22. december Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 22. december 2010 Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 899 Erhvervsbyggeri ved Åboulevarden, Mindebrogade og Fiskergade, Århus

Læs mere

NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759

NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759 NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759 - 2 - INDHOLDSFORTEGNELSE ARKITEKTURBESKRIVELSE 5 PRINCIPSNIT A-A, 1:500 6 OPGØRELSE 7 - Parkering - Bebyggelsesprocent SITUATIONSPLAN, 1:500

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 75 FOR EN AKKUMULATORTANK I TIETGENBYEN

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 75 FOR EN AKKUMULATORTANK I TIETGENBYEN HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 4-891 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 75 FOR EN AKKUMULATORTANK I TIETGENBYEN Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte

Læs mere

ØRESTAD SYD BYGGEFELT

ØRESTAD SYD BYGGEFELT ØRESTAD SYD BYGGEFELT 1.2 09.09.2016 ILLUSTRATIONSPLAN MASTERPLAN BYGGEFELT 1.2 Grundareal: Byggeret: Anvendelse: Parkering: 5.040 m2 9.100 m2 Bolig I konstruktion MASTERPLAN 2 BYGNINGSVOLUMEN 17 M 20

Læs mere

CALUM OASEN K/S. Indsigelse vedr. lokalplan , Boliger og erhverv, Digtervejen Nord

CALUM OASEN K/S. Indsigelse vedr. lokalplan , Boliger og erhverv, Digtervejen Nord DATO 29.08.2017 Indsigelse vedr. lokalplan 3-6-109, Boliger og erhverv, Digtervejen Nord Calum har som bygherre fremsendt en række punkter i lokalplanprocessen, som forvaltningen ikke har reageret på inden

Læs mere

naboorientering november 2014 Arkitektfirma maa / Danske Ark Claus Jensen Vestergade 48G 8000 Århus C telf.: 87 30 02 40 claus@cj-arkitekter.

naboorientering november 2014 Arkitektfirma maa / Danske Ark Claus Jensen Vestergade 48G 8000 Århus C telf.: 87 30 02 40 claus@cj-arkitekter. AArhus naboorientering november 2014 @cj-arkitekter.dk 2 Den nye bebyggelse 2 er tegnet på den grund, hvor der idag er opt baraklignende 1-etages byggeri. Disse eksisterende bygninger er idag indrettet

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE:

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE: Hvidbog Lokalplan nr. 1130 for dagligvarebutik på hjørnet af Ndr. Ringgade og Valbyvej Vækst og Plan Dahlsvej 3 4220 Korsør T: 58 57 36 00 plan@slagelse.dk W: www.slagelse.dk Kontaktperson Darrin Bayliss

Læs mere

Hvidbog. 1. offentlige høring VVM-redegørelse for ny IKEA ved Kalvebod Brygge. november 2015 BILAG 3

Hvidbog. 1. offentlige høring VVM-redegørelse for ny IKEA ved Kalvebod Brygge. november 2015 BILAG 3 BILAG 3 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Hvidbog 1. offentlige høring VVM-redegørelse for ny IKEA ved Kalvebod Brygge november 2015 Center for Miljøbeskyttelse Njalsgade

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning HERNING + 78 meter 55 meter FORELØBIG ILLUSTRATION HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning 16. maj 2019

Læs mere

munke mose k arré 28.09.2015 praksis arkitekter

munke mose k arré 28.09.2015 praksis arkitekter munke mose k arré s d e o d e n s e - v e j l e & h f+v u c f y n 28.09.2015 Velkommen til projektet om bygningerne beliggende på Munke Mose Allé og Hunderupvej i Odense. Efter mere end 100 år som undervisningsinstitution

Læs mere

Ungdomsboliger på Gøteborg Allé 7, Christiansbjerg

Ungdomsboliger på Gøteborg Allé 7, Christiansbjerg Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 1. december 2016 Ungdomsboliger på Gøteborg Allé 7, Christiansbjerg Dette materiale omhandler et område nær dig. Den eksisterende erhvervsbebyggelse på Gøteborg

Læs mere

I bedes forholde jer til det nedenfor beskrevne om dispensation og beskrivelse af byggeprojektet og indsend jeres bemærkninger.

I bedes forholde jer til det nedenfor beskrevne om dispensation og beskrivelse af byggeprojektet og indsend jeres bemærkninger. Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse 20. maj 2015 Orientering Vi har modtaget et byggeprojekt som er omfattet af lokalplan og servitut og herefter følger en beskrivelse af hvilke bestemmelser,

Læs mere

Til Esbjerg Kommune Planafdelingen Torvegade Esbjerg Att: Pernille Muus Daugaard. Vedr. Kongensgade 5 redegørelse efter naboorientering

Til Esbjerg Kommune Planafdelingen Torvegade Esbjerg Att: Pernille Muus Daugaard. Vedr. Kongensgade 5 redegørelse efter naboorientering Til Esbjerg Kommune Planafdelingen Torvegade 30 6700 Esbjerg Att: Pernille Muus Daugaard Vedr. Kongensgade 5 redegørelse efter naboorientering Dato: 08.11.2018 Sag. nr.: 1830 Int.: MB Mail: mb@lolk.dk

Læs mere

Vi kender 'typen' men giver dig altid. originalen

Vi kender 'typen' men giver dig altid. originalen Vi kender 'typen' men giver dig altid originalen Vores vision er at bygge fremtidens huse på jeres præmisser De kunder der henvender sig til os, med deres ønsker, får de fleste ønsker opfyldt, inden for

Læs mere

TRAPPEN. Skitseprojekt for byggefelt 1A4 Aalborg Godsbaneareal 26.02.2015

TRAPPEN. Skitseprojekt for byggefelt 1A4 Aalborg Godsbaneareal 26.02.2015 TRAPPEN Skitseprojekt for byggefelt 1A4 Aalborg Godsbaneareal 26.02.2015 ARKITEKT BYGHERRE Laplandsgade 4A, 2.sal 2300 København S Denmark TN Udvikling A/S Kong Christians Allé 43, 2. DK-9000 Aalborg

Læs mere

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner, har borgerne mulighed for at fremsende bemærkninger til indholdet. Det sker i høringsperioden, der finder sted, når lokalplanforslaget

Læs mere

Lokalplan 961, Etageboliger ved Chr. X s Vej og Enghavevej - Forslag

Lokalplan 961, Etageboliger ved Chr. X s Vej og Enghavevej - Forslag Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 18. september 2014 Lokalplan 961, Etageboliger ved Chr. X s Vej og Enghavevej - Forslag Omsorg Offentlig fremlæggelse af forslag til

Læs mere

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 4. Aalborg Midtby, Kjellerupsgade 12 og 14 "Symfonien", Boliger og erhverv. Kommuneplantillæg 1.022, Lokalplan 1-1-115 og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). 2012-43473. By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Lokalplan nr. 432 med tillæg 6 kan ses her: planid=

Lokalplan nr. 432 med tillæg 6 kan ses her:   planid= KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 28. september 2017 Sagsnr. 2017-0310966 NABOORIENTERING Dokumentnr. 2017-0310966-4 Ansøgning om dispensation fra lokalplan nr. 432 Carlsberg

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 45 BOLIGER OG SERVICE VED VIBELUNDVEJ

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 45 BOLIGER OG SERVICE VED VIBELUNDVEJ HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 8-861 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 45 BOLIGER OG SERVICE VED VIBELUNDVEJ Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte

Læs mere

Skitseforslag - Valdemarsgade 3, Aarhus

Skitseforslag - Valdemarsgade 3, Aarhus Projekt beskrivelse I forbindelse med renovering af ejendommen på Valdemarsgade 3, matrikel nummer 1295e, ansøger vi om tilladelse til at opføre en ny etage, en tagterrasse, samt 8 altaner mod vest. Penthouse

Læs mere

Velkommen til borgermøde. Krøyers Plads, Jessens Mole blandet bolig og erhverv. Offentlig høring fra den 8. marts til den 3.

Velkommen til borgermøde. Krøyers Plads, Jessens Mole blandet bolig og erhverv. Offentlig høring fra den 8. marts til den 3. Velkommen til borgermøde Krøyers Plads, Jessens Mole 7-9 - blandet bolig og erhverv Offentlig høring fra den 8. marts til den 3. maj 2016 Program Velkomst ved udvalgsformand Henrik Nielsen Gennemgang af

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR.39 BOLIGOMRÅDE VED JUELSMINDEVEJ

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR.39 BOLIGOMRÅDE VED JUELSMINDEVEJ HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 8-854 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR.39 BOLIGOMRÅDE VED JUELSMINDEVEJ Introduktion Høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag til lokalplan nr. 8-854

Læs mere

Kommuneplan Rammer for lokalplanlægningen - Ændringsskema

Kommuneplan Rammer for lokalplanlægningen - Ændringsskema Kommuneplan 2017 - Rammer for lokalplanlægningen - Ændringsskema Generelle rammer: Kommuneplan 2013 Kommuneplan 2017 1. Boliger Boliger generelt Boliger - Boliger generelt (side 6) Boligstørrelsen for

Læs mere

> Lokalplan 1068 Boliger ved Køge Å. Notat: Belysning af indbliksgener i forbindelse med etablering af boliger ved Køge Å

> Lokalplan 1068 Boliger ved Køge Å. Notat: Belysning af indbliksgener i forbindelse med etablering af boliger ved Køge Å 06_12_2017 Lokalplan 1068 Notat: Belysning af indbliksgener i forbindelse med etablering af boliger ved Køge Å Et projektforslag udarbejdet af Vandkunsten Historik Området beliggende mellem Fændediget

Læs mere

Tilladelse til at opføre etagebyggeri i 4 og 5 etager plus tagterrasse på ejendommen Valdemarsgade 11, 8000 Aarhus C.

Tilladelse til at opføre etagebyggeri i 4 og 5 etager plus tagterrasse på ejendommen Valdemarsgade 11, 8000 Aarhus C. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 29. april 2015 Etagebyggeri i Tilladelse til at opføre etagebyggeri i 4 og 5 etager plus tagterrasse på ejendommen, 8000 Aarhus C.

Læs mere

Boligbebyggelse på Jægergårdsgade / Montanagade

Boligbebyggelse på Jægergårdsgade / Montanagade Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 14. januar 2015 Jægergårdsgade / Montanagade Den 19. februar 2014 godkendte Aarhus Byråd et kombineret bolig- og butiksprojekt på hjørnet

Læs mere

Byggesag: Opførelse af 26 boliger på hjørnet af Kastruplundgade og Ved Stationen I Kastrup Bygherre: Oxdal Metro A/S, Nørregade 3, 6600 Vejen.

Byggesag: Opførelse af 26 boliger på hjørnet af Kastruplundgade og Ved Stationen I Kastrup Bygherre: Oxdal Metro A/S, Nørregade 3, 6600 Vejen. Vejen den 10-05-2012 Byggesag: Opførelse af 26 boliger på hjørnet af Kastruplundgade og Ved Stationen I Kastrup Bygherre: Oxdal Metro A/S, Nørregade 3, 6600 Vejen. Ansøgning om dispensation iht. Lokalplan

Læs mere

SKOVBRYNET 120 BOLIGER I NATURSKØNT OMRÅDE VED HØJE KEJLSTRUP. dato: sagsnr.: revision:

SKOVBRYNET 120 BOLIGER I NATURSKØNT OMRÅDE VED HØJE KEJLSTRUP. dato: sagsnr.: revision: SKOVBRYNET 120 BOLIGER I NATURSKØNT OMRÅDE VED HØJE KEJLSTRUP dato: 18.03.2014 sagsnr.: 1723-300 revision: A GRUNDEN Høje Kejlstrup hører til de nordligst beliggende boligområder i Silkeborg inden det

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 50 ERHVERVSOMRÅDE LUMBYVEJ

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 50 ERHVERVSOMRÅDE LUMBYVEJ HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 10-858 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 50 ERHVERVSOMRÅDE LUMBYVEJ Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag

Læs mere

Ny bebyggelse, Søborg Hovedgade DISPOSITIONSFORSLAG HERNING, D SAG NR

Ny bebyggelse, Søborg Hovedgade DISPOSITIONSFORSLAG HERNING, D SAG NR SAG NR. 06.125 HERNING, D. 27.05.2009 DISPOSITIONSFORSLAG Ny bebyggelse, Søborg Hovedgade INDHOLDSFORTEGNELSE 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 Indholdsfortegnelse Arkitektonisk Beskrivelse Situationsplan

Læs mere

Østboulevarden 11a+b, etageboliger

Østboulevarden 11a+b, etageboliger Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 16. april 2015 Østboulevarden 11a+b, etageboliger Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune har fået en henvendelse fra en privat grundejer

Læs mere

Byomdannelse af Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj

Byomdannelse af Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 4. november 2016 Byomdannelse af Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune ønsker at ændre plangrundlaget

Læs mere

På baggrund af høringen foreslår forvaltningen nedenstående ændret i lokalplanen

På baggrund af høringen foreslår forvaltningen nedenstående ændret i lokalplanen KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT Bilag 9 Forslag til ændringer På baggrund af høringen foreslår forvaltningen nedenstående ændret i lokalplanen 5 præcisering af fordeling

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget, 25. august 2014, Medlemsforslag om altaner i nybyggeri

Teknik- og Miljøudvalget, 25. august 2014, Medlemsforslag om altaner i nybyggeri KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 18. januar 2018 Sagsnr. 2018-0014521 Dokumentnr. 2018-0014521-2 Bilag 1 Oversigt over den politiske behandling Teknik- og Miljøudvalget,

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) Punkt 6. Godkendelse af kommuneplantillæg 1.046 og Lokalplan 1-3-119 Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) 2017-027562 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

bilag 1 nybyggeri af almene boliger

bilag 1 nybyggeri af almene boliger bilag 1 nybyggeri af almene boliger marts 2017 Indhold: OVERSIGT s. 2 baggrund OG ØKonomi s. 3 vestre teglgade s. 4 Ungdomsboliger og små familieboliger AKB v/ KAB Arkitema Architects oversigt Vestre teglgade

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.057 og Lokalplan 4-4-117 Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. forelæggelse) 2017-041843 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til Tillæg nr. 33

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til Tillæg nr. 33 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til Tillæg nr. 33 Område ved Tværkajen, Havnegade og Londongade Ændring af kommuneplanområde 1 Skibhuskvarteret Skibhusene Vollsmose Stige Ø Hvad er en

Læs mere

Nyt markant byggeri i Randers midtby

Nyt markant byggeri i Randers midtby Situationsplan Den eksisterende ejendom nedbrydes til fordel for en ny og mere markant bygning. Bygning I forbindelse med opførelsen af bygningen udføres den nye vej til det bagvedliggende område i henhold

Læs mere

STUDIEBOLIGER. Teglholmsgade, København. Københavns Kommune COWI, Kort og data er vejledende.

STUDIEBOLIGER. Teglholmsgade, København. Københavns Kommune COWI, Kort og data er vejledende. STUDIEBOLIGER Teglholmsgade, København Københavns Kommune COWI, Kort og data er vejledende. BESKRIVELSE Projektet omfatter 100 studieboliger som udbydes som ejerboliger. Bygningen placeres i det udlagte

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 269649 Brevid. 2537559 Ref. SOAN Dir. tlf. 4631 3415 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 631 for Det Høje C på Musicon 7. april

Læs mere

SØBORG MØBELFABRIK VOLUMENSTUDIE

SØBORG MØBELFABRIK VOLUMENSTUDIE VOLUMENSTUDIE 15.09.2015 BOLIGER OG ERHVERV PÅ S GRUND Det planlagte boligbyggeri opføres på de arealer, der frigøres bag den nuværende Søborg Møbelfabriks hovedbygning. Der opføres ca. 160 boliger med

Læs mere

Lokalplan 977, Boliger og Butik, Ceresbyen - Endelig

Lokalplan 977, Boliger og Butik, Ceresbyen - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 21. november 2014 Lokalplan 977, Boliger og Butik, Ceresbyen - Endelig Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 977, Boligområde ved Dollerupvej,

Læs mere

DEBATHÆFTE. Ny planlægning for etageboliger ved Niels Brocks Gade 1 i Randers by. Fordebat i 4 uger fra 20. marts 2019 til 17.

DEBATHÆFTE. Ny planlægning for etageboliger ved Niels Brocks Gade 1 i Randers by. Fordebat i 4 uger fra 20. marts 2019 til 17. Fordebat i 4 uger fra 20. marts 2019 til 17. april 2019 Havndal Dalbyover Udbyhøj Gassum Råby Gjerlev Øster Tørslev DEBATHÆFTE Ny planlægning for etageboliger ved Niels Brocks Gade 1 i Randers by Asferg

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan INDHOLD Høringssvar af den 28. marts 2019 fra Norconsult- Skovhus Arkitekter på vegne af bygherre Resume af det indkomne ændringsforslag Forvaltningens kommentarer INDSIGELSESDOKUMENT Lokalplan nr. 11.C34.1

Læs mere

Handicaprådet anmoder om at blive hørt og inddraget igen, når projektet skrider frem.

Handicaprådet anmoder om at blive hørt og inddraget igen, når projektet skrider frem. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af Forslag til tillæg 1 til lokalplan 132 for boliger og erhverv i Nimbusparken ved Finsens vej samt forslag til tillæg 3 til Kommuneplan 2013. Forslag

Læs mere

8.3: Facadekomposition skal understrege de vandrette linier ved placering af vindueshuller der flugter i under- eller overkant.

8.3: Facadekomposition skal understrege de vandrette linier ved placering af vindueshuller der flugter i under- eller overkant. NOTAT Hvidbog for forslag til Kommuneplantillæg nr. 12 og forslag til Lokalplan 293 - Brohuset Bemærkninger Lokalplanens indhold Administrationens indstilling Dato: 21. september 2017 Museum Vestsjælland,

Læs mere

EVANGELIEKIRKEN - WORSAAESVEJ FORSLAG TIL NYT KIRKECENTER OG KOLLEGIE WORSAAESVEJ 5, 1972 FRB. MARTS 2015

EVANGELIEKIRKEN - WORSAAESVEJ FORSLAG TIL NYT KIRKECENTER OG KOLLEGIE WORSAAESVEJ 5, 1972 FRB. MARTS 2015 EVANGELIEKIRKEN - WORSAAESVEJ FORSLAG TIL NYT KIRKECENTER OG KOLLEGIE WORSAAESVEJ 5, 1972 FRB. MARTS 2015 + Projektforslag udarbejdet af: H+ARKITEKTER Sankt Kjelds Plads 12 2100 København Ø EVANGELIEKIRKEN

Læs mere

Vi vedlægger tegningsmateriale, som hører til ansøgningen.

Vi vedlægger tegningsmateriale, som hører til ansøgningen. Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Byggeri 9. december 2013 Sagsnummer: 464281~002 edoc: 2012-63042 Matrikelnummer: 27b SV, Kbh. Ejendomsadresse: orgesgade 11 Ejendomsnummer: 398404 Orientering Center

Læs mere

Kongreshotel - Irma Pedersens Gade - Aarhus Ø

Kongreshotel - Irma Pedersens Gade - Aarhus Ø Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C 24. april 2018 Kongreshotel - Irma Pedersens Gade - Aarhus Ø Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune - Bolig og Projektudvikling har i

Læs mere

Udbud parkeringsplads ved Kronprinsensgade

Udbud parkeringsplads ved Kronprinsensgade Udbud parkeringsplads ved Kronprinsensgade Kronprinsensgade udvikling af parkeringsareal Grunden har en særdeles attraktiv beliggenhed ved Odense Å, og har igennem mange år været genstand for interesse

Læs mere

Lokalplan 1018, Højhusbebyggelse på Randersvej 139, La Tour - Forslag

Lokalplan 1018, Højhusbebyggelse på Randersvej 139, La Tour - Forslag Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 20. november 2015 Lokalplan 1018, Højhusbebyggelse på Randersvej 139, La Tour - Forslag g Omsorg Offentlig fremlæggelse af forslag

Læs mere

BILAG 1 ALMENE BOLIGER I NORDHAVN

BILAG 1 ALMENE BOLIGER I NORDHAVN 1 BILAG 1 ALMENE BOLIGER I NORDHAVN 2 ALMENE BOLIGER I NORDHAVN INDHOLDSFORTEGNELSE OG INDLEDNING SIDE INDHOLDSFORTEGNELSE OG INDLEDNING Indholdsfortegnelse 2 Om udbuddet af grundkapital i Nordhavn 2 GRUNDKAPITAL

Læs mere

Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej Rødovre 9. november 2014

Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej Rødovre 9. november 2014 Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej 150 2610 Rødovre 9. november 2014 Rødovre Boligselskab, afdeling 15 v/ Susanne Mørck Voigt Næsbyvej 19, 3.tv. 2610 Rødovre Forslag / bemærkninger til

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Side 1 af 7 Forslag til besvarelse af synspunkter og idéer indkommet i forudgående offentlig høring om ny bebyggelse på hjørnet af Ryhavevej og Klokkerbakken i Hasle TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling

Læs mere

LOKALPLAN Udkast. Boliger, Karolinelundsvej, Ø-gadekvarteret

LOKALPLAN Udkast. Boliger, Karolinelundsvej, Ø-gadekvarteret LOKALPLAN 1-4-111 Boliger, Karolinelundsvej, Ø-gadekvarteret 22.03.2018 Udkast Indholdsfortegnelse Startredegørelse 1 Baggrund 2 Området 3 Eksisterende planforhold 5 Projektet 8 Til lokalplanforslaget

Læs mere

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte DEBATOPLÆG Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte Høringsperiode fra den 11. oktober 2018 til den 1. november 2018 Hjo rte spr ing Herlev Rin Herlev

Læs mere

Cordoza. Resumé for indkomne idéer og forslag i idéfasen for Kommuneplantillæg nr. 7

Cordoza. Resumé for indkomne idéer og forslag i idéfasen for Kommuneplantillæg nr. 7 Cordoza Resumé for indkomne idéer og forslag i idéfasen for Kommuneplantillæg nr. 7 Indhold Indledning 3 Tillæg til kommuneplanen 3 Idéfasen 3 Indkomne idéer og forslag 4 Resume af indkomne idéer og forslag

Læs mere

Ved høringsfristens udløb d. 17. august 2016, havde Teknik & Miljø modtaget 2 høringssvar fra:

Ved høringsfristens udløb d. 17. august 2016, havde Teknik & Miljø modtaget 2 høringssvar fra: Plan og By Sagbehandler: Jens Nedergaard Sagsnr. 01.02.05-P16-12-16 Dato: 4.8.2016 Notat om høringssvar Forslag til lokalplan 2016-18, Boliger, Egebjerg Bakke, Etape 3 Ved høringsfristens udløb d. 17.

Læs mere

Rødovrevej Rødovrevej 239

Rødovrevej Rødovrevej 239 Rødovrevej 239 Området Introduktion Centralt beliggende i det midt-østlige hjørne af Rødovre Ligger denne gamle erhvervsbygning. Bygningen har tidligere været brugt af Tele Danmark og De gule sider men

Læs mere

Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE. Lejlighedstyper. T

Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE. Lejlighedstyper.  T Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE www.cosmoejendomme.dk T 8615 1688 Lejlighedstyper INDHOLD PLANER Beskrivelse Stueplan 1. sal 2. sal 3. sal 3 4 5 6 7 LEJLIGHEDSTYPER Lejlighedstype

Læs mere

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia Fredericia kommune Gothersgade 7000 Fredericia Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d. 03.12.18 Sag: Dalegade 34 7000 Fredericia Generelt til indsigelserne: Min eneste interesse er at skabe et

Læs mere

Lokalplanen er blevet til på anmodning fra den private ejer og efter en høring om ændring af Kommuneplanen.

Lokalplanen er blevet til på anmodning fra den private ejer og efter en høring om ændring af Kommuneplanen. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 27. oktober 2014 Lokalplan 981, Etageboliger ved Thorvaldsensgade - Forslag g Omsorg Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan

Læs mere

ENGSTIEN Boliger i det gamle Kolding Hospital. dato: sagsnr.: 1725

ENGSTIEN Boliger i det gamle Kolding Hospital. dato: sagsnr.: 1725 ENGSTIEN Boliger i det gamle Kolding Hospital dato: 05.06.2013 sagsnr.: 1725 NUVÆRENDE FORHOLD SLOTSSØ I den nordvestlige ende af Kolding by, på den vestlige side af Vestre Ringgade har Syddansk Universitet

Læs mere

Tillæg nr. 48 til Herning Kommuneplan 2009-2020

Tillæg nr. 48 til Herning Kommuneplan 2009-2020 Tillæg nr. 48 til Herning Kommuneplan 2009-2020 Rammeområde C2 Centerområde vest for Jyllandsgade 1. Tillæg nr. 48 til Herning Kommuneplan 2009-2020 Da lokalplanen for et område udlagt til centerformål

Læs mere

Det offentliggjorte lokalplanforslag nr. 358 kan se på

Det offentliggjorte lokalplanforslag nr. 358 kan se på Bilag nr. 4 Forslag til ændringer i forbindelse med den endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 358 for et centerområde ved Vesterbrogade og Jernbanegade i Viborg I høringsperioden kom der 2 høringssvar

Læs mere

Østerbro Lokaludvalgs høringssvar og Teknik- og Miljøforvaltningens kommentarer til høringssvar. Sagsnr

Østerbro Lokaludvalgs høringssvar og Teknik- og Miljøforvaltningens kommentarer til høringssvar. Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Bilag 5 Østerbro Lokaludvalgs høringssvar og Teknik- og Miljøforvaltningens kommentarer til høringssvar Høringssvar vedr. Svanemøllerutens 3. etape (af

Læs mere

Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej

Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 26. juni 2015 Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune har fået en henvendelse fra en privat grundejer

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED 15 LEJLIGHEDER MED UDSIGT 02. marts 2015 indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Situationsplan...3 Bygning 1...4-9 Bygning 2...10-14 Bygning

Læs mere

AR KITEMA NY BOLIGBEBYGGELSE I MONTANAGADE AUGUST 2014

AR KITEMA NY BOLIGBEBYGGELSE I MONTANAGADE AUGUST 2014 AR KITEMA NY BOLIGBEBYGGELSE I AUGUST 2014 ARKITEMA HJØRNET AF OG AR KITEMA NORD SITUATIONSPLAN MED BEBYGGELSENS GÅRDRUM 1:250 AR KITEMA FACADE MOD 1:250 FACADE MOD 1:250 AR KITEMA SNIT GENNEM BEBYGGELSEN

Læs mere

Forudgående offentlig høring indkaldelse af ideer og forslag

Forudgående offentlig høring indkaldelse af ideer og forslag Forudgående offentlig høring indkaldelse af ideer og forslag VVM for udvikling af Kvickly-grunden i Horsens til byområde for butikker og boliger mv. 1. Hvad er VVM? Forkortelsen VVM står for Vurdering

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Side 1 af 8 Forslag til besvarelse af indkomne høringssvar i offentlighedsfasen om forslag til Lokalplan nr. 1072 Blandet boligområde ved Saltholmsgade og Hjortensgade, Aarhus C og tilhørende kommuneplantillæg

Læs mere

Notat. Bemærkninger til foroffentlighed - Cimbriagrunden. Kommuneplantillæg

Notat. Bemærkninger til foroffentlighed - Cimbriagrunden. Kommuneplantillæg Plan og Gis Dato: 23-05-2014 Sagsnr.: 12/35955 Dok.løbenr.: 144338/14 Sagsbehandler: Kim Lyster Hansen Direkte tlf.: 73767277 E-mail: klh@aabenraa.dk Notat. Bemærkninger til foroffentlighed - Cimbriagrunden.

Læs mere

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse Dato 31-05-2018 Dok.nr. 40580-18 Sagsnr. 16/9854 Ref. SSTA Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan 04.01.L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse I

Læs mere

Ændring af forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425 Krimsvej

Ændring af forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425 Krimsvej KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 06-07-2015 Sagsnr. 2015-0137435 Dokumentnr. 2015-0137435-1 SUPPLERENDE HØRING Ændring af forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425

Læs mere

Henvendelser fra myndigheder og andre offentlige instanser

Henvendelser fra myndigheder og andre offentlige instanser KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT Bilag 5 - Notat om henvendelser Endelig vedtagelse af lokalplan Grøndalsvængets Skole, Bispebjerg Forslag til lokalplan Grøndalsvængets

Læs mere

Trøjborg Centret udvidelse med ny etageboligbebyggelse

Trøjborg Centret udvidelse med ny etageboligbebyggelse Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 24. marts 2017 Trøjborg Centret udvidelse med ny etageboligbebyggelse Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune ønsker at ændre plangrundlaget

Læs mere

Lokalplan 1035, Boliger Aarhus Ø - Endelig

Lokalplan 1035, Boliger Aarhus Ø - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 15. maj 2017 Lokalplan 1035, Boliger Aarhus Ø - Endelig Blandet bolig og erhvervsområde ved Dagmar Petersens Gade, Aarhus Ø. 1. Resume

Læs mere

BRØNDERSLEV KOMMUNE. Lokalplan 01-C Centerområde, hjørnet af Algade og Torvet, Brønderslev

BRØNDERSLEV KOMMUNE. Lokalplan 01-C Centerområde, hjørnet af Algade og Torvet, Brønderslev BRØNDERSLEV KOMMUNE Lokalplan 01-C-26.01 Centerområde, hjørnet af Algade og Torvet, Brønderslev Fordebat Fordebatten forløber fra 13. august til 27. august 2018 Lokalplanen er under udarbejdelse. Under

Læs mere

Nord sketch TA-1703-X

Nord sketch TA-1703-X Ny Carlsberg Vej 140 Dispensation fra lokalplan nr. 432 med tillæg 2,3 og 4 Carlsberg II til nyt byggeri i Carlsberg Byen. Byggefelt 17.3 tegnet af Årstiderne Arkitekter s placering Planen viser byggefelter

Læs mere

dispositionsforslag. arkitektur proces. Søparken. 25 nye almene boliger i Ansager

dispositionsforslag. arkitektur proces. Søparken. 25 nye almene boliger i Ansager 22.05.2019 - dispositionsforslag Søparken 25 nye almene boliger i Ansager arkitektur proces Nyt boligområde i det østlige Ansager På kanten mellem land og by I tæt samarbejde med Alfabo og Ansager Byudvikling

Læs mere