April Side 1. Skolebestyrelsens Å R S B E R E T N I N G Nørhalne skole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "April Side 1. Skolebestyrelsens Å R S B E R E T N I N G Nørhalne skole"

Transkript

1 April Side 1

2 April Side 2 Indledning: Den siddende skolebestyrelse har valgt igen i år, at fremlægge beretningen skriftligt i form af dette hæfte. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til beretning for 2008 tirsdag den 19. maj 2009 kl i skolens fællesrum. Formålet med skolebestyrelsens årsberetning er bla. at redegøre for arbejdet i bestyrelsen og på skolen i det forgangne år. Skolebestyrelsen: Ifølge folkeskoleloven er skolebestyrelsens opgaver bl.a.: at fastsætte mål og principper for skolens virksomhed at godkende skolens budget at føre tilsyn med skolens virksomhed 2008 var valgår til skolebestyrelsen og der var 4 der gik tak for indsatsen til dem - og 4 nye kom til. Skolebestyrelsen har derfor siden 1. april 2009 bestået af: Jesper Clausen (formand) Jette Nielsen (næstformand) Susanne Møller Jensen Anne Mette Bojsen Gitte Nikolajsen Vad Trine Schultz Tina Viuff alle 7 er forældrevalgte Anni Buch Claus Søndergaard medarbejderrepræsentant medarbejderrepræsentant Til møderne deltager skoleleder Finn Bonde og viceinspektør Ole Larsen (ledelsen har dog ingen stemmeret i bestyrelsen). Desuden er der 2 elevrepræsentanter. Frem til sommerferien var det Jakob Koch og Ann Katrine Fruergaard, og efter sommerferien var det Emma Jørgensen og Michelle Hebbelstrup Andersen. Skolebestyrelsen har ret til at invitere andre til evt. at inspirere eller uddybe nogle punkter, hvorfor vi af og til har haft Lene Hare, leder af SFO en, med til nogle af møderne, når der har været særlige punkter omkring SFO en, som skulle drøftes.

3 April Side 3 Større emner, der har optaget skolebestyrelsen i 2008: De sidste søm blev slået i, så der kan etableres en madordning med start i foråret 2009 begyndende som forsøg med levering 2 dage om ugen. Der er arbejdet meget med økonomi i Jammerbugt kommune mangler penge på budgettet og prøvede flere gange at finde dem på skolernes budgetter, men ved fælles hjælp og modstand fra stort set alle skolebestyrelser i kommunen, er det lykkes at få fjernet de værste besparelser. Men der er gennemført besparelser i 2008 og skolens budget bliver mere og mere presset, så økonomi bliver også et af de store punkter i Timefordelingsplanen blev som i alle andre år også behandlet i 2008 og giver som regel et maratonmøde, hvor alle prøver at bruge de sparsomme ressourcer så effektivt som muligt. Ligesom sidste år har skolebestyrelsen hjulpet til ved fastelavnsfesten som ellers stort set klares af elevrådet. Desuden hjalp vi også ved skolefesten. Skolebestyrelsen deltog i flere aftenmøder med børne- og kulturudvalget om en fælles skolepolitik og denne blev færdig i En meget fin og ambitiøs skolepolitik. Vi må håbe at politikerne har afsat midler til at føre den ud i livet. Vi har igen-igen diskuteret trafiksituationen ved Nørhalne Skole og her er der ikke noget nyt i Der er tilknyttet forældrerepræsentant fra bestyrelsen til alle klasser og i 2008 har vi så vidt muligt deltaget i forældremøderne. Til alles orientering laver vi efter hvert bestyrelsesmøde et referat, som lægges på hjemmesiden

4 April Side 4 Økonomi: Som I ved, har vi økonomisk decentralisering i Jammerbugt Kommune, og vi prøver selvfølgelig at få så meget som muligt ud af de ressourcer, som vi får tildelt fra kommunen. Desværre kender vi ikke altid ressourcetildelingen, når vi skal planlægge året, og desværre ændrer vilkårene sig også ofte i løbet af året. Begge disse forhold var gældende for året Vi lagde derfor et forsigtigt men realistisk budget, men da kommunen hen over sommeren opdagede, at der manglede penge i kassen, besluttede de at skære 1% af budgettet over hele linien med et pennestrøg. Umiddelbart lyder det måske ikke af så meget, men det svarer faktisk til ca kr. for vores skoles vedkommende og det var jo penge, som vi allerede havde budgetteret med/brugt. Derudover viste det sig i september 2008, at vi havde 4 elever færre, end vi havde kalkuleret med i februar Dette medførte også en reduktion i ressourcetildelingen, som kommunen i første omgang satte til kr. pr. elev men efter massive protester fra skoler og skoleledere, endte det på kr. pr elev. Vores resultat for 2008 bliver derfor et underskud på kr. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, men når man tager de svære betingelser i betragtning, så er det vel som man kunne forvente. De knappe ressourcer tvang os også i 2008 til at tage en beslutning om, at vi ikke efter sommerferien kunne have 2 sjetteklasser, fordi kommunens tildeling af ressourcer først udløser en ekstra klasse ved det 29. barn og antallet af elever i de to femteklasser kun var 28 på det tidspunkt, hvor skoleårets timefordeling skulle fastsættes. For at sikre at sammensmeltningen af de to klasser skulle forløbe så gnidningsløst som muligt, valgte vi at prioritere nogle ekstra ressourcer i form af holddeling eller to-lærer-undervisning, og vi er både glade for og stolte over, at det er lykkedes så godt som tilfældet er. Der er ingen tvivl om, at det især skyldes en ekstraordinær stor indsats fra lærerne og ledelsen og det er vi som bestyrelse selvfølgelig meget taknemmelig for.

5 April Side 5 Eleverne: Elevtallet på Nørhalne Skole er stadig svingende pga. til- og fraflytninger til byen. I 2008 er der 181 elever på skolen. Vi sagde farvel til 17 elever fra 7. klasse som skulle fortsætte i 8. klasse på Biersted skole. Efter sommerferien bød vi velkommen til 32 nye elever i børnehaveklassen, hvilket betyder, at vi igen har 2 børnehaveklassespor på skolen. Der er på nuværende tidspunkt indskrevet 23 nye elever til den kommende børnehaveklasse. Dette betyder at der kun bliver 1 børnehaveklasse efter sommerferien. Personalet: Repræsentanter fra skolebestyrelsen deltager i ansættelsessamtalerne til fastansættelse af personalet (både i skolen og på SFO en). Også i 2008 har vi derfor været inde over ansættelse af vikarer til at dække under sygdom og kurser. Pia Bjerregaard og Mette Bach startede begge to i efteråret efter endt barsel vi byder begge to velkommen tilbage til skolen. I 2008 ansatte vi også en ekstra børnehaveklasseleder, da vi jo efter sommerferien var 2 børnehaveklasser. Vi har i mange år arbejdet med at Nørhalne Skole skulle være en praktisk / musisk skole og med ansættelse af Karin Dietz Thastum og Finn Bonde er musik for alvor blevet en naturlig del af skolen. Finn har nu haft hans første hele skoleår på Nørhalne Skole og det har været et rigtigt frisk pust til hele skolen. Finn elsker musik, og det både ser og hører vi alle til vores morgensang 3 gange om ugen - et stort hit blandt både børn og voksne. Finn har været med til at arrangere vores syng dansk aften på skolen som var en rigtig stor succes med stor opbakning af både forældre og børn. Eleverne fra 3-5 klasse havde en rigtig god oplevelse da de i efteråret øvede og sang sammen med Klyvers Big Band. Eleverne var noget nervøse for arrangementet, men trods det lille fremmøde af elever om aften var det en god oplevelse. Vi fortsatte året med opdeling i Lille Team og Store Team. I begge teams arbejdes der stadig på tværs af klasserne, både i de forskellige fag men også på tværs af alder.

6 April Side 6 Vi har i skolebestyrelsen fået en del henvendelser om hvilke lærere og pædagoger, der er ansat på skolen. Skolebestyrelsen fik sat Poul Erik på opgaven og der blev taget billeder af alle. Resultatet kan ses på stengangen ved gymnastiksalen. Efter skolebestyrelsen vurdering har vi et fantastisk team af både lærer, SFO-personale, ledelse og ikke mindst vores service team som alle yder en kæmpe indsats i dagligdagen vi vil gerne takke alle for deres store engagement og store indsats i det forløbne år. SFO en: Nørhalne SFO er kendetegnet ved at være en moderne og tidssvarende institution med et personale, der både er engageret og faglig kompetente. Også i 2008 har SFO en og skolen på mange områder haft et udbytterigt samarbejde mellem lærer og SFO-pædagoger. Skolen benytter i høj grad SFO s personale som vikar og støtte (især i Lille Team). Dette gælder ikke mindst når der sættes fokus på det enkelte barn / specialindsatsen i kompetencecenteret. Vi vil i det kommende skoleår fortsætte udviklingen af dette samarbejde. I det daglige tilbyder SFO en børnene spændende og målrettede aktiviteter både inde og ude. For 2008 kan blandt andet nævnes: pyjamasfester for hver enkelt klasse (fra 1. klasse med overnatning), Halloween, fællesspisning og 2 årlige forældresamtaler. På SFO-delen er vi også i 2008 blevet hårdt ramt af besparelser. På trods af dette har personalet præsteret et meget stort arbejde i forhold til at højne kvaliteten af den service, som SFO-en tilbyder, og der skal lyde en stor tak fra bestyrelsen til Lene og hendes personale. Desværre er vi allerede blevet præsenteret for nye besparelser for SFO en ser sig desværre på den baggrund nødsaget til i 2009 at revidere sit aktivitetsniveau til stor bekymring for personale, forældre og skolebestyrelsen. SFO-personalet og skolebestyrelsen kæmper selvfølgelig hele tiden SFO en sig desværre nødsaget til i 2009 at revidere sit aktivitetsniveau til stor bekymring for personale, forældre og skolebestyrelsen. for at få så gode betingelser som muligt.

7 April Side 7 Andre aktiviteter i 2008: Skolen arrangerer hvert år en by-rensning, hvor skolens klasser deler byen imellem sig, og der samles papir og andet affald sammen på gaderne og fortovene umiddelbart før 7. klasse skal konfirmeres, så byen tager sig flot ud på dagen. I april blev der også tid til et par elevdage med teamet "Sprog og Adfærd". Maj begyndte med besøg fra England. Store Team havde besøg af 30 engelske fodboldspillere på deres egen alder. Det blev en rigtig god dag, hvor der både blev talt engelsk og spillet fodbold. Måneden sluttede af med udflugt for skolepatruljen. Turen gik til Fårup Sommerland, som tak for den store indsats skolepatruljen har leveret gennem året. I juni var både 6. og 7. klasse på tur. Først tog 6. klasse en uge på lejrskole i Silkeborg og bagefter tog 7. klasse på en uges kanotur i Sverige. Det var også i juni at der var idrætsdag for hele skolen. Inden sommerferien var de kommende elever i børnehaveklassen på besøg hos Hanne og i SFO, hvor der blev sagt velkommen til skolen. Samtidig skulle 7. klasse sige farvel til skolen. Det skete med farvelfrokost og en spændende rundboldkamp mellem elever og lærer. Efter sommerferien var klasse traditionen tro på udflugt til Lille Norge, hvor de havde en skøn tur med hinanden.

8 April Side 8 "Skolernes Motionsløb" (den sidste dag inden efterårsferien) blev som hidtil afviklet med deltagelse af både forældre, tidligere elever, dagplejemødre, børnehaven og andre interesserede. Ca. 180 elever plus forældre er mange at huse til en fælles skolefest, men det er lykkedes indtil nu. 6. klasse opfører et skuespil eller en musical, som de mindste elever ser i dagtimerne, mens de ældste elever og alle forældrene ser det om aftenen til skolefesten. De mindste elever bliver underholdt i forsamlingshuset, mens skuespillet opføres, og efterfølgende er der Tivoli, som børnene selv står for. Det er en kanon oplevelse for både børn og forældre, som vi håber der også i fremtiden er økonomi til. Elevrådet havde igen i år med hjælp fra forældre arrangeret fastelavnsfest med tøndeslagning i gymnastiksalen og med kåring af kattekonger og -dronninger. I løbet af efteråret var der arrangeret forskellige udflugter for eleverne på skolen. Forskellige klasser har således været på tur til Naturskolen i Fosdalen, på cykeltur til Hammer Bakker, set forestillingen på Aalborg Teater og meget mere. Året bar også præg af nogle fantastiske musikoplevelser for både elever, lærere og forældre. Ud over den faste tradition med morgensang for hele skolen, var der også flere koncerter for og med eleverne på skolen. Ved musikskolens årlige koncert i juni deltog skolekoret og i september var der koncert for hele skolen med Moussa Diallo Quintet. Det var også i september, at børnehaveklasserne var til koncert i Åbybro med Paul Banks & Charlotte Halberg. En dejlig og hyggelig aften i oktober var der i forbindelse med syng dansk dagen arrangeret syng-sammen-aften for alle. En helt særlig oplevelse blev det imidlertid den dag i november, da eleverne fra klasse sammen med en masse børn fra hele kommunen skulle give koncert i Jetsmark Hallen med Klüvers BigBand. Der var åbent hus i marts 2008 og det var godt besøgt. Mange forældre havde valgt at bruge nogle timer på skolen, så de kunne se, hvordan dagligdagen er for deres børn. Der er stadig mange, der benytter sig af muligheden for at låne skolen helt gratis til børnefødselsdage. Vi tror på, at eleverne på denne måde også i dagligdagen er med til at passe på vores skole.

Skolebestyrelsens Å R S B E R E T N I N G Nørhalne skole. Marts Side 1

Skolebestyrelsens Å R S B E R E T N I N G Nørhalne skole. Marts Side 1 Marts 2008 - Side 1 Marts 2008 - Side 2 Indledning: Skolebestyrelsen har valgt endnu en gang at fremlægge beretningen skriftligt i form at denne pjece/hæfte. Der vil så være mulighed for at stille spørgsmål

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018 Ordstyrer: Anders Afbud: Elevrådet deltog ikke i bestyrelsesmødet 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt 3. Konstituering: Jakob Sølyst blev valgt som

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne.

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 15.juni 2017 Kære forældre Så er endnu et skoleår ved at være til ende, og medarbejdere og ledelse på Pilehaveskolen takker for et godt år sammen med jer og jeres dejlige

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 22. maj 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Skolebestyrelsesmøde MI 9 10/11

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Skolebestyrelsesmøde MI 9 10/11 Til Skolebestyrelsen Svenstrup Skole Skolebestyrelsesmøde MI 9 10/11 tirsdag, 7. juni 2011, kl. 17.00 Ordstyrer: Charles Lydersen Fremmødte: Jan Madsen, Charles Lydersen, Claus Kjærsgaard, Lars Johansen,

Læs mere

Synscenter Refsnæs. Skolebestyrelsens årsberetning 2013

Synscenter Refsnæs. Skolebestyrelsens årsberetning 2013 1 Synscenter Refsnæs Skolebestyrelsens årsberetning 2013 2 Skolebestyrelsens medlemmer: Tina Klarskov Olesen (formand) Gisselørevej 14 4400 Kalundborg Tlf. 5951 6069 Mail: tina.klarskov.olesengmail.com

Læs mere

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 28. SEPTEMBER 2011 KL. 19.00 PÅ DALGAS Referat

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 28. SEPTEMBER 2011 KL. 19.00 PÅ DALGAS Referat ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN ONSDAG DEN 28. SEPTEMBER 2011 KL. 19.00 PÅ DALGAS Referat DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Elevråd (LC dagsorden) 3. Opfølgning fra sidste

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Principper(Revideret efterår 2013)

Principper(Revideret efterår 2013) Principper(Revideret efterår 2013) Principper for skole/hjem-samarbejde bestyrelsen, skolens ledelse, pædagoger og lærerne arbejder for, at skole/hjem samarbejdet har gode rammer og muligheder. 1. ns ledelse

Læs mere

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Til alle forældre på Urbanskolen Som et nyt tiltag vil skolebestyrelsen på Urbanskolen fremlægge en årsberetning for det forløbne skoleår. Vi håber, at du

Læs mere

Principper: Forældresamarbejdet

Principper: Forældresamarbejdet Principper: Forældresamarbejdet Principper - Skolebestyrelsen Besluttet af: Skolebestyrelsen Oktober 2007 Skole-hjem-samarbejdet er et bærende princip på Asgård Skole. Der lægges vægt på dialog mellem

Læs mere

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret 2016-2017 I løbet af et skoleår sker der ganske meget på en skole. Denne årsberetning giver et overblik over de aktiviteter

Læs mere

Å r g a n g N r. 4 - M a j

Å r g a n g N r. 4 - M a j Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 7 - N r. 4 - M a j 2 0 1 1 Sommeren har taget over Ja det må siges, græsset gror og træer og buske grønnes og børnene modnes og vokser. Efter en lang vinter var det godt med

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole

Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole 13. juni 2016 Skolebestyrelsen skal årligt jf. folkeskolelovens 44 aflægge beretning om sit arbejde. Den endelige beretning for skoleåret blev

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Denne årsberetning kommer til at omhandle 2 skoleår, hvor vi, som skole har været i en rivende udvikling. Vi er også

Læs mere

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på BØVLING FRISKOLE EN SKOLE - HVOR BARNET KAN FÅ ET TRYGT OG SAMMENHÆNGENDE SKOLETILBUD FRA 0. -9. KL. FRISKOLENS VÆRDIGRUNDLAG Bøvling Friskole bygger på Grundtvigs

Læs mere

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da Nyhedsbrevet Årgang 16 - Nr. 5 - September 2010 Sommeren I dette nummer af Nyhedsbrevet vil vi forsøge at samle op på sommerens mange gode og glade oplevelser. Vi bliver nødt til at spole filmen helt tilbage

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i.

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde 25. april 2017 Tid Tirsdag 25. april 2017 kl. 17-20 Sted Verninge Skole Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15. min. Elevrådet får deres egen opslagstavle, hvor de kan

Læs mere

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten.

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 18.juni 2018 Kære forældre Hermed får I det sidste nyhedsbrev i dette skoleår. Vi nærmer os sommerferien, og de sidste fælles arrangementer vi har foran os er festen for vores

Læs mere

For møde nr. 8 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 13. juni Kl Klokken går vi over til fejringen af den afgående formand.

For møde nr. 8 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 13. juni Kl Klokken går vi over til fejringen af den afgående formand. Dagsorden For møde nr. 8 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag den 13. juni 2017 Kl. 17.00 21.00 Klokken 18.30 går vi over til fejringen af den afgående formand. Mødelokale 2 i Grøn Fløj, Mølholm Skole SAGER TIL EFTERRETNING:...

Læs mere

Årsberetning 2016 fra Tved Skoles bestyrelse ved formand Pia Buchhave Søgaard. Fremlagt ved årsmødet januar 2017.

Årsberetning 2016 fra Tved Skoles bestyrelse ved formand Pia Buchhave Søgaard. Fremlagt ved årsmødet januar 2017. Årsberetning 2016 fra Tved Skoles bestyrelse ved formand Pia Buchhave Søgaard Fremlagt ved årsmødet januar 2017. Kære forældre. Kære ansatte på Tved Skole. Velkommen til årsmødet 2017 med beretning fra

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning for 2007

Skolebestyrelsens årsberetning for 2007 Skolebestyrelsens årsberetning for 2007 Gjern skole og bestyrelse udsender hvert år en skriftlig beretning. Målet med beretningen er at informere forældrekredsen om arbejdet i skolebestyrelsen og om væsentlige

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 PEDER SYV SKOLEN - 1 - Skolebestyrelsens beretning for året 2012 Skolebestyrelsens beretning for året 2012 består af en beskrivelse af bestyrelsens sammensætning og

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl 1 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Afbud: Bemærk: Jacob, Thomas, Maria, Jytte og Michael (H)øring eslutning rientering (D)røftelse Ordstyrer: Simon

Læs mere

Årsberetning fra Skolebestyrelsen på Gentofte Skole

Årsberetning fra Skolebestyrelsen på Gentofte Skole Årsberetning fra Skolebestyrelsen på Gentofte Skole 2006-2007 Arbejdsgrundlag Skolebestyrelsen arbejder indenfor rammerne af Folkeskoleloven og Styrelsesvedtægten for Gentofte Kommunens Skolevæsen. Medlemmer

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. februar 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

KÆRE KLASSEFORÆLDRERÅD

KÆRE KLASSEFORÆLDRERÅD KÆRE KLASSEFORÆLDRERÅD Som forældre er vi naturligvis interesserede i, at vores børn får så god en skolegang som overhovedet muligt. En af de vigtigste forudsætninger for at opnå dette er, at alle forældre,

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet. 3. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet. 3. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 7. november 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

ØSTER JØLBY SKOLE. - En skole i bevægelse. Velkomstfolder VELKOMMEN

ØSTER JØLBY SKOLE. - En skole i bevægelse. Velkomstfolder VELKOMMEN VELKOMMEN Overskrift til bageste panel TIL ØSTER JØLBY SKOLE - En skole i bevægelse Velkomstfolder Med dette lille hæfte byder vi dig velkommen til din nye skole. Vi håber på et godt samarbejde, hvor vi

Læs mere

Formandens Årsberetning juni 2012

Formandens Årsberetning juni 2012 Formandens Årsberetning juni 2012 Har man spørgsmål til årsberetningen, er man velkommen til at sende en email til skolebestyrelsen eller til Keld Rask. Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskolelovens

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

Hellerup Skoles Traditionsmappe

Hellerup Skoles Traditionsmappe Hellerup Skoles Traditionsmappe Hellerup Skole I løbet af et skoleår på Hellerup skole sker der en masse sjove og anderledes ting end lige undervisning og projekter. Vi har nogle traditioner, vi gerne

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN REFERAT. ONSDAG DEN 25. april 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN REFERAT. ONSDAG DEN 25. april 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN REFERAT ONSDAG DEN 25. april 2018 KL. 19.00-21:00 på lærerværelset DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste møde. 3. Tema:

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning For perioden 01.04.08 til 01.05.09 (Afgivet i henhold til Folkeskoleloven 44 stk. 11) Beretningen omhandler 13 måneders bestyrelses arbejde, og publiceres på hjemmesiden. Bestyrelsen

Læs mere

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER Skolebestyrelsesmøde 21. juni 2017 kl. 16.00 18.30 Tilstede: Charlotte Johansen, Morten Væver, Brian Matzon, Jeanette Brigsted Ruhe, Mette Schmidt, Mikkel Kälher Poulsen, Tine Steendorph, Michael Fogt,

Læs mere

Skolebestyrelsen. Møde tirsdag den 8. november 2011 kl. 19.00. Sted: Mødelokalet Nivå Skole Vest. Dagsorden: Referat: X

Skolebestyrelsen. Møde tirsdag den 8. november 2011 kl. 19.00. Sted: Mødelokalet Nivå Skole Vest. Dagsorden: Referat: X Skolebestyrelsen Møde tirsdag den 8. november 2011 kl. 19.00 Sted: Mødelokalet Nivå Skole Vest Dagsorden: Referat: X Deltagere: Annemette Ottesen, Charlotte Kirkegaard, Dorthe Runge-Dalager, Flemming Sylvest

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 23. marts 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning For perioden 01.05.09 til 01.04.10 (Afgivet i henhold til Folkeskoleloven 44 stk. 11) Beretningen omhandler 11 måneders bestyrelses arbejde og udlægges på skolens hjemmeside. Bestyrelsen

Læs mere

Dueholmskolen. Skolelederens sommerklumme 2019

Dueholmskolen. Skolelederens sommerklumme 2019 27. JUNI 2019 Dueholmskolen Skolelederens sommerklumme 2019 I morgen tæller vi ned til sommerferie Endnu et skoleår har fundet sin afslutning, og i aften afholder vi traditionen tro translokation for vores

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 24. oktober 2017 Tid: 18.00 21.00 - aftensmad fra 17.30 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Læs Minianalysen Mødedeltagere:

Læs mere

Årsberetning 2016/17

Årsberetning 2016/17 Årsberetning 2016/17 Hee Skoles bestyrelse Claus Nagstrup Kristensen - Formand Sophie Nielsen Næstformand (Deltager I PR gruppen og folkeskolernes samråd) Anja Hinrup (Deltager I PR gruppen og folkeskolernes

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Så er der gået endnu ca. 1 skoleår og det er tiden til at få et overblik over skolebestyrelsens arbejde i skoleåret 2007/2008.

Så er der gået endnu ca. 1 skoleår og det er tiden til at få et overblik over skolebestyrelsens arbejde i skoleåret 2007/2008. Så er der gået endnu ca. 1 skoleår og det er tiden til at få et overblik over skolebestyrelsens arbejde i skoleåret 2007/2008. I skolebestyrelsen arbejder vi med mange spændende opgaver og udfordringer.

Læs mere

Generalforsamling 5. april 2011.

Generalforsamling 5. april 2011. Generalforsamling 5. april 2011. Der er så dejligt ude på landet, således begynder et af H. C. Andersens mest kendte eventyr: Den grimme ælling, og det er vel på sin plads at citere netop denne berømte

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. TIRSDAG DEN 12. oktober 2010 KL i Skiveafdelingen

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. TIRSDAG DEN 12. oktober 2010 KL i Skiveafdelingen ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN TIRSDAG DEN 12. oktober 2010 KL. 19.00 i Skiveafdelingen DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste møde. 3. Økonomisk status.

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Formandens beretning 2016 Kære alle fremmødte, forældre, medarbejdere og skoleledelse Skoleåret 2015/2016 har budt på en lang række forandringer. Forandringer der er kommet til med det mål, at gøre tingene

Læs mere

Traditioner. Traditioner omkring højtider og helligdage. Jul:

Traditioner. Traditioner omkring højtider og helligdage. Jul: Traditioner Traditioner omkring højtider og helligdage Jul: Juletræstur og juleklip: Tættest muligt på 1.december laver alle julepynt - 6. klasse tager ud og finder et smukt juletræ til skolen. Herefter

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen er et resultat af en vellykket skolefusion mellem Bybækskolen og Stenvadskolen. Lyngholmskolen bygger på anerkendende pædagogik. Det betyder at

Læs mere

KÆRE KONTAKTFORÆLDRE. Allerførst tak fordi du har valgt at stille op.

KÆRE KONTAKTFORÆLDRE. Allerførst tak fordi du har valgt at stille op. KONTAKTFORÆLDRE KÆRE KONTAKTFORÆLDRE Allerførst tak fordi du har valgt at stille op. Et godt skolemiljø skabes gennem en god og åben dialog og et tæt samarbejde mellem skolens lærere, ledelse og forældre.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR SKOLEÅRET 2014/2015.

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR SKOLEÅRET 2014/2015. SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR SKOLEÅRET 2014/2015. En gang om året skal skolebestyrelsen redegøre for, hvad den har beskæftiget sig med i årets løb. Referater fra de enkelte møder findes på skolens intranet

Læs mere

LANDSBYORDNING SYDFALSTER

LANDSBYORDNING SYDFALSTER Referat Bestyrelsen Blad nr. 5 Møde: Ordinært møde Afbud fra: Malene(syg), Simon, Lene Fraværende: Dato: mandag d. 30.01.2017 kl. 17.30-20.00 Skolebestyrelsen kl. 17.30-18.30 1. Velkommen/Godkendelse af

Læs mere

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen er et resultat af en vellykket skolefusion mellem Bybækskolen og Stenvadskolen. Lyngholmskolen bygger på anerkendende pædagogik. Det betyder at

Læs mere

Å r g a n g N r. 5 - A u g u s t

Å r g a n g N r. 5 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 7 - N r. 5 - A u g u s t 2 0 11 Et forrygende forår Et forår og en sommer som var spækket med aktiviteter og gode oplevelser. Vi var her og der og næsten alle vegne. får lyst

Læs mere

Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået. Katrine fra 6. kl. er formand, Cecilie fra 6. kl. er næstformand.

Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået. Katrine fra 6. kl. er formand, Cecilie fra 6. kl. er næstformand. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid Mandag d. 25. september 2018 kl. 17.00 20.00 Sted Verninge Skole Afbud Hanne Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået.

Læs mere

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af Mødetype: SKB Deltagere: Forældrevalgte Elevrepræsentanter Medarbejdere Skolens ledelse Dato og sted: 6. oktober 2016 19-21 i Personalerummet Facilitator: Gitte Referent: Inge-Marie Afbud fra: Knud Gleerup,

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen Vi er nu i slutningen af skoleåret 14 15 og også inde i de sidste måneder af det 1. år for den nye skolebestyrelse, der tiltrådte i august 2014. Jeg vil give et kort rids over det sidste år og se lidt

Læs mere

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen Velkommen til maj nyt. Skoleåret nærmer sig hurtigt sin afslutning. Vi har travlt med at ansætte lærere der skal afløse Tommy og Sonja. På kontoret er Line faldet godt til

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Onsdag d. 26/10-2016 kl. 17.30-20.30 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Henrik, Jeanette, Tina,

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE Skolelederens beretning: Skoleåret 2009/2010 Indledning: I Danmark har vi en helt speciel ordning, som gør vores skolesystem til noget helt unikt. Man har mulighed for at vælge, hvilken skole ens barn

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

Specialklasserne på Beder Skole

Specialklasserne på Beder Skole Specialklasserne på Beder Skole Det vigtige er ikke det vi er men det vi godt kunne være kan være ikke kan være endnu men kan og skal blive engang være engang Inger Christensen. Det Beder skoles værdigrundlag

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægten udgør sammen med relevante bilag rammen for drift af skolerne i Rebild Kommune. I styrelsesvedtægten inkl. bilagene fastsættes bestemmelser

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2014-2015 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 17. januar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

SKOLE-HJEM-SAMARBEJDE

SKOLE-HJEM-SAMARBEJDE SKOLE-HJEM-SAMARBEJDE Klasseforældrerådets opgaver: Ved Møldrup skole har skole-hjemsamarbejdet høj prioritet. Vi har tradition for en god og konstruktiv dialog og lægger vægt på, at samarbejdet er gensidigt

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Forældrerepræsentanter: Carsten Rysgaard Peter Mortensen

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

Der skal vælges en forældrerepræsentant til Skole og Samfund samt andre udvalg. - Skolen 5 min. Referat:

Der skal vælges en forældrerepræsentant til Skole og Samfund samt andre udvalg. - Skolen 5 min. Referat: Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid Mandag d. 20. august 2018 kl. 17.00 20.00 Sted Verninge Skole Fraværende: Kira og Linea. Louise deltog 1. Velkommen 2. Godkendelse af referat Referatet blev godkendt og

Læs mere

Forord. Folkeskoleloven. Kapitel 1 Folkeskolens formål

Forord. Folkeskoleloven. Kapitel 1 Folkeskolens formål Målsætning - Borbjerg Skole. Forord Denne målsætning for Borbjerg Skole bygger på: 1. Folkeskoleloven af 1993. Formålsparagraffen kap. 1-1 og 2 2. Pædagogisk målsætning for Holstebro Kommunale Skolevæsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 22. februar :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 22. februar :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) 22. februar 2016 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen

Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægt for Rebild Kommunes skolevæsen Styrelsesvedtægten udgør sammen med relevante bilag rammen for drift af skolerne i Rebild Kommune. I styrelsesvedtægten inkl. bilagene fastsættes bestemmelser

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 22. januar Tidspunkt kl Afdelingen i Mern. Thorsten Gregersen

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 22. januar Tidspunkt kl Afdelingen i Mern. Thorsten Gregersen Dato 22. januar 2015 Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Mern Thorsten Gregersen Søren Oldenburg, Ida Oddershede,

Læs mere

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Dagsorden Bestyrelsesmøde: Onsdag den 26/10 kl. 18.45 21.15 Mødeleder: Carsten Kaffe: Anne Mette Afbud: 1. Tidspunkt 18.45 18.50 Godkendelse af referat, dagsorden

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden. TIRSDAG DEN 20. marts 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden. TIRSDAG DEN 20. marts 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden TIRSDAG DEN 20. marts 2018 KL. 19.00-21:00 på lærerværelset DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste møde. 3.

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Referat. TIRSDAG DEN 22. maj 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Referat. TIRSDAG DEN 22. maj 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Referat TIRSDAG DEN 22. maj 2018 KL. 19.00-21:00 på lærerværelset DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste møde. 3. Opsamling:

Læs mere

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole Jette Hansen Skoleleder Herningvej Skole Tryg skolestart Gode legepladser Forpligtende forældresamarbejde En sikker skolevej Sammenhæng i skolestarten

Læs mere

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole Skolebestyrelsen Sengeløse Skole Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE Mandag d. 8.oktober kl. 1800 2100 i personalerummet Til stede: Søren, Helle, Signe, Mette, Henrik, Venessa, Aslan, Mads, Tina, Ruth, Jens og

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2011-1 - Skolebestyrelsens beretning for året 2011 Skolebestyrelsens beretning for året 2011 består af en beskrivelse af bestyrelsens sammensæ t- ning og det arbejde, bestyrelsen

Læs mere

MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE

MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE Grundlæggende holdninger. Folkeskolen er et forpligtende fællesskab for både børn, forældre og personale. Det betyder, at alle parter på hver

Læs mere

HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Marts Billedet er fra fastelavnsfest i indskolingen i februar

HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Marts Billedet er fra fastelavnsfest i indskolingen i februar HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Marts 2018 Billedet er fra fastelavnsfest i indskolingen i februar Nyhedsbrev marts 2018 De vigtige traditioner Ingen elever eller forældre på Højvangskolen kan være i tvivl om

Læs mere

Bestyrelsesmøde Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet.

Bestyrelsesmøde Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet. Bestyrelsesmøde 12.1.2017 Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet. Godkendelse af dagsorden: Dagsordnen blev godkendt. Godkendelse af referat: Referat godkendt. Budget

Læs mere

Jeg tror vi har rekord deltagelse for skolebestyrelsens årsberetning men bare rolig den er kort og vi glæder os også til foredraget bagefter.

Jeg tror vi har rekord deltagelse for skolebestyrelsens årsberetning men bare rolig den er kort og vi glæder os også til foredraget bagefter. Skolebestyrelsens årsberetning 2012. Jeg tror vi har rekord deltagelse for skolebestyrelsens årsberetning men bare rolig den er kort og vi glæder os også til foredraget bagefter. Hvad skal vi? Det er skolebestyrelsens

Læs mere

Skolebestyrelsen Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup. Kontaktforældrefolder

Skolebestyrelsen Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup. Kontaktforældrefolder 2018-2019 Skolebestyrelsen Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup Kontaktforældrefolder Formål med kontaktforældrefunktion: at holde fast i og understøtte kontakt og samarbejde mellem skole og hjem at

Læs mere