Referat af skolebestyrelsesmødet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af skolebestyrelsesmødet"

Transkript

1 Referat af skolebestyrelsesmødet Valg af ordstyrer Carina Ved mødet deltog: MF (Morten From), ME (Merete Jensen), MR (Maike Raahauge), Martin (formand), Britt, Nina, Cristina, Carina, Malene, elevrep. (Rema), Gitta, Anita, Poul, Torben (skoleleder), Maria, JK (Jeppe Krogh). Referent JK 2. Bemærkninger/opfølgning til referatet fra sidste møde Ingen bemærkninger. Referatet blev godkendt. 3. Meddelelser ved elevrepræsentanterne D. 4. marts er det blevet besluttet at afholde skolebal. Forældre skal planlægge ballet, men der er ikke aftalt så meget endnu, fortæller Rema. 4. Sager: Pkt. 1: Valg & strategi de første 6 uger (til vinterferien) ved Torben. Torben fortalte, at han indtil vinterferien vil have særligt fokus på skoleledelsens struktur og arbejdsfordelingen generelt på kontoret. Samspillet på kontoret har været det vigtigste for Torben her til at starte med. Konstitueret afdelingsleder, JK (Jeppe Krogh), lånes af Kildevældsskolen en enkelt måned mere som hjælp til Amager Fælled Skole indtil 28. februar Stillingsopslaget for den nye afdelingsleder vil Torben se på hurtigst muligt, så den nye afdelingsleder for Sydbygningen (0.-4. klasse) kan starte 1. marts Reformen lægger op til en styrkelse af fagligheden. Det er vigtigt, at vi derfor får en faglig pædagogisk leder. Særligt ME skal have et mindre ansvarsområde, da hun har meget på sit bord. Der bliver samtidig flere og flere administrative opgaver, da skolen vokser nede fra. Vi planlægger, at der bliver en og en afdelingsleder fordelt i sydbygningen og i nordbygningen. Ledelsen vil stadig sidde samlet på kontoret, hvor den fortsat deler mange opgaver på tværs i organisationen. MUS-samtaler vil udelukkende blive afholdt af Torben, så han får et billede af lærerne og omvendt. Vi må ikke glemme udskolingen, fortæller Torben. Ketchupeffekten jf. Torben vil sige, at der er så meget pres på nedefra (indskolingen), at man glemmer, hvad der kommer ud foroven (udskolingen). Skolebestyrelsen så positivt på todelingen af skolen. Opdelingen i mindre dele er også langt det mest almindelige i København.

2 Pkt. 2: Økonomi info ved ME. Det endelige budget for 2015 får vi først i marts. Vi kan pt. ikke kontere for 2014 som følge af en årligt tilbagevendende teknisk fejl. Det giver mange praktiske problemer. Den næste tid vil ledelsen arbejde med budgettet for Der skal blandt andet ses på, hvor mange lærere der er brug for. Lærerposten har altid meget stor økonomisk betydning for skolen. Først i marts vil overblikket være på plads, hvorefter det endelige regnskab for 2014 kan fremlægges. Elevtallet har også stor betydning for skolen. Vi stiger særligt i elevantal fra 0. til 6. klasse. Vores udskoling stiger også. Vi er faldet i antallet af tosprogselever. De tosprogede elever giver flere midler til skolerne. De seneste år har vi haft en stigning i etnisk danske elever, hvilket resulterer i flere elever på skolen, som vi skal rumme for færre midler. Skolebestyrelsen skal vælge, hvilke indsatser der skal prioriteres, mener ledelsen, der vil øremærke evt. overskydende midler, der går videre til Hvis vi som skole har et overskud på mere end 4 % vil KK (Københavns Kommune) tage det, fortæller ledelsen. Pt. har vi et overskud på 1,3 %. Sidste år havde vi svært ved at komme af med overskuddet, da vi længe var forsigtige med midlerne, da der skulle være penge til bl.a. indretning af nye lærerarbejdspladser. Som det ser ud nu er ledelsen ikke bekymret for budgettet. Der kan være mulighed for at støtte skolegårdsprojektet med overskydende midler fra sidste år. Pkt. 3: Info, drøftelse og tilbagemelding fra møde vedr. 1-1 ledelse ved Martin Amager Fælled Skole og mange andre skoler og institutioner forventes at skrive et høringssvar om, hvorvidt fritidshjemmene skal være selvejende eller kommunale institutioner. Kommunen skal have høringssvaret senest 6. februar Carina og Martin fra skolebestyrelsen havde været til dialogmøde på rådhuset, hvor flere skoler og institutioner havde mulighed for at stille spørgsmål til politikerne i borgerrepræsentationen. Tanken bag dialogmødet var at imødekomme spørgsmål inden skoler og institutioner sender deres høringssvar af sted til kommunen. Torben, skoleleder, udarbejder et høringssvar, som sendes til skolebestyrelsen. Bestyrelsen vil supplere skrivelsen med kommentarer for eller imod ledelsens høringssvar. Det store spørgsmål i denne sag, mente flere, var økonomien. Fritidshjemmene menes ikke at have råd til at fuldtidsansætte pædagoger efter behov. Derfor må der findes alternative løsninger. Ved mødet deltog bl.a. BUPL (Danmarks største faglige fællesskab for pædagoger), LFS (Landsforeningen For Socialpædagoger) og Danmarks Skolelederforening. Skolelederforeningen meldte klart ud, at fritidsordningerne skulle under KKFO-ordning. Høringen gik på det pædagogiske og økonomien.

3 Der var skolebestyrelsen enighed om, at høringssvaret fra AFS skulle have et lokalt orienteret fokus med bløde værdier fra skolebestyrelsen. Enkelte i bestyrelsen var bekymret for det fokus, der var på økonomien frem for barnets tarv. Det pædagogiske burde have større fokus. - Andre mente, at det økonomiske aspekt blev nødt til at blive tænkt med i høringssvaret. Det forventes, at ændringerne for fritten vil ske om et par år. Da AFS bygningerne bliver stående, forventer ledelsen, at der vil være en naturlig inddeling af eleverne i bygningerne. Alle lokaler skal i brug. Der vil blive lagt op til et lokalt fællesskab om bygningerne. Høringssvaret vil blive udarbejdet af Torben i weekenden. Efterfølgende vil SB kunne supplere. 4. februar 17:00-19:00 afholdes et ekstraordinært SB-møde, der kun omhandler høringssvaret fra AFS. Pkt. 4: Kort orientering om Sundhedsprofilen, herunder arbejdsgruppe og videre proces Det blev diskuteret, om der skulle være en kanon for sundhedsprofilen, som eleverne skulle følge fra indskolingen og op. Der var enighed om, at der skulle være en fælles kurs for alle, og i den forbindelse skal den nye hjemmeside i spil. Muligvis vil hjælp udefra i form af foredrag om sundhed og bevægelse være en mulighed. Der er mange spændende muligheder, der kan undersøges. Flere havde gode bud. Et bestyrelsesmedlem havde kontakt til sundhedscoachen, Henrik Duur, der muligvis kan hjælpe med foredrag eller et projekt. Anja er med i arbejdsgruppen for sundhedsprofilen. Dato for møde om Sundhedsprofilen bliver en gang efter vinterferien. Punkter fra sidst møde: Pkt. 5: Drøftelse af Principper om faglig fordybelse og lektiecafe indskolingen ved Martin, Torben og ME. Udvalget, der har stået for principperne for lektiecaféen, har rettet principperne med udgangspunkt i lærernes tilbagemeldinger. Vi kan ikke garantere, at lektiecaféen bliver samtidig for alle elever. Derfor er formuleringen blevet blødere i principskrivelsen. Efter et folketingsvalg vil situationen være nemmere at overskue, da vi så ved, om lektiecaféen er obligatorisk for eleverne, mente ledelsen. Der er desuden et medansvar for klubberne i forbindelse med faglig fordybelse og lektiehjælp er der et møde blandt fritterne, hvor de har en faglig drøftelse om, hvad de tænker at gøre mht. faglig fordybelse og lektiecafé.

4 Vi skal her på skolen have en tilsvarende drøftelse om, hvad vi selv gør mht. faglig fordybelse og lektiecafé. Det bedste vi kan gøre er at spørge personalet om, hvad der ville fungere bedst, mente ledelsen. I diskussionen blev det nævnt, at pædagogerne ofte siger, at de ikke kan løse lektiehjælpsopgaven. Der skal derfor mere til end god kommunikation mellem skole, frit og hjemmene. Lektiecaféen skal klares af fagpersoner, der kan dække dansk og matematik hovedsageligt. Det opleves, at de andre fag kan dækkes af samme lærere. Implementering af nye elektroniske hjælpemidler er i gang. Disse hjælpemidler skal fritten også have tilgang til (KMD Education/VOKAL Dette er en ny opgave, som allerede bliver set på. Indholdet af lektiecaféen blev diskuteret, hvor nogen tog afstand fra fritidshjemmets massageundervisning, der ikke virker som faglig fordybelse. Droppet formulering (Slettes fra punkt 2 i principperne): at målrette aktiviteter for elevens faglige niveau. Godkendt formulering til princip for lektiecaféen: Der bør tilstræbes en struktureret ramme i elevens skema. Reglerne for lektiecafé revurderes efter et folketingsvalg. Herefter blev principperne vedtaget. Pkt. 7: Kort opsamling og kommentering på Inklusion ved MR Vi skal finde en ny struktur for inklusionsindsatsen på skolen. MR havde lavet et udkast, der kan kommenteres pr mail inden d Endelig tekst til godkendelse sendes ud inden dette møde. Pkt. 8: Skoleleder indsættelse ved ME, MR: Der er manual for to do til selve arrangementet. ME og elevrådsrepræsentant, lærerrepræsentant skal være med til forberedelsen. Else Sommer (BUF direktør), og Svend Alleslev (områdechef) deltager. ME: Torben og fællesskabet er i centrum på denne dag. VIP er inviteres til 13:00. ME: Vi ønsker at alle elever har fri 13:00. (Det blev godkendt af SB). Der skal laves en drejebog af Gitte, Jens og Merete. MR: Dagen er en teamdag. Et arrangementsudvalg er nedsat (Nina, ME, GIN & JH) for at planlægge aktiviteterne for fejring af indsættelsen af vores nye skoleleder, Torben Bo Højman Jensen. Torben og fællesskabet er i fokus denne dag. Else Sommer (BUF direktør) og Svend Alleslev (områdechef) er inviteret til kl. 13. Aktiviteter for lærere og elever følger over Intra. Det blev godkendt, at alle elever har fri kl. 13:00 denne dag.

5 5. Meddelelser a. Ved formanden Martin: En forælder har trukket sin sag om badning, i forbindelse med idræt, efter god afklaring med ledelse. Carina: Der er blevet sendt en årgangsmail ud til årgangene, der orienterer om valg af årgangsrepræsentanter. Britt ville gerne stå for madbestilling til SB-møderne. Frustration fra en bestyrelsesmedlemssuppleant: Beskeder på Intra skal være mere tydelige, så alle kan følge med i, hvad der tales om. b. Ved ledelsen: JK: Skolegårdsbyggeriet starter 9. februar og slutter i august Der er problemer med dele af finansieringen, hvilket arkitekten, Lene Nielsen, forsøger at få rettet op på. Der er bevilliget DKK ,- og der er pt. et budgetunderskud på DKK ,07. Borgerrepræsentationen vil blive spurgt om bevilling af midler fra overskuddet af regnskabsåret 2014 for Københavns Kommune. Vi vil i ledelsen udarbejde en oversigt over, hvor eleverne skal være under de tre etaper af byggeriet. Sikkerheden er højeste prioritet. Oversigten vil være at finde på Intra inden 9. februar. Bestyrelsen gjorde opmærksom på, at Lene Nielsen altid kunne kontakte bestyrelsen, hvis den kunne hjælpe med skrivelser og lignende mht. at finde de sidste penge til byggeriet. Punkter til næste møde: Film i undervisningen, Forretningsorden.

Afbud: Maike. Pkt. 1: Ordstyrer: Anders Referatet fra sidste møde: Godkendt med følgende rettelser:

Afbud: Maike. Pkt. 1: Ordstyrer: Anders Referatet fra sidste møde: Godkendt med følgende rettelser: Referat fra Skolebestyrelsesmøde 23.2.2017 Tilstede: Britt, Maria, Anders, Malene, Anita, Nizrin, Povl, Morten (medarbejder), Signe(medarbejder), Nina, Sofus (elev), Julie(elev), Josefine (elev),torben(skoleleder),

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat D. 4.11.2014 på Afd. Søagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Søagerskolen Møde nr.:3/2014 Dato: 4.11.2014 Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af skolebestyrelsesmøde d. 15.06.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Møde nr.:8/16-17 Gæster: - Dato: Tid: 18.00 21.00 Dagsordenpunkt 1. God sommer Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 10. december 2015 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 10. december 2015 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 10. december 2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Nina Alleslev, Miki Kalfner, Jonas Alstrøm, Lone Sewerin, Jens Paaske, Frederikke

Læs mere

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Mørkhøj skole Ilbjerg Allé 25 2860 Herlev 26. august 2015 Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 7 onsdag den 26. august 2015 kl. 18.30-21.00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Forældre repræsentanter Kenneth

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse Deltagere Afbud Karsten Kloster, Rikke Toft Johnsen, Marianne Ravn, Torben Madsen, Anita Støve, Else Kirsten Rübner, Rikke Mosekjær Mødedato Lokale Mødeleder Referant

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 PJ Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Dorte, Sanne, Lene & Malene Ledelse: Klaus og

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde, mandag den 7. januar kl

Referat af skolebestyrelsesmøde, mandag den 7. januar kl Referat af skolebestyrelsesmøde, mandag den 7. januar kl. 17.00 20.00 Deltagere: Lisa, Anita, Brit, Malene, Maria, Dorthe (forældrerepræsentanter), Morten, Signe (personalerepræsentanter), Sophus (elevrådsrepræsentanter),

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 23. august 2017 Møde nr. 98 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 23. august 2017 Møde nr. 98 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Onsdag den 23. august 2017 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

Case: Ledelsesmøde på. Kornager Skole

Case: Ledelsesmøde på. Kornager Skole Case: Ledelsesmøde på Kornager Skole Jørgen Søndergaard, Forskningsleder, SFI Det Nationale Forskningscenter for Velfærd Herluf Trolles Gade 11, 1052 København K, E-mail: js@sfi.dk September 2016 Casen

Læs mere

Referat. skolebestyrelsesmøde. tirsdag d. 2. oktober 2012. Nørre Alslev skole

Referat. skolebestyrelsesmøde. tirsdag d. 2. oktober 2012. Nørre Alslev skole Referat skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 2. oktober 2012 Nørre Alslev skole Skolebestyrelsen Nr. Alslev skole Referat for mødet Tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 18.30 21.00 Blad nr. 129 Formandens initialer:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 25. oktober 2012 kl i konferencelokalet afd. Asgård

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 25. oktober 2012 kl i konferencelokalet afd. Asgård 31/10 2012 Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 25. oktober 2012 kl. 18.30 i konferencelokalet afd. Asgård Ordstyrer: Jan R. Hansen Afbud: Ester Duelund (elevrep.) REFERAT: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013

Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013 Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013 Mødt Afbud Fravær. Mødt Afbud Fravær. Anne Sejrskild x Rikke Munkholm x Anderson Christina Vestergard x Louise Mikkelsen x Themsen Mette Dietz x Agnes Bredberg

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen Skolebestyrelsen Brobyskolerne. Møde nr. 5 Skoleåret 2013/ 2014 Deltager: SKB: Berit, Per, Sussie, Camilla, Pernille, Maja D, Maja J. Ansatte: AH, HJE, DB, BL, HG, PM, BN Afbud: GG, Susie, Maja J, Pernille,

Læs mere

Jette Bjerg Brix (Torben Kjær Andersen, 1. suppleant er adviseret), Brian P. Simonsen, elevrådsrepræsentanter fra Bakkevej, Gabelsvej og Skovbrynet.

Jette Bjerg Brix (Torben Kjær Andersen, 1. suppleant er adviseret), Brian P. Simonsen, elevrådsrepræsentanter fra Bakkevej, Gabelsvej og Skovbrynet. REFERAT/DAGSORDEN SB-møde Gabelsvej 28. oktober 2015 kl. 17.30-19.30 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Mikael F. Sørensen, Maria S. Thøgersen, Anja

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Afbud: Forhindrede elever: Anders Petersen Freja Lydiksen Mathilde Rausenberg Emma Zeerow

Afbud: Forhindrede elever: Anders Petersen Freja Lydiksen Mathilde Rausenberg Emma Zeerow SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: tirsdag d. 24.5.2016 Tid: kl. 17.30-19.30 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Marianne Nielsen Gitte Leve Clausen Anita Kallesøe Jørgensen

Læs mere

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole Skolebestyrelsen Sengeløse Skole Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE Mandag d. 8.oktober kl. 1800 2100 i personalerummet Til stede: Søren, Helle, Signe, Mette, Henrik, Venessa, Aslan, Mads, Tina, Ruth, Jens og

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 4. december 2017 kl. 18.00-20.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Skåde Skole Mantziusvej 5, 8270 Højbjerg

Skåde Skole Mantziusvej 5, 8270 Højbjerg Skolebestyrelsesmøde Skåde Skole Tirsdag den 26. august 2014 kl. 17-19:30 Sted: Personalerummet Tilstede: Lars Ole Dybdal, Morten Damgaard, Anette Juhl Winter, Jørgen Schou, Peter Have, Peter Tranders,

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.00-21.00

Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.00-21.00 Bagsværd Skole Bagsværd Hovedgade 62, 2880 Bagsværd Telefon: 39 57 31 00, Fax: 39 57 31 06 E-mail: bagsvaerd@gladsaxe.dk Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.00-21.00 Bagsværd,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Ref skolebestyrelsesmøde nr

Ref skolebestyrelsesmøde nr SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Dato: 0310.18 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Ref skolebestyrelsesmøde nr. 3 Gitte Graatang 2018-19 Onsdag d. 03.10.18, kl. 18.00-21.00 Forældrerepræsentanter:

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/11 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Thorleif Frøkjær, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 26-09-2017 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Michael og Michael Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmødet d. 7. marts 2016 kl

Referat fra skolebestyrelsesmødet d. 7. marts 2016 kl Referat fra skolebestyrelsesmødet d. 7. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Dato: Mandag d. 7. marts 2016 Sted: konferencerummet. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Elisabeth Rokkjær

Læs mere

Maria Romme Evamaria Linnet Søren Black Jensen Vibeke Andersen. Punkt Ejer Formål Referat 1. Godkendelse af dagsorden JHH Dagsorden godkendt

Maria Romme Evamaria Linnet Søren Black Jensen Vibeke Andersen. Punkt Ejer Formål Referat 1. Godkendelse af dagsorden JHH Dagsorden godkendt Mødeforum Dato Tidsrum Sted Referat Skolebestyrelsesmøde 29.01.19 Ordinære møde 17:30-19:30 Personalerummet Referent Ordstyrer Forplejning BIW Formanden Sandwich Mødedeltagere Formand: Jonas Harpsøe Halberg(2b-4b)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Afbud: Marianne Nielsen. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning 1 O Gennemgang af

Afbud: Marianne Nielsen. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning 1 O Gennemgang af SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: onsdag d. 24.2.2016 Tid: kl. 17.00-19.30 Sted: Vadehavsskolen, Egebækvej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Bente Lyngsøe Mette Hager Petermann Vibeke Kamp Jensen Mette Bøge

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 21. AUGUST 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 21. AUGUST 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 21. AUGUST 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Til Børne og Ungdomsborgmester Pia Allerslev, og medlemmerne af Børne- og Ungdomsudvalget

Til Børne og Ungdomsborgmester Pia Allerslev, og medlemmerne af Børne- og Ungdomsudvalget Åbent Brev Til Børne og Ungdomsborgmester Pia Allerslev, og medlemmerne af Børne- og Ungdomsudvalget Vedr.: Amager Fælled Skole og deres store kapacitet udfordringer Kære Pia Amager den 3. april 2017 Tak

Læs mere

Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord

Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord Inviterede: Andreas W. Christoffersen, Christel M. Billeskov

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse Deltagere Karsten Kloster, Rikke Toft Johnsen, Marianne Ravn, Torben Madsen, Anita Støve, Else Thoustrup, Bo Wolff, Kirsten Rübner, Kaastrup, Rikke Mosekjær, Bettina

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Den 10.02. 2015 kl.18.30-21.00 Mødested Skovboskolen, mødelokale K2 Note Der vil være brød, pålæg mv. Dirigent: Linda Andersen Referent: PF Pkt. 1 Godkendelse

Læs mere

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst.

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst. DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 23. maj 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Tved Skole. Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE. Tirsdag d. 4. november 2014 kl

Tved Skole. Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE. Tirsdag d. 4. november 2014 kl Tved Skole Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE Tirsdag d. 4. november 2014 kl. 19.00-21. 30 Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Elisabeth Rokkjær Hammer, Puk Skovgaard Hansen, Pia Buchave,

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl. 17.00-18.30. Storebjerg B3 PJ Kl. 18.30 mødes den nye bestyrelse og konstituerer sig. Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt,

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid 23. marts 2015 klokken 19.00 Møde nr. Møde nr. 24 Mødelokale 82 Åbne sager Lukkede sager 0 Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt Afbud

Læs mere

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt.

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt. Skolebestyrelsen Løgstrup Skole Mødedato: 11. august 17.00 til 19.00 Mødested: Personalerummet Bemærkninger: Fraværende/afbud: Eleverne har endnu ikke valgt repræsentanter., Britt, Nina, Kim DAGSORDEN:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmødet

Referat af skolebestyrelsesmødet Referat af skolebestyrelsesmødet Tid: d. 6. februar 2018, 19.00-21.00 Sted: Mødelokale 3 Mødeleder: næstformand Jakob Pagter Deltagere: Andreas Bach Aaen Formand/forældrevalgt Jakob Pagter næstformand/forældrevalgt

Læs mere

Dato for møde Tidspunkt Sted 15. januar Mølleholmskolen

Dato for møde Tidspunkt Sted 15. januar Mølleholmskolen Skolebestyrelsesmøde ato for møde Tidspunkt Sted 15. januar 2015 17.30 Mølleholmskolen agsorden 0. Godkendelse af dagsorden og referat 1. Meddelelser: Formand Ledelse Medarbejdere H-sporet og SFO Elevrådet

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 26-10-2016 Kl.: 17.30-20.00 Fraværende: Sussie, Lise-Lotte, Michael K, Magnus og Emma Mødeleder: Michael L Referent: Lene Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette?

Læs mere

P E D E R L Y K K E S K O L E N BRYDES ALLÉ 25, 2300 KØBENHAVN S, TLF ,

P E D E R L Y K K E S K O L E N BRYDES ALLÉ 25, 2300 KØBENHAVN S, TLF , Skolebestyrelsesmøde torsdag den 2.februar 17 kl. 17.00-19.00 Dagsorden Deltagere: Zahid Akhtar (ZA), Nathalie Lambert (NL), Frank Thingvad Olsen (FO), Thara Q.Hussein, (TH) Vigdis Finnsdóttir (VF), alle

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag i skolens personalerum

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag i skolens personalerum Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag 25.2.2016 18.30 21.00 i skolens personalerum Tilstedeværende: Bente Wutborg, Carsten Nielsen, René Brændstrup, Michael Eisig, Lene Hygum, Peder Dahl, Gitte Schmidt,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant, næstformand) Denise Robinson

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 28-02-2017 Kl.: 17.00-20.00 Fraværende: Mødeleder: Mads Referent Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato 20. november 2018 Kl. 16.30-18.15 i Personalerummet Ansvarlig Tid Afbud: Pernille, Daniel Annie Anja deltog fra kl. 16.40 Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle 2 B

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Samlet referat for forældremøder vedrørende Kalvebod Fælled Skole, afholdt d. 12. og 14. april 2016.

Samlet referat for forældremøder vedrørende Kalvebod Fælled Skole, afholdt d. 12. og 14. april 2016. KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Område Amager Samlet referat for forældremøder vedrørende Kalvebod Fælled Skole, afholdt d. 12. og 14. april 2016. 20-04-2016 Sagsnr. 2016-0074520 Dokumentnr.

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget : Fredag den 06. december 2013 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 9:30 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Gitte

Læs mere

Skolechefen deltager i et ekstraordinært møde d kl

Skolechefen deltager i et ekstraordinært møde d kl Referat af skolebestyrelsesmøde mandag d. 28.8.2017 kl. 18.15-20.45 i personalerummet på afd. Søndre Tilstedeværende : Fraværende: Carsten Nielsen, elevrepræsentanter fra begge afdelinger, Tina Folsach,

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Mogens. Pernille deltog fra kl. 17.15 Dato 1. juni 2017 Kl. 17-20 Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Bilag til punkt 4 har ikke været

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25/9 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Anders, Ali, Cecilie, Charlotte, Stine, Kim, John, Tine, Thomas, Pia Fraværende: Frank, Troels, Louise, Jens

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: torsdag d. 8. marts 2018

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: torsdag d. 8. marts 2018 Utterslev Skole Mangfoldighed gør stærk lærende fællesskaber læring for fremtiden Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: torsdag d. 8. marts 2018 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand),

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat. Skolebestyrelsesmøde d. 26.04.2017 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag, Pia Markersen, Finn

Læs mere

Skolereform, Spørgeskema til Skolebestyrelsesformænd

Skolereform, Spørgeskema til Skolebestyrelsesformænd Skolereform, Spørgeskema til Skolebestyrelsesformænd Undersøgelse omkring Folkeskolereformen. Velkommen til spørgeskemaet for skolebestyrelsesformænd. 2015 Spørgsmålene handler om din oplevelse af skolebestyrelsens

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag 27-2-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Mosaik Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn David Hunt Morten Enni Cathrine Ingildsen Roar Green Dorthe

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato 30. januar 2017 Kl. 17-20 1 Godkendelse af dagsorden Alle Godkendt. Ansvarlig Tid Referat SR referent Afbud fra Louise, ME og Søren A. Kenneth til stede fra kl. 18:00.

Læs mere

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Referat skolebestyrelsesmøde d. 22.10.2015 17.30-19.30 1. Meddelelser. (30 min.) a. Skolebestyrelsesformanden Gitte træder ud af skolebestyrelsesmedlem. Suppleant Vibeke Damkier overtager posten. Jan takkede

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Dato: Torsdag d. 31. august Tid: Kl Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Dato: Torsdag d. 31. august Tid: Kl Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Torsdag d. 31. august 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Dagsorden samt fremsendte

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl på Fussingsvej

Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl på Fussingsvej Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl. 17.00 på Fussingsvej Deltagere: Kenneth Gøeg (Fu), Sonja Linnet (Fu), Lene Hansen (Spec.), Linda Ballegaard Nielsen (Ki pædagog), Johan Altenburg (Fu),

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

Skoleåret 2017/18 Bestyrelsesmøde SUNDskolen Møde 3 Lokale A Dato 8/ Dagsorden / referat

Skoleåret 2017/18 Bestyrelsesmøde SUNDskolen Møde 3 Lokale A Dato 8/ Dagsorden / referat Dagsorden / referat Ordinære medlemmer: Bo Rasmussen (formand), Merete Pedersen (forældrerepræsentant), Rikke Pyndt (forældrerepræsentant), Lonny Naja Rømer (forældrerepræsentant), Jette Knudsen (forældrerepræsentant),

Læs mere

Referat. af skolebestyrelsesmøde mandag d. 12. september 2016 kl. 19:00-21:30 (mødet blev afviklet onsdag den 21. september)

Referat. af skolebestyrelsesmøde mandag d. 12. september 2016 kl. 19:00-21:30 (mødet blev afviklet onsdag den 21. september) Referat af skolebestyrelsesmøde mandag d. 12. september 2016 kl. 19:00-21:30 (mødet blev afviklet onsdag den 21. september) Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 8/5 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Michael Vendelboe Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde 7. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd. Til Stede:

DRAGØR SKOLE. Møde 7. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd. Til Stede: Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd Møde 7 Skolebestyrelsesmødet Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Troels Kjær

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl. 17.00 20.00 Punkt 1 Tid Ansvarlig Overskrift Godkendelse af dagsorden 17.00 Majbritt Afbud fra Jens, Camille, Tenna, Karen Marie, Mette, Dorthe

Læs mere

Skolebestyrelsens dialogmøde 2014

Skolebestyrelsens dialogmøde 2014 Skolebestyrelsens dialogmøde 2014 Kom og mød din skolebestyrelse! for klasseforældrerådene og øvrige interesserede 23-05-2014 1 Program for i aften Præsentation af skolebestyrelsesarbejdet. Første år i

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Den samlede bestyrelse bortset fra Jane Meller Jespersen var mødt. Lisbeth Lauersen deltog dog kun under behandlingen af punkterne 1-4,

Læs mere

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole Skole Sengeløse Skole Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE tirsdag den 9. juni 2015 kl. 18.30 21.30 i personalerummet Til stede: Ricard Farina, Signe Sørensen, Henrik J Mortensen, Brian Hjermind, Astrid H Larsen,

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 27. september 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 27. september 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 27. september 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Camilla Roed Otte, Nina Alleslev, Daniel Denta, Jens Paaske, Vigga Ørskov

Læs mere

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: onsdag d. 28.10.2015 Tid: kl. 17-19 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Marianne Nielsen Mette Hager Petermann Vibeke Kamp Jensen Søren

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/6 2014. Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl.

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/6 2014. Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl. Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 18/6 2014 Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl. 19) Afbud fra: Peter, Flemming Tilstede: Sted: Ellekildeskolen Punkter til

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Tirsdag d , kl Personalerummet ØST

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Tirsdag d , kl Personalerummet ØST SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 6 2016-17 Tirsdag d. 21.02.17, kl. 18.00-21.00 Personalerummet ØST Dato: 21.2.2017 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde den 22. marts 2018 på Vitaskolen Bohr. Mødetidspunkt: 18:30-21:00. Fourfeldtskolen Vitaskolen Ådalskolen

Skolebestyrelsesmøde den 22. marts 2018 på Vitaskolen Bohr. Mødetidspunkt: 18:30-21:00. Fourfeldtskolen Vitaskolen Ådalskolen Skolebestyrelsesmøde den 22. marts 2018 på Vitaskolen Bohr Mødetidspunkt: 18:30-21:00 Deltagere Forældrerepræsentanter: Mark West, Kasper Just Bonde, Torben Elliot Meyer, Allan Højholdt Villumsen. Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato.

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato. Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl. 18.00-20.00 Bemærk ændret mødedato. STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte:

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Dagsorden og referat. Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi til: Hans, LE, GB, tla, Dorte, Tina. Indskolingens mødelokale

Dagsorden og referat. Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi til: Hans, LE, GB, tla, Dorte, Tina. Indskolingens mødelokale Dagsorden og referat Vedrørende: Skolebestyrelse Mødedato: 08.10.2013 kl. 20.00 Deltagere: Jens, Majken, Søren, Helle, HØ, JEN, ML, Ditte, Ayuub, Andreas, tla Afbud: Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Mandag den 13. marts 2017 kl. 17.00 19.00 på lærerværelset Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Kennet, Michael H., Michael J., Jonas, Trine,

Læs mere