Afbud: Maike. Pkt. 1: Ordstyrer: Anders Referatet fra sidste møde: Godkendt med følgende rettelser:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afbud: Maike. Pkt. 1: Ordstyrer: Anders Referatet fra sidste møde: Godkendt med følgende rettelser:"

Transkript

1 Referat fra Skolebestyrelsesmøde Tilstede: Britt, Maria, Anders, Malene, Anita, Nizrin, Povl, Morten (medarbejder), Signe(medarbejder), Nina, Sofus (elev), Julie(elev), Josefine (elev),torben(skoleleder), Merete (adm leder/ref) Afbud: Maike Pkt. 1: Ordstyrer: Anders Referatet fra sidste møde: Godkendt med følgende rettelser: Side 2 forneden- På borgermødet ( den skrivelse som vi var lige ved at sende) og Torben fremlægger uforståeligt. AVLUs forslag var spørg TJ. Rettelser skrives ind i også i det nye referat fra i dag. Oprindeligt referat: På borgermødet blev der indsamlet forskellige input, og det har Torben og SB modtaget. Martin har haft udarbejdet et følgeskrivelse til inputtet, men da der var uenighed om, hvordan produktet skulle bruges til. Torben fremlægger, hvordan det tegner sig, men det er endnu ikke muligt at fremvise tegninger. Et af AVLUs forslag var, indgår også i arkitekternes forslag, som der lige nu diskuteres. Der er nogle spændende udkast, der diskuteres, hvilket medarbejderne også tænker. Rettet referat: På borgermødet blev der indsamlet forskellige input, og det har Torben og SB modtaget. Martin har udarbejdet en følgeskrivelse til inputtet, men da der var uenighed om, hvad inputtet skulle bruges til bliver følgeskrivelsen ikke sendt videre (Spørg Torben) Torben fremlægger, hvordan byggeriet tegner sig, men det er endnu ikke muligt at fremvise tegninger. Et af AVLUs forslag om placering?? indgår også i arkitekternes forslag, som diskuteres lige nu. Det er nogle spændende udkast, der diskuteres, hvilket medarbejderne også tænker. Pkt 2: Elevråd: Elevrådet er i gang med at planlægge skolebal i næste uge. De mangler pt kun at lave barskema. Det er nyt i år, at skoleballet er fra 5.-9-klasse og ikke fra 4.-9.kl. Baggrunden er antal elever. I elevrådet taler man om at lave 2 skoleballer for de små. Et for 0.-1-klasse med forældre og et for 2.-4.klasse. Når skoleballet er overstået, skal elevrådet tage indsats op omkring indretning og regler i Nordbygningen.

2 Pkt 3 Madskolen ( pkt 4 fra dagsordenen) Bilag- sendt ud med dagsordenen: Faglige mål, madkundskab og didaktik i madskolen. Version 1 Elevrådet har lavet et fint skema over hvordan dagen forløber i madskolen. Skemaet sendes til SB på intra og blev udleveret under mødet. Skemaet blev fremlagt af elevrådet. Skemaet er et vigtigt supplement til de faglige mål. Torben giver oplæg omkring bilaget. Det er oplagt at bruge elevrådets skema. Hvis der kan nikkes til udkastet, så er næste opgave at se hvordan man kan se teorien i praksis. Madkundskabsprøve: Der arbejdes med at udvikle en slags madkundskabsprøve, som eleverne på 8.årgang skal op til. Madkundskab er et valgfag, som AFS ikke tilbyder, men vi kan lave vores egen prøve med et diplom som bevis. Eleverne savner muligheden for at være med til at bestemme menuen/madplanen. Det vil være en god ide med et Årshjul for madskolen. Forslag om, at man kun er væk en dag om ugen, men det er logistisk og fagligt måske umuligt. Det er vigtigt at være alle 5 ugedage i madskolen, fordi der bla. er forskellige menuer. Kan eleverne tage hygiejnebevis? Hvad er reefood-certificat? Vigtigt at fremhæve den gode følelse af fællesskab. Torben har haft møde med lærere og kontoret efter sidste SB-møde. Lærerne har haft forskellige bud og udkastet er udarbejdet efter dette møde. På 8-9.årgang er der mange uger hvor man ikke kan være i madskolen p.g.a. brobygning, praktik. Derfor foreslås det, at man deler klassen i 2 over 2 uger 2 gange om året. Elevrådet foreslår temauge om teori/madkundskab for den halvdel af klassen, som ikke er i madskolen. Det kunne være en spændende ide med teori for den anden halvdel af klassen. Men har man lærerkompetencer til det? Det kunne være godt med en oversigt over emner man kommer igennem i madskolen pr år med henblik på en evt prøve. Lidt snak om hygiejnebevis. Kan elever tage dette? Forslag om at elevrådet er med i madskoleudvalget og kommer ned i køkkenet en gang om måneden. Udkastet godkendes og der arbejdes videre med det. Kokkene i madskolen tager udkastet op og udvalget etableres fra næste skoleår. Skemaet fra elevrådet er med som bilag.

3 Pkt 4 (dagsordenens pkt 3) Økonomi: Bilag blev udleveret på mødet. Merete og Torben fremlægger økonomioversigten. Vi går ud af 2016 med et overskud. Overskuddet skyldes især mange uventede refusioner nogle helt tilbage fra Desuden har vi udvist almindelig tilbageholdenhed på driften. Forklaring på overskuddet skrives ind i noten på bilaget Rammebevilling: Vi bruger flere penge på lønmidler (varme hænder) end vi får bevilling til. De penge tages fra driften. Nyt økonomisystem Kvantum i KK er gået i gang. Kommer til BUF (Børne-og ungeforvaltningen)i september. Opmærksomhedspunkter og prioriteringer i 2017: Vi skal være opmærksomme på løndelen og forbruget der i forhold til alle medarbejdergrupper. Studietur vigtigt at udbyttet beskrives til SB Læringsportaler: P.t. stiger udgifterne/priserne på digitale læremidler voldsomt Byggesag: Selvom byggeriet først starter i 2018 skal vi være opmærksomme på om der kan komme udgifter for skolen i forhold til genhusning. F.eks. flyttekasser, ZOO-kort m.v. Kurser og netværksmøder er vikartunge. Udgiften stiger med flere medarbejdere og flere elever. SB foreslår, at klasserne selv kan tjene nogle penge. Klasserne kunne deltage i nogle projekter og lære at tage ansvar. Elevrådet fortæller om egne erfaringer i den forbindelse. Forslaget kræver en principiel drøftelse i SB og tages op på et selvstændigt punkt. Regnskab og budget godkendes med bemærkning om at tilføje årsag til overskud. Pkt 5. Samarbejde med fritidshjemmet: Punktet er med fordi medarbejdere har henvendt sig til bestyrelsen og til MED-udvalget. Samarbejdet omkring Stærkt samarbejde fungerer ikke tilfredsstillende. Lærerne oplever for mange aflysninger og det er svært at planlægge fælles forløb. På punktet blev der rejst mange spørgsmål og overleveret frustrationer. Torben forklarer, hvad samarbejdet går ud på: Vi har to former for samarbejde med fritidshjemmet og klubberne.

4 Kombinationsansættelser: Vi har 5 pædagoger som er ansat 49% på skolen og 51% på fritidshjem eller klub. Kombipædagogerne har fast skema på skolen. Stærkt samarbejde: Stærkt samarbejde er det konkrete samarbejde mellem fritidshjemmet og skolen. Fritidshjemmet har fået færre åbningstimer, så det har svært at opretholde fuldtidsjob. Man vil arbejde på det gode samarbejde. Udfordringen er ny efter sammenlægningen af fritidshjemmene fra august Ca 3000 timer skal lægges på skolen fra fritidshjemmet mellem 8 og 14. Der er nedfældet aftaler og der har været gode dialoger med Jan. På 0.-2.årgang er aftalen, at pædagogerne deltager på fordybelsesdage og temauger hele dagen. Desuden er der lavet aftaler om fast tilknytning af pædagogerne i de enkelte klasser fordelt på de almundelige skoleuger.. Fritidshjemmet vil gerne involveres og vil gerne komme med fritidspædagogik og det er svært når klassen har f.eks. matematik. TJ har bragt problematikken op i forskellige fora. Det opleves nogle steder som svært at komme i kontakt med pædagogerne. Vigtig med tilhørsforhold og faste forløb, men pædagogerne kan blive forhindrede p.g.a. sygdom, møder m.v. I nogle klasser fungerer samarbejdet godt og i andre ikke. Der findes mål for stærkt samarbejde på BUFs hjemmeside. Desuden har AFS og fritidshjemmet en meget konkret skriftlig aftale. Forklaringen på udfordringerne er måske omstrukturering efter sammenlægningen af fritidshjemmene august Der er også kulturforskelle og udfordringerne med logistik. SB foreslår henvendelse til bestyrelsen og ledelsen på fritidshjemmet om problemet med henblik på at få løst problemet via dialog. Det besluttes at Anders og Malene går videre med emnet og går sammen om en invitation til bestyrelsen på fritidshjemmet. Pkt 6 Femte skolespor: Det har vist sig - siden sidste SB-møde, at selvom man har ændret skoledistriktet, så har vi alligevel fået nye børn til 5 spor. P.t. har vi på kommende 0.årgang 5 klasser med 25 elever i hver. Samtidig har der været klager fra forældre udenfor distriktet som vi ikke har kunnet optage. Der fremlægges et oplæg til en skrivelse til politikerne i BR. SB er meget tilfreds med brevet. Der skal dog findes dokumentation for at der vil mangle 15 skolespor på Amager. Desuden skal der skrives ind, at vi tidligere er blevet lovet, at AFS skal være en 4-sporet skole. Materialet fra AVLUs workshop sendes med som bilag.

5 Anders underskriver og sender brevet til BR-medlemmerne. Pkt 7 Åbne klasser på 0.årgang: Punktet udskydes fordi forudsætninger for punktet var at arbejde med 4 spor. Aktuelt er der på skolen dialog i gang om, hvad vi skal gøre i forbindelse med åbne klasser, når vi også bliver 5 spor næste skoleår. Pkt. 8 Henvendelser fra medierne. Debat og erfaringer med konkret oplevelse med P4 som ringer tidligt om morgenen og beder Torben eller SB medlemmer udtale sig. SB er i tvivl om hvordan man forholder sig. Skal man vende et evt presse- spørgsmål med nogen før man udtaler sig? Pkt. 9 Kursusvirksomhed Udskydes til næste gang, men SB tænker over hvilke kurser man gerne vil deltage i. Hvis der er udgifter forbundet med kurserne skal disse gerne med i skolens budget. Opsamling: Elevplaner Læringsportal: Vi har brugt Educa. Nu er Educa ude og MeeBook er valgt i hele KK. Vi går i gang med at lave en proces for implementeringen. Vi melder ud hvad det betyder for lærere, forældre og elever. Logo: Vi har fået over 100 forslag. Udvalget har holdt møde og udvalgt en del forslag. Grafiker Christina arbejder videre med forslagene og vender tilbage med oplæg i uge 10. Partnerskab: Vi regner med at styrke vores samarbejde med Det Kongelige Teater og Københavns Madhus. Fonden: Vores fond er blevet godkendt. Der skal underskrives på papirer til fondens bankkonto. Sukkerpolitikken: Lærerne vil gerne have sukkerpolitikken op igen. Den har tidligere ligget på Skoleporten, men trænger til revision. Sukkerpolitikken tages op som et selvstændigt punkt på SB SB på kursus d. 6.3: Anita og Britt deltager i kursus i Charlottehaven om mobning, antimobning og klassefællesskaber. Bemærkninger: Spørgsmål: Er der mad nok til 4.årgang?( som spiser i klasserne) Mødet afsluttet klokken 20. Referent Merete Jensen

6 .

Referat af skolebestyrelsesmødet

Referat af skolebestyrelsesmødet Referat af skolebestyrelsesmødet 21.01.2015 1. Valg af ordstyrer Carina Ved mødet deltog: MF (Morten From), ME (Merete Jensen), MR (Maike Raahauge), Martin (formand), Britt, Nina, Cristina, Carina, Malene,

Læs mere

Referat af Møde i Skolebestyrelsen, torsdag den 20. april kl

Referat af Møde i Skolebestyrelsen, torsdag den 20. april kl Referat af Møde i Skolebestyrelsen, torsdag den 20. april kl. 17.00 20.00 Tilstede: Torben, Morten, Signe, Anders, Nina, Nasrin, Anita, Malene, Nina, Maria, Josefine, Julie, Sophus, Merete (referent) Afbud:

Læs mere

Afbud: Lisa (forældrerepræsentant), Amin og Zelan (elevrådsrepræsentanter)

Afbud: Lisa (forældrerepræsentant), Amin og Zelan (elevrådsrepræsentanter) Referat af møde i skolebestyrelsen, mandag den 29. oktober kl. 17.00 20.00 Deltagere: Anders, Anita, Maria, Dorthe, Jason, Brit, Malene, Anne Kathrine (forældrerepræsentanter), Morten, Signe (personalerepræsentanter),

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde, mandag den 7. januar kl

Referat af skolebestyrelsesmøde, mandag den 7. januar kl Referat af skolebestyrelsesmøde, mandag den 7. januar kl. 17.00 20.00 Deltagere: Lisa, Anita, Brit, Malene, Maria, Dorthe (forældrerepræsentanter), Morten, Signe (personalerepræsentanter), Sophus (elevrådsrepræsentanter),

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag den kl på Tune skole, Højen.

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag den kl på Tune skole, Højen. Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 10. december 2015 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 10. december 2015 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 10. december 2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Nina Alleslev, Miki Kalfner, Jonas Alstrøm, Lone Sewerin, Jens Paaske, Frederikke

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag.

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag. REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 15.9.2014 Personalerummet 18.00 21.00 Deltagere Skolebestyrelsen Evt. afbud bedes meddelt til Direkte

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl 1 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Afbud: Bemærk: Jacob, Thomas, Maria, Jytte og Michael (H)øring eslutning rientering (D)røftelse Ordstyrer: Simon

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.00-21.00

Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.00-21.00 Bagsværd Skole Bagsværd Hovedgade 62, 2880 Bagsværd Telefon: 39 57 31 00, Fax: 39 57 31 06 E-mail: bagsvaerd@gladsaxe.dk Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.00-21.00 Bagsværd,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid 23. marts 2015 klokken 19.00 Møde nr. Møde nr. 24 Mødelokale 82 Åbne sager Lukkede sager 0 Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt Afbud

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle, Poul Martin Benita, Thomas, Lene, Finn, Heine, Karina Karin, Jens, Leo Erik Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

Tved Skole. Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE. Tirsdag d. 4. november 2014 kl

Tved Skole. Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE. Tirsdag d. 4. november 2014 kl Tved Skole Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE Tirsdag d. 4. november 2014 kl. 19.00-21. 30 Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Elisabeth Rokkjær Hammer, Puk Skovgaard Hansen, Pia Buchave,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Til stede: Danny, Charlotte, Thorkild, Helena, Christina, Tania, Nadja (kom sent), Karina, Carsten, Laila og Jes Husk

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde den 8. februar 2018

Referat skolebestyrelsesmøde den 8. februar 2018 Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere

Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013

Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013 Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013 Mødt Afbud Fravær. Mødt Afbud Fravær. Anne Sejrskild x Rikke Munkholm x Anderson Christina Vestergard x Louise Mikkelsen x Themsen Mette Dietz x Agnes Bredberg

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den

Referat af skolebestyrelsesmøde den Referat af skolebestyrelsesmøde den 14.3.2018 Deltagere: René Bang, Corinna Hansen, Kaspar Hviid, Bintha Andersen, Ditte Jensen, Klarafine Lildholdt, Lotte Greve, America Crespo, Qasim Sikandar Afbud:

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 13. marts 2017 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 13. marts 2017 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Mandag d. 13. marts 2017 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Nina Alleslev, Daniel Denta, Lone Sewerin, Betina Thorndal Sørensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Jonas

Læs mere

Jette Bjerg Brix (Torben Kjær Andersen, 1. suppleant er adviseret), Brian P. Simonsen, elevrådsrepræsentanter fra Bakkevej, Gabelsvej og Skovbrynet.

Jette Bjerg Brix (Torben Kjær Andersen, 1. suppleant er adviseret), Brian P. Simonsen, elevrådsrepræsentanter fra Bakkevej, Gabelsvej og Skovbrynet. REFERAT/DAGSORDEN SB-møde Gabelsvej 28. oktober 2015 kl. 17.30-19.30 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Mikael F. Sørensen, Maria S. Thøgersen, Anja

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde

Referat skolebestyrelsesmøde Referat skolebestyrelsesmøde Dato og tid: onsdag 7. marts 2018 17.30-19.45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5. Deltagere: Forældre: Jan, Ditte, Tine, Thorbjørn, Lone, Susanne, Sidsel Elever: Astrid Medarbejdere:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 13. december kl. 17:30 20:30 Kort møde 1 time og 20 min Derefter julehygge

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 13. december kl. 17:30 20:30 Kort møde 1 time og 20 min Derefter julehygge Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 13. december kl. 17:30 20:30 Kort møde 1 time og 20 min Derefter julehygge Til stede: Danny, Charlotte, Jacob, Nadja, Kristina, Li, Aiah, Lajla, Lene og Carsten Husk afbud

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 6. februar 2008 kl. 17.30 21.00 (Lisbeth klargør lokalet og Peter giver lagkage) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 4. december 2017 kl. 18.00-20.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 7. juni 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 7. juni 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 7. juni 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Nina Alleslev, Jens Paaske, Miki Kalfner, Tove Lind. Afbud

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt Indkaldt Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Hanne K. Jørgensen, Jesper B. Østergaard, Britta Gernaey, Esben S. Boëtius, Charlotte Villumsen, Mathilde Ilsøe, Asger B. Abrahamsen, Olaf Irgens, Helle E. Breinbjerg,

Læs mere

Dagsorden 19. september 2018

Dagsorden 19. september 2018 Dagsorden 19. september 2018 Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen skal

Læs mere

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl Dagsorden NPS bestyrelsesmøde 14.06.16 kl. 17-18.45 Sted: Lærerværelset på Nørrebro Park Skole. B = beslutning O = orientering D = drøftelse Punkter Motivering Referat Til stede: Henrik, Claus, Katja,

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 27. september 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 27. september 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 27. september 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Camilla Roed Otte, Nina Alleslev, Daniel Denta, Jens Paaske, Vigga Ørskov

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Den 7.10. 2014 kl.18.30-21.00 Mødested Skovboskolen, mødelokale K2 Note Der vil være bød, pålæg kaffe mv. Dirigent: Linda Andersen Referent: Afbud: Jens

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl. 17.00-18.30. Storebjerg B3 PJ Kl. 18.30 mødes den nye bestyrelse og konstituerer sig. Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt,

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 22. maj 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Medlemmer: Afdeling Søndermark: Susanne, Jens-Ole, Kitt, Bo, Poul, Lærke. Afdeling Østre: Lene, Jon, Jørn (repr.

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Referat Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid 27. maj 2015 klokken 19.00 Møde nr. Møde nr. 26 Mødelokale 82 Åbne sager Lukkede sager 0 Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt Afbud

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 23. august 2017 Møde nr. 98 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 23. august 2017 Møde nr. 98 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Onsdag den 23. august 2017 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 23. januar 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 23. januar 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 23. januar 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Tove Lind, Nina Alleslev, Jonas Alstrøm, Christina Grøntved,

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Tirsdag d. 25. april 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde Højvangskolen Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde Mødedato den 15-05-2013 kl. 17.30 til 20.00. Mødested: Personalerummet. 12-05-2013 B = Beslutningspunkt, O = Orienteringspunkt, D = Drøftelse Klokkeskovvej

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde, mandag den 6. februar kl

Referat af skolebestyrelsesmøde, mandag den 6. februar kl Referat af skolebestyrelsesmøde, mandag den 6. februar kl. 17.00 20.00 Deltagere: Lisa, Anita, Malene, Anders, Dorthe, Anne Kathrine (forældrerepræsentanter), Morten, Signe (personalerepræsentanter), Torben,

Læs mere

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Den 10.02. 2015 kl.18.30-21.00 Mødested Skovboskolen, mødelokale K2 Note Der vil være brød, pålæg mv. Dirigent: Linda Andersen Referent: PF Pkt. 1 Godkendelse

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 27. februar 2018 kl I personalerummet

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 27. februar 2018 kl I personalerummet Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 27. februar 2018 kl.18.00 21.00 I personalerummet Tilstede: Victor (elevråd), Bente, Anja, Morten, Mette, Helle, Lisanette, Ditte, Gunni, Rikke, Marcin og Martin 1. Bemærkninger

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 13. oktober 2016 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 13. oktober 2016 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Onsdag d. 13. oktober 2016 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Nina Alleslev, Jonas Alstrøm, Miki Kalfner, Pia Sandager, Frederikke Klok, Betina Thorndal

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand),

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden til mødet d. 25.05.2016 Afd. Boesager Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Afdeling: Boesager Møde nr.:7/2016 Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,, Pia Markersen,

Læs mere

Kenneth N. Benfeldt, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix, Litha

Kenneth N. Benfeldt, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix, Litha DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 15. juni 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix, Litha Skjolden,

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Morten brød: Kokken Referent: CØ Dato: mandag d. 22/9 2016 Tid: 18.30-21.00 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian,

Læs mere

REFERAT. Med afbud: Michael Schjødt, Maja Villemoes, Jørgen Svensson, Lea Duemose 10B, Nana Jungsholm 10A, Uden afbud:

REFERAT. Med afbud: Michael Schjødt, Maja Villemoes, Jørgen Svensson, Lea Duemose 10B, Nana Jungsholm 10A, Uden afbud: EMNE: SKOLE / INSTITUTION: MØDEDATO: DELTAGERE: FRAVÆRENDE: ORDSTYRER: KOPI TIL: UDARBEJDET AF: REFERAT Skolebestyrelsesmøde Søndersøskolen 12. oktober 2010, kl. 19.00 på afd. Søndersø Anja Kiskov Møller,

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 1. marts 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 9.11.2016 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Afd. Søager Møde nr.:3/16-17 Gæster: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag (fra

Læs mere

Referat 14. juni 2016

Referat 14. juni 2016 Referat 14. juni 2016 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Den samlede bestyrelse bortset fra Jane Meller Jespersen var mødt. Lisbeth Lauersen deltog dog kun under behandlingen af punkterne 1-4,

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 02.05 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mandag d. 22. august 2016 19:00 21:00 MØDERERAT 21 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Pia Andersen, Jesper

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Referat. skolebestyrelsesmøde. torsdag d. 4. april 2013. Nørre Alslev skole

Referat. skolebestyrelsesmøde. torsdag d. 4. april 2013. Nørre Alslev skole Referat skolebestyrelsesmøde torsdag d. 4. april 2013 Nørre Alslev skole Skolebestyrelsen Nr. Alslev skole Referat for mødet Torsdag d. 4. april 2013 kl. 18.30 21.00 Blad nr. 182 Formandens initialer:

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 PJ Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Dorte, Sanne, Lene & Malene Ledelse: Klaus og

Læs mere

Afbud: Ditte Jensen, Lotte Greve, Karen Sørensen. Mødeleder: Corinna Hansen Referent: Klarafine Lildholdt

Afbud: Ditte Jensen, Lotte Greve, Karen Sørensen. Mødeleder: Corinna Hansen Referent: Klarafine Lildholdt Referat Skolebestyrelsesmøde den 29.11 2017 Deltagere: René Bang, Corinna Hansen, Kaspar Hviid, Bintha Andersen, Klarafine Lildholdt, America Crespo, Janaki Tuljapurkar, Qasim Sikandar, Rasmus Rubinstein

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Mandag den 13. marts 2017 kl. 17.00 19.00 på lærerværelset Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Kennet, Michael H., Michael J., Jonas, Trine,

Læs mere

Bestyrelsen beslutter, at emnet ikke tages op i dette skoleår. Skolen vurderes ikke at have det nødvendige råderum.

Bestyrelsen beslutter, at emnet ikke tages op i dette skoleår. Skolen vurderes ikke at have det nødvendige råderum. Tilstede: Laila, Elisabeth, Louise, Peter, Helle, Jean, Sussane, Tania Afbud: Annette, Karina, Susanne(forældremøde), Solvor, sys Referent: PB Dagsorden E687: Orientering Meddelelser fra: Elevråd: Madordning,

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 17. august 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Søren Pind Lauritsen Dagsordensansvarlig: Susanne Gade Clausen

Læs mere

Til Børne og Ungdomsborgmester Pia Allerslev, og medlemmerne af Børne- og Ungdomsudvalget

Til Børne og Ungdomsborgmester Pia Allerslev, og medlemmerne af Børne- og Ungdomsudvalget Åbent Brev Til Børne og Ungdomsborgmester Pia Allerslev, og medlemmerne af Børne- og Ungdomsudvalget Vedr.: Amager Fælled Skole og deres store kapacitet udfordringer Kære Pia Amager den 3. april 2017 Tak

Læs mere

Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord

Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord Inviterede: Andreas W. Christoffersen, Christel M. Billeskov

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Christian Brød: Kokken Referent: Kristine Dato: 23/10 2018 Tid: 17.30-20.00 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Christian, Kristine,

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 2. februar 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Dagsorden til mødet i Skolebestyrelsen

Dagsorden til mødet i Skolebestyrelsen Dagsorden til mødet i Skolebestyrelsen Referat er kursiveret under dagsordenspunktet.. Tirsdag den 9. august 2016 kl. 19.00 21.00 i kontorets mødelokale på Sydbyskolen, Parkvej 109 Medlemmer: xxx Fra ledelsen:

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Sundbyøster Skole Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Medlemmer: Anette, Signe, Lasse, Karen Margrete, Sidd, David, Thomas, Michael, Line, Christina, AC, Niels og elever Afbud: Ref.:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl 2015 2014/15 1 Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Malene Blond, William Blond, Sara K. Bønløkke, Theresa Christensen, Claus Nielsen, Preben Christoffersen,

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/ Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afd. Nord

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/ Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afd. Nord SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Tlf. 4477 3960 www.skovlundeskole.dk 28. september 2017 Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/9-2017 Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på

Læs mere

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken Dagsorden og Referat Vedrørende: 20180827 Dagsorden Mødedato: 27082018 Kl 17-20 Deltagere: Mikkel, Emil, Lene, Lise, Mogens, Sille Torben, Louise, Lars, EMØ, BBO, AHA Afbud: Rikke, Henrik Vestskolen Afd.

Læs mere

Dagsorden 17. januar 2017

Dagsorden 17. januar 2017 Dagsorden 17. januar 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/11 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Thorleif Frøkjær, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin

Læs mere

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst.

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst. DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 23. maj 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl på Fussingsvej

Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl på Fussingsvej Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl. 17.00 på Fussingsvej Deltagere: Kenneth Gøeg (Fu), Sonja Linnet (Fu), Lene Hansen (Spec.), Linda Ballegaard Nielsen (Ki pædagog), Johan Altenburg (Fu),

Læs mere