SMS-Service/nyhedsbrev

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SMS-Service/nyhedsbrev"

Transkript

1 På afdelingens hjemmeside kan man finde informationer om bestyrelsen, referater fra bestyrelsesmøder, vagtordning, leje af beboerlokalet, ejendomskontoret på Jagtvej 113 og meget andet. SMS-Service/nyhedsbrev Få en sms ved driftsforstyrrelser, mv. Scan QR-stregkoden og eller tilmeld dig på afdelingens hjemmesiden

2 Ordinært afdelingsmøde Mandag den 14. marts 2016, kl Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Orientering om klimasikring 5. Orientering fra den boligsociale helhedsplan 6. Afdelingsbestyrelsens beretning 7. Behandling af indkomne forslag 8. Godkendelse af bestyrelsens rådighedsbeløb 2014/ Godkendelse af udlejning af beboerlokale 2014/ Fremlæggelse af regnskab 2014/2015 til orientering 11. Fremlæggelse af budget 2016/2017 til godkendelse 12. Valg af 2 medlemmer til afdelingsbestyrelsen 13. Valg af 2 suppleanter 14. Valg af intern revisor og revisor suppleant 15. Eventuelt 10 min. pause efter punkt 7???

3 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstiller Ole Hansen fra LLO

4 2. Valg af referent Nogen frivillige? Ragavan skriver et referat, hvor kun beslutninger fremgår. Referatet skal godkendes af LLO (dirigent).

5 3. Valg af stemmetællere 2-3 frivillige sjæle? Det er heller ikke farligt i år..

6 4. Orientering om klimasikring Kåre Press-Kristensen Chefkonsulent, PKP Regnvandsteknik Tlf / kpk@regnvandsteknik.dk

7 Formål Undgå afstrømning af regnvand til kælderhalse (og kælder) ved større skybrud. Undgå vandpytter, der fryser på gangstier, så der er risiko for personskade om vinteren. Genoprette fliser, der er sunket grundet dårligt bærerlag, så fremkommeligheden øges (særligt for gangbesværede).

8 Metoder

9 Prioritering Alle kælderhalse kan (bør) klimasikres. Alle væsentligt gangarealer på fliser genoprettes, så der ikke opstår vandpytter, hvor folk går. Hvor muligt (rent økonomisk) genoprettes mindre væsentlige gang- og opholdsarealer. Prioriteringen sker efter nivellering og opmåling i tæt samarbejde med ejendomsmesteren og bestyrelsen. Projektet gennemføres i foråret/sommeren.

10 Spørgsmål

11 5. Orientering fra den boligsociale helhedsplan v/ Kasper Sorgenfrei Sekretariatsleder

12

13

14

15

16

17

18

19

20 6. Bestyrelsens beretning 2015/2016 Er omdelt skriftligt til alle beboere. Spørgsmål besvares gerne!

21 7. Behandling af indkomne forslag Forslag A - maksimumramme til individuel modernisering af køkkener. Fastsættelse af maksimumramme til individuel modernisering for budgetåret 2016/2017. I budgetår 2016/2017 foreslår afdelingsbestyrelsen, at der maksimalt kan afsættes kr i lighed med tidligere år.

22 7. Behandling af indkomne forslag Forslag B Kunstprjekt Under Skyen Projektet er estimeret til at koste ca kr., og der er søgt om ekstern finansiering, hvoraf nedenstående bidragsydere har bevilget følgende midler: For at kunne realisere kunstprojektet mangler der kr., som vores afdeling kan bidrag med. Udgifter til strømforbrug (2 x 10W LED) og eventuelt vedligeholdelse påhviler vores afdeling. Bestyrelsens indstilling: Afdelingsmødet tilslutter sig, at der må bruges en maksimal budgetramme på kr. fra konto 115 almindelig vedligeholdelse for at realisere kunstprojektet.

23

24

25 7. Behandling af indkomne forslag Forslag B Kunstprjekt Under Skyen Projektet er estimeret til at koste ca kr., og der er søgt om ekstern finansiering, hvoraf nedenstående bidragsydere har bevilget følgende midler: For at kunne realisere kunstprojektet mangler der kr., som vores afdeling kan bidrag med. Udgifter til strømforbrug (2 x 10W LED) og eventuelt vedligeholdelse påhviler vores afdeling. Bestyrelsens indstilling: Afdelingsmødet tilslutter sig, at der må bruges en maksimal budgetramme på kr. fra konto 115 almindelig vedligeholdelse for at realisere kunstprojektet.

26 7. Behandling af indkomne forslag Forslag C Alternativ affaldsløsning til skakte En rådgiver eller en landskabsarkitekt skal gennemgå relevant lovgrundlag og København kommunes affaldsregulativ. Der skal udarbejdes en rapport med analyser, beregninger, indretningsforslag, myndighedsbehandling samt økonomiske konsekvenser i samarbejde med Vibo s administration i forhold til en ny affaldsløsning. Rapporten skal i første omgang præsenteres for bestyrelsen, og efterfølgende blive fremlagt på et afdelingsmøde (formentlig i 2017) for beboerne. Bestyrelsens indstilling: Afdelingsmødet tilslutter sig, at give bestyrelsen mandat til undersøge alternativ og en bæredygtig affaldsløsning via en rådgiver/landskabsarkitekt, hvor der maksimal må bruges en budgetramme på kr. i honorar - via konto 115 almindelige vedligeholdelse.

27 7. Behandling af indkomne forslag Forslag D tilføjelse til afdelingens vedligeholdelsesreglement I afdelingens vedligeholdelsesreglement er der ingen nærmere bestemmelser om hvor høje træer, hegn og hække må være i haverne. Hensigten med nedstående tilføjelse er, at give nogle bestemte retningslinjer for havernes vedligeholdelse samt eliminere alt for høje elementer der skygger for udendørs belysning. Ejendomskontoret kontrollerer at vedligeholdelsen sker efter ovenstående regler. Skønnes det at en lejer misligholder sine forpligtelser, vil vedkommende modtage en påmindelse om at bringe tingene i orden inden for en rimelig frist. Fører dette ikke til det ønskede resultat, vil vedligeholdelse blive gennemført af afdelingen på lejerens regning.

28 7. Behandling af indkomne forslag Forslag D tilføjelse til afdelingens vedligeholdelsesreglement Bestyrelsens indstilling: Afdelingsmødet tilslutter sig, at tilføje denne tekst i vedligeholdelsesreglementet, under afsnit 5, punkt 3: Hække og træer i haverne må ikke være højere end 180 cm. Hækkene bør være bredere forneden (max. 50 cm.) end for oven (40 cm.) for at undgå, at de tilter. Alle slyngeplanter skal klippes tilbage, hvis de vokser nærmere end 50 cm. fra tage, tagrender og andre steder, hvor de kan bore sig ind i bygninger og forårsage skade.

29 7. Behandling af indkomne forslag Forslag E parkeringstilladelser på vores ejendom Vibo har i sin tid lavet et usmart parkeringstilladelse til sine ansatte og de faste håndværkere. Jævnfør billede nedenfor. Bestyrelsen har fundet ud af via den tidligere ejendomsmester Karsten Rieck, at hans forgænger har uddelt nedenstående parkeringskort til alt og alle. Dette betyder at vores parkeringspladser bliver misbrugt af nogle personer, som ikke har tilknytning til vores boligafdeling. Dette er hverken noget Vibo eller bestyrelsen kan kontrollere. Enhver person med en farveprinter kan lave nedenstående parkeringstilladelse (Vibo-logo er i farve)

30 7. Behandling af indkomne forslag Forslag E parkeringstilladelser på vores ejendom Bestyrelsens indstilling: Afdelingsmødet tilslutter sig, at ovenstående kort afskaffes inden den 11. april Ansatte fra Vibo samt alle håndværkere skal anvende de professionelle løsninger, som Q-Park tilbyder. Køretøjets nummerplade skal være angivet på parkeringstilladelsen, undtagen i de situationer, hvor der anvendes en tidsbegrænset parkeringstilladelse (fx 24 timer).

31 7. Behandling af indkomne forslag Forslag F lukning af vores område Som beboerne har ønsket på afdelingsmødet sidste år (marts 2015), skulle bestyrelsen undersøge mulighederne for at lukke Uffesgade af ind til vores område med hegn/port. Bestyrelsen har taget kontakt til Københavns Kommune, og her mødte vi så den første stejle bakke med en hældning på 22,5%. Kommunen kunne ikke forholde sig til de problemstillinger, som vi fremførte, men de var mere interesseret i at sælge os ideen med etablering af fælles gårdlaug med de nærliggende byggerier. En charmerende tanke men man må også erkende at ingen har ressourcer til at varetage eller administrer et gårdlaug. Hvis vi griber det strategisk an, er der formentlig en chance for at kommunen indvilliger i et samarbejde om vores boligområde. Som området er i dag, er der ingen fordele for os beboere, men det pynter dog på Kommunens visioner om en åben bydel. Til gengæld er ulemperne mange, som nævnt nedenfor:

32 7. Behandling af indkomne forslag Forslag F lukning af vores område Hvis vi griber det strategisk an, er der formentlig en chance for at kommunen indvilliger i et samarbejde om vores boligområde. Som området er i dag, er der ingen fordele for os beboere, men det pynter dog på Kommunens visioner om en åben bydel. Til gengæld er ulemperne mange, som nævnt nedenfor: Fremmede, der efterlader affald, smadret ølflasker på legepladser, mv, selv om de ikke bor i byggeriet. Romaer, der roder i skraldespande og forsøger sig med plat på alle mulige måder. Hundeluftere, der efterlader deres dyrs efterladenskaber. Udefrakommende der tror, at de kan styre området med hashhandel, ubehøvlet og truende adfærd. Graffiti på facader, hegn, mv. Der er brugt over kr. af beboernes penge på udbedring af hærværk de sidste 5 år. Ydermere er der adskillige forsikringssager. Alle de ovennævnte ulemper har indflydelse på vores husleje, og vil have det fremadrettet, hvis der ikke bliver taget nogle initiativer i samarbejde med kommunen.

33

34 7. Behandling af indkomne forslag Forslag F lukning af vores område Bestyrelsens indstilling: Afdelingsmødet tilslutter sig, at give bestyrelsen mandat til at undersøge lukning af vores boligområde med hegn/porte. Når bestyrelsen har undersøgt mulighederne, herunder økonomi og andre forhold, vil bestyrelsen komme med oplæg for beboerne formentlig på et afdelingsmøde i 2017.

35 7. Behandling af indkomne forslag Forslag G beskæring af træer

36 8. Godkendelse af regnskab for bestyrelsens rådighedsbeløb 2014/2015

37 8. Godkendelse af regnskab for bestyrelsens rådighedsbeløb 2014/2015 Bankbeholdning pr. 30. juni 2015 på 3.733,55 kr. overføres til indeværende års rådighedsbeløb. Alle kvitteringer samt bankkonto udskrift kan ses på afdelingens hjemmeside under afdelingsbestyrelse bestyrelsens regnskaber.

38 9. Godkendelse af regnskab for udlejning af beboerlokale 2014/2015

39 Liste over udlejninger med navne.

40 9. Godkendelse af regnskab for udlejning af beboerlokale 2014/2015 Bankbeholdning pr. 30. juni 2015 på ,25 kr. overføres til indeværende års regnskab. Der er allerede på nuværende tidspunkt overført kr. til afdelings regnskab til dækning af udgifter vedr. opsætning af LED-lys i beboerlokalet. Alle kvitteringer, bankkonto udskrift og liste over udlejninger (navne) kan ses på afdelingens hjemmeside under afdelingsbestyrelse bestyrelsens regnskaber.

41 10. Regnskab 2014/2015 til orientering Periode:

42 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

43 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

44 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

45 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

46 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

47 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

48 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

49 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

50 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

51 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

52 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

53 10. Regnskab 2014/2015 til orientering Udspecificering af konto 119 afdelings aktiviteter

54 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

55 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

56 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

57 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

58 10. Regnskab 2014/2015 til orientering

59 10. Regnskab 2014/2015 til orientering Lav niveau for henlæggelser!

60 10. Regnskab 2014/2015 til orientering tilfredsstillende resultat taget omstændighederne i betragtning Årets samt tidligere års overskud vil blive indregnet i budget 2016/2017 med det formål at øge vores opsparing (henlæggelser) til vedligeholdelse.

61 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse Periode:

62 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse Offentlige og faste udgifter 22,27 kr. Nettokapital udgifter 33,77 kr. Variable udgifter 17,06 kr. Henlæggelser i alt 21,99 kr. Ekstraordinære udgifter 5,91 kr.

63 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse

64 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse

65 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse

66 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse

67 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse

68 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse Konto Udvalgte vedligeholdelsesarbejder Affaldsskakte rengøres kr. Vedligeholdelse af varmecentral kr. Flisebelægning kr. Udskiftning af indfatninger i boliger ved fraflytning kr. 3 opgange males kr. Udskiftning af vandmålere i boliger kr. Service affaldslifte kr.

69 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse

70 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse

71 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse

72 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse

73 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse

74 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse

75 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse

76 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse Lejeforhøjelse pr. 1. juli 2016

77 11. Driftsbudget 2016/2017 til godkendelse 920,00 910,00 Huslejeudvikling fra i kr. pr. m 2 911,83 900,00 890,00 880,88 889,66 889,66 889,66 880,00 870,00 860,00 863,64 850, / / / / / /2017

78 12. Valg af to bestyrelsesmedlemmer Der er stærkt brug for frivillige kræfter ;-) Fordele - får medindflydelse og indsigt - Ipad til rådighed (papirløst bestyrelsesarbejde) - en bestyrelsesmiddag

79 13. Valg af to suppleanter Michael Larsen har meddelt sin kandidatur.

80 14. Valg af intern revisor og revisor suppleant Kontrol- og bilagsgennemgang af bestyrelsens regnskaber 1 gang om året typisk ultimo juni/primo juli: Bestyrelsens rådighedsbeløb (budget kr. pr. år) Udlejning af beboerlokale

81 15. Eventuelt Alt kan diskuteres, men intet kan vedtages! Tak for god ro og orden, og tak for i aften! Lad os komme hjem..

82 Nyvalgte!!! Nyvalgte bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, revisorer bedes tage fat i Ragavan..

Forslag A - fastsættelse af maksimumsrammen for budgetåret 2016/2017 til individuel modernisering.

Forslag A - fastsættelse af maksimumsrammen for budgetåret 2016/2017 til individuel modernisering. Forslag A - fastsættelse af maksimumsrammen for budgetåret 2016/2017 til individuel modernisering. Københavns Kommune har fastsat, at afdelingen hvert år i forbindelse med budgettet på det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

SMS-Service/nyhedsbrev

SMS-Service/nyhedsbrev WWW.AFD127.DK Her kan man finde informationer om bestyrelsen, referater fra bestyrelsesmøder, leje af beboerlokalet, ejendomskontoret på Jagtvej 113 og meget andet. SMS-Service/nyhedsbrev Scan QR-stregkoden

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 20. maj 2015

Referat af bestyrelsesmøde den 20. maj 2015 den Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II Dagsorden udsendt af Ragavan den 11. maj 2015 Tilstede: Mounir Sobhie (MS), Sabah El Tawil (SET), Elaine Rasmussen (ER) & Ragavan Rudran (RR) Fraværende med afbud:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 5. oktober 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II

Referat af bestyrelsesmøde den 5. oktober 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II den Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II Dagsorden udsendt af Ragavan den 27. september 2015 Tilstede: Mounir Sobhie (MS), Elaine Rasmusen (ER), & Ragavan Rudran () Gæst: Ejendomsmester Henrik Wieth Fraværende

Læs mere

Formand for afdelingsbestyrelsen Ahmad El-Khaled bød velkommen til afdelingsmødet, hvor 22 husstande var repræsenteret.

Formand for afdelingsbestyrelsen Ahmad El-Khaled bød velkommen til afdelingsmødet, hvor 22 husstande var repræsenteret. 6. februar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Orientering fra den boligsociale helhedsplan 5. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 6. Behandling

Læs mere

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen Til beboerne Referat af den 15. november 2018 Side 1 af 1 2202 SLM 2202 / Lejer 06-11-2018 18:00 06-11-2018 20:00 ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 13. august 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II

Referat af bestyrelsesmøde den 13. august 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II den Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II Dagsorden udsendt af Ragavan den 4. august 2015 Tilstede: Mounir Sobhie (MS), Lissi Kjær (LK), Elaine Rasmussen (ER), Sabah El Tawil (SET) & Ragavan Rudran (RR)

Læs mere

Til alle beboer i VIBO s afdeling 127 Marts 2007. Referat fra ordinært afdelingsmøde

Til alle beboer i VIBO s afdeling 127 Marts 2007. Referat fra ordinært afdelingsmøde Til alle beboer i VIBO s afdeling 127 Marts 2007 Referat fra ordinært afdelingsmøde Til mødet afholdt i beboerlokalet torsdag d 22. februar 2007 kl. 18:30 mødte ca. 20 beboere op. VIBO repræsenteret med

Læs mere

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde Afd. 1-14 Nordhavnsgården Beboerlokalet, Herninggade 2 2100 København Ø Onsdag den 14. september 2011 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 117 - Tirsdag den 13. marts 2012 kl. 18.30

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 117 - Tirsdag den 13. marts 2012 kl. 18.30 Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 117 - Tirsdag den 13. marts 2012 kl. 18.30 Mødt: 21 husstande var repræsenteret. Fra afdelingsbestyrelsen: Anna Birkemose, Susanne Vesterbirk, Liselotte Wienberg

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 4. april 2016 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II

Referat af bestyrelsesmøde den 4. april 2016 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II den Vibo - afdeling 127 Dagsorden udsendt af Ragavan den 27. marts 2016 Tilstede Mounir Sobhie (MS), Simon Andersen (SA), Levent Ökten (LO), Lissi Kjær () & Ragavan Rudran (RR) Gæster Kasper (KSO) fra

Læs mere

Til boligtagerne Den 14. maj 2014 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 23. april 2014 i beboerhuset.

Til boligtagerne Den 14. maj 2014 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 23. april 2014 i beboerhuset. Til boligtagerne Den 14. maj 2014 Afdeling 9 - Eghøj Referat af ordinært afdelingsmøde 23. april 2014 i beboerhuset. Dagsorden: 0. Velkomst Afdelingsbestyrelsesformand Torben Sandgreen bød velkommen til

Læs mere

Bestyrelsens målsætninger Vibo - afdeling 127, Runddelen I & II

Bestyrelsens målsætninger Vibo - afdeling 127, Runddelen I & II Vibo - afdeling 127, Runddelen I & II Drøftet og besluttet på mini-seminar den 11. juni 2015 Bestyrelsen har udarbejdet nogle målsætninger, som skal danne grundlag og være retningsgivende for bestyrelsens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 9. september 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II

Referat af bestyrelsesmøde den 9. september 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II den Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II Dagsorden udsendt af Ragavan den 2. september 2015 Tilstede: Mounir Sobhie (MS), Lissi Kjær (LK), Sabah El Tawil (SET) & Ragavan Rudran, og (RR) Gæster: Lokalpolitiet

Læs mere

viden til dig, der er beboer i fsb forstå dit budget

viden til dig, der er beboer i fsb forstå dit budget viden til dig, der er beboer i fsb forstå dit budget Forstå dit budget Budgettet - det handler om huslejen Et budget indeholder en boligafdelings forventede udgifter og indtægter i det næste år. De to

Læs mere

viden til dig, der er beboer i fsb forstå dit budget

viden til dig, der er beboer i fsb forstå dit budget viden til dig, der er beboer i fsb forstå dit budget Forstå dit budget Budgettet - det handler om huslejen Et budget indeholder en boligafdelings forventede udgifter og indtægter i det næste år. De to

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde i Afdeling Fruehøj

Ordinært afdelingsmøde i Afdeling Fruehøj Til beboere i Afdeling Fruehøj Brorsonsvej 13-63, Herning Grundtvigsvej 22-74, Herning Fruehøjvej 14-38, Herning Herning, den 28/8 215 Ordinært afdelingsmøde i Afdeling Fruehøj Til brug ved det ordinære

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II den Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II Dagsorden udsendt af Ragavan den 17. juni 2015 Tilstede: Mounir Sobhie (MS), Lissi Kjær (LK), Elaine Rasmussen (ER) & Ragavan Rudran () Fraværende med afbud: Sabah

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II

Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II den Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II Dagsorden udsendt af Ragavan den 8. december 2015 Tilstede: Mounir Sobhie (MS), Elaine Rasmusen (ER), Lissi Kjær (LK) & Ragavan Rudran (). Gæst: Ejendomsmester

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Afdelingsmøde torsdag d. 12. september 2013 i afd. 31, Gadager

Afdelingsmøde torsdag d. 12. september 2013 i afd. 31, Gadager Afdelingsmøde torsdag d. 12. september 2013 i afd. 31, Gadager Dagsorden 1. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet 2. Valg af: a. Dirigent b. Stemmeudvalg c. Referent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 18. november 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II

Referat af bestyrelsesmøde den 18. november 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II den Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II Dagsorden udsendt af Ragavan den 10. november 2015 Tilstede: Mounir Sobhie (MS), Elaine Rasmusen (ER), Lissi Kjær (LK) & Ragavan Rudran (). Gæst: Kasper fra den

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 9. maj 2016 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II

Referat af bestyrelsesmøde den 9. maj 2016 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II den Vibo - afdeling 127 Dagsorden udsendt af Ragavan den 2. maj 2016 Tilstede Mounir Sobhie (MS), Simon Andersen (SA), Levent Ökten (LO), Lissi Kjær (), Ulrik Stavnsbjerg, Rasmus Bentsen & Ragavan Rudran

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 23.2.2016 1 2 Der var 64 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 37,9 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 28. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 28. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 7 Mandag den 28. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. 26. februar 2014 kl. 19:00. i Beboerhuset, Ligustervænget 6 A

Ordinært afdelingsmøde. 26. februar 2014 kl. 19:00. i Beboerhuset, Ligustervænget 6 A den 19. februar 2014 Side 1 af 5 1705 BIG 1705 / Lejer 26-02-2014 19:00 26-02-2014 22:00 Til beboerne Hermed fremsendes endelig dagsorden for med følgende dagsorden: Ordinært afdelingsmøde 26. februar

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

rådighedsbeløb, aktivitetsmidler og udlejning af beboerlokale

rådighedsbeløb, aktivitetsmidler og udlejning af beboerlokale værd at vide om rådighedsbeløb, aktivitetsmidler og udlejning af beboerlokale Rådhuspladsen 59 1550 København V Tel 3313 2144 Fax 3314 1260 www.fsb.dk september 2012 rådighedsbeløb, aktivitetsmidler og

Læs mere

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet 2. Valg af: a. Dirigent b. Stemmeudvalg c. Referent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Afdeling 18 og 25 Gundorfslund

Afdeling 18 og 25 Gundorfslund Afdeling 18 og 25 Gundorfslund 1 Dagsorden beboermøde afdeling 18 og 25 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Beboermøde. Afdeling 24

Beboermøde. Afdeling 24 Beboermøde Afdeling 24 Dagsorden beboermøde afdeling 24 Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2011/2012

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 15. september 2015 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 Deltagere Beboere fra 18 lejemål, ejendomsmester Johnny Nielsen, Claus Hansen,

Læs mere

Beboermøde Afdeling 8

Beboermøde Afdeling 8 Beboermøde Afdeling 8 Dagsorden beboermøde afdeling 8 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 15. august 2016 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II

Referat af bestyrelsesmøde den 15. august 2016 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II den Vibo - afdeling 127 Dagsorden udsendt af Ragavan den 7. august 2016 Tilstede Mounir Sobhie (MS), Lissi Kjær (LK), Ulrik Offersen (UO) & Ragavan Rudran (RR) Fraværende med afbud Simon Andersen (SA)

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget. A. Fremlæggelse og beretning for

Læs mere

Afdeling 64, Gandrup. Referat fra afdelingsmødet den 23. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 22 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 64, Gandrup. Referat fra afdelingsmødet den 23. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 22 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/7 Afdeling 64, Gandrup. Referat fra afdelingsmødet den 23. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 22 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Nils

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia

Boligselskabet Futura Fredericia Boligselskabet Futura Fredericia Referat af afdelingsmøde afd. 4506 den 24. april 2013 i fælleshuset, Thygesmindevej 81 Tilstede 14 beboer, Driftschef fra Domea Carsten Nielsen, Næstformand i afd. 4501

Læs mere

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Tilstede: Fra KAB Thomas Blaabjerg Lund TBL Henning Jacobsen HJ Fra Roskilde Nord Boligselskab Leif Tingvad LT Fra afdelingsbestyrelse Grete Andersen GA Connie

Læs mere

1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark.

1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark. Boligorganisationen har hjemsted i Birkerød, Rudersdal Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Fælleshuset i Byagerparken

Fælleshuset i Byagerparken Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 2. maj 2012 Referat: Afdelingsmøde afholdt tirsdag den 24. april 2012 kl. 19.00 i Fælleshuset i Byagerparken 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og referent.

Læs mere

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB VEDTÆGTER for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIG- SELSKAB. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Afdeling 1-1012/1013 Herlevgårdsvej/Herlev Torv Mødedato: 20. september 2011 Sted: Herlev Bygade 92C, mødelokalet Deltagere: Dato og ansvarlig:

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 8 23. MAJ 2019 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af stemmeudvalg DAGSORDEN 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Bredagergården 28.2.2017 1 2 Der var 17 boliger repræsenteret på mødet. På mødet deltog: Fra afdelingsbestyrelsen: Sisse Ewert, Gitte Laursen. Fra administrationen: Torben

Læs mere

1. Formalia: Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg, godkendelse af forretningsorden for afvikling af digitale beboermøder

1. Formalia: Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg, godkendelse af forretningsorden for afvikling af digitale beboermøder Referat fra det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet Afholdt mandag den 24. marts 2014 kl. 19.30 i beboerhuset Der deltog 38 husstande. Derudover deltog: Drift konsulent Dennis Malm, BO-VEST Projektleder

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 19.2.2015 1 Der var 38 boliger repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 19. september 2012 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

Pkt. 3 Orientering fra afdelingsbestyrelsen Formanden får ordet og fremlægger orientering fra afdelingsbestyrelsen, der har følgende hovedpunkter:

Pkt. 3 Orientering fra afdelingsbestyrelsen Formanden får ordet og fremlægger orientering fra afdelingsbestyrelsen, der har følgende hovedpunkter: Afdelingsmøde i Jyllandshuse 29. april 2014 Afholdt den: 24. april 2014 kl. 19:00 i beboerlokalet, Ålekistevej 101 Til stede: Bjørn Ginmann (SLA Landskabsarkitekter), Kåre Press-Kristensen (Ecocon Miljø

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 25. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 25. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 17 Onsdag den 25. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af beboermøde mandag den 14. marts 2016 kl. 19.00 15. marts 2016 Deltagere: 57 husstande, 114 stemmer. Formand Lena Toftlund bød velkommen til mødet

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014

DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014 DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014 Referat fra ordinært fælles afdelingsmøde med afdelingerne 01, 02, 03, 04 og 05, mandag den 22. september 2014 kl. 18.00, hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved Lisbeth

Bestyrelsens beretning ved Lisbeth Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 6. Orientering fra afdelingens teamleder 7.

Læs mere

Nye regler for afdelingsbestyrelsens udgifter og beboerarrangementer

Nye regler for afdelingsbestyrelsens udgifter og beboerarrangementer og beboerarrangementer Bagrund og målsætning Baggrund Ifølge lov om almene boliger må der ikke udbetales løn eller honorar til medlemmer af afdelingsbestyrelser. Bestyrelsesmedlemmer skal dog heller ikke

Læs mere

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Indledning Bestyrelsens årsberetning vil omhandle de vigtigste forhold og beslutninger for perioden 1. januar 2014 til 31. december 2014, samt enkelte sager

Læs mere

SØFRYD. Velkommen til afdelingsmøde, tirsdag den 29. november John Olsen,

SØFRYD. Velkommen til afdelingsmøde, tirsdag den 29. november John Olsen, Velkommen til afdelingsmøde, tirsdag den 29. november 2016 Velkommen til afdelingsmøde 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

Beboermøde Afdeling 22

Beboermøde Afdeling 22 Beboermøde Afdeling 22 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens driftsbudget 2015

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 21. oktober 2014 Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 25. september 2014 kl. 18.30 i Glassalen på Rugvængets Skole

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7 REFERAT AFDELINGSMØDET 06.09.2018 AFDELING 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Egebjerghaven tirsdag den 19. september 2017, kl i Fælleshuset, Egebjerg Bygade 2

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Egebjerghaven tirsdag den 19. september 2017, kl i Fælleshuset, Egebjerg Bygade 2 4. oktober 2017 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17-05 Egebjerghaven tirsdag den 19. september 2017, kl. 17.30 i Fælleshuset, Egebjerg Bygade 2 Deltagere 34 beboere fra 27 lejemål Fra afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede:

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Med stemmeret: Beboere repræsenterede boliger, herunder bestyrelsen. Uden Stemmeret:

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

6340 Kruså. B) - Preben Hansen, Parkvej 8, foreslår at der foretages varmetjek med termisk kamera på boligerne (bilag vedlagt)

6340 Kruså. B) - Preben Hansen, Parkvej 8, foreslår at der foretages varmetjek med termisk kamera på boligerne (bilag vedlagt) AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AFDELING 2, Kruså og Smedeby 6340 Kruså den 18. marts 2012 Beboerne i afdeling 2, Kruså og Smedeby Beboermøde i multisalen, Grænsehallerne, Harkærvej 3a, 6340 Kruså, den 27.

Læs mere

Beboermøde Afdeling 9

Beboermøde Afdeling 9 Beboermøde Afdeling 9 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning for det forløbende år 5. Orientering om regnskab 2013 6. Afdelingens driftsbudget 2015

Læs mere

Materiale til ekstraordinært afdelingsmøde i Bispeparken

Materiale til ekstraordinært afdelingsmøde i Bispeparken Materiale til ekstraordinært afdelingsmøde i Bispeparken Kære medbeboer Mad fra kl.17:30 - Møde fra kl. 18:30 - Der er børnepasning Her er materialet til det ekstraordinære afdelingsmøde. Bispeparkens

Læs mere

1. oktober 2012. Til stede: 45 lejemål, svarende til 90 stemmer

1. oktober 2012. Til stede: 45 lejemål, svarende til 90 stemmer Referat af ordinært afdelingsmøde i Afdeling 37-36 Nordre Munkegård onsdag den 19. september 2012 kl. 17.00 i afdelingens beboerlokaler, Dalstrøget 177, kælderen Til stede: 45 lejemål, svarende til 90

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1.

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 Sted: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. sal Tid: 18.00 21.45 Tilstede: Ole Lund Petersen (OLP), formand, Jesper Dalhoff (JD), næstformand, Hanne Merete

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax Beboere i afdeling 42, Hærtoften Referat fra ordinært afdelingsmøde tirsdag den 25. september 2012, kl. 16.30. Mødet blev afholdt på Rødekro Kro. Deltagere: Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år 3.Fremlæggelse af fordelingsregnskabet for det forløbne

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår.

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår. Beslutningsreferat Ordinært afdelingsmøde: 27. september 2018 Boligorganisation: AKB Lyngby Boligafdeling: Højhuset Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: 62 Mødet er indkaldt med følgende

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 9 14. MAJ 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af beretning for

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 6. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 6. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 6. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 17. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 17. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 17 Onsdag den 17. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården Vedtægter: Vedtægter for Grundejerforeningen Klokkergården. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Klokkergården. Foreningen har hjemsted i Sorø Kommune. Foreningen omfatter ejere af de inden for

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde

Referat af ordinært afdelingsmøde -B15 Til beboerne den xx. juli 2017 Side 1 af 7 3407 MR 3407 / Lejer 27-06-2017 17:00 27-06-2017 20:00 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag kl. 18.30 Restauranten, Lyngby Stadion, 2800 Lyngby

Læs mere

Notat. Beboerdemokrati

Notat. Beboerdemokrati Notat Beboerdemokrati For de fleste, som bor alment, er beboerdemokratiet - det at beboerne har indflydelse på dagligdagen i deres boligområde og også på udviklingen heraf - den naturligste ting i verden.

Læs mere

Til boligtagerne. Den 23. april 2012. Ordinært afdelingsmøde afholdt mandag den 16. april 2012 kl. 19.00 i Beboerhuset.

Til boligtagerne. Den 23. april 2012. Ordinært afdelingsmøde afholdt mandag den 16. april 2012 kl. 19.00 i Beboerhuset. Til boligtagerne. Den 23. april 2012 Afd. 12 Søjlegården. Ordinært afdelingsmøde afholdt mandag den 16. april 2012 kl. 19.00 i Beboerhuset. Referat: 0. Afdelingsbestyrelsesformand Torben Olsen bød velkommen

Læs mere

Beboermøde Afdeling 4

Beboermøde Afdeling 4 Beboermøde Afdeling 4 Dagsorden beboermøde afdeling 4 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om Helhedsplanen 7. Valg af styregruppe

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Budget 2017/2018 og regnskab 2015/2016 i sammendrag. Lejemål Bruttoetage- Antal areal i alt (m2) lejemål Almene familieboliger

Budget 2017/2018 og regnskab 2015/2016 i sammendrag. Lejemål Bruttoetage- Antal areal i alt (m2) lejemål Almene familieboliger Boligforeningen VIBO Afdeling 127 - Runddelen I+II Skæringsdato: 1-1-1983 217/218 og regnskab 215/216 i sammendrag Lejemål Bruttoetage- Antal areal i alt (m2) lejemål Almene familieboliger 21.16 26 Boligoplysninger

Læs mere

Velkommen til jer beboere, også velkommen til Sundby- Hvorup Boligselskabs administration og formand. Igen i år er der et flot fremmøde.

Velkommen til jer beboere, også velkommen til Sundby- Hvorup Boligselskabs administration og formand. Igen i år er der et flot fremmøde. Side 1/8 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 18. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Fra administrationen:

Læs mere

Boligforeningen VIBO. Din ret og din pligt som afdelingsbestyrelse

Boligforeningen VIBO. Din ret og din pligt som afdelingsbestyrelse Boligforeningen VIBO Din ret og din pligt som afdelingsbestyrelse Udgivet af Boligforeningen VIBO den 18. september 2012 Beboerdemokratiet og afdelingsbestyrelsen Beboerdemokratiet er et unikt system

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Formand Margit Kjærgaard Næstformand Morten Egelberg Helle Hardt Friis Bjarne Kristensen Dorte Keller

Læs mere

Samdrift i Urbanplanen

Samdrift i Urbanplanen Samdrift i Urbanplanen Morten Boje Administrerende direktør Boligforeningen 3B Samdrift i Urbanplanen Samdrift i 3B Urbanplanen Processen mod fremdrift Organisering af samdriften Gevinster Refleksioner

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde tirsdag d. 12. november 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Endelig dagsorden

Ordinært afdelingsmøde tirsdag d. 12. november 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Endelig dagsorden Lejerbo afd. 204 d. 4. november 2013 Ordinært afdelingsmøde tirsdag d. 12. november 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5 Endelig dagsorden Udvidet regnskab med bilag kan fås på ejendomskontoret

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Onsdag den 26. april 2017

Afdelingsmøde Afdeling 7. Onsdag den 26. april 2017 Afdelingsmøde Afdeling 7 Onsdag den 26. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere