Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret"

Transkript

1 Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 17:00 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus Fraværende: Line Kraghede Jensen og Claus Mørkbak Højrup Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Projekt fremlæggelse vedr. Højene Hallen og eventuel overgang 2 til selveje 2 Temadrøftelse med s Eliteidrætsråd 5 3 Renovering af svømmehal Hirtshals Idrætscenter 7 4 Budget for Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 10 5 Klitgården, Tversted 13 6 Udmøntning af puljen til vedligeholdelse af Hjørring Hallerne 18 7 Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget - Orienteringspunkter

2 Side P Projekt fremlæggelse vedr. Højene Hallen og eventuel overgang til selveje Resumé Repræsentanter fra arbejdsgruppen vedr. Højene Hallen som selvejende institution har anmodet om at få foretræde for Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget med henblik på at orientere om arbejdsgruppens ønsker vedr. fremtidig drift af Højene Hallen. Fremlæggelsen fra arbejdsgruppen drøftes. Sagsfremstilling Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget behandlede på deres møde 29. februar 2016 principbeslutning vedrørende Højenes Hallens eventuelle overgang til selveje. Referat fra behandlingen af principbeslutningen er vedlagt som bilag 1. På baggrund af, at et flertal af udvalgets medlemmer tilkendegav, at der principielt set var opbakning til, at der kunne arbejdes videre med udarbejdelse af et oplæg til overgang til selveje har en arbejdsgruppen med tilknytning til SHI (Skibsby-Højene Idrætsforening) arbejdet med at beskrive et projekt med overgang til selveje. Arbejdsgruppen er nu så langt i deres overvejelser, at de ønsker foretræde for Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget for at fremlægge status. Arbejdsgruppen har ikke ønsket at fremsende materiale forud for fremlæggelsen, og der er derfor ikke foretaget vurdering af projektet fra forvaltningens side. Lovgrundlag Økonomi Ingen bemærkninger - da projektmaterialet ikke er kendt, kan der ikke beskrives på økonomiske konsekvenser.

3 Der henvises til seneste beregning jf. bilag 1 og bilag 2, hvor der forventes en årlig merudgift for på ca. 0,450 mio. kr. årligt ved overgang til selveje. Beregningen kan alene ses som vejledende, da der siden behandlingen er foretaget rammereduktioner på Hjørring Hallernes driftsbudget, og samtidig er der ikke foretaget sagsbehandling af det projekt, som arbejdsgruppen forelægger. Side 3. Personalemæssige (herunder arbejdsmiljømæssige) konsekvenser Miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser Bilag 1. Principbeslutning fra 29. februar Bilag til principbeslutning fra 29. februar Chefen for By, Kultur og Erhverv indstiller, at arbejdsgruppen vedr. Højene Hallens overgang til selveje fremlægger status på projektet, og at fremlæggelsen drøftes. Beslutning Repræsentanter fra SHI og arbejdsgruppen vedrørende Højene som selvejende hal fremlagde status på deres arbejde. Der blev informeret om følgende punkter: SHI bakker op om arbejdsgruppens arbejde. Bygningsmæssigt er der efterslæb på halvgulv (ca. 1,000 mio. kr.) og tag (anslået 1,500 mio. kr.), som vi skulle drøfte i forbindelse med eventuel overgang til selveje. Omklædningsfaciliteter og ordentligt indgangsparti er væsentligt for positiv oplevelse af hallen. Der ønskes tilbagemelding på vilkår for overgang til selveje i forhold til overdragelsessum/vilkår og økonomi i forbindelse med overgang og finansiering af udvidelse.

4 Orienteringen blev taget til efterretning. Forvaltningen følger op i forhold til aftaler om det videre forløb. Side 4. Line Kraghede Jensen og Claus Mørkbak Højrup deltog ikke i mødet.

5 Side A Temadrøftelse med s Eliteidrætsråd Resumé Temadrøftelse mellem s Eliteidrætsråd og Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget. Eliteidrætsrådet orienterer om deres arbejde. Sagsfremstilling Temadrøftelsen tager udgangspunkt i s Talent- og Elitepolitik, godkendt af Byrådet 26. november Eliteidrætsrådet består af dette års modtagere af elitestøtte. Fra Eliteidrætsrådet deltager Jesper Vinther, Tokon, Peter Munk, S68, Daniel Christensen og Simon Rokkjær fra B75 samt Fritids- og Kulturkonsulent Sine Dam Møller. Lovgrundlag Eliteidrætsloven. Kommunalfuldmagten. Økonomi Der er i 2017 afsat 0,203 mio. kr. som tilskud til foreningers talent- og eliteudvikling. Puljen er målrettet foreninger, der ikke har tilknytning til organisationer med sponsoraftaler. Personalemæssige (herunder arbejdsmiljømæssige) konsekvenser Miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser

6 Bilag Ingen. Side 6. Chefen for By, Kultur og Erhverv indstiller at Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget tager orienteringen til efterretning. Beslutning Eliteidrætsrådet orienterede om deres arbejde, hvor der særligt blev fremhævet følgende punkter og ønsker: Løbende arbejde med elitesportstræf. Ønske om mere kontinuitet i rådets arbejde, fx. ved 2-årige perioder for halvdelen af rådets medlemmer. Idrætsklasser, talenthold som valgfag eller lignende. Ønske om tættere dialog med udvalg/politiske repræsentanter. Revision af politikken udskydes og tages først op i Medlemmer i Eliteidrætsrådet kan også være fra klubber/foreninger, der ikke får støtte fra talent- og elitepuljen, og der kan arbejdes med løbende udskiftning i rådet. Orienteringen blev drøftet og taget til efterretning. Der er åbent for dialog med udvalget, når der er konkrete forslag fra Eliteidrætsrådet. Line Kraghede Jensen og Claus Mørkbak Højrup deltog ikke i mødet.

7 Side Ø Renovering af svømmehal Hirtshals Idrætscenter Resumé Svømmehallen i Hirtshals Idrætscenter har behov for renovering. Udvalget besluttede 23. januar 2017, at der skulle udarbejdes 3-4 scenarier med indhold og pris for renovering af svømmehallen. Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget skal drøfte forskellige scenarier for renoveringen, og beslutte om en renovering skal igangsættes. Sagsfremstilling I forbindelse med udvalgets temadrøftelse om haltilskudsmodellen og kommende renoveringsprojekter i de selvejende haller 23. januar 2017 besluttede udvalget, at der for renoveringen af svømmehallen i Hirtshals Idrætscenter skulle udarbejdes 3-4 scenarier med angivelse af pris og indhold. Samtidig besluttede udvalget, at der i scenarierne også skulle skitseres proces og involvering, så et eventuelt projekt vil kunne løftes på tværs af kommune og lokale interesser. Centerlederen vil på dagens møde forelægge udvalget forskellige scenarier for renovering af svømmehallen i Hirtshals Idrætscenter. I fremlæggelsen af scenarierne er der ikke foretaget vurdering af s eventuelle andel af projektet, hverken vedrørende anlæg eller fremtidig konsekvens for haltilskudsmodellen. Hirtshals Idrætscenter har bedt COWI udarbejde forslag til 4 scenarier for renovering af svømmehallen: light renovering til 0,900 mio. kr. mellem renovering til 1,400 mio. kr. stor renovering til 2,500 mio. kr., og ny svømmehal Renoveringen i de 3 første scenarier består i forskellige niveauer af nedbankning af beton, sandblæsning af armeringsjern, genopbygning af konstruktion, eventuel etablering af katodisk beskyttelse og eventuel renovering af promenadedæk.

8 Udover de skitserede niveauer vil der i de 3 første scenarier ligeledes være behov for renovering af skvulperender til 0,700 mio. kr. og teknisk renovering af vandbehandlingsanlæg til 1,500 mio. kr. Den tekniske renovering er påkrævet, da svømmehallen lige nu kører med dispensation i forhold til vandkvalitetskravene i Bekendtgørelse nr. 918 af 27. juni Dispensationen er givet frem til august Side 8. Dette betyder, at den samlede prisniveau for de 3 første scenarier ser således ud: Light renovering 3,100 mio. kr. Mellem renovering 3,600 mio. kr. Stor renovering 4,700 mio. kr. Lovgrundlag Økonomi Der er ikke foretaget vurdering af s eventuelle andel af projektet, hverken vedrørende anlæg eller fremtidig konsekvens for haltilskudsmodellen. Hirtshals Idrætscenter får i 2017, mio. kr. i driftstilskud under haltilskudsmodellen. Da Hirtshals Idrætscenter har et loft på 2,700 mio. kr. betyder det, at eventuel låntagning eller andet som godkendes til at høre under modellen, maksimalt vil kunne påvirke haltilskudsmodellen med 0,364 mio. kr. Hirtshals Idrætscenter har et mindre overskud i regnskab 2015 og 2014 samt 4 lån, der er godkendt under haltilskudsmodellen. Disse lån udløber i henholdsvis 2024, 2026 og Hirtshals Idrætscenter har desuden en mindre egenkapital. Det er således administrationens foreløbige vurdering, at Hirtshals Idrætscenter vanskeligt vil kunne optage nye lån inden for de nærmeste år. Personalemæssige (herunder arbejdsmiljømæssige) konsekvenser

9 Side 9. Miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser Bilag 1. Hirtshals Idrætscenters resumé af renoveringen. 2. COWI s vurdering af renoveringsbehov. 3. Fotobilag. Chefen for By, Kultur og Erhverv indstiller, at Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget tager stilling til, hvorvidt svømmehallen i Hirtshals Idrætscenter skal renoveres, og et eventuelt niveau for en sådan renovering. Beslutning Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget tager orienteringen til efterretning. Udvalget anmoder om, at der til budgetdrøftelserne udarbejdes et notat, der belyser finansieringskilder til renovering på 4,700 mio. kr., incl. vurdering af konsekvens for efterfølgende kommunale tilskud (haltilskudsmodellen). Line Kraghede Jensen og Claus Mørkbak Højrup deltog ikke i mødet.

10 Side Ø Budget for Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Resumé I henhold til tidsplanen for udarbejdelse af budget for Fritids-, Kulturog Bosætningsudvalgets område lægges der op til drøftelse af opmærksomhedspunkter, der skal behandles i dette års budgetproces. Sagsfremstilling Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget godkendte på mødet 24. april 2017 budgetprocessen for udarbejdelse af budget for udvalgets område. I henhold til tidsplanen er der lagt op til, at der på udvalgets møde skal drøftes opmærksomhedspunkter inden for udvalgets område, som skal bearbejdes/håndteres i dette års budgetproces. Opmærksomhedspunkterne er alle knyttet til institutioner eller aktiviteter, hvor der enten er omlægning i gang eller gennemført ændringer inden for de seneste år. Det er således fælles for opmærksomhedspunkterne, at de er opstået som følge af tidligere budgetbeslutninger eller som følge af, at der er sat nye aktiviteter eller omlægninger i gang. Opmærksomhedspunkter består af følgende: Herregården Odden - anmodning om videreførsel af driftstilskud, der bortfalder i Grafisk Værksted - anmodning om videreførsel af driftstilskud, der bortfalder i Haltilskudsmodellen - opfølgning på tilskudsramme efter udvidelse i Tårs, Sindal, Tannisbugt og Tornby. Dertil kommer anmodning fra Hirtshals Idrætscenter, der fremlægges på udvalgets møde, og eventuel overgang til selveje for Højene Hallen, hvor arbejdsgruppen vedr. overgang til selveje fremlægger projekt på udvalgets møde. Vendelbohus - overgang til foreningsbåret drift - tilbagemelding fra Kulturforeningen Vendelbohus. Opfølgning på de store anlægsprojekter i form af Vendiahallerne, Femhøje Idrætscenter/Bredbånd Nord Arena og Vendsyssel Teater.

11 På mødet sammenholdes opmærksomhedspunkterne med den samlede budgetramme for Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget som oplæg til drøftelse af, hvordan der skal arbejdes videre med de forskellige opmærksomhedspunkter. Som udgangspunkt vil opmærksomhedspunkterne skulle håndteres inden for udvalgets egen budgetramme. Dette betyder, at der skal arbejdes med omprioriteringer indenfor rammen, hvis de forskellige anmodninger og udfordringer skal imødekommes. Alternativt vil der for enkelte af opmærksomhedspunkterne, som bl.a. haltilskudsmodellen, kunne arbejdes med en lavere tilskudsandel, så rammen til haltilskudsmodellen fastholdes. Side 11. Lovgrundlag LBK nr. 769 af 9. juni om Kommunernes Styrelse. Økonomi Personalemæssige (herunder arbejdsmiljømæssige) konsekvenser Miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser Bilag 1. Notat med uddybende beskrivelse af opmærksomhedspunkter og rammeudvikling. 2. Henvendelse fra Grafisk Værksted. 3. Henvendelse fra Herregården Odden. Chefen for By, Kultur og Erhverv indstiller, at det drøftes, hvordan der skal arbejdes videre med de forskellige opmærksomhedspunkter i udarbejdelsen af budget

12 Beslutning Anmodninger fra Herregården Odden og Grafisk Værksted blev drøftet sammen med foreløbig status vedrørende Vendelbohus. Side 12. Forvaltningen skal frem mod mini-budgetseminaret 6. juni 2017 udarbejde oplæg til målretning af det samlede budget incl. forslag til, hvordan anmodninger fra de tre kulturinstitutioner/steder kan imødekommes helt eller delvist. Line Kraghede Jensen og Claus Mørkbak Højrup deltog ikke i mødet.

13 Side Ø Klitgården, Tversted Resumé Den selvejende institution Klitgården i Tversted har anmodet om s godkendelse af ny organisering, og forlængelse eller sletning af rente- og afdragsfrie pantebreve. Der skal tages stilling til, om den nye organisering kan godkendes, og om de rente- og afdragsfrie pantebreve kan forlænges eller slettes. Sagsfremstilling Den selvejende institution Klitgården har fremsendt anmodning om godkendelse af ny organisering, jf. bilag 1. Anmodningen er begrundet i, at det fremgår af vedtægterne for den selvejende institution Klitgården, at en opløsning af institutionen alene kan ske, såfremt giver samtykke hertil, jf. 17 i vedtægterne for den selvejende institution Klitgården. I dag er Klitgården organiseret således, at der sidder et repræsentantskab, bestående af de fleste foreninger i byen. Hver forening har ret til at udpege to medlemmer til repræsentantskabet, men ofte ønsker disse medlemmer ikke at sidde i Klitgårdens bestyrelse, da de i forvejen er engageret i den forening, de repræsenterer. Klitgårdens bestyrelse er således nødsaget til at rekruttere medlemmer til bestyrelsen uden for repræsentantskabet, og det giver af og til lidt uro, da bestyrelsesmedlemmer så ikke er en del af repræsentantskabet, jf. bilag 2. Klitgården ønsker derfor at erstatte den nuværende organisering med oprettelse af en forening, hvor det vil være muligt at tegne medlemskaber, og Klitgården håber derved, at der gennem disse medlemskaber vil være flere, der engagerer sig i aktiviteterne og husets drift. Det er med baggrund i ovenstående, at Klitgårdens bestyrelse ønsker at nedlægge repræsentantskabet, og dermed likvidere den selvejende institution Klitgården, og i stedet oprette en forening med en generalforsamling, hvor det er muligt for medlemmerne af foreningen at stille op til valg til bestyrelsen, jf, bilag 3.

14 Såfremt vælger at give samtykke hertil og godkender oprettelsen af den ny Forening Klitgården, vil der ske et ejerskifte. Ved ejerskifte har en forkøbsret til ejendommen. Det vurderes ikke, at det er relevant at tage konkret stilling til forkøbsretten, da ejerskiftet udelukkende er forbundet med ønsket om en ny organisering af driften af Klitgården. Såfremt kan godkende en ny organisering, indstilles det derfor, at forkøbsretten videreføres uændret. Side 14. I forbindelse med ejerskifte skal der desuden tages stilling til, om to rente- og afdragsfrie pantebreve på henholdsvis, kr. og kr. kan overføres til den ny forening Klitgården. Pantebrevene forfalder ved ejerskifte, og der skal derfor foretages fornyet godkendelse af pantebrevene i forbindelse med godkendelsen af den nye organisering. Supplerende baggrundsinformation I 2011 modtog en henvendelse fra den selvejende institution Klitgården, og i 2012/2013 bistod med en proces, hvor der blev kigget på fremtidige muligheder for udvikling af Klitgården i Tversted. Den selvejende institution har siden da arbejdet i flere etaper med en energirenovering af bygningens klimaskærm, med at får nye og flere aktiviteter ind i huset, samt arbejdet med en eventuel ændring af den fremtidige organisering, jf. bilag 1. Aktiviteterne Efter processen i 2012/2013 blev der nedsat forskellige arbejdsgrupper, og der er i dag følgende aktiviteter/arrangementer: En velfungerende gruppe er husets pedelkorps, bestående af omkring 20 efterlønnere og pensionister, der står for meget af den daglige rengøring og småreparationer i huset. Det er ligeledes skabt et socialt netværk, hvor der til samlingerne indledes med en times social samvær og efterfulgt af en times frivilligt arbejde. Der er desuden planer om at udvide samlingerne med ½ times bordtennis. Derudover hjælper de til ved arrangementer, som at stå for cafeen, uddeling af tryksager mm. Flere af dem er tilflyttere, og får på denne måde et netværk i byen. Opstart af en ungdomsklub primært for klasse med en månedlig klubaften, med deltagelse af omkring 30 unge hver gang. I efteråret 2016 opstod en voksenklub, der nu er ved at ændre sig til fællesspisning en gang om måneden. Der deltager omkring 50 personer, hvoraf flere er børnefamilier. Lokalhistorisk Arkiv er flyttet ind på Klitgården. De holder åbent hver mandag eftermiddag, samt nogle aftener i årets løb, og det er med til at

15 skabe mere liv i huset. har en lejekontrakt med Den selvejende institution Klitgården omkring lokaler til Lokalhistorisk Arkvis aktiviteter i huset, som overflyttes til den nye forening ved godkendelse af organiseringen. I de seneste 3-4 år er der hver mandag et pilates/yogahold i salen. Jazzy Days er efterhånden blevet en fast gæst på Klitgården i uge 41 og uge 42, og holder nu også den årlige medhjælperfest, generalforsamling og andre arrangementer, som eksempelvis sidste års "Jazz & Food" på Klitgården. Side 15. Derudover arbejder et udvalg under Tversted Borger- og Turistforening på etablering af et skateranlæg, og er tæt på at komme i mål med økonomien for projektet. Der arbejdes på, at skateranlægget placeres i umiddelbar nærhed af Klitgården, så man kan benytte klublokalerne og toiletterne på Klitgården i forbindelse med aktiviteterne. Generelt gælder det, at der er stigende opmærksomhed på, at det er vigtigt at holde fokus på nødvendigheden om at stå sammen om Klitgården, som byens fælles samlingssted. For nylig var alle byens foreninger samlet for at tale om, hvordan man hjælper og bruger hinandens kompetencer bedre, og hvilke arrangementer man kan lave sammen. Flere af disse arrangementer får base på Klitgården. Lovgrundlag Kommunalfuldmagten. Økonomi Den selvejende institution Klitgården har to pantebreve på henholdsvis kr. og på kr. Lånene er rente- og afdragsfrie og forfalder til indfrielse ved ejerskifte, jf. bilag 5. Pantebrevet på kr forfalder i sin helhed 1. juli Som sikkerhed for lånene gives første prioritets panteret i matr. Nr. 36 u, Tversted by, Tversted, af areal m²., beliggende Østervej 10, Tversted.

16 Såfremt pantebrevene overdrages til den nye Forening Klitgården er der en forudgående praksis for, at i lignende sager vedrørende forsamlingshuse har forlænget løbetiden. Der har ikke tidligere været præcedens for, at afskriver sine tilgodehavender i forsamlingshuse, ud over ved likvidation og konkurs af foreninger. Det vurderes ikke, at der er grundlag for en afskrivning i det konkrete tilfælde, da der er tale om, at aktiviteten videreføres i en ny organisering. Side 16. Med udgangspunkt i hidtidig praksis vedrørende forsamlingshuse, Klitgårdens økonomiske situation og med den stillede sikkerhed foreslåes det, at pantebrevet på kr. forlænges til 1. juli For pantebrevet på de kr. foreslås det, at pantebrevet føres over i den nye organisering med samme frist som det andet pantebrev, og at der dermed skal ske genforhandling 1. juli Personalemæssige (herunder arbejdsmiljømæssige) konsekvenser Miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser Bilag 1. Klitgården, henvendelse. 2. Vedtægter Udkast til nye vedtægter for Foreningen Klitgården. 4. Revideret regnskab Klitgården - 2 pantebreve.

17 Direktionen indstiller, at opløsningen af Den selvejende Institution Klitgården godkendes, at nuværende aftaler overføres til den nye Forening Klitgården, og herunder godkender den nye Forening Klitgården, at forkøbsretten til bygningen fastholdes og overføres til den nye organisering, at med udgangspunkt i hidtidig praksis ikke sker afskrivning af den nuværende pantebrevsgæld, at de to rente- og afdragsfrie pantebreve overføres til den nye Forening Klitgården, og at de rente- og afdragsfrie pantebreve forlænges til ultimo 2025, hvorefter der skal foretages genforhandling af vilkårene. Side 17. Beslutning Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget anbefaler indstillingen. Line Kraghede Jensen og Claus Mørkbak Højrup deltog ikke i mødet.

18 Side Ø Udmøntning af puljen til vedligeholdelse af Hjørring Hallerne Resumé Der er i budget 2017 afsat en anlægspulje på 1,100 mio. kr. til vedligeholdelse af Hjørring Hallerne. Administrationen har i henhold til den 15-årige vedligeholdelsesplan, samt løbende opståede behov, udarbejdet forslag til disponering af puljen for i år. Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget skal tage stilling til udmøntningen af puljen. Sagsfremstilling Med udgangspunkt i vedligeholdelsesplanen for Hjørring Hallerne og ud fra løbende opståede behov for at vedligeholde og udbedre forhold vedrørende tilgængelighed, energi og arbejdsmiljø er der lavet forslag til disponering af vedligeholdelsespuljen for Hjørring Hallerne. Der er i den foreslåede disponering taget udgangspunkt i følgende principper: at der skal være midler til rådighed til akutte udbedringsbehov begrundet i sikkerhed, arbejdsmiljø og tilgængelighed, at faciliteterne skal fremtræde i god stand og sikre gode rammer for udøverne, og at opdatere idrætsfaciliteter ud fra behov, der er begrundet i krav fra de idrætslige organisationer, så mulighederne for at afvikle stævner og turneringer fastholdes. I år planlægges der udført følgende tiltag: Allerede udmøntet fra puljen kr. Hjørring Stadion - forbedring af faciliteter, Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 15. februar Til udmøntning Bagterp Hallen, ny varmepumpe i redskabsrum Der sidder i dag gamle nedslidte el-radiatorer. Derfor ønskes der en udskiftning til mere energibesparende varmepumper

19 Lundergårdhallen, udskiftning af 300 m² flisebelægning foran hovedindgang Flisebelægingen er i en dårlig forfatning med frostsprængninger overalt, som har forårsaget større og mindre huller i fliserne. Der er risiko for, at man kan snuble på belægningen Side 19. Lundergårdhallen, lakering halgulv Den nuværende lakering er slidt ned, og andre steder er lakken skallet af Vandhuset, konkurrencebøjler startskamler Vandhuset har fået nye startskamler, som imødekommer stort set alle krav omkring afvikling af stævner og tidtagning, men ifm. afvikling af stævner med rygsvømning har man behov for, at der bliver monteret startbøjler til denne disciplin Vandhuset, nye riste over skulprender rest ved øvrige bassiner Der er tidligere givet bevilling til udskiftning af riste over skulprender ved det store bassin. Nu søges der midler til udskiftning af riste over skulprender ved de øvrige bassiner i Vandhuset Vendelbohus, ny gulvbelægning i Olaistuen Det forventes, at rummet i fremtiden formentligt vil komme til at huse flere kor, som kræver mere lyddæmpning, end der p.t. er i rummet Bjergbyhallen, ny varmepumpe i redskabsrum Der sidder i dag gamle nedslidte el-rediatorer. Derfor ønskes der en udskiftning til mere energibesparende varmepumper Højene Hallen, lakering gulv Den nuværende lakering er slidt ned, og andre steder er lakken skallet af Vendiahallen, belægning trapper Der ønskes linoleumsbelægning på trapperne ned til selve idrætshallen. Der er i dag kun en ru epoxy maling, som er meget svær at rengøre Vendiahallen, udvidelse af indskudt dæk i redskabsrum Håndbold, volleyball og basketball er i en rivende udvikling og kræver derfor i fremtiden mere plads til redskaber, tøj og rekvisitter mm

20 Side 20. Kunstgræsbanen, opgradering af lysanlæg Superligaen, 1. division og Eliteungdom i fodbold kræver i vinterperioden en erstatningsbane for eksempelvis Bredbånd Nord Arena. Hjørring Kommune stiller i dette tilfælde kunstgræsbanen til rådighed. Der kræves i denne forbindelse et minimum lysniveau på 250 lux, for at der kan afvikles disse kampe på erstatningsbanen (se bilag 1) Kunstgræsbanen, Infill af granulat til forlængelse af nuværende tæppes levetid Kunstgræsbanen står til at få udskiftet græstæppet, men i forbindelse med et eksternt konsulentbesøg i efteråret 2016, blev der foreslået en granulat-infillning, som gør, at græstæppets levetid kan forlænges for resten af sæsonen 2016/2017 og den forestående sæson 2017/ Hjørring Stadion, ekstra i forbindelse med ombygning af stadion til UEFA-kamp, sikkerhed Der er givet en bevilling på kr. til div. forbedringer, men efterfølgende blev der forlangt yderligere flytning af hegn, som gjorde at udgiften steg med kr Løbende tiltag i forhold til arbejdsmiljø, sikkerhed, energi og tilgængelighed Udover de konkrete opgaver, ønskes den resterende del af bevillingen på kr. udmøntet til løbende tiltag. De afsatte vedligeholdelsesbeløb under de enkelte haller er ikke tilstrækkelige til at bevare standarden i bygningerne. For at supplere vedligeholdelsesbudgetterne, og for at administrationen kan handle hurtigt, hvis der opstår skader, ønskes der afsat kr. til arbejdsmiljø, sikkerhed, energi og tilgængelighed I alt Lovgrundlag Lov om kommunernes styrelse.

21 Side 21. Økonomi Med frigivelsen af restbevillingen af det afsatte rådighedsbeløb på 1,100 mio. kr. er der yderligere en ikke frigivet bevilling på 0,394 mio. kr. tilbage fra Bevillingen søges ved regnskabsafslutningen overført til 2018, hvor den skal supplere den afsatte bevilling, da der i 2018 er behov for udskiftning af et halgulv i Højene Hallen på 0,900 mio. kr. Personalemæssige (herunder arbejdsmiljømæssige) konsekvenser Miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser Bilag 1. beskrivelse af krav til lys på kunstgræsbane. Chefen for By, Kultur og Erhverv indstiller, at de oplistede opgaver igangsættes, at der, såfremt udvalget godkender forbedringerne, meddeles anlægsudgiftsbevillinger på samlet 0,975 mio. kr. i henhold til listen i sagsfremstillingen, og at bevillingen finansieres af den allerede frigivne anlægsbevilling til vedligeholdelse af Hjørring Hallerne. Beslutning Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget godkender indstillingen. Line Kraghede Jensen og Claus Mørkbak Højrup deltog ikke i mødet.

22 Side A Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget - Orienteringspunkter 2017 Orientering fra formanden Intet. Orientering fra medlemmerne Om flot arrangement vedrørende "Den stille inklusion". Orientering fra By, Kultur og Erhverv Om henvendelse fra Hirtshals Rideklub. Chefen for By, Kultur og Erhverv indstiller, at Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget godkender indstillingen. Beslutning Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget godkender indstillingen. Line Kraghede Jensen og Claus Mørkbak Højrup deltog ikke i mødet.

23 Side 23. Underskrifter Sven Bertelsen John Robert Larsen Børge Bech Michael Vajhøj Claus Mørkbak Højrup Line Kraghede Jensen Bjarne Mølgaard

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:20 Mødested: Femhøje Idrætscenter, Lokale

Læs mere

Åben tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åben tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åben tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 17:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15.15 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 13:30 Mødested: Elektronisk møde Fraværende:

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 12:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15.30 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:40 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:00 Mødested: Vendsyssel Teater Fraværende:

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15.30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

3. Principbeslutning omkring Højenehallen som selvejende institution

3. Principbeslutning omkring Højenehallen som selvejende institution 04.04.00-P00-4-15 3. Principbeslutning omkring Højenehallen som selvejende institution Resumé Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget skal tage stilling til Højenehallen som selvejende institution, og

Læs mere

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:50 Mødested:

Læs mere

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 17:25 Mødested: Rådhuset, mødelokale

Læs mere

Åbent referat tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:15 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Hjørring Kommune. Notat By, Kultur & Erhverv

Hjørring Kommune. Notat By, Kultur & Erhverv Hjørring Kommune Notat By, Kultur & Erhverv 31-08-2017 Side 1. Sag nr. 04.04.00-P00-4-15 Uddybende svar på de 6 spørgsmål i henvendelse fra Arbejdsgruppen for overdragelse af Højene Hallen fra kommunal

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15.45 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2018-2021 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:30 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Mødelokale 469, 4. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Referat Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning

Referat Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Referat Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget 2018-2021 Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 10:30 Mødested: Helhedstilbuddet,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:20 Mødested: Femhøje Idrætscenter, Lokale 6 Fraværende:

Læs mere

Referat Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning

Referat Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Referat Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget 2018-2021 Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 12:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:10 Mødested:

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: 20.01.05-P20-1-15

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Den samlede status for udvalgets område er gengivet nedenfor i tabel 1 og uddybes efterfølgende for de enkelte områder. Forbrug pr. 30.

Den samlede status for udvalgets område er gengivet nedenfor i tabel 1 og uddybes efterfølgende for de enkelte områder. Forbrug pr. 30. Hjørring Kommune Sag: 00.30.14-Ø00-22-16 Dato: 07-11-2016 Økonomirapport pr. 30. september 2016 for Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Der foreligger økonomirapport for perioden 1. januar-30. september

Læs mere

Åben dagsorden Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning

Åben dagsorden Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Åben dagsorden Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget 2018-2021 Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Helhedstilbuddet,

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets nettodriftsbudget udgør i alt 94,067 mio. kr. Dette beløb anvendes indenfor områderne: Haller og bygninger Biblioteker Museer

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets nettodriftsbudget udgør i alt 92,030 mio. kr. Dette beløb anvendes indenfor områderne: Haller og bygninger Biblioteker Museer

Læs mere

Mødedato: 10. september 2019 Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Mødedato: 10. september 2019 Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Side 1. Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. 19:40 Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende:

Læs mere

Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. 20:00 Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende:

Læs mere

Sbsys dagsorden preview

Sbsys dagsorden preview Side 1 af 6 04.21.05-P20-1-10 4. Byens Hus i Vrensted - status og frigivelse af bevilling Resumé Der foreligger en status på projektet Byens Hus i Vrensted og Økonomiudvalget skal tage stilling til bevilling

Læs mere

Åben dagsorden Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben dagsorden Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben dagsorden Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rådhuset, mødelokale

Læs mere

file://fil-adm-02/programdata$/sbsys/temp/d1nikba/dagsorden/preview.html

file://fil-adm-02/programdata$/sbsys/temp/d1nikba/dagsorden/preview.html Side 1 af 8 Indkaldelse Mai-Britt Beith Jensen Ivan Leth Børge Bech Line Kraghede Jensen John Robert Larsen Tim Jensen Helmuth Zickert Erik Vadsager Sven Bertelsen Dan Andersen Louise Bilde Hvelplund Vibeke

Læs mere

Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 1130 Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale

Læs mere

Åben dagsorden Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben dagsorden Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben dagsorden Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Dana Cup Academi, Børge

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring

Læs mere

Referat af Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat af Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat af Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 19.15 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 1. sal Claus Mørkbak Højrup,

Læs mere

Referat Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Referat Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Referat Arbejdsmarkedsudvalget 2014-2017 Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 11:30 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets nettodriftsbudget 2018 udgør i alt 93,897 mio. kr. Dette beløb anvendes indenfor områderne: Forvaltningen Haller og bygninger

Læs mere

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:20 Mødested: Mødelokale 122,

Læs mere

Referat Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Referat Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Referat Arbejdsmarkedsudvalget 2014-2017 Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 11:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Ekstraordinært - Elektronisk møde Fraværende: Følgende sager

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 17:15 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:30 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Hjørring

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2018-2021 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Ekstraordinært - Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Åben referat Børne-, Skole- og Uddannelsesudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben referat Børne-, Skole- og Uddannelsesudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben referat Børne-, Skole- og Uddannelsesudvalget 2014-2017 Børne- og Undervisningsforvaltningen Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 10:15 Mødested: Rådhuset, mødelokale

Læs mere

1. Svendborghallerne... 1 2. DGI-hus i Svendborg - Juni 2007... 2

1. Svendborghallerne... 1 2. DGI-hus i Svendborg - Juni 2007... 2 Tillægsdagsorden Udvalget for Kultur og Planlægning's møde Mandag den 11-06-2007 Kl. 12:00 Udvalgsværelse 3 Deltagere: Morten S. Petersen, Niels Høite Hansen, Ulrik Sand Larsen, Per Ulrik Jørgensen, Bruno

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:45 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18.00 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 1. sal Børge Bech, Claus Højrup,

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2018-2021 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:45 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Åben tillægsdagsorden, referat Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben tillægsdagsorden, referat Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Side 1. Åben tillægsdagsorden, referat Arbejdsmarkedsudvalget 2014-2017 Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 12:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Vedtaget budget

Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Vedtaget budget I mio. kr. Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Overførsel Korr. pr. 31. Afvigelse korrigeret til 2018 Budget december Heraf overførsel til 2019 (+) = merforbrug (+) = merforbrug (-) = mindreforbrug

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Åben tillægsdagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Åben tillægsdagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Åben tillægsdagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 10:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:45 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: R-122 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30.

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 31 Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. Medlemmer: Formand Flemming

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:10 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 001. Til orientering - Kommunale haller i Aars - evt. ny organisering 3 002. Til orientering

Læs mere

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: R-329 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst

Læs mere

Følgende sager behandles:

Følgende sager behandles: Referat - Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:00 Mødet afsluttet: kl. 18:15 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 049, Stuen,

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 31 ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2008, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 26. november 2008 Side: 2 Fraværende: Ingen Tessa Gjødesen

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. september 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-16:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat Dato 29. august 2014 Mødetidspunkt 17:00 Sluttidspunkt 18:04 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 1, Vordingborg Rådhus Eva Sommer-Madsen (formand), Else-Marie Langballe

Læs mere

Åben referat Ældrerådet

Åben referat Ældrerådet Åben referat Ældrerådet Side 1. SÆH-sekretariatet Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. 11:30 Mødested: R-122 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Deltagere:, Lars Poulsen, Peter Sebastian Petersen, Torsten Sonne Petersen, Hanne Grangaard Fraværende: Torsten Sonne Petersen Bemærkninger:

Læs mere

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:00 Mødet afsluttet: kl. 11:35 Mødested: R-329 - Høringsmøde Budget Fraværende: Bodil Kjær Bemærkninger

Læs mere

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN 2016-2019 Afdeling/område Kultur, natur og fritid

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN 2016-2019 Afdeling/område Kultur, natur og fritid Kultur- og fritidsudvalget Kultur, natur og fritid PH 4. maj 2015 Projektnavn: Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv. Renovering af Pedersens Hus Funktion: 3.35.60 X Nyt forslag Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv

Læs mere

Ompl. + Till.bev. + Gen.bev. Korrigeret budget Bosætning 0% Haller og bygninger mv. 29% Biblioteker 34%

Ompl. + Till.bev. + Gen.bev. Korrigeret budget Bosætning 0% Haller og bygninger mv. 29% Biblioteker 34% HJØRRING KOMMUNE REGNSKAB Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Mio.kr. Budget Ompl. + Till.bev. + Gen.bev. Korrigeret Regnskab Afvigelse korrigeret Heraf overføres til 2017 Fritid og kultur 92,897 3,213

Læs mere

Hedensted Kommune. Referat. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Mødedato: 1. februar Mødetidspunkt: Kl. 17:00. Mødelokale 4 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Referat. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Mødedato: 1. februar Mødetidspunkt: Kl. 17:00. Mødelokale 4 Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Mødelokale 4 Hedensted Rådhus Deltagere:, Hans Vacker, Allan Petersen, Torsten Sonne Petersen, Hans Henrik Rolskov Fraværende: Bemærkninger: Sidetal: 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale: Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Fraværende: Carsten Dinsen Andersen Gruppemøder: 20. februar 2006 19 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. marts 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Ole Jespersgaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet 4. marts 2019 Side 1. Mødedato: 4. marts 2019 Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 10:30 Mødested: R-428 Fraværende: Lene Smidstrup og Mogens

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 21-04-2010, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget PROTOKOL Onsdag den 21 april 2010 kl 08:30 afholder Kultur- og Fritidsudvalget møde i Byhistorisk Samling,

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:45 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Budgetoplæg

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Budgetoplæg Sag: 00.30.10-Ø00-1-16 Dato: 17-08-2016 Hjørring Kommune Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Budgetoplæg 2017-2020 1. Indledning Budgetoplæg 2017-2020 for Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget er

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:00 Mødet afsluttet: kl. 18:45 Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende:

Læs mere

Pkt. Tekst 3 Opfølgning på dialogmøde 6. februar Ø Opfølgning på dialogmøde 6. februar 2016

Pkt. Tekst 3 Opfølgning på dialogmøde 6. februar Ø Opfølgning på dialogmøde 6. februar 2016 Pkt. Tekst 3 Opfølgning på dialogmøde 6. februar 2016 00.30.02-Ø00-9-16 3. Opfølgning på dialogmøde 6. februar 2016 Resumé Børne-, Skole- og Uddannelsesudvalget følger op på dialogmødet med skolebestyrelser

Læs mere

Åben referat Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget

Åben referat Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget Åben referat Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 Side 1. SÆH-sekretariatet Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 10:40 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Forud for borgmesterens deltagelse i mødet bedes medlemmerne overveje følgende spørgsmål:

Forud for borgmesterens deltagelse i mødet bedes medlemmerne overveje følgende spørgsmål: Referat af mødet i Udvalget for Kultur og Fritid den 3. januar 2012 kl. 15:00 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Jens Riise Dalgaard deltog fra kl. 15.40 og pkt. 2. Mødet sluttede

Læs mere

Økonomiudvalget REFERAT

Økonomiudvalget REFERAT REFERAT Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 14-02-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Gunnar Nielsen ankom kl. 16.06 efter behandlingen af pkt. 26

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2018-2021 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:30 Mødet afsluttet: kl. 16:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Åben dagsorden Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning

Åben dagsorden Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Åben dagsorden Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget 2018-2021 Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Ungesekretariatet,

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Birgitte

Læs mere

Børne- og Skoleudvalg

Børne- og Skoleudvalg REFERAT Børne- og Skoleudvalg Møde nr.: Mødedato: 27. juni 2012 Fraværende: Mødetid: 17.00 Mødested: Mødelokale 1 Øvrige bemærkninger: Tommy Lund Christensen (Deltog ikke i mødet fra kl. 18.45) Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Anlægsbevilling og rådighedsbeløb til renovering af Byskovskolen afd. Benløse bygning 64 (PBU, BUU)

Anlægsbevilling og rådighedsbeløb til renovering af Byskovskolen afd. Benløse bygning 64 (PBU, BUU) Anlægsbevilling og rådighedsbeløb til renovering af Byskovskolen afd. Benløse bygning 64 (PBU, BUU) Åben sag Sagsid: 17/1898 Sagen afgøres i: Byrådet Bilag: 1) 2210693 Åben: Bilag 1 - løsningsmuligheder_samlet

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Breddeidrættens faciliteter 2019-22... 3 Anlægspulje til idrætsformål

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:00 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Åben dagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende: 09.08.24-P16-1-11

Læs mere

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 4. marts 2015 Mødested: Mødelokale 620 Gothersgade 20, 7000 Fredericia Mødetidspunkt: Kl. 17:00-19:00 Medlemmer:

Læs mere