REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden:"

Transkript

1 Side 1015 Referat nr. 213 Hobro, den 23. oktober 2018 REFERAT Bestyrelsesmøde mandag den 22. oktober 2018 Deltagere i mødet: Mads Gammelmark (MGM) Ole Bech (OBE) Henrik Kruse (HK) John Jensen (JOJ) Anders Kjær (AK) Afbud: Didde Lykke Hansen (DLH) Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde den 27. august Nybyggeri på Ølsvej 4. Styringsdialog og dialogforummøde 5. Afdelingsmøderne 6. Tilskud fra dispositionsfonden til renoveringsprojekter 7. Bank og kapitalforvaltning 8. Landsbyggefonden, Helhedsplan afd Forbrugsregnskab 10. App rekvisitionssystem 11. Afd. 30 Klintegården, Adelgade Nye saltanlæg til glatførebekæmpelse 13. Beretning fra administrationen 14. Eventuelt

2 Side Godkendelse af dagsorden Beslutning Dagsordenen blev godkendt. 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde den 27. august 2018 Referatet blev godkendt og underskrevet. 3. Nybyggeri på Ølsvej Mariagerfjord Kommune indstiller projektet godkendt indeholdende i alt 34 boliger, alle i 2 plan, fordelt med 21 stk. 90 m² og 13 stk. 104 m² jf. bilag 0. Administrationen har udarbejdet en intern markedsundersøgelse. - At markedsundersøgelsen drøftes - At bestyrelsen beslutter om projektet ønskes realiseret - At den videre proces drøftes og besluttes (bygherregruppe, møde med arkitekten osv.) Beslutning: Markedsundersøgelsen blev drøftet og bestyrelsen er enig i betragtningerne. Bestyrelsen er indstillet på, at der i starten vil være tomgang i lighed med opførelsen af H.I. Biesgade. Bestyrelsen besluttede at realisere projektet som beskrevet ovenfor med 34 boliger. Bestyrelsen besluttede, at AK i samarbejde med Kuben laver et skitseforslag, som efterfølgende gennemgås med bestyrelsen. 4. Styringsdialog og dialogforummøde Bestyrelsen tog referatet fra styringsdialogen til efterretning. 5. Afdelingsmøderne Sagsfremstilling: Afdelingsmøderne blev afholdt i september måned. Alle afdelingsbudgetter blev godkendt. Mariagerfjord Kommune har efterfølgende besluttet at beboerne i afd. 42 Skivevej skal pålægges rengøring af fællesarealer, hvorfor afd. 42 får en samlet huslejestigning pr. 1/1 på kr svarende til 2,23 %. - At dette års afdelingsmøder drøftes og evalueres. Beslutning: OBE gjorde opmærksom på, at der i visse tilfælde var for kort tid afsat til møderne. HK, JOJ og OBE roste afdelingsmøderne beboerne kunne få svar på deres spørgsmål. Der har været overvejende positive tilbagemeldinger. Bestyrelsen ønsker undersøgt, om afd. 42 s fællesareal er Kommunens eller beboernes.

3 Side Tilskud fra dispositionsfonden til renoveringsprojekter Sagsfremstilling I forbindelse med afdelingsmøderne, blev diverse renoveringsprojekter besluttet, jf. oversigten bilag 3. Af oversigten fremgår hvilke projekter der kræver godkendelse i organisationsbestyrelsen. Vedr. afd. 16 Stoldal - At der ydes tilskud fra trækningsretten kr At der optages et kreditforeningslån anslået kr At der anvendes kr fra afdelingens henlæggelser Vedr. afd. 30 Adelgade - At der ydes tilskud fra trækningsretten kr At der optages et kreditforeningslån anslået kr At der anvendes kr fra afdelingens henlæggelser Vedr. afd. 29 Sdr. Allé - At der ydes tilskud fra trækningsretten kr. 0 - At der optages et lån anslået kr At der anvendes kr fra afdelingens henlæggelser - 7. Bank og kapitalforvaltning Resumé På bestyrelsesmøde nr. 210 blev det besluttet at afholde et udbud på investerede beholdninger samt bankforretningen. Sagsfremstilling Firmaet Uvildige.dk har bistået administrationen i udbudsprocessen. Det bedste og billigste tilbud blev udvalgt, og der har været afholdt et møde med tilbudsgiveren som afgav det bedste og billigste tilbud. Direktøren Indstiller - At Spar Nord vælges som Boligforeningens fremtidig samarbejdspartner til bankforretning og kapitalforvaltning. Bestyrelsen underskrev samtidig en fuldmagtsaftale til Kapitalforvaltning fra Spar Nord. 8. Landsbyggefonden, Helhedsplan afd. 9 Resumé På bestyrelsesmøde nr. 206, blev det besluttet at ansøge Landsbyggefonden om støtte til renovering af afd. 9 Klokkergården beliggende Morellgade 14. Helhedsplanen blev godkendt af organisationsbestyrelsen den 26. februar 2018 på bestyrelsesmøde nr Den 3. april 2018 bekræftede Landsbyggefonden modtagelse af ansøgningen om helhedsplan. Sagsfremstilling Landsbyggefonden har meddelt at de besigtiger afdelingen den 29. november 2018 kl , hvor administrationen, tekniske rådgivere og bestyrelsen bedes så vidt muligt give møde.

4 Ved besigtigelsen vil Landsbyggefonden tilkendegive om afdelingens ansøgning bliver prækvalificeret til renoveringsstøtte. Side At processen drøftes, og at det besluttes hvem der evt. deltager fra bestyrelsen. Bestyrelsen er positivt indstillet over for projektet, og der blev opfordret til deltagelse den 29. november 2018 kl til formøde med teknikere. 9. Forbrugsregnskab Resumé: I administrationen bruges der en del tid på udarbejdelse af varme og vandregnskaber. Konkret udarbejder Hobro Boligforening varmeregnskab for i alt 26 afdelinger (afd. 1,2,3,4,6,7,8,9,10,12,13,15,16,17,22,23,24,26,29,30,31,32,34,40,42,44). På bestyrelsesmøde nr. 212 blev følgende besluttet: - At udskifte målerne til digitale fjernaflæsningsmålere (varme) - At installere fugtmålere og røgalarmer - At dispositionsfonden kan yde et tilskud til udskiftning til digitale målere. Når administrationen har udarbejdet et samlet tilbud for alle afdelinger, tages endelig stilling til tilskuddets størrelse. Sagsfremstilling: Administrationen har indhentet tilbud på udskiftning af radiator og fugtmålere samt røgalarmer i ovennævnte 26 afdelinger, jf. bilag B. Bilag B viser at der er en samlet investering på kr Der forventes en årlig besparelse på varmeregnskabet på kr (målerne har en levetid på 10 år). Der kan forekomme uforudsete udgifter til evt. pletmaling af radiatorer og reparation af tærede rør. Foruden ovenstående kontante driftsbesparelse, vil der være en effektivisering i forbindelse med årsaflæsningen, da den fremover vil foregå digitalt uden der kræves adgang til lejemålet. Ligeledes vil der være en udgift hvis der ikke udskiftes målere inden årsskiftet til bl.a. indstilling af nuværende målere i forbindelse med forsyningsselskabernes terminsændring til 1/1. Ligeledes står langt de fleste målere til udskiftning inden for de næste par år. : - At målerne jf. bilag B udskiftes. - At dispositionsfonden skal give et tilskud på 50 % af investeringen, som et effektiviseringstiltag på tværs af afdelingerne. - At afdelingerne selv betaler de resterende 50 % af investeringen. 10. App rekvisitionssystem Sagsfremstilling: I forbindelse med rekvirering af håndværkere udarbejder viceværten en manuel rekvisition, som efterfølgende indtastes i KTP webbolig af servicekoordinatoren. For at effektivisere denne arbejdsgang, er der investeret i et modul så viceværten kan udarbejde rekvisitionen på smartphone. Det er på bestyrelsesmøde nr. 206 pkt. 10, besluttet at dispositionsfonden kan yde et tilskud til opstart af ny teknologi og digitalisering.

5 Økonomi: Investeringen koster ca. kr ,-. Den årlige drift anslås til ca. kr ,- Side 1019 : - At dispositionsfonden yder et tilskud svarende til investeringen, anslået kr ,- som et effektiviseringstiltag på tværs af afdelingerne. 11. Afd. 30 Klintegården, Adelgade 73 Resumé: På bestyrelsesmøde nr. 212, blev det besluttet at forhandle et mageskifte, hvor afdelingen tilbydes matrikel nr. 85 o som et mageskifte for (208 m²) del af matr.nr. 85 l. Forslaget blev behandlet på det ordinære afdelingsmøde mandag den 10. september 2018, hvor det enstemmigt blev vedtaget at arbejde for et mageskifte. Sagsbehandling: Hobro Boligselskab A/S har fået udarbejdet endeligt skøde jf. bilag C1, C2 og C3, hvor Hobro Boligforening tilbydes mageskifte som beskrevet ovenstående. : - At endeligt skøde underskrives af underskriftsberettigede, som er Formanden, et andet bestyrelsesmedlem og direktøren. Bestyrelsen valgte at godkende direktørens indstilling og skødet blev underskrevet. 12. Nye saltanlæg til glatførebekæmpelse Sagsbehandling: I beboerservice er der investeret kr ,- i nye saltanlæg (væskespredere i stedet for tørstofspredere) til vejrligsbekæmpelse. De nye anlæg er langt mere skånsomme overfor natur og miljø såsom beplantning, belægninger, opgange og kæledyrenes poter. Dette skyldes at ressourceforbruget af salt mindskes med 75 % svarende til en besparelse på ca kg salt årligt. : - At dispositionsfonden yder et tilskud til investering i nyt saltanlæg kr ,- som et effektiviseringstiltag på tværs af afdelingerne. 13. Beretning fra administrationen AK orienterede om strategisk samarbejde. isyn og iopgave AK orienterede om status i forhold til isyn og iopgave. Gavlen Fjordglimt Bestyrelsen foreslog at få lavet et nyt julebanner. Der var stemning for at bruge gavlen til markedsføring af nybyggerier. Bestyrelsen ønskes undersøgt, om en udendørs LED storskærm kan erstatte nuværende banner. TV i mødelokalet AK orienterede om, at der opsættes et TV i mødelokalet, som kan bruges til PowerPoint fremvisninger m.m. Beboerservice AK orienterede om sidste nyt i beboerservice og omkring personale. Bestyrelsen ønsker at der udarbejdes en politik omkring fravær ved sygdom.

6 Side 1020 BL og andet netværk OBE orienterede fra BL s weekendkonference. AK orienterede om BL s kredsrepræsentantskab, hvis fokus i den kommende periode vil være FN s verdensmål, synlighed af kredsens arbejde og balancen mellem effektiv drift og beboerdemokratiets rolle. Det blev besluttet, at AK skal tilmeldes HIK s erhvervsnetværk. AK arrangerer et netværksmøde med deltagelse af udviklingschefen fra Kuben Management omkring udvikling af byggeprojekter. Bygge og renoveringsager AK orienterede om sidste nyt vedr. Texaco grunden. Bestyrelsen besluttede, at AK skal få udarbejdet et prospekt, for at fremme sagen. Økonomi AK orienterede om kapitalforvaltningens afkast: Jutlander Afkast -0,35 % kr periode PP Capital Afkast 0,59 % kr periode Eventuelt AK skal bestille en bus til bestyrelsens julefrokost. OBE henledte opmærksomheden på bestyrelsens elektroniske kommunikation indbyrdes. Alle bedes fremadrettet bruge svar til alle ved besvarelse af mails, så man hermed sikrer, at alle modtager besked. Det blev besluttet at aflyse bestyrelsesmødet den 9. november Forevist bestyrelsen den 2018 Mads Gammelmark Ole Bech Henrik Kruse John Jensen Didde Lykke Hansen

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden:

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden: Side 1008 Referat nr. 212 Hobro, den 06-09-2018 REFERAT Bestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 Deltagere i mødet: Mads Gammelmark (MGM) Ole Bech (OBE) Didde Lykke Hansen (DLH) Anders Kjær (AK) Afbud:

Læs mere

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden:

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden: Side 1044 Referat nr. 218 Hobro, den 27. maj 2019 REFERAT Bestyrelsesmøde mandag den 20. maj 2019 Deltagere i mødet: Ole Bech (OBE) Henrik Kruse (HK) Didde Lykke Hansen (DLH) John Jensen (JOJ) Anders Kjær

Læs mere

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden:

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden: Side 1031 Referat nr. 216 Hobro, den 8. april 2019 REFERAT Bestyrelsesmøde torsdag den 4. april 2019 (udsat fra 12. marts 2019) Deltagere i mødet: Mads Gammelmark (MGM) Ole Bech (OBE) Henrik Kruse (HK)

Læs mere

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden:

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden: Side 1037 Referat nr. 217 REFERAT Hobro, den 26. april 2019 Bestyrelsesmøde tirsdag den 23. april 2019 Deltagere i mødet: Mads Gammelmark (MGM) Ole Bech (OBE) Henrik Kruse (HK) Didde Lykke Hansen (DLH)

Læs mere

Formand Mads Gammelmark startede mødet med at byde de 48 tilstedeværende velkommen og gik herefter direkte til punkt 1 på dagsordenen.

Formand Mads Gammelmark startede mødet med at byde de 48 tilstedeværende velkommen og gik herefter direkte til punkt 1 på dagsordenen. Ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 21. juni 2018 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningens bestyrelse: Formand Mads Gammelmark (MG), Ole Bech, Didde Lykke Hansen, John Jensen og Henrik Kruse. Fra

Læs mere

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden:

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden: Side 1025 Referat nr. 215 Hobro, den 23. januar 2019 REFERAT Bestyrelsesmøde onsdag den 17. januar 2019 Deltagere i mødet: Mads Gammelmark (MGM) (deltog fra punkt 8) Ole Bech (OBE) Henrik Kruse (HK) Didde

Læs mere

Torsdag den 10. oktober 2019 kl

Torsdag den 10. oktober 2019 kl 3. oktober 2019 Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde nr. 19.08: Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 18.00 19.08.01 Godkendelse af dagsorden Dagsorden udsendt den 3. oktober 2019. At dagsordenen godkendes.

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 17-12-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 2. oktober 2012, kl. 17:00, Protokollens

Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 2. oktober 2012, kl. 17:00, Protokollens Organisationsbestyrelsen CC: Forretningsfører Tony Sørensen CC: Referatmappen. Holbæk, den 03. oktober 2012 Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 2. oktober 2012, kl. 17:00, Protokollens side;

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 7. november 2018

Hovedbestyrelsesmøde 7. november 2018 Hovedbestyrelsesmøde 7. november 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 7. november 2018 Tid 17.30 20.15 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. Tirsdag den 9. januar 2018 kl Mødested: Driftscentret, Dronningborg Boulevard Randers NØ

Referat fra bestyrelsesmøde. Tirsdag den 9. januar 2018 kl Mødested: Driftscentret, Dronningborg Boulevard Randers NØ A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 2. januar 2018 Referat udsendt den 12. januar 2018 Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag den 9. januar 2018 kl. 17.30 Mødested: Driftscentret, Dronningborg Boulevard 91

Læs mere

Ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 20. juni 2019 kl

Ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 20. juni 2019 kl Ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 20. juni 2019 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningens bestyrelse: Formand Mads Gammelmark (MG), Ole Bech, Didde Lykke Hansen, John Jensen. Fra administrationen:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde afholdt mandag den 10.11.2014/WEB

Referat af bestyrelsesmøde afholdt mandag den 10.11.2014/WEB Referat af bestyrelsesmøde afholdt mandag den 10.11.2014/WEB Afdeling 1. Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2. Beholdnings- og afkastopgørelse på værdipapirer 3. Kort orientering om status på

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 19. april 2018 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 26. april 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. august 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. august 2014, kl. 16,30. Side 173/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. august 2014, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Aase Andersen, Arne

Læs mere

Den udførte revision har ikke givet anledning til bemærkninger eller anbefalinger til forvaltningen.

Den udførte revision har ikke givet anledning til bemærkninger eller anbefalinger til forvaltningen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 22. februar 2012, kl. 18.30 Fraværende: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 25. januar

Læs mere

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering. 1. Forhandlingsprotokol

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 10. august 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 10. august 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. september, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 10.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Henny Rasmussen Aase Andersen Arne Olesen Allan Kirch Pedersen

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Jægerspris Boligselskab... 3 Orientering fra administrationen... 4 Nybyggeri... 7 Boligselskabets afdelinger...

Godkendelse af referat... 3 Jægerspris Boligselskab... 3 Orientering fra administrationen... 4 Nybyggeri... 7 Boligselskabets afdelinger... Jægerspris Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 27. september 2011 kl.17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Jægerspris

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Dagsorden udsendt den 13. februar 2018 Referat udsendt den 1. marts 2018 Referat fra formøde inden generalforsamling Torsdag den 22. februar 2018 kl. 17.00 Mødested:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Møde -referat Sted Start 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lars Olsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere suppleant Rinda Faurskov og direktør Per

Læs mere

Torsdag den 15. juni 2017 kl

Torsdag den 15. juni 2017 kl 22. juni 2017 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 17.08: Torsdag den 15. juni 2017 kl. 14.30 Tilstede: June Larsen, Lindy Nymark Christensen, Martin E.H. Jacobsen, Jytte G. Hansen, Inez Bach, Annica Dahlgren,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-10-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. november 2012 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr.

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr. Glostrup, den 25.04.2012 SA Referat Den 24. april 2012 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: 0. Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. juni 2018

Referat af bestyrelsesmøde 12. juni 2018 Møde: Bestyrelsen FOB, Kalundborg Tid: Tirsdag den 12. juni 2018 kl. 16.00, FOB, Nørre Alle 45, Kalundborg Deltagere: Vivi Stæhr, Susanne Christensen, Pia Schacht, Allan Juul Afbud: Thomas Andersen Referent:

Læs mere

Boligforeningen af 10. marts oplyser, at organisationen har fokus på at optimere driftsområdet.

Boligforeningen af 10. marts oplyser, at organisationen har fokus på at optimere driftsområdet. Styringsdialog Boligforeningen af 10. marts 2018 Mødedato: Mødetid: 09:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligorganisationen: Direktør Bjarne Wissing Resumè Tilstede fra Aarhus Kommune:

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017 Dato: 20.11.2017 Tid: 13:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Anthony Le Journalnr.: 17/14985 Deltagere: Tommy E. Hansen (Formand for bestyrelsen) Kenneth T. Hansen (Direktør for Randers bolig) Mogens T. Clingman

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 8.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 8. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 8. januar 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat Den 3. november Hvidovre, den 4. november HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Mødetid kl. 16.

Referat Den 3. november Hvidovre, den 4. november HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Mødetid kl. 16. Hvidovre, den 4. november 2014 Referat Den 3. november 2014 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Afdeling: Strandmarksvej 27 A Mødetid kl. 16.30 Deltagere: Georg Jensen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 31-10-2018 Slotsgade 20 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Robert Madsen, John Nilsson, Anders Enevoldsen (mødte til punkt 090/18), Linda Larsen, Annemarie

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 30. september 2016 ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde tirsdag 11. oktober 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

3. O Præsentation af undersøgelsen Danmarks Bedste Boligselskab og tilfredshedsanalysen blandt beboervalgte.

3. O Præsentation af undersøgelsen Danmarks Bedste Boligselskab og tilfredshedsanalysen blandt beboervalgte. Selskabsbestyrelsesmøde Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Karen Schou Andersen L = lukket dagsordenspunkt, hvortil der ikke kan refereres O = offentligt

Læs mere

Revisionsinstituttet reviderer årsregnskaber i perioden 20. januar februar 2014.

Revisionsinstituttet reviderer årsregnskaber i perioden 20. januar februar 2014. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 22. januar 2014, kl. 17.30. Afbud: Karen Rod Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde Caspar Brands Plads 3A, 4220 Korsør Tlf.: 5857 1800 Kontaktperson: Morten Folsø Nielsen Mailadr.: morten@bo4220.dk Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde Mødet afholdt : Lørdag

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 17.09 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018

Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018 side nr. 324 Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Afbud Administration:

Læs mere

BOLIGSELSKABET BSB ERRITSØ

BOLIGSELSKABET BSB ERRITSØ BOLIGSELSKABET BSB ERRITSØ Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag den 4. december 2014, kl. 16.15 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Grethe Buch, Kim Nielsen, Rene Bavnsgaard,

Læs mere

Andelsboligforeningen Brande

Andelsboligforeningen Brande 509 Andelsboligforeningen Brande Ribe, den 28. april 2014 Referat af bestyrelsesmødet torsdag, den 24. april 2014, kl. 1715. Deltagere: Til stede var: Afbud: Kamma Ebsen, Frank Overgaard, Leif Elkjær,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 13. oktober 2016 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde tirsdag 11. oktober 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe

Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe Referat af organisationsbestyrelsesmøde, som blev afholdt torsdag den 14. juni 2016, kl. 17.00, i selskabslokalet, Sæbjørnsvej 9, 2880 Bagsværd. Fra Boligkontoret

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag 15. december 2016 kl

Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag 15. december 2016 kl Boligforeningen Lillebælt Bestyrelsen Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag 15. december 2016 kl. 16.00 på Fjelsted Skov Kro, Store Landevej 92, 5592 Ejby. Til stede var: Alex Gren (AG), Karin

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard.

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 19. september 2012 kl. 16.00, i afdeling Buen, Buen 11 i Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning 2018 / 2019

Bestyrelsens årsberetning 2018 / 2019 Bestyrelsens årsberetning 2018 / 2019 Side 1 19 Indhold 1. Forord 2.0 Begivenheder i det forløbne år 2.1 Gang i renoveringerne 2.2 Bæredygtig drift 2.3 Planlagt vedligeholdelse 2.4 Vedligeholdelses- og

Læs mere

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger.

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 19. marts 2014, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19.

Læs mere

Rødovre Boligselskab, Brandholms Alle 11, Rødovre - bestyrelseslokalet. Vor ref.: BL Indkaldelse udsendt den: 10. december 2014

Rødovre Boligselskab, Brandholms Alle 11, Rødovre - bestyrelseslokalet. Vor ref.: BL Indkaldelse udsendt den: 10. december 2014 INDKALDELSE Brandholms Allé 11 2610 Rødovre Tlf. 36 70 31 31 Fax 36 70 76 79 www.rbbolig.dk rb@rbbolig.dk Til: Mødetype: Samtlige medlemmer af hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den.

Læs mere

Organisationsbestyrelsens beretning Repræsentantskabsmødet mandag, den 27. maj 2019

Organisationsbestyrelsens beretning Repræsentantskabsmødet mandag, den 27. maj 2019 Organisationsbestyrelsens beretning Repræsentantskabsmødet mandag, den 27. maj 2019 Bestyrelsen, der aflægger beretningen for 2018, blev valgt på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 6. februar

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-10-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30. Side 202/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Arne Olesen, Michael Jørgensen, Henny Rasmussen, Gunnar Sørensen,

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen.

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 13. april 2015, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel Jægerspris Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 7. november Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 7. november Klokken : 17.00 Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 7. november 2016. Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik Schrøder

Læs mere

Glostrup, den 02.05.2011 LLR/SA Referat Den 17. maj 2011

Glostrup, den 02.05.2011 LLR/SA Referat Den 17. maj 2011 Glostrup, den 02.05.2011 LLR/SA Referat Den 17. maj 2011 Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Afdeling: Kildevængets mødelokale Solnavej 32 Mødetid

Læs mere

HVALSØ BOLIGSELSKAB. Bestyrelsesmøde fredag den 12. december 2014 kl. 15.00 i beboerhuset, Vangkildegård.

HVALSØ BOLIGSELSKAB. Bestyrelsesmøde fredag den 12. december 2014 kl. 15.00 i beboerhuset, Vangkildegård. HVALSØ BOLIGSELSKAB 15. december 2014 Bestyrelsesmøde fredag den 12. december 2014 kl. 15.00 i beboerhuset, Vangkildegård. Deltagere: Gitte Geertsen, Troels Andersen, Maria Larsen, Charlotte Nielsen, Bettina

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

Ballerup Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 10. februar 2011 kl. 17.00 i Mødelokalet Agernskrænten, 2750 Ballerup.

Ballerup Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 10. februar 2011 kl. 17.00 i Mødelokalet Agernskrænten, 2750 Ballerup. Ballerup Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 10. februar 2011 kl. 17.00 i Mødelokalet Agernskrænten, 2750 Ballerup. Mødet afholdes med følgende dagsordenen: 1 Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Torsdag, den 4. april 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Glostrup, den 30.08.2010 SA Referat Den 19. august 2010

Glostrup, den 30.08.2010 SA Referat Den 19. august 2010 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail pab@pab.dk CVR nr. 31 49 64 11 Glostrup, den 30.08.2010 SA

Læs mere

Styringsdialog Østjysk Bolig TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

Styringsdialog Østjysk Bolig TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Styringsdialog Østjysk Bolig 2018 Mødedato: Mødested: Karen Blixens Boulevard 7 Deltagere: Tilstede fra boligorganisationen: Direktør Allan Søstrøm Bestyrelsesformand Katja Hillers Udlejningschef Connie

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen...1. 2. 12/14541 Finansrapport pr. 31. juli 2014...1

1. Godkendelse af dagsordenen...1. 2. 12/14541 Finansrapport pr. 31. juli 2014...1 Referat Økonomiudvalget Tid Mandag den 15. september 2014 - kl. 13:00 Sted Mødelokale 3 Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsordenen...1 2. 12/14541 Finansrapport pr. 31. juli 2014...1

Læs mere

Direktør AK startede mødet med at byde de 23 fremmødte velkommen, og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen.

Direktør AK startede mødet med at byde de 23 fremmødte velkommen, og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Onsdag den 13. september 2017 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Anders Kjær (AK), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Peter Nielsen (PN)

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 6. marts 2018

Hovedbestyrelsesmøde 6. marts 2018 Hovedbestyrelsesmøde 6. marts 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 6. marts 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 15. november, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23.

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 12. november 2015 Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 12. november 2015 Klokken : 17.00 Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 12. november 2015 Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik Schrøder

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Clausen, formand Rose Petersen, medlem Jean Torp, medlem Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Clausen, formand Rose Petersen, medlem Jean Torp, medlem Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag, den 25. november 2014, kl. 18.00 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl. 17.30 i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve 18. maj 2017 Deltagere: Øvrige: Afbud: Rainer Petersen (RP), Carl Jensen (CJ), Preben

Læs mere

Mødereferat. Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune. Emne. Styringsdialogmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødereferat. Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune. Emne. Styringsdialogmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut By- og Udviklingsforvaltningen Køb og Salg Mødereferat Møde mellem/i Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune Emne Styringsdialogmøde Møde nr. 2015 Dato 13. december 2015 Sagsnr. 15/9309

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 28. marts 2012 kl , i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 28. marts 2012 kl , i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 28. marts 2012 kl. 16.30, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Dagsorden: Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Skive Boligselskab...

Læs mere

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)?

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)? Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Henriette Larsen, Jens Frederiksen, Richard Jensen Gæst: Francisco Ortega under pkt. 2.

Læs mere

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6.

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 5. november 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 30. oktober 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018.

Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018. Beretning afgivet på Boligforeningen P.M.'s generalforsamling 27. maj 2019 Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018. Vi startede

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 4. december 2018

Hovedbestyrelsesmøde 4. december 2018 Hovedbestyrelsesmøde 4. december 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 4. december 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Gitte

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. januar 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 18. februar 2016 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 25. februar 2016 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. februar 2017, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. februar 2017, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. februar 2017, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 12. december 2016. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Fredag, den 14. juni 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-08-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. maj 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Dagsorden til formøde til repræsentantskabsmøde. Torsdag den 19. marts 2015 kl. 17.00. Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers

Dagsorden til formøde til repræsentantskabsmøde. Torsdag den 19. marts 2015 kl. 17.00. Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers A/B Gudenå Dagsorden til formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 19. marts 2015 kl. 17.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers Dagsorden til formøde til repræsentantskabsmøde i

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 1-2-2017 Slotsgade 20 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Erik Krogsbak, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, Lis Bentin Afbud

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Referat Onsdag den 26. september 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg

Referat Onsdag den 26. september 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg BOLIGSELSKABET DANBO Referat Onsdag den 26. september 2018, kl. 15.15 Nordborgvej 6, Nordborg Side 1 af 6 BOLIGSELSKABET DANBO Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D) drøftelse eller (O)

Læs mere

Referat fra styringsdialogmøde med Boligselskabet af 2014 den 4. december 2018

Referat fra styringsdialogmøde med Boligselskabet af 2014 den 4. december 2018 Referat Dato: 04-12-2018 Reference: Stina Sejersen Tlf.: 89 59 40 25 E-mail: sta@norddjurs.dk Journalnr.: 18/18123 Referat fra styringsdialogmøde med Boligselskabet af 2014 den 4. december 2018 Deltagere:

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret Tinghuset, Torvet 2, Dianalundstuen, Sorø

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret Tinghuset, Torvet 2, Dianalundstuen, Sorø Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2017 Dato: 14. december 2018 Lokale: Tidspunkt: Tinghuset, Torvet 2, Dianalundstuen, Sorø Kl.

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 23. marts 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 20.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 23. marts 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 20. Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 23. marts 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 20. marts 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Ulla Dinesen Tid Onsdag, den 11. september 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere