Formand Mads Gammelmark startede mødet med at byde de 48 tilstedeværende velkommen og gik herefter direkte til punkt 1 på dagsordenen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formand Mads Gammelmark startede mødet med at byde de 48 tilstedeværende velkommen og gik herefter direkte til punkt 1 på dagsordenen."

Transkript

1 Ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 21. juni 2018 kl Tilstede fra boligforeningens bestyrelse: Formand Mads Gammelmark (MG), Ole Bech, Didde Lykke Hansen, John Jensen og Henrik Kruse. Fra administrationen: Direktør Anders Kjær (AK), Karina Karlsen og Jette Christensen. Formand Mads Gammelmark startede mødet med at byde de 48 tilstedeværende velkommen og gik herefter direkte til punkt 1 på dagsordenen. Punkt 1. A Valg af dirigent Ole Bech blev forslået som dirigent af bestyrelsen og blev af forsamlingen herefter valgt. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at mødet var lovligt indkaldt senest 4 uger inden mødet. Punkt 1. B Valg af stemmeudvalg Gert Nielsen fra afd. 4, Lone Velling fra afd. 12 og formand Mads Gammelmark blev forslået og valgt. Punkt 2. Bestyrelsens årsberetning MG fik ordet. Han fortalte om boligforeningens 75 års jubilæum, fredag den 22. april Mange ting har ændret sig siden de første boliger blev opført i Boligforeningen blev opført under navnet Andelsboligforeningen af 1942, og i 2011 fusionerede Hobro Boligforening med Arden Boligforening, således vi er repræsenteret i hele Mariagerfjord Kommune. Herefter kunne han fortælle, at boligforeningen har fået ny direktør. I den forbindelse lavede Hobro Boligforening en fælles mission, vision og værdier. Formålet er at fremstå som en samlet enhed overfor beboere, ansatte og omverdenen. For at det skal virke troværdigt, er det vigtigt, at vi alle har de samme holdninger til hvad vi er for en virksomhed, hvordan vi vil yde en service og hvad der er vores mål. Missionen: - Vi har fokus på udvikling, effektivisering og professionalisering med respekt for beboerdemokratiet, og det der virker. Ambitionerne er, at vi skal være en af de mest udviklingsorienterede og attraktive boligforeninger. Det skal bl.a. gøres ved at: - Involvere medarbejdere omkring nye teknologier, funktioner og opgavetænkning. - Være førende i forhold til at implementere nye dialogformer og samarbejdsmåder med lejerne, via en høj grad af digitalisering. - Skabe attraktive boliger og boligområder. - Effektivisere ved at gøre ting bedre og mere smart. Dette har været en smule mere svært end forventet. Men bestyrelsen er enige om, at nu fungerer det bedre. Der er indsat 23 robotplæneklippere rundt om i forskellige afdelinger. Dette fungerer rigtig fint. Samtidig er der planlagt 64 molokker i nogle af vores afdelinger. Men kommunen har stadig ingen bil til at kunne tømme disse. Så Boligforeningen ligger stadig i forhandlinger med Mariagerfjord Kommune. Elektronisk syn er også noget af det som bestyrelsen har besluttet skal indføres i Hobro Boligforening. På den måde vil synsmanden kunne give en pris med det samme på hvad en fraflytning vil koste for fraflytter. Digitale lejekontrakter er allerede noget af det som er kommet i værk.

2 I forbindelse med det frie elvalg ved indflytning, er boligforeningen ved at lave et samarbejde med et firma som hjælper alle lejerne med at få billig strøm. Visionen: - Vi vil gerne være en af de mest fremsynede og attraktive boligforeninger i Danmark i et tæt samspil med beboerne, bestyrelse, lokalområdet og boligforeningens ansatte. Værdier: - Vi viser interesse og er hjælpsomme. - Vi gør os umage - det vi foretager os skal vi gøre ordentligt. Organisation er på plads: Der blev i 2017 foretaget en omorganisering af beboerservice. Det består af et team af viceværter, som er opdelt i et grønt og blåt team. For at sikre den optimale kommunikation er der ansat en servicekoordinator, hvis primære opgave er, at fungere som bindeleddet mellem beboerne og viceværterne. Derigennem håber vi at opnå en ensartet og god beboerservice, med fokus på effektiviseringer som kan være med til at passe på huslejen. Effektivitet: - Drift og administration: Hobro Boligforenings mission er bl.a. at vi gerne vil opfattes som en boligforening, der inddrager sine medarbejdere omkring nye teknologier, funktioner og opgavetænkning. Dette er med til at opfylde vores vision om, at være en af de mest fremsynede og attraktive boligforeninger i Danmark. - De almene organisationer skal samlet præstere en besparelse på 8% inden 2020: I disse år er der øget politisk fokus på de almene boligorganisationer. Frem mod 2020 skal landets almene boliger præstere en effektivisering for samlet 1,5 mia. kroner. Effektiviseringstiltag: - 23 Robotplæneklippere - 64 Molokker - Elektronisk syn - Digital bogføring - Digitale lejekontrakter - Frit elvalg i lejemål Alt sammen tiltag der vil være med til at give bedre tid til servicen, som efterspørges ude i afdelingerne. Ydermere også give administrationen bedre tid til at optimere arbejdsopgaverne, og sidst men ikke mindst, vil det på sigt give store besparelser der kan bidrage til at holde huslejen i ro. Realisering af effektiviseringstiltagene:

3 - 95 % af afdelingerne har undgået huslejestigning i 2018: - Vores mål er at kunne holde huslejen i ro, også på sigt. Politisk fokus: - Ghettoområder herunder Landsbyggefonden. Der bor flere og flere udsatte borgere i udsatte områder, og det er noget af det som boligforeningen også er opmærksom på. - Effektivisering. Dette kan være med til at sikre samme kvalitet til en lavere husleje. Derfor har vi selv en interesse i at effektivisere vores sektor. Samtidig er der en samfundsmæssig interesse i, at den almene sektor er effektiv, på samme måde som andre sektorer. Digitalisering er en af måderne at effektivisere på, og er blevet et vigtigt udviklingsområde. Det bringer mange muligheder med sig, men kræver også en del arbejde, førend man kan høste effektivitetspotentialerne. Vi har dog allerede nu kunne høste nogle af vores effektiviseringstiltag. - Socialt udsatte beboere Dette er et område Hobro Boligforening også skal varetage, da vi jo er en almen boligforening. - Vi deltager aktivt i BL regi Beboerdemokratiet: - Beboernes ønsker på kort og lang sigt - Markvandring - Bindeled mellem beboerne og administrationen Helhedsplaner: - Bestyrelsen har været på studietur til Struer. Struer Kommune har fra Landsbyggefonden modtaget 270. mill. over de sidste år til renovering af ældre ejendomme. - Afd. 9, Klokkergaarden står for en større renovering. Ejendommen har slået store revner i murene. Det viste sig at soklen var lavet for smal. Over de næste 2-3 år vil boligforeningen lave en helhedsplan for de afdelinger som trænger til en gennemgribende renovering. Dette drejer sig om følgende afdelinger: - Afd. 13, Mariagervej 2 - Afd. 16, Stoldal - Afd. 23, Jernbanegade 11 - Afd. 31, Sdr. Allé 7 En samlet helhedsplan:

4 - Afd. 1, Randersvej 32 - Afd. 2, Jernbanegade 55 - Afd. 3, Sdr. Allé 9 - Afd. 6, Markedsgade 3-5, Brogade 60 - Afd. 7, Brogade 63 - Afd. 8, Mariagervej 1 - Afd. 10, Grøndalsvej 20 - Afd. 12, Skovvej Afd. 15, Reberbanen Afd. 30, Adelgade 73 Ny ejendomsinspektør: Mikkel Poulsen er blevet ansat til at varetage følgende opgaver: - Renovering tag, vinduer m.v. - Planlagt vedligeholdelse - Markvandring Nybyggeri: MG måtte desværre meddele, at vi hverken kan præsenterer et byggeri på Texaco-grunden eller på Skibsgade. Men heldigvis planlægger vi 33 nye rækkehuse på Ølsvej/Hvilhøjvej i to etager. Strategisk samarbejde: - At fremtidssikre en lokal boligforening. - Styrke til at modstå fremtidige krav - En bedre boligforening Dirigenten OB spurgte om der er spørgsmål til beretningen. Conni Jørgensen fra H.I. Biesgade spørger, om ikke de stålplader foran dørene kan blive sat fast, og om der kan etableres flere parkeringspladser i afdelingen. MG rådede hende til at stille det som et forslag til det næste beboermøde. Så blev der spurgt hvorfor Grøndalsvænget ikke er med på helhedsplanen. MG svarede at det i første omgang kun er etageejendomme vi søger tilskud hjem til. Der blev spurgt om Grøndalsvænget er for lille en afdeling til at man kan søge et tilskud hjem fra Landsbyggefonden. MG syntes, det kunne være en god ide at få en snak om det, da det jo er en god afdeling. AK forklarede, at Landsbyggefonden ikke giver bidrag til vedligeholdelse, men at afdelingen selv har mulighed for at vedligeholde i henhold til vedligeholdelsesplanen som udarbejdes på den årlige markvandring. Formandens beretning blev herefter godkendt. Punkt 3. Godkendelse af årsregnskabet for 2017 med revisors påtegning. Dirigenten gav ordet til direktør Anders Kjær. Resultatopgørelsen blev gennemgået summarisk. Samlet set viste det et underskud på kr , som bliver dækket af arbejdskapitalen.

5 Det hele blev vist via diverse kolonner og grafer. Dispositionsfonden er i forhold til sidste år steget med ca. 4,6 mill. og udgør således i alt ca. 26. mill. Dispositonsfonden er den man kan søge midler fra, hvis man ønsker at lave et større projekt i afdelingerne. Tab ved lejeledighed er faldet til ca. 200 tkr. i Tilskud til afdelinger i 2017: Afd. 7, Gavl. 308 tkr. Afd. 11, Skrænt 274 tkr. Afd. 12 & 44, Huslejereduktion 138 tkr. Afd. 32 Driftstilskud 40 tkr. Tab ved lejeledighed 193 tkr. Tab ved fraflytninger 259 tkr. Regnskabet er revideret af foreningens revisor Der er afgivet blank revisionspåtegning på regnskabet. Der blev fremvist et skema over udvalgte nøgletal. Dette viste bl.a. at forrentningen af afdelingernes henlagte midler er steget fra -0,50% i 2015 til 1,22% i Afdelingerne: - Alm. vedligehold i alt 6,1 mio. kr. - PPV i alt 4,6 mio. kr. dækket af henlæggelser - Forbedringsarbejder 1,2 mio. kr. - Tilskud til forbedringsarbejder 0 mio. kr. - Henlæggelser til vedligehold ultimo tkr. (forøget med tkr.) - Henlæggelser til istandsættelse ved fraflytning ultimo, tkr. - Økonomien er forbedret i flere afdelinger Generelt en fornuftig økonomi i afdelingerne - Opsamlet underskud i 3 afdelinger - Opsamlet overskud i 35 afdelinger Opsamlet overskud i alt tkr. Igen viste AK tallene over de sidste 5 år via en graf. - Afdelingernes budgetter for 2018 godkendt i sep afdelinger fik ingen huslejestigninger - 2 afdelinger fik en mindre stigning - Der var ingen spørgsmål til regnskabet. Dette blev herefter enstemmig godkendt. Herefter blev budgettet for 2019 gennemgået: Budgettet blev gennemgået, og viste at administrationsbidraget stiger 1,6% svarende til 57,00 kr. pr. år pr. lejemålsenhed.

6 Der var ingen spørgsmål til budgettet. Punkt 4. Behandling af evt. indkomne forslag: Der var ingen indkomne forslag. Punkt 5. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 2 år: Henrik Kruse og Didde Lykke var på valg. Begge ønskede genvalg. Da ingen andre ønskede at stille op, blev det enstemmigt vedtaget at begge blev genvalgt til Punkt 6. Valg af 2 suppleanter for 1 år: Egon Christensen var på valg og ønskede genvalg. Herudover meldte John Dahl Jensen fra afd. 44 sig. Begge blev valgt til Egon Christensen som 1. suppleant. Punkt 7. Valg af revisor: Bestyrelsen havde indstillet til genvalg af Beierholm som revisor for Dette blev også enstemmigt vedtaget. Punkt 8. Eventuelt Der blev spurgt ind til nøgleudleveringen ved en indflytning. MG svarede, at hvis ikke man kan aflevere det antal nøgler man har fået ved en indflytning, vil der blive bestilt en omlægning. Men flere kunne fortælle, at man i Århus desværre kan få lavet falske nøgler som så ikke bliver noteret i boligforeningen. Kjeld Jørgensen fra afd. 30 spurgte ind til hvor den 3. nøgle er. For da han flyttede ind for 11 år siden, fik han nemlig kun udleveret 2 stk. Men Ole Bech svarede, at dette var en ny procedure i boligforeningen, der gør at man nu får udleveret alle 3 nøgler. Der blev spurgt ind til flere parkeringspladser i nogle af afdelingerne. Hertil svarede MG, at det var noget man kan tage op på et afdelingsmøde. Åse Pedersen fra afd. 5 spurgte ind til hvad der sker hvis man mister en entredørsnøgle. Her kunne MG svare, at det desværre er noget hun hæfter for ved en evt. fraflytning. Conni Jørgensen spurgte, om det er okay, at man giver sit parkeringskort til ens børn. Men MG svarede, at dette var svært at kontrollerer, men at de evt. kunne tage det op på deres afdelingsmøde. Der var ikke yderligere til eventuelt og dirigenten takkede for god ro og orden. Jette Christensen Mads Gammelmark Ole Bech referent formand dirigent

Ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 20. juni 2019 kl

Ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 20. juni 2019 kl Ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 20. juni 2019 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningens bestyrelse: Formand Mads Gammelmark (MG), Ole Bech, Didde Lykke Hansen, John Jensen. Fra administrationen:

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 40 - H.I. Biesgade 8, 10 og 12 Torsdag, den 8. september 2016 kl. 15.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Afdelingsmøde for Skovvej A-B-C-D-E afdeling 12. Onsdag, den 14. september 2016 kl

Afdelingsmøde for Skovvej A-B-C-D-E afdeling 12. Onsdag, den 14. september 2016 kl Afdelingsmøde for Skovvej 6-8-10 A-B-C-D-E afdeling 12. Onsdag, den 14. september 2016 kl. 17.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth Sejersen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth Sejersen. Afdelingsmøde for Reberbanen 1-9 afdeling 15. Tirsdag, den 20. september 2016 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt. Afdelingsmøde for afd. 29 Sdr. Allé 5 Torsdag, den 3. september 2015 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Punkt 1, a Valg af dirigent Advokat Stig Jørgensen blev således foreslået og valgt til dirigent uden modkadidater i forsamlingen.

Punkt 1, a Valg af dirigent Advokat Stig Jørgensen blev således foreslået og valgt til dirigent uden modkadidater i forsamlingen. Ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningens bestyrelse: Formand Mads Gammelmark, Mette Juul-Nyholm, Ole Bech, Didde Lykke Hansen og Henrik Kruse. Fra

Læs mere

HOBRO BOLIGFORENING. Bestyrelsens årsberetning 2017/ Indledning

HOBRO BOLIGFORENING. Bestyrelsens årsberetning 2017/ Indledning HOBRO BOLIGFORENING Bestyrelsens årsberetning 2017/18. 1. Indledning Hobro boligforening har i 2017 kunne fejre sit 75 års jubilæum. Mange ting har ændret sig siden de første boliger blev opført i 1942.

Læs mere

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10 Afdelingsmøde Afdeling 12 Skovvej 6-10 Tidspunkt: Onsdag den 12. september 2018 kl. 17.30-18.30 Sted: Smedevej 28 Tilstede fra boligforeningen: Anders Kjær Lisbeth Pind Mikkel Poulsen Antal fremmødte beboere:

Læs mere

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden:

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden: Side 1015 Referat nr. 213 Hobro, den 23. oktober 2018 REFERAT Bestyrelsesmøde mandag den 22. oktober 2018 Deltagere i mødet: Mads Gammelmark (MGM) Ole Bech (OBE) Henrik Kruse (HK) John Jensen (JOJ) Anders

Læs mere

Direktør AK startede mødet med at byde de 23 fremmødte velkommen, og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen.

Direktør AK startede mødet med at byde de 23 fremmødte velkommen, og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Onsdag den 13. september 2017 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Anders Kjær (AK), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Peter Nielsen (PN)

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

KTH startede mødet med at byde de 10 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen.

KTH startede mødet med at byde de 10 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen. Afdelingsmøde for Vilh. Jensensvej/Højdevej afdeling 11. Onsdag, den 16. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP)

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017 Afdelingsmøde Afdeling 8 Torsdag den 27. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Direktør KTH startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen.

Direktør KTH startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Onsdag den 14. september 2016 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Peter Nielsen

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. Afdelingsmøde for afd. 36 Viborg Landevej 44 Tirsdag, den 6. september 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. KTH

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 8 Mariagervej 1 A-B Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 17 Vestergade/Lillegade Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

KTH startede mødet med at byde de 11 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen.

KTH startede mødet med at byde de 11 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen. Afdelingsmøde for Vilh. Jensensvej/Højdevej afdeling 11. Torsdag, den 15. september 2016 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 17. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 17. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 17 Onsdag den 17. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Skovvej 6-8-10 A-B-C-D-E afdeling 12. Mandag, den 7. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Inspektør Thomas Petersen (TP) og

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 6 fremmødte beboere velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 6 fremmødte beboere velkommen. Afdelingsmøde for Sdr. Onsild, Døstrup og Hvornum, afd. 25 Onsdag, den 23. september 2015 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TJP), vicevært

Læs mere

Beboermøde. Afdeling 1

Beboermøde. Afdeling 1 Beboermøde Afdeling 1 Dagsorden beboermøde afdeling 1 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning ved formand Palle Christensen 5. Orientering om afdelingens årsregnskab

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for afd. 23 Jernbanegade 11 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Boligforeningen Fredensbo PROTOKOL SIDE 140

Boligforeningen Fredensbo PROTOKOL SIDE 140 Boligforeningen Fredensbo PROTOKOL SIDE 140 Der afholdtes ordinær generalforsamling onsdag, den 6. maj 2015 på Restaurant Hedelund - Brønderslev med følgende dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 27. Mandag den 29. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 27. Mandag den 29. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 27 Mandag den 29. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 19 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 19 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen. Afdelingsmøde for Afd. 44 Arden, Tirsdag, den 15. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), vicevært Bo Drastrup-Fjordbak

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 15. tirsdag den 26. april 2016

Afdelingsmøde Afdeling 15. tirsdag den 26. april 2016 Afdelingsmøde Afdeling 15 tirsdag den 26. april 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering om helhedsplan

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Mariagervej 2 A-F afdeling 13. Mandag, den 7. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Inspektør Thomas Petersen (TP), og Jette

Læs mere

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden:

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden: Side 1044 Referat nr. 218 Hobro, den 27. maj 2019 REFERAT Bestyrelsesmøde mandag den 20. maj 2019 Deltagere i mødet: Ole Bech (OBE) Henrik Kruse (HK) Didde Lykke Hansen (DLH) John Jensen (JOJ) Anders Kjær

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 13 fremmødte beboere velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 13 fremmødte beboere velkommen. Afdelingsmøde for Hohøje 242-292, afd. 28 Tirsdag, den 20. september 2016 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Elsebeth Sejersen.

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Direktør KTH startede mødet med at byde de 24 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen.

Direktør KTH startede mødet med at byde de 24 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Mandag den 7. september 2015 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), Jette Christensen, vicevært

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 2. onsdag den 11. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 2. onsdag den 11. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 2 onsdag den 11. maj 2016 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Orientering om ventilation ved Ventek 6. Bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Onsdag den 26. april 2017

Afdelingsmøde Afdeling 7. Onsdag den 26. april 2017 Afdelingsmøde Afdeling 7 Onsdag den 26. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Helle Pedersen og Inge Christensen blev valgt som referenter.

Helle Pedersen og Inge Christensen blev valgt som referenter. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG DEN 30. maj 2011 KL. 18.30 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018 Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018 Repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening den 14. juni 2018 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af forretningsorden. Dagsorden:

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 40 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 40 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 40 - H.I. Biesgade 8, 10 og 12 Torsdag, den 3. september 2015 kl. 15.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TJP) og Karina

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 8. Mandag den 23. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 8. Mandag den 23. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 8 Mandag den 23. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 10. Torsdag den 12. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 10. Torsdag den 12. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 10 Torsdag den 12. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 22. september 2014 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Steen Nørgaard (SN), Thomas

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 28. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 28. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 7 Mandag den 28. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 11 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 11 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen. Afdelingsmøde for Afd. 44 Arden, Tirsdag, den 13. september 2016 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Bo Drastrup-Fjordbak

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Afdeling 18 og 25 Gundorfslund

Afdeling 18 og 25 Gundorfslund Afdeling 18 og 25 Gundorfslund 1 Dagsorden beboermøde afdeling 18 og 25 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 6 tirsdag den 9. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 36 Viborg Landevej 44 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014 Mødereferat Aarhus Kommune Børn og Unge Den 17. november 2014 MTM-CBM/Grundsalg og Støttet Byggeri Kalkværksvej 10 8100 Aarhus C Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 17. november

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmøde torsdag den 30. november 2017 kl på Karlebo Kro, Karlebovej 10, Kokkedal

Referat. Repræsentantskabsmøde torsdag den 30. november 2017 kl på Karlebo Kro, Karlebovej 10, Kokkedal Repræsentantskabsmøde torsdag den 30. november 2017 kl. 17.00 på Karlebo Kro, Karlebovej 10, Kokkedal Til stede: Henrik Harsberg, John Resting, Bettina Pagh, Linda Storgaard, Helge From, Paul Tempels,

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 11 torsdag den 11. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsordenen 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 10. Onsdag den 16. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 10. Onsdag den 16. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 10 Onsdag den 16. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 9. onsdag den 4. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 9. onsdag den 4. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 9 onsdag den 4. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Torsdag den 23. maj 2019 Kl

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Torsdag den 23. maj 2019 Kl ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 23. maj 2019 Kl. 19.00 GODKENDELSE AF FREMMØDTE REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMER Dagsorden 1. Godkendelse af fremmødte repræsentantskabsmedlemmer 2. Valg af dirigent,

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 13. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 13. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 7 Mandag den 13. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling

Referat fra ordinær generalforsamling Referat fra ordinær generalforsamling Mandag den 26. maj 2014, kl. 19.00 Sted: Toftlund Hallerne Stadionvej 3 6520 Toftlund Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 13. juni 2019

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 13. juni 2019 Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 13. juni 2019 Repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening den 13. juni 2019 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af forretningsorden. Dagsorden:

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), ejendomsfunktionær Leif Rasmussen og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), ejendomsfunktionær Leif Rasmussen og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 8. september 2016 kl. 13.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Grøndalsvej 20 A-B-C-D afd. 10. Tirsdag, den 6. september 2016 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. KTH startede

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning 2018 / 2019

Bestyrelsens årsberetning 2018 / 2019 Bestyrelsens årsberetning 2018 / 2019 Side 1 19 Indhold 1. Forord 2.0 Begivenheder i det forløbne år 2.1 Gang i renoveringerne 2.2 Bæredygtig drift 2.3 Planlagt vedligeholdelse 2.4 Vedligeholdelses- og

Læs mere

Hobro Boligforening er medlem af BL Danmarks Almene Boliger, som er interesse- og brancheorganisation for boligorganisationerne i Danmark.

Hobro Boligforening er medlem af BL Danmarks Almene Boliger, som er interesse- og brancheorganisation for boligorganisationerne i Danmark. HOBRO BOLIGFORENING Formandens beretning for perioden maj 2016 juni 2017. 1. Indledning Hobro boligforening har i året 2016 fortsat den gode udvikling, som bestyrelsen har igangsat i tidligere år. Der

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 30.03.2015 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 BESTYRELSENS MUNDTLIGE BERETNING I bestyrelsens mundtlige beretning vil jeg kort omtale den skriftlige beretning samt behandle de ting, der er sket siden den skriftlige

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 40 & 41 Kallemosen 22 78 & Rugkobbel 100 232 6200 Aabenraa Cvrnr 14 79 86 17 Sydbank A/S

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. maj 2014, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. maj 2014, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 13. maj 2014, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl. 19.00, i Kulturhuset på Harmonien Der var følgende dagsorden 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af dirigent

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune Mødereferat Aarhus Kommune Teknik og Miljø Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 9. juni 2015 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen:

Læs mere

Udgangspunktet for mødet er den indsendte styringsrapport samt revisionsprotokollat for GAB.

Udgangspunktet for mødet er den indsendte styringsrapport samt revisionsprotokollat for GAB. Dato: 13.11.2015 Tid: 09:00 Sted: GAB Ansvarlig: Rune Hellegaard Christensen Journalnr.: 15/17953 Deltagere: Forretningsfører Lars Kirstein, GAB Inspektør Jens Holt Poulsen, GAB Formand Hovedbestyrelsen,

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse og Britt Espensen. Afdelingsmøde for afd. 46 - Hvilhøjvej. Onsdag, den 21. september 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse og Britt Espensen.

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde 2018 med Bedsted Andelsboligforening

Referat, styringsdialogmøde 2018 med Bedsted Andelsboligforening Referat, styringsdialogmøde 2018 med Bedsted Andelsboligforening Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen

Læs mere

Afdelingsmøde for Horsøparken og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 15. september 2016 kl

Afdelingsmøde for Horsøparken og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 15. september 2016 kl Afdelingsmøde for Horsøparken 20-98 og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 15. september 2016 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 6. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 6. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 6. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved Lisbeth

Bestyrelsens beretning ved Lisbeth Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 6. Orientering fra afdelingens teamleder 7.

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Der deltog 27 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere formand

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib.

Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib. BOLIGSELSKABET AF 1945 I STRIB Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl. 18.00 i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib. Tilstede: Bestyrelsen: Knud Kingo Christensen (KKC), Mogens K. Hansen

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 2. tirsdag den 16. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 2. tirsdag den 16. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 2 tirsdag den 16. maj 2017 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent (Karina Lund fra bestyrelsen) 4. Valg af Stemmeudvalg (Vivi Pedersen, Aase Kassner) 5. Godkendelse

Læs mere

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling Til beboerne i Referat fra generalforsamling Dato: Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19.00 Mødested: Brundtland Allé 3, Toftlund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 3. Onsdag 3. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 3. Onsdag 3. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 3 Onsdag 3. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Boligforeningen af 10. marts oplyser, at organisationen har fokus på at optimere driftsområdet.

Boligforeningen af 10. marts oplyser, at organisationen har fokus på at optimere driftsområdet. Styringsdialog Boligforeningen af 10. marts 2018 Mødedato: Mødetid: 09:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligorganisationen: Direktør Bjarne Wissing Resumè Tilstede fra Aarhus Kommune:

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 10. Tirsdag den 10. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 10. Tirsdag den 10. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 10 Tirsdag den 10. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 11. september 2019 kl. 17.00 Deltagere: Antal beboere: 7 Organisationsbestyrelse: Susse Ibsen Driftskontor: Administration: Flemming

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 32 Amerikavej 28 A, B Onsdag, den 7. september 2016 kl. 19.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth Sejersen.

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 6. onsdag den 20. april 2016

Afdelingsmøde Afdeling 6. onsdag den 20. april 2016 Afdelingsmøde Afdeling 6 onsdag den 20. april 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 5. Onsdag den 30. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 5. Onsdag den 30. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 5 Onsdag den 30. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 23. Torsdag den 24. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 23. Torsdag den 24. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 23 Torsdag den 24. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

Beboermøde. Afdeling 8

Beboermøde. Afdeling 8 Beboermøde Afdeling 8 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering fra teamleder 7. Orientering om regnskabet 2014 8. Afdelingens

Læs mere