Ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 20. juni 2019 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 20. juni 2019 kl"

Transkript

1 Ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 20. juni 2019 kl Tilstede fra boligforeningens bestyrelse: Formand Mads Gammelmark (MG), Ole Bech, Didde Lykke Hansen, John Jensen. Fra administrationen: Direktør Anders Kjær (AK), Karina Karlsen og Jette Christensen. Formand Mads Gammelmark startede mødet med at byde de 50 tilstedeværende velkommen og gik herefter direkte til punkt 1 på dagsordenen. Punkt 1. A Valg af dirigent Ole Bech blev forslået som dirigent af bestyrelsen og blev af forsamlingen herefter valgt. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at mødet var lovligt indkaldt senest 4 uger inden mødet. Punkt 1. B Valg af stemmeudvalg Anni Overby afd. 11, Vita Ekelund afd. 16 og Didde Lykke Hansen afd. 11 blev forslået og valgt. Punkt 2. Aflæggelse og godkendelse af bestyrelsens årsberetning MG fik ordet. Politisk fokus: - Ghettoområder Hobro Boligforening har ikke nogen afdelinger på ghettolisten. - Bæredygtighed, FN s 17 verdensmål - Effektivisering Vi deltager aktivt i BL regi. Beboerdemokratiet: - Beboernes ønsker på kort og lang sigt. Det betyder meget for boligforeningen, at beboerne er tilfredse. - Markvandring med inspektør. - Bindeled mellem beboerne og administrationen Gang i renoveringerne: - Tagrenovering, afd. 13 Trianglen - Tagrenovering, afd. 16 Stoldal - Tagrenovering, afd. 44 Arden - Underjordiske affaldsbeholdere Bæredygtig drift: - Saltvandsanlæg Kan spare 10 ton salt om året. - Fælles-el fra danske vindmøller Flere har skiftet fra Verdo til Vindstød. - Elektroniske varmemålere - Elektroniske fugtmålere Begge dele er sat op i samtlige etage lejemål, og kan fjernaflæses. De opsatte røgalarmer overvåges trådløst, og er der problemer, bliver der sendt en montør ud.

2 Fugtmåleren som måler fugtigheden i lejligheden er automatisk indstillet til årstiderne. Batterierne i målerne har en garanti på 10 år. Planlagt vedligeholdelse: - Markvandring - Vedligeholdelsesplan - Henlæggelser Omlægning af grønne områder: - Reberbanen - Stoldal - Hohøje - Horsøparken Horsøparken har allerede fået ny flisebelægning. Det udvendige i afdelingerne betyder meget for udlejningen, da det er det første indtryk man får, når man får fremvist en lejlighed. Udlejningssituationen: - Tilfredsstillende resultat - Stoppet for udlejning i Klokkergården, grundet store sætningsskader i ejendommen. - Fleksibel udlejning i Stoldal, for netop at undgå ghettodannelse. - Digitale lejekontrakter. Organisationen er på plads. Der er 4 viceværter på det blå hold, og 5 viceværter på det grønne hold. Effektivitet: - Digitalisering af: Indkøbsprocessen og lejekontrakter. Lejlighederne er målt op, så man på forhånd kan fastsætte en pris ved en evt. fraflytning. - Robotplæneklippere En stor succes. Plænerne bliver klippet super flot. - Prisaftaler med håndværkerne - Elektronisk beredskabsplan - Digitale varmemålere e-boks Nye dialogformer. Realisering af effektiviseringstiltagene: - 95% af afdelingerne undgik huslejestigning i % undgik huslejestigning i Vores mål er, at kunne holde huslejen i ro, også på sigt. Målet er stadig at have billige, men gode lejligheder i Hobro Boligforening. Nye lokaler til beboerservice bliver på Sdr. Allé 5. Det ombygges til kontor og velfærdsfaciliteter, pris ca. 850 tkr. Ny Materielgård til viceværter bliver i Stoldal, pris ca. 3,9 mio. Der blev fremvist en tegning over planen, og MG forklarede lidt om det hele. Det forventes at stå færdig ultimo 2019.

3 Nybyggeri kvoteprogram : - Texaco - Skibsgade. Vi håber stadig, det kan lade sig gøre. - Ny Blaakilde. Ligger langs med fjorden på sydsiden. Her håber vi på at få lov til at bygge. - Børnehaven Vinkelvejen. Der bygges ny børnehave andet steds i byen. Boligforeningen påtænker derfor, at bygge boliger på grunden i stedet for. - Arden. Mellem Arden og Rold på nordsiden, bliver der udstykket grunde. Her håber vi også at få lov at bygge, - Mariager Havn. Denne byggegrund bliver nok svært at få fingrene i, men vi har dog sendt et projekt af sted. - Sindholtparken. Der påtænkes at bygge på den grund der ligger i forbindelse med vores afdeling 43 i Hadsund. Ellers frygter vi, at andre bygherrer kan få samme idé. - Kanalbyen. Ved Hadsund havn er der gravet en lille kanal. Her ligger der en lille grund hvor Hobro Boligforening også har budt ind for at få lov til at bygge. Helhedsplaner: - Klokkergården. - Trianglen. Der blev fremvist skitsetegninger over de kommende lejligheders indretning i Klokkergården. Nye dialogformer via e-boks.dk. Mission: Være førende i forhold til at implementere nye dialogformer og samarbejdsmåder med lejerne, via høj grad af digitalisering. - Huslejeopkrævning via e-boks. - Breve såsom, ind- og fraflytningssyn, indkaldelse til afdelingsmøder m.v. Forvaltningsrevision: - Budgetkontrol på nøgletal - Bedste pris på håndværksopgaver - Brug af hjemmesiden - Medarbejdertilfredshed - Beboertilfredshed Der blev spurgt om hvornår de nye parkeringspladser bliver til en realitet i afd. 40. Det lovede MG, at inspektør Mikkel Poulsen vil følge op på, og svare på til afdelingsmødet. Formandens beretning blev herefter godkendt. Punkt 3. Godkendelse af årsregnskabet for 2018 med revisors påtegning samt forelæggelse af budget for Dirigenten gav ordet til direktør Anders Kjær. Samtlige punkter på resultatopgørelsen blev grundig gennemgået. Samlet set udviste det et mindre overskud på kr ,00 mod et budgetteret 0 resultat. Den samlede egenkapital er på 32 mio. kr. Heraf udgør dispositionsfondens disponible del 15,3 mio. kr. Det hele blev fremvist via diasshow med opgørelser og diverse grafer. Administrationsudgifterne pr. lejemål var kr. Tab ved lejeledighed er faldet for 6. år i træk.

4 Dispositionsfonden har i 2018 dækket udgifter til lejeledighed for i alt 104. t.kr. I 1. kvartal 2019 er tab ved lejeledighed ca. 100 t.kr., så det må forventes, at lejeledigheden i år 2019 vil være større end i år Årsagen skyldes hovedsageligt, at det er besluttet at stoppe for udlejningen af 3 lejemål i afd. 9 Morellgade, i forbindelse med ansøgning om en total renovering (helhedsplan) af afdelingen. I lighed med tidligere år har boligorganisationen anvendt midler fra dispositionsfonden til en række projekter i afdelingerne. Det drejer sig bl.a. om støtte til gavlbelysningen på Brogade, driftstilskud til fastholdelse af husleje i afdeling 12, 32 og 44, samt effektiviseringstiltag såsom robotplæneklippere og saltanlæg m.v. Desuden har dispositionsfonden dækket dele af afdelingens tab ved lejeledighed og fraflytning. AK forklarede forskellen på dispositionsfonden og arbejdskapitalen, og gennemgik også hvad vedligeholdelseskontoen er brugt til. Der blev spurgt ind til gevinsten ved de robotplæneklippere som er købt ind i afdelingerne. Dette besvarede AK. Det frigør noget arbejdstid hos de grønne viceværter. Regnskabet er revideret af foreningens revisor. Der er afgivet blank revisionspåtegning på regnskabet. Årsregnskabet for 2018 blev herefter godkendt. Fremlæggelse af budget for Tallene blev gennemgået med div. udgifter og indtægter. Der forslås en stigning i budgettet på administrationsbidraget for 2020 på 1,6% svarende til et administrationshonorar på kr ,00 pr. lejemålsenhed. Der var ingen spørgsmål til budgettet. Punkt 4. Behandling af evt. indkomne forslag: Bestyrelsen forslog, at organisationsbestyrelsen bemyndiges til at råde over afdelingens stemmer, til valg i diverse forsyningsvirksomheder, kreditforeninger og lignende. MG fik ordet. Han forklarede hvad dette betyder. Han mener helt klart, at det er vigtigt, at lejere også har mulighed for at blive hørt. Dette vil være en god mulighed for at bruge vores fællesskab til at kan få indflydelse i diverse foreninger og virksomheder. Der blev spurgt om hvordan lejerne bliver informeret om dette, hvis én fra boligforeningen får mulighed for at skulle vælges, og hvordan man som beboer så får besked når dette evt. sker. Dette besvarede MG. Punkt 5. Valg af formand for 2 år: Mads Gammelmark er på valg og modtager gerne genvalg. MG blev genvalgt til Punkt 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 2 år: Ole Bech og John Jensen er på valg, og modtager gerne genvalg. De blev begge genvalgt til Henrik Kruse har af personlige årsager valgt at gå ud af bestyrelsen, hvorfor der yderligere skulle vælges 1 bestyrelsesmedlem for 1 år. Grethe Toft Kristensen fra afd. 29 blev foreslået og valgt for ét år til 2020.

5 Punkt 7. Valg af 2 suppleanter for 1 år: Egon Christensen og John Dahl Jensen er begge på valg, og modtager gerne genvalg. Begge blev valgt til Egon Christensen som 1. suppleant. Punkt 8. Valg af revisor: Bestyrelsen indstiller til genvalg af Beierholm som revisor for Dette blev også enstemmigt vedtaget. Punkt 9. Eventuelt MG takkede for genvalget og lovede at fortsætte den gode linje. Mg bød samtidig også velkommen til Grethe Toft Kristensen som har mange års erfaring indenfor foreningslivet. Samtidig takkede MG for samarbejdet med Henrik Kruse. Egon Christensen afd. 12 syntes ikke de grønne områder er helt så pæne som de bliver rost for at skulle være. Han spørger derfor om nøgletallene er ens i alle afdelingerne. MG svarede, at den forandring der har været i boligforeningen med hensyn til viceværterne, gerne skulle have været en positiv oplevelse, derfor syntes han, at det er noget beboerne skal tage med til de årlige beboermøder. Lone Velling fra afd. 12 mente det var noget som hørte til på repræsentantskabsmødet, da hendes mening var, at det er generelt i boligforeningen. AK fik ordet. Han kunne til dels godt forstå klagerne. Han forklarede, at der netop derfor så sent som i sidste uge blev lavet en ny fordeling af afdelingerne hos viceværterne, da enkelte viceværter var overbebyrdet. Der blev spurgt om der er noget nyt i forhold til en sammenlægning med en anden boligforening. Her svarede MG, at vi hele tiden er på udkig efter en sparringspartner f.eks. med hensyn til det administrative og evt. samkøring af fælles IT løsninger. Der blev spurgt om man måske kan få viceværten til at fælde et træ i ens have. Her svarede MG, at hun evt. kunne prøve at spørge beboerservice. Afd. 44. Tove Jensen spurgte om ikke hendes nabo kunne få sat et nyt raftehegn sat op, da det eksisterende så forfærdeligt ud. Så blev der spurgt om hvor langt man er med vejen som skal gå fra Ølsvej til Hvilhøjvej. AK svarede, at lokalplanen bliver behandlet i byrådet her i juni måned. Jack Nørlem fra afd. 46 fortalte, at træværket er revnet hele vejen hen. AK svarede, at de skulle drøfte sådanne emner på den årlige markvandring. Kim Vilsted fra afd. 24 spurgte om deres vicevært Peter Nielsen, skal til at rende endnu stærkere, nu da viceværtfordelingen er blevet ændret. Repræsentanterne i afd. 24 var alle enige om, at deres afdeling er blevet så flot. Derfor vil de være kede af, hvis det hele gror til igen, hvis Peter Nielsen pludselig skal servicere flere afdelinger end hidtil. Dette besvarede AK. Der var nogle af repræsentanterne som ikke syntes der bliver fulgt op på de forskellige ting som bliver lovet på diverse møder i boligforeningen. Vita Ekelund fra afd. 16 spurgte hvor lang tid boligforeningen forventer der vil gå, før den nye viceværtordning begynder at få sin virkning, da det også halter i afd. 16.

6 MG svarede, at bestyrelsen godt vidste at der havde været en indkøringsperiode, men var sikker på, at det til næste år vil være meget bedre, da man så må forvente, at det hele er kørt ind. AK supplerede med at sige, at nogle af de nye viceværter skal have en vis læringsperiode, samt at det kræver en vis omstilling for de gamle viceværter, at skulle lære nye afdelinger at kende. Nogle afdelinger er meget ressourcekrævende at passe og pleje, hvorfor der planlægges en omlægning af de grønne områder i udvalgte gamle afdelinger, jf. beretningen, dette skal gerne bidrage til at det bliver nemmere at holde de grønne områder pæne hele året rundt. Ligeledes har Kommunens affaldssorteringsordning givet de grønne viceværter ekstra arbejde, hvorfor vores investering i nye underjordiske affaldsbeholdere også gerne skulle kunne frigive mere tid til de grønne viceværter. Christian Eriksen fra afd. 27 kunne kun tilslutte sig, at der de sidste 3-4 år har været en ændret adfærd blandt beboerne, som lægger meget skrammel og storskrald i affaldsrummene. Der blev nævnt, at der er kommet nye folk på kontoret, men måske skal boligforeningen også være opmærksom på, om der også skal ansættes flere folk i det grønne. Der blev spurgt om ikke der kan indkøbes en mikrofon til disse møder, da flere har svært ved at høre hvad der bliver sagt. MG tilsluttede sig dette ønske, og bad administrationen om at sørge for at dette bliver indkøbt. Der var ikke yderligere til eventuelt og dirigenten takkede for god ro og orden. Jette Christensen Mads Gammelmark Ole Bech referent formand dirigent

Formand Mads Gammelmark startede mødet med at byde de 48 tilstedeværende velkommen og gik herefter direkte til punkt 1 på dagsordenen.

Formand Mads Gammelmark startede mødet med at byde de 48 tilstedeværende velkommen og gik herefter direkte til punkt 1 på dagsordenen. Ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 21. juni 2018 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningens bestyrelse: Formand Mads Gammelmark (MG), Ole Bech, Didde Lykke Hansen, John Jensen og Henrik Kruse. Fra

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt. Afdelingsmøde for afd. 29 Sdr. Allé 5 Torsdag, den 3. september 2015 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Læs mere

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden:

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden: Side 1044 Referat nr. 218 Hobro, den 27. maj 2019 REFERAT Bestyrelsesmøde mandag den 20. maj 2019 Deltagere i mødet: Ole Bech (OBE) Henrik Kruse (HK) Didde Lykke Hansen (DLH) John Jensen (JOJ) Anders Kjær

Læs mere

Direktør KTH startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen.

Direktør KTH startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Onsdag den 14. september 2016 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Peter Nielsen

Læs mere

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden:

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden: Side 1015 Referat nr. 213 Hobro, den 23. oktober 2018 REFERAT Bestyrelsesmøde mandag den 22. oktober 2018 Deltagere i mødet: Mads Gammelmark (MGM) Ole Bech (OBE) Henrik Kruse (HK) John Jensen (JOJ) Anders

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning 2018 / 2019

Bestyrelsens årsberetning 2018 / 2019 Bestyrelsens årsberetning 2018 / 2019 Side 1 19 Indhold 1. Forord 2.0 Begivenheder i det forløbne år 2.1 Gang i renoveringerne 2.2 Bæredygtig drift 2.3 Planlagt vedligeholdelse 2.4 Vedligeholdelses- og

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 17 Vestergade/Lillegade Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Afdelingsmøde for Skovvej A-B-C-D-E afdeling 12. Onsdag, den 14. september 2016 kl

Afdelingsmøde for Skovvej A-B-C-D-E afdeling 12. Onsdag, den 14. september 2016 kl Afdelingsmøde for Skovvej 6-8-10 A-B-C-D-E afdeling 12. Onsdag, den 14. september 2016 kl. 17.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og

Læs mere

Punkt 1, a Valg af dirigent Advokat Stig Jørgensen blev således foreslået og valgt til dirigent uden modkadidater i forsamlingen.

Punkt 1, a Valg af dirigent Advokat Stig Jørgensen blev således foreslået og valgt til dirigent uden modkadidater i forsamlingen. Ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningens bestyrelse: Formand Mads Gammelmark, Mette Juul-Nyholm, Ole Bech, Didde Lykke Hansen og Henrik Kruse. Fra

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Skovvej 6-8-10 A-B-C-D-E afdeling 12. Mandag, den 7. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Inspektør Thomas Petersen (TP) og

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 8 Mariagervej 1 A-B Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 40 - H.I. Biesgade 8, 10 og 12 Torsdag, den 8. september 2016 kl. 15.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling Til beboerne i Referat fra generalforsamling Dato: Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19.00 Mødested: Brundtland Allé 3, Toftlund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

KTH startede mødet med at byde de 10 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen.

KTH startede mødet med at byde de 10 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen. Afdelingsmøde for Vilh. Jensensvej/Højdevej afdeling 11. Onsdag, den 16. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP)

Læs mere

KTH startede mødet med at byde de 11 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen.

KTH startede mødet med at byde de 11 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen. Afdelingsmøde for Vilh. Jensensvej/Højdevej afdeling 11. Torsdag, den 15. september 2016 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 32 Amerikavej 28 A, B Torsdag, den 3. september 2015 kl. 17.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse

Læs mere

Direktør AK startede mødet med at byde de 23 fremmødte velkommen, og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen.

Direktør AK startede mødet med at byde de 23 fremmødte velkommen, og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Onsdag den 13. september 2017 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Anders Kjær (AK), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Peter Nielsen (PN)

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for afd. 23 Jernbanegade 11 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Tilstede: Der deltog 31 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen deltog Carsten Boisen, og Hans

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Mariagervej 2 A-F afdeling 13. Mandag, den 7. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Inspektør Thomas Petersen (TP), og Jette

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 6 fremmødte beboere velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 6 fremmødte beboere velkommen. Afdelingsmøde for Sdr. Onsild, Døstrup og Hvornum, afd. 25 Onsdag, den 23. september 2015 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TJP), vicevært

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth Sejersen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth Sejersen. Afdelingsmøde for Reberbanen 1-9 afdeling 15. Tirsdag, den 20. september 2016 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR Referat fra repræsentantskabsmødet Torsdag den 28. marts 2017 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 30.03.2015 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Der deltog 27 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere formand

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945

Vorup Boligforening af 1945 Vorup Boligforening af 1945 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat fra repræsentantskabsmøde i Vorup Boligforening af 1945 den

Læs mere

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl. 19.00, i Kulturhuset på Harmonien Der var følgende dagsorden 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af dirigent

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 19 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 19 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen. Afdelingsmøde for Afd. 44 Arden, Tirsdag, den 15. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), vicevært Bo Drastrup-Fjordbak

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. Afdelingsmøde for afd. 36 Viborg Landevej 44 Tirsdag, den 6. september 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. KTH

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Afdelingsmøde for Horsøparken og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 15. september 2016 kl

Afdelingsmøde for Horsøparken og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 15. september 2016 kl Afdelingsmøde for Horsøparken 20-98 og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 15. september 2016 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden:

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden: Side 1025 Referat nr. 215 Hobro, den 23. januar 2019 REFERAT Bestyrelsesmøde onsdag den 17. januar 2019 Deltagere i mødet: Mads Gammelmark (MGM) (deltog fra punkt 8) Ole Bech (OBE) Henrik Kruse (HK) Didde

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen, inspektør Steen Nørgaard, inspektør Thomas Petersen, Karina

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Til beboerne i Skærbæk Boligforening. Referat fra generalforsamling

Til beboerne i Skærbæk Boligforening. Referat fra generalforsamling Til beboerne i Referat fra generalforsamling Dato: Mandag den 27. maj 2019, kl. 17.30 Mødested: Skærbækcenteret, Storegade 46-48, 6780 Skærbæk Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 32 Amerikavej 28 A, B Onsdag, den 7. september 2016 kl. 19.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth Sejersen.

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 36 Viborg Landevej 44 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 13 fremmødte beboere velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 13 fremmødte beboere velkommen. Afdelingsmøde for Hohøje 242-292, afd. 28 Tirsdag, den 20. september 2016 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Elsebeth Sejersen.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018 Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018 Repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening den 14. juni 2018 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af forretningsorden. Dagsorden:

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref.

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref. Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april 2017 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Fra administrationen

Læs mere

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10 Afdelingsmøde Afdeling 12 Skovvej 6-10 Tidspunkt: Onsdag den 12. september 2018 kl. 17.30-18.30 Sted: Smedevej 28 Tilstede fra boligforeningen: Anders Kjær Lisbeth Pind Mikkel Poulsen Antal fremmødte beboere:

Læs mere

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet.

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. REFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009 Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. Forretningsorden for mødet blev omdelt og godkendt. 1.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 22. september 2014 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Steen Nørgaard (SN), Thomas

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Mødeart:: Repræsentantskabsmøde Mødested: BL s lokaler Afdeling: 0. Studiestræde 50, 1554 V. Deltagere:

Læs mere

Direktør KTH startede mødet med at byde de 24 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen.

Direktør KTH startede mødet med at byde de 24 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Mandag den 7. september 2015 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), Jette Christensen, vicevært

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 Mødested: Festsalen, Sjællandsgade 21, Randers Referat generalforsamling Randers Arbejderes Byggeforening

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 15 fremmødte beboere velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 15 fremmødte beboere velkommen. Afdelingsmøde for Hohøje 242-292, afd. 28 Onsdag, den 23. september 2015 kl. 19.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TJP), vicevært Jørgen Thomsen

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde. Torsdag den 8. marts 2018 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C

Referat fra repræsentantskabsmøde. Torsdag den 8. marts 2018 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C A/B Gudenå Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 8. marts 2018 kl. 18.30 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C Referat fra repræsentantskabsmøde i A/B Gudenå den 08.03.18 Side

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Domea Randers Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Dagsorden var : Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse og Britt Espensen. Afdelingsmøde for afd. 46 - Hvilhøjvej. Onsdag, den 21. september 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse og Britt Espensen.

Læs mere

HOBRO BOLIGFORENING. Bestyrelsens årsberetning 2017/ Indledning

HOBRO BOLIGFORENING. Bestyrelsens årsberetning 2017/ Indledning HOBRO BOLIGFORENING Bestyrelsens årsberetning 2017/18. 1. Indledning Hobro boligforening har i 2017 kunne fejre sit 75 års jubilæum. Mange ting har ændret sig siden de første boliger blev opført i 1942.

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden:

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden: Side 1037 Referat nr. 217 REFERAT Hobro, den 26. april 2019 Bestyrelsesmøde tirsdag den 23. april 2019 Deltagere i mødet: Mads Gammelmark (MGM) Ole Bech (OBE) Henrik Kruse (HK) Didde Lykke Hansen (DLH)

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. maj 2014, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. maj 2014, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 13. maj 2014, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden:

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden: Side 1031 Referat nr. 216 Hobro, den 8. april 2019 REFERAT Bestyrelsesmøde torsdag den 4. april 2019 (udsat fra 12. marts 2019) Deltagere i mødet: Mads Gammelmark (MGM) Ole Bech (OBE) Henrik Kruse (HK)

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Torsdag den 20. marts 2014 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C

Referat fra repræsentantskabsmødet. Torsdag den 20. marts 2014 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C A/B Gudenå Referat fra repræsentantskabsmødet Torsdag den 20. marts 2014 kl. 19.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Gudenå 20.03.2014 Side

Læs mere

Referat fra Skærbæk Boligforening generalforsamling. Onsdag den 16. maj 2018, kl

Referat fra Skærbæk Boligforening generalforsamling. Onsdag den 16. maj 2018, kl Referat fra Skærbæk Boligforening generalforsamling Onsdag den 16. maj 2018, kl. 18.00 Sted: Skærbæk Kursus- og Fritidscenter Storegade 46-48, 6780 Skærbæk Referat 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl. 18.30 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Der var i alt 38 fremmødte. 30 fra 1. kreds, 4 fra

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib.

Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib. BOLIGSELSKABET AF 1945 I STRIB Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl. 18.00 i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib. Tilstede: Bestyrelsen: Knud Kingo Christensen (KKC), Mogens K. Hansen

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 11 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 11 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen. Afdelingsmøde for Afd. 44 Arden, Tirsdag, den 13. september 2016 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Bo Drastrup-Fjordbak

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Torsdag den 23. maj 2019 Kl

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Torsdag den 23. maj 2019 Kl ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 23. maj 2019 Kl. 19.00 GODKENDELSE AF FREMMØDTE REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMER Dagsorden 1. Godkendelse af fremmødte repræsentantskabsmedlemmer 2. Valg af dirigent,

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmøde torsdag den 30. november 2017 kl på Karlebo Kro, Karlebovej 10, Kokkedal

Referat. Repræsentantskabsmøde torsdag den 30. november 2017 kl på Karlebo Kro, Karlebovej 10, Kokkedal Repræsentantskabsmøde torsdag den 30. november 2017 kl. 17.00 på Karlebo Kro, Karlebovej 10, Kokkedal Til stede: Henrik Harsberg, John Resting, Bettina Pagh, Linda Storgaard, Helge From, Paul Tempels,

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Afdelingsmøde den 20. september 2018

Afdelingsmøde den 20. september 2018 Rødding Andelsboligforening afd. 18 Bakkegårdsparken 127 6630 Rødding Afdelingsmøde den 20. september 2018 Deltagere Der deltog 65 beboere fra 52 husstande. Endvidere deltog ejendomsfunktionær Jens Erik

Læs mere

Helle Pedersen og Inge Christensen blev valgt som referenter.

Helle Pedersen og Inge Christensen blev valgt som referenter. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG DEN 30. maj 2011 KL. 18.30 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 17. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 20 fra starten 2 forlod mødet inden

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen,

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 18. maj 2017, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 18. maj 2017, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 18. maj 2017, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 55 personer fra 48 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe, og statsaut. revisor Henrik

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes.

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes. Skanderborg Ældreboligselskab Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.30 efter organisationsmødet. Mødet holdes i Fælleshuset, Rytterparken, Stilling, 8660 Skanderborg

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 21. marts 2017 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 21.03.2017 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden:

REFERAT. Følgende punkter blev behandlet på mødet i overensstemmelse med den fremsendte dagsorden: Side 1008 Referat nr. 212 Hobro, den 06-09-2018 REFERAT Bestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 Deltagere i mødet: Mads Gammelmark (MGM) Ole Bech (OBE) Didde Lykke Hansen (DLH) Anders Kjær (AK) Afbud:

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 13. juni 2019

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 13. juni 2019 Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 13. juni 2019 Repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening den 13. juni 2019 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af forretningsorden. Dagsorden:

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse.

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl. 17.00 I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Tidsplanen er som følger: Kl. 17.00 17.45 Kl. 17.45 18.30 Kl. 18.30 20.00 Besigtigelse

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

Boligselskabet Kolding

Boligselskabet Kolding Boligselskabet Kolding Ribe, den 1. april 2014 Referat fra repræsentantskabsmøde onsdag, den 26. marts 2014, kl. 17.00 på Bramdrupdam Kro, Vejlevej 332, Kolding. Deltagere: Fra organisationsbestyrelsen:

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 40 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 40 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 40 - H.I. Biesgade 8, 10 og 12 Torsdag, den 3. september 2015 kl. 15.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TJP) og Karina

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 15. tirsdag den 26. april 2016

Afdelingsmøde Afdeling 15. tirsdag den 26. april 2016 Afdelingsmøde Afdeling 15 tirsdag den 26. april 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering om helhedsplan

Læs mere