Fakta Skolens værdigrundlag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fakta Skolens værdigrundlag"

Transkript

1 Job- og personprofilen Job- og personprofilen er udarbejdet på grundlag af samtaler mellem en række nøglepersoner blandt personalet og bestyrelsen samt tidligere udarbejdet materiale. Job- og personprofilen består af følgende elementer Fakta Sejergaardsskolen organisering Lederens opgaver på kort sigt Lederens opgaver i et længere perspektiv Lederens personlige træk Ansættelsesproceduren Fakta Skolens værdigrundlag Sejergaardsskolens mål er at udvikle kreative, ansvarlige og selvstændige mennesker, som kan bidrage til det nære og det globale samfunds fortsatte udvikling. Vi udfordrer den enkelte elev i et tidssvarende og inspirerende undervisningsmiljø, hvor fællesskabet mellem elever, personale og forældre er gensidigt forpligtende. Vi fokuserer på et højt fagligt niveau understøttet af en mangfoldighed af aktiviteter, hvor musik spiller en særlig rolle. Om Sejergaardsskolen Sejergaardsskolen er stiftet i 1895 og har en privatskole og efterskole. Privatskolen har to spor fra klassetrin med ca. 24 elever i alle klasser, en SFO og egen musikskole, hvor over 70 procent af eleverne modtager musikundervisning. Herudover findes en række andre tilbud til eleverne efter normal undervisning. Efterskolens tilbud er rettet mod elever med et højt musikniveau, som ønsker at tage 10. skoleår på efterskolen. Ledelsessituationen her og nu Vores nuværende skoleleder har sagt op med udgangen af august 2014 for at tiltræde et job som konsulent for en stor dansk konsulentvirksomhed. Afdelingslederen for klassetrin er pt. konstitueret som skoleleder og skolens IT-ansvarlige varetager viceskolelederens opgaver, som pt. er rent administrative. Herudover er der to stærke og engagerede afdelingsledere for henholdsvis efterskolen og musikskolen, hvor den sidste også p.t. varetager afdelingslederfunktionen for 5. til 9. klassetrin.

2 Den tidligere viceskoleleder ophørte i sin stilling i juli Skolens bestyrelse har en god blanding af kompetencer fra erhvervslivet og en høj gennemsnitlig anciennitet. Ledelsesstrukturen Ledelsen af skolen består af skolelederen og viceskolelederen samt fem afdelingsledere for områderne Grundskolen klassetrin/sfo/specialundervisning Musikskolen Efterskolen Køkkenet Serviceområdet Skolelederen varetager udover den overordnede ledelse af hele skolen også den daglige ledelse af privatskolens afdeling for klassetrin. Personalegruppen 40 lærere, heraf 28 på privatskolen og 12 på musikefterskolen I SFO en er der ansat otte personer Det tekniske/administrative personale består af seks personer og omfatter en bogholder, to sekretærer og tre servicemedarbejdere. I vores køkken er der tre medarbejdere og som regel nogle på løntilskud eller andre ordninger Hertil kommer en række eksterne lærere som varetager undervisningen i musik Sejergaardsskolens organisering Organiseringen

3 Skolens organisationsstruktur er under forandring, men ser pt. sådan ud: Der er sat et arbejde i gang med at ændre organiseringen af ledelsens opgaver, da den nuværende ledelse, lærerene og bestyrelse ønsker at skabe bedre rammer for, at ledelsen på privatskoleområdet kan frigøres for opgaver for at få mere tid til synlig ledelse i skolens hverdag. Den endelige beslutning af den nye organisationsstruktur udskydes, indtil den nye leder er ansat, således at vedkommende naturligvis kan få indflydelse på den. De foreløbige tanker omkring organiseringen betyder, at strukturen og ansvarsområderne ændres, således at der kommer et tydeligt skel mellem ledelse mod undervisningsmæssige opgaver og ledelse af driftsopgaver. Viceskolelederen betegnelse ændres til afdelingsleder, og til funktionen hører personale- og driftsansvaret for administrationen, service og køkkenet. De to nuværende afdelingsledere for service og køkkenet gøres til sektorledere, som refererer til den administrative afdelingsleder. Afdelingslederen for klassetrin har stedfortræderfunktionen for skolelederen. Viceskolelederfunktionen, som her er markeret under den administrative afdelingsleder, kan også lægges på en af de andre afdelingsledere.

4 Det bliver den nye skoleleders opgave at ansætte en afdelingsleder for det administrative område. Skolelederens kompetenceforhold Skolens leder har overfor Undervisningsministeriet og bestyrelsen det fulde ansvar for den daglige pædagogiske ledelse af skolen. Skolens leder forestår i øvrigt skolens daglige drift og træffer alle hermed forbundne dispositioner indenfor skolens budget. Lederen kan på egen hånd ansætte og afskedige midlertidigt personale, herunder medhjælp i skolens fritidsordning. Samarbejdet med skolens bestyrelse er allerede et vigtigt omdrejningspunkt, og det ønskes bevaret, når den nye skoleleder tiltræder. Baggrund om skolen og skolelederens opgaver Bygninger Sejergaardsskolen har indenfor de sidste 4 år investeret over 40 mio. kr. i nye bygninger eller i renovering af den eksisterende bygningsmasse og er pt. i gang med at skabe nogle unikke og spændende udendørsfaciliteter, hvor første fase er igangsat og består af etableringen en stor kunstgræsbane.

5 Pædagogik, metodik og didaktik Vi har gennem de sidste år arbejdet intenst for at forbedre afgangsklassernes karakterer, og det er lykkes at rykke skolen fra at ligge middel til en placering blandt de 25 procent bedste skoler i Danmark. Afdelingsopdelt skole I 2010 overgik skolen til en afdelingsopdelt struktur for at højne elevernes læringsudbytte. Vi valgte at indføre en todelt struktur fra klassetrin og klassetrin. Teamstruktur Lærerne begyndte i 2011 at arbejde i en teambaseret struktur. Generelt er erfaringerne gode og lærerne har en positiv tilgang til teamsamarbejdet, og der arbejdes fortsat med at optimere denne struktur. Ny skoledag og nye fag Fra skoleåret 2014/15 ændrer vi strukturen for elevernes skoledag, så eleverne på klassetrin får en skoledag fra Udover en række nye fag indeholder skoledagen også morgensang, et aktivitetsbånd og et læsebånd. I aktivitetsbåndet vil der være mulighed for at modtage lektiehjælp og specialundervisning. De nye fag bliver trivsel og samarbejde, science og konstruktion og motorik. Eleverne fra klassetrin kommer til at opleve faget menneske og samfund samt et studielæsebånd. Morgensangen er ligesom for de yngste elever en vigtig del af elevernes skolegang i de ældste klasser. Skoledagens længde for klassetrin er fra Lærerne har tilstedeværelsestid fra kl Tablets i undervisningen Det er aftalt, at der iværksættes et pilotprojekt fra skoleårets start vedrørende anvendelse af ipads i undervisningen på én årgang eller i én klasse på to årgange med henblik på at undersøge, hvordan ipads kan understøtte elevernes indlæring; især i et perspektiv rettet mod differentiering af undervisningen, så elever oplever et større udbytte af undervisningen end i dag. Pilotprojektet skal endvidere medvirke til at hæve lærernes viden om og brug af elektroniske læringsmaterialer, samt deres viden om de muligheder ipads i sig selv giver for at gennemføre anderledes undervisningsforløb. Dette skal have en særlig fokusering på arbejdet med kreativitet samt på arbejdet med det globale islæt. Den nye leders opgaver på kort sigt Skolelederen skal sammen med bestyrelsen fastlægge den fremtidige organisation, samt ansætte en ny afdelingsleder for administrations- og driftsområderne. Der skal være et stærkt fokus på at få ovenstående indsatsområder sat i søen og styret i havn. Der er fortsat et ønske om, at arbejdet med undervisningsdifferentiering udvikles yderligere. Bl.a. gennem en understøttelse af ipads i undervisningen. Styrke samarbejdet mellem faggrupper med henblik på at øge tværfagligheden mellem organisationens forskellige afdelinger.

6 Der ligger et særdeles vigtigt arbejde i forbindelse med markedsføring af efterskolen, hvor vi gennem de sidste år kun netop har fået fyldt vores klasser op. Fortsætte arbejdet med at udvikle en evalueringskultur, som på den ene side fokuserer på elevernes faglige udbytte af undervisningen, men også udfordrer anvendte undervisningsmetoder, så det bliver tydeligt. om anvendt didaktik har den ønskede effekt. Skabe en IT-infrastruktur som kan understøtte en intention om at dele videns særlig med henblik på undervisningsforløb. Opgaver på længere sigt Der skal arbejdes videre med færdiggørelse af skolens udearealer, så de kommer til at virke mere indbydende. Samtidig skal de lægge optil at undervisningen i et stort omfang både kan foregå inde og ude. Sejergaardsskolen har en solid økonomi, som gennem årene har givet plads til at forbedre skolens fysiske rammer og sikre gode tidssvarende undervisningsmidler. Dette ønskes bevaret og kræver derfor skolelederens fokus. Et mål i denne forbindelse er, at skolen er synlig og kendt i hele optageområdet. Den kommende skoleleder udbygger vigtige relationer til personer i lokalsamfundet, herunder kommunen, lokalforum og foreninger for at kunne fortsætte en tradition, hvor et tæt forankret samarbejde bliver til en fordel for flest mulige interessenter i lokalområdet. Personlige træk Den nye skoleleder skal hurtigt kunne sætte sig ind i kulturen på Sejergaardsskolen og etablere relationer til nøglepersoner inden- og udenfor skolen. Den nye skoleleder identificerer sig med skolens værdigrundlag og arbejder aktivt videre med dette. Det forventes, at den nye skoleleder stiller store krav til sig selv og personalet, samtidig med at vedkommende har en udpræget anerkendende ledelsesstil du er i stand til at møde folk, hvor de er, identificere deres kompetencer og få dem sat i spil. Det forventes, at den nye skoleleder er uddannet lærer, gerne suppleret med en lederuddannelse. Det forventes, at den nye skoleleder har ledelseserfaring fra en skole Du er nysgerrig og åben overfor nye idéer og sætter gerne ting i gang, som er afstemt i forhold til skolens udviklingskapacitet og ressourcer. Du er lyttende og involverende, fordi du ved, at de bedste resultater opnås, når de skabes sammen med dem, der skal få dem til at ske i skolens hverdag. Du har holdninger og kan beskrive din vision og er i det hele taget tydelig i din fremtoning og kommunikation. Du er nærværende og synlig i skolens daglige liv. Hvis du møder konflikter, er du ikke bange for dem og tager dem altid i opløbet. Ansættelsesproceduren Ansættelsesproceduren fremgår af følgende plan. Ansættelsesudvalget Skolens bestyrelse. Ledelsesrepræsentanter fra privatskolen og musikefterskolen. Tre repræsentanter fra medarbejderside i SU; tillidsrepræsentant, arbejdsmiljøudvalgsrepræsentant og repræsentant for tapperne

7 Stillingen slås op i Politiken den 14. september 2014 Folkeskolen den 11. september 2014 Frie Skoler den 15. september 2014 Din ansøgning skal sendes elektronisk til ansoegning@sejergaardsskolen.dk senest den 29. september 2014 kl Der udtages 6 ansøgere til første samtale den 6. oktober af ansøgerne inviteres til endnu en samtale den 20. oktober Mellem de to samtaler foretages en test af de 3 sidste ansøgere. Stillingen tilbydes til en af ansøgerne den 24. oktober 2014, hvorefter løn- og ansættelsesforhold aftales. Øvrige indbudte kandidater får besked, om at de ikke er kommet i betragtning. Tiltrædelse den 1. december Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Den rette person tilbydes en løn i den øverste ende af lønintervallet Der vil kunne findes en række oplysninger om Sejergaardsskolen på skolens hjemmeside, som ikke er medtaget i følgende dokument. Supplerende oplysninger kan endvidere fås hos konstitueret skoleleder Eva Hede på tlf.: eller skolebestyrelsesformand Steen Bjerregaard Christiansen på tlf.:

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København, december 2018 Job- og personprofil HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. Indledning Hvidovre

Læs mere

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R København, marts 2018 Job- og personprofil HVIDO VRE KO MMUN E AVEDØ RE SKOLE SKO LELE DE R 1. Indledning Hvidovre Kommune har bedt Genitor om at bistå i forbindelse med ansættelse af en ny skoleleder

Læs mere

Stillings- og personprofil Skoleleder

Stillings- og personprofil Skoleleder Stillings- og personprofil Skoleleder Skovshoved Skole Maj 2015 Generelle oplysninger Adresse Stilling Reference Ansættelsesvilkår Skovshoved Skole Korsgårdsvej 1 2920 Charlottenlund Telefon: 39 98 55

Læs mere

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Sletten Skole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Sletten

Læs mere

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Søndersøskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Søndersøskolen

Læs mere

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil Viceskoleleder distrikt Kystskole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Viceskoleleder

Læs mere

SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. København oktober Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. København oktober Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København oktober 2018 Job- og personprofil SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. Indledning

Læs mere

Baggrund Den tidligere skoleleder er gået på pension, efter at have været skoleleder på Skovbrynet Skole i 16 år.

Baggrund Den tidligere skoleleder er gået på pension, efter at have været skoleleder på Skovbrynet Skole i 16 år. Job- og kravprofil Skoleleder til Skovbrynet Skole, Gladsaxe Kommune Baggrund Den tidligere skoleleder er gået på pension, efter at have været skoleleder på Skovbrynet Skole i 16 år. Skolen Skovbrynet

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Stillings- og personprofil Skoleleder Søgårdsskolen April 2017 Adresse Søgårdsskolen C.L. Ibsens Vej 3 2820 Gentofte Tlf. 39 98 51 60 http://soegaardsskolen.skoleporten.dk Stilling Reference Ansættelsesvilkår

Læs mere

Viceskoleleder til Hanebjerg Skole i Hillerød Kommune

Viceskoleleder til Hanebjerg Skole i Hillerød Kommune Viceskoleleder til Hanebjerg Skole i Hillerød Kommune Hanebjerg Skole ligger naturskønt i Hillerød Kommune, har ca. 550 elever og har undervisning på tre matrikler i: Brødeskov, Gørløse og Uvelse. Skolen

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense side 1 af 9 Indhold Indledning...2 Ansættelsesudvalg...2 Tidsplan...2 Nordfyns Kommune...3 Ledelsesstruktur...5

Læs mere

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE 0. - 5. ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE 1 KRAGELUNDSKOLEN www.kragelundskolen KRAGELUNDSKOLEN

Læs mere

PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER

PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER København, september 2017 Jobprofil HVIDOVRE KOMMUNE PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER 1. Indledning Hvidovre Kommune har bedt Genitor om at bistå i forbindelse med ansættelse af en ny skoleleder til Præstemoseskolen.

Læs mere

RUNGSTED PRIVATE REALSKOLE

RUNGSTED PRIVATE REALSKOLE København september 2018 Jobprofil RUNGSTED PRIVATE REALSKOLE SKOLELEDER GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR. 5011

Læs mere

SFO og klubleder, Virum Skole Lyngby Taarbæk Kommune

SFO og klubleder, Virum Skole Lyngby Taarbæk Kommune September 2016 Jobprofil SFO og klubleder, Virum Skole Lyngby Taarbæk Kommune 1. Indledning Lyngby Taarbæk Kommune har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny SFO og klubleder

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder Havrehedskolen. Job- og Kravprofil

Pædagogisk afdelingsleder Havrehedskolen. Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen... 3... 4 Ledelsesopgaven... 5 Arbejdsopgaver... 5 Lederprofil...

Læs mere

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende år. Favrskov Kommune

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense side 1 af 9 Indhold Indledning...2 Ansættelsesudvalg...2 Tidsplan...2 Nordfyns Kommune...3 Ledelsesstruktur...5

Læs mere

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil Skoleleder distrikt Kystskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Skoleleder

Læs mere

Indhold. To visionære skoleledere Odsherred Kommune. To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole

Indhold. To visionære skoleledere Odsherred Kommune. To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole To visionære skoleledere 20. februar 2019 Betina Høst Poulsen Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering af To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole Indhold 1. søger to visionære skoleledere

Læs mere

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune Jobprofil Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune 1. Indledning Hørsholm Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Rungsted Skole. Stillingen er ledig og ønskes besat snarest muligt. Denne jobprofil

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2015

Nyhedsbrev juni 2015 Nyhedsbrev juni 2015 Skolebestyrelsens nyhedsbrev vil denne gang omhandle nyt fra bestyrelsesmøderne i april og maj. Sidst, men ikke mindst, vil I kunne læse skolebestyrelsens behandling af evalueringen

Læs mere

Rathlouskolens uddannelsesplan Professionsteam 13.16 2. niveau

Rathlouskolens uddannelsesplan Professionsteam 13.16 2. niveau Rathlouskolens uddannelsesplan Professionsteam 13.16 2. niveau en styrke i dit barns hverdag 2 Kultur og særkende: Professionsteam 13.16 består ud af skoler beliggende i Odder kommune. I Odder kommune

Læs mere

Stillings- og personprofil Skoleleder

Stillings- og personprofil Skoleleder Stillings- og personprofil Skoleleder Maglegårdsskolen Marts 2015 Generelle oplysninger Adresse Maglegårdsskolen Maglegård Skolevej 1 2900 Hellerup Telefon: 39 98 56 00 Stilling Skoleleder Reference Ansættelsesvilkår

Læs mere

Job og kravprofil for ny skoleleder Rathlouskolen, Odder

Job og kravprofil for ny skoleleder Rathlouskolen, Odder Job og kravprofil for ny skoleleder Rathlouskolen, Odder Beskrivelse af skolen Rathlouskolen er en Fri grundskole, hvor fællesskab og faglighed går hånd i hånd. Vores mål er at drive en skole, hvor tryghed,

Læs mere

Stillings- og personprofil for pædagogisk leder ved Holbæk By Skole afdeling Orø Skole og Børnehus

Stillings- og personprofil for pædagogisk leder ved Holbæk By Skole afdeling Orø Skole og Børnehus Stillings- og personprofil for pædagogisk leder ved Holbæk By Skole afdeling Orø Skole og Børnehus Pædagogisk leder til Holbæk By Skole afdeling Orø Skole og Børnehus På Orø får børn lov til at være børn

Læs mere

Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere

Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere På Virupskolen ændrer vi skolens ledelsesstruktur pr. 1. august 2015. Vi søger derfor 2 pædagogiske ledere til at indgå i vores ledelsesteam. Vi søger en pædagogisk

Læs mere

Ørebroskolen forventninger til en kommende leder

Ørebroskolen forventninger til en kommende leder Ørebroskolen forventninger til en kommende leder En tilbagemelding til brug for forvaltning, ansættelsesudvalg og ansøgere til stillingen. Baggrund for tilbagemelding (Se program og bilag for aftenen)

Læs mere

Ledelsesgrundlag for Engdalskolen

Ledelsesgrundlag for Engdalskolen Ledelsesgrundlag for Engdalskolen Vision for ledelse Engdalskolen er en anerkendende skole, som udvikler livsmod og livsduelighed inden for fællesskabet rammer. Det betyder, at ledelsen i dialog med medarbejderne,

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Højgårdskolen

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Højgårdskolen NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Højgårdskolen 1. Indledning Da vores tidligere leder er gået på pension, er stillingen som skoleleder ledig til besættelse 1. marts 2015. Stillingen annonceres på

Læs mere

Job- og Kravprofil. Skoleder Havrehedskolen

Job- og Kravprofil. Skoleder Havrehedskolen Job- og Kravprofil Skoleder Havrehedskolen Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen... 3 Havrehedskolen... 4 Ledelsesopgaven... 5 Arbejdsopgaven... 5 Lederprofil...

Læs mere

Skolepolitik. Silkeborg Kommunes skolepolitik

Skolepolitik. Silkeborg Kommunes skolepolitik Skolepolitik Silkeborg Kommunes skolepolitik 1 2 Indledning En skole i Silkeborg Kommune består af en undervisningsdel og en fritidsdel. Skolepolitikken angiver, hvad der skal være kendetegnende for Den

Læs mere

Vejledning til ansøgningsskema om rammeforsøg: Frihedsforsøg til folkeskoler

Vejledning til ansøgningsskema om rammeforsøg: Frihedsforsøg til folkeskoler Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Afdelingen for Almen Uddannelse og Tilsyn Vejledning til ansøgningsskema om rammeforsøg: Frihedsforsøg til folkeskoler Frederiksholms Kanal 26 1220 København K Tlf.:

Læs mere

Skolepolitik. Alle med tilknytning til skolen indgår i en åben dialog, hvor den enkelte bliver set, hørt og forstået.

Skolepolitik. Alle med tilknytning til skolen indgår i en åben dialog, hvor den enkelte bliver set, hørt og forstået. Skolepolitik Indledning En skole i Silkeborg Kommune består af en undervisningsdel og en fritidsdel. Skolepolitikken angiver, hvad der skal være kendetegnende for Den Gode Skole i Silkeborg Kommunes skolevæsen

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE FRITIDSCENTER 1 JOB OG Ung i Aarhus SYD LÆS MERE PÅ HJEMMESIDEN TIL FRITIDSCENTER Er du en visionær og engageret leder? Har du lyst til at være med til at skabe et unikt ungdomsliv

Læs mere

Skoleleder til Sletten Skole Job- og Kravprofil

Skoleleder til Sletten Skole Job- og Kravprofil Skoleleder til Sletten Skole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Sletten Skole... 5 Lederopgaven...5 lederprofil... 5 Ansættelsesvilkår...

Læs mere

Maj 2013. Børneuniverset Fjelsted Harndrup

Maj 2013. Børneuniverset Fjelsted Harndrup Maj 2013 Børneuniverset Fjelsted Harndrup Børneuniverset Fjelsted Harndrup Børneuniverset Fjelsted Harndrup er: Børnehaven Regnbuen, Fjelsted Harndrup Skole (0.-6. klasse) og SFO Valhalla med fælles ledelse

Læs mere

Aftale mellem Varde Byråd og Lykkesgårdskolen 2015

Aftale mellem Varde Byråd og Lykkesgårdskolen 2015 Aftale mellem Varde Byråd og Lykkesgårdskolen 2015 Varde Kommunes vision 2030 Varde Kommune i ét med naturen Vi lever aktivt i det fri og er i ét med naturen hver dag. Friluftslivet giver sundhed, læring

Læs mere

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018 Stillings- og Personprofil Administrationschef Dansehallerne April 2018 Kort om Dansehallerne Dansehallerne en national platform og vigtig aktør inden for ny koreografisk scenekunst i Europa. Det er en

Læs mere

Skolens målsætning og værdigrundlag

Skolens målsætning og værdigrundlag Skolens målsætning og værdigrundlag Indhold Skolens målsætning...2 Skolens værdigrundlag...2 Skoledagens planlægning...2 Før og efter skoledagen...2 Børnehaveklassen...3 Forældresamarbejde /- indflydelse...3

Læs mere

Hovedopgaven består i at vurdere, om undervisningen i friskolen står mål med undervisningen i folkeskolen.

Hovedopgaven består i at vurdere, om undervisningen i friskolen står mål med undervisningen i folkeskolen. Tilsynserklæring for: Margrethelyst Friskole Persievej 2 8300 Odder Telefon: 77348529 www.margrethelyst.dk Email:info@margrethelyst.dk Skolekode:280214 Tilsynsførende: Pædagogisk konsulent ML- Consult

Læs mere

Vi vil nytænke digitale læringsmiljøer, der rækker ud over grænser

Vi vil nytænke digitale læringsmiljøer, der rækker ud over grænser Notatets formål er at beskrive de pædagogiske visioner, mål og indsatser, der er tabletprojektets omdrejningspunkt. Notatet beskriver således fra en pædagogisk synsvinkel om, hvorfor Verninge skole har

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Stillings- og personprofil Skoleleder Dyssegårdsskolen Generelle oplysninger Adresse Dyssegårdsskolen Dyssegårdsvej 26, 2900 Hellerup Tlf.: 39985550 dyssegaardsskolen@gentofte.dk Stilling Reference Løn-

Læs mere

Allerslev Skole uddannelsesplan

Allerslev Skole uddannelsesplan Allerslev Skole uddannelsesplan Uddannelsesplanen skal give en kort beskrivelse af, hvordan praktikskolen arbejder med at uddanne den lærerstuderende. BEK nr. 1068 af 08/09/2015: 13 stk. 2 Praktikskolen

Læs mere

Se hjemmesiden: www.laasby-skole.dk. Der er faglokaler til alle fag. SFO og klub i almenområdet har egne lokaler. Skolen har en velfungerende kantine

Se hjemmesiden: www.laasby-skole.dk. Der er faglokaler til alle fag. SFO og klub i almenområdet har egne lokaler. Skolen har en velfungerende kantine Uddannelsesplan Praktik 1. årgang Låsby Skole som uddannelsessted for lærerstuderende Generelt om skolen Låsby skole har ca. 400 elever. Skolen består af almenområdet 0.-9. klasse. Skolen er afdelingsopdelt:

Læs mere

Job- og kravprofil til skolelederstilling på Mariager Skole

Job- og kravprofil til skolelederstilling på Mariager Skole Job- og kravprofil til skolelederstilling på Mariager Skole 1) Indledning 2) Mariagerfjord Kommunes skoleområde 3) Præsentation af skolen 4) Lederprofil 5) Ansættelsesvilkår 6) Ansættelsesudvalg 7) Tidsplan

Læs mere

Skoleleder distrikt Bogense. Job- og Kravprofil

Skoleleder distrikt Bogense. Job- og Kravprofil Skoleleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Skoleleder

Læs mere

Den åbne skole. i Favrskov Kommune. Favrskov Kommune

Den åbne skole. i Favrskov Kommune. Favrskov Kommune Den åbne skole i Favrskov Kommune Favrskov Kommune Forord Byrådet valgte i forbindelse med realiseringen af folkeskolereformen at nedsætte Udvalget for samspil mellem skoler, fritid og foreningsliv til

Læs mere

Vicemusikskoleleder Herning Musikskole

Vicemusikskoleleder Herning Musikskole Vicemusikskoleleder Herning Musikskole Vil du være med til at videreføre og skærpe skolens faglige og pædagogiske profil, og sikre udvikling og implementering af tiltag, der fremmer musikskolen? Så er

Læs mere

Generelle oplysninger. Baunegårdsvej 33 2820 Gentofte Telefon: 39650228 www.gentofte.gentofte skoler.dk. Skole og Ungechefen

Generelle oplysninger. Baunegårdsvej 33 2820 Gentofte Telefon: 39650228 www.gentofte.gentofte skoler.dk. Skole og Ungechefen [Skriv tekst] Generelle oplysninger Adresse Stilling Reference Ansættelsesvilkår Gentofte Skole Baunegårdsvej 33 2820 Gentofte Telefon: 39650228 www.gentofte.gentofte skoler.dk Skoleleder Gentofte Kommune

Læs mere

Skoleledelsens samlede kvalitetsvurdering

Skoleledelsens samlede kvalitetsvurdering Side 1 af 5 Skoleledelsens samlede kvalitetsvurdering Vejledning til skoleledelsens samlede kvalitetsvurdering: Skolelederen skal nedenfor give en samlet kvalitetsvurdering ud fra data og dokumenter på

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen Indledning Herningsholmskolen søger afdelingsleder til en ny afdeling på Holtbjerg. Stilling er ledig til besættelse pr. 1. april 2019. Stillingen

Læs mere

Skoleleder til Glostrup Skole

Skoleleder til Glostrup Skole Job- og personprofil Center for Dagtilbud og Skole Skoleleder til Glostrup Skole 22. december 2015 1. Omgivelserne du skal navigere i Glostrup Kommune fik ny skolestruktur den 1. august 2012. De fire gamle

Læs mere

Lundehusskolens Værdigrundlag

Lundehusskolens Værdigrundlag Lundehusskolens Værdigrundlag Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn Stærk faglighed På Lundehusskolen lægger vi vægt på en stærk

Læs mere

Sejergaardsskolen Privatskole uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik. Sejergaardsskolens forventninger til den studerende i praktik

Sejergaardsskolen Privatskole uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik. Sejergaardsskolens forventninger til den studerende i praktik Sejergaardsskolen Privatskole uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik Sejergaardsskolen kort http://www.sejergaardsskolen.dk Facebook: Sejergaardsskolens Privatskole Sejergaardsskolen er beliggende

Læs mere

NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE

NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Økonomiudvalget NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Personale Service Personaledirektør Per Krog 24.01.2012/pkr/tht Sagsnr 12/3705 Mulige ansættelsesformer og andre spørgsmål i forbindelse med ansættelse I forbindelse

Læs mere

VICESKOLELEDER EGELUNDSKOLEN ALBERTSLUND KOMMUNE. København juli Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

VICESKOLELEDER EGELUNDSKOLEN ALBERTSLUND KOMMUNE. København juli Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København juli 2019 Job- og personprofil VICESKOLELEDER EGELUNDSKOLEN ALBERTSLUND KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. Indledning

Læs mere

Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler

Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler Punkt 8. Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler 2016-051261 Skoleforvaltningen indstiller, at godkender, at Gistrup og Vaarst-Fjellerad

Læs mere

Skoleleder på Låsby Skole

Skoleleder på Låsby Skole JOB- OG KRAVPROFIL Skoleleder på Låsby Skole Børn og Unge, Skanderborg Kommune 1. Introduktion 1.1 Baggrund Låsby Skoles nuværende skoleleder har søgt nye udfordringer, og derfor er stillingen som skoleleder

Læs mere

Skoleleder JOB- OG KRAVPROFIL. Sorø Privatskole. Jakob Westh & Louise Aagaard Hellerup, den 16. marts 2017

Skoleleder JOB- OG KRAVPROFIL. Sorø Privatskole. Jakob Westh & Louise Aagaard Hellerup, den 16. marts 2017 JOB- OG KRAVPROFIL Jakob Westh & Louise Aagaard Hellerup, den 16. marts 2017 Skoleleder Sorø Privatskole AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND FRANCE GERMANY INDIA ITALY LATVIA

Læs mere

Job- og kompetenceanalyse. Skoleleder til Damagerskolen

Job- og kompetenceanalyse. Skoleleder til Damagerskolen Job- og kompetenceanalyse Skoleleder til Damagerskolen Indhold Indledning... 3 Damagerskolen... 3 Greve Kommune... 4 Opgaver og ansvarsområder... 5 Succeskriterier... 5 Personlige og faglige kompetencer...

Læs mere

Forpligtende samarbejder og partnerskaber i folkeskolen

Forpligtende samarbejder og partnerskaber i folkeskolen Forpligtende samarbejder og partnerskaber i folkeskolen Folkeskoleloven pålægger kommuner at sikre, at der finder samarbejder og partnerskaber sted mellem de kommunale skoler og andre institutioner og

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Brændgårdskolen

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Brændgårdskolen NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Brændgårdskolen 1. Indledning Da vores leder går på pension, er stillingen som skoleleder ledig til besættelse 1. februar 2015 eller snarest derefter. Stillingen

Læs mere

2. Præsentation af Kibæk Skole Kibæk Skole er placeret i Kibæk by, som er et aktivt lokalsamfund syd for Herning.

2. Præsentation af Kibæk Skole Kibæk Skole er placeret i Kibæk by, som er et aktivt lokalsamfund syd for Herning. NOTAT vedr. ansættelse af viceskoleleder på Kibæk Skole 1. Indledning Da vores nuværende viceskoleleder har valgt at gå på pension, er stillingen ledig til besættelse pr. 1. august 2017 Stillingen annonceres

Læs mere

Se hjemmesiden:

Se hjemmesiden: Uddannelsesplan for praktik på Låsby Skole 2018 2019 Låsby Skole som uddannelsessted for lærerstuderende Generelt om skolen Låsby skole har ca. 440 elever. Skolen består af almenområdet 0.-9. klasse. Skolen

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE SKOLEN VED SKOVEN - SKOLELEDER. København August Jobprofil. gør god ledelse bedre

HILLERØD KOMMUNE SKOLEN VED SKOVEN - SKOLELEDER. København August Jobprofil. gør god ledelse bedre København August 2017 Jobprofil HILLERØD KOMMUNE SKOLEN VED SKOVEN - SKOLELEDER GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR.

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Greve Kommunes skolepolitik

Greve Kommunes skolepolitik Greve Kommunes skolepolitik Tillæg gældende for 2017-2018 Fem fokusområder Trivsel og sundhed Digital skole 1:1-skolen Vedtaget af Greve Kommunes Byråd 5. september 2016. 1 Forord Denne udgave af skolepolitikken

Læs mere

Institutionsleder. Job- og personprofil. FGU Odense, Assens, Nyborg, Nordfyn og Kerteminde kommuner

Institutionsleder. Job- og personprofil. FGU Odense, Assens, Nyborg, Nordfyn og Kerteminde kommuner Institutionsleder Job- og personprofil FGU Odense, Assens, Nyborg, Nordfyn og Kerteminde kommuner Oktober 2018 Indhold 1 Overblik... 3 2 Den forberedende grunduddannelse FGU... 4 2.1 Mål og overordnede

Læs mere

Visions- og strategiplan for Jyllinge Skole 2014-17

Visions- og strategiplan for Jyllinge Skole 2014-17 Visions- og strategiplan for Jyllinge Skole 2014-17 Med denne plan er der lagt op til markante ændringer inden for de rammer og metoder vi traditionelt har benyttet i undervisningen. For hver fase henholdsvis

Læs mere

Værdiregelsæt for Hærvejsskolen

Værdiregelsæt for Hærvejsskolen Værdiregelsæt for Hærvejsskolen Indhold 1. Hærvejsskolens værdier... 1 2. Værdierne i praksis... 2 3. Ordensregler... 4 4. Hvad gør vi for at leve op til vores værdier... 4 5. Hvad gør vi ved brud på det

Læs mere

Odsherred Kommune Side 2 af 7 Job- og personprofil for skoleleder til Sydskolen

Odsherred Kommune Side 2 af 7 Job- og personprofil for skoleleder til Sydskolen Odsherred Kommune Job- og personprofil for skoleleder til Sydskolen 6. april 2017 Odsherred Kommune Side 2 af 7 1 Indledning Sydskolen i Odsherred Kommune søger ny skoleleder pr. 1. august 2017 eller snarest

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN MANDAG DEN 25. AUGUST 2008 KL I RØNBJERG AFDELING. DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN MANDAG DEN 25. AUGUST 2008 KL I RØNBJERG AFDELING. DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN MANDAG DEN 25. AUGUST 2008 KL. 19.00 I RØNBJERG AFDELING. DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Nyt fra elevrådet. 3. Opfølgning fra sidste

Læs mere

Skoleleder til Glostrup Skole

Skoleleder til Glostrup Skole Job- og personprofil Center for Dagtilbud og Skole Skoleleder til Glostrup Skole Januar 2017 Glostrup Kommune fik ny skolestruktur den 1. august 2012. De fire tidligere folkeskoler blev nedlagt, og én

Læs mere

Aftale mellem Varde Byråd og Ansager Skole 2014

Aftale mellem Varde Byråd og Ansager Skole 2014 Aftale mellem Varde Byråd og Ansager Skole 2014 Varde Kommunes overordnede vision Varde Kommune skal opleves som et sted: - med et hav af muligheder og plads til fyrtårne - hvor det gode liv kan leves

Læs mere

En bæredygtig skole et 5 årig perspektiv. for. Møldrup skole

En bæredygtig skole et 5 årig perspektiv. for. Møldrup skole En bæredygtig skole et 5 årig perspektiv for Møldrup skole 2012 2016 Første udgave juni 2012 Forord På Møldrup skole har vi formuleret en vision om, hvordan vi ser skolen, når vi tegner et billede af fremtiden

Læs mere

De største udfordringer for grundskolen lige nu

De største udfordringer for grundskolen lige nu Artikel til Uddannelse De største udfordringer for grundskolen lige nu Resume De store udfordringer i grundskolen med at sikre en høj faglighed i en rummelig skole kræver en fælles indsats i de kommunale

Læs mere

Strategiplan Tybjerg 20:20

Strategiplan Tybjerg 20:20 Strategiplan Tybjerg 20:20 Tybjerg Privatskole OPFØLGNING MARTS 2017 Tybjerg 20:20 Formål Det særlige Vision Værdier Mission Metoder og Dogmer 5 Indsatsmål Handlinger 2016 Handlinger 2017 Vision Vi står

Læs mere

Skolepolitik KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ. Forvaltning for Børn, Familie og Skole

Skolepolitik KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ. Forvaltning for Børn, Familie og Skole Skolepolitik KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ Forvaltning for Børn, Familie og Skole Skolepolitik Fælles om folkeskolen sammen skaber vi fremtiden I vores folkeskoler former vi vores elevers fremtid og dermed

Læs mere

Skoleleder Søndersøskolen

Skoleleder Søndersøskolen Skoleleder Søndersøskolen Job- og Kravprofil Forfatter: Jette Marie Christensen Oprettet den 10. december 2015 Dokument nr. 480-2015-100048 Sags nr. 480-2013-13508 Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg...

Læs mere

Orientering i forbindelse med rekruttering af ny forstander / nyt forstanderpar til Sydvestjyllands Efterskole pr. 1. august 2019.

Orientering i forbindelse med rekruttering af ny forstander / nyt forstanderpar til Sydvestjyllands Efterskole pr. 1. august 2019. Orientering i forbindelse med rekruttering af ny forstander / nyt forstanderpar til Sydvestjyllands Efterskole pr. 1. august 2019. Hvorfor ny forstander / nyt forstanderpar? Den 21. februar 2019 blev følgende

Læs mere

SKOLELEDER HERSKIND SKOLE & BØRNEHUS BØRN OG UNGE, SKANDERBORG KOMMUNE

SKOLELEDER HERSKIND SKOLE & BØRNEHUS BØRN OG UNGE, SKANDERBORG KOMMUNE Aarhus september 2018 Job- og personprofil SKOLELEDER HERSKIND SKOLE & BØRNEHUS BØRN OG UNGE, SKANDERBORG KOMMUNE GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde 16-03-2016 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen og opnår

Læs mere

Ny skoleleder til ny tid på Katrinebjergskolen

Ny skoleleder til ny tid på Katrinebjergskolen Ny skoleleder til ny tid på Katrinebjergskolen Katrinebjergskolen søger en visionær skoleleder, der inspirerer, udfordrer og samler skolens medarbejdere, og som er et nærværende og tydeligt midtpunkt for

Læs mere

Selvevaluering på RpR

Selvevaluering på RpR Side 1 af 6 Selvevaluering på RpR Roskilde private Realskole er gået over til Selvevaluering. Dette erstatter det tidligere tilsyn med skolen, som en ekstern tilsynsførende har udført, og udgivet rapporter

Læs mere

Alle børn skal lære mere

Alle børn skal lære mere Skolereformen Kontaktforældremøde 5. maj 2014 Alle børn skal lære mere Skolebestyrelsesformand Birgit Bach-Valeur Program 19.00 Velkomst v/ skolebestyrelsens formand Birgit Bach-Valeur 19.05 Valg til skolebestyrelsen

Læs mere

NOTAT. Folkeskolereformen i Køge Kommune - vi gør en god skole bedre. Kommunikation. Rammefortælling:

NOTAT. Folkeskolereformen i Køge Kommune - vi gør en god skole bedre. Kommunikation. Rammefortælling: NOTAT Fælles- og Kulturforvaltningen Dato Sagsnummer Dokumentnummer Rammefortælling: Folkeskolereformen i Køge Kommune - vi gør en god skole bedre Skolerne i Køge Kommune vil se anderledes ud fra 1. august

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder Distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil

Pædagogisk afdelingsleder Distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder Distrikt Kystskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår...

Læs mere

Fælles kommunal uddannelsesplan 2. niveau Skovbakkeskolen, Parkvejens skole, Hundslund skole, Hou skole og Vestermarkskolen.

Fælles kommunal uddannelsesplan 2. niveau Skovbakkeskolen, Parkvejens skole, Hundslund skole, Hou skole og Vestermarkskolen. Fælles kommunal uddannelsesplan 2. niveau Skovbakkeskolen, Parkvejens skole, Hundslund skole, Hou skole og Vestermarkskolen. Kultur og særkende: Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler,

Læs mere

SKOLELEDER, HELDAGSSKOLEN CENTER FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. København september Job- og personprofil

SKOLELEDER, HELDAGSSKOLEN CENTER FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. København september Job- og personprofil København september 2018 Job- og personprofil SKOLELEDER, HELDAGSSKOLEN CENTER FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

Mål og indholdsbeskrivelse. Grejsdal skoles SFO. SFO en er en integreret del af skolen

Mål og indholdsbeskrivelse. Grejsdal skoles SFO. SFO en er en integreret del af skolen Mål og indholdsbeskrivelse Grejsdal skoles SFO SFO en er en integreret del af skolen 1. SFO, Grejsdal Skoles pædagogiske grundlag en vedvarende proces! Som grundlag for dette arbejde har vi formuleret

Læs mere

Vision og principper for Bække Skole

Vision og principper for Bække Skole VEJEN KOMMUNE Vision og principper for Bække Skole Indholdsfortegnelse Indledning 3 Bække Skoles vision 4 Principper for undervisningen og undervisningens organisering. 5 Principper for samarbejde mellem

Læs mere

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Fremmødte: Jakob, Charles, Tina, Gitte, Carsten M., Carsten U., René, Allan, Lene, Birgit.

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Fremmødte: Jakob, Charles, Tina, Gitte, Carsten M., Carsten U., René, Allan, Lene, Birgit. SKOLEBESTYRELSESMØDE Ordstyrer: Jan Madsen. Fremmødte: Jakob, Charles, Tina, Gitte, Carsten M., Carsten U., René, Allan, Lene, Birgit. Fraværende: Frank. Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 8.9.2014 17-20

Læs mere

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken.

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Onsdag den 27. februar kl. 17.00 ca.19.15 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Kristian, Michael, Nikoline Punkt

Læs mere

Regelmæssig evalueringen

Regelmæssig evalueringen I følge friskolelovens 1b skal skolerne "regelmæssigt foretage en evaluering af skolens samlede undervisning og udarbejde en plan for opfølgning på evalueringen". Resultatet af evaluering og opfølgningsplan

Læs mere

Lyngby-Taarbæk Kommune Maj Job- og personprofil. Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune Maj Job- og personprofil. Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune Lyngby-Taarbæk Kommune Maj 2018 Job- og personprofil Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune 1. Om Lyngby-Taarbæk Kommune og den administrative hovedstruktur Lyngby-Taarbæk

Læs mere

Kerneområde 4: Elevens alsidige personlige udvikling

Kerneområde 4: Elevens alsidige personlige udvikling Kerneområde 4: Elevens alsidige personlige udvikling For at øge den alsidige personlige udvikling søger skolen gennem undervisning og øvrige aktiviteter at give eleverne kundskaber og færdigheder, som

Læs mere

BESLUTNINGSGRUNDLAGET FOR LEMVIG KOMMUNE IMPLEMENTERINGEN AF FOLKESKOLEREFORMEN I. juni 2015

BESLUTNINGSGRUNDLAGET FOR LEMVIG KOMMUNE IMPLEMENTERINGEN AF FOLKESKOLEREFORMEN I. juni 2015 BESLUTNINGSGRUNDLAGET FOR IMPLEMENTERINGEN AF FOLKESKOLEREFORMEN I LEMVIG KOMMUNE - juni 2015 Indhold Indledning... 2 Teamstrukturen... 2 Den samskabende skole... 3 Vejledende timefordeling... 3 Tysk fra

Læs mere

Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé:

Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé: Evt. sorteringsnøgle: Placering:Jobadministration» Jobprofiler 2017» Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé: Redaktion: Alle Målgruppe: Intern Offentlig Nyhed: Ja Nej Periode: 29-06-2017 -> portal:

Læs mere