Forældretilfredhedsundersøgelse 16/ Har antallet af arrangementer, hvor forældre har været inviteret til at deltage, været:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forældretilfredhedsundersøgelse 16/ Har antallet af arrangementer, hvor forældre har været inviteret til at deltage, været:"

Transkript

1 Forældretilfredhedsundersøgelse 16/17 1. Har antallet af arrangementer, hvor forældre har været inviteret til at deltage, været: 100% 96.3% 90% 80% 70% 60% Procent 50% 40% 30% 20% 10% 0% 2.5% For mange Passende For få 1.2% Navn Procent For mange 2,5% Passende 96,3% For få 1,2% N Eventuelle kommentarer: Underligt, at stort set alle arrangementer - incl slutopvisningen- ligger på skoledage og i arbejdstiden. Tak for alle dejlige arrangementer og gæstfrihed Forældre weekenden var helt vildt god, hyggeligt og lærerig.

2 Synes godt at man kan trække nogen af arrangementer til aften pga butikstider I skal måske tænke på at ikke for mange arrangementer starter for tidligt om eftermiddagen, da det er svært at nå til pga. arbejde. Men for mange begyndte for tidligt. F.eks. var man nød til at tage en feriedag for at nå den "Første opvisning". Når I inviterer forældrene bør det ikke være tidligere end normal afhentningstid kl Har ikke kunne deltager i dem alle,da jeg ikke har haft fri ( har først fri kl 1630 også 45 min kørelse op til jer ) tidspunkterne bliver meldt ud for sent, f.eks til forældre samtaler Det var super, da I afholdte en forældre weekend. Der var styr på det hele. Informationerne- arrangementerne var på sin plads. Alt i alt en perfekt skole. Jeg har desværre ikke kunne deltage i dem alle Især forældreweekenden for virkelig et plus herfra.. hvor var det bare hyggeligt og gidt Vi skal dog tage fri fra arbejde hver gang, da mødetidspunktet er tidligt Vær tidlig ude med at skrive hvornår arrangementerne starter. Kan være vanskeligt at planlægge ifht arbejde i god tid. Fede oplevelser: forældre overnatning, julemarked, filmgalla og gallafest Flere opvisninger hjemme på skolen. Mad er altid god til arrangementer Lidt svært når mange af dem er i arbejdstiden og man bor 1 time væk. Flotte arrangementer Super skønt at få lov til at se dem til galla Arrangementerne bør foregå efter forældres arbejdstid og ikke fx tidligt fredag eftermiddag.

3 3. Ved arrangementer er der ofte fri placering ved bordene i hallen, bør man i stedet sidde i kontakthold eventuelt med kontaktlæreren? 100% 90% 80% 70% 60% Procent 50% 48.1% 40% 40.7% 30% 20% 12.3% 10% 0% Ja Ved enkelte arrangementer Nej Navn Procent Ja 12,3% Ved enkelte arrangementer 48,1% Nej 40,7% N Begrund gerne dit svar! For os mindre relevant Ville være rart at møde vedkommende Vi falder i snak med dem der er ved vores bord

4 Kunne være dejligt også at se hvem de andre forældre var Så man har en bedre fornemmelse af hvem end barn er i kontaktgruppe med Fint man bare kan sætte sig hvor man vil Mulighed for at få en anden snak med kontaktlæren. Lærer dem bedre at kende. Dejlig for at lære andre forældre at kende som eleven er tættest på Jeg syntes det er dejligt at vi kan sidde med de forældre som vores barn er mest i kontakt med Måske en ide ved de første arrangementer bl.a forældreweekenden, men ellers ikke så vigtigt. Det ville gøre det nemmere at få kontakt til andre forældre Hvis det er aktuelt Dejligt at sidde der hvor kontaktlærer kender ens barn Synes det giver jer en masse ekstra arbejde. Interessen i at lære kontaktlære at kende. Man kan jo altid kontakte kontaktlæreren ved behov. Og til fælles arrangementer taler man jo ikke lige om personlige anliggender. Det kan man godt, men det behøves ikke. Vi har ikke kendt specielt mange forældre, men vi har altid følt os godt tilpas med dem vi sad med. Det lyder som en god idè ved de arrangementer, hvor det giver mening fx. filmgalla. Jeg tror ikke det gøre en forskel. Det ville have været en god mulighed for at lære både lærer og nogle af eleverne bedre at kende, og dermed givet et bedre forhold mellem skole og forældre. Det er fint som det er og man kan altid få hjælp og en snak Synes det er fint som det fungere i dag ja, tror man kunne få og give informationer som ikke kommer frem. Tror ikke at det er nødvendigt. Vi udenbys fra, og det kan være svært at komme i snak med nogle, så inddeling i kontaktgrupper vil være en god ide. Det er også en god måde at få hilst på kontaktlæreren på Vi har vã ret meget tilfredse og haft mulighed for at snakke med forskellige forã ldre ðÿ Man møder flere sjove forældre, som man søger igen, når man selv vælger pladser. Vi ved jo hvem kontakt læreren er, så vi kan til enhver tid gå til dem. Jeg syntes at det er fint at det er lidt forskelligt, da man derved mødes med forskellige forældre/unge For al I starten af året, kunne det være en god ide Måske god ide, så man kan lære de andre lidt bedre at kende. synes egentlig at de unge selv præsenterer de relevante venner + forældre, men det kunne da være fint at sidde sammen en enkelt gang eller to. Måske ikke altid, men synes det kunne være godt, så man lidt lettere kunne få sat ansigt på elevernes forældre. både dem de bor sammen med og dem der er tæt på dem.

5 Det kunne sommetider være rart at se de andre sammen med kontaktlæreren Nej det synes jeg ikke er nødvendigt, da man jo kan møde flere forskellige når man bare må sætte sig hvor der er plads Kontakten til de andre forældre betyder meget I starten af skoleåret, ville det være en fordel.

6 5. Vil du/i anbefale skolen til andre forældre/elever? 100% 96.3% 90% 80% 70% 60% Procent 50% 40% 30% 20% 10% 3.7% 0% Ja Nej Navn Procent Ja 96,3% Nej 3,7% N Begrund gerne dit svar! Generel god skole med gode værdier og relevante regler samt tid til hygge og nærvær. Mit barn har haft er meget givende år. Alle slagsforældre og søskende har været hjerteligt velkomne som verden også Undervisnings differencering. Mange forskellige valgfag, hyggelig skole. Gode arrangementer i weekenden for min søn. Kørsel med bussen frem og tilbage. ja da skide god skole

7 Gode faste rammer - Der er nogle klar regler som bliver overholdt. Det er super godt. Vi har været glade for at aflevere vores barn på skolen Struktureret og go arrangement Det har været et fantastisk år for vores datter, så det kan vi selvfølgelig kun anbefale til andre. - for lidt fokus på undervisning i forhold til gymnastik mm. - for lidt forståelse for at det er vores barn som er på efterskole ikke vores familie. God struktur og meget gymnastik Mit barn har haft, det bedste år i sit liv. Der er styr på det. God skole med mange muligheder Fantastisk skole, lærere og ledelse. Et 12 tal herfra. En helt fantastisk skole! Det har været et trygt og dejligt sted at sende sit barn til. Som forældre har det været en fantastisk oplevelse at have sit barn på Lomborg, intet negativt at sige. Helt klart!!!!;-). Og det har vi allerede gjort i stor stil ;-). Lomborg = DANMARKS BEDSTE EFTERSKOLE! Det er en skole der gør deres bedste for at børnene udvikler sig fagligt og socialt. Kontakten mellem skolen og forældrene er upåklageligt, de er der med det samme når man vil i kontakt. Der er trygge rammer og struktur på skolen. Når man hører om andre efterskoler er det dejligt at I har styr på snus mm, man føler I er forberedte ved arrangementer, I er gode til at holde os opdateret med hvad I laver osv Helt klart. En super god skole som klart kan anbefales Det er en dejlig skole og dejlig uhøjtidelig I har bare gjort det SÅ GODT Absolut - der er ihvertfald to elever som kommer 2018 /2019 på min opfordring En meget kompetent skole, som har formået at give vores søn noget selvtillid og skabt gode relationer Syntes der er en dejlig atmosfære på skolen. Fair regler. Nicklas har altid været glad for at gå der. Vi har været forældre på skolen i 3 år nu, og tager et år mere. Vi har oplever en fantastisk udvikling med begge børn. Stort tak til jer Karen har vã ret meget glad for at gã pã Lomborg ðÿ Det er det bedste skoleår og det mest kompetente personale, til at håndtere ungdommen, jeg har set indtil nu. :-) Fordi det er en skøn skole. Forældre komme til at kende hinanden Klart ja og har faktisk allerede gjordt det Der er en dejlig sammenhold / familieånd Kunne ikke forestille mig bedre efterskole på alle parametre. Top forhold, lærer, atmosfære osv osv. og nå ja, mega god mad. Vores datter har fået den størst tænkelig hjælp fremad. Skolen er rummelig og der er plads til forskellighed. Personalet er godt!! Kommunikationen er god. Maden er god.

8 har jo 2 der kommer næste år, så ville være dumt andet, end at anbefale den :) :) Vi har et barn mere, som gerne vil op til jer i 19/20 Fantastisk skole med hjertet på rette sted Helt sikkert, det har været et fantastisk år. Lomborg byder på sammenhold, nærhed, faste rammer og fantastisk personale Kvaliteten i den faglige undervisning er blevet for lav. Alt for mange unge uuddannede lærere.

9 7. Har I fået det, I forventede? 100% 95.1% 90% 80% 70% 60% Procent 50% 40% 30% 20% 10% 4.9% 0% Ja Nej Navn Procent Ja 95,1% Nej 4,9% N Begrund gerne dit svar! En glad pige der aldrig har været ked af det, men glæder sig hver søndag til at skulle afsted. Det bliver et stort savn :-) I berigende grad og meget mere til mht personlighedsudvikling En søn der vokser og er blevet meget mere moden. kan ikke blive meget bedre

10 En super oplevelse og et perfekt skoleophold for Andreas. Havde håbet på at niveau opdeling havde givet noget mere. Måske skolen havde haft en kontakt til forældrene om evt plan for barnet i et samarbejde. Måske lidt under middel på faglighed da der blev lagt op til endnu mere fokus herpå Et skønt barn hjem Vi har fået meget mere end forventet. Havde dog forventet lidt mere vægt på det boglige, men synes nu at alle de sociale, kulturelle, sportslige oplevelser er meget vigtigere. Se de sidste svar Ja og mere til. Vi forventede en udvikling, specielt på det sociale og personlige plan. Dette er helt indfriet på en skøn måde. I vil de unge mennesker, og det mærker de. Alle pengene vær. Den faglige og personlige udvikling, vores datter har gennemgået på Lomborg, er uvurderlig. En søn som har udviklet sig fagligt og socialt. Vi har fået meget mere. Vi har ikke selv gået på efterskole og havde svage forventninger, men hold da op. Ord mangler... VI har fået en åben og udadvendt søn hjem - mange oplevelser rigere Det virker som om det har været et super godt år, dog har der jo været lidt flimmer vedr. de nye forstandere, men det er alligevel klaret godt. Og mere til skønt sammenhold, masser af oplevelser og udfordringer til eleverne. og mere til og mere...! Meget mere end det og endda niveauer op i det faglige. Mange ture og gode foredrag. Blev dog noget overrasket, da det gik op os, at det kun er godt halvdelen af fag underviserne, der er lærer uddannede. Vi fik næsten det vi forventede, men vi savnede lidt mere af de kreative ting. Glad barn, har udviklet sig, selvstændighed, lærerigt ophold, oplevelse for livet, nye venner Meget mere end det! Ja og meget mere. Det er først gang vi har et barn på efterskole og forventningerne var høje. Men at det ville ske så meget og at vi ville få en datter hjem der har udviklet sig så meget havde vi ikke regnet med. Vi har fået det forventede på mange områder, men kvaliteten i undervisningen bør opprioriteres. Fx er det ikke eleverne, som skal have diskussioner med lærerne/google sig frem til, hvordan en eksamen egentlig foregår. Og mere til

11 9. Her må du gerne give ros, ris - komme med forslag eller notere, hvis der er andet, vi skal vide: Tænker, man måske skulle læse lidt bedre korrektur på ting, som sendes ud til forældre... ja, jeg er krakiler, men I underviser trods alt Klasse, og lægger vægt på retstavning osv Jeg har kun ros til jer alle. Bliv ved med det i gør :-) Ros til hele staben og specielt også køkken og Gitte for hjertevarm og dedikeret, ambitiøs og engageret ildsjæle indsats for vore unge poder :) Min datter har et meget ambitiøst karaktertræk i sig Tak til jer, fordi I til fulde matchede udfordrede hendes ambitiøse karaktertræk fagligt og sportsligt i udpræget grad - også pga niveauopdelt undervisning. Af samme grund har hun oplevet en høj grad af tilfredshed og trivsel i sit efterskoleår hos jer på Lomborg :) foruden at være blevet fyldt op af skjønne, spændende fællesoplevelser. Tak for hvad I har gjort for mit barn ifm at sikre et formidabelt år med stribevis af skønne oplevelser og videre udvikling af hendes selvstændighed, hvilket vil danne et virkeligt godt afsæt til resten af hendes liv. Tak for jeres hjertevarme tilgang til de unge og at skabe og værne om stor tryghed gennem faste rammer tilligemed frihed under ansvar :) Keep Up the good Work and Spirit Lomborg :) Have a great energizing amazing time in Ålborg :) God superfortjent sommerferie til jer alle :) STOR TAK fra min datter AnnaBelle og jeg, fordi vi blev behandlet velkomment og venligt og værdigt og medmenneskeligt, som alle andre søskende og mødre, hvilket vi jo desværre har oplevet, ikke er en given ting, selvom det burde være det set fra en mors og en søskendes perspektiv. Tillykke med jeres nye venlige forstanderpar. AnnaBelle plejede at spille badminton samtidig med, at han øvede badminton med hans 2 dengang små drenge i Nr. Nissums " Østhallen." Bedste forældre arrangementer fik SÅ stor ros for indhold og standard på maden. Lidt højere informations niveau, da vi har en søn, som intet fortæller. En meget positiv oplevelse, hvor man har nogle klare regler og forventninger til eleverne. Vi vil klart anbefale skolen til alle vi kender. Mvh Kim Fuursted Poulsen Vi har haft et barn som har glã det sig til at komme pã skolen efter hver weekend. Hvilket betyder at han har vã ret glad for at gã der. Jeg som forã ldre kunne godt syntes at der kunne vã re lidt mere "mor-kontakt ". Jeg afleverer et barn sã ndag og henter fredag. Vi har haft nogle episoder hvor jeg tã nker at det er da skolens opgave. Nà r man ansã tter unge mennesker mã de ogsã gerne vã re lidt mere pã /drage ansvar. Jeg skal ikke vente en uge pã svar eller kontakte en anden lã rer for at fã svar pã mit spã rgsmã l. Sà mã i have en mentor for nye lã rer. De skal jo lã res op. Give forã ldrene en mailadresse til en anden kontakt. Det er jo ikke altid man klinger med sin kontaktlã rer. Jeg syntes bare der har vã ret nogle à v oplevelser og det skal jo ikke gã ud over mit barn. Derfor har jeg ikke sagt noget. Vi har taget det over telefonen og sã har jeg hentet ham nã r der har vã ret behov. Sà syntes jeg i skal gã lidt mere op i hvordan de unges vã relser holdes. Med sã mange unge mennesker pã et sted kommer det hurtigt til at se gammelt og snusket ud. Sà syntes jeg man skal lave noget styrketrã ning for de unge mennesker. Mange har ikke dyrket sport inden de kommer pã efterskole. De bliver skadet og kommer ikke med til opvisninger som jo gerne skulle vã re krone pã vã rket. Generelt har vi vã ret glade for Lomborg og er ogsã kommet der ofte. Ogsà uden for nummer ðÿ Kà mpe ros til Gitte for det stykke arbejde hun har gjort. Ungerne har vã ret glade for hendeðÿ Fantastisk efterskole med mange gode fag. Stor ros til Lomborg og alle lærerne I gør det sku godt. Tusind tak for 2 fantastiske år. Kh Janne Bek

12 Stor ros til hele skolen for et fantastisk skoleår. Der har været så utrolig mange gode oplevelser og I har været rigtig gode til at skabe en fællesskabsfølelse og sociale relationer, som er noget af det som betyder aller mest. Vi har haft et barn som har været glad for at gå på skolen lige fra de første dage og som kun har positive ting at fortælle når hun kommer hjem. Vi er glade for jeres holdning til rygning, alkohol mv. Det er dejligt med bussen som henter og bringer i Struer og Holstebro. Dejligt med masser af billeder og video på facebook. Super med forældreweekend, kunne godt have brugt en søskendeweekend. Vi har haft en lille bekymring for at det boglige ikke bliver prioriteret så meget. Det kan måske skyldes at vi ikke kan følge med i hvad de laver i de boglige fag og hvordan de klarer sig. Selvom det ikke er det vigtigste ved et efterskoleophold, vil man som forældre jo gerne at de er rustet så godt som muligt til deres videre skolegang. Vi synes at det er vigtigt med læreruddannede undervisere og I kunne med fordel informere og reklamere lidt mere om hvad der foregår i de boglige fag. Vores søn har været glad for opholdet, hos jer, fået mere selvtillid og fået gode venner. Det er os som forældre som ikke har været tilfredse. 3. barn på LGI. 3 forskellige børn... alle har fået udbytte fagligt og socialt - Fantastisk skole og et fantastisk personale. Opmærksomhed på hård tone mellem drengene. Hård hakkeorden på drengegangene. Maden var bedre sidste år! Godt med struktur, gymnastik og niveau delt undervisning. Dyrt men rigtig godt. Mit barn glæder sig til endnu et år, det gør jeg også. Hi vi er stolt og glad at vores pige har været på Lomborg idrætts efterskole.hun har udvikled sig som person og blomstred. Vores datter har også virkelige forbedred sine karakternæsten i alle fag :) Lomborg er god skole med fantastiske mennesker som vi anbefaler ved alle vores bekente. mvh Tora Maria Arrangementerne skulle først være efter kl 1730 (først fri kl 1630 også 45 min kørelse ) Man skulle måske skifte værelse kammerat min 2 gange eller 3 gange Vi syntes Lomborg er en dejlig skole at komme til vi føler der er styr på tingene og i gør mange gode og sjove ting med de unge mennesker vi vil varmt anbefale jer Er meget tilfreds med skoleåret. Selv "forstander bøvlet" har i klaret med bravour. Sender barn nr 2 op til jer i 18/19. Jeg mangler lidt musik fra eleverne, når vi samles til arrangementerne. Forældre weekend var en super god oplevelse. En rigtig god efterskole, som jeg klart anbefaler til andre. Hente ordningen med bussen er fantastisk. Undervisningen til kørekortet - det har slet ikke fungeret - ellers en god ide. Vores datter har haft en dejlig kontakt lærer - bare lidt svært, for os forældre,at få kontakt med en lærer der altid er bag et kamera. Lidt for meget. Vi er så tilfredse - en dejlig skole med en fantastisk ånd. Tak for det. Vi har været yderst tilfredst med skoleåret. Fantastisk lærestab og fedt at kunne følge med på sociale medier med alt hvad Henrik har lagt op... Bliv gerne ved med det fremover. Stor ROS til personale, som møder eleverne lige nøjagtig, hvor de er og i øjenhøjde. Super godt samarbejde mellem ledelse, personale, forældre og elev. Tak for jeres støtte hele vejen igennem. Hilsen fra en meget taknemmelig mor ;-)) Mht forberedelse til eksamen skulle man måske overveje at sende eleverne hjem på læseferie nogle dage i ugen. Tror det vil give nogle bedre resultater.

13 Kunne godt have tænkt mig at der havde været lidt mere samarbejde omkring da min dreng fik en skade, om hvordan vi bedst muligt fik ham tilbage i skolen igen, da han forsøgte at komme tilbage efter at have ligget i sengen i over en måned og da værelserne er op af mange trapper, og han så skulle op og ned af trapperne mange gange daglig, og desværre overbelastede det andet ben og ryggen og måtte være hjemme og aflaste det raske ben og ryggen Det kunne måske være undgået hvis der var blevet lagt en bedre plan for ham omkring det at vende tilbage på et ben og med så mange trapper. Så kunne han måske have undgået så meget fravær, og fraværet skyldes ikke at han ikke var glad for skolen, tvært imod har han altid været glad for at gå der, men idet hans fravær blev så stort, mistede han meget læring, og han mistede også de gode relationer han havde med de andre elever, og derved blev han ensom i det store fællesskab, hvilket gjorde at han på et tidspunkt mest havde lyst at finde en anden skole. Heldigvis blev det bedre med hans fod igen, og han begyndte så småt at kunne dyrke sport og gymnastik sammen med de andre igen. Tænker at det kunne være en fordel i sådanne tilfælde, at finde ud af et værelse neden under i den tid hvor tingene er værst mht skaden, og i stedet for at sidde og kigge på de andre i den sport man elsker at dyrke, kunne finde et eller andet meningsfyldt for eleven at lave, noget som har interesse, men måske vælger de selv at sidde og kigge på de andre det ved jeg ikke, men tænker bare at det var bedre for den ramte, at lave noget andet af interesse, da tiden også ville gå bedre når man er ramt af så store skader. Man kunne evt have en frivillig udefra til sådanne situationer, måske bare en som man lige kan snakke med omkring hvad konsekvenserne har for den ramte, og hvordan man kommer videre på trods af den dårlige situation man ufrivilligt er havnet i, hvordan man på skolen kan hjælpe med at hverdagen lykkes i de omgivelser der er til rådighed og samtidig give den ramte mod og håb på fremtiden. Jeg tror at hvis der havde været et værelse i stueplan til rådighed, flere samtaler omkring hvordan man kommer tilbage i en skadesperiode, og en plan for hvordan man håndterer langvarige skader, så havde man kunnet mindske fraværet, og vi kunne have undgået misforståelser om hvorvidt det var psykisk fravær eller fysisk, om han bare ønskede at ligge hjemme med foden oppe, men jeg ved at han aller helst ville have været på skolen sammen med kammeraterne, men forholdene gjorde, at han ikke kunne. Jeg er så tilfreds med Lomborg gymnastik og idrætsefterskole. De voksne gør deres arbejde så proffesionelt. Der er respekt og disciplin på skolen. Der er en god kontakt mellem skole og forældre. Det er en skole med tryghed og sammenhold. Kort fortalt en super god skole. Vi forældre bliver orienteret med det der foregår på skolen. Vi har trygt overladt ansvaret for vores datter til Jer. Vi har ikke på et eneste tidspunkt været utrygge. Vi har kunnet følge med på diverse sociale medier hvilket har været rigtig dejligt. Når vi har været til arrangement har vi vidst hvad der skulle foregå, det har passet og vi har følt at I var velforberedte. Udfordringer på forstandersiden har vi ikke mærket - det har været rart at vi ikke har mærket de dønninger I trods alt nok har mærket. Det eneste men, er tilbuddet om kørekort. Fantastisk tilbud- men bøvl at det ikke bliver gjort færdigt. Et tilbud jeg synes I skal fortsætte med, men sikre at det bliver gjort færdigt. TAK for I år - håber lillesøster vælger Jer. For så ses vi :o) Vores datter har helt sikkert haft et forrygende à r pã Lomborg som har udviklet hende positivt. Vi kan kun anbefale andre at gã re det samme for deres bã rn, vi er super glade og tilfredse Tak Lomborg ðÿ ðÿ Š Ros til jer for (ihvertfald her til sidst) at have ført en konsekvent linje i forhold til overtrædelse af regler og hjemsendelser. Magnus har flere gange klaget over maden - ikke kvaliteten men mængden - især til aften - der har ikke altid været nok og ikke altid tid nok til at spise den i - Når man skal være så aktiv hele dagen så er byggestenene vigtige - det har medført brug af proteinpulver - hvilket ikke burde være nødvendigt. Der har været en fin kommunikation fra skolen til forældrene både om gode og dårlige oplevelser - det har mindsket rygtedannelse MÅske har der været en vis usikkerhed blandt lærerne i år pga lederskiftet men vi har i hvert fald erfaret at nogle af lærerne har brugt mere tid end nødvendigt på at skælde ud og give straffe. Men som helhed har vi været meget tilfredse med skolens arbejde og opholdet og vil gerne give Gitte et stort klap for at have stået i spidsen for skolen i dette svære år - Godt gået. Det har været et godt år og nok de bedste penge vi har givet ud. Tak for det. Det er dejligt, at når man ringer bliver man taget godt imod, og I prøver at løse de udfordringer der kommer i løbet af året I har hjerte og sjæl og venlighed med i jeres arbejde- tak for det. Eneste minus vi har oplevet, er at mange af de store nyheder, eks. nyt forstanderpar og opsigelse fra samme, kunne læses i avisen og på de sociale medier, før vi som forældre blev informeret. Det burde have været omvendt. Ellers har vi været meget tilfredse og vores dreng har fået en gave for livet ved at være på Lomborg i 16/17.

14 Vidste ikke hvad vi gik ind tilðÿ Š Og er sã dejligt overrasket.. selvom at der var mange bumb pã vejen for Sandra fã ler jeg virkelig at jeg har fã et alt den hjã lp og opbakning der kan fã es.. isã r Tak til Gitte. Du har vã ret GULD for Sandra og Sandras MORðŸ ðÿ ðÿœ¹ ros til jer alle og tak for à ret som er gã et hilsen Anni Birch Kan kun sige at vi er blevet vildt overrasket over hvor meget det har givet vores søn af positive oplevelser og hvor meget han har udviklet sig det sidste års tid Synes I gør det godt. En go skole med gode faciliteter, go mad og gode lærere. Dejligt at bussen kører fredag og søndag. Vi vender helt sikkert tilbage med en lillesøster til Jakob. Det er rigtig dejlig at opleve lærernes lyst til at gøre og være noget for eleverne. Jeg har ikke stor erfaring med efterskoler, men den oplevelse I har givet os på Lomborg beretter jeg gerne om til andre, der overvejer efterskole til deres børn Tak for jer. Det er fantastisk at sende en lille pige afsted og få en selvsikker ung dame hjem. I gør en ubeskrivelig forskel i de unge menneskers liv. Igen tusind tak for jer Vi synes at Gitte har klaret det rigtig flot som konstitueret forstander ðÿ Karen har fã et en kã mpe oplevelse. Là rerne har gjort et flot stykke arbejde hele à ret ðÿ vi har vã ret ude til sã mange opvisninger som muligt for os, og det har vã ret et flot show hver gang. Jeg synes at alle elever klarede det rigtig flot pã Mejdal stadion i regnvejr. Der blev smilet og grinet nã r det nye lã rte mã ske ikke hang helt ved. Det var velfortjent med is pã vejen hjem. Tak for et godt à r. Vi vil helt klart anbefale Lomborg Gymnastik- og Idrà tsefterskole til andre ðÿ ðÿ ðÿ ðÿ Arrangementerne må gerne være længere. Og så ville det være dejligt, hvis man må komme til julemarked kl. 15, inden alle dekorationer og advendtskranse, som vi har bidraget med masser af materialer til, er UDSOLGT! Julemarkedet var ellers en rørende oplevelse for både børn, forældre og gamle. I år kommer vi kl og køber alle de fine ting! LGI længe leve!! Tak for en fantastisk tid, perfekt ledet af Gittemor! Rosen er afsendt til Gitte:)) Risen: tænker jeres kalender trænger til en opdatering. Synes ikke den er overskuelig, måske vi kan få en advisering når noget nyt skrives på. Vide i meget god tid hvornår der bla. Er samtaler mv... Tak for jeres lydhørhed og snarrådighed, når bla. værelses sammmensætningen ikke fungerer:) Vi takker bare for et super godt ophold for vores datter, hun havde det svært i starten, men det blev der taget hånd om. Så nu bliver det nok svært at få hende med hjem igen..:-) Hun vil i hvert fald komme til at savne sine nye veninder/venner. Tak God sund og varierende mad. Gode faciliteter og omgivelser. Fantastiske lærer. Lea har haft et fantastisk år, tak for det. Har vã ret et fantastisk à r for min sã n. Eneste ris jeg kan komme pã er at jeg ind imellem kunne à nske at der var lidt mere variation i hvem der bliver taget billeder af. Er lidt de samme der gã r igen. Lidt synd for de stille elever som mã ske ikke maser sig frem i fã rste rã kke nã r der skal tages billeder, komme med udtalelser om skolen mm Men alt i alt en super god skole ðÿ ƒ Vi takker for et helt fantastisk år for vores dreng, Magnus I er super gode ðÿ ƒðÿ ƒðÿ ƒ og vi glã der os til et à r mere. Mà ske i skal overveje 3 mands vã relser ved pigerne ( ikke super smart ) 1000 tak for at I har været med til at sætte et fantastisk aftryk i vores pigers liv. Emmie og Frida Grønkjær. Børn og forældre vil komme til at savne Jer. Vi vil nok altid følge Jer i haller, på nettet osv. Jeg har overordnet set, været tilfreds med at have Mikkel hos jer. Der har været lidt både den ene og den anden vej i løbet af de 2 år, men vel ikke mere end der kunne forventes. Vi skal/kan jo ikke være enige om alt. Jeg glæder mig til det næste år, måske 2, hvis pigerne vælger det. Rigtig god sommer til jer. Vi ses. Hilsen Ellen. Jeg har været fuld ud tilfreds med at have min datter på LGI. Hun har haft et forrygende år og vil komme til at savne jer allesammen. Gitte har gjort et helt exceptionel godt stykke arbejde i det forgangne år, med de udfordringer I har stået med. Tak fordi I har taget jer rigtig godt af min datter. Jeg har været tryg ved at aflevere hende hver søndag. Ligeledes har Jane været en fantastisk kontaktlærer - det har ikke været nødvendig at kontakte hende særlig meget, da det bare har fungeret, det hun har gjort. Er rigtig tilfreds med skolen og dens à nd ðÿ Š vi fã r ihvertfald en glad og selvsikker ung kvinde hjem, som har fyldt rygsã kken med gode oplevelser, nye venskaber for livet. Et stort skulderklap til Gitte, som virkelig har fã et skoleã ret til at fungere som konstitueret forstander FLOT ðÿ FANTASTISK SKOLE mail følger...

15 Vi er glade for den gode stemning og ånd, som er på Lomborg. Fagligt bør man have læreruddannede folk på i grundfagene. Fx er det sværere at løfte en elev fra 00 til 02 end en fra 10 til 12. Altså bør der være meget fokus på, hvilke lærere der har de svageste hold, da det nu er meget vigtigt, at få de svageste elever løftet. Især når det er en del af jeres profil. Vores søn giver udtryk for at han har nydt opholdet hos jer. Tak for det ;) I på skolen har gjort det rigtig godt i år med alt det I har været ude for. Godt gået skulder klap.

16

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

"Vi havde hørt godt om skolen fra nogle venner. Det havde også betydning, at skolen har niveau inddelt undervisning".

Vi havde hørt godt om skolen fra nogle venner. Det havde også betydning, at skolen har niveau inddelt undervisning. Selvevaluering 2012 Sammenfatning og konklusion. Bestyrelsen for Skanderup Efterskole og skolens ledelse har i år besluttet at spørge forældregruppen om deres tilfredshed med skoleåret. Vi finder det meget

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

Her ser I hvor mange elever (antal og omregnet i procent), der har sat kryds ved de enkelte svarmuligheder ved hvert spørgsmål.

Her ser I hvor mange elever (antal og omregnet i procent), der har sat kryds ved de enkelte svarmuligheder ved hvert spørgsmål. Resultatudtrækket er foretaget 24. oktober 2012 Følgende egne emner indgår i resultatvisningen: Udbytte af efterskoleopholdet Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Den Danske Husflidsefterskole

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

85 svar. Tilhørsforhold (85 svar) Trivsel. Er du glad for at gå på Gylling Efterskole? (12 svar) Har du nære venner på efterskolen?

85 svar. Tilhørsforhold (85 svar) Trivsel. Er du glad for at gå på Gylling Efterskole? (12 svar) Har du nære venner på efterskolen? 85 svar Accepterer svar Tilhørsforhold (85 svar) 69,4% Er du nuværende elev på Gylling Efterskole? Er du tidligere elev på Gylling Efterskole? Er du forældre til en nuværende eller tidligere elev på Gylling

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig Gode råd & observationer fra nuværende grønlandske efterskoleelever til kommende grønlandske elever Tanker før afgang: Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af

Læs mere

Online spørgeskema fra dec Feedback fra forældre i 10. kl

Online spørgeskema fra dec Feedback fra forældre i 10. kl Online spørgeskema fra dec. 2018 Feedback fra forældre i 10. kl. 2018-2019 Spørgsmål 1: I hvor høj grad har du oplevet en positiv udvikling i dit barns skolegang siden starten af dette skoleår? Hvilke

Læs mere

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Før interviewet startes, oplyses informanten om følgende: Løs gennemgang af projektets emne. Hvem der får adgang til projektet. Anonymitet. Mulighed for at

Læs mere

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Af cand pæd psych Lisbeth Lenchler-Hübertz og familierådgiver Lene Bagger Vi har gennem mange års arbejde mødt rigtig mange skilsmissebørn,

Læs mere

Hvor tilfreds er du med Meget tilfreds tilfreds hverken eller utilfreds meget utilfreds I alt Vægtet gennemsnit

Hvor tilfreds er du med Meget tilfreds tilfreds hverken eller utilfreds meget utilfreds I alt Vægtet gennemsnit SIDE Sp. Hvor tilfreds er du med..4..8..4..8 Meget tilfreds tilfreds hverken eller utilfreds meget utilfreds I alt Vægtet gennemsnit Aktiviteterne i dagligdagen 9,% 8,%,%,%,%, Omfanget af natur og skov

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse 2018-Ågård Eftersko

Undervisningsmiljøundersøgelse 2018-Ågård Eftersko Undervisningsmiljøundersøgelse 2018-Ågård Eftersko Målgruppen for undersøgelsen var elever i 09A, 10A, 10B, 10C, 10D Undersøgelsesperiode: 28-06-2018 til 06-07-2018 Antal besvarelser ialt: 133 GENEREL

Læs mere

Forældre og børn sommer 2011

Forældre og børn sommer 2011 Forældre og børn sommer 2011 1. Hvilken aktivitet har du deltaget i? Djursland-lejr 23,5% 8 Falster-lejr 38,2% 13 Dagtur med Agape 28. maj 0,0% 0 Dagtur med Agape 29. maj 0,0% 0 Døgntur med Agape primo

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse.

Tilfredshedsundersøgelse. Tilfredshedsundersøgelse. Vi har i år valgt at lave undersøgelsen med vægt på en anderledes uge nemlig vores årlige skitur til Skt. Johann i Østrig. Du kan i det nedenstående se, hvad eleverne blev spurgt

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Børnepanelrapport nr. 1: 2012. Det gode børneliv BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

Børnepanelrapport nr. 1: 2012. Det gode børneliv BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL Børnepanelrapport nr. 1: 2012 Det gode børneliv BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 Kære læser Hvad er et godt liv for børn i Danmark? Det vil vi rigtig gerne vide i Børnerådet. For hvis vi ved det, kan

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Om eleverne på Læringslokomotivet

Om eleverne på Læringslokomotivet Om eleverne på Læringslokomotivet LÆRINGS- LOKOMOTIVET Intensive læringsforløb Indhold Forord 5 Om at føle sig privilegeret... 6 Om at have faglige udfordringer... 8 Om at have personlige og sociale udfordringer...

Læs mere

En skole som har gjort det trygt for min datter at gå i skole.

En skole som har gjort det trygt for min datter at gå i skole. Høffdingsvej 14, 2500 Valby telefon 38790140 11/1-2019 Hvad siger forældrene? Super forstående skole hvor undervisningen tilpasses hver enkelt elev. Endelig en skole hvor min datter føler sig værdsat og

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Evalueringen viser også denne gang stor tilfreds med Vejle Idrætsefterskole. Der er - selvfølgelig fristes man til at sige udviklingspotentiale.

Evalueringen viser også denne gang stor tilfreds med Vejle Idrætsefterskole. Der er - selvfølgelig fristes man til at sige udviklingspotentiale. Evalueringen viser også denne gang stor tilfreds med Vejle Idrætsefterskole. Der er - selvfølgelig fristes man til at sige udviklingspotentiale. Der er 100 elever, der har svaret på evalueringen. I hvilken

Læs mere

SELVEVALUERING I FORHOLD TIL VÆRIGGRUNDLAGET, UNDERVISNINGSMILJØVURDERING OG EVALUERING AF SKOLENS SAMLEDE UNDERVISNING FOR ELEVHOLDET

SELVEVALUERING I FORHOLD TIL VÆRIGGRUNDLAGET, UNDERVISNINGSMILJØVURDERING OG EVALUERING AF SKOLENS SAMLEDE UNDERVISNING FOR ELEVHOLDET SELVEVALUERING I FORHOLD TIL VÆRIGGRUNDLAGET, UNDERVISNINGSMILJØVURDERING OG EVALUERING AF SKOLENS SAMLEDE UNDERVISNING FOR ELEVHOLDET 2011-2012 "Generel tilfredshed" indeholder følgende spørgsmål dreng

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole.

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. 1. Del omhandler efterskoleopholdet generelt. 2. Del omhandler undervisningen på Hardsyssel efterskole. 3. Del omhandler skolens værdigrundlag. 1. del 1. Hvor

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger?

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Evaluering, forældre Hvilket hold har dit barn deltaget på? Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Har dit barn deltaget

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL UNGES FRITIDSLIV En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Udgivet af Børnerådet april 2019 Grafisk design: Peter Waldorph

Læs mere

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Sådan får du som skilsmisseramt den bedste jul med eller uden dine børn. Denne guide er lavet i samarbejde med www.skilsmisseraad.dk Danmarks største online samling

Læs mere

Min mor eller far har ondt

Min mor eller far har ondt Min mor eller far har ondt En pjece til børn af smerteramte Når mor eller far har ondt Dette hæfte er til dig, der har en mor eller far, som har ondt i kroppen og har haft det i lang tid. Det kan være,

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

Alt, hvad vi kan forestille os, er opbygget af de samme atomer. Jorden opstod sammen med en masse andre planeter af de samme atomer.

Alt, hvad vi kan forestille os, er opbygget af de samme atomer. Jorden opstod sammen med en masse andre planeter af de samme atomer. Dimission 2016 Kære 9. klasse Først vil jeg ønske jer et stort til lykke med eksamen. Det har for de fleste af jer været en tid med blandede følelser. Det er dejligt at have læseferie, men det er et pres

Læs mere

1. Er du glad for at være elev på Ranum Efterskole? 2. Går du på dansk linje eller international linje? 3. Er du pige eller drenge?

1. Er du glad for at være elev på Ranum Efterskole? 2. Går du på dansk linje eller international linje? 3. Er du pige eller drenge? 1 af 18 05-03-2019 13:54 1. Er du glad for at være elev på Ranum Efterskole? 2. Går du på dansk linje eller international linje? 3. Er du pige eller drenge? 2 af 18 05-03-2019 13:54 4. Hvilken årgang går

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

Kulturen i KTK. Leif Chr. Mikkelsen

Kulturen i KTK. Leif Chr. Mikkelsen Kulturen i KTK Leif Chr. Mikkelsen En organisations kultur kan være et af de største aktiver, organisationen besidder. Hvis den vel at mærke arbejder i den retning, organisationen har sat sig for at gå.

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab Patienttilfredshedsundersøgelse august 2018 1. Hvem udfylder skemaet - sæt kryds Patient Pårørende Begge i fællesskab 323 13 14 2. Er du (sæt kryds) Mand Kvinde 130 221 3. Hvor gammel er du - sæt kryds

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014.

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Jonas er 15 år, går på Hårup Skole, og bor uden for byen Todbjerg. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

3. og 4. årgang evaluering af praktik

3. og 4. årgang evaluering af praktik 3. og 4. årgang evaluering af praktik Februar 2013 52% af de spurgte har svaret 1. Hvor mange klasser har du haft timer i? Respondenter Procent 1 klasse 27 11,6% 2 klasser 73 31,3% 3 klasser 50 21,5% 4

Læs mere

Har du fået længere eller kortere til skole efter strukturændringen?

Har du fået længere eller kortere til skole efter strukturændringen? Hvilken klasse går du i? Respondenter Procent 07A 2 1,5% 07B 2 1,5% 07C 3 2,3% 07D 16 12,0% 07F 19 14,3% 07G 26 19,5% 08A 4 3,0% 08B 2 1,5% 08C 1 0,8% 08D 6 4,5% 08E 21 15,8% 08F 3 2,3% X04 1 0,8% 09A

Læs mere

Pædagogiske tiltag for 2. og 3. klasserne

Pædagogiske tiltag for 2. og 3. klasserne Pædagogiske tiltag for 2. og 3. klasserne Når børnene går i 2. og 3. klasse, skal der ske noget mere i SFO en, der kan give dem ekstra udfordringer. Dette gør en eftermiddag i SFO mere spændene, attraktiv

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Forældre evaluering 2015

Forældre evaluering 2015 Forældre evaluering 2015 Hvordan har det været at have sin daglige gang i Børnehaven Toftebo. En glæde at se hvor glad ens barn er hver eneste dag i Toftebo. Alle voksne kender ens barn, det gør forældrene

Læs mere

Børnepanel Styrket Indsats november 2016

Børnepanel Styrket Indsats november 2016 Børnepanel Styrket Indsats november 2016 Indhold Introduktion og læsevejledning... 1 Samarbejde mellem skole og døgntilbud... 2 Inklusion i fællesskaber udenfor systemet... 2 Relationsarbejdet mellem barn

Læs mere

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke)

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 I: Hvilke nogle lektioner har I haft i dag? L: Hvilke nogle lektioner vi har haft i dag, vi har haft engelsk og samfundsfag.

Læs mere

Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12

Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12 Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12 Denne undersøgelse er lavet med alle skolens elever. Eleverne har siddet i deres kontaktgrupper og diskuteret

Læs mere

Resultat af: Undervisningsmiljøundersøgelse på Svenstrup Efterskole, juni 2007

Resultat af: Undervisningsmiljøundersøgelse på Svenstrup Efterskole, juni 2007 Resultat af: Undervisningsmiljøundersøgelse på Svenstrup Efterskole, juni 2007 I klassen: 1. Hvilken af nedenstående påstande passer bedst til dig? (93 a. Jeg er en af de dygtigste i klassen. 16 % b. Enkelte

Læs mere

HVAD TÆNKER SKOVBO EFTERSKOLES ELEVER ANNO 2015?

HVAD TÆNKER SKOVBO EFTERSKOLES ELEVER ANNO 2015? HVAD TÆNKER SKOVBO EFTERSKOLES ELEVER ANNO 2015? 1. Du er: D P Alle D P Alle 52,6 47,4 100,0 2. Hvilken klasse går du i? 9. klasse 18 18 36 39,1 40,0 39,6 10. klasse 32 27 59 69,6 60,0 64,8 3. Du bor sammen

Læs mere

Elevevaluering på Agroskolen 1. Hovedforløb Maj 2015

Elevevaluering på Agroskolen 1. Hovedforløb Maj 2015 1 2 Indhold 1 Jeg er tilfreds med den måde, mine lærere underviser på... 3 2 Undervisningen er på et niveau, der passer fagligt til mig... 3 3 Jeg deltager aktivt i timerne og er altid forberedt... 5 4

Læs mere

BBU_CFR_Børn_MY. Standardrapport

BBU_CFR_Børn_MY. Standardrapport BBU_CFR_Børn_MY Standardrapport Af mig selv 100% 41 Med hjælp fra familie 0% 0 Med hjælp fra en voksen/medarbejder 0% 0 Med hjælp fra en person jeg ikke kender 0% 0 Af en pårørende på vegne af barnet/den

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 09/10 Unge Hjem, efterskolen i Århus

Selvevaluering skoleåret 09/10 Unge Hjem, efterskolen i Århus Selvevaluering skoleåret 09/10 Unge Hjem, efterskolen i Århus Plan og mål for udviklingsarbejdet. Skoleåret 09/10 er det første skoleår hvor selvevalueringsobjektet tager udgangspunkt i elevernes fysiske

Læs mere

Rapport Forældreinterview Søbjerggård

Rapport Forældreinterview Søbjerggård Rapport Forældreinterview Søbjerggård Hvor gammelt er dit barn? I hvor høj grad oplever du et godt samarbejde med personalet i dit barns dagtilbud? (du kan uddybe dit svar på næste side) Du kan evt. uddybe

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Peter får hjælp til at styre sin ADHD

Peter får hjælp til at styre sin ADHD Peter får hjælp til at styre sin ADHD Skrevet og tegnet af: Jan og Rikke Have Odgaard Rikke og Jan Have Odgaard, har konsulentfirmaet JHO Consult De arbejder som konsulenter på hele det specalpædagogiske

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 64% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Aldersfordeling på børn i undersøgelsen

Aldersfordeling på børn i undersøgelsen Jeg synes, det er svært at bo hos to, og jeg er tryggest hos min mor, men elsker min far men vil gerne bo fast hos min mor og bare se min far, når jeg har lyst Dette analysenotat om børn i skilsmisse baserer

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelsen Mellemtrin. 1. Forberedelse inden overgang

Tilfredshedsundersøgelsen Mellemtrin. 1. Forberedelse inden overgang Tilfredshedsundersøgelsen Mellemtrin 1. Forberedelse inden overgang A. Mit barn vidste i god tid før sommerferien at han/hun skulle videre til 3. årgang i bygning 2 efter sommerferien Enig: 100% Delvist

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Opsamling på det afsluttende møde i børnepanelet

Opsamling på det afsluttende møde i børnepanelet Opsamling på det afsluttende møde i børnepanelet Introduktion og læsevejledning Børnepanelet var samlet for fjerde og sidste gang både i København og i Jylland i april/maj 2017. I alt deltog 23 børn og

Læs mere

Mit barn er. Hvad går du til? Er du glad for at gå på Musikskolen?

Mit barn er. Hvad går du til? Er du glad for at gå på Musikskolen? Mit barn er Hvad går du til? Er du glad for at gå på Musikskolen? Har du oplevet noget der har gjort at du har overvejet at melde dig ud? Har du oplevet noget der har gjort at du har overvejet at melde

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurdering Undervisningsmiljøvurdering 2014 Rejsby Europæiske Efterskole november 2014 1 Undervisningsmiljøvurdering November 2014 Beskrivelse af processen for indsamling af data I uge 39-40 har vi gennemført den

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Vi har valgt at kommentere på nogle af punkterne i Trivselsundersøgelsen som vi fandt iøjnefaldende.

Vi har valgt at kommentere på nogle af punkterne i Trivselsundersøgelsen som vi fandt iøjnefaldende. Fra værdigrundlaget: Med baggrund i Grundtvig og Kolds skoletanker tilstræber vi at give muligheder for elevernes søgen efter sammenhæng, livsorientering og mening med tilværelsen, derfor tilbyder vi en

Læs mere

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev Kære venner og støtter af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Det er ca. 4 mdr. siden vi sidst har skrevet til jer, og givet opdatering på vores arbejde. Nu er det på tide, at vi informerer lidt igen

Læs mere

Selvevaluering Sorø Fri Fagskole

Selvevaluering Sorø Fri Fagskole Selvevaluering Sorø Fri Fagskole Skoleåret 2015-2016 Indledning Sorø Fri Fagskole (SFF) har i slutningen af skoleåret 2015/2016 foretaget den obligatoriske årlige selvevaluering af skolens værdigrundlag

Læs mere

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega.

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega. Hej. u er bestemt ikke en særling! er er altid nogen, der skal være den første til noget, og du er så den første i din klasse. Jeg synes ikke, du skal bruge din energi på at tænke på det. et ændrer jo

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 1. Er du en pige eller en dreng 47 % Pige 53% Dreng Thyland Idrætsefterskole december 2011 2. Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer dig i klassen? 6 Jeg er en af

Læs mere

Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således:

Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Undervisningsmiljøvurdering Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Læs Først! Det er afgørende vigtigt, at det

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen.

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Notater fra pilotinterview med Sofus 8. Klasse Introduktion af Eva.

Læs mere

Uden aktiviteter betyder det, at der sikkert er flere der går ud og gør dumme ting, fordi de ikke har noget at lave eller nogen til at hjælpe dem.

Uden aktiviteter betyder det, at der sikkert er flere der går ud og gør dumme ting, fordi de ikke har noget at lave eller nogen til at hjælpe dem. Indhold Høringssvar fra Ungerådet:... 1 UKC... 2 Transport... 2 Aktiviteter... 2 Aktiv Sommer... 3 For få voksne til for meget arbejde... 3 Vuggestuer... 3 Ældre- og handicapområdet... 3 TI eren... 4 Kantine...

Læs mere

Q1 Opleves Gørlev Idrætsefterskole som en almendannende skole, hvor breddeidrætten har en fremtrædende placering?

Q1 Opleves Gørlev Idrætsefterskole som en almendannende skole, hvor breddeidrætten har en fremtrædende placering? Q1 Opleves Gørlev Idrætsefterskole som en almendannende skole, hvor breddeidrætten har en fremtrædende placering? Besvaret: 136 Sprunget over: 0 I meget høj grad I meget høj grad 36,03% 49 55,15% 75 8,82%

Læs mere

Q1 Opleves Gørlev Idrætsefterskole som en almendannende skole, hvor breddeidrætten har en fremtrædende placering?

Q1 Opleves Gørlev Idrætsefterskole som en almendannende skole, hvor breddeidrætten har en fremtrædende placering? Q1 Opleves Gørlev Idrætsefterskole som en almendannende skole, hvor breddeidrætten har en fremtrædende placering? Besvaret: 139 Sprunget over: 0 I meget høj grad I meget høj grad 41,01% 57 46,76% 65 11,51%

Læs mere

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig Jeg kender Jesus -1 Jesus kender mig Mål: Børnene får at vide, at Jesus kender og elsker dem, uanset hvem de er, og han ved hvad de laver. Tekst: Mark. 2, 13-17 (Levi kaldes til discipel). Visualisering:

Læs mere

2. Kom evt. med andre handlingsforslag som jeres diskussion har inspireret til.

2. Kom evt. med andre handlingsforslag som jeres diskussion har inspireret til. Sådan gik det til fælles forældremøde den 26. oktober! I alt ca. 100 forældre og medarbejdere mødte frem for at drøfte resultatet af den store forældretilfredshedsundersøgelse, som gennemførtes i august

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden 01-05-2018-01-08-2018 Patientdeltagelse i procent 35% Kønsfordeling 59% 39% 30,0 22,5 15,0 Hvor mange år har du benyttet den læge, du vurderer

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Hvem er du? Køn, alder, beskæftigelse: 1. kvinde, 63, sekretariatschef udsatte børn og unge 2. mand, 55, præst/revisor 3. pige, 20, sabbath år, arbejde 4. mand,

Læs mere

Bella får hjælp til at gå i skole

Bella får hjælp til at gå i skole Bella får hjælp til at gå i skole Skrevet og tegnet af: Jan og Rikke Have Odgaard Titelblad Bella får hjælp til at gå i skole Skrevet af : Rikke og Jan Have Odgaard Forlag : JHOconsult 997731 ISBN: 978-87-997731-2-1

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering 2015/16 Spørgsmål

Undervisningsmiljøvurdering 2015/16 Spørgsmål Undervisningsmiljøvurdering 2015/16 Spørgsmål 83-127 Hvert skoleår gennemfører SEJERGAARDENS MUSIKEFTERSKOLE en undersøgelse der viser elevernes tilfredshed på en række områder. Undersøgelsen besvares

Læs mere

rdig r u Ågård Efterskole Kirkebakken 13 Ågård 6040 Egtved Tlf : 75 55 31 33 Fax : 75 55 35 37 post@aagaardefterskole.dk www.aagaardefterskole.

rdig r u Ågård Efterskole Kirkebakken 13 Ågård 6040 Egtved Tlf : 75 55 31 33 Fax : 75 55 35 37 post@aagaardefterskole.dk www.aagaardefterskole. væ rdig Ågård Efterskole Kirkebakken 13 Ågård 6040 Egtved Tlf : 75 55 31 33 Fax : 75 55 35 37 r u post@aagaardefterskole.dk www.aagaardefterskole.dk fæ ll es sværdigrundlag s Ågård Efterskoles værdigrundlag

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 74 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 57% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Lovgrundlaget for skolens selvevaluering

Lovgrundlaget for skolens selvevaluering Selvevaluering 2013 Indhold Indhold... 2 Lovgrundlaget for skolens selvevaluering... 3 Selvevaluering 2013... 4 Formål... 5 Undersøgelsen... 5 Fredagsmøderne... 6 Elevernes generelle trivsel på VGIE...

Læs mere

Interviewene er gennemført den 5.1.2014 for forældrefokusgrupperne og den 6.1.2014 for elevfokusgrupperne.

Interviewene er gennemført den 5.1.2014 for forældrefokusgrupperne og den 6.1.2014 for elevfokusgrupperne. UNDERVISNINGSMILJØ- VURDERING 2014 Denne Undervisningsmiljøvurdering er gennemført i samarbejde med Bøgetorp, som er et konsulentfirma, der blandt andet arbejder med strategi og udvikling. Selve vurderingen

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Ringe Fri- og Efterskole Faaborg-Midtfyn Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Ringe Fri- og Efterskole Faaborg-Midtfyn Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Ringe Fri- og Efterskole Faaborg-Midtfyn Kommune (Privatskoler) Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

Interview med eleven Cathrine I = interviewer (Anders), C = informant (Cathrine)

Interview med eleven Cathrine I = interviewer (Anders), C = informant (Cathrine) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Ja, mit det navn det er selvfølgelig Anders, og du hedder? athrine. Yes. Og du går i? 3.e. 3.e. Og lige nu har crossfit.

Læs mere

Trivselsevaluering 2010/11

Trivselsevaluering 2010/11 Trivselsevaluering 2010/11 Formål Vi har ønsket at sætte fokus på, i hvilken grad de værdier, skolen fremhæver som bærende, også opleves konkret i elevernes dagligdag. Ved at sætte fokus på elevernes trivsel

Læs mere

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet:

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet: Introduktion til redskabet: er et redskab til at undersøge trivslen i en virksomhed. Det kan bruges i mindre virksomheder med under 20 ansatte og man behøver ikke hjælp udefra. Det kræver dog, en mødeleder

Læs mere

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære.

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære. Generalforsamling 2014 Jeg har jo efterhånden skrevet en del beretningerne i min tid som skoleleder. Jeg husker ikke nøjagtigt, hvad der står i de forskellige, men jeg husker dog tydeligt den, jeg skrev

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

FOKUS PÅ FØLELSER LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF ELEVER

FOKUS PÅ FØLELSER LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF ELEVER F3 FOKUS PÅ FØLELSER LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF ELEVER Kendskab til, identifikation og brug af 20 basale følelser. Øget ordforråd og træning af udtale. Sætningsdannelse og dialog. - 4 ens sæt ordkort

Læs mere