Generalforsamling 2019 Referat Tirsdag den 12 marts 2019 kl i kantinen, HR Udviklingshuset, Skolevej 4. (Tidligere Havnbjerg skole).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling 2019 Referat Tirsdag den 12 marts 2019 kl i kantinen, HR Udviklingshuset, Skolevej 4. (Tidligere Havnbjerg skole)."

Transkript

1 Generalforsamling 2019 Referat Tirsdag den 12 marts 2019 kl i kantinen, HR Udviklingshuset, Skolevej 4. (Tidligere Havnbjerg skole). Der deltog 40 stemmeberettigede medlemmer, samt en del pårørende. 1. Valg at dirigent Ulf Nørulf blev foreslået af bestyrelsen og valgt af forsamlingen. Ulf konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt i henhold til vedtægterne og dermed beslutningsdygtig. Han gav derefter ordet til Jørgen Thomsen: 2. Formandens og udvalgenes beretning Jørgen Thomsens skriftlige beretning er indsat her: Havnemester uskyldig i at toårig dreng brændte fødder på grillkul: Det er afsagt dom i sagen om den lille dreng som blev forbrændt af kul sidste sommer. Jeg har været i dialog med moren til drengen og beklaget at sønnen kom til skade. Sagen har været til behandling af vores forsikring, hvor vi erkender vort ansvar. Det var skuffende at opleve at medlemmer af klubben udtalte sig til politiet uden at vide, hvad der var sket. Efter en generalforsamling i 2018, som blev afviklet i god ro og orden, kom der en voldsom reaktion fra kajaksejlerne på kontingentstigningen, som med stort flertal blev vedtaget på selv samme generalforsamling. Hele dette forløb med mange sure mails, trusler om at melde sig ud og ikke mindst skæld ud, om at det ikke kunne være rigtig, at de over hovedet skulle betale noget, da de kun brugte vandet til at sejle på. Lang historie kort, jeg holdt et møde med kajakklubben og fik afklaret de mange misforståelser. Bestyrelsen har igennem hele året holdt møder i det omfang der var behov for at kunne drive vores havn. Der er rigtige mange ting som fungerer i vores havn, rigtig godt havnemester par, en fin butik, gode toiletter, som er rene, et pænt og vedligeholdt havneområde, søde og hjælpsomme medlemmer,

2 og mange andre ting. De ting som ikke fungeret fik vi gjort noget ved, bl.a. har vi købt et havnekøretøj (segway) til havnemesteren, som går mange kilometer om dagen. Bro 4 fik ny belægning, både langsgående planker og brædder på tværs. Sommeren var som vi alle ved, fantastisk hvad vejret angik, og af denne grund var der mange på vandet og de fleste var forbi Dyvig bugt. Resultatet af sommeren blev omkring 5000 besøgene både. Erling har vurderet, at vi har plads til mellem 80 og 100 både i højsæsonen om dagen. Alt i alt en god sæson med mange glade gæster. Sammendrag om medlemsudvikling af Erik Petz: Medlemstallet med både er steget i årets løb med tilgang 10 og der har været 10 bådhandler. Vi kører med fortløbende nr. på medlemstallet så tallet er forøget fra Der er 101 faste pladser, og ca. 33 jollepladser ved broerne. Der har været bådhandler, som går i retning af større både, og så snart der er ansøgere og en ledig plads, tages der nye ind for at få penge i kassen. Vores fastliggere. Vi havde gæsteliggere og det antal bestyrelsen har valgt at lægge sig på er ca De 4 gæsteliggere er ny ankomne. De 10 sorterer under Nordborg Bådeværft. I år hen over sommeren har vi haft 3-4 ledige pladser, men de er til både på f. 3 af vores medlemmer kom ikke i vandet i år. Der har været opfølgning på de både der står på land, så det ikke bliver et glemt opbevaringssted. Vi er nu nede på 2 stk. mod for år tilbage Englænderen Mc Gregor er på land Erhard har sendt brev? Medlem 687 Kedde båden er åbenbart glemt jeg har ikke set nogen. Der er løbende afstemning af medlemslisten sammen med kassereren, og afstemning af havnepladserne sammen med havnemesteren. Havneplan for 2019 er sat på opslagstavlen her i okt. men har efterfølgende været justeret. Der kommer til at ske nogle rokeringer på bådenes placeringer, for at få tingene til at fungere. Når der sker handler til større både, nye medlemmer og gamle medlemmer sælger, så det er nødvendigt at vi justerer og flytte både rundt. Det kræver at I tror på, vi ikke gør det for at irritere jer, men fordi det er nødvendigt. Afslutningsvis vil jeg takke alle for en god sæson, kan da lige nævne at Afrigger festen blev også i år afholdt med stor succes. Her slutter formandens skriftlige beretning, som blev godkendt uden bemærkninger. Udvalgenes beretninger:

3 Junior udvalg, ved Gert Lumbye: Skriftlig beretning indsat: Juniorerne træner hver tirsdag aften maj til september i Dyvig. Vi sejler i 2-mands Fevajoller, i optimistjoller og i den kommende sæson vil vi nok lufte vores Terajoller, da flere af sejlerne er ved at vokse ud af optimisten. Om torsdagen sejler vi i vores 606 er i Sønderborg, hvor unge sejlere fra de andre klubber også er velkomne. Vi vil gerne have flere medlemmer, og gerne nye sejler-erfarne forældre eller bedsteforældre til at hygge med ungerne på vandet i Danmarks flotteste naturhavn. Vi har Danmarks bedste begyndervand til unge sejlere! Kajak afdeling, ved Bent Jollmann: Skriftlig beretning indsat: Sidste år i maj fik vi uddannet 7 nye havkajakroer. Vi har fået en ny kajaktrailer, hvor der er plads til 8 kajakker. Kajaktrailer er betalt af penge fra Danfoss Fonden, samt penge, som begynderne har betalt for et kajakkursus, samt et mindre tilskud fra Dyvig Bådelaug. Vi vil opsætte en informationstavle ved kajakskuret (Det gl. masteskur) - så folk kan se, hvem de evt. skal kontakte, hvis de ønsker at blive medlem. Jeg (Kajakinstruktør, Henrik Carlsen) har i 2018 og i noget af begyndelsen af 2019 deltog i div. møde og arrangementer i Kajaknetværk Syd, som består af div. kajakklubber i Sønderjylland og Flensborg kajakklub - jeg deltog som kajakinstruktør lørdag den 23. februar 2019 i en redningsøvelse sammen med vores kajaknetværk Syd i Flensborg Fjord, hvor div. instruktører udførte øvelser med forskellige kajakroer, der havde fået hjertestop - drukning - underafkølet roer, samt div. skader - ude omkring ved Okseøerne. Der blev bl.a. tilkaldt Rib både fra Brand og Redning og fra tysk side en SAR-båd. Det var imponerende hvor professionelle de var til at rede "forulykkede kajakroer". Der blev ligeledes sendt en drone op med termiske varmesøgning, idet den havde overblikket over uheldsstederne. Ligeledes var dronen med til at finde 4 forsvundet kajakroer i vores øvelse. Kajaknetværk Syd er ved at planlægge en kajakfestival weekend i september i Slesvig, hvor der vil være workshop - kajakudflugter - bålmad mm. - vi havde ellers tænkt på, at det skulle foregår i Dyvig, men det kunne ikke lade sig gøre, idet Dyvig Bådelaug har planlagt "Last fight". Kapsejladsudvalg ved Benny Vikke Madsen: Vi har i årets løb afviklet onsdagssejladser og Last Fight. 17 både har været med på listen til onsdagssejladser, men 4 har ikke deltaget i sommerens sejladser. Stor tak til alle hjælpere! Vi har fået nye medlemmer med sejlbåde i Bådelauget. jeg vil opfordre jer til at møde op en onsdag aften og se om det er noget for jer. Det er gratis at deltage 1 gang. Last Fight havde 40 deltagere, det er meget tilfredsstillende. Vi fik en super sejlads og fest bagefter.

4 Festudvalg ved Doris Harvest: Vi har i årets løb arrangeret Sankthansaften og Afrigger fest. Vi har også hjulpet til ved Visens skib og ved andre lejligheder. Alle beretninger blev godkendt uden opfølgende spørgsmål. 3. Regnskab Erhard Thomsen gennemgik det reviderede regnskab, som blev godkendt af forsamlingen. 4. Indkomne forslag Der var ingen indkomne forslag fra medlemmerne, men bestyrelsen havde fremsat forslag til en vedtægtsændring: Tilføjelse til 5 Kontingent: Kontingentet for aktivt medlemskab dækker også ægtefælle/samboende partner. Begge parter har lige rettigheder. Forslaget medførte en livlig debat: Leif Møller: Skal ægtefællen have særskilt medlemsnummer? Erhard: Nej, navnet bliver tilføjet på det nuværende medlems nummer. Jens Kristensen: Hvordan vil i håndtere en skilsmisse, hvem får stemmeret? Erhard: Den der overtager båden. Erhard: Som det er blevet håndteret indtil nu, er medlemskab ved dødsfald blevet overført til den overlevende part. Willy Sahl: Det er et godt forslag, som også vil betyde at ægtefæller bliver dækket af klubbens ulykkesforsikring. Jørgen Thomsen: Det drejer sig om at gøre tingene legale. I hele bådelaugets tid har ægtefæller deltaget i bådelaugets arrangementer, men det har ikke været en nedskreven rettighed. Kent: Der er ikke tale om et familiekontingent, for så skulle børnene også være omfattet. Der er tale om at give ægtefæller/samboer ret til f.eks. at sejle i klubbens kajakker, (efter bestået frironingskursus) spille badminton og deltage på generalforsamlingen med stemmeret, uden ekstra omkostninger. Herefter gik forslaget til afstemning, som foregik ved håndsoprækning. 37 stemte for og 3 imod. Vedtægtsændringen blev hermed vedtaget. 5. Fastsættelse af kontingent og indskud Bestyrelsen foreslår uændret kontingent: Aktivt medlemskab 1200 kr. Passivt medlemskab 200 kr. Indskud foreslås uændrede. ( kr. for køl/motorbåd og for joller)

5 Det blev vedtaget 6. Valg af formand Genvalgt Jørgen Thomsen 7. Valg af bestyrelse og suppleanter På valg er: Erhard Thomsen Ebbe Enøe Erik Petz John Jørgensen Alle genvalgt. Valg af suppleanter, på valg er: 1. Pernille Vejtoft 2. Claus Sørensen. Pernille blev genvalgt, men Leif Møller indtræder i stedet for Claus som 2 suppleant. Valg af revisor, på valg er: Benny Vikke Madsen Jens Kristensen Begge genvalgt 8. Valg til udvalg: Genvalgt Juniorudvalget, på valg er: Gert Lumbye Hansen (Kontaktperson) Sejladsudvalg, på valg er: Benny Vigge Madsen (Kontaktperson) Bjarne Jepsen

6 Alle genvalgt Genvalgt Alle genvalgt Kent Münch John Jørgensen Kajakafdelingen, på valg er: Bent Jollmann (Kontaktperson) Festudvalg, på valg er Doris Harvest (Kontaktperson) Else Sørensen Jørgen Sørensen 9. Nyt Klubhus Debatoplæg: Vores klubhus trænger til kraftig modernisering/udvidelse. 1 sal? Dette skal udføres indenfor en 10 års periode. John Jørgensen: Vores klubhus er sølle forfatning i forhold til bygningerne på den anden side af bugten. Vi ønsker et stort klubhus til alle aktiviteter. Vi mangler således køkkenfaciliteter til gæstesejlere som dem der findes i Åbenrå, Preben: Riv det hele ned og byg nyt! John: Det er lige mine ord. Vi får brug for en arkitekt skitse, så vi kan sende en forespørgsel til kommunen. Jens Kristensen. Det er en god ide med 2 etager. Vi må bygge op til 12 meter i højden, så det er ikke noget problem. Willy: Lokalplanen angiver byggelinjer, som kommunen har været meget strikse over for tidligere. Jens: Pas på med at bygge bagud ind i skrænten for der ligger en stor uregistreret dieseltank! Claus: Man kunne også bygge 2 bygninger. Et klubhus med havnekontor og butik hvor det eksisterende klubhus ligger og så en toilet/bade bygning mellem bro 4 og 5. Bemærkning fra salen: Husk at sikre mod højvande. Benny: Det er fedt at bestyrelsen ser ud i fremtiden. Den nye bygning skal også indeholde et omklædningsrum og mindre mødelokaler. Generalforsamlingen beslutter at bestyrelsen skal arbejde videre med planerne, og bruge de nødvendige midler til det. 10. Eventuelt Jørgen Thomsen har 4 punkter:

7 1. Ved dødsfald, hvem vil koordinere, så der bliver sendt en bårebuket på Bådelaugets vegne? Det er formandens job mente forsamlingen! Alle medlemmer opfordres til at sende besked til Jørgen når de hører om et dødsfald blandt medlemmerne. Hvis de ikke kan få fat i Jørgen, må de gerne selv købe en buket og få den refunderet af Bådelauget. 2. Jeg ønsker at udvide mulighederne for at andre end Sønderborg Kommunes borgere kan være medlem af Bådelauget. Det kunne måske give nye aktive medlemmer. John: I Høruphav har medlemmerne en fælles arbejdsdag, det kunne vi også indføre her. Willy: Tanken er god, men urealistisk. Det vil blive kilde til konflikter. Det kræver en vedtægtsændring som kan komme op på generalforsamlingen til næste år. 3. Vinter landpladser: Vi går tilbage til det gamle system hvor pladserne gives på forhånd. Det kommer til at træde i kraft til efteråret, når bådene tages op. På et kort over området indtegnes områder hvor bådene skal stå efter størrelse. Klaus: Det er ikke muligt, for Werner Østergaard stiller bådene hvor der er muligt med kranen. Jørgen: Pladserne oprettes så der er muligt for Werner at stille bådene. Lige nu er det for kaotisk og det er ikke rimeligt at pladsformanden bliver skældt ud i den forbindelse. 4. Masteskuret skal ryddes for gamle forladte master, bomme, etc. Til foråret når alle har rigget deres både til, tømmes skuret for de materialer som ligger tilbage. Doris: På broerne bør der stå hvor brede pladserne er. Erik Petz: Vi ved godt hvor brede pladserne er, og det er en god ide. Anders: Det burde være tilladt for andre, end bådelaugets medlemmer, at sejle rundt med Dyvig standeren. Willy: Det har været op til en generalforsamlings beslutning tidligere, hvor det blev afvist. Kent: Dyvig standeren er en klubstander som viser at man er medlem af sejlklubben. Den giver også ret til at fortøjer ved Dansk Sejlunions turbøjer. Leif Møller: Håndblæsere i toiletbygningen larmer for meget og nogle børn er bange for at bruge dem. John: De var til gengæld billige, og jeg har da set at andre børn synes de er sjove fordi de larmer meget. Ulf afslutter mødet klokken 20:52 og takker for god ro og orden. Jørgen takker Ulf for god ledelse og takker forsamlingen for fremmødet. Referent, Kent Münch Dirigent, Ulf Nørulf

Referat fra Generalforsamling 2018

Referat fra Generalforsamling 2018 Referat fra Generalforsamling 2018 13. marts 2018 kl. 19.00 på Havnbjerg skole (HR Udviklingshuset) 48 stemmeberettigede medlemmer var mødt op. Hertil kom 1 som var repræsenteret ved fuldmagt. 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Formandens beretning: Udvalgenes beretning er indfattet i beretningen fra formanden. Beretningerne godkendt

Formandens beretning: Udvalgenes beretning er indfattet i beretningen fra formanden. Beretningerne godkendt Generalforsamlingen Dyvig Bådelaug 060313 Antal Fremmødte: 91 Antal stemmeberettigede:79 Fuldmagter: 2 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gravers Graversen Gravers valgt! Generalforsamlingen er lovlig

Læs mere

Referat fra Generalforsamling marts 2017 kl Sted: Kantinen i HR Udviklingshuset, Havnbjerg

Referat fra Generalforsamling marts 2017 kl Sted: Kantinen i HR Udviklingshuset, Havnbjerg Referat fra Generalforsamling 2017 16. marts 2017 kl. 19.00. Sted: Kantinen i HR Udviklingshuset, Havnbjerg 44 stemmeberettigede medlemmer var mødt op, desuden var en repræsenteret ved fuldmagt. Særligt

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013 Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 213 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 3. Bestyrelsens beretning 212 4. Godkendelse af regnskab 212 5. Forelæggelse af budget 213 6. Behandling

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

REFERAT AF GENRALFORSAMLING I TROENSE BÅDELAUG LØRDAG D. 22. NOVEMBER 2008 KL

REFERAT AF GENRALFORSAMLING I TROENSE BÅDELAUG LØRDAG D. 22. NOVEMBER 2008 KL REFERAT AF GENRALFORSAMLING I TROENSE BÅDELAUG LØRDAG D. 22. NOVEMBER 2008 KL. 1400. Ad.1: Lars Hansen blev valgt som dirigent, og redegjorde herefter for, at indkaldelsen til generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Søndag d. 16. november 2014 fra kl 11.45 inviteres til STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Kl. 11.45 Kl. 12.15 Kl. 12.30 Kl. 13.30 Generalforsamling for Mastehuslauget i klubhuset Standerstrygning

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling Tirsdag 11.1. 2011 kl. 19 Støberiet, Blågårds Plads 3

Referat af stiftende generalforsamling Tirsdag 11.1. 2011 kl. 19 Støberiet, Blågårds Plads 3 Referat af stiftende generalforsamling Tirsdag 11.1. 2011 kl. 19 Støberiet, Blågårds Plads 3 1. Præsentation De tilstedeværende præsenterede sig selv. 2. Valg af dirigent og referent Som dirigent valgtes

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Dansk Tera Klub Vedtægter version 3.0. Vedtægter. For Dansk Tera klub

Dansk Tera Klub Vedtægter version 3.0. Vedtægter. For Dansk Tera klub Vedtægter For Dansk Tera klub 1 Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Dansk Tera klub (Danish Tera Association). Den officielle forkortelse er DTA. 1.2 Klubbens adresse er den til enhver tid siddende

Læs mere

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug.

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Tremandsmøde i skurvognen på pladsen i Brønsodde Lørdag den 16. april 1988 kl. 10 Man blev enige om, at foreningen skulle hedde BRØNSODDE FISKERI OG BÅDLAUG,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 13.august 2014

Bestyrelsesmøde 13.august 2014 Bestyrelsesmøde 3.august 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Fraværende: Referent: Henning Madsen, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Frans Sørensen Claus Pedersen

Læs mere

Love for Dyvig Bådelaug

Love for Dyvig Bådelaug Love for Dyvig Bådelaug 1. LAUGETS NAVN er Dyvig Bådelaug, og dets hjemsted er Dyvig Bådelaug 1, 6430 Nordborg. Laugets stander er hvid med blåt DB og anker i ring med 3 bølgelinjer. Fartøjer tilhørende

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub

Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub 1 Sejlklubben navn og hjemsted Klubbens navn er Frederiksværk Sejlklub. Klubbens hjemsted er Frederiksværk. 2 Sejlklubbens formål Frederiksværk Sejlklubs formål er:

Læs mere

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011.

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Seniorklubben, Korsør Golfklub. September 2011. REFERAT fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

LOVE OG VEDTÆGTER FOR BREJNING BÅD KLUB

LOVE OG VEDTÆGTER FOR BREJNING BÅD KLUB LOVE OG VEDTÆGTER FOR BREJNING BÅD KLUB Love for Brejning Båd Klub 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Brejning Båd Klub, forkortet til BBK. Klubbens hjemsted er Brejning Lystbådehavn i Vejle kommune,

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019.

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. 1. Valg af dirigent. - Valg af referent Kurt Palmqvist blev Valgt som dirigent Torben Bergenhagen blev valgt som referent. Der var fremmødt

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

GRAASTEN SEJLKLUB. Bent Rasmussen Stig Nissen Per Rosenberg Smudi Nielsen Bernhard Jessen Tina Broni Ott

GRAASTEN SEJLKLUB. Bent Rasmussen Stig Nissen Per Rosenberg Smudi Nielsen Bernhard Jessen Tina Broni Ott GRAASTEN SEJLKLUB POSTADR. ULSNÆS 27-6300 GRAASTEN Velkommen til Gråsten Sejlklubs Generalforsamling onsdag den 13. marts 2019 kl. 19.00 I klubhuset: Ulsnæs 27, 6300 Gråsten Dagsorden Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset Snekkersten Skotterup Sejlklub Strandvejen 71C, 3070 Snekkersten. www.sssejlklub.dk Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset 1. Valg af dirigent Per Reinholdt

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

HAVEFORENINGEN RYHAVEN

HAVEFORENINGEN RYHAVEN HAVEFORENINGEN RYHAVEN Ryhavegårdsvej 44 8660 Skanderborg cvr. Nr. 35180702 www.ryhaven.dk Generalforsamling 27. april 2017 Mandag den 27. marts kl. 19.00 på Restaurant Sølyst, Sølystvej 32, Skanderborg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Vedtægter Navn 1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Formål 2 Tved Motions Cykelklub har til formål at virke for cykelsportens og motionscyklingens fremme,

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Guldborgland Bådelaug - generalforsamling den 19. marts 2015

Guldborgland Bådelaug - generalforsamling den 19. marts 2015 REFERAT: 1. Valg af dirigent a. Torben Jensen foreslået og valgt med applaus. b. Dirigenten konstaterede, at datoen for generalforsamlingen indkaldt i overensstemmelse med vedtægterne - dog var regnskabet

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn 1 Klubbens navn er Bønnerup Strand Sejlklub. Hjemsted er Bønnerup Havn, Norddjurs kommune, adressen er formandens. 2 Klubbens formål er at fremme medlemmernes

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014 Bestyrelsesmøde 22. okt. 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Claus Pedersen, Frans Sørensen Fraværende: Jan Uhrskov Referent:

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Vedtægter for Motorbådsklubben af 1943

Vedtægter for Motorbådsklubben af 1943 Vedtægter for Motorbådsklubben af 1943 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Motorbådsklubben af 1943, med hjemsted på Bådevænget 14, 8930 Randers NØ. Klubbens bomærke og stander er en skrue indeni en redningskrans,

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Side 1 af 7 Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Mandag, den 21. februar 2011 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Alssund Golfklub på Sønderborg Bibliotek. Ca. 120 medlemmer

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Referat Indholdsfortegnelse 1. Referat fra Generalforsamlingen 2015... 3 2. Agendaen for Generalforsamlingen 2015... 3 2.1. Valg af dirigent... 3 2.2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

SAS VEDTÆGTER FOR SKÆLSKØR AMATØR-SEJLKLUB

SAS VEDTÆGTER FOR SKÆLSKØR AMATØR-SEJLKLUB SAS VEDTÆGTER FOR SKÆLSKØR AMATØR-SEJLKLUB Vedtægter for Skælskør Amatør-Sejlklub 1 Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Skælskør Amatør-Sejlklub. Dens hjemsted er Skælskør i Slagelse Kommune. 2

Læs mere

Vedtægter for Sejlklubben Mou Bro.

Vedtægter for Sejlklubben Mou Bro. Vedtægter for Sejlklubben Mou ro. 1 Navn: Klubbens navn er SEJLKLUEN MOU RO. Klubbens forkortelse er SM og dens hjemsted er alborg Kommune. SM har 2 binavne: Mou aadelaug samt Mou ro. 2 Formål: Klubbens

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i Greve Sejlklub, afholdt den 29. januar 2009 i Køge Bugt Kro, Hundige Strandvej 21, 2670 Greve.

Ordinær Generalforsamling i Greve Sejlklub, afholdt den 29. januar 2009 i Køge Bugt Kro, Hundige Strandvej 21, 2670 Greve. Ordinær Generalforsamling i Greve Sejlklub, afholdt den 29. januar 2009 i Køge Bugt Kro, Hundige Strandvej 21, 2670 Greve. Dagsorden i henhold til klubbens vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl. 15.00. Formand Erik Ejlertsen (EE) bød de 74 stemmeberettigede medlemmer velkommen, og overgik derefter til den udsendte dagsorden.

Læs mere

Vedtægter for Nysted Bådelaug

Vedtægter for Nysted Bådelaug Vedtægter for Nysted Bådelaug 28. februar 2014 Navn og formål 1 Navn og hjemsted 2 Bådelaugets formål Medlemmer 3 Optagelse af medlemmer 4 Udmeldelse og eksklusion af medlemmer 5 Æresmedlemmer Generalforsamling

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

SØNDERBALLE BÅDELAUG

SØNDERBALLE BÅDELAUG SØNDERBALLE BÅDELAUG 1. Laugets navn er: Sønderballe Bådelaug. 2. Laugets formål er at arbejde for de bedst mulige forhold for medlemmernes interesse for sejlsport og tursejlads, samt varetage deres interesser,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NIVÅ TURSEJLERE. FORENINGEN STIFTET. DEN 11. JANUAR 1994 Medlem af Dansk Sejlunion

VEDTÆGTER FOR NIVÅ TURSEJLERE. FORENINGEN STIFTET. DEN 11. JANUAR 1994 Medlem af Dansk Sejlunion Side 1 af 6 VEDTÆGTER FOR NIVÅ TURSEJLERE FORENINGEN STIFTET. DEN 11. JANUAR 1994 Medlem af Dansk Sejlunion 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Hjemsted er :Nivå Tursejlere :Nivå Havn, Fredensborg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Vedtægt for Foreningen OVNHUS

Vedtægt for Foreningen OVNHUS Vedtægt for Foreningen OVNHUS 1. Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen OVNHUS. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Odsherred Kommune 2. Formål Foreningens formål er: a. Primært en gang årligt

Læs mere

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Glad Dans Viborg (Stiftet 23. januar 1945 som Folkedanserforeningen Gamle Danses Værn,

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere