Referat fra Kontaktudvalgsmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Kontaktudvalgsmøde"

Transkript

1 Dato Journalnr Sagsbehandler Telefon Lis M. Møller Referat fra Kontaktudvalgsmøde Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere Afbud Dagsorden 5. december 2017 Midttrafik Michael Branner, Henning Jakobsen, Søren Kjær, Helle Linnerup, Lasse Jørgensen, Allan Mørup, Tommy Nielsen, Claus Sørensen, Inger Therkildsen, Jeppe F. Sørensen, Frank Christensen, Lis M. Møller Jette Olesen Mødet blev afholdt med flg. dagsorden: 1. Velkomst 2. Status på driften 3. Leverandørtilfredshedsundersøgelse 4. Økonomiopfølgning 5. Indkomne punkter fra Danske Busvognmænd 6. Eventuelt 1. Velkomst Frank bød velkommen til årets sidste møde har været et travlt år med mange indtryk heriblandt specialkørsel i Aarhus Kommune og en november med rekordmange patientture. Antallet af Kontaktudvalgsmøder harmoniseres med Entreprenørudvalget på bussiden og ændres til 2 årlige møder. 2. Status på driften Jobrotation For at øge kompetencerne i Flextrafik oplæres der 3 bestillingsmodtager i trafikstyring og samtidig kommer alle trafikstyrer på skift i bestillingsmodtagelsen for at tage bestillinger. Udover at styrke kompetencerne giver det også en fleksibilitet når der er travlhed i centrene. Aftenkørsel på Djursland Midttrafik mangler generelt vogne på Djursland fredag og lørdag aften mellem og og op til jul har vi særlige problemer. Driften har et ønske om at få turene kørt fornuftigt og undgå, at vogne bliver sendt på tværs af regionen for at køre interne ture i et område. Flere kontakudvalgsmedlemmer havde eksempler på at være sendt langt for at køre små interne ture på Djursland. Inger tager ønsket om udvidet åbningstid på Djurslandsvogne med retur til vognmændene, men påpeger også udfordringer med at, jf. lovgivningen skal de vagthavende landtaxivognmænd være til rådighed som taxi og derfor ikke være tilmeldt flexkørsel. Vognkontrol Der kontrolleres ca. 40 vogne pr. måned. I november foregik kontrollen bl.a. i Holstebro og Skive. Her var resultatet meget positivt. Stort set alle kontrollerede, kunne uden videre godkendes. Antallet af genkontroller er gennem det sidste halve år faldet fra 36 til 16 procent. De fleste genkontrolleres pga. af mgl. uniform og førstehjælpsbevis.

2 2 Jul Status mandag den 4. dec ture bestilt heraf 1414 liftture. Pr er det ca. 260 ture færre end i Der er 206 liftvogne og 220 type 2 vogne tilmeldt heraf 40 liftvogne på delkontrakt. Udvidet åbningstid på handicapkørsel nytår, der må bookes ture frem til kl Dialysen i Viborg kører normalt program den 1/1 så der skal bruges vogne fra morgenstunden for at kunne afvikle kørslen. Udbud FG6/FV6 På baggrund af dom i ankenævnet for udbud vedrørende tildelingsprocedure af garantibiler bliver proceduren ændret i næste udbud. Udbudsjuristerne arbejder pt på den nye procedure. Der fokuseres særligt på sikkerhed i det kommende udbud, herunder fastspænding af kørestolsbrugere, brug af sikkerhedssele, fastspænding af hjælpemidler og andre løse genstande. Pause og privatrejse tjek Vi kontrollerer løbende om pausereglerne overholdes jf. udbuddet og om de indlagte privatrejser rent faktisk udføres som reelle ture. Alle vogne tjekkes på én specifik dag. Sidste kontrol viste at 3 vognløb ikke havde indlagt pauser efter forskrifterne og at alle indlagte privatrejser var i orden. Inger spurgte ind til dokumentationskravet for privatrejser og gav udtryk for at der burde være en højere grad af tillid til vognmændene i forhold til dokumentation eller mangel på samme. Region Midtjylland lukker administrationen i Holstebro I løbet af 2018 lukker administrationen i Holstebro og Kørselskontoret flytter til Aarhus. Efter kontaktudvalgsmødet er det besluttet at udsætte beslutningen om flytning af administration og Kørselskontor. Handicapkørsel for blinde og svagseende. Satspuljepartierne er enige om, at afsætte midler til en udvidelse af den eksisterende ordning om individuel handicapkørsel, som i dag kun omfatter svært bevægelseshæmmede, således at den også kommer til at omfatte blinde og stærkt svagsynede. Det forventes, at ordningen træder i kraft pr. 1. juli 2018 og at der på årsbasis skal køres ca ture med blinde og svagseende. Kvittering for køreordre Driften er pt meget fokuseret på at fortælle chauffører og vognmænd at der skal kvitteres for køreordrer ved ankomst til adresser og gerne få minutter før. Der bliver jævnlig skrevet om det i Nyhedsbrevet og trafikstyrerne giver sig tid til at fortælle det, til de chauffører der ikke er klar over hvor vigtigt det er, for at få driften til at køre optimalt. Optimering af planlagt kørsel I starten af uge 40 begyndte vi at optimere planlægningen af alle morgenture. I Nyhedsbrevet uge 39 informerede vi første gang om den ændrede planlægning og i uge 47 informerede vi igen. Beslutningen om, at starte optimering af morgenture tidligere end 0830, er taget af alle trafikselskaberne i fællesskab. Stop for udsendelse af varslinger Driften påtænker at stoppe for udsendelse af varsling om næste dags kørsel primo Det er vores indtryk, at varslingerne ikke bliver brugt, og at vognmænd og chauffører følger med i den daglige planlægning på Vognmandsportalen eller på Nødapp.

3 3 Analyse af kald på vognmandslinjen. Driftscentret har over 2 dage noteret årsag til opkald på alle indgående kald på vognmandslinjen. Ud fra resultatet af analysen er der udpeget nogle fokusområder som der skal arbejdes med i forhold til at mindske antallet. Der skal fokuseres på Kan ikke finde adressen - 6% Forsinkelse på grund af trafik - 6 % Luk på dagen - 17 % Status på ring til kunden Alle i Servicecentret og Driftscentret har fortsat fokus på, at chaufører og vognmænd ringer til kunderne minimum 5 minutter inden ankomst. Kunderne bliver også informeret om mulighed for at tilmelde sig SMS servicen, som gælder for alle kørselstyper, men SMS servicen erstatter ikke kravet om opringning til kunden før ankomst. Tommy roste bestillingsmodtagerne for at gøre sig umage med at skrive telefonnumrene korrekt, så de kan bruges som link, og understregede at en opringning til kunden er en Win/Win oplevelse. Glad kunde der er klar når vognen ankommer og ingen forsinkelser på turen. Helle havde videreformidlet kravet til sine chauffører. Der var også forslag om information til chaufførerne via Facebook, chaufførnet og App. Fokus på sikkerhed Midttrafik har fokus på sikkerhed. Vi modtager jævnligt henvendelser fra kunder der påpeger, at nogle chauffører/vognmænd ikke følger retningslinjerne for fastspænding af kørestole og ikke spænder dem korrekt fast med 3 punkts sele. Vi får også henvendelser om chauffører/vognmænd der ikke spænder løse hjælpemidler og genstande fast og derved udsætter kunder og dem selv for fare ved katastrofeopbremsning eller kollision. Frank bad Kontaktudvalget om at informere deres bagland om udfordringerne og bede dem om at stramme op. Michael opfordrede Midttrafik til, at løfte udfordringerne med mangelfuld lovgivning på området, overfor myndighederne og sagde at Danske Busvognmænd støtter op om en sådan henvendelse.

4 4 Fly High Flex I november måned er der gennemført 3 Fly High Flex kurser med i alt 50 kursister. Deltagerne har evalueret kurserne meget positivt med nogle få undtagelser. Driften har på alle 3 kurser deltaget 2-3 timer for at svare på spørgsmål fra kursisterne positiv oplevelse. Forårets kurser er planlagt dato og sted er: 5-6/ i Holstebro, 17-18/ i Tranbjerg og 16-17/ i Tranbjerg. Evalueringsbemærkninger: Mere tid til at tale om udfordringer i jobbet Varieret og spændende indhold God mad, Ikke nok tid med medarbejder fra Midttrafik Godt at få spurgt ind til det der er svært i jobbet Super lærer, gode input, gode emner Mere fokus på arbejdsforhold. 3 Leverandørtilfredshedsundersøgelse Frank fortalte om den netop afsluttede leverandørtilfredshedsundersøgelse. Undersøgelsen er ikke offentliggjort endnu, men Driftscentret er informeret om resultatet og hvad der skal arbejdes med. 84 % af respondenterne svarede at de var tilfredse eller meget tilfredse med samarbejdet med Midttrafik målet er 90 %. Der er udpeget 2 indsatsområder for Driftscentret: Venlighed og Det faglige niveau, og der vil blive arbejdet målrettet for at hæve tilfredsheden. Midttrafiks øvrige afdelinger der har samarbejde med leverandørerne vil også blive involveret i arbejdet og fokus bliver også rettet mod FlexDanmark. Claus spurgte om Midttrafik sammenligner undersøgelsen med de andre trafikselskaber? Frank svarede at andre TS ikke laver tilsvarende undersøgelser så nej. Søren opfordrede til, at Midttrafik sender repræsentanter til NT s Roadshow som afvikles i januar, for eventuelt at få inspiration til arbejdet i Midttrafik. Undersøgelsen er offentliggjort og ligger på Midttrafiks extranet her Leverandørtilfredshedsundersøgelser - Midttrafik 4. Økonomiopfølgning Jeppe gennemgik den Kommune- og regionsspecifikke information der er at finde på Midttrafiks extranet Kommune- og regionsspecifik information - Midttrafik Informationen er blevet taget rigtig godt imod af kommuner og region og er et nyttigt værktøj for samme. Kommunerne bruger det bl.a. som styringsværktøj og kan nemt følge budgetterne. Der findes en ordforklaring i bunden af informationen. 5. Indkomne punkter fra Danske Busvognmænd Allan fortalte om ad hoc politikontrollen af busser samt den lovpligtige kontrol. Er overbevidst om at Flexbilerne også kommer i søgelyset ved spontane kontroller og bestemt også ved de alm. lovpligtige kontroller. Allan påpegede også udfordringerne med at få chauffører til at læse informationer som Nyhedsbreve. Budskaberne skal være enkle, let forståelige og ikke for mange på en gang. 6. Eventuelt Under eventuelt havde Søren spørgsmål til hvordan og af hvem vogngruppeskemaer kan tilrettes, dette pga. tildelt bod for manglede vogn på specifik tur. Frank præciserede, at det altid er taxicentralens opgave at overvåge og tilpasse antallet af vogne der reelt er til rådighed for Midttrafik. Helle havde spørgsmål til om det er nødvendigt at indrapportere extra forbrugt køretid til vognafregningen, for at være sikker på at blive afregnet korrekt. Frank svarede at det er nødvendigt.

5 5 Claus spurgte om kravet til firmanavn på siden af bilerne var udgået af nuværende udbud. I udbuddet FV5 19 stk. 4 står: Vognen skal på siderne have påskrevet tydeligt firmanavn svarende til firmanavnet eller sekundært firmanavn angivet på tilbudsblanketten. Tydelighed afgøres af udbyder. Frank takkede for et godt møde og ønskede Kontaktudvalgsmedlemmerne en god jul.

Referat fra Kontaktudvalgsmøde

Referat fra Kontaktudvalgsmøde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 03.10..2017 1-15-0-75-810-41-15 Lis M. Møller lmm@midttrafik.dk 87408280 Referat fra Kontaktudvalgsmøde Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere Afbud Richard Motzfeldt,

Læs mere

Referat fra kontaktudvalgsmøde

Referat fra kontaktudvalgsmøde Tracking. Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 24.10.2018 1-15-0-75-810-41-15 Lis M. Møller lmm@midttrafik.dk 87408280 Referat fra kontaktudvalgsmøde Sted Afbud Mødetidspunkt Mødedeltagere Dagsorden

Læs mere

Referat fra Kontaktudvalgsmøde

Referat fra Kontaktudvalgsmøde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 10.12.2014 1-15-0-75-810-1-14 Lis M. Møller lmm@midttrafik.dk 87408280 Referat fra Kontaktudvalgsmøde Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere Afbud Dagsorden 10.12.2014

Læs mere

Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt

Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt. 2.9.13 Deltagere: Allan Mørup - Elin Davidsen Lars Kjeldtoft Jørgen Nielsen - Kaj Bach Jensen Jens Otto Størup - Lars C Larsen - Jesper Jul Nielsen - Nicolai

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 28. september 2012 1-15-0-75-1-12 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 24. september

Læs mere

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND SÅDAN BESTILLER DU - Ring til midttrafik på 87 40 83 00 (tast 1) - Bestil online på midttrafikflextur.dk - Hent app "flextrafik - flextur, teletaxa og handicapkørsel"

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om samarbejdsaftale med Midttrafik om overtagelse af den siddende patientbefordring i det tidligere Århus Amt

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om samarbejdsaftale med Midttrafik om overtagelse af den siddende patientbefordring i det tidligere Århus Amt Region Midtjylland Orientering om samarbejdsaftale med Midttrafik om overtagelse af den siddende patientbefordring i det tidligere Århus Amt Bilag til Regionsrådets møde den 19. november 2008 Punkt nr.

Læs mere

Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND

Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND RING TIL MIDTTRAFIK PÅ 87 40 83 00 Vi sidder klar ved telefonerne på følgende tidspunkter: Korte rejser (op

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 28. oktober 2008 1-15-0-75-1-08 Lone Winther Jensen lwj@midttrafik.dk 87 40 82 21 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere Afbud

Læs mere

Vejledning til chauffører i Flextrafik SPECIALKØRSEL I FLEXTRAFIK

Vejledning til chauffører i Flextrafik SPECIALKØRSEL I FLEXTRAFIK Vejledning til chauffører i Flextrafik SPECIALKØRSEL I FLEXTRAFIK 1 2 INDHOLD Forord...4 Daglige rutiner...5 Åbningstid...5 Tilmelding...5 Hjemzone...5 Køreordren...5 Specialtegn...6 Borgerens placering

Læs mere

Status på handlinger til afværgelse af driftsproblemer i forhold til afvikling af handicapkørsel juleaften 2009

Status på handlinger til afværgelse af driftsproblemer i forhold til afvikling af handicapkørsel juleaften 2009 Bestyrelsesmødet den 25. juni 2009. Bilag 12.1 Notat Til: Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler CAN Direkte 36 13 19 88 Fax CAN@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 10. juni 2009 Status

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 30. april 2012 1-15-0-75-1-12 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 26. april 2012 Midttrafik

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 5. marts 2014 1-15-0-75-819-2-14 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet 3. marts 2014 Sted Midttrafik, Søren Nymarks Vej

Læs mere

Driften varetages af 128 leverandør taxa- og busselskaber

Driften varetages af 128 leverandør taxa- og busselskaber 19-11-2014 1 NB: DETTE ER NORDDJURS KOMMUNES UDPLUK AF MATERIALE, SOM ER UDARBEJDET AF MIDTTRAFIK TIL BRUG FOR INFORMATIONSMØDE, MT AFHOLDT MED KOMMUNEN DEN 19.11.14 I 2013 var der 2,1 mio. køreplantimer

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 8. november 2010 1-15-0-75-3-10 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 1. november 2010

Læs mere

Nordisk Transportpolitisk Netværk. Sydtrafiks erfaringer med Flextrafik 15. september 2010

Nordisk Transportpolitisk Netværk. Sydtrafiks erfaringer med Flextrafik 15. september 2010 Nordisk Transportpolitisk Netværk Sydtrafiks erfaringer med Flextrafik 15. september 2010 Flextrafik Samarbejde mellem kommuner, region(er) og trafikselskaber om planlægning og administrativ drift af offentligt

Læs mere

Handicapkørsel Region Midtjylland HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND. Oktober 2018

Handicapkørsel Region Midtjylland HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND. Oktober 2018 Handicapkørsel 1 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND Oktober 2018 Handicapkørsel 3 INDHOLD SIDE 5 SIDE 7 SIDE 13 SIDE 15 SIDE 17 SIDE 18 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND REJSER UNDER 100 KM REJSER OVER

Læs mere

ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND

ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND RING TIL MIDTTRAFIK PÅ 87 40 83 00 VI SIDDER KLAR VED TELEFONERNE PÅ FØLGENDE TIDSPUNKTER: KORTE REJSER (op til 100 km) alle dage 8.00-17.00 FASTE REJSER alle hverdage 8.00-16.00

Læs mere

Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL. EGION MIDTJYLLANd

Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL. EGION MIDTJYLLANd Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLANd Ring til Midttrafik på 87 40 83 00 Vi sidder klar ved telefonerne på følgende tidspunkter: Korte rejser (op til 100 km) alle dage 8.00-17.00

Læs mere

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Variabel kørsel 1.3_23.05.2014

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Variabel kørsel 1.3_23.05.2014 Kørselstyper Lukkede kommunale befordringsordninger af variabel karakter med forudgående visitation. Fx kørsel til læge/speciallæge og individuelle genoptræningsforløb. Med variabel kørsel menes, at der

Læs mere

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber.

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber. Spørgsmål og Svar B8 7. maj 2009 Spørgsmål 23 vedr. bilag 2 - Hvorledes har Movia tænkt sig, at kommunikationen mellem operatør (taxibestillingscentral) og Movia i forbindelse med modtagelse af vognløb

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 10. september 2009 1-15-0-75-1-09 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 10. september

Læs mere

Handicapkørsel. i Sydtrafik

Handicapkørsel. i Sydtrafik Handicapkørsel i Sydtrafik Gældende fra marts 2010 05 Velkommen til Handicapkørsel i Sydtrafik 06 Bestilling sådan gør du! Bestillingsfrist Oplysninger til Sydtrafik Jul og nytår Flere i én vogn Kirke,

Læs mere

Handicapkørsel Region Midtjylland HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND. September 2016

Handicapkørsel Region Midtjylland HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND. September 2016 1 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND September 2016 SÅDAN BESTILLER DU 3 INDHOLD Ring til midttrafik på 87 40 83 00 (tast 1) Bestil online på midttrafikflextur.dk Hent app "flextrafik - flextur, teletaxa

Læs mere

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 31. januar 2014 2014 1-15-0-75-2-13 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere Afbud 28. januar

Læs mere

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Institutionskørsel (fastkørsel) 1.3_

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Institutionskørsel (fastkørsel) 1.3_ Kørselstyper Lukkede kommunale befordringsordninger for grupper med forudgående visitation. Fx kørsel til specialskoler og aktivitetscentre. Med institutionskørsel menes, at der er behov for en fast rute

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 13. juni 2016 1-15-0-75-2-16 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Mødetidspunkt 8. juni 2016 Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Sted Midttrafik, Søren Nymarks

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 25. september 2017 1-15-0-75-2-17 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Mødetidspunkt 20. september 2017 Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Sted Midttrafik,

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 9. juni 2011 1-15-0-75-2-11 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 7. juni 2011 Midttrafik

Læs mere

Dato Journalnr Sagsbehandler Telefon. 6. juli Jytte Groth Referat HMU-møde

Dato Journalnr Sagsbehandler  Telefon. 6. juli Jytte Groth Referat HMU-møde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 6. juli 2017 1-13-36-17 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223 Referat HMU-møde Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 29. juni 2017 Søren Nymarks Vej 3, Højbjerg

Læs mere

Værd at vide om Handicapkørsel

Værd at vide om Handicapkørsel Værd at vide om Handicapkørsel 2018 Indhold 3: Velkommen 4: Hvornår kan jeg bruge handicapkørsel? 4: Medlemskab 4: Udmeldelse 5: Sådan bestiller du handicapkørsel 6: Det må du tage med på turen 6: Beskedservice

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 10. oktober 2013 Rev. 14/10 2013 1-15-0-75-1-13 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted 7. oktober 2013 Midttrafik

Læs mere

FV9 - Spørgsmål & Svar

FV9 - Spørgsmål & Svar FV9 - Spørgsmål & Svar Spørgsmål Spørgsmålet nummer 19-Q045 Hvor mange tilbud må man lave, når man pt. kun har én vogn og én tilladelse? 19-Q046 Vedr. pkt 3.6 Øvrige krav Vil det sige at der er lavet en

Læs mere

Referat fra Kommunemøde den 09. oktober 2014

Referat fra Kommunemøde den 09. oktober 2014 Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 27.10.201427-10- 2014 13.54.00 1-16-5-73-4-1-13 Lise Norre ln@midttrafik.dk 87 40 83 35 Referat fra Kommunemøde den 09. oktober 2014 Mødetids punkt Sted Mødedel

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 28. februar 2013 1-15-0-75-1-13 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere Afbud Fraværende

Læs mere

Referat fra Tilgængelighedsforum 11. oktober 2018

Referat fra Tilgængelighedsforum 11. oktober 2018 Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 26. oktober 2018 1-00-1-14 Per Elbæk pel@midttrafik.dk 2147 8676 Referat fra Tilgængelighedsforum 11. oktober 2018 Sted Afbud 11. oktober 2018 kl. 14.30 16.00

Læs mere

Referat fra Fagligt forum 13.05.2014

Referat fra Fagligt forum 13.05.2014 Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 21. maj 2014 [journalnr.] [sagsbehandler] [mail] [telefonnummer] Referat fra Fagligt forum 13.05.2014 Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere [Den 13.05.2014 kl. 9.30

Læs mere

Værd at vide om Handicapkørsel

Værd at vide om Handicapkørsel Værd at vide om Handicapkørsel 2019 Indhold 3: Velkommen 4: Hvornår kan jeg bruge handicapkørsel? 5: Sådan bestiller du handicapkørsel 6: Det må du tage med på turen 6: Beskedservice 7: Praktisk information

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 26. april 2010 1-15-0-75-3-10 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 23. april 2010 Midttrafik

Læs mere

24. februar 2014/ HO J.nr. 5.01 / 11-288. Referat fra møde i kontaktudvalget den 18. februar 2014

24. februar 2014/ HO J.nr. 5.01 / 11-288. Referat fra møde i kontaktudvalget den 18. februar 2014 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00.

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00. Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er hermed en del af udbudsvilkårene. Den

Læs mere

Hvordan klares koordineringsopgaven nu og i fremtiden

Hvordan klares koordineringsopgaven nu og i fremtiden 10-10-2011 FlexDanmark 1 Hvordan klares koordineringsopgaven nu og i fremtiden v/ NTL@flexdanmark.dk Teletaxi Patienttransport Kommunal service kørsel Handicap kørsel Flextrafik Institutions kørsel Grundtanken

Læs mere

FLEXTRAFIK MIDTTRAFIK RAPPORT NOVEMBER 2016

FLEXTRAFIK MIDTTRAFIK RAPPORT NOVEMBER 2016 FLEXTRAFIK MIDTTRAFIK RAPPORT NOVEMBER 2016 INDHOLD BAGGRUND OG FORMÅL EXECUTIVE SUMMARY SAMLEDE RESULTATER DELRESULTATER PRIORITERINGSKORT 4 5 6 10 15 2 INDLEDENDE Dette afsnit indeholder oplysninger

Læs mere

Referat fra Fagligt Forum 09. december 2013

Referat fra Fagligt Forum 09. december 2013 Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 11. december 2013 [journalnr.] Per Elbæk pel@midttrafik.dk 8740 8328 Referat fra Fagligt Forum 09. december 2013 Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere Dagsorden Mandag

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 9. maj 2014 kl Hotel Scandic, Bygholm Park Schüttesvej Horsens

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 9. maj 2014 kl Hotel Scandic, Bygholm Park Schüttesvej Horsens Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 9. maj 2014 kl. 13.00 Hotel Scandic, Bygholm Park Schüttesvej 6 8700 Horsens Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Beretning

Læs mere

Hvor skal vi køre dig hen? Bestil og betal på

Hvor skal vi køre dig hen? Bestil og betal på Hvor skal vi køre dig hen? Bestil og betal på www. moviatrafik.dk /flextur Kollektiv trafik fra adresse til adresse En Flextur er ikke som en almindelig bustur. Du kan nemlig blive hentet derhjemme, i

Læs mere

Hvem er vi? Nordjyllands Trafikselskab. Region Midtjylland MOVIA. Midttrafik. Sydtrafik BEHOVSTYRET KOLLEKTIV TRAFIK

Hvem er vi? Nordjyllands Trafikselskab. Region Midtjylland MOVIA. Midttrafik. Sydtrafik BEHOVSTYRET KOLLEKTIV TRAFIK Hvem er vi? Nordjyllands Trafikselskab Midttrafik MOVIA Sydtrafik Region Midtjylland Grundtanken At optimere den enkelte rejse, bedst muligt ud fra alle kendte ressourcer, udfra den enkelte kundes behov,

Læs mere

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel. Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel. Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden Værd at vide om Flextrafik Handicapkørsel 2015 Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden Velkommen Trafikselskabet FynBus, Flextrafik, har en kørselsordning, som omfatter transport af svært bevægelseshæmmede

Læs mere

Mobilitet i Nordjylland - Kombineret mobilitet. Danske Busvognmænd Korning kro, 16. januar 2018

Mobilitet i Nordjylland - Kombineret mobilitet. Danske Busvognmænd Korning kro, 16. januar 2018 Mobilitet i Nordjylland - Kombineret mobilitet Danske Busvognmænd Korning kro, 16. januar 2018 Nordjyllands Trafikselskab (NT) 1 region 11 kommuner 450 busser og 20 tog 32 mio. passagerer pr. år 1.400

Læs mere

Handicapkørsel. i Sydtrafik GÆLDENDE FRA JANUAR

Handicapkørsel. i Sydtrafik GÆLDENDE FRA JANUAR Handicapkørsel i Sydtrafik GÆLDENDE FRA JANUAR 2015 Handicapkørsel i Sydtrafik (5. udgave) 05 Velkommen 06 Bestilling sådan gør du! Ture i bil/liftbus Lange rejser og landsdækkende rejser Oplysninger

Læs mere

GENOPTRÆNING Foreslået harmoniseret serviceniveau:

GENOPTRÆNING Foreslået harmoniseret serviceniveau: GENOPTRÆNING Max sidde 45 min. i vognen til destination indenfor Vejen Kommune. Max sidde 90 min. i vognene til destination udenfor Vejen Kommune. Ingen nævneværdig ventetid efter konsultationen. Borgeren

Læs mere

Spørgsmål og svar til Midttrafiks 3. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland 2009. pr. 1. januar 2009.

Spørgsmål og svar til Midttrafiks 3. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland 2009. pr. 1. januar 2009. Spørgsmål og svar til Midttrafiks 3. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland 2009. pr. 1. januar 2009. Spørgsmål Svar 1. 5 Uddannelse af chauffører i "befordring af bevægelseshæmmede"

Læs mere

handicap kørsel i sydtrafik

handicap kørsel i sydtrafik handicap kørsel i sydtrafik 1 Handicapkørsel i Sydtrafik 05 06 08 09 velkommen Hvordan bestiller du? Rejser med bil/liftbus Rejser med bil/liftbus og tog Hvad koster det? Betaling Sådan kan du rejse Rejser

Læs mere

Midttrafiks 2. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland. Udbudsvilkår og kontrakt. Udbud 2008

Midttrafiks 2. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland. Udbudsvilkår og kontrakt. Udbud 2008 Midttrafiks 2. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland Udbudsvilkår og kontrakt Udbud 2008 Midttrafik 2. Udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland 2008 Side 1 Udbudsvilkår

Læs mere

April Status Forgæves ture Afregning vognmænd Klageudvalg Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

April Status Forgæves ture Afregning vognmænd Klageudvalg Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: April 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Status Forgæves

Læs mere

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel. Bestil nemt via computer eller app -Se hvordan på bagsiden

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel. Bestil nemt via computer eller app -Se hvordan på bagsiden Værd at vide om Flextrafik Handicapkørsel 2017 Bestil nemt via computer eller app -Se hvordan på bagsiden Velkommen Trafikselskabet FynBus, Flextrafik, har en kørselsordning, som omfatter transport af

Læs mere

Bilag: forslag til harmonisering af regler for handicapkørsel

Bilag: forslag til harmonisering af regler for handicapkørsel Handicapkørsel - Region Midtjylland Bilag: forslag til harmonisering af regler for handicapkørsel Hvem visiterer? n n Ringk.trafikafd. Vejle n anbefaler rne visiterer og trafikselskabet tilmelder. Trafikselskab

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 18. maj 2009 1-15-0-75-1-09 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 7. maj 2009 Midttrafik

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 17. marts 2016 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 17. marts 2016 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 17. marts 2016 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forslag til dagsorden til møde i repræsentantskabet

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om trafikselskaber

Forslag. Lov om ændring af lov om trafikselskaber Lovforslag nr. L 136 Folketinget 2017-18 Fremsat den 7. februar 2018 af transportministeren (Ole Birk Olesen) Forslag til Lov om ændring af lov om trafikselskaber (Individuel handicapkørsel for blinde

Læs mere

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 25. januar 2010 1-15-0-75-2-10 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 19. januar 2010 Midttrafik

Læs mere

Notat Status på den siddende patienttransport

Notat Status på den siddende patienttransport Notat Status på den siddende patienttransport 1. Indledning Regionsrådet besluttede på møde den 27. juni 2011 at gennemføre en ændring af organiseringen af den siddende patienttransport i Region Syddanmark,

Læs mere

handicap kørsel i sydtrafik

handicap kørsel i sydtrafik handicap kørsel i sydtrafik 1 Handicapkørsel i Sydtrafik 05 06 08 14 velkommen Hvordan bestiller du? Rejser med bil/liftbus Rejser med bil/liftbus og tog Sådan kan du rejse Rejser med bil/liftbus Rejser

Læs mere

Flextrafik i Nordjylland

Flextrafik i Nordjylland Flextrafik i Nordjylland En temperaturmåling og evaluering af Flextrafik-samarbejdet Oktober 2011 Aktiviteter Økonomisk kørselsanalyse Afsæt i gennemført kørsel over 15 måneder i Flextrafik-regi Besøg

Læs mere

HANDICAP KØRSEL REGION MID TJ Y LL A ND

HANDICAP KØRSEL REGION MID TJ Y LL A ND Ha n d i ca p kø r s el Re g i o n Mid t j y l l a n d HANDICAP KØRSEL REGION MID TJ Y LL A ND Maj 2018 1 S ÅDAN BES TILLER DU INDHOLD Ring til midttrafik på 87 40 83 00 (tast 1) Bestil online på midttrafikflex

Læs mere

Kvalitetsstandard for handicapkørsel

Kvalitetsstandard for handicapkørsel Kvalitetsstandard for handicapkørsel September 2012 1 KVALITETSSTANDARD Handicapkørsel 1. Hvad er ydelsen lovgrundlag? Lovgrundlaget er fastsat med hjemmel i 11 i Lov om trafikselskaber, nr. 582 af 24/6

Læs mere

MIDTTRAFIK 2010 UNDERSØGELSE AF TILFREDSHEDEN MED DEN SIDDENDE PATIENTBEFORDRING (PATIENTER)

MIDTTRAFIK 2010 UNDERSØGELSE AF TILFREDSHEDEN MED DEN SIDDENDE PATIENTBEFORDRING (PATIENTER) MIDTTRAFIK 2010 UNDERSØGELSE AF TILFREDSHEDEN MED DEN SIDDENDE PATIENTBEFORDRING (PATIENTER) INDHOLD 01 02 03 04 05 06 07 08 Indledning Dataindsamling Deltagernes baggrundsdata Sammenfatning Læsevejledning

Læs mere

Vejledning til kommuner og region Januar VEJLEDNING Flextur Flexbus

Vejledning til kommuner og region Januar VEJLEDNING Flextur Flexbus Vejledning til kommuner og region Januar 2018 VEJLEDNING Flextur Flexbus 1 INDHOLD Indledning... 3 Midttrafiks Flextrafik... 4 Flextur... 4 Flexbus... 8 Set fra kunderne... 9 Flextur eller Flexbus?...

Læs mere

Personer med handicap skal kunne rejse selvstændigt og spontant med den kollektive transport på samme vilkår som alle andre.

Personer med handicap skal kunne rejse selvstændigt og spontant med den kollektive transport på samme vilkår som alle andre. ! Personer med handicap skal kunne rejse selvstændigt og spontant med den kollektive transport på samme vilkår som alle andre. I praksis er tilgængeligheden til offentlig transport fortsat ikke optimal

Læs mere

Patienters oplevelser med den siddende patientbefordring i Region Hovedstaden Kort fortalt

Patienters oplevelser med den siddende patientbefordring i Region Hovedstaden Kort fortalt Juli 2010 Enheden for Brugerundersøgelser Patienters oplevelser med den siddende patientbefordring i Region Hovedstaden Kort fortalt Enheden for Brugerundersøgelser Patienters oplevelser med den siddende

Læs mere

Kvalitetsstandard Handicapkørsel

Kvalitetsstandard Handicapkørsel Sundhed og Omsorg Kvalitetsstandard Handicapkørsel 2012 Norddjurs Kommune Østergade 36 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk 1 KVALITETSSTANDARD Indhold KVALITETSSTANDARD... 3 1. Hvad er ydelsen

Læs mere

Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland

Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland Gældende fra 1. november 2008 Denne vejledning forklarer om vilkårene for at bruge Sydtrafiks handicapkørsel og opdateres en gang årligt i forbindelse

Læs mere

REGION HOVEDSTADEN. Regionaludvalget den 4. september Sag nr. 6. Emne: Meddelelser. Bilag 4

REGION HOVEDSTADEN. Regionaludvalget den 4. september Sag nr. 6. Emne: Meddelelser. Bilag 4 REGION HOVEDSTADEN Regionaludvalget den 4. september 2012 Sag nr. 6 Emne: Meddelelser Bilag 4 Sag 6a Bilag 1 Notat Til: Ekstern Kopi til: JPL Sagsnummer Sagsbehandler DAK Direkte 36 13 19 88 Fax - DAK@moviatrafik.dk

Læs mere

Høringsnotat. Ændring af bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport. 1. Indledning

Høringsnotat. Ændring af bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport. 1. Indledning Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Notat Høringsnotat Sagsnr.: TS2010000-00047 Dato 29. november 2017 LC Ændring af bekendtgørelse om kvalifikationskrav

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde

Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 27. juni 2019 1-15-0-75-1-19 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Mødetidspunkt 24. juni 2019 Referat fra Entreprenørudvalgsmøde Sted Mødedeltagere Midttrafik,

Læs mere

Viborg. Handicapkørsel Budget Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec I alt

Viborg. Handicapkørsel Budget Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec I alt Viborg 208 Handicapkørsel Kommunes vognmandsbetaling 2.278.000 72.570 33.20 56.425 83.038 98.9 226.607 56.336 202.462 23.737 207.283.868.490 82% Borgerens egenbetaling 625.000 44.02 33.53 46.560 48.252

Læs mere

Formål. Ordningen er opdelt således at:

Formål. Ordningen er opdelt således at: Kvalitetsstandarder Flexhandicap 2015 1 Indhold Formål... 3 Ansøgning:... 4 Visitation:... 4 Serviceniveau... 5 Lovgrundlag:... 5 Klagevejledning:... 6 NT s handicapkørsel:... 7 Bestilling og åbningstider:...

Læs mere

Referat fra chaufførudvalgsmødet

Referat fra chaufførudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 27. april 2017 1-15-0-75-3-17 Dorte Møller dm@midttrafik.dk 87 40 83 32 Referat fra chaufførudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere Afbud Dagsorden 24.

Læs mere

Midttrafiks kvalitetsstandard for handicapkørsel 2009

Midttrafiks kvalitetsstandard for handicapkørsel 2009 1-47-70-2-07 20. november 2009 MLN Hvem visiterer og hvem visiteres Kommunerne visiterer og Midttrafik indlægger data i IT system. Ankemulighed Der er ikke mulighed for at anke visitators afgørelse, men

Læs mere

Forslag om nedlæggelse af områdebetjent teletaxa i Hedensted Kommune

Forslag om nedlæggelse af områdebetjent teletaxa i Hedensted Kommune Hedensted Kommune Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 11. december 2014 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 8740 8248 Forslag om nedlæggelse af områdebetjent teletaxa i Hedensted Kommune Midttrafik

Læs mere

NYHEDSBREV. strat EGIplan KOMMUNER OG REGION // NR. 13 - JUNI 2013. Status for rejsekortet. Læs den nye strategiplan på Midttrafik.

NYHEDSBREV. strat EGIplan KOMMUNER OG REGION // NR. 13 - JUNI 2013. Status for rejsekortet. Læs den nye strategiplan på Midttrafik. NYHEDSBREV KOMMUNER OG REGION // NR. 13 - JUNI 2013 Status for rejsekortet 2 Læs den nye strategiplan på Midttrafik.dk 2 Årsberetningern 2012 er på gaden Fly High II starter nye hold til september 2 Ungdomskort

Læs mere

April 2010. Flextrafik Frogne 3f overenskomst Lægevagtskørsel. Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

April 2010. Flextrafik Frogne 3f overenskomst Lægevagtskørsel. Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: April 2010 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Flextrafik

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 3. udbud af specialkørsel Favrskov Kommune

3. rettelsesblad vedr. 3. udbud af specialkørsel Favrskov Kommune 3. rettelsesblad vedr. 3. udbud af specialkørsel Favrskov Kommune Spørgsmål 1 Får man kun de 7-9 timer ugentlig for hver pakke? 2 Kommer man automatisk ind i variabel kørsel, når de faste ture i specialkørslen

Læs mere

Notat: Betjening af Karup lufthavn

Notat: Betjening af Karup lufthavn Notat: Betjening af Karup lufthavn Generelt: Bestyrelsen for Karup Lufthavn har bedt Midttrafik udarbejde notat med forslag til betjening af lufthavnen fra hovedbyer indenfor ejerkredsen. Notatet skal

Læs mere

Offentlig referat. 21. februar 2012/ HO J.nr / Referat fra nævnsmøde den 7. februar Dagsorden:

Offentlig referat. 21. februar 2012/ HO J.nr / Referat fra nævnsmøde den 7. februar Dagsorden: Taxinævnet i Region Hovedstaden Nyropsgade 1-1602 København V. Telefon 3366 6677 - Telefax 3366 7175 Eksp.tid: mandag - fredag 9.00-15.00 tlf. 10.00-14.00 E-post: taxi@okf.kk.dk www.taxinaevn.dk Offentlig

Læs mere

VestTur TØF-konferencen oktober 2003

VestTur TØF-konferencen oktober 2003 Status og planerne for de næste par år:! Baggrunden! Hvad er VestTur?! Status! Hvorfor er VestTur den rigtige løsning?! VestTur de kommende år Baggrunden for VestTur:! Ønsket om ændret trafiksystem! Hvad

Læs mere

Flextrafik som kollektiv trafik de åbne brugere

Flextrafik som kollektiv trafik de åbne brugere Flextrafik som kollektiv trafik de åbne brugere 1. Midttrafiks strategiplan 2. Sådan virker samordnet kørsel 3. Midttrafiks flextrafik 4. Den åbne kørsel: Midttur og teletaxakørsel 5. Det mener kunderne

Læs mere

Information om kørselsordning

Information om kørselsordning Skolekørsel 2014-2015 Handicap Befordring A/S Roskilde Kommunes Kørselskontor Gl. Vindingevej 10 4000 Roskilde Tlf. 46 31 39 59 Information om kørselsordning til forældre og elever Afbudskriterier Skal

Læs mere

December Julehilsen Grøn Taxi Kreditaflevering ekvittering Lønsumsafgift Flextrafik-Storebælt Sportsklubben Seniorklubben m.m.

December Julehilsen Grøn Taxi Kreditaflevering ekvittering Lønsumsafgift Flextrafik-Storebælt Sportsklubben Seniorklubben m.m. December 2012 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres

Læs mere

Befordringsordninger

Befordringsordninger Befordringsordninger Sådan er reglerne for befordring og refusion i Morsø Kommune Marts 2018 Befordringsordninger - Sådan er reglerne for befordring og refusion i Morsø Kommune Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kommunal befordring En kortlægning af praksis

Kommunal befordring En kortlægning af praksis Kommunal befordring En kortlægning af praksis 1 2 Indhold 01 Indledning og sammenfatning Side 3 02 Sådan har vi gjort Side 4 03 Organisering Side 5 04 Serviceniveau og visitering Side 9 05 Planlægning,

Læs mere

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet

Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 14. april 2011 1-15-0-75-1-11 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Kvalitetsudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 12. april 2011 Midttrafik

Læs mere

I løbet af uge 2 bliver de nedenstående links om Movias basisbudget 2012 lagt på Movias hjemmeside:

I løbet af uge 2 bliver de nedenstående links om Movias basisbudget 2012 lagt på Movias hjemmeside: Til Gladsaxe Kommune Sagsnummer Sagsbehandler STY Direkte 36 13 15 89 Fax - STY@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 11. januar 2011 Gladsaxe Kommune - Følgebrev til basisbudget 2012

Læs mere

INFORMATIONS- MØDE KOMMUNAL KØRSEL

INFORMATIONS- MØDE KOMMUNAL KØRSEL 08-11-2013 INFORMATIONS- MØDE KOMMUNAL KØRSEL 8. november 2013 08-11-2013 Informationsmøde om kommunal kørsel 2 VELKOMMEN TIL MIDTTRAFIK Midttrafik ejes af 19 kommuner og regionen. Midttrafik har et repræsentantskab

Læs mere

INTRODUKTION TIL FLEXTRAFIK. V./ Michael Aagaard, afdelingschef Sydtrafik

INTRODUKTION TIL FLEXTRAFIK. V./ Michael Aagaard, afdelingschef Sydtrafik INTRODUKTION TIL FLEXTRAFIK V./ Michael Aagaard, afdelingschef Sydtrafik Nordisk Transportpolitisk Netværk 8. nov. 2016 Agenda Hvad er flextrafik? Flextur behovsstyret kollektiv trafik Den Samlede Rejse

Læs mere

G.H., J.V., J.M., A.M.P., J.L., H.C.

G.H., J.V., J.M., A.M.P., J.L., H.C. Referat af bestyrelsesmøde: den 06.09.2017 kl. 19.00 21.30 Sted: Gitte Hougaard Christensen Morbærvej 15 8800 Viborg Deltagere: G.H., J.V., J.M., A.M.P., J.L., H.C. Afbud: A.S., B.P. Dagsorden Referent:

Læs mere

Referat af møde i Fagligt Forum den 11. juni 2009 Hotel Scandic, Silkeborg

Referat af møde i Fagligt Forum den 11. juni 2009 Hotel Scandic, Silkeborg Til Fagligt Forum Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 11. juni 2009 1-00-4-09 Henrik Ekstrøm Jørgensen hej@midttrafik.dk 87 40 82 00 Referat af møde i Fagligt Forum den 11. juni 2009 Hotel Scandic,

Læs mere

SIDEN SIDST. Forventet regnskab 2012 giver igen mindreforbrug. Der er styr på økonomien på alle forretningsområder

SIDEN SIDST. Forventet regnskab 2012 giver igen mindreforbrug. Der er styr på økonomien på alle forretningsområder SIDEN SIDST Forventet regnskab 2012 giver igen mindreforbrug. Der er styr på økonomien på alle forretningsområder Fokus på kollektiv trafik i tyndt befolkede områder (udbredelse af flex-tur, bedre stoppestedsforhold,

Læs mere

KØRSEL - HVEM SKAL KØRE

KØRSEL - HVEM SKAL KØRE KØRSEL - HVEM SKAL KØRE Kørselstype Praktiserende læge og speciallæge Leverandør af befordring Der er fri befordring af pensionister der ellers opfylder betingelserne for transporten til og fra egen læge,

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 26. maj 2008 1-00-3-08 Danni Giørtz-Jørgensen dgj@midttrafik.dk 87 40 82 04 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 23.

Læs mere