Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen."

Transkript

1 Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal Tirsdag den 9. september 2014 kl Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen, inspektør Steen Nørgaard, inspektør Thomas Petersen, Karina Karlsen samt ejendomsfunktionærer Peter Nielsen og Jens Erik Graversen. Fra bestyrelsen var mødt bestyrelsesformand Mads Gammelmark, Ole Bech og Henrik Kruse Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 22 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen, deriblandt vores nye inspektør Thomas Petersen, som er ansat pr. 1. september KTH forklarede kort om TP s opgaver i Boligforeningen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsesmedlem Ole Bech blev valgt til dirigent. Fremlæggelse af en kort beretning. KTH henviste til formandens beretning fra repræsentantskabsmødet, som forefindes på vores hjemmeside Her findes også formandens beretning fra det ekstraordinære repræsentantskabsmøde i februar Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. KTH startede med at fortælle om vores nye hjemmeside, som kom i drift sidste år. Hjemmesiden bruges i mere og mere i kommunikationen med jer, og vi vil også i det kommende år videreudvikle vores kommunikation via hjemmesiden. Som noget nyt har I kunnet finde alt materialet til afdelingsmøderne direkte på hjemmesiden. Det er dog stadig muligt at rekvirere materialet ved henvendelse til kontoret, hvis nogen ønsker det. I november sidste år flyttede vi ind i vores nye administrationslokaler på Smedevej 28. Der er tale om moderne og tidssvarende lokaler, som giver os mulighed for at servicere jer bedre end tilfældet har været tidligere. Her kan I møde os i moderne og tidssvarende rammer, hvor vi har lagt vægt på servicering af vores beboere. De tidligere administrationslokaler på Sdr. Alle 5 er lejet ud til et rådgivende ingeniørfirma. Selvom vi er en relativt lille boligforening, ønsker vi at være fremsynede og deltage i samfundsnyttige projekter. I efteråret 2013 ansøgte vi Ministeriet om en bevilling til 10 startboliger i vores ungdomsboliger på Amerikavej. Vi modtog tilsagn om bevillingen kort før jul og allerede den 1. maj var vi klar til at starte projektet. Dette skyldes ikke mindst et fremragende samarbejde med Mariagerfjord Kommune. Der er knyttet en social vicevært til projektet, som har kontor på Amerikavej. Her kan de unge få støtte og vejledning samt praktisk assistance til udfyldelse og indsendelse af ansøgninger m.v. Bevillingen til projektet dækker udgifterne til den sociale vicevært, aktiviteter for de unge og vores øvrige omkostninger ved projektet.

2 Ejendommen i Skelund er afhændet på tvangsauktion og Hobro Boligforening har ikke længere noget at gøre med administrationen af ejendommen. På personaleområdet har vi for første gang nogensinde selv uddannet en ejendomsservicetekniker. Efter endt uddannelse er Dariz blevet fastansat som ejendomsfunktionær. Vi er som en lille organisation stolte af, at vi også på dette område kan påtage os er samfundsansvar, som ikke alene omfatter uddannelse af kvalificeret personale, men også fastholdelse efter endt uddannelse. En anden vigtig begivenhed på personaleområdet var, at Steen Nørgaard for knap et års tid siden fortalte, at han ønsker at gå på pension. Vi har været taknemmelige for, at Steen fortalte dette i så god tid, at vi har haft mulighed for at planlægge ansættelsen af en ny inspektør. Det er derfor også lykkedes os at finde en meget kompetent afløser i Thomas Petersen, der startede hos os som ny inspektør pr. 1. september Thomas vil nu have nogle måneder til at få kendskab til vores ejendomme og andre relevante forhold i samarbejde med Steen. KTH fortalte også kort om nogle af planerne for det kommende år. Der blev spurgt om hvad man gør, hvis man ikke har adgang til materialet på hjemmesiden. KTH forklarede, at vi gerne udleverer eller sender regnskaber og referater til interesserede. Der blev spurgt, hvor nyheder på hjemmesiden kommer til at ligge. Informationer vedr. afdelingerne vil ligge under find din afdeling og herunder den relevante afdeling. 2. Gennemgang af regnskab og budget. KTH gennemgik først regnskabet for 2013 via en oversigt over regnskabstallene, samt et diagram med procentvis inddeling af hovedtallene. KTH udspecificerede de enkelte poster og fortalte at det kun er de variable udgifter, som kan røres ved. Der er en stor stigning i udgiften vedr. almindelig vedligeholdelse. Der skal nye tage på ejendommen i nær fremtid. KTH forklarede at det er bedst at spare op til den slags ting, da det ellers vil give en huslejestigning. Herefter blev budgettet for 2014 gennemgået. Via et diagram med procentvis opdeling, blev der forklaret, hvilke udgifter der er faste og hvilke der kan røres ved. KTH forklarede, at der under udgiften Renholdelse, som noget ny er indeholdt 197,- pr. lejemål til inspektørudgifter. Der var utilfredshed med at folk som har boet i afdelingen i mange år, ikke kan få nyt køkken. KTH forklarede, at det var mange år siden, at man stoppede med at henlægge til nye køkkener. Det er også i sin tid besluttet, at køkkener isættes individuelt og ikke kollektivt. Budgettet vil medføre en huslejestigning på kr. 15,00 pr. m2/år. Budget for 2015 blev godkendt af de fremmødte. Ingen var imod. 3. Behandling af indkomne forslag. 1. Der er stillet forslag om etablering af betaling for benyttelse af fællesvaskeriet.

3 Der kommer folk udefra og vasker. Der blev spurgt om det var p.g.a. de åbne døre i kælderen, at der kommer folk udefra. Det er ikke kun p.g.a. de åbne døre, men også bekendte til lejere i afdelingen, som vasker i vaskeriet. Der blev foreslået, at vaskeriet bliver som i afd. 24 Horsøparken, hvor man benytter chipkort. MG ønskede at få belyst, hvad det egentlige problem er. Han mente ikke betaling løser problemet, med mindre det bliver meget dyrt. MG mente man skal finde ud af, hvem det er der lader andre vaske og i stedet tager en snak med vedkommende. Han sagde samtidigt, at det er svært at kontrollere om det er folks eget tøj de vasker. Der blev foreslået en automatisk dørlukker. Denne løsning fik kritik, da en dørlukker er nem at ødelægge, ved f.eks. at løfte dørlukkeren af. En anden løsning kan være vaskemaskiner i alle lejligheder, var der en som foreslog. KTH kommenterede forslaget ved at give en af de fremmødte ret i, at intet er gratis. Alle betaler for vask via driftsomkostningerne. Han fortalte om fordele og ulemper ved betaling af vask. Der blev spurgt om hvad det koster pr. lejl. at vaske. SN havde regnet sig frem til ca kr. i strøm + andre driftsomkostninger (slid, etablering m.v.). SN fortalte at det vil koste ca pr. vaskeri til etablering af vaskeri med betaling (kort). Forslag om betaling for benyttelse af fællesvaskeriet blev nedstemt ved håndsoprækning. 2. Der er stillet forslag om oversættelse af ordensreglementet til flere sprog. KTH svarede, at det er en god idé og administrationen vil arbejde på at få oversat diverse reglementer. MG supplerede med at ideen er god, men der skal stadig rettes henvendelse direkte til de pågældende, evt. fra viceværten. Der blev spurgt til håndtering af klager. Der var sendt 3 klager, men vedkommende bor der stadig. KTH kendte ikke til den konkrete sag, men fortalte at regler og love overholdes ved Hobro Boligforening. Der var utilfredshed med, at der flytter for mange udlændinge ind i afdelingen. Man mente også at man bør kontakte kommunen, når det er folk de har anvist, som har svært ved at forstå reglementet. KTH var helt enig i, at det er kommunens ansvar, at stille en tolk til rådighed, så vores viceværter har mulighed for, at instruere de nye beboere tilstrækkeligt. Det blev vedtaget at der udarbejdes oversatte reglementer. 4. Valg af beboerrepræsentanter og suppleanter. Henrik Kruse, Demo Demcoj, John Jensen og Vita Ekelund er valgt til Rikke Skjoldborg blev genvalgt til Som suppleanter blev valgt Ole Olsen og Karen Andersen 5. Eventuelt. Der ønskes en drøftelse af antallet af hunde pr. lejemål. Desuden ønskes en

4 drøftelse af retningslinjerne for hundeluftning, herunder fjernelse af hundenes efterladenskaber på fællesarealerne. Der var flere som havde haft oplevelser med personer, som ikke samler op efter deres hunde. Der var enighed om, at viceværterne gør en stor indsats for at fortælle folk, at de skal samle op. MG kommenterede, at der findes et ret enkelt regelsæt vedr. husdyr, som skal overholdes. Der kan jo laves et forbud mod husdyr, men dette skal vedtages på afdelingsmøde, hvor det er fremsat som et forslag. Det skal også vedtages, hvis man skal have nedsat antallet af husdyr pr. lejemål. Der blev foreslået registrering af husdyr. En anden foreslog nyt reglement vedr. husdyr. KTH kommenterede at han vil anbefale, at man tager kontakt til folk som man ser, ikke samler op efter deres husdyr. Alternativt kan der tages kontakt til Boligforeningen, som derefter sender henstilling/klage til den pågældende. Der blev sagt, at der af og til er en voldsom reaktion fra folk som man henvender sig direkte til. Der blev foreslået brugerbetaling, hvis man har hund. Pengene kan evt. bruges til en indhegning, hvor man kan slippe sin hund løs. Der skal stadig samles op. En spurgte til problem med fodring af katte. Foderet ligger på jorden og tiltrækker mus og rotter. Der var mange synspunkter vedr. husdyrhold, som blev diskuteret. Der blev spurgt hvornår udhæng over altaner skal males. SN var ikke opmærksom på, at der var et problem, man ville selvfølgeligt kigge på det. En spurgte om den sociale viceværts arbejdstider. KTH svarede, at Ivan har fleksible arbejdstider, men KTH kender dem ikke præcist. Han anbefalede vedkommende at kontakte kontoret. Vedr. køkkensager: MG forklarede at alle køkkensager gennemgås og der vurderes individuelt om forhøjelser skal nedsættes, om penge skal tilbagebetales o.s.v. KTH supplerede med, at fortælle om den fremtidige procedure, som dog ikke er endeligt besluttet af organisationsbestyrelsen. Kreditforeningslån over år. Der udregnes nøjagtig ydelse og denne ydelse sættes på huslejen som et individuelt tillæg. Der kan ikke søges boligsikring til dette tillæg. Løbetiden for lånene vil være ens for alle. Der blev spurgt om et beløb. KTH svarede, at dette beløb vil afhænge af, hvor meget køkkenet koster. Der kan også i forbindelse med flytninger isættes nyt køkken, men herved vil der også komme en huslejestigning. Der blev spurgt om denne huslejestigning er berettiget til boligsikring. Det er den ikke svarede KTH. Der var bekymring vedr. evt. tilbagebetaling af boligsikring. MG forsikrede, at der ikke ville blive problemer med dette. Alle lejere har handlet i god tro, da de har fået nyt køkken og dermed fået huslejestigning. Der blev diskuteret lidt frem og tilbage vedr. køkkensagen. Mange var dog stadigt

5 bekymrede for, om de skal tilbagebetale boligsikring. Der blev spurgt om de samme regler gælder badeværelsesmodernisering. MG bekræftede, at det gør de. Hvis man ønsker selv at sætte køkken ind, kan man benytte sin råderet. MG forklarede om råderetsreglerne, som også kan læses på Boligforeningens og BL s hjemmeside. Herefter var der ikke mere til eventuelt og der blev takket for god ro og orden.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 22. september 2014 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Steen Nørgaard (SN), Thomas

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 8 Mariagervej 1 A-B Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 17 Vestergade/Lillegade Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt. Afdelingsmøde for afd. 29 Sdr. Allé 5 Torsdag, den 3. september 2015 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for afd. 23 Jernbanegade 11 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

Direktør KTH startede mødet med at byde de 24 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen.

Direktør KTH startede mødet med at byde de 24 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Mandag den 7. september 2015 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), Jette Christensen, vicevært

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 40 - H.I. Biesgade 8, 10 og 12 Torsdag, den 8. september 2016 kl. 15.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

KTH startede mødet med at byde de 10 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen.

KTH startede mødet med at byde de 10 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen. Afdelingsmøde for Vilh. Jensensvej/Højdevej afdeling 11. Onsdag, den 16. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP)

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 6 fremmødte beboere velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 6 fremmødte beboere velkommen. Afdelingsmøde for Sdr. Onsild, Døstrup og Hvornum, afd. 25 Onsdag, den 23. september 2015 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TJP), vicevært

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Mariagervej 2 A-F afdeling 13. Mandag, den 7. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Inspektør Thomas Petersen (TP), og Jette

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 32 Amerikavej 28 A, B Torsdag, den 3. september 2015 kl. 17.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 36 Viborg Landevej 44 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 19 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 19 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen. Afdelingsmøde for Afd. 44 Arden, Tirsdag, den 15. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), vicevært Bo Drastrup-Fjordbak

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 40 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 40 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 40 - H.I. Biesgade 8, 10 og 12 Torsdag, den 3. september 2015 kl. 15.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TJP) og Karina

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 46 - Hvilhøjvej. Torsdag, den 25. februar 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen. Direktør

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Skovvej 6-8-10 A-B-C-D-E afdeling 12. Mandag, den 7. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Inspektør Thomas Petersen (TP) og

Læs mere

Direktør KTH startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen.

Direktør KTH startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Onsdag den 14. september 2016 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Peter Nielsen

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. Afdelingsmøde for afd. 36 Viborg Landevej 44 Tirsdag, den 6. september 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. KTH

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 32 Amerikavej 28 A, B Onsdag, den 7. september 2016 kl. 19.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth Sejersen.

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 13 fremmødte beboere velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 13 fremmødte beboere velkommen. Afdelingsmøde for Hohøje 242-292, afd. 28 Tirsdag, den 20. september 2016 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Elsebeth Sejersen.

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 11 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 11 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen. Afdelingsmøde for Afd. 44 Arden, Tirsdag, den 13. september 2016 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Bo Drastrup-Fjordbak

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth Sejersen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth Sejersen. Afdelingsmøde for Reberbanen 1-9 afdeling 15. Tirsdag, den 20. september 2016 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

Afdelingsmøde for Skovvej A-B-C-D-E afdeling 12. Onsdag, den 14. september 2016 kl

Afdelingsmøde for Skovvej A-B-C-D-E afdeling 12. Onsdag, den 14. september 2016 kl Afdelingsmøde for Skovvej 6-8-10 A-B-C-D-E afdeling 12. Onsdag, den 14. september 2016 kl. 17.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Grøndalsvej 20 A-B-C-D afd. 10. Tirsdag, den 6. september 2016 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. KTH startede

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 15 fremmødte beboere velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 15 fremmødte beboere velkommen. Afdelingsmøde for Hohøje 242-292, afd. 28 Onsdag, den 23. september 2015 kl. 19.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TJP), vicevært Jørgen Thomsen

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), ejendomsfunktionær Leif Rasmussen og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), ejendomsfunktionær Leif Rasmussen og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 8. september 2016 kl. 13.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Punkt 1, a Valg af dirigent Advokat Stig Jørgensen blev således foreslået og valgt til dirigent uden modkadidater i forsamlingen.

Punkt 1, a Valg af dirigent Advokat Stig Jørgensen blev således foreslået og valgt til dirigent uden modkadidater i forsamlingen. Ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningens bestyrelse: Formand Mads Gammelmark, Mette Juul-Nyholm, Ole Bech, Didde Lykke Hansen og Henrik Kruse. Fra

Læs mere

KTH startede mødet med at byde de 11 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen.

KTH startede mødet med at byde de 11 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen. Afdelingsmøde for Vilh. Jensensvej/Højdevej afdeling 11. Torsdag, den 15. september 2016 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og

Læs mere

3. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde

3. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde Afdelingsmødereferat for den 17. september 2013 Tilstede: 23 beboere Næstformand: Pia Jensen Bestyrelsesmedlem: Martin Westy Løvendahl valgt som referent 1. Valg af dirigent og referent Søren Høgsberg

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Horsøparken 20-98 og 1-19 afdeling 24. Onsdag, den 16. september 2015 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP)

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse og Britt Espensen. Afdelingsmøde for afd. 46 - Hvilhøjvej. Onsdag, den 21. september 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse og Britt Espensen.

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 20 fremmødte fra afd. 27 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 20 fremmødte fra afd. 27 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 27 Hohøje 1-97. Torsdag, den 17. september 2015 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), Karina Karlsen og vicevært

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Afdelingsmøde for Horsøparken og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 15. september 2016 kl

Afdelingsmøde for Horsøparken og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 15. september 2016 kl Afdelingsmøde for Horsøparken 20-98 og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 15. september 2016 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse (HK) og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse (HK) og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Onsdag, den 21. september 2016 kl. 19.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse (HK)

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 36 Smedegade 28 og 74 (ungdomsboliger) Afdeling 38 Smedegade 24, 31-33 og 60, Kildegade 1, 5 og 7 Allegade 12 og 14, Vimmelskaftet 1 og 4 Afdeling 48 Vimmelskaftet

Læs mere

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling Til beboerne i Referat fra generalforsamling Dato: Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19.00 Mødested: Brundtland Allé 3, Toftlund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET Der var mødt 24 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Svend Erik Jensen Fra administrationen: John Christensen (områdevarmemester)

Læs mere

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Tilstede: Fra KAB Thomas Blaabjerg Lund TBL Henning Jacobsen HJ Fra Roskilde Nord Boligselskab Leif Tingvad LT Fra afdelingsbestyrelse Grete Andersen GA Connie

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 30. september 2018 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Tilstede: 26 husstande Afdelingsbestyrelsen: Else Christensen Flemming Hansen Lene Hansen Lars Christensen Jytte Secher Anders

Læs mere

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 20. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 48

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 20. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 48 Side 1/6 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 20. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 48 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmeudvalg 3. Hvad er en helhedsplan? 4. Bygningernes tilstand

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 Fremmødt: 42 husstande, 47 personer. Sted: Aulaen på Virup Skolen Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 1. Valg af dirigent og referent Søren Høgsberg fra hovedbestyrelsen er valgt som

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Britt Espensen og vicevært Jørgen Thomsen (JT).

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Britt Espensen og vicevært Jørgen Thomsen (JT). Afdelingsmøde for afd. 27 Hohøje 1-97. Tirsdag, den 6. september 2016 kl. 19.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Britt Espensen og vicevært

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Tilstede: 20 husstande Afdelingsbestyrelsen: Lennart Gustafsen Steen B. Jensen Heidi Lindhardt Søren Enghoff Administrationen m.v.:

Læs mere

Ad 3. Nedsættelse af stemmeudvalg Valgt blev Ib Christensen, Troels Mortensen, Torben Flyvholm.

Ad 3. Nedsættelse af stemmeudvalg Valgt blev Ib Christensen, Troels Mortensen, Torben Flyvholm. Referat fra afdelingsmødet den 4. sept. 2018 Formand Steen Crohnager bød alle velkommen. Ad 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Chris Cully der konstaterede, at mødet var rettidigt indkaldt og der

Læs mere

Referat fra Toftegården afdelingsmøde

Referat fra Toftegården afdelingsmøde Referat fra Toftegården afdelingsmøde Afdeling 1-1011 Toftegård Mødedato: 9. september 2010 Sted: Herlev Bygade 92B, Salen Deltagere: Iris Gausbo, Rene Holm (Byg) Poul Erik Ottosen, Poul-Erik Rødvang Dato

Læs mere

Afdelingsmøde den 20. september 2018

Afdelingsmøde den 20. september 2018 Rødding Andelsboligforening afd. 18 Bakkegårdsparken 127 6630 Rødding Afdelingsmøde den 20. september 2018 Deltagere Der deltog 65 beboere fra 52 husstande. Endvidere deltog ejendomsfunktionær Jens Erik

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 17. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 20 fra starten 2 forlod mødet inden

Læs mere

Afdelingsmøde. Afdeling 16 Stoldal

Afdelingsmøde. Afdeling 16 Stoldal Afdelingsmøde Afdeling 16 Stoldal Tidspunkt: Onsdag den 12. september 2018 kl. 19.00-20.00 Sted: Smedevej 28 Tilstede fra boligforeningen: Anders Kjær Lisbeth Pind Mikkel Poulsen Antal fremmødte beboere:

Læs mere

Tilstede fra Boligkontoret (BKÅ): administrationschef Carl Danielsen og inspektør Chris Mikkelsen

Tilstede fra Boligkontoret (BKÅ): administrationschef Carl Danielsen og inspektør Chris Mikkelsen Afdelingsmøde afdeling 25 torsdag den 20. september 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Johnny Eriksen, Carina Halvorsen, Bettina Hou Mandsfeldt, Ruth Christoffersen, Bente Andersen, Gunnar Thyrring og Anne

Læs mere

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse.

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl. 17.00 I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Tidsplanen er som følger: Kl. 17.00 17.45 Kl. 17.45 18.30 Kl. 18.30 20.00 Besigtigelse

Læs mere

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Referat af ordinært afdelingsmøde (regnskabsmøde) i Boligselskabet Friheden Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Dagsorden:

Læs mere

Direktør AK startede mødet med at byde de 23 fremmødte velkommen, og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen.

Direktør AK startede mødet med at byde de 23 fremmødte velkommen, og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Onsdag den 13. september 2017 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Anders Kjær (AK), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Peter Nielsen (PN)

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI).

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI). Side 1/8 Afdeling 23 Referat fra afdelingsmøde mandag den 5. september 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 20 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Ann Woidemann Birgit Søbygge Helle

Læs mere

Information fra Afdelingsbestyrelsen

Information fra Afdelingsbestyrelsen . Administrator: Dansk almennyttigt Boligselskab Finsensvej 33, 2000 Frederiksberg Tlf. 7732 0000. Fax 7732 0001 Information fra Afdelingsbestyrelsen 21-01-2015 Referat af ordinært afdelingsmøde 21. januar

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 25. august 2016 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen Sekretær

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Ternevænget 1 6360 Tinglev Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 5 Nørregade, Egevænget, Bøgevænget Bolderslev og Uge Allégade, Uge Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

- En hjemmeside til afdeling 200, Lyngbyen.

- En hjemmeside til afdeling 200, Lyngbyen. Afd. 200 - Lyngbyen Herning, den 21. september 2015 Referat afdelingsmøde afholdt torsdag, den 17. september 2015, kl. 18.00 i Byens Hus, Lyngens Kvarter 244 Der var mødt 53 beboere repræsenterende 44

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 5. september 2017 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014

DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014 DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014 Referat fra ordinært fælles afdelingsmøde med afdelingerne 01, 02, 03, 04 og 05, mandag den 22. september 2014 kl. 18.00, hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 1 Sønderbro Referat fra beboermøde den 11. september 2019 Så mange beboere deltog 86 beboere fra 74 husstande Fra administrationen deltog Michael Meldgaard, Kenneth

Læs mere

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen Til beboerne Referat af den 15. november 2018 Side 1 af 1 2202 SLM 2202 / Lejer 06-11-2018 18:00 06-11-2018 20:00 ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Afdeling 1-1012/1013 Herlevgårdsvej/Herlev Torv Mødedato: 20. september 2011 Sted: Herlev Bygade 92C, mødelokalet Deltagere: Dato og ansvarlig:

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/9 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Eva Jensen Bjarne Hajbert Mette

Læs mere

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Gæst. Niels Andersen fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen.

Gæst. Niels Andersen fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen. Side 1/7 Afdeling 22. Referat fra afdelingsmødet den 30. august 2016 kl. 19.00. I mødet deltog: Beboere: 12 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Tom Nielsen Tommy Gyrithholm Annemette

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 10

AAB Silkeborg Afdeling 10 AAB Silkeborg Afdeling 10 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 17. august 2016 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Teknisk afdeling: Administration: 11 husstande repræsenteret

Læs mere

Referat fra Beboermøde tirsdag den 14. september 2016 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere og referent 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2015 til orientering

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

AAB afd. 20 Ordinært Afdelingsmøde d. 22.9.2011

AAB afd. 20 Ordinært Afdelingsmøde d. 22.9.2011 Referat AAB afd. 20 Ordinært Afdelingsmøde d. 22.9.2011 I mødet deltog 57 stemmeberettigede husstande. Der blev udleveret 114 stemmesedler. Repræsentanterne fra AAB Artillerivej: Lars Krogh og Marianne

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Referat af afdelingsmøde afholdt den 10. oktober 2017 Så mange beboere deltog: 67 beboere fordelt på 41 husstande Fra administrationen deltog: Kundechef Lars

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-55 Røde Kro

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-55 Røde Kro Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-55 Røde Kro Dato 26. august 2015 kl. 19.00 Sted Spaniensgade 25 A, kælderen Deltagere Fra afdelingen: 12 lejemål repræsenteret Fra fsb: Steen Søndergaard Thomsen,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere