Referat Bestyrelsesmøde den 12. november 2018, kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Bestyrelsesmøde den 12. november 2018, kl"

Transkript

1 Referat Bestyrelsesmøde den 12. november 2018, kl Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) - afbud Henrik Stigel (HS) Carina Jonsson (CJ) Michael Handberg (MH) - afbud Ole Ørum-Petersen (OØP) Bo West Møller (BWM) Golfmanager 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde. 3. Økonomi a. Regnskab og likviditet. Kontingent Kontingent indtægten nåede stort set sidste års niveau, hvor der i budgettet var budgetteret med en lidt forsigtig nedgang. Ørige indtægter Indskud fik en manko på 50 tkr for året, hvorimod vi er foran på Firkløver, Sponsor, Greenfee og øvrige tilskud på i alt 164 tkr i forhold til hele årets budget. Udgifter Årets baneomkostninger blev 288 tkr. større end budgetteret, hvilket primært kan tilskrives renoveringen af driving range, ekstra omk. til både renovering af vandingsanlæg og vanding af banen, samt indkøb af græsfrø til en total eftersåning af alle fairways efter den tørre sommer. Alle øvrige omkostninger følger totalt set årsbudgettet, med mindre afvigelser på enkelte poster. Likviditet Likviditeten ved årets udgang er stort set uændret i forhold til sidste år, til trods for vi ekstraordinært har afdraget omkring 900 tkr på kreditforeningslånet. Konklusion De totale indtægter for året sluttede pænt over budgettet. Dette overskud valgte vi at bruge på bane budgettet, hvor som sagt driving range, vanding og eftersåning af fairway blev prioriteret.

2 b. Budget 2018/2019. Ingen ændringer siden sidste møde. c. Medlemmer. Medlemsstatistik: Ultimo September: Aktive Mindre aktive Startmedlemmer Medlemmer total Firkløver DGU har som vanligt kaldt medlemstal for hver enkelt golfklub i Danmark hjem og vi har kigget lidt på vores Firkløver kollegaer og naboklubber for at måle temperaturen på vores golfområde.

3 Det ser ud som flg.: Ikast og Tullamore er slået sammen over de sidste 5 år. Grafen viser et fald i medlemmer hos langt de fleste klubber, og kun få af os har været stabile over de sidste 5 år. d. Sponsorer. Der er pt. hentet 80 % af det samlede sponsorbeløb hjem for sponsorer der har udløb i år. Enkelte hulsponsorer skal fornys og det er vigtigt vi får dem med, da de har en værdi af kr Generalforsamling Dagsorden udsendes senest 21/11. a. Underskrift af revisionsprotokol og regnskab. Protokollen udviser ikke forhold, som skal håndteres. Protokol og regnskab underskrevet af de tilstedeværende. b. Forslag i. Vedtægtsændring Skat forlanger en ny tekst, i forbindelse med at vi er godkendt til Almennyttig forening. 12 vil derfor komme til at lyde som flg.: 12 Bestemmelser om klubbens opløsning m.m.: Bestemmelse om klubbens opløsning, anlæg af helt ny bane, køb og salg af fast ejendom og lignende større dispositioner, kan kun vedtages af en

4 generalforsamling. Til vedtagelse kræves, at mindst halvdelen af klubbens stemmeberettigede medlemmer er til stede, og at beslutningen vedtages med en majoritet på 2/3 af de angivne stemmer. Er der ikke fremmødt tilstrækkelige antal medlemmer, indkaldes på sædvanlig måde en ny generalforsamling til afholdelse senest 3 uger efter, på hvilken beslutning kan tages med ovennævnte stemmeflerhed uden hensyn til de mødendes antal. På den sidste generalforsamling kan mødes og stemmes ved skriftlig fuldmagt. I tilfælde af klubbens opløsning skal klubbens formue anvendes til velgørende, almennyttige formål, der ligger i tråd med klubbens formål tilfalde en anden forening m.v. eller religiøse samfund m.v. som er hjemmehørende her i landet eller i et EU/EØS-land og har et almenvelgørende eller på anden måde almennyttigt formål. ii. 9 hullers medlemskab. Kai Langhoff foreslår et 9 huls medlemskab, der også gælder weekender. Bestyrelsen kan ikke anbefale at lave et sådant medlemskab fordi: Banen er i forvejen meget belagt i weekends En 9-huls runde optager en fuld booking I forvejen mange der kun går 9 huller Man har som fleksmedlem mulighed for køb af greenfee til ½ weekendsats (kr. 175) Skulle GF vælge at lave et sådant medlemskab, skal det koste det samme som et hverdagsmedlemskab (Foreslået kr. 4400). c. Valg til bestyrelse: i. Bestyrelse: Lissi Bank Lassen, Henrik Stigel, Christian Alstrup og Carsten Jensen er på valg. Alle modtager genvalg. ii. Suppleanter: Ole Ørum-Petersen og Michael Handberg er på valg. Begge modtager genvalg.

5 5. Info fra Golfmanageren. a. Golfspilleren i Centrum prioriteringskort Der kommer løbende mere info fra de data, der samles i Golfspilleren i Centrum. Det sidste nye er prioriteringskort, der viser hvilke områder, der bør være fokus på. Prioriteringskort for Herning Golf Klub: Prioriteringskortet viser her at der skal være fokus på pkt. 1. Banen, da området vurderes lavt og har høj betydning. Pkt. 6. Proshop vurderes heller ikke højt, men har heller ikke den store betydning, hvorfor det ikke behøver den samme fokus. Prioriteringskort banen:

6 Her er det pkt. 8, der er det vigtigste at arbejde med. Ved at sætte fokus på pkt. 1. Teesteder, 2. Fairways og 5/6. Greens, vil det hele blive løftet. Prioriteringskortene vil blive brugt sammen med de ansvarlige medarbejdere og udvalg i den kommende sæson. b. DGU regionalmøde DGU sætter fokus på Klubafhængige og Klubuafhængige. Klubafhængige er alle jer der spiller i klubber-i-klubben og deltager i turneringer. Klubuafhængige er alle jer der prioriterer en runde med de samme golfvenner højere end klubber-i-klubben. På landsplan er 52 % klubafhængige og 48 % klubuafhængige. I Herning Golf Klub er det 55 % og 45 %. Hvad ønsker de Klubuafhængige: 32 % ønsker lettere adgang til banen (for mange blokeringer/manglende starttider) 20 % mangler tid til at spille golf (udnytter ikke i tilstrækkelig grad deres medlemskab) 7 % bedre træningsfaciliteter/gratis træningsbolde 8 % bedre kvalitet af banen 17 % generelt for højt kontingentsats 6 % manglende klubliv 6 % mere fleksible kontingentsatser Vi vil fortsat have stor fokus på klubafhængige, men også være opmærksom på de klubuafhængige og forsøge at opfylde nogle af de behov de har. F.eks. har vi allerede reduceret antallet af turneringer over de sidste 3 sæsoner, ligesom vi siger nej til flere Company Days. Indkomne emner. Et ønske om at kunne lave mix-rækker i senior-/veteran DK-turneringen, da man finder det svært at skaffe tilstrækkelig mange kvinder til at deltage i de rene D-rækker. DGU er bange for at man vil dræbe de rene damerækker, hvis man åbner for mix-rækker. Der er mulighed for mix i Regionsgolf. Der bør tages geografiske hensyn når man tilrettelægger DK-turneringen (3 div. kval), da mange mindre klubber synes at det er dyrt med transport (lange afstande, bro og færge) og overnatning. DGU tager allerede nu geografiske hensyn ved tilrettelæggelsen, men det er ikke altid til at undgå lange afstande helt.

7 DGU-medlemstal på landsplan fra 2017 til 2018: Alderskurve: Der var debat om værdien af DGU s værktøjskasse, der består af værktøjskassen på hjemmesiden, diverse kampagner og de konsulenter, som man kan få på klubbesøg uden beregning. Det er rimelig godt dækkende i forhold til de behov de danske golfklubber har. Klubberne er glade for tilbuddene, men har ikke altid tid og overskud til at iværksætte alle DGU s initiativer. Som det kan ses af medlemstallene, er antallet af juniorer faldende på landsplan. DGU flytter i år juniorugen til sommerferien og kalder det Sjov sommergolf. I 2018 var deltog 82 klubber og der var 1850 besøgende med 285 indmeldelser. HGK var også med og er med i 2019 også. Det er vigtigt med et aktivt juniorudvalg, der kan tage de nødvendige initiativer og at der er flere trænerroller omkring de træningssamlinger der er. Det er vigtigt at inddrage forældre med specifikke opgaver af både social og praktisk karakter. Det er desuden vigtigt at et godt fungerende

8 udvalg løbende suppleres, hvilket er et fokusområde for både udvalg og bestyrelse. DGU har lavet en webshop hvor det er muligt at købe et begynderforløb, som kan gives som en gave til både fødselsdag og jul. Golf og Diabetes. Her har 50 klubber deltaget med vekslende held, hvilket også er gældende for HGK. Det er vigtigt at være i kontakt med den lokale diabetesforening for at få et godt resultat. Vi arbejder videre med det i den kommende sæson, blot på et lidt lavere blus. DGU s formand, Jim Staffensen meddelte at han ikke genopstiller og der skal derfor vælges ny. c. Golfregler 2019 Nye golfregler træder i kraft den 1. januar 2019 og vi har lavet 9 kurser (3 i 2018, 3 i jan. 19 og 3 i feb. 19) med max. 40 deltagere pr. gang. Der er mulighed for at lave ekstra kurser hvis behovet er der. Klubber i klubben kan afholde ekstra kurser i foråret i forbindelse med opstart. Kurserne afholdes af Lars Klode, Erik Møller-Jensen og Carsten Jensen. Der er allerede god tilmelding, til kursus og spisning, hvor cafeen tilbyder en steak og en øl/vin for kr. 100,-. Alle kursusdeltagerne får udleveret Lommeguiden. Til udlevering af bagmærker kan man købe lommeguide og regelbøger. Begyndermateriale er under opdatering. Vi skal have opdateret de lokale regler på scorekort, hjemmeside og andre steder, hvor de fremgår. Vi forventer ikke at indføre lokal regel om OOB/mistet bold. Vi afventer og ser hvordan behovet vil udvikle sig. Hovedparten af Firkløverklubberne forventer heller ikke at indføre. Banemarkeringer tilrettes så alle strafområde-/hazardpæle bliver røde. Fremover vil sort top udgå og blive erstattet af grøn top, der betyder spilleforbud. Man må stadig gerne betræde området med mindre andet fremgår at ordens-/lokale regler. d. Træningstilbud I den kommende sæson tilbydes et 6 ugers træningsforløb: 6 ugers forløb med mulighed for at udvikle sig i alle spillets facetter. Holdet består af min. 4 og maks. 6 personer, forløber over 6 uger a 60 minutter hver uge til en samlet pris på 5 klip. De forskellige tilbud på klip i 2019 kommer på 123booking og på Herning GKs hjemmeside.

9 6 ugers træning er en kombination af træningsforløb, tematræning og individuel træning. Vi har kombineret kontinuitet, det sociale ved gruppetræning og effektiviteten ved individuel træning, der er målrettet den individuelle golfer. Hold dig orienteret omkring holdstart på hjemmesiden og 123booking. e. Facebook markedsføring Som et forsøg markedsførte vi vores medlemstilbud på Facebook i oktober. Vi henvendte os bl.a. til bestemte aldersgrupper og vi må glædeligt konstatere, at det har effekt at bruge Facebook. Der er nye medlemmer på vej pga. henvendelsen til dem via Facebook. 6. Info fra udvalg. a. Baneudvalget CB 2 banemedhjælpere er nu stoppet og der er kun Jarl og Esben fra uge 47 tilbage resten af sæsonen. Vi er i proces for ansættelse af Greenkeeper til den nye sæson. Der kommer træer og buske fra Herning Kommunen i denne uge. Forventes at komme i jorden fredag og i næste uge. På stien fra hul 4 til 5 er enkelte træer mærket og skal fældes, da de er i fare for at vælte. Broen hul 5 6 er færdig og området omkring tilrettes de næste uger. Der er maskinplan på vej for investeringer til sæson. b. Plante-og husudvalg LBL Intet nyt. c. Banekontrol-og serviceudvalg CB Der er holdt afslutning og evalueret på sæsonen. Der er et par mand der stopper og nye skal findes. d. Juniorudvalget BWM BWM deltog i udvalgsmøde og det er et ønske at træning lørdage holder sæsonen igennem frem til uge 42. Nicolas og BWM laver plan for dette frem til næste udvalgsmøde. e. Eliteudvalget BWM Eliten kan træne i Ikast Indoor med Pro for kun kr. 250,- for januar og februar. Der er ringerunde for Vestjylland forsikring onsdag den 14/11 men desværre alt for få tilmeldte til at hjælpe. f. Begynderudvalget MH Allan Bisgaard og Gitte Stockholm er nye i udvalget Stort velkommen til dem.

10 Ser frem til at vi får nye golfsæt til udlån til begyndere (Penge fra DIF og Herning Idræts Råd). Vi forhandler med Golfexperten om køb. Diabetes foreningen tilbydes fortsat at deres medlemmer kan deltage u/b i et begynderforløb. Mads vil gerne ændre lidt på begyndertræning; tages sammen med udvalget i god tid inden sæsonstart. Flere kommer og vil lære golf uden for de 3 forløb vi har. Skal der kigges på så vi samler dem op bedst muligt, hvis muligt. g. Kaninudvalget HS Intet nyt. h. Turneringsudvalget OØP Der holdes et evalueringsmøde i januar 2019 i. Kommunikationsudvalget CA Der er holdt opstartsmøde til Årsskrift 2019 og ideerne er mange. Det bliver et godt Årsskrift. j. Visionsudvalget CA Efter et godt temamøde med bestyrelsen med mange gode tanker, vil vi i 2019 planlægge nye visionsmøder til opfølgning af Vision Næste møde. - Torsdag den 29. november kl Bestyrelsesmøde/Generalforsamling. 8. Eventuelt. Restaurant Vi har modtaget optællingsliste fra konkursboet efter B.J. Kok og vi er i proces med at afstemme værdien af varelageret. 9. Mødekalender 2018: - Mandag den 3. december Bestyrelsesmøde

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden.

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden. Referat Bestyrelsesmøde den 11. juni 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina Jonsson

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 25. september 2018, kl Deltagere:

Referat Bestyrelsesmøde den 25. september 2018, kl Deltagere: Referat Bestyrelsesmøde den 25. september 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE Referat Bestyrelsesmøde den 13. november 2017, kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) afbud Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 13. august 2018, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 13. august 2018, kl Referat Bestyrelsesmøde den 13. august 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) - afbud Henrik Stigel (HS)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 4. december 2017, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 4. december 2017, kl Referat Bestyrelsesmøde den 4. december 2017, kl. 17.00 19.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE Godkendt uden kommentarer. 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE Underskrevet uden kommentarer

1. Godkendelse af dagsorden CJE Godkendt uden kommentarer. 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE Underskrevet uden kommentarer Referat Bestyrelsesmøde den 29. november 2016, kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) - afbud Henrik Stigel (HS)

Læs mere

Mødet startede med besøg af Børge Jensen, ny forpagter af Golfcaféen og vi fik en god fornemmelse af Børges visioner og tanker for Golfcaféen.

Mødet startede med besøg af Børge Jensen, ny forpagter af Golfcaféen og vi fik en god fornemmelse af Børges visioner og tanker for Golfcaféen. Referat Bestyrelsesmøde den 14. november 2016, kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) fra kl. 18.30 Lissi Bank Lassen (LBL) Viggo Mølholm

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 13. marts 2018, kl Deltagere:

Referat Bestyrelsesmøde den 13. marts 2018, kl Deltagere: Referat Bestyrelsesmøde den 13. marts 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE Nyt punkt med; Golfspilleren i Centrum 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE Underskrevet uden kommentarer

1. Godkendelse af dagsorden CJE Nyt punkt med; Golfspilleren i Centrum 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE Underskrevet uden kommentarer Referat Bestyrelsesmøde den 12. juni 2017, kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) - afbud Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) gik kl. 18 Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE Godkendt uden kommentarer. 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE Underskrevet uden kommentarer

1. Godkendelse af dagsorden CJE Godkendt uden kommentarer. 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE Underskrevet uden kommentarer Referat Bestyrelsesmøde den 20. september 2017, kl. 17.30 21.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) kl. 18 Lissi Bank Lassen (LBL) - afbud Henrik Stigel

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 23. september 2019, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 23. september 2019, kl Referat Bestyrelsesmøde den 23. september 2019, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

Der bliver foretaget en ringerunde til de medlemmer, der ikke har betalt fuldtidskontingent.

Der bliver foretaget en ringerunde til de medlemmer, der ikke har betalt fuldtidskontingent. Referat Bestyrelsesmøde den 30. april 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) kom senere Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS)

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE Godkendt uden kommentarer. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE Godkendt uden kommentarer.

1. Godkendelse af dagsorden CJE Godkendt uden kommentarer. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE Godkendt uden kommentarer. Referat Bestyrelsesmøde den 29. april 2014, kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Viggo Mølholm (VM) Peter Dalsgaard

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE Offentligt referat Bestyrelsesmøde den 8. januar 2013 kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Anders Stampe (AS) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE Godkendt uden kommentarer. 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE Underskrevet uden kommentarer.

1. Godkendelse af dagsorden CJE Godkendt uden kommentarer. 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE Underskrevet uden kommentarer. Referat Bestyrelsesmøde den 24. april 2017, kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB)- afbud Kaj Bækgaard (KB) kom ½ time senere Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE Godkendt uden kommentarer. 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE Underskrevet uden kommentarer.

1. Godkendelse af dagsorden CJE Godkendt uden kommentarer. 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE Underskrevet uden kommentarer. Referat Bestyrelsesmøde den 7. marts 2015, kl. 18.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) - afbud Lissi Bank Lassen (LBL) Viggo Mølholm (VM) Peter

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE Godkendt uden kommentarer. 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE Underskrevet uden kommentarer.

1. Godkendelse af dagsorden CJE Godkendt uden kommentarer. 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE Underskrevet uden kommentarer. Referat Bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Peter

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2013 til godkendelse 4. Fremlæggelse af budget for 2014 til

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 21. februar 2017 kl. 16:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 23. september 2019 Dagsorden, bestyrelsesmøde:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

RIBE GOLF KLUB. Referat (Udvalgsformænd) Referatdato: Mødeleder: Bjarne Steiner Referent: Tove Korsholm

RIBE GOLF KLUB. Referat (Udvalgsformænd) Referatdato: Mødeleder: Bjarne Steiner Referent: Tove Korsholm RIBE GOLF KLUB Mødenavn: Bestyrelsesmøde med udvalg og personale Mødedato: 09.05.2019 Mødested: Klubhuset Dagsorden for bestyrelsesmøde: 1. Indledning fra formanden. 2. Beretning fra udvalg og personale.

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer.

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer. Uge Hedegaard, den 27. september 2016 Referat fra Bestyrelsesmødet, onsdag den 21. september 2016 Deltagere: John Riisberg (JR), Poul Erik Hansen (PH), Anne Lene Søndergaard (ALS), Bent Johnsen (BJ), Jesper

Læs mere

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.).

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.). R E F E R A T Bestyrelsesmøde den 30. november 2018 hos Ilse & Bent Hesthaven. Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og

Læs mere

Kom godt i gang med golf

Kom godt i gang med golf Kom godt i gang med golf Golfklubben Lillebælt giver dig nu mulighed for at prøve kræfter med golfspillet, hvor vi inviteret til begyndertræning og prøvemedlemsskab i 2 måneder. - Opstartkursus lørdag

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 10/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 10/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 10/2016 Dato og tid: Mandag den 3. oktober 2016 kl. 17.30 Sted: I klubhuset Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen Leif Bo

Læs mere

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD)

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD) Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 24. februar 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Jørn Schlichting (JS), Janne Andreasen (JA)

Læs mere

Dagsorden: 10. IT udvalg PC i mødelokalet. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg. 3. Regnskab og budgetter Opfølgning likviditet Personale

Dagsorden: 10. IT udvalg PC i mødelokalet. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg. 3. Regnskab og budgetter Opfølgning likviditet Personale Emne Bestyrelsesmøde Dato: 26. juni 2014 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter IT udvalg Bestyrelsen 10. Sportsudvalg 11.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter IT udvalg Bestyrelsen 10. Sportsudvalg 11. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 21. august 2015 kl. 17:30 21:30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen (MH)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november 2016 Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl. 18.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Dato og tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 17.30 Sted: I Fælleshuset på Præsteager Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 22.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt.

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: møde # 3 efter GF 2016 Mødedato & sted: onsdag den 18. maj 2016 Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum (RB)

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. oktober 2016 kl. 17:30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet Marketing/kommunikation 1. Ny hjemmeside Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet 2. Målsætning for 2013 Der udarbejdes en kommunikationsplan inden

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen (MN)

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat:

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat: Bestyrelsesmøde, den 22.10.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 22.10.2018 kl. 18.00 hos Bjarne P. Wulf Mødenr. 08 2018 Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Torsdag den 27. oktober 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

Vedtægter Fredericia Golf Club 1 Klubbens navn er Fredericia Golf Club, og dens hjemsted er i Fredericia Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Lars Christensen

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 9. maj 2019 Referat af bestyrelsesmøde: Tirsdag,

Læs mere

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,-

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F)) INFORMATION Se også mere på www.gyttegaardgolfklub.dk

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 18.30 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Dagsorden: 11. Sponsorudvalget. Side 1

Dagsorden: 11. Sponsorudvalget. Side 1 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 28. september 2017 kl. 16:30 20:30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Sportsudvalg Bestyrelsen 14.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Sportsudvalg Bestyrelsen 14. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 22. maj 2017 kl. 16:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard (BM)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl Referat fra bestyrelsesmøde den 15.5.2013 Klubhuset fra kl. 18.30 23.00 Ref. Margit Rodkjær Deltager: Kristian Bech Andersen (KBA) formand Aage Bak (AAB) Lynge Østergaard (LØ) næstformand Finn Bisgaard

Læs mere

Bilag 2 Årets vægtede antal medlemmer opgøres på følgende måde: De enkelte medlemskategorier har følgende vægte: art vægt seniorer 1 flexmedlemmer 0,64 ungseniorer 0,68 juniorer 0,34 æresmedlemmer. Max

Læs mere

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1.

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1. VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forelæggelse af budget og fastlæggelse

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB Pkt. 6, forslag a. Bilag 1 VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB Tilrettet efter generalforsamlingen den 26. marts 2015 og endelig godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 30. marts 2015. Slettes med

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl. 17.30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den

Referat af bestyrelsesmøde den Til stede: William Grahn, Gerd Stafanger, Kenneth Ohlendorff, Michael Tvede,, Ulla Rosenkjær Afbud fra: Referent: Sv. Aa. Andersen, Per Knudsen, Klubchef Arne K. Larsen Ulla Rosenkjær 1.Opfølgning på udestående

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 6. marts 2019

Referat fra bestyrelsesmøde den 6. marts 2019 Bøtø Ringvej 2 4873 Væggerløse Tlf. +45 54 13 41 83 Mail: gk118@mail.dk Formand Peter Olsen Tlf. +45 40 73 51 04 Mail: peo@live.dk Den 6. Marts 2019 Referat fra bestyrelsesmøde den 6. marts 2019 Sted:

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T B E S T Y R E L S E S M Ø D E

M Ø D E R E F E R A T B E S T Y R E L S E S M Ø D E M Ø D E R E F E R A T B E S T Y R E L S E S M Ø D E Tid/sted Onsdag den 8. marts 2017 kl. 17.30 Mødenr.: 2-2017 Deltagere Bestyrelsen: Stig Brogård Andersen (SBA) Claus Svold (CS) Jan Haugsted Petersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Mollerup Golf Club, kl. 16.30 22.00 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Afbud: Dagsorden: Hans Chr.

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1. NAVN OG FORMÅL 1. Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. 2. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 3. Klubbens formål er som sportsklub: - at give medlemmerne de bedst

Læs mere

Vedtægter for RegionsGolf Øst

Vedtægter for RegionsGolf Øst Vedtægter for RegionsGolf Øst af RegionsGolf Danmark u00d8st 1 / 6 1. 01 - Navn og område... 3 2. 02 - Formål... 3 3. 03 - Deltagende klubber... 3 4. 04 - Turneringens afvikling... 4 5. 05 - Ledelse...

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE), bestyrelsesmedlem

Læs mere