Brugervejledning til Køre-Slutseddel i Notes

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugervejledning til Køre-Slutseddel i Notes"

Transkript

1 Brugervejledning til Køre-Slutseddel i Notes

2 Indhold Prøvekørsel:... 3 Oprettelse af nyt Tilbud/Slutseddel:... 5 Bilinformation / Priskonfigurator... 6 Vigtige funktioner i priskonfiguratoren... 7 Skruerabat og avanceberegning... 8 Tilføjelse af fabriksmonteret ekstraudstyr... 8 Overførsel data fra konfigurator til Tilbud eller Slutseddel Undtagelser for udstyr som ikke kan vælges til en given model Undtagelser hvor prisen ikke kan beregnes på en bilmodel Tilføjelse af forhandlermonteret udstyr Byttebil Oprettelse af tilbud og slutsedler på brugte og lagerbiler Indhold af selve tilbuddet eller slutsedlen Send Tilbud Opret tilbud Udskrive tilbud / slutsedler Administration af databasen Vedligeholdelse af forhandlerens prøve nummerplader... 19

3 Billedet kan ikke vises. Computeren har muligvis ikke hukommelse nok til at åbne billedet, eller billedet er muligvis blevet beskadiget. Genstart computeren, og åbn derefter filen igen. Hvis det røde x stadig vises, skal du muligvis slette billedet og indsætte det igen. Billedet kan ikke vises. Computeren har muligvis ikke hukommelse nok til at åbne billedet, eller billedet er muligvis blevet beskadiget. Genstart computeren, og åbn derefter filen igen. Hvis det røde x stadig vises, skal du muligvis slette billedet og indsætte det igen. Prøvekørsel: Formularen Prøvekørsel oprettes når en kunde ønsker at prøvekøre en bil. I denne formular er der integration til Onlinesystemet, TDC og Lotus Notes kalender. Hvis man i feltet 'Telefon' indtaster en gyldigt telefonnummer, kan man ved hjælp af handlingsknappen 'Kundeinformation ->Kundedata efter telefon' hente adresseoplysninger fra TDC på det pågældende telefonnummer. Med integrationen til Onlinesystemet, har man mulighed for at hente hele sin lagerliste af demo, nye eller brugte biler (Dette er nærmere beskrevet i afsnittet om formularen 'Demo/Brugt bil'). Man kan også søge efter stamdata på den enkelte bil, ved at angive et reg.nr. eller et vognkortnr. Nedenstående billede viser en bil oprettet til prøvekørsel, hvor man enten har søgt på vognkortnr., regnr. eller markeret bilen på listen fra Onlinesystemet.

4 På formularen 'Prøvekørsel', findes der seks handlingsknapper: Gem Ved klik på denne knap, gemmes dokumentet. Gem & Luk Ved klik på denne knap, gemmes og lukkes dokumentet Annuller Ved klik på denne knap, lukkes dokumentet. Udskriv formular Ved klik på denne knap, udskrives der en prøvekørselsformular indeholdende de angivne oplysninger fra dokumentet. Kundeinformation ->Kundedata efter telefon Ved klik på denne knap, hentes kundedata hos TDC, på baggrund af det telefonnummer, der er indtastet i feltet 'Telefon'. Bilinformation -> Bilstamdata efter indreg. nr. Ved klik på denne knap, hentes bilstamdata i Onlinesystemet, på baggrund af det indtastede regnr. i feltet Reg.nr. Bilinformation -> Bilstamdata efter vogn nr. Ved klik på denne knap, hentes bilstamdata i Onlinesystemet, på baggrund af det indtastede vognkortnr. i feltet Vognkortnr.

5 Oprettelse af nyt Tilbud/Slutseddel: Når det ny tilbud eller slutseddel åbnes fra VW CRM er kundedata pre-udfyldt. Herefter skal der vælges om der skal sælges en personbil, en varebil inkl. eller ekskl. moms eller f.eks. en hyrevogn. Efter dette vælges mærke og model. Se nedenstående billede. Ovenstående billede tager udgangspunkt i salg af fabriksny bil, hvor data på bilen vælges i Notes og prisberegnes i AutoCore. Det er også muligt manuelt at indtaste bildata og/eller hente data på lagerbiler og brugte biler fra AutoCore (dog uden priser som skal tastes manuelt) Denne mulighed vil blive gennemgået i et efterfølgende afsnit. På næste side gennemgås priskonfiguratoren.

6 Bilinformation / Priskonfigurator Når du skal tilføje en bil med tilhørende udstyr og priser på dit tilbud / slutseddel skal du følge nedenstående vejledning. 1. Vælg biltype (f.eks. personvogn eller varevogn ex. moms) 2. Vælg mærke og model (vælg først mærke og herefter ønsket model) 3. Åbn konfiguratoren (klik på knappen konfigurer for at åbne priskonfiguratoren) Priskonfiguratoren åbner nu et nyt vindue. Her kan du tilføje/fjerne fabriksmonteret ekstraudstyr, beregne skruerabat og se din endelige avance på bilen. Beregningsmotoren, som regner priserne, ligger i AutoCore og det betyder i praksis at alle beregninger på priser foretages der. Priskonfiguratoren sender den 6 cifrede model kode og PR-koder på udstyr til AutoCore, som herefter returnerer priserne.

7 Vigtige funktioner i priskonfiguratoren I nedenstående skærmbillede vises en oversigt over de vigtigste funktioner i startbilledet på priskonfiguratoren: 1. Genberegn - Ved at klikke på Genberegn knappen beregner konfiguratoren prisen på den valgte model + evt. udstyr og skruerabat. Det er ikke muligt at tilføre priser til tilbud eller slutseddel uden først at klikke på denne knap. 2. Tilføj / Slet - Her tilføjes eller slettes fabriksmonteret udstyr. Ved at klikke på tilføj knappen åbnes der op for en liste over det udstyr som er tilgængeligt for den valgte model. I det efterfølgende beskrives denne funktion nærmere. 3. Farvekode - I dette felt indtastes den 4-cifrede farvekode, f.eks. 8E8E. Ved efterfølgende at klikke på Genberegn vil farven blive tilføjet til ekstraudstyrslisten med tilhørende pris. 4. Ekstraudstyr / Standardudstyr - Ved at skifte mellem de to faner er det muligt at få vist ekstraudstyr som er valgt til bilen, samt en oversigt over det udstyr som er standard på bilen. 5. Kampagnekoder - Dette felt bruges til at indtaste 3-cifrede PR-koder til beregning af kampagnemodeller. F.eks. skal visse hyrevogne have en SK2 kode tilføjet for at kunne beregne den rigtige pris. 6. Pile - Ved at klikke på pilene åbnes der en oversigt hvor det er muligt at indtaste og vise skruerabat og avance på den valgte model. 7. Inkl. eller ekskl. registreringsafgift - Her vælges om bilen skal beregnes med eller uden afgift. 8. Gem Klik på gem for at returnere priserne på tilbuddet / slutsedlen I det følgende beskrives funktionen til skruerabat, samt mere om tilføjelse af ekstraudstyr.

8 Skruerabat og avanceberegning Ved at klikke på pilene (se nedenstående billede) gives der mulighed for at indtaste beløb til skruerabat. Ved klik på Max knappen vil konfiguratoren vise den maksimale rabat, der kan gives på den pågældende model. Det er ikke muligt at beregne en pris med et rabatbeløb højere end maksimumrabatten. Værd at vide om skruerabat funktionen. - Rabatten som udregnes er enten inklusiv eller eksklusiv moms afhængigt af hvilken type bil der beregnes (personvogn, varebil ekskl. moms etc.) - Rabatten udregnes altid ekskl. Afgift - Kunderabat vil blive vist på forsiden af tilbuddet / slutsedlen og er den rabat inkl. afgift som kunden oplever den. - Kunderabat tager højde for den afgift bilen beregnes ud fra. Se nedenstående eksempel på en Touran 1T2C52 som henholdsvis personvogn og van. Tilføjelse af fabriksmonteret ekstraudstyr Ekstraudstyr tilføjes ved klik på Tilføj udstyr som åbner et pop-up vindue. Her markeres det udstyr som skal med i prisberegningen og efterfølgende klikkes OK. Samme funktion bruges til at fjerne valgt ekstraudstyr. Når udstyr er tilføjet eller fjernet skal der altid klikkes på Genberegn knappen for at opdatere prisen. Nedenstående skærmbilleder viser hvordan du tilføjer udstyr. Klik på Tilføj :

9 Vælg udstyr og klik OK : Klik på Genberegn for at opdatere prisen: Når man har valgt udstyret og klikker 'OK', har man efterfølgende to muligheder: 1. Overfør udstyret til en 'side 3' Her har man mulighed for at tilføje/fjerne udstyr efterfølgende. Der er 35 linjer at gøre godt med. På side 3 kan man desuden tilføje 15 linjer med eftermonteret fabriksudstyr. 2. Lad udstyret 'blive' på forsiden af tilbuddet/slutsedlen. Der er kun plads til 2/3 beskrivelser af udstyret, hvilket er en begrænsning. På næste side kan du læse hvordan data overføres til tilbuddet eller slutsedlen.

10 Overførsel data fra konfigurator til Tilbud eller Slutseddel Når konfigurationen er afsluttet klikkes på knappen Gem. Priserne vil herefter blive overført til side 1 på tilbuddet. Undtagelser for udstyr som ikke kan vælges til en given model. Der kan være tilfælde, hvor der er udstyr, som vil være tilgængeligt på listen, men som ikke kan bestilles til den valgte model. I sådanne tilfælde vil følgende pop-up vindue med fejlbesked fremkomme. PR-koden på det stykke udstyr, som ikke kan bestilles til bilen vises i fejlbeskeden og kan herefter fjernes ved at klikke på knappen Slet udstyr. Undtagelser hvor prisen ikke kan beregnes på en bilmodel Der kan være modeller, hvor priskonfiguratoren ikke kan beregne prisen, fordi nødvendige oplysninger ikke er tilgængelige. I sådanne tilfælde vil følgende fejlbesked fremkomme i et pop-up vindue. Hvis der skulle opstå en situation, hvor du mangler en bilmodel eller specifikt udstyr til indtastning, bedes du sende en til vognfordelingen: Personbiler: vds@vw.dk og Erhvervsbiler: vwe@vw.dk

11 Tilføjelse af forhandlermonteret udstyr Det er muligt at indtaste og specificere evt. forhandlermonteret udstyr på tilbuddet / slutsedlen. Ved at oprette en side 3 til udstyr, enten i forbindelse med at indsætte fabriksmonteret udstyr fra konfiguratoren eller ved at vælge funktionen Indsæt side til ekstraudstyr under menupunktet Funktioner. Se billede nedenfor: Her indtastes forhandlermonteret udstyr og priser. Husk at hvis der er valgt en bil ekskl. moms skal priserne indtastes ekskl. og modsat, hvis bilen er valgt inkl. moms. Se nedenstående: Herefter vælges side 1 - priserne vil blive opdateret på forhandler monteret udstyr når der klikkes på Genberegn.

12 Byttebil Hvis der er en byttebil involveret i sagen tilføjes denne på tilbuddet i området reserveret hertil: Oplysninger på bilen kan hentes ved opslag i Central Registret for Motorkøretøjer eller hvis bilen er kendt i vores system, via vogndatabasen. Oplysningerne hentes ved opslag på registreringsnummer og er: - Modelbeskrivelse - Stelnr Indregistreringsdato - Model årgang (kun for VW, AUDI, SEAT og SKODA) For at hente oplysninger bruges funktionen Byttevogn efter inreg. nr Når de økonomiske forhold omkring byttebilen er indtastet skal der klikkes på Genberegn herefter opdateres prisen. Se ovenstående billede.

13 Oprettelse af tilbud og slutsedler på brugte og lagerbiler Ønsker man at oprette et tilbud eller slutseddel på en eksisterende bil (brugt, lagerbil e.l.) kan man hente bildata fra AutoCore eller CRM (centralregistret for motorkøretøjer). Dette kan gøre via chassisnummer, vognkort, eller registreringsnummer. En af disse tre oplysninger skal indtastes på tilbuddet og herefter skal man bruge handlingsknappen bilinformation: Herefter hentes: - Stelnummer - Modelinformation - Vogntype - indregistreringsdato Priser, specifikation af udstyr, etc. skal indtastes manuelt. Som tidligere beskrevet kan der oprettes en side 3 til at udspecificere fabriksmonteret og forhandlermonteret udstyr på bilen.

14 Indhold af selve tilbuddet eller slutsedlen Et tilbud består af to sider, selve tilbuddet (side 1) og specifikation af evt. fabriksmonteret og/eller forhandlermonteret udstyr (side 3). En slutseddel indeholder også en side 2, som er de 'Almindelige betingelser' for tilbuddet/slutsedlen. s viser en oversigt over sendte tilbud via og Tilbud viser en oversigt over oprettede tilbud (word-dokumenter som henter bil og kundeinformation fra tilbuddet / side 1). Disse to funktioner vil blive gennemgået nærmere nedenfor. Statuslog viser en liste over evt. ændringer foretaget på tilbuddet.

15 Send Tilbud Via funktionen send tilbud er det muligt at sende et tilbud til en kunde via . en indeholder: - Kundeoplysninger (Navn + adresse) - Information om ny bil - Evt. information om byttebil - Priser / økonomi Ønsker man at se en inden man sender den til kunden, kan man først sende mailen til sig selv ved at indtaste sin egen adresse i modtagerfeltet.

16 Opret tilbud Det er også muligt at oprette tilbud med wordskabeloner. Klik på funktionen Opret Tilbud. Herefter åbner et pop-up vindue, hvor du kan vælge en skabelon at basere tilbuddet ud fra. Det er muligt at oprette egne skabeloner eller bruge en skabelon stillet til rådighed fra VW. Når skabelonen er valgt og der klikkes OK vil Word automatisk åbne, hvorefter der kan arbejdes med tilbuddet.

17 Udskrive tilbud / slutsedler For at udskrive et tilbud eller slutseddel vælges funktionen Udskriv Sag Herefter åbnes print-dialog boksen (se billede nedenfor) hvor der kan vælges printer, antal kopier eller om dokumentet skal gemmes som pdf. Ved at vælge Preview funktionen vises det færdige resultat inden udskrift.

18 Billedet kan ikke vises. Computeren har muligvis ikke hukommelse nok til at åbne billedet, eller billedet er muligvis blevet beskadiget. Genstart computeren, og åbn derefter filen igen. Hvis det røde x stadig vises, skal du muligvis slette billedet og indsætte det igen. Billedet kan ikke vises. Computeren har muligvis ikke hukommelse nok til at åbne billedet, eller billedet er muligvis blevet beskadiget. Genstart computeren, og åbn derefter filen igen. Hvis det røde x stadig vises, skal du muligvis slette billedet og indsætte det igen. Administration af databasen Brugere af denne database, kan have to forskellige 'roller', som hver især definerer, hvilken rettighed den enkelte bruger har. Man kan enten være 'SuperUser' eller 'User'. Superbrugere er som standard sat op til at være medlemmer af notesgruppen XXX Administration (f.eks. 081 Administration). Hvis man har rollen 'SuperUser' kan man redigere databasens opsætningsdokumenter, som vises på nedenstående billede: Opsætningsdokumenterne vises ved at klikke på linket 'Superbruger nøgleord' i navigationen til venstre på skærmen, som er vist på nedenstående billede: Opsætningsdokumenterne er kategoriserede således: Contract (her vedligeholdes bla. adresse og bankoplysninger) Disse opsætningsdokumenter refererer til selve tilbuddet/slutsedlen Contract New Customer Disse opsætningsdokumenter refererer til funktionen 'Opret ny kunde', som aktiveres ved at klikke på handlingsknappen 'Funktioner' på tilbuddet/slutsedlen

19 Disse opsætningsdokumenter refererer til funktionen 'Send Tilbud' som aktiveres ved at klikke på handlingsknappen 'Funktioner' på tilbuddet New Customer Disse opsætningsdokumenter refererer til funktionen 'Opret ny kunde', som aktiveres ved at klikke på handlingsknappen 'Funktioner' på tilbuddet/slutsedlen Equipment Dette opsætningsdokument refererer til den beregning, som finder sted på det oprettede forhandlermonterede ekstraudstyr i den tilsvarende database Vedligeholdelse af forhandlerens prøve nummerplader TestDrive Dette opsætningsdokument refererer til formularen Prøvekørsel. Bemærk at forretningens prøveplader opdateres og vedligeholdes i dette nøgleord.

Ny release til AutoCore Portalen / Salg

Ny release til AutoCore Portalen / Salg Ny release til AutoCore Portalen / Salg 30. marts 2014 Overblik og vejledning til nye funktioner Overblik over nye funktioner i Salgsportalen Kære Bruger, Søndag den 30. marts opdateres Salgsportalen med

Læs mere

Nye funktioner i Autocore Salg Release R2.5 Mandag d. 19. september 2016

Nye funktioner i Autocore Salg Release R2.5 Mandag d. 19. september 2016 Nye funktioner i Autocore Salg Release R2.5 Mandag d. 19. september 2016 Oversigt over demobiler, Opsamling af CSS oplysninger på slutseddel og salgsfaktura, Defaultværdi i feltet CVR/CPR søg i sager,

Læs mere

Nye funktioner i AutoCore Salg Release 2.3 - Mandag d. 25. januar 2016

Nye funktioner i AutoCore Salg Release 2.3 - Mandag d. 25. januar 2016 Nye funktioner i AutoCore Salg Release 2.3 - Mandag d. 25. januar 2016 Indsamling af samtykke til markedsføring på email, ny version af underskrevet slutseddel, tilbud på service og reparationsaftale,visning

Læs mere

Brugervejledning FVS-Forhandlervognsstyring

Brugervejledning FVS-Forhandlervognsstyring Brugervejledning FVS-Forhandlervognsstyring Forord Online-systemet Online-systemet er et integreret administrationsprogram til brug for blandt andet administration af køb og salg af biler køb og salg af

Læs mere

Release note R2.0 2015. Mandag den 23. marts 2015. Autocore Salg

Release note R2.0 2015. Mandag den 23. marts 2015. Autocore Salg Release note R2.0 2015 Mandag den 23. marts 2015 Autocore Salg Semler Services 16-03-2015 Indhold Indledning... 3 Support for Browser... 3 FVS Salgsordre... 3 Indhold funktion:... 3 Listebillede:... 4

Læs mere

Nye funktioner i Autocore Salg

Nye funktioner i Autocore Salg Nye funktioner i Autocore Salg Release 2.7 Mandag d. 19. juni 2017 Mandag den 19. juni 2017 bliver AutoCore Salg opdateret med nye nyttige, efterspurgte og værdiskabende funktioner: - Min side viser TO-DO

Læs mere

Pakkepriser i Eftermarkedsportalen. Brugervejledning

Pakkepriser i Eftermarkedsportalen. Brugervejledning Pakkepriser i Eftermarkedsportalen Brugervejledning 1 Indhold Brugervejledning - Pakkepriser... 3 Forhandlerindstillinger... 3 Egne reservedele... 3 Oversigt over væsketyper, der skal opdateres med reservedelsnumre

Læs mere

QUICKGUIDE TIL XMEDIA

QUICKGUIDE TIL XMEDIA QUICKGUIDE TIL XMEDIA 1 UPLOAD DINE EGNE BILLEDER TIL "MINE MAPPER" 2 ARBEJD MED EN SKABELON 3 OPRETTELSE AF PDF 4 ÅBN OG ARBEJD VIDERE MED EN SKABELON 1 OPLOAD DINE EGNE BILLEDER TIL MINE MAPPER Opret

Læs mere

Seneste nye funktioner og rettelser til AutoCore Servicemarked (27/11-11/ )

Seneste nye funktioner og rettelser til AutoCore Servicemarked (27/11-11/ ) Seneste nye funktioner og rettelser til AutoCore Servicemarked (27/11-11/12 2017) 1 Indhold Bestilling af reservedele fra værkstedsordre og Bestil Reservedele funktion (Opret Hasteordre)... 3 Beregning

Læs mere

Vejledning til aflevering og fremsendelse af afsluttende opgave December 2013

Vejledning til aflevering og fremsendelse af afsluttende opgave December 2013 Vejledning til aflevering og fremsendelse af afsluttende opgave December 2013 Kursisten sender elektronisk til vejleder og til uddannelseskonsulenten: En opgave inklusiv godkendelsesskema (bilag 5, findes

Læs mere

Nye funktioner i Autocore Salg

Nye funktioner i Autocore Salg Nye funktioner i Autocore Salg Mandag den 28. maj 2018 AutoCore Salg er nu opdateret med nye brugbare funktioner og nyttige optimering af eksisterende funktioner på baggrund af brugerønsker: - Leadkø på

Læs mere

4.2 Sådan kopierer du på Aalborg Bibliotekerne... 11. 4.1 Identificer dig på kopimaskinen... 11

4.2 Sådan kopierer du på Aalborg Bibliotekerne... 11. 4.1 Identificer dig på kopimaskinen... 11 Indholdsfortegnelse 1. Sådan opretter du en konto i s kopi-/printsystem... 2 1.1 Opret kopi-/printkonto hjemmefra... 2 1.2 Aktivering af din kopi-/printkonto... 3 2. Sådan indbetaler du penge på din kopi-/printkonto...

Læs mere

WebGT 3.0 - Graveansøgning. Brugervejledning. 25. september 2012. Udgave 1.0

WebGT 3.0 - Graveansøgning. Brugervejledning. 25. september 2012. Udgave 1.0 WebGT 3.0 - Graveansøgning Brugervejledning 25. september 2012 Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING... 3 1.1 OPRETTELSE SOM BRUGER... 3 1.2 NOTIFICERINGSMAILS... 4 2 OPBYGNING OG SAGSGANG... 5 2.1

Læs mere

Maskinkomponentskabelon Modelkomponentskabelon Maskinkomponentskabelongruppe

Maskinkomponentskabelon Modelkomponentskabelon Maskinkomponentskabelongruppe Maskinkonfigurator I forbindelse med udarbejdelse af tilbud på maskiner er der ofte behov for at ændre på bestykningen af en standard-maskine, således at maskinen passer til kundens behov. Som en hjælp

Læs mere

Statistiksøgning. Kom godt i gang med: EG Data Inform A/S. Lautrupvang 12 2750 Ballerup. Dusager 4 8200 Aarhus N. Albert Ginges Vej 10 9800 Hjørring

Statistiksøgning. Kom godt i gang med: EG Data Inform A/S. Lautrupvang 12 2750 Ballerup. Dusager 4 8200 Aarhus N. Albert Ginges Vej 10 9800 Hjørring Kom godt i gang med: Statistiksøgning EG Data Inform A/S Albert Ginges Vej 10 9800 Hjørring Dusager 4 8200 Aarhus N Lautrupvang 12 2750 Ballerup Telefon: 96 23 51 00 Telefon Service Desk: 96 23 51 11 -

Læs mere

Diginor Brugervejledning

Diginor Brugervejledning Diginor Brugervejledning Opret Kunde: Vælg punktet Kunder, Herefter fremkommer billedet til højre. I vindue 1 vil vi få en liste over vores kunder. I vindue 2 vil vi se en liste over kundens biler. 1 kunde

Læs mere

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014 Introduktion Unifaun Online 29-04-2014 2 Indhold 1 Introduktion til Unifaun Online... 3 1.1 Grundlæggende navigering... 3 1.2 Søgning af information... 3 1.3 Indtastning af faste oplysninger... 4 1.4 Din

Læs mere

Nye funktioner i Autocore Salg

Nye funktioner i Autocore Salg Nye funktioner i Autocore Salg Mandag den 17. juni 2019 Vel vidende at vi i denne uge desværre har oplevet problemer i forbindelse med en Nordania opdatering, ser vi alligevel en væsentlig stabilisering

Læs mere

KVIKDRAW TEGNEPROGRAM

KVIKDRAW TEGNEPROGRAM Kvikdraw KVIKDRAW TEGNEPROGRAM Kvikdraw er et salgsværktøj, som gør det muligt at præsentere tilbud på vores garderobeløsninger, med tegning og vejledende udsalgspriser, inden for få minutter. Programmet

Læs mere

I systemet er der mulighed for at hente servicelinjer ind på en serviceordre, som er under oprettelse.

I systemet er der mulighed for at hente servicelinjer ind på en serviceordre, som er under oprettelse. Kopiering af servicelinjer Det er i flere situationer fordelagtigt at kunne kopiere servicelinjer fra en serviceordre eller bogført faktura til en ny serviceordre. Fx ved ensartede reparationer eller klargøringer

Læs mere

Selene brugervejledning

Selene brugervejledning Selene brugervejledning F2 : Åbner en oversigt med data for det aktive felt. F3: Gemmer data i det aktive vindue Salgsordre : Bruges til oprettelse af Ordre/Arbejdskort/Fakrura Debitor: Debitorregister,

Læs mere

OPRET OG REDIGER FORMULARER I DYNAMICWEB

OPRET OG REDIGER FORMULARER I DYNAMICWEB OPRET OG REDIGER FORMULARER I DYNAMICWEB Modulet formularer giver dig mulighed for at oprette dynamiske formularer, som enten kan anvendes til kontakt, brugerundersøgelser, quiz eller tilmeldinger. Du

Læs mere

Nye funktioner i Autocore Salg Release R2.4 Mandag d. 23. maj 2016

Nye funktioner i Autocore Salg Release R2.4 Mandag d. 23. maj 2016 Nye funktioner i Autocore Salg Release R2.4 Mandag d. 23. maj 2016 Best Match på tilbud og slutseddel, Opslag på CVR nummer, Vognkortsøgning, DMR pinkode i Bil Stamdata, samtykke til markedsføring ved

Læs mere

Nye funktioner i AutoCore Eftermarked Release 2.4 - Mandag d. 23. Maj 2016

Nye funktioner i AutoCore Eftermarked Release 2.4 - Mandag d. 23. Maj 2016 Nye funktioner i AutoCore Eftermarked Release 2.4 - Mandag d. 23. Maj 2016 Nyt PDF arbejdskort, Garanti og Kulancebehandling, Elektronisk underskrift på arbejdskort fra Check-in på ipad Indhold Garanti-

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer... 6 Trin 5: Indtast mødedeltagere...

Læs mere

Netværkslicens, Læs mig

Netværkslicens, Læs mig Netværkslicens, Læs mig Corporate Office Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tlf.: +1-937-233-8921 Gratis opkald (i USA):

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Diginor Brugervejledning

Diginor Brugervejledning Diginor Brugervejledning Opret Kunde: Vælg punktet Kunder, Herefter fremkommer billedet til højre. I vindue 1 vil vi få en liste over vores kunder. I vindue 2 vil vi se en liste over kundens biler. 1 kunde

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Team Planner. Projekter. Indhold: 3 - Projerkter

Team Planner. Projekter. Indhold: 3 - Projerkter Projekter Indhold: Projekter generelt...3.2 Oprettelse af projekt...3.2 Master- og SubProjects...3.3 Oprettelse af SupProjects...3.5 Kundeteam...3.5 Tekniske data...3.5 Forespørgsler, rekvisitioner...3.6

Læs mere

Udskrivning og sletning af tilbageholdte job Genkendelse af formateringsfejl Kontrol af udskriftsjob Reservation af udskriftsjob

Udskrivning og sletning af tilbageholdte job Genkendelse af formateringsfejl Kontrol af udskriftsjob Reservation af udskriftsjob Når du sender et job til printeren, kan du angive i driveren, at printeren skal tilbageholde jobbet i hukommelsen. Når du er klar til at udskrive jobbet, skal du gå til printeren og bruge kontrolpanelets

Læs mere

Udsend boligtilbud til boligsøgende på ventelisten

Udsend boligtilbud til boligsøgende på ventelisten Udsend boligtilbud til boligsøgende på ventelisten 1 Denne vejledning Sådan opretter og udsender du et boligtilbud til boligsøgende på en venteliste. Sidst i dokumentet finder du en vejledning til at svare

Læs mere

Opkrævninger - menuen 3.1

Opkrævninger - menuen 3.1 Opkrævninger - menuen 3.1 3. OPKRÆVNINGER MENUEN Generelt Det er meget vigtigt, hvad enten der vælges den ene eller den anden opkrævningstype, at der forinden tages en sikkerhedskopi, idet de beregninger,

Læs mere

Larsen Handel Brugervejledning AutoManager Side 1 af 28. Brugervejledning AutoManager

Larsen Handel Brugervejledning AutoManager Side 1 af 28. Brugervejledning AutoManager Larsen Handel Brugervejledning AutoManager Side 1 af 28 Brugervejledning AutoManager Larsen Handel Brugervejledning AutoManager Side 2 af 28 Indholdsfortegnelse 1 Menuerne 3 1.1 Fil 3 1.1.1 Valutakurser

Læs mere

Huskeliste Telefon/Internetaflæsning

Huskeliste Telefon/Internetaflæsning Da aflæsning af vandmåleren med Telefon/Internet normalt kun foretages en gang om året, kan det være svært at huske alle detaljer i arbejdsgangen med systemet. Med tiden er Rambøll FAS og Telefon/Internet

Læs mere

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk]

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] Opret din joblog Joblog på Jobnet.dk Joblog er et værktøj, som hjælper dig med at dokumentere, organisere og målrette din jobsøgning. Med joblog får du

Læs mere

Ny release til AutoCore Eftermarked

Ny release til AutoCore Eftermarked Ny release til AutoCore Eftermarked Release 2.0 22.marts 2015 Beskrivelse og vejledning til ordrebehandling i AutoCore Eftermarked Opsummering over nye funktioner i AutoCore Eftermarked Kære Bruger, Mandag

Læs mere

Guide til Web-direct. Indholdsfortegnelse

Guide til Web-direct. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Sådan åbner du WEB-direct...2 2. Firmaopslag...3 3. Markedsudvalg...4 4. Udskrift af liste...14 5. Eksport af data...15 6. Fletning i Word...18 7. Brevfletning til ansøgninger...27

Læs mere

Betjeningsvejledning. for. UniRace

Betjeningsvejledning. for. UniRace Betjeningsvejledning for UniRace 2007 Et konkurrence indtastningsprogram. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Figur fortegnelse... 3 Indledning... 4 Race info... 4 Indtastning af deltagere...

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker]

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] Opret CV og Jobønsker på jobnet På Jobnets forside Jobnet.dk kan du oprette et CV. Det kan du gøre ved at oprette dig som bruger via linket Mit CV

Læs mere

Vejledning Bilindretning

Vejledning Bilindretning http://vanconfig.raaco.com Klik for at acceptere installation af TurnTool værktøj. Start med at lave en ny konfiguration ved at klikke på Start indretning. Du har mulighed for at vælge disse sprog og valuta

Læs mere

Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes.

Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes. Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes. Denne brugervejledning er skrevet til personer, som har rollen [Admin] i denne SMS database. Administrator 3 Opret Admin setup 4 Oversigten: Alle Brugerprofiler

Læs mere

HåndOffice spiller ret og opret

HåndOffice spiller ret og opret HåndOffice spiller ret og opret For at kunne indtaste individuelle resultater for Liga og 1. divisions kampe skal spillere og officials være oprettet og placeret på et hold. Kvikguide. 1. Find Hold søg

Læs mere

GENERELT PATIENTADMINISTRATION

GENERELT PATIENTADMINISTRATION 1.1 Log på - log af 1.2 Vælg Afdeling 1.3 Søgemuligheder 2.1 Patient administration GENERELT PATIENTADMINISTRATION PERSONALEADMINISTRATION 3.1 Opret nyt personalemedlem 3.2 Redigere personaleoplysninger

Læs mere

Nye funktioner i AutoCore Service Release 17. juni 2019

Nye funktioner i AutoCore Service Release 17. juni 2019 Nye funktioner i AutoCore Service Release 17. juni 2019 Bestilling af Serviceabonnementer fra Værkstedsordre, Nye Reservedele funktioner, Visning af CEM score, Rettelser til værkstedsordre m.fl. 1 Indhold

Læs mere

IDAP manual Analog modul

IDAP manual Analog modul IDAP manual Analog modul Dato: 15-06-2005 11:01:06 Indledning Til at arbejde med opsamlede og lagrede analoge data i IDAP portalen, findes en række funktions områder som brugeren kan anvende. Disse områder

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16 MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2 Version 2015.09.16 KOM GODT I GANG Vi vil her guide dig gennem opsætningen af TRIC Solutions Magentomodul Returvarer. Hvis du ikke allerede

Læs mere

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Europass Mobilitetsbevis skal udfyldes og udstedes i mobilitetsdatabasen: http://mobilitet.europass.dk/.

Læs mere

Generelt Trade Finance indstillinger Menuvalg Garantier og Trade Finance Opret ny. Opret garanti Opret garanti

Generelt Trade Finance indstillinger Menuvalg Garantier og Trade Finance Opret ny. Opret garanti Opret garanti Generelt Denne beskrivelse viser dig, hvordan du kan oprette en garantianmodning i modulet Garantier og Trade Finance. Beskrivelsen gennemgår i hovedtræk de indtastninger en bruger typisk foretage under

Læs mere

Vejledning Aarhus Universitets wordskabeloner

Vejledning Aarhus Universitets wordskabeloner Vejledning Aarhus Universitets wordskabeloner Opdateret den 13. maj 2014 Indhold Introduktion... 3 Sådan opretter du et nyt dokument via menuen 'AU'... 4 Dialogboksen Dokumentoplysninger... 6 Side1: Dokumentoplysninger...

Læs mere

LinkGRC. Kontrol. Brugermanual

LinkGRC. Kontrol. Brugermanual Brugermanual 1 INDHOLD 1. Navigation 2. Dashboard 3. 4. Support 2 NAVIGATION 1 På forsiden finder du dine installerede moduler i LinkGRC løsningen og du kan her vælge hvilket modul du ønsker at arbejde

Læs mere

Nyheder i GM EPC. Grafisk Navigation. Fælles Navigation for hver køretøj

Nyheder i GM EPC. Grafisk Navigation. Fælles Navigation for hver køretøj Nyheder i GM EPC GM Next Gen EPC har mange nye funktioner, designet til at gøre at finde den rigtige reservedel hurtigere og nemmere. For detaljerede instruktioner om brug af hver funktion, skal du vælge

Læs mere

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer. Version: 1.3 Seneste opdatering: 9.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer. Version: 1.3 Seneste opdatering: 9. Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer Version: 1.3 Seneste opdatering: 9. oktober 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 OM BRUGERVEJLEDNINGEN 3 2 AUTORISATION 4 3 ADGANG

Læs mere

Dæ kopbevaring i Lotus notes

Dæ kopbevaring i Lotus notes Introduktion Semler IT har udviklet en database til håndtering af informationer om kunder og deres dæk. Indhold Emne Se side Sådan åbner du databasen 2 Oversigter 3 Handlingsknapper i oversigterne 4 Formularen

Læs mere

Emini PeopleTrust. Kandidatweb

Emini PeopleTrust. Kandidatweb Emini PeopleTrust Kandidatweb Indholdsfortegnelse 1. Kandidatweb... 3 1.1. Kalender... 4 1.2. Mine opgaver... 6 1.3. Åbne opgaver... 7 1.4. Timesedler... 8 1.5. Lønsedler... 9 1.6. Breve/mail... 10 1.7.

Læs mere

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer, hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning Dette modul giver dig mulighed for at sælge gavekort og varer direkte fra din hjemmeside. Sælger du gavekort, holder systemet automatisk styr på alle dine

Læs mere

MONO.NET FORHANDLER GUIDE

MONO.NET FORHANDLER GUIDE MONO.NET FORHANDLER GUIDE INTRO Tak fordi du har valgt at blive en mono.netforhandler. Vi glæder os til vores fremtidige samarbejde! Denne guide giver en grundig introduktion til hvordan forskellige hjemmesider

Læs mere

Vejledning til fravær i Tabulex TEA

Vejledning til fravær i Tabulex TEA Vejledning til fravær i Tabulex TEA Indholdsfortegnelse Indhold Hvad er TEA Fravær... 3 Fraværsårsager... 3 Hvad er dagsfravær... 3 Indberetning af fravær... 3 Udskriv mødeliste til afkrydsning... 3 Registrer

Læs mere

Semler Services A/S. SEAT Fase II. Intro til AutoCore DMS 2015

Semler Services A/S. SEAT Fase II. Intro til AutoCore DMS 2015 Semler Services A/S SEAT Fase II Intro til AutoCore DMS 2015 Indhold Side 2 af 10 NX10 Indberetning af rustinspektion Til indberetning af regelmæssige inspektioner af lak og rust tilstanden på SEAT og

Læs mere

Brugervejledning for v1.0 til bruger/elev

Brugervejledning for v1.0 til bruger/elev Brugervejledning for v1.0 til bruger/elev Version pr 20120514 Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.dk/manual Der arbejdes til stadighed på at forbedre vores brugervejledning

Læs mere

Quick guide til BordingNet

Quick guide til BordingNet Quick guide til BordingNet BordingNet - Når tiden er vigtig BordingNet - Når tiden er vigtig Kom godt i gang med BordingNet. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner,

Læs mere

Brugervejledning til DHF's onlinesystem

Brugervejledning til DHF's onlinesystem Brugervejledning til DHF's onlinesystem Indholdsfortegnelse Oprette ny bruger 2 Login 4 Oprettelse af arrangement 5 Rettelse af arrangementsdata 7 Tilmelding på lukket liste 8 Deltagerliste 13 Ændre deltagerdata

Læs mere

REFWORKS vejledning til Nationale Kliniske Retningslinjer Fagkonsulentens version (december 2013)

REFWORKS vejledning til Nationale Kliniske Retningslinjer Fagkonsulentens version (december 2013) REFWORKS vejledning til Nationale Kliniske Retningslinjer Fagkonsulentens version (december 2013) 2013 Indholdsfortegnelse 1. Refworks og Nationale Kliniske Retningslinjer... 3 2. Log ind i RefWorks...

Læs mere

Vejledning. TEA Grønland. Prøveafvikling Trin for trin. skoleåret 2013/14

Vejledning. TEA Grønland. Prøveafvikling Trin for trin. skoleåret 2013/14 Vejledning TEA Grønland Prøveafvikling Trin for trin skoleåret 2013/14 1 Indhold Opret prøverne... 3 Afstemning af tilmeldinger til prøver... 3 Indberet detaljer på prøverne... 3 Indberetning af tekstopgivelser...

Læs mere

NY & FORBEDRET SIGNFLOW

NY & FORBEDRET SIGNFLOW NY & FORBEDRET SIGNFLOW - Beskrivelse af SignFlow version 2.16 SignFlow Faktura forbedres løbende med såvel helt nye funktioner som forbedringer af nuværende. Alle ændringer i SignFlow er nu samlet i en

Læs mere

I denne vejledning kan du lære, hvordan du arbejder med ændringer af oplysninger på en tjenestemand i PENSAB.

I denne vejledning kan du lære, hvordan du arbejder med ændringer af oplysninger på en tjenestemand i PENSAB. PENSAB Ændring af oplysninger i PENSAB I denne vejledning kan du lære, hvordan du arbejder med ændringer af oplysninger på en tjenestemand i PENSAB. Når du har søgt på en tjenestemand i PENSAB, er oplysningerne

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Udbud.dk. Brugerdokumentation, formidler. Vejledning til at anvende Udbud.dk

Udbud.dk. Brugerdokumentation, formidler. Vejledning til at anvende Udbud.dk Udbud.dk Brugerdokumentation, formidler Vejledning til at anvende Udbud.dk oktober 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Overordnet opbygning af website... 4 2.1 Forside og navigation... 4 2.2

Læs mere

Nye funktioner i AutoCore Eftermarked Release 2.3 - Mandag d. 25. januar 2016

Nye funktioner i AutoCore Eftermarked Release 2.3 - Mandag d. 25. januar 2016 Nye funktioner i AutoCore Eftermarked Release 2.3 - Mandag d. 25. januar 2016 Indsamling af samtykke til markedsføring på email, opret kreditnota, opret ordrekopi, send tilbud på email fra ordrelinjer,

Læs mere

KAPITEL 8: OPRETTELSE OG ADMINISTRATION AF DOKUMENTGODKENDELSE

KAPITEL 8: OPRETTELSE OG ADMINISTRATION AF DOKUMENTGODKENDELSE Kapitel 8: Oprettelse og administration af dokumentgodkendelse KAPITEL 8: OPRETTELSE OG ADMINISTRATION AF DOKUMENTGODKENDELSE Målsætninger Introduktion Målsætningerne er at: Oprette dokumentgodkendelsessystemets

Læs mere

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål.

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål. Indhold Indledning... 3 Søgefunktioner... 4 Søgning fra forsiden... 5 Søgning under menupunktet Instrument... 6 Sådan får man vist instrumenterne i en bestemt afdeling... 7 Sådan ændrer man status på et

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.. side 2. Adgang til webgraf 3. Opslag adresse... 4. Styring af layout.. 5. Zoom funktioner..

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.. side 2. Adgang til webgraf 3. Opslag adresse... 4. Styring af layout.. 5. Zoom funktioner.. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse.. side 2 Adgang til webgraf 3 Opslag adresse... 4 Styring af layout.. 5 Zoom funktioner.. 6 Panorere på skærmen. 7 Information om grafikken.... 8-10 Print et udsnit.....

Læs mere

Oktober Dokumentpakker

Oktober Dokumentpakker Oktober 2017 Dokumentpakker Dokumentpakkerne er et værktøj til at udskrive dynamiske breve, som har en standardtekst i brevet, og hvor der automatisk sættes blandt andet patientens navn, adresse og aftaletid

Læs mere

_2_mulighederAfgive vælgererklæring eller tilbagetrække støtte?

_2_mulighederAfgive vælgererklæring eller tilbagetrække støtte? Support Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål længere nede på siden, kan du kontakte partiet. Du kan stille spørgsmål til processen, eller til brugen af systemet ved at kontakte det parti du vil

Læs mere

Vejledning i brugen af regneark til TOP-CUP, Vest

Vejledning i brugen af regneark til TOP-CUP, Vest Vejledning i brugen af regneark til TOP-CUP, Vest Formål med regnearket At tilbyde et enkelt system til oprettelse af stævner og registrering af stamoplysninger og indtastning af data, samt til udskrift

Læs mere

Installationsvejledning. ViTre til Mac. Version 2.0, udgave 1, december 2015

Installationsvejledning. ViTre til Mac. Version 2.0, udgave 1, december 2015 Side 1 Installationsvejledning ViTre til Mac Version 2.0, udgave 1, december 2015 Indholdsfortegnelse Copyright bestemmelser... 2 Hvad er ViTre... 3 Systemkrav... 4 Installation... 5 Side 2 Copyright bestemmelser

Læs mere

Opgradering til version 4 af Netaflæsningsmodulet

Opgradering til version 4 af Netaflæsningsmodulet Opgradering til version 4 af Netaflæsningsmodulet Den nye version af netaflæsningsmodulet adskiller sig væsentligt fra den gamle version, ved at forbrugeren slår direkte op i værkets data, i stedet for

Læs mere

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Vejledning til tilmeldingssystem for Grupper til E2014 The Vikings strike back Side 1 af 14 Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Denne vejledning kan bruges når en gruppe skal

Læs mere

DataFraGraf menuen 17.1

DataFraGraf menuen 17.1 DataFraGraf menuen 17.1 17. DATA FRA GRAF Forord Data fra Graf modtager adresser fra Graf til viderebehandling i FAS, hvor der for disse adresser i FAS kan Sendes SMS Sendes e-mail Udskrives breve Flyttes

Læs mere

Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Skoleoplysninger... 3 Service Log... 3 Nyheder... 4 AD overblik... 4 Administration...

Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Skoleoplysninger... 3 Service Log... 3 Nyheder... 4 AD overblik... 4 Administration... Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Skoleoplysninger... 3 Service Log... 3 Nyheder... 4 AD overblik... 4 Administration... 4 Nyheder... 4 Vedligeholdelse... 6 Ret

Læs mere

Bilinfo Generel Brugervejledning

Bilinfo Generel Brugervejledning Bilinfo Generel Brugervejledning Opret ny bil Hvis man har behov for at oprette en bil helt fra bunden, skal man enten: 1) I menuen Biler vælge Opret ny bil (*) 2) I Egne Biler på fanebladdet Detaljer

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

Nedenstående vejledning er opdelt i 3 dele: Prøvekørsel Tilretning af bildata og billeder CRM funktioner

Nedenstående vejledning er opdelt i 3 dele: Prøvekørsel Tilretning af bildata og billeder CRM funktioner Nedenstående vejledning er opdelt i 3 dele: Prøvekørsel Tilretning af bildata og billeder CRM funktioner Prøvekørsel: Når App en er installeret, er login skærmbilledet, det første du møder: Det første

Læs mere

SimaxCash. Brugervejledning

SimaxCash. Brugervejledning SimaxCash Brugervejledning 1 Indhold 1 Opsætning af varer... 3 1.1 Hovedgrupper... 3 1.2 Varegrupper... 5 1.3 Varer... 9 2 Opsætning af tilbud... 18 2.1 Kombinationstilbud... 18 3 Opsætning af kasseterminal...

Læs mere

Lectio. Overgang til Lectio Eksamensmodul. MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00

Lectio. Overgang til Lectio Eksamensmodul. MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00 Lectio Overgang til Lectio Eksamensmodul 1992-2008 MaCom A/S MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00 Telefax: 33 79 79 84 E-mail: mail@macom.dk Internet: www.macom.dk Forord

Læs mere

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte:

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte: Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt er der se-adgang til arbejdspladsbrugsanvisningerne. Hvis der skal tilføjes eller fjernes produkter, og hvis

Læs mere

NAVOKAT 2014 Kom godt i gang

NAVOKAT 2014 Kom godt i gang NAVOKAT 2014 Kom godt i gang VEJLEDNING Version 1.00 abakion a/s Maj 2014/TJE INDHOLDSFORTEGNELSE 1 KONFLIKTTJEK OG SØGNING... 3 2 KLIENTKORT... 4 2.1 OPRET KLIENT... 5 2.1.1 Generelt... 6 2.1.2 Korrespondance...

Læs mere

Manual og Hjælp Skoletasken 2

Manual og Hjælp Skoletasken 2 Manual og Hjælp Skoletasken 2 I Skoletasken 2 - Hjælp Indhold I Introduktion 1 Velkomst 2... 2 2 Systemkrav... 2 3 Installation... 3 4 Skoletasken... 8 II Opsætning 10 1 Systemopsætning... 10 2 Bogopsætning...

Læs mere

1.1.3 Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden

1.1.3 Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden .. Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden Klik på menuen Alle arrangementer. Nu vises knappen Opret arrangement og alle Aktuelle arrangementer og aktiviteter. Ændret den. juni 09 Ældre Sagens hjemmesidesystem:..

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Modelbase findes under Maskinhandel Opsætning Modelbase.

Modelbase findes under Maskinhandel Opsætning Modelbase. Modelbase Modelbase findes under Maskinhandel Opsætning Modelbase. En modelbase, f.eks. Agrimach, kan anvendes ved oprettelse af maskiner: I stedet for at indmelde alle oplysninger manuelt, er der mulighed

Læs mere

Vejledning til brug af MiljøGIS ved ansøgning om privat skovtilskud.

Vejledning til brug af MiljøGIS ved ansøgning om privat skovtilskud. NOTAT Tilskud J.nr. NST-3379-00005 Ref. JOSEI/TRDIP Den 14. april 2016 Vejledning til brug af MiljøGIS ved ansøgning om privat skovtilskud. Denne vejledning beskriver, hvordan der kan tegnes kort til brug

Læs mere

Daglig brug af Jit-klient

Daglig brug af Jit-klient Daglig brug af Jit-klient Indholdsfortegnelse Opret person...3 Alternativ oprettelse...3 Søgning af personer...4 Send besked...5 Vælg besked...6 Opret mappe...6 Opret skabelon...6 Slet mapper og skabeloner...6

Læs mere

Opret og godkend betalinger i mapper

Opret og godkend betalinger i mapper Kort beskrivelse Opret betaling i mappe Formålet med dette dokument er at beskrive, hvordan du opretter og godkender betalinger i mapper - inklusive: Opret mappe Gem én eller flere betalinger i mapper

Læs mere

Udvalgte nye elementer i Navision 5.2.01. DDI en

Udvalgte nye elementer i Navision 5.2.01. DDI en Version 1 10. juni 2011 Udvalgte nye elementer i Navision 5.2.01 DDI en Oplæg juni 2011 til Kulturministeriet Bestillingsoversigt i DDI en - Bestillingsoversigten åbnes via Indrapportering til ØSC \Bestillingsoversigt,

Læs mere

Nyt Finansieringsmodul i Autocore Salg

Nyt Finansieringsmodul i Autocore Salg Nyt Finansieringsmodul i Autocore Salg Tirsdag den 4. december / Torsdag den 6. december 2018 AutoCore Salg opdateres med nyt Finansieringsmodul til håndtering af Leasing- og Købekontrakter: - Beregning

Læs mere