ÅRSBERETNING 2018 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÅRSBERETNING 2018 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN"

Transkript

1 ÅRSBERETNING 208 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN FORENINGEN SOFARÆKKENS VIRKSOMHED... ORGANISATION... 2 ARBEJDSGRUPPERNE... 3 ÅRSBERETNING VEDR. BIOGRAFDRIFTEN... 5 FORESTILLINGER OG BILLETSALG... 5 SALG AF RABATKORT OG GAVEKORT... 5 BILLETPRISER, PAKKETILBUD, LEJE AF BIOGRAF... 6 FORSALG AF BILLETTER... 6 DANMARKSPREMIERER... 6 SÆRLIGE FILMARRANGEMENTER... 7 PERSONALEFORENINGER... 7 SÆRLIGE ARRANGEMENTER I TILKNYTTEDE FORENINGER... 9 GLOSTRUP FILMKLUB FOR BØRN OG UNGE... 9 FILMKLUBBEN BOGARTBIO... 9 FORENINGEN GLOSTRUP KULTURHUS... 0 BILAG... A: SALGSSTATISTIK... B: PRISER OG GEBYRER... 2 Foreningen Sofarækkens virksomhed Siden 2000 har biografforeningen Sofarækken drevet Glostrup Bio. I 2008 ændrede Sofarækken status, så den siden har været en selvejende forening, som modtager et økonomisk driftstilskud fra Glostrup Kommune og har ansvaret for driften og for ansættelse af biograflederen. Sofarækkens medlemstal var ved årets slutning 605 mod 580 året før. Af medlemmerne er ca. 90 pt. aktive i den daglige drift. Glostrup Bio og Sofarækken er medlem af: Glostrup Foreningsunion Foreningen af Mindre og Mellemstore Biografer (FMMB) Danske Biografer Foreningerne herunder arbejder tæt sammen med såvel Glostrup Bio som Sofarækken: Glostrup Filmklub for Børn og Unge (stiftet 2004) Filmklubben BogartBio (stiftet 204) Foreningen Glostrup Kulturhus (stiftet 206)

2 Sofarækken Side 2 Organisation Bestyrelse Sofarækkens bestyrelse har det overordnede økonomiske ansvar og udfærdiger budget samt regnskab for driften af biografen. Foreningen ledes af en valgt bestyrelse på 5 medlemmer, der ud over de generalforsamlingsvalgte 3 medlemmer (herunder formanden) tæller to repræsentanter, der udpeges af kommunalbestyrelsen i Glostrup Kommune. Der er møde i bestyrelsen hver anden måned, og biograflederen er sekretær. Ledelse Biografens ledelse består af 6 personer: foreningens formand, formand for Cafégruppen, formand for Operatørgruppen, formand for Udvikling & Koordinering, formand for Økonomigruppen samt biograflederen, der er sekretær. Der afholdes møder hver 4. dag, hvor der rapporteres om driften, projekter, ad hoc udvalg, økonomiske nøgletal, visioner og status på årsplan. Biografleder Biograflederen varetager den daglige administration, filmbooking, programlægning, annoncering, indkøb og er rengøringsansvarlig. Derudover deltager biograflederen i forskellige aktiviteter i biografbranchen. Biograflederen har i 208 deltaget i filmtræf i Aarhus, Atlas og Svendborg. Desuden deltager biograflederen i planlægningen af det kommende Med Skolen i Biografen-repertoire, samt i netværket af de københavnske omegnsbiografer. Udvikling & Koordinering Udvikling & Koordinering er det forum, hvor foreningens og biografens visioner og overordnede planer udvikles og fremlægges. Dette gælder aktiviteter, forslag, planer eller problemer, der vedrører flere grupper. Gruppen fungerer derved som arbejdsgruppernes og filmklubbernes talerør. Udvikling og Koordinering kan indstille sager til behandling i ledelsen. Udvalget består af en formand, Sofarækkens formand, samt alle gruppeformænd. Udvikling & Koordinering har holdt møde hver anden måned, men vil fremover mødes hvert kvartal. Biograflederen fungerer som sekretær. Formand er Claus Lehmann Munch.

3 Sofarækken Side 3 Arbejdsgrupperne Arbejdsgrupperne består af frivillige, der varetager mange opgaver i forbindelse med den daglige drift. Det vil sige afvikling af de daglige forestillinger i billet- og cafésalg samt visning af film og assistance ved andre begivenheder i salen (lyd/lys). Andre grupper tager sig af særlige arrangementer, vedligeholdelse, medlemsadministration, it og telefoni, uddeling af medlemsblade, formidling samt fastlæggelse af principper for repertoirevalg. Der er nedsat 0 arbejdsgrupper. Cafégruppen Gruppens hovedopgave er at sælge billetter samt slik, popcorn og øl/vand. Desuden sørger gruppen for lettere rengøring i både sal og foyerer samt for opfyldning og egenkontrol vedrørende varer. Gruppen er i høj grad medvirkende til, at biografen opleves som et hyggeligt sted at komme. Formand: Sarah Skov-Frederiksen. Antal medlemmer ultimo året: 44 (207: 38). Ud over gruppens normale arbejdsopgaver, er der i årets løb drøftet ønsker og muligheder ift. Ny foyer. Operatørgruppen Gruppens hovedopgave er at forberede og vise film, samt at varetage billetkontrol ved indgangen. Desuden skal medlemmerne kunne håndtere Blu Ray/dvd, præsentationer via pc, samt lyd og lys i forbindelse med koncerter og anden optræden i såvel biografens regi som i foreningerne, herunder i Glostrup Kulturhus. Formand: Flemming Ravn. Antal medlemmer ultimo året: 7. Af de 7 er 2 for tiden ikke beskæftiget med de daglige filmforevisninger på grund af andre opgaver i foreningen. Servicegruppen Gruppen varetager mangfoldige mindre vedligeholdelses- og fornyelsesopgaver af indvendige bygningsdele og installationer. Derved spares foreningen for mange håndværkerregninger. Ved større projekter med eksterne håndværkere assisterer Servicegruppen efter behov. Desuden hjælper gruppen til ved arrangementer i huset. Formand: Per Gundersen. Antal medlemmer ultimo året: 5. Gruppen har været involveret i at afdække muligheder og priskalkulation angående nye toiletter og ombygning af øvre foyer. Desuden er der udarbejdet tilstandsrapport vedrørende salens stole. Hertil kommer en række vedligeholdelsesopgaver. Arrangementsgruppen Gruppens opgave er at skabe festlige rammer omkring særlige begivenheder i biografen, f.eks. Glostrup Kulturnat og premiere/forpremiere på programsatte film, hvor der er særlig udsmykning, forplejning eller gæster udefra. Der arrangeres fri film for medlemmer og fester for de aktive. Formand: Sarah Skov-Frederiksen. Antal medlemmer ultimo året: 7. Gruppen har været med til at arrangere fri film for medlemmer. Desuden har der været tale om en særlig udsmykning omkring filmene Peter Kanin, Jurassic World: Fallen Kingdom og Journal 64. Desuden arrangerede gruppen, i tæt samarbejde med de øvrige foreninger i huset, Glostrup Kulturnat. For de aktive har der været en julefest og en sommerfest.

4 Sofarækken Side 4 Formidlingsgruppen Gruppens opgave er at formidle information og reklame til medlemmer, aktive og offentligheden om biografens repertoire og arrangementer i huset. Hertil benyttes bl.a. hjemmeside, månedsprogrammer, informationsskærm i caféen, ugentligt nyhedsbrev, sociale medier, medlemsblad, artikler til presse og tidsskrifter, operaprogrammer, brochurer, plakater samt dækning af begivenheder i huset med tekst og foto. Formand: Flemming Brandt. Antal medlemmer ultimo året: 8. Bladuddelergruppen Gruppens opgave er at pakke og uddele medlemsbladet, der udkommer fire gange årligt, til foreningen medlemmer. Der spares en mindre formue i porto på denne måde. Formand: Henning Richard Jensen. Antal medlemmer ultimo året: 2. Medlemsadministration Gruppen, der kun består af ét medlem, varetager administration vedrørende foreningens medlemmer. Dette gælder f.eks. registrering og ajourføring, opkrævning af kontingent, samt opfølgning herpå. Desuden håndteres medlemskort. Formand: Flemming Petersen. Antal medlemmer ultimo året:. IT gruppen Gruppens hovedopgave er et bevare overblikket over biografens it og telefoni samt at lægge strategi for udviklingen fremover. Medlemmerne vedligeholder løbende it-installationer i caféen og til brug ved administrationen. Et særligt område er den komplicerede teknik, der benyttes ved fremvisning af film samt ved koncerter og andre arrangementer. Gruppen administrerer desuden domæner, mailkonti, samt varetager løbende support af it- og telefon. Formand: Claus Lehmann Munch. Antal medlemmer ultimo året: 3. Økonomigruppen Gruppen varetager overvågning og rådgivning i forbindelse med Sofarækkens økonomi og udgør derved en støttefunktion for ledelse og bestyrelse. Formand: Flemming Brandt. Desuden består gruppen af Sofarækkens formand. Repertoire-principgruppen Gruppen, der blev etableret i 207, har til opgave at udarbejde forslag til principper for repertoirevalget. Hvert halve år foretager gruppen en vurdering af repertoirevalget på baggrund af principper og statistik. Desuden foretages der sammenligninger med andre biografer med hensyn til repertoire og billetsalg. Gruppen, der som udgangspunkt mødes fire gange årligt, kan fremkomme med indstillinger til drøftelse i Udvikling og Koordinering og ledelse. Gruppen rådgiver biografleder efter ønske/behov. Formand: Kim Erik Rømer. Antal medlemmer ultimo året: 4.

5 Sofarækken Side 5 Årsberetning vedr. biografdriften 208 har været præget af stabil drift. Som det fremgår af statistikkerne i det følgende, er billetsalget steget en del i 208 dette gør sig gældende for hele landet. Forestillinger og billetsalg Der er i 208 afviklet 7 forestillinger og solgt billetter. Dette er en stigning i forhold til sidste års Solgte Billetindtægt Antal Publikum gennemsnit billetter forestillinger Salg af rabatkort og gavekort Man kan købe gavekort og rabatkort i biografens billetsalg, og der kan også foretages salg af gavekort via biografens hjemmeside. Rabatkortet består af 0 billetter og koster 600 kr. og gælder til alle forestillinger med en billetpris på op til 70 kr. Ved billetpriser derover opkræves der ekstra betaling i billetsalget. Solgt i biografen Solgte rabatkort Solgte gavekort Indtægt á 600 kr á 600 kr á 600 kr á 600 kr á 600 kr Ved køb via hjemmesiden kan man fra 205 vælge Gavebuddets gavekort. Dette salg er indeholdt i salgstallet for 208 herunder. Solgt via Antal Indtægt hjemmeside

6 Sofarækken Side 6 Billetpriser, pakketilbud, leje af biograf Se alle priser og gebyrer i bilag B. Forsalg af billetter Mange benytter sig af til at foretage reservationer og køb. Internet køb Antal billetter Beløb kr. Internet reservation Antal reserverede billetter Danmarkspremierer Glostrup Bio kunne i 208 tilbyde sit publikum danmarkspremierer på 39 titler, inklusive 6 enkelte premierevisninger af DOXBIO. Måned Film Antal visninger Solgte billetter Gennemsnit pr. visning Brutto indtægt (kr.) Januar Three Billboards Outside Ebbing Missouri Darkest Hour Februar Coco Fifty Shades Fri Molly s Game DOX: I fars hænder Marts Så længe jeg lever Peter Kanin April DOX: Silvana The Post Avengers Maj DOX: Hjerter Dame The Journey Charmøren Breathe Juni DOX: Fædre og sønner Jurassic World: Fallen Kingdom Den skyldige Far til fire i solen Juli Mamma Mia! Here we go again August MI6: Fall Out Dommerens valg De Utrolige 2 Lykke-Per September Oktober DOX: The Raft Ditte & Louise The Wife DOX: Feministen Journal 64 Vildheks Bad times at the El Royale

7 Sofarækken Side 7 Måned Film Antal visninger November Bohemian Rhapsody 2 Den tid på året 6 I Krig & Kærlighed 8 December A Star is born Mary Poppins vender tilbage Ternet Ninja Happy Ending Særlige filmarrangementer DOXBIO Solgte billetter Gennemsnit pr. visning Brutto indtægt (kr.) Glostrup Bio tilmeldte sig i 200 den landsdækkende event, der en onsdag i hver anden måned simultant viser en dokumentarfilm én gang. Glostrup Bio viste i 208 dokumentarfilmene I Fars Hænder, Silvana, Hjerter Dame, Fædre & Sønner, The Raft og Feministen. Der kom i alt 44 publikummer til disse visninger. OPERA BIO Vi har i 208 vist operatransmissioner fra The Metropolitan Opera i New York. Operaerne vises i HD-kvalitet på søndage kl. 3.00, prisen er 95 kr. inkl. en forfriskning i pausen samt program til forestillingen. Der har i alt været 496 operaentusiaster til de 0 visninger. Personaleforeninger År Besøg i alt Billetter i alt Glostrup Bio har jævnligt besøg af de personaleforeninger, der har tilmeldt sig ordningen, hvor de kommer i biografen til en programsat film. Pakken indeholder en biografbillet, et lille bæger popcorn, en øl/vand og en pose slik. Dette er forberedt i forvejen, så der er basis for en god, kollegial oplevelse, uden at man skal vente i køen. I 208 har følgende firmaers personaleforeninger taget mod tilbuddet (besøg/antal): KAB (4/655), 3M (3/92), BO-VEST (/5), TEKNIQ (/), HCS (/35), SNAFII (/), By- og Havn (2/4), Bauhaus (/4). Det kan ikke udelukkes, at der ved et målrettet tiltag kan skabes vækst på dette område.

8 Sofarækken Side 8 Særlige arrangementer i 208 Februar I midten af februar gik toiletprojektet i gang med udgravning af den gamle vaskekælder. Mandag den 26. februar havde GFU arrangeret et gratis foredrag med Tommy Krappe under overskriften Tænd ildsjælen og gør en forskel et foredrag der sætter fut i folk. Tirsdag den 27. februar var der forpremiere på Så længe jeg lever med oplæg, sange og anekdoter af James Rasmussen der spilledes ammen med John Mogensen i Four Jacks. Marts Søndag den. marts blev den årlige generalforsamling i Sofarækken afviklet. Efterfølgende vistes filmen The Square med danske Claes Bang. Filmen vandt et hav af priser i 207, bl.a. Den Gyldne Palme, Den Europæiske filmpris for bedste film, Den Europæiske filmpris for bedste mandlige skuespiller (Claes Bang). April Tirsdag den 24. april var der børnekoncerter kl og 0.30 arrangeret af Glostrup Musikskole. Koncerterne var for lærere og børn i 0-3. klasse. Juni Torsdag den 4. juni var der aflevering af de nye toiletter og der var officiel indvielse af toiletterne den 27. juni med bobler. September Onsdag den 2. september havde Senior Rådet et arrangement om tricktyveri i salen. Tirsdag den 25. september havde Arbejdernes Landsbank købt hele salen til en forpremiere på Journal 64. Oktober Torsdag den 4. oktober havde Ældresagens Besøgsvenner et arrangement hvor de så Book Club. Samme aften Havde Glostrup Kommune arrangeret biograftur for de ansatte til Journal 64. Tirsdag en 9. havde vi et arrangement i samarbejde med Glostrup Bibliotek. Filmen om Michael Strunge, Væbnet med ord og vinger blev vist. Aftenen blev indledt af filmens instruktør Torben Skjødt Jensen, der efterfølgende svarede på spørgsmål fra salen. Fredag-lørdag den oktober var der Glostrup Kulturnat. Den 26. startede med Glostrup Byorkester der blæste kulturnatten i gang i biografen, senere blev filmen Grease vist. Den 27. var der gang i biografen hele dagen med Steen og Hyggenotterne, Røde Kors-show, Gøglershow. Om aftenen var der koncert med Ray Weaver, Rockhoppers og TheRystposen. Onsdag den 3. oktober var der gallapremiere og fri film for medlemmer på I Krig & Kærlighed, hvor hele de to hovedrolleindehavere, Rosalinde Mynster og Sebastian Jessen samt instruktøren Kasper Thorsting og producenten Ronnie Fridthjof var mødt op. November Torsdag den 8. november var Glostrup Kunstforening, Paletten og Albertslund Kunstforening i biografen for at se Loving Vincent.

9 Sofarækken Side 9 Lørdag den 0. november kom der glade gymnastikbørn, der deltog i en Gymcamp arrangeret af IF32. De skulle have en pause og fik en biograftur til Jakob og Peter Plys. Mandag den 2. november kom vinder-institutionen fra Børnekulturfestivallen for at se Jakob og Peter Plys. Tilknyttede foreninger Glostrup Filmklub for Børn og Unge Formålet med Glostrup Filmklub for Børn og Unge, der er stiftet i 2004, er at samle medlemmer til forevisning af film, der er særligt egnede for børn og unge og dermed være med til at skabe kendskab til film og de forskellige historier, der kan fortælles. Filmklubben viser film for børn i alderen 3-6 år, der er opdelt i hold efter alder. Filmklubben kan supplere filmforevisningerne med andre arrangementer og aktiviteter inden for det relevante område. En hovedopgave er at planlægge repertoiret, og at udarbejde programmet. Inspiration til dette sker ved, at medlemmerne ser nye børne- og ungdomsfilm og deltager i filmtræf og møder i foreningen DABUF. Foreningens aktive uddeler programmer til institutioner og skoler og stiller op i boder, f.eks. i Glostrup Shoppingcenter. Endvidere deltager medlemmerne ofte i arrangementer i Glostrup Bio, der er arrangeret i regi af Sofarækken eller Glostrup Kulturhus særligt med hensyn til børneaktiviteter. Christina Lehmann Munch er formand. Bestyrelsen består af 5 medlemmer, og der er tilknyttet yderligere 8 aktive. Desuden har klubben kontakt med 3 drenge, der assisterer. Antal medlemmer: 692. Filmklubben BogartBio Foreningens, der blev stiftet i 204, har sæson fra oktober til april. Formålet er for et beskedent årligt kontingent at vise seks gode film for medlemmerne. Hertil kommer en ekstra film i forbindelse med generalforsamlingen. Filmene vises altid søndage kl. 3. En søndag eftermiddag i BogartBio er altid en hyggelig oplevelse, hvor der kan købes slik og øl/vand. Biografen er åben fra kl. 2, hvor der er gratis kaffe/te og kage til alle. Søren Enemark er formand. Bestyrelsen består af 5 medlemmer. Foreningen samarbejder med Sofarækken med hensyn til brug af salen, men er i øvrigt økonomisk uafhængig. Antal medlemmer ved sæsonens start: XX. Generalforsamlingen i 209 afholdes 28. april. Alle er velkomne. Efter mødet vises en film med bl.a. Humphrey Bogart. I forbindelse med generalforsamlingen vil det blive afsløret, hvilke film, medlemmerne kan glæde sig til i sæson , der starter i oktober.

10 Sofarækken Side 0 Foreningen Glostrup Kulturhus Foreningen, der blev stiftet i 206, udspringer fra Sofarækken, som fortsat er den væsentligste samarbejdspartner. Foreningen har overtaget en del af de arrangementer i biografen, der tidligere er blevet afviklet i Sofarækkens regi: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og MSIB (skolebio). Glostrup Kulturhus modtager støtte fra Glostrup Kommune og fra Sofarækken i form af en begrænset underskudsgaranti. Det skal også nævnes, at Sofarækkens aktive i vid udstrækning også er medlemmer af og arbejder som frivillige i Glostrup Kulturhus. Det er som udgangspunkt primært biografsalen, der er base for Kulturhusets arrangementer, men efterhånden vil aktiviteterne brede sig ud til andre dele af kommunen. I 208 var der således arrangeret en koncert i samarbejde med Glostrup Sogn i Østervangkirken. Desuden er der et samarbejde med arrangørerne af Glostrup Festival, der finder sted til august. Andre samarbejdsinitiativer er under udvikling. Ud over koncerterne deltager kulturhuset sammen med Sofarækken i fælles arrangementer så som Glostrup Kulturnat og lignende festlige begivenheder. Flemming Brandt er formand. Bestyrelsen består af 3 medlemmer, der efter generalforsamlingen 27. februar 208 er udvidet til 4 medlemmer. Hertil kommer revisor og suppleanter. Antal medlemmer: 8. Der har været 2 koncerter i sæson 207-8, heraf i Østervangkirken i Glostrup. Et tilsvarende antal koncerter er planlagt til den kommende sæson

11 Sofarækken Side BILAG A: Salgsstatistik 208 Antal forestillinger Billetindtægt brutto Billetindtægt netto Kiosk brutto Kiosk netto Rabat- og gavekort Internet salg Leje af sal Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December I alt Ovenstående tal er eksklusiv BabyBio, SeniorBio samt Med Skolen I Biografen.

12 Sofarækken Side 2 B: Priser og gebyrer Billetter Normal forestilling 70,00 Normal forestilling 3D 85,00 Danmarkspremiere + Forlænget spilletid 80,00 Danmarkspremiere + Forlænget spilletid 3D 95,00 Børnefilm 60,00 Børnefilm 3D 70,00 Biografklub Danmark film / Danmarkspremiere 70,00 / 80,00 Biografklub Danmark film / Danmarkspremiere 3D 85,00 / 95,00 Baby Bio og Senior Bio 0,00 mindre end den pågældende aftenforestilling I visse tilfælde vil der fra filmudlejerens side være krav om en minimums billetpris. Dette krav skal overholdes, og derfor vil priserne i nogle tilfælde afvige fra ovennævnte. Rabatter 0-turs kort 600,00 Ved køb af minimum 0 billetter Rabat 5 % Ved køb af minimum 20 billetter Rabat 20 % Skoler og institutioner, minimum 0 billetter ved brug af EAN Rabat 20 % Lukkede forestillinger Forestilling, der ikke annonceres offentligt af en programsat film indenfor den almindelige åbningstid Forestilling, der ikke annonceres offentligt, af en programsat film udenfor den almindelige åbningstid Forestilling, der ikke annonceres offentligt, af en specielt hjemtaget film, indenfor den almindelige åbningstid Forestilling, der ikke annonceres offentligt, af en specielt hjemtaget film, udenfor den almindelige åbningstid Kommunale skole/- institutionsforestillinger af en programsat film Kommunale skole/- institutionsforestillinger af en specielt hjemtaget film Gebyrer Billetkøb via hjemmesiden Billetbestilling via hjemmesiden Billetbestilling via telefon Gavekort købt via hjemmesiden Gavekort købt i caféen Der købes alle salens stole. Der betales for tre timers leje af sal plus køb af billetter til antal deltagere. Der købes alle salens stole plus filmleje. Der betales for tre timers leje af sal plus køb af billetter til antal deltagere og filmleje. Den aktuelle pris fratrækkes 20 % Pris aftales 5,00 pr. køb 5,00 pr. bestilling 5,00 pr. bestilling 5,00 pr. kort 5,00 pr. kort Pakketilbud Personaleforening *) 90,00 pr. person Personaleforening 3D *) 00,00 pr. person Billetpakke Kontakt biografleder *) Hvis der er tale om Danmarkspremiere eller forlænget spilletid vil personaleforeningstilbuddet blive tillagt 0 kroner. Leje af biografsalen / Tekniker bistand Hel dag frem til kl ,00 Timebasis frem til kl ,00 Tekniker bistand - Halv dag (4 timer) 300,00 Tekniker bistand Hel dag (8 timer) 500,00 Lokalreklamer Kontakt biografleder for tilbud.

ÅRSBERETNING 2017 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

ÅRSBERETNING 2017 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN ÅRSBERETNING 2017 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN FORENINGEN SOFARÆKKENS VIRKSOMHED... 1 ORGANISATION... 2 ARBEJDSGRUPPERNE... 3 ÅRSBERETNING VEDR. BIOGRAFDRIFTEN... 5 FORESTILLINGER OG BILLETSALG... 5 SALG

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken Søndag den 12. marts Dagsorden. 1.

GENERALFORSAMLING. Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken Søndag den 12. marts Dagsorden. 1. GENERALFORSAMLING Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken Søndag den 12. marts 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om foreningens virksomhed 4.

Læs mere

ÅRSBERETNING 2016 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, februar 2017

ÅRSBERETNING 2016 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, februar 2017 Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2016 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, februar 2017 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45 43

Læs mere

Generalforsamling 27. februar 2019

Generalforsamling 27. februar 2019 Generalforsamling 27. februar 2019 Foreningens virksomhed 2018 Ved generalforsamlingen i februar blev bestyrelsen suppleret med et medlem. Desuden blev suppleanter valgt som suppleanter for alle bestyrelsens

Læs mere

ÅRSBERETNING 2015 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, februar 2016

ÅRSBERETNING 2015 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, februar 2016 Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2015 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, februar 20 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45 43 96

Læs mere

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 11. marts 2007

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 11. marts 2007 Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 11. marts 2007 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om foreningens virksomhed 4. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

GLOSTRUP BIO Bryggergårdsvej 2 Arne Christensen, formand for foreningen Sofarækken Lotte Warming,

GLOSTRUP BIO Bryggergårdsvej 2   Arne Christensen, formand for foreningen Sofarækken Lotte Warming, GLOSTRUP BIO Bryggergårdsvej 2 www.glostrupbio.dk Arne Christensen, formand for foreningen Sofarækken formand@glostrupbio.dk 4061 7180 Lotte Warming, biografleder glostrupbio@glostrupbio.dk 4396 0806 /

Læs mere

FORENINGENS VIRKSOMHED... 1

FORENINGENS VIRKSOMHED... 1 Året 2017 0 Indhold FORENINGENS VIRKSOMHED... 1 2017... 1 ARRANGEMENTER... 2 BabyBio:... 3 SeniorBio:... 3 Med Skolen I Biografen (MSIB)... 3 FORMIDLING... 3 2018... 4 Samarbejde med Glostrup sogn... 4

Læs mere

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 30. marts 2008

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 30. marts 2008 Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 30. marts 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om foreningens virksomhed 4. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 10. marts 2013 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den trettende i rækken og vi ser frem til mange flere. Arne Christensen

Læs mere

ÅRSBERETNING 2014 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 25. februar 2015

ÅRSBERETNING 2014 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 25. februar 2015 Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2014 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, 25. februar 2015 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 16. marts 2014

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 16. marts 2014 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 16. marts 2014 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den fjortende i rækken og vi ser frem til mange flere. Arne Christensen

Læs mere

ÅRSBERETNING 2013 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 25. februar 2014

ÅRSBERETNING 2013 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 25. februar 2014 Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2013 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, 25. februar 2014 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 14. marts 2010 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Det er jo en særlig begivenhed i dag, idet vi fejrer 10 års jubilæum

Læs mere

ÅRSBERETNING 2011 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

ÅRSBERETNING 2011 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2011 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, den 2. marts 2012 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

ÅRSBERETNING 2012 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 20. februar 2013

ÅRSBERETNING 2012 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 20. februar 2013 Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2012 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, 20. februar 2013 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

ÅRSBERETNING 2010 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

ÅRSBERETNING 2010 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2010 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, den 2. marts 2011 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 11. marts 2012

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 11. marts 2012 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 11. marts 2012 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den tolvte i rækken og vi ser frem til mange flere. Henning Richard

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

ÅRSBERETNING 2009 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

ÅRSBERETNING 2009 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2009 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, den 2. marts 2010 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

Glostrup Bio. Sofarækkens bestyrelse har det overordnede økonomiske ansvar, og udfærdiger budget samt regnskab for driften af biografen.

Glostrup Bio. Sofarækkens bestyrelse har det overordnede økonomiske ansvar, og udfærdiger budget samt regnskab for driften af biografen. Glostrup Bio Glostrup Bio er i 7½ år blevet drevet i et samarbejde mellem Glostrup Kommune og Biografforeningen Sofarækken. Den 1. juni 2008 overgik ansvaret for driften af Glostrup Bio alene til Sofarækken.

Læs mere

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Vedtægter Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Som vedtaget den 13/3-2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Biografforeningen Sofarækken. Stk. 2: Biografforeningen Sofarækken har hjemsted

Læs mere

Langelands Biografforening - beretning for 2018

Langelands Biografforening - beretning for 2018 Langelands Biografforening - beretning for 2018 Indledning (Velsmurt maskineri) Med over 100 medarbejdere i Bio Langeland er det vigtigt med et velsmurt maskineri, så alt fungerer i det daglige. Olien

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

KULTURKALENDER DEcEmbER 2014 søndag DEN 7. DEcEmbER KL. 13.30-17.00

KULTURKALENDER DEcEmbER 2014 søndag DEN 7. DEcEmbER KL. 13.30-17.00 KULTURKALENDER DECEMBER 2014 Det sker i Brøndby søndag den 7. december kl. 13.30-17.00 Stor Julematiné i Kilden Kulturkalender DECEMBER 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER DECEMBER 2014 Udstillinger:

Læs mere

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014 DET ORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN REP Gør en forskel! Dagsorden 1 Valg af mødedirigent 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 13. marts 2016

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 13. marts 2016 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 13. marts 2016 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den sekstende i rækken og vi ser frem til mange flere. Arne Christensen

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER MAJ 2015 Det sker i Brøndby Lørdag den 30. maj kl. 20.30 The Rocking Ghosts Kulturhuset Brønden Kulturkalender MAJ 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER MAJ 2015 Udstillinger: Tirsdag den

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset mandag d. 25. marts 2019

Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset mandag d. 25. marts 2019 Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset mandag d. 25. marts 2019 Tove Severinsen bød velkommen og foreslog Ole Drøgemüller som dirigent og Mogens Kjærskov som referent, hvilket

Læs mere

Formandens beretning 2019 Støtteforeningen for Toftlund Biograf Afholdt mandag den 4. februar 2019.

Formandens beretning 2019 Støtteforeningen for Toftlund Biograf Afholdt mandag den 4. februar 2019. Formandens beretning 2019 Støtteforeningen for Toftlund Biograf Afholdt mandag den 4. februar 2019. Formanden bød velkommen til de 26 fremmødte medlemmer. Først punkt på dagsordenen var valg af dirigent

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kåre, Parbæk Fremmødt: Kathrine Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus har sendt

Læs mere

Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner.

Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner. Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner. Svendborg d. 6. januar 2009 Hermed ansøges om tilskud til Den 11. Internationale Klovnefestival i Svendborg - og Faaborg-Midtfyn,

Læs mere

BESTYRELSENS ÅRSBERETNING for 2018 ved GENERALFORSAMLINGEN d. 14. marts 2019.

BESTYRELSENS ÅRSBERETNING for 2018 ved GENERALFORSAMLINGEN d. 14. marts 2019. Rosensgade 10, 8300 Odder www.biffen-odder.dk Tlf.: 8654 0077 E-mail: post@biffen-odder.dk BIOGRAFFORENINGEN FOTORAMA i Odder, f.m.b.a. BESTYRELSENS ÅRSBERETNING for 2018 ved GENERALFORSAMLINGEN d. 14.

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Støtteforeningen for Tisvilde Bio. Årsrapport 2010

Støtteforeningen for Tisvilde Bio. Årsrapport 2010 Hovedgaden 38 3220 Tisvildeleje CVR nr. 16 23 08 71 Årsrapport 2010 Den 28. maj 2011, dirigent Dennis Duelund INDHOLDSFORTEGNELSE Regnskabspåtegning 1 Side Revisorerklæring 2 Resultatopgørelse 3 Noter

Læs mere

Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE

Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE Hvad er Teatercentrum? Et kompetencecenter under Kulturministeriet

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Vejledning for biografpassere

Vejledning for biografpassere Vejledning for biografpassere Biografpasser i Vig Bio Som biografpasser har du en vigtig funktion, fordi du er med til at sælge vores produkt, nemlig FILM. Du er med til at sørge for, at en biografforestilling

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro.

Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro. Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro. Mødt: Lars Otte Koefoed, Kasper Knudsen, Anne Gitte Bang

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 24. oktober 2016 kl i mødelokale 2, Haslev Bibliotek.

Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 24. oktober 2016 kl i mødelokale 2, Haslev Bibliotek. Til Bogarts medlemmer Haslev 15. november 2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 24. oktober 2016 kl. 19.00 i mødelokale 2, Haslev Bibliotek. Dagsorden ifølge vedtægterne, der kan ses på

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Kilden, Nygårds plads 31.

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Kilden, Nygårds plads 31. KULTURKALENDER AUGUST 2015 Det sker i Brøndby Udstilling: Sten Elving Mandag den 3. aug. til lørdag den 29. aug. Kulturhuset Kilden, Nygårds plads 31. Kulturkalender August 2015 Det sker i Brønd KULTURKALENDER

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Nyhedsbrev Januar 2017 Aktivitetskalender 1. kvartal 2017 Torsdagscafé

Læs mere

En måned med mange aktiviteter!

En måned med mange aktiviteter! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: En måned med mange aktiviteter! Marts 2005 5. årgang nummer 3 Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38 79 01 40 Lærervær.:38 79 71 40 Indhold: * Skolekalender

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS PÅ SMUKFEST 2015 ANDEN UDSENDING CROWD SAFETY SØGER 5 MEDHJÆLPERE TIL AT SKABE TRYGHED HVAD: Opgaven består i at være en del af det gående crowd safety. Vi skaber tryghed og sikkerhed

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Årsberetning for Idrætsteamet 2012-2013

Årsberetning for Idrætsteamet 2012-2013 Årsberetning for Idrætsteamet 2012-2013 Evaluering af mål for 2012 Mål A og B At fastholde og udbygge indsatsen overfor de frivillige tilknyttet IF Limone, således at der sker en fortsat rekruttering samt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 FREDERIKSSUND GOLFKLUB Forslag Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 Deltagere: Leif Tullberg, John Gothjelpsen, Henrik Helt, Mette Overby, Andy McCourt, Flemming Gottschalck.

Læs mere

Årsberetning 2017 Generalforsamling søndag den 18. marts

Årsberetning 2017 Generalforsamling søndag den 18. marts Årsberetning 2017 Generalforsamling søndag den 18. marts 2018 1 For præcis et år siden afholdt vi vores seneste generalforsamling og samme lørdag havde vi om aftenen et arrangement, hvor vi viste Trainspotting

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling

Referat fra ordinær generalforsamling Referat fra ordinær generalforsamling I Korsør Bio's Venner Lørdag den 21. april 2018 kl. 9.00 Dagsorden for Korsør Bio's Venner 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Forelæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads *Husk der dagligt er mulighed for kreative værksteder, Januar 2016 Hele Januar Projekt i kaningården Der bygges spring i fællesskab med træværkstedet

Læs mere

Analyse af de brugerstyrede centre

Analyse af de brugerstyrede centre RAPPORT Analyse af de brugerstyrede centre August 2015 Foto: 2/11 Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Metode... 4 Sammenfatning... 5 Samlet dataindsamling.. 8 3/11 Indledning På Velfærdsudvalgsmødet den

Læs mere

Årsberetning 2011. Venlig hilsen. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28

Årsberetning 2011. Venlig hilsen. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28 Årsberetning 2011. Efter generalforsamlingen forsatte vi i bestyrelsen vores arbejde, hvor vi måtte fordele de opgaver, som Ingelise og Pia havde før. Maj/juni: Vores sommerstykke Jorden rundt på 80 dage

Læs mere

Generalforsamling Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro, lørdag den 30. maj 2015

Generalforsamling Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro, lørdag den 30. maj 2015 Referat Generalforsamling 2015 - Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro, lørdag den 30. maj 2015 1. Valg af dirigent og referent. Claus Arup blev valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Statusrapport for biograffunktionen

Statusrapport for biograffunktionen Statusrapport for biograffunktionen 30. marts 2017 30. marts 2020 År 2 (30. marts 2018 30. marts 2019) Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Vision 3. Formål og baggrund 4. Lovgrundlag 5. Status for år

Læs mere

Der er ikke et lovmæssigt grundlag, der forpligter Roskilde Kommune til at yde tilskud til kulturelle foreninger. Kriterier:

Der er ikke et lovmæssigt grundlag, der forpligter Roskilde Kommune til at yde tilskud til kulturelle foreninger. Kriterier: Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Roskilde Teater 1. oktober 2015 Mellem Roskilde

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Nyhedsbrev Januar 2019 Aktivitetskalender 1. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland,

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 11. august 2016 Kære klubledere En ny bridgesæson nærmer sig, og sædvanen tro vil distriktsbestyrelsen gerne indvi jer i, hvad vi har oplevet siden generalforsamlingen og hvad vi har af planer

Læs mere

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 Deltagere: Malene Nielsen, Nadja Jensen, Anne Fritzner, Jakob Agergaard, Michael Lindberg, Nikolaj Clausen, Kasper Brix og Jakob Færch Afbud: Charlotte Olsen 1.

Læs mere

For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Klik ind på

For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Klik ind på SENIORKLUBBERNE i Høje Gladsaxe Høje Gladsaxe Torv 2G www.seniorklubbernehg.dk For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn Klik ind på www.seniorklubbernehg.dk

Læs mere

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med. HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.. HUSK: Præmiewhisten starter i Borups klubhus onsdag den 21. september. Vi spiller igen præmiewhist

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

fredag den 15. november 2019, kl. 9.00

fredag den 15. november 2019, kl. 9.00 Vejbygningssektionen Til repræsentanter for Vejbygningssektionens medlemsvirksomheder 8. oktober 2019 J-nr.: 75804 / 2687074 Invitation til Vejbygningssektionens generalforsamling fredag den 15. november

Læs mere

L O V E F O R V I B O R G K O R E T

L O V E F O R V I B O R G K O R E T L O V E F O R V I B O R G K O R E T 1 Foreningens navn er Viborg Koret. Foreningen er stiftet den 4. september 1968 og har hjemsted i Viborg. Dens formål er dels med korsang at medvirke til at bevare den

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

Dagsorden: Valg af ordstyrer. - John blev valgt. Valg af referent. - Anders P. blev valgt. Godkendelse af dagsorden

Dagsorden: Valg af ordstyrer. - John blev valgt. Valg af referent. - Anders P. blev valgt. Godkendelse af dagsorden Dagsorden: Valg af ordstyrer - John blev valgt Valg af referent - Anders P. blev valgt Godkendelse af dagsorden Tilføjelse til Huset : Alkoholbevilling Godkendelse af referat Mogens påpegede at det ikke

Læs mere

I det følgende præsenteres de borgerrettede takster for Taksterne fastsættes af byrådet i forbindelse med budgetvedtagelsen.

I det følgende præsenteres de borgerrettede takster for Taksterne fastsættes af byrådet i forbindelse med budgetvedtagelsen. BILAG er I det følgende præsenteres de borgerrettede takster for. erne fastsættes af byrådet i forbindelse med budgetvedtagelsen By- og Kulturudvalget: BBR-meddelelser samt vurderings- og ejendomsattester

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS MEDLEMSBLADET KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS Musikeren og komponisten Louise Eckardt Jensen beskrives som en af de nyskabende kunstnere inden for eksperimentel musik. Hun bryder gerne normer og modsætter

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BCF

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BCF REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BCF 18. JUNI 2018 // KL. 10.00-15.00 // KULTURØEN I MIDDELFART Til stede: Pia Henriette Friis, Erik Thorlund, May-Britt Diechmann og Henrik Zacho, Jakob Heide Petersen Afbud:

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 28. november 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Temadrøftelse...3 4. KF - Kunstudvalg i

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

Støtteforeningen for Tisvilde Bio. Årsrapport 2013

Støtteforeningen for Tisvilde Bio. Årsrapport 2013 Støtteforeningen for Tisvilde Bio Hovedgaden 38 3220 Tisvildeleje CVR nr. 16 23 08 71 Årsrapport 2013 Den 31. maj 2014, dirigent Dennis Duelund Støtteforeningen for Tisvilde Bio INDHOLDSFORTEGNELSE Regnskabspåtegning

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Hold 3 fra 17/2 til 2/3 2019

Hold 3 fra 17/2 til 2/3 2019 170219 Hold 3 fra 17/2 til 2/3 2019 Det store filmhold * Genbrugsguld * Lær at spille guitar SØNDAG 17/2 Sted 14:30 16:30 Ankomst og modtagelse ved Jannie Lehmann, Christian Schou og Simon Vikstrøm 15:00

Læs mere

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm.

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm. Stabil fremgang i medlemstallet Støtteforeningen Hirtshals Fyr bag en lang række aktiviteter i 2013 398 medlemmer i Støtteforeningen Hirtshals Fyr ved årsskiftet, og det skulle være mærkeligt, hvis ikke

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

DRIFTSAFTALE. Ny aftale Ændringer med rødt. Mellem. Glostrup Kommune Rådhusparken Glostrup

DRIFTSAFTALE. Ny aftale Ændringer med rødt. Mellem. Glostrup Kommune Rådhusparken Glostrup Ny aftale 2016 Ændringer med rødt Mellem Glostrup Kommune Rådhusparken 2 2600 Glostrup og Biografforeningen Sofarækken Bryggergårdsvej 2C 2600 Glostrup oprettes følgende: DRIFTSAFTALE vedr. biografdrift

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Referat d. 14. marts 2019

Referat d. 14. marts 2019 Referat d. 14. marts 2019 (Emne, indhold og beslutninger) Mødetype: Bestyrelsesmøde (langt) Sted og tidspunkt: kl. 12.00 17.00, v. Midtjysk Fysioterapi Vestergade 27. Vi mødes præcis kl. 12.00 i receptionen,

Læs mere

GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE

GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE 25.-31. AUGUST FILMFESTIVAL.DK GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE Odense Internationale Film Festival er stolte over at kunne præsentere et stærkt og fantasifyldt tilbud til børn og unge. Workshops, foredrag

Læs mere

Generalforsamling. 6. februar 2013

Generalforsamling. 6. februar 2013 Generalforsamling 6. februar 2013 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 eller 4 stemmetællere 3. Formanden aflægger beretning 4. Kasserer fremlægger det reviderede regnskab 2012 til generalforsamlingens

Læs mere

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden Referat Hundested Kino d 19-7-2017 1. Velkomst Mødt: Orla, Søren, Emilie, Lasse, Lene Ikke mødt: Jørgen (trådt ud af bestyrelsen pr dags dato, Maria, Anne, Mette, Mogens, Troels og Bente) 2. Godkendelse

Læs mere