ÅRSBERETNING 2017 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÅRSBERETNING 2017 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN"

Transkript

1 ÅRSBERETNING 2017 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN FORENINGEN SOFARÆKKENS VIRKSOMHED... 1 ORGANISATION... 2 ARBEJDSGRUPPERNE... 3 ÅRSBERETNING VEDR. BIOGRAFDRIFTEN... 5 FORESTILLINGER OG BILLETSALG... 5 SALG AF RABATKORT OG GAVEKORT... 5 BILLETPRISER, PAKKETILBUD, LEJE AF BIOGRAF... 6 FORSALG AF BILLETTER... 6 DANMARKSPREMIERER... 6 SÆRLIGE FILMARRANGEMENTER... 7 PERSONALEFORENINGER... 7 SÆRLIGE ARRANGEMENTER I TILKNYTTEDE FORENINGER... 9 GLOSTRUP FILMKLUB FOR BØRN OG UNGE... 9 FILMKLUBBEN BOGARTBIO... 9 FORENINGEN GLOSTRUP KULTURHUS BILAG...11 A: SALGSSTATISTIK B: PRISER OG GEBYRER Foreningen Sofarækkens virksomhed Siden 2002 har biografforeningen Sofarækken drevet Glostrup Bio. I 2008 ændrede Sofarækken status, så den siden har været en selvejende forening, som modtager et økonomisk driftstilskud fra Glostrup Kommune og har ansvaret for driften og for ansættelse af biograflederen. Sofarækkens medlemstal var ved årets slutning 580 mod 611 året før. Af medlemmerne er ca. 90 pt. aktive i den daglige drift. Glostrup Bio og Sofarækken er medlem af: Glostrup Foreningsunion Foreningen af Mindre og Mellemstore Biografer (FMMB) Danske Biografer Foreningerne herunder arbejder tæt sammen med såvel Glostrup Bio som Sofarækken: Glostrup Filmklub for Børn og Unge (stiftet 2004) Filmklubben BogartBio (stiftet 2014) Foreningen Glostrup Kulturhus (stiftet 20) 1

2 Organisation Side 2 Bestyrelse Sofarækkens bestyrelse har det overordnede økonomiske ansvar og udfærdiger budget samt regnskab for driften af biografen. Foreningen ledes af en valgt bestyrelse på 5 medlemmer, der ud over de generalforsamlingsvalgte 3 medlemmer (herunder formanden) tæller to repræsentanter, der udpeges af kommunalbestyrelsen i Glostrup Kommune. Der er møde i bestyrelsen hver anden måned, og biograflederen er sekretær. Ledelse Biografens ledelse består af 6 personer: foreningens formand, formand for Cafégruppen, formand for Operatørgruppen, formand for Udvikling & Koordinering, formand for Økonomigruppen samt biograflederen, der er sekretær. Der afholdes møder hver 14. dag, hvor der rapporteres om driften, projekter, ad hoc udvalg, økonomiske nøgletal, visioner og status på årsplan. Biografleder Biograflederen varetager den daglige administration, filmbooking, programlægning, annoncering, indkøb og er rengøringsansvarlig. Derudover deltager biograflederen i forskellige aktiviteter i biografbranchen. Biograflederen har i 2018 deltaget i filmtræf i Aarhus, Fields og Svendborg. Desuden deltager biograflederen i planlægningen af det kommende Med Skolen i Biografen-repertoire, samt i netværket af de københavnske omegnsbiografer. Udvikling & Koordinering Udvikling & Koordinering er det forum, hvor foreningens og biografens visioner og overordnede planer udvikles og fremlægges. Dette gælder aktiviteter, forslag, planer eller problemer, der vedrører flere grupper. Gruppen fungerer derved som arbejdsgruppernes og filmklubbernes talerør. Udvikling og Koordinering kan indstille sager til behandling i ledelsen. Udvalget består af en formand, Sofarækkens formand, samt alle gruppeformænd. Udvikling & Koordinering har holdt møde hver anden måned, men vil fremover mødes hvert kvartal. Biograflederen fungerer som sekretær. Formand er Claus Lehmann Munch.

3 Arbejdsgrupperne Side 3 Arbejdsgrupperne består af frivillige, der varetager mange opgaver i forbindelse med den daglige drift. Det vil sige afvikling af de daglige forestillinger i billet- og cafésalg samt visning af film og assistance ved andre begivenheder i salen (lyd/lys). Andre grupper tager sig af særlige arrangementer, vedligeholdelse, medlemsadministration, it og telefoni, uddeling af medlemsblade, formidling samt fastlæggelse af principper for repertoirevalg. Der er nedsat 10 arbejdsgrupper. Cafégruppen Gruppens hovedopgave er at sælge billetter samt slik, popcorn og øl/vand. Desuden sørger gruppen for lettere rengøring i både sal og foyerer samt for opfyldning og egenkontrol vedrørende varer. Gruppen er i høj grad medvirkende til, at biografen opleves som et hyggeligt sted at komme. Formand: Sarah Skov-Frederiksen. Antal medlemmer ultimo året: 38 (20: 40). Der er akut mangel på flere medlemmer for at kunne opfylde ambitionen med antallet af forestillinger og andre aktiviteter. Operatørgruppen Gruppens hovedopgave er at forberede og vise film, samt at varetage billetkontrol ved indgangen. Desuden skal medlemmerne kunne håndtere Blu Ray/dvd, præsentationer via pc, samt koncerter og anden optræden i såvel biografens regi som i foreningerne, herunder i Glostrup Kulturhus. Formand: Flemming Ravn. Antal medlemmer ultimo året: (20: 15). Af de er 2 for tiden ikke beskæftiget med de daglige filmforevisninger på grund af andre opgaver i foreningen. Servicegruppen Gruppen varetager mangfoldige mindre vedligeholdelses- og fornyelsesopgaver af indvendige bygningsdele og installationer. Derved spares foreningen for mange håndværkerregninger. Ved større projekter med eksterne håndværkere assisterer Servicegruppen efter behov. Desuden hjælper gruppen til ved arrangementer i huset. Formand: Per Gundersen. Antal medlemmer ultimo året: 5 (20: 5) Gruppen har været involveret i at afdække muligheder og priskalkulation angående nye toiletter og ombygning af øvre foyer. Desuden er der udarbejdet tilstandsrapport vedrørende salens stole. Hertil kommer en række vedligeholdelsesopgaver. Arrangementsgruppen Gruppens opgave er at skabe festlige rammer omkring særlige begivenheder i biografen, f.eks. Glostrup Kulturnat og premiere/forpremiere på programsatte film, hvor der er særlig udsmykning, forplejning eller gæster udefra. Der arrangeres fri film for medlemmer og fester for de aktive. Formand: Sarah Skov-Frederiksen. Antal medlemmer ultimo året: 7 (20: 7). Gruppen har været med til at arrangere tre frie film for medlemmer. Desuden har der været tale om en særlig event omkring filmen Fifty Shades Darker og ved Glostrup Bios 70-års jubilæum. Desuden arrangerede gruppen, i tæt samarbejde med de øvrige foreninger i huset, Glostrup Kulturnat. For de aktive har der været en julefest og en sommerfest.

4 Formidlingsgruppen Side 4 Gruppens opgave er at formidle information og reklame til medlemmer, aktive og offentligheden om biografens repertoire og arrangementer i huset. Hertil benyttes bl.a. hjemmeside, månedsprogrammer, informationsskærm i caféen, ugentligt nyhedsbrev, sociale medier, medlemsblad, artikler til presse og tidsskrifter, operaprogrammer, brochurer, plakater samt dækning af begivenheder i huset med tekst og foto. Formand: Flemming Brandt. Antal medlemmer ultimo året: 8 (20: 7). Bladuddelergruppen Gruppens opgave er at pakke og uddele medlemsbladet, der udkommer fire gange årligt, til foreningen medlemmer. Der spares en mindre formue i porto på denne måde. Formand: Henning Richard Jensen. Antal medlemmer ultimo året: 14 (20: 15) Medlemsadministration Gruppen, der kun består af ét medlem, varetager administration vedrørende foreningens medlemmer. Dette gælder f.eks. registrering og ajourføring, opkrævning af kontingent, samt opfølgning herpå. Desuden håndteres medlemskort. Formand: Flemming Petersen. Antal medlemmer ultimo året: 1 (20: 1) IT gruppen Gruppens hovedopgave er et bevare overblikket over biografens it og telefoni samt at lægge strategi for udviklingen fremover. Medlemmerne vedligeholder løbende it-installationer i caféen og til brug ved administrationen. Et særligt område er den komplicerede teknik, der benyttes ved fremvisning af film samt ved koncerter og andre arrangementer. Gruppen administrerer desuden domæner, mailkonti, samt varetager løbende it- og telefonsupport. Formand: Claus Lehmann Munch. Antal medlemmer ultimo året: 2 (20: 2) Der har i løbet af året været udfordringer med biografens trådløse netværk. Gruppen har nu fundet en løsning og kommer snarest til ledelsen med et bud på en ikke uoverkommelig pris. Økonomigruppen Gruppen varetager overvågning og rådgivning i forbindelse med Sofarækkens økonomi og udgør derved en støttefunktion for ledelse og bestyrelse. Formand: Flemming Brandt. Desuden består gruppen af Sofarækkens formand samt et af de bestyrelsesmedlemmer, der er valgt af kommunalbestyrelsen. Repertoire-principgruppen Gruppen, der blev etableret i 2017, har til opgave at udarbejde forslag til principper for repertoirevalget. Hvert halve år foretager gruppen en vurdering af repertoirevalget på baggrund af principper og statistik. Desuden foretages der sammenligninger med andre biografer med hensyn til repertoire og billetsalg. Gruppen, der som udgangspunkt mødes fire gange årligt, kan fremkomme med indstillinger til drøftelse i Udvikling og Koordinering og ledelse. Gruppen rådgiver biografleder efter ønske/behov. Formand: Kim Erik Rømer. Antal medlemmer ultimo året: 3 (20: 3).

5 Årsberetning vedr. biografdriften Side har været præget af stabil drift uden større investeringer. Som det fremgår af statistikkerne i det følgende, er billetsalget faldet en del i 2017 dette gør sig gældende for hele landet. Forestillinger og billetsalg Der er i 20 afviklet 757 forestillinger og solgt billetter. Dette er et fald i forhold til sidste års At der er ca. 400 færre tilskuere end i 2015 på trods af flere forestillinger skyldes bl.a., at en James Bond-film i 2015 trak usædvanligt meget publikum, samt at publikum har svigtet nogle af de danske film. Solgte Billetindtægt Antal Publikum gennemsnit billetter forestillinger Salg af rabatkort og gavekort Man kan købe gavekort og rabatkort i biografens billetsalg, og der kan også foretages salg af gavekort via biografens hjemmeside. Rabatkortet består af 10 billetter og koster 600 kr., det gælder til alle forestillinger med en billetpris på op til 70 kr., ved billetpriser derover opkræves der ekstra betaling i billetsalget. Solgt i biografen Solgte rabatkort Solgte gavekort Indtægt á 600 kr á 600 kr á 600 kr á 600 kr á 600 kr Ved køb via hjemmesiden kan man fra 2015 vælge Gavebuddets gavekort. Dette salg er indeholdt i salgstallet for 20 herunder. Solgt via Antal Indtægt hjemmeside

6 Billetpriser, pakketilbud, leje af biograf Se alle priser og gebyrer i bilag B. Forsalg af billetter Mange benytter sig af til at foretage reservationer og køb. Side 6 Internet køb Antal billetter Beløb kr. Internet reservation Antal reserverede billetter Danmarkspremierer Glostrup Bio kunne i 2017 tilbyde sit publikum danmarkspremierer på 41 titler, inklusive 6 enkelte premierevisninger af DOXBIO. Måned Film Antal visninger Solgte billetter Gennemsnit pr. visning Netto indtægt (kr.) Januar Dræberne fra Nibe Underverden Hidden Figures Februar DOX: Al magt til folket Alle for Tre Far til fire på toppen La La Land Fifty Shades I mørket Marts DOX: Venus - let s talk about sex Kærlighed kender ingen grænser Skønheden og Udyret org. Ver. Skønheden og Udyret DK. ver. Smølferne Dan Dream April Du forsvinder Maj DOX: BigTime Their finest hour 3 Ting Pirates of The Caribbean Juni Juli August September Den bedste mand Grusomme mig 3 Spider-Man Homecomming Kidnapningen Bigfoot Junior The Dark Tower Aldrig mere i morgen Biler 3 DOX: Barndom Borg Gud taler ud

7 Side 7 Måned Film Antal visninger Oktober DOX: Hobby Horse Revolution 1 Den Kæmpestore Pære Snemanden 17 Mens vi lever Solgte billetter Gennemsnit pr. visning Netto indtægt (kr.) November December DOX: Vold i kærlighedens navn Victoria & Abdul Glasslottet Mordet I Orientekspressen Surburbicon Star Wars The last Jedi The Greatest Showman Særlige filmarrangementer DOXBIO Glostrup Bio tilmeldte sig i 2010 den landsdækkende event, der en onsdag i hver anden måned simultant viser en dokumentarfilm én gang. Glostrup Bio viste i 2017 dokumentarfilmene Al magt til folket, Venus let s talk about sex, Big Time, Barndom, Hobbyhorse Revolution og Vold i kærlighedens navn. Der kom i alt 178 publikummer til disse visninger. OPERA BIO Vi har i 2017 vist 10 operatransmissioner fra The Metropolitan Opera i New York. Operaerne vises i HD-kvalitet på søndage kl , prisen er 195 kr. inkl. en forfriskning i pausen samt program til forestillingen. Der har i alt været 514 operaentusiaster til de 10 visninger. Personaleforeninger År Besøg i alt Billetter i alt Glostrup Bio har jævnligt besøg af de personaleforeninger, der har tilmeldt sig ordningen, hvor de kommer i biografen til en programsat film. Pakken indeholder en biografbillet, et lille bæger popcorn, en øl/vand og en pose slik. Dette er forberedt i forvejen, så der er basis for en god, kollegial oplevelse, uden at man skal vente i køen. I 2017 har følgende firmaers personaleforeninger taget mod tilbuddet (besøg/antal): KAB (13/460), 3M (5/60), BO-VEST (4/58), TEKNIQ (1/8), HCS (2/64), Kemp & Lauritzen (3/82). Det kan ikke udelukkes, at der ved et målrettet tiltag kan skabes vækst på dette område.

8 Særlige arrangementer i 2017 Januar Torsdag den 5. januar var der forpremiere og fri film for medlemmer på Dræberne fra Nibe. Lørdag den 21. januar blev der afholdt Førstehjælpskursus på 1. sal i biografen. Søndag den 29. januar havde Arbejdernes Landsbank købt hele salen til en forpremiere på Far til fire på toppen Februar Side februar var der forpremiere på filmen Fifty Shades Darker. Der var med samarbejdspartnere arrangeret en ganske særlig event med bobler og gaver. Vinderklassen af Bibliotekets Klar-Parat-Svar 20 konkurrence fejrede deres sejr med en tur i biografen hvor de så Alle for tre. Marts Søndag den 12. marts blev den årlige generalforsamling i Sofarækken afviklet. Efterfølgende vistes filmen Moonlight, der vandt en Oscar for bedste film April Tirsdag den 25. april var der børnekoncerter kl og arrangeret af Glostrup Musikskole. Koncerterne var for lærere og børn i 0-3. klasse. Maj Mandag den 15. maj havde Center for Autisme, Valhøj Skole, inviteret alle sine medarbejdere i Glostrup Bio til en særforestilling af Du Forsvinder. Juni Onsdag den 7. juni havde BUPL Storkøbenhavn inviteret sine medlemmer til at se filmen Barndom i Glostrup Bio samt i Bibliografen. September Onsdag den 20. september havde Ældresagens Besøgsvenner i Brøndby en særforestilling af Aldrig mere i morgen. Mandag den 25. september havde Glostrup Kunstforening og Paletten inviteret deres medlemmer til en særforestilling af Mesteren. Oktober Søndag den 15. oktober blev der vist film for de frivillige indsamlere i Røde Kors og deres børn. De så filmen Syng. Lørdag en 21. oktober blev der afviklet forpremiere som fri film for medlemmer på Mens vi lever. Mehdi, Milad og Misam Avaz var til stede sammen med deres amerikanske filmfotograf og den mandlige hovedrolle: Sebastian Jessen. Tirsdag den 24. oktober kom de ældste børn fra daginstitutionen Fuglekær, afd. Mejsebo. De var vindere af Glostrup Børnekulturfestival 2017 og så Sikke et Cirkus Onsdag den 25. oktober havde Glostrup Kommune arrangeret en forestilling af Snemanden for personalet.

9 Side 9 Fredag-lørdag den oktober var der Glostrup Kulturnat. Den 27. startede med Glostrup Byorkester der blæste kulturnatten i gang i biografen, senere blev filmen Rocky Horror Picture Show vist. Den 28. var der gang i biografen hele dagen fra kl Steen og Hyggenoterne, Haben- Goods Stomp Show, Klovnen Tapé, Musikskolen, Resilient Light og Midnight Blues var alle med til at fejre kulturnatten i biografen. Foran biografen havde Røde Kors lokalafdeling en opstilling med bl.a. sminkning af gruopvækkende sår. November Søndag den 26. november blev biografens 70-års fødselsdag markeret med kagemand og gratis film. Der blev vist NABOspionen for de mindste og Manchester by the Sea for de voksne og det var gratis. Tilknyttede foreninger Glostrup Filmklub for Børn og Unge Formålet med Glostrup Filmklub for Børn og Unge, der er stiftet i 2004, er at samle medlemmer til forevisning af film, der er særligt egnede for børn og unge og dermed være med til at skabe kendskab til film og de forskellige historier, der kan fortælles. Filmklubben viser film for børn i alderen 3- år, der er opdelt i hold efter alder. Filmklubben kan supplere filmforevisningerne med andre arrangementer og aktiviteter inden for det relevante område. En hovedopgave er at planlægge repertoiret, og at udarbejde programmet. Inspiration til dette sker ved, at medlemmerne ser nye børne- og ungdomsfilm og deltager i filmtræf og møder i foreningen DABUF. Foreningens aktive uddeler programmer til institutioner og skoler og stiller op i boder, f.eks. i Glostrup Shoppingcenter. Endvidere deltager medlemmerne ofte i arrangementer i Glostrup Bio, der er arrangeret i regi af Sofarækken eller Glostrup Kulturhus særligt med hensyn til børneaktiviteter. Christina Lehmann Munch er formand. Bestyrelsen består af 5 medlemmer, og der er tilknyttet yderligere 8 aktive. Desuden har klubben kontakt med 3 drenge, der assisterer. Antal medlemmer: 692 (20: 666) hertil kommer 170 ledsagere Filmklubben BogartBio Foreningens, der blev stiftet i 2014, har sæson fra oktober til april. Formålet er for et beskedent årligt kontingent at vise seks gode film for medlemmerne. Hertil kommer en ekstra film i forbindelse med generalforsamlingen. Filmene vises altid søndage kl. 13. En søndag eftermiddag i BogartBio er altid en hyggelig oplevelse, hvor der kan købes slik og øl/vand. Biografen er åben fra kl. 12, hvor der er gratis kaffe/te og kage til alle. Søren Enemark er formand. Bestyrelsen består af 5 medlemmer. Foreningen samarbejder med Sofarækken med hensyn til brug af salen, men er i øvrigt økonomisk uafhængig. Antal medlemmer ved sæsonens start: 64 (20: 61). Generalforsamlingen i 2019 afholdes 28. april. Alle er velkomne. Efter mødet vises en film med bl.a. Humphrey Bogart. I forbindelse med generalforsamlingen vil det blive afsløret, hvilke film, medlemmerne kan glæde sig til i sæson , der starter i oktober. Filmene er klassikere, der er udvalgt af bestyrelsen.

10 Foreningen Glostrup Kulturhus Side 10 Foreningen, der blev stiftet i 20, udspringer fra Sofarækken, som fortsat er den væsentligste samarbejdspartner. Foreningen har overtaget en del af de arrangementer i biografen, der tidligere er blevet afviklet i Sofarækkens regi: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og MSIB (skolebio). Glostrup Kulturhus modtager støtte fra Glostrup Kommune og fra Sofarækken i form af en begrænset underskudsgaranti. Desuden fik foreningen i 2017 et mindre beløb fra Statens Kunstfond. Det skal også nævnes, at Sofarækkens aktive i vid udstrækning også er medlemmer af og arbejder som frivillige i Glostrup Kulturhus. Det er som udgangspunkt primært biografsalen, der er base for Kulturhusets arrangementer, men efterhånden vil aktiviteterne brede sig ud til andre dele af kommunen. I 2017 var der således arrangeret to koncerter i samarbejde med Glostrup Sogn i henholdsvis Glostrup Kirke og Østervangkirken. Desuden er der et samarbejde med arrangørerne af Glostrup Festival, der finder sted til august. Andre samarbejdsinitiativer er under udvikling. Ud over koncerterne deltager kulturhuset sammen med Sofarækken i fælles arrangementer så som Glostrup Kulturnat og lignende festlige begivenheder. Flemming Brandt er formand. Bestyrelsen består af 3 medlemmer, der efter generalforsamlingen 27. februar 2018 er udvidet til 4 medlemmer. Hertil kommer revisor og suppleanter. Antal medlemmer: 88 (20: 61). Der har været 12 koncerter i sæson , heraf 2 i kirkerne i Glostrup. Et tilsvarende antal koncerter er planlagt til den kommende sæson

11 BILAG A: Salgsstatistik Side 11

12 B: Priser og gebyrer Billetter Normal forestilling 70,00 Normal forestilling 3D 85,00 Danmarkspremiere + Forlænget spilletid 80,00 Danmarkspremiere + Forlænget spilletid 3D 95,00 Børnefilm 60,00 Børnefilm 3D 70,00 Biografklub Danmark film / Danmarkspremiere 70,00 / 80,00 Biografklub Danmark film / Danmarkspremiere 3D 85,00 / 95,00 Baby Bio og Senior Bio Side 12 10,00 mindre end den pågældende aftenforestilling I visse tilfælde vil der fra filmudlejerens side være krav om en minimums billetpris. Dette krav skal overholdes, og derfor vil priserne i nogle tilfælde afvige fra ovennævnte. Rabatter 10-turs kort 600,00 Ved køb af minimum 10 billetter Rabat 15 % Ved køb af minimum 20 billetter Rabat 20 % Skoler og institutioner, minimum 10 billetter ved brug af EAN Rabat 20 % Lukkede forestillinger Forestilling, der ikke annonceres offentligt af en programsat film indenfor den almindelige åbningstid Forestilling, der ikke annonceres offentligt, af en programsat film udenfor den almindelige åbningstid Forestilling, der ikke annonceres offentligt, af en specielt hjemtaget film, indenfor den almindelige åbningstid Forestilling, der ikke annonceres offentligt, af en specielt hjemtaget film, udenfor den almindelige åbningstid Kommunale skole/- institutionsforestillinger af en programsat film Kommunale skole/- institutionsforestillinger af en specielt hjemtaget film Gebyrer Billetkøb via hjemmesiden Billetbestilling via hjemmesiden Billetbestilling via telefon Gavekort købt via hjemmesiden Gavekort købt i caféen Der købes alle salens stole. Der betales for tre timers leje af sal plus køb af billetter til antal deltagere. Der købes alle salens stole plus filmleje. Der betales for tre timers leje af sal plus køb af billetter til antal deltagere og filmleje. Den aktuelle pris fratrækkes 20 % Pris aftales 5,00 pr. køb 5,00 pr. bestilling 5,00 pr. bestilling 15,00 pr. kort 5,00 pr. kort Pakketilbud Personaleforening *) 90,00 pr. person Personaleforening 3D *) 100,00 pr. person Billetpakke Kontakt biografleder *) Hvis der er tale om Danmarkspremiere eller forlænget spilletid vil personaleforeningstilbuddet blive tillagt 10 kroner. Leje af biografsalen / Tekniker bistand Hel dag frem til kl ,00 Timebasis frem til kl ,00 Tekniker bistand - Halv dag (4 timer) 300,00 Tekniker bistand Hel dag (8 timer) 500,00 Lokalreklamer Kontakt biografleder for tilbud.

ÅRSBERETNING 2018 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

ÅRSBERETNING 2018 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN ÅRSBERETNING 208 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN FORENINGEN SOFARÆKKENS VIRKSOMHED... ORGANISATION... 2 ARBEJDSGRUPPERNE... 3 ÅRSBERETNING VEDR. BIOGRAFDRIFTEN... 5 FORESTILLINGER OG BILLETSALG... 5 SALG

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken Søndag den 12. marts Dagsorden. 1.

GENERALFORSAMLING. Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken Søndag den 12. marts Dagsorden. 1. GENERALFORSAMLING Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken Søndag den 12. marts 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om foreningens virksomhed 4.

Læs mere

ÅRSBERETNING 2016 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, februar 2017

ÅRSBERETNING 2016 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, februar 2017 Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2016 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, februar 2017 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45 43

Læs mere

ÅRSBERETNING 2015 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, februar 2016

ÅRSBERETNING 2015 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, februar 2016 Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2015 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, februar 20 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45 43 96

Læs mere

Generalforsamling 27. februar 2019

Generalforsamling 27. februar 2019 Generalforsamling 27. februar 2019 Foreningens virksomhed 2018 Ved generalforsamlingen i februar blev bestyrelsen suppleret med et medlem. Desuden blev suppleanter valgt som suppleanter for alle bestyrelsens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 30. marts 2008

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 30. marts 2008 Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 30. marts 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om foreningens virksomhed 4. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

FORENINGENS VIRKSOMHED... 1

FORENINGENS VIRKSOMHED... 1 Året 2017 0 Indhold FORENINGENS VIRKSOMHED... 1 2017... 1 ARRANGEMENTER... 2 BabyBio:... 3 SeniorBio:... 3 Med Skolen I Biografen (MSIB)... 3 FORMIDLING... 3 2018... 4 Samarbejde med Glostrup sogn... 4

Læs mere

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 11. marts 2007

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 11. marts 2007 Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 11. marts 2007 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om foreningens virksomhed 4. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

GLOSTRUP BIO Bryggergårdsvej 2 Arne Christensen, formand for foreningen Sofarækken Lotte Warming,

GLOSTRUP BIO Bryggergårdsvej 2   Arne Christensen, formand for foreningen Sofarækken Lotte Warming, GLOSTRUP BIO Bryggergårdsvej 2 www.glostrupbio.dk Arne Christensen, formand for foreningen Sofarækken formand@glostrupbio.dk 4061 7180 Lotte Warming, biografleder glostrupbio@glostrupbio.dk 4396 0806 /

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 14. marts 2010 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Det er jo en særlig begivenhed i dag, idet vi fejrer 10 års jubilæum

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 10. marts 2013 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den trettende i rækken og vi ser frem til mange flere. Arne Christensen

Læs mere

ÅRSBERETNING 2014 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 25. februar 2015

ÅRSBERETNING 2014 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 25. februar 2015 Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2014 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, 25. februar 2015 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

ÅRSBERETNING 2013 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 25. februar 2014

ÅRSBERETNING 2013 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 25. februar 2014 Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2013 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, 25. februar 2014 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 16. marts 2014

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 16. marts 2014 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 16. marts 2014 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den fjortende i rækken og vi ser frem til mange flere. Arne Christensen

Læs mere

ÅRSBERETNING 2011 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

ÅRSBERETNING 2011 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2011 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, den 2. marts 2012 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

ÅRSBERETNING 2012 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 20. februar 2013

ÅRSBERETNING 2012 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 20. februar 2013 Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2012 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, 20. februar 2013 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

ÅRSBERETNING 2010 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

ÅRSBERETNING 2010 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2010 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, den 2. marts 2011 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 11. marts 2012

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 11. marts 2012 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 11. marts 2012 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den tolvte i rækken og vi ser frem til mange flere. Henning Richard

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling

Referat fra ordinær generalforsamling Referat fra ordinær generalforsamling I Korsør Bio's Venner Lørdag den 21. april 2018 kl. 9.00 Dagsorden for Korsør Bio's Venner 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Forelæggelse af det reviderede

Læs mere

ÅRSBERETNING 2009 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

ÅRSBERETNING 2009 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2009 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, den 2. marts 2010 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

Glostrup Bio. Sofarækkens bestyrelse har det overordnede økonomiske ansvar, og udfærdiger budget samt regnskab for driften af biografen.

Glostrup Bio. Sofarækkens bestyrelse har det overordnede økonomiske ansvar, og udfærdiger budget samt regnskab for driften af biografen. Glostrup Bio Glostrup Bio er i 7½ år blevet drevet i et samarbejde mellem Glostrup Kommune og Biografforeningen Sofarækken. Den 1. juni 2008 overgik ansvaret for driften af Glostrup Bio alene til Sofarækken.

Læs mere

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Vedtægter Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Som vedtaget den 13/3-2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Biografforeningen Sofarækken. Stk. 2: Biografforeningen Sofarækken har hjemsted

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER MAJ 2015 Det sker i Brøndby Lørdag den 30. maj kl. 20.30 The Rocking Ghosts Kulturhuset Brønden Kulturkalender MAJ 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER MAJ 2015 Udstillinger: Tirsdag den

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset torsdag d. 22. marts 2018

Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset torsdag d. 22. marts 2018 Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset torsdag d. 22. marts 2018 Tove Severinsen bød velkommen og foreslog Klaus Ingerslev-Olesen som dirigent og Mogens Kjærskov som referent,

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 13. marts 2016

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 13. marts 2016 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 13. marts 2016 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den sekstende i rækken og vi ser frem til mange flere. Arne Christensen

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads *Husk der dagligt er mulighed for kreative værksteder, Januar 2016 Hele Januar Projekt i kaningården Der bygges spring i fællesskab med træværkstedet

Læs mere

KULTURKALENDER DEcEmbER 2014 søndag DEN 7. DEcEmbER KL. 13.30-17.00

KULTURKALENDER DEcEmbER 2014 søndag DEN 7. DEcEmbER KL. 13.30-17.00 KULTURKALENDER DECEMBER 2014 Det sker i Brøndby søndag den 7. december kl. 13.30-17.00 Stor Julematiné i Kilden Kulturkalender DECEMBER 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER DECEMBER 2014 Udstillinger:

Læs mere

Vejledning for biografpassere

Vejledning for biografpassere Vejledning for biografpassere Biografpasser i Vig Bio Som biografpasser har du en vigtig funktion, fordi du er med til at sælge vores produkt, nemlig FILM. Du er med til at sørge for, at en biografforestilling

Læs mere

Langelands Biografforening - beretning for 2018

Langelands Biografforening - beretning for 2018 Langelands Biografforening - beretning for 2018 Indledning (Velsmurt maskineri) Med over 100 medarbejdere i Bio Langeland er det vigtigt med et velsmurt maskineri, så alt fungerer i det daglige. Olien

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014 DET ORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN REP Gør en forskel! Dagsorden 1 Valg af mødedirigent 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

Læs mere

Referat d. 14. marts 2019

Referat d. 14. marts 2019 Referat d. 14. marts 2019 (Emne, indhold og beslutninger) Mødetype: Bestyrelsesmøde (langt) Sted og tidspunkt: kl. 12.00 17.00, v. Midtjysk Fysioterapi Vestergade 27. Vi mødes præcis kl. 12.00 i receptionen,

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Der er ikke et lovmæssigt grundlag, der forpligter Roskilde Kommune til at yde tilskud til kulturelle foreninger. Kriterier:

Der er ikke et lovmæssigt grundlag, der forpligter Roskilde Kommune til at yde tilskud til kulturelle foreninger. Kriterier: Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Roskilde Teater 1. oktober 2015 Mellem Roskilde

Læs mere

Støtteforeningen for Tisvilde Bio. Årsrapport 2010

Støtteforeningen for Tisvilde Bio. Årsrapport 2010 Hovedgaden 38 3220 Tisvildeleje CVR nr. 16 23 08 71 Årsrapport 2010 Den 28. maj 2011, dirigent Dennis Duelund INDHOLDSFORTEGNELSE Regnskabspåtegning 1 Side Revisorerklæring 2 Resultatopgørelse 3 Noter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 1. februar 2016 hos formanden.

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 1. februar 2016 hos formanden. Odder Jazzklub Referat af bestyrelsesmøde mandag den 1. februar 2016 hos formanden. Til stede var: Svend Donby (SD) Hanne Broe (HB) Klaus Terkildsen (KT) Stig Nielsen (SN) Ivar Rønsholdt (IR) Mogens Mehl

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Klik ind på

For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Klik ind på SENIORKLUBBERNE i Høje Gladsaxe Høje Gladsaxe Torv 2G www.seniorklubbernehg.dk For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn Klik ind på www.seniorklubbernehg.dk

Læs mere

Referat: Generalforsamling i Tisvilde Bio s Venner Lørdag 19. maj 2018

Referat: Generalforsamling i Tisvilde Bio s Venner Lørdag 19. maj 2018 Referat: Generalforsamling i Tisvilde Bio s Venner Lørdag 19. maj 2018 1. Valg af dirigent og referent Anders Rosentoft blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt.

Læs mere

Statusrapport for biograffunktionen

Statusrapport for biograffunktionen Statusrapport for biograffunktionen 30. marts 2017 30. marts 2020 År 2 (30. marts 2018 30. marts 2019) Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Vision 3. Formål og baggrund 4. Lovgrundlag 5. Status for år

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Kilden, Nygårds plads 31.

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Kilden, Nygårds plads 31. KULTURKALENDER AUGUST 2015 Det sker i Brøndby Udstilling: Sten Elving Mandag den 3. aug. til lørdag den 29. aug. Kulturhuset Kilden, Nygårds plads 31. Kulturkalender August 2015 Det sker i Brønd KULTURKALENDER

Læs mere

Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner.

Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner. Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner. Svendborg d. 6. januar 2009 Hermed ansøges om tilskud til Den 11. Internationale Klovnefestival i Svendborg - og Faaborg-Midtfyn,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Nyhedsbrev Januar 2019 Aktivitetskalender 1. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland,

Læs mere

Problemer fra sommercon grundet dobbeltbooking af salen på kløvermark skolen. I år booker vi tidligere og sørger for at afklare alting først.

Problemer fra sommercon grundet dobbeltbooking af salen på kløvermark skolen. I år booker vi tidligere og sørger for at afklare alting først. Generalforsamling Magnet 9/01/2016 Fremmødte: Joakim Jensen Paw Lundshøj Martin Pedersen Steen Alcor Thomas Petersen Brian klyhn Online fremmødte: Rene Schülts 1. Valg af ordstyrer og referent. 2. Formandens

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

Foto: FilmFyn. Film for Fællesskab sæson 2016/17

Foto: FilmFyn. Film for Fællesskab sæson 2016/17 Foto: FilmFyn Film for Fællesskab sæson 2016/17 Projektbeskrivelse Film for Fællesskab Introduktion I dagens mediesamfund hvor alt er tilgængeligt via internettet / VOD / Streaming og hvor børn går meget

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 11. august 2016 Kære klubledere En ny bridgesæson nærmer sig, og sædvanen tro vil distriktsbestyrelsen gerne indvi jer i, hvad vi har oplevet siden generalforsamlingen og hvad vi har af planer

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

L O V E F O R V I B O R G K O R E T

L O V E F O R V I B O R G K O R E T L O V E F O R V I B O R G K O R E T 1 Foreningens navn er Viborg Koret. Foreningen er stiftet den 4. september 1968 og har hjemsted i Viborg. Dens formål er dels med korsang at medvirke til at bevare den

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset mandag d. 25. marts 2019

Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset mandag d. 25. marts 2019 Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset mandag d. 25. marts 2019 Tove Severinsen bød velkommen og foreslog Ole Drøgemüller som dirigent og Mogens Kjærskov som referent, hvilket

Læs mere

Rollespil. 2 film i Reprisen. Syng i kor. Se hvad du kan opleve i din efterårsferie, når du går i 4.-7. klasse

Rollespil. 2 film i Reprisen. Syng i kor. Se hvad du kan opleve i din efterårsferie, når du går i 4.-7. klasse Rollespil 2 film i Reprisen Syng i kor Foto: Jess Kimmerslev Foto: Christina Molbech Foto: Nordisk Film Se hvad du kan opleve i din efterårsferie, når du går i 4.-7. klasse Tre fantastiske dage i efterårsferien

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION RY BIOGRAF

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION RY BIOGRAF 1 - Identifikation: Ry Biograf er en selvejende institution med hjemsted på Kyhnsvej 4, 8680 Ry. 2 - Formål: Institutionens formål er at drive biograf med forevisning af et bredt udsnit af såvel danske

Læs mere

BESTYRELSENS ÅRSBERETNING for 2017 ved GENERALFORSAMLINGEN d. 15. marts 2018.

BESTYRELSENS ÅRSBERETNING for 2017 ved GENERALFORSAMLINGEN d. 15. marts 2018. Rosensgade 10, 8300 Odder www.biffen-odder.dk Tlf.: 8654 0077 E-mail: post@biffen-odder.dk BIOGRAFFORENINGEN FOTORAMA i Odder, f.m.b.a. BESTYRELSENS ÅRSBERETNING for 2017 ved GENERALFORSAMLINGEN d. 15.

Læs mere

DAGSORDEN MED REFERAT

DAGSORDEN MED REFERAT BESTYRELSESMØDE Fredag den 1. marts 2019 kl. 16.00 i Seniorcafeen DAGSORDEN MED REFERAT Deltagere: Kenneth Thoft Madsen (mødeleder), Vagn B. Larsen, Annie Poulsen, Hanne Mortensen, Gunner Juhl Nielsen,

Læs mere

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail: SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER 2018 Stue 2-28786021 Stue 31-28786023 Stue 4-28786024 Mail: erik.romer@albertslund.dk Foredrag og Generalforsamling - på Storagergård 10. Oktober kl. 18:00-20:30 Tirsdag d.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kåre, Parbæk Fremmødt: Kathrine Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus har sendt

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Personaleguiden 2014

Personaleguiden 2014 Personaleguiden Update september 2014 Personaleguiden 2014 Lidt om frivillighed www.fermaten.dk Smallegade 4 7400 Herning tlf. 9722 5510 mail@fermaten.dk Velkommen på Fermaten Du læser denne personalehåndbog

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

En måned med mange aktiviteter!

En måned med mange aktiviteter! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: En måned med mange aktiviteter! Marts 2005 5. årgang nummer 3 Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38 79 01 40 Lærervær.:38 79 71 40 Indhold: * Skolekalender

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 28. november 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Temadrøftelse...3 4. KF - Kunstudvalg i

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 14. april 2015 kl. 18.30 i Caféen Tilstedeværende:, Henrik, Lau, Peskho,, Fraværende: Kirsten, Stig. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvar Deadline:

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Region Hovedstaden Psykiatri

Region Hovedstaden Psykiatri Region Hovedstaden Psykiatri Psykiatrisk Center Glostrup Opus Valby 3. kvartal 2017 Kære modtager af Opus Valbys nyhedsbrev. Hermed årets 3. nyhedsbrev sommernyhedsbrevet. Jeg håber du får en dejlig sommer,

Læs mere

Generalforsamling Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro, lørdag den 30. maj 2015

Generalforsamling Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro, lørdag den 30. maj 2015 Referat Generalforsamling 2015 - Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro, lørdag den 30. maj 2015 1. Valg af dirigent og referent. Claus Arup blev valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

Igen i denne måned har vi en europæisk kvalitetstegnefilm på programmet med Rabalder Bio visning af den italienske nyfortolkning af PINOCCHIO.

Igen i denne måned har vi en europæisk kvalitetstegnefilm på programmet med Rabalder Bio visning af den italienske nyfortolkning af PINOCCHIO. Kære Teaterbio-gæst, INTRO Så er juleaften for filminteresserede også kaldet Oscarnatten forbi og vi har en masse nye vindere. Årets bedste film Steve McQueens 12 YEARS A SLAVE kan ses lige nu i Teaterbio,

Læs mere

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til Nuværende formulering Ny formulering 1 Navn Klubbens navn er klub for privatpraktiserende ergoterapeuter. Klubbens navn dækker grundlæggende over de ergoterapeuter, der ønsker at starte egen virksomhed,

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2016 Det sker i Brøndby Livemusik: Otros Aires - Miguel Di Genova Fredag den 29. april kl. 18.45 Argentinsk Tango Aften Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2016 Det sker i Brøndby

Læs mere

Biografforeningen Sofarækken ÅRSRAPPORT

Biografforeningen Sofarækken ÅRSRAPPORT Biografforeningen Sofarækken ÅRSRAPPORT 2010 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den / 2011. Dirigent INDHOLD Side Ledelsespåtegning... 3 Revisionspåtegning... 4 Ledelsesberetning...

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Byloppemarked i Troense

Byloppemarked i Troense Byloppemarked i Troense Lørdag og søndag 4.og 5.juni Kl. 10.00-16.00 Den hyggelige nye tradtion med at holde loppemarked i hele Troense by den første weekend i juni er i år den 4. og 5. juni. Sidste år

Læs mere

Analyse af de brugerstyrede centre

Analyse af de brugerstyrede centre RAPPORT Analyse af de brugerstyrede centre August 2015 Foto: 2/11 Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Metode... 4 Sammenfatning... 5 Samlet dataindsamling.. 8 3/11 Indledning På Velfærdsudvalgsmødet den

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling Ordinær generalforsamling afholdtes den 20. marts 2014 i Nicolai Biograf, Skolegade 2A, 6000 Kolding. Dagsordnen var følgende: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Årsberetning 2017 Generalforsamling søndag den 18. marts

Årsberetning 2017 Generalforsamling søndag den 18. marts Årsberetning 2017 Generalforsamling søndag den 18. marts 2018 1 For præcis et år siden afholdt vi vores seneste generalforsamling og samme lørdag havde vi om aftenen et arrangement, hvor vi viste Trainspotting

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl.

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Katalog august 2018 Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Indhold Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side 12: HBC's forretningsorden

Læs mere

Årsberetning for Idrætsteamet 2012-2013

Årsberetning for Idrætsteamet 2012-2013 Årsberetning for Idrætsteamet 2012-2013 Evaluering af mål for 2012 Mål A og B At fastholde og udbygge indsatsen overfor de frivillige tilknyttet IF Limone, således at der sker en fortsat rekruttering samt

Læs mere

Forældremøde. Vojens Skøjteklub

Forældremøde. Vojens Skøjteklub Forældremøde Vojens Skøjteklub Aktuelt Off ice sæson + Is i April + Camp Ålborg + Evt. weekendtræning is Ålborg/Esbjerg - Off ice 1-3x uge - VGIE tilbud til Skøjteskolen og funskate1 - Alle udover skøjteskolen:

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

SEE 20:10 SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr

SEE 20:10 SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Velkommen til SEE 20:10 SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Så går det løs 24. juli til 1. august 2010 Skive Øvelsesterræn SEE pladsen SEE 20:10 Lejrpladsen set fra toppen af bakken ved scenen SEE 20:10 torvet

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE

Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE Hvad er Teatercentrum? Et kompetencecenter under Kulturministeriet

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2017 Aktivitetskalender 3. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 Torsdagscafeen

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 9 2018 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Fra Overskolen Ansættelse Michael Skolen har ansat Helene Docter Søndergaard, cand. mag. i engelsk og dansk, i en fast

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Starwars Halloween billeder FIFA 18 Billeder FIFA 18 Resultater Den nye rampe Ombygning i klubben...igen! Maskot

Læs mere