Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2011 30.09.2012"

Transkript

1 Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning Medlemmer Der er 783 medlemmer i vandværket. Kun en stigning på 2 siden sidste år. Det er gået helt i stå med ny tilslutninger idet vi var 780 i 2009, så det er kun steget med 3 på 3 år. I 2004 var vi 637, og så steg medlemsantallet meget fra Vandforbrug Udpumpet m³ vand i kalenderåret 2011 (1/1 1/1). Vandforbruget er forholdsvis konstant, men der bliver sparet mere og mere på vandet, idet der jo er kommet flere forbrugere set over de senere år. Svinget mellem de senere år. Forbrug pr. husstand/erhverv var ca. 200 m³/år fra , hvor det nu er faldet til ca. 140 m³/år pr. husstand/erhverv. Vandspild I tallene er indregnet forbrug til vandspild. Desuden er der ikke skelnet mellem husstande og erhverv. I 2011 afregnet m³ med forbrugerne, dvs. spild på 4,8 %. Det er fint, og stadigvæk langt under det krævede maksimale spild på 10 % som staten forlanger. Kaj Jessen kom tættest på med gæt sidste år ramte faktisk helt præcist- og blev vinder i konkurrencen. Historisk ligger vi på ca. 5 % i spild, hvis vi ser bort fra 2003 og skyldtes store renoveringsarbejder på selve vandværket, så der blev skyllet rigtigt meget. I 2007 havde vi vores berømte mus i tanken som også betød at vi måtte skylle filtre ekstra meget. Vi kan ikke sige hvor stor spildet er for 2012 endnu, idet vi først skal have måleraflæsning retur fra forbrugerne. Vi forventer dog at spildet er mindre, da vores nye vandure kan måle et minimalt vandforbrug, hvilket de gamle vandure ikke kunne. Vandkvalitet Udover at kunne levere vand, er det jo også vigtigt at kunne levere ren vand og det kan vi. Vi har fået taget de lovkrævede vandanalyser. Prøver har generelt overholdt kravværdier, men vi har haft nogle mindre overskridelser. Det har været i form af for højt tal for Turbiditet, dvs.

2 klarhed af vandet. Det har været så små overskridelser at det er kun analyse instrumenter der kan se det. Man har ikke kunnet se uklarheden med det blotte øje. Der er både taget prøver ude på vandværket og udvalgte steder ude ved forbrugere. Vi har tidligere haft henvendelser fra forbrugere i området omkring Søndervænget/Fruenshave der syntes at vandet var lidt for varmt om sommeren. Det har vi ikke fået henvendelser om i lang tid, og måske skyldes det at man har vænnet sig til det eller også er det rent faktisk blevet koldere vand vi leverer. Der er ikke et lovkrav hvor kold vandet skal være men man skal tilstræbe at det leveres med en max temp på 12 grader. Det er svært at overholde om sommeren og der evt. er et lille forbrug så vandet står stille i hovedledninger og bliver opvarmet af den omkringliggende jord. Bestyrelses- og anlægsaktiviteter Afholdt 4 bestyrelsesmøder. Væsentlige opgaver: På sidste generalforsamling lovede vi hvad vi ville gennemføre i 2012 og det har vi overholdt vi lovede nemlig at 2012 ville blive et lidt mere stille år. Dette skyldes at vi har haft nogen år med udførelse af større opgaver (nye udstykninger, ny boring der gik galt, undersøgelser af nyt invindingsområde og udførelse af boring der, digitale vandure, nyt okkerbassin). Vi har derfor arbejdet mest med administrationsdelen i år. 1) Ny hjemmeside bl.a. pga. opfordring til dette på sidste generalforsamling 2) Udarbejdelse af nye vedtægter 3) Nyt regulativ 4) Indkørsel af nye vandure Dog udført følgende fornyelse af følgende i år: 1) Renovering boring 3 2) Nye beluftere Ny hjemmeside På sidste generalforsamling fik vi en opfordring om at vi burde forny vores hjemmeside idet den var utidssvarende og i øvrigt sjældent blev opdateret.

3 Dette var helt korrekt og noget vi også havde drøftet tidligere i bestyrelsen. Problemet var blot at ingen i bestyrelsen havde interesse/evner til at selv at udføre dette arbejde. På sidste generalforsamling blev Lene så valgt i bestyrelsen og hun tog denne opgave på sig og har i løbet af i år lavet vores nye hjemmeside. Nu kan vi selv opdatere den og det vil vi gøre. Hjemmesiden er punkt på dagsorden til bestyrelsesmøder herefter så vi fortsætter med at have fokus på dette. Den er lige blevet færdig så der kan sikkert findes steder hvor den kan gøres bedre, og input modtages gerne. Nye vedtægter Det er sådan at vi altid har haft kritiske revisorer i vandværket og så kunne vi vælge registrerede revisorer. Sådan står der i vores nuværende vedtægter som vi selvfølgelig følger. Anders Stilling og Per Gunnersen har været vores kritiske revisorer gennem de sidste år og stillede os det spørgsmål sidste år at de gerne ville have defineret lidt nærmere hvad deres rolle helt konkret var og hvad de skulle revidere. Det fik så bestyrelsen til at drøfte om det var tidssvarende i det hele taget at have kritiske revisorer, når nu vi alligevel altid brugte registrerede revisorer. Derfor besluttede vi at der skulle udarbejdes nye vedtægter og nu har vi fået udarbejdet et forslag til dette, som vi så skal stemme senere om i aften. Nyt regulativ Når vi nu var i gang med at udarbejde nye vedtægter var det også passende at udarbejde nyt regulativ. Regulativet hænger jo tæt sammen med vedtægterne og vi kunne se at noget det der stod i vedtægterne var regulativ stof, så nu er regulativet tilrettet de nye vedtægter vi forhåbentligt får vedtaget i aften. Regulativet skal godkendes af Horsens Kommune der godkendte dem tidligere på året, og vedtages ikke på generalforsamlingen. Det nye regulativ er identisk med det normal regulativ som FVD (Foreninger af Vandværker i Danmark) har udarbejdet. Dette er udarbejdet af deres jurister og er tilpasset normal retspraksis i afgørelser der er faldet i diverse sager landet over.

4 Der er ingen grund til at fravige dette normal regulativ. Nye vandure Vi fik jo indkørt de nye vandure sidste år og skulle så have første årsaflæsning 1/ i dette regnskabsår. Det har kørt upåklageligt og det er en fornøjelse at vi ikke skal rykke op til 100 forbrugere for at få aflæst målerne. Nu skal vi bare have Peter ud at cykle en tur med aflæseren i cykelkurven, så har vi de data vi skal bruge. Alle kunne aflæses uden problemer og det er en forbedring af vores system vi er rigtig glade for. Det gav Randi og Peter en del ekstraarbejde da der skulle skiftes fra gamle til nye målere og indkøring af disse, men herefter er det langt lettere for alle både vandværket og forbrugerne. Ved indførelsen havde vi nogle få henvendelser fra forbrugere der har haft svært ved at aflæse de nye målere. Det har skyldtes at de har læst på hovedet. Det er jo digitale tal og mange af dem kan jo læses på hovedet og dermed give hel anden værdi. F.eks. 296 m³ giver 962m³ læst på hovedet. Fremtiden Kvalitet af vandværk Vi har et rigtigt godt og velholdt vandværk. Det siger vi hvert år til generalforsamlingen. Men vi mener det også og vi har råd til fortsat at have det. Vi har en frihedsgrad i økonomien så vi kan foretage de reparationer og vedligehold der skal til for at bevare vandværket i god stand. Vores beholdning (kassebeholdning og obligationer) var ca ,- for 2 år siden, hvilket bestyrelsen anså for at være for meget, hvis vi ikke havde en plan for hvad de skulle bruges til. Det havde vi, og nu har vi pga. førnævnte aktiviteter fået det nedbragt til ,- kr. hvilket stadigvæk er i overkanten af hvad bestyrelsen mener vi bør have. Der er således stadigvæk plads til at investere i forbedringer af vandværket og det vil også ske.

5 Hvor investeringer drejer sig om ledningsarbejder i veje skal dette arbejde koordineres med Horsens Kommune således vi ikke graver veje unødigt op flere gange end højest nødvendigt. Det kan så også betyde at vi må fremrykke nogen af disse investeringer hvis f.eks. Horsens Kommune pludselig vil udføre ny asfaltbelægning på f.eks. Søndervænget. Af kurven ses vores kassebeholdnings udvikling siden Fra 2002 til 2003 brugte vi ca. 2,0 mill på renovering af vandværket. Herefter har vi ikke kunnet nå at bruge de penge der er indgået i tilslutningsafgift. Det er så vendt igen jf. anlægsaktiviteterne i 2010/2011. Kommende investeringer Vi har udarbejdet investeringsoversigt over igangværende og kommende projekter og budget for dette: Tiltag vi vil i gang med indenfor de kommende 4 år: Solcelleanlæg ,00 Vestergade ,00 VLT og PLC Boring ,00 Søndervænget ,00 Skovbrynet ,00 I alt er der kommende og igangværende projekter for ca ,00. Investeringer forventes udført over de næste ca. 3-4 år, og i nævnte rækkefølge. Investering i nye solceller kræver dog en tilladelse fra Horsens Kommune da vi ligger i landzone. Der er søgt om udførelse af et 17 kw anlæg der skulle producere ca kwh om året svarende til en værdi på ,00 kr. Det vil aldrig blive lige så god en forretning md solceller på et vandværk som til en privat bolig da vi for det første ikke betaler 2,20 kr/kwh som til privatforbrug og vi kan ikke komme på nettomålerordningen som nu i øvrigt snart bliver afskaffet for alle. Men en besparelse på ca ,00 kr/året i elforbrug er en langt bedre forrentning af ,00 end en højrentekonto i banken. Vandtakst Derudover er det jo en rigtig god idé set ud fra et miljøhensyn.

6 Vandtakst : Vandtakst forløbne periode : Fast afgift : 700,- M³-afgift : 6,00 kr/m³ (+ off. afgifter) Nye takster for næste år bliver : 700,- kr i fast afgift (ingen stigning) 6,00 kr/m³ (ingen stigning) Der bliver ingen stigning i takster for 2013, dvs. vi har samme takster 8 år i træk, idet disse takster blev besluttet på generalforsamlingen i Det kan staten ikke prale af. Afgift til staten har i en årrække været 5,00 kr/m³ og var 5,00 kr/m³ så sent som 2 år siden men kommer nu op på 6,13 kr/m³ pr Så nu er afgiften til staten højere end det vi tager for at pumpe vandet op, rense det, pumpe vandet ud til forbrugerne og i det hele taget drive vandværket. Lidt grotesk! Og så kommer der moms oveni! Som det kan ses af kurven blev taksten reguleret en del fra 2002 til Det skyltes den store renovering af vandværket der gjorde at vi havde brugt en del af de likvide midler. Vi har en meget lav pris for levering af vand. Forrige år offentliggjorde Jyllands Posten priserne på vand for alle vandforsyninger over m³/år (vi udpumper jo kun m³/år). De 5 dyreste ligger på mellem kr/m³ og de 5 billigste mellem 3 5,66 kr/m³. Det er faktisk ret flot vi ville være tæt på at være mellem de allerbilligste i DK, hvis vi havde været med i statistikken, specielt når man tænker på at vi har vagtordning 24 timer i døgnet 365 dage om året, som man kan forvente at de store vandværker også har. Mange helt små vandværker er givetvis billigere, men de har heller ikke samme forsyningssikkerhed og vandværker der er up to date. Vandværkspasning/Bestyrelse Vandværket bliver passet af Peter Skovgård til vores store tilfredshed. Nogen gange sker der så noget uventet. Ved Plejehjemmet var der et andet firma der lige skulle have kabler i jorden og borede under Horsensvej. De borede lige ind i vores hovedledning og så strømmede der ellers vand ud svarende til et halvt årsforbrug for en husstand.

7 Det blev løst selv om Peter sad på en cykel i Toscana.. Forbrugerne bliver serviceret på en venlig og korrekt måde og vandværket er altid vedligeholdt i pæn stand. Tak for det. Også tak til Randi og bestyrelse for godt samarbejde og håndtering af forbrugere. Tak for godt samarbejde med Hovedgård Fjernvarmeværks bestyrelse.

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2012 30.09.2013

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2012 30.09.2013 Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2012 30.09.2013 Medlemmer Der er 783 medlemmer i vandværket. Ingen stigning siden sidste år. Det er gået helt i stå med ny tilslutninger idet vi var 780

Læs mere

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2014 30.09.2015

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2014 30.09.2015 Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2014 30.09.2015 Medlemmer Der er 815 medlemmer i vandværket. Dvs. en tilgang på 29 medlemmer. Tilgang: 28 i ny udstykning og 1 på Horsensvej. Det er sådan

Læs mere

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2015 30.09.2016 Medlemmer Der er 816 medlemmer i vandværket. Dvs. en tilgang på 1 medlem. Sidste år havde vi en tilgang på 29, dvs. 30 på 2 år. Heraf

Læs mere

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2013 30.09.2014

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2013 30.09.2014 Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2013 30.09.2014 Medlemmer Der er 786 medlemmer i vandværket. Meget lille tilvækst de senere år. Det er gået helt i stå med ny tilslutninger idet vi var

Læs mere

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2016 30.09.2017 Medlemmer Der er 816 medlemmer i vandværket. Dvs. ingen tilgang i årets løb. Sandhed med modifikationer, for reelt er der påbegyndt 21

Læs mere

Andelsselskabet. Torkilstrup-Lillebrænde. Vandværk

Andelsselskabet. Torkilstrup-Lillebrænde. Vandværk Andelsselskabet Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk Beretning 2016 2015 har været et godt år for Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk. Med meget få afbrydelser har vi kunnet levere den mængde vand, vi skulle.

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Bjert Stenderup Vandværk

Bjert Stenderup Vandværk Andelsselskabet Bjert Stenderup Vandværk Generalforsamling Torsdag den 7. april 2011, kl. 19.30 Sdr. Bjert Kro Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Beretning for det forløbne regnskabsår - 2010. 3: Fremlæggelse

Læs mere

Den store deltagelse er igen med til at sætte Klitmøller på kortet sammen med Cold Hawaii og begge dele har jo noget med vand at gøre.

Den store deltagelse er igen med til at sætte Klitmøller på kortet sammen med Cold Hawaii og begge dele har jo noget med vand at gøre. Klitmøller Vandværk - Generalforsamling 2013 12. marts 2o13 Velkomst v/formand Søren Konradsen På bestyrelsens vegne er det mig en glæde at byde velkommen til årets generalforsamling. Vi er igen i år Vandvittig

Læs mere

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf /

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf / Ordinær generalforsamling i Tebstrup Vandværk Dagsorden til generalforsamling d. 30.03.2017 1. Valg af dirigent Formanden byder velkommen Formanden indstiller Peter Høje Kristensen til dirigent. Han tog

Læs mere

Beretningen 2014 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2014 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2014 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2653 til 2658. En mindre tilgang på fem hvor tilgangen i 2012/13 var på 14 nye kunder. Der

Læs mere

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 12. april 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Torkilstrup d. 25. marts TLV beretning for 2018

Torkilstrup d. 25. marts TLV beretning for 2018 Torkilstrup d. 25. marts 2019 TLV beretning for 2018 Indledning: 2018 har generelt været et godt år for vandværket. De vanskeligheder vi tidligere havde med ammonium og nitrit i drikkevandet har vi ikke

Læs mere

Beretningen 2018 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2018 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2018 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2719 til 2804. Der er i alt blevet pumpet 381.979 m 3 op fra vores fire kildepladser, og

Læs mere

Formandsberetning 2013. Jeg sagde sidste år, at 2012 havde været et travlt år. Så kan jeg oplyse, at 2013 ikke har været et mindre

Formandsberetning 2013. Jeg sagde sidste år, at 2012 havde været et travlt år. Så kan jeg oplyse, at 2013 ikke har været et mindre 1 Formandsberetning 2013 Jeg sagde sidste år, at 2012 havde været et travlt år. Så kan jeg oplyse, at 2013 ikke har været et mindre travlt år; men vi har prøvet at løse opgaverne på bedste måde for vandværket.

Læs mere

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011.

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. Bestyrelsen: Efter generalforsamlingen den 25. marts 2010 konstituerede bestyrelsen for Østbirk Vandværk (kaldt ØV) sig således:

Læs mere

Beretning for 2016 ( ).

Beretning for 2016 ( ). Referat og beretning generalforsamling 2017 Vandværket afholdte den ordinære generalforsamling tirsdag den 21. februar 2017 i Nordlangelandshallen. Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer.

Læs mere

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE Beretning 2015 2015 var så et af de år, af de 35 år jeg har været med, hvor der er sket rigtig mange ting, og flere nye udfordringer, det kommer

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 16. marts 2016 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 16. marts 2016 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 16. marts 2016 kl. 19.30 På KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ V.SKERNINGE

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ V.SKERNINGE VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE Beretning 2016 2016 var hvad jeg vil kalde et hektisk år, med flere udfordringer, og så er vi officielt blevet et stort vandværk. Det kommer

Læs mere

Beretningen 2017 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2017 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2017 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2677 til 2719. Det er en tilgang på 42 mod sidste års 9. Der er i alt blevet pumpet 375.009

Læs mere

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT.

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling Onsdag den 28. marts 2018, kl. 1930 i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Fremmødte: 22 andelshavere inkl. bestyrelsen. (2017 var der 26 fremmødte). 1.

Læs mere

Beretningen 2016 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2016 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2016 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2668 til 2677. Det er en tilgang på 9 mod sidste års 10. Der er i alt blevet pumpet 392.339

Læs mere

Ejstrupholm Vandværk. Beretning for 2015 på generalforsamlingen d. 29. marts Antal forbrugere:

Ejstrupholm Vandværk. Beretning for 2015 på generalforsamlingen d. 29. marts Antal forbrugere: Ejstrupholm Vandværk Beretning for 2015 på generalforsamlingen d. 29. marts 2016 Antal forbrugere: Ved slutning af 2015 var der tilsluttet 967 forbrugere på vandværket. Det er en stigning på 3 forbrugere

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer.

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. 167 Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk 20. marts 2018 Generalforsamlingen blev afholdt kl. 19.00 i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Årsregnskab for Hove Vandværk a.m.b.a.

Årsregnskab for Hove Vandværk a.m.b.a. Årsregnskab for Hove Vandværk a.m.b.a. ifølge foreningens vedtægter 1. januar - 31. december 2013 CVR: 34648964 www.hovevand.dk 2013_HVAMBA_Regnskab_og_kladde_V3112013d.xls Virksomhedsoplysninger: Hove

Læs mere

I/S Vester Sottrup Vandværk

I/S Vester Sottrup Vandværk I/S Vester Sottrup Vandværk Årsrapport 1. januar - 31. december 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsespåtegning... 1 Revisors erklæring... 2 Anvendt regnskabspraksis... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance,

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 3. MARTS 2018 DAGSORDEN FOR EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLINGEN

Læs mere

Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl I Gormshallen. Bestyrelsens beretning for 2016.

Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl I Gormshallen. Bestyrelsens beretning for 2016. JELLING VANDVÆRK Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl. 19.30 I Gormshallen 1. Valg af dirigent Alfred Frandsen blev valgt 2. Bestyrelsens beretning ved for manden

Læs mere

3100 Hornbæk Kildekrog Vandværk a.m.b.a. 6 maj 2019

3100 Hornbæk Kildekrog Vandværk a.m.b.a. 6 maj 2019 ANDELSSELSKABET 3100 Hornbæk Kildekrog Vandværk a.m.b.a. 6 maj 2019 Til andelshaverne I henhold til vedtægternes 12 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i selskabet til afholdelse. Lørdag den

Læs mere

Denne beretning angår perioden fra 26. august 2017 til 25. august 2018.

Denne beretning angår perioden fra 26. august 2017 til 25. august 2018. Beretning til generalforsamling 2018. Denne beretning angår perioden fra 26. august 2017 til 25. august 2018. Periodens vigtigste opgaver I denne beretningsperiode har de vigtigste opgaver været 1) renovering

Læs mere

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer.

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Søbjerg Vandværk generalforsamling 24. april 2014. Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Jeg vil gerne

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Søtofte Vandværk, General forsamling 2012. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Store Merløse Hallen REFERAT 1. Valg af dirigent a. Kenth Poulsen blev valgt til ordstyrer b.

Læs mere

Årsregnskab for Hove Vandværk IS. 1. januar - 31. december 2012. ifølge. foreningens vedtægter CVR: 15407751. www.hovevand.dk

Årsregnskab for Hove Vandværk IS. 1. januar - 31. december 2012. ifølge. foreningens vedtægter CVR: 15407751. www.hovevand.dk Årsregnskab for Hove Vandværk IS ifølge foreningens vedtægter 1. januar - 31. december 2012 CVR: 15407751 www.hovevand.dk Virksomhedsoplysninger: Hove Vandværk blev stiftet i 1911 og er hjemhørende i Egedal

Læs mere

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK Onsdag den 29. marts 2017, kl. 18.00 i Karlslundehuset, (Bettys Hus). Samtidig hermed Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Skjellerup Vandværk. Vi har en oppumpningstilladelse på 18000 m3. Den foreslås nedsat til 12000. www.skjellerupvandvaerk.dk

Skjellerup Vandværk. Vi har en oppumpningstilladelse på 18000 m3. Den foreslås nedsat til 12000. www.skjellerupvandvaerk.dk Formandens Beretning Generalforsamlingen 2010. Antal forbrugere Udpumpet vandmængde reduceret indvindingstilladelse Overvågning/terrorsikring Styring vandværk Udskiftning rør vandværk Rensning højdebeholder

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

Korinth Vandværks beretning 2017.

Korinth Vandværks beretning 2017. Korinth Vandværks beretning 2017. 2017 blev igen et år med mange opgaver og udfordringer for bestyrelsen. Bestyrelsesarbejdet har desværre været præget af urimeligt meget alvorlig sygdom i bestyrelsen,

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

Brunskær Vandværk A.m.b.a. www.brunsvand.dk best@brunsvand.dk

Brunskær Vandværk A.m.b.a. www.brunsvand.dk best@brunsvand.dk Brunskær Vandværk A.m.b.a. Dagsorden: 1. Valg af dirigent I henhold til vedtægternes 8 indkaldes herved til: Ordinær generalforsamling Søndag den 22. juni 2014 kl. 10:30 i Østergård forsamlingshus, Karlebyvej

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

HØJBJERG VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019

HØJBJERG VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019 HØJBJERG VANDVÆRK Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019 Højbjerg Vandværk - på Facebook. Like Højbjerg Vandværk og få information om driftsforstyrrelser, begivenheder, og andre nyttige oplysninger.

Læs mere

Generalforsamling - Referat

Generalforsamling - Referat Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen blev valgt til ordstyrer. Generalforsamling - Referat Afholdt 17. marts 2014 - Store Merløse Hallen b. Det blev konstateret, at Generalforsamlingen

Læs mere

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme.

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Antallet af forbruger er pt. 754 Udviklingen i aktiviteter

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 27. september 2007 Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen 2010

Referat fra Generalforsamlingen 2010 Referat fra Generalforsamlingen 2010 Søndag den 1. august 2010, kl. 10.00 på Eventyrkroen (Plovkroen), Melbyvej 106, Melby. 25 andelshavere var repræsenteret samt 2 ved fuldmagter. Fraværende fra bestyrelsen

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk VEDTÆGTER for Smidstrup Vandværk a.m.b.a. 2013 Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1 Navn og hjemsted "Smidstrup Vandværk a.m.b.a.", der er stiftet 28. august 1940, har hjemsted i Gribskov kommune.

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse

Læs mere

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri.

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri. GENERALFORSAMLING med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Revisoren aflægger det reviderede regnskab for 1998/1999 4. Revisoren fremlægger budget for året 1999/2000

Læs mere

Notat. Gudme Vandværk - Godkendelse af takster for 2019

Notat. Gudme Vandværk - Godkendelse af takster for 2019 Notat Gudme Vandværk - Godkendelse af takster for 2019 Gudme Vandværk har fremsendt taksterne for 2019 til godkendelse. Taksterne er fastholdt siden 2010. Anlægsbidrag: Hovedanlægsbidrag er 5.000 kr. Ledningsbidraget

Læs mere

Regnskabsåret 2010 Blokhus Vandværk a.m.b.a. www.blokhusvand.dk

Regnskabsåret 2010 Blokhus Vandværk a.m.b.a. www.blokhusvand.dk Blokhus Vandværk Generalforsamling 2011 Regnskabsåret 2010 Blokhus Vandværk a.m.b.a. www.blokhusvand.dk Blokhus Vandværk a.m.b.a. indbyder hermed til ordinær generalforsamling på Restaurant Nordstjernen

Læs mere

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby STRØBY LADEPLADS VANDVÆRK A.m.b.a. Ordinær generalforsamling Søndag den 05. maj 2019 kl. 10.00 i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Svenstrup Vandværk A.m.b.a.

Svenstrup Vandværk A.m.b.a. Svenstrup Vandværk A.m.b.a. Pilekrogen 21, 9230 Svenstrup CVR-nr. 20 65 25 19 Indhold Bestyrelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4 Oplysninger om selskabet 4 Beretning

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Ordinær generalforsamling i Sognegården Torsdag d. 24. marts 2011 kl. 19,00 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning 5. Regnskab 2010 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Andelsselskabet Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk

Andelsselskabet Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk 2010 - Information fra Torkilstrup- Lillebrænde (T- LV) Lillebrændevej 58 (ifølge drikkevandsbekendtgørelse 871-2001 30) Regnskabet For første gang i T- LVs levetid har vi i år underskud på driftsregnskabet.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a. Navn og hjemsted Selskabet, der hedder Gl. Rye Vandværk A.m.b.a., er et andelsselskab med begrænset ansvar. Vandværket er stiftet i 1930, og det er beliggende i

Læs mere

VEDTÆGTER & TAKSTBLAD FOR BLOKHUS VANDVÆRK amba

VEDTÆGTER & TAKSTBLAD FOR BLOKHUS VANDVÆRK amba VEDTÆGTER & TAKSTBLAD FOR BLOKHUS VANDVÆRK amba www.blokhusvand.dk Telefon: 98 24 91 98 Email: info@blokhusvand.dk 1 VEDTÆGTER FOR BLOKHUS VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Blokhus Vandværk blev stiftet

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: Generalforsamling 2015. Formandens beretning. a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

I nærværende beretning vil følgende emner indgå:

I nærværende beretning vil følgende emner indgå: Beretning for 2018 (Det talte ord gælder) Indledning Vi har i 2018 holdt 8 bestyrelsesmøder, og deltaget i vandrådssamarbejde her i Næstved Kommune ved vores kasserer Gert Bigum. Vi har også været på vandværksudstilling

Læs mere

I/S NYBØL VANDVÆRK. Skolevænget 10 Nybøl 6400 Sønderborg

I/S NYBØL VANDVÆRK. Skolevænget 10 Nybøl 6400 Sønderborg I/S NYBØL VANDVÆRK Skolevænget 10 Nybøl 6400 Sønderborg Årsrapport pr. 31. december 2006 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Bestyrelsens årsberetning samt regnskabspåtegning 1-2 Revisionspåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

-Der er i 2017 udpumpet m3. mod m3. i Der er leveret m3. tilbage til Ore: mod m3. i 2016

-Der er i 2017 udpumpet m3. mod m3. i Der er leveret m3. tilbage til Ore: mod m3. i 2016 BERETNING for 2017: 1 -Åstrup Vandværk har i dag: 274 forbrugere, det er 4 mindre end sidste år. -Vi har haft 4 nedrivninger i 2017, det drejer sig om: Brydsbjergvej 7, Klosterstræde 8, Stenlyvej 6 og

Læs mere

Sammenlægning af. Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk

Sammenlægning af. Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk Sammenlægning af Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk Bestyrelserne i Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk indstiller til generalforsamlingens godkendelse, at Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk sammenlægges

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Februar 2013 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 27. februar 2013 kl. 19.00 - Osted Kro, Hovedvejen 151, Osted DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2018

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2018 Blovstrød Vandværk Beretning for 2017 Generalforsamling marts 2018 Blovstrød Vandværk 2017 (2016) Medlemmer/interessenter 990 (970) Indbyggere 2.211 (2.202) Målere 862 (842) Nye medlemmer 20 (2) Nye tilslutninger

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014

Bestyrelsens beretning for 2014 Bestyrelsens beretning for 2014 Vi har 1266 forbrugere tilsluttet Skovby Vandværk, hvilket er en stigning på 43 i forhold til året før. Der er blevet udpumpet 140.000 m 3 i 2013. Vandforbruget er stabilt,

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Ejstrupholm Vandværk. Beretning for 2018 på generalforsamlingen d. 27. marts Antal forbrugere:

Ejstrupholm Vandværk. Beretning for 2018 på generalforsamlingen d. 27. marts Antal forbrugere: Ejstrupholm Vandværk Beretning for 2018 på generalforsamlingen d. 27. marts 2019 Antal forbrugere: Ved slutning af 2018 var der tilsluttet 984 forbrugere på vandværket. Det er en stigning på 11 forbrugere

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Grindsted Vandværk

Ordinær Generalforsamling Grindsted Vandværk Ordinær Generalforsamling 2017 Grindsted Vandværk Grindsted Vandværk Ordinær Generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent 2. Formanden afgiver beretning om virksomheden i det forløbne år 3. Det reviderede

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a.

Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a. NordmarkenVand Amba. Side 1 af 6 Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a. Generalforsamlingen blev afholdt torsdag d. 18-05- 2017 på hotel Søfryd i Jyllinge kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling 2015. Tøvelde Forsamlingshus 13. Juni kl. 14.00

Generalforsamling 2015. Tøvelde Forsamlingshus 13. Juni kl. 14.00 Generalforsamling 2015 Tøvelde Forsamlingshus 13. Juni kl. 14.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Det reviderede årsregnskab forelægges

Læs mere

FOERLEV VANDVÆRK I/S GENERALFORSAMLING 19. MARTS 2019

FOERLEV VANDVÆRK I/S GENERALFORSAMLING 19. MARTS 2019 FOERLEV VANDVÆRK I/S GENERALFORSAMLING 19. MARTS 2019 DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT 2. BESTYRELSENS BERETNING 3. DET REVIDEREDE REGNSKAB FORELÆGGES TIL GODKENDELSE 4. BUDGET FOR DET KOMMENDE ÅR FORELÆGGES

Læs mere

Generalforsamlingen år 2016

Generalforsamlingen år 2016 Generalforsamlingen år 2016 Regnskabsåret 2015 www.blokhusvand.dk Blokhus Vandværk A.m.b.a. indbyder hermed til ordinær generalforsamling på Restaurant Nordstjernen i Blokhus, lørdag den 19. marts 2016

Læs mere

Takstblad Abildå Vandværk.

Takstblad Abildå Vandværk. Takstblad Abildå Vandværk. Takster gældende for perioden 1/1 31/12 2015: Fast afgift pr. forbruger pr. år Pris pr. m3 vand udgør Afgift pr. m3 ledningsført vand udgør Afgift pr. m3 til drikkevandsbeskyttelse

Læs mere

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK 1 AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK Ordinær generalforsamling tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19oo i Åstrup Forsamlingshus. BERETNING for 2016: -Aastrup Vandværk har i dag: 278 forbrugere, hvilket er en mindre

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: Generalforsamling 2016. Formandens beretning. a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Stiftet 2. oktober 1934 CVR nr. 32436668 5. regnskabsår som A.m.b.a Resultatopgørelse 2014 Balance pr. 31. december 2014 Resultatopgørelse

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Grindsted Vandværk

Ordinær Generalforsamling Grindsted Vandværk Ordinær Generalforsamling 2018 Grindsted Vandværk Grindsted Vandværk Ordinær Generalforsamling 2018 1. Valg af dirigent 2. Formanden afgiver beretning om virksomheden i det forløbne år 3. Det reviderede

Læs mere

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006.

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Sted: Skovlund Kro Deltagere: 11 personer inkl. bestyrelse og varmemester. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret.

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 3. marts 2011 kl. 19.30 på Vester Hassing Kro. Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Velkomst ved formand

Læs mere

Driftsbudget for 2014 1. januar 2014 til 31. december 2014

Driftsbudget for 2014 1. januar 2014 til 31. december 2014 ULLERØD VANDVÆRK a.m.b.a. (CVR nr. 34 01 88 47) Tulstrupvej 4 3400 Hillerød Driftsbudget for 2014 1. januar 2014 til 31. december 2014 forslag for 2015 og 2016 Investeringsbudget for 2014 2018 PÅTEGNING

Læs mere

Forbrugerpriser... 3. Tilslutning... 4-6. Øvrige ydelser... 6-7

Forbrugerpriser... 3. Tilslutning... 4-6. Øvrige ydelser... 6-7 Takster - Vand 2013 Indholdsfortegnelse Forbrugerpriser... 3 Grenaa Tilslutning... 4-6 Hovedanlægsbidrag Forsyningsledningsbidrag Etablering af stikledning Afbrydelser Øvrige ydelser... 6-7 Erstatningsmåler

Læs mere

I/S Ryomgård Vandværk

I/S Ryomgård Vandværk I/S Ryomgård Vandværk cvr.nr. 23 47 82 18 8550 Ryomgård Årsrapport for 2004 1 Indhold side Ledelsesberetning... 2 Ledelsespåtegning... 4 Revisionspåtegning... 4 Anvendt regnskabspraksis... 5 Resultatopgørelse

Læs mere

Notat til møde i økonomiudvalget i Assens Kommune den 19. februar 2018 vedrørende godkendelse af spildevandstakster.

Notat til møde i økonomiudvalget i Assens Kommune den 19. februar 2018 vedrørende godkendelse af spildevandstakster. Assens den 1. februar 2018 Notat til møde i økonomiudvalget i Assens Kommune den 19. februar 2018 vedrørende godkendelse af spildevandstakster. Økonomiudvalget har på møde den 22. januar 2018 behandlet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Herefter fik formanden Per Nielsen ordet for aflæggelse af bestyrelsens beretning:

2. Bestyrelsens beretning Herefter fik formanden Per Nielsen ordet for aflæggelse af bestyrelsens beretning: BURESØ VANDVÆRK Maj 2018 Referat fra Generalforsamlingen torsdag den 19. april 2018 på Slagslunde Skole, hvor 8 andelshavere var mødt op ud over 6 andelshavere fra bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Formand

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 23. FEBRUAR 2016 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING. DEN 31. MARTS 2016 kl I HJELM FORSAMLINGSHUS VEDRØRENDE ÅRET 2015

ORDINÆR GENERALFORSAMLING. DEN 31. MARTS 2016 kl I HJELM FORSAMLINGSHUS VEDRØRENDE ÅRET 2015 ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 31. MARTS 2016 kl. 19.30 I HJELM FORSAMLINGSHUS VEDRØRENDE ÅRET 2015 VELKOMMEN Jeg vil gerne byde velkommen til Gammelsø Vandværks generalforsamling her i Hjelm Forsamlingshus.

Læs mere

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk Beretning for 2018 Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk 2018 (2017) Medlemmer/interessenter 1.035 (862) Nye medlemmer 173 (20) Forventede nye medlemmer i 2019 30? Forventede

Læs mere

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Balance pr. 31/12 2005 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Anvendt regnskabspraksis Side 3 Påtegning bestyrelsen 4 Revisionspåtegning

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2014 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

Andelsselskabet Nyskole Vandværk CVR-nr Resume af årsregnskab 2016

Andelsselskabet Nyskole Vandværk CVR-nr Resume af årsregnskab 2016 CVR-nr. 44 19 36 12 Resume af årsregnskab 2016 GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 7. MARTS 2017 KL. 19.30 PÅ VIGGÅRDEN DAGSORDEN: 1. VALG AF DIRIGENT 2. VALG AF STEMMETÆLLERE 3. FORMANDEN AFLÆGGER BERETNING

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2008-2009.

Bestyrelsens beretning 2008-2009. Bestyrelsens beretning 2008-2009. Så er der igen generalforsamling i Skovby Vandværk. I beretningen vil jeg komme ind på hvilke aktiviteter, der har været hen igennem året, og samtidig indvi jer i nogle

Læs mere

Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling Hadsten d. 18/4-2018

Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling Hadsten d. 18/4-2018 Velkommen til Hadsten Vandværks Generalforsamling 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab til godkendelse 4. Budget for det indeværende år forelægges til

Læs mere

Tved Vandværk fremsender takstblad for 2019 til godkendelse. Taksterne har været fastholdt siden 2012.

Tved Vandværk fremsender takstblad for 2019 til godkendelse. Taksterne har været fastholdt siden 2012. Notat Tved Vandværk - Godkendelse af takstblad for 2019 Tved Vandværk fremsender takstblad for 2019 til godkendelse. Taksterne har været fastholdt siden 2012. Anlægsbidrag:: Hovedanlægsbidrag er 10.000

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME April 2019 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i hallen Torsdag, den 23. maj 2019

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK 1 AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK Ordinær generalforsamling mandag den 29. marts 2016 kl. 19oo i Åstrup Forsamlingshus. Formandens beretning: -Aastrup Vandværk har i dag: 279 forbrugere, hvilket er det samme

Læs mere