Regionskonferencen 2002

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regionskonferencen 2002"

Transkript

1 Regionskonferencen 2002 Referat af årets generalforsamling: 01) Åbning af generalforsamlingen v/ regionslederen. Regionsleder Kaj Kühne åbnede generalforsamlingen. 02) Valg af dirigent. Erik Breum blev med akklamation valgt som årets dirigent. Generalforsamlingen godkendte forsinkelsen af endelig indkaldelse. 03) Valg af to referenter. Gunnar Folmersen og Erik A. Lauridsen fra Thisted Y`s Men`s Club valgtes som referenter. 04) Valg af stemmetællere. Der valgtes følgende seks stemmetællere. Niels Braad, Lemvig - Ove Mikkelsen, Struer - Kaj Stephansen, Sydthy, Peter Norup, Tingstaden, Viborg - Evald Haaning, Holstebro - Peter Bonde, Vesterbro Forinden RD s beretning orienterede dirigenten om en trykfejl i dagsordenen der var to afsnit, som havde punkt 6. Regionsledelsesmedlemmernes beretning fik nu nr. 6 A. 05) Regionslederens beretning. Ud over den skriftlige beretning bemærkede regionslederen følgende: Fra april-rapporten kan læses at der er blevet uddelt midler fra klubberne, som svarer til 8 mill. Kroner. Af udmeldelser af organisationen har vi haft 21 p.g.a. dødsfald, 9 p.g.a sygdom, 4 p.g.a. alder, 12 p.g.a. stort arbejdspres, 12 p.g.a. andre faktorer og endelig 1 p.g.a utilfredshed. Regionens love er blevet oversat til engelsk af Martin Riis-Jensen, Struer. Jeg har modtaget s, der er udkommet 5 regionsmeddelelser og 5 nr. af Gongongen. Vi har fremstillet kopier. Thorkild Kay, Horsens: Angående afsnittet om problemer i RD`s beretning. Som revisor har jeg været lidt involveret i den omtalte sag. Jeg har gjort RD og skatmesteren opmærksom på, at det var muligt, at jeg kunne hjælpe dem med oplysninger ang. det problem, som var blevet rejst. Jeg har ikke hørt et ord fra dem. Jeg kan sige, at der blev udsendt et regnskab før jul, det havde en bemærkning om, at vi havde revideret regnskabet for projekt Y`s Men i Kaukasus. Og vi har under revisionen påset, at regnskabet er opstillet i henhold til de retningslinier, der er opstillet i demokratifondens tiltrædelsesskrivelser, samt bevillingsskrivelser fra fondene. Vi har endvidere påset, at der foreligger projektrelateret bilagsmateriale til dokumentation for de i projektregnskabet anførte udgiftsposter, og at intet bilag udviser omkostninger, der ikke kan anføres til de af fondene godkendte poster. Det er vor opfattelse at regnskabet udviser en korrekt opgørelse af de til projektet knyttede tilskudsberettigede udgifter i overensstemmelse med de herom af fondene stillede krav. Horsens den 23. december. RD: Der skal altid afleveres et revideret regnskab m/ bilag - revideret af regionens revisor.

2 Gurli Adamsen, Dalby: Der er indsamlet kr., checken til Fuglereden lød på kr. hvor er de kr. RD: De er overført til TOF. Efter disse få bemærkninger blev regionslederens beretning énstemmigt godkendt. 06) Skriftlig beretning fra Det internationale Råd. Ingen bemærkninger - énstemmigt godkendt. 6A) Regionsledelsesmedlemmernes skriftlige beretninger: Ingen bemærkninger - énstemmigt godkendt. 07) Tjenesteledernes beretninger! Til den skriftlige beretning blev tilføjet fra: Endowment Fund Chr. Bach Iversen tilføjede, at det endelige beløb til fonden i årets løb blev til ,- kr. Han bragte en stor tak for dette. Endelig beklagede han, at navnene Ellen og Poul Dybdahl var faldet ud på side17 fra The Golden Book, og bad om at få dem tilføjet. World Outlook Time of Fast Jørgen Lindeløv rette en stor tak til alle klubber for tilskud til TOF. Kunne ikke give alle et synligt bevis, men overrakte en plakat til den klub, som har indsamlet det største beløb, nemlig Struer Y`s Men`s Club. Det distrikt, som har indsamlet størst beløb gennem elefantindsamlingen, nemlig distrikt Nordsjælland og endelig den klub, som gennem møntindsamling i lufthavnene indsamlede størst beløb, nemlig Sundeved Y`s Men`s Club. International Extension Poul Thomsen tilføjede til den skriftlige beretning, at der skal være charterfest i Bulgarien i foråret Desuden efterlyser Poul Thomsen moderklubber til de nye klubber i Østeuropa. KFUM`s Sociale Arbejde i Danmark Carl Hertz Jensen tilføjede til sin beretning, at regionen bør sørge for udsendelse af materiale i god tid inden generalforsamlingen. F. eks. bør heftet med alle beretninger sendes ud til alle klubber inden generalforsamlingen, så man på én eller anden måde kunne forberede sig til generalforsamlingen. Hertil replicerede regionslederen: Vi er positive. RDS Rejsekoordinator Erling Nielsen gør opmærksom på, at vi får BF-gæster fra Indien til efteråret. Der efterlyses værter. Alle beretninger blev énstemmigt godkendt. 08) Skriftlige beretninger fra Y`s Menetter og samarbejdspartnere. Ingen bemærkninger. Énstemmigt godkendt.

3 09) Behandling af forslag om ny struktur. Dirigenten meddeler, at Gudenåens Y`s Men`s Club har trukket sit forslag, og tilslutter sig forslaget fra distr. Limfjord. Regionslederen giver en kort historisk redegørelse for forløbet indtil nu og fremlægger regionens forslag. Herefter giver formanden for strukturudvalgets arbejde Willy Brun en redegørelse for udvalgets arbejde. Herudover foreligger skriftlige forslag fra Holbæk Y`s Men`s Club, Alderslyst Y`s Men`s Club, Slagelse Y`s Men`s Club, Randers Y`s Men`s Club, Haslev Y`s Men`s Club, Års Y`s Men`s Club og endelig distrikt Limfjord, som er udsendt til alle klubber inden generalforsamlingen. Forslagsstillerne har nu mulighed for at kommentere deres forslag: - og det gør man fra Holbæk, Alderslyst, Slagelse, Randers, Horsens og distr. Limfjord. Forskellige medlemmer havde nu et kort indlæg: I Grenå Y`s Men`s Club forstår man ikke problemet med at finde DG ere Fra Hammer Y`s Men`s Club: Det går ikke med de langvarige embeder. Vi støtter distr. Limfjord. Vi kan lave små nødvendige justeringer. Vi skal tage det hele i små nøk. RLM skal være der, da vi har så stor en region. Måske er løsningen at dele regionen. Holsted/Gørding: Anbefaler forslaget fra regionen. Års: Vi har en god funktionstid for alle ledere. Alderslyst: Vi trækker ikke vort forslag lad os få strukturdebatten gjort færdig. Da distrikt Limfjords forslag, efter dirigentens opfattelse, er det mest vidtgående, bliver dette forslag først stillet til afstemning. Resultatet heraf blev følgende: 362 JA - 44 NEJ - 1 blank - 3 ugyldige. Dirigenten konstaterede, at regionens forslag er faldet, samt at forslaget om nyt strukturudvalg er vedtaget. Dirigenten åbnede nu mulighed for at komme med kommentarer, bl. a. til Alderslysts forslag, som man ikke ønskede at trække: Peter Balle, Alderslyst: Mente at afstemningen foregik i en forkert rækkefølge. Efter hans opfattelse var Alderslysts forslag det mest vidtgående. Peter Balle sluttede med at meddele, at man trækker forslag 2. Anne Marie Hertz-Jensen, RDE: Bakker op omkring RLM erne hvad forventer vi af RLM`erne?Det skal vi måske have en diskussion omkring. Knud Pedersen, Marselisborg: Jeg er ked af, at Alderslyst ikke trækker sig. Arne Gadeberg, Koldinghus: Region Danmark har ingen sektioner, så hvad er det Alderslyst taler om? Poul Thomsen, Kjellerup: Jeg opfordrer personligt Alderslyst til at trække sig. Vi har verdens bedst fungerende region. Thorkild Hoff Andersen, Vamdrup: Jeg opfordrer Alderslyst til at trække sit forslag. Peter Balle: Vi kritiserer ikke RLM`erne. Og selv om vi måske har verdens bedste region, kan den måske blive endnu bedre. Vi fastholder vort forslag.

4 Jørgen Abildgren, Vestfyn: Stem blank til Alderslyst. Jens Kr. Meldgaard, Aars: Stem JA til Alderslysts forslag! Peter Villadsen, Ansager: Ros til strukturudvalget. Men det er ikke godt nok. Vi skal afvise forslaget fra Alderslyst. Hans Evald Krath, Sunds: Med respekt for den tidligere afstemning er vi nødt til at stemme nej til Alderslyst, men jeg opfordrer Alderslyst til at trække sig. Peter Balle: Vi kan godt se, hvor det bærer hen. Vi trækker forslaget, fordi vi føler at dirigenten har anvendt en forkert procedure og foretaget afstemning i den forkerte rækkefølge. 10) Behandling af øvrige indkomne forslag. Forslag fra Hedensted Y`s Men`s Club angående Gongongen: RD: Vi ønsker en seriøs landsorganisation. En landsorganisation, der står respekt om. Der er i budgettet ikke sat beløb af til kostbare forbedringer. Vi synes, at bladet er godt nok. Vi kan ikke ofre, hvad en prof. journalist vil koste. Men vi går naturligvis altid ind for et kvalitativt løft. Redaktøren Ove Hvid forklarer, at navnet Gongongen er et signal til samling. Vi vil gerne beholde navnet. Med hensyn til layoutet sker der noget nyt. Men nyt indhold kræver aktiv medvirken fra samtlige danske Y`s Men. Bladet skal afspejle livet i Y`s Men`s Clubberne. Hedensteds forslag vedtaget énstemmigt. Regionens forslag fra Areacouncil ang. ændring i love for Area Europa, som blev vedtaget af Area Council ved møde i Karlslunde marts 2002, indstilles til godkendelse af generalforsamlingen. RD: Ledelsen trængte til en modernisering, når det gjaldt stemmeafgivning ved Area Councilmøderne. I stedet for 1 stemme pr. land, skal der stå: for hver region 1 stemme pr. påbegyndt 1500 medlemmer. Ledelsen ønsker en vis sammenhæng mellem stemmetal og stemmevægt. Forslaget blev énstemmigt godkendt. Forslag fra regionsledelsen om præsentation af kandidater til RDE: Ensartet præsentation ønskes indskrevet i vedtægterne og bekendtgøres i vort medlemsblad. Forslaget blev énstemmigt godkendt. 11) Regnskab for klubåret Regnskabet blev aflagt af regionsskatmester Jens Erik Ager. Ingen kommentarer. Regnskabet blev énstemmigt godkendt. 12) Budget og kontingent for Efter ganske få kommentarer blev budgettet énstemmigt godkendt. 13) Valg af regionsleder for Anne Marie Hertz-Jensen blev valgt med akklamation. 14) Valg af regionsleder elect for Der var kun indkommet ét forslag. Arne Braüner blev énstemmigt valgt.

5 15) Valg af revisor og revisorsuppleant. Genvalg foreslås fra regionsledelsen. Knud Hougaard Klausen, Skjern YMC, som revisor. Niels Verner Simonsen, Holstebro YMC, som revisorsuppleant. Begge blev énstemmigt valgt. 16) Bekræftelse af tid og sted for kommende regionskonferencer: 2003 i Vejle juni, samt i Struer PR fra Struer anmoder om tilladelse til antalsbegrænsning endnu engang. Efter nogen diskussion og efter anbefaling fra RD, som beder om at det er sidste gang der gives mulighed for antalsbegrænsning, bliver man ved håndsoprækning enige om ovenstående. 17) RDE fremlægger mål og planer for Region Danmarks fremtid. 18) Præsentation af RLM er og DG er ) Eventuelt. AP Otto Henning Larsen overrækker Elmo Crowe Award til DG Bent Jensen, Trelleborg/Storstrømmen. Preben Nielsen fortæller om Café obligationer for Ungdomshuset. Anne Mette Mikkelsen: Jubilæumsfest i Sct. Clemens. RDE: Anmelder den nye salmebog. Knud Erik Olesen. Ang. uddeling af retfærdighedsprisen. Den bør være højere. Jørgen Kristensen. Efterlyser et andet navn påskønnelsesprisen. Preben Miland Grönvald taler om en klub på Bornholm. Ulrik Lauritsen. Hvor er Yeep og Y?`s ling. Næste år i Vingsted centret er der program for børn og unge. Arne Gadeberg mente, at regionsledelsen var blevet gjort bekendt med åbenbare uoverensstemmelser i vore love, men intet havde gjort ved det. RD: Kom med et forslag om det til næste år. Ole Olesen gør opmærksom på areakonferencen i Stavanger 2003, som finder sted August Lene Andersen talte om PR. Mogens Højberg rettede på vegne af Lystrup Have Efterskole en varm tak til alle klubber, som havde støttet dette projekt, økonomisk og praktisk. Sigurd Søberg vil forsøge sammen med andre Århus-klubber måske at lave regionskonference i Århus i Der vil ikke her blive tale om antalsbegrænsninger. Iver Kristensen sov i timen under punktet med BF. Jeg vil gerne nu give udtryk for, at det er sørgeligt, at BF-delegater kommer et sted hen, hvor de ikke ved, hvad de skal lave. Man bør

6 søge for at BF-delegater, for det første kan et sprog, som de kan gøre sig forståelig på, og for det andet får klarhed over, hvor de skal hen, så de på forhånd kan skaffe sig kontakt med dem, som de skal besøge. Jeg har truffet BF-delegater, som er kommet her til Danmark, men overhovedet ikke ved, hvad de skal foretage sig. Det kan ikke være rigtigt. Karl Georg Pedersen efterlyser et kort tilbageblik over tidligere regionsprojekter. Han gav et kort overblik over projektet International diakoni i Sluttede med en tak for klubbernes støtte til dette projekt. Karsten Mumm ønskede tillykke til den nye RD og RDE. Han opfordrede vor nye RD til at lukke sagen mod et tidligere regionsledelsesmedlem og RD. Mumm sagde bl. a.: Der er blevet redegjort for projektet ang. økonomi og det er dokumenteret ved revideret regnskab. Når man så forlanger bilag at se, så virker det på mig som en unødvendig principfasthed, og en unødvendig magtdemonstration. Jeg mener at der skal være meget vægtige grunde til at føre retssag mod ét af vore klubmedlemmer. Jørgen Nordholm talte om værdierne i vor Y`s Men`s bevægelse. Vi skal måske tænke på familieklubber i fremtiden. Erling Nielsen efterlyser stadig værtsklubber til Indiske BF-delegater, som kommer til Danmark i aug./september. Preben Ryå opfordrer til med landets kirker at aftale kollektdagen næste år til 9. marts, hvor beløbet skal gå til Bibelskolen i Martin. Otto Henning Larsen gør igen lidt reklame for areakonventet i Stavanger til næste år. Arne Gadeberg: Giver udtryk for sin uforbeholdne anerkendelse til Kaj Kühne, for den måde, hvorpå han har tacklet sagen vedr. manglende bilag fra et protokollat fra generalforsamlingen sidste år. Brian Holdgaard, hvis far døde 5. jan. i år, takkede på sin fars vegne, fordi han fik lov at at være med i regionsledelsen. Han takkede samtidig for alle de opmuntringer hans far Gustav havde modtaget i den svære tid. Kaj Kühne takkede Erik Breum for sin fortræffelige måde at lede generalforsamlingen på. Referenter ved generalforsamlingen 9. juni 2002 Gunnar Folmersen Erik A. Lauridsen Erik Breum, dirigent Kaj Kühne, regionsleder

Y s Men Region Danmark. Referat fra generalforsamlingen i Århus den 11. juni 2006

Y s Men Region Danmark. Referat fra generalforsamlingen i Århus den 11. juni 2006 Y s Men Region Danmark Referat fra generalforsamlingen i Århus den 11. juni 2006 Dagsorden: 1. Åbning af generalforsamligen ved Regionslederen. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af 2 referenter. 4. Valg af

Læs mere

Referat af generalforsamling den 22. juni 2003 kl. 9.00 i Vingstedcentret, Vejle

Referat af generalforsamling den 22. juni 2003 kl. 9.00 i Vingstedcentret, Vejle Y s Men International Region Danmark Regionskonferencen 2003 Referat af generalforsamling den 22. juni 2003 kl. 9.00 i Vingstedcentret, Vejle Dagsorden 1. Åbning af generalforsamlingen v/regionslederen

Læs mere

Distrikt Midtjyllands Vedtægter

Distrikt Midtjyllands Vedtægter Side 1 af 8 Distrikt Midtjyllands Vedtægter Godkendt d. 16.04.2016 Side 2 af 8 1. Navn og hjemsted: 1. Distriktets navn er: Distrikt Midtjylland og omfatter Distriktets Y s Mens klubber, som er registreret

Læs mere

Referat af generalforsamling i Thisted 17.juni 2007 Region Danmark med følgende dagsorden:

Referat af generalforsamling i Thisted 17.juni 2007 Region Danmark med følgende dagsorden: Referat af generalforsamling i Thisted 17.juni 2007 Region Danmark med følgende dagsorden: 01. Åbning af generalforsamling ved Regionslederen. 02. Valg af dirigent. 03. Valg af 2 referenter. 04. Valg af

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat af regionsgeneralforsamling søndag 14. juni 2015 i Forum Horsens.

Referat af regionsgeneralforsamling søndag 14. juni 2015 i Forum Horsens. Referat af regionsgeneralforsamling søndag 14. juni 2015 i Forum Horsens. 1. Åbning af generalforsamlingen v/regionslederen RD Knud Hougaard Klausen åbnede generalforsamling og bød forsamlingen velkommen.

Læs mere

Y's Men Region Danmark Generalforsamling 19. juni 2011 i Skjern

Y's Men Region Danmark Generalforsamling 19. juni 2011 i Skjern Y.s MEN INTERNATIONAL REGION DANMARK e-mai!: ysmen@ysmen.dk Regionsleder 2010-2011 tlf. 58 50 II 06-40887612 Y's Men Region Danmark Generalforsamling 19. juni 2011 i Skjern Referat 1 Abning af generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 2019 Y s Men International Region Danmark... ar vedkende sig den pligt der følger med enhver ret 1. Åbning af generalforsamlingen v/ Regionslederen. RD Birthe Kragh Sørensen åbnede

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat af generalforsamling 2009 Y s Men International, region Danmark Aars den 21. juni

Referat af generalforsamling 2009 Y s Men International, region Danmark Aars den 21. juni Referat af generalforsamling 2009 Y s Men International, region Danmark Aars den 21. juni 1. Erik Breum, Sønderborg valgtes som dirigent. Han konstaterede, at indvarsling samt dagsordenens indhold var

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

19. Ikrafttræden Når Distriktskonferencen har godkendt disse vedtægter træder de i kraft straks, så de nye valgregler er gældende fra foråret 2004.

19. Ikrafttræden Når Distriktskonferencen har godkendt disse vedtægter træder de i kraft straks, så de nye valgregler er gældende fra foråret 2004. Bilag til Distrikt Himmerlands generalforsamling på Rebild Efterskole 25. april 2015 Steder skrevet med rødt er ændringer/tilføjelser Punkter, hvor der er forslag til rettelser/tilføjelser: pkt:10, 17,

Læs mere

Referat fra Diakonhøjskolens Diakonforbunds generalforsamling, Lørdag d. 21. juni 2008 på Diakonhøjskolen.

Referat fra Diakonhøjskolens Diakonforbunds generalforsamling, Lørdag d. 21. juni 2008 på Diakonhøjskolen. Referat fra Diakonhøjskolens Diakonforbunds generalforsamling, Lørdag d. 21. juni 2008 på Diakonhøjskolen. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Leif Bønning Referent: Connie Kjærgård Jensen. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 1. Valg af dirigent Jens Erk Skovvang blev valgt efter indstilling fra bestyrelsen. Dirigenten startede generalforsamlingen op med at konkludere,

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011.

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011. Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland Torsdag den 5. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Formandens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab 5. Fastlæggelse

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL

Y s MEN INTERNATIONAL Den 2. april 2016 GENERALFORSAMLING I DISTRIKT STORÅ LØRDAG DEN 2. APRIL 2016, KL. 14.00 PÅ SNEJBJERG SKOLE Dagsorden/referat Punkt 1. Velkomst, indledning og præsentation ved DG. Referat Gunnar Haug bød

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus.

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Referat af ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub, onsdag d. 22. november 2017 På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden oplyste at bestyrelsen foreslog

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Årsberetninger fra bestyrelsen, klubber og udvalg. 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 April 1998 Referat af: 10. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Tirsdag d. 31. marts 1998

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling.

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. 2. Beretning om foreningens formål og virke Preben Christensen (PC) fik ordet og redegjorde

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 1 Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen i Herning og startede med at byde velkommen

Læs mere

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg.

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Kl. 20.00, Brian Poulsen Jensen og Peter Kann bød de fremmødte velkommen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat. Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013

Referat. Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013 Referat Dato: 19-03-2013 Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af det udsendte regnskab for 2012 til godkendelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 1 Referat generalforsamling 2018 Formanden bød velkommen og bad om et minuts stilhed for at mindes de medlemmer der er gået bort i årets løb Ole Kragh Ulf Lytzen Tonny Henriksen Egon Møller Jensen 1. Valg

Læs mere

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 12. juni 2013 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 58 Andelshavere 4 Medarbejdere Mod

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

Seniorsektionen Socialpædagogerne Midtsjælland

Seniorsektionen Socialpædagogerne Midtsjælland 1 Seniorsektionen Socialpædagogerne Midtsjælland Referat af generalforsamling mandag den 23. marts 2015 i Ringsted. Dagsorden: Formalia 1 Beretning, herunder regnskab 2 Indkomne forslag 3 Fremtidigt arbejde

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Love og Vedtægter for Y s Menetter, Region Danmark

Love og Vedtægter for Y s Menetter, Region Danmark Love og Vedtægter for Y s Menetter, Region Danmark NAVN OG MOTTO 1 Regionens navn er Y s Menettes Region Danmark under The International Association of Y s Men s Clubs, og dens motto er: At vedkende sig

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2016

Referat fra generalforsamlingen 2016 Referat fra generalforsamlingen 2016 Dato: 16. april 2016 Tid: Kl. 13.00-17.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Generalforsamlingen blev indledt med uddeling af

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Generalforsamling 25. februar 2015

Generalforsamling 25. februar 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen beretning 3. Det reviderede regentskab forelægges til godkendesen 4. Behandling af indkommende forslag 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen 6. Valg af to suppleanter

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 8. juni 2019. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der næsten 80 fremmødte, hvoraf de 48 var stemmeberettigede

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2013 HK Kommunal Østjylland

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2013 HK Kommunal Østjylland Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2013 HK Kommunal Østjylland Hans-Henrik bød velkommen, og efter præsentation af gæster, den siddende bestyrelse og medarbejdere efterfulgt af en sang, gik generalforsamlingen

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen. 4. Bestyrelsens beretning om Danske Kreds virke i det forløbne år

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen. 4. Bestyrelsens beretning om Danske Kreds virke i det forløbne år Punkt 0 Dagsorden for Danske Kreds Generalforsamling Onsdag den 21. maj 2014 kl. 10.00 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen 3. Valg af stemmetællerudvalg 4. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af Dansk Berner Sennen Klubs generalforsamling den 5. april 2014

Referat af Dansk Berner Sennen Klubs generalforsamling den 5. april 2014 Referat af Dansk Berner Sennen Klubs generalforsamling den 5. april 2014 Antal fremmødte: 30 + 1 fuldmagt. 1. Formanden bød de fremmødet velkommen og foreslog Arno Mark,( fra DKKs dirigentliste) som dirigent.

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling i kreds 2

Referat af stiftende generalforsamling i kreds 2 Referat af stiftende generalforsamling i kreds 2 Mandag den 7. april 2014 Regnbueskolen i Hammel. Uffe Rostrup, Henrik Wisbech, Ulrik Andersen og Kirsten Herskind. Der blev udleveret 64 stemmesedler, hvoraf

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere