Andelsselskabet Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling Lørdag den 16. maj 2015, kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Andelsselskabet Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling Lørdag den 16. maj 2015, kl"

Transkript

1 Andelsselskabet Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling Lørdag den 16. maj 2015, kl Generalforsamlingen blev traditionen tro afholdt i Eskebjerg Forsamlingshus, og der var mødt 21, heraf 17 stemmeberettigede medlemmer. Den konstituerede formand Gert Larsen bød velkommen til de fremmødte og holdt en kort mindetale for formanden gennem 17 år, John Henriksen, der var afgået ved døden efter længere tids sygdom. Den konstituerede formand gik derefter over til dagsordenen. Punkt 1. Valg af dirigent Henrik Movsing blev foreslået som dirigent og blev enstemmigt valgt. Henrik Movsing takkede for valget og konstaterede, at i følge 11, var generalforsamlingen lovligt rettidigt indvarslet med mindst 14 dages varsel, da indkaldelsen sendt til andelshaverne var poststemplet den 8. april Da ingen på forespørgsel ønskede dagsordenen læst op, blev der valgt to stemmetællere og en referent blandt de knap 2% stemmeberettigede fremmødte medlemmer. Herefter blev ordet givet til formanden for aflæggelse af beretning for året siden sidst. Punkt 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år Året har været et lidt turbulent år i vandværket, idet vores nyvalgte kasserer valgte at trække sig fra kassererjobbet efter at have fået alle formalia, såsom godkendelser i banken, køb af ny telefon, PC og internet.

2 Efter at have installeret diverse programmer samt gennemgået regnskabskurser, meddelte han at jobbet som kasserer ikke kunne forenes med hans daglige arbejde. Vi i bestyrelsen var meget forundrede over forløbet. Vores vandværksbestyrer og suppleant Torben Chr. Jensen har overtaget kassererposten og det er gået godt med god hjælp fra vores tidligere kasserer Bente Bakmann, som er vores administrator. Med en syg formand, som i den sidste tid kæmpede hårdt, da sygdommen forværredes, har det ikke været et godt år. Et lille lyspunkt er, at foreningen er vokset. Vi har fået en ny andelshaver. Vi har fået udskiftet rørinstallationen til pumpesystemet i vandværket. I uge 21, får vi en udvendig trappe op til iltningstårnet, hvor der skal etableres en dør, så man bedre kan komme ind i iltningstårnet for at reparation og vedligeholdelse. Under udskiftningen af rørinstallationen fik vi glæde af vores ringforbindelser. Eskebjerg Vandværk forsynede Enghave området og Feriebyens Vandværk forsynede resten af vores område. Vandværkerne skal i fremtiden deles op i hygiejnezoner, grøn, gul og rød, for at markere forskellige hygiejniske forholdsregler. Grøn zone er lig med rent fodtøj, rent arbejdstøj, oprydning, sund fornuft og kropslig hygiejne. Gul zone er lig med rent fodtøj, eventuelt rent overtrækstøj, håndvask med eventuel afspritning, desinficere værktøj og komponenter samt opbevare komponenter i hygiejnisk emballage. Rød zone er lig med desinficeret fodtøj, overtræksdragt, sikre udstyr, så det ikke kan tabes. Alt skal desinficeres, og bakteriologisk kontrolleres efter service og reparation. Der skal ligeledes etableres en håndvask og en vandvarmer. Man har fra politisk side megen fokus på vandværkerne i øjeblikket. Man har konstateret, at der er fundet pesticider i hver 4. boring, så man er i gang med en landsdækkende undersøgelse af vores grundvand. Vi betaler i øjeblikket 69 øre pr. m3 og det er staten der står for det.

3 Vi har som sædvanlig meget fine tal i vores vandanalyser. Vi har også en mand med over 40 års erfaring. Det kræver kendskab til de forskellige boringer, så man kan få den rigtige blanding. Det er politisk besluttet, at de ansvarlige på vandværkerne skal gennemføre et 3 dages kursus i vandværksdrift og et 2 dages hygiejnekursus. Det skulle gennemføres af alle ansvarlige personer inden udgangen af 2014, så der var ventelister på kurserne. Det bliver også et krav til de håndværkere der skal arbejde for vandværket, at de skal gennemgå et hygiejnekursus. Vandværket skal jo betragtes som en levnedsmiddelvirksomhed og det stiller store krav til kvaliteten. Der har jo været nogle meget alvorlige forureninger blandt andet i Køge og Kalundborg og det skærper den politiske fokus på vandkvaliteten. Det er også besluttet, at alle vandværker skal udarbejde et ledelsessystem, der beskriver alle funktioner på vandværket med terminer for, hvornår det skal gøres. Der findes flere systemer til dette formål. Vi har valgt et system fra Xergi. Det er det firma, der leverer udstyret til EDB styring af vores vandværk. Der skal også findes en ajourført beredskabsplan, der indeholder alle relevante oplysninger i forbindelse med forurening, ledningsbrud med videre. Materialet skulle have været klar den 1. januar Der blev givet en afleveringsfrist til den 30. juni 2015, da det er et stort stykke arbejde og det skal være meget detaljeret. I forbindelse med opdateringen af vort styre- og medlems- samt kortsystemsprogrammer, må vi konstatere, at vores pc'er er for gamle. De kører med XP system og det findes ikke mere i de nye programmer. Kaldred Feriebys Vandværk har haft store problemer, da de kører med en helt ny bestyrelse, efter der havde været nogle uregelmæssige hændelser i den gamle bestyrelse. Vi har 746 andelshavere og vi har sidste år udpumpet m3 råvand og vi har målt et forbrug hos forbrugerne på m3. Det er en difference på m3 og et spild på 8,3% ledningsbrud samt skylning af filtre på 800 m3. Takstbladet er næsten uændret. Det er kun steget med 0,40 øre pr. m3 i statsafgift. Jeg blev valgt ind i Kalundborg Vandråd på repræsentantskabsmødet den 12. marts Det er Kalundborg Vandråd, der forhandler den pris vi skal have for at indrapportere medlemmernes vandforbrug. Vi har hidtil fået kr. 28,62 uden moms pr. bruger, men aftalen er udløbet ved årsskiftet, men kører videre indtil en verserende retssag om kommunens pris på indrapportering af vandforbrug er afklaret.

4 Eskebjerg og Bregninge vandværker satser på en sammenlægning. Vi skal hvert 6. år have kontrolleret vandmålerne. Man tager et parti ud til kontrol. Det er 61 målere for vores vedkommende. Det er sådan, at hvis der er en fejlvisning på plus/minus 2%, kan man fortsætte med målerne i 6 år. Hvis fejlvisningen er plus/minus på 4%, kan man fortsætte 3 år mere med dem. Vi har haft mange problemer med radiosenderne, men det påvirker heldigvis ikke vandmåleren, da sender og måler er 2 separate enheder. Vi betaler ikke for at få byttet senderen. Det er kun selve udskiftningen. Vi aflæser stadig målere hver måned og sammen med vores elektroniske Xergi system, kan vi måle hvis der er uregelmæssigt forbrug hos medlemmerne, men man skal huske, at man selv er ansvarlig fra målerbrønden og ind på grunden. Medlemmerne er godt dækket ind med vores system. Man kan ikke klage til Forbrugerklagenævnet over et forbrugerejet vandværk, idet nævnet betragter den type vandværk som en forening. Det har forbrugerankenævnet slået fast i en afgørelse. Jeg vil, som det tidligere er sagt, henstille alle til at oplyse bestyrelsen om telefonnummer og eventuel mailadresse, da det er i alles interesse, at blive varskoet hurtigt, hvis der opstår problemer. Vores hjemmeside er Er der emner der mangler på hjemmesiden, er I velkomne til at kontakte os. Inden jeg slutter, vil jeg gerne takke den øvrige bestyrelse for de råd og vejledninger, jeg har modtaget i denne turbulente tid og jeg ser frem til et godt fremtidigt samarbejde. Dette var min beretning for år Ordet blev herved givet til dirigenten, som spurgte, om der var kommentarer til beretningen. Spørgsmål fra Ottesen: Først tak for arbejdet i bestyrelsen. Hvilke målere er der at vælge i mellem, er det ligesom ved fjernvarme? Hvordan er vandkvaliteten i vore nabovandværker? Svar: Der er to relevante emner, Kamstrupmålere og Deihlmålere. Der arbejdes med erfaringsudveksling i Vandrådet, om kvalitet af målerne og man diskuterede en eventuel fælles indkøbsaftale i fremtiden. Vedrørende vandkvaliteten kan man se den på de respektive vandværkers hjemmesider. Beretningen blev enstemmigt godkendt.

5 Punkt 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse Administrator: Regnskabet er udsendt. Eventuelle spørgsmål besvares. Der var ingen spørgsmål og regnskabet blev enstemmigt godkendt. Punkt 4. Budget for kommende år fremlægges Ingen kommentarer. Budget for 2015 blev godkendt. Punkt 5. Behandling af indkomne forslag Ingen forslag. Punkt 6. Valg af medlemmer og suppleanter til bestyrelsen På valg er: Efter generalforsamlingen konstituerer bestyrelsen sig. Genvalg: Gert Larsen - Valgt med akklamation Genvalg: Torben Chr. Jensen - Valgt med akklamation Nyvalg: Jan Reimer Rosquist - Valgt med akklamation Suppleanter: Nyvalg: Lasse Skriver - Valgt med akklamation Genvalg: Henning Kurland - Valgt med akklamation Punkt 7. Valg af revisor og revisorsuppleant På valg er: Finn Petersen, intern revisor - Genvalgt med akklamation Henning Pedersen, intern revisorsuppleant - Genvalgt med akklamation Punkt 8. Eventuelt Ingen kommentarer.

6 Dirigenten takkede for en usædvanlig rolig debat og gav ordet til formanden. Formanden takkede dirigenten for god ledelse og endnu en gang takkede bestyrelsen for det gode arbejdsklima. Alle er velkomne på vandværket til åbent hus og til et glas GODT vand. Dirigent: Referent: Henrik Movsing Henning Pedersen

Referat. Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling. Lørdag, den 13. maj 2017

Referat. Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling. Lørdag, den 13. maj 2017 Referat Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling Lørdag, den 13. maj 2017 På denne tørre lidt luftige lørdag, den 13. maj 2017 var 17 medlemmer, heraf 15 stemmeberettigede medlemmer mødt

Læs mere

Referat Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling 5. maj 2018, kl og ekstraordinær generalforsamling kl

Referat Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling 5. maj 2018, kl og ekstraordinær generalforsamling kl 1 Referat Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling 5. maj 2018, kl.10.00 og ekstraordinær generalforsamling kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 16 fremmødte stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Generalforsamlingen blev afholdt i Tikøb Idrætsforenings lokaler, Præstegårdsvej 19 B, Tikøb Pkt. 1. Valg af dirigent: Knud Stokholm

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole.

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte

Læs mere

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Stillinge Strands Vandværk

Stillinge Strands Vandværk Stillinge Strands Vandværk 1 Generalforsamling søndag den 5. juli 2009 kl. 10.00 i Kirke Stillinge Forsamlingshus Til stede var bestyrelsen samt vandværksbestyrer Tommy Simonsen, administrationsmedarbejder

Læs mere

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby STRØBY LADEPLADS VANDVÆRK A.m.b.a. Ordinær generalforsamling Søndag den 05. maj 2019 kl. 10.00 i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT.

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling Onsdag den 28. marts 2018, kl. 1930 i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Fremmødte: 22 andelshavere inkl. bestyrelsen. (2017 var der 26 fremmødte). 1.

Læs mere

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden:

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for 2013 3. Det reviderede regnskab for 2013. 4. Budget 2014 og takstblad

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen 2010

Referat fra Generalforsamlingen 2010 Referat fra Generalforsamlingen 2010 Søndag den 1. august 2010, kl. 10.00 på Eventyrkroen (Plovkroen), Melbyvej 106, Melby. 25 andelshavere var repræsenteret samt 2 ved fuldmagter. Fraværende fra bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling I/S Lynge Vandværk

Generalforsamling I/S Lynge Vandværk MØDEREFERAT TITEL Generalforsamling I/S Lynge Vandværk DATO 19. maj 2015 STED Lynge Kro DELTAGERE Fra Bestyrelsen var følgende tilstede: Formand Svend Pedersen Kasserer Walther Thomsen Næstformand John

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 24. april 2013 kl. 19.15 i børnehaven, Beatesmindevej 175. Fremmødte (navn og lejlighedsnummer): Bjarne (107), Elin (129), Ingvild (135), Henrik (137), Kaj

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole Dagsorden 1. Valg af dirigent / stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget for

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Der var mødt 13 stemmeberettigede incl bestyrelsen samt 4 ægtefæller. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 23. FEBRUAR 2016 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Andelsselskab SØHUS VANDVÆRK 5270 Odense N - Giro

Andelsselskab SØHUS VANDVÆRK 5270 Odense N - Giro Andelsselskab SØHUS VANDVÆRK 5270 Odense N - Giro 6 09 76 26 Referat fra den ordinære generalforsamling d. 24. marts 2015 Restaurant Næsbyhoved Skov kl. 19.30 Bestyrelsesmedlemmer til stede: Aksel Snerling,

Læs mere

Referat af. Generalforsamling torsdag den 18. Marts 2010 kl i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af. Generalforsamling torsdag den 18. Marts 2010 kl i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 18. Marts 2010 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 I/S HØVELTE VANDVÆRK Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

MEJLBY VANDVÆRK I/S. Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30. Valg af revisor for 2 år. På valg: Niels Aage Arve

MEJLBY VANDVÆRK I/S. Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30. Valg af revisor for 2 år. På valg: Niels Aage Arve Ordinær generalforsamling MEJLBY VANDVÆRK I/S Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning for det forløbne år til godkendelse 3. Fremlæggelse

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 3. MARTS 2018 DAGSORDEN FOR EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLINGEN

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Referat af. Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af. Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 16. marts 2016 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 16. marts 2016 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 16. marts 2016 kl. 19.30 På KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

GAMMELSØ VANDVÆRK Amba

GAMMELSØ VANDVÆRK Amba ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 29. MARTS 2019 kl. 19.30 PÅ NYGAMMELSØ VEDRØRENDE ÅRET 2018 0. VELKOMMEN Jeg vil gerne byde velkommen til Gammelsø Vandværks generalforsamling her på NyGammelsø, og i år vil

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Mandag den 27. marts 2017 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Mandag den 27. marts 2017 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 27. marts 2017 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf /

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf / Ordinær generalforsamling i Tebstrup Vandværk Dagsorden til generalforsamling d. 30.03.2017 1. Valg af dirigent Formanden byder velkommen Formanden indstiller Peter Høje Kristensen til dirigent. Han tog

Læs mere

Referat af generalforsamling i Strandmarkens Vandværk

Referat af generalforsamling i Strandmarkens Vandværk Referat af generalforsamling i Strandmarkens Vandværk Den 25. juli 2017 kl. 19.00 til 20.30 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Strandmarkens Vandværk på Fru Petersens Café, Østermarie, med følgende

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Formanden foreslog Børge V. Rasmussen, forsamlingen godkendte valget.

Formanden foreslog Børge V. Rasmussen, forsamlingen godkendte valget. Referat fra Generalforsamlingen i Liseleje Vandværk Afholdt på Le Papillon Liselejevej 64 Søndag den 4. august 2013 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger beretning om det forløbne

Læs mere

Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. 1

Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. 1 Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. 1 Referat fra ordinær generalforsamling i Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. afholdt på Hotel Stevns den 20. marts 2018. Til stede ved generalforsamlingen var 30 personer,

Læs mere

Velkomst v/formand Karl Ejner Nielsen der bød de fremmødte teltager, indlægsholdere fra DVN samt repræsentanter fra Silkeborg Kommune velkommen.

Velkomst v/formand Karl Ejner Nielsen der bød de fremmødte teltager, indlægsholdere fra DVN samt repræsentanter fra Silkeborg Kommune velkommen. Referat af ordinær generalforsamling i Vandrådet i Silkeborg Kommune afholdt onsdag d. 17/4 2013 kl. 19 00 hos Silkeborg Forsyning Tietgens vej 3, Silkeborg. Velkomst v/formand Karl Ejner Nielsen der bød

Læs mere

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen.

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. I henhold til Grundejerforeningens vedtægternes (de gule) 9 stk 2. indkaldes herved til ordinær

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Andelsselskabet Eskebjerg - Enghave Vandværk (CVR nr. 32 63 33 58) Arnakkevej 30 A 4593 Eskebjerg. Årsrapport 1. januar 2013 til 31.

Andelsselskabet Eskebjerg - Enghave Vandværk (CVR nr. 32 63 33 58) Arnakkevej 30 A 4593 Eskebjerg. Årsrapport 1. januar 2013 til 31. Andelsselskabet Eskebjerg - Enghave Vandværk (CVR nr. 32 63 33 58) Arnakkevej 30 A 4593 Eskebjerg Årsrapport 1. januar 2013 til 31. december 2013 Resultatbudget 2014 og 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Årsberetning...

Læs mere

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK Onsdag den 29. marts 2017, kl. 18.00 i Karlslundehuset, (Bettys Hus). Samtidig hermed Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Februar 2013 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 27. februar 2013 kl. 19.00 - Osted Kro, Hovedvejen 151, Osted DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.30 i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og stemmetællere

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Ordinær generalforsamling i Sognegården Torsdag d. 24. marts 2011 kl. 19,00 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning 5. Regnskab 2010 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling 109 I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 19. mar. 2009 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 56 stemmesedler heraf 15 ved fuldmagt Der var i alt 63 fremmødte

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer.

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. 167 Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk 20. marts 2018 Generalforsamlingen blev afholdt kl. 19.00 i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Afd: 368, dok.nr , dato:

Afd: 368, dok.nr , dato: Side 1 af 5 Dato for referat : 10. maj 2004 Referat af : Ordinær generalforsamling for Forening : Gårdlauget Den Gule Trekant Sted : Kulturhuset, Lyrskovsgade 4, lokale 5, 3sal Dato : Onsdag, den 5. maj

Læs mere

Visse Vandværk A.m.b.a. afholdt

Visse Vandværk A.m.b.a. afholdt Visse Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling afholdt Mandag, den 13. marts 2017 kl. 19.30 Visse Ladegård, Vissevej 116 REFERAT: DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Bestyrelsesformand Søren Christensen

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Torsdag den 7. april 2016 kl i Kulturhuset i Hvalsø

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Torsdag den 7. april 2016 kl i Kulturhuset i Hvalsø ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 7. april 2016 kl. 19.00 i Kulturhuset i Hvalsø Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ Generalforsamling mandag den 27. marts 2017 kl. 19, foreningslokalet i Multihallen i Veksø Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år 3. Regnskab

Læs mere

Beretning for 2016 ( ).

Beretning for 2016 ( ). Referat og beretning generalforsamling 2017 Vandværket afholdte den ordinære generalforsamling tirsdag den 21. februar 2017 i Nordlangelandshallen. Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer.

Læs mere

Vandrådet (VR) i Skanderborg Kommune

Vandrådet (VR) i Skanderborg Kommune Vandrådet (VR) i Skanderborg Kommune Repræsentantskabsmøde den 19. april 2016 kl. 1900 Kulturhuset, Skanderborg 24. april 2016 Program 19:00 Velkomst (Steffen G. L.) 19:10 Henning Jeppesen, eksempel på

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker.

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Inden generalforsamlingen var følgende dagsorden rundsendt til alle vandværker

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling.

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling. Juni 2018 Til samtlige andelshavere Referat af generalforsamling afholdt lørdag den 9. juni 2018 klokken 13.00 på Lille Johanneberg Hjaletvej 51, 4760 Vordingborg 1. Valg af dirigent Marianne Andersen

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk

Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk . maj 201 Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling lørdag den 31. maj 2013, kl 10:00 i Egebjerg Forsamlingshus, Ved Kirken, Egebjerg, 500 Nykøbing

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Enø Strands Vandværk.

Enø Strands Vandværk. Enø Strands Vandværk. Referat fra generalforsamlingen afholdt 06.07.2014, kl. 10.00 på Karrebæksminde Kro. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år. 3. Revideret regnskab til godkendelse.

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Referat af generalforsamling i foreningen afholdt i Skoven Forsamlingshus den 13-04-13 kl. 0900. Der var fremmødt 35 stemmeberettigede medlemmer samt 2 fuldmagter. Formanden,

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Torsdag den 18. april 2013 kl. 19.00 i Bramsnæsvighallen

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Torsdag den 18. april 2013 kl. 19.00 i Bramsnæsvighallen ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 18. april 2013 kl. 19.00 i Bramsnæsvighallen Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken

Grundejerforeningen Nøddeboparken Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Referat fra generalforsamling 18. april 2007 I Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

Referat af den 81. ordinære generalforsamling, tirsdag den 28. april 2015, kl i Portalen, Portalen 1, ved Waves, 2670 Greve

Referat af den 81. ordinære generalforsamling, tirsdag den 28. april 2015, kl i Portalen, Portalen 1, ved Waves, 2670 Greve Referat af den 81. ordinære generalforsamling, tirsdag den 28. april 2015, kl. 19.30 i Portalen, Portalen 1, ved Waves, 2670 Greve DAGSORDEN: 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning 3) Fremlæggelse

Læs mere

År 2012, onsdag den 25. april, kl , blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2012, onsdag den 25. april, kl , blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2012, onsdag den 25. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. Dagsordenen er som følgende jf. vedtægternes 22: 1. Valg

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling mandag den 27. marts 2017 Mandag den 27. marts 2017 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer 1, 13 og 15. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Ingershøj

Forslag til vedtægtsændringer 1, 13 og 15. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Ingershøj Forslag til vedtægtsændringer 1, 13 og 15 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Ingershøj Foreningens hjemsted er Bjergsted Kommune, udstykket fra matr. 13a Kaldred by, Bregninge sogn, samt matr.

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Generalforsamling I/S Lynge Vandværk. Fra Bestyrelsen var følgende tilstede: Svend Pedersen Walther Thomsen John Randmose Flemming Billeskov Nissen

Generalforsamling I/S Lynge Vandværk. Fra Bestyrelsen var følgende tilstede: Svend Pedersen Walther Thomsen John Randmose Flemming Billeskov Nissen MØDEREFERAT TITEL Generalforsamling I/S Lynge Vandværk DATO 20. maj 2014 STED Lynge Kro DELTAGERE Fra Bestyrelsen var følgende tilstede: Svend Pedersen Walther Thomsen John Randmose Flemming Billeskov

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere