Vedr. forslag til lokalplan, mv. for plejeboliger og institution, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret - Aalborg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedr. forslag til lokalplan, mv. for plejeboliger og institution, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret - Aalborg."

Transkript

1 Fra: Stine Hansen (STHA) Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Banedanmarks bemærkninger til forslag til lokalplan mv. for plejeboliger og institution, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret - Aalborg Dato: 5. januar :05:59 Til Aalborg Kommune Vedr. forslag til lokalplan, mv. for plejeboliger og institution, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret - Aalborg. Banedanmark er ejer af jernbaneinfrastrukturen med tilhørende arealer, som ligger øst for lokalplanforslaget. Banedanmarks bemærkninger er derfor, som følger: Udgangspunktet er, at byggeri, mv. skal være i overensstemmelse med Lov om jernbane. - Jernbanespor, hvor Banedanmark er infrastrukturforvalter, skal overholde de gældende tekniske normer og regler, som er at forefinde på Banedanmarks hjemmeside: under fanen 'erhverv'. - Byggeri, mv. skal indrettes, så det kan tåle støj og vibrationer fra jernbanen. - Evt. gravearbejder, mv. indenfor det kommende planområde, kan kræve godkendelse efter 21 c i Lov om jernbane. - Hvis planen medfører øget grad af ulovlig sporkrydsning eller ophold på banens arealer, kan der fra Banedanmarks side stilles krav til passagehindrende hegning. - Der foreligger planer for, at banestrækningen skal elektrificeres omkring år Det vil bl.a. medføre, at naboarealer til banen vil blive pålagt en rådighedsindskrænkende servitut. - Lys og facadebeklædning må ikke kunne udgøre en gene for driften af jernbanen. - Generelt skal jernbanesporene med tilhørende anlæg, deres anvendelse og hvad deraf følger, tåles. Hvad den kommende lokalplan må medføre af økonomiske omkostninger, skal være Banedanmark uvedkommen. Hvis der er spørgsmål, mv., kan jeg kontaktes på nedenstående telefonnumre og/eller mail. Med venlig hilsen Stine Hansen Skov- og Landskabsingeniør Arealforvalter Banedanmark Teknisk Drift Team Areal Lumbyesvej Fredericia T: M: stha@bane.dk

2 Fra: Bartek A. Nørgaard Til: Jane Bjerg; Klaus Gunvald; Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse); Sanne Nørgaard Emne: Re: Bekræftelse for modtaget indsigelse til LP , Plejeboliger og institution, Forchhammersvej Dato: 11. februar :33:46 Vedhæftede filer: image001.png Forchhammersvej26-1.jpg Forchhammersvej26-2.jpg Forchhammersvej26-3.jpg Att. Klaus Gunvald Vi vil yderligere dokumentere, med de vedhæftede billeder, at enhver udvidelse af bebyggelsen i det fredede område, vil udgør en væsentlig og permanent forringelse af udsigten fra vores bolig, samt de øvrige huse på Forchhammersvej, som grænser til området. Pt. har vi udsigt til Frydendal, som det fremgår af billedet, hvilket var en af grundene til at vores ejendom blev handlet til den pris vi betalte for huset. Vi håber snart at høre fra Jer, med status for vores indsigelse mod udvidelsen, da vi nærmer os fristen for dette, og vi vil gerne udforske enhver juridisk mulighed, for at forhindre en forringelse af områdets værdi, både med hensyn til naturen og de økonomiske konsekvens for boligernes værdi i området. mvh Bartek & Sanne Nørgaard Den 3. februar 2015 kl skrev Jane Bjerg <jane.bjerg@aalborg.dk>: Til Bartek & Sanne Nørgaard Forslag til Lokalplan Plejeboliger og institution, Forchammersvej, Hobrovejkvarteret, med tilhørende kommuneplantillæg Vi bekræfter hermed, at have modtaget jeres henvendelse til ovennævnte forslag. Henvendelsen vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Venlig Hilsen f. Klaus Gunvald, planlægger Plan & Udvikling

3 Tlf. direkte Mail: Jane Bjerg Plan & Udvikling Aalborg Kommune By- og Landskabsforvaltningen Team Lokalplan Stigsborg Brygge Nørresundby Tlf Kommunen må efter reglerne i Persondataloven ikke kommunikere elektronisk om personlige oplysninger, med mindre det sker som sikker kommunikation - f.eks. med Digital Post. På kan du læse om Digital Post. Original insigelse: Att. KOG/jbj Vi ønsker at gøre opmærksom på, at udvidelsen af plejehjemmet på Forchhammersvej i området markeret i dokument nr , omfatter et potentielt fredet parkområde, bestående af to store bøgetræer og en række birketræer. Det fremgå ikke af samme dokument, hvorvidt kommuneplanlægningen har taget højde for denne kendsgerning, hvilket potentielt kan påvirke udvidelsen af plejehjemmet på netop dette område. Hvis det er muligt, vil vi bede om at få tilsendt en arkitekttegning og yderligere uddybende informationer om udvidelsen i området - evt. inkl. arkitekttegningen som områdets landsopmåling er sket med. På forhånd tak. OSB. Vedhæftet billeder med udsigt til Frydendal fra Forchhammersvej 26.

4 mvh Bartek & Sanne Nørgaard Forchhammersvej Aalborg tlf

5

6

7

8 By- og Landskabsforvaltningen Aalborg den Plan & Udvikling Stigsborg Brygge Nørresundby Sagsnr.: Dok.nr.: Indsigelse til: Forslag til lokalplan for plejeboliger og institution, Forchammersvej, Hobrovejkvarteret, med tilhørende kommuneplantillægnr I forlængelse af fremsendte lokalplan for plejeboliger og institution, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret, med tilhørende kommuneplantillægnr Har undertegnede nedenstående indsigelse: 1. Undertegnede vil gøre opmærksom på, at platantræerne er fredet og danner et unik billede i forhold til vores huse på Forchhammersvej 24-26, samt Finsensvej 12. Førnævnte beboere ønsker at platantræerne forbliver. Se bilag Iht. de nævnte 2 etager vil det tage alt vores morgen sol i haverne på Forchhammersvej 24-26, samt Finsensvej 12. ligeledes vil de 4 etager lukke vores haver totalt af for morgensol. Se bilag Iht. vores smukke og unikke udsigt vi har fra vores stue og 1.sal ud over Kærby og ud til Frydendal vil de 2 etager blokerer totalt for vores udsigt i stueplan ud over det unikke og smukke område vi har i dag, samt vores morgensol vil forsvinde totalt fra vores stuer og værelser mod øst. Ligeledes vil de 4 etager blokerer for vores udsigt og morgensol fra vores børneværelser på 1.sal. Se bilag Vi stiller os undrende overfor en lokalplan med 4 etager i et lokal område der kun er bebygget med 2 etager. 5. Overnævnte pkt. vil markant forringe vores ophold og livsglæde i vores hjem. og haver, samt salgspriserne på vores ejendomme vil falde markant, når vi fratages vores udsigt og morgensol i vores huse og haver. 6. Forchhammersvej er i forvejen meget belastet af trafikken til Skipper Clement skolen, ansatte, pårørende og varelevering til Birkebo, samt parkering på Forchhammersvej i forbindelse med UCN pædagog seminariet. Hvis der opføres yderligere plejeboliger vil Forchhammersvej blive endnu mere trafik belastet.

9 7. I forlængelse af pkt. 6 kan vi nævne, at vi igennem de sidste 15 år har forsøgt at få trafikdæmpning på Forchhammersvej, men er blevet afvist gang på gang med den begrundelse at der ikke er sket et alvorlig trafikuheld på vores vej. ( endnu ) Spørgsmål til lokalplan for plejeboliger og institution, Forchammersvej, Hobrovejkvarteret, med tilhørende kommuneplantillægnr Iht. til de nævnte 4 etager vil undertegnede gerne have præciseret hvor langt der påregnes at bygningen med de 4 etager vil blive placeret iht. Forchhammersvej. 2. Undertegnede vil gerne anmode om at få præciseret hvor adgangsveje vil blive placeret. 3. Der ønskes en redegørelse for hvordan man vil undgå at skade og fælde de to nuværende to Platantræer (Da det nuværende plejehjem blev bygget, kom man til at fælde den flotte og unikke allé, der var langs Forchhammersvej, disse træer var også dengang var fredet) Bilag til overnævnte: Bilag 1-3 Med venlig hilsen Bo Wiener Bygningskonstruktør MAK KPF ARKITEKTER AS AALBORG / VIBORG / AARHUS DT [+45] T [+45] Visionsvej 51, Postboks 505, DK-9100 Aalborg bw@kpf.dk

10 Bilag nr. 1. Foto fra Forchhammersvej 24 1.sal. set mod øst Fredet platantræer

11 Bilag nr. 2. Foto fra Forchhammersvej 24 fra haven set mod øst 4 etager mod banen og 2 etager mod Forchhammersvej vil tage alt vores morgensol i haven, samt vores udsigt over Kærby of Frydendal.

12 Foto fra Forchhammersvej 24 fra haven set mod øst 4 etager mod banen vil tage alt vores morgensol på terrassen og i haven.

13 Bilag nr. 3. Foto fra Forchhammersvej 24 stueplan set mod øst 2 etager mod Forchhammersvej vil tage totalt udsigten over Kærby og Frydendal, samt vores morgensol i vores stue.

14 Foto fra Forchhammersvej 24 stueplan set mod øst 2 etager mod Forchhammersvej vil tage totalt udsigten over Kærby og Frydendal, samt vores morgensol i vores stue.

15 Foto fra Forchhammersvej sal. set mod øst 2 etager mod Forchhammersvej vil tage totalt udsigten over Frydendal

16 Foto fra Forchhammersvej sal. set mod øst 4 etager ned mod banen vil tage totalt udsigten over Kærby og Frydendal

17 Fra: mette bundgaard Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: indsigelse mod kommuneplantillæg og lokalplan Dato: 16. februar :59:42 Hermed fremsendes igen nedenstående indsigelse. Se venligst bort fra tidligere sendte, da det er med forkert adsender i bunden af mail. Vi sender indsigelsen som privatpersoner og dette firma har intet med indsigelsen at gøre. Mvh Mette og Jens Chr. Bundgaard Hermed gør vi indsigelse mod kommuneplantillæg og lokalplan Idet vi som genboer til plejehjemmet på Forchhammersvej, hvis denne lokalplan gennemføres, vil miste meget lys og udsigt fra vores facadevinduer mod plejehjemmet, mener vi det er urimeligt at kommunen endnu engang vil lade opføre et byggeri totalt ude af proportioner med den omliggende bebyggelse og den særegne byggetradition i området. Kommunen har allerede en gang givet lov til at opføre et byggeri som på ingen måde passer ind i lokalområdets bygningsmæssige helhed, og som allerede nu betyder, et voldsomt reduceret lysindfald i vores hus. En yderligere forhøjelse af dette byggeri vil voldsomt forringe såvel vores huses værdi på vejen, som spolere et ellers yderst velproportieneret og historisk byggeri som siden 1919 har været omtalt i byen som et meget tidstypisk og nydeligt udført kvarter. Vi mener ikke, at kommunen kan og bør give tilladelse til dette byggeri og vi vil på det kraftigste påberåbe os, at der ikke tidligere i dette område er givet tiladelse til byggeri af denne højde og at såvel vi som nabogrundene vil blive voldsomt generet at en sådan mastodont og af det øgede pres på parkeringsarealer, som i forvejen pga pædagogseminariet er presset til bristepunktet. Ligeledes vil huse af vores alder og med pudsede facader ikke endnu engang kunne klare et byggeri af den størrelse, og vi vil naturligvis kræve dispensation af økonomisk karakter, for både vores ejendoms prisforringelse og evt. skader ved dette. Såfremt kommunen ønsker at bygge i så stort omfang i området, mener vi ikke at byggeriet bør overstige det nuværende byggeris højde, og at kommunen påviser, hvor de ekstra parkeringspladser dette byggeri vil kræve, skal forefindes. Det virker ligeledes blot som om kommunen har forsøgt at spare penge ved ikke at købe og bebygge det nærliggende industriområde, der ligger i forbindelse med plejehjemmet, men i stedet har valgt at dispensere i denne lokalplan, således at byggeriet kan ske på eksisterende matrikkel. Vi håber, at høre velvilligt fra jer og at den sunde fornuft må sejre. Med venlig hilsen Mette og Jens Christian Bundgaard Forchhammersvej 30, 9000 Aalborg Tlf

18 Aalborg, d. 16. febr Aalborg Kommune By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Att. Lokalplanlægger: Klaus Gunvald Indsigelse vedr. lokalplan , Plejeboliger og institution på Forchhammersvej I lokalområdet ser vi positivt på de fremlagte planer om en udvidelse af institutionen Birkebo i samme byggestil som den nuværende institution, men vi er betænkelige over det skitserede antal P-pladser. Ganske vist ser forslaget ud til at indeholde den fastsatte norm for P-pladser, men virkeligheden på Forchhammersvej viser allerede i dag, at denne norm ikke dækker behovet. Der er tidspunkter på døgnet med spidsbelastninger ved bl.a. vagtskifte, arrangementer på institutionen og besøg i de nærliggende andelsboliger. Hele dagen parkeres der i begge sider af Forchhammersvej og tilstødende gader af studerende / personale ved UCN, Hobrovej 85, hvor vi også ved den seneste udbygning fik oplyst, at antal P-pladser overholdt gældende norm. Dertil kommer det stigende antal besøgende i Aalborg Seniorsports lokaler på Ny kærvej 2A, og endelig besøgene til arrangementer i bilklubberne i den nordlige ende af gaden. Et p-forbud i den ene side af vejen er ønsket fra beboerne på Forchhammersvejs vestlige side, men det vil sandsynligvis blot forskyde problemet til andre gader. Fra Skipper Samrådets side vil vi derfor foreslå, at der ses på muligheder for et øget antal pladser på eller ved institutionsområdet dækkende deres reelle behov. Venlig hilsen Inger Tvorup Jens Neustrup Simonsen Formand Næstformand Skipper samrådet ser det som sin vigtigste opgave at gøre kvarteret omkring Skipperen til et attraktivt bosætningsområde for både unge og ældre, ligesom det er samrådets ønske at samle hele områdets identitet omkring Skipperen.

19 By- og Landskabsforvaltningen Aalborg den Plan & Udvikling Stigsborg Brygge Nørresundby Sagsnr.: Dok.nr.: Indsigelse til: Forslag til lokalplan for plejeboliger og institution, Forchammersvej, Hobrovejkvarteret, med tilhørende kommuneplantillægnr I forlængelse af fremsendte lokalplan for plejeboliger og institution, Forchammersvej, Hobrovejkvarteret, med tilhørende kommuneplantillægnr Har undertegnede nedenstående indsigelse: 1. Undertegnede vil gøre opmærksom på at platantræer er fredet og danner et unik billede i forhold til vores huse på Forchhammersvej samt Finsensvej 12. Førnævnte beboere ønsker at de 2 platantræer forbliver intakt. Se bilag Iht. de nævnte 4 etagers bygninger vil det som udgangspunkt blokere for al morgen/formiddagssol i haverne på Finsensvej 12. Det er uacceptabelt. Se bilag Iht. vores smukke og unikke udsigt vi har fra vores stue og 1.sal ud over Frydendal og Kærby vil de 2 etager og ikke mindst blokere totalt for vores udsigt fra stueplan ud over det unikke område vi har i dag mens de angivne 4 etagers bygninger vil blokere for vores udsigt og morgensol fra vores værelser på 1.sal. Se bilag Vil stiller og undrende overfor en lokalplanerne med 4 etager i et lokalområde, der kun er bebygget med 2 etager. 5. Overnævnte pkt. vil markant forringe vores ophold og livsglæde i vores hjem og haver, samt salgspriserne på vores ejendomme vil falde markant, når vi fratages vores udsigt og morgensol i vores hus og have. Spørgsmål til lokalplan for plejeboliger og institution, Forchammersvej, Hobrovejkvarteret, med tilhørende kommuneplantillægnr Iht. til de nævnte 4 etager vil undertegnede gerne have præciseret, hvor langt der påregnes at bygningen med de 4 etager vil blive placeret i forhold til skel til Forchhammersvej. 2. Undertegnede vil gerne anmode om at få præciseret hvor adgangsveje vil blive placeret.

20 Bilag til overnævnte: Fotobilag 1-3 Med venlig hilsen Søren Visti Kristensen Direktør, Vuole Ltd Finsensvej Aalborg Bilag nr. 1.

21 Bilag nr. 2.

22 Bilag nr. 3.

23

24

25

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :17:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :17:00 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 1-3-119 Dato: 29. januar 2018 10:17:28 Vi bekræfter hermed

Læs mere

Indsigelsen går på ophævelse af lokalplan , men fastholdelse af 11 Grundejerforening.

Indsigelsen går på ophævelse af lokalplan , men fastholdelse af 11 Grundejerforening. 1. indsigelse From: Dkplan automailer Sent: 18. november 2018 19:01 To: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan

Læs mere

VS: Vedr. forslag for lokalplan Område til offentlig formål i Støvring i Rebild. kommuneplantillæg (BDK ID: )

VS: Vedr. forslag for lokalplan Område til offentlig formål i Støvring i Rebild. kommuneplantillæg (BDK ID: ) Anders Ebsen Jellesen Emne: Vedhæftede filer: VS: Vedr. forslag for lokalplan 320 - Område til offentlig formål i Støvring i Rebild med tilhørende kommuneplantillæg (BDK ID: 913595) Signaturbevis.txt Fra:

Læs mere

Tillæg nr. 1 til LP 303 Erhvervsområde og offentligt område til erhvervsuddannelsescenter i Erritsø ved Snaremosevej

Tillæg nr. 1 til LP 303 Erhvervsområde og offentligt område til erhvervsuddannelsescenter i Erritsø ved Snaremosevej Indkomne bemærkninger til Tillæg nr. 1 til LP 303 Erhvervsområde og offentligt område til erhvervsuddannelsescenter i Erritsø ved Snaremosevej 1 ) Banedanmark 2 ) Vejdirektoratet Fra: Stine Hansen (STHA)

Læs mere

Indsigelse til Lokalplanforslag

Indsigelse til Lokalplanforslag Fra: Nicolai Tell Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Cc: Alex Tolstrup; Søren Villadsen Emne: Indsigelse Dato: 11. juni 2015 20:22:24 Med venlig hilsen Nicolaj Tell Formand for DAF Stråtaget

Læs mere

Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse)

Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Fra: Stine Hansen (STHA) Sendt: 18. april 2016 10:58 Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Banedanmarks bemærkninger til Forslag til lokalplan mv. for Undervisning, institutioner

Læs mere

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia Bymidte

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia Bymidte Teknik & Miljø 4. marts 2016 Sags-ID: 15-3916 Sagsbehandler: Gitte Frank Andresen NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia Bymidte Følgende bemærkninger

Læs mere

Godkendelse af lokalplan , tillæg til lokalplan Godsbanearealet, Aalborg Midtby (2. forelæggelse)

Godkendelse af lokalplan , tillæg til lokalplan Godsbanearealet, Aalborg Midtby (2. forelæggelse) Punkt 8. Godkendelse af lokalplan 1-1-128, tillæg til lokalplan 1-1-110 Godsbanearealet, Aalborg Midtby (2. forelæggelse) 2016-011484 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret (2. forelæggelse) Punkt 4. Godkendelse af Kommuneplantillæg 3.023 og Lokalplan 3-2-106 Boliger, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret (2. forelæggelse) 2015-019780 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Hvad planen må medføre af økonomiske omkostninger, skal være Banedanmark uvedkommende.

Hvad planen må medføre af økonomiske omkostninger, skal være Banedanmark uvedkommende. Fra: Stine Hansen (STHA) Sendt: 2. maj 2016 10:33 Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Banedanmarks bemærkninger til forslag til lokalplan 3-2-106 Boliger, Forchhammersvej,

Læs mere

Banedanmarks bemærkninger til lokalplanforslag L05, Boligområde ved Yderikvej i Tistrup Dato: 14. december :27:13

Banedanmarks bemærkninger til lokalplanforslag L05, Boligområde ved Yderikvej i Tistrup Dato: 14. december :27:13 Fra: Stine Hansen (STHA) Til: planogby Cc: Dir-sek Emne: Banedanmarks bemærkninger til lokalplanforslag 21.01.L05, Boligområde ved Yderikvej i Tistrup Dato: 14. december 2017 10:27:13 Til Varde Kommune

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/20150506t130810.091/20150506t130811.479/c4f09243-cab...

file:///c:/adlib%20express/work/20150506t130810.091/20150506t130811.479/c4f09243-cab... file:///c:/adlib%20express/work/20150506t130810.091/20150506t130811.479/c4f09243-cab... Page 1 of 2 06-05-2015 From: Land By og Kultur-Fællespostkasse Sent: 13-04-2015 13:12:40 To: Stine Würtz Subject:

Læs mere

Indsigelser og høringssvar // Foreløbig udgave afventer bidrag fra loklplankonsulent Lokalplan Ved Skolevej Lunderskov Efterskole.

Indsigelser og høringssvar // Foreløbig udgave afventer bidrag fra loklplankonsulent Lokalplan Ved Skolevej Lunderskov Efterskole. Indsigelser og høringssvar // Foreløbig udgave afventer bidrag fra loklplankonsulent Lokalplan 1113-71 Ved Skolevej Lunderskov Efterskole. Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) Punkt 6. Godkendelse af kommuneplantillæg 1.046 og Lokalplan 1-3-119 Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) 2017-027562 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Aalborg den 07. november2013

Aalborg den 07. november2013 Aalborg den 07. november2013 Att.: Aalborg Byråd CC.: Aalborg kommune/teknisk forvaltning v/klaus Gunvald Som grundejerforening gør vi indsigelse mod kommuneplantillæg 4.024 og lokalplan 4-2-110, som er

Læs mere

Undertegnede gør hermed indsigelse mod Forslag til Lokalplan vedrørende boliger, Sygehusvej 14, Nibe.

Undertegnede gør hermed indsigelse mod Forslag til Lokalplan vedrørende boliger, Sygehusvej 14, Nibe. Elizabeth Arkin Aalborg Kommune By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Mail: plan.byg@aalborg.dk Nibe den 20. oktober 2014 Indsigelse mod Lokalplan 10-1-106 Undertegnede gør

Læs mere

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer:

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: Indsigelse 1 Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 18. august 2017 09:07 Til: Lise Overby Nørgård Cc: Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 7-1-110 Vedhæftede

Læs mere

Teknik & Miljø 28. august 2015 Sags-ID: 15/2130 Sagsbehandler: Tove Stockmarr

Teknik & Miljø 28. august 2015 Sags-ID: 15/2130 Sagsbehandler: Tove Stockmarr Teknik & Miljø 28. august 2015 Sags-ID: 15/2130 Sagsbehandler: Tove Stockmarr NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 335 Erhverv i den nordvestlige del af Kongens Kvarter samt Tillæg 10 til Kommuneplan

Læs mere

2. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg Dato: :21:00

2. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg Dato: :21:00 1. Indsigelse 2. Indsigelse Fra: Til: Emne: Dato: Vedhæftede filer: Dkplan automailer Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 3-6-110 9. oktober

Læs mere

Kære Finn. Jeg har som nævnt rykket Peter Serup for svar i dag. Med venlig hilsen

Kære Finn. Jeg har som nævnt rykket Peter Serup for svar i dag. Med venlig hilsen Hej Finn Først og fremmest skal jeg beklage den sene tilbagemelding på jeres mail. I den aktindsigt I har søgt, har I fået de dokumenter, der er i sagen. Der er således ikke noget vi har undtaget fra aktindsigten.

Læs mere

Banedanmark har via plansystem.dk modtaget underretning om ovennævnte plantillæg.

Banedanmark har via plansystem.dk modtaget underretning om ovennævnte plantillæg. Indsigelse nr. 1 >>> "Gunner Nielsen (GUNI)" < guni@bane.dk > 4/3/2012 1:49 >>> Til Faaborg-Midtfyn kommune Nedenstående, fremsendt tidligere i dag, retter sig også mod lokalplan 2011-3. Bemærkningerne

Læs mere

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: lokalplan.

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: lokalplan. Indsigelse 1 Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 20. september 2017 12:29 Til: Peter Serup Cc: Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 10-1-112 Vedhæftede filer:

Læs mere

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar.

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. Høringssvar Høringsnotat vedrørende lokalplan 095 og kommuneplantillæg nr. 10. I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. 1. Til Næstved Kommune Miljøstyrelsen

Læs mere

Aalborg Kommune, By-og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge Nørresundby. Sendt via

Aalborg Kommune, By-og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge Nørresundby. Sendt via Aalborg Kommune, By-og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Sendt via plan.udvikling@aalborg.dk Dato 10. december 2014 Sagsbehandler Trine Gram Overby Mail tgo@vd.dk Telefon 7244

Læs mere

Pernille Østergaard Lund

Pernille Østergaard Lund Pernille Østergaard Lund Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 23. oktober 2017 08:48 Til: Alex Tolstrup Cc: Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden

Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 3. januar 2019 Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden Dispensationer i Ørestad City Nord og Ørestad Syd Forvaltningen

Læs mere

Vi ønsker som grundejerforening ikke at deltage i høringen om evt dispensation

Vi ønsker som grundejerforening ikke at deltage i høringen om evt dispensation Fra: Jane Kollerup Sendt: 11. september 2016 19:48 Til: [SPAM] Re: VS: Høring vedr. ansøgning om dispensation fra lokalplan nr. S-1.2 om facadehøjde på Strandvænget 24 Hej Dorit Vi

Læs mere

Hermed indsigelse mod lokalplanen. Indsigelsen berører adgangsveje til boligerne.

Hermed indsigelse mod lokalplanen. Indsigelsen berører adgangsveje til boligerne. Fra: Plan og Byg, TM (Fællespostkasse) Til: Ulla Kristensen; Jane Bjerg Emne: VS: 1-2-110 lokalplan forslag / indsigelse Dato: 18. september 2013 08:35:35 -----Oprindelig meddelelse----- Fra: Søren Walentin

Læs mere

Med venlig hilsen / Best regards Kurt Larsen. Søvejen 75, Vitved Skanderborg Tel: Mobil:

Med venlig hilsen / Best regards Kurt Larsen. Søvejen 75, Vitved Skanderborg Tel: Mobil: Fra: Kurt Larsen [mailto:kurt@ku-holding.dk] Sendt: 18. december 2014 19:53 Til: Byggeri, BLF (fællespostkasse) Emne: Nygade 29-31 Har pr. E post modtaget ansøgning om dispensation fra Lokal plan. 1. Man

Læs mere

Svendborg, d. 11. juni Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063

Svendborg, d. 11. juni Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063 Svendborg Kommune Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Svendborg, d. 11. juni 2018 Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063 Vi har modtaget en skrivelse vedrørende opførelse af et 4 etagers

Læs mere

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia Fredericia kommune Gothersgade 7000 Fredericia Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d. 03.12.18 Sag: Dalegade 34 7000 Fredericia Generelt til indsigelserne: Min eneste interesse er at skabe et

Læs mere

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl.

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet 2 3600 Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Tak for dialogmødet d. 15. august 2016 vedrørende byggeriet på Bruhnsvej 22, 3600 (deres sagsnr.

Læs mere

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Til Vejen Kommune Teknik og Miljø Højmarksvej 20 6670 Holsted Bemærkninger til Lokalplan 271, Boligformål

Læs mere

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik Marts Forhøring Ændring af afgræsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik Marts Forhøring Ændring af afgræsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Høringssvar: Center for Miljø og Teknik Marts 2018 - Forhøring Ændring af afgræsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Susanne Nørgaard Fra: Stig Maale Sendt: 31. januar

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd 4. april 2005 via Magistraten J.nr. JTK/04/00762 Den Ref.: Tlf.nr. hj/ar 8940 2519

Læs mere

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 4. Aalborg Midtby, Kjellerupsgade 12 og 14 "Symfonien", Boliger og erhverv. Kommuneplantillæg 1.022, Lokalplan 1-1-115 og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). 2012-43473. By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD INDHOLD Indsigelsesnotat med behandling af indsigelser Indsigelse fra Nørrevang 35 Indsigelse fra Nørrevang 37 Indsigelse fra Præstegårdvej 14 Indsigelse fra Præstegårdvej 16 Indsigelse fra Præstegårdvej

Læs mere

Bilag til sammenfattende redegørelse

Bilag til sammenfattende redegørelse Bilag til sammenfattende redegørelse For VVM-redegørelse og miljøvurdering af kommuneplantillæg for Havmøllepark Horns Rev 3 August 2014 Titel: Bilag til Sammenfattende redegørelse for VVM-redegørelse

Læs mere

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene.

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene. Hvidbog om indkomne høringssvar til forslag til Tillæg nr. 3 til Kommuneplan 2016, nyt rammeområde 1A6 ved Landlystvej NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Leder af Plan: Henrik Nielsen Sagsnr.:

Læs mere

Udgangspunktet er, at diverse planer, mv. skal være i overensstemmelse med Jernbaneloven.

Udgangspunktet er, at diverse planer, mv. skal være i overensstemmelse med Jernbaneloven. 1. Indsigelse Dato: 6. marts 2018 08:34:56 Dato: 06-03-2018 08:35:00 Name: Banedanmark Teknik Address: Vejlevej 5 Postnr: 7000 By: Fredericia Tlf: 41864027 Email: stha@bane.dk Emne: Vedr. forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

Bent Jessen Hjerting strandvej 38 n 6710 Esbjerg V Mobiltlf. 20264580 Email: betojessen@gmail.com

Bent Jessen Hjerting strandvej 38 n 6710 Esbjerg V Mobiltlf. 20264580 Email: betojessen@gmail.com 17-03-2014 13 41 OU234 Hjerting strandvej 38 n 6710 Esbjerg V Byggeri Teknik og Miljø Torvegade 74 6700 Esbjerg Esbjerg, den 10. marts 2014 Sags id. 12/13321 - Stormgade 69, 6700 Esbjerg. Hermed vores

Læs mere

Hej Annemarie. Høringssvar fra Birgitta Madsen: Trafikmængden Bygaden:

Hej Annemarie. Høringssvar fra Birgitta Madsen: Trafikmængden Bygaden: Hej Annemarie Jeg har modtaget vedhæftede høringssvar og skal herved fremsende mine kommentarer til de enkelte modtagne svar som følger, idet nedenstående er fremsendt på vegne ejeren af Bygaden 28, Gårdhave

Læs mere

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan Hvidbog med indkomne bemærkninger til forslag til lokalplan 13.6 og forslag til kommuneplantillæg 8 - Blokland Kommunen har modtaget i alt 8 høringssvar. Denne hvidbog indeholder samtlige høringssvar,

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 0-852 OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte kommuneplantillæg nr. 36 Rugårdsvej

Læs mere

Høringssvar: Forslag til lokalplan HL4.1 - Børneinstitution på Skovesletten

Høringssvar: Forslag til lokalplan HL4.1 - Børneinstitution på Skovesletten Høringssvar: Forslag til lokalplan HL4.1 - Børneinstitution på Skovesletten Center for Miljø og Teknik Februar 2016 Susanne Nørgaard Fra: Center for Miljø og Teknik Sendt: 11. november 2015 11:37 Til:

Læs mere

Hej, mit navn er Sebastian Andersen og jeg bor på jomfruanegade 2, 2 sal Th, det vil sige øverst og med vinduer ud mod Jomfruanegade.

Hej, mit navn er Sebastian Andersen og jeg bor på jomfruanegade 2, 2 sal Th, det vil sige øverst og med vinduer ud mod Jomfruanegade. Fra: sebanden_9 [mailto:sebanden_9@hotmail.com] Sendt: 4. marts 2014 11:39 Emne: Vedr. Taget over Jomfru Ane Gade Hej, mit navn er Sebastian Andersen og jeg bor på jomfruanegade 2, 2 sal Th, det vil sige

Læs mere

Til Langeland Kommune

Til Langeland Kommune Til Langeland Kommune Vedrørende byggeri på Daloon grunden Bellevue 6 Rudkøbing vil jeg gerne vide om der ikke findes plantegninger med mål på så man kunne se hvordan de forskellige bygninger placeres

Læs mere

HVIDBOG HØRINGSSVAR I FORBINDELSE MED INDKALDELSE AF IDEER OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN NR. 79 GARTNERBYEN, ETAPE 2

HVIDBOG HØRINGSSVAR I FORBINDELSE MED INDKALDELSE AF IDEER OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN NR. 79 GARTNERBYEN, ETAPE 2 HVIDBOG HØRINGSSVAR I FORBINDELSE MED INDKALDELSE AF IDEER OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN 2016-2028 NR. 79 GARTNERBYEN, ETAPE 2 Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til indkaldelsen

Læs mere

iæ/c Jeg må således på det kraftigste gøre indsigelse mod projektet. m.v.h. Inger Bonde Dalegade 27 Tlf

iæ/c Jeg må således på det kraftigste gøre indsigelse mod projektet. m.v.h. Inger Bonde Dalegade 27 Tlf OZ9Ir601. 61060l LUL Høringssvar,Sag nr. :18/6147, Dalegade 34. Efter flere års søgning efter et gammelt byhus, lykkedes det for min mand og jeg at finde og købe vort hus i Dalegade 27 for et år siden.

Læs mere

Indkomne forslag og bemærkninger (resumé) Teknik & Miljø 28. august 2015 Sags-ID: 15/2130 Sagsbehandler: Tove Stockmarr

Indkomne forslag og bemærkninger (resumé) Teknik & Miljø 28. august 2015 Sags-ID: 15/2130 Sagsbehandler: Tove Stockmarr Teknik & Miljø 28. august 2015 Sags-ID: 15/2130 Sagsbehandler: Tove Stockmarr NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 335 Erhverv i den nordvestlige del af Kongens Kvarter samt Tillæg 10 til Kommuneplan

Læs mere

Indsigelse imod lokalplan nr. 11.C31.2

Indsigelse imod lokalplan nr. 11.C31.2 Indsigelse imod lokalplan nr. 11.C31.2 Jf. fremsendte annoncering d. 30. august 2018 omkring lokalplan 11.C31.2, fremsender jeg hermed min indsigelse imod lokalplanen. Grundet den nye maksimale bebyggelsesprocent

Læs mere

Hermed fremsendes høringssvar til forslag til lokalplan 172 for boliger på Lundebjerggårdsvej.

Hermed fremsendes høringssvar til forslag til lokalplan 172 for boliger på Lundebjerggårdsvej. Fra: Til: By, Erhverv og Miljø - Byplan (byplan) Cc: Claus S. Hansen; Tarra Jane Rugård Butler (tarb) Emne: Høringssvar til forslag til lokalplan 172 for boliger på Lundebjergårdsvej Dato: 17. oktober

Læs mere

BOLIGER PÅ IMMERKÆR 42

BOLIGER PÅ IMMERKÆR 42 BOLIGER PÅ IMMERKÆR 42 IMMERKÆR 42, 2650 HVIDOVRE MAJ 2019 BYGHERRE TELEFORENINGEN ARKITEKTER MANNIK & STORM ARKITEKTER MAA APPENDIX A BELIGGENHED & EKSISTERENDE FORHOLD IMMERKÆR 42 MANNIK & STORM ARKITEKTER

Læs mere

Høringssvar: Fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3

Høringssvar: Fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Høringssvar: Fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Juli 2018 Indsigelse mod ændring af lokalplanen vedrørende ændring af boligområde for Østbrovej 14. Vi er som

Læs mere

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 , Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 Debatoplægget har været i høring fra den 15. maj 2018 til den 29. maj 2018 Ved høringsfristens

Læs mere

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Bilag 4 Oversigt over høringssvar og forvaltningens bemærkninger I det følgende er de forskellige indsigelser og kommentarer samlet under

Læs mere

Vi har modtaget brev om naboorientering dateret 21. juni 2016 i ovenstående sag.

Vi har modtaget brev om naboorientering dateret 21. juni 2016 i ovenstående sag. Hvidovre Kommune Kultur, Miljø & Vækst Plan- og Miljøafdelingen Multihuset Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre Att.: Anne Mette Lassen Sagsnr.: 16/15137. Hvidovre, d. 30. juni 2016 Vi har modtaget brev om naboorientering

Læs mere

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved.

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Projektet omfatter bebyggelse i 3 etager i den sydlige del af ejendommen og rummer et mindre

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger og kontorer, Sankelmarksgade-Bleggårdsgangen, Aalborg Midtby (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger og kontorer, Sankelmarksgade-Bleggårdsgangen, Aalborg Midtby (2. Punkt 4. Godkendelse af Kommuneplantillæg 1.033 og Lokalplan 1-1-123 Boliger og kontorer, Sankelmarksgade-Bleggårdsgangen, Aalborg Midtby (2. forelæggelse) 2014-38628 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer Hvem har fremsendt Kort resume af indsigelsen, hvor af det Her skriver vi vores bemærkninger til de Evt. ændringsforslag i indsigelsen

Læs mere

århus kommune. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C

århus kommune. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C århus kommune. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C Side 1 Til Århus Byråd via Magistraten Den J.nr. Ref.: Tlf.nr. INDSTILLING 26. maj 2004 Steen Nielsen 8940 2647 Endelig

Læs mere

NABOORIENTERING EFTER PLANLOVEN

NABOORIENTERING EFTER PLANLOVEN Teknik- og Miljøforvaltningen 19. september 2018 NABOORIENTERING EFTER PLANLOVEN Vi skriver til dig, fordi du er beboer, ejer, lejer eller repræsentant for en virksomhed, der kan blive berørt af et byggeprojekt

Læs mere

Undertegnede vil hermed komme med mine kommentarer til forslaget til lokalplan nr.064.

Undertegnede vil hermed komme med mine kommentarer til forslaget til lokalplan nr.064. Indsigelse 1 Indsigelse 2 Fra: Peter HAld Kristensen [mailto:batman2_4@hotmail.com] Sendt: 22. maj 2014 22:12 Til: EPOST (Funktionspostkasse) Emne: att. Plan, Vej og Miljø Kommentarer mod "forslag til

Læs mere

Høringssvar Vedr. Forslag til tillæg nr. 2 til lokalplan nr. 367 Sadolin & Holmblad. Ad A): Rækkehusene bør tages ud af Tillæg til lokalplan

Høringssvar Vedr. Forslag til tillæg nr. 2 til lokalplan nr. 367 Sadolin & Holmblad. Ad A): Rækkehusene bør tages ud af Tillæg til lokalplan Høringssvar Vedr. Forslag til tillæg nr. 2 til lokalplan nr. 367 Sadolin & Holmblad Overordnet set, er vi positivt stemte for de nye tanker omkring mere byliv, caféliv etc., der argumenteres for i den

Læs mere

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. SOAN Dir. tlf. 46 31 35 06 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 596 for boliger

Læs mere

Indsigelse til lokalplan nr. 54.BL1.1

Indsigelse til lokalplan nr. 54.BL1.1 Herning Byråd Rådhuset 7400 Herning Mail : bek@herning.dk Gødstrup den 04-02-18 Indsigelse til lokalplan nr. 54.BL1.1 Landskab og natur side 5 i lokalplan 54.BL1.1 For at sikre og bibeholde Herning Kommunes

Læs mere

Vedrørende forslag til lokalplan nr. 412, samt forslag til kommuneplantillæg nr. 39 til kommuneplan

Vedrørende forslag til lokalplan nr. 412, samt forslag til kommuneplantillæg nr. 39 til kommuneplan Viborg kommune Teknik & Miljø Plan Prinsens Alle 5 Att: Karl Johan Legaard Jensen. Viborg den 12. November 2012. Vedrørende forslag til lokalplan nr. 412, samt forslag til kommuneplantillæg nr. 39 til

Læs mere

LOKALPLAN 11. For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 11. For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 11 For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

Fra: Sendt fra FirstClass med min ipad. Teamplan Til:

Fra: Sendt fra FirstClass med min ipad. Teamplan Til: Fra: Teamplan [TMPlan@Hjoerring.dk] June Gina Heiselberg [june.heiselberg@hjoerring.dk] Sendt dato: 28-08-2019 11:29 Modtaget Dato: 28-08-2019 11:29 Vedrørende: VS: Lokalplan for Engparken, Hjørring Hej

Læs mere

Notatet indeholder et resumé af de bemærkninger der er indkommet i naboorienteringen i forbindelse med ansøgning om dispensation fra lokalplan 32.

Notatet indeholder et resumé af de bemærkninger der er indkommet i naboorienteringen i forbindelse med ansøgning om dispensation fra lokalplan 32. NOTAT - Indkomne bemærkninger til ansøgning om dispensation til opførelse af bolig, dalgade 34 Teknik & Miljø 9. januar 2019 Sags-ID: 18/6147 Sagsbehandler: Helle Aarre Notatet indeholder et resumé af

Læs mere

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 26. marts 2015 Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Aarhus Kommune planlægger at give mulighed for at omdanne erhvervsbygningerne

Læs mere

Begrænset muligheder for energioptimering og vedligeholdelsesfri materialer

Begrænset muligheder for energioptimering og vedligeholdelsesfri materialer Behandling af indkomne bemærkninger Lokalplan 102-L04 (Svanelundskvarteret) Begrænset muligheder for energioptimering og vedligeholdelsesfri materialer Bemærkninger til forslag til lokalplan nr. 102-L04

Læs mere

Kære Rander Kommune. Jacob Krath. Sendt: 30. marts :41. Emne: Indsigelse for lokalplanforslag 618

Kære Rander Kommune. Jacob Krath. Sendt: 30. marts :41. Emne: Indsigelse for lokalplanforslag 618 Jacob Krath Fra: Plan Sendt: 30. marts 2015 12:41 Til: Jacob Krath Emne: Indsigelse for lokalplanforslag 618 Fra: ove laursen [mailto:ove.laursen@hotmail.com] Sendt: 29. marts 2015 18:58 Til: Plan Emne:

Læs mere

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD Teknik- og Miljøforvaltningen, Center for Bydesign Islands Brygge 35 2300 København S Njalsgade 106, 2. sal, lok. 17.3.242 2300 København S www.avlu.dk HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN

Læs mere

Viborg, den 14. marts Indsigelse til lokalplanforslag nr. 372, Institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg.

Viborg, den 14. marts Indsigelse til lokalplanforslag nr. 372, Institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg. Nr. 1 Viborg, den 14. marts 2010 Viborg kommune Teknik- og Miljø Plan Sct. Mogens Gade 3 8800 Viborg Indsigelse til lokalplanforslag nr. 372, Institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg. Som ejer af ejendommen

Læs mere

Har i sendt et skriv ud til nogle borgere omkring dispensation vedr. Sjællands universitetshospital? Se nedenstående henvendelse.

Har i sendt et skriv ud til nogle borgere omkring dispensation vedr. Sjællands universitetshospital? Se nedenstående henvendelse. VS: Dispensation vedr. Sjællands Universitetshospi Dato: 19. september 2016 08:30:08 Teamleder Planafdelingen Tlf +45 56 67 24 34 Mobil 40130790 anders.m.nielsen@koege.dk Fra: Sendt: 16. september 2016

Læs mere

Ombygning fra erhverv til boliger, Ny Munkegade 74

Ombygning fra erhverv til boliger, Ny Munkegade 74 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 6. juni 2014 Ny Munkegade 74 Tilladelse til at indrette 10 boliger i eksisterende erhvervsbygninger i baggården på ejendommen 1. Resume

Læs mere

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse).

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). Punkt 4. Kommuneplantillæg 6.013 for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan 6-3- 103, Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). 2010-47938. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Naboorientering vedrørende dispensation fra lokalplan nr i forbindelse med nyt plejeboligbyggeri Følager 13

Naboorientering vedrørende dispensation fra lokalplan nr i forbindelse med nyt plejeboligbyggeri Følager 13 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Byplanlægning 25-08-2016 Sagsnr. 2016-0277288 Naboorientering vedrørende dispensation fra lokalplan nr. 448-1 i forbindelse med nyt plejeboligbyggeri

Læs mere

Vivi Maagaard Fra: Helle Bay Sendt: 15. september 2015 07:48 Til: Vivi Maagaard Emne: VS: Indsigelser mv. til forslag til lokalplan nr. 1091 - Vessøvejs forlængelse SUPPLERENDE HØRING Vedhæftede filer:

Læs mere

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. LED Dir. tlf. 46 31 35 06 gunillasr@roskilde.dk Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal

Læs mere

CALUM OASEN K/S. Indsigelse vedr. lokalplan , Boliger og erhverv, Digtervejen Nord

CALUM OASEN K/S. Indsigelse vedr. lokalplan , Boliger og erhverv, Digtervejen Nord DATO 29.08.2017 Indsigelse vedr. lokalplan 3-6-109, Boliger og erhverv, Digtervejen Nord Calum har som bygherre fremsendt en række punkter i lokalplanprocessen, som forvaltningen ikke har reageret på inden

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Indsigelse (Brevnr. ) Nr. 1 (brevnr. 14) Navn/adresse Indsigers bemærkninger Administrationens bemærkninger Miljø og Fødevareministeriet,

Læs mere

Hun vil gerne lave en indsigelse mod byggeriet som I har planer om at bygge på Gammel Kongevej.

Hun vil gerne lave en indsigelse mod byggeriet som I har planer om at bygge på Gammel Kongevej. 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 2-2-108 Dato: 14. september 2017 08:35:12 Vi bekræfter

Læs mere

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby.

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby. Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B.03.03.01 Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby. Center for Teknik og Miljø september 2015 Indkomne bemærkninger 1. Bjarne Pedersen. Dokumentnr. 60. Ønsker ikke

Læs mere

SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR

SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR BEFÆSTIGELSE OG AFLEDNING AF REGNVAND DOK. NR. : 29153-11 AF 16. FEBRUAR 2011 SAGS NR.: 11/5483 SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR til Lokalplan 3.1-4 og Kommuneplantillæg nr. 3 Møllebakken, Tommerup

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Ejerforeningen 904 a Aalborg Bygrunde (Nørregade 32 / Løkkegade 16 A og B) Aalborg den 17. september 2007 Aalborg Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Plan Byg Stigsborg Brygge 5 Postboks 219 9400 Nørresundby

Læs mere

Idé: Svømmehal og rekreative områder - Sundheds- og rekreationsakse

Idé: Svømmehal og rekreative områder - Sundheds- og rekreationsakse Mogens og Marianne Emne: Gøteborg Allé 5 - svømmehal Dato: 1. maj 2014 12:55:38 Kære udvalg vedr. udnyttelse af område omkring Gøteborg Allé 5 Idé: Svømmehal og rekreative områder - Sundheds- og rekreationsakse

Læs mere

Hvidbog over høringssvar til lokalplanforslag nr Parkeringsplads ved Filosofhaven

Hvidbog over høringssvar til lokalplanforslag nr Parkeringsplads ved Filosofhaven Hvidbog over høringssvar til lokalplanforslag nr. 0-793 Parkeringsplads ved Filosofhaven Afsender Uddrag af høringssvar Forslag til besvarelse 1 Jacob Frank Hansen Kræmmermarken 139 5000 Odense C 1. Mener,

Læs mere

Bebyggelse må ikke gives en højde, der overstiger 13 meter over det omgivende terræn, jf. 6.2.

Bebyggelse må ikke gives en højde, der overstiger 13 meter over det omgivende terræn, jf. 6.2. Allerød Kommune Forvaltningen Plan og Byg Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk NABOORIENTERING Matr. nr. 4bc Lillerød By, Lillerød, Fritz Hansens Vej 23, Teater

Læs mere

Sara Studsgaard. Til Teknik og miljøcenter, Høje Taastrup kommune. Indsigelse. Vedr. Udhus ved Bygade 36

Sara Studsgaard. Til Teknik og miljøcenter, Høje Taastrup kommune. Indsigelse. Vedr. Udhus ved Bygade 36 Robin de Nijs Sendt: 28. oktober 2017 20:31 Cc: Maria Vedel Emne: Indsigelse Vedr. Udhus ved Bygade 36 Til Teknik og miljøcenter, Høje Taastrup kommune Indsigelse Vedr. Udhus ved

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde ved Trekroner syd

NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde ved Trekroner syd Kommunaldirektøren Erhvervsafdelingen Sagsnr. 279681 Brevid. 2510331 Ref. LAHN Dir. tlf. larshn@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde

Læs mere

Karin Linneberg Bæk. Finn Krogsgaard Jensen Sendt: 12. februar :05 Til: Fra: MTM-ByudviklingogMobilitet Cc:

Karin Linneberg Bæk. Finn Krogsgaard Jensen Sendt: 12. februar :05 Til: Fra: MTM-ByudviklingogMobilitet Cc: Karin Linneberg Bæk Fra: Finn Krogsgaard Jensen Sendt: 12. februar 2016 14:05 Til: MTM-ByudviklingogMobilitet Cc: 'shc@au.dk'; 'jmp@feas.dk' Emne: Indsigelse mod forslag til Lokalplan

Læs mere

Vedr. Lokalplan 1031, Omdannelse Psykiatrisk Hospital, Risskov - Endelig

Vedr. Lokalplan 1031, Omdannelse Psykiatrisk Hospital, Risskov - Endelig Foretræde for Teknisk Udvalg, mandag d. 22. maj 2017: Vedr. Lokalplan 1031, Omdannelse Psykiatrisk Hospital, Risskov - Endelig Vi er de kommende ejere af ejendommen beliggende Krathusvej 7, 8240 Risskov,

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 79 GARTNERBYEN ETAPE 2

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 79 GARTNERBYEN ETAPE 2 HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 8-890 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 79 GARTNERBYEN ETAPE 2 Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag til

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Sagsnr.: Dato: 27. Nov 2016

KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Sagsnr.: Dato: 27. Nov 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Sagsnr.: 2016-0326608 Dato: 27. Nov 2016 Høringssvar til forslag til lokalplan Kristineberg II I forbindelse med udsendelse af brev af 28.09.2016

Læs mere