Indsigelser og høringssvar // Foreløbig udgave afventer bidrag fra loklplankonsulent Lokalplan Ved Skolevej Lunderskov Efterskole.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indsigelser og høringssvar // Foreløbig udgave afventer bidrag fra loklplankonsulent Lokalplan Ved Skolevej Lunderskov Efterskole."

Transkript

1 Indsigelser og høringssvar // Foreløbig udgave afventer bidrag fra loklplankonsulent Lokalplan Ved Skolevej Lunderskov Efterskole. Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer Banedanmark er ejer af Banedanmark Teknisk Drift Team Areal Lumbyesvej Fredericia Stine Hansen jernbaneinfrastrukturen med tilhørende arealer, som ligger i umiddelbar nærhed af planområdet. Banedanmarks bemærkninger er derfor, som følger: Udgangspunktet er, at byggeri, mv. skal være i overensstemmelse med Jernbaneloven. Tages til efterretning. Jernbaneloven tilføjes som nyt afsnit til redegørelsen under Tilladelser efter anden lovgivning på side 22 i lokalplanen. Tilføjes på side 22: Jernbaneloven Byggeri mv. skal være i overensstemmelse med Jernbaneloven. Jernbanespor, hvor Banedanmark er infrastrukturforvalter, skal overholde de gældende tekniske normer og regler, som er at forefinde på Banedanmarks hjemmeside: under fanen 'erhverv'. Byggeri, mv. skal indrettes, så det kan tåle støj og vibrationer fra jernbanen. Evt. gravearbejder (herunder terrænændringer), spunsning, mv. indenfor det kommende planområde, kan kræve godkendelse efter 24 i Jernbaneloven. Hvis planen medfører øget grad af ulovlig sporkrydsning eller ophold på banens arealer, kan der fra Banedanmarks side stilles krav til passagehindrende hegning. Lys og facadebeklædning må ikke kunne udgøre en gene for driften af jernbanen.

2 Banedanmark er i gang med at elektrificere strækningen Lunderskov- Esbjerg. Det betyder, at på naboejendomme til banen pålægges naboskabet en el-servitut. Der kan læses mere omkring projektet via dette link: p?artikelid=19271 Generelt skal jernbanesporene med tilhørende anlæg, deres anvendelse og hvad deraf følger, tåles. Hvad den kommende lokalplan må medføre af økonomiske omkostninger, skal være Banedanmark uvedkommen. Kommentar fra Lunderskov Efterskole: Det er taget til efterretning, at Jernbaneloven skal overholdes. Lunderskov Efterskole Thomas Melander tsm@lunderskovefterskole.dk Indsigelse fra Lunderskov Efterskole angående indkørsel fra Skolevej I princippet vil trafikafdelingen kunne arbejde videre med det nye forslag til overkørsel til efterskolen, og rettelse af indkørslen i lokalplanen kan ske når det er påvist at busser kan lave højresving til Skolevej. Ændring: Lokalplankort 3 og 4 tilrettes med ny overkørsel. OBS! Lunderskov Efterskole skal påvise på kort, at busser kan

3 I forbindelse med projekteringsarbejdet for udbygningen af Lunderskov Efterskole er vi nået til den erkendelse, at der ikke bør laves en ny indkørsel fra Skolevej. I stedet vil vi gerne flytte den eksisterende indkørsel ca. 12 meter mod nordøst således, at indkørslen bliver mere vinkelret på skolens fremtidige hovedindgang - jævnfør vedlagte tegning. Der er stadig tale om en principiel placering, der stadig kan ændre sig nogle få meter. lave højresving til Skolevej. Overkørslen placeres dog umiddelbart vest for den hævende flade og helleanlægget. Efterskolen skal derfor påvise, at det er muligt at lave et højresving fra ejendommen til Skolevej særligt med busser, som i lokalplanen er tiltænkt at holde på parkeringspladsen ved foreslåede overkørsel.

4 Tina og Torben Bemærkning Pkt. 1-5 fra naboer (Dollerup Ændret anvendelse af Ingen ændring. Jacobsen Engsø 11): højskolens bygninger skal Dollerup Engsø Lunderskov 1. 3: Der bør stilles krav til, at nye og eksisterende bygninger skal indrettes til deres aktuelle formål. Som eksempel skal musik- og teaterhuse lydisoleres. Eksisterende sportshal, som anvendes til musik og teater er ikke lydisoleret og især baslyde høres og mærkes tydeligt i nabohuse. behandles efter gældende love. Kommunen kan ikke regulere lovligt etablerede forhold med lokalplanen. Lydisolering af bygning reguleres efter anden lovgivning, og vil blive vurderet i forbindelse med Kommentar fra Lunderskov Efterskole til pkt. behandling af byggetilladelsen. 1: Der er i planloven ikke hjemmel til at stille krav til bygningers konstruktion, men skolen er underlagt de vejledende støjgrænser ved nabobeboelse. Reguleres af miljøloven. Hvis nabo ønsker at klage over støj fra eksisterende bygninger, skal der indsendes en miljøklage til industri@kolding.dk. 2. 5: Ny indkørsel er en klar forbedring og bør kunne bringe parkering på Skolevej til ophør ifm. arrangementer på efterskolen, da biler ledes til ny parkering bag skolen. Dog ønsker vi at vejforløb langs vestlig skel trækkes så langt fra skel som muligt for at give plads til plantebælte. Dette plantebælte bør være minimum 5m bredt for at hindre lysgener fra vejbelysning. Det vil være et rimeligt krav at stille krav om plantebælte langs det vestlige skel som kan afskærme for vejbelysning. Hvor meget beplantningen kan afskærme vil afhænge af beplantningstype. Løvfældende beplantning vil ikke kunne afskærme i vinterperioden. 9.6 ændres til: Den på kortbilag 3 viste beplantning skal bevares. Beplantningen kan dog vedligeholdes og udskiftes med arter der i omfang svarer til den eksisterende beplantning. Ny 9.7: Indsigelsen imødekommes Plantebæltet langs det

5 Kommentar fra Lunderskov Efterskole til Pkt. 2: Lunderskov Efterskole er indstillet på at sikre plads til etablering af plantebælte langs skel mod vest. delvist. Forvaltningen foreslår at der stilles krav om plantebælte mod vest med en udlægsbredde på 5 meter, og som kan anvendes som afskærmende beplantning. vestlige skel skal bestå af tæt beplantning med hjemmehørende arter. Der kan anvendes bøg, navr, lærk, tjørn, liguster, buksbum, taks og/eller slåen. Plantebæltet udlægges med en bredde på 5 meter, og kan anvendes som afskærmende beplantning. 3. 7: Nabobebyggelse mod vestligt skel skal sikres mod indkigsgener fra byggeri. Der ønskes krav om etablering af et plantebælte med varierende beplantning, der kan forhindre indkigsgener og samtidig mindske naboers udsyn til byggeriet. Skorstene, antenner og lignende bør etableres med Nabo imødekommes delvist vedrørende bredde på plantebælte. Plantebæltet præciseres. Forvaltningen stiller krav om plantebælte mod vest med et udlæg på 5 meter, og at der stilles krav til typen af Se Pkt. 2.

6 størst mulig afstand til nabobebyggelse. Bemærkning fra Lunderskov Efterskole til Pkt. 3: Lunderskov Efterskole er indstillet på at etablere plantebælte som supplement til den eksisterende beplantning langs skel mod vest. beplantning således, at der fremadrettet kan plantes hjemmehørende arter, og at der vælges beplantningsarter der opnår makshøjder på op til ca. 6-8 meter. Der er plantebælte og vej mellem efterskolens bebyggelse og nabo. Placering af bygninger mod nabo vurderes at tage højde for at der ikke opstår indkigsgener. Passende afstand er sikret ved bestemmelse 7.10 i lokalplanen. Indkigsgener fra bygninger reguleres efter anden lovgivning. Byggeloven ifm. en byggetilladelse. 4. 7: Skyggevirkning fra de store bygningskroppe bør dokumenteres, og det skal sikres, at de ikke skygger for naboejendomme. Bemærkning fra Lunderskov Efterskole til Pkt. 4: Boligbebyggelsen mod vest vil kun berøres af Nabo imødekommes delvist. I lokalplanforslaget er der på side 18 sidste afsnit ikke tilstrækkelig beskrevet hvordan skyggekast vil påvirke nabobebyggelsen langs det vestlige skel. Skyggediagrammer tilføjes afsnittet Skyggekast på side 18. Afsnit om skyggekast på side 19 ændres til:

7 skygger fra ny bebyggelse tidligt om morgenen, når solen står op i øst. Forvaltningen stiller krav om at der indsættes skyggediagrammer i redegørelsen efter at der er foretaget skyggeberegninger der påviser en acceptabel afstand. Det kan ikke afvises at der kan ske skyggevirkning fra plantebælte og evt. byggeriet på nogle tidspunkter af året. Eventuelle skygger fra de nye bygninger vurderes at begrænse sig til et begrænset antal dage om året som vurderes ikke at påvirke nabo væsentligt. Indsæt tekst med konklusion på skyggediagrammerne når konsulenten har materialet klar, senest den 7. december (dog anmodes om at skyggediagrammer og dets konklusion fremsendes mandag den 5. december eller tidligere) Nabo imødekommes.

8 5. 8.7: Skolen har på et møde med naboer oplyst, at de ønsker at etablere gavlparti mod Skolevej på bygninger i delområde 2 med LED skærme eller evt. baggrundsbelyste bannere som reklame for skolen. Vi ønsker, at lokalplanen fortsat ikke åbner mulighed for, at dette kan etableres. Dette for at undgå lys- eller lydgener. Kommentar fra Lunderskov Efterskole til Pkt. 5: Der kan kun etableres skiltning i henhold til 8.7, som ikke muliggør skiltning på LEDskærme eller bannere. Der kan midlertidigt gøres brug af storskærme, bannere og lignende i lokalplanområdet ved events i forbindelse med skolens undervisning i performance. Der kan ikke henvises til kommunes skilteregulativ, derfor præciseres 8.7 vedr. fritstående- og om facadeskiltning. Midlertidig brug af storskærme, bannere og lignende i lokalområdet kan etableres i forbindelse med efterskolens undervisning. 8.7 ændres til: Fritstående- og facadeskiltning skal foregå efter følgende retningslinjer: Ved adgangsvej kan der opstilles højst et pylonskilt ved hver indkørsel, der samlet oplyser om de institutioner, som vejen giver adgang til. Skiltet må maksimalt være 1 meter x 2,5 meter højt. Skilte skal placeres så de tilgodeser oversigtsforhold jf Der kan inde i lokalplanområdet opstilles henvisningsskilte til områdets funktioner og institutioner. Belysning af skilte må ikke virke blændende og skal afpasses i styrke efter det generelle belysningsniveau i området. Lysende skilte skal udføres som transparente bogstaver eller logo på mørk baggrund. Blinkende eller animeret skiltning må ikke finde sted.

9 6. Vi vil til sidst fremhæve, at vi som sådan er positive overfor udvidelsen, men ønsker at det eksplicit bliver angivet som krav i lokalplanen, at der skal sikres et plantebælte, som forhindrer ind- og udkigsgener. Bevaring af eksisterende beplantning ift 9.6 er ikke tilstrækkelig, da vi kun har en bøgehæk på 1.80m i skel. Kommentar fra Lunderskov Efterskole til Pkt. 6: Jf. ovenstående. Nabo imødekommes. Der stilles krav til bredden og hvilken beplantningsart der kan plantes inden for plantebæltet der grænser op til naboskel. Se Pkt. 2.

Tillæg nr. 1 til LP 303 Erhvervsområde og offentligt område til erhvervsuddannelsescenter i Erritsø ved Snaremosevej

Tillæg nr. 1 til LP 303 Erhvervsområde og offentligt område til erhvervsuddannelsescenter i Erritsø ved Snaremosevej Indkomne bemærkninger til Tillæg nr. 1 til LP 303 Erhvervsområde og offentligt område til erhvervsuddannelsescenter i Erritsø ved Snaremosevej 1 ) Banedanmark 2 ) Vejdirektoratet Fra: Stine Hansen (STHA)

Læs mere

VS: Vedr. forslag for lokalplan Område til offentlig formål i Støvring i Rebild. kommuneplantillæg (BDK ID: )

VS: Vedr. forslag for lokalplan Område til offentlig formål i Støvring i Rebild. kommuneplantillæg (BDK ID: ) Anders Ebsen Jellesen Emne: Vedhæftede filer: VS: Vedr. forslag for lokalplan 320 - Område til offentlig formål i Støvring i Rebild med tilhørende kommuneplantillæg (BDK ID: 913595) Signaturbevis.txt Fra:

Læs mere

Indsigelsen går på ophævelse af lokalplan , men fastholdelse af 11 Grundejerforening.

Indsigelsen går på ophævelse af lokalplan , men fastholdelse af 11 Grundejerforening. 1. indsigelse From: Dkplan automailer Sent: 18. november 2018 19:01 To: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :17:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :17:00 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 1-3-119 Dato: 29. januar 2018 10:17:28 Vi bekræfter hermed

Læs mere

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia Bymidte

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia Bymidte Teknik & Miljø 4. marts 2016 Sags-ID: 15-3916 Sagsbehandler: Gitte Frank Andresen NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia Bymidte Følgende bemærkninger

Læs mere

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Bilag 4 Oversigt over høringssvar og forvaltningens bemærkninger I det følgende er de forskellige indsigelser og kommentarer samlet under

Læs mere

Indsigelse til Lokalplanforslag

Indsigelse til Lokalplanforslag Fra: Nicolai Tell Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Cc: Alex Tolstrup; Søren Villadsen Emne: Indsigelse Dato: 11. juni 2015 20:22:24 Med venlig hilsen Nicolaj Tell Formand for DAF Stråtaget

Læs mere

Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia bymidte.

Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia bymidte. Teknik & Miljø 16. marts 2016 Sags-ID:15-3916 Sagsbehandler: Gitte Frank Andresen Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia bymidte. Notatet indeholder et resumé

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Det offentliggjorte lokalplanforslag nr. 358 kan se på

Det offentliggjorte lokalplanforslag nr. 358 kan se på Bilag nr. 4 Forslag til ændringer i forbindelse med den endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 358 for et centerområde ved Vesterbrogade og Jernbanegade i Viborg I høringsperioden kom der 2 høringssvar

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 33.R1.1 for Kolonihaver Nabkær i Birk INDHOLD

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 33.R1.1 for Kolonihaver Nabkær i Birk INDHOLD INDHOLD Bilag 1 - Indsigelse fra HF Nabkær 1 og 2 samt formanden for Kolonihaveforbundets Vestjyllands kreds Bilag 2 - Bemærkninger fra Vejdirektoratet Indsigelsesnotat INDSIGELSESDOKUMENT Lokalplan nr.

Læs mere

Banedanmarks bemærkninger til lokalplanforslag L05, Boligområde ved Yderikvej i Tistrup Dato: 14. december :27:13

Banedanmarks bemærkninger til lokalplanforslag L05, Boligområde ved Yderikvej i Tistrup Dato: 14. december :27:13 Fra: Stine Hansen (STHA) Til: planogby Cc: Dir-sek Emne: Banedanmarks bemærkninger til lokalplanforslag 21.01.L05, Boligområde ved Yderikvej i Tistrup Dato: 14. december 2017 10:27:13 Til Varde Kommune

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/20150506t130810.091/20150506t130811.479/c4f09243-cab...

file:///c:/adlib%20express/work/20150506t130810.091/20150506t130811.479/c4f09243-cab... file:///c:/adlib%20express/work/20150506t130810.091/20150506t130811.479/c4f09243-cab... Page 1 of 2 06-05-2015 From: Land By og Kultur-Fællespostkasse Sent: 13-04-2015 13:12:40 To: Stine Würtz Subject:

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde ved Trekroner syd

NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde ved Trekroner syd Kommunaldirektøren Erhvervsafdelingen Sagsnr. 279681 Brevid. 2510331 Ref. LAHN Dir. tlf. larshn@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde

Læs mere

Formål med dokumentet Grundlag for fastlæggelse af bestemmelser for beplantningsbælte/hegn med hensyn til bredde, arter og højde.

Formål med dokumentet Grundlag for fastlæggelse af bestemmelser for beplantningsbælte/hegn med hensyn til bredde, arter og højde. Notat Vurdering af beplantningsbælte/hegn omkring Helnæs Campingplads Formål med dokumentet Grundlag for fastlæggelse af bestemmelser for beplantningsbælte/hegn med hensyn til bredde, arter og højde. Revideret

Læs mere

Godkendelse af lokalplan , tillæg til lokalplan Godsbanearealet, Aalborg Midtby (2. forelæggelse)

Godkendelse af lokalplan , tillæg til lokalplan Godsbanearealet, Aalborg Midtby (2. forelæggelse) Punkt 8. Godkendelse af lokalplan 1-1-128, tillæg til lokalplan 1-1-110 Godsbanearealet, Aalborg Midtby (2. forelæggelse) 2016-011484 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan

Læs mere

Ejeren, Ulla Lindstrøm (UL), er sendt et høringssvar, der er vedlagt som bilag.

Ejeren, Ulla Lindstrøm (UL), er sendt et høringssvar, der er vedlagt som bilag. Partshøring Forslag til lokalplan 424 har været i offentlig høring i perioden 5. december 2017 til 29. januar 2018. Der indkom i perioden fire høringssvar. Høringssvarene samt forvaltningens vurdering

Læs mere

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger HVIDBOG Lokalplan 2019 06 Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger Odsherred kommune har modtaget 6 høringssvar rettidigt. Et høringssvar nr. 4 er underskrevet af 12 beboere, fordelt på 6 ejendomme. Et

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Indkomne forslag og bemærkninger (resumé) Teknik & Miljø 28. august 2015 Sags-ID: 15/2130 Sagsbehandler: Tove Stockmarr

Indkomne forslag og bemærkninger (resumé) Teknik & Miljø 28. august 2015 Sags-ID: 15/2130 Sagsbehandler: Tove Stockmarr Teknik & Miljø 28. august 2015 Sags-ID: 15/2130 Sagsbehandler: Tove Stockmarr NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 335 Erhverv i den nordvestlige del af Kongens Kvarter samt Tillæg 10 til Kommuneplan

Læs mere

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse Dato 31-05-2018 Dok.nr. 40580-18 Sagsnr. 16/9854 Ref. SSTA Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan 04.01.L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse I

Læs mere

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2 Lokalplanforslag 19.04. Indkomne indsigelser Bilag 2 Holbæk Kommune Planafdelingen J.nr. 11 / 83563 Den 6. maj 2013 Forslag til Lokalplan 19.04 Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsperioden

Læs mere

Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg nr. 57

Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg nr. 57 Plan og Gis Dato: 18-11-2016 Sagsnr.: 15/33939 Sagsbehandler: Kim Lyster Hansen Direkte tlf.: 7376 7277 E-mail: klh@aabenraa.dk Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg

Læs mere

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.F.10.37.03 - Bolig- og golfområde nord for Frederikshavn.

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.F.10.37.03 - Bolig- og golfområde nord for Frederikshavn. Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.F.10.37.03 - Bolig- og golfområde nord for Frederikshavn. Center for Teknik og Miljø 20. marts 2015 SUOS Indkomne bemærkninger Centrets bemærkninger 1. Naturstyrelsen

Læs mere

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss Planafsnittet Adam Voss Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 47393 Brevid. 2195608 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af høringssvar lp 517 for boliger ved Dalen Viby

Læs mere

Bemærkninger og ændringer fra offentlige høring

Bemærkninger og ændringer fra offentlige høring Bemærkninger og ændringer fra offentlige høring Lokalplan: [0531-16, Ved Skolebakken et boligområde] Høringsperiode: Høring den 14. maj 9. juli 2014 Sags nr.: 13/21684 - Sagsbehandler: yksval Høringssvar

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Erhverv, Hobrovej/E45, Svenstrup (2. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Erhverv, Hobrovej/E45, Svenstrup (2. forelæggelse) Punkt 6. Godkendelse af kommuneplantillæg 6.018 og Lokalplan 6-1-107 Erhverv, Hobrovej/E45, Svenstrup (2. forelæggelse) 2015-012833 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

LOKALPLAN NR. EE

LOKALPLAN NR. EE LOKALPLAN NR. EE 51.11.01 ERHVERVSOMRÅDE VED SVENDBORGVEJ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. EE 51.11.01 Lokalplanens redegørelse. Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanområdets

Læs mere

Gennemgang af indsigelser Kommuneplantillæg nr. 13 og lokalplan for butik i Kregme. Sagsbehandler: jkro Dato: November 2014 Sagsnr: 2014/

Gennemgang af indsigelser Kommuneplantillæg nr. 13 og lokalplan for butik i Kregme. Sagsbehandler: jkro Dato: November 2014 Sagsnr: 2014/ Gennemgang af indsigelser Kommuneplantillæg nr. 13 og lokalplan 06.27 for butik i Kregme Sagsbehandler: jkro Dato: November 2014 Sagsnr: 2014/0003337 Nr. Navn Resumé af 1 Jia Chen, Kappelhøjvej 149, 3300

Læs mere

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen 1 Februar 2017 Oversigt over høringssvar til Lokalplan 44 Boliger ved Kongeskrænten og kommuneplantillæg 8 Høringssvar nr. Afsender: Navn og adresse Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger

Læs mere

Indstilling. Lokalplan 953, Boliger Aarhus Ø - Endelig. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 29. november 2013

Indstilling. Lokalplan 953, Boliger Aarhus Ø - Endelig. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 29. november 2013 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 29. november 2013 Lokalplan 953, Boliger Aarhus Ø - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 953. Område til boliger ved Thit Jensens Gade,

Læs mere

Valby idrætspark Forslag til lokalplan i supplerende høring fra den 3. til den 21. november 2014

Valby idrætspark Forslag til lokalplan i supplerende høring fra den 3. til den 21. november 2014 Valby idrætspark Forslag til lokalplan i supplerende høring fra den 3. til den 21. november 2014 I denne pjece kan du læse om forslag til ændringer af det tidligere offentliggjorte lokalplanforslag, og

Læs mere

Lokalplan 1078 for boliger i Lellinge. Indsigelser og ændringsforslag

Lokalplan 1078 for boliger i Lellinge. Indsigelser og ændringsforslag Lokalplan 1078 for boliger i Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises til den enkelte indsigelse.

Læs mere

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 HØRINGSNOTAT januar 2017 LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 1 INDHOLD Samlet indstilling Oversigt over indkomne høringssvar og forslag Resumé af høringssvar

Læs mere

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan Hvidbog med indkomne bemærkninger til forslag til lokalplan 13.6 og forslag til kommuneplantillæg 8 - Blokland Kommunen har modtaget i alt 8 høringssvar. Denne hvidbog indeholder samtlige høringssvar,

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 1. september 2008 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere

Læs mere

Hvidbog - behandling af høringssvar

Hvidbog - behandling af høringssvar Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning A. A 1. A 1.1. A 1.1.1. Linette Jensen Lundeparken 4 Linette Jensen er utilfreds med, at der bygges så høje huse så centralt. Mener, at

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 285421 Brevid. 2715171 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 654 og kommuneplantillæg 3 for boliger

Læs mere

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer Hvem har fremsendt Kort resume af indsigelsen, hvor af det Her skriver vi vores bemærkninger til de Evt. ændringsforslag i indsigelsen

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger

Indsigelser og bemærkninger s1 Lind og Risør A/S v/ Thomas Uldall Erik Husfeldts Vej 9 2630 Taastrup Lind og Risør A/S ejer Linde Alle 21, matr. 4bq Nærum By, Nærum og matriklerne 32a o 32b Nærum By, Nærum placeret på hjørnet mellem

Læs mere

Høringssvar: Kommentarer til høringssvar: Beslutning:

Høringssvar: Kommentarer til høringssvar: Beslutning: Solrød Kommune Teknik og Miljø Team og Byg Bilag 1 Side 1 af 7 HØRINGSNOTAT Dato: 17.10.2018 Økonomi-, teknik- og miljøudvalget besluttede den 10. september 2018 at sende forslag til lokalplan 391.12,

Læs mere

Notat med ændringsforslag til forslag til lokalplan 275 for Firskovvej samt Nørgaardsvej 40

Notat med ændringsforslag til forslag til lokalplan 275 for Firskovvej samt Nørgaardsvej 40 1: Brug af illustrationer og eksempler i lokalplan - Ny tekst i redegørelsen - Lokalplanen er udarbejdet i samarbejde med Johannes Fog A/S på baggrund at et projektforslag, der er udarbejdet af Ole Hagen

Læs mere

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. LED Dir. tlf. 46 31 35 06 gunillasr@roskilde.dk Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal

Læs mere

Rettelsesblad PEU Center- og erhvervsformål. Næstved

Rettelsesblad PEU Center- og erhvervsformål. Næstved Rettelsesblad PEU 04.02.2019 080 Center- og erhvervsformål ved Køgevej, Næstved Servitutter Ejere og bygherrer skal sikre sig et overblik over tinglyste servitutter, der har betydning for bygge- og anlægsarbejder.

Læs mere

Oversigt over indsigelser vedr. forslag til lokalplan

Oversigt over indsigelser vedr. forslag til lokalplan Oversigt over indsigelser vedr. forslag til lokalplan 0816-12 Nr. Afsender Høringssvar og indsigelser Bygherres kommentarer 1. Pierre Ejendomme A/S (Bygherre) Bygherre ønsker at benytte græsarmering af

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede FORSLAG Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 161 Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede Hvad er en lokalplan? En lokalplan kan siges at være en lokal lov. En lokalplan fastsætter, hvordan der

Læs mere

LOKALPLAN 47 FOR EJENDOMMEN STRANDGÅRDEN, MATR. 9 HR, GLOSLUNDE BY, GLOSLUNDE I HUMMINGEN

LOKALPLAN 47 FOR EJENDOMMEN STRANDGÅRDEN, MATR. 9 HR, GLOSLUNDE BY, GLOSLUNDE I HUMMINGEN RUDBJERG KOMMUNE LOKALPLAN 47 FOR EJENDOMMEN STRANDGÅRDEN, MATR. 9 HR, GLOSLUNDE BY, GLOSLUNDE I HUMMINGEN Februar 2006 RUDBJERG KOMMUNE Dok 703752 Sag 703735 LOKALPLAN NR. 47 For ejendommen Strandgården,

Læs mere

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelser/bemærkninger til: Lokalplan 11.C33.1 Centerområde på hjørnet af Nygade og skolegade. Lokalplanforslaget har været offentligt fremlagt i perioden 8. februar

Læs mere

INDSIGELSESNOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 323 Boliger på stadiongrunden samt tillæg 12 til Kommuneplan for Fredericia Kommune

INDSIGELSESNOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 323 Boliger på stadiongrunden samt tillæg 12 til Kommuneplan for Fredericia Kommune Teknik & Miljø 8. januar 2016 Sags-ID: 15/5503 Sagsbehandler: Eszter Knoll Andersen INDSIGELSESNOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 323 Boliger på stadiongrunden samt tillæg 12 til Kommuneplan 2013

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Postboks København V

Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Postboks København V MS-X-He-a-2-Gen-0188/SHO Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Postboks 348 1503 København V Indsendt på Københavns Kommunes høringsportal (http://www.blivhoert.kk.dk/hoering/apollovej-iii-lokalplanforslag)

Læs mere

AFGØRELSE i sag om bebyggelse, som Ishøj Kommune har tilladt opført på ejendommen beliggende Torslundevej 133

AFGØRELSE i sag om bebyggelse, som Ishøj Kommune har tilladt opført på ejendommen beliggende Torslundevej 133 Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 19. december 2012 J.nr.: NMK-33-00697 Ref.: MJE AFGØRELSE i sag om bebyggelse, som Ishøj Kommune har tilladt opført på ejendommen

Læs mere

TILLÆG nr. 1 til Lokalplan nr. 114 Håndværkerområde, Store Heddinge Nord for Højerupvej. Forslag Offentligt fremlagt i perioden 9. december

TILLÆG nr. 1 til Lokalplan nr. 114 Håndværkerområde, Store Heddinge Nord for Højerupvej. Forslag Offentligt fremlagt i perioden 9. december TILLÆG nr. 1 til Lokalplan nr. 114 Håndværkerområde, Store Heddinge Nord for Højerupvej. Forslag Offentligt fremlagt i perioden 9. december 2013 3. februar 2014. Stevns Kommune Tillæg nr. 1 til Lokalplan

Læs mere

Indsigelsesskema lokalplan 20xx-x Navn

Indsigelsesskema lokalplan 20xx-x Navn Indsigelsesskema lokalplan 20xx-x Navn Indsigelser til forslag til lokalplan nr. 2011-3 Erhvervsområde ved Vestergade i Ringe Sag nr.01.02.05-p16-7-11 Høringsperiode: 7. marts 2012 8. maj 2012 Dato 9.

Læs mere

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Holbæk Kommune By og Landskab, Plan Rikke Welan Kamper J.nr. 14/59791 2. december 2014 Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase

Læs mere

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Notat Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Forslag til lokalplan 178 for en erhvervsbebyggelse til kontor- og serviceerhverv i Flintholm har været sendt

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) Punkt 6. Godkendelse af kommuneplantillæg 1.046 og Lokalplan 1-3-119 Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) 2017-027562 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Hvidbog over indsigelser lokalplan 612

Hvidbog over indsigelser lokalplan 612 Hvidbog over indsigelser lokalplan 612 Forslag til lokalplan 612 for et område til blandet bolig og erhverv ved Bryghusvej i Svendborg har været offentliggjort i 8 uger med frist den 04-03-2016. Der er

Læs mere

Resumé. Økonomiudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for erhvervsområde ved ydre Københavnsvej

Resumé. Økonomiudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for erhvervsområde ved ydre Københavnsvej Økonomiudvalget Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 205326 Brevid. 1602011 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for

Læs mere

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P Side 1/9 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1182 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner,

Læs mere

Resumenotat. Holstebro Byråd

Resumenotat. Holstebro Byråd Side 1/6 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Indsigelse (Brevnr. ) Nr. 1 (brevnr. 14) Navn/adresse Indsigers bemærkninger Administrationens bemærkninger Miljø og Fødevareministeriet,

Læs mere

Notat om indsigelser til forslag til Lokalplan 47/2012 for offentligt område til et renseanlæg nord for Hadsund

Notat om indsigelser til forslag til Lokalplan 47/2012 for offentligt område til et renseanlæg nord for Hadsund Lokalplan 47/2012 Plan Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 01.02.05-P16-15-11 Ref.: Vibeke Kjær Christensen Direkte tlf.

Læs mere

Forslaget til lokalplan 317 har været i offentlig høring fra den 24. februar til den 20. april 2011.

Forslaget til lokalplan 317 har været i offentlig høring fra den 24. februar til den 20. april 2011. Bilag nr. 3: Behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 317 for et erhvervsområde ved Herningvej og Åhusevej i Karup samt forslag til tillæg nr. 6 til Kommuneplan 2009 2021 for Viborg Kommune

Læs mere

NOTAT. Forslag til Lokalplan 459 for Langhusene og Dybenskærhave Hvidbog om de indkomne høringssvar

NOTAT. Forslag til Lokalplan 459 for Langhusene og Dybenskærhave Hvidbog om de indkomne høringssvar Forslag til Lokalplan 459 for Langhusene og Dybenskærhave Hvidbog om de indkomne høringssvar NOTAT KULTUR-, TEKNIK-, MILJØ- OG ARBEJDSMARKEDS- FORVALTNINGEN Plan- og Miljøafdelingen Arkitekt: Dorte Stouenberg

Læs mere

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved.

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Projektet omfatter bebyggelse i 3 etager i den sydlige del af ejendommen og rummer et mindre

Læs mere

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 5. Aalborg Midtby, hjørnegrunden Rendsburggade/Nyhavnsgade, Ungdomsboliger. Kommuneplantillæg 1.025 for området ved Musikkens Hus og Lokalplan 1-1-118 (2. forelæggelse). 2013-33915. By- og Landskabsudvalget

Læs mere

1. Gavle tilbygning mod vest Nuværende pkt /bilag 2 og 6 Rettelse af pkt /bilag 2 og 6

1. Gavle tilbygning mod vest Nuværende pkt /bilag 2 og 6 Rettelse af pkt /bilag 2 og 6 Ændringsforslag til Lokalplanforslag 244 for / Fornyet høring fra 8. december- 5. januar 2019 1. Gavle tilbygning mod vest Nuværende pkt. 6.2.1/bilag 2 og 6 Rettelse af pkt. 6.2.1/bilag 2 og 6 Enderækkehuse

Læs mere

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø INDSIGELSER I FORBINDELSE MED: Kommuneplantillæg Høring Kpt. nr. 8 til Kommuneplan 2013-25 Lokalplan Høring Lokalplan GL80.5 for etageboliger og offentlige formål på hjørnet af Sydvestvej og Kildevældets

Læs mere

Overblik. NOTAT: Høringsnotat

Overblik. NOTAT: Høringsnotat Plan og Udvikling Sagsnr. 313638 Brevid. 3257726 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Høringsnotat 2. september 2019 Overblik Lokalplan 685 for Hørhusene og tillæg 18 til Kommuneplan

Læs mere

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C ÅRHUS STIFT Telefon 86 14 51 00 DALGAS AVENUE 46 Telefax 86 14 55 21 8000 ÅRHUS C www.aarhus.stift.dk E-mail: kmaar@km.dk Århus Kommune plaenlaegningogbyggeri@aarhus.dk Den 10. december 2009 Dokument nr.:

Læs mere

Forslag til Lokalplan L01 Skydebaneanlæg ved Ansager

Forslag til Lokalplan L01 Skydebaneanlæg ved Ansager Forslag til Lokalplan 03.10.L01 Skydebaneanlæg ved Ansager Resume af indsigelser indkommet i forbindelse med offentlig høring af ovennævnte lokalplanforslag, suppleret med forvaltningens oplæg til byrådets

Læs mere

Vedr. forslag til lokalplan, mv. for plejeboliger og institution, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret - Aalborg.

Vedr. forslag til lokalplan, mv. for plejeboliger og institution, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret - Aalborg. Fra: Stine Hansen (STHA) Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Banedanmarks bemærkninger til forslag til lokalplan mv. for plejeboliger og institution, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret

Læs mere

Dagsorden til møde i Byplanudvalget

Dagsorden til møde i Byplanudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Byplanudvalget Mødetidspunkt 07-04-2016 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Byplanudvalget 07-04-2016 17:00 1 (Åben) Lokalplan 376 for Hellerupvej

Læs mere

Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse)

Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Fra: Stine Hansen (STHA) Sendt: 18. april 2016 10:58 Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Banedanmarks bemærkninger til Forslag til lokalplan mv. for Undervisning, institutioner

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Bolig og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg (1. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Bolig og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg (1. forelæggelse) Punkt 8. Godkendelse af kommuneplantillæg 3.026 og Lokalplan 3-6-110 Bolig og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg (1. forelæggelse) 2016-051135 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 25. oktober 2010 10/12745-2 Anne-Marie Østergaard Wehrs amw@vd.dk 7244 2526 Hans Vognsen hvc@vd.dk Syddjurs Kommune, Planafdelingen Lundbergsvej 2 8400 Ebeltoft

Læs mere

Vedr.: Offentlig høring af forslag til lokalplan nr L10 og sagsnummer P

Vedr.: Offentlig høring af forslag til lokalplan nr L10 og sagsnummer P K/S Løkken Ejendomme afs.: K/S Løkken Ejendomme, Jernbanegade 2, 1, 7900 Nykøbing Mors tmplan@hjoerring.dk Hjørring Kommune, Teknik og Miløområdet, Springvandspladsen 5, 26. juni 2017 1382/sls Vedr.: Offentlig

Læs mere

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ NOTAT Emne: Til: Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst Økonomi-, teknik- og miljøudvalget Dato: 20. januar 2014 Sagsbeh.: jen Sagsnr.: 10/7600 Byrådet

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

NOTAT. 1. Deltagerne på mødet blev præsenteret. 2. Gennemgang af planlovens rammer for hvad der kan optages bestemmelser for i en lokalplan.

NOTAT. 1. Deltagerne på mødet blev præsenteret. 2. Gennemgang af planlovens rammer for hvad der kan optages bestemmelser for i en lokalplan. NOTAT Deltagere: Martin Løbel, Skibsegen 102 Sigurd Nielsen, Skibsegen 77, repræsentant Grundejerforeningen Skibsegen Helene Kreutzfeldt, P. W. Tegners Vej, repræsentant Grundejerforeningen Borupgård Vest

Læs mere

Bilag til sammenfattende redegørelse

Bilag til sammenfattende redegørelse Bilag til sammenfattende redegørelse For VVM-redegørelse og miljøvurdering af kommuneplantillæg for Havmøllepark Horns Rev 3 August 2014 Titel: Bilag til Sammenfattende redegørelse for VVM-redegørelse

Læs mere

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 3. Gug Boldklub, Gug, Kommuneplantillæg 4.029, Lokalplan 4-3-102, Redegørelse for bæredygtighed samt ophævelse af Lokalplan 03-003, Vissegård, Idrætsanlæg (2. forelæggelse). 2012-36189. By- og Landskabsudvalget

Læs mere

Følgende er en oversigt med resumé af de enkelte bemærkninger, suppleret med Forvaltningens kommentarer.

Følgende er en oversigt med resumé af de enkelte bemærkninger, suppleret med Forvaltningens kommentarer. NOTAT Allerød Kommune Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Høringsnotat Forslag til lokalplan 1-138 for Vindbygård i Blovstrød Notat indeholder

Læs mere

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk.

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk i januar 2003 D.nr. 28673 Rev. den 30. april 2003 Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 55.3 med tilhørende tillæg nr. 13 til Videbæk Kommuneplan

Læs mere

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer 1. Henrik Sørensen, Moshusevej 20 Anmodning om at søge strandbeskyttelseslinjen ophævet for hele lokalplanområdet. Ved nr. 20 og 22 er en del af loddet pålagt strandbeskyttelse. Det er uhensigtsmæssigt

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Søndergade, Nibe (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Søndergade, Nibe (2. forelæggelse) Punkt 12. Godkendelse af Kommuneplantillæg 10.015 og lokalplan 10-1-114 Boliger, Søndergade, Nibe (2. forelæggelse) 2018-031729 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

AFGØRELSE i sag om Bornholms Regionskommune tilladelse til at opføre en husstandsmølle på Kannikegårdsvej

AFGØRELSE i sag om Bornholms Regionskommune tilladelse til at opføre en husstandsmølle på Kannikegårdsvej Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 02. juli 2012 J.nr.: NMK-31-00545 Ref.: Susanne Spangsberg AFGØRELSE i sag om Bornholms Regionskommune tilladelse til at

Læs mere

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området?

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området? Kommuneplan/Rammebestemmelser undtagelse: Det kan simpelthen ikke passe at man i et område som ellers kun er parcelhuse, tillader 4 etagers byggerier på 2-3 matrikler. Det er en åbenlys forskelsbehandling

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

Ændringerne medfører ikke krav om supplerende høring. Metroselskabet henvendelse nr. 9 Metroselskabet har ingen bemærkninger til lokalplanforslaget.

Ændringerne medfører ikke krav om supplerende høring. Metroselskabet henvendelse nr. 9 Metroselskabet har ingen bemærkninger til lokalplanforslaget. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 15. juni 2018 Bilag 5 Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden Der er modtaget 24 henvendelser, jf. bilag 4. På baggrund af

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Fald i ejendomsværdi Gerda og Arne Siig mener, at deres ejendom vil falde i værdi som resultat af manglende privatliv på ejendommen.

Fald i ejendomsværdi Gerda og Arne Siig mener, at deres ejendom vil falde i værdi som resultat af manglende privatliv på ejendommen. Dato 10.03.2017 Dok.nr. 234417 Sagsnr. 164793 Ref. SSTA/AGSC Resumé af indkomne bemærkninger til høring af Tillæg 42 til Kommuneplan 2013 og Forslag til lokalplan 23.02.L14 for boliger på Lerpøtvej i Varde

Læs mere

Landzonetilladelse til ridehal på Himmelev rideskole på Herregårdsvej 61, matr.nr. 11bk Himmelev By, Himmelev

Landzonetilladelse til ridehal på Himmelev rideskole på Herregårdsvej 61, matr.nr. 11bk Himmelev By, Himmelev Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Landzonetilladelse til ridehal på Himmelev rideskole på Herregårdsvej

Læs mere

Med baggrund i bygherrernes alder søges der om et hus i ét plan uden niveauspring og med terrasse i samme niveau som gulvet i boligen.

Med baggrund i bygherrernes alder søges der om et hus i ét plan uden niveauspring og med terrasse i samme niveau som gulvet i boligen. Sag nr.: Mødedato: 4. november 2009 TEKNISK UDVALG REFERAT Cirius-sag nr.: 2009/42238 Sagsbehandler: jql Ansøgning om opførelse af nyt enfamiliehus. Pileurtvej 16, Rødding Baggrund Viborg Kommune har modtaget

Læs mere

Tilladelse efter 35 i Planloven (Zonetilladelse)

Tilladelse efter 35 i Planloven (Zonetilladelse) HUSCOMPAGNIET MIDT- OG NORDJYLLAND A/S Plutovej 3 8700 Horsens Tilladelse efter 35 i Planloven (Zonetilladelse) Adresse: Matr. nr.: Johannebjergparken 35, 7120 Vejle Øst 5A BREDBALLE BY, BREDBALLE 16-06-2017

Læs mere

Indsigelsesnotat forslag til lokalplan 1076 for et boligområde ved Engparken i Hornsyld

Indsigelsesnotat forslag til lokalplan 1076 for et boligområde ved Engparken i Hornsyld Notatark Sagsnr. 01.02.05-P19-1-12 Sagsbehandler Christina Duedal Nielsen 31.3.2014 Indsigelsesnotat forslag til lokalplan 1076 for et boligområde ved Engparken i Hornsyld Afsender Arne og Bodil Dam Rasmussen

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 125202 for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan En lokalplan er en fysisk plan, som i mere eller mindre detaljeret omfang fastlægger placeringen og udformningen

Læs mere