1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :17:00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :17:00"

Transkript

1 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 29. januar :17:28 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :17:00 Name: Bente Rasmussen Address: Porthusgade 12, st. Postnr: 9000 By: Aalborg Tlf: bras@stofanet.dk Emne: Forslag til lokalplan Boliger, Porthusgade Kategori: Kommentar Kommentar: Jeg har modtaget offentliggørelsesbrev vedrørende forslag til ovennævnte lokalplan den 24. januar Der er høringsfrist den 21. marts Det undrer mig derfor, at arbejdet med at ændre bygningen allerede har stået på i adskillige måneder. Er det proceduren, at man bare sætter et omfattende arbejde i gang med forventning om, at det hele nok skal blive godkendt? Jeg vil gerne påpege, at jeg absolut ikke har noget imod, at bygningen bliver anvendt til boliger, men jeg føler, at sagsforløbet foregår i omvendt rækkefølge. ID: 641 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

2 2. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 29. januar :20:50 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :21:00 Name: Banedanmark - Teknik Address: Vejlevej 5 Postnr: 7000 By: Fredericia Tlf: stha@bane.dk Emne: Forslag til Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Kategori: Kommentar Kommentar: Banedanmark er ejer af jernbaneinfrastrukturen med tilhørende banearealer, som ligger i umiddelbar nærhed af det kommende planområde. Banedanmarks bemærkninger til planerne er derfor, som følger: Udgangspunktet er, at diverse planer, mv. skal være i overensstemmelse med Jernbaneloven. Jernbaneanlæg, hvor Banedanmark er infrastrukturforvalter, skal overholde de gældende tekniske normer og regler, som er at forefinde på Banedanmarks hjemmeside: Byggeri, mv. skal indrettes, så det kan tåle støj og vibrationer fra jernbanen. Evt. gravearbejder, terrænændringer, mv. i nærheden af jernbanespor/banearealer, kan kræve godkendelse jf. 24 i Jernbaneloven. Der må ikke grundvandssænkes/hæves eller lignende under banearealer/jernbanespor. Banens afvandingsforhold må ikke blive påvirket. I fald der er planer om, at ændre forholdene imellem krydsninger af vej og jernbanespor, skal Banedanmark, som infrastrukturforvalter godkende planer herom. Hvis det kommende projekt medfører øget grad af ulovlig sporkrydsning eller ulovlig færdsel på banearealer, kan der fra Banedanmarks side stilles krav til hegning, etablering af lovlige overgange eller ændring af de eksisterende. Der foreligger planer for, at banestrækningen Fredericia - Frederikshavn skal elektrificeres. Det vil bl.a. medføre, at naboarealer til banen vil blive pålagt en rådighedsindskrænkende servitut. Der kan læses mere omkring projektet via dette link:

3 Link til el-servitutter: Meddelelser/Raadighedsindskraenkning. Banedanmark gør i forbindelse med forslag til planen opmærksom på, at når der bygges i kort afstand af jernbanen, skal Banedanmark høres, herunder ved byggetilladelser. Hvor ledninger evt. skal krydse Banedanmarks arealer og spor, skal der ansøges hos Banedanmark om tilladelse via dette link: Lys, facadebeklædning, bygninger, mv. må ikke kunne udgøre en gene for driften af jernbanen. Dvs. lys, mv., som kan give signalforvirring, forringelse af signalsynlighed samt blændinger, kan ikke tillades. Allerede eksisterende tinglysninger, som relaterer sig til jernbanen skal respekteres. Generelt skal jernbanesporene med tilhørende anlæg, deres anvendelse og hvad deraf følger, tåles. Hvad de kommende planer må medføre af økonomiske omkostninger, skal være Banedanmark uvedkommende. ID: 642 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

4 3. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 21. februar :59:36 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :00:00 Name: Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord Address: Nybrogade 16 Postnr: 9000 By: Aalborg Tlf: amkmidt-nord@star.dk Emne: Vedr. lokalplan Boliger, Porthusgade Kategori: Kommentar Kommentar: Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord har modtaget offentliggørelsesbrev af 24. januar 2018 vedr. forslag til planer for Boliger, Porthusgade, Vestbyen. Arbejdsmarkedskontoret bemærker, at nybyggeriet alt andet lige vil medføre et pres på de omkringliggende parkeringsmuligheder, som i forvejen er relativt begrænsede. Derfor opfordrer Arbejdsmarkedskontoret til, at kommunen i ikke overser nødvendigheden af fleksible og gode parkeringsforhold for medarbejdere, hvis arbejdsplads grænser op til byggeriet. P.v.a. Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord Søren Søndergaard ID: 648 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

5 4. Indsigelse

6 5. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 20. marts :17:46 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :18:00 Name: Morten Gade Address: Porghusgade 14, 2. sal Postnr: 9000 By: Aalborg Tlf: m.gade@stofanet.dk Emne: Indsigelse Kategori: Kommentar Kommentar: Jeg ønsker at gøre indsigelse mod at bygningen forhøjes samt det er bygges altaner over fortovene rundt om bygningen. Jeg bor Boligforeningen Himmerland i porthusgade lige over for bygningen og hvis den forhøjes resulterer det I mindre lysindfald i de mange lejligheder overfor. Idag er det buede tag I sydøstlige hjørne af bygningen ca. 1 meter over murstenene og en forhøjelse af dette vil give mindre lysindfald i alle Boligforeningen Himmerlands lejligheder. Da loven er lige for alle vil en godkendelse af altaner over fortove rundt om bygningen resultere i at alle andre bygninger i området med rette kan forvente at få tilladelse til at bygge altaner ud over fortove i området. Området er allerede i dag præget af smalle gader med høje bygninger på begge sider hvorfor altaner over alle fortove i området vil resultere i mørkere og endnu mere beklemte gader. ID: 661 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

7 6. Indsigelse Indsigelse mod byggeriet Porthusgade 1. Husets højde a) Indkig b) Udsyn 2. Solpaneler på taget a) Husets højde b) Genskin 3. Parkering Ad 1) Husets højde En forhøjelse af højdemeterne af Porthusgade-byggeriet med 2 meter vil betyde, at beboerne på Porthusgade får direkte indkig i vores lejlighed med dets store vinduespartier, ligesom der bliver frit indkig på vores sydvendte altan, og det vil således være tale om en indskrænkelse af vores privatliv. Ydermere vil en forhøjelse af højdemeterne fratage os vores udsyn ud over Aalborg. Da byggeriet i Porthusgade i sin tid blev bygget, var der fra bygherrens side ønske om, at byggeriet skulle være højere. Det blev afslået, og byggeriet fik dermed den højde, som byggeriet har i dag. Den viden var medvirkende til, at vi i 2005 købte lejligheden Vestre Havnepromenade 11B, 5. th., der har meget store vinduespartier herunder også mod syd og dermed mod Porthusgadebyggeriet. Vi ville til trods for de store vinduespartier være sikret mod indkig i lejligheden og på vores altan, og samtidig kunne nyde vinduespartiernes mulighed for udsyn udover byen. Det er de færreste, der har lyst til at lade sig beskue af naboerne 24 timer i døgnet, og det vil en forhøjelse af 2 højdemeter give mulighed for, såfremt vi befinder os i vores lejligheds køkken/alrum, eller vi benytter vores sydvendte altan. Førstnævnte et centralt rum, som vi tilbringer meget tid i, og sidstnævnte et sted, hvor vi typisk slapper af og dyrker solen. En forhøjelse på 2 højdemeter af Porthusgade-byggeriet vil samtidig være en væsentlig forringelse af herlighedsværdien af vores lejlighed. Udsigten udover Aalborg, som indgår i den udsigt, som er medvirkende til at gøre vores lejlighed helt unik, og som også indgår i fastlæggelse af lejlighedens værdi, vil gå tabt. Vi vil ikke længere kunne se toppen af Aalborg. Vedtages forslaget skaber det stor usikkerhed om, hvad man som køber af en penthouselejlighed skal forholde sig til. Gad vide, om køberne af de lejligheder, som opføres i disse år i Aalborg, er opmærksomme på, at de om år kan blive naboer til et højere generende byggeri med hvad deraf følger uagtet, at der evt. er givet afslag om højere byggeri?! Som indehaver af lejligheden Vestre Havnepromenade 11B, 5.th. vil vi således gøre kraftig indsigelse mod, at byggeriet tillades at bygge yderligere 2 højdemeter, da det vil gøre indhug i privatlivets fred og reducere den udsigt, som er med til at definere værdien af vores lejlighed.

8 Ad 2) Solpaneler på taget Placering af solpaneler på taget af Porthusgade-byggeriet resulterer i yderligere 1 højdemeter, og det vil således være med til at forringe vores udsyn ud over byen noget der forstærkes yderligere, hvis forslaget om en forhøjelse af højdemeterne vedtages. Vi vil samtidig gerne sikre os, at der ikke tillades opførelse af solpaneler på de op til 4 meter høje småbygninger, som ønskes opført på taget. Såfremt, der gives tilladelse til dette, vil det i teorien kunne betyde en højde på 24 meter, plus solpaneler, hvilket igen vil genere vores udsigt. Solpaneler på taget vil formentliglig også kunne resultere i generende genskin direkte ind i vores lejlighed. Såfremt der til trods for vores indsigelse mod solpanelerne alligevel vedtages at give tilladelse, så ønsker vi, at man ved opførelsen sikrer, at der ikke opstår genskin ift. vores bygning. Ad 3) Parkering Selvom der etableres parkering i kælderen af byggeriet, så vil bebyggelse af ekstra etagemeter betyde et stort pres på parkeringer i området med mindre, at parkeringen i kælderen gøres gratis, og så er det måske endda ikke nok. Efterhånden har mange (måske de fleste) to biler, og vælger sjældent at betale for to dyre parkeringspladser i parkeringskælder. Vi behøver bare at kigge i eget byggeri. Bebyggelse af ekstra etagemeter vil således resultere i yderligere belastning på områdets parkeringsmuligheder, som i forvejen er hårdt udfordret, og det vil få afsmittende effekt i de omkringliggende områder. Det ses f.eks. at mange med parkeringsbehov i området, vælger at parkere på den anden side af jernbanebroen over mod bådehavnen. Vi gør således indsigelse mod, at der bygges yderligere etagemeter, der utvivlsomt vil afkræve mere parkering. Med venlig hilsen Henrik Broen Mortensen og Pia Grønborg Steffensen Vestre Havnepromenade 11B, 5.th.

9 7. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Dato: 22. marts :00:54 Vi bekræfter hermed at have modtaget din kommentar. Din indsigelse eller bemærkning vil blive behandlet i Aalborg Byråd. Du hører fra os, når planen er endeligt vedtaget. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :01:00 Name: Miljø- og Energiforvaltningen Address: Stigsborg Brygge 5 Postnr: 9400 By: Nørresundby Tlf: peter.bildgaard@aalborg.dk Emne: MEF og virksomhederne har ingen bemærkninger til forslag til planer for Boliger, Porthusgade, Vestbyen Kategori: Kommentar Kommentar: For god ordens skyld få du her en tilbagemelding i forbindelse med den offentlige høring af forslag til planer for Boliger, Porthusgade, Vestbyen. MEF og virksomhederne har ingen bemærkninger til forslaget. ID: 668 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

10 8. Indsigelse

11

12

Indsigelsen går på ophævelse af lokalplan , men fastholdelse af 11 Grundejerforening.

Indsigelsen går på ophævelse af lokalplan , men fastholdelse af 11 Grundejerforening. 1. indsigelse From: Dkplan automailer Sent: 18. november 2018 19:01 To: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan

Læs mere

VS: Vedr. forslag for lokalplan Område til offentlig formål i Støvring i Rebild. kommuneplantillæg (BDK ID: )

VS: Vedr. forslag for lokalplan Område til offentlig formål i Støvring i Rebild. kommuneplantillæg (BDK ID: ) Anders Ebsen Jellesen Emne: Vedhæftede filer: VS: Vedr. forslag for lokalplan 320 - Område til offentlig formål i Støvring i Rebild med tilhørende kommuneplantillæg (BDK ID: 913595) Signaturbevis.txt Fra:

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) Punkt 6. Godkendelse af kommuneplantillæg 1.046 og Lokalplan 1-3-119 Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) 2017-027562 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Tillæg nr. 1 til LP 303 Erhvervsområde og offentligt område til erhvervsuddannelsescenter i Erritsø ved Snaremosevej

Tillæg nr. 1 til LP 303 Erhvervsområde og offentligt område til erhvervsuddannelsescenter i Erritsø ved Snaremosevej Indkomne bemærkninger til Tillæg nr. 1 til LP 303 Erhvervsområde og offentligt område til erhvervsuddannelsescenter i Erritsø ved Snaremosevej 1 ) Banedanmark 2 ) Vejdirektoratet Fra: Stine Hansen (STHA)

Læs mere

Banedanmarks bemærkninger til lokalplanforslag L05, Boligområde ved Yderikvej i Tistrup Dato: 14. december :27:13

Banedanmarks bemærkninger til lokalplanforslag L05, Boligområde ved Yderikvej i Tistrup Dato: 14. december :27:13 Fra: Stine Hansen (STHA) Til: planogby Cc: Dir-sek Emne: Banedanmarks bemærkninger til lokalplanforslag 21.01.L05, Boligområde ved Yderikvej i Tistrup Dato: 14. december 2017 10:27:13 Til Varde Kommune

Læs mere

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: lokalplan.

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: lokalplan. Indsigelse 1 Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 20. september 2017 12:29 Til: Peter Serup Cc: Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 10-1-112 Vedhæftede filer:

Læs mere

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer:

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: Indsigelse 1 Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 18. august 2017 09:07 Til: Lise Overby Nørgård Cc: Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 7-1-110 Vedhæftede

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Ny Kastetvej og Kastetvej, Vestbyen Dato: :17:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Ny Kastetvej og Kastetvej, Vestbyen Dato: :17:00 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 1-3-117 Dato: 30. september 2017 20:16:56 Vi bekræfter

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, erhverv m.m., Strandvejen og Badehusvej, Vestbyen Dato: :09:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, erhverv m.m., Strandvejen og Badehusvej, Vestbyen Dato: :09:00 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 1-3-115 Dato: 17. marts 2017 11:07:09 Vi bekræfter hermed

Læs mere

Pernille Østergaard Lund

Pernille Østergaard Lund Pernille Østergaard Lund Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 23. oktober 2017 08:48 Til: Alex Tolstrup Cc: Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning

Læs mere

Godkendelse af lokalplan , tillæg til lokalplan Godsbanearealet, Aalborg Midtby (2. forelæggelse)

Godkendelse af lokalplan , tillæg til lokalplan Godsbanearealet, Aalborg Midtby (2. forelæggelse) Punkt 8. Godkendelse af lokalplan 1-1-128, tillæg til lokalplan 1-1-110 Godsbanearealet, Aalborg Midtby (2. forelæggelse) 2016-011484 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan

Læs mere

2. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg Dato: :21:00

2. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg Dato: :21:00 1. Indsigelse 2. Indsigelse Fra: Til: Emne: Dato: Vedhæftede filer: Dkplan automailer Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 3-6-110 9. oktober

Læs mere

Indsigelser og høringssvar // Foreløbig udgave afventer bidrag fra loklplankonsulent Lokalplan Ved Skolevej Lunderskov Efterskole.

Indsigelser og høringssvar // Foreløbig udgave afventer bidrag fra loklplankonsulent Lokalplan Ved Skolevej Lunderskov Efterskole. Indsigelser og høringssvar // Foreløbig udgave afventer bidrag fra loklplankonsulent Lokalplan 1113-71 Ved Skolevej Lunderskov Efterskole. Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger

Læs mere

Vedr. forslag til lokalplan, mv. for plejeboliger og institution, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret - Aalborg.

Vedr. forslag til lokalplan, mv. for plejeboliger og institution, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret - Aalborg. Fra: Stine Hansen (STHA) Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Banedanmarks bemærkninger til forslag til lokalplan mv. for plejeboliger og institution, Forchhammersvej, Hobrovejkvarteret

Læs mere

Indsigelse til Lokalplanforslag

Indsigelse til Lokalplanforslag Fra: Nicolai Tell Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Cc: Alex Tolstrup; Søren Villadsen Emne: Indsigelse Dato: 11. juni 2015 20:22:24 Med venlig hilsen Nicolaj Tell Formand for DAF Stråtaget

Læs mere

HVIDBOG HØRINGSSVAR I FORBINDELSE MED INDKALDELSE AF IDEER OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN NR. 79 GARTNERBYEN, ETAPE 2

HVIDBOG HØRINGSSVAR I FORBINDELSE MED INDKALDELSE AF IDEER OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN NR. 79 GARTNERBYEN, ETAPE 2 HVIDBOG HØRINGSSVAR I FORBINDELSE MED INDKALDELSE AF IDEER OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN 2016-2028 NR. 79 GARTNERBYEN, ETAPE 2 Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til indkaldelsen

Læs mere

Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse)

Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Fra: Stine Hansen (STHA) Sendt: 18. april 2016 10:58 Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Banedanmarks bemærkninger til Forslag til lokalplan mv. for Undervisning, institutioner

Læs mere

VS: Kvitteringsmail til Jannie vangkilde for modtag... - Anders Ebsen Jellesen https://webmail.rebild.dk/owa/ Side 2 af 2 23-01-2019 Name: Jannie vangkilde Address: Søndervænget 3 Postnr: 9530 By: Øster

Læs mere

Udgangspunktet er, at diverse planer, mv. skal være i overensstemmelse med Jernbaneloven.

Udgangspunktet er, at diverse planer, mv. skal være i overensstemmelse med Jernbaneloven. 1. Indsigelse Dato: 6. marts 2018 08:34:56 Dato: 06-03-2018 08:35:00 Name: Banedanmark Teknik Address: Vejlevej 5 Postnr: 7000 By: Fredericia Tlf: 41864027 Email: stha@bane.dk Emne: Vedr. forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia Bymidte

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia Bymidte Teknik & Miljø 4. marts 2016 Sags-ID: 15-3916 Sagsbehandler: Gitte Frank Andresen NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia Bymidte Følgende bemærkninger

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/20150506t130810.091/20150506t130811.479/c4f09243-cab...

file:///c:/adlib%20express/work/20150506t130810.091/20150506t130811.479/c4f09243-cab... file:///c:/adlib%20express/work/20150506t130810.091/20150506t130811.479/c4f09243-cab... Page 1 of 2 06-05-2015 From: Land By og Kultur-Fællespostkasse Sent: 13-04-2015 13:12:40 To: Stine Würtz Subject:

Læs mere

Ang: lokalplan Erhverv og butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg Dato: :23:00

Ang: lokalplan Erhverv og butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg Dato: :23:00 1. indsigelse Dkplan automailer Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 3-6-112 Date: 16. oktober 2018 13:23:29 Vi bekræfter hermed at

Læs mere

Indkomne forslag og bemærkninger (resumé) Teknik & Miljø 28. august 2015 Sags-ID: 15/2130 Sagsbehandler: Tove Stockmarr

Indkomne forslag og bemærkninger (resumé) Teknik & Miljø 28. august 2015 Sags-ID: 15/2130 Sagsbehandler: Tove Stockmarr Teknik & Miljø 28. august 2015 Sags-ID: 15/2130 Sagsbehandler: Tove Stockmarr NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 335 Erhverv i den nordvestlige del af Kongens Kvarter samt Tillæg 10 til Kommuneplan

Læs mere

Fra: Sendt fra FirstClass med min ipad. Teamplan Til:

Fra: Sendt fra FirstClass med min ipad. Teamplan Til: Fra: Teamplan [TMPlan@Hjoerring.dk] June Gina Heiselberg [june.heiselberg@hjoerring.dk] Sendt dato: 28-08-2019 11:29 Modtaget Dato: 28-08-2019 11:29 Vedrørende: VS: Lokalplan for Engparken, Hjørring Hej

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

Hun vil gerne lave en indsigelse mod byggeriet som I har planer om at bygge på Gammel Kongevej.

Hun vil gerne lave en indsigelse mod byggeriet som I har planer om at bygge på Gammel Kongevej. 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 2-2-108 Dato: 14. september 2017 08:35:12 Vi bekræfter

Læs mere

Indsigelse imod lokalplan nr. 11.C31.2

Indsigelse imod lokalplan nr. 11.C31.2 Indsigelse imod lokalplan nr. 11.C31.2 Jf. fremsendte annoncering d. 30. august 2018 omkring lokalplan 11.C31.2, fremsender jeg hermed min indsigelse imod lokalplanen. Grundet den nye maksimale bebyggelsesprocent

Læs mere

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området?

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området? Kommuneplan/Rammebestemmelser undtagelse: Det kan simpelthen ikke passe at man i et område som ellers kun er parcelhuse, tillader 4 etagers byggerier på 2-3 matrikler. Det er en åbenlys forskelsbehandling

Læs mere

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner, har borgerne mulighed for at fremsende bemærkninger til indholdet. Det sker i høringsperioden, der finder sted, når lokalplanforslaget

Læs mere

Svendborg, d. 11. juni Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063

Svendborg, d. 11. juni Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063 Svendborg Kommune Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Svendborg, d. 11. juni 2018 Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063 Vi har modtaget en skrivelse vedrørende opførelse af et 4 etagers

Læs mere

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5.

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5. Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5. Nr. Afsender Resume og hovedindhold af indsigelser samt bemærkninger hertil 1 Jørgen Madsen Emma Gads Vej 6 Jørgen

Læs mere

Ang: lokalplan Centerområde, Storvorde bymidte, Storvorde Dato: :01:00

Ang: lokalplan Centerområde, Storvorde bymidte, Storvorde Dato: :01:00 Bemærkning 1 From: Dkplan automailer Sent: 4. april 2019 16:01 To: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 8-1-105

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Pleje- og ældreboliger, Bonnesensgade, Ø-gadekvarteret Dato: :39:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Pleje- og ældreboliger, Bonnesensgade, Ø-gadekvarteret Dato: :39:00 1. Indsigelse From: Dkplan automailer Sent: 3. januar 2019 11:39 To: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 1-4-112

Læs mere

Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Kirkegårdsgade, Vestbyen Dato: :15:00

Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Kirkegårdsgade, Vestbyen Dato: :15:00 Fra: Dkplan automailer Sendt: 12. september 2016 15:15 Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 1-3-111 Vi bekræfter

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE:

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE: Hvidbog Lokalplan nr. 1130 for dagligvarebutik på hjørnet af Ndr. Ringgade og Valbyvej Vækst og Plan Dahlsvej 3 4220 Korsør T: 58 57 36 00 plan@slagelse.dk W: www.slagelse.dk Kontaktperson Darrin Bayliss

Læs mere

Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia bymidte.

Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia bymidte. Teknik & Miljø 16. marts 2016 Sags-ID:15-3916 Sagsbehandler: Gitte Frank Andresen Indkomne bemærkninger til Lokalplan 340 Bevaring af retiradebygningen i Fredericia bymidte. Notatet indeholder et resumé

Læs mere

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø INDSIGELSER I FORBINDELSE MED: Kommuneplantillæg Høring Kpt. nr. 8 til Kommuneplan 2013-25 Lokalplan Høring Lokalplan GL80.5 for etageboliger og offentlige formål på hjørnet af Sydvestvej og Kildevældets

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Erhverv, Hobrovej/E45, Svenstrup (2. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Erhverv, Hobrovej/E45, Svenstrup (2. forelæggelse) Punkt 6. Godkendelse af kommuneplantillæg 6.018 og Lokalplan 6-1-107 Erhverv, Hobrovej/E45, Svenstrup (2. forelæggelse) 2015-012833 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Vestbyen, Poul Paghs Gade/Valdemarsgade, boliger m.m. Kommuneplantillæg 1.026 og lokalplan 1-3-110 (2. forelæggelse)

Vestbyen, Poul Paghs Gade/Valdemarsgade, boliger m.m. Kommuneplantillæg 1.026 og lokalplan 1-3-110 (2. forelæggelse) Punkt 5. Vestbyen, Poul Paghs Gade/Valdemarsgade, boliger m.m. Kommuneplantillæg 1.026 og lokalplan 1-3-110 (2. forelæggelse) 2014-6829 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte

Læs mere

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 , Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 Debatoplægget har været i høring fra den 15. maj 2018 til den 29. maj 2018 Ved høringsfristens

Læs mere

Ang: lokalplan Boliger og institutioner, Venøsundvej og Tornhøjvej, Tornhøj Dato: :12:00

Ang: lokalplan Boliger og institutioner, Venøsundvej og Tornhøjvej, Tornhøj Dato: :12:00 Sendt: 10. oktober 2016 09:12 Dato: 10-10-2016 09:12:00 Name: Nordjyllands Historiske Museum Address: Algade 48 Postnr: 9000 Tlf: 25197436 Email: niels.haue@aalborg.dk Emne: Arkæologi Nordjyllands Historiske

Læs mere

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar.

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. Høringssvar Høringsnotat vedrørende lokalplan 095 og kommuneplantillæg nr. 10. I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. 1. Til Næstved Kommune Miljøstyrelsen

Læs mere

Ombygning fra erhverv til boliger, Ny Munkegade 74

Ombygning fra erhverv til boliger, Ny Munkegade 74 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 6. juni 2014 Ny Munkegade 74 Tilladelse til at indrette 10 boliger i eksisterende erhvervsbygninger i baggården på ejendommen 1. Resume

Læs mere

Notat - Forvaltningens gennemgang af de udtalelser modtaget ved naboorienteringer om byggeri på Trekroner Centervej 50

Notat - Forvaltningens gennemgang af de udtalelser modtaget ved naboorienteringer om byggeri på Trekroner Centervej 50 Emner i nabo-udtalelser Parkeringsforhold Forvaltningens bemærkninger I forbindelse med første naboorientering var der væsentlig flere bemærkninger angående parkeringsforhold. Der er modtaget færre bemærkninger

Læs mere

Med venlig hilsen John Rasmussen Sct Peders Gade Randers.

Med venlig hilsen John Rasmussen Sct Peders Gade Randers. Hej Jeg har lige et par spørgsmål ang. det mulige elevhus man har tænkt sig at bygge på tradium / vester alle/sct Peders gade, for det første har jeg svært ved at se hvor man har tænkt sig det skal bygges,

Læs mere

Indstilling. Thunøgade 14, Aarhus C - opførelse af boligbyggeri. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. 4. Relationer til mål

Indstilling. Thunøgade 14, Aarhus C - opførelse af boligbyggeri. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. 4. Relationer til mål Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 23. november 2011 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Der er søgt om tilladelse til at opføre en fritliggende

Læs mere

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Til Vejen Kommune Teknik og Miljø Højmarksvej 20 6670 Holsted Bemærkninger til Lokalplan 271, Boligformål

Læs mere

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 4. Aalborg Midtby, Kjellerupsgade 12 og 14 "Symfonien", Boliger og erhverv. Kommuneplantillæg 1.022, Lokalplan 1-1-115 og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). 2012-43473. By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Bilag 4 Oversigt over høringssvar og forvaltningens bemærkninger I det følgende er de forskellige indsigelser og kommentarer samlet under

Læs mere

Forslag til tillæg 28 og lokalplan , Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens.

Forslag til tillæg 28 og lokalplan , Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens. Plan og By Sagsbehandler: Sanne Wenzel Jespersen Sagsnr. 01.02.05-P16-16-15 Dato:23.5.2016 Notat om høringssvar Forslag til tillæg 28 og lokalplan 2015-24, Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens. Ved

Læs mere

Høringsnotat vedrørende forslag til Lokalplan Torvet 5 i Galten- Skovby, lokalplan for opførelse af etagebebyggelse centralt i Galten- Skovby.

Høringsnotat vedrørende forslag til Lokalplan Torvet 5 i Galten- Skovby, lokalplan for opførelse af etagebebyggelse centralt i Galten- Skovby. Høringsnotat vedrørende forslag til Lokalplan 1116- Torvet 5 i Galten- Skovby, lokalplan for opførelse af etagebebyggelse centralt i Galten- Skovby. Høringsperiode: 10. oktober 2017 til 10. januar 2018

Læs mere

Journal nr P FORCHHAMMERSVEJ 24-26, 1920 Frederiksberg C

Journal nr P FORCHHAMMERSVEJ 24-26, 1920 Frederiksberg C Journal nr. 02.34.00 - P19-690-14 1 24,1.tv Esther Stengaard 2 24,3.tv Lisbeth Poppel Jørgensen Den største indvirkning vil indfinde sig d. 21. juni (årets længste dag). Om morgenen en beskeden skygge-forøgelse.

Læs mere

Teknik & Miljø 28. august 2015 Sags-ID: 15/2130 Sagsbehandler: Tove Stockmarr

Teknik & Miljø 28. august 2015 Sags-ID: 15/2130 Sagsbehandler: Tove Stockmarr Teknik & Miljø 28. august 2015 Sags-ID: 15/2130 Sagsbehandler: Tove Stockmarr NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 335 Erhverv i den nordvestlige del af Kongens Kvarter samt Tillæg 10 til Kommuneplan

Læs mere

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl.

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet 2 3600 Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Tak for dialogmødet d. 15. august 2016 vedrørende byggeriet på Bruhnsvej 22, 3600 (deres sagsnr.

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Parkbyen, Boliger mm., Sohngårdsholmsvej, Vejgård Dato: :41:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Parkbyen, Boliger mm., Sohngårdsholmsvej, Vejgård Dato: :41:00 Fra: Dato: 22. marts 2018 09:41:08 1. Indsigelse Dato: 22-03-2018 09:41:00 Name: Klaus Hansen Address: Godske Lindenovsvej 223 Postnr: 9210 By: Aalborg SØ Tlf: 25713620 Email: ilkh@outlook.dk Emne: Turbulens

Læs mere

Indstilling. Udvidelse af Hotel Oasia, Kriegersvej 27. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune

Indstilling. Udvidelse af Hotel Oasia, Kriegersvej 27. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Der er ansøgt om tilladelse til ombygning og udvidelse af

Læs mere

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD INDHOLD Indsigelsesnotat med behandling af indsigelser Indsigelse fra Nørrevang 35 Indsigelse fra Nørrevang 37 Indsigelse fra Præstegårdvej 14 Indsigelse fra Præstegårdvej 16 Indsigelse fra Præstegårdvej

Læs mere

Lokalplan 1009, Boliger på Østboulevarden 11a og 11b - Forslag

Lokalplan 1009, Boliger på Østboulevarden 11a og 11b - Forslag Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 1. august 2016 Lokalplan 1009, Boliger på Østboulevarden 11a og 11b - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1009,

Læs mere

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan Blandet bolig og erhverv i Kanalbyen - Oldenborggadekvarteret

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan Blandet bolig og erhverv i Kanalbyen - Oldenborggadekvarteret NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 364 - Blandet bolig og erhverv i Kanalbyen - Oldenborggadekvarteret Notatet indeholder et resumé af de bemærkninger der er indkommet i forbindelse med offentliggørelsen

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

Center for Bygninger, Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks København V Att. Kirsten Søie

Center for Bygninger, Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks København V Att. Kirsten Søie Center for Bygninger, Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks 416 1504 København V Att. Kirsten Søie Indsendt via http://www.blivhoert.kk.dk/node/12734/svar Med henvisning til det modtagne materiale

Læs mere

Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign Postbox 447 1505 København V email: bydesign@tmf.kk.dk

Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign Postbox 447 1505 København V email: bydesign@tmf.kk.dk Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign Postbox 447 1505 København V email: bydesign@tmf.kk.dk Andelsboligforeningen, Jagtvej 167 / Teglværksgade 2-12 gør hermed fortsat indsigelse og kommer

Læs mere

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til.

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til. Dato: 18. januar 2019 Børne- og arbejdsmarkedsforvaltningen Aars Skole 9600 Aars Høringssvar vedr. parkering ved Aars C Søren Toft Mølgaard Telefon: 99668800 Mobil: 2982987 Mail: stom@vesthimmerland.dk

Læs mere

Høringssvar på lokalplan nr samt kommuneplantillæg 16-23

Høringssvar på lokalplan nr samt kommuneplantillæg 16-23 1 Skanderborg Kommune Skanderborg Fælled 1 8660 Skanderborg 05.04.2019 Høringssvar på lokalplan nr. 1149 samt kommuneplantillæg 16-23 Høringssvar vedrørende lokalplan nr. 1149 - Erhvervsområde ved Stilling

Læs mere

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.F.10.37.03 - Bolig- og golfområde nord for Frederikshavn.

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.F.10.37.03 - Bolig- og golfområde nord for Frederikshavn. Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.F.10.37.03 - Bolig- og golfområde nord for Frederikshavn. Center for Teknik og Miljø 20. marts 2015 SUOS Indkomne bemærkninger Centrets bemærkninger 1. Naturstyrelsen

Læs mere

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017 Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre (sendt til kmv@hvidovre.dk) 1 Mandag den 2. januar 2017 Høringssvar på ændring af kommuneplan for erhvervsområdet 1E3 Jeg har modtaget

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1182 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner,

Læs mere

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia Fredericia kommune Gothersgade 7000 Fredericia Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d. 03.12.18 Sag: Dalegade 34 7000 Fredericia Generelt til indsigelserne: Min eneste interesse er at skabe et

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Ejendommen Bredgade 35, 7400 Herning.

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Ejendommen Bredgade 35, 7400 Herning. 1 - Partshøring TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Vedr.: Matrikel nr.: Sagsnr.: Partshøring Ejendommen Bredgade

Læs mere

Bilag til sammenfattende redegørelse

Bilag til sammenfattende redegørelse Bilag til sammenfattende redegørelse For VVM-redegørelse og miljøvurdering af kommuneplantillæg for Havmøllepark Horns Rev 3 August 2014 Titel: Bilag til Sammenfattende redegørelse for VVM-redegørelse

Læs mere

Med venlig hilsen / Best regards Kurt Larsen. Søvejen 75, Vitved Skanderborg Tel: Mobil:

Med venlig hilsen / Best regards Kurt Larsen. Søvejen 75, Vitved Skanderborg Tel: Mobil: Fra: Kurt Larsen [mailto:kurt@ku-holding.dk] Sendt: 18. december 2014 19:53 Til: Byggeri, BLF (fællespostkasse) Emne: Nygade 29-31 Har pr. E post modtaget ansøgning om dispensation fra Lokal plan. 1. Man

Læs mere

1 Bygningens størrelse. Der klages over bebyggelsen voluminøse karakter, at bygningen har 3 etager og parkeringskælder og elevator

1 Bygningens størrelse. Der klages over bebyggelsen voluminøse karakter, at bygningen har 3 etager og parkeringskælder og elevator Skema over indsigelser og bemærkninger Nr. Indsigelserne kort refereret Ansøgers kommentar til indsigelser. By- og Miljøområdet har følgende bemærkninger til indsigelserne 1 Bygningens størrelse Der klages

Læs mere

Undertegnede gør hermed indsigelse mod Forslag til Lokalplan vedrørende boliger, Sygehusvej 14, Nibe.

Undertegnede gør hermed indsigelse mod Forslag til Lokalplan vedrørende boliger, Sygehusvej 14, Nibe. Elizabeth Arkin Aalborg Kommune By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Mail: plan.byg@aalborg.dk Nibe den 20. oktober 2014 Indsigelse mod Lokalplan 10-1-106 Undertegnede gør

Læs mere

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse).

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). Punkt 4. Kommuneplantillæg 6.013 for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan 6-3- 103, Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). 2010-47938. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Tilladelse til at opføre etagebyggeri i 4 og 5 etager plus tagterrasse på ejendommen Valdemarsgade 11, 8000 Aarhus C.

Tilladelse til at opføre etagebyggeri i 4 og 5 etager plus tagterrasse på ejendommen Valdemarsgade 11, 8000 Aarhus C. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 29. april 2015 Etagebyggeri i Tilladelse til at opføre etagebyggeri i 4 og 5 etager plus tagterrasse på ejendommen, 8000 Aarhus C.

Læs mere

Sagsnr.:01.02.05-p25-2-15. Liste til indsigelser / bemærkninger Ringvejen 75, Rømø

Sagsnr.:01.02.05-p25-2-15. Liste til indsigelser / bemærkninger Ringvejen 75, Rømø Sagsnr.:01.02.05-p25-2-15 Liste til indsigelser / bemærkninger Ringvejen 75, Rømø John Nielsen T ønder kommune har henvendt sig til undertegnede vedrørende 2 dispensationssager, og jeg vil samtidig med

Læs mere

Revideret indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.BC.15.12.01 for et område ved Margrethevej i Frederikshavn

Revideret indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.BC.15.12.01 for et område ved Margrethevej i Frederikshavn Revideret indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.BC.15.12.01 for et område ved Margrethevej i Frederikshavn Center for Teknik og Miljø Februar 2014 SUOS Indkomne bemærkninger CTMs bemærkninger 1. Vejdirektoratet

Læs mere

Indstilling. Cort Adelers Gade 17A-19, Århus N opførelse af etageboligbebyggelse i 5 etager. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3.

Indstilling. Cort Adelers Gade 17A-19, Århus N opførelse af etageboligbebyggelse i 5 etager. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 16. december 2008 Cort Adelers Gade 17A-19, Århus N opførelse af etageboligbebyggelse i 5 etager Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED 15 LEJLIGHEDER MED UDSIGT 02. marts 2015 indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Situationsplan...3 Bygning 1...4-9 Bygning 2...10-14 Bygning

Læs mere

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 1 Til Herning Kommune Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 Som ejere af Vildbjergvej 7 fremsendes hermed vores indsigelse imod den påtænkte opførelse af en solcellepark jf.

Læs mere

Indsigelse vedr lokalplan 211..docx.docx; Underskrift indsamling Byggesag Buddingvej pdf; Indsigelse angående byggesag B

Indsigelse vedr lokalplan 211..docx.docx; Underskrift indsamling Byggesag Buddingvej pdf; Indsigelse angående byggesag B Jacob Franch Christensen Fra: Casper Idrizovic Sendt: 29. januar 2016 08:48 Emne: Indsigelse til sagsnr. : B2016/00037 Vedhæftede filer: Indsigelse vedr lokalplan 211..docx.docx; Underskrift

Læs mere

Høringssvar fra Jens Peter Kildevang, Jordbærvej 133, 2400 Kbh. Nv. Kontakt:

Høringssvar fra Jens Peter Kildevang, Jordbærvej 133, 2400 Kbh. Nv. Kontakt: Høringssvar fra Jens Peter Kildevang, Jordbærvej 133, 2400 Kbh. Nv. Kontakt: jph2200@gmail.com Hermed indsender jeg høringssvar vedr. ansøgning om byggetilladelse på Rabarbervej 2 og 10-12. 1. Parkering

Læs mere

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan Blandet bolig og erhverv i Kanalbyen - Oldenborggadekvarteret

NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan Blandet bolig og erhverv i Kanalbyen - Oldenborggadekvarteret NOTAT - Indkomne bemærkninger til Lokalplan 364 - Blandet bolig og erhverv i Kanalbyen - Oldenborggadekvarteret Notatet indeholder et resumé af de bemærkninger der er indkommet i forbindelse med offentliggørelsen

Læs mere

Boliger i Rygaark Park Lindholm Brygge

Boliger i Rygaark Park Lindholm Brygge Boliger i Rygaark Park 36-68 Lindholm Brygge Rygaard Park Rygaard Park ligger på Lindholm Brygge,der er et gammelt industriområde, som over de seneste år har undergået en stor forandring til i dag at være

Læs mere

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved.

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Projektet omfatter bebyggelse i 3 etager i den sydlige del af ejendommen og rummer et mindre

Læs mere

Notatet indeholder et resumé af de bemærkninger der er indkommet i naboorienteringen i forbindelse med ansøgning om dispensation fra lokalplan 32.

Notatet indeholder et resumé af de bemærkninger der er indkommet i naboorienteringen i forbindelse med ansøgning om dispensation fra lokalplan 32. NOTAT - Indkomne bemærkninger til ansøgning om dispensation til opførelse af bolig, dalgade 34 Teknik & Miljø 9. januar 2019 Sags-ID: 18/6147 Sagsbehandler: Helle Aarre Notatet indeholder et resumé af

Læs mere

Ang: lokalplan Boliger, erhverv m.m., Eternitten, Grønlandskvarteret Dato: :45:00

Ang: lokalplan Boliger, erhverv m.m., Eternitten, Grønlandskvarteret Dato: :45:00 Sendt: 29. september 2016 15:45 Dato: 29-09-2016 15:45:00 Name: Lisbeth Juhl og Henning Hansen Address: Kridtsløjfen 21-3. 1 Tlf: 20891036 Email: humlehx@live.dk Emne: Byggehøjde Vi finder det stærkt kritisabelt,

Læs mere

Idé: Svømmehal og rekreative områder - Sundheds- og rekreationsakse

Idé: Svømmehal og rekreative områder - Sundheds- og rekreationsakse Mogens og Marianne Emne: Gøteborg Allé 5 - svømmehal Dato: 1. maj 2014 12:55:38 Kære udvalg vedr. udnyttelse af område omkring Gøteborg Allé 5 Idé: Svømmehal og rekreative områder - Sundheds- og rekreationsakse

Læs mere

Godkendelse af Lokalplan , Bolig og erhverv, Gartnervej, Skalborg (2. forelæggelse)

Godkendelse af Lokalplan , Bolig og erhverv, Gartnervej, Skalborg (2. forelæggelse) Punkt 7. Godkendelse af Lokalplan 3-6-108, Bolig og erhverv, Gartnervej, Skalborg (2. forelæggelse) 2016-002821 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 3-6-108 endeligt

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Side 1 af 7 Forslag til besvarelse af synspunkter og idéer indkommet i forudgående offentlig høring om ny bebyggelse på hjørnet af Ryhavevej og Klokkerbakken i Hasle TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling

Læs mere

Ejerforeningen 904 a Aalborg Bygrunde (Nørregade 32 / Løkkegade 16 A og B) Aalborg den 17. september 2007 Aalborg Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Plan Byg Stigsborg Brygge 5 Postboks 219 9400 Nørresundby

Læs mere

Forslag til lokalplan , Udvidelse af Industrimuseet Gasvej, samt boliger Ny Havnegade, Horsens

Forslag til lokalplan , Udvidelse af Industrimuseet Gasvej, samt boliger Ny Havnegade, Horsens Plan og By Teknik og Miljø Sagbehandler: Jens Nedergaard Sagsnr. 01.02.05-P16-21-16 Dato: 18.4.2018 Notat om høringssvar Forslag til lokalplan 2016-28, Udvidelse af Industrimuseet Gasvej, samt boliger

Læs mere

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole.

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelser til forslag til Lokalplan nr. 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelserne og bemærkningerne kommer fra følgende: I offentlighedsperioden: 1. Jessie og Preben Wandall, Hundegade

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd 4. april 2005 via Magistraten J.nr. JTK/04/00762 Den Ref.: Tlf.nr. hj/ar 8940 2519

Læs mere

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer Hvem har fremsendt Kort resume af indsigelsen, hvor af det Her skriver vi vores bemærkninger til de Evt. ændringsforslag i indsigelsen

Læs mere

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan Hvidbog med indkomne bemærkninger til forslag til lokalplan 13.6 og forslag til kommuneplantillæg 8 - Blokland Kommunen har modtaget i alt 8 høringssvar. Denne hvidbog indeholder samtlige høringssvar,

Læs mere

Konklusioner på spørgeskemaundersøgelse om lokalplanforslaget Ny Østergade / St. Regnegade.

Konklusioner på spørgeskemaundersøgelse om lokalplanforslaget Ny Østergade / St. Regnegade. Spørgeskemaundersøgelse Ny Østergade Gennemført 12.-18- september 2017 Konklusioner på spørgeskemaundersøgelse om lokalplanforslaget Ny Østergade / St. Regnegade. Spørgsmål 1-3. Baggrundsfakta: Spørgeskemaundersøgelsen

Læs mere

Indstilling. Langenæs Allé 14, Århus C Langenæs Bageriet - opførelse af drive-in bageri. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Tidligere beslutninger

Indstilling. Langenæs Allé 14, Århus C Langenæs Bageriet - opførelse af drive-in bageri. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Tidligere beslutninger Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 17. september 2008 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Langenæs Allé 14, Århus C Langenæs Bageriet - opførelse af drive-in

Læs mere

der gives tilsagn om støtte efter lov om almene boliger m. v. til projektet med en støtteberettiget anskaffelsessum på kr.

der gives tilsagn om støtte efter lov om almene boliger m. v. til projektet med en støtteberettiget anskaffelsessum på kr. Punkt 10. Godkendelse af ansøgning om skema A for etablering af 132 almene ungdomsboliger og 20 almene familieboliger (Stayboliger) - Plus Bolig, afd. 14, Poul Paghs Gade 2-4 2014-257 By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Frederiksberg Kommune Den 16. september 2015 Bygge, Plan og miljø Frederiksberg Rådhus Smallegade Frederiksberg J. nr

Frederiksberg Kommune Den 16. september 2015 Bygge, Plan og miljø Frederiksberg Rådhus Smallegade Frederiksberg J. nr Frederiksberg Kommune Den 16. september 2015 Bygge, Plan og miljø Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg J. nr. 02.00.00-P19-112-14 Vedrørende nabohøring Frederiksvej 1A På vegne af beboerne

Læs mere