Bestyrelsen ved Bjerregrav Friskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsen ved Bjerregrav Friskole"

Transkript

1 Bestyrelsen ved Bjerregrav Friskole Skoleleder: Viceskoleleder: Uffe Kirk Mona Jensen Herredsvejen Møldrup Tlf.: Bestyrelsesmøde: Tirsdag d. 25. August 2015 Kl Mødested: Lærerværelset Referent: Trine Sander/Mette Fyllgraf Brød: Mette F. Fremmødte: Uffe Kirk, Jens Chr. Jensen, Morten Thaarup, Sonja Villekold, Mona Jensen, Anne Grete Kongsted, Mark Winckles, Martin Hansen, Trine Sander, Annemette Bak Thorsager, Kirsten Visbech, Hanne Vestergaard, Mette Fyllgraf, Pernille Nedertorp Fravær: Benny Thomsen

2 Pkt. 766: Godkendelse af referat fra møde ikke muligt var ikke udskrevet. Referat: Orienterings- / drøftelsespunkter: Pkt. 767: Orientering om status på skolen v. skoleleder Uffe Kirk. Der er 191 elever på skolen nu og 30 i børnehaven. Der er nyt personale, nye elever og ny ledelse på skolen, hvorfor der er sket lidt omstruktureringer. Gode arbejdsgange og høj effektivitet. Der er blevet lavet nogle strukturer for bl.a. sygemeldinger og fravær. Ledelsen går med en god mavefornemmelse. Konstellationen på kontoret fungerer godt. Ditte og Uffe har været på 1. dags ledelseskursus: har her modtaget en kørerplan for året og en gennemgang af div. indberetninger mv. føler sig godt klædt på. Vikartimer kan fra næste år ikke udbetales til intervallønnede.????? Alarmen: Martin bliver backup og der komme flere på listen i tilfælde af den går. Der er bestilt visakort til skolen, bundet til Uffe personligt. Det er nemmere så man kan handle på nettet. Lejerskolekort er også en mulighed drøftes senere. Sponsorater på bussen Ditte og Trine Sander fordeler denne opgave mellem sig, der er lavet faktura, aftaler mv. Skolepatrulje: der er kommet et ønske fra forældre til indskolingen om en skolepatrulje, da de føler bilerne kører meget stærkt og ikke holder tilbage ved fodgængerfeltet. Det nævnes jævnligt gennem året til morgensamling at eleverne skal benytte fodgængerfeltet og der laves trafikundervisning med eleverne dette drøftes dog videre på et kommende best.møde. Juniorklubben har snart opstart.

3 Pkt. 768: Orientering om børnehuset v. Kirsten og forældreråd Kirsten: - 30 børn i børnehaven - 71 elever i SFOén - Mona deltager på personalemøder - Forældremøde børnehaven d SFO forældremøde d Nanna skal på 1-dags kursus i nov. + sep. - D har der været forsvundet 2 børn fra børnehaven i en ½ time, hvilket gav en trykket stemning hos personalet. Børnene havde gemt sig og var på børnehavens område. Sonja: Børnehave - Vi har nydt vejret og vandet. - Påbegyndt høstprojekt - Opstartet den nye gruppeinddeling Morten: SFO - SFO personalet har brugt en del tid på opstart af de nye 0.klasser, hvilket forløber godt de er faldet godt ind. Pkt. 769: Orientering fra medarbejdere Hanne: Indskoling - Er kommet godt i gang og de nye 0.klasser er trygge og befinder sig godt. De store elever har taget godt imod dem og lærerne har gjort en stor indsats. - I 1.kl. der er hjælper på Lukas og Magnus, hvilket fungerer godt og er en nødvendighed.

4 - Hest/føl- ordningen er fantastisk og eleverne nyder det begge veje. Pernille: Mellemtrinnet - Har været på Moesgaard Museum fantastisk oplevelse og altid dejligt at være ude med elever fra Bjerregrav Friskole, de er søde og rare. Snart afholdes temaerne: - Naturens-dag - Rundt i Danmark Pernille: Overbygningen: - Haft en god introtur. - De to nye lærer er kommet godt i gang, faldet godt til og er vellidte. - De nye elever i overbygningen er faldet godt til og har det godt der følges op bl.a. på det faglige. - Holddeling i 7.kl. fungerer godt som udgangspunkt og følges løbende. Pkt. 770: Orientering fra bestyrelsen v. Jens Chr. - Vi er kommet godt i gang! - Ny ledelse: Der er nye strukturer. Vi snakker om det og tager det stille og roligt. Fokuspunkter: : - Skoleintra - Kommunikation - Sammenhæng og helhed, Børnehus, SFO og skole : - Bjerregrav Friskole år otte - ny ledelse

5 - Forsat fokus på Børnehuset - samarbejde med forældrerådet - Skole/Udvalgsarbejdet involvering og deltagelse nye tiltag - Bestyrelsen arbejder med hvorledes, vi kan fastholde og udbygge det store forældreengagement. - Enig med ledelsen i, at vi sagtens kan uddelegerer flere opgaver ud til forældregruppen. - Arbejder tæt sammen med ledelsen om, at få lavet strukturer og skrevet arbejdsgange ned. - De blå mapper er p.t. under lup og opdateres, lægges evt. på Intra. - På forældremøderne vi der ske en orientering til klasserne vedr. de grønne områder. Pkt. 771: Orientering vedrørende ansættelsesproces af afdelingsleder i Børnehuset. V. Jens Chr. - Uffe og Mona har udformet et stillingsopslag og det er kommet på nettet (jobnet mv.) kommer i avisen i uge 36. Der er lavet en plan for processen Ansøgningsfrist Udvælgelse Ansættelsessamtaler - Bestyrelse, forældreråd (Børnehaven), Ledelse og personalerepræsentanter deltager i processen. Pkt. 772: Orientering vedrørende ny IT-løsning, hvordan er vi kommet fra land? V. Uffe og medarbejdere - Århundredes investering er blevet taget godt imod. - Skole-IT er hurtige og effektive, hvis man ringer for support. - Ipad bliver sat op i uge 35 og kan derefter tages i brug. - P.t. arbejder man med, at løse problematikker i forbindelse med hastighed på nettet, bl.a. ved at de store elever sætter deres mobiltelefoner på flyfunktion problematikken skal nok blive løst, men vi er p.t. i en indkøringsproces.

6 - Der har været meget få problematikker på kontoret vedr. googledrevet mv. Pernille: - Meget positiv - Eleverne er glade for det og det fungerer godt. Eleverne kan altid finde deres ting på drevet og det sparer meget tid. - Der skal laves nogle strukturer for delinger, mapper mv. men det kommer. - Tavlerne fungerer godt, der er mere bevægelse fx dans til musikvideoer. Hanne: - Indskoling er også begyndt stille og roligt, men det kræver lidt mere. Generelt vedr. Googledrev, hardware osv. - Det er problematisk at der i fysik ikke er konstant strøm til projektoren kan ikke lade sig gøre umiddelbart grundet de sikkerhedsprocedure der for fysiklokalet og brand. P.t. anbefales det, at projektoren får lov til at køle ned, inden strømmen tages. - Vigtigt vi tager den stille og roligt, således personalet er med, evt. en dag med vidensdeling efter det har været i brug en tid. - Intro til drev og gmail udarbejdes og gives til forældre og elever. - Intro og adgang til nye elever skal opdateres, således de er klar når de starter. Pkt. 773: Debat vedrørende anvendelse af Intra. V. Anne Grete Vi har haft Intra nu et halvt år, hvorfor vi gerne vil have evalueret på hvor vi er nu og er der noget der kan optimeres. Formål med punktet:

7 At sikre, at vi udnytter Intra s potentiale fuldt ud i forhold til skole-forældre samt forældreforældre kommunikation At sikre, at vi udnytter de sociale medier bedst muligt i forhold til eksponering af skolen med respekt for de forældre som fx ikke er på Facebook Spørgsmål til diskussion (vi skal ikke nødvendigvis nå dem alle wink) Hvad er forældrenes oplevelse af Intra, og hvad kan vi gøre for at undgå/reducere evt. frustrationer? - Forældrene bruger Intra i forhold til lektier Forventningsafstemning til hinanden vedr. brugen af Intra mv. - Der er nogen der ikke kan finde lektierne kan man lave en opsamling på forældremøderne - Intro til Intra sendes ud til alle, - Vigtigt at få dokumenter puttet i mapper da vedhæftede filer til beskeder kun gemmes 3 mdr. - Huske at få informationer ud til førskolebørn og de skal være ens. - Opfordre personalet til, at lave en procedure for hvornår lektier til den kommende dag er lagt ind. Fravær/sygdom registreres ikke via Intra, men skal i kontaktbogen, indtil andet meldes ud. - På kontoret er der flere kommunikationsplatforme Intra til alm. beskeder og kommunikation mellem skole og forældre, (skolekom.- bruges næsten ikke mere), mobiltlf.- med sms er, mailsystem, ensrette sygemeldinger til et sted fx vi sms vi skal have mere registrering. tages op på pæd.rådsmøde. Kalender det er et stort ønske, at div. møder og arrangementer i hele huset samles i en kalender. - Platforme kalender med div. opslag hvad sker der i dag i hele huset INTRA Skal forældre have mulighed for at lægge billeder på Intra?

8 - Fotoadgang skal åbnes op for alt personale, evt. forældre. Forslag om fotoansvarlig i forældrerådene for, at sikre dokumentation fra de enkelte klasser og deres skoleliv. - Børnehusets personale skal være på klædt på til Intra og det, at lægge billeder op. - Morten kender et program fra VHK hvor billederne er låst af den der oploader og så kan de ikke downloades. Han undersøger hvilket program det er. Skal BF være på Facebook? Formål og procedure? Ny hjemmeside, skal den gamle blot have en ansigtsløftning eller skal vi få Dansk Intra til at lave et nyt design? Hvem er tovholder (PR/Intra udvalget eller kontoret eller )? Mona, Anne Grete og Trine holder møde omkring FB og hjemmeside, Mark og Uffe er evt. også med. En generel diskussion omkring indhold og rettelser på hjemmeside. Vi skal have en ny hjemmeside, men det kan ikke blive i år. Vi har ingen support på hjemmesiden og kan derfor ikke få rettet de grundlæggende fotos mv. Anne Grete oplyser at Dansk Intra også laver hjemmesider og hun er ikke klar over om vi evt. har lavet aftale med dem herom samtidig med at vi lavede aftale om Intra. Hanne oplyser at Friskoleforeningen evt. har et kursus i FB. Uffe mener vi skal beholde FB, men vi skal have klare politikker omkring billeder. Er der plads nok? - På Intra til alle billederne - Og hvad med den lange vej fra billede taget til billedet er på Intra - Kontaktbog på Intra? Pkt. 774: Orientering fra bygningsudvalget vedrørende arbejdsdag. V. Martin Arbejdsdags-team/udvalg: Martin og Benny har fokus på arbejdsdagen. Der er gang i flere ting, der er fokus på strukturen på dagen, indkøb af materialer m.m. Vi mangler pt. en eller flere der kan have et overordnet overblik og Martin oplyser arbejdsdagsudvalget gerne skal ud af aktivitetsudvalget, således arbejdsdagen kører for sig selv. Martin informerer omkring forestående arbejdsdag, som er fastsat til fredag i uge 40, den 2. september. Martin oplyser omkring de arbejder der pt. er fastlagt til dagen. Bygningsudvalget arbejder også med området mod fodboldbanerne hvor Morten og Raminta er kommet med ideer, muligheder og forslag sammen med HBI. Når de når længere skal bestyrelsen naturligvis med i de endelige

9 beslutninger. Pkt. 775: Orientering vedrørende bestyrelsens deltagelse i forældremøderne. - Bestyrelsen deltager i årets første forældremøder og vil fortælle lidt om hvordan de har arbejdet det sidste år og hvilke fokuspunkter der arbejdes i det her skoleår. - Der afholdes valg til aktivitetsudvalget en forældre fra hver klasse. - Klasserne orienteres om hvilke grønne områder de har ansvar for i år. - Arbejdsdagene og deres betydning forelægges. - Evt. personer til Arbejdsdagsudvalget findes. Pkt. 776: Orientering vedrørende cykelsponsorløb. V. Jens Chr. Cykelsponsorløbet: - Et fast udvalg der fra start har fungeret uafhængigt af aktivitetsudvalget super flot engagement - En hyggelig dag hvor man deltager og børnene går meget op i det. Morten: Hvordan fordeles pengene? - Pengene går til legeredskaber i Børnehuset og projektorer/tavler på skolen. - Vi skal evaluere og ha fundet engagementet i folk der er aftalt evaluering med udvalget, det vil de meget gerne og de har også meget der er nedskrevet allerede jf. Trine Sander. Pkt. 777: Evt. Martin: Hvis vi skal skrive lidt i avisen og råbe lidt af kommunen (gøre lidt opmærksom på os selv) kunne et godt bud være, at få italesat behovet og ønsket om cykelstier fra oplandet til Bjerregrav teknisk forvaltning Uffe: har investeret i nye borde og stole til de nye elever i de ældste klasser. Uffe: gør opmærksom på den netop udkommende OECD rapport, som bl.a. viser at Bjerregrav Friskoles faglighed ligger højt, målt på landsplan. Annemette: Forældrerådet ønsker opslag i glasgangen (Børnehuset) af bestyrelse/ledelse osv.

10 Trine Sander leverer opslag af bestyrelsen. Trine: Aktivitetsudvalg evaluering sendes ud Besluttet: Referatet sendes ud til gennemsyn/orientering til hele bestyrelsen med STORT obs det ikke er godkend. /TS

Referat fra bestyrelsesmøde den

Referat fra bestyrelsesmøde den Referat fra bestyrelsesmøde den 12.09.2017 Tilstede fra bestyrelse: Troels, Nis, Lene, Lone, Pernille, Thomas, Tommy, Anne og Carina Fraværende fra bestyrelsen: Lars og Mia Dagsorden: 1. Dagens sang 2.

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Generalforsamling, Bjerregrav Friskole d Bestyrelsens beretning vedrørende 2015 for Bjerregrav Friskole.

Generalforsamling, Bjerregrav Friskole d Bestyrelsens beretning vedrørende 2015 for Bjerregrav Friskole. Generalforsamling, Bjerregrav Friskole d. 07.04.2016 Bestyrelsens beretning vedrørende 2015 for Bjerregrav Friskole. Fornyelse med rødder Mellem skolen og Børnehuset står det gamle egetræ. Et træ der,

Læs mere

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten.

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten. Referat Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid d. 6. november 2017 kl. 17.00 21.00 Sted Verninge Skole Afbud fra: Lone, Rikke og Søren Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15 min. Landskonference for danske skoleelever

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde Onsdag d. 24. august 2016 kl

Fællesbestyrelsesmøde Onsdag d. 24. august 2016 kl Fraværende: Dagsorden Referat 1. Siden sidst/efterretninger a. Fællesbestyrelsesformanden a. Fællesbestyrelsesformanden Godt i gang både i børnehaven, vuggestuen og på skolen. b. Medarbejderne b. Skole

Læs mere

Præsentation af alle.

Præsentation af alle. Tilstede: Annette, Laila, Elisabeth, Louise, Peter, Rikke, Helle, Karina, Sussane, Tania, Solvor, Liv Afbud: Jean Referent: PB Dagsorden E696: Orientering: Velkommen til Liv og Rikke Meddelelser fra: Elevråd:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2017 19 22 1. Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser 19-1915 Ingen henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 2 forslag til evt. punkter 1.) Ny organisations

Læs mere

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ For at få den bedste start som ny medarbejder i Børnehuset Frijsenborgvej, har vi her samlet nogle af de vigtige informationer som er væsentlig

Læs mere

Selvevaluering 2012-2013 for elever og ansatte ved Ollerup Efterskole ved Poul Stenum og Jan Schønemann.

Selvevaluering 2012-2013 for elever og ansatte ved Ollerup Efterskole ved Poul Stenum og Jan Schønemann. Indhold: Indledning Konklusioner Sammenfatning Bilag: Besvarelserne Selvevaluering 2012-2013 for elever og ansatte ved Ollerup Efterskole ved Poul Stenum og Jan Schønemann. Indledning: Med udgangspunkt

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen Skolebestyrelsen Brobyskolerne. Møde nr. 5 Skoleåret 2013/ 2014 Deltager: SKB: Berit, Per, Sussie, Camilla, Pernille, Maja D, Maja J. Ansatte: AH, HJE, DB, BL, HG, PM, BN Afbud: GG, Susie, Maja J, Pernille,

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Guldbæk Friskole

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Guldbæk Friskole UMV Sådan! Dato: 03.04.2013 Undervisningsmiljøvurdering for Guldbæk Friskole Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 01.04.2015 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00

Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00 referat Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00 Møde med chefen for tandplejen i Middelfart tandlæge Jens Køstner 42-12 Godkendelse af referat Der er nu sammenlagt

Læs mere

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen Den 29. august 2016 kl. 18:30 21:00 Mødets formål er.... at få skabt enighed til mødestruktur/datoer (herunder fokusering på tema/drift).. at få etableret

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

Skole-hjem-samarbejdet for klasse.

Skole-hjem-samarbejdet for klasse. Skole-hjem-samarbejdet for 0.-3. klasse. Formål Skole-hjem-samarbejdet er vigtigt! Skole-hjem-samarbejdet er vigtigt fordi det har stor betydning for elevernes udbytte af deres skolegang både fagligt og

Læs mere

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde 30.08.2012 22 Mødet fandt sted: På Brædstrup Skole, Lærerværelset Mælkevejen, kl. 18.30-21.30 Deltagere: Ole Jesper Dahl Kristensen, Winnie Jensen, Elly Møller Pedersen, Thomas Kaarsgaard Jensen, Majbrit

Læs mere

- Skolen 5 min. Referat:

- Skolen 5 min. Referat: Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde - Julefrokost Tid Tirsdag d. 5. december 2017 kl. 17.00 21.00 Sted Verninge Skole Afbud fra: Linnea, Søren og Vibeke. Dagsorden Velkommen Godkendelse af referat 1.

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Tilstede: Sanne Hansen, Kirsten Knudsen, Helle Ertmann, Helle Nissen, Ruth Haltrup, Tina Nielsen, Rikke Rasmussen, Hanne Frisgaard og Lene

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10 Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 21. marts 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Charlotte, Lena, Mette, Mladen, Maren, Ellen Fraværende: Njal, Jens, Nanna, Christina og Katharina Referent:

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

Fredagsnyt d. 30. september Kære alle

Fredagsnyt d. 30. september Kære alle Fredagsnyt d. 30. september 2016 Kære alle Siden sommerferien har mine vinduer på 1. sal stået åbne for at få luften cirkuleret her i varmen. Derfor strømmer der også skøn børnelyd op til mig og i denne

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9 Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 3. maj 2011 kl. 17.00-20.00 Referat Møde nr. 10 Tilstede: Lars Nørgaard Jeppesen (Gasværket), Thomas Zeeberg (Overordnet leder FFO), Carsten Thomsen (FFO,

Læs mere

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Et godt skolehjemsamarbejde er med til at skabe gode betingelser for den enkelte elevs læring og trivsel samt for undervisningsmiljøet i klassen og

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept Mødet er fra kl. 19.00-21.30 Afbud: Annette Dagsorden: Tid 1. Musikværkstedet - besøg fra Musikværkstedet ved Max (19.00) 60 min Udfordringer flere undervisere og er det muligt? frivillig musikundervisning

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Børnehuset Frijsenborgvej, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Den 13.1. 2015 kl.18.30-21.00 Mødested Skovboskolen, mødelokale K2 Note Der vil være brød, pålæg mv. Dirigent: Linda Andersen Referent: Pia Fürst Pkt.

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde 24. august 2011 kl. 18:30 på lærerværelset

Dagsorden til bestyrelsesmøde 24. august 2011 kl. 18:30 på lærerværelset Dagsorden til bestyrelsesmøde 24. august 2011 kl. 18:30 på lærerværelset Dagsorden: Til stede: Bente Brunke, Heidi Sofie Hansen, Jesper Marker, Ulrik Rosendal-Jensen, Mikael Hesthaven, Peter Sejersen,

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 20. juni 2019 Tid: 18.00 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere:

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet på mellemtrinet på Sølvgades Skole 1 Velkommen til mellemtrinet på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Fredagsnyt d. 9. juni, Kære alle

Fredagsnyt d. 9. juni, Kære alle Fredagsnyt d. 9. juni, 2017 Kære alle For ca. ½ år siden lovede formanden for Dansk Friskoleforening, Peter Bendix og jeg hinanden, at vi ville lave et netværksmøde om friskoler uden karakterer og prøver.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Bestyrelsesmøde d. 15.12 2014 kl. 17.15-21.30 Fremmødte: Kim, Malthe, Yasmin, Lone, Jonas B., Jens, Mads, Jonas H., Anne, Gitte, Michelle, Jannie og Konrad.

Læs mere

Forældresamarbejde på Højgårdskolen

Forældresamarbejde på Højgårdskolen Forældresamarbejde på Højgårdskolen Overordnet målsætning: Målet for forældresamarbejdet på Højgårdskolen er gennem samarbejde og dialog mellem skole og hjem at sikre det enkelte barns trivsel og udvikling.

Læs mere

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. ½ Referatet godkendt. Dagsorden godkendt.

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. ½ Referatet godkendt. Dagsorden godkendt. Skolebestyrelsen Løgstrup Skole Mødedato: 31. maj, 2017, 17.00 til 19.00 Mødested: Fysiklokalet Bemærkninger: Håndmadder til mødet Fraværende/afbud: Nina, Britt, Kirsten, Jens Bak Christensen eleverne.

Læs mere

2009 2012 Mål- og indholdsbeskrivelse for Gesten SFO

2009 2012 Mål- og indholdsbeskrivelse for Gesten SFO 2009 2012 - og indholdsbeskrivelse for Gesten SFO Gesten SFO Stadion Allé 2 6621 Gesten Tlf. 79665573 Indholdsfortegnelse. Indledning...1 Tilbud om lektiestøtte 2 Børn med særlige behov og..3 Krop, bevægelse

Læs mere

BIKVA. opsamling fra fokusgruppeinterview. Tusind tak for jeres deltagelse. Andet:

BIKVA. opsamling fra fokusgruppeinterview. Tusind tak for jeres deltagelse. Andet: Andet: Sociale medier i undervisningen fra hvornår? Evt. allerede fra 3. klasse. Computere med fra hvornår? Og hvad må de bruges til? Spilleregler. Kan skolen være en større debattør i Silkeborgs kulturliv?

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 26. marts 2015 kl. 19.00 i Hættegården

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 26. marts 2015 kl. 19.00 i Hættegården Referent: Signe REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 26. marts 2015 kl. 19.00 i Hættegården Godkendelse og underskrift af referat fra den 26. februar 2015 Velkommen og konstituering af bestyrelsen. Udskydes til

Læs mere

Kære alle Gregers Krabbe slog dørene op til Åbent hus! Skolebus

Kære alle Gregers Krabbe slog dørene op til Åbent hus! Skolebus Kære alle Så lakker en travl uge mod enden. I denne uge har vores 7.-9. klasser været til terminsprøver i dansk, matematik, engelsk og tysk. Jeg vil i den forbindelse rette en stor tak til Bitten Nielsen,

Læs mere

Hobbitten Børnehus Bestyrelses møde tirsdag d.14. januar Dette dokument indeholder referat af bestyrelsesmødes i Hobbitten Børnehus

Hobbitten Børnehus Bestyrelses møde tirsdag d.14. januar Dette dokument indeholder referat af bestyrelsesmødes i Hobbitten Børnehus 2014 Hobbitten Børnehus Bestyrelses møde tirsdag d.14. januar Dette dokument indeholder referat af bestyrelsesmødes i Hobbitten Børnehus 6 Hewlett-Packard Nana Winther 30-01-2014 HOBBITTEN BØRNEHUS Referat

Læs mere

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem.

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 08/ 2019 Fastelavn.

Læs mere

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Børnehuset Midgård Tølløsevej 4340 Tølløse Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Deltagere: Poul, Lasse, Ditte, Marlene, Charlotte, Leif, Helle, Rikke, Maria, Jeanita, Dorte og Jeanette

Læs mere

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. TIRSDAG DEN 9. juni 2012 KL. 19.00 Skiveafdelingen Referat

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. TIRSDAG DEN 9. juni 2012 KL. 19.00 Skiveafdelingen Referat ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN TIRSDAG DEN 9. juni 2012 KL. 19.00 Skiveafdelingen Referat DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste møde. 3. TEMA: Forældremøde

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 16.08.2018 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 16.08.2018 Kongsbjergskolen 19:00/21.40

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017

Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017 Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017 Skolen har denne gang valgt at gennemføre undervisningsmiljøvurderingen, som en længere fælles evaluering gennem samtaler mellem elever og lærere

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25. august 2015 kl. 17.00-20.00 Borddækning mv.: Bettina Afbud: Anders & Marianne Referent: Jesper Lund 1) Meddelelser fra Formanden Ingen meddelelser Forældrerepræsentanter

Læs mere

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED Dagsorden og referat Dato: Tid: 18.30-20.30 Sted: Strandskolen 11.oktober 2017 Sandwich fra Kl.18.30-Grundet årsmødet med forældreråd Ordstyrer: Marie(Formand) Fraværende: Kofi Referent: Gitte Nielsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Skolens hjemmeside . Læsø skole tlf

Skolebestyrelsesmøde. Skolens hjemmeside    . Læsø skole tlf Dagsorden: Punkt 1. Godkendelse af referat Mette Odgaard havde bemærkning til pkt. 7 i forbindelse med sin bekymring over fokus på læringsmiljø frem for faglighed for fremtidige lærere. Punkt 1.a Evaluering

Læs mere

Referat af forældrerådsmøde Dato: 23. november 2004

Referat af forældrerådsmøde Dato: 23. november 2004 Referat af forældrerådsmøde Dato: 23. november 2004 Referat skrevet af: Margrethe Referat af forældrerådsmøde i Elev Skoles SFO d. 23. november 2004. Til stede: Søren, Iben, Peter, Vibeke, Anne Lise, Joan,

Læs mere

Vibeskolen. Afdeling Aunslev Kertemindevej Nyborg. Tlf

Vibeskolen.   Afdeling Aunslev Kertemindevej Nyborg. Tlf Vibeskolen www.vibeskolen.dk vibeskolen@nyborg.dk Afdeling Aunslev Kertemindevej 46 5800 Nyborg Kommunikationspolitik for Vibeskolen Baggrund: I takt med den øgede anvendelse af IT, som det dominerende

Læs mere

DAGSORDEN. Dagsorden Skolebestyrelsesmøde. 18. marts 2013. Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN

DAGSORDEN. Dagsorden Skolebestyrelsesmøde. 18. marts 2013. Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN DAGSORDEN Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 18. marts 2013 Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN Deltagere: Tina Schønnemann, Heidi Mørch, Hanne Friisgaard, Jeanette Lundgaard, Helle Nissen, Jane Nørskov,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro 1 af 6 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro NB! Mødereferatet indskrevet i forlængelse af dagsordenspunkterne. Deltagere:

Læs mere

Emne: Skolebestyrelsesmøde

Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde 25. september 2018 Møde dato 25. september 2018 Møde tidspunkt Kl. 17:15-19:00 Mødeleder Hans Henrik Kristensen Mødested Vester Nebel Skole Møde nr. 2 Afbud til mabr@kolding.dk

Læs mere

Kommunikationsstrategi på Korup Skole

Kommunikationsstrategi på Korup Skole Kommunikationsstrategi på Korup Skole Skolens hverdag fungerer bedst, når den er baseret på et respektfuldt samarbejde mellem skolens personale, elever og forældre. En kvalificeret kommunikation og information

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde

Referat fra skolebestyrelsesmøde BORGMESTER SCHNEIDERSVEJ 40, 2840 HOLTE SKOVLYSKOLEN TELEFON 45 42 37 22 EMAIL SKOVLYSKOLEN@RUDERSDAL.DK Referat fra skolebestyrelsesmøde Mødetidspunkt Den. 29. oktober kl 18.00 til 20.30 Sted Medlemmer

Læs mere

Fra-til Kl. 18 20.30 Indkalder Christina Nørgaard

Fra-til Kl. 18 20.30 Indkalder Christina Nørgaard Art. Tid Ved 5 Tel efon skole 88 88 56 00 Tel efon SFO 88 88 56 30 Røjl emose ve j 9, Strib / 550 0 Middelfar t Strib Skole Dato 1/11 Møde Skolebestyrelsesmøde Mødedato Onsdag den 4. november 2015 Fra-til

Læs mere

Referat af møde den 7/11 2012

Referat af møde den 7/11 2012 Nøvling Skole den 14/1 2013 Møde Tid Sted Deltagere Mødeleder Referent Skolebestyrelsesmøde Den 07.11.2012, kl. 17.00 19.00 Nøvling Skole Christina Thorsted Jensen, Sanne Hvid, Marina Sørensen, Michael

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmødet den 1. maj 2017 kl

Dagsorden bestyrelsesmødet den 1. maj 2017 kl Dagsorden bestyrelsesmødet den 1. maj 2017 kl. 19.00 Deltagere: Niels Jørgen, Henrik, Tove, Tina, Johanne, Kim, Martin, Tom og ut Lise tiltræder senere. Afbud: Referent: punkt Emne Konklusion ansvar 1

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 Kære alle sammen Vi er allerede kommet godt i gang med det nye skoleår på Spjellerup Friskole. Mange elever kom friske og brune tilbage fra en veloverstået sommerferie og det

Læs mere

Der skal vælges en forældrerepræsentant til Skole og Samfund samt andre udvalg. - Skolen 5 min. Referat:

Der skal vælges en forældrerepræsentant til Skole og Samfund samt andre udvalg. - Skolen 5 min. Referat: Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid Mandag d. 20. august 2018 kl. 17.00 20.00 Sted Verninge Skole Fraværende: Kira og Linea. Louise deltog 1. Velkommen 2. Godkendelse af referat Referatet blev godkendt og

Læs mere

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 BESTYRELSEN Andst Børne- og Skolecenter Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 Fraværende: Tage, Anita, Mette, Lise, Casper og Anker Referent: Henriette Ø. Thomsen 1 Godkendelse af referat

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 910 Næste uge: Mærkedag: 23. juni 26. juni 27. juni 28. juni Børnene - Sommerferie Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag STORT

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Stine Flora Kjær, formand Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Deltagere fra skolen: Maja

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 26. marts 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge Jacob G. Sand afbud Merete Hviid

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

IT-handleplan for Toftlund Distriktsskole

IT-handleplan for Toftlund Distriktsskole IT-handleplan for Toftlund Distriktsskole 2016-2018 1 Denne IT-handleplan er udarbejdet for Toftlund Distriktsskole i efteråret 2016. Den tager udgangspunkt i Tønder kommunes IT-strategi og folkeskoleloven.

Læs mere

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 1. Sang og velkomst 2. Orientering fra skolen v. Palle Fogh 3. Orientering fra bestyrelsen v. Marie N. 4. Præsentation af Marietta,

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Bjerregrav Friskole MÅLET MED VORES ANTIMOBBESTRATEGI

Bjerregrav Friskole MÅLET MED VORES ANTIMOBBESTRATEGI Bjerregrav Friskole HVAD ER MOBNING? Mobning er systematiske udstødelseshandlinger, der typisk opstår i fællesskaber, der mangler sammenhold eller har en lav tolerance. Konsekvensen bliver, at et barn

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

Bemærk! Personalestuen, Havrehedskolen afd. Veflinge

Bemærk! Personalestuen, Havrehedskolen afd. Veflinge MØDEREFERAT 20 Skolebestyrelsesmøde (20) Onsdag d. 16. juni 2016 19:00 21:00 Mødested: Bemærk! Personalestuen, Havrehedskolen afd. Veflinge Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose

Læs mere

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 28. september 2017 REFERAT Møde: Kl. 18.00 21.00 Sandwich serveres undervejs Tid: Kl. 18.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud: Stine Helgstrand,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 31. januar 2018 Referat

Skolebestyrelsesmøde 31. januar 2018 Referat Brøndby Strand Skole Skolebestyrelsesmøde 31. januar 2018 Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 31. januar 2017 kl. 18-21 Indskolingen 1-2 Dirigent: Ole Sønderup Referent: Rikke Rubek Tilstedeværende:

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato Ansvarlig Tid Referat 22. august 2016 Kl. 17-20 i Personalerummet Afbud: Mick Salling Martin deltog fra kl. 17.20 Mogens Rubin deltog fra kl. 17.10 Søren Riemer deltog

Læs mere

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl.

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl. Mødeindkaldelse Emne: Skolebestyrelsesmøde Møde dato 18. april 2017 Møde tidspunkt Kl. 19.00-21.00 Mødeleder Rikke Fræhr Piihl Mødested Mødelokalet på 1.sal Møde nr. 6 Afbud til Rikke Fræhr Piihl Deltagere:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Onsdag d. 26/10-2016 kl. 17.30-20.30 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Henrik, Jeanette, Tina,

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den 22.08.2017 kl. 19.00 22.00 i Børnehuset Fuglebakken Referat 1. Formalia: Tilstede/fraværende. o Fraværende: Jan Møller, Morten og Heidi Referent:

Læs mere

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? ( Vi skal ) Tid Beslutning og hvem gør hvad?

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? ( Vi skal ) Tid Beslutning og hvem gør hvad? Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 26.04.2016 kl. 19.00 21.30 Mødested: Ørstedskolen lokale 4.0.34 Referat: Deltagere: Solveig Stürup, Heidi Kaae Meyer, Jan Steendorph Petersen, Søren Sørensen, Torben Holm

Læs mere

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE Hermed en stor velkomst til alle. Jeg håber, I har nydt den gode sommer rigtig meget sammen med jeres børn. Nyansatte Skolen har ansat 3 nye lærere, en børnehaveklasseleder

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ SOLBJERGSKOLEN

RETNINGSLINIER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ SOLBJERGSKOLEN RETNINGSLINIER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ SOLBJERGSKOLEN På Solbjergskolen arbejder vi for en åben, tillidsfuld og ærlig dialog mellem forældre, elever og skolens medarbejdere. Målet er, at eleverne

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået. Katrine fra 6. kl. er formand, Cecilie fra 6. kl. er næstformand.

Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået. Katrine fra 6. kl. er formand, Cecilie fra 6. kl. er næstformand. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid Mandag d. 25. september 2018 kl. 17.00 20.00 Sted Verninge Skole Afbud Hanne Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået.

Læs mere

Kommunikationspolitik for Skolen på Nyelandsvej

Kommunikationspolitik for Skolen på Nyelandsvej Kommunikationspolitik for Målet med skolens kommunikationspolitik er at understøtte elevernes læringsmiljø og skabe de bedste rammer for den daglige trivsel for alle gennem at styrke samarbejdet og dialogen

Læs mere

Skole/hjem samarbejde og kommunikationspolitik på Nyager Skole

Skole/hjem samarbejde og kommunikationspolitik på Nyager Skole R Ø D O V R E K O M M U N E Nyager Skole Skole/hjem samarbejde og kommunikationspolitik på Nyager Skole Skole/hjem samarbejdet og kommunikationspolitikken er formuleret for alle involverede skolens parter.

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet i indskolingen på Sølvgades Skole 1 Velkommen til indskolingen på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers

Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers Med denne folder byder vi voksne og børn velkommen i Feldborg Frie Børneunivers vuggestue og børnehave. Fælles for vuggestue og børnehave: Hvis dit barn skal gå i

Læs mere

Referat af kontaktpersonsmøde d. 22. marts 2013

Referat af kontaktpersonsmøde d. 22. marts 2013 Referat af kontaktpersonsmøde d. 22. marts 2013 Sanne byder velkommen. Sanne informerer om lederevalueringen. Det er i uge 15. Den vil være elektronisk. Hun opfordrer ALLE til at besvare den. Resultatet

Læs mere

Referat. Referat for bestyrelsesmøde den 19. april 2018 i Børnehuset Hånbæk kl

Referat. Referat for bestyrelsesmøde den 19. april 2018 i Børnehuset Hånbæk kl Referat Referat for bestyrelsesmøde den 19. april 2018 i Børnehuset Hånbæk kl. 18.00 20.00 Referent: Tia Toft Piilgard Ordstyrer: Thomas P. Levorsen Deltagere: Karin Holm Hansen, Thomas Levorsen, Hanne

Læs mere

Nyhedsbrev uge 51-2012

Nyhedsbrev uge 51-2012 Nyhedsbrev uge 51-2012 Side 1 Glædelig jul!! Side 4...og goddag til Side 2 Sidste skoledag... Side 6 Børnehaven Side 4 Farvel - og tak! - til Jytte Side 8 Kalender, kontakt mm. Glædelig jul!...og godt

Læs mere

Lyreskovskolen. Mødedeltagere: Der indkaldes til møde i Skolebestyrelsen på Lyreskovskolen i mødelokalet ved biblioteket.

Lyreskovskolen. Mødedeltagere: Der indkaldes til møde i Skolebestyrelsen på Lyreskovskolen i mødelokalet ved biblioteket. Lyreskovskolen Der indkaldes til møde i Skolebestyrelsen på Lyreskovskolen i mødelokalet ved biblioteket. Torsdag den 08. oktober 2015 kl. 17.00-19.00 Andre inviterede: Mødedeltagere: Ulla Nissen Louise

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde torsdag d. 16. juni 2016 kl Fraværende: Thomas. Fraværende: 1. Siden sidst/efterretninger

Fællesbestyrelsesmøde torsdag d. 16. juni 2016 kl Fraværende: Thomas. Fraværende: 1. Siden sidst/efterretninger Dagsorden Referat 16.06. 2016 Fraværende: 1. Siden sidst/efterretninger Esben Krægpøth opfølgning på ansættelse a. Fællesbestyrelsesformanden a. Fællesbestyrelsesformanden Intet at berette b. Medarbejderne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Deltagere fra skolen: Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Dorte Lindhardt, skoleleder

Læs mere