1. Meddelelse: Nyt til samarbejdspartnere for september og oktober 2004 * 5. Redegørelse for Partnerskabsaftale med et kommende Milelaug.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Meddelelse: Nyt til samarbejdspartnere for september og oktober 2004 * 5. Redegørelse for Partnerskabsaftale med et kommende Milelaug."

Transkript

1 Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget tirsdag den 30. november 2004, Kl i udvalgsværelse 1 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelse: Nyt til samarbejdspartnere for september og oktober 2004 * 2. Meddelelse: StistikNyt for august 2004 * 3. EBU - studiebesøg Helsingborg * 4. Evaluering af Ballerup Kommunes Erhvervspolitik 2002 * 5. Redegørelse for Partnerskabsaftale med et kommende Milelaug. * 6. Forslag til budgetopfølgning december * 7. Rådighedsstistik vedr. kontanthjælpsmodtagere for 1. halvår 2004 * 8. Benchmarking af sygedagpengeområdet * 9. Nye redskaber i arbejdsintegrion af voksne udlændinge * 10. Eftersyn af Ballerup kommunes uddannelsespladser under EBU * 11. Ny resultkontrakt for Grantoftegaard * 1. Meddelelse: Nyt til samarbejdspartnere for september og oktober Bilag Nyt til samarbejdspartnere for september og oktober 2004 (udsendes)

2 Sagen afgøres af Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget soplæg Job & Familie foreslår, meddelelsen tages til efterretning. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde 30. november 2004 Punkt 1: Godkendt. 2. Meddelelse: StistikNyt for august Bilag StistikNyt august 2004 (udsendes) Sagen afgøres af Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget soplæg Job & Familie foreslår, meddelelsen tages til efterretning.

3 Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde 30. november 2004 Punkt 2: Godkendt. 3. EBU - studiebesøg Helsingborg Resumé Erhvervssekretariet har undersøgt, hvorledes svenske kommune arbejder med social økonomi. Der er gode muligheder for, erfaringerne fra Helsingborg Kommune kan indgå i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets fortste arbejde med afdække mulighederne i den sociale økonomi. Redegørelse I forlængelse af Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets studiebesøg i Croydon blev det besluttet, Erhvervssekretariet skulle undersøge, hvorledes kommunerne i Sverige arbejdede med den sociale økonomi. Erhvervssekretariet har haft kontakt med Kooputveckling i Malmø, der varetager arbejdet med den sociale økonomi for region Skåne. Kooputveckling henviser til Helsingborg Kommune, der har udarbejdet en egentlig udviklingsplan for arbejdet med den sociale økonomi. Koputveckling og konsulenten der har bistået Helsingborg Kommune, kan relere den sociale økonomi til den nordiske velfærdsmodel, mens utvecklingsnämden i Helsingborg kan redegøre for de politiske overvejelser i forbindelse med udarbejdelsen af handlingsplanen. Erhvervssekretariet og Kooputveckling besluttede på den baggrund der var god mulighed for videregive de svenske erfaringer til Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. Sagen afgøres af Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

4 soplæg Erhvervssekretariet foreslår, Erhvervssekretariet kontakter Helsingborg Kommune med henblik på arrangere et seminar til foråret. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde 30. november 2004 Punkt 3: Godkendt, idet doen fastsættes senere. 4. Evaluering af Ballerup Kommunes Erhvervspolitik Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget den 5. marts 2002, punkt 3 Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget den 2. april 2002, punkt 5 Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget den 4. juni 2002, punkt 4 Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget den 5. marts 2002, punkt 3 Økonomiudvalget den 12. juni 2002, punkt 14 Kommunalbestyrelsen den 17. juni 2002, punkt 11 Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget den 7. september 2004, punkt 4 Resumé Ballerup Kommunes nuværende erhvervspolitik blev vedtaget i Juni 2002 og heri angives, erhvervspolitikken evalueres hvert 2. år.

5 Den overordnede evaluering af Ballerup Kommunes Erhvervspoltik 2002 er foretaget i forhold til: Bypolitikken, som alle politikker i Ballerup Kommune skal være i overensstemmelse med. Struktur og opgavereformen, der har erhvervspolitisk konsekvens. Hovedstadsregionen og Globaliseringen, der belyser de fremtidige udfordringer. Eksterne indlæg, der er vigtig del i erhvervspolitikkens tilblivelse. Det vurderes Erhvervspolitikken er i overensstemmelse med intentionerne i Bypolitikken. På det erhvervspolitiske område er de største udfordringer af strukturreformen etablering af regionale vækstforaer samt, ansvaret for erhvervsservice overgår til kommunerne. Det konkluderes, Ballerup Kommune bør arbejde for blive repræsenteret i Hovedstadens Væsktfora og for, erhvervsservice forbliver stsfinansieret Såvel region som virksomheder udfordres af Globaliseringen. Det kan i den forbindelse være nødvendigt undersøge virksomhedernes stregiske overvejelser. Såvel Ballerup erhvervsråd som Kontaktudvalget for samspil mellem erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og Kommune har givet konstruktive indspil til den nye erhvervspolitik på infrastruktur og kobling til det kulturelle område. Redegørelse Bypolitikken Alle politikker i Ballerup Kommune skal være i overensstemmelse med Bypolitikken. Det vurderes, erhvervspolitikken lever op til kravene og intentionerne i Bypolitikkens 5 hjørnesten. Struktur og opgavereformen I strukturaftalen er det foruds, der på det regionale niveau skal nedsættes vækstfora med op til 20 repræsentanter fra forskellige interessenter i regionen; kommuner, virksomheder, uddannelsesinstitutioner mv. Vækstforaene skal formulere fremtidsrettede regionale erhvervsudviklingsstregier og indstille til regionen om anvendelse af midler til erhvervsfremme. I den nye Hovedstadsregion forventes 1 vækstfora, og det vil være nurligt, Ballerup Kommune arbejder for blive repræsenteret. 1.januar 2007 forankres den regionale erhvervsservice, herunder de regionale erhvervsservicecentre i kommunerne. Finansieringen efter 1. januar 2007 er ikke afklaret.

6 Med udmøntningen af struktur og opgavereformen skal Ballerup Kommune derfor beslutte, om den nuværende erhvervsservice skal opretholdes og i givet fald, hvorledes den skal finansieres. I den forbindelse bør det overvejes gennemføre en effektanalyse samtidigt med der arbejdes på den stslige finansiering opretholdes efter reformen. Strukturreformen vil betyde samarbejdet i Bycirklen kommer til omfte færre kommuner. De nuværende borgmestre i Bycirklen mener, samarbejdsområderne også vil være aktuelle efter reformen. Hovedstadsregionen og globaliseringen En rapport, der er udarbejdet af Copenhagen Economics, konkluderer, det er nødvendigt i den regionale erhvervspolitik arbejde på etablere optimale rammebetingelser for de såkaldt nye vækstdrivere, hvis regionen skal klare sig i konkurrence med andre regioner. De nye vækstdrivere er: Menneskelige ressourcer, Innovion, Iværksætteri, Informionsteknologi, Globalisering. Disse vækstdrivere bør forts kunne genfindes i Ballerup kommunes erhvervspolitik i form af aktiviteter, der skaber gode rammebetingelser. Som eksempel på rammebetingelser, kan nævnes Ballerup Kommunes samarbejde med erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner og arbejdet med iværksættere og små nystartede virksomheder samt den fysiske planlægning. Den store udfordring for en stor del af erhvervslivet bliver tilpasningen til en stadigt mere globaliseret videnbaseret økonomi. Konsekvensen er en ændret konkurrencesituion som den enkelte virksomhed må søge tilpasse sig. Det er vanskeligt vurdere den samlede effekt på erhvervslivet i Ballerup. Det kan derfor overvejes gennemføre en undersøgelse blandt et stort antal virksomheder i forskellige brancher i Ballerup. Det er dog sandsynligt, konsekvensen i en overskuelig periode vil betyde forts stor tomgang i erhvervsejendomme i de ældre industriområder og, disse derfor har behov for, der igangsættes en omdannelsesproces. Det er også sandsynligt, der i de nyere erhvervsområder forts i perioder vil forekomme stor tomgang afhængigt af konjunkturudviklingen og, der derfor er behov for en indss fra Ballerup Kommune, der kan bevare disse områders gode image i erhvervslivet. Eksterne indlæg i evalueringen af Erhvervspoltikken fra Ballerup erhvervsråd og Kontaktudvalget for samspil mellem erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og kommune. Ballerup erhvervsråd har vedtaget følgende erhvervspolitiske indssområder:

7 Trafikforsyning etablering af en letbane Lyngby over Ballerup til Avedøre Holme. Ballerup let tilgængelig for kunder. Uddannelse og Job Ballerup som kraftcenter for uddannelse og udvikling og samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv. styrke, udvikle og skabe samarbejde mellem AF og relevante udbydere af efteruddannelse Dynamisk og inspirerende erhvervsliv fælles projekter der generelt profilerer erhvervslivet i Ballerup medarbejderes mulighed for deltage i kultur og idrætsbegivenheder på lige fod med Ballerup borgere. erhvervsområderne i Kommunen er inspirerende og traktive for fremtidens medarbejdere. Ballerup erhvervsråds erhvervspolitiske indssområder er, med undtagelse af letbanen, allerede indeholdt i Ballerup Kommunes erhvervspolitik som den er formuleret i dag, men de kan give anledninger til skærpelse på en række punkter. Kontaktudvalget for samspil mellem erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og Kommune evaluerede erhvervspolitikken i oktober 2004 og besluttede følgende emner burde overvejes i Ballerup Kommunes erhvervspolitik. Ballerup som uddannelsesmæssigt kraftcenter for udvikling og uddannelse. Koncept for etablere en indgang til uddannelsesområdet for erhvervslivet. Partnerskab mellem erhvervsliv, uddannelser og kommune om videncentre. Samspillet mellem kultur, uddannelse og erhvervsliv. F.eks. Science center, kreivt miljø for børn. Globaliseringens betydning for fremtidens arbejdspladser og uddannelser. Kontaktudvalgets indspil er stort set indeholdt i den nuværende erhvervspolitik, men udvalget lægger op til, der er behov for præcisere og konkretisere de uddannelsespolitiske initiiver bl.a. i forbindelse med etablering af videnscentre. Herudover lægger udvalget op til, kulturdimensionen i erhvervspolitikken bør styrkes. Bilag Not: Grundlag for evaluering af erhvervspolitik 2002 (udsendes i ) Sagen afgøres af Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

8 soplæg Erhvervssekretariet foreslår Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget opfordrer Kultur- og Fritidsudvalget til drøfte fremtidige muligheder for en styrkelse af den kulturelle dimension i erhvervspolitikken, samt evalueringen indgår i den fortste drøftelse af den fremtidige erhvervspolitik. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde 30. november 2004 Punkt 4: Godkendt. 5. Redegørelse for Partnerskabsaftale med et kommende Milelaug Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget den 4. februar 2003, punkt 3 Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget den 6. maj 2003, punkt 8 Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget den 6. maj 2003, punkt 9 Resumé For skabe et organisorisk og økonomisk grundlag for et samarbejde med Ballerup Kommune om revitalisering af Mileparken, forsøger en gruppe virksomheder og ejere etablere en grundejerforening - Milelauget. En Partnerskabsaftale med Ballerup Kommune er en del af stregien for etablere Milelauget.

9 For Ballerup Kommune forventes Partnerskabsaftalen ville indebære et økonomisk engagement på kr. frem til udgangen af 2006 samt deltagelse i fælles bestyrelse m.m. Redegørelse På baggrund af en konsteret stor tomgang i erhvervslejemål såvel i Mileparken som i de øvrige erhvervsområder i Ballerup Kommune afholdt Ballerup Kommune i september 2003 en konference for ejere, lejere, og investorer med tilknytning til ejendomme i Mileparken og Lautrupparken. Konferencen konkluderede, tomgangen i Mileparken var strukturel betinget en konsekvens af den generelle afindustrialisering, mens tomgangen i Lautrupparken var betinget af de øjeblikkelige konjunkturer. En initiivgruppe bestående af en række virksomhedsledere og ejendomsejere i Mileparken har efterfølgende, i samarbejde med Ballerup Kommune, forsøgt etablere en grundejerforening for området Milelauget. En grundejerforening er et nødvendigt organ i for et fremtidigt samarbejde med Ballerup Komme om en revitalisering af området. Det første forsøg på stiftelsen blev opgivet med baggrund i ejeres og virksomheders modvilje mod binde sig til et uopsigeligt tinglyst medlemskab. Initiivgruppen har siden arbejdet for, der blev etableret en partnerskabsaftale mellem et kommende Milelaug og Ballerup Kommune om Mileparkens udvikling. Ballerup Kommune har stor interesse i, grundejerforeningen bliver stiftet, da det er den bedste mulighed for igangsætte et samarbejde om områdets udvikling. Partnerskabsaftalen vil skulle omhandle organisering af og økonomi i et formaliseret samarbejde mellem Ballerup Kommune og et kommende Milelaug For Ballerup Kommune forventes partnerskabet indebære et økonomisk engagement på kr. frem til udgangen af Udgiften finansieres af midler, der var afs til idekonkurrencen vedrørende Lautrup Parken. Sagen forelægges af Teknisk direktør, Klaus Ole Møgelvang Sagen afgøres af Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget soplæg Erhvervssekretariet foreslår,

10 Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget tager redegørelsen til efterretning. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde 30. november 2004 Punkt 5: Sagen blev drøftet af udvalget og drøftelserne fortsætter på næste ordinære udvalgsmøde. 6. Forslag til budgetopfølgning december Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget den 4.maj 2004, punkt 5 Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget den 7. september 2004, punkt 5 Resumé Opfølgning af budgettet for 2004 viser en merudgift på kr. Merudgiften er overførsler fra andre udvalg i form af: * Overførsel fra de centrale lønpuljer på kr. * Overførsel fra Social- og Sundhedsudvalget på kr. Der er ingen reelle forøgelser ved denne opfølgning. Redegørelse Fra september til oktober har der været et mindre fald i antallet af kontanthjælpsmodtagere. Det skønnes der bliver en mindreudgift til kontanthjælp på netto 1,3 mio. kr. Denne mindreudgift modsvares af en række merudgifter.

11 Der forventes en merudgift på 0,5 mio. kr. til jobtræningsordningen. Der forventes en merudgift på 0,5 mio. kr. til PGU, som følge, ordningen nu er fuldt udbygget. På beskæftigelsesordningerne forventes en merudgift på 0,4 mio. kr. der bl.a. skyldes tyveri i viceværtordningen. Bilag Oversigt "nettodriftsvirksomhed 2004" (udsendes i ) Tillægsbevillingsskema for 2004 (udsendes i ) Sagen afgøres af Kommunalbestyrelsen soplæg Job & Familie foreslår, budgetopfølgningen indstilles til godkendelse. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde 30. november 2004 Punkt 6: Godkendt. 7. Rådighedsstistik vedr. kontanthjælpsmodtagere for 1. halvår Resumé

12 Arbejdsdirektoret fører tilsyn med kommunernes administrion af rådigheds- og sanktionsreglerne for kontanthjælpsmodtagere, der kun har ledighed som problem. Formålet med rådighedstilsynet er blandt andet, forbedre den kommunale rådighedsadministrion sikre større gennemsigtighed og mere ensartet sagsbehandlingspraksis Redegørelse Arbejdsdirektorets offentliggjorte rådighedsstistik for 1. halvår 2004 viser, AF indberettede mere end sager til kommunerne, hvor en kontanthjælpsmodtager var udeblevet fra en aftale med det lokale AF-kontor. Kommunerne skal herefter undersøge, om den pågældende er til rådighed for arbejdsmarkedet og melde det til Arbejdsdirektoret. For 1. halvår 2004 er den gennemsnitlige kommunale svarprocent på rådighedsstistikken på 61 pct. En væsentlig bedre svarprocent end året før, hvor svarprocenten i 1. halvår 2003 var på 36. Ballerup Kommune er blandt de kommuner, der er mest omhyggelig med give svar til Arbejdsdirektoret. Der er i stistikken angivet, kommunen har svaret i forhold til 268 henvendelser af de 312 henvendelser, som AF har tilbagevisiteret til kommunen. Det giver en svarprocent på 85,9 pct., Det er den højeste svarprocent i Københavns Amt. Af de henvendelser som AF har tilbagevisiteret er i øvrigt vurderet, 198 henvendelser svarende til 63,5 pct. vedrører ledige, der efterfølgende er vurderet ikke stå til rådighed for arbejdsmarkedet. I vedlagte bilag fremgår det også, antallet af arbejdspare kontanthjælpsmodtagere er nedadgående i Ballerup kommune, hvilket formentligt bl.a. skyldes etableringen af KomJob og KomVidere medio Bilag Fordeling af kontanthjælpsmodtagere på målgrupper (udsendes i ) Sagen afgøres af Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget soplæg Job & Familie foreslår, orienteringen tages til efterretning.

13 Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde 30. november 2004 Punkt 7: Godkendt. 8. Benchmarking af sygedagpengeområdet Resumé På bliver tilgængelige informioner om sygedagpenge samlet og præsenteret på en helt ny måde. Der er to mål. Det ene er stille et styringsværktøj til rådighed for kommunerne. Ganske gris kan man - på de tidspunkter man selv finder rigtigt - se udviklinger, sammenligne over tid og kommunegrænser, og dermed skabe sig et overblik. Det andet mål er få et redskab, der sikrer mulighed for bedre central styring. Jobindss.dk skaber klarhed over, hvilke resulter, der præsteres rundt om i landet. Med et standardiseret analyseredskab får alle samme indsigt og da til rådighed. Og det bliver lettere følge op på resulterne og effekterne af indssen. Redegørelse Bruges jobindss til sammenligne Ballerup Kommunes indss med andre kommuner, viser dabasen, der er baseret på regnskab 2003, Ballerup Kommune kan spare 3,8 mio. kr. - svarende til 7,7, pct. af budgetgrundlaget hvis der var samme niveau på sygedagpenge i forhold til varighed/længde og antal som gennemsnittet for Ledøje- Smørum og Værløse kommuner. Hvis der derimod sammenlignes med hele landet kan Ballerup Kommune spare 1,6 mio. kr. svarende til 3,2 pct. af budgetgrundlaget, hvis landets gennemsnitlige niveau også var gældende i Ballerup Kommune. Hvis der alene sammenlignes i forhold til kommuner med samme rammevilkår, har Ballerup Kommune et udgiftsniveau der mcher gennemsnittet. Kommuner med samme rammevilkår er Glostrup, Herlev, Hvidovre og Høje Tåstrup. Da er dog ikke tilgængelige for Hvidovre. En undersøgelse blandt 16 kommuner foretaget af Deloitte, viser Ballerup Kommune med en gennemsnitlig varighed på 32,4 uge pr. sag ligger tæt på gennemsnittet på 31,6 uger i de 16 undersøgte kommuner. Undersøgelsen, der er vedlagt som bilag 1, er

14 gennemført i uge 23 i 2004 og viser en række forskelle mellem kommunerne, der ikke umiddelbart kan forklares. Jobindss.dk vil senere blive udbygget med tal for forsikrede ledige og den kommunale beskæftigelsesindss. Bilag Deloitte: Sygedagpengeområdet undersøgelse af nøgletal i 16 danske kommuner (udsendes) soplæg Job & Familie foreslår, orienteringen tages til efterretning. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde 30. november 2004 Punkt 8: Godkendt. 9. Nye redskaber i arbejdsintegrion af voksne udlændinge Resumé For styrke virksomhedernes indss i integrion af nydansk arbejdskraft er udsendt en opfordring til 20 udvalgte virksomheder om være opmærksom på de muligheder der er tilstede, når der rekrutteres arbejdskraft. Redegørelse

15 Som det fremgå af brevet til virksomhederne (bilag 1), opfordres de til udvikle deres aktive rolle i den kommunale integrionsindss ved rekruttere og modtage nydansk arbejdskraft. Hensigten er, den vedlagte pjece (bilag 2) kan være et overblik over de nye forenklede redskaber, som kommunerne og virksomhederne i fællesskab kan anvende i integrionsarbejdet således, målrettet vejledning og kompetenceudvikling af den enkelte ledige tilpasses den enkelte virksomhed på virksomhedens egne betingelser. Under Koordinionsudvalget er ans en jobguide, der har fokus på specielt voksne indvandredes muligheder for indgå på arbejdsmarkedet. Jobguiden følger op i forhold til virksomhederne, ligesom virksomhederne opfordres til anvende KomJob, når de skal modtage og rekruttere ny arbejdskraft. Bilag Bilag 1: Brev af 12. november 2004 til 20 virksomheder, samt liste over hvem der har modtaget brevet (udsendes i ) Bilag 2: Pjece fra Integrionsministeriet - Klik på linket her: df Sagen afgøres af Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget soplæg Job & Familie foreslår, orienteringen tages til efterretning. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde 30. november 2004 Punkt 9: Godkendt.

16 10. Eftersyn af Ballerup kommunes uddannelsespladser under EBU Resumé Som led i Ballerup kommunes ungdomspolitik er det et mål, alle unge får muligheden for erhverve sig en kompetencegivende uddannelse. Tilbudet gives de unge, der enten falder ud af det ordinære uddannelsessystem eller er i en forsørgelsessituion, der virker udsigtsløs. Redegørelse Ballerup Kommune har en række uddannelsespladser som enten EGU-forløb, PGU-forløb eller som egne lære- og elevpladser. I vedlagte situionsrapport er tegnet et øjebliksbillede. Imidlertid er der i budget 2005 ikke overensstemmelse mellem budgetgrundlaget og det forventede bevillingsniveau. For neutralisere merudgifterne og samtidig sikre en kontinuitet på PGU-området i form af nyoptag i 2005, foreslås det, antallet af egne læreog elevpladser, samt EGU-pladser reduceres. Bilag Stus på uddannelsesområdet (udsendes i ) Sagen afgøres af Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget soplæg Job & Familie foreslår, antallet af egne lære- og elevpladser ndsættes til 8 pladser, antallet af EGU-forløb fastsættes til 29 pladser i 2005, samt antallet af elever, der optages i PGU-forløb bliver 3 i januar 2005 og 5 i august 2005 Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde 30. november 2004 Punkt 10:

17 Godkendt, idet udvalget får forelagt en redegørelse om konkrete uddannelsesforløb på februar mødet i Ny resultkontrakt for Grantoftegaard Resumé Der er i samarbejdsaftalen mellem Ballerup Kommune og Grantoftegaardfonden aftalt, resultaftalernes længde på fire år tages op til vurdering inden udgangen af Redegørelse Som følge af ændret lovgivning og ny organision i Ballerup kommune i forhold til den beskæftigelsesmæssige indss er det påtrængende revurdere resultaftalen med Grantoftegaard. I vedlagte forslag er sket en række moderniseringer af aftalens indhold, foretaget konsekvensrettelser i forhold til ny lovgivning samt ændret på ydelsernes omfang, der samlet set øger kommunens anvendelse af Grantoftegaard uden den samlede kontraktsum ændres. Til gengæld øges bl.a. kravene til Ballerup kommunes indss i forbindelse med udslusning til ordinær beskæftigelse. Bilag Forslag til ny resultkontrakt (udsendes i ) Sagen afgøres af Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget soplæg Job & Familie foreslår, resultkontrakten godkendes.

18 Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde 30. november 2004 Punkt 11: En revideret resultkontrakt forelægges udvalget på næste ordinære møde. Fraværende: Ley Plum, Erik Kristensen, Søren Christiansen Mødet sluttet kl.: Sign.: Henrik Bolberg, Knud Enggaard, Grethe Larsen, Doris Børger /René Ansbøl

1. Meddelelse Nyt til samarbejdspartnere, fra Arbejdsmarkedsrådet for Storkøbenhavn, nr. 2 for marts 2003 *

1. Meddelelse Nyt til samarbejdspartnere, fra Arbejdsmarkedsrådet for Storkøbenhavn, nr. 2 for marts 2003 * Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget tirsdag den 6. maj 2003, Kl. 13.00 i udvalgsværelse 1 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelse Nyt til samarbejdspartnere, fra Arbejdsmarkedsrådet for Storkøbenhavn,

Læs mere

2... Status på aftalen om det fremtidige kommunale samarbejde om Ballerup Sprogcenter3

2... Status på aftalen om det fremtidige kommunale samarbejde om Ballerup Sprogcenter3 Møde i tirsdag den 6. februar 2007, Kl. 13.00 i udvalgsværelse 1 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Lokal erhvervsservice i Ballerup Kommune. 2 2... Stus på aftalen om det fremtidige kommunale samarbejde

Læs mere

Tidsplan 2007-2009 for Ballerup Kommunes erhvervspolitik

Tidsplan 2007-2009 for Ballerup Kommunes erhvervspolitik Tidsplan 2007-2009 for Ballerup Kommunes erhvervspolitik Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets medlemmer: (A) Henrik Bolberg Formand (A) Ley Plum Næstformand (A) Dorris

Læs mere

1. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets besøg på projekt Nyt Spor

1. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets besøg på projekt Nyt Spor Møde i den 02.10.2007, kl. 13:00 i udvalgsværelse 1 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... s besøg på projekt Nyt Spor2 2... 300 timers reglen - stus pr. 1. oktober 2007. 2 3... Rapport fra Udvalgets studietur

Læs mere

budgetopfølgningen fremsendes til Økonomiudvalgets godkendelse.

budgetopfølgningen fremsendes til Økonomiudvalgets godkendelse. Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget DAGSORDEN med beslutninger (omfter punkterne 1 8) Virksomhedsbesøg hos Falck i Ballerup Udvalget har besluttet besøge lokale virksomheder, og Falck er en virksomhed

Læs mere

Åben. ERHVERVS- OG BESKÆFTIGELSESUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 2. Mødedato Onsdag den 14.

Åben. ERHVERVS- OG BESKÆFTIGELSESUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 2. Mødedato Onsdag den 14. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 2 Mødedato Onsdag den 14. april 2010 Mødetidspunkt Kl. 13.00 Bemærkninger Møde med Væksthus Hovedstadsregionen kl. 13.15-14.15

Læs mere

1. Meddelelse: Arbejdsmarkedsredegørelse 2004/2 samt StatistikNyt for februar 2004 *

1. Meddelelse: Arbejdsmarkedsredegørelse 2004/2 samt StatistikNyt for februar 2004 * Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget den 1. juni 2004, Kl. 13.00 i udvalgsværelse 1 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelse: Arbejdsmarkedsredegørelse 2004/2 samt StistikNyt for februar 2004 *

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget tirsdag den 3. marts 2009, kl. 13:00 i Udvalgsværelse 1. Åbent møde

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget tirsdag den 3. marts 2009, kl. 13:00 i Udvalgsværelse 1. Åbent møde tirsdag den 3. marts 2009, kl. 13:00 i Udvalgsværelse 1 Åbent møde Medlemmer Henrik Bolberg (A) formand Ley Plum (A) - næstformand Birte Kramhøft (F) Doris Børger (A) Grethe Larsen (A) Jarne Rasmussen

Læs mere

Udmøntning af Aftale om budget 2018 for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets ansvarsområde

Udmøntning af Aftale om budget 2018 for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets ansvarsområde ØKONOMI OG STYRING Dato: 19. december 2017 Tlf. dir.: 4024 1712 E-mail: okonomi@balk.dk Kontakt: Sascha Hjorth Sagsid: 00.30.00-S00-9-16 Rettelser efter Erhvervs- og s møde den 6. februar 2018 er markeret

Læs mere

2. Godkendelse af skabelon for udviklingsplaner samt årsberetninger for klubber og byggelegepladser *

2. Godkendelse af skabelon for udviklingsplaner samt årsberetninger for klubber og byggelegepladser * Møde i Kultur- og Fritidsudvalget onsdag den 2. juni 2004, Kl. 08.00 i udvalgsværelse 1 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelser * 2. Godkendelse af skabelon for udviklingsplaner samt årsberetninger

Læs mere

Flerårig handleplan for uddannelse og udvikling af arbejdskraftressourcer på uddannelsesområdet

Flerårig handleplan for uddannelse og udvikling af arbejdskraftressourcer på uddannelsesområdet Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Flerårig handleplan for uddannelse og udvikling af arbejdskraftressourcer på

Læs mere

Referat. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. den 5. februar 2008, kl. 13:00. i Udvalgsværelse 1. Åbent møde. Medlemmer. Henrik Bolberg (A) - formand

Referat. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. den 5. februar 2008, kl. 13:00. i Udvalgsværelse 1. Åbent møde. Medlemmer. Henrik Bolberg (A) - formand Referat Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget den 5. februar 2008, kl. 13:00 i Udvalgsværelse 1 Åbent møde Medlemmer Henrik Bolberg (A) - formand Ley Plum (A) - næstformand Birte Kramhøft (F) Grethe Larsen

Læs mere

2. Meddelelse: Økonomiudvalgets skrivelse af 8. december vedr. regnskabsafslutningen for 2004 *

2. Meddelelse: Økonomiudvalgets skrivelse af 8. december vedr. regnskabsafslutningen for 2004 * Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget tirsdag den 4. januar 2005, Kl. 13.00 i udvalgsværelse 1 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. om stuspå UU-området * 2. Meddelelse: Økonomiudvalgets skrivelse af 8.

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra Mødelokale D1 Tirsdag 23.08.2016 kl. 7:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Budgetopfølgning 3 på Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets

Læs mere

1. Forvaltningsrevision 2006 - Beskæftigelsesindsatsen og konsekvenserne af ny chance til alle i Ballerup Kommune

1. Forvaltningsrevision 2006 - Beskæftigelsesindsatsen og konsekvenserne af ny chance til alle i Ballerup Kommune Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget den 07.08.2007, kl. 13:00 i udvalgsværelse 1 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Forvaltningsrevision 2006 - Beskæftigelsesindssen og konsekvenserne af ny chance

Læs mere

Virksomhedsbesøg hos AMBU, Pederstrup Erhvervspark

Virksomhedsbesøg hos AMBU, Pederstrup Erhvervspark Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget DAGSORDEN med beslutninger (1-9) Virksomhedsbesøg hos AMBU, Pederstrup Erhvervspark 2002000902 Udvalget har besluttet besøge lokale virksomheder, og AMBU besøges

Læs mere

Åben. ERHVERVS- OG BESKÆFTIGELSESUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested. Microsoft, Frydenlunds Allé 6, 2950 Vedbæk

Åben. ERHVERVS- OG BESKÆFTIGELSESUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested. Microsoft, Frydenlunds Allé 6, 2950 Vedbæk Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Microsoft, Frydenlunds Allé 6, 2950 Vedbæk Mødedato Onsdag den 6. april 2011 Mødetidspunkt Kl. 13.15 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen BEMÆRK ændret mødested

Læs mere

1. Meddelelse: Dansk Arbejdsgiverforenings rapport "Integration, Kommunerne & Arbejdsmarkedet *

1. Meddelelse: Dansk Arbejdsgiverforenings rapport Integration, Kommunerne & Arbejdsmarkedet * Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget tirsdag den 4. november 2003, Kl. 13.00 i udvalgsværelse 1 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelse: Dansk Arbejdsgiverforenings rapport "Integrion, Kommunerne

Læs mere

Sundheds- og Forebyggelsesudvalget. tirsdag den 12. maj 2009, kl. 13:00 i Udvalgslokale 1. Åbent møde

Sundheds- og Forebyggelsesudvalget. tirsdag den 12. maj 2009, kl. 13:00 i Udvalgslokale 1. Åbent møde tirsdag den 12. maj 2009, kl. 13:00 i Udvalgslokale 1 Åbent møde Tilstede Lolan Ottesen (A) - Formand Lene W. Nielsen (A) - Næstformand Doris Børger (A) Tine Landin (A) Jørgen Juel Bragge (B) Jarne Rasmussen

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Punkt 1 Valg af formand - Per Mortensen leder valget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Punkt 1 Valg af formand - Per Mortensen leder valget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-01-2018-16-01-2018 16.01.2018 kl. 13:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Musa Kekec (A) - Deltog Per Mortensen (A) - Deltog

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Dagsorden åben Mødedato 03. marts 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse D Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Erhvervs-

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde Mødedato: Torsdag den 22. november 2012 Mødetidspunkt: 18:00 Mødelokale: Jobcenter, Rådhusparken 2 Medlemmer: Ove Bjerregaard-Madsen (G)

Læs mere

Mødet holdes onsdag den 12. august 2015 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes onsdag den 12. august 2015 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget 2014-2017 Møde nr. 12-08-2015 Mødet holdes onsdag den 12. august 2015 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand - Nikolaj Bührmann (F),

Læs mere

BilagKB_141216_pkt.19.01 ERHVERVSPOLITIK 2015-2018

BilagKB_141216_pkt.19.01 ERHVERVSPOLITIK 2015-2018 ERHVERVSPOLITIK 2015-2018 ERHVERVSKOMMUNEN HVIDOVRE I Hvidovre har vi mange virksomheder og arbejdspladser, både private og offentlige. Vi har et af Nordeuropas største erhvervsområder, Avedøre Holme,

Læs mere

Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. tirsdag den 30. maj 2006, Kl. 13.00. i udvalgsværelse 1. Dagsorden INDHOLDSFORTEGNELSE

Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. tirsdag den 30. maj 2006, Kl. 13.00. i udvalgsværelse 1. Dagsorden INDHOLDSFORTEGNELSE Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget tirsdag den 30. maj 2006, Kl. 13.00 i udvalgsværelse 1 Dagsorden INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Konstitution under formandens ferie. 2 2... StatistikNyt marts 2006.

Læs mere

Vækstudvalget. Referat fra møde Tirsdag den 14. januar 2014 kl i Mødelokale F 5, Frederikssund Rådhus. Mødet slut kl. 11.

Vækstudvalget. Referat fra møde Tirsdag den 14. januar 2014 kl i Mødelokale F 5, Frederikssund Rådhus. Mødet slut kl. 11. Vækstudvalget Referat fra møde Tirsdag den 14. januar 2014 kl. 08.30 i Mødelokale F 5, Frederikssund Rådhus Mødet slut kl. 11.10 MØDEDELTAGERE Ole Søbæk (C) Hans Andersen (V) Jørgen Bech (V) Kirsten Weiland

Læs mere

Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. mandag den 29. marts 2004, Kl. 17.00. i udvalgsværelse 1. Dagsorden INDHOLDSFORTEGNELSE

Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. mandag den 29. marts 2004, Kl. 17.00. i udvalgsværelse 1. Dagsorden INDHOLDSFORTEGNELSE Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget mandag den 29. marts 2004, Kl. 17.00 i udvalgsværelse 1 Dagsorden INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indstilling om godkendelse af regnskabet for 2003 * 1. Indstilling om

Læs mere

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 02. april 2009 kl. 14:30 i Mødelokale SDP

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 02. april 2009 kl. 14:30 i Mødelokale SDP Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 02. april 2009 kl. 14:30 i Mødelokale SDP Indholdsfortegnelse 013. Budgetopfølgning 28.02.2009 26 014. Forsøg med EGU-pladser på kommunale arbejdspladser

Læs mere

Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Mødetidspunkt 06-11-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl: 18:15 Tilstede: Søren B Heisel,

Læs mere

Udmøntning af Aftale om budget 2016

Udmøntning af Aftale om budget 2016 ØKONOMI OG STYRING Dato: 16. december 2015 Revideret: 13. januar 2016 Tlf. dir.: 4477 2205 E-mail: okonomi@balk.dk Kontakt: Mikkel Bo Jensen Sagsid: 00.30.00-S00-4-14 Udmøntning af Aftale om budget 2016

Læs mere

Erhvervs- og Vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune

Erhvervs- og Vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune Erhvervs- og Vækstpolitik 2017-2021 Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune [Skriv tekst] Forord Ballerup er en førende erhvervskommune med et mangfoldigt og stærkt erhvervsliv. De private virksomheder

Læs mere

Besøg på Ballerup Sprogcenter

Besøg på Ballerup Sprogcenter Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget DAGSORDEN med beslutninger (omfter punkterne 1 6 incl.) Besøg på Ballerup Sprogcenter Udvalget besluttede på mødet i december besøge Ballerup Sprogcenter. Redegørelse

Læs mere

Udmøntning af Aftale om budget 2018 for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets ansvarsområde

Udmøntning af Aftale om budget 2018 for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets ansvarsområde ØKONOMI OG STYRING Dato: 19. december 2017 Tlf. dir.: 4024 1712 E-mail: okonomi@balk.dk Kontakt: Sascha Hjorth Sagsid: 00.30.00-S00-9-16 Udmøntning af Aftale om budget 2018 for Erhvervs- og s ansvarsområde

Læs mere

1. Meddelelse: Nyt til samarbejdspartnere, fra Arbejdsmarkedsrådet for Storkøbenhavn, nr. 3 for maj 2003 *

1. Meddelelse: Nyt til samarbejdspartnere, fra Arbejdsmarkedsrådet for Storkøbenhavn, nr. 3 for maj 2003 * Møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget tirsdag den 27. maj 2003, Kl. 13.00 i udvalgsværelse 1 DAGSORDEN INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelse: Nyt til samarbejdspartnere, fra Arbejdsmarkedsrådet for Storkøbenhavn,

Læs mere

Oplæg til regionale partnerskabsaftaler

Oplæg til regionale partnerskabsaftaler 12. januar 2007 Oplæg til regionale partnerskabsaftaler 1. Formål med partnerskabsaftalerne Det fremgår af globaliseringsstrategien, at der skal indgås partnerskabsaftaler mellem de regionale vækstfora

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra ordinært møde 25-03-2014 Tirsdag 25.03.2014 kl. 7:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Årsregnskab 2013 på Erhvervs- og

Læs mere

Udmøntning af, og status på Aftale om budget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Udmøntning af, og status på Aftale om budget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget BALLERUP KOMMUNE Dato: 16. marts 2017 Tlf. dir.: 2054 6419 E-mail: Jonk@balk.dk Kontakt: Jonas Brix Kjelgaard Udmøntning af, og status på Aftale om budget 2017 Erhvervs- og Læsevejledning Læsevejledningen

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Mødetidspunkt 06-11-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget 06-11-2017

Læs mere

Mødet holdes torsdag den 13. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes torsdag den 13. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Møde nr. 13.12.2012 Mødet holdes torsdag den 13. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand - Lea Herdal (F), Næstformand

Læs mere

Erhvervs- og Vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune

Erhvervs- og Vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune Erhvervs- og Vækstpolitik 2017-2021 Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune [Skriv tekst] Vision 2029: Ballerup - en førende erhvervsby Vi forstår os selv som en integreret del af én af Europas

Læs mere

c) Kontrakt med Kerstin Bergendal om lån af legepladsskulptur udløber den 31. maj 2007 og kunstværket tilbageleveres

c) Kontrakt med Kerstin Bergendal om lån af legepladsskulptur udløber den 31. maj 2007 og kunstværket tilbageleveres Møde i den 29.05.2007, kl. 08:00 i Udvalgsværelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser2 2... Konstituering af formand i ferien. 2 3... Institutionernes udviklingsplaner3 4... Musikfest 2007 - endelig

Læs mere

Punkt 2 Præsentation af ny skoleleder på Egebjergskolen

Punkt 2 Præsentation af ny skoleleder på Egebjergskolen Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Skole- og Uddannelsesudvalget - 12-11-2013 Skole- og Uddannelsesudvalget - 12-11-2013 12.11.2013 kl. 08:00 Mødecenter C, Lokale 32 på Ballerup Rådhus

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 13:00.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 13:00. Mødedato: REFERAT. Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Kompetencecenter Rebild, Østre Alle`6 9530 Støvring. Møde slut: 14:45 Indholdsfortegnelse Side 1. Samlet økonomivurdering ultimo marts/april 2008 55 2. Kvartalsvis

Læs mere

4. Rapport om udvalgets studiebesøg til Croydon i september 2004 *

4. Rapport om udvalgets studiebesøg til Croydon i september 2004 * Møde i tirsdag den 1. februar 2005, Kl. 13.00 i udvalgsværelse 1 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelse: StatistikNyt for oktober 2004 * 2. Meddelelse: Nyt til samarbejdspartnere for december 2004 *

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Den 15. september 2008 Beskæftigelsesplan 2009 for Jobcenter Århus Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Social- og Beskæftigelsesforvaltningen 1. Resume

Læs mere

Mål- og rammebeskrivelser for 2018 på bevillingsrammerne under Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Mål- og rammebeskrivelser for 2018 på bevillingsrammerne under Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Mål- og rammebeskrivelser for 2018 på bevillingsrammerne under Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget 20.02 Beskæftigelsesfremmende foranstaltninger mv. 20.04 Erhvervsudvikling, turisme og landdistrikter

Læs mere

Referat fra møde i Beskæftigelsesudvalget

Referat fra møde i Beskæftigelsesudvalget Referat fra møde i Beskæftigelsesudvalget Tirsdag den 2. november 2010 Kl. 16.00 i F7, Frederikssund Mødedeltagere: Kim Rockhill (A) Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Jesper Henriksen (A) Ole Søbæk (C) Susan

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde Mødedato: Torsdag den 20. december 2012 Mødetidspunkt: 18:00 Mødelokale: Jobcenter, Rådhusparken 2 Medlemmer: Ove Bjerregaard-Madsen (G)

Læs mere

Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget DAGSORDEN

Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget DAGSORDEN DAGSORDEN Sted: Den Gamle Stald, Gl. Estrup Dato: Onsdag den 23. januar 2019 Start kl.: 15:00 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Else Søjmark (A) Lars Pedersen (A) Lars Sørensen (V) Diana Skøtt Larsen

Læs mere

REFERAT. Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget. Mandag 7. april kl på Frederikssund Rådhus i lokale nr. F 7 (lokale E103) Mødedeltagere:

REFERAT. Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget. Mandag 7. april kl på Frederikssund Rådhus i lokale nr. F 7 (lokale E103) Mødedeltagere: REFERAT Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget Mandag 7. april kl. 16.00 på Frederikssund Rådhus i lokale nr. F 7 (lokale E103) Mødedeltagere: Kim Rockhill, Ole Søbæk, Hans Henning Bjørnsen, Mogens Andersen,

Læs mere

1. Orientering fra UU om de unges brug af uddannelsessystemet

1. Orientering fra UU om de unges brug af uddannelsessystemet Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget tirsdag den 3. februar 2009, kl. 13:00 i Udvalgsværelse 1 Åbent møde Tilstede Henrik Bolberg (A) - formand Ley Plum (A) - næstformand Birte Kramhøft (F) Grethe Larsen

Læs mere

Erhvervs- og vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune

Erhvervs- og vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune Erhvervs- og vækstpolitik 2017-2021 Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune Vision 2029: Ballerup - en førende erhvervsby Ballerup er en førende erhvervsby. Ballerup Kommune er en integreret del

Læs mere

Dagsorden for Beskæftigelsesudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale SDP Jobcenteret V. Boulevard 7 9600 Aars

Dagsorden for Beskæftigelsesudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale SDP Jobcenteret V. Boulevard 7 9600 Aars Dagsorden for Beskæftigelsesudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale SDP Jobcenteret V. Boulevard 7 9600 Aars Indholdsfortegnelse 090. Orientering fra formanden 171 091. Orientering fra administrationen

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Dagsorden til møde i Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Mødetidspunkt 17-12-2018 17:20 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Læs mere

Møde i Kultur- og Fritidsudvalget DAGSORDEN med beslutninger (omfatter punkterne 1 9)

Møde i Kultur- og Fritidsudvalget DAGSORDEN med beslutninger (omfatter punkterne 1 9) Møde i Kultur- og Fritidsudvalget DAGSORDEN med beslutninger (omfter punkterne 1 9) Meddelelser a) Kulturstregier, - en del af Københavns Amts kulturpolitik er en pjece, der omhandler stregien for de tværgående

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 10. marts 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:30.

Mødet blev holdt torsdag den 10. marts 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:30. ALLERØD KOMMUNE Erhvervs- og Møde nr. 14 Mødet blev holdt torsdag den 10. marts 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:30. Medlemmer: Formand - Lea Herdal (F), Næstformand

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget Beslutningsprotokol

Arbejdsmarkedsudvalget Beslutningsprotokol Arbejdsmarkedsudvalget sprotokol 01-09-2014 13:00 Ungeguiden - Kejlstrupvej 85 Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1 8600 Silkeborg Tif: 8970 1000 wwwsilkeborgkommunedk Indholdsfortegnelse 1 [Offentlig]

Læs mere

PRIORITERINGSKATALOG BUDGET

PRIORITERINGSKATALOG BUDGET Center Tekst der beskriver forslaget 2011 2012 2013 2014 6.01 Forsøgelsesydelse Job & Socialservice Seniorordning 500 500 500 500 Job & Socialservice Introduktionsydelse 0 0 0 0 6.02 Aktivitetstilbud Job

Læs mere

Anden opfølgning på Aftale om budget 2017 på Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets område

Anden opfølgning på Aftale om budget 2017 på Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets område ØKONOMI OG STYRING Dato: 3. juli 2017 Tlf. dir.: 2054 6419 E-mail: okonomi@balk.dk Kontakt: Jonas Brix Kjelgaard Sagsid: 00.30.00-S00-6-16 Anden opfølgning på Aftale om budget 2017 på Erhvervs- og s område

Læs mere

Behandling Mødedato Åbent punkt Lukket punkt

Behandling Mødedato Åbent punkt Lukket punkt 2 Sociale klausuler 88.00.00P22-0001 Behandling Mødedato Åbent punkt Lukket punkt Økonomi- og Erhvervsudvalget 21-11-2013 9 Kommunalbestyrelsen 28-11-2013 2 Kommunalbestyrelsen 19-12-2013 2 Hvem beslutter

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Referat af s møde den 20.01.2014 kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Tilstedeværende: Mads Andersen Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Vibeke Hansen Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast

Læs mere

Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat åben Mødedato 03. november 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl.:

Læs mere

NOTAT. Til: Møde 22.9.2009 i Udvalg vedrørende evaluering af den politiske. Samspil mellem Regionsrådet og Vækstforum

NOTAT. Til: Møde 22.9.2009 i Udvalg vedrørende evaluering af den politiske. Samspil mellem Regionsrådet og Vækstforum Regionshuset Viborg Regionssekretariatet NOTAT Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 www.regionmidtjylland.dk Til: Møde 22.9.2009 i Udvalg vedrørende evaluering af den politiske

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 15. november 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 08.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/406 Budgetopfølgningsrapport

Læs mere

Fremtidig lokal og regional tværfaglig struktur vedtaget på LO s ekstraordinære kongres 11. juni 2005

Fremtidig lokal og regional tværfaglig struktur vedtaget på LO s ekstraordinære kongres 11. juni 2005 Fremtidig lokal og regional tværfaglig struktur vedtaget på LO s ekstraordinære kongres 11. juni 2005 Indledning Regeringens strukturreform ændrer danmarkskortet og opgavefordelingen mellem stat, amt og

Læs mere

3. Wivi Jørgensen søger om tilskud til Gospel workshop med efterfølgende koncert *

3. Wivi Jørgensen søger om tilskud til Gospel workshop med efterfølgende koncert * Møde i Kultur- og Fritidsudvalget tirsdag den 4. oktober 2005, Kl. 08.00 i udvalgsværelse 1 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelser * 2. Processen i forhold til udformning af kulturpolitik * 3. Wivi

Læs mere

Anbefalinger til samarbejdet mellem kommuner og væksthuse

Anbefalinger til samarbejdet mellem kommuner og væksthuse Anbefalinger til samarbejdet mellem kommuner og væksthuse Kommunerne er hver dag i berøring med virksomheder i hele Danmark og hjælper virksomhederne med at finde arbejdskraft, sørger for at infrastrukturen

Læs mere

Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat åben Mødedato 20. august 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 17.50

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra ordinært møde Mødelokale D1 Tirsdag 01.03.2016 kl. 7:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Måling af jobcentrets indsats 3 Udkast erhversstrategi 4 Beretning

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Dagsorden åben / lukket Mødedato 28. januar 2015 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse D Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Notat. Bilag: Kommissorium 1.0. Kommissorium for Medborgerskabsudvalget. Den 30. januar 2014. Aarhus Kommune

Notat. Bilag: Kommissorium 1.0. Kommissorium for Medborgerskabsudvalget. Den 30. januar 2014. Aarhus Kommune Notat Bilag: Kommissorium 1.0 Den 30. januar 2014 Kommissorium for Medborgerskabsudvalget Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Baggrund Byrådet vedtog 6. november 2013 at nedsætte et Medborgerskabsudvalg

Læs mere

001 Nedlæggelse af Café Danner som beskæftigelsestilbud

001 Nedlæggelse af Café Danner som beskæftigelsestilbud 001 Nedlæggelse af Café Danner som beskæftigelsestilbud Byrådet behandlede på møde 24. juni 2015 et forslag om at tilpasse strategien for den aktive arbejdsmarkedsindsats så den i højere grad bliver virksomhedsvendt.

Læs mere

Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Mødetidspunkt 07-08-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl: 18:32 Tilstede: Søren B Heisel,

Læs mere

Dagsorden til møde i Teknik- og Miljøudvalget

Dagsorden til møde i Teknik- og Miljøudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden åben Mødedato 04. november 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse D Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse Teknik- og Miljøudvalget

Læs mere

Beskæftigelsesindsatsen koster kassen! - det kræver styring!

Beskæftigelsesindsatsen koster kassen! - det kræver styring! Beskæftigelsesindsatsen koster kassen! - det kræver styring! Oplæg til fælles indsats for en bedre styring af beskæftigelsesindsatsen Indhold 3 4 5 Indsatsen er hævet med 8,5 mia. kr. Store forskelle =

Læs mere

Kommunikationsstrategi for Bornholms Vækstforum

Kommunikationsstrategi for Bornholms Vækstforum BORNHOLMS VÆKSTFORUM Landemærket 26 3700 Rønne Tlf.: 5692 0000 Fax: 5692 0001 E-mail: vaekstforum@brk.dk Kommunikationsstrategi for Bornholms Vækstforum Erhvervslivets vilje og evne til vækst er en grundforudsætning

Læs mere

Første opfølgning på Aftale om budget 2018 på Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets område

Første opfølgning på Aftale om budget 2018 på Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets område ØKONOMI OG STYRING Dato: 19. marts 2018 Tlf. dir.: 4024 1712 E-mail: okonomi@balk.dk Kontakt: Sascha Hjorth Sagsid: 00.30.00-S00-9-16 Første opfølgning på Aftale om budget 2018 på Erhvervs- og s område

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2015 Ballerup Kommune

Beskæftigelsesplan 2015 Ballerup Kommune Beskæftigelsesplan 2015 Ballerup Kommune 1. Indledning Beskæftigelsesplanen er Ballerup Kommunes plan for, hvordan kommunen vil arbejde med indsatsen for de ledige, og for virksomhederne. Bag Beskæftigelsesplanen

Læs mere

Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Mødetidspunkt 17-05-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl: 18:15 Tilstede: Poul Vagn

Læs mere

UDKAST TIL Samarbejdsaftale mellem Region Sjælland og Femern Belt Development

UDKAST TIL Samarbejdsaftale mellem Region Sjælland og Femern Belt Development UDKAST TIL Samarbejdsaftale mellem Region Sjælland og Femern Belt Development 1. Parterne mellem Region Sjælland Alléen 15 4180 Sorø EAN-nr.: 5798002040609 Telefon: 70 15 50 00 E-mail: vaekstforum@regionsjaelland.dk

Læs mere

VEU-centre kontrakter 2014-2015 Mål- og indikatorplan

VEU-centre kontrakter 2014-2015 Mål- og indikatorplan VEU-centre kontrakter 2014-2015 Mål- og indikatorplan revideret november 2014 1 Indholdsfortegnelse 1. Gennemgang af indsatsområder, resultatmål og indikatorer Indsatsområde 1, indikator 1-5 Indsatsområde

Læs mere

Anden opfølgning på Aftale om budget 2018 for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Anden opfølgning på Aftale om budget 2018 for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget ØKONOMI OG STYRING Dato: 4. juli 2018 Tlf. dir.: 4024 1712 E-mail: okonomi@balk.dk Kontakt: Sascha Hjorth Sagsid: 00.30.00-S00-9-16 Anden opfølgning på Aftale om budget 2018 for Erhvervs- og Læsevejledning

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Gribskov Erhverscenter A/S og Jobcenter Gribskov

Samarbejdsaftale mellem Gribskov Erhverscenter A/S og Jobcenter Gribskov Samarbejdsaftale mellem Gribskov Erhverscenter A/S og Jobcenter Gribskov 2017 Indledning Jobcenter Gribskov (JCG) og Gribskov Erhvervscenter A/S (GEC)har siden GECs oprettelse arbejdet på et fortsat tættere

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. januar 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-10:30 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Marianne Jensen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Social- og Beskæftigelsesforvaltningen. Den 18. marts Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Social- og Beskæftigelsesforvaltningen. Den 18. marts Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Social- og Beskæftigelsesforvaltningen Den 18. marts 2008 Indstilling om forsøg med udlægning af erhvervsgrunduddannelsesforløb (EGU) til institutioner for erhvervsrettet

Læs mere

Åbent møde i Folkeoplysningsudvalget, tirsdag den 17. december 2002.

Åbent møde i Folkeoplysningsudvalget, tirsdag den 17. december 2002. Åbent møde i, tirsdag den 17. december 2002. Dagsorden (omfter punkterne 1-7) Meddelelser a) BMSI frafalder ansøgning om tilskud i 2003 b) Orientering om sager fra KFU, herunder pjecen "Ballerupmodellen"

Læs mere

Handlingsplan 2009-2012. Job og uddannelse for borgere med varige funktionsnedsættelser

Handlingsplan 2009-2012. Job og uddannelse for borgere med varige funktionsnedsættelser Handlingsplan 2009-2012 Job og uddannelse for borgere med varige funktionsnedsættelser 1. december 2008 1 1. FORMÅL Handicapstrategien på beskæftigelsesområdet supplerer Københavns Kommunes overordnede

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Møde nr.: 2 Dagsorden med vedtagelser Mødested: Administrationscentret, Stationsvej 36, Birkerød Mødedato: Tirsdag den 6. februar 2007 Mødetidspunkt: Kl. 11.45 15.10

Læs mere

baggrund af et konkret forslag fra en borger. Forslagsstilleren har samtidig tilbudt at medvirke til etablering og drift af en lokal ordning.

baggrund af et konkret forslag fra en borger. Forslagsstilleren har samtidig tilbudt at medvirke til etablering og drift af en lokal ordning. Møde i DAGSORDEN med beslutninger (omfter punkterne 1-8) Meddelelser a. Evt. gennemgang af tidligere udsendte mail-orienteringer Til efterretning b. Orientering om opskrivningsliste til plejehjem Oversigt

Læs mere

Referat. Udvalget for erhverv og beskæftigelse (EB)

Referat. Udvalget for erhverv og beskæftigelse (EB) Referat Udvalget for erhverv og beskæftigelse (EB) Ekstraordinært Udvalgsmøde EB Onsdag den 12. december 2018 Kl. 15:00 Kaløvig Center Præstekravevej 46, 8410 Rønde Medlemmer Gunnar Sørensen (V) Niels

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra ordinært møde 24-11-2015 Tirsdag 24.11.2015 kl. 7:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Erhvervsstrategi tema detailhandel

Læs mere

ERHVERVSPOLITIK GENTOFTE KOMMUNE

ERHVERVSPOLITIK GENTOFTE KOMMUNE ERHVERVSPOLITIK GENTOFTE KOMMUNE ERHVERVSPOLITIK Marts 2017 Udarbejdet af Opgaveudvalget Erhvervspolitik for Gentofte Kommune Godkendt af Kommunalbestyrelsen i 2017 Layout: Rosendahls a/s Downloades på:

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA BESKÆFTIGELSESUDVALGETS MØDE DEN 7. JUNI 2007 KL. 15.30 PÅ ADMINISTRATIONSBYGNINGEN PÅ VESTRE BOULEVARD 7

Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA BESKÆFTIGELSESUDVALGETS MØDE DEN 7. JUNI 2007 KL. 15.30 PÅ ADMINISTRATIONSBYGNINGEN PÅ VESTRE BOULEVARD 7 Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA BESKÆFTIGELSESUDVALGETS MØDE DEN 7. JUNI 2007 KL. 15.30 PÅ ADMINISTRATIONSBYGNINGEN PÅ VESTRE BOULEVARD 7 Indholdsfortegnelse 54 Budgetopfølgning pr. 30.04.2007 55 Basisbudget

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget Mødedato: Tirsdag den 25. september Mødetidspunkt: 16:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 209, Mødelokale Winnie Sørensen, Ali Qais,

Læs mere

Overordnede rammer. Vision. Vi satser på viden, der vil frem.

Overordnede rammer. Vision. Vi satser på viden, der vil frem. Overordnede rammer Vision Ballerup Kommunes motto vi satser på mennesker dækker over kommunens vision frem mod 2020. Ballerup Kommune vil være en sund kommune, hvor det sociale ansvar involverer alle.

Læs mere

PROCESNOTAT. Aftalegrundlag vedr. offentlig erhvervsservice fra 1. januar 2011

PROCESNOTAT. Aftalegrundlag vedr. offentlig erhvervsservice fra 1. januar 2011 1 PROCESNOTAT Aftalegrundlag vedr. offentlig erhvervsservice fra 1. januar 2011 Indledning Økonomi- og Erhvervsministeriet har indgået aftale med Kommunernes Landsforening om, at kommunerne overtager hele

Læs mere

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2010 Indholdsfortegnelse: Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3 Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 2.1. Beskæftigelsesministerens

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl i F 6

Økonomiudvalget. Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl i F 6 Økonomiudvalget Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl. 16.00 i F 6 Mødet slut kl. 18.30 MØDEDELTAGERE John Schmidt Andersen (V) Hans Andersen (V) Kasper Andersen (O) Kim Rockhill (A) Ole Søbæk

Læs mere

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget. Torsdag 28.02.2008 kl. 15:30

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget. Torsdag 28.02.2008 kl. 15:30 Referat fra ordinært møde Ordinært møde Torsdag 28.02.2008 kl. 15:30 Følgende sager behandles på mødet Meddelelser 2 Budget 2009-2012 - opstart i fagudvalgene 3 Strategioplæg på Beskæftigelses- og Erhvervsområdet

Læs mere

REFERAT. Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget. Mandag den 8. januar 2007 kl

REFERAT. Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget. Mandag den 8. januar 2007 kl REFERAT Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget Mandag den 8. januar 2007 kl. 16.00 på Frederikssund Rådhus i lokale nr. 311 Direktøren for Social-, arbejdsmarked og kommunikations kontor Mødedeltagere: Kim

Læs mere