Generalforsamling 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling 2012"

Transkript

1 Generalforsamling 2012 Generalforsamlingen i MINI Torsdag. 15.marts FORMANDENS BERETNING : præsentation af bestyrelsen. Vi er nu oppe på at have afholdt 33 bestyrelsesmøder siden vi startede i Selv om vi har det vældig hyggeligt til bestyrelsesmøderne, så forsøger vi at begrænse antallet og vi benytter derfor mange mail til hinanden som arbejdsredskab. Vi afholder møderne på skift hos hinanden og får derfor mulighed for at se alle de dejlige miniatureting, som vi har fået samlet. 6 år! hvor bliver dog tiden dog af? Vi har nu igen fået medlemstallet op på 142 og jeg vil påstå, at vi har et af landets største fremmødeprocenter. Til medlemsmøderne er vi altid mellem 50 og 60 og vores kursustilbud er også flot besøgt. TAK for jeres støtte omkring miniarrangementerne, også TAK til alle de medlemmer der hjælper os til møder og kurser med at fremvise ting, som vi forarbejder sammen,hjælper hinanden med og får glæde af hjemme i vores dukkehuse.i er blandt andet med til at medlemmerne møder så talstærkt op og altid går hjem i godt humør. Vores nyhedsbrev synes vi er et flot ansigt til miniforeningen. Laila skal her have en ekstra TAK, hun trækker helt klart det største læs med at få indlæggene frem,finde emner og sammensætte det så alle får glæde af det.som noget nyt har vi sat dato på for fristen til indlæg til næste blad.vi kunne nemlig godt tænke os, at der var nogle af vores medlemmer der havde lyst til at lave et lille indlæg,en opskrift,en god ide eller en hilsen fra en tur eller et møde. Ca. 25% af medlemmerne får tilsendt nyhedsbrevet med posten resten får det på mail. Det skal lyde helt klart, at jer der gerne vil have bladet i hånden og ikke har copimaskine skal meddele os det, så kommer det med posten. Vores julestue er en af vores store dage i foreningen. Vi hygger os i 5 timer med salg fra boderne,god mad,bankospil med flotte præmier indkøbt af nogle fra bestyrelsen, vi har også gaver med til hinanden. Senere under indkomne forslag vil der blive mulighed for en god diskussion om de medbragte gaver. Til julemødet fik alle medlemmer af foreningen 2 julegaver som var forarbejdet af Marianne Kumbel og Bjarne. TAK til jer for rigtig flot miniarbejde, vi håber de fleste af medlemmerne har fået lavet de 2 små kit. Hvad laver vi så i den bestyrelse? Udover at vi har det rart og hyggeligt sammen, så synes vi også at vi arbejder. Vores turistchef Ilse planlagde i samarbejde med FBC og Sussie en helt vidunderlig tur til Tyskland Rheda-Wiedenbruck-på et slot af et hotel, 2 hele dage på dukkehusudstilling, det må siges at være lykke så meget lykke, at vi til juni gentager turen. Der er tilmeldt over 30 deltagere der glæder sig til dagene sammen med miniature og minivenner.

2 Derudover har Ilse med stor dygtighed stået som kasserer, alle kender Ilse med pengekassen til vores medlemsmøder, TAK Ilse for det store arbejde det er at passe på vores penge. Tove L. har overtaget Hjemmesiden og vi håber at I bruger den flittigt og kommer med billeder og indput til Tove. D. 14.august havde Karen fra Hobbystalden igen åbnet dørene for alle medlemmerne.masser af nye miniatureting havde Karen til os i forretningen og dejlig mad som altid fra hendes mand. Søndag d.28.august tog 44 personer af sted til Egeskov, en spændende tur med spændende oplevelser på Egeskov Slot, dog var det store dukkehus nok den største oplevelse. Miniforeningen er blevet medlem af Kulturelt Samråd. Til deres festival i september måned var 7 af vores medlemmer med til en arbejdende stand. Vi var flot repræsenteret fra foreningen, det var en sjov dag, hvor vores stand blev besøgt og rost af mange. Vi vil igen i år blive spurgt om at deltage og jeg håber at vi igen kan stille med medlemmer der har lyst til at vise hvad det er vi går rundt og laver. Vi har fået et skab til rådighed i lokale 3 Kulturelt Samråds mødelokale,det er vi meget glade for, så bestyrelsen ikke skal slæbe alle vores blade med hjemmefra når vi har medlemsmøder, men kan gå over og hente dem i skabet. Hvad er der så mere at lave? ja,der skal skrives og holdes styr på referater, datoer,bladene,samarbejde med Farum kommune,booking af datoer, bestyrelsesmøder ja, jeg kunne finde på mere som vi får tiden til at gå med, men mon ikke at I forstår,at vi arbejder for MINI men vi elsker det. På dukkehusfestivalen i april måned her i Kulturhuset har Mini altid en udstilling, flot sat op af en fra bestyrelsen. I år er emnet Børn-alt omkring børn og jeg er sikker på at den igen i år bliver et tilløbsstykke. Hvis man kontakter Ilse er jeg sikker på, at der også er plads til din kikkasse på udstillingen. Nu må jeg vist til at slutte. TAK til bestyrelsen for rigtig godt samarbejde, trist at nogen smutter ud af bestyrelsen,men rigtig er det nok, at vi bør udskiftes hen ad vejen, så nye kan komme til at mærke fællesskabet her. TAK til jer alle i salen. Det er af stor betydning for foreningen at medlemmerne er så positive,hyggelige og samarbejdsvenlige som I er.tak for jeres måde at være på overfor hinanden og TAK fordi I har valgt at gøre miniature til jeres hobby.

3 Referat af generalforsamling i Miniatureforeningen mini torsdag den 15. marts 2012 i Teatersalen, Kulturhuset, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum Generalforsamlingen er indkaldt 16. februar 2012 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget og fastsættelse af kontingent 6. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer og 1 revisor 7. Valg af 2 suppleanter 8. Evt. Til stede var 51 medlemmer. Foreningen har 105 medlemmer. Da der ikke er 2/3 af foreningens medlemmer til stede, kan forslaget til ændring af vedtægter ikke gå til afstemning. Bestyrelsen har sammen med indkaldelsen til denne generalforsamling udsendt en indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling til afholdelse den 12. april 2012 i Teatersalen, Kulturhuset, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum, hvor vedtægtsændringerne skal behandles. Ad 1. Valg af dirigent og referent Birgit Jalling blev valgt som dirigent og Tove Palm som referent. Birgit Jalling konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt indvarslet. Hun konstaterede, at dagsordenen ikke fulgte vedtægterne og at punkt 6 og 7 ville blive gennemført som angivet i vedtægterne: 6. Valg af bestyrelse og suppleanter 7. Valg af revisor og revisorsuppleant Ad 2. Formandens beretning Formand Agnete Jakobsens beretning vedlægges som bilag til dette referat. Koden til foreningens hjemmeside er i år mini12 Der kom følgende bemærkninger fra salen: Lisa Tørngren roste bestyrelsen for dens store arbejde, men hun savnede i beretningen en omtale af hvilke problemer bestyrelsen havde haft, som bevirkede at bestyrelsen fandt behov for et så omfattende skridt som en vedtægtsændring. Laila Hindsberg svarede, at bestyrelsen ønskede at få vedtægterne til at afspejle bestyrelsens dagligdag. De to suppleanter kan ikke være formand, næstformand og kasserer. Bestyrelsen ønsker at suppleant Miki Sano skal overtage hvervet som kasserer, hvilket har aktualiseret ønsket om at få 7 medlemmer i stedet for 5 medlemmer og 2 suppleanter. Ønsket om at gøre det lettere at ændre vedtægterne finder bestyrelsen ufarligt, da vor forening er hobbybetonet og uden mulighed for at pålægge medlemmerne økonomiske konsekvenser. Susanne Rasmussen ønskede oplyst hvem der havde bestemt, at foreningens udstilling på Dukkehusfestival 2012 skal have temaet børn. Emnet sidste år drivhuse var kommet i naturlig forlængelse af at mange medlemmer havde deltaget i Pers drivhuskursus. Årets emne var kommet i forlængelse af at Dukkehusfestivalen har planer om at indbyde kronprinsessen til festivalen. Formanden beretning blev godkendt. Ad 3. Aflæggelse af regnskab Kasserer Ilse Thomsen gennemgik det reviderede regnskab, som er udsendt med indkaldelsen. Året 2011 gav et underskud på kr., men da foreningen har ,72 kr. i banken, er det ikke noget problem. Regnskabet blev godkendt.

4 Ad 4. Indkomne forslag Karen Koch har den 7. februar 2012 sendt følgende forslag: Nu er jeg blevet skuffet 2 gange over den julegave som vi skal medbringe til julefrokosten. Der er åbenbart nogle som ikke har forstået at det skal være noget 1/12 som man også ville have i sit hus og koste ca. 50 kr. Derfor vil jeg foreslå at vi afskaffer gaven, jeg har selv en gave med som jeg kunne tænke mig i mit hus. Jeg foreslår vi stemmer om det eller er der nogle som har et forslag om hvad vi gør så folk forstår det. Jeg ved at der er andre, som også er blevet skuffet. Ved afstemningen var der 36, som vil beholde julegaven og 13, der ville afskaffe den, 2 undlod at stemme. Deltagerne i julefesten skal således fortsat medbringe en julegave, som et andet medlem modtager. Kirsten Hemmeshøj foreslog, at alle skal skrive deres navn på den gave de giver, så modtageren ved hvem man skal takke. Karen Koch tilkendegav, at hun ikke ønsker at deltage i gaveudvekslingen. Bestyrelsen oplyste, at det giver et praktisk problem, da alle får en tallerken med et nummer, som anvendes ved uddelingen af gaver. Bestyrelsen vil lade de fremførte bemærkninger indgå i dens overvejelser om tilrettelæggelsen af julefesten. Bestyrelsen har med indkaldelsen udsendt forslag til ændringer af vedtægternes 4,6 og 10. Vedtægtsændringerne ikke kan gå til afstemning, da der er færre end 2/3 af foreningens medlemmer til stede. Men forslaget blev genstand for debat. Kirsten Hemmeshøj syntes godt om forslaget til vedtægtsændringer, mini er en hobbybaseret forening, der ikke kan lægge økonomiske konsekvenser på medlemmerne, hun vil gerne være med til at gøre arbejdet lettere for bestyrelsen. Lisa Tørngren var bekymret for vedtægtsændringerne, dog støtter hun 7 bestyrelsesmedlemmer i stedet for de nuværende 5. Det er ikke godt at afskaffe suppleanter og det er imod demokratiske principper at lade bestyrelsen supplere sig selv. Det er generalforsamlingen, ikke bestyrelsen, der skal vælge folk. Hun foreslår 7 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter. Hvis det bliver for stor en forsamling at mødes med, så lad være med at indkalde suppleanterne til bestyrelsesmøderne. Det blev fra flere sider fremført, at bestyrelsen kan nedsætte udvalg, arbejdsgrupper, bede medlemmer om enkeltopgaver. Lisa Tørngren afleverede et forslag til ændring af bestyrelsens forslag til ændring af vedtægternes 4. Afvigelserne fra bestyrelsens forslag er markeret med fed skrift: 4 Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Generalforsamlingen indkaldes af bestyrelsen. Indkaldelsen sendes på mail eller ved brev til de enkelte medlemmer med mindst 3 ugers varsel og med angivelse af dagsorden, som mindst skal indeholde følgende punkter: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formandens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag. 5. Budget og fastsættelse af kontingent 6. Valg af bestyrelse og suppleanter. 7. Valg af 1 revisor eller 1 revisorsuppleant. 8. Eventuelt Det reviderede regnskab og forslag til budget skal udsendes med indkaldelsen til generalforsamlingen. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden for bestyrelsen i hænde

5 senest 14 dage før generalforsamlingen. Indkomne forslag skal udleveres i kopi til de fremmødte medlemmer på generalforsamlingen. Foreningens kontingent fastsættes af generalforsamlingen efter indstilling fra bestyrelsen. Generalforsamlingen vælger en bestyrelse bestående af 7 medlemmer. Desuden vælges 2 bestyrelsessuppleanter. På generalforsamlingen i de lige år vælges 4 bestyrelsesmedlemmer og revisor, i ulige år vælges 3 bestyrelsesmedlemmer og revisorsuppleant. Alle valg gælder for to år. Valgbar til bestyrelsen er de af foreningens medlemmer, der som minimum har betalt kontingent for 1 år. For at være valgbar må man være til stede på generalforsamlingen eller skriftligt have givet sit samtykke til valg. Ethvert medlem, der har betalt kontingent, har stemmeret på generalforsamlingen. Laila Hindsberg var uforstående over for uviljen mod at bestyrelsen skulle kunne udpeg en hjælper, hvis et medlem forlader bestyrelsen i utide. Det vil jo ikke være hvem som helst, men et medlem af foreningen. Agnete Jakobsen havde ikke forståelse for Lisa forslag. Bestyrelsen vil helst have suppleanterne med til møderne men der er ikke plads til 9 personer i hjemmene, hvor møderne holdes på skift. Lisa Tørngrens ændringsforslag til bestyrelsens forslag til ændring af vedtægternes 4 blev sat til afstemning. For stemte 32, imod stemte 19, 3 undlod at stemme. Lisa ændringsforslag blev således vedtaget. På den ekstraordinære generalforsamling den 12. april vil det derfor være Lisa Tørngrens forslag til formuleringen af 4, der skal behandles og være genstand for afstemning. Derpå blev der åbnet for diskussion af bestyrelsens forslag til ændring af vedtægternes 6 og 10. Lisa Tørngren advarede mod at gøre det lettere at ændre vedtægterne, tværtimod bør det være svært. Hvis bestyrelsen gør det lettere for sig selv at ændre vedtægter, gør man det samtidig nemt for andre at gøre kup. Inge Lise Jensen tilsluttede sig dette synspunkt, hun havde oplevet det i en anden forening. Laila Hindsberg oplyste, at bestyrelsen ikke i sine overvejelser havde forudset muligheden for kup. Bestyrelsen havde fundet det ufarligt, fordi foreningen ikke kan forpligte medlemmerne økonomisk. Men bestyrelsen kan evt. trække sit forslag tilbage, hvis stemningen er til det. Mødet blev suspenderet i 10 minutter, hvor bestyrelsen drøftede deres stilling til sagen. Behandlingen af vedtægtsændringerne sker på den ekstraordinære generalforsamling den 12. april 2012 i Teatersalen, Kulturhuset, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum Ad 5. Budget og fastsættelse af kontingent Ilse Thomsen gennemgik budgettet for 2012, som fremgår af samme papir som regnskabet for 2011, så det er nemmere at sammenligne årene, og sammenligne budget med regnskab. Det budgetterede underskud på kr. tærer en smule på beholdningen på kr. men foreningen skal jo ikke spare penge sammen. Bestyrelsen foreslår uændret kontingent på 250 kr. for én person og 400 kr. for to personer med samme bopæl. Budgettet for 2012 og kontingentet for 2013 blev vedtaget. Ilse oplyste, at hun holdt op som kasserer, da en forestående flytning vil tage meget af hendes tid, men hun fortsætter med sine øvrige aktiviteter. Ad 6. Valg af bestyrelse og suppleanter Følgende blev genvalgt som medlemmer: Agnete Jakobsen og Tove Layborn Suppleant Miki Sano blev valgt som medlem. Følgende opstillede som kandidater til de to suppleantposter: Maja Stenskov Hansen, Käte Borgman Jensen og Lisa Tørngren.

6 Ved afstemningen fik Maja 36 stemmer, Lisa 42 stemmer og Käte 28 stemmer. Valgt som suppleanter er Maja Stenskov Hansen og Lisa Tørngren. Ad 7. Valg af revisor og revisorsuppleant Da Lisa Tørngren ikke kan være revisor og suppleant til bestyrelsen samtidig, kan hun ikke stille op til valg af revisor. Nuværende revisorsuppleant Geertruida (Trys) Kaizer-Henriksen blev valgt som revisor. Som revisorsuppleant blev valgt Ivonni Nyberg. Geertruida (Trys) Kaizer-Henriksen blev i 2011 valgt som revisorsuppleant for en 2 årig periode. I år blev Trys så valgt som revisor for de kommende 2 år. Ivonni blev således valgt for resten af Trys 2 årige valgperiode som revisorsuppleant, altså for 1 år. Ad. 8. Evt. Bjarne Kelde spurgte om det skab, som foreningen har fået til opbevaring af sine blade, forlængerledninger mm. også kunne rumme et par kaffemaskiner og termokander, da det ville være dejligt hvis vi kunne brygge kaffe og te til medlemsmøderne. Bestyrelsen oplyste, at vi kan brygge kaffe i køkkenet ved siden af teatersalen, men at bestyrelsen ikke har kræfter til at påtage sig opgaven at brygge kaffe og te til så mange mennesker. Bjarne Kelde vil gerne påtage sig rollen som kaffebrygger og vil også finde en suppleant. Kirsten Hemmeshøj oplyste, at det nu er tid til at melde sig til workshops i forbindelse med Dukkehusfestivalen, og at festivalen også meget gerne vil have flere hjælpere, som kan melde sig til Agnete Jakobsen. Karen oplyste, at Trys har fødselsdag i dag, så Trys fik en fødselsdagssang. Formand Agnete Jakobsen gav Laura Sværke, som er ophørt som bestyrelsesmedlem, stor tak for hendes arbejde og en kasse med gode sager. Formanden takkede ligeledes dirigent og referent med noget til den søde tand. Hermed sluttede generalforsamlingen og aftenen sluttede med lækre lagkager og dejlig frugt. 18. marts 2012 Birgit Jalling Dirigent Tove Palm Referent

Generalforsamling 2011

Generalforsamling 2011 Generalforsamling 2011 GENERALFORSAMLINGEN I MINI MANDAG d. 14. MARTS 2011. FORMANDENS BERETNING :.præsentation af bestyrelsen m. suppleanter. Bestyrelsen har lige afholdt det 27. bestyrelsesmøde siden

Læs mere

Generalforsamling 2010

Generalforsamling 2010 Generalforsamling 2010 Generalforsamlingen i MINI Torsdag d. 4. Marts 2010 FORMANDENS BERETNING : --------- præsentation af bestyrelsen m. Suppleanter. Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling afholdt

Læs mere

Generalforsamling 2013

Generalforsamling 2013 Generalforsamling 2013 GENERALFORSAMLINGEN i MINIATUREFORENINGEN MINI MANDAG d. 18 FEBRUAR 2013. FORMANDENS BERETNING : -------- præsentation af bestyrelsen Mini er nu oppe på 106 medlemmer, dejligt at

Læs mere

Referat. Ad. 2 Formandens beretning Formand Laila Hindsbergs beretning er vedlagt som bilag. Formandens beretning blev godkendt.

Referat. Ad. 2 Formandens beretning Formand Laila Hindsbergs beretning er vedlagt som bilag. Formandens beretning blev godkendt. Referat af Miniatureforeningen "mini"s ordinære generalforsamling tirsdag den 10. marts 2015 i Teatersalen, Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum. Generalforsamlingen er indkaldt den 12. februar

Læs mere

Referat. Formand Grethe Holme Jantzen forestod 2 minutters stilhed i mindet om bestyrelsesmedlem Else Gade, der er afgået ved døden.

Referat. Formand Grethe Holme Jantzen forestod 2 minutters stilhed i mindet om bestyrelsesmedlem Else Gade, der er afgået ved døden. Referat af ordinær generalforsamling 2018 i Miniatureforeningen mini mandag den 19. marts 2018 kl. 19.00 i Teatersalen, Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum. Generalforsamlingen er indkaldt den

Læs mere

Referat. Generalforsamlingen er indkaldt den 18. februar 2019 med følgende dagsorden:

Referat. Generalforsamlingen er indkaldt den 18. februar 2019 med følgende dagsorden: Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Miniatureforeningen mini onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i Teatersalen, Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum Generalforsamlingen er indkaldt den

Læs mere

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union Vedtægter for Dansk Disc Golf Union 1 Unionens grundlag Unionens navn er Dansk Disc Golf Union. Unionens geografiske område er Danmark. Unionens hjemsted er Danmark med formandens bopæl som postadresse.

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Vedtægter for Virum- Sorgenfri Handels- og Borgerforening

Vedtægter for Virum- Sorgenfri Handels- og Borgerforening Vedtægter for Virum- Sorgenfri Handels- og Borgerforening 1. Navn og hjemsted Virum-Sorgenfri Handels- og Borgerforening 2830 Virum 2. Formål a. Foreningen har til formål at sikre borgernes, virksomhedernes,

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er - at varetage medlemmernes interesse for fritidssejlads - at arbejde for at øge

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Vedtægter for bådelaget omkring havbåden Jammerbugt af Slettestrand

Vedtægter for bådelaget omkring havbåden Jammerbugt af Slettestrand Vedtægter for bådelaget omkring havbåden Jammerbugt af Slettestrand 1 Navn og hjemsted 1. Bådelaget Jammerbugt. 2. Bådelaget Jammerbugt har hjemsted i Slettestrand under organisationen Han Herred Havbåde.

Læs mere

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Bestyrelsen Side 1/6 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er: GLADSAXE FILM- & VIDEOKLUB (GFV) GFV's hjemmeside: www.gfv.dk. GFV har egen ungdomsafdeling Gladsaxe

Læs mere

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid.

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. Love for Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Vendsyssel Husflidsforening med hjemsted i Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt Kommuner.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Vedtægter. for. Myrup Bylaug

Vedtægter. for. Myrup Bylaug Vedtægter for Myrup Bylaug Stiftet den 6. april 2000 Vedtægter sidst revideret den 16. marts 2013 Se hjemmeside vedr. Myrup: http://www.lokalby.dk/ Formål 1 Foreningens navn er Myrup Bylaug, og dens område

Læs mere

Sabro Kunstforening. Vedtægter. 1 Foreningens navn: 3 Formål: 4 Medlemskab: Sabro Kunstforening.

Sabro Kunstforening. Vedtægter. 1 Foreningens navn: 3 Formål: 4 Medlemskab: Sabro Kunstforening. Sabro Kunstforening Vedtægter 1 Foreningens navn: Sabro Kunstforening. 2 Foreningens adresse: Formandens adresse er foreningens adresse 3 Formål: At udbrede kendskabet til og fremme interessen for kunst

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov Vedtægter Grundejerforeningen Strandvænget- Helberskov VEDTÆGTER 2. juni 2011 Side 1 Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Strandvænget-Helberskov. Foreningen har hjemsted

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat af Landsmøde den 16. april 2016

Referat af Landsmøde den 16. april 2016 Referat af Landsmøde den 16. april 2016 Pkt. 1 Birgit von der Recke blev valgt til dirigent. Jeanne Bau-Madsen var referent. Stemmetællere: Annam al- Hayali og Ulla Lunde Hansen Dirigenten konstaterede,

Læs mere

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Halvrebene. Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord Kommune. Kapitel 2 Formål 2. Foreningens

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 1 Navn og hjemsted Foreningsnavn er Bokseklubben AIK Roskilde og har hjemsted i Roskilde Kommune. 2 Formål Bokseklubben AIK Roskildes formål er at virke

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune.

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Foreningens formål er at virke for at Nordskov Mølle restaureres

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vallensbæk Senior Park

Vallensbæk Senior Park Vallensbæk Senior Park Vedtægter for Vallensbæk Senior Park 1 Foreningens navn er Vallensbæk Senior Park. 2 Foreningen er knyttet til Vallensbæk Boligselskabs afdeling 4904 Stationstorvet. 3 Stk. 1 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA Revideret d. 27. marts 2012 Stiftet den 09.12.2006 Navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Bramming Kosmorama med hjemsted i Esbjerg Kommune. Foreningens adresse

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt.

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. Forslag til vedtægtsændringer. Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. 1 Foreningens navn er Personaleforeningen

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling Tirsdag 11.1. 2011 kl. 19 Støberiet, Blågårds Plads 3

Referat af stiftende generalforsamling Tirsdag 11.1. 2011 kl. 19 Støberiet, Blågårds Plads 3 Referat af stiftende generalforsamling Tirsdag 11.1. 2011 kl. 19 Støberiet, Blågårds Plads 3 1. Præsentation De tilstedeværende præsenterede sig selv. 2. Valg af dirigent og referent Som dirigent valgtes

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

Referater/dagsorden forening

Referater/dagsorden forening Referater/dagsorden forening Stiftende generalforsamling tirsdag d. 6. februar 2018 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Registrering af fremmødte 4. Valg af stemmetællere 5.

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle.

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Revideret 21-04-2018. 1 1. Foreningens navn. Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Rev. 21-04-2018 2. Formål.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN-SÆBY AUTO SPORT 1. Klubbens navn er Frederikshavn-Sæby Auto Sport ( FSAS ). 2. Klubbens formål er at fremme motorsporten

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN-SÆBY AUTO SPORT 1. Klubbens navn er Frederikshavn-Sæby Auto Sport ( FSAS ). 2. Klubbens formål er at fremme motorsporten VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN-SÆBY AUTO SPORT 1. Klubbens navn er Frederikshavn-Sæby Auto Sport ( FSAS ). 2. Klubbens formål er at fremme motorsporten og færdselssikkerheden, og skal til stadighed virke

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Skift af medlemskab til semi-aktivt, træningsfrit eller licensfrit medlemskab kan kun ske ved udgangen af maj måned og skal ske med 2 måneders varsel

Skift af medlemskab til semi-aktivt, træningsfrit eller licensfrit medlemskab kan kun ske ved udgangen af maj måned og skal ske med 2 måneders varsel 1 Navn og hjemsted: Bowlingklubben Triominos, der har hjemsted i Rødovre Kommune, er stiftet den 11. januar 2003. Klubben er tilsluttet Danmarks Bowling Forbund / Københavns Bowling Union under Danmarks

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægt for foreningen O-Town Roller Derby pr. 12.02.2017 1 Grundlag Stk. 1. Foreningens navn er O-Town Roller Derby. Stk. 2. O-Town Roller Derbys hjemsted er Odense Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Morten Børup Koret

Vedtægter for Morten Børup Koret Vedtægter for Morten Børup Koret 2014 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er: MORTEN BØRUP KORET og foreningens hjemsted er SKANDERBORG KOMMUNE. 2: Formål Foreningens formål er at dyrke korsang og med

Læs mere

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR Vedtægter for Foreningen KORSKÆR 1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Foreningen KORSKÆR, i daglig tale KORSKÆR og har hjemsted i Fredericia Kommune. 2. FORMÅL. Foreningen KORSKÆR er en paraplyorganisation

Læs mere

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd 1 Foreningens navn: ESROM BORGERFORENING Esrum Hovedgade 21B, 1 sal, 1 Foreningens navn ESRUM BORGERFORENING,

Læs mere

VEDTÆGTER DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD)

VEDTÆGTER DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) VEDTÆGTER for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) Vedtaget på generalforsamlingen den xx.xx.2009. 1. Navn Foreningens navn er Danish Software Testing Board (DSTB). 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

VEDTÆGTER. for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD)

VEDTÆGTER. for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) VEDTÆGTER for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) Vedtaget på generalforsamlingen den 05.10.2009. Seneste ændring vedtaget på generalforsamlingen den 21.11.2013 VERSION 1.3 SIDE 1 AF 5 1. Navn Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Fransklærerforeningen

Vedtægter for Fransklærerforeningen Vedtægter for Fransklærerforeningen 1 Navn Foreningens navn er "Fransklærerforeningen" (Association des Professeurs de français du Danemark). 2 Formål Foreningens formål er at tjene undervisningen i fransk.

Læs mere

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter Vedtægt for Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter 1 Navn Foreningens navn er: Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter. 2 Formål Støtteforeningens formål er til

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

FORMÅL GENERALFORSAMLING. 4a Bestyrelsen indkalder til ordinær generalforsamling i januar kvartal med mindst 1 måneds varsel.

FORMÅL GENERALFORSAMLING. 4a Bestyrelsen indkalder til ordinær generalforsamling i januar kvartal med mindst 1 måneds varsel. Vedtægter for SOCIALISTISK FOLKEPARTI HOLSTEBRO PARTIFORENING FORMÅL 1 Foreningens navn er Socialistisk Folkeparti Holstebro partiforening. Partiforeningen er hjemmehørende i og dækker geografisk Holstebro

Læs mere

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Indholdsfortegnelse 1 Navn...2 2 Formål...2 3 Tilhørsforhold...2 4 Aktiviteter...2 5 Bidragyderkreds...2 6 Generalforsamling...2 7 Ekstraordinær generalforsamling...3

Læs mere

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6 Side 1 af 6 Vedtægter for Senest revideret på Generalforsamlingen 4. april 2009 1 Foreningens navn. Foreningens navn er. Hjemsted: Den til enhver tid værende formands adresse. 2 Foreningens formål. Formålet

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Vedtægter for Danske Populær Autorer

Vedtægter for Danske Populær Autorer Vedtægter for Danske Populær Autorer 1. FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Danske Populær Autorer (DPA). 1.2. DPA er en interesseorganisation for ophavsmænd m/k til værker inden

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 Indholdsfortegnelse Vedtægter:... 3 1 Navn:... 3 Hjemsted:...

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Turismefremme Foreningens hjemsted er formandens virksomhedsadresse, eller der hvor foreningens sekretariat er beliggende. Formanden

Læs mere

Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune

Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune som vedtaget på den stiftende generalforsamling den 12. december 2006, og med ændringer vedtaget på generalforsamling den 25. marts 2009. Navn og hjemsted 1. Klubbens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning.

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Kommunale Park- og Naturforvaltere (Municipal Park and Nature Managers). Foreningens hjemsted er foreningens sekretariatsadresse, der er placeret hos formanden.

Læs mere

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D Vedtægter for foreningen Multisal i 1 Navn 1.1 Foreningens navn er Multisal i 1.2 Foreningen er stiftet den 19. august 2011 1.3 Foreningens hjemsted er, 1.4 Foreningen er ikke medlem af landsdækkende organisationer

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere