I/S Reedtzholm Vandværk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I/S Reedtzholm Vandværk"

Transkript

1 I/S Reedtzholm Vandværk Referat fra ordinært plenarmøde Dato: lørdag den 22. april 2017 kl Sted: Smålandshavet, Alleen 44, 4736 Karrebæksminde. Interessenter: Grundejerforeningen Vigen Keld Nielsen 23 stemmer Grundejerforeningen Enø Kystvej Annette Møller 13 stemmer Grundejerforeningen Kildeengen Richard Jensen 51 stemmer Grundejerforeningen Egemosegård Flemming Jensen 154 stemmer Grundejerforeningen Stølsgården Jens Nikolajsen 150 stemmer Grundejerforeningen Reedtzholm Jørgen Bøchmann 198 stemmer Grundejerforeningen Klintegården Torben L. Hansen 210 stemmer Grundejerforeningen Strandgården Jørn M. Jakobsen 113 stemmer Samlet stemmeantal 912 stemmer Enkelte brugere uden stemmeret 30 Formand Henrik Jørgensen 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent: René Zingenberg (forslag fra bestyrelsen) Valg af referent: Frank Johansen (forslag fra bestyrelsen) Begge valgt. Dirigenten konstaterede, at mødet var indkaldt rettidigt, og at dagsordenen var i overensstemmelse med vedtægterne. 2. Formandens beretning for året Dateret Så står jeg igen her og skal berette for det forgangne år. Det år, der er gået, har der været utroligt mange ting at se til. Ikke mindst alle de projekter, vi havde for døren, men også alle de udfordringer det tog med sig, da alt gik i gang. Dette var også året, hvor Inge Petersen blev kastet ind i bestyrelsen og Igen vil jeg sige tak til min bestyrelse, for den indsats de har ydet, for uden dem, så kunne jeg ikke stå her og berette de ting der er sket med stolthed og ro i sjælen. Finn Broni har også sagt fra på grund af helbredet og ikke mindst mit sygdomsforløb har præget min indsats. Havde det ikke været for et bedre sundhedssystem i Sverige, havde jeg skulle sluge medicin som var det hele måltider. Sidste års store samtaleemne.: Sammenlægning med Karrebæk Vandværk. Sikre en bedre drift og færre brud på ledningsnettet. Eventuelt at spare penge ved en sammenlægning. Få en mere professionel styret drift. Vi holder ikke evigt. Sikre, at de mennesker der arbejder på vandværket er certificerede. At sikre at de krav der stilles fra myndighederne bliver overholdt.

2 Forsyningssikkerhed under dæmningen. Jeg valgte at overlade det til Peder Sass, da jeg følte at man mistænkte mig for at forhale drøftelser imellem RDZ VV og KVV. Samtidig lignede det en personlig jagt for at komme af med mig på. Men selv om man vil erkende det eller ej, så vil det være forbundet med omkostninger og ud fra de beregninger jeg har set, vil ingen i denne forsamling nå et mærke nogen lettelser. Der er også lavet nogle beregninger som senere vil påvise, hvor KVV ikke lever op til hvile i sig selv princippet med deres investeringer som nok snart får en ende. Men for at det er sagt, så vil jeg også anbefale på lang sigt, at der arbejdes mod et Enø Karrebæk Forsyningsselskab. Der vil senere blive vist nogle regneeksempler om forskellige fordelings tal. Forsyningssikkerhed. Så hvorfor så ikke få lavet en ringforbindelse med KVV, da vi har kapacitet til at levere til Lungs Have og Enø Strand, hvad ser ud til at være en perfekt ide set fra begge sider. Årets møder og forløb. Vi har faktisk afholdt 5 møder og en sommermiddag på Kanalkroen. Dette var en stor oplevelse, som vi gerne gentager i år. Rigtig god mad og høj service. Vi har haft budget møde med PWC, hvor vi ikke har stigninger, men betaler af egen beholdning tilbage til vores interessenter. Materiellet vedligeholdelse var præget af små finpudsninger efter renoveringen såsom pudsning af huller efter nye PE rør er installeret, færdiggørelse af vinduet foran filtre, maling og rensning af vandværket og den sidste rengøring af vandværket, som jeg også nævnte for jer sidste år. Dette har givet os tilbagemeldinger om, at vi bruger for mange penge. Nej det gør vi ikke, for vi bruger kun de penge, det er nødvendigt at bruge, så vi får bedre styring på fremtidige vedligeholdelser, da vi kender anlæggets alder. Og vi skal til at indsende fremtidige investeringer og vedligeholdelses omkostninger som løber på en 5 årig periode til myndighederne. Vi har stadig et pumpeanlæg, skyllepumpe, blæserpumpe og fugtstyringsanlæg som har siddet der i over 20 år. Samtidig med det så skal vi til at efterse de fornyelser, der er sket for 5 år siden. Vores renvandtank skal efterses for hvordan den coatning vi fik lavet stadig kan holde. Eksempel på hvad efterses der for i en boring hvert år: Tryk, sug, pumpeeffektivitet, tæthed, tilbageløb, niveau samt kloring, låse og lister. Vi har også en del jernrør tilbage på Reedtzholmvej som skal skiftes. Ja det ville være rart at kunne kende tidspunktet for nedbrud på de enkelte komponenter, så vi bedre kunne ramme vores årlige budget. Men dette er ikke et simpel anpartsselskab men en fødevareforsyning, hvor kun der er forbrugere at sende regningen hen til. Vand er en

3 livsvigtig vare, som vi ikke kan undvære. Men vi vil bestræbe os på at holde det uden ekstra omkostninger til vores interessenter. Investeringer & tiltag. Vi har fået færdiggjort vores filtre, malet og spartlet det indvendige, fået digitaliseret vores ledningsnet, kun med få mangler fra Kildeengen og Vigen Vi havde en sunket kloak foran vandværket. Den blev udgravet og efterset for utætheder og rettet til. Vi har lidt sætningsskader i murværket som skal repareres og pudses med lidt hård beton for ikke at revne igen, men vi har skubbet det lidt. Blue Idea SMS.:Deres SMS-tjeneste er blevet opsagt, da det viste sig at være meget dyrere og vi ikke fik det rette ud af det. Thetys er opsagt, da vi har det installeret i vores eksisterende SRO system. Ny SRO hardware skal skiftes i Kontor maskiner der kører 24/7/365 i fugtigt miljø. Vandværket har overtaget alle opkrævninger for vand minus Klintegården. Vi har valgt at beholde og vedligeholde eksisterende brandhaner til skylning af ledningsnettet. Finn Broni har på grund af helbred valgt at lægge noget af arbejdet ud i byen. Vi har lavet lidt om på fordeling af honorar for drift af vandværk og honorar af formand. Har længe været et ønske. Vi skal have rettet vores beredskabsplan, når vi kender til Egemosegårds endelige bestyrelse. Mange af disse ændringer vil I også se i det nye budget, som Finn Broni fremlægger senere. Ledningsbrud: Jeg mindes ikke at vi har haft nogen og kunne heller ikke se det i vores møder. Men det kan sagtens være smuttet for mig i svinget Målere. Ja, her fortsætter vi efter planen, og jeg mener vi snart har bugt med de gamle målere fra Reedtzholmvej. Vi tager det sidste på Reedtzholmvej samt hele Klintegårdsvej.

4 Tilstandsrapport: Indtil videre har kommunen ikke nævnt deres tilstedeværelse, da de stadig arbejder med kortlægning og indsatsplaner. Finn vil senere fremlægge vores regnskab, og som vanen tro har vi vores revisor med til at besvare spørgsmål omkring regnskabet. Så har jeg bare at sige tak for god orden og ro og mener selv, at jeg har uddybet alle de punkter grundigt, så resten af forsamlingen kan godkende min beretning. Jeg har på et møde tilbudt en periode mere som formand efter jeg har fået bugt med mit helbred. Formanden. Debat: Bjarne Nielsen, Kildeengen, spurgte til overtagelsesbetingelser ved en evt. sammenlægning. Drøftes under pkt. 4. Torben Hansen, Klintegård) spurgte om den omtalte inspektion af tanke førte misfarvet vand med sig. Svaret var nej. Jørn Jacobsen (Strandgården) spurgte om mulighed for fjernaflæsning af vandmålerne. Svar: målerne er forberedt, men mangler et radiomodul. Han anbefalede, at man investerede i de nødvendige moduler, da omkostningerne ikke var specielt store I forhold til aflæsningsfordelene. Jens Nikolajsen (Stølsgården) spurgte om pumpernes tilstand og omkostningerne i denne forbindelse. Formanden lovede en opgørelse og oplyste, at der vil komme et lovkrav om 5- årige investeringsopgørelser. Jørn Jakobsen: undrede sig over, at formanden står udenfor i forhandlingerne med Karrebæk Vandværk. Finder dette uholdbart og mener, at vi skal betinge os hans deltagelse I de videre forhandlinger. Jens Nikolajsen: Hvad med den manglende måler i forbindelse med sammenkoblingen af de 2 ledningsnet. Svar: betalingen er en del af de kommende forhandlinger, men vi har indhentet tilbud, så arbejdet kan gennemføres meget hurtigt ved eninghed mellem parterne om fordeling af udgifterne. Formandens beretning blev herefter taget til efterretning.

5 3. Kassereren forelægger det reviderede regnskab for (bilag) Regnskabet sluttede med et underskud på ca kr., hvilket ikke gav anledning til bemærkninger. Torben Hansen spurgte den deltagende revisor om afskrivningsprincipperne, og fik det svar, at man følger standardprincipper for mindre vandværker. Den nuværende værdi af vandværket står til ca kr. Inge Petersen (Egemosegård) stillede spørgsmål til revisionsberetningen, og revisoren svarede, at teksten var lovbundet, men at det væsentlige var, at man ikke havde stillet nogen revisionspåtegninger. Han anbefalede dog, at man af rationaliseringshensyn burde arbejde frem mod større enheder. Jørn Jakobsen spurgte til de forøgede eludgifter Svaret var, at man i forbindelse med udskiftningen af filtre havde pumpet meget skyllevand samt havde haft længerevarende udtørring kørende. Revisor bemærkede, at begrebet mellemregning svarer til den likvide kapital. Alle stemte herefter for godkendelse af regnskabet. 4. Indlæg fra bestyrelsen: Skriftligt indlæg ved Peder Sass: Kort historisk overblik vedrørende sammenlægningsdrøftelserne. I 2013 besluttede Fællesudvalget at anmode Vandværk om at undersøge mulighederne for en sammenlægning af KV og RV med henblik på forsyningssikkerhed og mulighed for at nedbringe driftsudgifter og dermed billigere vand. Der blev nedsat et udvalg, som ikke rigtig fik taget sig sammen til noget og det nedlagde sig selv. I 2015 måtte vi så tage til efterretning at vi havde mistet ENØ STRAND, en stor aftager af vand til KV. Der er uenighed om forhandlingsforløbet forud for denne beslutning. Vi var skuffede over denne handling, som påvirkede vores driftsindtægter. I den forbindelse opstod der debat om betaling af ledningsføringen under mosen i forbindelse med forsyningssikkerhed. Men da KV alene skulle bruge denne ledning for at forsyne Enø strand, så kom KV til selv at betale denne. Der påbegyndte så nogle drøftelser om etablering af brønd og sammenkobling af ledningsnet skabe forsyningssikkerhed. Vi havde så i mellemtiden et Plenarmøde i april 2016, hvor der blev stillet nogle spørgsmål som efterfølgende skulle besvares af formanden. I november 2016 beslutte bestyrelsen at stille arbejdet med sammenkobling af ledningsnet i bero, idet vi nu ville igangsætte undersøgelse, som kunne danne grundlag for forhandling med KV. Det betød bl.a. at vi iværksatte en digitalisering af vores ledningsnet. Vi tog kontakt med Danske Vandværker for at få afklaret nogle juridiske spørgsmål. Havde plenarforsamlingen kompetence til at gennemføre sammenlægningen, her var svaret ja, såfremt der ikke i nogle af grundejerforeningerne love var noget der forhindrede dette. I bestyrelsen var vi enige om at det var vigtigt der var stor åbenhed om forhandlingerne, derfor har vi bl.a. løbende orienteret Fællesudvalget om hvor langt vi var kommet.

6 Vi har også spurt FVD der var nogle faste regler for sammenlægning og fået det svar: Der findes ikke en bestemt autoriseret måde at fastlægge, hvad der rimeligt i økonomisk henseende. Det afhænger simpels hen af, hvad man kan blive enige om. Nu skal der ske en afklaring, så i slutningen af 2016 fik vi afklaring på nogle spørgsmål og i januar 2017 nedsatte vi et forhandlingsudvalg bestående af Peder, Finn og Frank til at forestå drøftelserne med KV. Der har været 2 møde som meget har handlet om økonomi, hvor KV har opstillet nogle økonomiske krav som vi ikke finder rimelige. Der har efterfølgende også været korrespondance på og samtaler mellem enkelte medlemmer af bestyrelserne. Der bliver måske etableret en sikkerhedsledning mellem KV og RV i nær fremtid, hvor KV kommer til at købe vand fra os. Det er disse drøftelser, der er mundet ud i det, vi fremlægger for jer i dag. Vi beder om mandat til at forhandle videre, herunder også at indkalde til ex. plenarmøde om nødvendig. Kommentar: Derfor bedes grundejerforeningerne tage sagen op på deres kommende generalforsamlinger, så mandatet kan blive så sikkert som muligt. Herefter fulgte en økonomisk beregning fra Finn Broni for interessenternes ekstraudgifter ved en sammenlægning. Grundlaget er det øjeblikkelige oplæg til udgiftsfordeling i de løbende forhandlinger. Hovedproblemet er, at Karrebæk Vandværk har en meget væsentlig formue, som vore interessenter vil få del i ved en sammenlægning. Derfor vil der blive tale om at vore brugere skal betale et udligningsbeløb over 5 år af en vis størrelse, samtidig med at vandprisen reduceres til Karrebæk Vandværks niveau. Som det fremgår af nedenstående bilag bliver ekstraudgiften mindre, jo flere m3 man bruger. Reedtzholm Vandværk / Karrebæk Vandforsyning priser 2017 Ekl.moms Inkl. moms indbetales pr år i 5år KKV fast afgift 370 RV fast afgift 524 KKV pris m3 4,6 RV pris m3 9 grøn afgift 6,25 Baseret på omsætningsaktiver (se nederst) Bilag til punkt 4 forbrug m KKV RV KKV RV KKV RV KKV RV fast afgift 370,00 524,00 370,00 524,00 370,00 524,00 370,00 524,00 pris m3 46,00 90,00 92,00 180,00 138,00 270,00 184,00 360,00 grøn afgift 62,50 62,50 125,00 125,00 187,50 187,50 250,00 250,00 478,50 676,50 587,00 829,00 695,50 981,50 804, ,00 moms 119,63 169,13 146,75 207,25 173,88 245,38 201,00 283,50 sum 598,13 845,63 733, ,25 869, , , ,50 RV indbetal inkl moms 690,00 690,00 690,00 690,00 opkrævningsgebyr 0,00 60,00 0,00 60,00 0,00 60,00 0,00 60,00 totalt 1288,13 905, , , , , , ,50 merbetaling pr år 382,50 327,50 272,50 217,50

7 Baseret på 2016 regnskab RV KV Omsætningsaktiver: Likvid beholdning Debitorer Værdipapirer Varebeholdning I alt Passiver: Gældsforpligtelser Sparet investering Lungshave Egenkapital Antal brugere: Opgjort på omsætningsaktiver: Nettobetaling pr RV bruger Pr. år over 5 år excl. Moms 552 Debat: Formanden mente, at fremtidige lovkrav kan tvinge Karrebæk Vandværk til at reducere deres formue. Revisoren påpegede, at dette kan ske ved fremrykninger af investeringer eller ved at udlodde en del af formuen til deres brugere forud for sammenlægningen. Begge dele vil udligne formueforskellene og dermed reducere vore omkost-ninger, hvad vil lette forhandlingerne meget. Han fremførte, at der var sund fornuft i en sammenlægning. Torben Hansen: Tak til udvalget. Anbefaler at fortsætte på det foreliggende forhandlingsgrundlag. Jens Nikolajsen: Kender vor revisor regnskaberne fra KV over en årrække? Svar: kun for 2015 og 16, og deres regnskabstal er ok. Deres renteindtægt på investeringspapirerne ligger på ca kr. årligt. Man kan eksempelvis ikke læse deres frekvens for udskiftning af vandmålere. Keld Nielsen kendte til forskellige investeringshensigter hos KV, blandt andet ved vi, at man står over for at skulle renovere Longshave Vandværk for ca. 1. mill. kr., hvilket allerede indgår i vore drøftelser. Beslutning: Plenarforsamlingen gav herefter forhandlingsudvalget mandat til at forhandle videre på det foreliggende arbejdsgrundlag. Endelige beslutninger henlægges til et fremtidigt plenarmøde, eventuelt i form af et ekstraordinært møde. 5. Forslag fra interessenterne: Ingen forslag indkommet

8 6. Kassereren fremlægger budget for 2018 samt takstblad for 2018 (bilag) Budget 2018 godkendt. Takstblad 2018 godkendt. 7. Valg af formand for 2 år. Henrik Jørgensen blev genvalgt uden modkandidater Hvis vort vandværk nedlægges/sammenlægges ophører ansættelsen umiddelbart. 8. Eventuelt. Jens Nikolajsen fremlagde et indlæg, hvor i han havde opgjort en mulighed for at drive vandværket via et privat driftsselskab som alternativ til en sammenlægning. Han påpegede muligheden for væsentlige besparelser. Bestyrelsen takkede for initiativet og vil drøfte sagen videre i bestyrelsen, sammenholdt med resultatet af drøftelserne med Karrebæk Vandværk. Herefter blev mødet hævet. Karrebæksminde d Konstituering af bestyrelsen: Efterfølgende besluttedes det, at konstituere Peder Sass som næstformand og Frank Johansen som sekretær.

I/S Reedtzholm Vandværk

I/S Reedtzholm Vandværk I/S Reedtzholm Vandværk Referat fra Plenarmøde 18/4-2015 1. Valg af Diregent: Gert Bigum Valg af referent: Charlotte Vincent Jørgensen Begge godkendt af forsamlingen. Direngenten konstatere at indkaldelsen

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Enø Strands Vandværk.

Enø Strands Vandværk. Enø Strands Vandværk. Referat fra generalforsamlingen afholdt 06.07.2014, kl. 10.00 på Karrebæksminde Kro. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år. 3. Revideret regnskab til godkendelse.

Læs mere

Referat af KARREBÆK VANDFORSYNING

Referat af KARREBÆK VANDFORSYNING Referat af KARREBÆK VANDFORSYNING Generalforsamling den 17. april 2018, kl. 19.30 i selskabslokaler på Kanalkroen Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Ole Munk som blev valgt. OM konstaterede

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

KARREBÆK VANDFORSYNING

KARREBÆK VANDFORSYNING KARREBÆK VANDFORSYNING Generalforsamling den 7. april 2019, kl. 13.30 i konferencesalen på Smålandshavet Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jørn Jakobsen blev valgt til dirigent, han takkede for valget og

Læs mere

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet Søndag 3. juni 2018 kl. 10.00 Karrebæksminde 4. juni 2018 1 Valg af dirigent - bestyrelsens forslag Peder Sass Peder Sass valgt

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer.

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. 167 Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk 20. marts 2018 Generalforsamlingen blev afholdt kl. 19.00 i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 12. april 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Formanden foreslog Børge V. Rasmussen, forsamlingen godkendte valget.

Formanden foreslog Børge V. Rasmussen, forsamlingen godkendte valget. Referat fra Generalforsamlingen i Liseleje Vandværk Afholdt på Le Papillon Liselejevej 64 Søndag den 4. august 2013 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger beretning om det forløbne

Læs mere

Dagsorden til Bestyrelsesmøde Lørdag d. 11. februar 2017 kl I Fiskeri- og Bymuseet

Dagsorden til Bestyrelsesmøde Lørdag d. 11. februar 2017 kl I Fiskeri- og Bymuseet Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø. Referat af Bestyrelsesmøde d. 11.februar 2017 afholdt på Fiskerimuseet Deltagere: Jens Nikolajsen, Stølsgården Jan Davidsen Vigen Per Ourø, Lungshave Peder

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Generalforsamlingen blev afholdt i Tikøb Idrætsforenings lokaler, Præstegårdsvej 19 B, Tikøb Pkt. 1. Valg af dirigent: Knud Stokholm

Læs mere

Enø Strands Vandværk.

Enø Strands Vandværk. Enø Strands Vandværk. Referat fra generalforsamlingen afholdt 05.07.2015, kl. 10.00 på Smålandshavet. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år. a. Aktiviteter gennemført i 2014 b.

Læs mere

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20.

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. Side 1 af 6 GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. REFERAT 1: Valg af dirigent. Arne Lærkeborg valgt. Denne konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt iflg. vedtægterne. 17 ud af 23

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3)

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) Marts 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Selskabet, der er stiftet den 1. maj 1985, er et andelsselskab med begrænset

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling 1/6 Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling Dato/tid : 16. april 2007 kl. 19.00 Sted : Park Hotel Deltagere : Niels Andreasen (NA) Palle Frank (PF) Thomas Puggaard (TP) Pia Dohn Nielsen

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato:

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato: Vedtægter Dato: 15.10.2016 For 1. udgave: 18.04.1981 Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted.

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted. Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret 6 Bestyrelsesmøder 7 Regnskab / Kasserer 8 Generalforsamling 9 Forhandlingsprotokol

Læs mere

Vandværk. Årsrapport for CVR-nr.

Vandværk. Årsrapport for CVR-nr. I/S Vandværk Årsrapport for 213 CVR-nr. Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Bestyrelsens påtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning 2 Ledelsesberetning Virksomhedsoplysninger 4 Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling 25. februar 2015

Generalforsamling 25. februar 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen beretning 3. Det reviderede regentskab forelægges til godkendesen 4. Behandling af indkommende forslag 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen 6. Valg af to suppleanter

Læs mere

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden:

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for 2013 3. Det reviderede regnskab for 2013. 4. Budget 2014 og takstblad

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

tirsdag 29. april 2014, kl. 19.00

tirsdag 29. april 2014, kl. 19.00 tirsdag 29. april 2014, kl. 19.00 i Langes Magasin, Østergade 3B, Frederikssund. Dagsorden iht. vedtægternes 7: 1. Valg af dirigent Der var ingen der stillede op, så formanden blev valgt som dirigent.

Læs mere

Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret:

Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret: DRAGSMUR VANDFORSYNING I/S Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret: Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskab 4. Budget 5. Indkomne

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 16. marts 2016 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 16. marts 2016 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 16. marts 2016 kl. 19.30 På KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

I/S Reedtzholm Vandværk. Årsrapport for 2014. pwe

I/S Reedtzholm Vandværk. Årsrapport for 2014. pwe I/S Reedtzholm Vandværk Årsrapport for 2014 pwe Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Bestyrelsens påtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning 2 Ledelsesberetning Virksomhedsoplysninger 4 Bestyrelsens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd.

Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd. Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse. 4. Behandling

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa J.nr. 217067 LKP/BC VEDTÆGTER FOR SELKÆR MØLLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Selkær

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen 2010

Referat fra Generalforsamlingen 2010 Referat fra Generalforsamlingen 2010 Søndag den 1. august 2010, kl. 10.00 på Eventyrkroen (Plovkroen), Melbyvej 106, Melby. 25 andelshavere var repræsenteret samt 2 ved fuldmagter. Fraværende fra bestyrelsen

Læs mere

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Beretning for året 2014

Beretning for året 2014 Beretning for året 2014 Vi har nu været underlagt det nye Forsyningssekretariatet, i 5 år nemlig 2010 til 2014. Vi har sammen med revisor foretaget alle de påkrævede indberetninger og har ikke fået nogen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 27 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Dagsorden: Øvrige deltagere uden stemmeret: org.bestyrelsen. Øvrige deltagere: Pia Christiansen Jytte Jensen Kristine Jacobsen

Dagsorden: Øvrige deltagere uden stemmeret: org.bestyrelsen. Øvrige deltagere: Pia Christiansen Jytte Jensen Kristine Jacobsen Boligselskabet Domea København Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag d. 13. december 2011 kl. 18.00 Hos Domea, Oldenburg Allé 3, 2630 Taastrup Dagsorden: 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 I/S HØVELTE VANDVÆRK Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab

Læs mere

SKIBBY VANDVÆRK a.m.b.a.

SKIBBY VANDVÆRK a.m.b.a. SKIBBY VANDVÆRK a.m.b.a. Generalforsamling torsdag den 3. marts 2016 kl. 19.30 Formanden Bjarne Knudsen bød velkommen og efter at have konstateret et fremmøde på 10 andelshavere udover bestyrelsen og bestyreren,

Læs mere

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Der var mødt 13 stemmeberettigede incl bestyrelsen samt 4 ægtefæller. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 3. MARTS 2018 DAGSORDEN FOR EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLINGEN

Læs mere

Vedtægter for Herslev Vandværk I/S

Vedtægter for Herslev Vandværk I/S Vedtægter for Herslev Vandværk I/S 1 Navn og hjemsted. I/S Herslev Vandværk er et interessentskab stiftet den 30. april 1907. Selskabet har hjemsted i Lejre kommune. 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Grundejerforeningen Melsted Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Jørgen Steen Jensen, Snorrebakken 15 2. Formandens

Læs mere

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.30 i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og stemmetællere

Læs mere

Bjert Stenderup Vandværk

Bjert Stenderup Vandværk Andelsselskabet Bjert Stenderup Vandværk Generalforsamling Torsdag den 7. april 2011, kl. 19.30 Sdr. Bjert Kro Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Beretning for det forløbne regnskabsår - 2010. 3: Fremlæggelse

Læs mere

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side.

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side. 1 Indholdsfortegnelse. Side. ' 01 Navn og hjemsted... 2 ' 02 Formål... 2 ' 03 Medlemmer... 2 ' 04 Medlemmernes rettigheder... 2 ' 05 Medlemmernes forpligtigelser.. 2 ' 06 Udtræden af selskabet... 3 ' 07

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 29.03.2007 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 9 ved fuldmagt. Der var i alt 69 fremmødte. Referent

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat af. Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af. Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby STRØBY LADEPLADS VANDVÆRK A.m.b.a. Ordinær generalforsamling Søndag den 05. maj 2019 kl. 10.00 i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Fensmark Vandværk A.m.b.a. ============================

VEDTÆGTER FOR Fensmark Vandværk A.m.b.a. ============================ VEDTÆGTER FOR Fensmark Vandværk A.m.b.a. ============================ Selskabet er stiftet den 17. maj 1938 som et interessentskab og i 2010 omdannet til et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn

Læs mere

Maj 2011. Vedtægter. for. Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934. Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk

Maj 2011. Vedtægter. for. Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934. Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk Maj 2011 Vedtægter for Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934 Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk Indholdsfortegnelse Paragraffer side 1. Navn og hjemsted... 2 2. Formål... 2 3.

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ Generalforsamling mandag den 27. marts 2017 kl. 19, foreningslokalet i Multihallen i Veksø Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år 3. Regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sønderup Vandværk Amba

Ordinær generalforsamling i Sønderup Vandværk Amba Ordinær generalforsamling i Sønderup Vandværk Amba Torsdag den 26. april 2012 kl. 19.30 i Sønderup forsamlingshus, med spisning kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det

Læs mere

Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave

Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave 1 Hjemsted og medlemmer 1.1. Foreningens navn er Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave. Foreningen er dannet ved en sammenlægning af Grundlejerforeningen

Læs mere

Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014

Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014 Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om det forløbne år. 3. Det reviderede regnskab forelægges. 4. Budget for det kommende år fremlægges.

Læs mere

TEGLGÅRDSPARKENS VANDVÆRK I/S

TEGLGÅRDSPARKENS VANDVÆRK I/S VEDTÆGTER TEGLGÅRDSPARKENS VANDVÆRK I/S Grafisk produktion: hv-grafisk tlf. 86 28 35 55 2 T E G L G Å R D S P A R K E N S Selskabets navn og hjemsted 1. Stk. 1) Selskabet, der er stiftet den 1. januar

Læs mere

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a.

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. VEDTÆGTER GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 27. januar 1909, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gørlev Vandforsyning A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Målet med etableringen af Ganløse Vandværk - er at fremtidssikre prisen for og kvaliteten af vort vand i Ganløse.

Målet med etableringen af Ganløse Vandværk - er at fremtidssikre prisen for og kvaliteten af vort vand i Ganløse. Der indkaldes til Generalforsamling for Ganløse Nordre Vandværk A.m.b.a. (GNV) mandag 31 marts kl 19.00 på Rytterskolen* Dagsorden for den ordinære generalforsamling har følgende punkter: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

VEDTÆGT REGULATIV I/S REEDTZHOLM VANDVÆRK

VEDTÆGT REGULATIV I/S REEDTZHOLM VANDVÆRK VEDTÆGT OG REGULATIV FOR I/S REEDTZHOLM VANDVÆRK april 2015 C:\Users\Finn\Documents\#D-drev\3 Vandværk2015\Vedtægter\Vedtægter + regulativ Reedtzholm Vandværk 2015.docx side 1 af 5 Paragraf 1. Interessentskabets

Læs mere

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemmer... 2 4 Medlemmernes rettigheder... 2 5 Medlemmernes forpligtigelser... 2 6 Udtræden af selskabet...

Læs mere

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf /

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf / Ordinær generalforsamling i Tebstrup Vandværk Dagsorden til generalforsamling d. 30.03.2017 1. Valg af dirigent Formanden byder velkommen Formanden indstiller Peter Høje Kristensen til dirigent. Han tog

Læs mere

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Hestehave Vandværk a.m.b.a.

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Hestehave Vandværk a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2015 Stamoplysninger Hestehave Vandværk a.m.b.a. Bestyrelse Formand Flemming Bo Hansen Næstformand Jens Bergholdt Kasserer Birgit Olsen Sekretær Lykke Petersen Bestyrelsesmedlem Toni Andersen

Læs mere

Skamlebæk Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling den 25/7-2009 kl. 10.00 ved vandværket

Skamlebæk Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling den 25/7-2009 kl. 10.00 ved vandværket Skamlebæk Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling den 25/7-2009 kl. 10.00 ved vandværket Mogens Taarup bød velkommen til denne 49. Generalforsamling for Skamlebæk Vandværk. Der var mødt 58 medlemmer

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et interessentselskabandelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er I/S: Blovstrød Vandværk. a.m.b.a.

Læs mere

Møllegårdens Grundejerforening og Vandværk Generalforsamling 2011 Grundejerforening & Vandværk

Møllegårdens Grundejerforening og Vandværk Generalforsamling 2011 Grundejerforening & Vandværk Møllegårdens Grundejerforening og Vandværk Generalforsamling 2011 Grundejerforening & Vandværk Torsdag den 28. april 2011 kl. 19.30 Sted: Fællesrummet på Kirke Sonnerup Skole Dagsorden 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Da var ikke deltagere nok til generalforsamlingen til

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Forhandlingsprotokol for G/F Grønnehave

Forhandlingsprotokol for G/F Grønnehave s bestyrelse Helge Dybdahl Lena Frydensberg-Holm Willy Schneider Rasmus Jørgensen Jørgen Sommer Jesper Rasmussen Søren Stahlfest Formand Næstmand Kasserer Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Suppleant

Læs mere

Referat af generalforsamling i Strandmarkens Vandværk

Referat af generalforsamling i Strandmarkens Vandværk Referat af generalforsamling i Strandmarkens Vandværk Den 25. juli 2017 kl. 19.00 til 20.30 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Strandmarkens Vandværk på Fru Petersens Café, Østermarie, med følgende

Læs mere

Andelsselskabet Studsgård Vandværk.

Andelsselskabet Studsgård Vandværk. Studsgård Vandværk Voldsgårdsvej 6A Studsgård 7400 Herning Voldsgårdsvej 6A Vedtægter for Andelsselskabet Studsgård Vandværk. Indholdsfortegnelse: Navn og formål ( 1 til 2)------------------------------------------------------------Side

Læs mere

4. Regnskab (2015) med revisorpåtegning fremlægges til godkendelse

4. Regnskab (2015) med revisorpåtegning fremlægges til godkendelse Generalforsamling - Grundejerlauget Sønderby Dato: 18. april 2016 kl. 19.30 Sted: TAB Sønderbys festlokale, Sønderby Torv Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

VEDTÆGT BOGØ VANDVÆRK

VEDTÆGT BOGØ VANDVÆRK LF Trykteam a s Telefon 54 60 13 87 VEDTÆGT for ANDELSSELSKABET BOGØ VANDVÆRK Regnskabet 15 Selskabets regnskabsår løber fra den 1. januar til den 31. december. Det årlige overskud, der måtte fremkomme

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere