Referat af bestyrelsesmøde den på Innovationsfabrikken i Kolding

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde den 26.3.2014 på Innovationsfabrikken i Kolding"

Transkript

1 214 Referat af bestyrelsesmøde den på Innovationsfabrikken i Kolding Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra mødet den Nyt fra forretningsudvalg og Danske Erhvervsskoler - bestyrelse og ledere 3. Udvalgsreferater referat fra det Lokale Uddannelsesudvalg fra Årsrapport 2013 med tilhørende revisionsprotokol 5. Medarbejdertrivsels- og APV undersøgelse EUD-reform - status 7. Kursussamarbejde Haderslev Handelsskole 8. Tilmeldingstal på ungdomsuddannelserne 9. Evt., herunder kursusorganisation og EAK Følgende bestyrelsesmedlemmer med stemmeret deltog i mødet: H.C. Mejer Hansen (HCMH), formand Lone Thomhav (LT), næstformand Henrik Meldgaard (HM), Claus Warming (CW) Erik Jepsen (EJ) Hans Peder Kromann Larsen (HPKL) Verner Rylander (VR) Susanne Dencker Larsen (SDL), lærerrepr. Afbud fra: Flemming Paasch (FP) Lars Ejby Pedersen (LP) Bjarke Wolmar (BW) Følgende uden stemmeret deltog i mødet: Jørgen A. Houmann (JAH) Stig Holmelund (SHO) Dennis Holm Hansen (DHHA) Maibritt Strunk Henriksen (MSH), TAP-repr. Marius Von Stein (MSV), elevrådsformand Afbud fra: Erik Malling Eriksen (EME) Ad 1 Godkendelse af referat fra mødet den Referatet fra bestyrelsesmødet den blev godkendt og underskrevet uden kommentarer.

2 215 Ad 2 Nyt fra forretningsudvalg og Danske Erhvervsskoler bestyrelse og ledere HCMH orienterede om de punkter, der havde været behandlet på forretningsudvalgsmødet, herunder samarbejdet med Haderslev Handelsskole, Erhvervsakademi Kolding, årsrapport 2013 og Medarbejdertrivselsanalysen - benchmark. DE-bestyrelses mange informationer havde mest omhandlet OK 2013, EUD-reformen og Finansloven JAH supplerede fra ledersiden, hvor informationerne havde behandlet den kommende EUD-reform, som nu er vedtaget. Der havde været afholdt mange møder og været stor fokus omkring forhandlingerne vedr. reformen. 3. Udvalgsreferater referat fra det Lokale Uddannelsesudvalg fra den HCMH påpegede, at det var et meget kort referat. Ellers ingen kommentarer. Ad 4 Årsrapport med tilhørende revisionsprotokol Bestyrelsen havde fået udsendt årsrapporten med tilhørende revisionsprotokollater. DHHA indledte punktet med at konstatere, at omsætningen gennem de seneste 5 år har udvist et stabilt resultat. De senest 5 år har IBC realiseret et resultat mellem 8,1-9,4 mio. kr. Især kurser, VUC og skolepraktikken har vækstet i Det økonomiske resultat for 2013 må betegnes som tilfredsstillende. Samlede indtægter på 360 mio. kr. og et resultat på 8,8 mio. kr., endog bedre end estimatet. Herefter gennemgik DHHA kort resultatopgørelsen, balancen og pengestrømsopgørelsen. Aktiviteter, der har været stort fokus på, og som har påvirket resultatet for 2013, har været igangsættelse af OK13 og det første hele års drift af Innovationsfabrikken. Anlægsaktiver er steget, hvilket skyldes køb af nabogrunden ved Innovationsfabrikken. Pengestrømme fra driften er solid og på 24. mio. mod 12 mio. året før. Fald i likvider skyldes at grundkøbet primært er finansieret via egne midler. Statsaut. revisor Søren Bonde, kompletterede regnskabsgennemgangen og begrundede de udsendte revisionsprotokollater og kunne meddele, at der var givet en blank revisionspåtegning uden supplerende bemærkninger eller forbehold. Søren Bonde erklærede, at årsrapporten udviste et retvisende billede af skolens aktiver, passiver og finansielle stilling for 2013 i overensstemmelse med regnskabsbekendtgørelsen.

3 216 SB konkluderede, at årsrapport for 2013 i alle væsentlige henseender var udarbejdet i overensstemmelse med regnskabsbekendtgørelsen og Ministeriets vejledning og alle revisioner i løbet af året havde været uproblematiske. Han kunne derfor kun anbefale bestyrelsen at godkende regnskabet. SB forespurgte ligeledes bestyrelsen omkring de lovmæssige formalia. Herefter godkendte og underskrev bestyrelsen årsrapporten for 2013 med tilhørende revisionsprotokollater. Indtægterne andrager 360 mio. kr., de samlede driftsomkostninger er 341 mio. kr. og resultatet før finansielle poster udgør 19,1 mio. kr. Resultat af ordinær drift er 8,8 mio. kr. og det endelige årsresultat er 8,8 mio. kr. Balancen er samlet 702,6 mio. kr., heraf 294,4 mio. kr. i egenkapital. Ad 5 Medarbejdertrivsels- og APV undersøgelse 2014 Den store medarbejdertrivselsundersøgelse (inkl. APV), der gennemføres hvert 3. år, var lige gennemført og resultatet offentliggjort. Svarprocenten havde været på 77, tilfredsstillende, og IBC ligger rigtig godt med en høj score på lang de fleste spørgsmål, dog er der en lavere score i Fredericia end de andre afdelinger. Der var også udfærdiget en benchmark rapport, som havde været udsendt til bestyrelsen, hvor IBC sammenlignes med de øvrige store skoler. Undersøgelsen indeholder detaljerede vurderinger på geografi, afdeling, funktion og ledelse. Resultaterne drøftes i samarbejdsudvalg, på medarbejdermøder, på afdelingsmøder og leder og leder i mellem. Ad 6 EUD-reform SHO orienterede om EUD-reformen, som nu er vedtaget og træder i kraft til august Den merkantile EUD bliver profileret på salg, handel og eventuddannelser. Der ændres en del i EUD-strukturen. HG reduceres fra nuværende 2 år til 1 år. Unge efter 9/10 klasse skal gå 20 uger på grundforløbet 1. del, og 20 uger på 2. del og herefter 2 år i lære/hovedforløb. Andre (inkl. HGV) skal kun gå 20 uger på 2. del og herefter 2 år i lære/hovedforløb. Det nye er også at grundforløbet, 1. del, kun kan tages en gang og eleverne kan kun starte op på 3 erhvervsuddannelser (mod 5 nu). Som noget nyt udbydes der et merkantilt eux, hvor eleverne skal gå 20 uger på 1. del, 20 uger på 2. del, og på 2. år opnås studiekompetence og herefter 2 år i lære/hovedforløb eller læse videre - lig med en hf.

4 217 Ad 7 Kursussamarbejde Haderslev Handelsskole HCMH refererede fra orienteringen til bestyrelsen, hvor IBC i nogen tid havde drøftet en sammenlægning af Kursusafdelingen i Haderslev og IBC Kurser. Den 25. marts havde HCMH modtaget en mail fra bestyrelsesformanden fra Haderslev Handelsskole indeholdende en beslutning om, at Haderslev Handelsskole på nuværende tidspunkt ikke ønskede at fusionere de 2 kursusafdelinger, men så frem til at fortsætte det nuværende samarbejde. Ad 8 Tilmeldingstal på ungdomsuddannelserne SHO orienterede om tilmeldingstallene pr. 15. marts. Tallene for hhx er temmelige sikre, mens tallene for EUD og VUC er noget usikre på nuværende tidspunkt. HHX ligger stabilt med fremgang i Kolding, status quo i Fredericia og en mindre tilbagegang i Aabenraa. Der forventes at starte 19 eller 20 klasser efter sommerferien. HG har fremgang ift. sidste år, men når ikke op på 2012 niveau. HF har en mindre tilbagegang på nuværende tidspunkt. Ad 9 Evt., herunder kursusorganisation og EAK JAH informerede om tiden efter udspaltningen af akademiaktiviterne, som har været en lidt turbulent periode på Innovationsfabrikken. Det nye ledelsesteam/kursusorganisation har fundet sammen og der sker en generel fornyelse og opstår en ny kultur, som tegner rigtig godt. Der udbydes nye forløb inden for AMU og IDV, bl.a. med træning, innovation, ledelsesprocesser, strategiudvikling og meget andet. HCMH redegjorde kort for forløbet med EAK. SDL meddelte, at det var hendes sidste møde og foreslog, at den ene medarbejderrepræsentant skulle være medlem af forretningsudvalget. De 2 nyvalgte repræsentanter var valgt blandt 6 opstillede kandidater. Alle ansatte på IBC havde haft mulighed for at stemme og valgt blev Margit Vestbjerg og Maibritt Strunk Henriksen. Sluttelig refererede HCMH om IBC s positive udvikling gennem de seneste 4 år og takkede de afgåede bestyrelsesmedlemmer for det gode samarbejde og den konstruktive debat på møderne.

5 Referent EGJ

Referat af bestyrelsesmøde den 11.12.2013 på Innovationsfabrikken i Kolding

Referat af bestyrelsesmøde den 11.12.2013 på Innovationsfabrikken i Kolding 209 Referat af bestyrelsesmøde den 11.12.2013 på Innovationsfabrikken i Kolding Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra mødet den 10.10.2013 2. Nyt fra forretningsudvalg og Danske Erhvervsskoler - bestyrelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24.6.2015 på IBC Innovationsfabrikken

Referat af bestyrelsesmøde den 24.6.2015 på IBC Innovationsfabrikken 243 Referat af bestyrelsesmøde den 24.6.2015 på IBC Innovationsfabrikken 1. Godkendelse og underskrift af referat fra 26.3.2015 2. Udvalgsreferater referat fra det Lokale Uddannelsesudvalg fra 26.5.2015

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 23.06.2014 på IBC Innovationsfabrikken i Kolding

Referat af bestyrelsesmøde den 23.06.2014 på IBC Innovationsfabrikken i Kolding 219 Referat af bestyrelsesmøde den 23.06.2014 på IBC Innovationsfabrikken i Kolding Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. Selvsupplering 3. Konstituering 3.1. Formand og næstformand 3.2. Godkendelse

Læs mere

2. Nyt fra forretningsudvalg og Danske Erhvervsskoler - bestyrelse og ledere. 3. Udvalgsreferater referat fra det Lokale Uddannelsesudvalg 3.5.

2. Nyt fra forretningsudvalg og Danske Erhvervsskoler - bestyrelse og ledere. 3. Udvalgsreferater referat fra det Lokale Uddannelsesudvalg 3.5. 195 Referat af bestyrelsesmøde den 12.6.2013 på IBC Aabenraa Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra mødet den 20.3.2013 2. Nyt fra forretningsudvalg og Danske Erhvervsskoler - bestyrelse og ledere 3.

Læs mere

Referatet fra bestyrelsesmødet den blev godkendt og underskrevet uden kommentarer.

Referatet fra bestyrelsesmødet den blev godkendt og underskrevet uden kommentarer. 295 Referat af bestyrelsesmøde den 20.3.2018 på IBC Tvedvej Dagsorden: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra 7.12.2017 2. Årsrapport og resultat 2017 med tilhørende revisionsprotokol 3. Tilmeldingstal

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den på IBC Innovationsfabrikken

Referat af bestyrelsesmøde den på IBC Innovationsfabrikken 301 Referat af bestyrelsesmøde den 20.6.2018 på IBC Innovationsfabrikken Dagsorden: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra 20.3.2018 2. Selvsupplering og konstituering af bestyrelsen 3. Forslag til

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 21. marts 2018 Til stede: Bolette Christensen, Lisbeth Harsvik, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Emma Martens Jafari, Kursistrådsrepræsentant

Læs mere

Fraværende: Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Trine Larsen

Fraværende: Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 18. marts 2015 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, Christian Holm Donatzky, kursistrådsrepræsentant med

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 012 03. december 2015 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Tine Korsholm (TK) Peter Lambæk

Læs mere

Bestyrelsen ved HF & VUC FYN. 20. april 2015. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 25. marts 2015.

Bestyrelsen ved HF & VUC FYN. 20. april 2015. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 25. marts 2015. Bestyrelsen ved HF & VUC FYN 20. april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 25. marts 2015. Fra bestyrelsen deltog: Kristian Grønbæk Andersen (formand), Poul Skov Dahl, Anne Jensen, Jens Mejer Pedersen,

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 23. marts 2017

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 23. marts 2017 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 23. marts 2017 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Christian Holm Donatzky, Lisbeth Harsvik, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Emma

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl Referat af bestyrelsesmøde på Erhvervsakademi SydVest Torsdag den 28. marts kl. 15.00 17.00 Deltagere: Johanne Gregersen, Niels Sørensen, Allan Østergaard, Dan Alsted Nielsen, Erik Lauritzen, Peter Amstrup,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Ingen bemærkninger til punktet.

Ingen bemærkninger til punktet. Tilstede fra bestyrelsen: Henrik Salée, Ole Bundgaard, Eva Hofman Bang, Bo Møller Sørensen, Karsten Skyum Pedersen, Mogens Nielsen, Flemming Krogh, Alexander Keogh Rasmussen, Sia Møller, Anette Havkær,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 26. marts 2014 kl. 16.30 18.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9 Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 19. juni 2017 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Referent: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Peter Okholm, Frank Hoffmann, Else Bock, Lena

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 19. marts 2018 kl

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 19. marts 2018 kl Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 19. marts 2018 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Mette Boysen, Frank Hoffmann, Else Bock, Lena Andresen,

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 17-09-2018 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 21. juni 2018 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 25. marts 2015 Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 17:45 Revisor Søren Bonde og revisor Per Jansen deltog i behandlingen af punkt 1. Økonomichef Hans

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 6 18. september 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern

REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 6 18. september 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 6 18. september 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Bestyrelsen (uden

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. marts 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 11. juni 2019

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 11. juni 2019 1/7 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 11. juni 2019 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Torben Hedelund, Annegrethe Juul (via Skype), Kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 9. december 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Hüdaverdi

Læs mere

Ervin Gam, Inger Stranddorf, Inger V. Rasmussen, Ole List, Leif Kloster, Kim Laugesen, Kaj Østergaard, Lasse Gram,

Ervin Gam, Inger Stranddorf, Inger V. Rasmussen, Ole List, Leif Kloster, Kim Laugesen, Kaj Østergaard, Lasse Gram, REFERAT Det lokale uddannelsesudvalg for den merkantile indgang samt HAKL udvalget ved Herningsholm Erhvervsskole. Onsdag den 26. november 2014 kl. 08:30 10:00 Deltagere: Afbud: Referent: Ervin Gam, Inger

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Til stede: Frans Gregersen, Bjarne Lundager, Lars Qvortrup, Søren Barlebo Rasmussen, Astrid Læssø Christensen, Iben Hansen, Cecilie Lonning, Anita Olsen

Læs mere

Skolens direktør var mødeleder indtil punkt 5, hvor den genvalgte bestyrelsesformand overtog mødelederfunktionen.

Skolens direktør var mødeleder indtil punkt 5, hvor den genvalgte bestyrelsesformand overtog mødelederfunktionen. 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 3. bestyrelsesperiode 2014-2018 Referat af 1. ekstraordinært bestyrelsesmøde Tidspunkt: 21. maj 2014 kl. 08.15 09.45 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej

Læs mere

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld.

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld. Referat af 23. juni 2014 ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld. i Ballerup Deltagere: Almenbos medlemmer med

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING onsdag den 27. maj 2015 kl. 17.00 i Nordre Munkegårds beboerlokaler Dalstrøget 177, kld.

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING onsdag den 27. maj 2015 kl. 17.00 i Nordre Munkegårds beboerlokaler Dalstrøget 177, kld. Referat af 10. juni 2015 ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING onsdag den 27. maj 2015 kl. 17.00 i Nordre Munkegårds beboerlokaler Dalstrøget 177, kld. i Gentofte Deltagere: Almenbos medlemmer med følgende

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Onsdag den 23. maj 2018 kl Almenbo - Hold-an Vej 16. Til stede: Boligselskabet AKB Lyngby. Boligorganisationen Munkegård

Bestyrelsesmøde. Onsdag den 23. maj 2018 kl Almenbo - Hold-an Vej 16. Til stede: Boligselskabet AKB Lyngby. Boligorganisationen Munkegård 11. juni 2018 Bestyrelsesmøde Onsdag den 23. maj 2018 kl. 17.00 Almenbo - Hold-an Vej 16 Til stede: Formand Per Kloster Andersen (dirigent) Erik Frikke Allan Bogholdt Vibeke Ahlmann Bjarne Frølund Steen

Læs mere

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 43 for VUC Djursland den 141215 kl. 15.00 18.00 på Nytorv 9, Grenaa. Indholdsfortegnelse

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 43 for VUC Djursland den 141215 kl. 15.00 18.00 på Nytorv 9, Grenaa. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 Økonomi... 2 2.1 BR2015... 2 2.2 Formueplejevurdering... 2 2.3 FL2016... 2 2.4 B2016... 4 3 Fagudbud... 4 3.1 Fagudbud i januar 2016... 4 3.2 Godkendelse af fagudbud...

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2013 klokken

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2013 klokken Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2013 klokken 15.00 17.00 Mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til referatet. 2. Budgetopfølgning

Læs mere

Emma Martens Jafari, (Annegrete Juul ej med fra kl 17. Deltager fra 16 via Skype) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen

Emma Martens Jafari, (Annegrete Juul ej med fra kl 17. Deltager fra 16 via Skype) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 12. juni 2018 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Torben Hedelund, Annegrete Juul, Karina Rohrberg Jessen, kursistrådsrepræsentant med

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Deltagere: Kirsten Ravn Bundgaard, Peter Hansen, Susan Vonsild, Rune Carstensen, Steen Madsen, Emina Bodil

Læs mere

Afbud fra Christian Holm Donatsky Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Trine Larsen. Dagsorden

Afbud fra Christian Holm Donatsky Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Trine Larsen. Dagsorden Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 02. juni 2014 Til stede: Bolette Christensen, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Freja Södergran, Niels Holm medarbejderrepræsentant

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Christian Holm Donatzky, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Anette Byriel Andersen Angela Kühl Jensen Inge Hynkemejer Peter Petersen Niels Lind Brunsborg Afbud: Birthe Hesdorf, næstformand Alis

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 11. december 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 20. juni 2012 kl. 16-18 Adresse: FOA, Fuglebakken 2, Himmelev, 4000 Roskilde Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 20. marts 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest

Referat fra bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest Referat fra bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest Mødedato: Torsdag, den 15. september 2011 kl. 10.00-12.00 Mødested: Statsautoriserede revisorer Krøyer Pedersen, Hostrupsvej 4, 7500 Holstebro T:

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr september 2016 kl Sted: lokale 14 - Ringkøbing Handelsskole & Gymnasiet HHX Ringkøbing

REFERAT af bestyrelsesmøde nr september 2016 kl Sted: lokale 14 - Ringkøbing Handelsskole & Gymnasiet HHX Ringkøbing REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 015 15. september 2016 kl. 16.00 Sted: lokale 14 - Ringkøbing Handelsskole & Gymnasiet HHX Ringkøbing Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Peter Lambæk

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 19. september 2018 19. september 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant. Steffen Lund, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau

Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant. Steffen Lund, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau REFERAT Bestyrelsesmøde 7. december 2018 6. december 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Lars Tonø, Roskilde kommune Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 27. marts 2012

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 27. marts 2012 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 27. marts 2012 29. marts 2012 cava Mødested: Mødelokalet Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Rektor Erik Knudsen,

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 klokken på VUC i Holstebro

Dagsorden til bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 klokken på VUC i Holstebro Dagsorden til bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 klokken 15.00 17.00 på VUC i Holstebro Holstebro den 12. marts 2013 1. Godkendelse af referat 2. Godkendelse af årsrapport og revisorprotokol Årsregnskabet

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Mette Dyrelund Pedersen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Mette Dyrelund Pedersen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 22. marts 2019 21. marts 2019 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant, GL Ulla

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro,

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro, Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken 15.30 18.30 på VUC i Holstebro, Der serveres lidt mad ca. 17.30 Holstebro den 26. november 2014 1. Underskrivelse af referat fra sidste møde. 2. Drøftelse

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Tirsdag den 19. marts 2013

Bestyrelsesmøde REFERAT. Tirsdag den 19. marts 2013 REFERAT Bestyrelsesmøde Ledelsessekretariatet 19. marts 2013 Tirsdag den 19. marts 2013 Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Ove E. Dalsgaard, Leo H. Knudsen, Lone

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 13-16 Sted: Social- og Sundhedsskolen Skive, Arvikavej 7 Deltagere: Bente Bang, Kenneth Bjerregaard, Ove Kent Jørgensen, Ulla Møller Thomsen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Fredag den 23. marts 2018 kl Sted: Lokale 530, Sandemandsvej 11, Rønne

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Fredag den 23. marts 2018 kl Sted: Lokale 530, Sandemandsvej 11, Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Kenn Ivan Kjellberg (Dansk Industri) Claus Rosenkrands Olsen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 12. marts 2015, kl. 17.00 19.00 i Roskilde. Til stede: Astrid Dahl, formand Simone Wrona, kursistrådet Bjarne Andersen, Køge Kommune,

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret.

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 26. januar 2011 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 25. marts 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Mødedato 11. april 2013 Bestyrelsesmøde nr. 51 Referat godkendt og udsendt d. 15. april Deltagere: Frederique, Gitte, Bodil, Anne Dorte, Helge, Christoffer og Anja. Pia deltog under alle punkter grundet

Læs mere

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fraværende: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen,

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015, kl. 08.30-10.30 på Hotel Comwell, Roskilde i forbindelse med bestyrelsesseminar. Til stede: Astrid Dahl, formand Bjarne

Læs mere

Menighedsrådet. valgbarhed jf. valgloven 3 og menighedsrådslovens 6 stk. 2. Aabenraa den 23. november 2016

Menighedsrådet. valgbarhed jf. valgloven 3 og menighedsrådslovens 6 stk. 2. Aabenraa den 23. november 2016 Menighedsrådet Aabenraa den 23. november 2016 Referat af offentligt konstituerende menighedsrådsmøde Onsdag den 23. november 2016 kl. 19.00 på Folkehjemmet Sarah Arnkjær valgte salmen Blomstre som en rosengård

Læs mere

Protokollat fra bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 16. marts 2016 kl Selandia Park 8, 4100 Ringsted.

Protokollat fra bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 16. marts 2016 kl Selandia Park 8, 4100 Ringsted. Protokollat fra bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 16. marts 2016 kl. 15-18 Selandia Park 8, 4100 Ringsted. Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen i Næstved

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Maiken Haugaard Villadsen Carsten Ohrt Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Anette

Læs mere

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl. 17.00 20.30 Fremmødt: Jette kammer Jensen (JKJ), Lars Mortensen

Læs mere

Sagen er en opfølgning fra bestyrelsesmødet den 14. december 2016.

Sagen er en opfølgning fra bestyrelsesmødet den 14. december 2016. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 28. marts 2017 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 28. marts 2017 Deltagere: Per Skovgaard Andersen, Stina

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr april 2016 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole

REFERAT af bestyrelsesmøde nr april 2016 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 013 07. april 2016 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Tine Ross (TR) Peter Lambæk (PL) Kim

Læs mere

Referatet var godkendt, da der jf. forretningsordenen pkt. 3.5 ikke var gjort indsigelser

Referatet var godkendt, da der jf. forretningsordenen pkt. 3.5 ikke var gjort indsigelser Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 21. september 2012 kl. 9.30 11.30 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Alis Boesen Kirsten Dyrholm

Læs mere

Kristensen Partners III A/S

Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S tirsdag den 9. maj 2017, kl. 16 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Generalforsamling hos GF Sønderjylland på Gram Slotskro, Slotsvej 52, 6510 Gram, tirsdag den 18. april 2017 kl

Generalforsamling hos GF Sønderjylland på Gram Slotskro, Slotsvej 52, 6510 Gram, tirsdag den 18. april 2017 kl Den 18. april 2017 Generalforsamling hos GF Sønderjylland på Gram Slotskro, Slotsvej 52, 6510 Gram, tirsdag den 18. april 2017 kl.18.30. Tilstede: Torben Skjødt, Gunnar Skjødt, Jørgen Larsen, Gunnar Hansen

Læs mere

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet.

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet. REFERAT Bestyrelsesmøde 30. september 2016 19. september 2016 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Astrid Dahl, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune, Lotte Nowack, Roskilde kommune. Peter

Læs mere

25. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse Ekstraordinært møde Onsdag den 5. oktober 2011, kl. 15.00 ca. 17.00

25. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse Ekstraordinært møde Onsdag den 5. oktober 2011, kl. 15.00 ca. 17.00 25. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse Ekstraordinært møde Onsdag den 5. oktober, kl. 15.00 ca. 17.00 Dagsorden: 1. Velkommen til to nye bestyrelsesmedlemmer, udpeget af kursistrådet. 2. Punkter til

Læs mere

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser.

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser. Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 14. marts 2018 kl. 16.00 17.30 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Damian Eis Christian Jørgensen

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2018 kl Sted: Mødelokale 2 Skolebyen

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2018 kl Sted: Mødelokale 2 Skolebyen REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 027 6. december 2018 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 2 Skolebyen Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Bestyrelsen (uden stemmeret): Helge Albertsen (HA) Peter Lambæk (PL) Bent

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Tilstede: Der deltog 31 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen deltog Carsten Boisen, og Hans

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i EA Kolding den 10. april 2018

Referat. Bestyrelsesmøde i EA Kolding den 10. april 2018 165 Referat Bestyrelsesmøde i EA Kolding den 10. april 2018 Følgende bestyrelsesmedlemmer deltog i mødet: Formand Jørn Pedersen Gitte Skare Erik Jepsen Brian Stein Ole Kjær Merlina Xhaferi Følgende bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

30. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse. Tirsdag den 21. august 2012, kl. 15.00-18.00

30. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse. Tirsdag den 21. august 2012, kl. 15.00-18.00 30. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse Tirsdag den 21. august 2012, kl. 15.00-18.00 Endelig dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 12. juni 2012 2. Punkter til beslutning: a) Indgåelse

Læs mere

28. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse. Tirsdag den 20. marts 2012, kl. 15.00-18.00

28. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse. Tirsdag den 20. marts 2012, kl. 15.00-18.00 28. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse Tirsdag den 20. marts 2012, kl. 15.00-18.00 Endelig dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 12. december 2011 2. Punkter til beslutning: a)

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Konstituering... 2 1.1 Konstituering... 2 1.2 Vedtægter og forretningsorden... 2 1.3 VEU valg... 2 1.4 Overdragelse af personaleansvar... 2 1.5 Mødestruktur... 2 2 Status på skolen...

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl

Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl. 14.00-16.00 Deltagere: Thøger Johnsen, Birgit Kjeldgaard, Gitte Tørnkvist, Marianne Jerslev, Lene Omann, Susanne Mortensen og JAO (referent)

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr marts 2019 kl Sted: Mødelokale 2 Skolebyen

REFERAT af bestyrelsesmøde nr marts 2019 kl Sted: Mødelokale 2 Skolebyen REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 029 13. marts 2019 kl. 19.00 Sted: Mødelokale 2 Skolebyen Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Peter Lambæk (PL) Bent Brodersen (BB) Per Hessellund Lauritsen

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 27. marts 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 39 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. april 2018 i: Forsyning Helsingør Vand A/S Forsyning Helsingør Spildevand A/S

Referat af bestyrelsesmøde den 26. april 2018 i: Forsyning Helsingør Vand A/S Forsyning Helsingør Spildevand A/S Referat af bestyrelsesmøde den 26. april 2018 i: Forsyning Helsingør Vand A/S Forsyning Helsingør Spildevand A/S Deltagere på mødet. Formand Per Tærsbøl Næstformand Gitte Kondrup Bestyrelsesmedlem Peter

Læs mere