WTC advokaterne og Ken Torpe Christoffersen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "WTC advokaterne og Ken Torpe Christoffersen"

Transkript

1

2 WTC advokaterne og Ken Torpe Christoffersen 12 advokater - ligger i Hillerød og Helsingør - etableret helt tilbage i 1869, KTC har speciale indenfor fast ejendom og erhvervsret - 25 års erfaring med køb og salg af fast ejendom i DK og udland - 48 år og med møderet for Højesteret - taler og skriver engelsk og tysk på forhandlingsniveau - forstår svensk og norsk - taler fransk på almindeligt niveau. Mail: ktc@wtc-law.dk Telefon: Mobil:

3 KØB AF FAST EJENDOM I DK Køb - altid advokatforbehold når I erhverver en ejendom, så kan I med sindsro skrive købsaftalen under. Tilstandsrapport - ejerskifteforsikring - skal den tegnes? Berigtigelsen af handlen - skøde mm - altid Fondens advokat. Alle dokumenter og området som sådan undersøges og er en del af berigtigelsen. Fast pris for berigtigelsen kr ,- inklusive moms - Reg-afgift 0,6% af købesummen og kr ,- i TL-afgift.

4 SALG AF FAST EJENDOM I DK Godkendelse fra STAR - af tinglysningsmæssige årsager. Berigtigelse af handlen - altid Fondens advokat. HUSK at få indføjet i købsaftalen, at Fonden som sælger IKKE har beboet ejendommen og derfor ikke har nærmere kendskab hertil, og at der i prisfastsættelsen ER taget højde herfor. Valg og vurdering af mægler / mæglere. Har I måske en mulig køber internt blandt jeres medlemmer? - hvis ja, så laver Fondens advokat gerne en købsaftale og berigtiger handlen. Fast pris for berigtigelsen kr ,- inkl. moms - køber betaler sædvanligvis stempel og TL.

5 KØB AF EJENDOM I SVERIGE Som mulig køber modtager man en köpavtal og en masse dokumenter for ejendommen. Her bruger man IKKE advokater til berigtigelsen - det er mæglere eller banker. En dansk advokat bør se alle dokumenter og købsaftalen igennem. Man ender op med et köpebrev som registreres i Fastighetsinskrivningen, med stempel på fra Lantmäteriet ( tingbogen). Omkostninger - mægler / bank ca. svkr ,- inkl. moms. Stempelskat - er 4.25% af købesummen for juridiske personer og et gebyr på svkr. 825,- Skat af avancen ved salg!! - der betales skat af avancen ved salg udgørende 30% af 2/3 af gevinsten

6 KØB AF EJENDOM I NORGE Praktisk talt samme regler i Norge som i Danmark - men m 2 priserne er ufattelig høje. Omkostningerne er 2.5% stempel af købesummen til staten - samme advokatomkostning som i DK. Ejendomsskat afhænger af den enkelte region - mellem % af grundværdi. Samme regler vedrørende købsaftale og eksempelvis tilstandsrapport og ejerskifteforsikring.

7 KØB AF EJENDOM I TYSKLAND Berlin er nu udelukket - Styret har vedtaget nye regler, som ikke gør det muligt for en Fond at købe til udlejning. Alt skal oversættes til tysk til brug for notaren, - de originale vedtægter, generalforsamlingsreferat hvoraf fremgår at de nuværende bestyrelsesmedlemmer er valgt og en tegningsudskrift, - evt. kopier som er underskrevet for notar ( notariseret ), vær opmærksom på, at den danske notar kan forlange, at alle bestyrelsesmedlemmer er tilstede samtidig! En mægler udarbejder en købsaftale, som den tegningsberettigede del af bestyrelsen skriver under. Den tyske advokat retter henvendelse til den tyske notar og forbereder handlen. Notaren skriver under på købsaftalen på vegne af Fonden iht en fuldmagt afgivet af Fonden overfor notaren ( når vi er enige om vilkårene heri ). Omkostning til tysk advokat ca ,- Euro. Notar omkostning - ca. Euro 1.000,- ved en købesum på ca. dkr ,- Ekspeditionstid fra opstart til slut ca. 3-4 måneder, MEN det kan variere ganske meget afhængig af valg af notar og krav til dokumentation ( oversættelser mm ). Grundskat ca. 4.5% af købesummen. Samlet omkostning ved køb af en enhed i Tyskland er ca. 10% af købesummen - tommelfingerregel.

8 KØB AF EJENDOM I ITALIEN Der er visse udfordringer i Italien og det er blandt andet at finde en italiensk advokat, som taler dansk! - den er klaret :-) Derudover skal man bruge en mægler og en byggesagkyndig. Ingen regler om tilstandsrapport. Notaren udarbejder skødet - gyldighedsregel. Omkostning til notaren varierer en hel del, så denne forhandling overlades til den italienske advokat - så håber vi, at de ikke er i familie!! Tinglysningsafgift Euro 90,- og Stempelafgift Euro 230,- Registreringsafgift til staten 7% af den offentlige vurdering. Ejerskifteafgift 2% af den offentlige vurdering. TL - afgift 1% af den offentlige vurdering. HVIS der er tale om historiske ejendomme eller prima casa / bopæl så nedsættes afgifterne væsentligt - sidstnævnte er dog ikke relevant for Fondene. Ved udlejning over 30 dage, så skal den lokale sherif have en kopi af kontrakten. Samme spændende udfordringer ved oversættelse af vedtægter mm som i Tyskland - samme fremgangsmåde.

9 KØB AF EJENDOM I FRANKRIG Markedet i Frankrig er på nuværende tidspunkt i bedre balance end for blot få år siden. Notaren foretager alle formalia i sagen - lidt som i Tyskland og Italien, - han / hun repræsenterer hverken sælger eller køber - men staten. Omkostningen til notaren er ca. 7% af købesummen, hvoraf en del er afgifter til staten. Vi skal have fat i en dansk / fransk advokat og de er heldigvis til at finde. Der købes som beset - ingen tilstandsrapport eller ejerskifteforsikring - derfor kan det anbefales at bruge en byggerådgiver til gennemgang. Notaren indhenter dog en del rapporter omkring termit-angreb, forurening og naturkatastrofer - udgifterne hertil betales af sælger. Begge parter mødes når alt er klar hos notaren, hvor alt læses op og skrives under - der er brug for en der KAN fransk, notaren kan KUN fransk. HUSK at en handel i Frankrig tager sin tid - notaren og systemet er ikke lige opgraderet til IT.. Der kan med fordel anvendes en dansk advokat som forbindelse med den franske advokat.

10 KØB AF EJENDOM I POLEN Samme forhold er gældende omkring notar og oversættelse af dokumenter. Der laves købsaftale helt på sædvanlig vis. Her er en tolk ofte tiltrængt - der er ingen mulighed for bare at tyde et polsk dokument. Ved køb af lejlighed eller sommerhus skal de sædvanlige dokumenter frem - her bruges en gang imellem en dansk konsul i området. Polske tolke er forholdsvis nemme at lokalisere i DK, via vore forsvarsadvokater. Ved etablering af konto til Fonden, så skal man indfinde sig personligt i banken! De er lidt vanskelige at hive dokumenter ud af, men man SKAL BLOT VÆRE STANDHAFTIG :-) Polen er klart et spændende område i en rivende udvikling, man skal blot se sig for - meget skidt er lavet i de gode år.

11 KØB AF EJENDOM I SCHWEIZ Et fantastisk område til ski, trekking, Mountainbiking mm, men noget gammeldags struktur. Restriktioner fra canton til canton for udlændige til køb af ferieboliger. Omkostninger ca 5% af købesummen. Købsaftale og dokumenter fremskaffes på samme måde som i DK. Man skal godkendes som køber endeligt i Zürich af statslig myndighed - stort oplysningskrav. Tidsfaktor for gennemførelse af en handel - ukendt - afhænger af cantonen mm. En ejendom skal ejes i 5 år for at kunne sælges videre til en udlænding. For mig at se ikke et oplagt område for investering for fondene - dyre leveomkostninger, leje af bil mm.

12 KØB AF EJENDOM I ØSTRIG Lidt som Schweiz - bare billigere. Afgiften på køb er 3,5% af købesummen. TL - afgift 43,- Euro. Notar 1-2% af købesummen. Østrigsk advokat ca. Euro 3.000, - + moms ( 20% ). Dansk advokat for gennemgang og forbindelse til østrigsk advokat anbefales. Samme omstændigheder vedrørende dokumentkrav og oversættelse. Der gælder forskellige regler i de 9 forbundsområder - det skal undersøges inden køb. Der er næsten samme forhold i Østrig som i DK vedrørende tilstandsrapporter og dokumenter ved køb - en klar fordel. Samlet behandlingstid 3-6 måneder.

13 KØB AF EJENDOM I SPANIEN PAS PÅ!! mange handler i Spanien er gennemført gennem generationer uden at tinglyse!! - derfor kan det være, at sælger ikke har tinglyst adkomst! Sælger skal derfor have styr på sin adkomst før der handles! Masser af potentiale og masser af gode køb - Spanien er stadig ikke ude af krisen. Samme situation som i DK vedrørende købsaftale og dokumenter, og her skal der virkelig arbejdes for at få dokumenter frem. Spansk / danske advokat skal findes og det er ikke noget problem. Mange spanske advokater tager dog rigtig let på denne opgave og er ikke særlig omhyggelige - derfor brug altid dansk advokat, som holder dem i kort snor. Omkostninger mellem 8-10% af købesummen til staten - afhængig om det er nyopførte ( 10% ) ejendomme eller gensalg ( 8% ). Dertil kommer omkostning til spansk / dansk advokat - sædvanlig vis , ,- + moms.

14 RIGTIG GOD JAGT! Afsluttende bemærkninger om de lande vi ikke har nævnt! - jeg har taget dem, der er mest oppe i tiden, men vi kender også reglerne for England, Portugal og USA, men sig til hvis lige netop det land I gerne vil købe i ikke er med, så finder vi ud af det.

KØB AF FAST EJENDOM I TYSKLAND

KØB AF FAST EJENDOM I TYSKLAND KØB AF FAST EJENDOM I TYSKLAND DET TYSKE EJENDOMSMARKED Ejendomsmarkedet i Tyskland er kendetegnet ved en række forhold, der gør det attraktivt at investere i fast ejendom. I Tyskland eksisterer der ikke

Læs mere

Stor moderne Villa i Campo Mijas. Priser fra: DKK ~ MIJAS, Villa

Stor moderne Villa i Campo Mijas. Priser fra: DKK ~ MIJAS, Villa Stor moderne Villa i Campo Mijas MIJAS, Villa Stor moderne Villa beliggende i gåafstand til indkøb, skole og restauranter. Ideelt til børnefamilier. Køb bolig på Costa del Sol, Spanien hos det danske ejendoms-mægler

Læs mere

Hotel + privat bolig, Mijas

Hotel + privat bolig, Mijas Hotel + privat bolig, Mijas MIJAS, Villa Velfungerende Hotel samt privat bolig, utrolig smukt beliggende ved Mijas Pueblo med en fantastisk udsigt ned over kysten til Middelhavet. Der er plads til 18 gæster,

Læs mere

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.:

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: KØBSAFTALE Undertegnede Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: Afgiver herved købstilbud over for Kerteminde Kommune CVR-nr. 29 18 97 06 Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde om køb af ejendommen

Læs mere

Villa med en helt fantastisk udsigt i Rancho de la Luz

Villa med en helt fantastisk udsigt i Rancho de la Luz Villa med en helt fantastisk udsigt i Rancho de la Luz MIJAS, Villa Villa med en helt fantastisk udsigt, beliggende i Rancho de la Luz, som er et smukt, fredfyldt område mellem Fuengirola og Mijas. Villaen

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2011-0268 aq. København, den 3. juli 2012 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2011-0268 aq. København, den 3. juli 2012 KENDELSE. ctr. 1 København, den 3. juli 2012 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens H. Bjerregaard, Jacob Andreasen og Jens Saugstrup Valby Langgade 203 2500 Valby Nævnet har modtaget klagen den 20.

Læs mere

HJÆLPENDE HÅND. til køb af din drømmebolig! KROMANN. advokatfirma. Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C

HJÆLPENDE HÅND. til køb af din drømmebolig! KROMANN. advokatfirma. Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C EN HJÆLPENDE HÅND til køb af din drømmebolig! KROMANN advokatfirma Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C Skal jeg gøre brug af en advokat? Svaret på ovenstående

Læs mere

Indhold. Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Havnevej 3, 4000 Roskilde. Fax 46 38 03 50 Bolig - Købers Mand

Indhold. Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Havnevej 3, 4000 Roskilde. Fax 46 38 03 50 Bolig - Købers Mand Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Ret&Råd har specialiseret sig i: Ret&Råd har sekretariat på Havnevej 3, 4000 Roskilde Erhverv - Rettidig Rådgivning Telefon 70 20 70

Læs mere

Luksusvilla 200 meter fra stranden i Torrevieja. Priser fra: DKK ~ TORREVIEJA - OTHER AREAS, Villa

Luksusvilla 200 meter fra stranden i Torrevieja. Priser fra: DKK ~ TORREVIEJA - OTHER AREAS, Villa Luksusvilla 200 meter fra stranden i Torrevieja TORREVIEJA - OTHER AREAS, Villa Luksusvilla 200 meter fra stranden i Torrevieja med beliggenhed i et smukt og roligt område i Torrevieja, tæt på alle faciliteter

Læs mere

Lejlighed med 1 soveværelse i Playa Flamenca, Orihuela Costa. Priser fra: DKK ~ ORIHUELA COSTA - PLAYA FLAMENCA, Lejlighed

Lejlighed med 1 soveværelse i Playa Flamenca, Orihuela Costa. Priser fra: DKK ~ ORIHUELA COSTA - PLAYA FLAMENCA, Lejlighed Lejlighed med 1 soveværelse i Playa Flamenca, Orihuela Costa ORIHUELA COSTA - PLAYA FLAMENCA, Lejlighed Moderne lejlighedskompleks i Playa Flamenca, Orihuela Costa, kun 15 minutters gang fra stranden og

Læs mere

Moderne villa med 3 soveværelser og egen swimmingpool på La Finca Golf. Priser fra: DKK ~ ALGORFA - LA FINCA, Villa

Moderne villa med 3 soveværelser og egen swimmingpool på La Finca Golf. Priser fra: DKK ~ ALGORFA - LA FINCA, Villa Moderne villa med 3 soveværelser og egen swimmingpool på La Finca Golf ALGORFA - LA FINCA, Villa Designervilla med egen swimmingpool beliggende på La Finca Golf, et eksklusivt resort på Costa Blanca Syd

Læs mere

Villa med 4 soveværelser og panorama udsigt i Finestrat, Benidorm. Priser fra: DKK ~ BENIDORM - FINESTRAT, Villa

Villa med 4 soveværelser og panorama udsigt i Finestrat, Benidorm. Priser fra: DKK ~ BENIDORM - FINESTRAT, Villa Villa med 4 soveværelser og panorama udsigt i Finestrat, Benidorm BENIDORM - FINESTRAT, Villa Moderne villaer med panorama udsigt i Finestrat, kun 7 km. fra stranden Cala de Finestrat og 10 km. til Benidorm.

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 17. maj 2011 blev der i sag 133-2010 KK v/ advokat AA mod Ejendomsmægler HH afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 1. juli 2010 har KK ved advokat AA, indbragt ejendomsmægler HH for Disciplinærnævnet

Læs mere

Penthouse-lejlighed med havudsigt i Guardamar

Penthouse-lejlighed med havudsigt i Guardamar Sagnr: Priser fra: SB116217 282.000 ~ DKK 2.100.900 (kurs 7,45) Penthouse-lejlighed med havudsigt i Guardamar GUARDAMAR -, Lejlighed Imponerende penthouse-lejlighed i Guardamar med udsigt over Middelhavet.

Læs mere

Villa med egen swimmingpool i Pueblo Bravo, Ciudad Quesada. Priser fra: DKK ~ CIUDAD QUESADA - ROJALES -, Villa

Villa med egen swimmingpool i Pueblo Bravo, Ciudad Quesada. Priser fra: DKK ~ CIUDAD QUESADA - ROJALES -, Villa Villa med egen swimmingpool i Pueblo Bravo, Ciudad Quesada CIUDAD QUESADA - ROJALES -, Villa Nyopførte villaer beliggende i bydelen Pueblo Bravo i det populære område Ciudad Quesada med alle servicefornødenheder

Læs mere

Alhaurin Golf, Alhaurin el Grande

Alhaurin Golf, Alhaurin el Grande Sagnr: Priser fra: A 1206 V 690.000 ~ DKK 5.140.500 (kurs 7,45) Alhaurin Golf, Alhaurin el Grande ALHAURIN EL GRANDE, Villa Flot lys Villa bygget i 2004, beliggende med en smuk udsigt til Golfbanen og

Læs mere

Landejendom med gæstebolig og plads til heste. Priser fra: DKK ~ LOS MONTESINOS -, Villa

Landejendom med gæstebolig og plads til heste. Priser fra: DKK ~ LOS MONTESINOS -, Villa Landejendom med gæstebolig og plads til heste. LOS MONTESINOS -, Villa Dejlig bolig på en 2.294 m2 stor grund. Hovedboligen har 4 soveværelser, 3 badeværelser, stort køkken, 3 badeværelser, stue og spisestue

Læs mere

Villa med kælder og privat swimmingpool i Ciudad Quesada. Priser fra: DKK ~ CIUDAD QUESADA - ROJALES -, Villa

Villa med kælder og privat swimmingpool i Ciudad Quesada. Priser fra: DKK ~ CIUDAD QUESADA - ROJALES -, Villa Villa med kælder og privat swimmingpool i Ciudad Quesada CIUDAD QUESADA - ROJALES -, Villa Fantastisk boligområde bestående af villaer i smuk Ibiza-stil. De ligger i et af de mest eksklusive områder i

Læs mere

Lejlighder under konstruktion i Benalmádena Pueblo

Lejlighder under konstruktion i Benalmádena Pueblo Sagnr: Priser fra: A 1681 L 145.000 ~ DKK 1.080.250 (kurs 7,45) Lejlighder under konstruktion i Benalmádena Pueblo BENALMÁDENA, Lejlighed Under konstruktion Et unikt sted... et eksklusivt hjem. På Costa

Læs mere

Rækkehuse med 3 soveværelser ved golfbanen. Priser fra: DKK ~ ALGORFA - LA FINCA, Rækkehus

Rækkehuse med 3 soveværelser ved golfbanen. Priser fra: DKK ~ ALGORFA - LA FINCA, Rækkehus Rækkehuse med 3 soveværelser ved golfbanen ALGORFA - LA FINCA, Rækkehus Lækkert kompleks i hjertet af La Finca Golf. Et resort kun 2 kilometer fra den charmerende by Algorfa og kun 15 minutters kørsel

Læs mere

Moderne villaer på den eksklusive Las Colinas. Priser fra: DKK ~ ORIHUELA COSTA - LAS COLINAS GOLF, Villa

Moderne villaer på den eksklusive Las Colinas. Priser fra: DKK ~ ORIHUELA COSTA - LAS COLINAS GOLF, Villa Moderne villaer på den eksklusive Las Colinas ORIHUELA COSTA - LAS COLINAS GOLF, Villa Eksklusiv projekt med luksusvillaer på den ikke mindre ekskusive golfbane Las Colinas på Orihuela Costa. Resortet

Læs mere

Lejlighed med have i Torrevieja

Lejlighed med have i Torrevieja Lejlighed med have i Torrevieja TORREVIEJA - OTHER AREAS, Lejlighed Moderne lejligheder i Torrevieja med beliggenhed i dejligt boligområde med mindre end 2 km. fra strandene i La Mata og Los Locos. I samme

Læs mere

Lejlighed i første række mod stranden i den sydlige del af Costa Blanca. Priser fra: DKK ~

Lejlighed i første række mod stranden i den sydlige del af Costa Blanca. Priser fra: DKK ~ Lejlighed i første række mod stranden i den sydlige del af Costa Blanca PILAR DE LA HORADADA - MIL PALMERAS, Lejlighed Boligkompleks beliggende i første række mod en af de bedste strande på Costa Blanca

Læs mere

Klagerne. København, den 25. september 2009 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Hans Sylvest Lagonis Minde 9 5600 Faaborg

Klagerne. København, den 25. september 2009 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Hans Sylvest Lagonis Minde 9 5600 Faaborg 1 København, den 25. september 2009 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Hans Sylvest Lagonis Minde 9 5600 Faaborg Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes indklagede, at klagerne,

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0143 UL/bib. København, den 19. december 2011 KENDELSE. ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Claus Algren Fjordgade 23 9100 Aalborg

Klager. J.nr. 2011-0143 UL/bib. København, den 19. december 2011 KENDELSE. ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Claus Algren Fjordgade 23 9100 Aalborg 1 København, den 19. december 2011 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Claus Algren Fjordgade 23 9100 Aalborg Nævnet har modtaget klagen den 13. juli 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

16. Individuelle vilkår mellem køber og sælger, herunder evt. ændringer til Standardvilkår

16. Individuelle vilkår mellem køber og sælger, herunder evt. ændringer til Standardvilkår 1 København, den 26. oktober 2009 KENDELSE Klagerne ctr. Boligtilbolig A/S Asylgade 13 5000 Odense C Sagen angår spørgsmålet, om indklagede er erstatningsansvarlig over for klagerne som følge af, at klagerne

Læs mere

Penthouse-lejlighed med solterrasse i Guardamar. Priser fra: DKK ~ GUARDAMAR -, Lejlighed

Penthouse-lejlighed med solterrasse i Guardamar. Priser fra: DKK ~ GUARDAMAR -, Lejlighed Penthouse-lejlighed med solterrasse i Guardamar GUARDAMAR -, Lejlighed Fantastisk kompleks med beliggenhed i Guardamar, kun kort afstand til byens centrum og kun 1,5 kilometer til de fantastiske sandstrande

Læs mere

Luksusbolig i Sierra Cortina med panoramaudsigt over Benidorm

Luksusbolig i Sierra Cortina med panoramaudsigt over Benidorm Sagnr: Priser fra: SB5156 599.500 ~ DKK 4.466.275 (kurs 7,45) Luksusbolig i Sierra Cortina med panoramaudsigt over Benidorm BENIDORM - FINESTRAT, Villa Luksusvillaer i det ekslusive resort Sierra Cortina

Læs mere

Residencial Vista Azul XXVIII - Stue Bungalow SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 77 m² - Punta Prima, Torrevieja

Residencial Vista Azul XXVIII - Stue Bungalow SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 77 m² - Punta Prima, Torrevieja SALGSOPSTILLING Residencial Vista Azul XXVIII - Stue Bungalow 77 m² - Punta Prima, Torrevieja 199.900 Sag Beskrivelse Den nye fase XXVIII består af lejligheder med enten 2 eller 3 soveværelser alle med

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2011-0243 UL/bib. København, den 3. juli 2012 KENDELSE. ctr. Poul Erik Bech A/S Godthåbsvej 117 2000 Frederiksberg

Klagerne. J.nr. 2011-0243 UL/bib. København, den 3. juli 2012 KENDELSE. ctr. Poul Erik Bech A/S Godthåbsvej 117 2000 Frederiksberg 1 København, den 3. juli 2012 KENDELSE Klagerne ctr. Poul Erik Bech A/S Godthåbsvej 117 2000 Frederiksberg Nævnet har modtaget klagen den 14. november 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede,

Læs mere

Alegria Hills, Los Altos - Stuelejlighed SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 66 m² - Los Altos, Orihuela Costa

Alegria Hills, Los Altos - Stuelejlighed SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 66 m² - Los Altos, Orihuela Costa SALGSOPSTILLING Alegria Hills, Los Altos - Stuelejlighed 66 m² - Los Altos, Orihuela Costa 143.000 Sag Beskrivelse Lejlighedskompleks beliggende i bydelen Los Altos, Orihuela Costa. Indenfor gåafstand

Læs mere

Luksus villa i første linie til golf i Villamartin.

Luksus villa i første linie til golf i Villamartin. Sagnr: Priser fra: SB119770 3.200.000 ~ DKK 23.840.000 (kurs 7,45) Luksus villa i første linie til golf i Villamartin. ORIHUELA COSTA - VILLAMARTIN, Villa Boligen ligger på en 2000m2 grund med fantastiske

Læs mere

Villa med 3 soveværelser og egen swimmingpool i Villamartin

Villa med 3 soveværelser og egen swimmingpool i Villamartin Sagnr: Priser fra: SB143349 299.900 ~ DKK 2.234.255 (kurs 7,45) Villa med 3 soveværelser og egen swimmingpool i Villamartin ORIHUELA COSTA - VILLAMARTIN, Villa Eksklusivt projekt bestående af seks villaer

Læs mere

KENDELSE. De indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe.

KENDELSE. De indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe. 1 København, den 25. september 2009 KENDELSE Klagerne ctr. Larsen Melbye Nielsen & Svane A/S Strandvejen 157 A 3060 Espergærde Sagen angår spørgsmålet, om de indklagede skal betale erstatning til klagerne

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) afgiver herved ved afkrydsning Individuelt købstilbud eller Portefølje købstilbud over for Odense Kommune

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 07. december 2007 blev der i sag nr. 24-2007 AB og BB mod Ejendomsmæglerfirmaet CC afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 30. juli 2007 har advokat KK på vegne af AB og BB indbragt ejendomsmæglerfirmaet

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [X] på vegne af [klager ApS] klaget over [indklagede], [bynavn].

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [X] på vegne af [klager ApS] klaget over [indklagede], [bynavn]. København, den 28. august 2014 Sagsnr. 2014-1203/MKJ 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [X] på vegne af [klager ApS] klaget over [indklagede], [bynavn]. Sagens tema: [Klager

Læs mere

Villa med havudsigt i Mijas La Nueva, Mijas

Villa med havudsigt i Mijas La Nueva, Mijas Sagnr: Priser fra: A 1657 D 675.000 ~ DKK 5.028.750 (kurs 7,45) Villa med havudsigt i Mijas La Nueva, Mijas MIJAS, Villa Skøn Villa med panorama havudsigt beliggende tæt på den hvidkalkede landsby Mijas,

Læs mere

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Undertegnede: Sælger herved til medundertegnede: Parcel nummer x (nedenfor kaldt ejendommen) jfr. vedhæftede udstykningsplan af 11. februar 2007 udarbejdet

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og indgik derfor den 28. april 2008 en formidlingsaftale med de indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og indgik derfor den 28. april 2008 en formidlingsaftale med de indklagede. 1 København, den 26. november 2009 KENDELSE Klagerne ctr. Bengtson & Frydendall A/S Strandvejen 132 A 2900 Hellerup Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes de indklagede, at skødets tinglysning blev

Læs mere

SÅDAN FÅR DU EN SIKKER BOLIGHANDEL

SÅDAN FÅR DU EN SIKKER BOLIGHANDEL SÅDAN FÅR DU EN SIKKER BOLIGHANDEL JURIDISKE TIPS OG GODE RÅD NÅR DU KØBER BOLIG SIDE 2 Du bestemmer selv, hvor sikker din bolighandel skal være. I princippet kan du godt sørge for det meste selv, hvis

Læs mere

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder:

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder: Sag nr. 96366/PJJ Reg.afgift. Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb 1.400,00 kr. I alt * kr. Delnr. * af Matr.nr. 12 a, Karlstrup By, Karlstrup Beliggende: Cementvej

Læs mere

HIGUERICAS COSTA. Pris: SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse m² - Torre de la Horadada

HIGUERICAS COSTA. Pris: SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse m² - Torre de la Horadada SALGSOPSTILLING HIGUERICAS COSTA 52-115 m² - Torre de la Horadada Pris: 139.900-229.900 Sag Beskrivelse Bygherren bag de 2 store succeser; Playa Elisa og Playa Elisa Costa i Torre de la Horadada har netop

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klager var interesseret i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klager var interesseret i at købe. 1 København, den 17. marts 2009 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. Ejendomsmægler MDE Lars Hyldgaard Sallinggade 2 7800 Skive Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har udleveret en ikke gyldig tilstandsrapport

Læs mere

Turquesa del Mar Lejligheder i Playa Flamenca SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 0 m² - Playa Flamenca

Turquesa del Mar Lejligheder i Playa Flamenca SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 0 m² - Playa Flamenca SALGSOPSTILLING Turquesa del Mar Lejligheder i Playa Flamenca 0 m² - Playa Flamenca 140.000-235.000 Sag Beskrivelse Turquesa del Mar Lejligheder i Playa Flamenca Det nye moderne projekt Turquesa del Mar

Læs mere

Designervilla ved eksklusiv golfbane ved Orihuela Costa. Priser fra: DKK ~ ORIHUELA COSTA - LAS COLINAS GOLF, Villa

Designervilla ved eksklusiv golfbane ved Orihuela Costa. Priser fra: DKK ~ ORIHUELA COSTA - LAS COLINAS GOLF, Villa Designervilla ved eksklusiv golfbane ved Orihuela Costa ORIHUELA COSTA - LAS COLINAS GOLF, Villa Eksklusivt boligområde beliggende i Campoamor-højdedragene, som er et af de smukkeste naturområder ved Orihuela

Læs mere

Klager. København, den 8. juni 2009 KENDELSE. ctr. Dan Risør Slotsgade 65 3400 Hillerød

Klager. København, den 8. juni 2009 KENDELSE. ctr. Dan Risør Slotsgade 65 3400 Hillerød 1 København, den 8. juni 2009 KENDELSE Klager ctr. Dan Risør Slotsgade 65 3400 Hillerød Sagen angår spørgsmålet, om klager har krav på at få forrentet indklagedes afregningsbeløb, når indklagede ikke straks

Læs mere

Klagerne. København, den 1. november 2010 KENDELSE. ctr. DanBolig Rødovre A/S Rødovrevej 265 2610 Rødovre

Klagerne. København, den 1. november 2010 KENDELSE. ctr. DanBolig Rødovre A/S Rødovrevej 265 2610 Rødovre 1 København, den 1. november 2010 KENDELSE Klagerne ctr. DanBolig Rødovre A/S Rødovrevej 265 2610 Rødovre Nævnet har modtaget klagen den 15. december 2009. Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes

Læs mere

Til dig som køber. Denne lille købervejledning kan du bruge i forbindelse med dit ejendomskøb.

Til dig som køber. Denne lille købervejledning kan du bruge i forbindelse med dit ejendomskøb. KØBERVEJLEDNING Til dig som køber Denne lille købervejledning kan du bruge i forbindelse med dit ejendomskøb. Købervejledningen giver dig et overblik over hele forløbet og indeholder en alfabetisk ordliste,

Læs mere

Residencial Palmeras Gold - Villa. Pris fra: SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 109 m² - San Pedro del Pinatar

Residencial Palmeras Gold - Villa. Pris fra: SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 109 m² - San Pedro del Pinatar SALGSOPSTILLING Residencial Palmeras Gold - Villa 109 m² - San Pedro del Pinatar Pris fra: 229.000 Sag Beskrivelse Flotte nye villaer, meget centralt beliggende i den hyggelige spanske landsby San Pedro

Læs mere

Opstillinger på biblioteket for Forhistorisk Arkæologi

Opstillinger på biblioteket for Forhistorisk Arkæologi Opstillinger på biblioteket for Forhistorisk Arkæologi Danmark Danske Tidsskrifter (står til sidst i opstillingen) Skandinavien Danske Tidsskrifter (står til sidst i opstillingen) Sverige Svenske Tidsskrifter

Læs mere

Bolighandel. testamente. INTERLEX Advokater har et team af advokater og advokatsekretærer, som

Bolighandel. testamente. INTERLEX Advokater har et team af advokater og advokatsekretærer, som Bolighandel Bolighandel Ikke to bolighandler er ens. Der er mange dokumenter og oplysninger, der skal gennemgås, vilkår, der skal diskuteres og aftaler, der skal på plads. INTERLEX Advokater hjælper dig

Læs mere

KØB AF BOLIG TRIN FOR TRIN

KØB AF BOLIG TRIN FOR TRIN KØB AF BOLIG TRIN FOR TRIN 122/02 01.01.2015 Køb af bolig bør primært handle om, at du og din familie får opfyldt et konkret boligbehov, der her og nu, men også på længere sigt opfylder så mange af jeres

Læs mere

Green Hills. Pris: SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse m² - La Zenia, Orihuela Costa

Green Hills. Pris: SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse m² - La Zenia, Orihuela Costa SALGSOPSTILLING Green Hills 65-82 m² - La Zenia, Orihuela Costa Pris: 148.000-229.000 Sag Beskrivelse Green Hills er et nyt eksklusivt lejlighedskompleks beliggende i La Zenia. En central placering med

Læs mere

Jeg vil i den forbindelse bede dig indbetale følgende på vores klientkonto i [ ]:

Jeg vil i den forbindelse bede dig indbetale følgende på vores klientkonto i [ ]: 1 København, den 16. december 2011 KENDELSE Klager ctr. Boligbutikken Engelhardt ApS Allégade 1E 8700 Horsens Nævnet har modtaget klagen den 31. maj 2010. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

Nedenfor anførte parter har indgået følgende aftale om rådgivning vedrørende køb/salg af fast ejendom. Ejendomsmæglervirksomheden

Nedenfor anførte parter har indgået følgende aftale om rådgivning vedrørende køb/salg af fast ejendom. Ejendomsmæglervirksomheden Rådgivningsaftale Sagsnr.: KOBERRADGIVNING Dato: 05-04-2015 Nedenfor anførte parter har indgået følgende aftale om rådgivning vedrørende køb/salg af fast ejendom. 1. Parterne Kunden Kunden Navn: Adresse:

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og indgik derfor den 4. oktober 2005 en formidlingsaftale med indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og indgik derfor den 4. oktober 2005 en formidlingsaftale med indklagede. 1 København, den 27. maj 2008 KENDELSE Klagerne ctr. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Storegade 19 8850 Bjerringbro Sagen angår spørgsmålet, om indklagede indgik aftale om berigtigelse af handlen

Læs mere

La Luna Fase III - Toplejlighed SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 87 m² - El Raso, Guardamar

La Luna Fase III - Toplejlighed SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 87 m² - El Raso, Guardamar SALGSOPSTILLING La Luna Fase III - Toplejlighed 87 m² - El Raso, Guardamar 173.000 Sag Beskrivelse Flotte nye Bungalow-lejligheder beliggende i El Raso med udsigt ud over det fredede naturområde La Salina

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - juni 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: september 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: juni

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 10. marts 2010 blev der i sag 96-2009 KK mod ejendomsmægler MM og Ejendomsmæglervirksomheden DD under konkurs afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 27. juli 2009 har advokat BB på vegne af KK indbragt

Læs mere

Skøn Finca med 360 storslået udsigt tæt på Mijas Pueblo

Skøn Finca med 360 storslået udsigt tæt på Mijas Pueblo Skøn Finca med 360 storslået udsigt tæt på Mijas Pueblo MIJAS, Villa Denne fortryllende finca, skjult i de rullende bakker i nærheden af landsbyen Mijas, omgivet af en oase af fred og ro. Selv om den oprindelige

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 Oplysninger om ejendommen.

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 Oplysninger om ejendommen. 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Økonomi- og Effekt Nørregade

Læs mere

Internationale sponseringspolitikker. 1. april 2015 Amway

Internationale sponseringspolitikker. 1. april 2015 Amway Internationale sponseringspolitikker 1. april 2015 Amway Internationale sponseringspolitikker Denne politik er gældende for alle europæiske markeder (Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig,

Læs mere

Ejendommen er kun i 3 plan hvilket giver en god nærhed i ejendommen mellem beboerne. Hver opgang er opdelt som ideelle anparter.

Ejendommen er kun i 3 plan hvilket giver en god nærhed i ejendommen mellem beboerne. Hver opgang er opdelt som ideelle anparter. 1 København, den 25. september 2009 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens Bjerregaard og Jens Saugstrup Vesterbrogade 43 1620 København V Sagen angår spørgsmålet, om de indklagede skal

Læs mere

Enkeltmandsselskaber med begrænset ansvar

Enkeltmandsselskaber med begrænset ansvar Enkeltmandsselskaber med begrænset ansvar Europa-Kommissionens høring, GD MARKT Indledende bemærkning: Dette spørgeskema er udarbejdet af Generaldirektorat for Det Indre Marked og Tjenesteydelser for at

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som Købsaftaleskabelon af 23. maj 2011 K Ø B S A F T A L E vedr. parcel af Hanesvinget 2A, 9520 Skørping Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: Tlf.: CPR/CVR: E-mail: tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klager ønskede at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klager ønskede at købe. 1 København, den 15. marts 2012 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler Thomas Nobel Fredskovhellet 10, 2. th. 3400 Hillerød Nævnet har modtaget klagen den 29. august 2011. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone.

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone. Købsaftale Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle, sælger herved til Navn: CPR / CVR nr.: Adresse : Postnr. + by: E-mail: følgende del af den Vejle Kommune ifølge tinglyst adkomst tilhørende ejendom matr.nr.

Læs mere

Residencial Breezes - Quad villa. Pris fra: SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 97 m² - Aguas Nuevas, Torrevieja

Residencial Breezes - Quad villa. Pris fra: SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 97 m² - Aguas Nuevas, Torrevieja SALGSOPSTILLING Residencial Breezes - Quad villa 97 m² - Aguas Nuevas, Torrevieja Pris fra: 220.000 Sag Beskrivelse I det populære Aguas Nuevas i Torrevieja opføres der nu et nyt kompleks bestående bungalows

Læs mere

Las Cibeles Amay. Pris: SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse m² - Torrevieja

Las Cibeles Amay. Pris: SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse m² - Torrevieja SALGSOPSTILLING Las Cibeles Amay 48-100 m² - Torrevieja Pris: 115.900-190.900 Sag Beskrivelse Her opføres der et helt nyt lejlighedskompleks inde midt i centrum af Torrevieja by, hvilket betyder at du

Læs mere

KØBSAFTALE. 1 Ejendommen

KØBSAFTALE. 1 Ejendommen KØBSAFTALE Mellem GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve (i det følgende benævnt kommunen/sælger) og Navn Adresse postnummer CVR-nummer (i det følgende benævnt køber) om den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov.

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov. K Ø B S A F T A L E Vedr. Jernbanegade 13-9610 Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe del af matr.nr. 1nq Nøragergård hovedgård, Durup, beliggende

Læs mere

Residential Skyline II - Villa. Pris fra: SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 186 m² - Ciudad-Rojales

Residential Skyline II - Villa. Pris fra: SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 186 m² - Ciudad-Rojales SALGSOPSTILLING Residential Skyline II - Villa 186 m² - Ciudad-Rojales Pris fra: 395.000 Sag Beskrivelse Dette super eksklusiv byggeri består af fritliggende villaer, som er beliggende i ét af de bedste

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 59 Grønnebæk, Jels, beliggende Haderslevvej 37, 6630 Rødding.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 59 Grønnebæk, Jels, beliggende Haderslevvej 37, 6630 Rødding. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 59 Grønnebæk, Jels, beliggende Haderslevvej 37, 6630 Rødding. Ejendommens areal udgør 45.300 m 2, heraf vej 0 m 2. Ejendommen sælges som

Læs mere

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Matr.nr.1DI, Lille Værløse, Værløse til salg. Dato: Indholdsfortegnelse Parter side 2 Grunden side 2 Servitutter side 3 Overtagelse side 3 Øvrige forhold side 4 Miljø

Læs mere

4 værelses penthouse lejlighed i Villamartin SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 89 m² - Orihuela Costa

4 værelses penthouse lejlighed i Villamartin SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 89 m² - Orihuela Costa SALGSOPSTILLING 4 værelses penthouse lejlighed i Villamartin 89 m² - Orihuela Costa 389.000 Sag Beskrivelse 4 værelses penthouse lejlighed i Villamartin Denne sydvendte penthouse duplex lejlighed indeholder

Læs mere

Alegria Village Benidorm Resort - Toplejlighed SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 145 m² - Finestrat ALEGRIA VILLAGE BENIDORM RESORT.

Alegria Village Benidorm Resort - Toplejlighed SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse. 145 m² - Finestrat ALEGRIA VILLAGE BENIDORM RESORT. SALGSOPSTILLING Alegria Village Benidorm Resort - Toplejlighed 145 m² - Finestrat 175.000 Sag Beskrivelse ALEGRIA VILLAGE BENIDORM RESORT. Nyt projekt i Finestrat bygget på en grund på 13.200 m2. Projektet

Læs mere

Mellem. Boligforeningen AAB Afdeling 95 Artillerivej 34 2300 København S (herefter kaldet Sælger )

Mellem. Boligforeningen AAB Afdeling 95 Artillerivej 34 2300 København S (herefter kaldet Sælger ) J.nr. 6171-25 JG/tjk Dok 000055 Mellem Boligforeningen AAB Afdeling 95 Artillerivej 34 2300 København S (herefter kaldet Sælger ) og Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (herefter kaldet Køber

Læs mere

Alegria Residencial V. Pris: SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse m² - Torrevieja

Alegria Residencial V. Pris: SALGSOPSTILLING. Sag Beskrivelse m² - Torrevieja SALGSOPSTILLING Alegria Residencial V 68-188 m² - Torrevieja Pris: 115.000-240.000 Sag Beskrivelse RESIDENCIAL ALEGRIA V er centralt plceret i Torrevieja, nær markedet, restauranter, skoler og 150m fra

Læs mere

KENDELSE. Det fremgår af sagen, at klagerne henvendte sig til indklagede med henblik på at få bistand ved en handel.

KENDELSE. Det fremgår af sagen, at klagerne henvendte sig til indklagede med henblik på at få bistand ved en handel. 1 København, den 21. juli 2009 KENDELSE Klagerne ctr. Danbolig Lyngby ApS Lyngby Torv 2 A 2800 Lyngby Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har givet mangelfulde oplysninger om en på ejendommen tinglyst

Læs mere

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat Indhold AFTALENS FORMÅL... 2 Hvilken service omfatter aftalen?... 2 Hvad betyder skattereduktion, kildereduktion og tilbagesøgning?... 2 Hvad er forskellen på den nye og den gamle aftale?... 3 Hvorfor

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Ejendomsudvikling og Salg Nørregade

Læs mere

PRESS RELEASE OECD HEALTH DATA 2006 MONDAY 26 JUNE, 2006 OECD HEALTH DATA 2006 (DANSK OVERSÆTTELSE AF OECD S OFFICIELLE PRESSEMEDDELSE)

PRESS RELEASE OECD HEALTH DATA 2006 MONDAY 26 JUNE, 2006 OECD HEALTH DATA 2006 (DANSK OVERSÆTTELSE AF OECD S OFFICIELLE PRESSEMEDDELSE) (DANSK OVERSÆTTELSE AF S OFFICIELLE PRESSEMEDDELSE) : Stigende sundhedsudgifter lægger pres på de offentlige budgetter Sundhedsudgifterne fortsætter med at stige i -landene, og nye -tal indikerer, at landene

Læs mere

KØBSAFTALE I forbindelse med Glostrup Kommunes salg af 4 parcelhusgrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst

KØBSAFTALE I forbindelse med Glostrup Kommunes salg af 4 parcelhusgrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst KØBSAFTALE I forbindelse med Glostrup Kommunes salg af 4 parcelhusgrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst Salget sker i henhold til reglerne i Økonomi- og indenrigsministeriet bekendtgørelse nr. 799 af 24.

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2010-0251 UL/bib. København, den 14. april 2011 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2010-0251 UL/bib. København, den 14. april 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 14. april 2011 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Jesper Olsen og Henrik Petersson v/ advokat Peter Klitgaard Ganløseparken 58 3660 Stenløse Nævnet har modtaget klagen

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning til klagerne i forbindelse med, at klagernes handel ikke blev gennemført.

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning til klagerne i forbindelse med, at klagernes handel ikke blev gennemført. 1 København, den 8. marts 2010 KENDELSE Klager ctr. Ejendomsmæglerfirmaet Peter Schmidt ApS Øverødvej 11 2840 Holte Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning til klagerne i forbindelse

Læs mere

Klagerne. København, den 26. oktober 2009 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Arne Blomstrøm Damgade 12 5610 Assens

Klagerne. København, den 26. oktober 2009 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Arne Blomstrøm Damgade 12 5610 Assens 1 København, den 26. oktober 2009 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Arne Blomstrøm Damgade 12 5610 Assens Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har udarbejdet et fejlagtigt salgsbudget,

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Status 2018 VisitDenmark, 2019 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: April 2019 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: December

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2011-0031 UL/bib. København, den 6. juni 2011 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2011-0031 UL/bib. København, den 6. juni 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 6. juni 2011 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Kim Søndergård Jægersborg Allé 6 2920 Charlottenlund Nævnet har modtaget klagen den 14. februar 2011. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup K Ø B S A F T A L E Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 17c Terndrup By, Lyngby af areal ifølge tingbogen

Læs mere

Klagerne. København, den 3. marts 2010 KENDELSE. ctr. Stig Rimaas Violvangen 3 2670 Greve

Klagerne. København, den 3. marts 2010 KENDELSE. ctr. Stig Rimaas Violvangen 3 2670 Greve 1 København, den 3. marts 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Stig Rimaas Violvangen 3 2670 Greve Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har undladt at udføre det aftalte mæglerarbejde og derfor skal tåle en salærreduktion,

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2011-0141 UL/bib. København, den 17. januar 2012 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2011-0141 UL/bib. København, den 17. januar 2012 KENDELSE. ctr. 1 København, den 17. januar 2012 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. ejendomsmægler Jesper Struckmann Frederiksborggade 24 3600 Frederikssund Nævnet har modtaget klagen den 11. juli 2011. Klagen angår bl.a.

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår endvidere spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling af vederlag som krævet.

KENDELSE. Klagen angår endvidere spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling af vederlag som krævet. 1 København, den 3. januar 2013 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler Jørgen Klug Jernbanegade 1 9460 Brovst Nævnet har modtaget klagen den 31. januar 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

Klager. J.nr. 2012-0236 li. København, den 22. april 2013 KENDELSE. ctr.

Klager. J.nr. 2012-0236 li. København, den 22. april 2013 KENDELSE. ctr. 1 København, den 22. april 2013 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Palle Schultz Jensen og Morten Nancke Rugårdsvej 260 5210 Odense NV Nævnet har modtaget klagen den 16. november 2012.

Læs mere