LøRDAG DEN 19. NOVEMBER 2015 KL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LøRDAG DEN 19. NOVEMBER 2015 KL"

Transkript

1 REFERAT AF ANTIKKENS VENNERS ORDINÆRE G EN ERALFORSAM L! NG LøRDAG DEN 19. NOVEMBER 2015 KL Generalforsamlingen fandt sted på Københavns Universitet Søndre Campus (tidligere KUA). DAGSORDEN: L. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om foreningens om foreningens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer. 6. Eventuelt flere indkomne forslag. 7. Valg af medlemmer til bestyrelsen samt 2 suppleanter. 8. Valg af 1 revisor samt 1 revisorsuppleant. 9. Eventuelt. REFERAT AF MØDET: Ad 1: Lilli Edl blev valgt som dirigent. Helmer Munch Andersen blev valgt som referent. Lilli Edl konstaterede, at generalforsamlingen var blevet lovligt indkaldt, og at den var beslutningsdygtig. Lilli Edl og Mette Mouritsen blev udpeget som tællere, som skulle tælle stemmerne op i forbindelse med de senere afstemninger om vedtægtsændringer (punkt 5) Ad 2: Ulla Rald aflagde beretning: "Velkommen til alle - dejligt at se så mange. Uden medlemmer ingen forening.

2 Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i-det forløbne år, fra sidste generalforsamling i november Det har været et begivenhedsrigt år. Først fik alle medlemmer sammen med et eksemplar af bladet en "julegave" i form af en meget fin udgivelse, som var en oversættelse af Vergils skrift Georgica lv, foretaget af Karen Glente. Hun har selv bekostet trykningen af skriftet og har doneret et eksemplar af det til alle Antikkens Venners medlemmer. For at ikke at belaste foreningens Økonomi har hun endvidere givet et tilskud til portoen til udsendelse af bladet og skriftet. En flot præstation med oversættelsen! Rigtigt mange tak til Karen Glente. Jeg vil lige skitsere foreningens aktiviteter gennem året fra december 2015 til november Generelt har vi haft fin tilslutning til vores arrangementer. Det er rigtig dejligt at opleve. Nogle af vores arrangementer er endda blevet til traditioner. Julemøde i december Først vores julearrangement i december måned, som nu er blevet en tradition. Efter "Hellig tre Konger" i 2OL2,"Julens Engle" i2013, og"jomfru Maria" i2ol4 havdevitemaet"nytårognytårsfeste/'på programmet, set med både antikkens og middelalderens øjne. Det blev en fin aften med foredrag og lidt godt at spise bagefter - hvilket hører med til traditionen. I februar havde vi et specialarrangement med omvisning i Erichsens Palæ ved Kongens Nytorv. Den smukke klassicistiske bygning, bygget af kongelig hofbygmester C. F. Harsdorf kort før 1800 er nu er Danske Banks hovedsæde. Vi fik af Peter Clemensen en grundig omvisning med historiske og humoristiske beretninger undervejs. Og bagefter blev vi beværtet med lækre sandwich og drikkevarer. I marts havde vi temadag om "Ytringsfrihed" Her måtte en af foredragsholderne, Kim Faurschou fra Grundtvigs HØjskole desværre melde afbud pga. sygdom. Han skulle tale om Foucault. Men Steen Stegeager, fra bestyrelsen, trådte til og læste op af sin artikel om Foucault. Hele artiklen fik vi så i oktobernummeret af bladet.! april havde vi en temadag om handel Lige fra Cypern over etruskerne til Danmark og Romerriget. Fin dag med god snak og spørgsmå. I august var der omvisning i Glyptotekets udstilling " Crustumerium" Crustumerium er en by ca. 15 km fra Rom, og det var en rigtig spændende udstilling med nye gravfund. Helmer stod for denne gode omvisning. Bagefter var der mulighed for fælles spisning på Riz Raz. Arrangementet måtte dubleres, og vi tænker også fremover at lave omvisninger i aktuelle udstillinger. I september havde vi vores nye etruskertur. Etruskertur nr. 2

3 Vi havde kaldt den både en "ny og spændende tur''og en "anderledes etruskertuf, og den blev begge dele. Vi kom rundt til mange nye steder, også steder der var nye for Annette Rathje og mig selv - og chaufføren. Og vi klatrede ned, og op igen, for at se etruskergrave. Alle klarede strabadserne uden at kny. Annette havde som før trukket på sine gode forbindelser, så vi fik omvisning i de nyeste udgravninger i Pyrgi, mens de gravede, og kom endda ind, gratis, på Varicanmuseet og fik omvisning af selveste museumsinspektøren for den etruskiske samling, og fik indblik i hans den nyeste forskning. Rigtig mange tak til Annette Rathje for at dele ud af sin store viden om hvert et emne. I oktober havde vi en temaeftermiddag med Romersk litteratur Meget fin dag med 3 foredragsholdere, der alle kunne have brugt mere tid - og vi ville gerne have hørt mere. Vi fik et overblik over romersk litteratur og to indgående indblik i Horats og Vergil. Rigtig mange tak til a!!e foredragsholderne. Til sidst kan jeg nu afsløre en fantastisk nyhed: Antikkens Venner har arvet - en pæn pose penge. Det er vores tidligere kasserer Karl Åge Nielsen og hans hustru Gerda Nielsen der havde indsat Antikkens Venner i deres testamente. Da de ikke havde nogle livsarvinger var vi betænkt med 10% af deres arv. Boet er nu gjort op, ob vi har arvet kr. En stor tak for det. Og så er det endda lykkedes os at blive fritaget for boafgift - på grundlag af vores formålsparagraf. Så er spørgsmålet hvordan vi forvalter denne arv. Vi har indsat en ny 7 i forslaget til vedtægtsændringer, hvor der står at foreningens midler skal indsættes i et pengeinstitut og kan investeres i værdipapirer. (Vi kunne ellers godt have tænkt os en lille lejlighed i Athen). Bestyrelsen har foreløbig to konkrete forslag, som vi beder om tilladelse til at arbejde videre med. 1) bruge nogle af pengene på at give bladet et flottere udseende, med farvebilleder eller farveomslag. 2) oprette et eller to rejselegater å ca kr. til unge studerende der gerne vil til Grækenland eller Italien. Derved får vi også udbredt kendskabet og interessen for Antikkens Venner blandt de unge. Hvis I godkender beretningen arbejder vi videre med disse forslag. Tilallersidst: Sidst men ikke mindst viljeg takke medlemmerne af bes relsen for deres store arbejde med at planlægge og afholde temadagene og arrangementerne. Det kræver både faglige kontakter og praktiske hænder. Desuden viljeg gerne takke alle der har bidraget til bladet med spændende artikler og gode anmeldelser, og ikke mindst redaktøren, Torben, som gør en stor indsats med at skaffe indhold af høj faglig kvalitet, og Bent Robert, der læser korrektur og sørger for at Bladet kommer ud til medlemmerne.

4 Så vil jeg gerne takke medlemmerne for jeres deltagelse i vores arrangementer. Og også dem der lægger ting op på vores facebookside og deler billeder og rejsebeskrivelser med os andre. Vi kan selvfølgelig stadig godt bruge nogle flere medlemmer. I kan roligt tage en ven med til vores temadage - alle er velkomne. Man kan få 3 foredrag for kun 50 kr. Vi vil bestræbe os på at lave flere gode foredrag, temadage og rejser til antikken. Der kommer nogle rigtig spændende temadag til foråret kan jeg godt love. Til sidst vil jeg blot tilslutte mig Storm P der siger: "Man har ment, at oldtiden ikke vedkommer os, men havde vi ikke haft den havde vi heller ikke haft nutiden"." Beretningen blev godkendt. Ad 3: Bent Robert Hansen redegjorde for regnskabet, som også findes på denne hjemmeside. I det forløbne år har foreningen modtaget er arv efter Gerda Nielsen. Arven må investeres fornuftigt, og det er en af grundene til, at der er forslag om ændringer af vedtægterne. Karen Glente har været så venlig at forære alle foreningens medlemmer et eksemplar af hendes oversættelse af Georgica lv af Virgil. Oversættelsen blev udsendt sammen med et blad. På grund af oversættelsen kostede udsendelsen mere end normalt. For at dække differencen forærede Karen Glente selv foreningen kr. Vi takker for hendes store generøsitet. Regnska bet blev godkendt. Ad 4: Det blev besluttet, at satserne for indbetaling af kontingent skulle forblive uændrede. Ad 5: Der blev vedtaget, at vedtægterne skulle ændres og efter nogen diskussion kom de til at se således ud: 1 Foreningens navn er Antikkens Venner. Foreningen er hjemmehørende i København. 2 Foreningens formål er at iværksætte, støtte og stimulere kulturelle aktiviteter vedrørende antikken og forholdet mellem denne og Danmark med det sigte at udbrede kendskabet til og fremme forståelsen for betydningen af de klassiske sprog og den antikke kultur i fortid og nutid. 3 Som medlem kan optages enhver, som ønsker at tilslutte sig foreningens formå1.

5 4 Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed i alle anliggender. 5 Foreningen ledes af en bestyrelse på 5 medlemmer, som vælges på den ordinære generalforsamling for 2 år ad gangen. Tre af bestyrelsesmedlemmerne er på valg i ulige årstal, de øvrige i lige årstal. Desuden vælges hvert år to bestyrelsessuppleanter samt en revisor og en revisorsuppleant. Der afholdes ikke en ordinær generalforsamling i Derfor vil der være en overgangsperiode, hvor 3 af bestyrelsesmedlemmerne, som blev valgt ved generalforsamlingen i 2015 sidder i bestyrelsen indtil den ordinære generalforsamling i De 2 andre bestyrelsesmedlemmer, bestyrelsessuppleanterne, revisoren samt revisorsuppleanten vil sidde i bestyrelsen indtil den ordinære generalforsamling i Genvalg kan finde sted. 5 foreningens regnskabsår følger kalenderåret, første gang fra For regnskabsåret20l7 tillægges regnskab for perioden 1. september 20LG december Foreningens midler skal indsættes i et pengeinstitut. Midlerne kan helt eller delvis investeres i værdipapirer. Bestyrelsen bemyndiges til eventuelt at anvende en investeringsforening. 8 Kontingent for medlemskab fastsættes hvert år på den ordinære generalforsamling. 9 Ordinær generalforsamling afholdes hvert år inden udgangen af april. Første gang i Generalforsamlingen indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers varsel ved skriftlig meddelelse til medlemmerne med angivelse af dagsorden. På anmodning kan regnskabet tilsendes medlemmerne pr. mail 8 dage før generalforsamlingen. 10 Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsen beslutter det, eller når mindst 10 % af foreningens medlemmer skriftligt fremsætter begæring herom med angivelse af hvilke emner, der ønskes behandlet. Bestyrelsen skal indkalde til ekstraordinær generalforsamling senest 14 dage efter begæringens modtagelse med afholdelse inden for 1 måned. 11 Den ordinære generalforsamlings dagsorden skal indeholde mindst følgende punkter:. Valg af dirigent.. Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år. regnskab'l godkendese : :i:ffitffi:*i;;:ij:'". Valg af medlemmer til bestyrelsen og suppleanter.. ValB af L revisor samt 1 revisorsuppleant. Eventuelt. 12 Forslag til vedtægtsændringer skal senest være i bestyrelsen i hænde den 1. februor. Andre forslag (jf. 8)skalvære i bestyrelsen i hænde den 1. marts.

6 13 Forhandlingerne på generalforsamlingen ledes af en dirigent, der vælges af generalforsamlingen. Generalforsamlingens beslutninger træffes ved simpel stemmeflertal blandt de tilstedeværende medlemmer med mindre andet følger af nærværende vedtægt. Afstemninger skal finde sted skriftligt, såfremt dirigenten eller mindst LO o/o af de tilstedeværende medlemmer forlanger det. Der kan stemmes ved fuldmagt. Sådan fuldmagt skal være skriftlig og undertegnet af medlemmet. Hvert medlem kan kun medbringe 6n fuldmagt. 14 Bestyrelsen konstituerer umiddelbart efter generalforsamlingen sig selv med en formand, en næstformand, en sekretær og en kasserer. Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden. Bestyrelsesmøde afholdes, når formanden finder det fornødent, eller når mindst 2 bestyrelsesmedlemmer kræver det. Over bestyrelsens møder føres et beslutningsreferat, som godkendes på det efterfølgende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen træffer beslutninger ved simpel stemmeflertal, men er kun beslutningsdygtig, når mindst 3 bestyrelsesmedlemmer er til stede. I tilfælde af stemmelighed, er formandens stemme udslagsgivende. 15 Foreningen tegnes udadtil af to bestyrelsesmedlemmer, hvor den ene skalvære formanden eller kassereren. Der påhviler ikke foreningens medlemmer nogen personlig hæftelse for de forpligtigelser, der påhviler foreningen. 15 Nærværende vedtægt af generalforsamlingen, hvis forslaget vedtages med mindst 2/3 af de afgivne stemmer. Det skal fremgå af dagsordenen til generalforsamlingen, hvis der er forslag til vedtægtsændringer og samtidig bekendtgøres ændringerne på Antikkens Venners hjemmeside 17 Beslutning om opløsning af foreningen kan træffes på generalforsamlingen efter de regler, som gælder for vedtægtsændringer, jf. 16. Ved foreningens opløsning træffer generalforsamlingen beslutninger om, hvad der skal ske med foreningens eventuelle formue. Denne kan dog kun anvendes til samme formå, som er angivet i foreningens formålsparagraf. Ad 6: lngen indkomne forslag. Ad 7: Alle bestyrelsesmedlemmer blev genvalgt: Helmer Munch Andersen, Ulla Rald og Børge Kjeldsen indtil den ordinære generalforsamling i Bent Robert Hansen og Torben Svendup indtil den ordinære generalforsamling i 2018.

7 Begge suppleanter blev genvalgt: Steen Stegeager Hansen og Ulla Wicksell. Ad 8: Thyge Bro blev genvalgt som r'evisor. Lilli Edl blev genvalgt som revisor suppleant, Ad 9: lntet. e-) )r,,' Krnrur> {df (,i, {,1;-, åo/7 2OL rt"// /(/L"- q.,ylar{f ZOlT

8 ANTIKKENS VENNER REGNSKAB FOR PERIODEN RESULTATOPGøRELSE lndtægter Kontingenter Arrangementer Rejser Studiekreds Gaver Bogauktion I alt indtægter Udgifter Bladet (nr. 105-'107) Porto Kuvertering Bestyrelsen Arrangementer Studiekreds Gaver Rejser Gebyrer I alt udgifter Arets resultat BALANCE Aktiver Danske Bank Kassebeholdning Aktiver ialt Passiver Egenkapital primo Overført over/underskud Rejse Etrurien 2 Skyldige omkostninger Passiver i alt ,00 kr ,00 kr ,55 kr. 800,00 kr ,67 kr ,00 kr ,22 kr ,32 kr ,00 kr. 618,75 kr. 633,45 kr ,00 kr. 717,O0 kr ,00 kr ,47 kr. 400,00 kr ,99 kr ,23 kr ,1 1 kr kr ,61 kr ,38 kr ,23 kr ,00 kr kr ,61kr. 2014t ,00 kr ,00 kr ,00 kr. o'oo *t' : ,00 kr ,29 kr ,00 kr. 0,00 kr. 766,50 kr ,20 kr. 0,00 kr ,06 kr. 300,00 kr ,05 kr. t6.770,95 kr ,88 kr. 193,50 kr. 93.1{4,38 kr ,43 kr ,95 kr ,00 kr. 93.{14,38 kr. Regnskabet er revideret, bilagene fundet i orden, og beholdninger tilstede. København den 4f t1 lul*("^, L,"--/ Bent Robert Hansen Kasserer 2016 i«x"?ct'zl( ",#km^*l* Bestyrelsen Torben Svendrup Børge Kjeldsen

ANTIKKENS VENNER LøRDAG DEN 21. NOVEMBER 2015 KL Ad 1: Ad 2: REFERAT AF DEN ORDINÆARE GENERAFORSAMLING I REFERAT AF MØDET: DAGSORDEN:

ANTIKKENS VENNER LøRDAG DEN 21. NOVEMBER 2015 KL Ad 1: Ad 2: REFERAT AF DEN ORDINÆARE GENERAFORSAMLING I REFERAT AF MØDET: DAGSORDEN: REFERAT AF DEN ORDINÆARE GENERAFORSAMLING I ANTIKKENS VENNER LøRDAG DEN 21. NOVEMBER 2015 KL. 14.00 MØdested: Københavns Universitet Amager lokale 12.2.62. DAGSORDEN: L. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER Den ordinære generalforsamling fandt sted lørdag den 23. november 2013 kl. 15.00 på KUA. Formand Jørgen Edl bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter Vedtægt for Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter 1 Navn Foreningens navn er: Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter. 2 Formål Støtteforeningens formål er til

Læs mere

Foreningen Nyord Havns vedtægter

Foreningen Nyord Havns vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Nyord Havn og hjemstedet er Nyord, 4780 Stege. 2 Formål Foreningens formål er at drive og vedligeholde Nyord Havn i funktionsmæssig, lovlig og forsvarlig

Læs mere

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 1 Dagens program 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 12:00 Frokost 12:30 Indgang samt udlevering af stemmesedler 13:00 Generalforsamling Der

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Vedtægter for. Foreningen Visit Roskilde

Vedtægter for. Foreningen Visit Roskilde Vedtægter for Foreningen Visit Roskilde 1 NAVN OG HJEMSTED: Foreningens navn er Visit Roskilde. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune. 2 FORMÅL: Foreningens har til formål at fremme turisterhvervet

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

Vedtægter for Skibet Idrætsforening

Vedtægter for Skibet Idrætsforening Vedtægter for Skibet Idrætsforening 1. Foreningens navn er Skibet Idrætsforening, og foreningen er hjemmehørende i Vejle Kommune. Foreningen er stiftet i 1892. 2. Formål. Foreningens formål er ved idræt

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden.

V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden. V E D T Æ G T E R V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING 1. Foreningens navn er KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden. 3.

Læs mere

Vedtægter for Sønderjysk pigekor

Vedtægter for Sønderjysk pigekor Vedtægter for Sønderjysk pigekor 1 Foreningen. 1.1 Foreningens navn er Sønderjysk Pigekor. Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune. Foreningens formål er at fremme korsang for piger i alderen 6-20 år..

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM 1 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er A-Team Foreningen er stiftet den 28. november 2015 med aktivitets- og regnskabsmæssig opstart d. 1. januar 2016. Foreningens hjemsted

Læs mere

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 1.0 Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Hadsund Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune. 2.0 Forholdet til Danmarks Jægerforbund.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. Foreningens navn... 3 2. Formål... 3 3. Medlemskab... 3 4. Kontingent... 3 5. Generalforsamling... 3 6. Ekstraordinær generalforsamling...

Læs mere

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Navn og hjemsted: Foreningen Sydfyns Linedancers Linedance for Joy er stiftet d. 26. August 2009 og har hjemsted i Svendborg Kommune. På den årlige ordinære Generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Strandmølleskolens Venner

Vedtægter for Strandmølleskolens Venner Vedtægter for Strandmølleskolens Venner 1 1 Foreningens navn er: Strandmølleskolens Venner. Foreningens hjemsted er Assens Kommune. 2 Foreningens formål er at støtte den private institution Strandmølleskolen

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Greve-Solrød Erhverv, og dets hjemsted er i enten Greve eller Solrød Kommune. 2. Formål Greve-Solrød Erhvervs formål er at virke

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub:

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev Tennisklub (BTK), som er stiftet den 2. maj 1897 og har hjemsted i Brønderslev Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Vedtægter for Den Kongelige Livgardes Officersforening

Vedtægter for Den Kongelige Livgardes Officersforening 1 Den Kongelige Livgardes Officersforening Vedtægter for Den Kongelige Livgardes Officersforening Marts 2005 2 Navn: Foreningens navn er Den Kongelige Livgardes Officersforening 1 2 Formål: Det er foreningens

Læs mere

Vedtægter. for. Kinorevuens Venner. Skørping

Vedtægter. for. Kinorevuens Venner. Skørping Vedtægter for Kinorevuens Venner Skørping Vedtægter for Kinorevuens Venner Side 2 af 4 1 Navn og hjemsted Kinorevuen's Venner er en forening med hjemsted i Rebild Kommune. 2 Formål Kinorevuens Venner har

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

VEDTÆGTER for FORENINGEN

VEDTÆGTER for FORENINGEN VEDTÆGTER for FORENINGEN CENTER for UNGDOMSFORSKNING Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 29. november 1999. Senest ændret på den 14. generalforsamling den 22. marts 2012. 2 VEDTÆGTER for FORENINGEN

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 29. november 1999. Senest ændret på den 17. generalforsamling den 25. marts 2015. Navn, hjemsted, stiftelse

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Klubbens navn og Formål 1 Klubbens navn er Rungsted Ishockey Klub (RIK). Klubbens hjemsted er Hørsholm kommune. Klubben er stiftet den 1. januar 1941 2.1 Klubbens formål

Læs mere

Vedtægter Personaleforeningen (PPS)

Vedtægter Personaleforeningen (PPS) Vedtægter Personaleforeningen (PPS) 2 Vedtægter for Personaleforeningen i PenSam 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Personaleforeningen i PenSam og som anvender forkortelsen PPS. Personaleforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

Vedtægter for foreningen Den Kreative Skole København

Vedtægter for foreningen Den Kreative Skole København for foreningen Den Kreative Skole København 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Den Kreative Skole København. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Foreningens formål: Foreningens formål

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter af 26. marts 2019 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub. Klubben er

Læs mere

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted FORSLAG TIL Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng (CVR. nr. 36102330) og dens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Leverforeningen April 2014

Vedtægter for Leverforeningen April 2014 Vedtægter for Leverforeningen April 2014 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Leverforeningen. Landsforeningen for leversyge, levertransplanterede og deres pårørende. Landsforeningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Roskilde Damebridgeklub Vedtægter

Roskilde Damebridgeklub Vedtægter Roskilde Damebridgeklub Vedtægter 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Damebridgeklub med hjemsted i Roskilde kommune. Klubbens er stiftet den 7. januar 1937. 2. Formål Stk. 1. klubbens formål

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS NORDSJÆLLANDS POLITIKREDS I Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Foreningen for Politiets Beredskabs-Ordenskorps (POBROK). 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Som vedtaget den 25/2 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Foreningen Glostrup Kulturhus. Stk. 2: Foreningen Glostrup Kulturhus har hjemsted i

Læs mere

Vedtægter for Multiatleterne

Vedtægter for Multiatleterne Vedtægter for Multiatleterne 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Multiatleterne. Foreningen er stiftet den 16. november 2008. Foreningen har hjemsted i Esbjerg Kommune, og foreningens adresse er formandens.

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 VEDTÆGTER For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vesterled beboerrepræsentation efterfølgende kaldet Foreningen.

Læs mere

Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening:

Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening: Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening: 1 NAVN OG HJEMSTED. 1. Foreningens navn er Sydøstjysk Fugleforening. Foreningen er stiftet den 27.oktober 2009 ved en sammenlægning af Vejle Fugleforening, Give

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Særslev Forsamlingshus. Vestergade 22 Særslev Søndersø

VEDTÆGTER. For. Særslev Forsamlingshus. Vestergade 22 Særslev Søndersø VEDTÆGTER For Særslev Forsamlingshus Vestergade 22 Særslev 5471 Søndersø Foreningens navn er Særslev Forsamlingshus, og dens hjemsted er Særslev sogn i Nordfyns Kommune. 1. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Orienteering

Vedtægter for Copenhagen Orienteering Vedtægter for Copenhagen Orienteering 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Copenhagen Orienteering Klubben har hjemsted i Københavns Kommune. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) under

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg

Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg med ændringer vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 4/4-2001 Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg Kapitel I: Retsgrundlag Gældende lokalplan

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

Foreningens navn er SwingShoes, og dens adresse er den til enhver tid værende formands. SwingShoes hjemsted er Københavns Kommune.

Foreningens navn er SwingShoes, og dens adresse er den til enhver tid værende formands. SwingShoes hjemsted er Københavns Kommune. SwingShoes vedtægter Foreningens vedtægter (revideret ved generalforsamling i 2015) 1. Navn og adresse samt stiftelse Foreningens navn er SwingShoes, og dens adresse er den til enhver tid værende formands.

Læs mere

V E D T Æ G T E R pr

V E D T Æ G T E R pr Foreningen Sports College Gladsaxe Gladsaxevej 200 2860 Søborg CVR- nr. 30099575 V E D T Æ G T E R pr. 15.10.2013 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Sports College Gladsaxe. 2 Foreningens hjemsted

Læs mere

V E D T Æ G T E R. For PERSONALEKUNSTFORENINGEN. Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby

V E D T Æ G T E R. For PERSONALEKUNSTFORENINGEN. Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby V E D T Æ G T E R For PERSONALEKUNSTFORENINGEN Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby FORENINGENS FORMÅL M.V. 1 Formål: At fremme medlemmernes interesse for kunst bl.a. gennem foredrag, udstillings-

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub

Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub Syddjurs Sportsrideklub Møllevej 6 8420 knebel info@syddjurssportsrideklub.dk 1 Foreningen Syddjurs Sportsrideklub er stiftet den 18. oktober 2006. og har hjemsted

Læs mere

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 1 Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 2 1 Foreningens navn er Hjortshøj Grundejerforening. Dens hjemsted er Hjortshøj Stationsby. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND

VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND NAVN 1 Kredsens navn er: Nyreforeningen Sydøstjylland. Dens hjemsted er formandens adresse. Nyreforeningen Sydøstjylland

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedtægter for HjernetumorForeningen

Vedtægter for HjernetumorForeningen Vedtægter for HjernetumorForeningen 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 24. april 2012 under navnet HjernetumorForeningen. HjernetumorForeningens hjemsted er formandens adresse. Vi

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

V E D T Æ G T E R for FORENINGEN NYKØBING F. TEATERS VENNER

V E D T Æ G T E R for FORENINGEN NYKØBING F. TEATERS VENNER Advokatfirmaet Drachmann Skolegade 24 4800 Nykøbing Falster Telefon 54 84 50 50 Fax 54 84 50 99 www.drachmann.com J.nr.: JT-11734-44 V E D T Æ G T E R for FORENINGEN NYKØBING F. TEATERS VENNER NAVN. 1.

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1)

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1) FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1) Nuværende vedtægter. 1. Navn og virkefelt. Foreningens navn er Aabyhøj Grundejerforening og dens virkefelt omfatter hele den tidligere Aaby Kommune

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund Forslag til vedtægtsændringer for Skødstrup Sogns Jagtforening under Danmarks Jægerforbund Side 1 af 6 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skødstrup Sogns Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold.

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold. Nuværende vedtægter VEDTÆGTER FOR Skjold Birkerød Fodbold. 1. Navn Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted Foreslået ændringer Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold 1.

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter, forslag Rev 7 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune 1 Idrætssamvirkets navn og hjemsted Idrætssamvirkets navn er Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. Idrætssamvirkets hjemsted er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Frivillige ved Bostederne

Vedtægter for Frivillige ved Bostederne Vedtægter for Frivillige ved Bostederne 1 Navn, stiftelse og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Frivillige ved Bostederne og er etableret i Skanderborg d. 14. februar 2017 med konstitueret bestyrelse, og

Læs mere

Vedtægter for Midtfyns Erhvervsforening

Vedtægter for Midtfyns Erhvervsforening Midtfyns Erhvervsforening Vedtægter for Midtfyns Erhvervsforening 1 Foreningens navn er Midtfyns Erhvervsforening. 2 Foreningens hjemsted er Midtfyn. 3 Foreningen har til formål at: a b c d samordne det

Læs mere

Foreningen. Skamstrup og Omegn

Foreningen. Skamstrup og Omegn Vedtægter For Foreningen Skamstrup og Omegn Ændret den 21. februar 2017 1: foreningens navn: Foreningens navn er: Foreningen Skamstrup og Omegn med hjemsted i Skamstrup, Holbæk kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere