RANDERS AFDELING 15. ÅRGANG NR. 6A/2007

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RANDERS AFDELING 15. ÅRGANG NR. 6A/2007"

Transkript

1 RANDERS AFDELING 15. ÅRGANG NR. 6A/2007

2 2 Udgives af: FOA Fag og Arbejde Randers afdeling Redaktionsudvalg: Allan Hørsted (ansvarshavende) Karen Sørensen, redaktør Kontaktpersoner i sektorerne: Social- og sundhedssektoren: Inge Rasmussen Kost- og servicesektoren: Hans Jensen Broch Teknik- og servicesektoren: Ib Fisker Knudsen Pædagogisk sektor: Birgit Nielsen A-kassen: Anne-Lise Adamsen Pensionist- og efterlønsklubben: Inger Loff Oplag: eks. Tryk: NOTAT Grafisk, Tlf Forslag til FORRETNINGSORDEN på afdelingens strukturgeneralforsamling den 30. oktober Generalforsamlingen vælger 1-2 dirigenter til at lede generalforsamlingen. Valget ledes af formanden. 2. Dirigenten/dirigenterne vælges ved simpelt flertal. 3. Dirigenten/dirigenterne kan, ved generalforsamlingens begyndelse, stille forslag om nedsættelse af stemmeudvalg. Der vælges mindst 5 personer. 4. Dirigenten/dirigenterne kan stille forslag om debattens afslutning enten straks eller med de indtegnede talere, ligesom dirigenten/dirigenterne kan stille forslag om begrænset taletid. Forslaget kan også stilles fra deltagerne. 5. Når det er vedtaget at afslutte debatten med de indtegnede talere, kan der ikke indtegnes andre talere end forslagsstilleren. Dog kan formanden få ordet for at besvare eventuelle spørgsmål. 6. Dirigenten/dirigenterne meddeler talerne ordet i den rækkefølge, begæring herom er indleveret. I særlige tilfælde kan dirigenterne, uden generalforsamlingens samtykke, fravige denne for meget korte bemærkninger. 7. Ingen kan indtegne sig for mere end én tale ad gangen. Begæring om ordet fremsættes skriftligt, hvis dirigenten/dirigenterne skønner det nødvendigt. Begæringen skal indeholde oplysning om vedkommendes navn. Ingen må tale uden dirigentens tilladelse. Der tales fra talerstol, med mindre dirigenten/dirigenterne tillader, at taleren taler fra sin plads. 8. Dirigenten/dirigenterne har, med generalforsamlingens tilladelse, ret til at indtegne sig selv som deltager i debatten. Dirigenten skal respektere den tillid, forsamlingen viser ham/hende, da der ved korte indlæg ikke udpeges en anden dirigent. Ved større eller særlige indlæg fra dirigentens side overdrages dirigenthvervet til den anden dirigent - eventuelt formanden.

3 foa-netværket 3 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING STRUKTUR- GENERALFORSAMLING Der indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i FOA - Fag og Arbejde, Randers afdeling TIRSDAG DEN 30. OKTOBER 2007 KL i Ridehuset v/værket, Mariagervej 6, Randers A. Velkomst B. Godkendelse af forretningsorden C. Valg af dirigent(er) DAGSORDEN: 1. Orientering til generalforsamlingen 2. Forslag til lovændringer 3. Forslag om ophævelse af Sammenlægningsprotokollat PMF Djursland og FOA Randers 4. Afslutning Der serveres et let traktement kl Ønsker du at deltage i dette, bedes du sende os din hurtige tilmelding enten pr. mail til randers@foa.dk eller på servicekuponen bag i bladet. Sidste frist for tilmelding er fredag den 26. oktober 2007 med morgenposten. Generalforsamlingen begynder kl Afdelingsbestyrelsen

4 4 Dagsordenens punkt 2: Forslag til lovændri 1. NAVN OG HJEMSTED FOA - Fag og Arbejde, Randers afdeling er hjemmehørende i Randers Kommune, med kontorer i Randers og Grenaa. Afdelingen dækker geografisk Favrskov, Norddjurs, Randers og Syddjurs kommuner. Afdelingen er medlem af forbundet FOA - Fag og Arbejde med hjemsted i København. 2. AFDELINGENS GRUNDLAG OG FORMÅL Fælles værdier Afdelingen bygger sin indsats på fælles værdier omkring forskellige indsatsområder, der er fastlagt på henholdsvis kongressen, afdelingens generalforsamling og i afdelingsbestyrelsen. Afdelingens grundlag Afdelingens grundlag er et menneskesyn, som bygger på demokrati, nærhed og tryghed, mangfoldighed, solidaritet og respekt. Medlemmerne er afdelingens vigtigste ressource, og det er medlemmernes engagement, deltagelse og aktivitet, der gør organisationen dynamisk og demokratisk, og som er med til at fremme og værne om fælles interes- ser. Det er samtidig fællesskabet og en række fælles værdier, der giver organisationen samlet kollektiv styrke. Organisationen bygger på åbenhed og tilgængelighed, ligesom strukturen bygger på en decentral tankegang. Afdelingens tillidsvalgte er de bånd, der binder organisationen sammen. Afdelingens formål Afdelingens formål er: At organisere offentligt og privat ansatte inden for afdelingens område At virke i fællesskab for et samfund præget af omtanke, sammenhold og solidaritet At udgøre den overordnede ramme for fællesskabet mellem medlem, arbejdsplads, de tillidsvalgte, sektorer, afdeling og forbund At indhente, prioritere og videreformidle overenskomstkrav til forbundet At arbejde med tryghed og faglighed både individuelt og kollektivt At skabe de bedst mulige rammer for medlemmernes arbejdsvilkår 3. MEDLEMMET Demokrati og medindflydelse Målet er det fælles faglige demokrati - og dermed medlemmets indflydelse - som skal være så direkte som muligt overalt i organisationen. Som medlem har man ret til at blive hørt, inddraget, orienteret og være medbestemmende om egne forhold. Beslutninger, som har direkte indflydelse på dagligdagen, afgøres så vidt muligt af medlemmet selv under ansvar over for og i overensstemmelse med det forpligtende fællesskab. Medlemsrettighederne udgør en central del af det forpligtende fællesskab, som afdeling og sektorer udgør. Ret til udvikling Alle medlemmer skal gives mulighed for at øve indflydelse og deltage direkte eller indirekte i kollektive processer, beslutninger og valg i FOA. Medlemmet har ret til at få understøttet fagligheden og fagets udvikling og ret til indflydelse på de forhold, de aftaler og den overenskomst, der vedrører arbejdslivet. Interessevaretagelse Medlemmernes interessevaretagelse er således udgangspunktet for såvel afdelingens som sektorernes arbejde. Stk. 4 Optagelse Som medlemmer optages alle, der er beskæftiget, under uddannelse eller i øvrigt omfattet af afdelingens faglige område.

5 foa-netværket 5 nger Stk. 5 Valgbarhed og stemmeret Alle medlemmer er valgbare og har stemmeret, indtil de overgår til en offentlig pension. Herefter bevares alene stemmeretten i pensionistklubben. Stk. 6 Serviceløfter Afdelingen forpligter sig til at yde den samme grundlæggende kvalitetsmæssige indsats over for sektorer og medlemmer i forhold til serviceløfterne, der er vedtaget på afdelingens generalforsamling og af kongressen. De fælles vedtagne serviceløfter er bindende i forhold til sektorerne. Som medlem har man krav på at få en ensartet minimumsservice, uanset hvilken sektor man tilhører. Afdelingsbestyrelsen fastlægger arbejdsdelingen med de fælles serviceløfter mellem sektorer og afdeling. Stk. 7 Klageinstanser Medlemmer kan indbringe klager over sagsbehandling og afgørelser, som angår medlemmets individuelle, personlige rettigheder for Klageinstansen. Undtaget herfor er sager af politisk karakter eller sager, der er omfattet af andre klagemuligheder. Retningslinierne for Klageinstansens virke fastsættes af hovedbestyrelsen. Stk. 8 Eksklusion Ethvert medlem, som handler i strid med afdelingslovene, eller som bevidst udviser illoyal optræden, kan ekskluderes. Eksklusionen kan ske på afdelingens generalforsamling. En eksklusion kan altid indbringes for forbundets hovedbestyrelse. Vedkommende skal have underretning herom, 14 dage forinden afgørelsen træffes, ligesom den pågældende har ret til at møde på generalforsamlingen og føre sin sag. Ekskluderede medlemmer fortaber deres medlemsrettigheder.

6 6 Stk. 9 Medlemspligt Medlemmerne har pligt til at meddele navn og adresseændring samt ændring af arbejdssted, stilling og eventuel faggruppe til afdelingen. 4. GENERALFORSAMLING Øverste myndighed Afdelingens øverste myndighed er generalforsamlingen. Generalforsamlingen er beslutningsdygtig uanset de fremmødtes antal. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt i 2. halvår. Indvarsling Medlemmerne modtager indkaldelse til ordinær generalforsamling med mindst 60 kalenderdages varsel med angivelse af en foreløbig dagsorden og dato for sidste frist for indsendelse af forslag. Ved indvarslingen til generalforsamlingen skal det oplyses, hvem der er på valg, og om de, der besidder posterne, modtager genvalg. Forslag Forslag, herunder forslag til personvalg, skal være afdelingen i hænde senest 35 kalenderdage forud for generalforsamlingen. Indstilling til personvalg kan dog ske på generalforsamlingen i henhold til 7, stk. 2. Forslag kan efterfølgende stilles af afdelingsbestyrelsen. Den endelige dagsorden, herunder alle forslag til valg, vil blive bekendtgjort senest 14 kalenderdage før generalforsamlingen ved udsendelse til samtlige medlemmer. Forslag skal være underskrevet med navn og medlemsnummer. Er forslagsstiller eller en repræsentant for denne ikke til stede under generalforsamlingen, kan forslaget ikke behandles eller sættes til afstemning. Stk. 4 Dagsorden På den ordinære generalforsamling skal der mindst behandles følgende dagsorden: - Godkendelse af forretningsorden - Godkendelse af dagsorden - Beretning - Fagpolitisk handleplan - Godkendelse af regnskab - Godkendelse af budget - Fastsættelse af kontingent - Indkomne forslag - Valg Det foregående års regnskab kan afhentes i kopi på afdelingskontorerne efter 1. august. På generalforsamlingen føres protokol over den førte debat, konklusioner og de vedtagne beslutninger. Kopi af protokollen ligger til gennemsyn på afdelingens kontorer. Stk. 5 Brevafstemning Medlemmer, der på grund af tjenstlige forhold er forhindret i at deltage i ordinære og ekstraordinære generalforsamlinger, kan, ved forelæggelse af dokumentation fra arbejdsgiveren, stemme pr. brev til personvalg. Medlemmer med fast bopæl på Anholt kan ligeledes stemme pr. brev ved personvalg. Brevafstemning kan ske ved henvendelse til afdelingen 14 kalenderdage før generalforsamlingen og skal være afdelingen i hænde senest dagen før generalforsamlingens afholdelse. Stk. 6 Personvalg Ved personvalg kræves over halvdelen af de afgivne stemmer. Alle andre beslutninger kan afgøres ved almindeligt stemmeflertal og ved håndsoprækning. For at opnå valg skal man opnå mindst halvdelen af de afgivne gyldige stemmer, medmindre kun 1 kandidat er bragt i forslag. Stk. 7 Ekstraordinær generalforsamling Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes med 21 kalenderdages varsel af bestyrelsen, med angivelse af en skriftligt motiveret dagsorden herfor. Den ekstraordinære generalforsamling kan kun behandle denne dagsorden. Såfremt mindst 50 medlemmer skriftligt begærer det, skal bestyrelsen indkalde til ekstraordinær generalforsamling i henhold til ovennævnte regler om denne. Medlemmer, der begærer ekstraordinær generalforsamling, fremlægger baggrunden herfor på den ekstraordinære generalforsamling ved en ordfører. 25 af medlemmerne, der har begæret generalforsamlingen, skal være til stede.

7 foa-netværket 7 Stk. 8 Valg til bestyrelsen Generalforsamlingen vælger til afdelingens bestyrelse: a) Formand og næstformand (valgperiode 3 år) b) Eventuelt valg af faglige sekretærer (valgperiode 3 år) c) Et antal generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer (valgperiode 2 år) i henhold til disse loves Protokollat nr. 1. Herudover indgår de valgte sektorformænd i afdelingens bestyrelse med sektornæstformanden som suppleant. Stk. 9 Valg af suppleanter Generalforsamlingen vælger ligeledes et antal personlige suppleanter for de ikke-lønnede generalforsamlingsvalgte (valgperiode 2 år). 0 Øvrige valg Generalforsamlingen vælger desuden: a) 2 bilagskontrollanter og suppleanter for disse (valgperiode 2 år) De her valgte kan ikke være medlemmer af afdelings- eller sektorbestyrelse b) En fanebærer og en fanebærersuppleant (valgperiode 2 år) c) Et lønudvalg (valgperiode 1 år) 5. POLITISK LEDELSE Daglig politisk ledelse Afdelingens daglige politiske ledelse består af formand, næstformand og de 4 sektorformænd samt eventuelle generalforsamlingsvalgte faglige sekretærer. Konstituering af afdelingsformand/ afdelingsnæstformand Afgår en afdelingsformand eller næstformand i utide, kan afdelingsbestyrelsen med tre fjerdedele af stemmerne tage de nødvendige beslutninger om at konstituere til førstkommende ordinære afdelingsgeneralforsamling. Kan der ikke opnås enighed om konstituering af afdelingsformand og afdelingsnæstformand, indkaldes der til ekstraordinær afdelingsgeneralforsamling. Øvrige politiske poster, der bliver ledige i utide, og hvortil der ikke er valgt suppleant, står ubesat til førstkommende ordinære generalforsamling.

8 8 Konstituering af sektorformand/ sektornæstformand Hvis en sektorformand eller en sektornæstformand afgår i utide, kan sektorbestyrelsen med tre fjerdedele af stemmerne tage de nødvendige beslutninger om at konstituere til førstkommende ordinære sektorårsmøde. Kan der ikke opnås enighed om konstituering af sektorformand eller sektornæstformand, indkaldes der til ekstraordinært sektorårsmøde i den pågældende sektor. 6. AFGANG Afgang i utide Ved afgang i utide på grund af lægeligt dokumenteret sygdom eller ved manglende genvalg udbetales en fratrædelsesgodtgørelse svarende til 6 måneders løn. Ved fratræden i forbindelse med overgang til efterløn eller pension udbetales en fratrædelsesgodtgørelse svarende til 3 måneders løn. Ved fratræden som følge af ændring i strukturen etableres en fratrædelsesordning, som skal godkendes af generalforsamlingen. Død I tilfælde af død i valgperioden udbetales der 3 måneders løn til de efterladte. Fratræden ved pensionsalder Alle politisk valgte skal fratræde på generalforsamlingen/sektorårsmødet i det kalenderår, de opnår folkepensionsalderen. 7. AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsen Afdelingsbestyrelsen fastlægger daglig politisk ledelses kompetence, hvorefter daglig politisk ledelse skal udarbejde forretningsorden for sit virke, ligesom den skal fremkomme med forslag til forretningsorden for afdelingsbestyrelsen til dennes vedtagelse. Sammensætning Politisk valgte, der er ansat i afdelingen, må ikke udgøre et flertal i afdelingsbestyrelsen. Såfremt antallet af indkomne forslag til personvalg ikke er tilstrækkeligt til at sikre det nødvendige flertal, kan der foretages indstilling til valg på generalforsamlingen i henhold til disse loves Protokollat nr. 1. Kongres Delegerede til forbundets kongres er afdelingsbestyrelsen. Overskydende pladser fordeles til sektorerne efter en nærmere fastsat fordelingsnøgle i henhold til disse loves Protokollat nr SAMARBEJDE Afdelingen skal i samarbejde med de øvrige afdelinger inden for regionen organisere et samarbejde, der sikrer de ansatte tryghed og faglighed gennem bl.a. en fælles repræsentation i forhandlingssammenhæng samt elevservicering og elevarbejde.

9 foa-netværket 9 9. SEKTOR- OG FAGGRUPPEDANNELSE Antal af sektorer Afdelingens faggrupper er samlet i 4 sektorer: * Social- og sundhed * Pædagogisk * Kost- og service * Teknik- og service Medlemmerne er obligatorisk medlem i den sektor, de fagligt tilhører. Sektorårsmøderne vælger sektorformand og sektornæstformand og eventuelt faglige sekretærer. Valget gælder for 3 år. Øvrige valgte vælges for 2 år. Sektorårsmøderne vælger en sektorbestyrelse og suppleanter samt vedtager egne vedtægter. Sektorens vedtægter skal godkendes af afdelingsbestyrelsen. Nedlæggelse/sammenlægning Afdelingens generalforsamling kan nedlægge en sektor og sammenlægge sektorer efter indstilling fra de berørte sektorers årsmøder. Sektorårsmøde Ordinært sektorårsmøde afholdes en gang årligt i 1. halvår. Stk. 4 Kompetence Sektorerne har kompetence til under ansvar over for afdelingsgeneralforsamlingen og afdelingens bestyrelse at varetage: * Faglige og organisatoriske tiltag i henhold til afdelingens grundlag og formål ( 2), inden for sektorens områder, herunder udvikling af fagligheden og udvikling af arbejdspladserne i samarbejde med faggrupperne * At forhandle og afslutte alle faglige sager inden for sektorens område i overensstemmelse med generalforsamlingens og afdelingsbestyrelsens beslutninger * De overenskomstspørgsmål som vedrører sektoren specielt * Indhentning af specielle overenskomstkrav * Sektorens egne erhvervsfaglige uddannelser, herunder elevarbejde, efter- og videreuddannelse samt strategier for kvalifikations- og kompetenceudvikling * Information og kommunikation inden for sektorens områder * Sektoren indstiller sektorbudget til afdelingsbestyrelsen i sammenhæng med afdelingens budgetlægning 10. FAGGRUPPER Ansvar og kompetence Sektorerne har det overordnede ansvar for arbejdet med faggrupperne. Faggrupperne har kompetence til at træffe beslutning om forhold, der alene angår den enkelte faggruppe. Faggruppeopdeling Udgangspunktet for faggruppeopdelingen er landsdækkende overenskomstgrupper. 11. KLUBARBEJDE Klubdannelse Under afdelingen og dennes sektorer kan der dannes klubber. Afdelingen og sektorerne skal tage initiativ til, at der dannes de fornødne klubber. Seniorer og unge Udover de sektorrettede klubber kan

10 10 der oprettes klubber for seniorer og unge. 12. ADMINISTRATION og ØKONOMI Overordnet ansvar Afdelingsbestyrelsen har ansvaret for det fælles overordnede administrative og teknologiske grundlag. Daglig administrativ ledelse Politisk ledelse er øverste ansættende myndighed for afdelingens lønnede personale. Afdelingsformanden har ansvaret for den daglige administrative ledelse. Politisk ledelse er ansvarlig for overenskomstforholdene med afdelingens personalegrupper inden for de af afdelingsbestyrelsen fastsatte rammer og indgåede tiltrædelseserklæringer. Kontingent Afdelingskontingentet fastsættes af generalforsamlingen. I kontingentets størrelse indgår afdelingens afregning af kontingent til forbund og a-kasse. Afdelingsbestyrelsen kan opkræve ude fra kommende stigninger til forbund og a-kasse. Imellem generalforsamlingerne kan afdelingsbestyrelsen regulere kontingentsatserne i henhold til nettoprisindekset. Det samlede kontingent oprundes til hele kroner. Hvert år i juli kvartal fremlægger politisk ledelse i afdelingsbestyrelsen forslag til handle- og strategiplan samt budget for det kommende år med henblik på vedtagelse på afdelingens generalforsamling. Regnskabet for det foregående år skal forelægges afdelingsbestyrelsen inden udgangen af april kvartal i revideret form. Årsregnskabet fremlægges i revideret stand på den ordinære generalforsamling til godkendelse. Stk. 4 Medlemshæftelse Medlemmerne hæfter kun for afdelingens forpligtelser med kontingentet. Stk. 5 Regnskabsansvarlig Afdelingsformanden er den øverst ansvarlige for regnskabet. Stk. 6 Tegningsret Tegningsret tilkommer formand og næstformand. Desuden kan politisk ledelse tillægge andre - politisk valgte og medarbejdere - en tegningsret. Ved dispositioner udover kr kræves underskrift af to i forening. Bevillinger over kr kræver afdelingsbestyrelsens godkendelse, såfremt udgiften ikke er omfattet af det vedtagne budget. Stk. 7 Revisor Afdelingsbestyrelsen skal vælge en statsautoriseret revisor. Stk. 8 Forvaltning af fast ejendom Køb, salg og pantsætning af fast ejendom kræver generalforsamlingens godkendelse. 13. LØN Lønudvalg Generalforsamlingen vælger et lønudvalg bestående af 3 personer. Der udarbejdes et kommissorium for lønudvalget. Aflønning Afdelingens generalforsamling fastsætter, efter indstilling fra lønudvalget, aflønning og pension af de politisk valgte, der er lønnede i afdelingen. Herudover reguleres lønnen for de politisk valgte i generalforsamlingsperioden med de for det kommunale arbejdsmarked aftalte reguleringer. Afgang Når generalforsamlings- og sektorvalgte lønnede politikere afgår, skal afdelingsbestyrelsen, inden eventuelt nyvalg foretages, vurdere, om vilkårene for den lønnede politiske post skal ændres.

11 foa-netværket 11 Stk. 4 Honorarer og anden løn De lønnede afdelings- og sektorvalgte kan ikke beklæde andre lønnede tillidshverv eller andet lønarbejde uden afdelingsbestyrelsens godkendelse. De lønnede afdelings- og sektorvalgte kan endvidere ikke oppebære ekstra indkomster i form af honorarer m.v. fra lønnede hverv, der knytter sig til tillidshverv i afdelingen. Sådanne indkomster tilfalder afdelingen. Afdelingsbestyrelsen skal én gang årligt have en opgørelse over, hvilke hverv den enkelte afdelings- eller sektorvalgte beklæder, og hvilke beløb der i den forbindelse tilfalder afdelingen. 14. LOVÆNDRINGER Ændringer i lovene og de dertil hørende protokollater kan kun foretages af generalforsamlingen. Lovene kan ændres med to tredjedele af de afgivne stemmer. Protokollaterne kan ændres med almindeligt flertal. 15. AFDELINGSNEDLÆGGELSE Afdelingen kan kun nedlægges som følge af en generalforsamlingsbeslutning med to tredjedele af de fremmødte stemmer på en generalforsamling. Beslutningen herom skal efterfølgende godkendes af hovedbestyrelsen. En afdeling kan kun udmelde sig af forbundet med 1 års varsel, såfremt afdelingens øverste myndighed vedtager dette med to tredjedele af de afgivne stemmer, og dette efterfølgende bekræftes af en urafstemning blandt afdelingens medlemmer - ligeledes med to tredjedel af de afgivne stemmer. 16. IKRAFTTRÆDEN Alle generalforsamlingsvalgte afdelingsbestyrelsesmedlemmer og suppleanter og de fødte sektorvalgte afdelingsbestyrelsesmedlemmer samt den sektorvalgte faglige sekretær fortsætter i deres nuværende valgperiode i henhold til de hidtidige love. I forbindelse med nuværende valgperiodes udløb bliver valgperioden på posterne henholdsvis 3 og 2 år, som det fremgår af de nye loves 4, stk. 8, 9 og 10. Således vedtaget den 30. oktober 2007 på den ekstraordinære strukturgeneralforsamling i FOA - Fag og Arbejde, Randers afdeling. o - o - O - o - o

12 12 Protokollat nr. 1 til Love for FOA - Fag og Arbejde, Randers afdeling 4, stk. 8 Afdelingsbestyrelsens sammensætning Antallet af generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer og personlige suppleanter herfor vælges efter følgende fordelingsnøgle: Social- og sundhedssektoren:... 4 Pædagogisk sektor:... 3 Kost- og servicesektoren:... 2 Teknik- og servicesektoren:... 2 I henhold til afdelingslovenes 7, stk. 2 skal antallet af politisk valgte, der ikke er ansat i afdelingen, udgøre et flertal på 2. Såfremt der skal vælges flere til bestyrelsen end de 11, der fremgår af ovenstående fordelingsnøgle, foretages disse valg som åbne valg blandt alle fremmødte medlemmer. Protokollat nr. 2 til Love for FOA - Fag og Arbejde, Randers afdeling 7, stk. 3 Kongresdelegerede Kongresdelegerede pladser, der resterer efter fordeling til afdelingsbestyrelsen og sektornæstformændene, fordeles som følger: Social- og sundhedssektoren:... 1 Pædagogisk sektor:... 1 Kost- og servicesektoren:... 1 Herefter: Social- og sundhedssektoren:... 1 Pædagogisk sektor:... 1 Overskydende kongresdelegerede pladser herefter tilgår Social- og sundhedssektoren. Ved tidligt forfald vælger sektoren en erstatning. Kan sektoren ikke det, fyldes op med de suppleanter, der er valgt til afdelingsbestyrelsen. Indstilling: En enig afdelingsbestyrelse indstiller lovændringsforslaget med tilhørende protokollater til vedtagelse.

13 foa-netværket 13 Dagsordenens punkt 3: Forslag om ophævelse af Sammenlægningsprotokollat PMF Djursland og FOA Randers Det på den stiftende generalforsamling torsdag den 19. maj 2005 godkendte sammenlægningsprotokollat PMF Djursland og FOA Randers indstilles til fuld og endelig ophævelse - med virkning fra beslutningstidspunktet - på følgende vilkår: * At der ikke sker konstituering på faglig sekretær Gitte Johansens post i forbindelse med hendes fratræden den 15. oktober 2007 * At antallet af faglige sekretærer i afdelingen herefter p.t. er 3 * At Camilla F. Kristensens konstituering som næstformand i Pædagogisk sektor fortsætter til udgangen af april måned 2008 * At der ikke konstitueres på Camilla F. Kristensens post i tilfælde af fratræden fra posten i perioden grundet sygdom eller anden beskæftigelse * At Bente Schmidt Klausen og Susanne T. Bregendal med Pia Kristensen som suppleant har sæde i afdelingsbestyrelsen til afdelingens generalforsamling i 2012 * At afgang fra de to bestyrelsesposter i perioden kun kan suppleres med Pia Kristensen. Ved afgang herudover bortfalder posten Indstilling: En enig afdelingsbestyrelse indstiller forslaget om ophævelse af Sammenlægningsprotokollat PMF Djursland og FOA Randers til vedtagelse. Servicekupon TILMELDING TIL MØDE OBS Tilmelding sendes straks til alle arrangementer SÆT KRYDS Dato Sidste tilmelding Side Strukturgeneralforsamling Medlemsmøde Temadag om psykisk arbejdsmiljø og stress Navn: Adresse: Postnr.: By: Arbejdsplads: Telefon arb.: Sektor: Telefon privat: Faggruppe: Tillidshverv: Ledig: Henvendelse omkring tilmelding/afmelding rettes til sekretariatet. Ved for mange tilmeldte får du besked, hvis du ikke kan deltage. Hjælp FOA med at give dig en god service! Kun én person på hver kupon.

14 14 Nu er det tid at forvandle hele den splittede jord. Nu er det tiden at handle. Lighed er mere end ord! Kun alt for længe har andre formet den vej, der blev vor. Nu er det tid at forandre. Nu må vi sætte vort spor. Carl Scharnberg BREV Ufrankeret svarforsendelse Sendes ufrankeret Modtageren betaler portoen FOA Fag og Arbejde Randers afdeling Postboks Randers

15 foa-netværket 15 Tilbud til alle medlemmer Kom til denne dag og inviter din leder med Pas på jer selv og hinanden!! Temadag om psykisk arbejdsmiljø og stress afholdes i FOA Randers, Østergade 12, Randers Torsdag den 6. december 2007 kl Program for dagen: Morgenkaffe og rundstykker i salen Præsentation af FOA s redskaber til et godt psykisk arbejdsmiljø Hvordan får vi lavet stresspolitik på vor arbejdsplads? Oplæg og inspiration ved Karen Sørensen, FOA Randers Frokost Pas på jer selv og hinanden! Oplæg ved Henrik Krogh, ejer og konsulent i virksomheden Stress og Succes Tilmelding til arrangementet på servicekuponen senest den 26. november 2007.

16 Medlemsmøde i Medlemshuset Østergade 12, Randers (Indgang Trapsgade) Tirsdag den 6. november 2007 kl Erik Peitersen har meldt afbud grundet sygdom. Kom alligevel, da arrangementet gennemføres med anden foredragsholder. Se vor hjemmeside for nærmere oplysninger. Kom og mød Erik Peitersen, kendt fra Roomservice på TV2 Erik Peitersen er en dybt engageret foredragsholder. Tirsdag den 6. november 2007 vil han holde foredrag om: * Utraditionel boligindretning * Hvordan maler og dekorerer du din bolig, f.eks. ved hjælp af genbrug? * Hvordan skaber vi gode boliger for os selv? * Lær at tro på egne instinkter med hensyn til indretning, farvevalg m.m. Adressefelt Mød op og få lidt inspiration. Tilmelding senest den 24. oktober 2007 på randers@foa.dk eller tlf Vær OBS på den korte tilmeldingsfrist Med venlig hilsen FOA Randers Kost- og servicesektoren Allan Hørsted Hans Jensen Broch afdelingsformand konstitueret sektorformand Maskinel magasinpost Bladnr FOA Fag og Arbejde Østergade Randers

Randers AFDELINGSLOVE

Randers AFDELINGSLOVE Randers AFDELINGSLOVE Vedtaget på afdelingens Generalforsamling den 23. oktober 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn og Hjemsted 2. Afdelingens grundlag og formål. - Fælles værdier. - Afdelingens grundlag

Læs mere

Sektorlove for Servicesektoren

Sektorlove for Servicesektoren Sektorlove for Servicesektoren 1. Navn. Servicesektoren under Fag og Arbejde, Roskilde afdeling. 2. Sektorens grundlag og formål. Stk. 1. Sektorens grundlag: Sektorens grundlag er et menneskesyn, som bygger

Læs mere

Afdelingslove FOA Silkeborg-Skanderborg

Afdelingslove FOA Silkeborg-Skanderborg Afdelingslove FOA Silkeborg-Skanderborg 1. Navn. Afdelingens navn er FOA Silkeborg-Skanderborg Afdelingen har hjemsted i Silkeborg. 2. Formål Afdelingens formål er: at organisere kommunalt ansatte, andre

Læs mere

Nuværende afdelingslove Forslag til ny tekst (ændringer i kursiv) Bemærkninger. FOA Silkeborg-Skanderborg

Nuværende afdelingslove Forslag til ny tekst (ændringer i kursiv) Bemærkninger. FOA Silkeborg-Skanderborg Nuværende afdelingslove Forslag til ny tekst (ændringer i kursiv) Bemærkninger FOA Silkeborg-Skanderborg 1. Navn stk. 1. Afdelingens navn er FOA Silkeborg- Skanderborg Afdelingen har hjemsted i Silkeborg.

Læs mere

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord 1 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Afdelingens navn er FOA Mariagerfjord Stk. 2 Afdelingen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. Afdelingens geografiske område er:

Læs mere

FOA Fag og Arbejde. Svendborg afdeling. Love for afdeling og sektorer

FOA Fag og Arbejde. Svendborg afdeling. Love for afdeling og sektorer FOA Fag og Arbejde Svendborg afdeling Love for afdeling og sektorer FOA Fag og Arbejde, Svendborg afdeling Møllergade 56 5700 Svendborg Tlf. 4697 2727 Fax. 4697 2718 Faglig afdeling Fax. 4697 2719 A-kassen

Læs mere

Århus afdeling. Love for afdelingen. Afdelingen har hjemsted i Århus Kommune. Der kan oprettes lokalkontorer efter behov.

Århus afdeling. Love for afdelingen. Afdelingen har hjemsted i Århus Kommune. Der kan oprettes lokalkontorer efter behov. Århus afdeling Love for afdelingen 1. Navn Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Århus afdeling. Afdelingen har hjemsted i Århus Kommune. Der kan oprettes lokalkontorer efter behov. 2. Formål Afdelingens

Læs mere

. 1. Afdelingens navn og hjemsted

. 1. Afdelingens navn og hjemsted 1 . 1. Afdelingens navn og hjemsted Stk. 1. Afdelingens navn er FOA - Fag og Arbejde Vendsyssel. Stk. 2. Afdelingen har hjemsted i Hjørring Kommune. Stk. 3. Afdelingen har kontorer i Hjørring og Brønderslev

Læs mere

Afdelingslove. FOA Vendsyssel

Afdelingslove. FOA Vendsyssel Afdelingslove FOA Vendsyssel . 1. Afdelingens navn og hjemsted. Stk. 1. Afdelingens navn er FOA - Fag og Arbejde Vendsyssel. Stk. 2. Afdelingen har hjemsted i Hjørring Kommune. Stk. 3. Afdelingen har kontorer

Læs mere

FOA Social- og Sundhedsafdelingens love

FOA Social- og Sundhedsafdelingens love FOA Social- og Sundhedsafdelingens love - vedtaget på fagforeningens ordinære generalforsamling den 15. november 2017 1: Navn og hjemsted Fagforeningens navn er FOA Social- og Sundhedsafdelingen. Fagforeningen

Læs mere

Love for FOA Fag og Arbejde i Holstebro Godkendt på afdelingens generalforsamling den 29. oktober 2015

Love for FOA Fag og Arbejde i Holstebro Godkendt på afdelingens generalforsamling den 29. oktober 2015 side 1 af 8 Love for FOA Fag og Arbejde i Holstebro Godkendt på afdelingens generalforsamling den 29. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Holstebro. Stk.2 Afdelingen

Læs mere

Love for FOA Fag og Arbejde i Holstebro Godkendt på afdelingens generalforsamling den 30. oktober 2008

Love for FOA Fag og Arbejde i Holstebro Godkendt på afdelingens generalforsamling den 30. oktober 2008 side 1 af 8 Love for FOA Fag og Arbejde i Holstebro Godkendt på afdelingens generalforsamling den 30. oktober 2008 1 Navn og hjemsted Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Holstebro. Stk.2 Afdelingen

Læs mere

FOA Fag og Arbejde Bornholm

FOA Fag og Arbejde Bornholm Love side 1 1 Navn og hjemsted s Afdeling. I daglig tale FOA Bornholm. er medlem af Forbundet FOA Fag og Arbejde med hjemsted i København. har hjemsted i Bornholms Regionskommune. er medlem af LO Sektion

Læs mere

1 NAVN OG HJEMSTED stk. 1 Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Odense afdeling. stk. 2. Afdelingen har hjemsted i Odense kommune.

1 NAVN OG HJEMSTED stk. 1 Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Odense afdeling. stk. 2. Afdelingen har hjemsted i Odense kommune. 1 NAVN OG HJEMSTED 2017 Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Odense afdeling. stk. 2. Afdelingen har hjemsted i Odense kommune. 2 GRUNDLAG OG FORMÅL Afdelingens grundlag er et menneskesyn, som bygger

Læs mere

FOA Social- og Sundhedsafdelingens love

FOA Social- og Sundhedsafdelingens love FOA Social- og Sundhedsafdelingens love - vedtaget på fagforeningens ekstraordinære ordinære generalforsamling den 30. marts 2016 1: Navn og hjemsted Fagforeningens navn er FOA Social- og Sundhedsafdelingen.

Læs mere

FOA NORDJÆLLAND AFDELINGSLOVE

FOA NORDJÆLLAND AFDELINGSLOVE FOA NORDJÆLLAND AFDELINGSLOVE 29. april 2015 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. NAVN OG HJEMSTED... 3 2. FORMÅL... 3 3. MEDLEMSKAB... 4 4. KONTINGENT... 5 5. GENERALFORSAMLINGEN... 5 6. AFDELINGENS ÅRSMØDE OG TEMADAGE...

Læs mere

Love FOA Nordjylland

Love FOA Nordjylland Love FOA Nordjylland 1: Navn, hjemsted og organisationstilknytning Fagforeningens navn er FOA Nordjylland. Fagforeningen har hjemsted i Aalborg med fagforeningshuse i Thisted og Aalborg. Fagforeningens

Læs mere

Vedtægter FOA SYDSJÆLLAND

Vedtægter FOA SYDSJÆLLAND Revideret den 28. november 2012 Vedtægter FOA SYDSJÆLLAND Sydsjælland 1. Organisationens navn og hjemsted FOA Sydsjælland afdeling er hjemmehørende i Næstved kommune, med områdekontorer i Vordingborg,

Læs mere

Stk. 4, Love: Afdelingslovene skal være i overensstemmelse med de af forbundet vedtagne love

Stk. 4, Love: Afdelingslovene skal være i overensstemmelse med de af forbundet vedtagne love 1 Navn og hjemsted Stk. 1, Organisationens navn: Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Lillebælt afdeling. Stk. 2, Organisationens hjemsted: Afdelingens hjemsted er Middelfart Kommune. Stk. 3, Organisationens

Læs mere

LOVE FOA FAG OG ARBEJDE

LOVE FOA FAG OG ARBEJDE 1 LOVE FOA FAG OG ARBEJDE 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde - Sønderborg. Stk. 2 Afdelingen har hjemsted i Sønderborg. Stk. 3 Ingen bestemmelser i afdelingslovene må stride

Læs mere

Love FOA Fag og Arbejde, Aalborg

Love FOA Fag og Arbejde, Aalborg Love FOA Fag og Arbejde, Aalborg 1: Navn og hjemsted og organisationstilknytning Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Aalborg. Afdelingen har hjemsted i Aalborg. Afdelingen er tilsluttet FOA Fag og

Læs mere

Vedtaget på Afdelingens generalforsamling. FOA Frederikssund Afdelings Love

Vedtaget på Afdelingens generalforsamling. FOA Frederikssund Afdelings Love Vedtaget på Afdelingens generalforsamling den 6. april 2017 FOA Frederikssund Afdelings Love Indeks 1 Afdelingens navn og hjemsted... 3 2 Grundlag og formål... 3 3 Medlemmet... 3 4 Kontingent... 4 5 Generalforsamling...

Læs mere

FOA Fag og Arbejde. Sydfyn afdeling. Love for afdeling og sektorer

FOA Fag og Arbejde. Sydfyn afdeling. Love for afdeling og sektorer FOA Fag og Arbejde Sydfyn afdeling Love for afdeling og sektorer FOA Sydfyn Møllergade 56 5700 Svendborg Tlf. 4697 2727 Fax. 4697 2718 Faglig afdeling Fax. 4697 2719 A-kassen E-mail: sydfyn@foa.dk URL:

Læs mere

dej bera og ga f A OF

dej bera og ga f A OF F O A fag og arbejde 1 Afdelingslove for FOA Herning - Fag og Arbejde er udgivet af FOA - Fag og Arbejde Lay-out: Birgitte Rasmussen, FOA Herning Tryk: FOA s trykkeri Oplag: 300 eksemplarer Maj 2016 2

Læs mere

FOA Viborg Grønnegade Viborg Tlf

FOA Viborg Grønnegade Viborg Tlf FOA Viborg Grønnegade 13 8800 Viborg Tlf. 46 97 30 30 AFDELINGENS LOVE FOA Viborg INDHOLD 1 Navn og hjemsted 2 Afdelingens grundlag og formål 3 Medlemmet 4 Medlemskab 5 Kontingent 6 Generalforsamlingen

Læs mere

18. årgang nr. 6/2010. Generalforsamling. den 26. oktober 2010 på Jydegården

18. årgang nr. 6/2010. Generalforsamling. den 26. oktober 2010 på Jydegården Randers Afdeling 18. årgang nr. 6/2010 Generalforsamling den 26. oktober 2010 på Jydegården foa-netværket 3 Forslag til FORRETNINGSORDEN på afdelingens generalforsamling 1. Generalforsamlingen vælger dirigenter

Læs mere

Love FOA - Fag og Arbejde Esbjerg

Love FOA - Fag og Arbejde Esbjerg Love FOA - Fag og Arbejde Esbjerg 1. Organisationens navn 1.1 FOA - Fag og Arbejde Esbjerg (FOA Esbjerg), hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 1.2 FOA Fag og Arbejde Esbjerg er en afdeling under FOA - Fag

Læs mere

Afdelingslove. Frederikshavn afdeling

Afdelingslove. Frederikshavn afdeling Afdelingslove Frederikshavn afdeling Afdelingslove, FOA Frederikshavn. Vedtaget på afdelingsgeneralforsamlingen den 26. marts 2009 Lovene For afdeling og sektorer FOA Fag og Arbejde Frederikshavn afdeling

Læs mere

Vedtægter for Aalborg SeniorSport

Vedtægter for Aalborg SeniorSport Vedtægter for Aalborg SeniorSport 1 Foreningens navn: Foreningens navn er Aalborg SeniorSport. Stiftet: 9. marts 2000. 2 Foreningens hjemsted: Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 3 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Aalborg SeniorSport

Vedtægter for Aalborg SeniorSport Vedtægter for Aalborg SeniorSport 1 Foreningens navn: Foreningens navn er Aalborg SeniorSport. Stiftet: 9. marts 2000. Foreningen er en videreførelse af projektet Ud af røret af 1995 2 Foreningens hjemsted:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD VEDTÆGTER FOR Frie VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD Navn og hjemsted, 1... 3 Formål, 2... 3 Medlemmer, 3... 3 Medlemmernes pligter og rettigheder, 4-5... 4 Kontingent, 6... 4 Udmeldelse, 7... 4 Sektioner og/eller

Læs mere

AFDELINGENS LOVE. FOA Fag og Arbejde Viborg

AFDELINGENS LOVE. FOA Fag og Arbejde Viborg AFDELINGENS LOVE FOA Fag og Arbejde Viborg INDHOLD 1 Navn og hjemsted 2 Afdelingens grundlag og formål 3 Medlemmet 4 Medlemskab 5 Kontingent 6 Generalforsamlingen 7 Afdelingsbestyrelsen 8 Sektorerne 9

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Referat fra afdelingsgeneralforsamling 4/

Referat fra afdelingsgeneralforsamling 4/ Referat fra afdelingsgeneralforsamling 4/10 2012 1. Formalia a. Valg af dirigenter. Berit Weitemeyer og Lars Vodsgaard valgt. b. Konstatering af generalforsamlingens lovlighed. Dirigenterne konstaterede

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2. Formål Kredsens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

LO Silkeborg - Favrskov. 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen).

LO Silkeborg - Favrskov. 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen). LO Silkeborg - Favrskov 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen). 1.2 Foreningen er en lokal sektion under LO Danmark. 1.3 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

LOVE FOA SØNDERJYLLAND

LOVE FOA SØNDERJYLLAND LOVE FOA SØNDERJYLLAND 1 Navn og hjemsted Afdelingens navn er FOA - Fag og Arbejde Sønderjylland, med hjemsted i Rødekro. Ingen bestemmelser i afdelingslovene må stride mod forbundslovene. 2 Formål Afdelingens

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING Side 1 Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING 1. NAVN, ADRESSE OG HJEMSTED Foreningens navn er SYDVESTJYSK FUGLEFORENING. Foreningens adresse/hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningens formål er:

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

Vedtægter for tst Håndbold

Vedtægter for tst Håndbold Vedtægter for tst Håndbold 1. Afdelingens navn og hjemsted 1. Afdelingens navn er tst Håndbold (herefter kaldet afdelingen). Afdelingen er etableret som en afdeling under idrætsforeningen tst (herefter

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

Vedtægter for Frederikshavn Blackhawks Floorball

Vedtægter for Frederikshavn Blackhawks Floorball Vedtægter for Frederikshavn Blackhawks Floorball 1. Klubbens navn: Klubbens navn er Frederikshavn Blackhawks Floorball Stiftelsesdato: 2. Klubbens hjemsted: Klubben er hjemmehørende i Frederikshavn Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS 1 NAVN. Stk. 1 Kredsen har navnet Næstved Lærerkreds og udgør kreds nr. 61 af Danmarks Lærerforening, omfattende Næstved Kommune. 2 FORMÅL Stk. 1 Kredsens formål er inden

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING 1 Kredsens navn er Aalborg Lærerforening. Den udgør kreds 153 af Danmarks Lærerforening og har hjemsted i Aalborg kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat. Generalforsamling. Tirsdag den 3. maj 2017 kl Bio Nutria Park

Referat. Generalforsamling. Tirsdag den 3. maj 2017 kl Bio Nutria Park Referat Generalforsamling Tirsdag den 3. maj 2017 kl. 18.30 Bio Nutria Park A. Åbning af generalforsamlingen B. Godkendelse af forretningsorden C. Valg af dirigenter Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur...

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur... Vedtægter for Al tekst på grå baggrund er taget direkte fra Forbundssektorbestyrelsens eksempel vedtægter og minimumsbestemmelser. Øvrige afsnit er der, hvor vores struktur og lokale forhold har nødvendiggjort

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland 2014 1 1 Lærerkredsen udgør kreds 86 af Danmarks Lærerforening og omfatter Ærø, Langeland og Svendborg kommuner. Kredsen har hjemsted i Svendborg.

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf.

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf. Nuværende vedtægter 9 GENERALFORSAMLINGER Stk. 1. Regionens højeste myndighed er generalforsamlingen. Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt i perioden 6.-20. marts. Den indvarsles af

Læs mere

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1.

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup Vedtægter for 8382 Hinnerup Side 1 af 6 sider Vedtægter for 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er, (SGF). Foreningen er stiftet i 1903 i Søften. Foreningen har hjemsted i Søften i Favrskov kommune. 2.

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet. Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014.

Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet. Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014. Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014 Vedtægter Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds Nord

Vedtægter for Lærerkreds Nord Vedtægter for Lærerkreds Nord Kredsens navn og hjemsted 1 Kredsens navn er Lærerkreds Nord. Kredsen dækker Hjørring, Frederikshavn og Læsø kommuner. Den udgør kreds 159 af Danmarks Lærerforening. Kredsens

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Love for FOA Roskilde Afdeling

Love for FOA Roskilde Afdeling 1. Organisationens navn: Stk. 1. Afdelingens navn er: Love for FOA Roskilde Afdeling FOA - Sammen gør vi forskellen, Roskilde afdeling, som har hjemsted i Roskilde Kommune. Stiftet den 30. november 2005

Læs mere

Forbundet af Offentligt Ansatte. Forbunds. Love. 2. ordinære kongres. Vedtaget på

Forbundet af Offentligt Ansatte. Forbunds. Love. 2. ordinære kongres. Vedtaget på Forbundet af Offentligt Ansatte Forbunds Love Vedtaget på 2. ordinære kongres oktober 2000 Forbunds Love Vedtaget på 2. ordinære kongres oktober 2000 F O R B U N D E T A F O F F E N T L I G T A N S A T

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for. Holbæk Odsherred. Stiftet 1. januar 2005

Vedtægter for. Holbæk Odsherred. Stiftet 1. januar 2005 Vedtægter for Holbæk Odsherred Stiftet 1. januar 2005 Sidst ændret den 29-03-2016 1 Afdelingens navn og hjemsted Holbæk-Odsherred afdeling i Fagligt Fælles Forbund, der dækker Holbæk og Odsherred kommuner.

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

KLUBVEDTÆGTER for medlemmer af Dansk El-Forbund i

KLUBVEDTÆGTER for medlemmer af Dansk El-Forbund i KLUBVEDTÆGTER for medlemmer af Dansk El-Forbund i Klubbens navn Indhold: Klubvedtægter 1 Klubbens formål og virke 2 Klub/Fællesklub 3 Medlemmernes kollegiale pligter 4 Urafstemning 5 Generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Morten Børup Koret

Vedtægter for Morten Børup Koret Vedtægter for Morten Børup Koret 2014 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er: MORTEN BØRUP KORET og foreningens hjemsted er SKANDERBORG KOMMUNE. 2: Formål Foreningens formål er at dyrke korsang og med

Læs mere

Vedtægter for Uddannelseslederne af 2018

Vedtægter for Uddannelseslederne af 2018 Vedtægter for Uddannelseslederne af 2018 1 Navn 1.1. Foreningens navn er Uddannelseslederne af 2018 i daglig tale benævnt Uddannelseslederne. 1.2. Foreningen har hjemsted i Københavns kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

SKK s formål er at arbejde for medlemmernes lokale faglige, økonomiske og tjenstlige interesser og styrke sammenholdet mellem medlemmerne.

SKK s formål er at arbejde for medlemmernes lokale faglige, økonomiske og tjenstlige interesser og styrke sammenholdet mellem medlemmerne. VEDTÆGTER Den 26.03.14 1 Navn Navnet er SKK Skolelederforeningen, Københavns Kommune. Stk.2 Medlemmer er ledere ansat i Københavns Kommune, omfattet af Overenskomst for ledere m.fl. inden for undervisningsområdet,

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning Strand

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017 Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017 Navn 1 Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KUNSTFORENINGEN FOR ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN

VEDTÆGTER FOR KUNSTFORENINGEN FOR ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN VEDTÆGTER FOR KUNSTFORENINGEN FOR ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Kunstforeningen for Ældre- og Handicapforvaltningen af 3. marts 1998. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Love. for. Sygehjælpernes Brancheklub. i Århus. 29-01-2011/d:\foa-hjemmesider\sygehjælpernes brancheklub\nye tekster\klubens love.

Love. for. Sygehjælpernes Brancheklub. i Århus. 29-01-2011/d:\foa-hjemmesider\sygehjælpernes brancheklub\nye tekster\klubens love. Love for Sygehjælpernes Brancheklub i Århus 1 Stk. 1 Faggruppeklubbens navn er Sygehjælpernes Brancheklub i Århus. Klubben omfatter medlemmer i Århus, Odder og Samsø kommuner, der er regions-, kommunal-

Læs mere

Vedtægter for Viborg Firmaidræt

Vedtægter for Viborg Firmaidræt Vedtægter for Viborg Firmaidræt 1. Foreningens navn: Foreningens navn er Viborg Firmaidræt (VFI). Stiftet den 10. maj 1950. 2. Foreningens hjemsted: Foreningen er hjemmehørende i Viborg kommune. 3. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter For Talentspejderne i Randers Kommune ( Lokalforeningen ) 1. Navn, adresse og stiftelsesdato 1.1. Lokalforeningens navn er Talentspejderne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB 21. marts 2011 Side 1 Nye vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Nexø Golf Klub, og klubben har hjemsted i Bornholms Regionskommune. Golfklubben skal være medlem af

Læs mere

VEDÆGTER FOR RY FAMILIE OG FIRMA IDRÆT

VEDÆGTER FOR RY FAMILIE OG FIRMA IDRÆT 1. FORENINGENS NAVN: VEDÆGTER FOR RY FAMILIE OG FIRMA IDRÆT Foreningens navn er Ry Familie og Firma Idræt. Signatur: rffi 2. FORENINGENS HJEMSTED: Foreningen er hjemmehørende i Skanderborg kommune. 3.

Læs mere

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening Djurs Lærerforening Vedtægter Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2012 Navn 1. Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs

Læs mere

Brønderslev Familie OR Firma Idræt

Brønderslev Familie OR Firma Idræt Brønderslev Familie OR Firma Idræt Vedtægt Brønderslev Familie og Firmaidræt 1. Foreningens navn: Foreningens navn er Brønderslev Familie og Firmaidræt Initialer: BFFI Stiftelsesår og -dato: 24. marts

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING. Stk. 1.

VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

KLUBVEDTÆGTER for lærlinge-medlemmer af DANSK EL-FORBUND i EL-LÆRLINGE-KLUB STRØM, EL-KØBING. Forslag

KLUBVEDTÆGTER for lærlinge-medlemmer af DANSK EL-FORBUND i EL-LÆRLINGE-KLUB STRØM, EL-KØBING. Forslag KLUBVEDTÆGTER for lærlinge-medlemmer af DANSK EL-FORBUND i EL-LÆRLINGE-KLUB STRØM, EL-KØBING Forslag Anvendes kun hvis der ikke i forvejen findes en klub på virksomheden Indhold: Klubvedtægter Forretningsorden

Læs mere

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening Vedtægter for Nordsjællands Politiforening 1. Navn I henhold til lov for Politiforbundet er foreningens navn Nordsjællands Politiforening og består af lokalforeningerne i: Midt, Syd, Nord og UCN i Birkerød.

Læs mere