Job- og kravprofil vedrørende stillingen som centerleder ved Asylcenter Holstebro Indholdsfortegnelse:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Job- og kravprofil vedrørende stillingen som centerleder ved Asylcenter Holstebro Indholdsfortegnelse:"

Transkript

1 Job- og kravprofil vedrørende stillingen som centerleder ved Asylcenter Holstebro Indholdsfortegnelse: 1. Stillingen s Vesthimmerlands Kommune s Asylcenter Vesthimmerland s Asylcenter Holstebro s Forventningerne s Lederprofil s Ansættelsesvilkår s. 8

2 Stillingen: Som centerleder i Asylcenter Vesthimmerland kommer du til at arbejde på et område og i en organisation i stadig forandring og under kraftig politisk bevågenhed. Du kommer til at indgå i et lederteam med to andre centerledere for opholdscentre og to børnecenter-ledere. Sammen med dem skal du være med til at sikre og udvikle kvaliteten af de pædagogiske og driftsmæssige løsninger på Asylcenter Vesthimmerlands centre. Du bliver daglig leder for ca. otte pædagogiske medarbejdere, der arbejder i et meget omskifteligt miljø med stor fokus på det relationelle arbejde, og som dermed dagligt får sat egne personligheder og handlemønstre i spil. Som centerleder vil du samtidig skulle indgå i et tæt samarbejde med Asylcenter Vesthimmerlands centrale administration og stab. Her vil du kunne trække på specialviden og få sparring, der sikrer, at den lokale opgaveløsning på Asylcenter Holstebro kontinuerligt lever op til både de kontraktlige og lovmæssige krav og ligger i tråd med Asylcenter Vesthimmerlands værdigrundlag.

3 Som centerleder bliver du asylcenterets ansigt udadtil i lokalmiljøet, og det forventes, at du er i stand til at skabe gode relationer til naboer, lokale foreninger, handelslivet og lokale myndigheder m.fl.. Da asylområdet er et meget omskifteligt område med stor politisk bevågenhed, forventer vi, at en ny centerleder har en sikker hånd og hviler i sin egen ledelsesmæssige faglighed. Samtidig forventer vi en åben nysgerrighed og evne til at stille spørgsmål, da asylcenterdrift på mange områder adskiller sig væsentligt fra traditionelle kommunale opgaver. Stillingen kræver med andre ord en fagligt velfunderet leder, der stoler nok på sig selv til at stille de dumme spørgsmål, og som evner at indgå i et åbent, konstruktivt, udviklende samarbejde med både leder-kollegaer og den centrale stab/administration. Vesthimmerlands Kommune: Asylcenter Vesthimmerland er etableret som en selvstændig afdeling i Vesthimmerlands Kommune under Børne- og Arbejdsmarkedsforvaltningen. Kommunen har ca indbyggere, og er blevet til ved en sammenlægning af de tidligere Aalestrup-, Farsø-, Aars-, og Løgstør Kommuner. Vesthimmerlands Kommune har cirka ansatte, og den administrative organisation er opdelt i tre forvaltninger. Du kan læse meget mere om Vesthimmerlands Kommune på

4 Asylcenter Vesthimmerland: Det er en fælles målsætning for parterne, at opholdet på indkvarteringsstederne og de tilbud, der stilles til rådighed i den forbindelse, skal give beboerne en meningsfuld og værdig ventetid. Det er i den forbindelse væsentligt, at beboernes personlige ressourcer under de givne omstændigheder udnyttes optimalt, og at de bibringes en realistisk opfattelse af deres situation, således at de bedst muligt bliver i stand til at tage vare på sig selv og deres familie, uanset om fremtiden ligger i Danmark, deres hjemland eller et evt. tredjeland. Uddrag af Asylcenter Vesthimmerlands kontrakt med Udlændingestyrelsen Asylcenter Vesthimmerland er en af fem asyloperatører, der varetager opgaven med at drive asylcentre i Danmark. De andre operatører er Dansk Røde Kors, Jammerbugt-, Thisted- og Tønder Kommuner. Opgaven udføres på baggrund af en kontrakt med Udlændingestyrelsen, som genforhandles hvert år. Siden driftsstart i oktober 2012 har Asylcenter Vesthimmerland etableret sig som en væsentlig aktør i operatørgruppen, når det gælder udvikling og kvalificering af opgaveløsningen, og det ønsker vi at blive ved med gennem en løbende udvikling og refleksion over egen praksis. Asylcenter Vesthimmerland har i dag en kapacitet på ca pladser fordelt på tre almindelige opholdscentre og to børnecentre. Alt arbejde i organisationen bygger på et værdigrundlag, der beskriver den ønskede relation til både beboere, kollegaer og samarbejdspartnere. Nøgleordene i værdigrundlaget er RESPEKT, TILLID og MENING. Denne værdibaserede tilgang til det daglige arbejder betyder blandt andet, at medarbejdere i Asylcenter Vesthimmerland insisterer på at se beboere på vores asylcentre som selvstændige, ressourcestærke individer med ansvar for deres eget liv. Personalet er ikke sat i verden for at hjælpe beboerne, men for at støtte dem i at hjælpe sig selv, så de bevarer værdigheden og følelsen af kontrol over eget liv. Vi ønsker at støtte og styrke beboerne så godt, at de efterfølgende kan støtte og styrke andre beboere. I Asylcenter Vesthimmerland kalder vi det hjælp til selvhjælp i anden potens. Det er en grundlæggende målsætning for os, at vi driver asylcentre sammen med beboerne ikke for beboerne. Uanset om den enkelte beboer får asyl i Danmark eller ej, er vi overbeviste om, at det er den bedste og mest meningsfulde støtte, vi kan give. Der er p.t. 120 ansatte i Asylcenter Vesthimmerland.

5 Asylcenter Holstebro: Asylcenter Holstebro er placeret i Dansk Metals tidligere kursuscenter Ny Skovlund i smukke omgivelser i fredsskov ca. 2,5 kilometer fra Holstebro centrum. Fra centeret er der mindre end en kilometer til indkøbsmuligheder og tre kilometer til togstation. Centeret, der blev etableret i november 2014, er et blandet indkvarteringscenter med plads til knapt 500 beboere. Beboerne skal selv stå for rengøring, tøjvask, madlavning og andet hushold. Hver 14. dag får beboerne udbetalt en kontant ydelse, hvis størrelse er afhængig af beboerens civilstatus, status i beboerens asylansøgning og beboerens opfyldelse af sin kontrakt med asylcenteret. Det er personalets opgave at administrere og udbetale den kontante ydelse. Børnene på Asylcenter Holstebro bliver passet af deres egne forældre, indtil de fylder tre år. Derefter går de i børnehave og skole i kommunale institutioner i Holstebro, mens de voksne modtager undervisning på selve centeret. Til Asylcenter Holstebro er tilknyttet otte pædagogiske medarbejdere, to servicemedarbejdere, to sygeplejersker samt en centerleder. På centeret er der bl.a. etableret en genbrugsbutik, sprogcafé, minigolf og cykelværksted, som drives af den tilknyttede frivilliggruppe, og beboerne har mulighed for at dyrke idræt i forskellige lokale klubber.

6 Forventningerne: Generelt: Det er den lokale centerleders ansvar, at gældende lovgivning og kravene i kontrakten med Udlændingestyrelsen overholdes. Det er desuden centerlederens ansvar, at relationen mellem forskellige faggruppere, personale og beboere samt mellem centeret og relevante samarbejdsparter lever op til Asylcenter Vesthimmerlands værdigrundlag. Centerlederen forestår MUS-samtaler med medarbejderne og sikrer i det daglige en passende bemanding gennem tilrettelæggelse af vagtplaner og fordeling af opgaver. Centerlederen har begrænset budgetansvar og refererer til souschef Klaus Kaysen. På kortsigt (seks måneder): Asylcenter Holstebro har gennem det seneste år mærket asylområdets omskiftelighed på nærmeste hold. I efteråret 2016 varslede Udlændingestyrelsen en nedjustering af kapaciteten på centeret til 300 pladser. Det medførte opsigelsesvarsling af to medarbejdere, og siden er også centerlederen skiftet ud. På kort sigt vil det derfor være en ny centerleders vigtigste opgave at få samlet op på personalegruppen og skabt følgeskab om et fælles fokus og fremadrettet blik mod nye målsætninger. Det vil i den forbindelse være væsentligt, at centerlederen formår at få sat personalets individuelle kompetencer i spil og får synliggjort og rammesat kerneopgaven for medarbejderne. På længere sigt (et år +) Det er en målsætning, at Asylcenter Holstebro i videre udstrækning end nu drager nytte af sin placering i en større by. På længere sigt ønskes derfor et udvidet samarbejde med det lokale erhvervsliv, klubber og foreninger, der giver centerets beboere bedre mulighed for at opleve danske forhold både i arbejds- og foreningsrelaterede sammenhænge. Generelt er der fra politisk side stort fokus på den erhvervsrettede integrationsindsats allerede i asylfasen, og Asylcenter Vesthimmerland ønsker at bidrage med input til nye løsninger på dette område.

7 Lederprofilen: På baggrund af ovenstående leder vi efter en ny centerleder, der har nedenstående egenskaber: - Ledelseserfaring herunder daglig personaleledelse, gerne fra den kommunale kontekst. - Dygtig til at skabe relationer både til beboere, medarbejdere, lederkollegaer og ud af huset. - Nysgerrig og i stand til at spørge. - Forståelse for rammerne i et politisk styret system. - Kan bevare overblik i kaotiske situationer. - Er struktureret, forudsigelig, troværdig. - I stand til at udbrede og omsætte værdier til praksis. Der indhentes straffe- og børneattest på interesserede ansøgere. Tidsplan: Ansøgningsfrist: 4. april Udvælgelse og indkaldelse til første samtalerunde: april Første samtalerunde: 18. april Opgaveløsning, personvurdering og referencetagning april Anden samtalerunde: 21. april Evt. aftaleindgåelse umiddelbart efter anden samtalerunde. Tiltrædelse 1. juni 2017 eller efter aftale.

8 Ansættelsesvilkår: Stillingen besættes på overenskomstvilkår og på et lønniveau, der i udgangspunktet ligger omkring kr. p.a. plus pension. Der er mulighed for personlige tillæg efter kvalifikationer. Ansættelsesudvalget vil bestå af: Tillidsrepræsentant, Helle Anderson Medarbejderrepræsentant Holstebro, Lone Madsbjerg Centerleder Ranum, Per Lund Centerleder Frederikshavn, Ann Stouby Kvalitetskonsulent, Lars Vestergaard Souschef, Klaus Kaysen Asylchef, Torben Gregersen Her du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Klaus Kaysen på tlf Alle ansøgninger skal udfyldes elektronisk. Du kan søge stillingen her.

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen Indledning Herningsholmskolen søger afdelingsleder til en ny afdeling på Holtbjerg. Stilling er ledig til besættelse pr. 1. april 2019. Stillingen

Læs mere

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Job- og personprofil Organisationen Skanderborg Kommune I Skanderborg Kommune tror vi på, at tillid betaler sig. Denne og andre stærke værdier er styrende

Læs mere

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil Skoleleder distrikt Kystskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Skoleleder

Læs mere

Godt at vide som frivillig. Kære frivillig

Godt at vide som frivillig. Kære frivillig Kære frivillig Vi er glade for, at du har valgt at blive frivillig på vores asylcenter. Vi har samlet dette materiale for at klæde dig på til at indgå i hverdagen på asylcentret, for som frivillig er det

Læs mere

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil Viceskoleleder distrikt Kystskole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Viceskoleleder

Læs mere

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Søndersøskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Søndersøskolen

Læs mere

Dagtilbudsleder Hørning Dagtilbud, Skanderborg Kommune

Dagtilbudsleder Hørning Dagtilbud, Skanderborg Kommune Jan Kjeldsmark 28-05-2019 Dagtilbudsleder Hørning Dagtilbud, Skanderborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Skanderborg Kommune

Læs mere

Beskrivelse af lederstillingen ved Møllehuset. Langeland Kommunes behandlingssted for børn og unge

Beskrivelse af lederstillingen ved Møllehuset. Langeland Kommunes behandlingssted for børn og unge Beskrivelse af lederstillingen ved Møllehuset Langeland Kommunes behandlingssted for børn og unge Beskrivelse af Møllehuset: Møllehuset er et miljøterapeutisk behandlingssted for børn og unge fra Langeland.

Læs mere

Jammerbugt Asylafdeling

Jammerbugt Asylafdeling Jammerbugt Asylafdeling INDHOLD 03 Forord 04 Året der gik 07 Historie 09 Asylcentrenes placering Forord Jammerbugt Kommune har siden 2003 drevet asylcentre for Udlændingestyrelsen også i 2016 har vi drevet

Læs mere

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Frederikssund Kommune tilbyder spændende lederstilling inden for Handicap og Botilbud Indledning Frederikssund Kommune søger en ny engageret leder

Læs mere

Job- og kravprofil Sekretariatsleder af Forvaltningssekretariatet i Beskæftigelse og Social

Job- og kravprofil Sekretariatsleder af Forvaltningssekretariatet i Beskæftigelse og Social Job- og kravprofil Sekretariatsleder af Forvaltningssekretariatet i Beskæftigelse og Social Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OM VESTHIMMERLANDS KOMMUNE... 3 3. STILLINGEN... 7 4. PROFILEN... 7

Læs mere

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Sletten Skole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Sletten

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen 1. BAGGRUND Stillingen er genopslået på baggrund af for få kvalificerede kandidater i første omgang. Lederen af vores regnskabsafdeling har valgt at

Læs mere

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling 14. april 2013. Slagelse Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling Job- og personprofil Baggrund Slagelse Kommune søger en ny afdelingsleder til Jura og Forhandling. Slagelse Kommune

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Ørnhøj Skole

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Ørnhøj Skole NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Ørnhøj Skole 1. Indledning Ørnhøj Skole søger en skoleleder, der brænder for den lokale skole. Har du gode samarbejdskompetencer? Og kan du gå foran i udviklingen

Læs mere

Skanderborg Kommune Rekruttering af plejedistriktschef til plejedistrikt Bøgeskov

Skanderborg Kommune Rekruttering af plejedistriktschef til plejedistrikt Bøgeskov 5. maj 2015. Skanderborg Kommune Rekruttering af plejedistriktschef til plejedistrikt Bøgeskov Job- og personprofil Organisationen Skanderborg Kommune I Skanderborg Kommune tror vi på, at tillid betaler

Læs mere

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre København maj 2018 Jobprofil SEKRETARIATSCHEF Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1.

Læs mere

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Løn og Personale

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Løn og Personale 4. september 2013. Baggrund Slagelse Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Løn og Personale Job- og personprofil Slagelse Kommune har besluttet af sammenlægge de to eksisterende afdelinger Løn og

Læs mere

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE 0. - 5. ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE 1 KRAGELUNDSKOLEN www.kragelundskolen KRAGELUNDSKOLEN

Læs mere

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør 17.06.2015. Morsø Kommune Vicekommunaldirektør Job- og personprofil Baggrund Morsø Kommune har gennemført en evaluering og udvikling af den eksisterende organisations- og ledelsesstruktur. Dette har medført,

Læs mere

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Ungdomsskoleleder

Læs mere

Job- og kravprofil Afdelingsleder for Job og Uddannelse i Jobcenter Vesthimmerland

Job- og kravprofil Afdelingsleder for Job og Uddannelse i Jobcenter Vesthimmerland Job- og kravprofil Afdelingsleder for Job og Uddannelse i Jobcenter Vesthimmerland Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OM VESTHIMMERLANDS KOMMUNE... 3 3. STILLINGEN... 7 4. PROFILEN... 8 6. ANSÆTTELSESPROCES

Læs mere

Job- og kravbeskrivelse Rektor for HF og VUC-afdelingen

Job- og kravbeskrivelse Rektor for HF og VUC-afdelingen Job- og kravbeskrivelse Rektor for HF og VUC-afdelingen Ansættelsesudvalg SCU nedsætter et ansættelsesudvalg, som har kompetencen til at ansætte SCU s kommende rektor på området. Ansættelsesudvalgets opgave

Læs mere

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil Leder af Center for Læring og Trivsel Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 3 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 4 Ledelsesopgaven... 6 Lederprofil... 7 Ansættelsesvilkår... 7

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Sinding Skole

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Sinding Skole NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Sinding Skole 1. Indledning Stillingen som skoleleder på Sinding Skole er ledig til besættelse 1. februar 2018, da skolelederen gennem mange år har valgt at gå på

Læs mere

2. Præsentation af Kibæk Skole Kibæk Skole er placeret i Kibæk by, som er et aktivt lokalsamfund syd for Herning.

2. Præsentation af Kibæk Skole Kibæk Skole er placeret i Kibæk by, som er et aktivt lokalsamfund syd for Herning. NOTAT vedr. ansættelse af viceskoleleder på Kibæk Skole 1. Indledning Da vores nuværende viceskoleleder har valgt at gå på pension, er stillingen ledig til besættelse pr. 1. august 2017 Stillingen annonceres

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Brændgårdskolen

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Brændgårdskolen NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Brændgårdskolen 1. Indledning Da vores leder går på pension, er stillingen som skoleleder ledig til besættelse 1. februar 2015 eller snarest derefter. Stillingen

Læs mere

Indhold. To visionære skoleledere Odsherred Kommune. To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole

Indhold. To visionære skoleledere Odsherred Kommune. To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole To visionære skoleledere 20. februar 2019 Betina Høst Poulsen Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering af To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole Indhold 1. søger to visionære skoleledere

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af fællesleder til LÆringscenter Syd

NOTAT vedr. ansættelse af fællesleder til LÆringscenter Syd NOTAT vedr. ansættelse af fællesleder til LÆringscenter Syd 1. Indledning LÆringscenter Syd er et læringscenter fordelt på fem afdelinger. Centeret består af de to skoler i Kølkær og Arnborg med tilhørende

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Højgårdskolen

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Højgårdskolen NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Højgårdskolen 1. Indledning Da vores tidligere leder er gået på pension, er stillingen som skoleleder ledig til besættelse 1. marts 2015. Stillingen annonceres på

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil 09.09.14/PEAP-HAHN 2014/0008668 Stillings- og personprofil for Leder af Ledelsesbetjening og Kommunikation 1 Ny organisation Halsnæs Kommunes organisation er ændret pr. 22. september 2014 med henblik på

Læs mere

Lyngby-Taarbæk Kommune Maj Job- og personprofil. Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune Maj Job- og personprofil. Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune Lyngby-Taarbæk Kommune Maj 2018 Job- og personprofil Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune 1. Om Lyngby-Taarbæk Kommune og den administrative hovedstruktur Lyngby-Taarbæk

Læs mere

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København juni 2018 Job- og personprofil VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR. 5011 KONTONR.

Læs mere

Job- og Kravprofil. Skoleder Havrehedskolen

Job- og Kravprofil. Skoleder Havrehedskolen Job- og Kravprofil Skoleder Havrehedskolen Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen... 3 Havrehedskolen... 4 Ledelsesopgaven... 5 Arbejdsopgaven... 5 Lederprofil...

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE FRITIDSCENTER 1 JOB OG Ung i Aarhus SYD LÆS MERE PÅ HJEMMESIDEN TIL FRITIDSCENTER Er du en visionær og engageret leder? Har du lyst til at være med til at skabe et unikt ungdomsliv

Læs mere

Økonomi- og administrationschef

Økonomi- og administrationschef Økonomi- og administrationschef JOB- OG KRAVPROFIL FONDEN HEDEHUSET Socialøkonomisk Virksomhed Indhold Kontaktoplysninger og ansøgning... 3 Om Fonden Hedehuset... 3 Den aktuelle situation... 3 Organisation...

Læs mere

Sundhedschef. Frederikssund Kommune

Sundhedschef. Frederikssund Kommune Sundhedschef Frederikssund Kommune 1. Indledning Frederikssund Kommune ønsker at ansætte en sundhedschef. Stillingen, der er nyoprettet i forbindelse med en organisationsændring, er vakant og ønskes besat

Læs mere

Jobprofil for direktør til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Jobprofil for direktør til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Center for Analyse, HR og Kvalitet NOTAT Jobprofil for direktør til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune Genopslag 1. Indledning Stillingen

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder til Læringscenter Syd

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder til Læringscenter Syd NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder til Læringscenter Syd 1. Indledning Arnborg og Kølkær skoler sammenlægges pr. 1 august 2015 og bliver sammen med de to dagtilbud Arnborg Børne Center-Tusindfryd

Læs mere

1. Indledning og baggrund for stillingen Ansættelsesvilkår Faxe Forsyning Faxe Forsynings bestyrelse...

1. Indledning og baggrund for stillingen Ansættelsesvilkår Faxe Forsyning Faxe Forsynings bestyrelse... Job- og personprofil 8. marts 2019 Jakob Lundgaard Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering af Direktør til Indhold 1. Indledning og baggrund for stillingen... 2 2. Ansættelsesvilkår... 2 3....

Læs mere

Job- og kravprofil Afdelingsleder for Job og Uddannelse i Jobcenter Vesthimmerland

Job- og kravprofil Afdelingsleder for Job og Uddannelse i Jobcenter Vesthimmerland Job- og kravprofil Afdelingsleder for Job og Uddannelse i Jobcenter Vesthimmerland Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OM VESTHIMMERLANDS KOMMUNE... 3 3. STILLINGEN... 7 4. PROFILEN... 8 6. ANSÆTTELSESPROCES

Læs mere

Jobprofil. Direktør Gymnasieskolernes Lærerforening (GL)

Jobprofil. Direktør Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) Jobprofil Direktør Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) 1. Indledning GL søger en ny direktør, som er den øverste administrative ansvarlige i organisationen. Den nuværende direktør går på pension, og forlader

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef Natur og Miljø

Job- og personprofil for afdelingschef Natur og Miljø Job- og personprofil for afdelingschef Natur og Miljø 1. Stillingen... 2 2. Dine opgaver på kort sigt... 2 3. Din Baggrund... 3 4. Ansættelsesvilkår... 3 5. Natur- og Miljøafdelingen... 4 6. Skive Kommune...

Læs mere

Skoleleder til Sletten Skole Job- og Kravprofil

Skoleleder til Sletten Skole Job- og Kravprofil Skoleleder til Sletten Skole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Sletten Skole... 5 Lederopgaven...5 lederprofil... 5 Ansættelsesvilkår...

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Vildbjerg Skole

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Vildbjerg Skole NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Vildbjerg Skole 1. Indledning Da vores nuværende skoleleder har valgt at gå på pension, er stillingen som skoleleder ledig til besættelse snarest muligt. Stillingen

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense side 1 af 9 Indhold Indledning...2 Ansættelsesudvalg...2 Tidsplan...2 Nordfyns Kommune...3 Ledelsesstruktur...5

Læs mere

Genopslag Frederikssund Kommune Job- og personprofil for fagchef til Byrådssekretariatet

Genopslag Frederikssund Kommune Job- og personprofil for fagchef til Byrådssekretariatet Genopslag Frederikssund Kommune Job- og personprofil for fagchef til Byrådssekretariatet 10. august 2015 1. Indledning Frederikssund Kommune søger en fagchef til Byrådssekretariatet. Det er et spændende

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil

Pædagogisk afdelingsleder Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning 2 Ansættelsesudvalg 2 Tidsplan 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen 3 Særslev-Hårslev-Skolen 4 Ledelsesopgaven 4 Lederprofil

Læs mere

Pædagogisk leder distrikt Havrehed. Job- og Kravprofil

Pædagogisk leder distrikt Havrehed. Job- og Kravprofil Pædagogisk leder distrikt Havrehed Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 7 1 Pædagogisk

Læs mere

Skolens værdier Vores værdigrundlag bygger på fem kerneværdier: Nysgerrighed, Faglighed, Ansvarlighed, Fællesskab og Tryghed.

Skolens værdier Vores værdigrundlag bygger på fem kerneværdier: Nysgerrighed, Faglighed, Ansvarlighed, Fællesskab og Tryghed. NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder på Sunds-Ilskov Skole 1. Indledning Vi søger en afdelingsleder til Sunds-Ilskov Skole fra 1. oktober 2018. Stillingen annonceres på www.herning.dk og Jobnet med

Læs mere

Afdelingsledere Dagtilbudsområdet

Afdelingsledere Dagtilbudsområdet Jammerbugt Kommune Afdelingsledere Dagtilbudsområdet Eksternt stillingsopslag Side 1 af 7 indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Organiseringen...3 3. Opgaver og ansvar...6 4. Den ønskede profil...6

Læs mere

Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé:

Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé: Evt. sorteringsnøgle: Placering:Jobadministration» Jobprofiler 2017» Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé: Redaktion: Alle Målgruppe: Intern Offentlig Nyhed: Ja Nej Periode: 29-06-2017 -> portal:

Læs mere

Leder til Landsbyordningen Virring

Leder til Landsbyordningen Virring Jan Kjeldsmark/Anne Cecilie Kjærgard/anc 30-08-2019 Leder til Landsbyordningen Virring 1 Leder til Landsbyordningen Virring Kontraktholder i Skanderborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL Kontraktholder i Skanderborg

Læs mere

Chef for Trafik, Park og Havne. Vordingborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL. John Reynolds 8. februar 2019

Chef for Trafik, Park og Havne. Vordingborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL. John Reynolds 8. februar 2019 John Reynolds 8. februar 2019 Chef for Trafik, Park og Havne Vordingborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Vordingborg Kommune

Læs mere

Skoleleder distrikt Bogense. Job- og Kravprofil

Skoleleder distrikt Bogense. Job- og Kravprofil Skoleleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Skoleleder

Læs mere

Viceskoleleder. Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil

Viceskoleleder. Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil Viceskoleleder Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning 2 Ansættelsesudvalg 2 Tidsplan 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen 3 Særslev-Hårslev-Skolen 4 Ledelsesopgaven 4 Lederprofil 5 Ansættelsesvilkår

Læs mere

Rekruttering af Afdelingsleder til Administration og Udvikling i Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune

Rekruttering af Afdelingsleder til Administration og Udvikling i Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune Rekruttering af Afdelingsleder til Administration og Udvikling i Center for Ejendomme, Veje og Administration Teknik og Miljø, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Indhold: 1. Baggrund 2. Organisation,

Læs mere

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Aarhus Kunstmuseum 08.04.2013. ARoS Aarhus Kunstmuseum Rekruttering af ny direktør Job- og personprofil Baggrund Direktør Jens Erik Sørensen slutter efter 30 år i spidsen for ARoS Aarhus Kunstmuseum. Derfor søger vi hans

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af pædagogisk afdelingsleder til Lind Skole

NOTAT vedr. ansættelse af pædagogisk afdelingsleder til Lind Skole NOTAT vedr. ansættelse af pædagogisk afdelingsleder til Lind Skole 1. Indledning Lind Skole syd for Herning er kommunens største folkeskole med 725 elever fra 0.-9. årgang, en specialklasse og et fritidshjem.

Læs mere

Teknisk direktør. Jobprofil

Teknisk direktør. Jobprofil Teknisk direktør Jobprofil Sags ID: SAG-2019-02840 Dok. ID: 2774917 Side 1 af 6 1. Ringsted Kommune Ringsted Kommune står over for at skulle ansætte en ny Teknisk direktør. En attraktiv mulighed for dig,

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER EN STRATEGISK HANDLENDE KONTORCHEF

Læs mere

Viceskoleleder. Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil

Viceskoleleder. Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil Viceskoleleder Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning 2 Ansættelsesudvalg 2 Tidsplan 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen 3 Særslev-Hårslev-Skolen 4 Ledelsesopgaven 4 Lederprofil 5 Ansættelsesvilkår

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder Distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil

Pædagogisk afdelingsleder Distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder Distrikt Kystskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår...

Læs mere

PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER

PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER København, september 2017 Jobprofil HVIDOVRE KOMMUNE PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER 1. Indledning Hvidovre Kommune har bedt Genitor om at bistå i forbindelse med ansættelse af en ny skoleleder til Præstemoseskolen.

Læs mere

Job- og personprofil. Thisted Kommune søger en ny sekretariatschef til Byråds- og direktionssekretariatet.

Job- og personprofil. Thisted Kommune søger en ny sekretariatschef til Byråds- og direktionssekretariatet. 6. februar 2013. Baggrund Job- og personprofil Thisted Kommune søger en ny sekretariatschef til Byråds- og direktionssekretariatet. Thisted Kommune Thisted Kommune har godt 45.000 indbyggere, og et areal

Læs mere

Københavns Sprogcenter

Københavns Sprogcenter Job og personprofil for stillingen som forstander til Københavns Sprogcenter Vi er ét af Københavns største sprogcentre. Vi tilbyder danskundervisning til udenlandske kursister på alle niveauer både dag

Læs mere

Pædagogisk leder distrikt Havrehed. Job- og Kravprofil

Pædagogisk leder distrikt Havrehed. Job- og Kravprofil Pædagogisk leder distrikt Havrehed Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 7 1 Pædagogisk

Læs mere

Holmstrupgård Rekruttering af forstander

Holmstrupgård Rekruttering af forstander 09.09.2015. Holmstrupgård Rekruttering af forstander Job- og personprofil Vores nuværende forstander går på pension efter 21 år. Vi søger derfor en ny forstander til at videreføre og udvikle Holmstrupgård.

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef Byg og Miljø

Job- og personprofil for afdelingschef Byg og Miljø Skive Kommune 2017 Job- og personprofil for afdelingschef Byg og Miljø 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Stillingen... 2 Dine opgaver på kort sigt... 3 Din Baggrund... 4 Ansættelsesvilkår... 4 Teknisk Forvaltning/Byg

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder Havrehedskolen. Job- og Kravprofil

Pædagogisk afdelingsleder Havrehedskolen. Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen... 3... 4 Ledelsesopgaven... 5 Arbejdsopgaver... 5 Lederprofil...

Læs mere

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Job- og personprofil Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ

Læs mere

Rekruttering af pædagogisk leder på Timring Læringscenter. Børn og Unge, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil

Rekruttering af pædagogisk leder på Timring Læringscenter. Børn og Unge, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil Rekruttering af pædagogisk leder på Timring Læringscenter Børn og Unge, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Indholdsfortegnelse 1. Om stillingen... 3 2. Herning Kommune: Organisation, fakta, vision

Læs mere

... noget om læring Livet på Skalmejeskolen skal være en aktiv læreproces, der skal udvikle indsigt og forståelse. Børnene skal lære at søge mening.

... noget om læring Livet på Skalmejeskolen skal være en aktiv læreproces, der skal udvikle indsigt og forståelse. Børnene skal lære at søge mening. NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Skalmejeskolen 1. Indledning Stillingen som skoleleder på Skalmejeskolen er ledig til besættelse fra 1. august. Stillingen annonceres på www.herning.dk med ansøgningsfrist

Læs mere

For derigennem at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af de strategiske indsatser i Center for Sundhed og Omsorg?

For derigennem at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af de strategiske indsatser i Center for Sundhed og Omsorg? Vil du være med til, at dyrke ledelse som hold sport? For derigennem at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af de strategiske indsatser i Center for Sundhed og Omsorg? Med det mål at virkeliggøre

Læs mere

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN København februar 2018 Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN 1. Indledning Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning søger to

Læs mere

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København juni 2018 Job- og personprofil CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258

Læs mere

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed JOBPROFIL Vicedirektør Den Sociale Virksomhed 1. Indledning Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en vicedirektør. Jobprofilen

Læs mere

Solrød Kommune Job- og personprofil

Solrød Kommune Job- og personprofil Solrød Kommune Job- og personprofil Leder af Ungdomsskolen februar 2013 1 1. Baggrund Solrød Kommune med ca. 1500 ansatte søger en ny leder af Ungdomsskolen, idet den nuværende leder har valgt at gå på

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København, december 2018 Job- og personprofil HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. Indledning Hvidovre

Læs mere

Dagtilbudsleder distrikt. Job- og Kravprofil

Dagtilbudsleder distrikt. Job- og Kravprofil Dagtilbudsleder distrikt Søndersø Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 6 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Dagtilbudsleder

Læs mere

Har du styr på den kommunale økonomi, er du ansvars- og kvalitetsbevidst, og respekterer du faglighed?

Har du styr på den kommunale økonomi, er du ansvars- og kvalitetsbevidst, og respekterer du faglighed? Ambitiøs økonomichef til Greve Kommune Har du styr på den kommunale økonomi, er du ansvars- og kvalitetsbevidst, og respekterer du faglighed? Kan du svare ja hertil, og kan du også omsætte disse centrale

Læs mere

SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. København oktober Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. København oktober Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København oktober 2018 Job- og personprofil SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. Indledning

Læs mere

Jobbeskrivelse DIREKTØR --- LANGELAND FORSYNING A/S --- 2015. August 2015/PBA

Jobbeskrivelse DIREKTØR --- LANGELAND FORSYNING A/S --- 2015. August 2015/PBA Jobbeskrivelse DIREKTØR --- LANGELAND FORSYNING A/S --- 2015 August 2015/PBA Indhold 1. Baggrund... 2 2. Kort om Langeland Forsyning A/S... 3 3. Stillingen... 4 4. Opgaver og ansvarsområder... 4 5. Kravprofil...

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Forsikrede ledige

Job- og personprofil for leder af Forsikrede ledige Job- og personprofil for leder af Forsikrede ledige Jobcenter Horsens søger pr. 1. marts 2017 en leder til afdelingen Forsikrede ledige. Jobsøgende ledige og virksomheder skal opleve et Jobcenter Horsens,

Læs mere

ODSHERRED KOMMUNE, CENTER FOR MILJØ OG TEKNIK

ODSHERRED KOMMUNE, CENTER FOR MILJØ OG TEKNIK København oktober 2018 Jobprofil ODSHERRED KOMMUNE, CENTER FOR MILJØ OG TEKNIK LEDER TIL KLIMA, PLAN OG TRAFIK GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

Strategi- og organisationskonsulent

Strategi- og organisationskonsulent Mia Hvilshøj Dal 21-03-2019 Strategi- og organisationskonsulent til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Strategi- og organisations-konsulent

Læs mere

F R ED E R I K SS UND KO MMUNE F OR S T A ND ER T IL AKU C ENT ER

F R ED E R I K SS UND KO MMUNE F OR S T A ND ER T IL AKU C ENT ER gør god ledelse bedre august 2017 Jens Marcussen Jobprofil F R ED E R I K SS UND KO MMUNE F OR S T A ND ER T IL AKU C ENT ER GENITOR APS TLF. 31410178 JYSKE BANK LANGEBROGADE 6E, 3.TV KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense side 1 af 9 Indhold Indledning...2 Ansættelsesudvalg...2 Tidsplan...2 Nordfyns Kommune...3 Ledelsesstruktur...5

Læs mere

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted.

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted. Job- og personprofil for Leder af UU-Nordvestjylland Indledning Vores UU-leder har besluttet at gå på pension efter et markant virke som leder af UU-Nordvestjylland. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse

Læs mere

ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR KVALITET OG LÆRING ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE. Aarhus, februar Job- og personprofil

ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR KVALITET OG LÆRING ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE. Aarhus, februar Job- og personprofil Aarhus, februar 2019 Job- og personprofil ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR KVALITET OG LÆRING ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

Såvel centerledelse, som afdelingsledelse, AMR og TR har alle bidraget til processen, og i det følgende materiale kan resultatet læses.

Såvel centerledelse, som afdelingsledelse, AMR og TR har alle bidraget til processen, og i det følgende materiale kan resultatet læses. Forord Inden for det specialiserede socialområde stilles der løbende øgede og andre krav til opgaveløsningen, for såvel af medarbejderne, afdelingsledere og centerledelsen. Det har forårsaget et andet

Læs mere

Talepapir til brug for besvarelse af samrådsspørgsmål N og O i integrationsudvalget. Folketingets udvalg for Udlændinge- og Integrationspolitik

Talepapir til brug for besvarelse af samrådsspørgsmål N og O i integrationsudvalget. Folketingets udvalg for Udlændinge- og Integrationspolitik Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik UUI alm. del - Svar på Spørgsmål 75 Offentligt TALEPAPIR Dato: 25. januar 2007 Kontor: Økonomi- og Analysekontoret J.nr.: 2007-5014-12 Sagsbeh.: LKN Fil-navn:

Læs mere

Juridisk konsulent til Fors A/S

Juridisk konsulent til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal & Anders Amund Nielsen 14-12-2017 Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Juridisk konsulent til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Juridisk konsulent

Læs mere

Vicerektor JOB- OG KRAVPROFIL. Horsens, 1. december 2014

Vicerektor JOB- OG KRAVPROFIL. Horsens, 1. december 2014 JOB- OG KRAVPROFIL Horsens, 1. december 2014 Vicerektor AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND FRANCE GERMANY INDIA ITALY LATVIA LITHUANIA THE NETHERLANDS NORWAY POLAND PORTUGAL

Læs mere

Hjernecenter Syd. Et attraktivt fællesskab. Det skal være sjovt at være her Vi er her ikke for sjov

Hjernecenter Syd. Et attraktivt fællesskab. Det skal være sjovt at være her Vi er her ikke for sjov Hjernecenter Syd Et attraktivt fællesskab Det skal være sjovt at være her Vi er her ikke for sjov Hjernecenter Syd er en attraktiv arbejdsplads med høj trivsel og arbejdsglæde. Medarbejdere og ledelse

Læs mere

Job- og personprofil Afdelingschef for Kultur og Fritid

Job- og personprofil Afdelingschef for Kultur og Fritid Job- og personprofil Afdelingschef for Kultur og Fritid Indledning Vesthimmerlands Kommune ønsker at genbesætte stillingen som afdelingschef til Kultur og Fritid, da nuværende afdelingschef går på pension.

Læs mere

Jobprofil for assistent I nyt jobcenter og sundhedshus

Jobprofil for assistent I nyt jobcenter og sundhedshus 1 Jobprofil for assistent I nyt jobcenter og sundhedshus Langeland Kommune hjemtager 1. januar 2013 alle opgaver på beskæftigelsesområdet, og etablerer nyt jobcenter i kombination med et helt nyt sundhedshus

Læs mere

Lyngby-Taarbæk Kommune November 2013. Job- og personprofil. Pædagogisk udviklingschef Center for Uddannelse og Pædagogik

Lyngby-Taarbæk Kommune November 2013. Job- og personprofil. Pædagogisk udviklingschef Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune November 2013 Job- og personprofil Pædagogisk udviklingschef Center for Uddannelse og Pædagogik 1. Om Lyngby-Taarbæk Kommune og den nye administrative hovedstruktur Lyngby-Taarbæk

Læs mere